Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot"

Átírás

1 Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot Válassza ki, milyen jutalmat akar 2012-ben! Kvalifikációs időszak: december 26-tól (Magyarországon januári nyitástól) június 25-ig (Magyarországon júniusi zárásig) 6 hónap BELÉPTETÉSI PROGRAM: Minden tanácsadó számára Hónap Személyesen vagy besorolási szponzorként szponzorált új tanácsadó 8 új tanácsadó 3 hónapon belül (legalább 4 érje el a 3* szintet) Bónusz 0 100PV Cél: 3 egymást követő hónapban történő új tanácsadók beléptetése után a következőkre jogosult: Jutalom: 100 PV a 3. hónap után. Az az új belépő, aki egy hónap alatt eléri a 3*-os szintet, ingyenes belépőt kap egy TIENS BBS-re. Kvalifikációs időszak: december 26-tól (Magyarországon januári nyitástól) december 25-ig (Magyarországon decemberi zárásig) 12 hónap HŰSÉGES TANÁCSADÓ PROGRAM: 1-5* szintű tanácsadók számára Cél: 6 egymást követő hónapban történt folyamatos vásárlás után a Hűséges tanácsadó a következőkre jogosult: Jutalom: ek, videoüzenetek, újdonságok közvetlenül a TIENS-től, Személyre szabottan kiküldött TIENS magazin, aktuális új termék szórólap ingyenesen, 50PV értékű természetbeni árengedmény az első 6 hónap után és 75PV értékű természetbeni árengedmény a 12. hónap után. Hónap személyes vásárlás PV 50 PV 50 PV 50 PV 50PV 50 PV 50 PV 50 PV 50 PV 50 PV 50 PV 50 PV 50 PV Természetbeni árengedmény(kupon) PV PV Megjegyzés: A Hűséges tanácsadó programban való részvétel feltétele, hogy a tanácsadó írásban jelentkezzen a programra, s a helyi központba eljuttassa élő címét és lakcímét.

2 Kvalifikációs időszak: december 26-tól (Magyarországon januári nyitástól) február 25-ig (Magyarországon februári zárásig) 14 hónap Új tanácsadók számára¹: Kvalifikációs időszak: október 26-tól (Magyarországon novemberi nyitástól) február 25-ig (Magyarországon februári zárásig) 16 hónap Kvalifikáció 1: Érje el a 6*-os szintet a csatlakozást² követő 8 hónapon belül Díj 1: Laptop 550 USD értékig Kvalifikáció 2: Érje el a 6* szintet a csatlakozást² követő 10 hónapon belül Díj 2: Okos telefon 300 USD értékig ¹Új tanácsadó: az a tanácsadó, aki október 26. után (Magyarországon novemberi nyitás után) csatlakozott a TIENS-hez. Minden egyéb, október 26. előtt csatlakozott tanácsadó már Meglévő tanácsadónak számít. ²A csatlakozás hónapja számít a kvalifikáció első hónapjának. 6* HŰSÉGPROGRAM: Csak 6* tanácsadók számára Cél: Havonta meghatározott minimum Csoport PV, minimum személyes PV elérése, illetve meghatározott számú személyesen vagy besorolási szponzorként szponzorált új tanácsadó lásd a táblázat szerint Jutalom: 500 USD értékben az első 6 hónap végén 1000 USD értékben a 12. hónap után Hónap hálózati PV (TNPV*) 30% növekedés az ezelőtti 6 hónaphoz képest 30% növekedés az ezelőtti 6 hónaphoz képest csoport PV (GPV**) személyes teljesítmény (PV) Személyesen vagy besorolási szponzorként szponzorált új tanácsadó 6 új tanácsadó 6 hónapon belül (legalább 3 érje el a 3*-os szintet) 6 új tanácsadó 6 hónapon belül (legalább 3 érje el a 3*- os szintet) 500 USD értékben USD értékben Bónusz *TNPV-Hálózati forgalom A kvalifikált tanácsadó teljes hálózatának összforgalma (havonta) **GPV-Oldalági forgalom - A kvalifikált tanácsadó csapatában alsóbb szinten lévő tanácsadók által generált forgalom (havonta).

3 Kvalifikációs időszak: december 26-tól (Magyarországon januári nyitástól) február 25-ig (Magyarországon februári zárásig) 14 hónap 7* HŰSÉGPROGRAM: Csak 7* tanácsadók számára Cél: Havonta meghatározott minimum Csoport PV, minimum személyes PV elérése, illetve meghatározott számú személyesen vagy besorolási szponzorként szponzorált új tanácsadó lásd a táblázat szerint Jutalom: 1200 USD értékben az első 6 hónap végén 2400 USD értékben a 12. hónap után Hónap hálózati PV (TNPV*) 30% növekedés az ezelőtti 6 hónaphoz képest 30% növekedés az ezelőtti 6 hónaphoz képest csoport PV (GPV*) személyes teljesítmény (PV) Személyesen vagy besorolási szponzorként szponzorált új tanácsadó 6 új tanácsadó 6 hónapon belül (legalább 3 érje el a 3*-os szintet) 6 új tanácsadó 6 hónapon belül (legalább 3 érje el a 3*- os szintet) 1200 USD értékben USD értékben Bónusz *TNPV-Hálózati forgalom A kvalifikált tanácsadó teljes hálózatának összforgalma (havonta) **GPV-Oldalági forgalom - A kvalifikált tanácsadó csapatában alsóbb szinten lévő tanácsadók által generált forgalom (havonta) Megjegyzés: - A kvalifikáció a vásárlás első hónapjával kezdődik. - Ha a havi periódusok során bármely kritériumot nem teljesít a tanácsadó, akkor újra kell kezdenie a kvalifikációt.

