J E G Y Z İ K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z İ K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Balatonboglár Városi Önkormányzat Képviselıtestülete Ügyrendi Bizottságának december 7-én megtartott nyílt ülésérıl. Jelen vannak: Csere Andrea bizottsági tag Dr. Györe Zsuzsanna bizottsági tag Halász Sándor bizottsági tag, Kalász Zoltán alpolgármester Dr. Friss Attila aljegyzı, Csonka Ágota pénzügyi irodavezetı, Velner János irodavezetı, Gáspár László, Mészáros Miklósné, Vanya László referensek, Ágoston Éva jegyzıkönyvvezetı a hivatal részérıl Szalai Tünde, Pongrácz Ilona, Dr. Balázs Lajos, Hujber Lászlóné intézményvezetık Pribelszki Erzsébet DRV képviseletében köszönti az ülésen megjelenteket. A bizottság teljes létszámban megjelent, határozatképes, az ülést megnyitja. A napirendet kiegészíti, 7. pontként az egyebek között néhány témát kíván felvetni. A jelenlévı vendég miatt elsıként a kislaki vízdíjszolgáltatás díjáról tárgyaljon a bizottság. Szavazásra bocsátja a módosított napirendet. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 53/2010.(XII.07.) határozata Az Ügyrendi Bizottság az alábbiak szerint fogadja el a módosított napirendet: 1. Rendeletalkotás a szılıskislaki víziközmőbıl szolgáltatott ivóvíz és a szennyvízcsatorna szolgáltatás díjáról (PVB, ÜB) 2. Elıadó: Feikusné Horváth Erzsébet jegyzı 2. A szılıskislaki ivóvízhálózat üzemeltetési szerzıdésének jóváhagyása (PVB, ÜB) 3. Elıadó: Gáspár László referens 3. A lakbérek megállapításáról szóló 28/2000. (XII.1.) számú rendelet módosítása (HB, PVB, ÜB) 1. Elıadó: Feikusné Horváth Erzsébet jegyzı 4. Az önkormányzat önként vállalt feladatairól beszámoló (HB, PVB, ÜB) 4. Elıadó: Csonka Ágota irodavezetı 5. Prémiumévek programban való részvételrıl tájékoztatás (PVB, ÜB) 7. Elıadó:

2 6. Várdombi Kalandpark parkolóira vonatkozó szerzıdés módosítása (PVB, ÜB) 8. Elıadó: Vásárhelyi Tibor referens 7. Egyéb 2 1. Rendeletalkotás a szılıskislaki víziközmőbıl szolgáltatott ivóvíz és a szenny - vízcsatorna szolgáltatás díjáról (PVB, ÜB) 2. Elıadó: Feikusné Horváth Erzsébet jegyzı Csere Andrea bizottsági tag, Szılıskislak tanácsnoka Az 1. alternatíva b) változatát javasolja elfogadni. Gáspár László referens Amennyiben ezt a változatot fogadja el a képviselı-testület, az önkormányzat vállalja, hogy az eszközhasználati díjat visszaforgatja a felújítási, rekonstrukciós és korszerősítési feladatok költségeinek finanszírozására. Csere Andrea bizottsági tag, Szılıskislak tanácsnoka Az eszközhasználati díj fedezi-e a vastalanító cseréjének, új kút megépítésének, a regionális vezetékrendszerre történı rákötés költségét? Pribelszki Erzsébet DRV képviseletében Ígéretet tesz arra vonatkozóan, hogy megküldi az erre vonatkozó adatokat. Megjegyzi Szılısgyörök és Gyugy is hasonló helyzetben van, felveti közös pályázat benyújtását a megvalósításra. Gáspár László referens Tájékoztató jellegő adatokkal tud szolgálni, mind az új kút és a regionális vezetékrendszerre történı rákötés költsége kb. 5-6 millió forint, mely kb. 3 év alatt térülne meg az eszközhasználati díjból. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 54/2010.(XII.07.) határozata Az Ügyrendi Bizottság a szılıskislaki ivóvíz és csatornaszolgáltatás évi díjaira vonatkozóan a DRV Zrt. által javasolt 1. számú díjalternatíva szerinti két tényezıs (b) változatot javasolja elfogadni. 2. A szılıskislaki ivóvízhálózat üzemeltetési szerzıdésének jóváhagyása (PVB, ÜB) 3. Elıadó: Gáspár László referens Csere Andrea bizottsági tag, Szılıskislak tanácsnoka Elfogadásra javasolja határozati javaslatot. Gáspár László referens Kérdésként merült fel, hogy a DRV Zrt. felelısségbiztosítási szerzıdése mekkora összegre szól? Pribelszki Erzsébet DRV képviseletében Az erre vonatkozó választ is megküldi a testület részére.

3 Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 55/2010.(XII.07.) határozata Az Ügyrendi Bizottság javasolja módosítani a 293/2010. (X.21.) KT. számú határozatát, a Balatonboglár-Szılıskislak területén kiépített ivóvízellátó rendszer üzemeltetésére vonatkozó szerzıdés-tervezetet a DRV Zrt. javaslatában megfogalmazott, a biztosításokra vonatkozó 5.2. és 5.3. pontját az eredeti szövegezéssel javasolja elfogadni A lakbérek megállapításáról szóló 28/2000. (XII.1.) számú rendelet módosí - tása (HB, PVB, ÜB) 1. Elıadó: Feikusné Horváth Erzsébet jegyzı Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 56/2010.(XII.07.) határozata Az Ügyrendi Bizottság a lakbérek megállapításáról szóló 28/2000.(XII.1.) számú rendelet módosítását elfogadásra javasolja. 4. Az önkormányzat önként vállalt feladatairól beszámoló (HB, PVB, ÜB) 4. Elıadó: Csonka Ágota irodavezetı Tegnapi nap folyamán történt egyeztetés az érdekvédelmi szervekkel, ahol megállapodtak, hogy ismételt tárgyalás szükséges. Szalai Tünde intézményvezetı Pontosítja az elıterjesztést, a Városi Kulturális Központ esetében a létszám 4,75, a törzsgárda kimutatásnál a jelenlegi szabályozás szerint adható összeg 20 év esetén fél havi, 25 év esetén pedig egy havi bérnek megfelelı juttatás. Pongrácz Ilona intézményvezetı A Városi Könyvtár esetében a létszám 3,25. A polgármester úr javaslata az, hogy szőnjön meg a törzsgárda juttatás, és egy fajta végzett munka után járó premizálás lépjen a helyébe. Kalász Zoltán alpolgármester Véleménye szerint az, hogy egy dolgozó hosszú idın keresztül ugyanazon a munkahelyen dolgozik, az már feltételezi, hogy minıségi munkát végez, és azt meg kellene becsülni, legfeljebb azon kellene elgondolkodni, hogy ne 10 évtıl, hanem 20 évtıl járjon. Egyetért azzal, hogy a minıségi munkát ismerjék el, ne eltöltött idıhöz legyen kötve.

