Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Üzleti siker Neked. Gyorsan."

Átírás

1 Prezentáció

2 Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési platformok kombinációja első osztályú szoftverekkel. Tagjaink a legjobb bónuszokban, promóciókban és a legjobb játék platformokban részesülnek. Játssz a számítógépeden, a tableteden vagy a mobilodon. Egy új, izgalmas világ, egy biztonságos, megbízható és magas színvonalú online környezetben.

3 NASGO egy ügyességi játék, amelynek a célja, hogy a jól megtervezett új funkciókkal elvigye a tőzsdejátékokat soha nem látott magasságokba.

4 A NASGO egy alapvetően új koncepcióval rendelkező ügyességi játék. A NASGO létrehozott egy virtuális világot, ahol a valós események befolyásolják a virtuális eseményeket. A NASGO és jegyzett vállalatainak ez a virtuális terméke a játék, amely a valós világ és a virtuális világ eseményeinek fantasztikus keveréke lesz. Minden vállalatról megtalálható lesz minden információ és terv. A részvények árfolyamaira valós események lesznek hatással.

5 A virtuális tőzsde árfolyamait valós események fogják befolyásolni. A játékosok akik megértik, hogy ezek az események miként hatnak a piacra, optimalizálhatják a nyereségeiket és csökkenthetik a veszteségeiket. A NASGO-n Te minden percben tudsz kereskedni. Minél jobban követed a trendeket, annál nagyobb nyereséget tudsz elérni. Fennáll annak a lehetősége, hogy pénzt veszíthetsz, és pénzt kereshetsz.

6 A NASGO valóban egyedi lehetőség, mivel több olyan tényező együttesen segíti a likviditást. A részvények árának emelkedése szempontjából a likviditás a legfontosabb elem minden tőzsdén. Az WENYARD marketing rendszer és a NASGO tőzsdejáték együttműködésének módja megadja azt a szükséges likviditást, amire szükség van, ehhez a Mandatory számla is hozzájárul, ahová a bónuszok egy része kerül, és azt csak a játékban lehet felhasználni. Annak a marketing erőnek a hatására, ami után a több ezer aktív játékos jutalékot kap a NASGO játékban, és azt felhasználja részvények vásárlására, a NASGO tőzsde játék jobban fog tudni növekedni, mint bármelyik más online játék a piacon.

7 VÁLLALATOK ARCTICO Ennek a vállalatnak az alapja és elsőszámú prioritása a tiszta és egészséges víz. Mivel a víz az élet forrása, ezért a tisztított palackozott víz biztosítása elengedhetetlenné vált azoknak, akik az egészséges élet hívei. A MICROON tudományos csapatai újraértelmezték az innováció fogalmát, eltervezve és megépítve a világ legelőrehaladottabb memória technológiáját. A SKYGOMOBILE egy kutató és fejlesztő vállalat, amely már kifejlesztett és létrehozott egy fejlett mobiltelefon láncolatot, de most az okostelefonok felhasználói felületeinek fejlesztése irányába szakosodott. A WELOGIC egy közösségi háló és mobil játék fejlesztő vállalat.

8 Miért más a WENYARD? A WENYARD egy olyan cég, amilyet korábban még nem látott a piac! Valós idejű kifizetések Vonzzák a nagy vezetőket Egyszerűség, amely lehetővé teszi a gyors üzletépítést A legbőkezűbb bónuszok, díjak és promóciók Az üzlet otthonról, kocsiból, vagy szinte bárhonnan építhető Online platformok első osztályú szoftverekkel Az iparágban valaha látott legjobb kompenzációs terv Most, csak 100 napig, minden regisztráló különleges bónuszokban is részesül!

