J E G Y Z İ K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z İ K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Ügyrendi Bizottságának november 17-én megtartott nyílt ülésérıl. Jelen vannak: Csere Andrea bizottsági tag Türjei Attila bizottsági tag Dr. Györe Zsuzsanna bizottsági tag Mészáros Miklós polgármester,, Dr. Friss Attila aljegyzı,, Velner János irodavezetı a hivatal részérıl Dr. Balázs Lajos intézményvezetı, Tuli Róbert vállalkozó Távol maradt: Halász Sándor bizottsági tag köszönti az ülésen megjelenteket. A bizottság határozatképes, egy bizottsági tag igazoltan van távol, az ülést megnyitja. Az anyag kiküldésre került. Vendégjogon elsıként javasolja tárgyalni a temetı szerzıdés módosításáról szóló elıterjesztést. Továbbá az egyebek közt kíván néhány dolgot felvetni. Napirendre javasolja venni az elızı nap kiküldött elıterjesztést a városi televízióval kapcsolatban. Az egyebek közt napirendre tárgyalható a téma. Szavazásra bocsátja a módosított napirendet. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 200/2011.(XI.17.) határozata Az Ügyrendi Bizottság az alábbiak szerint fogadja el a módosított napirendet: Nyílt ülés: 1. Temetı szerzıdés hosszabbítás (PVB, ÜB) Tájékoztató a évi I-III. negyedévi költségvetés végrehajtásáról (valamennyi bizottság) 2.

2 évi költségvetési koncepció (valamennyi bizottság) Az Önkormányzat évi költségvetésérıl szóló 2/2011.(II.25.) számú önkormányzati rendelet módosítása (valamennyi bizottság) Rendelet alkotása az állattartás rendjérıl, az állattartásra szolgáló építmények elhelyezésérıl és építésük egyes feltételeirıl (ÜB, PVB, RÖNK) Közszolgáltatások évi díjainak meghatározása: 6. - A szılıskislaki víziközmőbıl szolgáltatott ivóvíz díjáról szóló 26/2010.(XII.15.) KT. számú rendelet módosítása (PVB, ÜB) 6/A - A szılıskislaki szennyvízcsatorna szolgáltatás díjáról szóló 27/2010.(XII.15.) KT. számú rendelet módosítása (PVB, ÜB) 6/B - Kéményseprı ipari közszolgáltatások ellátásáról és igénybevételérıl szóló 3/1999.(I.29.) KT. számú rendelet módosítása (PVB, ÜB, RÖNK) 6/C 7. Lakbérek megállapításáról szóló 28/2000. (XII. 1.) rendelet módosítása (HB, PVB, ÜB) Közterületek rendeltetésüktıl eltérı célra történı használatáról szóló 5/2000. (III. 31.) rendelet módosítása (PVB, ÜB) Hulladékszállítás évi koncepciója (PVB, ÜB, RÖNK) Végrehajtási Társuláshoz csatlakozás (PVB, ÜB) Balaton-Veneto Kft. szabályozási tervi besorolás módosítására vonatkozó kérelme (ÜB, PVB) Boglári Szüret rendezvény értékelése (HB, PVB, ÜB) Urányi János Sport és Szabadidı Központ mőködtetése (PVB, HB, ÜB) Egyéb Zárt ülés: Z/1. Városközpont beépítésére vonatkozó szerzıdés módosítása (PVB, ÜB) Z/1. Z/2. Iskolák által használt ingatlanok áttekintése (PVB, HB, ÜB) Z/ Temetı szerzıdés hosszabbítás (PVB, ÜB) 12. A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság támogatja a temetı üzemeltetésére vonatkozó szerzıdés egy évvel történı meghosszabbítását. Felveti, a jogdíjak kérdését tisztázni kell a jövı évi költségvetés tárgyalásáig. Szavazásra bocsátja a határozati javaslatot.

3 3 Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 201/2011.(XI.17.) határozata Az Ügyrendi Bizottság támogatja a Balatonboglár, Attila utcai 423 hrsz-ú temetı és a szılıskislaki 0147/2 hrsz-ú temetı fenntartási és üzemeltetési feladatainak ellátására az Együttérzés Bt-vel létrejött kegyeleti közszolgáltatási szerzıdés 1 évvel történı meghosszabbítását. Javasolja felhatalmazni a polgármestert a ig történı meghosszabbításra vonatkozó szerzıdésmódosítás aláírására. 2. Tájékoztató a évi I-III. negyedévi költségvetés végrehajtásáról (valamennyi bizottság) 2. A Pénzügyi és Városfejlesztési, valamint a Humánpolitikai Bizottság elfogadásra javasolta az I-III. negyedévi beszámolót. A hulladékszállításra tervezett Ft-tal szemben a teljesítés Ft. Mi ennek az oka? Válasz: A strandfenntartók az elszámolást követıen rendezik az önkormányzat felé a rájuk esı díjat, tehát bevételként meg fog jelenni a különbözet. A szúnyogírtás esetében is Ft-tal több a teljesítés összege. Válasz: Szóbeli információ alapján lett tervezve, sajnos a megküldött szerzıdésben már nem a korábban megadott összeg szerepelt. Az általános tartalék kiadási oldalán nem szerepel a 40 éves szolgálati jogviszonnyal nyugdíjba vonulók személyi juttatásainak összege. Válasz: A költségvetés módosításában már szerepel. A köztisztviselık normatív jutalma, törzsgárda, jubileumi jutalma tervezhetı. Miért van eltérés a tervezet és a teljesítés között? Válasz: Nem lehetett pontosan tervezni, a költségvetés készítésekor egy fı 40 éves szolgálati jogviszonnyal rendelkezı nyugdíjba vonulásával számoltak, ezzel szemben 3 fı vette igénybe ezt a lehetıséget. A Szegecs Patrol Sec. Kft. milyen munkát végzett Balatonbogláron? Válasz: Az intézmények vagyonvédelmét végzi. Megjegyzi, az önként vállalt feladatokról készült kimutatás nem teljes. Szavazásra bocsátja a beszámolót. Az Ügyrendi Bizottság 3 igen és 1 ellenszavazattal az alábbi határozatot hozza: Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 202/2011.(XI.17.) határozata Az Ügyrendi Bizottság a évi I-III. negyedévi költségvetés végrehajtásáról szóló tájékoztatót elfogadásra javasolja.

