Központi elérhetősége: Cím: 1088 Budapest, József krt. 6. Levelezési cím: 1428 Budapest, Pf: 20. Telefonszám: Faxszám:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Központi elérhetősége: Cím: 1088 Budapest, József krt. 6. Levelezési cím: 1428 Budapest, Pf: 20. Telefonszám: Faxszám:"

Átírás

1 Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy január 20 -i hatállyal a Lakossági Általános Szerződési Feltételek valamint az Üzleti Általános Szerződési Feltételek, továbbá a Vodafone Magyarország Zrt. Postafon Általános Szerződési Feltételek az alábbiak szerint módosul: I. Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. A Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. pontjába felvezetésre került a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság és a Gazdasági Versenyhivatal elérhetősége. További felügyeleti szervek: Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Központi elérhetősége: Cím: 1088 Budapest, József krt. 6. Levelezési cím: 1428 Budapest, Pf: 20. Telefonszám: Faxszám: Gazdasági Versenyhivatal Cím: 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levelezési cím: 1245 Budapest 5., Pf Telefonszám: Faxszám: A Lakossági Általános Szerződési Feltételek pontjának első bekezdését kiegészítettük az előfizetői szerződés megkötésére irányuló ajánlat tartalmi elemeinek részletezésével az előfizetői szerződés megkötésére irányuló ajánlat tartalmi elemei Az ajánlatnak tartalmaznia kell a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó minden lényeges feltételt, így például a díjakat, a szolgáltatás igénybevételének kívánt kezdő időpontját és az egyéb lényeges feltételeket. 3. A Lakossági Általános Szerződési Feltételek pontjába felvezetésre került, hogy a Szolgáltató az Előfizető által tett hibabejelentéseket visszaigazolja, valamint a hangfelvétel rögzítésén túl nyilvántartásba veszi, ezzel a pont kiegészült Szolgáltató az Előfizető által tett hibabejelentéseket visszaigazolja, hangfelvétellel rögzíti, és a rögzítésen túl nyilvántartásba veszi. 4. A Lakossági Általános Szerződési Feltételek pontja törlésre került.

2 A Szolgáltató nem köteles érdemben foglalkozni azon bejelentésekkel, melyek formájuknál, vagy tartalmuknál (pl. témájuknál, hangvételüknél vagy érthetőségüknél) fogva alkalmatlanok az azokon alapuló bejelentések kivizsgálására és megválaszolására, továbbá amelyek nem tartalmaznak a Szolgáltatóval vagy az általa nyújtott Szolgáltatással kapcsolatos konkrét probléma meghatározást. 5. A Lakossági Általános Szerződési Feltételek 6.6. (a) pontjába felvezetésre kerültek a Szolgáltató székhelye szerint illetékes békéltető testület elérhetőségei, valamint utalás történt a további békéltető testületek elérhetőségére. (A Szolgáltató székhelye szerint illetékes békéltető testület elérhetősége: név: Budapesti Békéltető Testület, cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99., telefonszám: , fax szám: , cím: bekelteto.testulet@bkik.hu. A fogyasztó lakóhelye, illetve tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testületek felsorolása elérhető: honlapon. 6. A Lakossági Általános Szerződési Feltételek Díjfizetés pontja kiegészült a számlázás módja körében. A számlázási időszakot az Előfizetői Szerződés tartalmazza. 7. A Lakossági Általános Szerződési Feltételek 9.1. pontja kiegészítésre került az alábbiak szerint: Határozott időtartamú előfizetői szerződés legfeljebb 24 hónapra köthető azzal, hogy a Szolgáltató a szerződés megkötését megelőzően felajánlja a 12 hónapig tartó, valamint a határozatlan időtartamú előfizetői szerződés megkötésének lehetőségét és azok részletes feltételeit bemutatja. II. Üzleti Általános Szerződési Feltételek 1. Az Üzleti Általános Szerződési Feltételek 1.5 pontjába felvezetésre került a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság és a Gazdasági Versenyhivatal elérhetősége. További felügyeleti szervek: Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Központi elérhetősége: Cím: 1088 Budapest, József krt. 6. Levelezési cím: 1428 Budapest, Pf: 20. Telefonszám: Faxszám: Gazdasági Versenyhivatal Cím: 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levelezési cím: 1245 Budapest 5., Pf Telefonszám: Faxszám:

