One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv"

Átírás

1 One-Line-Online The Green Line Marketing Terv

2 Globális Üzlet

3 One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line egyedi marketing rendszerének részleteivel. A koncepciónk fantasztikus alapot kínál ahhoz, hogy felépítsd a saját, zöld energiával foglalkozó vállalkozásodat. A marketing tervünkből megtudhatod, hogyan kereshetsz pénzt aktív termékértékesítéssel, ajánlási tevékenységgel, illetve az üzleted fejlesztésével. Mindezek mellett passzív jövedelmed származik majd a Green Share-jeidből. A saját Green Share-jeidnek köszönhetően bevételhez jutsz, ha süt a nap vagy fúj a szél. Marketing terv Üzleti Partnerek számára A One-Line-Online The Green Line rendszerében minden partner egymást követően, egy vonalban kerül elrendezésre. Miután sikeresen regisztráltál, a világ bármely részéről érkező új értékesítési partnerek alád kerülnek beosztásra. A saját tevékenységed határozza meg a jövedelmed alakulását, azonban a karrier pozíciódtól függően részesülhetsz a listában alattad elhelyezkedő partnerek bevételéből is.

4 One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Hogyan indíthatom el a saját vállalkozásomat a One-Line-Online díjazási tervén belül? B2C értékesítés Az Alap Bónusz Felső határok és belépési követelmények A Felső Vonali Matching Bónusz Karrier-pozíciók eléréséért járó egyszeri bónuszok Folyamatos természetbeni juttatások Extra bónusz az üzlet indulási szakaszában: KÖZVETLEN SZPONZORÁCIÓS BÓNUSZ* A hálózati marketinggel foglalkozó emberek jelentős része álmodozik passzív bevételről. A One-Line-Online The Green Line segítségével ezt az álmot valóra válthatod. A One-Line-Online Marketing Hálózatán belül a vásárlásaidon, illetve a különféle alapokra való jogosultságodon keresztül is jogosulttá válsz jutalékokra ez passzív bevételt hoz létre a heti Alap Bónusz jutalék kifizetésekből. A Green Share-jeid még fantasztikusabb előnyöket kínálnak. Az általad választott befektetési lehetőségektől függően akár több, mint 20 évig passzív jövedelemhez juthatsz, amikor süt a nap vagy fúj a szél. Természetesen ez a passzív jövedelem teljesen független a hálózati marketinges tevékenységedtől és azok sikerétől. A Green Share-ekből származó jövedelem az általad birtokolt Green Share-ek számától és a befektetési lehetőségben foglalt bevételtől függ. * Figyelem: ez a bónusz csak addig érhető el, amíg a magasabb alapok nincsenek betöltve, és van rendelkezésre álló Alap Bónusz tőke

5 2014. április 1-től Számos lehetőséget kínálunk neked az elinduláshoz: Licenc & Starter Kit: 30 Tag: 100 Bronz: 200 (közvetlen jogosultság az 1. Alapra) Ezüst: 500 (közvetlen jogosultság az 1. és 2. Alapra) Arany: 1000 (közvetlen jogosultság az 1., 2. és 3. Alapra) Specialista: 2500 (közvetlen jogosultság az 1., 2., 3. és 4. Alapra) Mester: 5000 (közvetlen jogosultság az 1., 2., 3., 4. és 5. Alapra)

6 Green Share-ek B2C értékesítése Az üzletünk az indulás előtti ( Pre Launch ) fázisban tart. A nemzetközi B2C értékesítési irányelvek kialakításán a jogi tanácsadóink jelenleg is dolgoznak.

7 One-Line-Online Marketing Terv Indulás és Aktivitási Státusz Minden partner egy vonalban kap pozíciót, egymás után rendezve. Az értékesítési partnerek egy globális vonalat alkotnak, és az utánad regisztráló partnerek alád kerülnek beosztásra. Miután regisztráltál, és a pozíciód hozzárendelésre került egy aktivitási státuszhoz, jogosulttá válsz arra, hogy az alap jogosultságodnak megfelelő mértékben részesülj az alattad elhelyezkedő partnerek globális bevételéből. Példa: euró jövedelmet érsz el. Alattad összesen euró jövedelem keletkezett, így a juttatásaid euró alapján kerülnek kiszámításra. Az Alap Bónusz kifizetéseire való jogosultság feltételei: az indulást követő első 30 napon belül: legalább TAG pozíció az első 30 nap után: legalább 50 euró összegű saját értékesítési forgalom további 30 napig. (Az értékesítések mindig a következő 30 napra kerülnek kiszámításra, ezért lényegtelen, hogy a hónap melyik napján indítod el a vállalkozásod) A B2C eladásokból származó bevételen keresztül szintén szerezhetsz jogosultságot. További részletekért lásd a díjazási tervet. A pontos feltételek kialakításán a jogi tanácsadóink jelenleg is dolgoznak. Alap Bónusz: Minden bevétel 40%-a 10 alap között kerül elosztásra egyenlő arányban. A partnerek jogosultságot szerezhetnek az egyes alapokhoz a kezdeti befektetésükön vagy a tevékenységeiken keresztül. Az 1. és 2. alaphoz a személyes partnerek férhetnek hozzá. A 3. alaptól kezdődően a jogosultság kiterjesztésre kerül a frontline partnerből jelentős ajánlási tevékenységet követően partnerekké és csapat partnerekké váló tagokra is. Az aktív státusszal és legalább Tag pozícióval rendelkező tagoknak lehetőségük van a jogosultság megszerzésére. Lehetőséged van arra is, hogy nagyobb kezdeti termékbefektetés megvalósításával magasabb pozícióban kezdj (Bronztól Mesterig terjedően). A saját értékesítéssel elért későbbi felminősítés szintén lehetséges.