4 Kvalifikációs időszak: december 26-tól (Magyarországon januári nyitástól) február 25-ig (Magyarországon februári zárásig) 14 hónap 8* HŰSÉGPROGRAM: Csak 8* tanácsadók számára Cél: Havonta meghatározott minimum Csoport PV, minimum személyes PV elérése, illetve meghatározott számú személyesen vagy besorolási szponzorként szponzorált új tanácsadó lásd a táblázat szerint Jutalom: 1800 USD értékben az első 6 hónap végén 3600 USD értékben a 12. hónap után Month hálózati PV (TNPV*) 30% növekedés az ezelőtti 6 hónaphoz képest 30% növekedés az ezelőtti 6 hónaphoz képest csoport PV (GPV*) személyes teljesítmény (PV) Személyesen vagy besorolási szponzorként szponzorált új tanácsadó 6 új tanácsadó 6 hónapon belül (legalább 3 érje el a 3*-os szintet) 6 új tanácsadó 6 hónapon belül (legalább 3 érje el a 3*- os szintet) 1800 USD értékben USD értékben Bónusz *TNPV-Hálózati forgalom A kvalifikált tanácsadó teljes hálózatának összforgalma (havonta) **GPV-Oldalági forgalom - A kvalifikált tanácsadó csapatában alsóbb szinten lévő tanácsadók által generált forgalom (havonta) Megjegyzés: - A kvalifikáció a vásárlás első hónapjával kezdődik. - Ha a havi periódusok során bármely kritériumot nem teljesít a tanácsadó, akkor újra kell kezdenie a kvalifikációt.

5 Díjak és részvételi feltételek és szabályok a Ösztönző Programok kvalifikáltjai számára A 2010 es év végén a 2011-es üzleti évre vonatkozóan meghirdetett Ösztönző Programok kvalifikációs időszaka december 25-ével befejeződött december 26-tól jelen meghirdetett Ösztönző Programok érvényesek. A Beléptetési program feltételei: Nyitott minden tanácsadó számára. A 8 új tanácsadót személyesen vagy besorolási szponzorként kell szponzorálnia a programban résztvevő tanácsadónak saját személyes csoportján belül. A szponzorált 8 új tanácsadóból legalább 4 érje el a 3* szintet 3 hónapon belül. Az új tanácsadók többszöri beregisztrálása különböző kódokon szigorúan tilos! A programban való részvételhez el kell küldenie a regisztrációs formanyomtatványt a TIENS Hungary Kft-nek a kavlifikáció kezdetekor. Hűséges tanácsadó program feltételei: Minden hónapban minimum 50 PV személyes teljesítmény. A Hűséges tanácsadó cím azon első 3 hónap után jár, amelyek mindegyikében teljesült a minimum 50 PV személyes vásárlás. A programban való részvételhez el kell küldenie a regisztrációs formanyomtatványt a TIENS Hungary Kft-nek a kvalifikáció kezdetekor. Ha a tanácsadó bármelyik hónapban nem teljesíti a minimum 50 PV személyes vásárlást, akkor a kvalifikációt újra kell kezdenie. A TIENS Hungary Kft. fenntartja a jogot bármilyen jutalom visszavonására, ha a tanácsadó nem teljesíti a fenti előírásokat Ebben a programban 6*, vagy magasabb szintű tanácsadók nem vehetnek részt. 6* Hűségprogram Kvalifikációs feltételek: A jutalom megkapásához el kell érni a táblázatban közölt havi minimális GPV szintet. A kvalifikációhoz feltétlen szükséges minden hónapban legalább 100 PV személyes forgalom. A kvalifikációs időszakon belül 6 havonta minimum 6 új tanácsadó szponzorálása szükséges. Csak a személyes csoport forgalom és a hálózati forgalom számít a kvalifikáció során. A személyes csoport forgalom a kvalifikált tanácsadó csapatában alsóbb szinten (ebben az esetben max. 5*-ig) lévő tanácsadók által generált forgalom. Az előírt 12 új tanácsadó személyesen vagy besorolási szponzorként szponzorált új tanácsadó kell, hogy legyen a személyes csoportban. A hat új szponzorált tanácsadóból (6 új tanácsadó 6 hónap alatt) legalább háromnak el kell érnie a 3* szintet. A személyes vásárlás beszámítódik a csoport teljesítménybe. Ha a tanácsadó bármelyik hónapban nem teljesíti a minimum 100 PV személyes vásárlást, vagy a minimum GPV szintet, akkor a kvalifikációt újra kell kezdenie. A TIENS Hungary Kft. fenntartja a jogot bármilyen jutalom visszavonására, ha a tanácsadó nem teljesíti a fenti előírásokat. A 6* Hűségprogram jutalma a 6. és a 12. hónap teljesítése után kerül kiadásra, az összes feltétel teljesülése esetén. A teljesítést a TIENS Hungary Kft. ellenőrzi le. A programban való részvételhez el kell küldenie a regisztrációs formanyomtatványt a TIENS Hungary Kft-nek a kavlifikáció kezdetekor.