4 évi költségvetési koncepció (valamennyi bizottság) 3. A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság az idegenforgalmi adó mértékét 380 Ft-ban javasolta megállapítani. Az építményadó emelésére a következı javaslatot tette: garázs esetében 300 Ft/m2, magánszemélyek üdülı után Ft/m2, nem állandó lakosok esetében az I. övezetben Ft/m2, II. övezetben 900 Ft/m2, a III. övezetben pedig 800 Ft/m2, állandó lakosok esetében 0-50 m2-ig 125 Ft/m2, m2-ig 250 Ft/m2, 101 m2-tıl 450 Ft/m2. A Humánpolitikai Bizottság csak az idegenforgalmi adó mértékét, illetve az építményadó esetében a magánszemélyek üdülı utáni adóját és a nem állandó lakosok esetében javasol emelést a pénzügyi bizottság által meghatározott mértékben. Az alpolgármester úr felvetette, hogy a BAHART részvények értékesítését gondolja át a testület. Mészáros Miklós polgármester Meggondolandó az is, hogy a nagyrendezvények idejére vissza kellene állítani a fizetı parkolást. Továbbra is meggyızıdése, hogy az idegenforgalmi adó mértékét a szomszéd településekhez hasonlóan egységesen kellene megállapítani. Az építményadó emelését nem támogatja, ne a becsületesen adózókat sújtsa a város, az önbevallások ellenırzésével kellene beszedni a hiányzó összeget. Javasolja cselekvési terv készítését Balatonboglár ingatlanai térmértékének ellenırzésére vonatkozóan. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 203/2011.(XI.17.) határozata Az Ügyrendi Bizottság javasolja, hogy készüljön cselekvési terv Balatonboglár ingatlanai térmértékének tételes ellenırzésére vonatkozóan. Szavazásra bocsátja a bizottságok módosító indítványát az idegenforgalmi adó mértékének megállapítására vonatkozóan. Az Ügyrendi Bizottság 2 igen és 2 ellenszavazattal nem hoz többségi döntést az idegenforgalmi adó mértékének 380 Ft-ra történı emelésére vonatkozóan. Gáspár László referens megérkezik a bizottsági ülésre. Szavazásra bocsátja a Humánpolitikai Bizottság építményadó emelésére vonatkozó módosító indítványát. Az Ügyrendi Bizottság 2 igen és 2 ellenszavazattal nem hoz többségi döntést az építményadó mértékének emelésére tett Humánpolitikai Bizottság javaslata tekintetében. Mészáros Miklós polgármester Az Egészségügyi Központ önálló költségvetési szervként való további mőködtetésére tett javaslattal kapcsolatban a bizottságok nem hoztak többségi döntést.

5 Dr. Balázs Lajos intézményvezetı Nem ért egyet a javaslattal. A változtatással az intézmény nem kerül kedvezıbb helyzetbe, bizonytalanságot, a kockázatok fokozódását látja benne. Ezáltal nem fog gazdaságosabban mőködni a létesítmény, hisz az intézménynek nincs adóssága, nincsenek kifizetetlen számlái. Ugyanakkor az átláthatóság érdekében egyetért bizonyos hiányzó szabályzatok pótlásával. Véleménye szerint problémát fog okozni a napi döntésekben az, hogy a gazdálkodással összefüggı feladatokat nem közvetlenül az intézmény, hanem a Polgármesteri Hivatal látja el. Felhívja a figyelmet a változtatással összefüggı adminisztrációs feladatok nehézségeire. Az egészségügyi központ kezeli az ügyeletben résztvevı önkormányzatok által biztosított pénzeszközöket, érintett önkormányzatok meg vannak elégedve a jelenlegi rendszerrel. Mészáros Miklós polgármester Továbbra is az a véleménye, hogy az egészségügyi központot be kell vonni a kiskincstári rendszerbe. Nem sérülnek a betegjogok, az OEP finanszírozás, illetve az ügyeleti rendszer. Elınye lenne az átláthatóság megteremtése. Türjei Attila bizottsági tag Mint intézményvezetınek jó tapasztalatai vannak a kiskincstári rendszerrel kapcsolatban. Szavazásra bocsátja az egészségügyi központra vonatkozó határozati javaslatot. Az Ügyrendi Bizottság 1 igen és 3 ellenszavazattal nem támogatja a határozati javaslatot. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 204/2011.(XI.17.) határozata Az Ügyrendi Bizottság nem támogatja, hogy a képviselı-testület január 1-vel a Dr. Török Sándor Egészségügyi Központot önállóan mőködı költségvetési szervként mőködtesse. Mindkét bizottság támogatja, hogy az Urányi Sport Kft. gazdálkodási feladatait január 1-vel a Polgármesteri Hivatal lássa el. A hivatal pénzügyi rendszere alkalmas-e a kft. könyvelésére? Válasz: Alkalmas. Szükséges-e plusz létszám a többletfeladatok ellátására? Válasz: A nyugdíjba vonuló kolléga státuszát egyelıre nem kívánják betölteni, csak ha a többletfeladat igényli. Mőködik-e az alpolgármester úr közvetítı szerepe a pénzügyi iroda és a kft. között? Válasz: Szeptember óta nem mőködik. Szavazásra bocsátja az Urányi Sport Kft-re vonatkozó határozati javaslatot. Az Ügyrendi Bizottság 1 igen és 3 ellenszavazattal nem támogatja az Urányi Kft-re vonatkozó határozati javaslatot. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 205/2011.(XI.17.) határozata Az Ügyrendi Bizottság nem támogatja, hogy január 1-vel az Urányi János Szabadidı és Sportcentrum Kft gazdálkodási feladatait a Polgármesteri Hivatal lássa el. 5