8 One-Line-Online Marketing Terv Karrier pozíciók és Alap jogosultságok Alap Karrier pozíció Jogosultság Személyes partnerek Jogosultság Személyes csapat / partnerek 1 Bronz 2-2 Ezüst 4-3 Arany Specialista Mester Gyémánt * Gyémánt ** Gyémánt *** Gyémánt Koronagyémánt A MESTER pozíció kulcsfontosságú. A mottónk: Válj a lehető leghamarabb MESTERRÉ, és segíts ebben a partnereidnek is. Ezáltal megnyílnak előtted a magasabb, GYÉMÁNTOK számára elérhető, még jövedelmezőbb alapok. A MESTER pozíciótól kezdődően 7 szintű FELSŐ VONALI MATCHING BÓNUSZT kapsz. A JOGOSULTSÁGODBA a SZEMÉLYES VONALAID összbevétele kerül beszámításra. A JUTALÉKOD kiszámításánál minden alattad keletkezett jövedelmet figyelembe veszünk, függetlenül attól, hogy azt a saját csapatod termelte, vagy olyan partnerek és kliensek tevékenységéből származik, akiket nem te toboroztál személyesen. Az Alap Bónuszra való jogosultság az adott jutalék kiszámlázásának napján bír jelentőséggel. Minden jogosultsági hét dubaji idő szerint vasárnap 0:00-kor ér véget. A határidő lejártát követően az aktív személyes partnerekhez és a személyes vonalaid aktív partnereihez viszonyított eredményeid határozzák meg az egyéni alap jogosultságodat. Az aktuális jogosultsági státuszodat ellenőrizheted a személyes adminisztrációs felületeden, ahol tájékoztatást kapsz arról is, mit kell teljesítened a következő alaphoz.

9 One-Line-Online Marketing Terv A Bónusz Alap bevétel felső határai* Alap Pozíció heti maximum 5 Mester EURÓ 6 Gyémánt EURÓ 7 1* Gyémánt EURÓ 8 2** Gyémánt EURÓ 9 3*** Gyémánt EURÓ 10 Koronagyémánt EURÓ * Egyszerre több pozíciód is lehet. A fenti határok minden pozícióra külön vonatkoznak.

10 One-Line-Online Marketing Terv Jogosultság MESTER és magasabb pozíciókban Mester és Gyémánt = legfeljebb 50% egy személyes vonalból: Egy személyes partner új SZEMÉLYES VONALAT indít. Tegyük fel, hogy négy személyes partnered van ez négy személyes vonalat jelent. A MESTER pozíciótól kezdődően az általános jogosultsághoz szükséges követelmények legfeljebb 50%-a kerülhet ki egyetlen személyes vonalból. Példa: ha van egy 120 csapattaggal rendelkező személyes értékesítési partnered, a teljes bevétele után jár neked a részesedés. A MESTER jogosultságod szempontjából azonban csak 100 partner kerül beszámításra ebből a személyes vonalból (vagyis a jogosultsághoz szükséges 200 partner 50%-a). Mester = egy személyes vonalból legfeljebb 100 fő Gyémánt = egy személyes vonalból legfeljebb 500 fő 1*- 3*** Gyémánt = legfeljebb 33% egy személyes vonalból: Az 1* - 3*** Gyémánt pozícióhoz szükséges jogosultságnak egy személyes vonal legfeljebb 33%-át teheti ki. 1 * Gyémánt = egy személyes vonalból legfeljebb 1000 fő 2 ** Gyémánt = egy személyes vonalból legfeljebb 1667 fő 3*** Gyémánt = egy személyes vonalból legfeljebb 3445 fő Koronagyémánt = legfeljebb 25% egy személyes vonalból: A Koronagyémánt pozíció esetében a szükséges jogosultság legfeljebb 25%-a származhat egy személyes értékesítési csapatból. Koronagyémánt = egy személyes vonalból legfeljebb 5000 fő