4 Tegnap felmerült egy variáció, mely esetleg támogatható, miszerint 2011-tıl felére csökkenne a törzsgárda juttatás, ezáltal egy szintre hozva a közalkalmazottak és köztisztviselık törzsgárda juttatását. Ez 25 %-os csökkentést jelentene, illetve magába foglalja a 27 %-os járulékot is. Így 10 évtıl 5 évenként járna %-os mértékő juttatás. Ez a városra négy évre 16 millió forint terhet róna. Ki kell dolgozni a minıségi munka elismerésének rendszerét és a kettıt összehasonlítva döntsön a testület, hogy melyiket támogatja ismételt egyeztetéssel az érdekvédelmi szervekkel. A másik fontos dolog, hogy egységessé kell tenni a rendszert, minden intézményi dolgozóra ugyan az vonatkozzon. Megteremthetı-e ez a lehetıség? Feikusné Horváth Erzsébet jegyzı megérkezik az ülésre. Feikusné Horváth Erzsébet jegyzı Véleménye szerint megteremthetı. Kéri ezt kidolgozni a költségvetés tárgyalásának I. fordulójára. Velner János irodavezetı Valóban van lehetıség differenciálásra, amennyiben a forrás biztosított rá, ha nem, akkor csak úgy, ha az egyiktıl elvesz, hogy a másiknak adhasson. Nincs határozati javaslat az elıterjesztésben. Az elhangzott variációk kidolgozása után lehet dönteni a témában. A következı téma az étkezési hozzájárulás kérdése. A javaslat szerint a közalkalmazottak étkezési hozzájárulásának összege 4.000,- Ft lenne, illetve választható, hogy 2.000,- Ft értékő étkezési jegy ,- Ft értékő telefonelıfizetés 1.400,- Ft lebeszélhetıséggel. A köztisztviselıket az illetményalap 5-szörösének megfelelı cafeteria juttatás illetné meg. Javasolja, hogy minden szférában történjen elvonás, akkor elfogadható a köztisztviselık és közalkalmazottak juttatásainak elvonása. Az étkezési hozzájárulás és a cafetéria esetében sincs egyenlıre döntés, további egyeztetés szükséges. Az önként vállalt feladatokat a táblázat alapján javasolja tárgyalni, illetve a javaslatokat megtenni. Az egészségügyi központ támogatása eft. Dr. Balázs Lajos intézményvezetı Javaslatot tesz a csökkentésre, eft-ot javasol tervezni. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 57/2010.(XII.07.) határozata Az Ügyrendi Bizottság az Egészségügyi Központ támogatásának csökkentésére tesz javaslatot, összegét eft-tal javasolja tervezni a évi költségvetésben. 4

5 Bölcsıde 5 A bölcsıde esetében a személyi juttatások nem csökkenthetık, a dologi kiadások esetleg felülvizsgálhatók. Közterület-felügyelet Csonka Ágota pénzügyi irodavezetı Javaslat született a részönkormányzat területén a közterület-felügyelı további alkalmazására. A közterület-felügyeletnél 1 fı létszámleépítést javasolt. Egyetért a leépítéssel, minıségi cserére van szükség, rossz a visszajelzés a munkájukra. Velner János irodavezetı A munkaszervezés 2 fı esetén nem oldható meg a évi formában. Az Ügyrendi Bizottság 4 igen és 1 ellenszavazattal az alábbi határozatot hozza: Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 58/2010.(XII.07.) határozata Az Ügyrendi Bizottság a közterület-felügyeletnél 1 fı létszámleépítést javasol azzal, hogy célként kell kitőzni a felügyelet munkájának minıségi javítását. Csere Andrea bizottsági tag Azért szavazott ellene, mert szerinte fı létszám szükséges, a minıségi munka megkövetelésére kellene hangsúlyt fektetni. Tourinform Iroda Csonka Ágota pénzügyi irodavezetı Tájékoztatásul elmondja, hogy a dologi kiadások összege tartalmazza a rendezvényekkel összefüggı jogdíj összegét. Mészáros Miklósné referens Véleménye szerint nem megfelelı a megfogalmazás (Tourinform Iroda), máshová nem sorolt tevékenység címen kellett volna ezeket a költségeket szerepeltetni és felsorolni. Megjegyzi, személyiségi jogokat sért a személyi juttatások szerepeltetése, hisz beazonosítható a személy. A munkakörének egy része a tourinform feladatok ellátása. Javaslatot tesz a takarékosság jegyében a Tourinform Iroda átadását a kistérségnek. Amennyiben ez nem oldható meg, az iroda mőködését 6 hónapra javasolja csökkenteni (április 1-tıl szeptember 30- ig). Mészáros Miklósné referens A Magyar Turizmus Zrt-vel éves, illetve szezonális (június 15-tıl augusztus 31-ig) szerzıdés köthetı. Éven át nyitva tartó iroda lehet információs iroda vagy területi információs és marketing iroda. Ez utóbbi a boglári iroda is. Megjegyzi a Magyar Turizmus Zrt. teljes alakítás elıtt áll.

