SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv"

Átírás

1 SCNet International LTD./ 1 SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei Marketing terv / Kompenzációs terv SCnet International Ltd. (a továbbiakban, mint SCnet) egy multinacionális (nemzetközi), lojális és informált fogyasztókból (Munkatárs/Vásárló) álló Szövetséget irányít, melynek fő tevékenysége tagjainak előnyben részesítése. Nem csupán a felhasználás helyszínének országában, hanem világszerte más országokban is, ahol az SCnet rendszer jelen van és az adott SC Net munkatárs cég regisztrált és aktív. Az összeg, melyet a Munkatárs/Vásárló kap, kizárólag az árengedményekből származik (visszatérítés, jutalék, stb.), melyeket a termékpartnerek ajánlanak fel az adott országokban a Munkatársaknak (a rendszer tagjainak), az SCNet és a partnerek közötti szerződés alapján. A vásárlással szembeni kompenzáció oly módon vehető igénybe az adott munkatárs/vásárló által, mely kiszámolható egy egyedi alapelv segítségével, attól függetlenül, hogy hol (milyen országban és pénznemben) minősül Munkatársunk/Vásárlónk a kompenzációra. Ennek véghezviteléhez egy pontrendszer alkalmazandó. A továbbiakban a pont P.-ként jelölve. A pont értéke minden pénznemben különböző az alábbi, 1. Táblázat szerint. Ország Pont Pénznem Pozíció értéke értéke P TCIV TCV TCVI Szerbia 100 Dinár 1200 P 3600 P 7200 P Bosznia és 2 KM 1200 P 3600 P 7200 P Hercegovina Horvátország 7,4 Kuna 1200 P 3600 P 7200 P Románia 4,4 Lei 1200 P 3600 P 7200 P Magyarország 300 Forint 1200 P 3600 P 7200 P EU 1 EUR 1200 P 3600 P 7200 P Oroszország 40 Rubel 1200 P 3600 P 7200 P Bulgária 2 Leva 1200 P 3600 P 7200 P Macedónia 62 Dénár 1200 P 3600 P 7200 P Azon országok számára, melyek nem szerepelnek a listán, de Eurót használnak, az EU sor értékei alkalmazandók. Azon országok számára, melyek nem Eurót használnak, az Euróhoz viszonyított helyi árfolyam száma alkalmazandó értéknek, az árfolyam meghatározásához az adott központi bank árfolyamát figyelembe véve a tranzakció napján.

2 SCNet International LTD./ 2 Jutalékok: Visszatérítés az adott termékpartnerektől való vásárláskor jár. Minden esetben függ a kedvezmény mértékétől (árengedmény százalék), melyet a partner jóváhagyott a Munkatársak/Vásárlók részére az SCnet rendszerben. A Munkatársaknak/Vásárlóknak járó visszatérítés abban a pillanatban lesz kiszámítva, amikor az árengedmény összege az SCnet számlájára érkezik. Az összeg közvetlen visszatérítésként, közvetett visszatérítésként, felhalmozott engedményként és az SCnet-nél maradt százalékként kerül kiosztásra. Abban az esetben, ha a kedvezmény 5-nál kevesebb, a kiosztás a következő táblázat szerint történik: Kedvezmény (árengedmény ) Munkatárs/Vásárló aki vásárol Network Network összesen SCnet Felhalmozás , , x0, ,5 1 4x0, , x0, ,5 1 4x0, , x0, ,5 1 4x0, ,5 A visszatérítés (C) az 5 vagy több mint 5 kedvezmény esetén az alábbi alapelv szerint kerül szétosztásra: Kedvezmény (árengedmény ) Munkatárs/Vásárló aki vásárol Network Network összesen SCnet Felhalmozás C >= 5 1 4x0,5 2 1 C - 4 a. Közvetlen visszatérítés 1 visszatérítés minden vásárlás értékéből, melyet a Munkatárs/Vásárló a termékpartnereknél vásárol, és amely az SCnet rendszer Munkatársa/Vásárlója azonosító számán is jelölve van. Az SCnet jutaléka kiszámításának előfeltétele az összeg SCnet számlára való utalása. b. Közvetett visszatérítés 0,5 visszatérítés minden vásárlás értékéből, melyet a Munkatárs/Vásárló a termékpartnereknél vásárol, amennyiben a hálózatban 4 (négy) mélységben szerepel a Munkatárs/Vásárló. A közvetett visszatérítés kiszámításának előfeltétele a vásárlás és az árengedmény kifizetésének rögzítése a termékpartner által illetve létező korábban szerzett jutalékok vagy utalványok a Munkatárs/Vásárló birtokában, aki a termékpartnereknél vásárolt.