11 One-Line-Online The Green Line Az embereknek szóló üzlet

12 A Felső vonalad sikere egyben a te sikered is

13 One-Line-Online Marketing Terv 7 szintű Felső Vonali Matching Bónusz A Felső Vonali Matching Bónuszon keresztül kiveheted a részed a szponzorod és a Felső vonalad sikeréből. A jogosultságodtól függően ezt akár hét szintig terjedően is megteheted. A Felső Vonali Matching Bónusz hetente egy alkalommal kerül kifizetésre. A megadott százalékok a listában feletted hét szintig terjedően elhelyezkedő személyek Alap Bónuszából származó bevételére vonatkoznak. Minden alkalommal 2% bekerül az alapba, és elosztásra kerül az arra jogosult partnere közt 7 2% 2% 2% 2% 2% 2% 6 2% 2% 2% 2% 2% 2% 5 2% 2% 2% 2% 2% 2% 4 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 3 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 1 2% 2% 2%% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% Pozíció Bronz Ezüst Arany Specialista Mester Gyémánt A Felső vonalad sikere egyben a te sikered is A díjazási rendszerünk egyedi tulajdonsága, hogy a Felső vonalad sikere után is bevételre tehetsz szert a Felső Vonali Matching Bónusz által. 1* Gyémánt 2** Gyémánt 3*** Gyémánt Koronagyémánt

14 Sikeres pozíció felminősítés után járó egyszeri bónuszok:* Specialista:** 200 Mester:** Gyémánt: * Gyémánt: ** Gyémánt: *** Gyémánt: Koronagyémánt: * A bónuszok a jutalék számlázás alapján kerülnek kifizetésre, miután az értékesítési partner kétszer elérte az adott karrier pozíciót. ** Ez a bónusz csak akkor érvényes, ha az értékesítési partner eléri a Specialista és Mester pozíciót miután sikeresen létrehozott egy csapatot. Ha az értékesítési partner Specialistaként (2500 euró) vagy Mesterként (5000 euró) kezd, a bónusz nem kerül kifizetésre. Ha úgy döntesz, hogy Specialista vagy Mester pozícióban kívánsz kezdeni, a bónusz akkor jár, ha kétszer eléred a pozíciót egy csapat sikeres létrehozását követően.

15 Folyamatos természetbeni juttatások Gyémánt pozíciótól felfelé A Gyémánt pozíciót elérő partnerek meghívást kapnak a globális rendezvényekre.* A Gyémántok ingyenes VIP jegyben részesülnek, és ötcsillagos hotelben kerülnek elszállásolásra. Ezen felül: 1* Gyémántok: repülőjegy visszatérítés 2 személynek 2** Gyémántok: repülőjegy visszatérítés 2 személynek (Business osztály) 3*** Gyémántok: repülőjegy visszatérítés 2 személynek (Business osztály) és ingyenes limuzin szolgáltatás a tartózkodás teljes ideje alatt Koronagyémántok: repülőjegy visszatérítés 2 személynek (Business osztály) és ingyenes limuzin szolgáltatás a tartózkodás teljes ideje alatt *A folyamatos természetbeni juttatásokra való jogosultsághoz az értékesítési partnernek a felminősítést követően legalább 2 hónapig jogosultnak kell maradnia az adott pozícióra. A második év során legalább 3 hónapig jogosultnak kell lennie arra a karrier pozícióra, melynek a természetbeni juttatásait élvezni kívánja.

16 Speciális indulási promóció: * Az indulást követő első hetekben a magasabb szintű alapok még nem lesznek betöltve, így az arra jogosult tagok hiányában kifizetésre sem kerülnek. Az alapokban felgyűlt kihasználatlan bevételek KÖZVETLEN BÓNUSZ formájában kerülnek majd kifizetésre. FIGYELEM: a bónusz mértéke csökkenni fog, amint az első partnerek jogosultságot szereznek a magasabb szintű alapokra. A legújabb fejleményekről folyamatos tájékoztatást kapsz a személyes online adminisztrációs felületeden keresztül. Amikor az első partner eléri a Koronagyémánt pozíciót, a közvetlen bónusz megszüntetésre kerül. Jogosultság hetente: Új személyes partnerek Közvetlen Bónusz hetente: jutalék %-ban: 2 10% 3 12% 4 14% 5 16% 8 20% * Amíg a magasabb szintű alapokra nincsenek jogosult partnerek, a bennük felgyűlt bevételek KÖZVETLEN BÓNUSZ formájában elosztásra kerülnek az új személyes partnerek közt. A százalékos értékek a magasabb szintű alapokat elérő tagok számával arányosan csökkenni fognak. Amikor az első partner eléri a Koronagyémánt pozíciót, a közvetlen bónusz megszüntetésre kerül.

17 A cégünk a nyereség egy részét rendszeresen jótékony célra fordítja majd. A jótékonysági projektekről további tájékoztatást a weboldalunkon találhatsz.

18 Pre Launch kezdete január Az üzlet indulása április

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

LEHETŐSÉG 19/03/2013

LEHETŐSÉG 19/03/2013 LEHETŐSÉG OPN Kompenzációs Terv Az OPN Kompenzációs Terv 5 bevételi forrást foglal magában: 1. Közvetlen Értékesítési Bónusz 2. Hálózati Csapatbónusz 3. Követő Bónusz 4. Gyorsasági Bónusz 5. Vezetői Alap

Részletesebben

LEO Marketing Terv 2014. március 08.

LEO Marketing Terv 2014. március 08. LEO Marketing Terv 2014. március 08. Page 1 Bevezetés... 3 A marketing terv koncepciója... 4 Az alapok... 4 Fogalommagyarázat... 4 Kompenzációs időszak... 6 Hűségpont-rendszer... 6 Státusz Pontok (SP)...