6 Fenntartja az indítványát és szavazásra bocsátja azt. 6 Az Ügyrendi Bizottság 3 igen 2 ellenszavazattal az alábbi határozatot hozza: Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 59/2010.(XII.07.) határozata 1. Az Ügyrendi Bizottság javasolja átadni kistérségi fenntartásba a térségi feladatot ellátó Tourinform Irodát a személyi jellegő és dologi kiadásaival együtt azzal, hogy az irodát térítésmentesen biztosítsa a kistérség részére. 2. Az Ügyrendi Bizottság javasolja felkérni a polgármestert amennyiben a képviselı-testület támogatja a javaslatot -, hogy folytasson tárgyalásokat a Tourinform Iroda kistérségi fenntartásba adásáról. 3. Az Ügyrendi Bizottság javasolja amennyiben nem lehetséges a Tourinform Iroda kistérségi fenntartásba adása az iroda szezonális nyitva tartását június 1-tıl augusztus 31- ig. Fischl-ház Javasolja, hogy a Fischl-ház további mőködtetésérıl (közösségi ház vagy kulcsos ház) külön napirend keretében határozzon a képviselı-testület a költségvetés tárgyalásakor. Javasolja 1,5 fı létszám leépítését, 1 fı közmunka programban foglalkoztatott felvételével, illetve télen csökkentett nyitvatartás mellett. Természetesen közösségi házként javasolja tovább mőködtetni. Elfogadva a takarékosság elvét, megjegyzi, a közmunka program idıszakos, a házban értékes győjtemény található, a háznak gazdája kell hogy legyen. Szavazásra bocsátja korábbi indítványát. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 60/2010.(XII.07.) határozata Az Ügyrendi Bizottság javasolja, hogy a Fischl-ház további mőködtetésérıl (közösségi ház vagy kulcsos ház) külön napirend keretében határozzon a képviselı-testület a költségvetés I. fordulója tárgyalásakor. Mezıır A bizottság véleménye, hogy szükség van a mezııri szolgálatra, az 1 fı alkalmazására. Támogatások BBSC Kalász Zoltán alpolgármester A BBSC támogatását 17 millió forintról 5 millió forintra csökkentette a korábbi testület. Megjegyzi, társadalmi munkában dolgoznak az egyesület tagjai. Véleménye szerint kevesebb pénzbıl nem mőködtethetı, javasolja 8,5 millió forintra emelni a támogatás összegét.

7 Javasolja a következı rendes bizottsági ülésre kapjanak meghívást a sportegyesületek képviselıi, hogy a témában elmondhassák véleményüket. 7 Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 61/2010.(XII.07.) határozata Az Ügyrendi Bizottság felkéri a Humánpolitikai Bizottságot, hogy a következı rendes ülésén foglalkozzon a sporttámogatás kérdésével, kéri, hogy kapjanak meghívást az egyesületek képviselıi is. Javasolja eft-tal csökkenteni a támogatás összegét. Az Ügyrendi Bizottság 1 igen és 4 ellenszavazattal elveti az indítványt. Boglári fıiskolások támogatása Javasolja 2011-ben szüneteltetni ezt a támogatási formát. Felhívja a figyelmet, hogy rendelet-módosítás szükséges. Az Ügyrendi Bizottság 4 igen és 1 ellenszavazattal az alábbi határozatot hozza: Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 62/2010.(XII.07.) határozata Az Ügyrendi Bizottság javasolja szüneteltetni a boglári fıiskolások támogatását, a évi költségvetésében ne tervezze a támogatási összeget. A Gyermekkert Óvoda támogatását nem kell tervezni, megszőnt az intézmény. A Bursa Hungarica támogatást tervezni kell, korábban döntés született, a szerzıdés megköttetett. Polgármesteri, alpolgármesteri keret Felére javasolja csökkenteni. Az Ügyrendi Bizottság 1 igen és 4 ellenszavazattal elveti a javaslatot. Az Urányi Kft. támogatása nem kérdés. Csonka Ágota pénzügyi irodavezetı Véleménye szerint sok a tervezett összeg, millió forintot javasol. Szerinte inkább tervezzen az elıterjesztés szerinti az összeggel a testület, még év végéig várhatóak kiadások.

8 Helyiérték Egyesület 8 Csonka Ágota pénzügyi irodavezetı A rendezvényterv tárgyalásakor javaslat született a támogatás 200 eft-os csökkentésére. Csere Andrea bizottsági tag Nem javasolja a támogatás összegének csökkentését, nincs még egy olyan civil szervezet, aki ekkora támogatási összeget így meg tud sokszorozni, mint a Helyiérték Egyesület. Szavazásra bocsátja a támogatási összeg csökkentésére vonatkozó javaslatot. Az Ügyrendi Bizottság 1 igen és 4 ellenszavazattal elveti a javaslatot. Gaál Gaszton Cserkészcsapat 100 eft-tal javasolja csökkenteni a támogatási összeget. Csonka Ágota pénzügyi irodavezetı Megjegyzi, a táblázatban már egy csökkentett összeg szerepel. Csere Andrea bizottsági tag 200 eft-tal javasolja csökkenteni a támogatás összegét. Szavazásra bocsátja Csere Andrea bizottsági tag javaslatát. Az Ügyrendi Bizottság 3 igen, 1 ellenszavazattal és 1 tartózkodással az alábbi határozatot hozza: Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 63/2010.(XII.07.) határozata Az Ügyrendi Bizottság a Gaál Gaszton Alapítvány (cserkészcsapat) támogatását ,- Ft-tal javasolja tervezni a évi költségvetésben. Mentı Alapítvány Nincs hozzászólás, javaslat, módosító indítvány. Polgárırség 100 eft-tal javasolja csökkenteni a támogatás összegét. Az Ügyrendi Bizottság 1 igen és 4 ellenszavazattal elveti a javaslatot. Kamarakoncertek Javasolja tiszta helyzetet teremteni a kamarakoncertek tekintetében, javasolja, hogy a Városi Kulturális Központ szervezze.

9 50 eft-tal javasolja csökkenteni a támogatási összeget. 9 Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 64/2010.(XII.07.) határozata Az Ügyrendi Bizottság javasolja, hogy a kamarakoncertek a Városi Kulturális Központ rendezze azzal, hogy a támogatási összeget ,- Ft-tal javasolja tervezni a évi költségvetésben. Orgonakoncertek Csonka Ágota pénzügyi irodavezetı A kamarakoncertekhez hasonlóan az orgonakoncertekre is ,- Ft javaslat született korábban. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 65/2010.(XII.07.) határozata Az Ügyrendi Bizottság az orgonakoncertek támogatását ,- Ft-tal javasolja tervezni a évi költségvetésben. Tőzoltó Köztestület Nem javasol változtatni a támogatási összegen. Polgári Körök Javasolja szüneteltetni a támogatás folyósítását. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 66/2010.(XII.07.) határozata Az Ügyrendi Bizottság javasolja szüneteltetni a Polgári Körök támogatását, a évi költségvetésében ne tervezze a támogatási összeget a képviselı-testületet. Kazinczy verseny Nincs hozzászólás, javaslat, módosító indítvány. Jankovich-telepi napok Nincs hozzászólás, javaslat, módosító indítvány. Kiemelt városi rendezvények Nincs hozzászólás, javaslat, módosító indítvány. Szociális feladatok Kalász Zoltán alpolgármester A tényadatok ismeretében februárban a költségvetés II. fordulója tárgyalásakor kerüljön tervezésre.