3 SCNet International LTD./ 3 c. Felhalmozódásból származó visszatérítés A kedvezmény szétosztása utáni fennmaradó összeget képviseli, az előző táblázat szerint. A Profitáló Pozícióban (PP) jelentkezik a felhalmozódott kedvezmény, ami által a bináris (kettős) fán a pozíciók elhelyezésre kerülnek. A Profitáló Pozíció a visszaforgatás befizetéséből is származhat. d. SCnet jutalék A felhalmozódásból származó visszatérítést a Munkatárs/Vásárló közvetlenül nem kapja meg, de az összeg aktív Profitáló Pozíciót teremt (APP), amikor a felhalmozott összeg eléri az 1. Táblázatban található értéket. APP is származhat visszaforgatás befizetésből. A bináris fa minden pozíciója értékkel rendelkezik, attól függően, melyik TC-ben helyezkedik el. Az SCnet jutaléka az 1. Táblázatban szereplő pontok értékeinek a következő táblázat pontjaival való szorzásából ered. A bináris fa minden pozíciójának van egy szakasza, míg jutalékot nem termel. Ez a periódus osztályonként különbözik, a következő táblázat szerint. A Munkatárs/Vásárló pozíció elhelyezéséből származó jutaléka akkor kerül kiszámításra, amikor egy bizonyos számú pozíció a bináris fa felső és alsó ágán is elhelyezésre került, az alábbiak szerint: A bináris fa felső ágán elhelyezett pozíciók száma A bináris fa alsó ágán elhelyezett pozíciók száma IV TC V TC VI TC P 600 P 1000 P P 1200 P 2000 P P 1800 P 3000 P P 2400 P 4000 P P 4500 P 5000 P Az SCnet értékek pontban láthatók minden egyes gazdasági osztályra vonatkozóan. A kívánt pénznemben való kalkuláláshoz, az Scnet jutalék értéke az adott pénznemre vonatkozó pont értékével szorzandó. e. Karrier jutalék Termelési ciklus A termelési ciklus az SCnet rendszerben hat hónap (180 nap) az első aktív napot számítva. 180 nap után a 181 nap eredménye számít az első nap helyett és így tovább 180 naponként. Karrier egység A karrier egységeket kiszámolni a bináris fa gazdasági osztályain elhelyezett pozíciókkal lehet. A fa pozíciói különböző számú karrier egységeket tartalmaznak, a gazdasági osztályoktól függően, az alábbiak szerint:

4 SCNet International LTD./ 4 Gazdasági osztály Karrier egység pozíciónként a bináris fán I Gazdasági osztály TC I 1 II Gazdasági osztály TC II 3 III Gazdasági osztály TC III 10 IV Gazdasági osztály TC IV 30 V Gazdasági osztály TC V 90 VI Gazdasági osztály TC VI 180 o Közvetlen karrier egység Akkor kerül kiszámításra, amikor a pozíció a közvetlen Munkatárstól/Vásárlótól a bináris fára kerül. o Közvetett karrier egység Akkor kerül kiszámításra, amikor a pozíció bármely közvetett Munkatárstól/Vásárlótól, strukturális mélységtől függetlenül, a bináris fára kerül. o Összes egység A közvetett és közvetlen egységek összege. A karrier jutalék akkor kerül kiszámításra, amikor a Munkatárs/Vásárló karrier egységet szerez, a karrier pozíciótól függően, az alábbi táblázat szerint: Karrier pozíció Szükséges egységek Karrier kereset Közbenső jutalék Összes egység Közvetlen egységek egységenként 1. Sales Agent / 0 0 1,50 P Értékesítési Ügynök 2. Sales Advisor / ,00 P 0,50 P Értékesítési tanácsadó 3. Sales Manager / ,50 P 0,50 P Értékesítési vezető 4. Group Manager / ,00 P 0,50 P Csoportvezető 5. Team Director / ,50 P 0,50 P Csoportigazgató 6. Division Director / ,00 P 0,50 P Divízióigazgató 7. Owner Director / Tulajdonos igazgató ,50 P 0,50 P 2. Utalvány A bináris fa minden egyes pozíciójára (PP) van egy teljesítési szint, miután az osztályon a kereset, ahol a PP helyezkedik el, megszűnik, és a keletkezett bónuszok ugyanazon és a következő gazdasági osztályon folytatódnak. Amikor egy PP kör bezárul, utalvány kerül kiszámításra. Az utalványok különböző értékűek, a gazdasági osztálytól függően, a következő táblázat alapján:

5 Gazdasági osztály A bináris fa felső ágán elhelyezett pozíciók száma A bináris fa alsó ágán elhelyezett pozíciók száma IV TC P V TC P VI TC P SCNet International LTD./ 5 Az utalvány értéke 3. Bónuszok A bónuszok pozíciók a bináris fán, melyekre az SCnet bizonyos teljesítmény elérése után jelöli a Munkatársat/Vásárlót. a. Bónusz pozíciók (BPP) a bináris fán: A bináris fa pozíciói elhelyezésének egy bizonyos szintjén a Munkatárs/Vásárló bónusz PP-re lesz jogosult. - A ciklus végén bónusz PP-ért utalvány nem lesz elszámolva. - A bónusz PP nincs hozzáadva a karrier egységekhez. A bónusz PP jóváhagyásának szabálya a következő táblázatban látható. Bónusz PP vezető gazdasági osztályon A bináris fa egy gazdasági osztálya pozícióinak elhelyezésével a ciklus befejezésének egy szintjéig az adott Gazdasági Osztályon a 8. Táblázat szerint, a Munkatárs/Vásárló, aki elérte azt a szintet, bónusz PP-re jogosult a következő gazdasági osztályon. A bináris fa felső ágán elhelyezett pozíciók száma A bináris fa alsó ágán elhelyezett pozíciók száma IV TC V TC VI TC Bónusz IV Gazdasági Osztályért Bónusz V Gazdasági Osztályért Bónusz VI Gazdasági Osztályért b. Közvetlen átfedő bónusz Az SCnet jutalékának százaléka el lesz számolva a közvetlen Munkatárs/Vásárló felé, karrier előfeltételek nélkül, a 9. Táblázat alapján.

6 SCNet International LTD./ 6 c. Közvetett átfedő bónusz Az SCnet jutalékának százaléka el lesz számolva a közvetett Munkatárs/Vásárló felé 2 karrier pozíciótól kezdve (a második mélységtől a végtelen mélységig a hálózatban), ha eltérés van a karrier pozícióban, akkor a 9.Táblázat szerint. d. Közvetlen egységek bónusza Bónuszként lesz elszámolva a Munkatárs/Vásárló felé minden betöltött 5 egység után. Minden Gazdasági Osztályért (TC). 4. Jutalmak A Munkatárs/Vásárló munkájában elért eredményekért jár a jutalom. Minden ország vezetése külön határozza meg a jutalmak jellegét és kritériumát. a. Javasolt jutalmak: 300 betöltött közvetlen egység után személyre szabott, aranyozott, SCnet logóval ellátott karóra betöltött közvetlen egység után laptop. b. Elismerések Karrier egység váltáskor megfelelő számú briliánssal kirakott arany dísztűt ajándékozunk. A 7. pozíció eléréséig a dísztű átmeneti. A 7. pozícióban a Munkatárs/Vásárló megtarthatja a dísztűt. Az 5. pozíciótól különleges számítás lép érvénybe minden Munkatárs számára saját SCnet iroda fenntartására, a 6. karrier pozíciótól pedig gépkocsi vásárlására. Ez a számítás figyelembe veszi az alacsonyabb karrier pozícióban levő minden munkatárs ágainak eredményét. Pozíció Iroda bónusz Gépkocsi bónusz Nemzetközi Összesen bónusz 5. Team Director / 0.3 P 0.3 P Csapat igazgató 6. Division Director / 0.2 P 0.2 P 0.4 P Divízió igazgató 7. Owner Director / Tulajdonos igazgató 0.1 P 0.1 P 0.1 P 0.3 P A Munkatársnak kell kezdeményezni egy felsőkategóriás autó lízingelését saját tőkéből. A lízing a Munkatárs saját nevén kell, hogy legyen. 5. Karrier Sz SCnet rendszer karrierjében 7 általános pozíció létezik és még 10 pozíció a 7 általános után. Karrier pozíciók. A karrier kumulatív az egyszer elnyert pozíció egészen addig megmarad, míg a Munkatárs/Vásárló regisztrációja él az SCnet rendszerében. A termelési ciklusban a karrier egységek halmozódnak. Egy magasabb karrier szintre lépéskor a szükséges egység számok