3 2. Az Üzleti Általános Szerződési Feltételek pontjának első bekezdését kiegészítettük az előfizetői szerződés megkötésére irányuló ajánlat tartalmi elemeinek részletezésével Az előfizetői szerződés megkötésére irányuló ajánlat tartalmi elemei Az ajánlatnak tartalmaznia kell a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó minden lényeges feltételt, így például a díjakat, a szolgáltatás igénybevételének kívánt kezdő időpontját és az egyéb lényeges feltételeket. 3. Az Üzleti Általános Szerződési Feltételek pontjába felvezetésre került, hogy a Szolgáltató az Előfizető által tett hibabejelentéseket visszaigazolja, valamint a hangfelvétel rögzítésén túl nyilvántartásba veszi Szolgáltató az Előfizető által tett hibabejelentéseket visszaigazolja, hangfelvétellel rögzíti, és a rögzítésen túl nyilvántartásba veszi. 4. Az Üzleti Általános Szerződési Feltételek Bejelentés kezelése a Szolgáltatónál alábbi, pontja törlésre került A Szolgáltató nem köteles érdemben foglalkozni azon bejelentésekkel, melyek formájuknál, vagy tartalmuknál (pl. témájuknál, hangvételüknél vagy érthetőségüknél) fogva alkalmatlanok az azokon alapuló bejelentések kivizsgálására és megválaszolására, továbbá amelyek nem tartalmaznak a Szolgáltatóval vagy az általa nyújtott Szolgáltatással kapcsolatos konkrét probléma meghatározást. 5. Az Üzleti Általános Szerződési Feltételek 6.6. pontjába felvezetésre kerültek a Szolgáltató székhelye szerint illetékes békéltető testület elérhetőségei, valamint utalás történt a további békéltető testületek elérhetőségére. A Szolgáltató székhelye szerint illetékes békéltető testület elérhetősége: név: Budapesti Békéltető Testület, cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99., telefonszám: , fax szám: , cím: bekelteto.testulet@bkik.hu. A fogyasztó székhelye szerint illetékes békéltető testületek felsorolása elérhető: honlapon. III. Postafon Általános Szerződési Feltételek 1. A Postafon Általános Szerződési Feltételek 1.5. pontjába felvezetésre került a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság és a Gazdasági Versenyhivatal elérhetőségei: További felügyeleti szervek: Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Központi elérhetősége: Cím: 1088 Budapest, József krt. 6. Levelezési cím: 1428 Budapest, Pf: 20. Telefonszám: Faxszám:

4 Gazdasági Versenyhivatal Cím: 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levelezési cím: 1245 Budapest 5., Pf Telefonszám: Faxszám: A szolgáltatás teljesítésével összefüggő jogviták peres és peren kívüli kezdeményezésének lehetőségéről és feltételeiről a Postafon Általános Szerződési Feltételek Hiba! A hivatkozási forrás nem található.. pontja rendelkezik. A Szolgáltató a fenti elérhetőségi és hatáskörre vonatkozó adatokat tájékoztató jelleggel adja meg, azok változásáért felelősséget nem vállal. 2. A Postafon Általános Szerződési Feltételek pontja pontosításra került az előfizetői szerződés megkötésére irányuló ajánlat tartalmi elemeinek részletezésével: Az ajánlatnak tartalmaznia kell a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó minden lényeges feltételt, így például a díjakat, a szolgáltatás igénybevételének kívánt kezdő időpontját és az egyéb lényeges feltételeket. 3. A Postafon Általános Szerződési Feltételek es pont a kiegészült arra vonatkozóan, hogy a Szolgáltató az Előfizető által tett hibabejelentéseket visszaigazolja, valamint a hangfelvétel rögzítésén túl nyilvántartásba veszi.: Szolgáltató az Előfizető által tett hibabejelentéseket visszaigazolja, hangfelvétellel rögzíti, és rögzítésen túl nyilvántartásba veszi. 4. A Postafon Általános Szerződési Feltételek Bejelentés kezelése a Szolgáltatónál pont alatti es pont törlésre került: A Szolgáltató nem köteles érdemben foglalkozni azon bejelentésekkel, melyek formájuknál, vagy tartalmuknál (pl. témájuknál, hangvételüknél vagy érthetőségüknél) fogva alkalmatlanok az azokon alapuló bejelentések kivizsgálására és megválaszolására, továbbá amelyek nem tartalmaznak a Szolgáltatóval vagy az általa nyújtott Szolgáltatással kapcsolatos konkrét probléma meghatározást. 5. A Postafon Általános Szerződési Feltételek a) pontjába felvezetésre kerültek a Szolgáltató székhelye szerint illetékes békéltető testület elérhetőségei, valamint utalás történt a további békéltető testületek elérhetőségére: A Szolgáltató székhelye szerint illetékes békéltető testület elérhetősége: név: Budapesti Békéltető Testület, cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99., telefonszám: , fax szám: , cím: bekelteto.testulet@bkik.hu. A fogyasztó lakóhelye, illetve tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testületek felsorolása elérhető: honlapon.