9 A Hálózat Építs egy nemzetközi csapatot, ahol a tagok egymást segítve lehetnek sikeresek. Részesedés több ezer ember aktivitásából naponta. A leghatékonyabb kifizetési terv az iparágban. WENYARD Future Options (WFO s)

10 Kezdő csomagok 95 WFO 100 -ért Signup Bónusz 295 WFO 600 -ért + Matching Bónusz 795 WFO ért Minden Bónusz Bónuszok

11 Amikor elkezded építeni a játék csapatodat, akkor az regisztráltjaidat két csoportba helyezed, a bal oldaliba és a jobb oldaliba, és amikor megtalálod az egyensúlyt, akkor a táblázatban megadott jutalékban részesülsz. Ezt a bónuszt akkor fizetik ki, amikor az 1/2 rendszer szerint az egyik oldalon van például 400 pontod a másikon 800 pontod. Broker után 100 pont jár Pro Broker után 300 pont jár Executive Broker után 800 pont jár Kifizetések 400 pontos lépésekben történnek. Egy lépés 40. Heti 10 eurónyi WFO vásárlással kvalifikálhatsz. Ezeket a creditek felhasználhatod részvények és egyéb termékek vásárlására. (Nem elérhető az előregisztráció alatt). Maximum Signup Bónusz / hét / pozíció.

12 Matching bónusz a személyesen szponzorált tagok motivációja miatt lett létrehozva. Ez a bónusz százalékos részesedést fizet a közvetlen tag Signup Bónusza után. 3 személyesen szponzorált tag esetén - kapsz 10%-ot az ő Signup Bónuszuk után. 6 személyesen szponzorált tag - kapsz 20%-ot az ő Signup Bónuszuk után. 9 személyesen szponzorált tag - kapsz 20%-ot az ő Signup Bónuszuk után és 10%-ot a második szinted Signup Bónusza után.

13 Ez a bónusz az egész hálózat tagsága után fizet. Magasabb kvalifikációs szintű tagok szponzorálásával minősülj fel Executive Broker szintre a táblázat szerint. Szint Kvalifikáció 1 Aktív tagság 2-3 Aktív tagság és 3 személyes regisztrált tag 4-5 Aktív tagság, felminősítve Pro Brokerra és 6 személyes regisztrált tag akik Executive Broker szintet érték el 6-9 Aktív tagság, felminősítve Executive Brokerra és 9 személyes regisztrált tag akik Executive Broker szintet érték el 10 Aktív tagság, felminősítve Executive Brokerra és 12 személyes regisztrált tag akik Executive Broker szintet érték el Az Oneliner Bónusz abban a pillanatban indul, ahogy beregisztráltál. A kifizetés WFO-ban történik Lépés Tagok Személyesen szponzorált , , , , Kifizetés/hét 8 7, , , , , ,000

14 Azért, hogy megtartsd a lendületet, amikor elkezded a Wenyard karrieredet, egy külön bónuszt hoztunk létre. Amikor új tagot regisztrálsz, ugyanannyi WFO-t kapsz, mint az a tag, akit szponzoráltál. Amikor regisztrálsz, kapsz 72 órát a Momentum Bónuszban, és ha dolgozol és szponzorálsz embereket, akkor hosszabbodik ez az idő, hogy megtartsd a lendületet.. Ha szponzorálsz Brokert, kapsz 24 extra órát a Momentum Bónusz időzítőben. Ha szponzorálsz Pro Brokert, kapsz 48 extra órát a Momentum Bónusz időzítőben. Ha szponzorálsz Executive Brokert, kapsz 72 extra órát a Momentum Bónusz időzítőben. Mint Executive Broker legalább 9 személyesen regisztrált taggal jogosult vagy a Csapat Momentum Bónuszra. Ami annyit jelent, hogy további 10%-ot kapsz a szponzorált alsóvonalaid után.

15 Kifizetések Minden jutalék amit a csapatod produkál, azonnal jóváíródik. Méghozzá úgy, hogy a 70% megy a saját számládra és 30% az úgynevezett Mandatory számládra. A részvények, amelyeket a Mandatory Account-ból veszed 30 napra karanténba kerülnek. Ezután eladhatók és profittá tehetők. A számládon Ajándékutalványokat közvetlenül vásárolhatsz WFO-kat szintén közvetlenül lehet megvenni. A Towah wallet-ból a pénz kikérése 3 hétig tart Előregisztráció alatt dupla WFO-t kapsz!