7 SCNet International LTD./ 7 kiszámolásához a Munkatárs/Vásárló struktúrájának legerősebb ágától, a csoport egységek számának maximum 80-a szükséges a különleges karrier szinthez. A fennmaradó 20-a az összes csoport egységnek a Munkatárs/Vásárló struktúrája összes többi ágának az összege kell, hogy legyen. A termelési ciklus lejárta után a következő termelési ciklusba a közvetlen egységek maximum 2000 vihető át. A fentiek mellett a következő táblázat mutatja az általános karrier egységekbe lépés feltételeit. Karrier pozíció Szükséges egységek Karrier kereset Közbenső jutalék Közvetlen Összes egység egységenként egységek 1. Sales Agent / 0 0 1,50 P Értékesítési Ügynök 2. Sales Advisor / ,00 P 0,50 P Értékesítési tanácsadó 3. Sales Manager / ,50 P 0,50 P Értékesítési vezető 4. Group Manager / ,00 P 0,50 P Csoportvezető 5. Team Director / ,50 P 0,50 P Csoportigazgató 6. Division Director / ,00 P 0,50 P Divízióigazgató 7. Owner Director / Tulajdonos igazgató ,50 P 0,50 P 6. Nemzetközi karrier A 7 karrier pozíciót még tíz pozíció követi, melyek jelölése 7.1-től 7.10-ig terjed. A nemzetközi karriert a nemzetközi szinten felhalmozódott tőke finanszírozza 1 P / egység összegben. A felhalmozódott összeg 10 egyenlő részre lesz bontva, ez az osztalék (pools). 7.1 pozíció: Akkor érhető el, amikor a Munkatárs a 7. pozíciónál tart és a struktúrájában még egy munkatárs elérte a 7. pozíciót. Ezután a profit és az osztalék osztódik minden országból minden olyan munkatárs részére, akik ugyanazt a karrier státuszt érték el. 7.2 pozíció: Akkor érhető el, amikor a 7.1 munkatárs szerez egy munkatársat a 7.1 pozíción ugyanazon az ágon, ahol a 7.1 pozíció lett elérve. A 7.2 pozíción levő munkatárs részt kap a részesedésből és az osztalékból mindazokkal együtt, akik elérték a 7.1 pozíciót, ezen kívül, részesedést kap a II. osztalékból mindazokkal együtt, akik elérték a 7.2 pozíciót.

