FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation."

Átírás

1 FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation

2 Tisztelt Olvasó! Büszkén mutatjuk be Önnek a FreedomXpress Global üzleti prezentációját, melyen keresztül most meghívjuk Önt is, hogy vegyen részt velünk az internet következő online kereskedelmi óriásának felépítésében és tapasztalja meg általa, milyen az igazi szabad és prosperáló élet! Ha Ön is akarja, most elkezdődhet életében egy új fejezet, mely az anyagi függetlenség, a szabadság és az önmegvalósításról fog szólni! Társaságunk részéről minden adott, hogy egy gyümölcsöző partnerség vehesse kezdetét és beteljesíthessük Önnel együtt küldetésünket, melyet a következő képen fogalmaztunk meg: Küldetésünk, hogy szabad és prosperáló életet teremtsünk minden partnerünk és családjaik számára, felkészültté tenni őket arra, hogy küldetésünket ők is beteljesíthessék mások életében!

3 Nagy valószínűséggel mindenki ismeri ezeket a cégeket és használja is szolgáltatásaikat akár napi szinten, sőt szinte biztos, hogy ajánlottuk is már őket másoknak, annak ellenére, hogy ezek a cégek ezért a tevékenységünkért egy centet sem fizettek nekünk, holott ezeket a cégeket mi felhasználók tettük naggyá. A FreedomXpress üzleti modelljében a felhasználók kapták a kulcs szerepet, hiszen a társaság a network marketinget választotta eszközéül, üzleti platformjainak kiépítéséhez és ennek keretein belül a társaság a teljes forgalmának 66%-át osztja vissza azoknak, akik részt vesznek a divíziói népszerűsítésében. Mekkora üzleti potenciált jelent ez az Ön számára? Ehhez tudnunk kell mekkora az online kereskedelemben rejlő piaci potenciál.

4 Piaci Potenciál 1995-ben a világ lakosságának csupán 1%-a rendelkezett internet hozzáféréssel 2017-ben az online kereskedelem elérte a 2300 milliárd dolláros éves forgalmat Ma a világ lakosságának 55%-a rendelkezik internet hozzáféréssel Az online kereskedelemi piac évente kb milliárd dollárral növekszik Ez a szám évente közel 10%-kal növekszik Csak az USA online kereskedelmi forgalma 500 milliárd dollár évente Napi szintű internet felhasználók száma több mint 4 milliárd fő Az idei év várható online kereskedelmi világforgalma 2800 milliárd USD A FreedomXpress potenciális célközönsége a világ népességének 55%-a A FreedomXpress üzleti vállalkozásod földrajzi korlátok nélkül, 100% online építheted

5 A társaság online kereskedelmi platformján, három olyan sikeres kereskedelmi tevékenységet ötvöztünk, melyek önállóan is piacvezetővé tettek már a múltban más cégeket. Az online aukciós vásárlási lehetőséget, az egyedi és állandó kupon ajánlatokat és a dropshipping megoldást. Célunk, hogy a network marketing hatástöbbszöröző erejét kihasználva, egy olyan online kereskedelmi közösséget alkossunk, ahol a felhasználók mint ajánlók és mint vásárlók is részt vesznek a folyamatokban. Révén, hogy a vásárlókat és ajánlóikat anyagi előnyök fűzik a közös online kereskedelmi oldal használatához és hirdetéséhez, stabil és növekvő forgalomra számíthatunk, melynek egy részét társaságunk szétosztja az oldalt népszerűsítők között. A társaság tervei szerint folyamatosan bővíti online platformját újabb üzleti divíziók platformhoz csatolásával, melyek újabb bevételi forrást fognak jelenteni a hálózatépítők számára új iparágak forgalmaiból. Részesedni emberek tömegeinek hétköznapi vásárlásaiból passzívan életünk végéig? Igen, ez valóban komoly üzleti lehetőség!

6 DealKodex Vásárolj mindig kedvezménnyel Társaságunk online platformjának első divíziója egy okoskártya rendszer fejlesztésén alapul, mely segítségével hétköznapi vásárlásainkat tehetjük olcsóbbá és egyszerűbbé. A regisztráció a rendszerhez gyors, egyszerű és ingyenes csupán egy ajánlói linkre van hozzá szükség. Ezt követően webshopunkban kiválaszthatod üzleti csomagjaink közül a legmegfelelőbbet, melynek teljes vásárlási értékét a felhasználási szabályzatban leírtak szerint 100%-ban levásárolhatod a társaság partnercégeinél. A cégek listáját a honlapon találod majd. A partnercégek ingyenesen regisztrálhatják magukat a DealKodexen, cserébe egy általuk felajánlott állandó kedvezményért. Ez a megoldás kölcsönösen előnyös a szolgáltatók és a vásárlók számára egyaránt. A vállalkozások legnagyobb költsége a reklám és marketing költség, melynek bizonytalan a megtérülése. Nálunk díjmentesen juttathatják el ajánlataikat akár több százezer potenciális vásárlóhoz. A vásárlók ezért cserébe pedig a piaci árakhoz képest mindig előnyösebben tudnak vásárolni, garantáltan ellenőrzött és megbízható forrásból.