16 SOK SIKERT!

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

MEGVALÓSÍTJUK ÁLMAIDA TELJES ÉLETEN ÁT TARTÓ ANYAGI FÜGGETLENSÉGRŐL

MEGVALÓSÍTJUK ÁLMAIDA TELJES ÉLETEN ÁT TARTÓ ANYAGI FÜGGETLENSÉGRŐL MEGVALÓSÍTJUK ÁLMAIDA TELJES ÉLETEN ÁT TARTÓ ANYAGI FÜGGETLENSÉGRŐL Az iwowwe útmutatója a Duális Csapat Bevételekhez, és a végtelen növekedés lehetőségéhez Érvényes 2014. február 10-től Áttekintés Az

Részletesebben

LEHETŐSÉG 19/03/2013

LEHETŐSÉG 19/03/2013 LEHETŐSÉG OPN Kompenzációs Terv Az OPN Kompenzációs Terv 5 bevételi forrást foglal magában: 1. Közvetlen Értékesítési Bónusz 2. Hálózati Csapatbónusz 3. Követő Bónusz 4. Gyorsasági Bónusz 5. Vezetői Alap

Részletesebben

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg.

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. Jutalékjogosultság és kedvezmények szempontjából: 1.1.1.

Részletesebben

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS TARTALOMJEGYZÉK AZ ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS BEMUTATJA A KERESETI LEHETŐSÉGEKET, A KÉSZPÉNZBEN ELÉRHETŐ BÓNUSZOKAT, A MEGSZEREZHETŐ CÍMEKET, ELISMERÉSEKET, TOVÁBBÁ

Részletesebben

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá.

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrál, és tagságát aktiválja. A regisztráció pillanatában a tagság inaktív, a tagságot egy, a regisztrációtól számított 15 napon

Részletesebben

30 % BRONZ 50 PV 2.5% 7.5% 2.5% 10% GEN 1, 5% GEN 2, 5% GEN 3, 5% GEN 4

30 % BRONZ 50 PV 2.5% 7.5% 2.5% 10% GEN 1, 5% GEN 2, 5% GEN 3, 5% GEN 4 Sisel Global Compensation Plan ELHELYEZÉSI SZINT GYORS INDULÁSI BÓNUSZ % 30FSB ön szponzorálja Johnt Martin Anna tom ÖN peter KÖZVETLEN FORGALMAZÓI JUTALÉKOK 1. 2. 3. 4. 5. ARANY 150 PV 4% 9% 14% 9% 4%

Részletesebben

alapelv I. rész: Toborzás

alapelv I. rész: Toborzás I. rész: Toborzás Négyrészes sorozatunkban a Forever 4 alapelvéről írunk. Az üzlet profitabilitása és tartós erőssége meghatározható a következő 4 alapelv mérésével: toborzás, megtartás, termelékenység

Részletesebben

EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT

EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT FOR EDUCATIONAL & TRAINING PURPOSES Ötletek, amelyek megváltoztatták a világot Ezek az ötletek hatalmas változást hoztak azok életébe, akik kezdettől

Részletesebben

Bináris Opciók Világában

Bináris Opciók Világában Üdvözlet a Bináris Opciók Világában Tartalom 1. Online kereskedés 2. Mi is az a bináris opció? 3. Miért kereskedjünk bináris opción? 4. Bináris opciók: A kereskedés alapjai 5. Kezdjünk bele! 6. Bináris

Részletesebben

TANULJA KI A PIACOT 10 PERC ALATT

TANULJA KI A PIACOT 10 PERC ALATT TANULJA KI A PIACOT 10 PERC ALATT MAGAS KOCKÁZATÚ BEFEKTETÉSRE VONATKOZÓ FIGYELMEZTETÉS: A deviza kereskedés (Forex) és a különbözeti ügyletekkel (CFDk) történő kereskedés fokozottan spekulatív jellegű

Részletesebben

TŐZSDEJÁTÉK FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

TŐZSDEJÁTÉK FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV TŐZSDEJÁTÉK FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV BEVEZETŐ A Tőzsdejáték az Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) által közösen működtetett a tőzsdei kereskedést egyszerűsített körülmények közt bemutató,

Részletesebben

Felmérések igazolják, hogy az emberi természet a legnagyobb gátló tényező, hogy sikereket érjünk el hosszútávon a kereskedéseinkkel.