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban:

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban: TIENS Ösztönző Programok 2015-2016 A TIENS Európa régiója 2015 júliusától ismét útjára indít ösztönző programokat azzal a céllal, hogy a Tanácsadóknak extra motivációt és díjat kínáljon a kimagasló teljesítményekért.

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY WorldVentures Marketing, LLC Utoljára frissítve: 0. Március. A WorldVentures úgy tervezte a mi juttatási rendszerünket, hogy jutalmazza a Képviselőket () a WorldVentures

Részletesebben

E-DiscountGroup. A plusz az plusz

E-DiscountGroup. A plusz az plusz E-DiscountGroup A plusz az plusz Kik vagyunk? E-DiscountGroup Ltd. Hongkong E-DiscountGroup Kft. Magyarország http://www.e-discountgroup.com http://network.e-discountgroup.com Nemzetközi franchise hálózat

Részletesebben

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing Évente a legtöbb milliomost adja, pl. Amway, Tupperware,... Ragadja

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad!

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Termékek kategóriája Természetes termékek wellness / egészség / szépség Háztartási cikkek és tisztítószerek Független márkák egy helyen Marketing

Részletesebben

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét, hogy azokat

Részletesebben

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, mely az üzletágat vezető 62%-ig fizet ki a jutalékozható volumen után, és több mint 87%-ot

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016

FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016 FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016 A bónuszrendszerkoncepciója és az alapfogalmak PONTSZÁM 1 pont = 320Ft (a pontszám mindegyik terméknél fel van tüntetve. Teszterek, promóciós anyagok, regisztráció és

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! Heavenly Flowers Marketing bemutató A Heavenly flowers értékesítése kizárólag Multi Level Marketing rendszerben, egy egységes nemzetközi marketing koncepció alapján történik!

Részletesebben

TIENS Marketing Terv. (Európa régió)

TIENS Marketing Terv. (Európa régió) TIENS Marketing Terv (Európa régió) 7 fajta Bónusz és kategória Csatlakozásból származó forgalom (Csomagok) 70% 60% 01 04 02 Fejlődési Bónusz Szponzor Bónusz 07 Speciális Díj Értékesítési Bónusz 05 Kiválósági

Részletesebben

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer?

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer? ÁTTEKINTÉS A Jeunesse Útmutató a személyes sikerhez (GPS) promóció ösztönzi és megjutalmazza a disztribútorokat, hogy azok előbbre lépjenek a ranglistán és személyes csoportforgalmat (PGV) halmozzanak

Részletesebben

SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv

SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv SCNet International LTD./ 1 SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei Marketing terv / Kompenzációs terv SCnet International Ltd. (a továbbiakban, mint SCnet) egy multinacionális (nemzetközi),

Részletesebben

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE 1 ÜZLETÜNK ALAPJA Az Amway Értékesítési és marketing terv a mai napig a vállalat alapítói, Rich DeVos és Jay Van Andel által 1959-ben kialakított első

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk!

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk! Elszámolási és jutalmazási terv Együtt különbséget teszünk! Motiváció és anyagi ösztönzők a világ megmentéséért Egy lehetőség arra, hogy kontrolálja jövőjét mások érdekeiért is Örömünkre szolgál, hogy

Részletesebben

WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés

WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés Hello, és üdvözöllek a frissített pont-biz weboldalad útmutatójának áttekintésén (weboldalneved.worldventures.biz), valamint a

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Felülvizsgálva 2017. szeptember 2-án 2017. szeptember 2-tól 2017. 31-ig október A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét,

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR CSATLAKOZZON A LIFEPHARMHOZ MINT KISKERESKEDELMI VÁSÁRLÓ Kiskereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért. ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓ Nagykereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért.

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag új tagok számára elérhető.

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK Készen állunk, hogy elvégezzük a fejlesztéseket, és készen állunk, hogy előre lépjünk az elképzelhető legnagyobb lehetőség kiépítésében! GYORS INDULÁSI JUTALMAK 1.

Részletesebben

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések TIENS Európai Régió 2018. január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések *Toborzó Program *Szuper Sztár

Részletesebben

MARKETINGTERV KLIENS (K)

MARKETINGTERV KLIENS (K) MARKETINGTERV KLIENS (K) A honlapon való beregisztrálás pillanatától bárki tanulmányozhatja a személyes irodában elhelyezett információkat, megismerkedhet a SkyWay technológiájával, kérdéseket tehet fel

Részletesebben

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ EXP ASSET Az EXP ASSET egy olyan professzionális menedzserekbõl, kereskedõkbõl és elemzõkbõl álló csapat, amely tõkepiaci illetve kriptovaluta-kereskedéssel,

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

Tartalomjegyzék KÖSZÖNTÜNK A FUTURENETNÉL! KEZDŐLÉPÉSEK AZ INTERNET AZ INTERNET ÉS A MULTIMÉDIA FUTURENET A FUTURENET MULTIMÉDIA HÁLÓZATI KLUB