8 SCNet International LTD./ pozíció: Akkor érhető el, amikor a 7.2 munkatárs szerez egy munkatársat a 7.2 pozíción, ugyanazon az ágon, ahol a 7.2 pozíció lett elérve. A 7.2 pozíción levő munkatárs részt kap az I., II. és III. osztalékból. 7.4 pozíció: Akkor érhető el, amikor a 7.3 munkatárs szerez egy munkatársat a 7. pozíción egy másik szerkezeti ágon. A fent említett alapelveknek megfelelően részesedést kap az I., II., III. és IV. osztalékból. A 7.5 és 7.6-os pozíció elérésére ugyanaz a módszer, mint a 7.2 és 7.3 pozícióra, ugyanarról az ágról, amelyről elérte a 7.4 pozíciót. A pozíciók szaporodásával az osztalék is ugyanúgy növekszik. 7.7 pozíció: Akkor érhető el, amikor a 7.6 munkatárs szerez egy munkatársat a 7. pozíción egy harmadik szerkezeti ágon. Ezután 7 osztalékból nyer részesedést. A 7.8 és 7.9-es pozíció elérésére ugyanaz a módszer, mint a 7.5 és 7.6 pozícióra, ugyanarról az ágról szerez munkatársat, amelyről elérte a 7.7 pozíciót, majd a megfelelő számú osztalékokból nyer részesedést pozíció akkor érhető el, amikor munkatársat szerez a 7. pozíción egy negyedik szerkezeti ágon. Azután mind a tíz osztalékból részesedést nyer. A nemzetközi jutalékok ( pozíciók) hónap vége után kerülnek kiszámításra és kifizetésre, és az azokra a hónapokra kifizetett engedélyek kiszámítása és fizetése után. SCnet International Ltd., 2013

1. SZÁMÚ MELLÉKLET, INLERNET KEDVEZMÉNYEK, KARRIERRENDSZER, JUTALÉKOK ÉS BÓNUSZOK

1. SZÁMÚ MELLÉKLET, INLERNET KEDVEZMÉNYEK, KARRIERRENDSZER, JUTALÉKOK ÉS BÓNUSZOK 1 SZÁMÚ MELLÉKLET, INLERNET KEDVEZMÉNYEK, KARRIERRENDSZER, JUTALÉKOK ÉS BÓNUSZOK Ez a melléklet elválaszthatatlan részét képezi a mindenkori érvényes Inlernet Törzsvásárlói szerzõdés Általános Szerzõdési

Részletesebben

Shopping Center International Általános szerződési feltételek Dátum: 2013. április BEVEZETÉS

Shopping Center International Általános szerződési feltételek Dátum: 2013. április BEVEZETÉS Shopping Center International Általános szerződési feltételek Dátum: 2013. április BEVEZETÉS A www.scnetinternational.com weboldal tulajdonosa, bejegyzője és üzemeltetője az SCnet International Ltd. (székhely:

Részletesebben

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá.

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrál, és tagságát aktiválja. A regisztráció pillanatában a tagság inaktív, a tagságot egy, a regisztrációtól számított 15 napon

Részletesebben

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS I. Termékek 1. Utazási csomagok utazási utalvány(ok) (Utazási utalvány (voucher)(ek)) A termék tartalma Full portál használati jog Termék Ára* Basic 1 1 485

Részletesebben

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS I. TERMÉKEK 1. UTAZÁSI CSOMAGOK Utazási utalvány(ok) (voucher(ek)) Termék tartalma Portálhasználati jog Termék Ára* Basic 1*** 1 év 516 USD Smart Life****

Részletesebben

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg.

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. Jutalékjogosultság és kedvezmények szempontjából: 1.1.1.

Részletesebben

Swiss Halley AG Kompenzációs terv

Swiss Halley AG Kompenzációs terv Swiss Halley AG Kompenzációs terv Swiss Halley AG - Kompenzációs terv 2012. január 02 I. Bevezetés 1. Miért a Swiss Halley? A Swiss Halley a világ egyik legdinamikusabban fejlődő és óriási iparágában nyújt

Részletesebben

MARKETINGTERV. Dr. Nona International, Ltd. Tartalom:

MARKETINGTERV. Dr. Nona International, Ltd. Tartalom: MARKETINGTERV Dr. Nona International, Ltd. Tartalom: Üdvözöljük!...2 A hálózati marketing rendszere...3 Általános rendelkezések...3 Regisztráció...4 Fogalomtár...5 Karrier pozíciók...10 A prémium (bónusz)