6 7* Hűségprogram Kvalifikációs feltételek: A jutalom megkapásához el kell érni a táblázatban közölt havi minimális GPV szintet. A kvalifikációhoz feltétlen szükséges minden hónapban legalább 200 PV személyes forgalom. A kvalifikációs időszakon belül 6 havonta minimum 6 új tanácsadó szponzorálása szükséges. Csak a személyes csoport forgalom és a hálózati forgalom számít a kvalifikáció során. A személyes csoport forgalom a kvalifikált tanácsadó csapatában alsóbb szinten (ebben az esetben 6*-ig) lévő tanácsadók által generált forgalom. A személyes vásárlás beszámítódik a csoport teljesítménybe. Az előírt 12 új tanácsadó személyesen vagy besorolási szponzorként szponzorált új tanácsadó kell, hogy legyen a személyes csoportban. A hat új szponzorált tanácsadóból (6 új tanácsadó 6 hónap alatt) legalább háromnak el kell érnie a 3* szintet. Ha a tanácsadó bármelyik hónapban nem teljesíti a minimum 200 PV személyes vásárlást, vagy a minimum GPV szintet, akkor a kvalifikációt újra kell kezdenie. A TIENS Hungary Kft. fenntartja a jogot bármilyen jutalom visszavonására, ha a tanácsadó nem teljesíti a fenti előírásokat. A 7* Hűségprogram jutalma a 6. és a 12. hónap teljesítése után kerül kiadásra, az összes feltétel teljesülése esetén. A teljesítést a TIENS Hungary Kft. ellenőrzi le. A programban való részvételhez el kell küldenie a regisztrációs formanyomtatványt a TIENS Hungary Kft-nek a kavlifikáció kezdetekor. 8* Hűségprogram Kvalifikációs feltételek: A jutalom megkapásához el kell érni a táblázatban közölt havi minimális GPV szintet. A kvalifikációhoz feltétlen szükséges minden hónapban legalább 300 PV személyes forgalom. A kvalifikációs időszakon belül 6 havonta minimum 6 új tanácsadó szponzorálása szükséges. Csak a személyes csoport forgalom és a hálózati forgalom számít a kvalifikáció során. A személyes csoport forgalom a kvalifikált tanácsadó csapatában alsóbb szinten (ebben az esetben 7*-ig) lévő tanácsadók által generált forgalom. A személyes vásárlás beszámítódik a csoport teljesítménybe. Az előírt 12 új tanácsadó személyesen vagy besorolási szponzorként szponzorált új tanácsadó kell, hogy legyen a személyes csoportban. A hat új szponzorált tanácsadóból (6 új tanácsadó 6 hónap alatt) legalább háromnak el kell érnie a 3* szintet. Ha a tanácsadó bármelyik hónapban nem teljesíti a minimum 300 PV személyes vásárlást, vagy a minimum GPV szintet, akkor a kvalifikációt újra kell kezdenie. A TIENS Hungary Kft. fenntartja a jogot bármilyen jutalom visszavonására, ha a tanácsadó nem teljesíti a fenti előírásokat. A 8* Hűségprogram jutalma a 6. és a 12. hónap teljesítése után kerül kiadásra, az összes feltétel teljesülése esetén. A teljesítést a TIENS Hungary Kft. ellenőrzi le. A programban való részvételhez el kell küldenie a regisztrációs formanyomtatványt a TIENS Hungary Kft-nek a kavlifikáció kezdetekor.

7 Szabályok és díjazás az Ösztönző Programban résztvevő Tanácsadók szintváltása esetén (6*, 7*, 8* Ösztönző Programok) Új Tanácsadók számára Ha egy Új tanácsadó 10, 8 vagy 6 hónap alatt éri el a 6* szintet a kategóriában legnagyobb értékű díjat kapja meg (Okostelefon, Laptop vagy Kínai utazás (1550 USD értékben), amelyiket választja DE csak az egyiket!) Meglévő Tanácsadók számára: Meglévő Tanácsadó a saját szintjének megfelelő Ösztönző Programban indulhat, az annak megfelelő minimum csoport - és minimum személyes forgalomakat alapul véve. Például: Ha egy Meglévő Tanácsadó 6*-osként elindul az Ösztönző Programban és a kvalifikáció 4. hónapjában eléri a 7*-os szintet, akkor díjazása a következő képpen alakul: az első 3 hónapra megkapja az Ösztönző Programban a 6*-os szinten járó díjat (1, 2, 3 hónap), a második 3 hónapra (4, 5, 6 hónap) pedig megkapja a 7*-os szinten járó díjat. Azaz, 500 USD 50%-át USD 50%-át=850USD-t. A kvalifikáció 7. hónapjától a Meglévő Tanácsadónak a 7*-os Program feltételeit kell teljesítenie a maradék 6 hónapon keresztül, így ennek megfelelően a 7*-os Program díjában részesül majd a második 6 hónap teljesítménye alapján. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ÉS SZABÁLYZAT: Az Európa Régió minden olyan aktív tanácsadója részt vehet a kiírásban, aki Európa Régió valamelyik országában lakik és ott is regisztrált. (Tagsági kódonként csak 1 kvalifikáció lehetséges a kiírásban. A TIENS ellenőrzi le, hogy a kvalifikált teljesítette-e az Új tanácsadó meghatározás minden feltételét, különös tekintettel az esetleges többszörös regisztrációra. Minden, a kiírás feltételeihez szükséges PV-t az Európa Régióban kell megvásárolni és regisztráltatni. A kiírás díjai nem válthatóak át készpénzre, s át sem ruházhatóak másokra. Kérjük, hogy az egyéb részvételi feltételeket és szabályokat alaposan olvassa át a fenti kiírásoknál.

TIENS Ösztönző Programok 2012

TIENS Ösztönző Programok 2012 Érd el a csillagokat! TIENS Ösztönző Programok 2012 Szeretnél itt nyaralni idén? Ösztönző programok 2012 Beléptetési Program Különleges díjak a Gyors szintlépők Hűségprogramok Hűséges Tanácsadó Program

Részletesebben

TIENS 19. SZÜLETÉSNAPI RENDEZVÉNY KVALIFIKÁCIÓS FELTÉTELEK

TIENS 19. SZÜLETÉSNAPI RENDEZVÉNY KVALIFIKÁCIÓS FELTÉTELEK KVALIFIKÁCIÓS FELTÉTELEK TELJES KVALIFIKÁCIÓ Kvalifikációs időszak: 2013. október 26 (novemberi nyitás) 2014. június 25 (júniusi zárás ) - 8 hónap Kvalifikációs szabályok: 1. Új tanácsadók számára teljes

Részletesebben

TIENS Ösztönző Programok. Click to edit Master subtitle style

TIENS Ösztönző Programok. Click to edit Master subtitle style TIENS Ösztönző Programok Click to edit Master subtitle style TIENS Ösztönző Programok 2013 2013. május 11-12. 2013. szeptember Európa Régió Konferencia - Kijev 2013 Versenykiírás időszak: 4 hónap 2012.