5 6. A Postafon Általános Szerződési Feltételek 7. Díjak, díjszabás, díjkifizetés, számlázás, kártérítés, kötbér; Díjszabás; pont kiegészítése a következővel: A számlázási időszakot az Előfizetői Szerződés tartalmazza. 7. A Postafon Általános Szerződési Feltételek Díjszabás; pontjából törlésre kerül a következő rész, míg ugyanezen szöveg a Díjszabás pontjába kerül felvezetése: Előre Fizető Előfizető számára a Szolgáltatás keretében az ügyfélszámla terhére megrendelt/megvásárolt termékekről/szolgáltatásokról a Szolgáltató jogosult az általános forgalmi adóról szóló évi CXXVII. tv a alapján gyűjtőszámlát kiállítani. A Vodafone Lakossági Általános Szerződési Feltételek, a Vodafone Üzleti Általános Szerződési Feltételek megtekinthetők az Ügyfélszolgálaton és a internetes honlapon. A Vodafone Magyarország Zrt. Postafon Általános Szerződési Feltételek megtekinthetők internetes honlapon. A Közlemény megjelenésére az Eht. alább olvasható (4) bekezdés d) pontja a Lakossági Általános Szerződési Feltételek, továbbá az Üzleti Általános Szerződési Feltételek II) 1) ii) pontja, II) 2) ii) pontja valamint ii d. pontjára, illetve a Vodafone Magyarország Zrt. Postafon Általános Szerződési Feltételek a) ii) és b) ii) figyelemmel, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság határozata következtében került sor. Az Eht (4) bekezdése: 144. (4) Ha jogszabály az előfizető értesítését írja elő és a szolgáltató a szolgáltatás jellegéből adódóan nem köteles számlalevelet küldeni, illetve ha az értesítés számlalevélben történő teljesítésére azért nincs mód, mert az értesítés jogszabály által előírt időpontja a számlalevél előfizetőnek történő, szolgáltató általános szerződési feltételei által meghatározott megküldési időpontját megelőzi, a szolgáltató választása szerint - a 144. (5) és (6) bekezdésében foglaltakra figyelemmel - az értesítési kötelezettségének a következő módon tehet eleget: a) az előfizető közvetlen értesítésével az elektronikus hírközlési szolgáltatás jellegéhez igazodó módon, b) elektronikus levélben az előfizető által e célra megjelölt címre; c) egyéb elektronikus hírközlés útján, az internetes honlapon történő közzétételre utalással, vagy d) az értesítendő előfizetők körétől függően országos vagy megyei napilapban legalább két alkalommal feladott közlemény útján, amellyel egyidejűleg a szolgáltató köteles az értesítést az ügyfélszolgálatán is hozzáférhetővé tenni. (5) A (4) bekezdés a)-c) pontjában meghatározott értesítési módokat a szolgáltató akkor alkalmazhatja, ha maradandó módon rögzíteni tudja, hogy a) a szóbeli értesítést az előfizető tudomásul vette, vagy b) az elektronikus dokumentumban vagy az elektronikus levélben foglalt értesítést az elektronikus értesítés elfogadásáról előzetesen nyilatkozó előfizetőnek hitelesen igazolható módon megküldték. (6) A (4) bekezdés d) pontjában meghatározott értesítési módot a szolgáltató kizárólag e törvény 136. (1) bekezdése és a 132. (4) bekezdése szerinti értesítések esetén alkalmazhatja. Nem alkalmazhatja a (4) bekezdés d) pontjában meghatározott értesítési módot, ha az előfizetői szerződés tárgyát képező szolgáltatásra irányadó az előfizető által fizetendő előfizetési díjak és egyéb kapcsolódó díjak - beleértve a számhordozással kapcsolatos díjakat és a szerződés

6 megszüntetésekor esedékes díjakat, az előfizető számára nyújtott kedvezmények, valamint a költségek mértéke, a díjak megfizetésének ideje, módja változik. (7) Az előfizető jogai gyakorlására nyitva álló határidőket a legkésőbbi értesítéstől kell számítani. Lakossági Általános Szerződési Feltételek valamint az Üzleti Általános Szerződési Feltételek (a két ÁSZF hivatkozott szövegei egyeznek) II) 1) ii) pontjai (1) Az Általános Szerződési Feltételek Szolgáltató általi egyoldalú módosítására vonatkozó szabályok: (1) Az Általános Szerződési Feltételek Szolgáltató általi egyoldalú módosítására vonatkozó szabályok: A Szolgáltató az Általános Szerződési Feltételeket a következő esetekben jogosult egyoldalúan módosítani: i. az egyedi előfizetői szerződésben vagy általános szerződési feltételekben foglalt feltételek bekövetkezése esetén azzal, hogy - amennyiben jogszabály vagy elektronikus hírközlésre vonatkozó szabály másként nem rendelkezik - a módosítás nem eredményezheti a szerződés feltételeinek lényeges módosítását. Ilyen, a Szolgáltatót az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú lényegesnek nem minősülő - módosítására feljogosító esetek a következők: a. a gazdasági és/vagy műszaki körülmények olyan változása, amelyek következtében a Szolgáltató az Előfizetőknek nyújtott szolgáltatást a korábbiakhoz képest megváltozott feltételekkel képes csak nyújtani; b. a szolgáltatások megfelelő minőségének biztosításának szükségessége; c. elírások javítása; d. a közérthetőséget szolgáló tartalmi módosulásnak nem minősülő javítások; e. tarifacsomagok, opciók megszüntetése a jövőre nézve; f. szolgáltatás megszüntetése a jövőre nézve; g. egyes szolgáltatások tartalmi elemeiben vagy nyújtási feltételeiben történő nem lényegi vagy az előfizetők számára kedvező változások; ii. jogszabályváltozás vagy hatósági döntés indokolja; vagy iii. a körülményekben bekövetkezett, a szerződés megkötésekor előre nem látható lényeges változás indokolja; vagy iv. az előfizetői szerződés, illetve a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételek kizárólag az előfizető számára előnyös módon változnak meg II) 2) ii) pontjai (2) Az Egyedi Előfizetői Szerződés Szolgáltató általi egyoldalú módosítására vonatkozó szabályok: A Szolgáltató az egyedi előfizetői szerződést a következő esetekben jogosult egyoldalúan módosítani: i. az egyedi előfizetői szerződésben vagy általános szerződési feltételekben foglalt feltételek bekövetkezése esetén azzal, hogy - amennyiben jogszabály vagy elektronikus hírközlésre vonatkozó szabály másként nem rendelkezik - a módosítás nem eredményezheti a szerződés feltételeinek lényeges módosítását. Ilyen, a Szolgáltatót az egyedi előfizetői szerződés egyoldalú lényegesnek nem minősülő - módosítására feljogosító esetek a következők:

7 ii. iii. iv. a. a gazdasági és/vagy műszaki körülmények olyan változása, amelyek következtében a Szolgáltató az Előfizetőknek nyújtott szolgáltatást a korábbiakhoz képest megváltozott feltételekkel képes csak nyújtani; b. a szolgáltatások megfelelő minőségének biztosításának szükségessége; c. az elírások javítása; d. a közérthetőséget szolgáló, tartalmi módosulásnak nem minősülő javítások; e. egyes szolgáltatások tartalmi elemeiben vagy nyújtási feltételeiben történő nem lényegi vagy az előfizetők számára kedvező változások. jogszabályváltozás vagy hatósági döntés indokolja; vagy a körülményekben bekövetkezett lényeges változás indokolja; vagy az előfizetői szerződés, illetve a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételek kizárólag az előfizető számára előnyös módon változnak meg. Postafon Általános Szerződési Feltételek Az Előfizetői Szerződés Szolgáltató általi egyoldalú módosítására vonatkozó szabályok (II.) Az egyoldalú szerződés módosítás esetei: a) A Postafon Általános Szerződési Feltételek Szolgáltató általi egyoldalú módosítására vonatkozó szabályok; b) Az Egyedi Előfizetői Szerződés Szolgáltató általi egyoldalú módosítására vonatkozó szabályok; c) Az Előfizetői Hívószám megváltoztatása a) A Postafon Általános Szerződési Feltételek Szolgáltató általi egyoldalú módosítására vonatkozó szabályok: A Szolgáltató a Postafon Általános Szerződési Feltételeket a következő esetekben jogosult egyoldalúan módosítani: i. az egyedi előfizetői szerződésben vagy Postafon Általános Szerződési Feltételekben foglalt feltételek bekövetkezése esetén azzal, hogy - amennyiben jogszabály vagy elektronikus hírközlésre vonatkozó szabály másként nem rendelkezik - a módosítás nem eredményezheti a szerződés feltételeinek lényeges módosítását. Ilyen, a Szolgáltatót a Postafon Általános Szerződési Feltételek egyoldalú lényegesnek nem minősülő - módosítására feljogosító esetek a következők: a gazdasági és/vagy műszaki körülmények olyan változása, amelyek következtében a Szolgáltató az Előfizetőknek nyújtott szolgáltatást a korábbiakhoz képest megváltozott feltételekkel képes csak nyújtani; a szolgáltatások megfelelő minőségének biztosításának szükségessége; elírások javítása; a közérthetőséget szolgáló tartalmi módosulásnak nem minősülő javítások; tarifacsomagok, opciók megszüntetése a jövőre nézve; szolgáltatás megszüntetése a jövőre nézve; egyes szolgáltatások tartalmi elemeiben vagy nyújtási feltételeiben történő nem lényegi vagy az előfizetők számára kedvező változások; ii. jogszabályváltozás vagy hatósági döntés indokolja; vagy iii. a körülményekben bekövetkezett, a szerződés megkötésekor előre nem látható lényeges változás indokolja; vagy iv. az Előfizetői Szerződés, illetve a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételek kizárólag az Előfizető számára előnyös módon változnak meg.

8 b) Az Egyedi Előfizetői Szerződés Szolgáltató általi egyoldalú módosítására vonatkozó szabályok: A Szolgáltató az egyedi előfizetői szerződést a következő esetekben jogosult egyoldalúan módosítani: i. az egyedi előfizetői szerződésben vagy Postafon Általános Szerződési Feltételekben foglalt feltételek bekövetkezése esetén azzal, hogy - amennyiben jogszabály vagy elektronikus hírközlésre vonatkozó szabály másként nem rendelkezik - a módosítás nem eredményezheti a szerződés feltételeinek lényeges módosítását. Ilyen, a Szolgáltatót az egyedi előfizetői szerződés egyoldalú lényegesnek nem minősülő - módosítására feljogosító esetek a következők: a gazdasági és/vagy műszaki körülmények olyan változása, amelyek következtében a Szolgáltató az Előfizetőknek nyújtott szolgáltatást a korábbiakhoz képest megváltozott feltételekkel képes csak nyújtani; a szolgáltatások megfelelő minőségének biztosításának szükségessége; az elírások javítása; a közérthetőséget szolgáló, tartalmi módosulásnak nem minősülő javítások; egyes szolgáltatások tartalmi elemeiben vagy nyújtási feltételeiben történő nem lényegi vagy az előfizetők számára kedvező változások. ii. jogszabályváltozás vagy hatósági döntés indokolja; vagy iii. a körülményekben bekövetkezett lényeges változás indokolja.