10 10 Velner János irodavezetı A helyi rendelet alapján adható ápolási díj megszőnt, a 2011-es költségvetésben nem kell tervezni. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 67/2010.(XII.07.) határozata Az Ügyrendi Bizottság javasolja, hogy a szociális feladatok összegei a tényadatok ismeretében februárban a költségvetés II. fordulója tárgyalásakor kerüljön tervezésre. Oktatási feladatok A gyógytestnevelést javasolja kistérségi fenntartásba átadni. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 68/2010.(XII.07.) határozata Az Ügyrendi Bizottság javasolja átadni kistérségi fenntartásba a gyógytestnevelést szeptember 1-tıl. Véleménye szerint az 1-3 évfolyamon a nyelvoktatásnak kétséges a hatékonysága, ugyanakkor a szülık igénylik. Kérdés, hogy megszőnjön-e vagy legyen térítési díjas. Amennyiben térítési díjas lenne, az iskola adjon javaslatot a díj mértékére. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 69/2010.(XII.07.) határozata Az Ügyrendi Bizottság javasolja, hogy az 1-3 évfolyamon a nyelvoktatást tegye térítéses szolgáltatássá felmenı rendszerben a képviselı-testület szeptember 1-tıl, az intézményvezetı tegyen javaslatot a térítési díj mértékére. Kalász Zoltán alpolgármester Várhatóan kötelezı lesz a heti 5 testnevelésóra, így ez a tétel sem fog szerepelni a költségvetésben. Felveti a zeneiskolát Lellével közösen mőködtetni. Szerinte költségcsökkentés nem érhetı el. Az intézmények esetében is meg kell vizsgálni kötelezı és önként vállalt feladatokat. Készüljön elıterjesztés a januári ülésre.

11 5. Prémiumévek programban való részvételrıl tájékoztatás (PVB, ÜB) 7. Elıadó: 11 Hangsúlyozza a prémiumévek programban való részvétel önkéntes alapon mőködik. A másik fontos dolog - mivel létszámleépítésrıl van szó a feladatellátásról gondoskodni kell. Hujber Lászlóné intézményvezetı Tévesen került be az anyagba a Közterület-fenntartó Szervezet esetében a 3 fı, nem jogosultak a programban való részvételre. Velner János irodavezetı Szeretné tisztázni a következı kérdést. A szándék arra irányul, hogy megteremtse a lehetıséget a köztisztviselık és közalkalmazottak részére a prémiumévek programban való belépésre, vagy megteremtse a létszámleépítés egyik lehetıségét. Konkrétan, ha érintett nem fogadja el a részére kedvezıtlen programban való részvételt, ezt követıen januárban létszámleépítés címen elküldi a munkáltató? A létszámot a képviselı-testület határozza meg. Elképzelhetı, erre számítani kell. Az elızı ciklusban a képviselı-testület egyhangúlag választotta meg Balatonboglár jegyzıjét. A jegyzı a hivatal munkáltatója, a feladatok elvégzése tükrében, illetve az apparátus ismeretében határozza meg a létszámot, amivel az elvégzendı feladatokat el tudja láttatni. Kalász Zoltán alpolgármester Véleménye szerint nincs olyan terv, és nem is tudja támogatni azt, hogy nyugdíj elıtt álló munkavállalók, ha nem fogadják el a programban való részvételt, elküldje az önkormányzat. Feikusné Horváth Erzsébet jegyzı Folyamatban van a hivatal átalakítása, cél feladatokhoz rendelni a létszámot. Ennek következtében esetleg meg lehet spórolni a létszámból. A létszámleépítés módját el kell dönteni, az egyik módja, hogy a nyugdíjasoktól válik meg az önkormányzat és nem vesz fel a helyükre. Nem ért egyet és a polgármester úr sem várja el, hogy olyan emberektıl váljon meg, akik megfelelıen dolgoznak. Kéri, hogy az SZMSZ II. fordulójánál kapjon tájékoztatást a képviselı-testület, hogy az adott szervezeti egységben a feladatokat hány fıvel kívánja elláttatni a jegyzı. Természetesen a képviselıtestület a költségvetés elfogadásával határoz a pontos létszámról. 6. Várdombi Kalandpark parkolóira vonatkozó szerzıdés módosítása (PVB, ÜB) 8. Elıadó: Vásárhelyi Tibor referens Dr. Friss Attila aljegyzı A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság a B változat elfogadását javasolja. Kérdés volt, hogy 8 vagy 10 parkolóra lenne-e szükség.

12 Csere Andrea bizottsági tag Bizottsági ülésen felvetette, hogy úgy járuljon hozzá a képviselı-testület a parkolók használatához azzal a feltétellel, hogy a vállalkozó építsen egy fedett buszvárót. Felhívja a figyelmet a várható zsúfoltságra az utcában, a március 15-ei téren célszerőbb lenne kialakítani a szükséges parkolókat. A forgalomtechnikai kérdéseket rendezni kell. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 70/2010.(XII.07.) határozata Az Ügyrendi Bizottság javasolja, hogy készüljön elıterjesztés az Árpád utca forgalomtechnikai szabályozására vonatkozóan a megvalósuló várdombi beruházással összefüggésben. Mennyibe kerülne a fedett buszváró megépítése? Gáspár László referens Kb ,- Ft. Az 3 parkoló megváltásának a költsége. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 71/2010.(XII.07.) határozata Az Ügyrendi Bizottság javasolja 7 parkoló használatához hozzájárulni az Árpád utcában azzal a kikötéssel, hogy a várdombi kalandparkot létesítı vállalkozó építsen meg egy fedett buszvárót az iskolások részére az utcában Egyéb Most történt meg a kerékpárút átadása, ugyanakkor a TESCO parkolójába nem lehet bejutni biztonságosan sem gyalog, sem kerékpárral. Tárgyalt a TESCO vezetıivel a problémáról, azt a tájékoztatást kapta, hogy márciusában várhatóan felszabadulnak pénzügyi források, melyek esetleg erre felhasználhatók. A Viola utcai lépcsı lejáró mellett nincs korlát, téli idıszakban a csúszásveszély miatt veszélyes. Költségvetés tárgyalásánál vesse fel az intézményvezetı. Hujber Lászlóné intézményvezetı Felajánlja, hogy a Közterület-fenntartó Szervezet együttmőködve az iskolával megoldja a problémát.