Felmérések igazolják, hogy az emberi természet a legnagyobb gátló tényező, hogy sikereket érjünk el hosszútávon a kereskedéseinkkel. Tartalomjegyzék 1) Bevezető 2) Hogyan válasszunk jelszolgáltatót? 3) Jelszolgáltatók részletes vizsgálata 3.1) Statisztikák 3.2) Profil 3.3) Havi PnL 3.4) Kereskedési volumen 3.5) Devizapárok 3.6) Drawdown

Részletesebben

és amiről szó lesz ma este:

és amiről szó lesz ma este: és amiről szó lesz ma este: Ismerje meg az elsők között napjaink egyik legnagyobb e-kereskedelni Projectjét és mindent arról, hogyan kereshet passzív jövedelmet személyes részvétel nélkül vagy hogyan építhet

Részletesebben

A tőzsdei keres kedés alapjai

A tőzsdei keres kedés alapjai A tőzsdei keres kedés alapjai Portfolio Trader TudásCenter Minden, amit a kereskedésről tudni kell Interaktív online előadások (webinarium) Ingyenes délutáni szemináriumok Devizakereskedési tanfolyam Kezdő

Részletesebben

TőzsdeParkett.hu. bemutatja INGYENES ALAP TŐZSDETANFOLYAM MINDENKINEK. Tudással az ember rengeteg pénzt kereshet!

TőzsdeParkett.hu. bemutatja INGYENES ALAP TŐZSDETANFOLYAM MINDENKINEK. Tudással az ember rengeteg pénzt kereshet! TőzsdeParkett.hu Ingyenes Alap Tőzsdetanfolyam Mindenkinek 1 / 11 oldal TőzsdeParkett.hu bemutatja INGYENES ALAP TŐZSDETANFOLYAM MINDENKINEK Írta: Szikra Zoltán tőzsdeoktató Tudással az ember rengeteg

Részletesebben

WellStar Jóváírási Terv

WellStar Jóváírási Terv WellStar Jóváírási Terv Nyelv: Tervváltozat: magyar érvényes 2011. júliusi forgalmi hónaptól 2011.07.02-től Tartalomjegyzék (1) Fogalommeghatározások... 2 (2) WellStar Faststart Program 07 2011... 5 (3)

Részletesebben

Értékpapír Befektetési Lehetőségek Az Erste NetBroker Rendszerével

Értékpapír Befektetési Lehetőségek Az Erste NetBroker Rendszerével Miskolci Egyetem Gazdaságtudomány Kar Üzleti Információgazdálkodási és Módszertani Intézet Pénzügy Tanszék Értékpapír Befektetési Lehetőségek Az Erste NetBroker Rendszerével Szakmai belső konzulens : Dr.

Részletesebben

OTC KISOKOS. Mi is a tőzsde?

OTC KISOKOS. Mi is a tőzsde? OTC KISOKOS Nagyon sok téves információ kering arról, hogy mi is valójában a tőzsdei OTC platform. Ezt a Kisokost azért állítottuk össze, hogy megvilágítsuk a számodra, ha egy cég nem konkrétan egy tőzsdén,

Részletesebben

Gazdasági Armageddon:

Gazdasági Armageddon: Pénzügyi szakemberek közös véleménye - Jólét építése hálózatok segítségével 2.oldal A pénzkereset 10 módja - otthonról végezhető munkával 4.oldal Gyermekek gyógyítása - szerte a világon 10.old. Gazdasági