Részletesebben

A FUTURE REAL ESTATE NETWORK LTD. ÖNFINANSZÍROZÓ INGATLANRENDSZER MŰKÖDÉSE ÉS ÖSZTÖNZŐ PROGRAMJA

A FUTURE REAL ESTATE NETWORK LTD. ÖNFINANSZÍROZÓ INGATLANRENDSZER MŰKÖDÉSE ÉS ÖSZTÖNZŐ PROGRAMJA A FUTURE REAL ESTATE NETWORK LTD. ÖNFINANSZÍROZÓ INGATLANRENDSZER MŰKÖDÉSE ÉS ÖSZTÖNZŐ PROGRAMJA A FREN ingatlanrendszernek az a célja, hogy azokat a regisztrált Felhasználókat is hozzásegítse utalványvásárláson

Részletesebben

Megállapodás. A partneri marketinges programban való részvételhez a Partner részéről szükséges teendők:

Megállapodás. A partneri marketinges programban való részvételhez a Partner részéről szükséges teendők: Megállapodás Általános feltételek partneri marketinges programban való részvételhez. Az alábbi pontok és feltételek tartalmazzák a cég és a Partnerek közötti Megállapodást, továbbá a megrendelés jogosultja

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS 2 2. DEFINÍCIÓK 3 3. SZAVATOSSÁG, GARANCIA, TERMÉKEK VISSZAVÉTELE ÉS VISZAVÁSÁRLÁSA 7

TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS 2 2. DEFINÍCIÓK 3 3. SZAVATOSSÁG, GARANCIA, TERMÉKEK VISSZAVÉTELE ÉS VISZAVÁSÁRLÁSA 7 TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS 2 2. DEFINÍCIÓK 3 3. SZAVATOSSÁG, GARANCIA, TERMÉKEK VISSZAVÉTELE ÉS VISZAVÁSÁRLÁSA 7 4. BÓNUSZRENDSZER / MARKETING TERV 9 5. MANAGERI MINŐSíTÉS ÉS FELTÉTELEI 12 6. VEZETŐSÉGI

Részletesebben

Alapfogalmak. Minősülés Hónapja (Qualifying Month): Az a Tárgyhónap, amelyben a tanácsadó teljesíti a következő Ranghoz szükséges feltételeket.

Alapfogalmak. Minősülés Hónapja (Qualifying Month): Az a Tárgyhónap, amelyben a tanácsadó teljesíti a következő Ranghoz szükséges feltételeket. Alapfogalmak Ez a fejezet segíti a Marketing Tervben és a Jutalék-elszámolásokban előforduló kifejezések megértését. Használja bátran, mint a Marketing Terv leírásának kiegészítőjét. A Marketing Terv működésének

Részletesebben

Könnyű. Egyszerű. Kávé. ORGANO GOLD A LEGJOBB MARKETING TERV. Magyarország Hatályos 2012. augusztus 20-tól

Könnyű. Egyszerű. Kávé. ORGANO GOLD A LEGJOBB MARKETING TERV. Magyarország Hatályos 2012. augusztus 20-tól Könnyű. Egyszerű. Kávé. ORGANO GOLD A LEGJOBB MARKETING TERV Magyarország Hatályos 2012. augusztus 20-tól TARTALOMJEGYZÉK Áttekintés... 1 Marketing terv... 2 Definíciók... 3 7 út, hogy pénzhez jusson...

Részletesebben

30 % BRONZ 50 PV 2.5% 7.5% 2.5% 10% GEN 1, 5% GEN 2, 5% GEN 3, 5% GEN 4

30 % BRONZ 50 PV 2.5% 7.5% 2.5% 10% GEN 1, 5% GEN 2, 5% GEN 3, 5% GEN 4 Sisel Global Compensation Plan ELHELYEZÉSI SZINT GYORS INDULÁSI BÓNUSZ % 30FSB ön szponzorálja Johnt Martin Anna tom ÖN peter KÖZVETLEN FORGALMAZÓI JUTALÉKOK 1. 2. 3. 4. 5. ARANY 150 PV 4% 9% 14% 9% 4%