Részletesebben

TIENS 19. SZÜLETÉSNAPI RENDEZVÉNY KVALIFIKÁCIÓ

TIENS 19. SZÜLETÉSNAPI RENDEZVÉNY KVALIFIKÁCIÓ TIENS 19. SZÜLETÉSNAPI RENDEZVÉNY KVALIFIKÁCIÓ Moszkva, 2014. szeptember Kvalifikációs időszak: 2013. október 26 (novemberi nyitás) 2014. június 25 (júniusi zárás ) TELJES KVALIFIKÁCIÓ (1550 USD) ÚJ TANÁCSADÓK

Részletesebben

2019 Passion Utazás Európai Régió

2019 Passion Utazás Európai Régió 2019 Passion Utazás Európai Régió 2019 Tiens Passion Utazás Kik vehetnek részt az utazási ösztönző programban? Minden TIENS Európai Régió Tanácsadója Kvalifikációs Időszak: 2018.06. 27-2019.06. 26 /12

Részletesebben

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések TIENS Európai Régió 2018. január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések *Toborzó Program *Szuper Sztár

Részletesebben

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017.

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017. Rendkívüli innováció Európa Régió Kiváló csapatunka 2017 2018 Ösztönző programok Vállalati felelősségvállalás Érvényes: 2017. július-tól 1 2017-2018 Ösztönző programok 600BV Platina Program Arany és Platina

Részletesebben

TIENS Marketing Terv. (Európa régió)

TIENS Marketing Terv. (Európa régió) TIENS Marketing Terv (Európa régió) 7 fajta Bónusz és kategória Csatlakozásból származó forgalom (Csomagok) 70% 60% 01 04 02 Fejlődési Bónusz Szponzor Bónusz 07 Speciális Díj Értékesítési Bónusz 05 Kiválósági

Részletesebben

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban:

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban: TIENS Ösztönző Programok 2015-2016 A TIENS Európa régiója 2015 júliusától ismét útjára indít ösztönző programokat azzal a céllal, hogy a Tanácsadóknak extra motivációt és díjat kínáljon a kimagasló teljesítményekért.

Részletesebben

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: 2016.07.27-TŐL Megjegyzés: Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű

Részletesebben

Szómagyarázat. Olyan TIENS Tanácsadó, aki más Tanácsadókat vezet be a TIENS üzletbe. A szponzor más néven: felső vonal.

Szómagyarázat. Olyan TIENS Tanácsadó, aki más Tanácsadókat vezet be a TIENS üzletbe. A szponzor más néven: felső vonal. Marketing Terv Szómagyarázat 1. Tanácsadó 2. Szponzor Bármely alkalmas személy, akit szponzorál egy TIENS Tanácsadó, megveszi a TIENS Kezdőcsomagot, benyújtja a kitöltött jelentkezési lapot (Kérelem és

Részletesebben

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: 2016.07.27-TŐL Megjegyzés: Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű

Részletesebben

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók 2017. ZINC and május its influence - Termékpromóció on human body Érvényes 2017. április 27 2017. május 26 Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók Új Tanácsadók Csatlakozása Új ZINC

Részletesebben

Miről fogunk ma beszélni? től ig

Miről fogunk ma beszélni? től ig Miről fogunk ma beszélni? Időszak: Milyen okunk van találkozni a vásárlókkal Termék promóció Februárban Platina toborzó program Újra aktiválási program Passion Utazás Super Star program Februári oktatások

Részletesebben

2017. szeptember PROMÓCIÓK

2017. szeptember PROMÓCIÓK 2017. szeptember PROMÓCIÓK Promóció ÚJ Tanácsadók részére Új ZINC Tanácsadók and its csatlakozása influence on human body Minden új Tanácsadó, aki legalább 50 BV* értékű vásárlással csatlakozik, egy Termékkatalógust

Részletesebben

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI:

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI: TIENS MARKETING TERV 43 Termékkatalógus SZÓMAGYARÁZAT 1. : Bármely olyan alkalmas személy, akinek egy szponzor bemutatja a TIENS céget, megveszi a TIENS Kezdőcsomagot, beadja a kitöltött jelentkezési lapot

Részletesebben

Európa Régió ösztönző programok Január 2016

Európa Régió ösztönző programok Január 2016 Európa Régió ösztönző programok Január 2016 1 Január 2016 25 Január 2016 Bevezetés Európai Régió küldetése az értékesítési volumen és az új csatlakozók számának növelése 2016-ban is! A 2016-os év méltó

Részletesebben

Стратегический план развития

Стратегический план развития HUNGARY 2017/4. negyedév Стратегический план развития PROMÓCIÓS PROGRAMOK Célok: 1. Az új belépők számának növelése 2. Az átlagrendelés növelése 3. A Trénig Központok forgalmának növelése 4. A vezetők

Részletesebben

AJÁNLATAINK 2019 JÚLIUS

AJÁNLATAINK 2019 JÚLIUS AJÁNLATAINK 2019 JÚLIUS 2019.06.28 2019.07.26. 2019 Július - Ajánlatunk ÚJ Tanácsadóknak Csatlakozzon minimum 1db termék vásárlással és regisztrációs díját elengedjük! Regisztráljon csatlakozási csomaggal

Részletesebben

MÁRCIUS FONTOSABB től ig

MÁRCIUS FONTOSABB től ig HELLO MÁRCIUS MÁRCIUS FONTOSABB DÁTUMAI: Március 8. Nemzetközi Nőnap Március 20. A boldogság világnapja Március 22. A víz világnapja Március 24. A TBC elleni küzdelem világnapja MIT IS AJÁNLHATUNK VÁSÁRLÓINKNAK?

Részletesebben

Стратегический план развития

Стратегический план развития HUNGARY 2017/4. negyedév Стратегический план развития PROMÓCIÓS PROGRAMOK Célok: 1. Az új belépők számának növelése 2. Az átlagrendelés növelése 3. A Trénig Központok forgalmának növelése 4. A vezetők

Részletesebben

TŐL IG! A karácsonyi ajándék áradat a Tiens-nél már októberben elkezdődik!