Tartalomjegyzék KÖSZÖNTÜNK A FUTURENETNÉL! KEZDŐLÉPÉSEK AZ INTERNET AZ INTERNET ÉS A MULTIMÉDIA FUTURENET A FUTURENET MULTIMÉDIA HÁLÓZATI KLUB Tartalomjegyzék 04 06 08 09 11 13 15 17 19 22 23 26 27 29 31 33 KÖSZÖNTÜNK A FUTURENETNÉL! KEZDŐLÉPÉSEK AZ INTERNET AZ INTERNET ÉS A MULTIMÉDIA FUTURENET A FUTURENET MULTIMÉDIA HÁLÓZATI KLUB 6 MARKETING

Részletesebben

A Metalubs terjesztői hálózat belső szabályzata

A Metalubs terjesztői hálózat belső szabályzata A Metalubs terjesztői hálózat belső szabályzata (Melléklet a Partner Szerződéshez) Metalubs KFT (továbbiakban Adminisztrátor) koordinálja az MTH és annak tagjainak tevékenységét, továbbá a Metalubs termékek

Részletesebben

Válaszd ki a saját bónuszodat!

Válaszd ki a saját bónuszodat! Válaszd ki a saját bónuszodat! A Flavantic Egészségvédő Klub bónuszrendszerének kialakításakor az az elv vezérelt bennünket, hogy Te mindenképpen jól járj, akár alkalmi fogyasztó vagy, akár lelkes ajánló,

Részletesebben

2019 Passion Utazás Európai Régió

2019 Passion Utazás Európai Régió 2019 Passion Utazás Európai Régió 2019 Tiens Passion Utazás Kik vehetnek részt az utazási ösztönző programban? Minden TIENS Európai Régió Tanácsadója Kvalifikációs Időszak: 2018.06. 27-2019.06. 26 /12

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG

KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG Lavylites Ltd. 6 th Floor 25 Farringdon Street, London, EC4A 4AB Copyright by LAVYL ROYAL Ltd. A LAVYLITES KÖZÖSSÉGÉBEN Tiszteljük a Természetet és hálával fogadjuk ajándékait.

Részletesebben

Pl P an a n Mar a ket ke itng n o g w o y MARKETING TERV

Pl P an a n Mar a ket ke itng n o g w o y MARKETING TERV Plan Marketingowy MARKETING TERV Marketing Terv 1. Közösségi Média Bónusz 2. MultimédiaBónusz 3. Értékesítési Bónusz 4. Hirdetés Értékesítési Bónusz 5. Ismerősi Bónusz 6. Matching Bónusz 7. Leader Bónusz

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

Rain International, LLC Kompenzációs terv. A legsikeresebb Rain Disztribútorok két dologra szánnak időt:

Rain International, LLC Kompenzációs terv. A legsikeresebb Rain Disztribútorok két dologra szánnak időt: Rain International, LLC Kompenzációs terv A Rain International egy nagyon egyszerű célkitűzés szellemében alakította ki Kompenzációs tervét: hogy megjutalmazzon téged azért, amiért Fogyasztókhoz juttatod

Részletesebben

GREEN PASS Kompenzációs terv

GREEN PASS Kompenzációs terv GREEN PASS ----------------- Kompenzációs terv Üdvözli Önt a GREEN PASS Csoport! Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy rendszerünket választotta! Cégünk kezdetektől az új, innovatív lehetőségek híve, egyedülálló

Részletesebben

Produse. Kaszinó, póker, Nugget game, sportfogadások, lottó, személyes honlap és virtuális iroda (Backoffice) Vegye a kezébe a sorsát!

Produse.  Kaszinó, póker, Nugget game, sportfogadások, lottó, személyes honlap és virtuális iroda (Backoffice) Vegye a kezébe a sorsát! PrFo_B-B-7DB_99_HU 1 Lopoca nemzetközi online gaming platform, melynek székhelye Cipruson található. 2011 februárjától elérhető tíz közép- és kelet-európai országban. az ingyenes feliratkozást követően

Részletesebben

SCnetwork Magyarország Kft Marketingterv

SCnetwork Magyarország Kft Marketingterv SCnetwork Magyarország Kft Marketingterv Általános A Shopping Center Network (továbbiakban: SCnet) egy nemzetközi törzsvásárlói közösséget üzemeltet, melyben a törzsvásárlók összefogásának a célja, hogy

Részletesebben

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI:

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI: TIENS MARKETING TERV 43 Termékkatalógus SZÓMAGYARÁZAT 1. : Bármely olyan alkalmas személy, akinek egy szponzor bemutatja a TIENS céget, megveszi a TIENS Kezdőcsomagot, beadja a kitöltött jelentkezési lapot

Részletesebben

E-DiscountGroup Közösségi modell

E-DiscountGroup Közösségi modell E-DiscountGroup Közösségi modell Köszöntünk az E-DiscountGroup csapatában! Talán nem is gondoltad amikor regisztráltál, hogy megtetted az első lépést, ami megváltoztathatja az életed. Lehet, hogy azért

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

Indítsd el az üzleted

Indítsd el az üzleted Indítsd el az üzleted 1 Építsd fel a stratégiád A következő oldalakon adunk neked egy induló tervet. Kövesd a lépéseket. Légy türelmes, és ne add fel. Csak a kemény munka hoz eredményt. Minden üzlet magja

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017.