Részletesebben

MEGVALÓSÍTJUK ÁLMAIDA TELJES ÉLETEN ÁT TARTÓ ANYAGI FÜGGETLENSÉGRŐL

MEGVALÓSÍTJUK ÁLMAIDA TELJES ÉLETEN ÁT TARTÓ ANYAGI FÜGGETLENSÉGRŐL MEGVALÓSÍTJUK ÁLMAIDA TELJES ÉLETEN ÁT TARTÓ ANYAGI FÜGGETLENSÉGRŐL Az iwowwe útmutatója a Duális Csapat Bevételekhez, és a végtelen növekedés lehetőségéhez Érvényes 2014. február 10-től Áttekintés Az

Részletesebben

LEHETŐSÉG 19/03/2013

LEHETŐSÉG 19/03/2013 LEHETŐSÉG OPN Kompenzációs Terv Az OPN Kompenzációs Terv 5 bevételi forrást foglal magában: 1. Közvetlen Értékesítési Bónusz 2. Hálózati Csapatbónusz 3. Követő Bónusz 4. Gyorsasági Bónusz 5. Vezetői Alap

Részletesebben

Webiroda használati útmutató

Webiroda használati útmutató SCnetwork Mo. Kft. 1191 Budapest, Üllői út 206. B ép. I. lph. IV. em. 442. Cégjegyzékszám: 1309145580 Adószám: 23276107-2 - 43 OTP Bank Zrt. : 11742283-20040479-00000000 Weboldal: https://www.scnetworld.com/hu

Részletesebben

Shopping Center Network World A vásárlás jövője

Shopping Center Network World A vásárlás jövője SCNetwork MO Kft 1191 Budapest, Üllői út 206. B ép. I. lph. IV. em. 440. Cégjegyzékszám: 1309145580 Adószám: 23276107 2 43 OTP Bank Zrt. : 11742283-20040479-00000000 Weboldal: https://www.scnetworld.com/hu

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS 2 2. DEFINÍCIÓK 2 3. SZAVATOSSÁG 3 4. BÓNUSZ 6 5. VEZETŐSÉGI BÓNUSZ 8 6. MANAGER SZINTNÉL MAGASABB MARKETING SZINTEK 12

TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS 2 2. DEFINÍCIÓK 2 3. SZAVATOSSÁG 3 4. BÓNUSZ 6 5. VEZETŐSÉGI BÓNUSZ 8 6. MANAGER SZINTNÉL MAGASABB MARKETING SZINTEK 12 TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS 2 2. DEFINÍCIÓK 2 3. SZAVATOSSÁG 3 4. BÓNUSZ 6 5. VEZETŐSÉGI BÓNUSZ 8 6. MANAGER SZINTNÉL MAGASABB MARKETING SZINTEK 12 7. DRÁGAKŐ MANAGERI SZINTEK 13 8. GEM BÓNUSZ 14 9. ÖSZTÖNZŐ

Részletesebben

SBS TRADE. Kívánom Önnek, hogy közös cégünk, az SBS TRADE segítségével, teljesüljenek álmai és érje el kitűzött céljait.

SBS TRADE. Kívánom Önnek, hogy közös cégünk, az SBS TRADE segítségével, teljesüljenek álmai és érje el kitűzött céljait. Működési szabályzat Amikor 1996-ban megalapítottam az céget, egy fiatal ember voltam tapasztalatok, tőke és vállalkozói ismeretek nélkül. Abban az időben azt gondoltam, hogy mindezek elengedhetetlenek

Részletesebben

ASEA Kompenzációs terv

ASEA Kompenzációs terv ASEA Kompenzációs terv 1 Magyarország Annak érdekében, hogy Ön jutalékban részesüljön (Kiskereskedelmi, Elsőbbségi Vásárlói, Fast Start, Csoportos Jutalékok és AAA Bónusz), a tevékenysége során Önnek havonta

Részletesebben

WellStar Jóváírási Terv

WellStar Jóváírási Terv WellStar Jóváírási Terv Nyelv: Tervváltozat: magyar érvényes 2011. júliusi forgalmi hónaptól 2011.07.02-től Tartalomjegyzék (1) Fogalommeghatározások... 2 (2) WellStar Faststart Program 07 2011... 5 (3)