6 4. Az Önkormányzat évi költségvetésérıl szóló 2/2011.(II.25.) számú önkormányzati rendelet módosítása (valamennyi bizottság) 4. 6 Mindkét bizottság elfogadásra javasolta a rendelet-módosítást. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 206/2011.(XI.17.) határozata Az Ügyrendi Bizottság elfogadásra javasolja az önkormányzat évi költségvetésérıl szóló 2/2011.(II.25.) számú önkormányzati rendelet módosítását. 5. Rendelet alkotása az állattartás rendjérıl, az állattartásra szolgáló építmények elhelyezésérıl és építésük egyes feltételeirıl (ÜB, PVB, RÖNK) 5. Javasolja, hogy a törvényességi észrevételt elfogadva és az az alapján módosított rendeletet fogadja el a testület. Az új rendelet megalkotását napolja el a képviselı-testület az ebrendészetrıl, illetve a szabálysértésrıl szóló törvény elfogadásáig. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 207/2011.(XI.17.) határozata Az Ügyrendi Bizottság az állattartás rendjérıl, az állattartásra szolgáló építmények elhelyezésérıl szóló 27/2003.(XII.15.) KT. számú rendelet módosítását elfogadásra javasolja. A szılıskislaki víziközmőbıl szolgáltatott ivóvíz, illetve a szennyvízcsatorna szolgáltatás díjára vonatkozóan csak tegnap érkezett meg az anyag, nem készülhetett elıterjesztés és a hulladékszállításra vonatkozó ajánlatot is visszavonta a szolgáltató. 6. Kéményseprı ipari közszolgáltatások ellátásáról és igénybevételérıl szóló 3/1999.(I.29.) KT. számú rendelet módosítása (PVB, ÜB, RÖNK) 6/C A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság elfogadásra javasolta a rendelet-módosítást. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 208/2011.(XI.17.) határozata Az Ügyrendi Bizottság elfogadásra javasolja a kéményseprı ipari közszolgáltatások ellátásáról és igénybevételérıl szóló 3/1999.(I.29.) KT. számú rendelet módosítását.

7 7. Lakbérek megállapításáról szóló 28/2000. (XII. 1.) rendelet módosítása (HB, PVB, ÜB) 7. A Humánpolitikai Bizottság 340 Ft/m2/hó összegben, a Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 341 Ft/m2/hó összegben javasolta megállapítani az alapdíjat. Szavazásra bocsátja a 340 Ft/m2/hó összeget. Az Ügyrendi Bizottság 1 igen szavazattal és 3 tartózkodással elveti a Humánpolitikai Bizottság javaslatát (340 Ft/m2/hó). Szavazásra bocsátja a 341 Ft/m2/hó összeget. Az Ügyrendi Bizottság 1 igen szavazattal és 3 tartózkodással elveti a Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság javaslatát (341 Ft/m2/hó) Közterületek rendeltetésüktıl eltérı célra történı használatáról szóló 5/2000. (III. 31.) rendelet módosítása (PVB, ÜB) 8. A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 10 %-os emelést javasol. Szavazásra bocsátja a Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság javaslatát. Az Ügyrendi Bizottság 2 igen, 1 ellenszavazattal, 1 tartózkodás mellett nem támogatja a Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság közterület-használat díjtételeinek 10 %-os emelésére vonatkozó javaslatát. Szavazásra bocsátja az elıterjesztésben szereplı 5 % emelésre vonatkozó javaslatot. Az Ügyrendi Bizottság 3 ellenszavazattal, 1 tartózkodás mellett nem támogatja az 5 %-os emelést. 9. Végrehajtási Társuláshoz csatlakozás (PVB, ÜB) 10. A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság támogatja a Végrehajtási Társuláshoz történı csatlakozást.

8 Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 209/2011.(XI.17.) határozata Az Ügyrendi Bizottság támogatja, hogy a képviselı-testület január 1. napjától csatlakozzon a Balatonföldvár és Környéke Pénzügyi Végrehajtási Társuláshoz, javasolja felhatalmazni a polgármestert a Társulási megállapodás aláírására Balaton-Veneto Kft. szabályozási tervi besorolás módosítására vonatkozó kérelme (ÜB, PVB) 11. Dr. Friss Attila aljegyzı A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság a határozati javaslat 1. pontját javasolta elfogadni ( A képviselı-testület támogatja a Balaton-Veneto Kft kérését arról, hogy a Balatonboglár 1262/16 hrsz-ú ingatlan szabályozási tervi besorolása VK7 övezetrıl Vt4 övezetre változzon. A Szabályozási Terv készítıje a koncepcióba vegye be az átsorolást. ). Szavazásra bocsátja a határozati javaslat 1. pontját. Az Ügyrendi Bizottság 2 igen, 1 ellenszavazattal, 1 tartózkodás mellett nem támogatja a Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság javaslatát, a határozati javaslat 1. pontját elveti. Szavazásra bocsátja a határozati javaslat 2. pontját ( A képviselı-testület a Balaton-Veneto Kft kérelmét nem támogatja. ). Az Ügyrendi Bizottság 1 igen, 2 ellenszavazattal, 1 tartózkodás mellett nem támogatja a határozati javaslat 2. pontját. 11. Boglári Szüret rendezvény értékelése (HB, PVB, ÜB) 13. Mészáros Miklós polgármester Jelenlévık megállapodtak abban, hogy a Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság december 6- án tartandó ülésén áttekintik a korábbi szerzıdést, mindhárom fél ismerteti a jövıre vonatkozó elképzeléseit. A képviselı-testületnek állást kell foglalnia abban, hogy a megvalósuló fejlesztést követıen a rendezvény területe mekkora lesz a mostanihoz képest. Mészáros Miklós polgármester Rendezı is meg kívánja újítani a rendezvényt. A fizetıssé tételét a rendezvénynek Báló úr nem támogatja, Dóra úr megfontolhatónak tartja bizonyos keretek között, esetleg 2013-tól. Véleménye szerint dönteni szükséges arról is, hogy hány színpad mőködjön a rendezvény alatt. Tudomása szerint felmerült egyéb rendezvények szervezése is.