TŐL IG! A karácsonyi ajándék áradat a Tiens-nél már októberben elkezdődik! HELLO OKTÓBER! 2018.09.27-TŐL 2018.10.26-IG! A karácsonyi ajándék áradat a Tiens-nél már októberben elkezdődik! Október fontosabb eseményei: Október 5. - Mosoly világnapja Október 12. - Ízületi Artózis

Részletesebben

Európa Régió ösztönző programok 2016. február. 2016. január 26. 2016. február 25.

Európa Régió ösztönző programok 2016. február. 2016. január 26. 2016. február 25. Európa Régió ösztönző programok 2016. február 2016. január 26. 2016. február 25. Bevezetés Örömmel jelentjük be csomag ajánlatainkat 2016. februárra, melyek nagy mértékben támogatják Tanácsadóink munkáját,

Részletesebben

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD)

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD) DXN marketing terv Fogalmak definíciói PV SV Személyes pontérték (PPV) / Személyes eladási érték (PSV) Személyes csoportpontérték () / Személyes csoport eladási érték (PGSV) Diamond csoportpontérték (DGPV)

Részletesebben

Promóciók június ig

Promóciók június ig Promóciók 2019 június 2019.05.28 2019.06.26ig JÚNIUS 2019 Beléptetési Program ÚJ tanácsadóknak Vásárolj bármilyen TIENS terméket Regisztrációd ingyenes + 3db szórólap (választásod szerint) 100 BV bronz

Részletesebben

TŐL IG

TŐL IG 2019.04.27-TŐL 2019.05.26-IG Májusi ajánlataink Új Tanácsadóknak! Ingyenes regisztárció: Csatlakozzon hozzánk bármely Tiens termék megvásárlásával +1db szórólap ajándékba! 100 BV (Bronz) Csatlakozási csomag:

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Felülvizsgálva 2017. szeptember 2-án 2017. szeptember 2-tól 2017. 31-ig október A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét,

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét, hogy azokat

Részletesebben

től ig

től ig 2019.03.27-től 2019.04.26-ig ÚJ TANÁCSADÓK SZÁMÁRA Vásároljon bármilyen Tiens terméket, és regisztrációja ingyenes +1db szórólap ajándékba! Megtakarítás akár: 3.400, -Ft * Az adott TK-ban elérhető szórólapokból

Részletesebben

MÁJUS FONTOSABB DÁTUMAI:

MÁJUS FONTOSABB DÁTUMAI: 2018 04.27-05.26 MÁJUS FONTOSABB DÁTUMAI: 06 ANYÁK NAPJA 19 SZERETŐ SZÍV NAPJA 27 GYEREK NAP 2018. 05.06 BOLDOG ANYÁK NAPJÁT Mi lehet fontosabb, mint édesanyáink egészsége?! Ránctalanítás sebészeti beavatkozás

Részletesebben

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD)

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD) DXN MARKETING TERV PV SV Személyes pontérték (PPV) / Személyes eladási érték (PSV) Személyes csoportpontérték () / Személyes csoport eladási érték (PGSV) Diamond csoportpontérték (DGPV) / Diamond csoport

Részletesebben

AJÁNLATAINK Augusztus

AJÁNLATAINK Augusztus AJÁNLATAINK 2019 Augusztus 07.27 08.26 2019 Augusztus - Ajánlatunk ÚJ Tanácsadóknak Csatlakozzon minimum 1db termék vásárlással és regisztrációs díját elengedjük! Regisztráljon csatlakozási csomaggal és

Részletesebben

TŐL IG! A karácsonyi ajándék áradat a Tiens-nél már novemberben elkezdődik!

TŐL IG! A karácsonyi ajándék áradat a Tiens-nél már novemberben elkezdődik! 2018.10.27-TŐL 2018.11.26-IG! A karácsonyi ajándék áradat a Tiens-nél már novemberben elkezdődik! 2018.10.27-TŐL 2018.11.26-IG! November fontosabb dátumai: November 10 - Fiatalok világnapja November 12

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

TIENS Európa 2016. április Promóciók és ösztönzők

TIENS Európa 2016. április Promóciók és ösztönzők TIENS Európa 2016. április Promóciók és ösztönzők Promóciók 2016. április Érvényes: 2016. március 26 2016. április 25. ÚJ TANÁCSADÓK SZÁMÁRA Kezdd TIENS üzleted 3*-os Tanácsadóként! Érvényes: 2016. március

Részletesebben

től ig

től ig 2018. 05.27-től 2018.06.26-ig JÚNIUS FONTOSABB ESEMÉNYEI: BALLAGÁS VIZSGA- IDŐSZAK PÓTLÁS Június 27. Cukorbetegek Világnapja BALLAGÁS, VIZSGAIDŐSZAK Ha Június, akkor vizsgaidőszak! Ilyenkor a fiatalok

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A Dynamic Start Program (DSP) - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV HOGY NYUGODT LEGYEN PÉNZÜGYEI JÖVŐJÉT ILLETŐEN!

KOMPENZÁCIÓS TERV HOGY NYUGODT LEGYEN PÉNZÜGYEI JÖVŐJÉT ILLETŐEN! PÉNZÜGYI KOMPENZÁCIÓS TERV HOGY NYUGODT LEGYEN PÉNZÜGYEI JÖVŐJÉT ILLETŐEN! Jeunesse, 2012 Módosítva: 2013. június Kiváló lehetőség, hogy GYARAPÍTSA VAGYONÁT EGY FEJLŐDŐ PIACON Köszönjük, hogy anyagi biztonsága

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag új tagok számára elérhető.

Részletesebben

Global Partner System Ha a passzív jövedelem számít

Global Partner System Ha a passzív jövedelem számít Global Partner System Ha a passzív jövedelem számít Flavon GPS - Ha a passzív jövedelem számít A Flavon GPS egy, a hálózatépítést segítő eszközünk, egy keretrendszer, mely segítségével könnyedén és gyorsan

Részletesebben

MX.World Tagsági felminősülések Miért szükségesek ezek a platformunk számára?