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017. Rendkívüli innováció Európa Régió Kiváló csapatunka 2017 2018 Ösztönző programok Vállalati felelősségvállalás Érvényes: 2017. július-tól 1 2017-2018 Ösztönző programok 600BV Platina Program Arany és Platina

Részletesebben

LYCONET COMPENSATION PLAN (LYCONET JUTTATÁSI TERV)

LYCONET COMPENSATION PLAN (LYCONET JUTTATÁSI TERV) YOUR SHOPPING NETWORK LYCONET COMPENSATION PLAN (LYCONET JUTTATÁSI TERV) A független Lyconet Marketereknek szóló Lyconet Megállapodás 1. sz. melléklete Médiatulajdonos és -kiadó: Lyoness Europe AG Bahnhofstrasse

Részletesebben

A JAVADALMAZáSI IRáNYELVEK MóDOSíTáSA

A JAVADALMAZáSI IRáNYELVEK MóDOSíTáSA ELŐTERJESZTÉS A MAGYAR TELEKOM NYRT. KÖZGYŰLÉSE RÉSZÉRE A JAVADALMAZáSI IRáNYELVEK MóDOSíTáSA BUDAPEST, 2015. ÁPRILIS 15. A Magyar Telekom Nyrt. 17/2012 (IV.16.) sz. Közgyőlési határozatával jóváhagyott

Részletesebben

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig!

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Az iwowwe videokommunikációs cég 25 millió db részvényt bocsájt ki kizárólag üzleti partnerei számára 1$-os garantált árfolyamon! Ez a lukratív

Részletesebben

Biztonság és Siker Szoftverrel

Biztonság és Siker Szoftverrel a Biztonság és Siker Szoftverrel EBBŐL A BEMUTATÓBÓL MEGTUDHATOD: MI A LEGNAGYOBB VESZÉLY MA AZ INTERNETEN HOGYAN TUDSZ VÉDEKEZNI ELLENE HOGYAN SEGÍTHETSZ MÁSOKNAK VÉDEKEZNI ELLENE HOGYAN SZÁRMAZHAT EBBŐL

Részletesebben

U19 EURÓPA BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK

U19 EURÓPA BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK U19 EURÓPA BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK Nyereményjáték szabályzata A játék időtartama: Játék szervezője: Játék felülete: 2014.07.14. 18.00 tól 2012.07.31. 19.00 ig Olsen Kommunikációs, Marketing, Média és

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A Dynamic Start Program (DSP) - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag

Részletesebben

3.1. Díjazás és PV/BV lista-termékek (magyarázatokkal és definíciókkal)

3.1. Díjazás és PV/BV lista-termékek (magyarázatokkal és definíciókkal) 3. Pénzkeresés a WellStarral 3.1. Díjazás és PV/BV lista-termékek (magyarázatokkal és definíciókkal) Fogalommagyarázat: 1. Kereskedelmi forgalom (HSP) A felvásárlásból szerzet nyerség a termékek eladásához

Részletesebben

PLATINA CSOMAG dollár

PLATINA CSOMAG dollár PLATINA CSOMAG 2777 dollár Családi indulás PLATINA CSOMAG = 2777 $ GOLD CSOMAG = 1577 $ SILVER CSOMAG = 597 $ Platina csomag = 3 * 2777 = 8332 dollár Gold csomag = 3 * 1577 = 4731 dollár Silver csomag

Részletesebben

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Kezdés 0$: magyarul, ingyenes Kattints a Surf Offered menüre Nézd meg, hogy van e szabad hirdetés, ha van, akkor Kattints

Részletesebben

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg.

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. Jutalékjogosultság és kedvezmények szempontjából: 1.1.1.

Részletesebben

A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig.

A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig. A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig. A jutalék mindig az SV érték után jár! Példa 3425 Ft. 2090 Ft. 1335 Ft. A jutalék mindig az SV érték után jár! Példa 1 doboz kávé pontértéke: 11,5

Részletesebben

ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 2011 NOVEMBER

ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 2011 NOVEMBER ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 1 2011 NOVEMBER Tartalom Magyarországi rendezvény 3 ipad nyertesek 4 Top tippek 5 Novemberi Lojalitás Bónusz 6 3 Belso Piaci Bónusz Program 6 5 4 6 2 Rendezvény

Részletesebben

Ön mit gondol, EGÉSZSÉG

Ön mit gondol, EGÉSZSÉG Ön mit gondol, mi a 3 legfontosabb dolog az emberek életében? PÉNZ EGÉSZSÉG IDŐ "Életünk első felében arra áldozzuk fel az egészségünket, hogy sok pénzt keressünk, második felében pedig arra áldozzuk pénzünket,

Részletesebben

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések 1. Mit tartalmaz az értékcsomag? - Az Ön által kiválasztott elő fizetési idő szak korlátlan hozzáférést biztosít több száz vállalkozási képzéshez - Élő szemináriumra

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

Argent Global Network céget

Argent Global Network céget Bemutatjuk az Argent Global Network céget Az Argent Global Network cég Belize-ben regisztrált vállalat, amely sikeresen párosítja egy profi network marketingesekből álló nemzetközi csapat tapasztalait.