Hívott szám Szolgáltatás Induló állapot Hívások díja

Hívott szám Szolgáltatás Induló állapot Hívások díja Tisztelt Ügyfelünk! 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket, hogy a Postafon Általános Szerződési Feltételek 1. sz. Díjszabás mellékletének 3. Magyarországi számok pontjában a táblázat első, valamint

Részletesebben

Közlemény. Hívott szám Szolgáltatás Induló állapot Hívások díja

Közlemény. Hívott szám Szolgáltatás Induló állapot Hívások díja Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2013. március 17-i hatállyal a Lakossági Általános Szerződési Feltételek valamint az Üzleti Általános Szerződési Feltételek, továbbá

Részletesebben

Közlemény. I. Lakossági Általános Szerződési Feltételek, valamint Üzleti Általános Szerződési Feltételek Törzsszöveg

Közlemény. I. Lakossági Általános Szerződési Feltételek, valamint Üzleti Általános Szerződési Feltételek Törzsszöveg Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2013. április 7-i hatállyal a Lakossági Általános Szerződési Feltételek valamint az Üzleti Általános Szerződési Feltételek, továbbá

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. november 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. POSTAFON ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. POSTAFON ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. POSTAFON ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. november 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Postafon Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: június 3.

Hatályba lépés: június 3. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. június 3. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! I. Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek Törzsszöveg

Tisztelt Ügyfelünk! I. Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek Törzsszöveg Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőinket, hogy a Tesco Mobile Lakossági általános Szerződési Feltételek 2013. november 1-jei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal: ( ) I. Tesco

Részletesebben

Hatályba lépés: május 23.

Hatályba lépés: május 23. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. május 23. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 18.

Hatályba lépés: szeptember 18. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. szeptember 18. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Hatályba lépés: január 01.

Hatályba lépés: január 01. Vodafone Magyarország Zrt. VEZETÉKES ADAT ÉS INTERNET SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. január 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az

Részletesebben

Hatályba lépés: január 20.

Hatályba lépés: január 20. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. január 20. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 2.

Hatályba lépés: augusztus 2. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. augusztus 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Hatályba lépés: május 2.

Hatályba lépés: május 2. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. május 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: március 07.

Hatályba lépés: március 07. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. március 07. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: április 26.

Hatályba lépés: április 26. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. április 26. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: május 25.

Hatályba lépés: május 25. Vodafone Magyarország Zrt. VEZETÉKES ADAT ÉS INTERNET SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. május 25. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 01.

Hatályba lépés: szeptember 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. szeptember 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. november 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Az

Részletesebben

Hatályba lépés: január 16.

Hatályba lépés: január 16. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. január 16. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. november 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: június 11.

Hatályba lépés: június 11. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. június 11. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 29.

Hatályba lépés: augusztus 29. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. augusztus 29. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Hatályba lépés: november 10.

Hatályba lépés: november 10. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. november 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. augusztus 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: július 2.

Hatályba lépés: július 2. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. július 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: május 26.

Hatályba lépés: május 26. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. május 26. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Üzleti Általános

Részletesebben

Hatályba lépés: február 01.

Hatályba lépés: február 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. február 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: július 01.

Hatályba lépés: július 01. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. július 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! I. Törzsszöveg

Tisztelt Ügyfelünk! I. Törzsszöveg Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2014. november 6-ai hatállyal módosult, új szolgáltatások kerültek bevezetésre. I. Törzsszöveg 1. 3.

Részletesebben

I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása:

I.) Az Előfizetői Szerződés Felek általi, közös megegyezéssel történő módosítása: Tisztelt Flotta Ügyfelünk! I. Alaptarifa módosítás 1. Ezúton értesítjük a flotta tarifacsomaggal rendelkező Előfizetőket, hogy kezdeményezzük a Üzleti Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. augusztus 5. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. Az Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: január 06.

Hatályba lépés: január 06. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. január 06. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2015. május 5-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal.

Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2015. május 5-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2015. május 5-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal. I. Törzsszöveg 1. 4. Az előfizeti szolgáltatás

Részletesebben

Hatályba lépés: július 10.

Hatályba lépés: július 10. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. július 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: június 7.

Hatályba lépés: június 7. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. június 7. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: április 10.

Hatályba lépés: április 10. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. április 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: október 01.

Hatályba lépés: október 01. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. október 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

A Szolgáltató felhasználhatja az Előfizető adatainak ellenőrzéséhez a Központi Adatfeldolgozó, Nyilvántartó és Választási Hivatal adatait.

A Szolgáltató felhasználhatja az Előfizető adatainak ellenőrzéséhez a Központi Adatfeldolgozó, Nyilvántartó és Választási Hivatal adatait. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőinket, hogy a Tesco Mobile Lakossági általános Szerződési Feltételek 2013. június 17-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal: I. Tesco Mobile

Részletesebben

Hatályba lépés: december 15.

Hatályba lépés: december 15. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. december 15. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. július 25. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. sz. Díjszabás

Részletesebben

Hatályba lépés: március 07.

Hatályba lépés: március 07. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. március 07. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: május 25.