9 Mészáros Miklós polgármester Gasztronómiai rendezvénysorozat megvalósítása merült fel. Báló úr 5 évig garantálja a jelenlegi támogatási összeget. 9 Amennyiben változik a rendezvény helyszíne, az új helyszínen is biztosítottak a közmővek? Gáspár László referens Az új helyen ki kell építeni. Kérdés, mennyi ennek a költsége és ki fogja vállalni? A kedvezı tapasztalatok miatt továbbra is mőködtetni kellene a borudvart. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 210/2011.(XI.17.) határozata Az Ügyrendi Bizottság felkéri a képviselı-testületet, hogy döntsön arról, hogy nem kívánja szőkíteni a Szüreti Fesztivál rendezvényt, meg akarja tartani a két színpadot, a jelenlegi térmértéken belüli átrendezéssel. A bizottság javasolja mielıbb tárgyalni a szervezıvel a gasztronómiai rendezvénysorozat megvalósításáról. 12. Urányi János Sport és Szabadidı Központ mőködtetése (PVB, HB, ÜB) 18. A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság a határozati javaslat A változatát, a Humánpolitikai Bizottság a B változatát támogatta. Szavazásra bocsátja a határozati javaslat A változatát. Az Ügyrendi Bizottság 1 igen és 3 ellenszavazattal elveti a határozati javaslat A változatát (A képviselı-testülete az Urányi János Sport és Szabadidıközpont uszodájának december 15. napjától február 15. napjáig terjedı idıtartamra üzemszünetet rendel el a szükséges javítási karbantartási munkák elvégzése céljából.). Szavazásra bocsátja a határozati javaslat B változatát. Az Ügyrendi Bizottság 3 igen és 1 ellenszavazattal az alábbi határozatot hozza: Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 211/2011.(XI.17.) határozata Az Ügyrendi Bizottság javasolja a képviselı-testületnek, hogy az Urányi János Sport és Szabadidıközpont uszodájában ne rendeljen el üzemszünetet. 13. Egyéb A Humánpolitikai Bizottság támogatta a Városi Televízió kommunikációs együttmőködési

10 szerzıdés módosítását. 10 A szerzıdés idıtartamára vonatkozik a szerzıi jog átruházása, vagy azon túl is? Nemcsak a szerzıdés idıtartamára vonatkozik. Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 212/2011.(XI.17.) határozata Az Ügyrendi Bizottság támogatja a Városi Televízió kommunikációs együttmőködési szerzıdés módosítását azzal, hogy a szerzıi jogra vonatkozó idıtartamot tisztázni kell. A közelgı ünnepekre tekintettel kéri körültekintıen kiadni az engedélyeket fenyıfaárusítás helyszíneire vonatkozóan, hogy a közlekedést ne akadályozzák, továbbá kéri kötelezni az árusokat, hogy naponta tartsák rendben a területet, ennek ellenırzését is kéri a hivataltól. Javaslatot tesz a munkaterv módosítására, a civil, vállalkozói, illetve üdülıhelyi fórum megrendezésének elıírását törölni javasolja. Türjei Attila bizottsági tag Véleménye szerint lehetıségként szerepelhetne a munkatervben. Az SZMSZ-ben szerepel, hogy az Ügyrendi Bizottság véleményezi: a szerzıdés aláírása elıtt a képviselı-testület által elfogadott szerzıdések végleges szövegét amennyiben a határozathozatal alapjául szolgáló elıterjesztés mellékletét nem képezte írásos szerzıdés. Jóváhagyó véleménye nélkül a szerzıdés nem írható alá. Kéri ezt törölni, mivel nem biztosított, hogy a bizottság éljen a jogával. Az Ügyrendi Bizottság 3 igen és 1 ellenszavazattal az alábbi határozatot hozza: Balatonboglár Városi Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának 213/2011.(XI.17.) határozata Az Ügyrendi Bizottság javasolja az SZMSZ módosítását, kéri törölni a következı rendelkezést: Az Ügyrendi Bizottság véleményezi: a szerzıdés aláírása elıtt a képviselı-testület által elfogadott szerzıdések végleges szövegét amennyiben a határozathozatal alapjául szolgáló elıterjesztés mellékletét nem képezte írásos szerzıdés. Jóváhagyó véleménye nélkül a szerzıdés nem írható alá. A bizottság zárt ülésen folytatja munkáját. K.m.f. Dr. Sziberth László a bizottság elnöke

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Ügyrendi Bizottságának 2012. június 21-én megtartott nyílt ülésérıl. Jelen vannak: Türjei Attila bizottsági tag Dr. Györe

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Ügyrendi Bizottságának 2011. május 19-én megtartott nyílt ülésérıl. Jelen vannak: Dr. Györe Zsuzsanna bizottsági tag

Részletesebben

2011. január 27. napján tartandó

2011. január 27. napján tartandó Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Ügyiratszám: 1-1/2011. Sorszám: E LİTERJESZTÉS Balatonboglár Városi Önkormányzat Képviselı-testülete 2011. január 27. napján

Részletesebben

március 29-én megtartott nyílt ülésérıl.

március 29-én megtartott nyílt ülésérıl. Készült: a Jankovich Üdülıtelepi Településrészi Önkormányzat 2011. március 29-én megtartott nyílt ülésérıl. Jelen vannak: Vadasfalvi János a részönkormányzat vezetıje Dr. Bánfiné Perjési Margit a részönkormányzat

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jegyzıkönyv Készült: 2012. június 15-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak:pálmai József korelnök Csonka József Dr. Pálinkási Csaba Bartók László képviselık Dr. Szabó Attila jegyzı Jegyzıkönyvvezetı:

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Ügyrendi Bizottságának 2012. szeptember 6-án megtartott nyílt ülésérıl. Jelen vannak: Dr. Györe Zsuzsanna bizottsági

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1-12/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. július 10-én 14.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

Bizottságának 2012. május 23-án megtartott ülésérıl.