Részletesebben

A Sisel innovatív jutalékrendszere

A Sisel innovatív jutalékrendszere A Sisel forradalmi, ötcsillagos jutalékrendszerével az MLM ágazat ikonikus alakja, Tom Mower egy olyan innovatív kifizetési rendszert alkotott meg, amely az új és a már tapasztalt disztribútorok számára

Részletesebben

Swiss Halley AG Kompenzációs terv

Swiss Halley AG Kompenzációs terv Swiss Halley AG Kompenzációs terv Swiss Halley AG - Kompenzációs terv 2012. október 02 I. Bevezetés 1. Miért a Swiss Halley? A Swiss Halley a világ egyik legdinamikusabban fejlődő és óriási iparágában

Részletesebben

CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.

CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. Az EU által befogadott nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok alapján készített konszolidált pénzügyi kimutatások 2010. Konszolidált Pénzügyi Helyzet Kimutatás megj. 2010. 2009. Biztosítási díjak

Részletesebben

A) ÖNÁLLÓ STÁTUSZ:... 8 B) A JELENTKEZÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ KÖVETELMÉNYEK:... 8 C) JELENTKEZÉSI ELJÁRÁS:... 9 D) HAMIS REGISZTRÁCIÓ:...

A) ÖNÁLLÓ STÁTUSZ:... 8 B) A JELENTKEZÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ KÖVETELMÉNYEK:... 8 C) JELENTKEZÉSI ELJÁRÁS:... 9 D) HAMIS REGISZTRÁCIÓ:... Vállalati Szabályzat MAGYARORSZÁG Magyar nyelvű 2012 OrGano Gold Vállalati Szabályzat - Magyarország - Magyar I. BEVEZETÉS... 4 II. MAGATARTÁSI SZABÁLYZAT... 4 III. A VÁLLALAT KÖTELEZETTSÉGEI... 4 IV.

Részletesebben

2. FÜGGETLEN ÜZLETÉPÍTŐVÉ VÁLÁS

2. FÜGGETLEN ÜZLETÉPÍTŐVÉ VÁLÁS Szabályzat Szabályzat Ez a dokumentum tartalmazza azon irányelveket és rendelkezéseket, amelyek szabályozzák az Ön kapcsolatát a Nu Skin International Inc. Társasággal. Az Ön felelőssége, hogy elolvassa

Részletesebben

FHB JELZÁLOGBANK NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2008. ÉVI, IFRS ADATOK SZERINTI KONSZOLIDÁLT ÉVES JELENTÉS

FHB JELZÁLOGBANK NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2008. ÉVI, IFRS ADATOK SZERINTI KONSZOLIDÁLT ÉVES JELENTÉS FHB JELZÁLOGBANK NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2008. ÉVI, IFRS ADATOK SZERINTI KONSZOLIDÁLT ÉVES JELENTÉS TARTALOM Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok alapján készített Konszolidált Pénzügyi

Részletesebben

OTTHON OTTHON AZ ÖN ÜZLETE SZÉPSÉG AMWAY ÜZLETVITELI SZABÁLYZAT OTTHON TÁPLÁLKOZÁS

OTTHON OTTHON AZ ÖN ÜZLETE SZÉPSÉG AMWAY ÜZLETVITELI SZABÁLYZAT OTTHON TÁPLÁLKOZÁS TÁPLÁLKOZÁS OTTHON SZÉPSÉG AZ ÖN ÜZLETE AZ ÖN ÜZLETE OTTHON SZÉPSÉG TÁPLÁLKOZÁS AZ ÖN ÜZLETE OTTHON SZÉPSÉG AMWAY ÜZLETVITELI SZABÁLYZAT TÁPLÁLKOZÁS Tartalom 1. Szekció: Bevezetés 4 2. Szekció: Meghatározások

Részletesebben

2010/2011. ÉVES JELENTÉS TARTALOM

2010/2011. ÉVES JELENTÉS TARTALOM EGIS Gyógyszergyár Nyrt. 2010/2011. ÉVES JELENTÉS TARTALOM I. Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (IFRS) szerint elkészített 2010/2011. éves konszolidált beszámoló 1. Könyvvizsgálói jelentés 2.

Részletesebben