Részletesebben

Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni?

Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni? Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni? Gondolt már arra, hogy bizonytalannak tűnő jövőjét igazi gyémántokkal biztonságosabbá teheti?

Részletesebben

TARTALOM. 1. Hunca. 2. HuncaLife. 3. Vízió és küldetés. 4. Mi a közvetlen értékesítés? 5. A világi statisztikák

TARTALOM. 1. Hunca. 2. HuncaLife. 3. Vízió és küldetés. 4. Mi a közvetlen értékesítés? 5. A világi statisztikák TARTALOM 1. Hunca 2. HuncaLife 3. Vízió és küldetés 4. Mi a közvetlen értékesítés? 5. A világi statisztikák 6. Mi a különbség a hálózati marketing és a kiskereskedelem között? 7. Hogyan működik a rendszer?

Részletesebben

Szómagyarázat. Olyan TIENS Tanácsadó, aki más Tanácsadókat vezet be a TIENS üzletbe. A szponzor más néven: felső vonal.

Szómagyarázat. Olyan TIENS Tanácsadó, aki más Tanácsadókat vezet be a TIENS üzletbe. A szponzor más néven: felső vonal. Marketing Terv Szómagyarázat 1. Tanácsadó 2. Szponzor Bármely alkalmas személy, akit szponzorál egy TIENS Tanácsadó, megveszi a TIENS Kezdőcsomagot, benyújtja a kitöltött jelentkezési lapot (Kérelem és

Részletesebben

TARTALOM. 1. Hunca. 2. HuncaLife. 3. Vízió és küldetés. 4. Mi a közvetlen értékesítés? 5. A világi statisztikák

TARTALOM. 1. Hunca. 2. HuncaLife. 3. Vízió és küldetés. 4. Mi a közvetlen értékesítés? 5. A világi statisztikák TARTALOM 1. Hunca 2. HuncaLife 3. Vízió és küldetés 4. Mi a közvetlen értékesítés? 5. A világi statisztikák 6. Mi a különbség a hálózati marketing és a kiskereskedelem között? 7. Hogyan működik a rendszer?

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN A PREMIER INCOME PLAN TÉNYLEG EGY PRÉMIUM KATEGÓRIA. A JUTTATÁSI RENDSZERE EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS. A TERMÉKEI IS, AMI

Részletesebben

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ)

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekből, profi hálózatépítőkből álló csapat Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

és amiről szó lesz ma este:

és amiről szó lesz ma este: és amiről szó lesz ma este: Ismerje meg az elsők között napjaink egyik legnagyobb e-kereskedelni Projectjét és mindent arról, hogyan kereshet passzív jövedelmet személyes részvétel nélkül vagy hogyan építhet

Részletesebben

K Y Ä N I V E Z e s d Á l m a i d a u t ó j á t p r o g r a m

K Y Ä N I V E Z e s d Á l m a i d a u t ó j á t p r o g r a m K Y Ä N I V E Z e s d Á l m a i d a u t ó j á t p r o g r a m d i s z t r i b ú t o r i A U T Ó P R O G R A M M E G Á L L A P O D Á S E u r ó p a Jelen megállapodás létrejött 20 napján, (a hatálybalépés

Részletesebben

Promóciók június ig

Promóciók június ig Promóciók 2019 június 2019.05.28 2019.06.26ig JÚNIUS 2019 Beléptetési Program ÚJ tanácsadóknak Vásárolj bármilyen TIENS terméket Regisztrációd ingyenes + 3db szórólap (választásod szerint) 100 BV bronz

Részletesebben

FIZETSÉGI TERV ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG

FIZETSÉGI TERV ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG FIZETSÉGI TERV ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC 04. április 5-én átdolgozva Hatályos 04. április 5. és 04. augusztus. között A WorldVentures úgy tervezte meg a Fizetségi tervünket, hogy

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

Swiss Halley AG Kompenzációs terv

Swiss Halley AG Kompenzációs terv Swiss Halley AG Kompenzációs terv Swiss Halley AG - Kompenzációs terv 2012. október 02 I. Bevezetés 1. Miért a Swiss Halley? A Swiss Halley a világ egyik legdinamikusabban fejlődő és óriási iparágában

Részletesebben

Biyovis Lakás Karrier

Biyovis Lakás Karrier Biyovis Lakás Karrier Egészséges Üzlet & Megtakarítás felsőfokon 21. századi megoldások a megtakarításban is Mi a Biyovis Holding? Egyedi termékskála - Több mint 16 év tapasztalat - Saját kutató - fejlesztői

Részletesebben

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog...