Bizottságának 2012. május 23-án megtartott ülésérıl. Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Humánpolitikai Bizottságának 2012. május 23-án megtartott ülésérıl. Jelen vannak: Keserő Zoltán a Bizottság elnöke Hock János Bizottsági tag

Részletesebben

2010. december 9. napján tartandó rendkívüli. Az önkormányzat önként vállalt feladatairól beszámoló

2010. december 9. napján tartandó rendkívüli. Az önkormányzat önként vállalt feladatairól beszámoló Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. : (85) 550-333 Ügyiratszám: 70-12-1 /2010. Sorszám: 4 E LİTERJESZTÉS Balatonboglár Városi Önkormányzat Képviselı-testülete

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v. 2012. február 21-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén.

J e g y z ı k ö n y v. 2012. február 21-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. J e g y z ı k ö n y v Készült: 2012. február 21-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az ülésén. Jelen vannak: Oláh József Csaba a bizottság elnöke Egyed Attila Szabó András Papp

Részletesebben

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Ügyiratszám: 4106/2012. Sorszám: 14. E LİTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete 2012. december 6.

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v. 2009. december 15-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén.

J e g y z ı k ö n y v. 2009. december 15-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. J e g y z ı k ö n y v Készült: 2009. december 15-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. Jelen vannak: Oláh József Csaba a bizottság

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK NEMZETISÉGI, ÜGYRENDI ÉS ELLENİRZÉSI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt.sz.: I. 240-10/2012. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-808

Részletesebben

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat

Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat Szám: IV.535-3/2010. J E G Y ZİKÖNYV a Szekszárdi Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2010. december 10-én (pénteken) 9 00 órakor a Polgármesteri Hivatal II. emeleti mőszaki tárgyalójában megtartott ü l é s

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYE SAJÓSZENTPÉTER VÁROS SAJÓSZENTPÉTER VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT Képviselı-testületének a..) jegyzıkönyve, b.) napirendek: c.) rendeletek: 32., 33. d.) határozatai: 269., 270., 271.,

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság november 11-i nyílt ülésérıl

JEGYZİKÖNYV A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság november 11-i nyílt ülésérıl Jelen vannak: Vadasfalvi János tag Csere Andrea tag Szabó Zoltán tag JEGYZİKÖNYV A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 2010. november 11-i nyílt ülésérıl Feikusné Horváth Erzsébet jegyzı Dr. Friss Attila

Részletesebben

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: sz.

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: sz. a 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu 25. sz. JEGYZİKÖNYV, 2010. október 21-én rendkívüli sürgıséggel összehívott ülésérıl. Az ülés helye: Hivatala 3045. Bér, Petıfi út 32.

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA Iktatószám: IV. 110-17/2012. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŐLÉSÉNEK HUMÁN BIZOTTSÁGA JEGYZİKÖNYV Amely készült Közgyőlése Humán Bizottságának 2012. december 27-én 9 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

1. Döntés egyes korlátozottan forgalomképes ingatlanok értékesítésre történı kijelölésérıl

1. Döntés egyes korlátozottan forgalomképes ingatlanok értékesítésre történı kijelölésérıl JEGYZİKÖNYV Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Tulajdonosi Bizottsága, Pénzügyi és Költségvetési Bizottsága, Városstratégiai és Városmarketing Bizottsága valamint Közjóléti Bizottsága

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mészáros Miklós polgármester. Koós Marianna intézményvezető, Dr. Györe Zsuzsanna a Dr. Török Sándor Egészségügyi Központ képviseletében

JEGYZŐKÖNYV. Mészáros Miklós polgármester. Koós Marianna intézményvezető, Dr. Györe Zsuzsanna a Dr. Török Sándor Egészségügyi Központ képviseletében 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága 2016. november 15. napján (kedden) a Fischl-házban (Balatonboglár, Erzsébet u. 12-14.)

Részletesebben

4./ Beszámoló Pilis Város Önkormányzata évi Helyi Közfoglalkoztatási Tervének végrehajtásáról.

4./ Beszámoló Pilis Város Önkormányzata évi Helyi Közfoglalkoztatási Tervének végrehajtásáról. HATÁROZATOK amely készült a Településfejlesztési,Városgazdálkodási és Közbiztonsági Bizottság 2012. január 23-án 17 óra 05 perctıl kezdıdıen megtartott nyilvános és rendes valamint zárt ülésérıl. Az Önkormányzat

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v amely készült 2010. június 09-én 18 óra 00 percre kitőzött, 18 óra 23 perctıl kezdıdıen a Polgármesteri Hivatal tanácstermében megtartott, Pilis Város Önkormányzata Képviselıtestületének

Részletesebben

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 18. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 18. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 18. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI 151/2007./XII.28./.kt.határozat: 152/2007./XII.28./kt.határozat: 153/2007./XII.28./kt.határozat: 154/2007./XII.28./kt.határozat:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v PÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA E L N Ö K É T Ő L Szám: 7/4-18/2011. J e g y z ő k ö n y v Készül: a Pénzügyi Bizottság 2011. november 23-án 10 óra 05 perckor kezdődő, a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia

Hivatal részérıl: Kovácsné dr. Bozsoki Kornélia JEGYZİKÖNYV Készült: Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének a Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozójában 2014. július 16-án megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen voltak: Tóth István Császár

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Ceglédberceli Német Nemzetiségi Önkormányzat 2014. február 3-i ülésérıl 3-4/2014. (02. 03.) sz. határozat Készült: A Ceglédberceli Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselı-testületének

Részletesebben

N A P I R E N D T Á R G Y A L Á S A

N A P I R E N D T Á R G Y A L Á S A Körjegyzıség 8452 Halimba, Petıfi S. u. 16. Tel./fax: 88/237-003. 503-420. Szám: 1-5 / 2012. J e g y z ı k ö n y v Készült: Halimba Község Önkormányzata Képviselı-testülete, Öcs Község Önkormányzata Képviselı-testülete,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Csányi László alpolgármester, képviselı. Mucsi György társadalmi megbízatású alpolgármester,

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Csányi László alpolgármester, képviselı. Mucsi György társadalmi megbízatású alpolgármester, J E G Y Z İ K Ö N Y V 1 Készül: Mórahalom város Képviselı-testületének 2012. július 20-án megtartott rendkívüli ülésén az Aranyszöm Rendezvényház Tanácskozó Termében Jelen vannak: Csányi László alpolgármester,