Hatályba lépés: május 25. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. május 25. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

1. 2. Díjak 2.3 Kereskedelmi forgalomban elérhető opciók pontjába felvezetésre került az új Clubcard INGYENpercek szolgáltatási opció.

1. 2. Díjak 2.3 Kereskedelmi forgalomban elérhető opciók pontjába felvezetésre került az új Clubcard INGYENpercek szolgáltatási opció. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2014. október 7-ei hatállyal módosult. Új szolgáltatási opció kerül bevezetésre. I. 1. sz. Díjszabás

Részletesebben

Hatályba lépés: április 10.

Hatályba lépés: április 10. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. április 10. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Közlemény. 2. Az Előfizető Szerződés Előfizető általi felmondásával kapcsolatos pont az alábbiak szerint változik

Közlemény. 2. Az Előfizető Szerződés Előfizető általi felmondásával kapcsolatos pont az alábbiak szerint változik Közlemény I. A Vodafone Magyarország zrt. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2010. március 12-i hatállyal a Vodafone Általános Szerződési Feltételek az alábbiak szerint nak: 1. A törzsrész 2.2.2. pontja

Részletesebben

Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek január 21-ai hatállyal módosul, az alábbi változásokkal:

Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek január 21-ai hatállyal módosul, az alábbi változásokkal: Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2016. január 21-ai hatállyal módosul, az alábbi változásokkal: I. Törzsszöveg 1. 2. Az előfizetői szerződés

Részletesebben

1013 Budapest, Krisztina krt. 39.; levelezési cím: 1534 Budapest BKKP Postafiók:777; telefonszám: +36 1 489 9100; faxszám: +36 1 489 9102) is fordulhat. II. Az Előfizető a Nemzeti Media es Hírközlési Hatósághoz

Részletesebben

Hatályba lépés: október 31.

Hatályba lépés: október 31. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. október 31. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Hatályba lépés: június 7.

Hatályba lépés: június 7. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. június 7. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: június 3.

Hatályba lépés: június 3. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. június 3. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek március 22-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal.

Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek március 22-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal. Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük, hogy a Tesco Mobile Lakossági Általános Szerződési Feltételek 2015. március 22-ei hatállyal módosul, az alábbi változásokkal. I. Törzsszöveg 1. 1. Általános adatok,

Részletesebben

Közlemény szeptember 22. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról. A módosításokat tartalmazó ÁSZF- kivonat:

Közlemény szeptember 22. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról. A módosításokat tartalmazó ÁSZF- kivonat: Közlemény 2017. szeptember 22. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról A Szolgáltató tájékoztatja Tisztelt Előfizetőit, hogy Általános Szerződési Feltételei 2017. október 24- től az ÁSZF

Részletesebben

Hatályba lépés: október 3.

Hatályba lépés: október 3. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. október 3. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: október 1.

Hatályba lépés: október 1. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. október 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. A)

Részletesebben

Hatályba lépés: július 01.

Hatályba lépés: július 01. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. július 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Tisztelt Előfizetőink!

Tisztelt Előfizetőink! Tisztelt Előfizetőink! A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. az Általános Szerződési Feltételeinek (a továbbiakban: ÁSZF ) 2017. október 24. napjától hatályba lépő módosításait az alábbiakban részletezi:

Részletesebben

Hatályba lépés: február 1.

Hatályba lépés: február 1. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. február 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: december 01.

Hatályba lépés: december 01. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. december 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól.

Részletesebben

Közlemény. A tiltás beállítását követően az előfizetők SMS-ben kérhetik a szolgáltatás újbóli aktiválását.

Közlemény. A tiltás beállítását követően az előfizetők SMS-ben kérhetik a szolgáltatás újbóli aktiválását. Közlemény I. A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanács Elnökének FK-12325-22/2009.szám alatt fogadott emeltdíjas sms szolgáltatással kapcsolatosan

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Tisztelt Ügyfelünk! Szeretnénk tájékoztatni, hogy az alábbi módosítások technikai okok folytán 2014. július 1-jével lépnek hatályba, melynek megfelelően az értesítések ismételten kiküldésre kerülnek. Vodafone

Részletesebben

K I V O N A T. A változások törvény módosítás miatt váltak szükségessé, egyéb, az Előfizetőkre hátrányos változtatás nem történt

K I V O N A T. A változások törvény módosítás miatt váltak szükségessé, egyéb, az Előfizetőkre hátrányos változtatás nem történt K I V O N A T a NetKábel Kft hírközlési szolgáltató 2017.10.24. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

Hatályba lépés: február 2.

Hatályba lépés: február 2. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. február 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. Lakossági Általános

Részletesebben

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft

Fizetés módja: Banki átutalás 2015.06.02. 26.470 Ft Vodafone Magyarország zrt. 1096 Budapest, Lechner Ödön fasor 6. Adószám: 11895927-2-44 Bankszámlaszám: 16300000-04009163-90106414 Közösségi adószám / EU VAT ID: HU11895927 Vodafone csoportos beszedési

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2014. december1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Közlemény. Az 1. számú Díjszabás B. melléklet az alábbiak szerint módosul.

Közlemény. Az 1. számú Díjszabás B. melléklet az alábbiak szerint módosul. Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2011. szeptember 10-ei hatállyal az Általános Szerződési Feltételek az alábbiak szerint módosul: I. Tájékoztatjuk Előfizetőinket,

Részletesebben

Hatályba lépés: augusztus 2.