Részletesebben

AZ ASEA MUTATJA AZ UTAT

AZ ASEA MUTATJA AZ UTAT ÚT A SIKERHEZ* AZ ASEA MUTATJA AZ UTAT A hálózati marketing történelmében fontos szerepet játszott számtalan olyan személy, akik túlteljesítették saját elvárásaikat, és óriási sikereket értek el bármiféle

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A FAMILY BUSINESS INTERNATIONAL FOGYASZTÓI ÉS FORGALMAZÓI HÁLÓZAT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Budapest, 2014. május 28. Tartalomjegyzék Cégadatok:... 4 A. Működési Szabályzat... 5 I. A HÁLÓZAT TAGJÁVÁ

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS 2 2. DEFINÍCIÓK 3 3. SZAVATOSSÁG, GARANCIA, TERMÉKEK VISSZAVÉTELE ÉS VISZAVÁSÁRLÁSA 7

TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS 2 2. DEFINÍCIÓK 3 3. SZAVATOSSÁG, GARANCIA, TERMÉKEK VISSZAVÉTELE ÉS VISZAVÁSÁRLÁSA 7 TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS 2 2. DEFINÍCIÓK 3 3. SZAVATOSSÁG, GARANCIA, TERMÉKEK VISSZAVÉTELE ÉS VISZAVÁSÁRLÁSA 7 4. BÓNUSZRENDSZER / MARKETING TERV 9 5. MANAGERI MINŐSíTÉS ÉS FELTÉTELEI 12 6. VEZETŐSÉGI

Részletesebben

Tanulmányi verseny 2013. Segédlet a versenyre jelentkező diákok és tanárok részére

Tanulmányi verseny 2013. Segédlet a versenyre jelentkező diákok és tanárok részére Tanulmányi verseny 2013. Segédlet a versenyre jelentkező diákok és tanárok részére Kedves Játékosok! A Pénzügyi oktatási program (POP) keretében meghirdetett tanulmányi versennyel kapcsolatos tudnivalókat

Részletesebben

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon Marketing Marketinget gyakran tekintik mint a munka létrehozása, a termékek és szolgáltatások promóciója és szállítása az egyéni fogyasztók vagy más cégek, az úgynevezett üzleti ügyfelek számára. (A legrövidebb

Részletesebben

Vemma marketingterve

Vemma marketingterve Vemma marketingterve Alapja az egyszerű 2 lábas koncepció. Itt bal oldali és jobb oldali lábnak nevezik. Mivel csak 2 csoport van, amivel foglalkozni kell, ez növeli a csatlakozási kedvet, egymás alá,

Részletesebben

kézikönyv bankbiztosítás szimuláció 2014

kézikönyv bankbiztosítás szimuláció 2014 bankbiztosítás szimuláció 2014 tartalomjegyzék Bevezető... 3 A játék felépítése, a csapatok, kommunikáció... 3 A bank és a gazdaság... 3 A banki üzleti tevékenység... 4 Banki termékek: Betétek és hitelek...

Részletesebben

WWW.MXICORP.COM TERMÉK TUDOMÁNY IDÖZÍTÉS A CÉGRÖL KOMPENZÁCIÓ

WWW.MXICORP.COM TERMÉK TUDOMÁNY IDÖZÍTÉS A CÉGRÖL KOMPENZÁCIÓ WWW.MXICORP.COM TERMÉK TUDOMÁNY IDÖZÍTÉS A CÉGRÖL KOMPENZÁCIÓ www. 775.971.9903 2009 Sound Concepts, MXI Corp. Minden jog fenntartva. Ezen állításokat az FDA (Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyeleti Szerv)

Részletesebben

ELSŐ LÉPÉSEK A FOREX VILÁGÁBAN

ELSŐ LÉPÉSEK A FOREX VILÁGÁBAN ELSŐ LÉPÉSEK A FOREX VILÁGÁBAN Tartalomjegyzék.. Mi az a Forex és miért kereskedjen? 1.. Miért kereskedjen a devizapiacon?... Valósítsa meg elképzeléseit valós ügyletekben. A Bika és a Medve.. Olvasson

Részletesebben