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Helyszín: 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. Polgármesteri Hivatal tárgyalóterme

JEGYZİKÖNYV. Helyszín: 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. Polgármesteri Hivatal tárgyalóterme JEGYZİKÖNYV Készült: Fegyvernek Nagyközség Önkormányzat Képviselıtestület Pénzügyi Bizottságának 2013.06.19-i ülésérıl. Helyszín: 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. Polgármesteri Hivatal tárgyalóterme

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V BÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 8443 Bánd, Petıfi u. 60. Tel/fax: 88/504-131 E-mail: polgarme@vnet.hu Szám: 48/2/2009. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: ülésén, 2009. február 9-én /hétfı/ 17

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu E l ı t e r j e s z t é s - a Képviselı-testületnek a 2010. II. félévi

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Szalai Tünde, Koós Mariann, Dr. Balázs Lajos, Hujber Lászlóné intézményvezetık. Szaka Zsolt az AVE Zöldfok Zrt.

JEGYZİKÖNYV. Szalai Tünde, Koós Mariann, Dr. Balázs Lajos, Hujber Lászlóné intézményvezetık. Szaka Zsolt az AVE Zöldfok Zrt. JEGYZİKÖNYV Készült Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. április 26-án megtartott nyílt ülésérıl. Jelen vannak: Mészáros Miklós polgármester Feikusné Horváth Erzsébet jegyzı Dr.

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 2011. január 17. napján tartott nyílt ülésérıl

JEGYZİKÖNYV A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 2011. január 17. napján tartott nyílt ülésérıl JEGYZİKÖNYV A Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság 2011. január 17. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: Varga Kálmán PVB elnök Vadasfalvi János PVB tag Csere Andrea PVB tag Bors Miklósné PVB

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Zala megye J E G Y Z İ K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELİ-TESTÜLETEI EGYÜTTES ÜLÉSÉRİL 2011. szeptember 12. Határozatok Tárgykód 32/2011. (IX.12.) számú Kt. Határozat

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült Balatonboglár Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. január 27-én megtartott nyílt ülésérıl.

JEGYZİKÖNYV. Készült Balatonboglár Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. január 27-én megtartott nyílt ülésérıl. JEGYZİKÖNYV Készült Balatonboglár Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. január 27-én megtartott nyílt ülésérıl. Jelen vannak: Kalász Zoltán alpolgármester Feikusné Horváth Erzsébet jegyzı Dr.

Részletesebben

Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. november 28-i ülésére

Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. november 28-i ülésére 1. Elıterjesztés Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. november 28-i ülésére Tárgy: Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének /2011. ( ) önkormányzati rendelete az önkormányzati

Részletesebben

47/2012. (11.15.) számú Képviselő-testületi határozat

47/2012. (11.15.) számú Képviselő-testületi határozat Nagyoroszi Község Önkormányzat Képviselő - testülete 9. s z á m ú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. november 15-én 17 órakor megtartott képviselő-testületi ülésről Jelen vannak: Jelenléti ív szerint,

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v lkunbaracs Község Önkormányzatának Képviselı-testülete 4. /2012. J e g y z ı k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. június 27-én (szerdán) 15: 00 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 2/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. január 18-án 15.30 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve március 08. rendkívüli ülés

Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve március 08. rendkívüli ülés Felsılajos Község Önkormányzata II/33/6/2013. Képviselı-testületi ülés könyve 2013. március 08. rendkívüli ülés Az ülésen hozott rendelet száma és tárgya: Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2014. május 27-én megtartott soron következı ülésérıl Jelen vannak: Berecz Pál képviselı Dr. Árva-Lóky Zsófia képviselı

Részletesebben

Humánpolitikai Bizottságának

Humánpolitikai Bizottságának Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testülete Humánpolitikai Bizottságának megtartott n y í l t üléséről. Jelen vannak: Keserű Zoltán a Bizottság elnöke Hock János Bizottsági tag Dr. Regős

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v 1. /2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. január 31-én (hétfın) 14: 00 órakor tartott ülésérıl. Jelen vannak: Tóth Ferenc polgármester Fehér István

Részletesebben

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. november 24-i ülésére

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. november 24-i ülésére 3. Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. november 24-i ülésére Tárgy:Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének /2011. ( ) önkormányzati rendelete az önkormányzati

Részletesebben

2010. október 13. JEGYZİKÖNYV. Pilisszentlászló Község Önkormányzata Képviselı-testületének október 13-án megtartott alakuló ülésérıl

2010. október 13. JEGYZİKÖNYV. Pilisszentlászló Község Önkormányzata Képviselı-testületének október 13-án megtartott alakuló ülésérıl Pilisszentlászló Község Önkormányzat Képviselı-testülete Szám: 12/2010. Határozatok száma: 49-58 /2010. Rendeletek száma: 9 /2010. JEGYZİKÖNYV 2010. október 13-án megtartott alakuló ülésérıl Napirendi

Részletesebben

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 2. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK. 2. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2. számú JEGYZİKÖNYVE HATÁROZATAI 11/2008. (II.13.) kt. határozat: A 2008. február 13-ai ülés napirendjének elfogadása. 12/2008. (II.13.)