13 Kéri megvizsgálni, hogyan változott a törvény a költségátalány vonatkozásában. 13 Dr. Balázs Lajos intézményvezetı Tájékoztatja a bizottságot, hogy az egészségügyi intézmény megfelelt a minıségirányítási rendszer alapján. Gratulál Légli úrnak az Év borásza címhez. A bizottság elnöke bezárja az ülést. K.m.f. Dr. Sziberth László s.k. a bizottság elnöke

2010. december 9. napján tartandó rendkívüli. Az önkormányzat önként vállalt feladatairól beszámoló

2010. december 9. napján tartandó rendkívüli. Az önkormányzat önként vállalt feladatairól beszámoló Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. : (85) 550-333 Ügyiratszám: 70-12-1 /2010. Sorszám: 4 E LİTERJESZTÉS Balatonboglár Városi Önkormányzat Képviselı-testülete

Részletesebben

2011. január 27. napján tartandó

2011. január 27. napján tartandó Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Ügyiratszám: 1-1/2011. Sorszám: E LİTERJESZTÉS Balatonboglár Városi Önkormányzat Képviselı-testülete 2011. január 27. napján

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Ügyrendi Bizottságának 2011. május 19-én megtartott nyílt ülésérıl. Jelen vannak: Dr. Györe Zsuzsanna bizottsági tag

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Ügyrendi Bizottságának 2012. június 21-én megtartott nyílt ülésérıl. Jelen vannak: Türjei Attila bizottsági tag Dr. Györe

Részletesebben

Bizottságának 2012. május 23-án megtartott ülésérıl.

Bizottságának 2012. május 23-án megtartott ülésérıl. Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Humánpolitikai Bizottságának 2012. május 23-án megtartott ülésérıl. Jelen vannak: Keserő Zoltán a Bizottság elnöke Hock János Bizottsági tag

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Szalai Tünde, Koós Mariann, Dr. Balázs Lajos, Hujber Lászlóné intézményvezetık. Szaka Zsolt az AVE Zöldfok Zrt.

JEGYZİKÖNYV. Szalai Tünde, Koós Mariann, Dr. Balázs Lajos, Hujber Lászlóné intézményvezetık. Szaka Zsolt az AVE Zöldfok Zrt. JEGYZİKÖNYV Készült Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. április 26-án megtartott nyílt ülésérıl. Jelen vannak: Mészáros Miklós polgármester Feikusné Horváth Erzsébet jegyzı Dr.

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Ügyrendi Bizottságának 2011. november 17-én megtartott nyílt ülésérıl. Jelen vannak: Csere Andrea bizottsági tag Türjei

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 2/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. január 18-án 15.30 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült Balatonboglár Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. január 27-én megtartott nyílt ülésérıl.

JEGYZİKÖNYV. Készült Balatonboglár Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. január 27-én megtartott nyílt ülésérıl. JEGYZİKÖNYV Készült Balatonboglár Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. január 27-én megtartott nyílt ülésérıl. Jelen vannak: Kalász Zoltán alpolgármester Feikusné Horváth Erzsébet jegyzı Dr.

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. július 11-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. július 11-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/38-18/2012. JEGYZİKÖNYV 2012. július 11-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácsterem 8130 Enying, Kossuth u. 26. Pıdör Gyula polgármester,

Részletesebben

március 29-én megtartott nyílt ülésérıl.

március 29-én megtartott nyílt ülésérıl. Készült: a Jankovich Üdülıtelepi Településrészi Önkormányzat 2011. március 29-én megtartott nyílt ülésérıl. Jelen vannak: Vadasfalvi János a részönkormányzat vezetıje Dr. Bánfiné Perjési Margit a részönkormányzat

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 2011. január 17. napján tartott nyílt ülésérıl

JEGYZİKÖNYV A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 2011. január 17. napján tartott nyílt ülésérıl JEGYZİKÖNYV A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 2011. január 17. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: Varga Kálmán PVB elnök Vadasfalvi János PVB tag Csere Andrea PVB tag Bors Miklósné PVB

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Helyszín: 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. Polgármesteri Hivatal tárgyalóterme

JEGYZİKÖNYV. Helyszín: 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. Polgármesteri Hivatal tárgyalóterme JEGYZİKÖNYV Készült: Fegyvernek Nagyközség Önkormányzat Képviselıtestület Pénzügyi Bizottságának 2013.06.19-i ülésérıl. Helyszín: 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. Polgármesteri Hivatal tárgyalóterme

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 2010. december 6. napján tartott rendkívüli nyílt ülésérıl

JEGYZİKÖNYV A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 2010. december 6. napján tartott rendkívüli nyílt ülésérıl JEGYZİKÖNYV A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 2010. december 6. napján tartott rendkívüli nyílt ülésérıl Jelen vannak: Varga Kálmán elnök Vadasfalvi János tag Feikusné Horváth Erzsébet jegyzı Dr.

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Ügyrendi Bizottságának 2012. szeptember 6-án megtartott nyílt ülésérıl. Jelen vannak: Dr. Györe Zsuzsanna bizottsági

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság november 11-i nyílt ülésérıl

JEGYZİKÖNYV A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság november 11-i nyílt ülésérıl Jelen vannak: Vadasfalvi János tag Csere Andrea tag Szabó Zoltán tag JEGYZİKÖNYV A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 2010. november 11-i nyílt ülésérıl Feikusné Horváth Erzsébet jegyzı Dr. Friss Attila

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jegyzıkönyv Készült: 2012. június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak:pálmai József korelnök Csonka József Dr. Pálinkási Csaba Bartók László képviselık Dr. Szabó Attila jegyzı Jegyzıkönyvvezetı:

Részletesebben

MÁRKÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE MÁRKÓ, Padányi Bíró Márton tér 5. Tel/fax: 88/

MÁRKÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE MÁRKÓ, Padányi Bíró Márton tér 5. Tel/fax: 88/ MÁRKÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 8441 MÁRKÓ, Padányi Bíró Márton tér 5. Tel/fax: 88/504-014 E-mail: onkormanyzat_marko@invitel.hu Szám: 7-2 /2009. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Márkó és

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1-23/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. december 27-én 8.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

Kajdi István polgármester javaslatot tesz az alábbi napirendi pontok megtárgyalására. Jegyzıkönyv hitelesítıknek felkéri a polgármestereket.