MX.World Tagsági felminősülések Miért szükségesek ezek a platformunk számára? MX.World Tagsági felminősülések Tagsági szintek Miért hozzuk be ezeket az MX.World platformra? Az MX.World tagság főként ezért szükséges: NAGYOBB Extra pénz a vállalat számára, ami több megosztható pénzt

Részletesebben

Marketing Terv Fejlesztések

Marketing Terv Fejlesztések KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Általános információk: 1: Melyek a Herbalife Marketing Terv fejlesztései? 1: Azért hogy segítsünk még az eddigieknél is nagyobb sikereket elérni Tanácsadóinknak a Herbalife Üzleti

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

Védekezz AKCIÓ. A ROCKWOOL 2012 őszi akciójának akciószabályzata ADUNK AJÁNDÉKBA!

Védekezz AKCIÓ. A ROCKWOOL 2012 őszi akciójának akciószabályzata ADUNK AJÁNDÉKBA! 2012. szeptember 3. október 31. Védekezz A ROCKWOOL 2012 őszi akciójának akciószabályzata AKCIÓ Legalább 100 m² Frontrock Max E homlokzati hőszigetelő-anyag vásárlása esetén 20 000 Ft értékű üzemanyag

Részletesebben

től ig

től ig 2019.03.27-től 2019.04.26-ig ÁPRILISI AJÁNLATAINK MEGLÉVŐ TANÁCSADÓINK SZÁMÁRA! Start csomag akció meglévő Tanácsadók számára: +100 PPV *A Vásárlói Start csomag megvásárolható, ára Tanácsadók számára:

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK Készen állunk, hogy elvégezzük a fejlesztéseket, és készen állunk, hogy előre lépjünk az elképzelhető legnagyobb lehetőség kiépítésében! GYORS INDULÁSI JUTALMAK 1.

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR CSATLAKOZZON A LIFEPHARMHOZ MINT KISKERESKEDELMI VÁSÁRLÓ Kiskereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért. ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓ Nagykereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért.

Részletesebben

Verseny és díjazás tájékoztató

Verseny és díjazás tájékoztató Verseny és díjazás tájékoztató A PontVelem Okos program a diákok kupongyűjtésén felül több iskolai és egyéni szintű versenyt indít külön díjazás fejében. FIGYELEM! A weboldalon megjelenített toplista nem

Részletesebben

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE 1 ÜZLETÜNK ALAPJA Az Amway Értékesítési és marketing terv a mai napig a vállalat alapítói, Rich DeVos és Jay Van Andel által 1959-ben kialakított első

Részletesebben

A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig.

A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig. A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig. A jutalék mindig az SV érték után jár! Példa 3425 Ft. 2090 Ft. 1335 Ft. A jutalék mindig az SV érték után jár! Példa 1 doboz kávé pontértéke: 11,5

Részletesebben

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer?

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer? ÁTTEKINTÉS A Jeunesse Útmutató a személyes sikerhez (GPS) promóció ösztönzi és megjutalmazza a disztribútorokat, hogy azok előbbre lépjenek a ranglistán és személyes csoportforgalmat (PGV) halmozzanak

Részletesebben

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014.

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014. HASZNOS INFORMÁCIÓK Online regisztráció Mi kell hozzá? Regisztrálni kívánó jelölt Szponzorlistáról Szponzor Amway száma Szponzor vezetékneve www.fazekas-bt.hu Fazekas Géza honlapja Szponzorlista Használati

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY WorldVentures Marketing, LLC Utoljára frissítve: 0. Március. A WorldVentures úgy tervezte a mi juttatási rendszerünket, hogy jutalmazza a Képviselőket () a WorldVentures

Részletesebben

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, mely az üzletágat vezető 62%-ig fizet ki a jutalékozható volumen után, és több mint 87%-ot

Részletesebben

LEHETŐSÉG 19/03/2013

LEHETŐSÉG 19/03/2013 LEHETŐSÉG OPN Kompenzációs Terv Az OPN Kompenzációs Terv 5 bevételi forrást foglal magában: 1. Közvetlen Értékesítési Bónusz 2. Hálózati Csapatbónusz 3. Követő Bónusz 4. Gyorsasági Bónusz 5. Vezetői Alap

Részletesebben

Eredményesség/haladás/ismételt minősítés = Jogosulttá válik a programra

Eredményesség/haladás/ismételt minősítés = Jogosulttá válik a programra A Your Future Now Európa regionális motivációs programja, amely az EMEA régióban egyedülálló. Nagyra értékeljük az OG vállalat részére nyújtott kemény munkáját és elkötelezettségét, éppen ezért szenvedélyünk,

Részletesebben

3.1. Díjazás és PV/BV lista-termékek (magyarázatokkal és definíciókkal)

3.1. Díjazás és PV/BV lista-termékek (magyarázatokkal és definíciókkal) 3. Pénzkeresés a WellStarral 3.1. Díjazás és PV/BV lista-termékek (magyarázatokkal és definíciókkal) Fogalommagyarázat: 1. Kereskedelmi forgalom (HSP) A felvásárlásból szerzet nyerség a termékek eladásához

Részletesebben

Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Nyerő Ötös elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője: a Szerencsejáték Zrt, (székhely: 1015 Budapest, Csalogány utca 30-32., cégjegyzékszám:

Részletesebben

REGISZTRÁLÁSI SZABÁLYZAT

REGISZTRÁLÁSI SZABÁLYZAT REGISZTRÁLÁSI SZABÁLYZAT 1. Cél A TIENS népes családjának bővítése és adatainak rögzítése a Magyarországon mindenkor hatályos jogszabályok és a TIENS saját belső szabályainak figyelembe vételével. 2. Új

Részletesebben

TIENS EURÓPA RÉGIÓ GYIK

TIENS EURÓPA RÉGIÓ GYIK TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÚJ MARKETING TERV ÉRVÉNYES: 2016. JÚLIUS 27. (TIENS AUGUSZTUS) GYIK Tartalom Bevezetés... 1 I. Csomagok... 3 II. Bónusz és számítás... 4 III. ÁTÁLLÁS AZ ÚJ MARKETING TERVRE... 20 IV.