Részletesebben

28/2003. (III.12.) sz. önk. h a t á r o z a t

28/2003. (III.12.) sz. önk. h a t á r o z a t 28/2003. (III.12.) sz. önk. h a t á r o z a t az Európai Uniós, Regionális Bizottság elıterjesztése az EU-s Hozományra vonatkozóan c. elıterjesztést zárt ülésen tárgyalja, mivel annak nyilvános ülésen

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/103-21/2013. JEGYZİKÖNYV 2013. július 8-án tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem 8130 Enying, Kossuth u. 26. Pıdör Gyula polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. április 30-án megtartott soron következı ülésérıl Jelen vannak: Pap József alpolgármester Harangozó Csaba képviselı

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szám: 11-18/2009. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: 2009. június 18-án 17 óra 30 perckor kezdıdı rendkívüli, nyílt ülésérıl. Magyarpolány Polgármesteri Hivatal Tanácsterme Jelen vannak: Polt

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Segesd, Ötvöskónyi és Beleg Községek Képviselő-testületeinek 2017. november 24.-én 14 órai kezdettel Segesd községben, az önkormányzat házasságkötő termében megtartott, munkaterv

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2012. augusztus 1-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzıkönyv. 1.) Elıterjesztés az ivóvíz és csatornahasználat 2009. évi díjáról szóló rendelet elfogadására. Elıterjesztı: polgármester

Jegyzıkönyv. 1.) Elıterjesztés az ivóvíz és csatornahasználat 2009. évi díjáról szóló rendelet elfogadására. Elıterjesztı: polgármester Jegyzıkönyv Készült: Olaszliszka Község Önkormányzat Képviselıtestületének 2008. december 16-án 15 órától a körjegyzıség székhelyén megtartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: jelenléti ív szerint. Frikker

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2014. november 27-én megtartott soros ülésén az Aranyszöm Rendezvényház nagytermében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester, Csányi

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kıtelek Községi Önkormányzatok Képviselı-testülete 2012. november 26-án megtartott ülésérıl. Jelen vannak: Lovász Tibor polgármester, Váradi József alpolgármester, Agócs

Részletesebben

Kajdi István polgármester javaslatot tesz az alábbi napirendi pontok megtárgyalására. Jegyzıkönyv hitelesítıknek felkéri a polgármestereket.

Kajdi István polgármester javaslatot tesz az alábbi napirendi pontok megtárgyalására. Jegyzıkönyv hitelesítıknek felkéri a polgármestereket. Körjegyzıség 8452 Halimba, Petıfi S. u. 16. Tel./fax: 88/237-003. 503-420. Szám: 3-7 / 2012. J e g y z ı k ö n y v Készült: Taliándörögd Község Önkormányzata Képviselı-testülete, Kapolcs Község Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1-4/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. február 3-án 9.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: I.B. 1089-3/2015. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének Szociális és Egészségügyi

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Sajószöged Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. február 23-án megtartott ülésérıl Jelen vannak: Vona Tamás alpolgármester, dr. Gulyás Mihály alpolgármester, Okváth Dezsıné,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: A./ Balatonszőlős Önkormányzatának Képviselő-testület tagjai részéről: Kósáné Szakonyi Zsuzsanna képviselő Jegyzőkönyv Készült: Pécsely Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február 7-én, 17:00 órai kezdettel Balatonszőlős Község Önkormányzatának Képviselő-testületével közösen - megtartott Képviselő-testületi

Részletesebben

2011. október 27. napján tartandó

2011. október 27. napján tartandó Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Ügyiratszám: 3024/2011. Sorszám: 8. E LİTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete 2011. október 27.

Részletesebben

MÁRKÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE MÁRKÓ, Padányi Bíró Márton tér 5. Tel/fax: 88/

MÁRKÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE MÁRKÓ, Padányi Bíró Márton tér 5. Tel/fax: 88/ MÁRKÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 8441 MÁRKÓ, Padányi Bíró Márton tér 5. Tel/fax: 88/504-014 E-mail: onkormanyzat_marko@invitel.hu Szám: 7-2 /2009. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Márkó és

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O K

H A T Á R O Z A T O K H A T Á R O Z A T O K amely készült a Kulturális, Oktatási, Sport és Kommunikációs Bizottság 2014. január 23.-án 17 óra 20 perces kezdettel, a Pilisi Polgármesteri Hivatal (2721 Pilis, Kossuth Lajos út.

Részletesebben

úgy határoz, hogy az ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el:

úgy határoz, hogy az ülés napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 57/ÖK/2007.(II.7.) Határozat úgy határoz, hogy napirendjén tartja a meghívó 4. pontjában szereplı A Cigány Kisebbségi Önkormányzat pályázati elıfinanszírozási kérelme tárgyában készült elıterjesztést.

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szám: 11-26/2009. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Magyarpolány és Kislıd Községek Önkormányzatai Képviselı-testületeinek 2009. november 23-án 16 óra 30 perckor kezdıdı együttes, nyílt ülésérıl. Az ülés

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mivel a megválasztott képviselık közül 12 fı jelen van. A rendkívüli ülést megnyitja.

JEGYZİKÖNYV. Megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mivel a megválasztott képviselık közül 12 fı jelen van. A rendkívüli ülést megnyitja. JEGYZİKÖNYV Készült: A Képviselı-testület 2007. augusztus 15-i rendkívüli ülésérıl. Vecsés, Szent István tér 1. (Kezdés idıpontja: 15 óra) Jelen vannak: Balogh Csongor, Dabasi János, dr. Gerencsér Balázs,

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. május 5-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak: Pádár

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2012. június 12.

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl. 2012. június 12. Ügyszám: 114-28/2012. JEGYZİKÖNYV Nyirád Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános ülésérıl 2012. június 12. Nyirád 2012 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád Község

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V PÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Pápa Város Polgármesteri Hivatalban, a Városfejlesztési Osztály hivatali helyiségében, a Gazdasági Bizottság 2011. december

Részletesebben

1. sz. melléklet EGYÜTTMŐKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS

1. sz. melléklet EGYÜTTMŐKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS EGYÜTTMŐKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS 1. sz. melléklet amely létrejött Hajdúdorog Város Önkormányzat Képviselı-testülete, mint az önállóan mőködı és gazdálkodó Hajdúdorog Városi Polgármesteri Hivatal irányító szerve,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2007. március 12-én megtartott ülésérıl.