Kajdi István polgármester javaslatot tesz az alábbi napirendi pontok megtárgyalására. Jegyzıkönyv hitelesítıknek felkéri a polgármestereket. Körjegyzıség 8452 Halimba, Petıfi S. u. 16. Tel./fax: 88/237-003. 503-420. Szám: 3-7 / 2012. J e g y z ı k ö n y v Készült: Taliándörögd Község Önkormányzata Képviselı-testülete, Kapolcs Község Önkormányzata

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v lkunbaracs Község Önkormányzatának Képviselı-testülete 4. /2012. J e g y z ı k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. június 27-én (szerdán) 15: 00 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1-12/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. július 10-én 14.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mészáros Miklós polgármester. Koós Marianna intézményvezető, Dr. Györe Zsuzsanna a Dr. Török Sándor Egészségügyi Központ képviseletében

JEGYZŐKÖNYV. Mészáros Miklós polgármester. Koós Marianna intézményvezető, Dr. Györe Zsuzsanna a Dr. Török Sándor Egészségügyi Központ képviseletében 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága 2016. november 15. napján (kedden) a Fischl-házban (Balatonboglár, Erzsébet u. 12-14.)

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Zala megye J E G Y Z İ K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELİ-TESTÜLETEI EGYÜTTES ÜLÉSÉRİL 2011. szeptember 12. Határozatok Tárgykód 32/2011. (IX.12.) számú Kt. Határozat

Részletesebben

Bizottságának 2012. január 25-én megtartott n y í l t ülésérıl.

Bizottságának 2012. január 25-én megtartott n y í l t ülésérıl. Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Humánpolitikai Bizottságának 2012. január 25-én megtartott n y í l t ülésérıl. Jelen vannak: Keserő Zoltán a Bizottság elnöke Hock János Bizottsági

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szám: 11-26/2009. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Magyarpolány és Kislıd Községek Önkormányzatai Képviselı-testületeinek 2009. november 23-án 16 óra 30 perckor kezdıdı együttes, nyílt ülésérıl. Az ülés

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Páty Község Önkormányzata Pénzügyi, Településfejlesztési, Ügyrendi és Környezetvédelmi Bizottságának 2010. november 22-én (hétfın) 16.00 órai kezdettel megtartott ülésérıl 1 Az ülés

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1-4/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. február 3-án 9.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének május 19-i ülésére

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének május 19-i ülésére 5. Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2016. május 19-i ülésére Tárgy: Gyermekek nyári napközbeni ellátásának megszervezése Az elıterjesztést készítette: Rostásné Rapcsák

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Ikt. szám: IV. 102-6/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Jogi és Ügyrendi Bizottságának

Részletesebben

Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: /2011

Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: /2011 Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: 307-15 /2011 JEGYZİKÖNYV a Képviselı-testület 2011. június 6-án tartott rendkívüli ülésérıl

Részletesebben

SZAJLA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TERPES KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V E február 15.

SZAJLA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TERPES KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V E február 15. 1 SZAJLA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT TERPES KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V E 2010. február 15. Határozat száma 1/2010.(II.15.) Tárgy Az intézményi társulásban mőködtetett Mákvirág

Részletesebben

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 14. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 14. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 14. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI 118/2007. (X.31.) kt. határozat: A 2007. október 31-ei ülés napirendjének elfogadása. 119/2007. (X.31.)

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének november 28-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének november 28-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/218-31/2011. JEGYZİKÖNYV 2011. november 28-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácsterme 8130 Enying, Kossuth u. 26. Méreg János alpolgármester,

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 75-1/2008. JEGYZİKÖNYV amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Pénzügyi Bizottságának 2009. február 26-án 7 óra

Részletesebben

Távolmaradt: Horváth István polgármester, Halmai Gáborné, Máté Péter, dr. Tóth Csaba Attila képviselık

Távolmaradt: Horváth István polgármester, Halmai Gáborné, Máté Péter, dr. Tóth Csaba Attila képviselık Szám: IV. 170-15/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének 2011. október 19-én (szerdán) 8 óra 20 perckor a Polgármesteri Hivatal konferencia termében megtartott rendkívüli

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/103-21/2013. JEGYZİKÖNYV 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem 8130 Enying, Kossuth u. 26. Pıdör Gyula polgármester,

Részletesebben

N A P I R E N D T Á R G Y A L Á S A

N A P I R E N D T Á R G Y A L Á S A Körjegyzıség 8452 Halimba, Petıfi S. u. 16. Tel./fax: 88/237-003. 503-420. Szám: 1-5 / 2012. J e g y z ı k ö n y v Készült: Halimba Község Önkormányzata Képviselı-testülete, Öcs Község Önkormányzata Képviselı-testülete,

Részletesebben

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 18. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 18. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 18. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI 151/2007./XII.28./.kt.határozat: 152/2007./XII.28./kt.határozat: 153/2007./XII.28./kt.határozat: 154/2007./XII.28./kt.határozat:

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Magyargécben a Községi Önkormányzat Képviselı-testületének, valamint az Önkormányzat Pénzügyi és Ügyrendi Bizottságának 2011. november 29-i együttes ülésérıl. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. november 15-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl.- Jelen vannak: Pádár Lászlóné polgármester, Baktai

Részletesebben

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: sz.

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: sz. Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu 15. sz. JEGYZİKÖNYV Erdıkürt és Bér Község Önkormányzatok i 2011. május 23-án megtartott együttes nyílt ülésérıl.

Részletesebben

2010. december 23. napján tartandó

2010. december 23. napján tartandó Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. : (85) 550-333 Ügyiratszám: 70-12 / Sorszám: 5 E LİTERJESZTÉS Balatonboglár Városi Önkormányzat Képviselı-testülete december

Részletesebben

28/2003. (III.12.) sz. önk. h a t á r o z a t

28/2003. (III.12.) sz. önk. h a t á r o z a t 28/2003. (III.12.) sz. önk. h a t á r o z a t az Európai Uniós, Regionális Bizottság elıterjesztése az EU-s Hozományra vonatkozóan c. elıterjesztést zárt ülésen tárgyalja, mivel annak nyilvános ülésen

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. július 31-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak: Pádár

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v 1. /2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. január 31-én (hétfın) 14: 00 órakor tartott ülésérıl. Jelen vannak: Tóth Ferenc polgármester Fehér István

Részletesebben

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat Szám: IV.535-3/2010. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2010. december 10-én (pénteken) 9 00 órakor a Polgármesteri Hivatal II. emeleti mőszaki tárgyalójában megtartott ü l é s

Részletesebben

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. 2511 DOROG PF.:43. TEL.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. 2511 DOROG PF.:43. TEL.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG. DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. 2511 DOROG PF.:43. TEL.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU MEGHÍVÓ Dorog Város Képviselı-testületének 2010. április 9-én (péntek)

Részletesebben

Humánpolitikai Bizottságának

Humánpolitikai Bizottságának Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testülete Humánpolitikai Bizottságának megtartott n y í l t üléséről. Jelen vannak: Keserű Zoltán a Bizottság elnöke Hock János Bizottsági tag Dr. Regős

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Ikt. szám: IV. 84/2009. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2009.