7 A platformunkon regisztráló minden vásárló kap egy vonalkóddal és QR kóddal őt azonosító plasztikkártyát. A vásárlók ezután kényelmesen tudják használni minden vásárlás alkalmával a kártyájukat, mely automatikusan jóváírja a kedvezményeket és felhasználhatják egyenlegeiket. A társaságunkkal szerződő kereskedésnek nem szükséges plusz költségen speciális eszközöket beszereznie, telepítenie amely kommunikál a mi rendszerünkkel, csupán internet kapcsolatra van szükség, hiszen a kártyák egy webes felületen keresztül egyszerűen kezelhetők. Amennyiben a kereskedő nem rendelkezik a szükséges infrastruktúrával, az megközelítőleg két mozijegy áráért beszerezhető, ami egy vonalkód olvasót jelent, de a kártyák azonosításához QR kód olvasására alkalmas okostelefon is alkalmazható. Kényelmes a vásárlóknak, hiszen nem kell több tucat törzsvásárlói kártyát maguknál tartani, egy kártyán nyilvántarthatják és használhatják kedvezményeiket akár végtelen számú üzletben és mindig kedvezményesen tudnak vásárolni partnereinknél. Kényelmes a szolgáltatóknak, hiszen a rendszer használata nem jelent extra adminisztrációt sem a személyzetre, sem a könyvelésre. Minden automatizált, emberi beavatkozás szinte nem is szükséges, csak annyi, mint egy kártyás fizetésnél.

8 Viszlát zaklató telefonhívások! Szólítsd meg ismerőseidet a tőlünk kapott ajándék továbbadásával! Társaságunk minden üzleti csomag mellé megadott számú promóciós kreditet ad ajándékba, melyekkel a cég aukciós portálján a oldalon lehet licitálni az aukción meghirdetett ismert világmárkák termékeire, annak biztos tudatában, hogy árgaranciánk értelmében az aukcióra bocsájtott termékek végső vételára sohasem haladhatja meg piaci áruk 10 %-át. Más szóval a ZanGuu-n minimum 90% árelőnnyel lehet prémium márkák termékeihez és szolgáltatásaihoz jutni. Használd ezt a fantasztikus eszközt arra, hogy könnyen és egyszerűen duplikáld vele üzletedet ajándékozás útján! Saját webirodád erre vonatkozó funkcióját használva küldj ismerőseidnek ajándékba licitáló krediteket, majd kövesd nyomon a folyamatokat rendszerünk használatával. A ZanGuu-nak köszönhetően soha többé nem kell zaklatnod ismerőseidet telefonon, már a legelső pillanattól egy pozitív és kellemes tapasztalata lesz a társasággal kapcsolatban, köszönhetően az ajándékozás metódusának! Üdvözlünk a XXI. század automatizált üzletépítésének világában!

9 A világ e-kereskedelmi piacának 1%-a A világ jelenleg leggyorsabban növekvő iparága az e-kereskedelem. Évről évre több mint 1000 milliárd dollárral növekednek globálisan az e-kereskedelmi bevételek. A FreedomXpress Global eltökélt célja, hogy a network marketing iparágban eddig még sosem látott koncepcióval, ennek ez elképesztő forgalomnak egy tekintélyes szeletét hasítsa ki és ossza meg a hálózatunk tagjaival! Társaságunk célja, hogy a dropshipping üzletágunk erejét használva a globális e-kereskedelmi forgalmak 1%-a felett diszponáljunk, mely cél elérésével a világ első számú network marketing vállalatává válunk. Hogyan működik a dropshipping? Miért kedvezőbb tagjaink számára ez mint hagyományos webáruházat építeni?

10 Hagyományos vagy Dropshipping webáruház? Hagyományos webáruház alapú vállalkozás elindításába kezdeni megfelelő ismeretek, képzettség, apparátus és tőke nélkül szinte öngyilkosság! Ha hagyományos e-kereskedelmi modellben kívánjuk működtetni webáruház alapú vállalkozásunkat a következő feladatok fognak ránk várni : - webáruház informatikai fejlesztése vagy bérlése - informatikai infrastruktúra kiépítése - raktárkészlet beszerzése, kezelése és nyilvántartása - webáruház versenyképes reklámozása - elektronikus fizetési szolgáltatás biztosítása - Kiszállítás / logisztika - számlázás - garanciák kezelése - ügyfélszolgálat - mindezek tőkeigénye