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2007. március 12-én megtartott ülésérıl. TÉT VÁROS KÉPVISELİ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fı u. 88. 263-3/2007. J E G Y Z İ K Ö N Y V 2007. március 12-én megtartott ülésérıl. 2 TÉT VÁROS KÉPVISELİ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fı u. 88. 263-3/2007. J E G Y Z İ

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2008. december 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: polgármester Lengyel István alpolgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV GYŐRÚJBARÁT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. NOVEMBER 27-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL Készült Győrújbarát Község Önkormányzata képviselő-testületének a Polgármesteri Hivatalban

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. július 11-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. július 11-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/38-18/2012. JEGYZİKÖNYV 2012. július 11-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácsterem 8130 Enying, Kossuth u. 26. Pıdör Gyula polgármester,

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Ikt. szám: IV. 84-11/2009. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Jogi és Ügyrendi Bizottságának

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Ikt. szám: IV. 102-6/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Jogi és Ügyrendi Bizottságának

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 12/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZOKTATÁSI INTÉZMÉNYFENNTARTÓ TÁRSULÁS TÁRSULÁSI TANÁCSA Szám: 645-1/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Lesence Völgye Általános Iskola közös fenntartására létrejött Közoktatási Intézményfenntartó

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 27.-én (pénteken) du órai kezdettel megtartott soros (nyílt) ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 27.-én (pénteken) du órai kezdettel megtartott soros (nyílt) ülésének 13/2015. Napirend: Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015. november 27.-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros (nyílt) ülésének Jegyzőkönyve 1.) Kéményseprő-ipari közszolgáltatás

Részletesebben

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9.

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Ügyrendi és Igazgatási Bizottsága 8200 Veszprém, Óváros tér 9. J E GY Z İ K Ö NY V 2014. március 24-én 15,00 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésérıl

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 120-27/2011. Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 5-én 18,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati

Részletesebben

A Mezıgazdasági és Gazdaságfejlesztési Bizottság ülésérıl készült jegyzıkönyv május 30.

A Mezıgazdasági és Gazdaságfejlesztési Bizottság ülésérıl készült jegyzıkönyv május 30. Lajosmizse Város Önkormányzat Mezıgazdasági és Gazdaságfejlesztési Bizottsága I/1209/18/2012. A Mezıgazdasági és Gazdaságfejlesztési Bizottság ülésérıl készült jegyzıkönyv 2012. május 30. Az ülésen hozott

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK NEMZETISÉGI, ÜGYRENDI ÉS ELLENİRZÉSI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt.sz.:: I. 240-5/2012 Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-808

Részletesebben

Bizottságának 2012. január 25-én megtartott n y í l t ülésérıl.

Bizottságának 2012. január 25-én megtartott n y í l t ülésérıl. Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete Humánpolitikai Bizottságának 2012. január 25-én megtartott n y í l t ülésérıl. Jelen vannak: Keserő Zoltán a Bizottság elnöke Hock János Bizottsági

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Magyargécben a Községi Önkormányzat Képviselı-testületének, valamint az Önkormányzat Pénzügyi és Ügyrendi Bizottságának 2011. november 29-i együttes ülésérıl. Jelen vannak:

Részletesebben

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 11. sz.

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 11. sz. a 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu 11. sz. J E G Y Z İ K Ö N Y V Képviselı-testülete nyílt ülésérıl 2013. október 10.-én Megtartott ülésérıl Az ülés helye: Tanácskozó terme

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Balatonboglár Városi Önkormányzat Képviselıtestülete Ügyrendi Bizottságának 2010. december 7-én megtartott nyílt ülésérıl. Jelen vannak: Csere Andrea bizottsági tag Dr. Györe

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 25- én 17 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 25- én 17 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szám: D-57-8 /2013. Jegyzőkönyv Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 25- én 17 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Képviselő-testület hivatala Doba, Kossuth

Részletesebben

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA

SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA Ikt. szám: IV. 84/2009. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŐLÉSÉNEK JOGI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGA J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlése Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2009.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 28.-án 17 órai kezdettel, a Községházán megtartott üléséről. Jelen vannak: Pusztai László polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeghalom Város Polgármesteri Hivatala Szeghalom, Szabadság tér 4-8., T.: 371-611. 1515/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Szeghalom Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. január 31-i soron

Részletesebben

117/2014. SZ. ET. A 10/2014.(III.14.) sz. költségvetési rendelet felülvizsgálatáról

117/2014. SZ. ET. A 10/2014.(III.14.) sz. költségvetési rendelet felülvizsgálatáról 117/2014. SZ. ET. A 10/2014.(III.14.) sz. költségvetési rendelet felülvizsgálatáról 1. Előterjesztő megnevezése, szavazati arány, nyilvánosság (aláírás 1. pont): Előterjesztő Szavazati arány Nyilvánosság

Részletesebben

Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. évi MUNKATERVE

Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. évi MUNKATERVE Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. évi MUNKATERVE Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. évi MUNKATERVE A képviselő-testület 2015. évben 9 ülést tart.

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2012. JÚNIUS 27-ÉN TARTOTT

JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2012. JÚNIUS 27-ÉN TARTOTT 1 Alap Község Önkormányzata 7011 Alap, Dózsa György utca 31. 25/221-102, 25/220-370 titkar.aphiv@invitel.hu JEGYZİKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2012. JÚNIUS 27-ÉN TARTOTT RENDKÍVÜLI

Részletesebben

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld községek képviselő-testületeinek április 11 -i nyilvános együttes ülésén.

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld községek képviselő-testületeinek április 11 -i nyilvános együttes ülésén. 1 ÁBRAHÁMHEGY- BALATONRENDES -SALFÖLD KÖZSÉGEK KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI -------------------------------------------------------- Ikt.szám: 620-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 15/2012. TERKA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2012. december 10. napján 14:30 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Olaszliszka Község Önkormányzat Képviselıtestületének 2009. január 27-én megtartott nyílt ülésérıl.

Jegyzıkönyv. Olaszliszka Község Önkormányzat Képviselıtestületének 2009. január 27-én megtartott nyílt ülésérıl. Jegyzıkönyv Készült: Olaszliszka Község Önkormányzat Képviselıtestületének 2009. január 27-én megtartott nyílt ülésérıl. Jelen vannak: jelenléti ív szerint. Fekete Gyula: köszönti a megjelenteket, megállapítja

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének 7/2014. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének Jegyzőkönyve Napirend: A polgármester beszámolója a két

Részletesebben

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 2007. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 2007. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 2007. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzıkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ Az önkormányzat tulajdonát

Részletesebben