Hatályba lépés: augusztus 2. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. augusztus 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Hatályba lépés: november 01.

Hatályba lépés: november 01. Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2016. november 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Lakossági

Részletesebben

Közlemény. Hívószám Szolgáltatás Állapot Hívások díja 1448 Invitel Kábel Ügyfélszolgálat Hívható 44 Ft /perc

Közlemény. Hívószám Szolgáltatás Állapot Hívások díja 1448 Invitel Kábel Ügyfélszolgálat Hívható 44 Ft /perc Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2011. november 15- i hatállyal az Általános Szerződési Feltételek az alábbiak szerint módosul: I. A Díjszabás A. fejezet 5. és

Részletesebben

Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek

Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Netchilli, képviselője Jóljárt Dávid EV (a továbbiakban:

Részletesebben

Tisztelt Előfizetőink!

Tisztelt Előfizetőink! Tisztelt Előfizetőink! A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. (a továbbiakban: Társaságunk) Általános Szerződési Feltételeinek (a továbbiakban: ÁSZF) 2013. szeptember 1. napjától hatályba lépő módosításait

Részletesebben

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA

Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2013. július 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. sz. Díjszabás mellékletének

Részletesebben

Hatályba lépés: május 2.

Hatályba lépés: május 2. Vodafone Magyarország Zrt. Lakossági ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2019. május 2. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Lakossági

Részletesebben

Hatályba lépés: október 31.

Hatályba lépés: október 31. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2018. október 31. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Telemetria szolgáltatás

Telemetria szolgáltatás Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. január 16. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I. Üzleti

Részletesebben

Tisztelt Flotta Ügyfelünk! I. Alaptarifa módosítás

Tisztelt Flotta Ügyfelünk! I. Alaptarifa módosítás Tisztelt Flotta Ügyfelünk! I. Alaptarifa módosítás 1. Ezúton értesítjük a flotta tarifacsomaggal rendelkező Előfizetőket, hogy kezdeményezzük a Üzleti Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz

Általános Szerződési Feltételek internet elérési szolgáltatáshoz K I V O N A T SZŰCS IMRE EV. hírközlési szolgáltató 2017.01.01. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP

Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP Egyedi előfizetői szerződés szerződés száma:. Előfizető és Szolgáltató az alábbi adatok (1. Adatlap, 2. Szolgáltatási lap) és nyilatkozatok alapján, valamint a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeiben

Részletesebben

Az Internet Alaptarifa csak adatátviteli szolgáltatást nyújt, hangszolgáltatás nem vehető igénybe ezzel.

Az Internet Alaptarifa csak adatátviteli szolgáltatást nyújt, hangszolgáltatás nem vehető igénybe ezzel. Tisztelt Internet Előfizető! I. Alaptarifa módosítás 1. Ezúton értesítjük az internet tarifacsomaggal rendelkező Előfizetőket, hogy kezdeményezzük a Üzleti Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban

Részletesebben

Internet szolgáltatás ÁSZF módosulás

Internet szolgáltatás ÁSZF módosulás Internet szolgáltatás ÁSZF módosulás Tisztelt Előfizető! Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a jelen módosításokat nem kívánják elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. (5)

Részletesebben

K I V O N A T ÁSZF: ...

K I V O N A T ÁSZF: ... K I V O N A T a NetKábel Kft hírközlési szolgáltató 2017.01.01. napjától hatályos, internet elérési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiből A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési

Részletesebben

Bármely időszakban (Ft) 25

Bármely időszakban (Ft) 25 Tisztelt Flotta Ügyfelünk! I. Alaptarifa módosítás 1. Ezúton értesítjük a flotta tarifacsomaggal rendelkező Előfizetőket, hogy kezdeményezzük a Lakossági Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

Internet Alaptarifa belépési díj (Ft) Internet Alaptarifa havidíj (Ft) Felhasználható adatforgalom (MB) 500

Internet Alaptarifa belépési díj (Ft) Internet Alaptarifa havidíj (Ft) Felhasználható adatforgalom (MB) 500 Tisztelt Előfizetőnk! I. Alaptarifa módosítás 1. Ezúton értesítjük az internet tarifacsomaggal rendelkező Előfizetőket, hogy kezdeményezzük a Lakossági Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

Bármilyen összegű feltöltés esetén az egyenleg-felhasználási idő a legutolsó feltöltéstől számított legfeljebb 365 napig érvényes.

Bármilyen összegű feltöltés esetén az egyenleg-felhasználási idő a legutolsó feltöltéstől számított legfeljebb 365 napig érvényes. Tisztelt Előfizetőnk! I. Alaptarifa módosítás 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket, hogy kezdeményezzük a Lakossági Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) 1. számú Díjszabás mellékletében

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés

Egyedi előfizetői szerződés Egyedi előfizetői szerződés szerződés száma:. Előfizető és Szolgáltató az alábbi adatok (1. Adatlap, 2. Szolgáltatási lap) és nyilatkozatok alapján, valamint a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeiben

Részletesebben

előzetes vitarendezési kérelmet

előzetes vitarendezési kérelmet Ajánlatkérő Állami Autópálya Kezelő Zrt. 1134 Budapest, Váci út 45/B. és az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság 1051 Budapest, Nádor u. 31. - a továbbiakban Közös Ajánlatkérők

Részletesebben

TOYOTA PÉNZÜGYI ZRT.