11 A Dropshipping webáruház üzleti modellje A dropshipping üzleti modell sikere és elterjedésének oka abban rejlik, hogy anélkül tudjuk működtetni saját e-kereskedelmi vállalkozásunkat, hogy a korábbiakban felsorolt feltételeket mind teljesítenünk kellene. Affiliate partnerként jelentkezhetünk a társaság saját nemzetközi webáruházának affiliate programjára, aminek köszönhetően egy nemzetközi webáruház raktárkészletét használhatjuk, nem lesz gondunk a logisztikára sem a számlázásra, illetve a társaság kezeli a garanciális és ügyfélszolgálatos eseteket is. Nekünk nincs más dolgunk, mint affiliate linkünket használva reklámozzuk a webáruház termékeit és szolgáltatásait mintha az a sajátunk lenne, vásárlás esetén minden infrastrukturális kérdést a társaság webáruháza a ZAMNIA biztosít, affiliate tevékenységünkért pedig jutalékot fizet a megvalósult forgalmak függvényében. Hát nem fantasztikus? Saját webáruház rizikó és tőkeigény nélkül!

12 Saját Webáruház Dropshipping Saját webáruház fejlesztése Partner webáruház használata Raktárkészlet és nyilvántartása Nem kell saját raktárkészlet Óriási reklám költségek Kisebb költséggel is üzemeltethető Kiszállítás és logisztika Partner webáruház szállít ki Számlázás Partner webáruház számláz Garanciák kezelése Partner webáruház kezeli a garanciákat Saját ügyfélszolgálat Nincs szükség saját ügyfélszolgálatra Komoly tőkeigény Egyszeri kisebb összegből is megvan

13 Váltsd meg saját Dropshipping licensedet és profitálj passzívan dropshipperek százainak vagy akár ezreinek forgalmából A FreedomXpress lehetővé teszi számodra, hogy a társaság nemzetközi webáruházához, a ZAMNIA-hoz megváltsd dropshipping licensedet egy egyszeri díjért cserébe. Különböző dropshipping licenseink segítségével életed végéig részesülhetsz teljesen passzívan azon affiliate partnerek forgalmazásai után járó jutalékokból, akiket közvetlenül te vagy akár az általad kialakult struktúra csatlakoztatott a dropshipping üzletágunkhoz. Az affiliate partnereink csupán saját forgalmazásuk árrései után szerezhetnek nyereséget, viszont azok akik megváltják dropshipping licenseiket, azok akár 8 unilevel szinten keresztül élvezhetik az affiliate partnerek és más license tulajdonosok által létrejött nemzetközi mini webáruház lánc által termelt passzív bevételeket! Elképzelted már valaha milyen lehet több száz vagy akár több ezer webáruház forgalmából részesülni? Ezt tudja neked nyújtani a dropshipping üzletágunk! Nincs havi díj, nincs megújítási díj!

14 Affiliate és license üzleti csomagok kifizetései EUR50 EUR250 EUR500 EUR750 EUR1500 EUR5000 EUR LEVEL1 0% 20% 25% 25% 25% 25% 25% LEVEL2 0% 0% 0% 10% 10% 10% 10% LEVEL3 0% 0% 0% 10% 10% 10% 10% LEVEL4 0% 0% 0% 0% 5% 5% 5% LEVEL5 0% 0% 0% 0% 0% 5% 5% LEVEL6 0% 0% 0% 0% 0% 5% 5% LEVEL7 0% 0% 0% 0% 0% 0% 5% LEVEL8 0% 0% 0% 0% 0% 0% 5% A társaság az e-commerce forgalmának árrései után keletkező összegek 70%-át osztja vissza 8 unilevel szinten keresztül az afiliate partnereknek és license tulajdonosoknak. Az árrések után keletkező összegek 20%-át megtartja magának a társaság, illetve a fennmaradó 10%-ot minden hónapban elkülöníti egy úgynevezett e-commerce poolba, amiből azon partnereink részesedhetnek egy teljesen passzív kifizetési program keretein belül, akik license csomagjaik megvásárlásával szert tettek úgynevezett e-commerce sharekre. Ez azt jelenti, hogy az e-commerce pool-on keresztül bárki passzívan részesedhet az összes programunkban résztvevő mini webáruház nemzetközi forgalmából!

15 Légy a FreedomXpress közösség megbecsült vezetője Minősülj BMW autós programunkra és vedd át vezetői autódat melyet mi finanszírozunk! BMW3 BMW5 BMW7&X

16 Ha nem voltál ott az Amazon, az Ebay vagy a Groupon indulásánál, hogy kihasználd a korai felismerők versenyelőnyét, most itt az alkalom, hogy cselekedj és végre ne csak nézd mások sikereit, hanem te is részese légy a sikernek! Most megnyitjuk a kaput előtted, hogy együtt közösen építsük fel és legyünk egyenrangú haszonélvezői az online kereskedelem következő nagy óriásának a FreedomXpress Globalnak! Tanulmányozd át mihamarabb oldalunkon a FreedomXpress jutaléktervét, ahol az iparág jelenleg legtöbbet fizető hibrid-bináris rendszerét alkottuk meg és a társaság globális forgalmának 66 %-át fizetjük ki partnereinknek!