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Ügyiratszám: 641-23/2009 Ügyintézı: Basics Krisztiánné dr. Készült: Jelen voltak: B a r c s o n, Barcs Város Képviselı-testülete 2009. május 14-én Barcs Város tanácskozó termében

Részletesebben

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: sz.

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: sz. a 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu 25. sz. JEGYZİKÖNYV, 2010. október 21-én rendkívüli sürgıséggel összehívott ülésérıl. Az ülés helye: Hivatala 3045. Bér, Petıfi út 32.

Részletesebben

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szám: IV. 145-3/2012. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2012. április 26-án (csütörtökön) 9 órakor a Polgármesteri Hivatal II. emeleti

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek a 2010. II. félévi

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének október 28-án megtartott ülésérıl.

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének október 28-án megtartott ülésérıl. TÉT VÁROS KÉPVISELİ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fı u. 88. 143-16/2008. J E G Y Z İ K Ö N Y V Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2008. október 28-án megtartott ülésérıl. 2 TÉT VÁROS KÉPVISELİ-TESTÜLETE

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S E L İ T E R J E S Z T É S mely készült Ordacsehi Község Önkormányzat Képviselıtestületének 2014. szeptember 10 - i nyilvános testületi ülésére a 7. sz. napirendi ponthoz Tárgy: Feladat ellátási szerzıdés

Részletesebben

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia JEGYZİKÖNYV Készült: Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének a Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozójában 2014. április 23-án megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen voltak: Tóth István Derecskei

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mivel a megválasztott képviselık közül 12 fı jelen van. A rendkívüli ülést megnyitja.

JEGYZİKÖNYV. Megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mivel a megválasztott képviselık közül 12 fı jelen van. A rendkívüli ülést megnyitja. JEGYZİKÖNYV Készült: A Képviselı-testület 2007. augusztus 15-i rendkívüli ülésérıl. Vecsés, Szent István tér 1. (Kezdés idıpontja: 15 óra) Jelen vannak: Balogh Csongor, Dabasi János, dr. Gerencsér Balázs,

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 131-15/2011. JEGYZİKÖNYV Amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlése Humán Bizottságának

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v N A P I R E N D E T :

J e g y z ı k ö n y v N A P I R E N D E T : J e g y z ı k ö n y v Készült: Pereszteg Község Önkormányzati képviselı-testületének 2010. június 14-én tartott testületi ülésén. Jelen vannak: Práznek József polgármester, Zambóné Németh Ilona jegyzı,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2007. március 12-én megtartott ülésérıl.

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2007. március 12-én megtartott ülésérıl. TÉT VÁROS KÉPVISELİ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fı u. 88. 263-3/2007. J E G Y Z İ K Ö N Y V 2007. március 12-én megtartott ülésérıl. 2 TÉT VÁROS KÉPVISELİ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fı u. 88. 263-3/2007. J E G Y Z İ

Részletesebben

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Ügyiratszám: 3583/2012. Sorszám: 12. E LİTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete 2012. szeptember

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szám: 11-18/2009. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: 2009. június 18-án 17 óra 30 perckor kezdıdı rendkívüli, nyílt ülésérıl. Magyarpolány Polgármesteri Hivatal Tanácsterme Jelen vannak: Polt

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Szentesné Szekér Piroska képviselı

JEGYZİKÖNYV. Szentesné Szekér Piroska képviselı 1 JEGYZİKÖNYV Készült: Balatonlelle Város Képviselı-testületének 2011. január 04-i rendkívüli ülésérıl, amelyet a Polgármesteri Hivatal dísztermében tartottak. Jelen vannak: Kenéz István polgármester Somogyvári

Részletesebben

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat Szám: IV.535/2010. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2010. október 13-án (szerdán) 15 00 órakor a Polgármesteri Hivatal II. emeleti mőszaki tárgyalójában megtartott alakuló ülésérıl.

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2013. február 8-án - pénteken - de. 10,00 órakor megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl. A képviselı-testület rendkívüli

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 4/2012. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2012. április 10-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozat száma: 39-41. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 39/2012.(IV.10.)

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v amely készült 2010. június 09-én 18 óra 00 percre kitőzött, 18 óra 23 perctıl kezdıdıen a Polgármesteri Hivatal tanácstermében megtartott, Pilis Város Önkormányzata Képviselıtestületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Buzsák Község Önkormányzat Képviselő-testülete és Táska Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2009. február 23-án megtartott együttes ülésén Jelen vannak: Buzsák Község

Részletesebben

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 11. sz.

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 11. sz. a 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu 11. sz. J E G Y Z İ K Ö N Y V Képviselı-testülete nyílt ülésérıl 2013. október 10.-én Megtartott ülésérıl Az ülés helye: Tanácskozó terme

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O K

H A T Á R O Z A T O K H A T Á R O Z A T O K amely készült a Kulturális, Oktatási, Sport és Kommunikációs Bizottság 2014. január 23.-án 17 óra 20 perces kezdettel, a Pilisi Polgármesteri Hivatal (2721 Pilis, Kossuth Lajos út.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonboglár Városi Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi, Városfejlesztési, Ügyrendi Bizottságának 2014. november 25-én a Fischl-házban (8630 Balatonboglár, Erzsébet

Részletesebben

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Ügyiratszám: 4106/2012. Sorszám: 14. E LİTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete 2012. december 6.

Részletesebben

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Ügyiratszám: 1-10/2011. Sorszám: 15. E LİTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete 2011. október 27.

Részletesebben

BALATONBOGLÁR VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE ELİTERJESZTÉS. Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete

BALATONBOGLÁR VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE ELİTERJESZTÉS. Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete BALATONBOGLÁR VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE Ügyiratszám: 1-12 / 2014. Sorszám: 5. ELİTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete 2014. december 22-én tartandó ülésére Tárgy:

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 106-1/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Nyúl Község Önkormányzata Képviselıtestületének 2010. február 09-én megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen

Részletesebben

Makó Város Önkormányzati Képviselı-testülete Városfejlesztési, Városüzemelési, Környezetvédelmi és Lakásügyi Bizottságának Ügyrendje

Makó Város Önkormányzati Képviselı-testülete Városfejlesztési, Városüzemelési, Környezetvédelmi és Lakásügyi Bizottságának Ügyrendje Makó Város Önkormányzati Képviselı-testülete Városfejlesztési, Városüzemelési, Környezetvédelmi és Lakásügyi Bizottságának Ügyrendje Makó Város Önkormányzati Képviselı-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi str JEGYZİKÖNYV

Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi str JEGYZİKÖNYV Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi str. 69-71. Ikt.szám: IV. 138/2014. JEGYZİKÖNYV amely készült 2014. február 11-én (kedden) 15 órakor

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2012. augusztus 9-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak:

Részletesebben

Rendkívüli Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve 2013. február 08.