TOYOTA PÉNZÜGYI ZRT. TOYOTA PÉNZÜGYI ZRT. Oldalszám: 1 - Retail\Panaszkezelési szabályzat TOYOTA PÉNZÜGYI ZRT. gondozásért felel: Ügyvezető igazgatója Hatályos: 2014.08.01-től Procedures\01 Hatályos - Operative\Vevőfinanszírozás

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP

Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP Egyedi előfizetői szerződés Előfizető és Szolgáltató az alábbi adatok (1. Adatlap, 2. Szolgáltatási lap) és nyilatkozatok alapján, valamint a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeiben foglalt tartalommal

Részletesebben

Közlemény 1. A törzsrész X. fejezete az alábbiak szerint módosul: 2. A törzsrész az alábbiak szerint módosul:

Közlemény 1. A törzsrész X. fejezete az alábbiak szerint módosul: 2. A törzsrész az alábbiak szerint módosul: Közlemény A VODAFONE MAGYARORSZÁG ZRT. értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy 2011. április 1-jei hatállyal a Vodafone Általános Szerződési Feltételek az alábbiak szerint módosul: 1. A törzsrész X. fejezete

Részletesebben

Hatályba lépés: szeptember 14.

Hatályba lépés: szeptember 14. Vodafone Magyarország Zrt. ÜZLETI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2015. szeptember 14. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket az Üzleti Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI (ELÉRÉSI) SZOLGÁLTATÁS

EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI (ELÉRÉSI) SZOLGÁLTATÁS Előfizető azonosító:... Szerződés szám:... EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS INTERNET HOZZÁFÉRÉSI (ELÉRÉSI) SZOLGÁLTATÁS 1. SZOLGÁLTATÓ NEVE: BÓLY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA SZÉKHELYE 7754 BÓLY, RÁKÓCZI UTCA 3. TÖRZSKÖNYVI

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Biztosítások.hu Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft. Ügyfelei részére I. BEVEZETÉS A Biztositasok.hu Biztosítási Alkusz és Tanácsadó Kft. (továbbiakban: Alkusz) a tevékenységére,

Részletesebben

6. SZ. MELLÉKLET: EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP

6. SZ. MELLÉKLET: EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP 6. SZ. MELLÉKLET: EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS Egyedi előfizetői szerződés Előfizető és Szolgáltató az alábbi adatok (1. Adatlap, 2. Szolgáltatási lap) és nyilatkozatok alapján, valamint a Szolgáltató Általános

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Egyesület neve: Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Székhely: 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 58-60. Nyilvántartási szám: 01-02-0000010 Adószám: 19025702-2-43 E-mail: mmsz@maltai.hu

Részletesebben

Tisztelt Előfizetőnk! I. Feltöltőkártyás Alaptarifa bevezetés

Tisztelt Előfizetőnk! I. Feltöltőkártyás Alaptarifa bevezetés Tisztelt Előfizetőnk! I. Feltöltőkártyás Alaptarifa bevezetés 1. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket, hogy kezdeményezzük a Lakossági Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) 1. számú

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés

Egyedi előfizetői szerződés Szerződés száma:... Előfizető azonosítója: Egyedi előfizetői szerződés Előfizető és Szolgáltató az alábbi adatok (1. Adatlap, 2. Szolgáltatási lap) és nyilatkozatok alapján, valamint a Szolgáltató Általános

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés

Egyedi előfizetői szerződés Egyedi előfizetői szerződés szerződés száma:. Előfizető és Szolgáltató az alábbi adatok (1. Adatlap, 2. Szolgáltatási lap) és nyilatkozatok alapján, valamint a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeiben

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1 OPENNETWORKS KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Helyhez kötött és nomadikus beszédcélú szolgáltatások igénybevételére Hatályos: 2013. július 18- tól

Részletesebben

Hatályba lépés: május 01.

Hatályba lépés: május 01. Vodafone Magyarország Zrt. LAKOSSÁGI ÁSZF MÓDOSÍTÁSAINAK LISTÁJA Hatályba lépés: 2017. május 01. Ezúton értesítjük a Tisztelt Előfizetőket a Lakossági Általános Szerződési Feltételek változásairól. I.

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés

Egyedi előfizetői szerződés Egyedi előfizetői szerződés Előfizető és Szolgáltató az alábbi adatok (1. Adatlap, 2. Szolgáltatási lap) és nyilatkozatok alapján, valamint a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeiben foglalt tartalommal

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés. Természetes személy előfizető további adatai Előfizető születési neve Anyja születési neve Születési hely, idő

Egyedi előfizetői szerződés. Természetes személy előfizető további adatai Előfizető születési neve Anyja születési neve Születési hely, idő Egyedi előfizetői szerződés Előfizető és Szolgáltató az alábbi adatok (1. Adatlap, 2. Szolgáltatási lap) és nyilatkozatok alapján, valamint a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeiben foglalt tartalommal

Részletesebben