Részletesebben

I. Általános rendelkezések

I. Általános rendelkezések OneCard Hitelkártyához kapcsolódó vásárlás visszatérítési program feltételei Hatályos: 2017. október 1-től (tartalmazva a 2018. február 21-től hatályba lépő módosítást) I. Általános rendelkezések 1. A

Részletesebben

KARÁCSONYI AJÁNDÉK ÁRADAT TŐL IG!

KARÁCSONYI AJÁNDÉK ÁRADAT TŐL IG! KARÁCSONYI AJÁNDÉK ÁRADAT decemberi ünnepnapok: December 6- Jön a télapó December 24-26- KARÁCSONY December 31- szilveszter A Tiens egészségfilozófiája azt mondja, hogy a tél a megelőzés ideje,de nem árt

Részletesebben

TIENS EURÓPA RÉGIÓ GYIK

TIENS EURÓPA RÉGIÓ GYIK TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÚJ MARKETING TERV ÉRVÉNYES: 2016. JÚLIUS 27. (TIENS AUGUSZTUS) GYIK Tartalom Bevezetés... 1 I. Csomagok... 3 II. Bónusz és számítás... 4 III. ÁTÁLLÁS AZ ÚJ MARKETING TERVRE... 20 IV.

Részletesebben

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata.

A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata. A LEGO Hungária Kft. által szervezett LEGO DUPLO Mutasd a legszebb mosolyod! nyereményjáték hivatalos játékszabályzata. 1, Az akció szervezője A LEGO Hungária Kft. (Székhelye 1023 Budapest, Lajos u. 28-32.)

Részletesebben

magazin 2012. MÁRCIUS VI. ÉVFOLYAM 3. SZÁM

magazin 2012. MÁRCIUS VI. ÉVFOLYAM 3. SZÁM magazin 2012. MÁRCIUS VI. ÉVFOLYAM 3. SZÁM A TIENS BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁN MINDEN HÖLGYNEK! KEDVES TIENS PARTNEREINK! A napokban az Oroszlánokkal és a 8*-os vezetőkkel egy nagyon pozitív hangulatú és vérpezsdítő

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

VERDIS CANCÚNI BÚCSÚRENDEZVÉNYE

VERDIS CANCÚNI BÚCSÚRENDEZVÉNYE EURÓPA VERDIS CANCÚNI BÚCSÚRENDEZVÉNYE Vegyen részt egy semmi mással össze nem hasonlítható mexikói utazáson Cancúnba, amelyen szeretett alapítónk, Verdis Norton visszavonulását ünnepeljük. Ez a páratlan

Részletesebben

IOC Marketing Terv. Az Uni-Level Bónuszt az elsőtől a 11. szintig kalkuláljuk az új itag alsóvonalakra az alábbi formula alapján.

IOC Marketing Terv. Az Uni-Level Bónuszt az elsőtől a 11. szintig kalkuláljuk az új itag alsóvonalakra az alábbi formula alapján. IOC Dijazási Terv (Uni-Level) Két bónusz típus van az IOC tervben, az egyik az Uni-Level Bónusz a másik a Profit Elosztó. (Profit Sharing). Uni-Level Bónusz (5-5%) Az Uni-Level Bónuszt az elsőtől a. szintig

Részletesebben

Nemzetközi Szponzorálás Irányelv július 1. Amway

Nemzetközi Szponzorálás Irányelv július 1. Amway Nemzetközi Szponzorálás Irányelv 2018. július 1. Amway Ez a irányelv minden olyan európai piacra vonatkozik, ahol az Amway 2018. július 1-én saját leányvállalatai útján működteti az Amway Értékesítési

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

2011.10.08., Szombat. Magyar Taekwondo Szövetség. Kiss Tamás. Budapesti Honvéd SE.

2011.10.08., Szombat. Magyar Taekwondo Szövetség. Kiss Tamás. Budapesti Honvéd SE. - ETU A Kategória Időpont: 2011.10.08., Szombat Helyszín: ÚJ! Láng Sportcsarnok 1130 Budapest, Rozsnyai utca 16-20. http://kulturinfo.hu/helyszin.gcw?id=4042 Kííró: Magyar Taekwondo Szövetség Versenyigazgató:

Részletesebben

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ)

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekből, profi hálózatépítőkből álló csapat Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas

Részletesebben

ÉLJE MEG. életét természetes megoldásokkal

ÉLJE MEG. életét természetes megoldásokkal ÉLJE MEG életét természetes megoldásokkal Gratulálunk! Mostmár a kezében vannak a dōterra egyszerű, önállóan használható és természetes megoldásai! Számos forrás segít Önnek megtanulni, hogyan használja

Részletesebben

a. Az ügyfelek a Monaco Super Race Forex Kereskedési Verseny során tetszőleges számú kereskedési számlával rendelkezhetnek.

a. Az ügyfelek a Monaco Super Race Forex Kereskedési Verseny során tetszőleges számú kereskedési számlával rendelkezhetnek. IronFX Monaco Super Race Forex Kereskedési Verseny Feltételek és kikötések 1. Az IronFX Global meghirdeti a Monaco Super Race Forex Kereskedési Versenyt. 2. Az Monaco Super Race Forex Kereskedési Versenyen

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

Osztálykirándulás tervező pályázat

Osztálykirándulás tervező pályázat PontVelem Okos program Osztálykirándulás tervező pályázat Rövid leírás: A PontVelem Okos Program keretében meghirdetésre kerülő Osztálykirándulás tervező pályázat célja a pénzügyi tervezés folyamatának

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

TERMÉK TUDOMÁNY IDŐZÍTÉS CÉG KOMPENZÁCIÓ

TERMÉK TUDOMÁNY IDŐZÍTÉS CÉG KOMPENZÁCIÓ TERMÉK TUDOMÁNY IDŐZÍTÉS CÉG KOMPENZÁCIÓ 1 Kompenzációs terv Az MXI Corporation minden munkatársát értékes üzleti partnerként kezeli és a közvetlen értékesítési ágazat legbőkezűbb kompenzációs bónusz kifizetési

Részletesebben

Nemzetközi Szponzorálás Irányelvei. 2015. április 1. Amway

Nemzetközi Szponzorálás Irányelvei. 2015. április 1. Amway Nemzetközi Szponzorálás Irányelvei 2015. április 1. Amway Nemzetközi Szponzorálás Irányelvei Ez a irányelv minden olyan európai piacra vonatkozik, ahol az Amway 2015. április 1-én saját leányvállalatai

Részletesebben

HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK

HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK HIRDETMÉNY az UniCredit Bank Hungary Zrt kamatkondíciói magánszemélyek részére NEM FORGALMAZOTT TERMÉKEK FORINT BETÉTEK Forint akciós betétek 9 hónapos akciós forintbetét Megbízási időszak: 2009. március

Részletesebben

Köszöntünk a csapatban!