Rendkívüli Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve 2013. február 08. Lajosmizse Város Önkormányzata Iktsz: I/394/4/2013. Rendkívüli Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve 2013. február 08. Az ülésen hozott határozatok száma és tárgya: 21/2013. (II. 08.) ÖH. Nyilatkozat A

Részletesebben

Jegyzıkönyv Készült: Jelen vannak: a Pénzügyi Bizottság részérıl: a Polgármesteri Hivatal részérıl: Meghívott: Megjegyzés

Jegyzıkönyv Készült: Jelen vannak: a Pénzügyi Bizottság részérıl: a Polgármesteri Hivatal részérıl: Meghívott: Megjegyzés Jegyzıkönyv Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatalának Dísztermében 2011. november 14-én a rendkívüli ülésén. Jelen vannak: a Pénzügyi Bizottság részérıl: Hajdu Imre elnök Egyed Attila Halász

Részletesebben

19/2014. (VI. 26.) TH.

19/2014. (VI. 26.) TH. Lajosmizse és Felsılajos Köznevelési, Egészségügyi és Szociális Közszolgáltató Társulás Társulási Tanácsa I/1336/5/214. Lajosmizse és Felsılajos Köznevelési, Egészségügyi és Szociális Közszolgáltató Társulás

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu Elıterjesztés - a Képviselı-testületnek - a rövidebb és hosszabb idejő

Részletesebben

Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi str. 69-71.

Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi str. 69-71. Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Deutsche Nationalitätenselbstverwaltung 7100 Szekszárd, Rákóczi str. 69-71. Ikt.szám: IV. 191-4/2013. JEGYZİKÖNYV amely készült 2013. augusztus 6-án (kedden) 15

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2010. november 11-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

Városfejlesztési Bizottságának 2012. június 19-én megtartott n y í l t ülésérıl.

Városfejlesztési Bizottságának 2012. június 19-én megtartott n y í l t ülésérıl. Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottságának 2012. június 19-én megtartott n y í l t ülésérıl. Jelen vannak: Bors Miklósné Bizottsági tag Vadasfalvi

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselı-testülete 5. /2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. április 27-én (szerdán) 15: 00 órakor tartott

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült Kaposújlak Községi Önkormányzat Képviselı-testülete október 21-én megtartott rendkívüli ülésérıl.

JEGYZİKÖNYV. Készült Kaposújlak Községi Önkormányzat Képviselı-testülete október 21-én megtartott rendkívüli ülésérıl. JEGYZİKÖNYV Készült Kaposújlak Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2014. október 21-én megtartott rendkívüli ülésérıl. Jelen vannak: Balazsiné Balaskó Mária képviselı Gál László képviselı Lecsı Péter

Részletesebben

ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ

ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ ME 01 Minıségirányítási Eljárás 1. melléklet ELİLAP AZ ELİTERJESZTÉSEKHEZ ÜLÉS IDİPONTJA: Vecsés Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. április 19-i ülésére ELİTERJESZTÉS TÁRGYA: Javaslat a Halmi

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V BÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 8443 Bánd, Petıfi u. 60. Tel/fax: 88/504-131 E-mail: polgarme@vnet.hu Szám: 48/2/2009. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: ülésén, 2009. február 9-én /hétfı/ 17

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŐKÖDÉSI SZABÁLYZAT-OT

SZERVEZETI ÉS MŐKÖDÉSI SZABÁLYZAT-OT Szeged Megyei Jogú Város Idısügyi Tanácsa (továbbiakban: IT) figyelemmel a létrehozása óta eltelt idı tapasztalataira, a korábbi és 2003-ban elfogadott Szervezeti és Mőködési Szabályzatát visszavonja és

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Simon Attiláné, a Wunderland Óvoda vezetıje.

JEGYZİKÖNYV. Simon Attiláné, a Wunderland Óvoda vezetıje. Iktatószám: IV. 136-2/2015. JEGYZİKÖNYV Amely készült 2015. február 24-én (kedden) 15 órakor a Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselı-testületének az Ifjúsági Cserkészházban (Szekszárd, Hrabovszki

Részletesebben

1. Döntés egyes korlátozottan forgalomképes ingatlanok értékesítésre történı kijelölésérıl

1. Döntés egyes korlátozottan forgalomképes ingatlanok értékesítésre történı kijelölésérıl JEGYZİKÖNYV Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Tulajdonosi Bizottsága, Pénzügyi és Költségvetési Bizottsága, Városstratégiai és Városmarketing Bizottsága valamint Közjóléti Bizottsága

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Csányi László alpolgármester, képviselı. Mucsi György társadalmi megbízatású alpolgármester,

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Csányi László alpolgármester, képviselı. Mucsi György társadalmi megbízatású alpolgármester, J E G Y Z İ K Ö N Y V 1 Készül: Mórahalom város Képviselı-testületének 2012. július 20-án megtartott rendkívüli ülésén az Aranyszöm Rendezvényház Tanácskozó Termében Jelen vannak: Csányi László alpolgármester,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Ceglédberceli Német Nemzetiségi Önkormányzat 2014. február 3-i ülésérıl 3-4/2014. (02. 03.) sz. határozat Készült: A Ceglédberceli Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselı-testületének

Részletesebben

Száma: /2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V

Száma: /2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Száma: 11947-1/2011. TERKA J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. május 13- án - pénteken - de. 8.30 órai kezdettel megtartott r e n d k í v ü l i ülésérıl

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 110-17/2012. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA JEGYZİKÖNYV Amely készült Közgyőlése Humán Bizottságának 2012. december 27-én 9 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK MŐVELİDÉSI ÉS OKTATÁSI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK MŐVELİDÉSI ÉS OKTATÁSI BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 85-4/2009. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK MŐVELİDÉSI ÉS OKTATÁSI BIZOTTSÁGA JEGYZİKÖNYV amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Mővelıdési és Oktatási Bizottságának

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselı-testülete 6. /2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. május 25-én (szerdán) 15: 00 órakor tartott rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2014. május 27-én megtartott soron következı ülésérıl Jelen vannak: Berecz Pál képviselı Dr. Árva-Lóky Zsófia képviselı

Részletesebben