17 Minősülj a FreedomXpress vezetői rangjaira, vedd át a vezetői szintekkel járó presztízs termékeket, majd svájci luxus karórádat és ünnepeljük sikereinket közös incentív utazásainkon!

18 Tapasztald meg a network marketing igazi vagyonteremtő erejét, érd el az elnöki és nagyköveti rangokat és élvezd a vele járó életstílust a cégtől kapott saját tulajdonú Mercedes S-osztályban vagy Porscheban és ébredj a cégtől kapott saját tulajdonú luxuslakásodban, ami a te döntéseden múlik, hogy a világ mely részén vásároljuk meg neked!

19 Ez egy egyszer az életben adódó lehetőség, ragadd meg és ne engedd el! A cég jutalékterve és további prezentációk a cég hivatalos weboldaláról érhetők el, tanulmányozd át őket minél hamarabb, kövess minket közösségi média csatornáinkon, hogy mindig a lehető leggyorsabban informálódhass az aktualitásokról és más fontos információkról! Kívánunk sok sikert az üzleted felépítéséhez!

FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation.

FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation. FreedomXpress Global Ltd Official Business Presentation www.freedomxpressglobal.com Tisztelt Olvasó! Büszkén mutatjuk be Önnek a FreedomXpress Global üzleti prezentációját, melyen keresztül most meghívjuk

Részletesebben

FreedomXpress Global Ltd. Official Business Presentation.

FreedomXpress Global Ltd. Official Business Presentation. FreedomXpress Global Ltd. Official Business Presentation www.freedomxpressglobal.com Mai világunk pénzügyi szektora haldoklik és nem képes megoldást találni problémáira a hagyományos bankszektorban. Az

Részletesebben

FreedomXpress Global Ltd. Üzleti Tájékoztató Kereskedők részére.

FreedomXpress Global Ltd. Üzleti Tájékoztató Kereskedők részére. FreedomXpress Global Ltd. Üzleti Tájékoztató Kereskedők részére www.freedomxpressglobal.com Tisztelt Olvasó! Meggyőződésünk, hogy a jó üzleti kapcsolatok alapja a bizalom, mely hídként köti össze a feleket

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne.

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne. Ön hallott már róla? Több, mint 2.300.000 tag regisztrált már, és még tart az elő regisztráció. Az Alexa oldalán a TOPON VAN. ( Az Alexa egy cég, ami megmutatja a weboldalak látogatottságát.) A WAZZUB

Részletesebben

Flavon max - a tudatos döntés

Flavon max - a tudatos döntés Flavon max - a tudatos döntés Küldetésünk, hogy emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat

Részletesebben

és amiről szó lesz ma este:

és amiről szó lesz ma este: és amiről szó lesz ma este: Ismerje meg az elsők között napjaink egyik legnagyobb e-kereskedelni Projectjét és mindent arról, hogyan kereshet passzív jövedelmet személyes részvétel nélkül vagy hogyan építhet

Részletesebben

EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT

EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT FOR EDUCATIONAL & TRAINING PURPOSES Ötletek, amelyek megváltoztatták a világot Ezek az ötletek hatalmas változást hoztak azok életébe, akik kezdettől

Részletesebben

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ EXP ASSET Az EXP ASSET egy olyan professzionális menedzserekbõl, kereskedõkbõl és elemzõkbõl álló csapat, amely tõkepiaci illetve kriptovaluta-kereskedéssel,

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető

Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Hogyan építsünk jó webáruházat? dr. Nyeste Gábor fps webügynökség ügyvezető Kik is vagyunk? A célzott webes megoldások ügynöksége! Az e-kereskedelemről Adatok: A GKIeNET 2700 magyarországi legális webshopot

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK Készen állunk, hogy elvégezzük a fejlesztéseket, és készen állunk, hogy előre lépjünk az elképzelhető legnagyobb lehetőség kiépítésében! GYORS INDULÁSI JUTALMAK 1.

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig!

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Az iwowwe videokommunikációs cég 25 millió db részvényt bocsájt ki kizárólag üzleti partnerei számára 1$-os garantált árfolyamon! Ez a lukratív

Részletesebben

EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT

EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT EGY ÖTLET... MEGVÁLTOZTATHATJA A VILÁGOT ÉS AZ ÖN ÉLETÉT FOR EDUCATIONAL & TRAINING PURPOSES Ötletek, amelyek megváltoztatták a világot Ezek az ötletek hatalmas változást hoztak azok életébe, akik kezdettől

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Az Internetes Vásárlás

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Koncepció Az őszi Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen

Részletesebben

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra.