Köszöntünk a csapatban! Köszöntünk a csapatban! Készen állsz arra, hogy megvalósítsd álmaidat? A BIOCOM csapat tagjának lenni munkát, felelősséget, közös és egyéni élményeket, illetve anyagi biztonságot jelent. Ha termékeink

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása

Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása Adószám: 108 39089-2-44 Részvételi feltételek / Játékszabály A Peugeot Tiszta a levegő! nyereményjáték feltételeinek leírása I. A nyereményjáték megnevezése: Tiszta a levegő! nyereményjáték II. III. IV.

Részletesebben

LEO Marketing Terv 2014. március 08.

LEO Marketing Terv 2014. március 08. LEO Marketing Terv 2014. március 08. Page 1 Bevezetés... 3 A marketing terv koncepciója... 4 Az alapok... 4 Fogalommagyarázat... 4 Kompenzációs időszak... 6 Hűségpont-rendszer... 6 Státusz Pontok (SP)...

Részletesebben

JÖVŐKÉPÜNK AZ, AZÁLTAL, HOGY TÖBB HOGY A VILÁG VEZETŐ VÁLLALATÁVÁ VÁLJUNK KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉSI

JÖVŐKÉPÜNK AZ, AZÁLTAL, HOGY TÖBB HOGY A VILÁG VEZETŐ VÁLLALATÁVÁ VÁLJUNK KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉSI ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV BROSÚRA JÖVŐKÉPÜNK AZ, HOGY A VILÁG VEZETŐ KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉSI VÁLLALATÁVÁ VÁLJUNK AZÁLTAL, HOGY TÖBB JÖVEDELMET BIZTOSÍTUNK ÜZLETÉPÍTŐINK SZÁMÁRA, MINT BÁRMELY MÁS VÁLLALAT

Részletesebben

OneCard Hitelkártyához kapcsolódó vásárlás visszatérítési program feltételei Hatályos: 2015. április 1-től

OneCard Hitelkártyához kapcsolódó vásárlás visszatérítési program feltételei Hatályos: 2015. április 1-től OneCard Hitelkártyához kapcsolódó vásárlás visszatérítési program feltételei Hatályos: 2015. április 1-től I. Általános rendelkezések 1. A vásárlás visszatérítési program kizárólag a Bank OneCard Standard

Részletesebben

Kösse be magát és készüljön fel az útra, A jövője most kezdődik!

Kösse be magát és készüljön fel az útra, A jövője most kezdődik! YOUR FU REGIONÁLIS MOTIVÁCIÓS PROGRAM 2018 FU A Your Future Now (YFN) az EMEA regionális motivációs programja, amelynek célja a következetesség díjazása a vállalkozásában. A program egyszerű minősítési

Részletesebben

ORIFLAME AJÁNLÓ PROGRAM ES KATALÓGUS-IDŐSZAKBAN

ORIFLAME AJÁNLÓ PROGRAM ES KATALÓGUS-IDŐSZAKBAN ORIFLAME AJÁNLÓ PROGRAM 16-17-ES KATALÓGUS-IDŐSZAKBAN Ha szereted az Oriflame termékeket ajánld azokat barátaidnak, ismerőseidnek! Regisztrálj új törzsvásárlót a 16-os és 17-es katalógus-időszakban, hogy

Részletesebben

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat

IMOnline Élmény a vásárlás promóció. Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat IMOnline Élmény a vásárlás promóció Részvételi feltételek és Adatvédelmi szabályzat A promócióban (reklámcélú ajándéksorsolásban) részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

H Á Z I R E N D. I. A házirendet szabályozó jogszabályok

H Á Z I R E N D. I. A házirendet szabályozó jogszabályok 1 H Á Z I R E N D I. A házirendet szabályozó jogszabályok 2011. évi CXC. törvény a köznevelésről 20/2012. (VIII.31.) EMMI rendelet a nevelési-oktatási intézmények működéséről és köznevelési intézmények

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

VitaMAX Jutalom Percek, Jutalom SMS-ek és Jutalom Net Akciórészletező

VitaMAX Jutalom Percek, Jutalom SMS-ek és Jutalom Net Akciórészletező vagy vagy VitaMAX Jutalom Percek, Jutalom SMS-ek és Jutalom Net Akciórészletező 2011. december 1-jétől hatályos részvételi feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben

Részletesebben

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015.

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015. Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére Közzététel: 2015. július 30. Hatályos: 2015. július 31-től 1. EgySzámla számlavezetési díjkedvezmény, amennyiben 2015. július

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. augusztus 31. Hatályos: 2015.

Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére. Közzététel: 2015. augusztus 31. Hatályos: 2015. Az Erste Bank által meghirdetett Akciós ajánlatok lakossági ügyfelek részére Közzététel: 2015. augusztus 31. Hatályos: 2015. szeptember 1-től 1. EgySzámla számlavezetési díjkedvezmény, amennyiben 2015.

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

ASEA Kompenzációs terv

ASEA Kompenzációs terv ASEA Kompenzációs terv 1 Magyarország Annak érdekében, hogy Ön jutalékban részesüljön (Kiskereskedelmi, Elsőbbségi Vásárlói, Fast Start, Csoportos Jutalékok és AAA Bónusz), a tevékenysége során Önnek havonta

Részletesebben