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... Ez a PowerPoint prezentáció csak akkor minősül pontosnak és naprakésznek, ha www.mobrabus.com oldalról van letöltve Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... A Mo Brabuson a jövedelem egyáltalán

Részletesebben

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS I. Termékek 1. Utazási csomagok utazási utalvány(ok) (Utazási utalvány (voucher)(ek)) A termék tartalma Full portál használati jog Termék Ára* Basic 1 1 485

Részletesebben

LEO globális marketingterv

LEO globális marketingterv LEO globális marketingterv 2017. március 31. 1 2 Bevezetés Egy marketingterv arra szolgál, hogy kiszámolja és felossza a bevételeket a tagjai számára, a tagok és az alattuk lévő szervezetek által generált

Részletesebben

Marketing Terv Fejlesztések

Marketing Terv Fejlesztések KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Általános információk: 1: Melyek a Herbalife Marketing Terv fejlesztései? 1: Azért hogy segítsünk még az eddigieknél is nagyobb sikereket elérni Tanácsadóinknak a Herbalife Üzleti

Részletesebben

ÜDVÖZLÜNK. Gyors indulási bónuszok. Bronz fokozatra hozó bónuszok. Csapatépítési jutalékok. Mega kiegészítő bónuszok. Előmeneteli bónuszok

ÜDVÖZLÜNK. Gyors indulási bónuszok. Bronz fokozatra hozó bónuszok. Csapatépítési jutalékok. Mega kiegészítő bónuszok. Előmeneteli bónuszok ÜDVÖZLÜNK A Talk Fusion-nél tisztában vagyunk azzal, hogy a független munkatársaink az üzletünk legfontosabb tényezői - ha te sikeres vagy, akkor mi is. Ezért mi kitaláltunk egy hihetetlen jutalmazási

Részletesebben

MEGVALÓSÍTJUK ÁLMAIDA TELJES ÉLETEN ÁT TARTÓ ANYAGI FÜGGETLENSÉGRŐL

MEGVALÓSÍTJUK ÁLMAIDA TELJES ÉLETEN ÁT TARTÓ ANYAGI FÜGGETLENSÉGRŐL MEGVALÓSÍTJUK ÁLMAIDA TELJES ÉLETEN ÁT TARTÓ ANYAGI FÜGGETLENSÉGRŐL Az iwowwe útmutatója a Duális Csapat Bevételekhez, és a végtelen növekedés lehetőségéhez Érvényes 2014. február 10-től Áttekintés Az

Részletesebben

Voltál-e valaha olyan üzletben

Voltál-e valaha olyan üzletben Voltál-e valaha olyan üzletben Ahol nagyobb összeget kellett fizetned azért, hogy elkezdhesd? Hát elszúrtad. Akartál-e valaha passzív jövedelmet teremteni de havonta kellett fizetned azért, hogy majd egyszer

Részletesebben

2017. szeptember PROMÓCIÓK

2017. szeptember PROMÓCIÓK 2017. szeptember PROMÓCIÓK Promóció ÚJ Tanácsadók részére Új ZINC Tanácsadók and its csatlakozása influence on human body Minden új Tanácsadó, aki legalább 50 BV* értékű vásárlással csatlakozik, egy Termékkatalógust

Részletesebben

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában 7Daywealth Csapat Angol és német nyelvű kapcsolat: info@euro-welle.de Skype: teveko1 2babsi@gmail.com Skype: baerbel 199 VANNAK

Részletesebben

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés Mi mozgatja életünket? Mik azok az alapvető gondolatok, amelyek a mindennapok során motiválnak bennünket? Mit tudunk tenni annak érdekében, hogy könnyebben

Részletesebben

Flavon max - a tudatos döntés

Flavon max - a tudatos döntés Flavon max - a tudatos döntés Küldetésünk, hogy emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat

Részletesebben

FLAVON MAX KLUB SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

FLAVON MAX KLUB SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT FLAVON MAX KLUB SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT ADATOK: Név: Flavon Group Kft. Székhelye: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19., További irodái: 1043 Budapest, Tél utca 3-7. fszt. 4./3. Debreceni Törvényszék

Részletesebben

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD)

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD) DXN MARKETING TERV PV SV Személyes pontérték (PPV) / Személyes eladási érték (PSV) Személyes csoportpontérték () / Személyes csoport eladási érték (PGSV) Diamond csoportpontérték (DGPV) / Diamond csoport

Részletesebben

Üdvözlünk a Mi Lehetőségünk Bemutatóján! A Siker NEKED és másoknak is, BÁRMELY Otthoni Munka Alapú Üzletben, Itt Kezdődik

Üdvözlünk a Mi Lehetőségünk Bemutatóján! A Siker NEKED és másoknak is, BÁRMELY Otthoni Munka Alapú Üzletben, Itt Kezdődik Üdvözlünk a Mi Lehetőségünk Bemutatóján! A Siker NEKED és másoknak is, BÁRMELY Otthoni Munka Alapú Üzletben, Itt Kezdődik $tiforp TM - Nehéz időket élünk manapság! A Gazdasági KATASZTRÓFA, DEPRESSZIÓ és

Részletesebben

a. Az ügyfelek a Monaco Super Race Forex Kereskedési Verseny során tetszőleges számú kereskedési számlával rendelkezhetnek.

a. Az ügyfelek a Monaco Super Race Forex Kereskedési Verseny során tetszőleges számú kereskedési számlával rendelkezhetnek. IronFX Monaco Super Race Forex Kereskedési Verseny Feltételek és kikötések 1. Az IronFX Global meghirdeti a Monaco Super Race Forex Kereskedési Versenyt. 2. Az Monaco Super Race Forex Kereskedési Versenyen

Részletesebben