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra. Laminine vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a 37 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

Hatályba lépés: november 01.

Hatályba lépés: november 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. november 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel!

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! KLIKKPATIKA CSOMAG Patika sorban állás nélkül A KlikkPatika Csomaggal olyan megoldást kínálunk, amellyel a mai fogyasztói igényeknek megfelelő kiszolgálást teszünk

Részletesebben

Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein!

Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein! Kezdjen árulni a Catawiki online árverésein! Hogyan kezdhet a Catawikin árulni www.catawiki.hu/signup Mi a Catawiki? A Catawiki a világ leggyorsabban növekvő online aukciósháza. Weboldalunk olyan embereket

Részletesebben

Barion. Készítette: Gáspár Dániel 2014.11.20.

Barion. Készítette: Gáspár Dániel 2014.11.20. Barion Készítette: Gáspár Dániel 2014.11.20. Áttekintés Mi az a Barion? A Barion osztályzása Biztonsági szempontok Összehasonlítás a tradicionális fizetéssel Költségek Üzleti modell Barion a gyakorlatban

Részletesebben

Copyright 2012, Oracle and/or its affiliates. All rights reserved.

Copyright 2012, Oracle and/or its affiliates. All rights reserved. 1 Oracle Felhő Alkalmazások: Gyorsabb eredmények alacsonyabb kockázattal Biber Attila Igazgató Alkalmazások Divízió 2 M I L L I Á RD 4 1 PERC MINDEN 5 PERCBŐL 5 6 Ember használ mobilt 7 FELHŐ SZOLGÁLTATÁS

Részletesebben

E-Beszerzés sikertényezői

E-Beszerzés sikertényezői E-Beszerzés sikertényezői Szomor László és S.Farkas Imre 1 Tartalom Az elektronikus beszerzés módjai Logisztikai webáruház a www.zenitkft.hu www.zenitkft.hu sikertényezői Logisztika Portálban rejlő lehetőségek

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ

ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ PIACI ÁTTEKINTÉS A MATESZ 2016. IV. negyedéves adatai alapján az alábbi napilapoknak van digitális kiadása Az Észak-Magyarország, a Kelet- Magyarország és a

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja:

Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: Kontakt Répási Erna Neo Interactive Telefon: +36 1 789 5000 Mobil: +36 70 369 0729 E-mail: repasi.erna@neo-interactive.hu www.szabadpentek.hu

Részletesebben

EURO DISCOUNT CLUB MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNYKÁRTYA RENDSZERE

EURO DISCOUNT CLUB MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNYKÁRTYA RENDSZERE EURO DISCOUNT CLUB MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB KEDVEZMÉNYKÁRTYA RENDSZERE 2016 ELFOGADÓHELYKÉNT AZ ELFOGADÓHELYEK SZÁMOS ÚJ VÁSÁRLÓHOZ JUTHATNAK, HISZEN AZ ÁLLANDÓ, ÁTLAGOSAN 11,4 SZÁZALÉKOS KEDVEZMÉNYT MINDEN

Részletesebben

EURO DISCOUNT CLUB BENEFIT BARCODE INC.

EURO DISCOUNT CLUB BENEFIT BARCODE INC. EURO DISCOUNT CLUB BENEFIT BARCODE INC. Euro Discount Club (EDC) CÉL Hazai és nemzetközi növekedés (2019: 10 millió tag) Legnagyobb tagszámú AZONNALI KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTÓ hűségprogram Új Üzemeltető &

Részletesebben

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

FreedomXpress Global Official Compensation Plan 2018

FreedomXpress Global Official Compensation Plan 2018 FreedomXpress Global Official Compensation Plan 2018 Köszöntünk a FreedomXpress világában! Küldetésünk, hogy első osztályú életstílust és prosperitást vigyünk partnereink életébe üzleti lehetőségünk által!

Részletesebben

PPC megoldások az [origo] Adhouse-ban

PPC megoldások az [origo] Adhouse-ban PPC megoldások az [origo] Adhouse-ban Affiliate megoldások Alapfogalmak I. Affiliate program Online együttmőködések, amelyekben egy hirdetı a hirdetéseit valamilyen formában közzétevı online médiatulajdonosainak

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15/b.; Ügyfélfogadási Idő: Hétfő: 10-18, Kedd: 8-18, Szerda: 10-20, Csütörtök: 10-18, Péntek:

Részletesebben

új verziójának bemutatása

új verziójának bemutatása BIBLION könyvesbolti szoftver új verziójának bemutatása Hotel Holiday Inn 2011. június 22. Schwarczenberger Istvánné dr. Ügyvezető igazgató A tervezett program: 10:00 10:15 Köszöntő Schwarczenberger Istvánné

Részletesebben

Általános média ajánlat

Általános média ajánlat Általános média ajánlat 2010 Bemutatkozás A Bookline Magyarország legnagyobb online áruháza, ahol a több százezer könyv mellett széles a választék CD-kből, DVD-kből, játékokból, műszaki cikkekből és drogériai

Részletesebben

E-ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSOK

E-ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSOK E-ÜZLETI SZOLGÁLTATÁSOK Szolgáltatások és alkalmazások Szemán József jozsef.szeman01@gmail.com E-BUSINESS ÉS E-COMMERCE Az Internet megjelenése új lehetőséget teremtett a vállalatok számára Új fajta kommunikációs,

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR CSATLAKOZZON A LIFEPHARMHOZ MINT KISKERESKEDELMI VÁSÁRLÓ Kiskereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért. ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓ Nagykereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért.

Részletesebben

Argent Global Network céget

Argent Global Network céget Bemutatjuk az Argent Global Network céget Az Argent Global Network cég Belize-ben regisztrált vállalat, amely sikeresen párosítja egy profi network marketingesekből álló nemzetközi csapat tapasztalait.

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15.; Ügyfélfogadási Idő: Hétfő: 10-18, Kedd: 8-18, Szerda: 10-20, Csütörtök: 10-18, Péntek:

Részletesebben

ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE

ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE Nyisd meg a böngésződben a szponzorod Jeunesse-weboldalát. A böngésző sorban és a jobb felső sarokban a piros téglalapok helyén megjelenik a szponzorod azonosítója és elérhetőségei.

Részletesebben

Prezentációs Kézikönyv

Prezentációs Kézikönyv Prezentációs Kézikönyv A Termékekről Az MXU üzletben, csupán az erőteljes termékcsomagunkon keresztül is elérheted az ÁLOMÉLETEET, amely James Lee Valentine (JLV), és a My Xtreme Upliftment MXU (az Én

Részletesebben

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing Évente a legtöbb milliomost adja, pl. Amway, Tupperware,... Ragadja

Részletesebben

Mit adhat és miért éri meg az online térben működtetett fizetési rendszer a kereskedőnek és a vevőnek?

Mit adhat és miért éri meg az online térben működtetett fizetési rendszer a kereskedőnek és a vevőnek? Mit adhat és miért éri meg az online térben működtetett fizetési rendszer a kereskedőnek és a vevőnek? DR. AL-ABSI GÁBER SEIF ÜGYVEZETŐ-HELYETTES ÜZLETFEJLESZTÉSI ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ 2017. 03. 02. GYORS

Részletesebben

A hűségidő újraértelmezése. Loyalty és perszonál programok mobilalapon.

A hűségidő újraértelmezése. Loyalty és perszonál programok mobilalapon. A hűségidő újraértelmezése. Loyalty és perszonál programok mobilalapon. Garai Tímea, Segítségünkkel globális méretű B2C márkák és webáruházak építenek adat alapú vásárlói hűségprogramokat. #data-driven

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

Shopping Center Network

Shopping Center Network Shopping Center Network Egy lehetőség amivel bárki élhet, amivel bárki elérheti a célját, megvalósíthatja az álmait. Mennyire időszerű ez? Ezt döntse el Ön! Mire vágynak az emberek??? nyaralás új autó

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Tavalyi évben először

Részletesebben

A kutatás időtartama: 2013. március

A kutatás időtartama: 2013. március 1 A kutatás célja a Magyarországon működő, rendszeresen frissített termékkínálattal rendelkező, online kiskereskedelemmel foglalkozó cégek működésének vizsgálata. A kutatás célcsoportjának kiválasztása:

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2018

Nagy Webáruház Felmérés 2018 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2018 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést, ezúttal már a ShopRenter támogatásával. A kutatás keretében 894

Részletesebben

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell?

Közösségi marketing 2015-ben. Facebook kommunikáció miért kell? Közösségi marketing 2015-ben Facebook kommunikáció miért kell? Hidasi Judit Író (Húsz éve ír és szerkeszt, öt regényt írt közben) Kommunikátor (PR és Közösségi Marketing szakértő Uzine Communications)

Részletesebben

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A GREENGO CAR EUROPE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG (Ügyfélszolgálat: HU-1061 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 15.; Telefonszám: (36) 1 885-2015; E-mail Cím: ugyfelszolgalat@greengo.hu; Weboldal: www.greengo.hu)

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2017

Nagy Webáruház Felmérés 2017 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2017 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 887 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

A világ legkisebb bankfiókja

A világ legkisebb bankfiókja A világ legkisebb bankfiókja 1. Mobilbank - a folyamatos fejlődés története 2. Mit hoz a holnap? 3. A mobilfizetésről röviden 4. Együttműködési modellek Tartalom 5. Egy működő hazai példa és tanulságai

Részletesebben

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz/kai partnere

MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz/kai partnere MAGYAR POSTA ZRT. Az e-kereskedelem logisz/kai partnere 1 Mivel készültünk a mai napra? 2 Fogyasztói magatartás A mai fogyasztók már nem járnak vásárolni, hanem mindig és mindenhol vásárolnak. Forrás:

Részletesebben

Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal.

Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal. Webáruházak és a marketing Az e-kereskedelem új trendjei. Milyen webáruházat építsünk 2014-ben? Webáruház-forgalomnövelés Facebookkal. Hogyan építsünk, szegmentáljuk és növeljünk adatbázist? Miért szükséges

Részletesebben

Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál

Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál Minőségbiztosítás az internetes áruházaknál Mecséri Ildikó kereskedelmi és minőségirányítási vezető ebolt Kft Minőségirányítás Kinek hasznos a minőségirányítás? Egy bizonyos méret felett fontos A nagy

Részletesebben

Általános médiaajánlat. Egyedi ajánlatkérés: sales@cemp.hu Érvényes 2009. okt. 1-től visszavonásig.

Általános médiaajánlat. Egyedi ajánlatkérés: sales@cemp.hu Érvényes 2009. okt. 1-től visszavonásig. Általános médiaajánlat Bemutatkozás A Bookline Magyarország legnagyobb online áruháza, ahol a több százezer könyv mellett széles a választék CD-kből, DVD-kből, játékokból, műszaki cikkekből és drogériai

Részletesebben

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató A Tehetségek Vására egy online, közösségépítő, jótékonysági program, melyet iskolánk is szeretne megrendezni a Szülői Munkaközösség segítségével. A programban bárki részt vehet,

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét, hogy azokat

Részletesebben

AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA!

AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA! www.oneteam.hu www.oneteam.hu www.oneteam.hu Kedves Partnerünk! AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA! Hétfőn (július 6.) elindult az exclusive CoinVegas Promóciónk, mely korlátozott

Részletesebben

KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG

KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG Lavylites Ltd. 6 th Floor 25 Farringdon Street, London, EC4A 4AB Copyright by LAVYL ROYAL Ltd. A LAVYLITES KÖZÖSSÉGÉBEN Tiszteljük a Természetet és hálával fogadjuk ajándékait.

Részletesebben

Promóciók június ig

Promóciók június ig Promóciók 2019 június 2019.05.28 2019.06.26ig JÚNIUS 2019 Beléptetési Program ÚJ tanácsadóknak Vásárolj bármilyen TIENS terméket Regisztrációd ingyenes + 3db szórólap (választásod szerint) 100 BV bronz

Részletesebben

A logisztika kihívásai a 21. században

A logisztika kihívásai a 21. században A logisztika kihívásai a 21. században fókuszban a forradalmian új, innovatív technológiák megjelenése és alkalmazása a logisztikai megoldásokban Dr. Karmazin György, Ph.D. Szolnoki Főiskola, főiskolai

Részletesebben

MEGTAKARíTÁSI SZÁMLA (bankfiókban és a OTPdirekt szolgáltatáson keresztül nyitott számla) JUNIOR SZÁMLA (bankfiókban) 0.65% < % 1.20% 0.

MEGTAKARíTÁSI SZÁMLA (bankfiókban és a OTPdirekt szolgáltatáson keresztül nyitott számla) JUNIOR SZÁMLA (bankfiókban) 0.65% < % 1.20% 0. Kamatlábak Folyószámla Junior számla Megtakarítási számla Betétek OTP Sincron csomag MAGÁNSZEMÉLYEK 2017. December 11. FOLYÓSZÁMLA (bankfiókban és a szolgáltatáson keresztül nyitott számla) JUNIOR SZÁMLA

Részletesebben

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók 2017. ZINC and május its influence - Termékpromóció on human body Érvényes 2017. április 27 2017. május 26 Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók Új Tanácsadók Csatlakozása Új ZINC

Részletesebben

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Tartalom 1 Kik vagyunk, mit csinálunk 2 Mennyi látogatót érünk el 3 Szolgáltatásaink médiapartnereink részére 4 Miért csináljuk 5 Médiapartnereink

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. augusztus 5. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Az Üzleti

Részletesebben

Mokos Borklubtagsági Program Szabályzat

Mokos Borklubtagsági Program Szabályzat tagsági Program Szabályzat (Érvényes: 2019.03.25-től) Kedves leendő Tag! Töltse ki alábbi regisztrációs lapunkat, hogy Ön is csatlakozhasson a hoz. Minden kedves vásárlónk, aki legalább 25.000,- forint

Részletesebben

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Puebla Előnyök Háza Szövetkezet Magyar cég, magyar igényekre szabva 5 sikeres év 32 fajta utalvány Saját utalványtőzsde 14.000 elfogadóhely

Részletesebben

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk!

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk! Elszámolási és jutalmazási terv Együtt különbséget teszünk! Motiváció és anyagi ösztönzők a világ megmentéséért Egy lehetőség arra, hogy kontrolálja jövőjét mások érdekeiért is Örömünkre szolgál, hogy

Részletesebben

A jövő cégei. KBC Equitas Befektetési klub, Cinkotai Norbert, Somi András, CIIA

A jövő cégei. KBC Equitas Befektetési klub, Cinkotai Norbert, Somi András, CIIA A jövő cégei KBC Equitas Befektetési klub, 2016.11.08. Cinkotai Norbert, Somi András, CIIA Bármely kellőképpen fejlett technológia megkülönböztethetetlen a varázslattól. Arthur C. Clarke Forrás: Tullett

Részletesebben

Helo LX és Helo LX Plus

Helo LX és Helo LX Plus Helo LX és Helo LX Plus vásárlási / regisztrációs segédlet Ez az információs anyag megmutatja számodra a Helo vásárlásának lépéseit. FONOS, hogy a teljes folyamat alatt ne használj magyar karaktereket,

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Felülvizsgálva 2017. szeptember 2-án 2017. szeptember 2-tól 2017. 31-ig október A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét,

Részletesebben

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! Heavenly Flowers Marketing bemutató A Heavenly flowers értékesítése kizárólag Multi Level Marketing rendszerben, egy egységes nemzetközi marketing koncepció alapján történik!

Részletesebben

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ

ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ ONLINE KISKERESKEDELEMI INDEX ÖSSZEFOGLALÓ KUTATÁSI ÖSSZEFOGLALÓ 2016/III. 2016 GKI Digital Kutató és Tanácsadó Kft. & Naspers OCS Hungary Kft. Minden jog fenntartva! A KUTATÁS 2016-OS MENETRENDJE I. forduló

Részletesebben

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések 1. Mit tartalmaz az értékcsomag? - Az Ön által kiválasztott elő fizetési idő szak korlátlan hozzáférést biztosít több száz vállalkozási képzéshez - Élő szemináriumra

Részletesebben

Elektronikus kereskedelem

Elektronikus kereskedelem Elektronikus kereskedelem (m-kereskedelem) A jelen és közeljövő mobil információs technológiái és kereskedelmi alkalmazásai http://uni-obuda.hu/sers/kutor/ EK-2/17/1 Mobil elektronikus kereskedelem m-kereskedem

Részletesebben

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés Mi mozgatja életünket? Mik azok az alapvető gondolatok, amelyek a mindennapok során motiválnak bennünket? Mit tudunk tenni annak érdekében, hogy könnyebben

Részletesebben

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről!

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL SALES AUTOMATION Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL MAGYARORSZÁG Alapítva: 2006. tulajdonosok Kerekes József ügyvezető, fejlesztés Dr. Kiss Ágnes Virág támogatás, tanácsadás Célunk: Hatékonyabbá

Részletesebben

Budapest Autópark-kezelő ZRt.

Budapest Autópark-kezelő ZRt. Budapest Autópark-kezelő ZRt. GE Flotta Szolgáltató a világban Japan 800.000 jármű $ 6,7 MMM jműáll 3 ország 300.000 jármű $ 2,7 MMM jmű áll 11 ország 155.000 jármű $ 900 MM jmű áll 2 ország Hol vagyunk

Részletesebben

HORLUX Tájékoztató Tanfolyamszervezőknek

HORLUX Tájékoztató Tanfolyamszervezőknek HORLUX Tájékoztató Tanfolyamszervezőknek Tanfolyamszervezői segédlet Napjainkban egy oktatási cég portfóliójának népszerűsítése nem egyszerű feladat. Hogy őszinte legyek, mostanában szinte minden termék

Részletesebben

INFORMÁCIÓMENEDZSMENT E-KERESKEDELEM (3.-4. HÉT)

INFORMÁCIÓMENEDZSMENT E-KERESKEDELEM (3.-4. HÉT) INFORMÁCIÓMENEDZSMENT E-KERESKEDELEM (3.-4. HÉT) Dr. Danyi Pál, egyetemi docens danyi@mvt.bme.hu 1 A HÉT IT CIKKE: MIÉRT LETT BUKÁS A PLAYSTATION VITA? 2012-ben jelent meg, 15 milliót adtak el belőle PSP:

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN

DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN DIGITÁLIS MÉRÉSEK A SZÁLLODAIPARBAN AVAGY MIÉRT NEM CSAK A SZÁLLODAI ECOMMERCE MANAGERNEK KELL EZZEL FOGLALKOZNI? MSZÉSZ Közgyűlés Danubius Hotel Gellért, Budapest, 2017.04.06. nora.toth@intren.hu INTREN-RŐL

Részletesebben

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben