Beszámoló a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított harmadik negyedéves Pénzügyi eredményéről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Beszámoló a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2014. harmadik negyedéves Pénzügyi eredményéről"

Átírás

1 Beszámoló a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított harmadik negyedéves Pénzügyi eredményéről Közzétéve: november 17.

2 Tartósan javuló EBITDA érték, növekvő fedezet és folyamatos fejlesztések a SYNERGON Csoportnál A jelentésben található negyedéves adatok nem könyvvizsgáltak. A konszolidált beszámoló részei az IFRS-ek alapján összeállított, konszolidált mérleg- és eredmény kimutatásokon alapulnak szeptember 30-án a vállalatcsoport beszámolási pénzneme a magyar forint, így az elemzés is forint alapon készült. A beszámolási periódusban alkalmazott számviteli politika azonos a legutolsó, könyvvizsgált éves beszámolóban bemutatott és alkalmazott elvekkel. A gyorsjelentésben szereplő adatközlési struktúra a korábbi időszakokhoz képest változásokat tartalmaz, amelyek kialakítására az aktuális IFRS szabályozásnak történő megfelelés és a könyvvizsgált beszámolóval való összhang megteremtése miatt került sor. Az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében a gyorsjelentés bázisadatait is a tényidőszakban alkalmazott struktúrának megfelelő bontásban és tartalommal közöljük. A beszámolóban bemutatott érték adatok eltérő jelzés esetén ezer forintban értendőek. SYNERGON Informatika Nyrt. konszolidált pénzügyi összefoglaló A első három negyedév eredményét meghatározó események és eredmények összefoglalója: - A Társaság bevételét 2014-ben már nem a Futár projekt dominálta, a vállalkozási tevékenyéghez kapcsolódó bevétel értéke 4,117 milliárd forint volt. - A Társaság nettó fedezet értéke millió forint volt, a fedezet hányad 28%-os. - A Társaság saját mérnökeivel egyedi, GOP támogatást elnyert fejlesztési projekteket finanszíroz, mindemellett halmozottan 44%-os költség megtakarítást ért el. - A Társaság harmadik negyedéves EBITDA hányada a második negyedéves duplájára nőtt, 4% pozitív értékkel zárt, az értéke 46 millió forint nyereség volt. A halmozott EBITDA veszteségből 68 millió ledolgozandó maradt az év utolsó negyedére. - A működési cash flow pozitív, 288 millió forint, a vállalat teljes cash egyenlege a 330 millió forint értékű GOP támogatások beérkezését követően pozitív lesz. Jelentés a SYNERGON Csoport 2014.első három negyedéves eredményéről 2/17.

3 Elnöki Köszöntő Tisztelt Részvényesek! Eredményesen zárta Társaságunk az elmúlt hónapokban azt a konszolidációs folyamatot, amely a tavalyi év hasonló időszakában kezdődött. A konszolidációt és átalakítási időszakot követve olyan működési, költséghatékonyságot javító, jövőbe mutató stratégiát kezdtünk megvalósítani, amely a SYNERGON Csoport önállóságát, pénzügyi stabilitását hivatott megteremteni. Átvilágítottuk szerződéseinket, és azon megbízásokat, amelyek az eredményes gazdálkodást nem biztosították megszűntettük. Az elmúlt három hónap során nem csak a működésünk újragondolását és a terveink megvalósítását folytattuk, hanem legnagyobb futó projektjeink zárását is elindítottuk. Örömmel jelenthetem be, hogy Közép-Kelet Európa legnagyobb és legújabb közösségi közlekedési projektjét sikerül lezárnunk, a FUTÁR rendszer a végtesztelésben hibátlanul működik, a budapesti utazóközönség megelégedettsége mellett. Jelenleg a rendszer végátadásának dokumentálása folyik. A FUTÁR Projekt átadása több lépcsőben indult el, a megbízói oldalról történő átvétel mellett az európai uniós szabályok szempontjait is figyelembe kellett vennünk. A fővárosi közösségi közlekedés megújítását célzó projekt átadását egy teljes körű pilot időszak előzte meg, mely időszak alatt sikeresen javítottunk ki minden hibát. A rendszer szükségességét és piacképességét igazolja, hogy a mobil utazástervező alkalmazás napokig vezette a letöltési listákat. A fővárosi közösségi közlekedés folyamatos fejlesztése a SYNERGON számára is további kihívásokat és megbízásokat jelent, ennek részeként a követő projektek száma megnőtt. Itt szeretném kiemelni a Combino, illetve a szállítás alatt lévő CAF villamosok integrálását, valamint azokat az infrastruktúrális felújítási munkákat, amelyek az alapszerződésben nem szerepeltek. Az átadott FUTÁR rendszer olyan lehetőséget kínál a SYNERGON Csoport számára, mely kompetenciákkal lehetőségünk teremtődött arra, hogy akár nemzetközi közösségi közlekedési rendszerek megújításában a jövőben részt tudjunk venni. Társaságunk több országban is tárgyalásokat folytat annak érdekében, hogy a FUTÁR-hoz hasonló rendszert a szomszédos országokban is megvalósíthassunk, vagy beavatkozhassunk hasonló, azonban nem a tervezett ütemben haladó projektekbe. A SYNERGON legnagyobb projektjének lezárása mellett a meglévő és nyereséges szerződéseink teljesítését folyamatosan látjuk el, ennek keretében a GDF Suez SAP környezetének kialakítását és üzemeltetését is cégcsoportunk végzi. Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. adatközpontjának kivitelezését követően karbantartási szerződést kötöttünk a Társasággal, melynek keretében a SYNERGON év végéig fővállalkozóként vesz részt az adatközpont üzemeltetésében. Jelentés a SYNERGON Csoport 2014.első három negyedéves eredményéről 3/17.

4 Az online pénztárgép piac lehetőséget kínál leányvállalatunk számára, hogy új és meglévő partnereit teljes körűen szolgálja ki, így a MÁV, BKV, Aldi és Office Depot rendszereinek szervizelését és szupportját is Társaságunk látja el. A korábbi terveinket, a Smart rendszerek megvalósítását, a működés átcsoportosításával felgyorsítottuk és ezzel együtt létrehoztuk a Smart Systems Kft-t, mely szeptemberétől látja el a SYNERGON Smart megoldások hazai és nemzetközi értékesítését. Az elmúlt hónapok jól mutatják, hogy a következetes, pénzügyi gazdálkodás, melynek köszönhetően a hitelállomány radikálisan lecsökkent, olyan lehetőségeket rejt, amelyekkel Társaságunk a közeli hónapokban és 2015 évben élni fog. Az európai uniós projektek elmaradása lehetőséget teremt számunkra, hogy a fegyelmezett gazdálkodás mellett még nagyobb figyelmet fordítsunk a jövőbeni terveink megvalósítására is, üzletszerzésre és a folyamatban lévő hazai és nemzetközi SYNERGON Smart pilot projektek megvalósításra. A megújított és újratervezett gazdálkodás, illetve munkánk gyümölcse várhatóan 2015-ben érik be, azonban már most is látszik, hogy a SYNERGON Csoport a következő években az innovatív, elektronikus közigazgatási és az új kormányzati elképzelések egyes részeinek megvalósítója lehet. Dobos Attila elnök-vezérigazgató Jelentés a SYNERGON Csoport 2014.első három negyedéves eredményéről 4/17.

5 A SYNERGON Csoport szeptember 30-i eredményelemzése év első kilenc hónapjában a SYNERGON Csoport millió forint árbevételt realizált. Az árbevétel ingadozást a Társaság bevételében jelenős részt képviselő Futár projekt időszakonként eltérő árbevétel értékei okozták ban az első kilenc hónapban 3,6 milliárd forint, 2014-ben 369 millió forint volt a Futár alap projekt számlázott bevétele. Az árbevételben első kilenc hónapjában a Futár projekttel összefüggésben, projekt alap rendszeréhez illesztendő kiegészítő szolgáltatások és egyedi fejlesztések értékesítése 350 millió forintot jelentett. A már teljesítetteken túl a Társaság további jelentős volumenű a Futár rendszerhez kapcsolódó fejlesztésen dolgozik, melyek beszerzési eljárása folyamatban van. A projekt keretében létrejött teljes utastájékoztatási és erőforrás gazdálkodási rendszer szoftveres és infrastrukturális üzemeltetési feladatait a Táraság a T-Systems Magyarország Zrt.-vel alkotott konzorciumban 2014 második félévétől új hosszú távú szerződés keretében végzi. Mind a bevételben, mind a nettó fedezet volumenében a tárgyidőszaki és az összehasonlító időszaki adatok közti eltérést okozott a BKV-Outsourcing projekt elszámolás változása. A Társaság a BKV-Outsourcing szolgáltatási szerződésének és az abból származó projektjének megvalósítását második félévétől átszervezte, - közgazdasági értelemben a feladatokat átadta, amely folyamat keretében pontosításra kerültek a T-Systems Magyarország Zrt. által végzett alvállalkozói feladatok és a teljesítésben vállalt felelősség. A SYNERGON Csoport Jelentés a SYNERGON Csoport 2014.első három negyedéves eredményéről 5/17.

6 fővállalkozói, projektszervezői feladatokat lát el, amivel kapcsolatban kialakításra került az az elszámolási rendszer, amelyre figyelemmel a Csoport a projekt hátralévő futamidejében ebből befolyó bevétel alapján - a pénz időértékét figyelembe véve - a teljes fennmaradó összegben követelést mutat be. Ezt a tételt a Csoport korrigálta a projektszervezés kapcsán megállapított teljesítmény piaci értékével, amelyet a hátralévő időben arányosan mutat ki bevételként. A nettó fedezet volumenére továbbra is hatással volt a piaci körülmények miatti licence értékesítések elmaradása - a központi beszerzések alapján teljesítendő megrendelések és licence értékesítések. A Társaság tervei szerint 2014-ben október- december között fog ez az elmaradás realizálódni, ami a beszámolási periódus forgalmi adataiban még nem szerepel. A Társaság a fedezet tömeg elmaradásából az elmúlt három hónap során 9%-ot ledolgozott. A fedezet tömeg stabilizálódására továbbra is számítunk, mivel a veszteséges projektek kiiktatásával az elnyert fenntarthatóan nyereséges portfólióban az új projektek fedezete tovább fogja növelni az értéket. A SYNERGON Integrátor Kft. által elnyert, a Honvédelmi Minisztérium részére szállított Microsoft licenszek értékesítésére vonatkozó szerződés október hónapban teljesítésre került. Az értékesítés volumen és eredmény hatása még kívül esik a beszámolási időszakon. A fedezet aránya első kilenc hónapban a 2013-ban teljesítettet 9%-al meghaladta, 28%-os volt. A folyamatos fedezet karbantartás a jövő árbevételét megalapozó fejlesztői és szakember költségek fedezése miatt szükséges. A fedezet karbantartást a veszteséges projektek kifuttatása is biztosítja. A fedezet tartalmat első félévben még terhelik a korábban megkötött, megoldásra váró, az átlagostól elmaradó fedezetű vállalkozási szerződések, ezek rendezése azonban folyamatos, a Társaság továbbra is számít a megoldás lényegi lépéseiben a partnerek konstruktív hozzáállására. A működési költségek összege az első kilenc hónapban 44%-os megtakarítást mutat az előző évi értékhez mérve. A Társaság költség-gazdálkodását a év végén újratervezte, ennek a folyamatnak negyedévről - negyedévre látszanak a számszaki eredményei. A munkavállalók létszámának projekt arányos optimalizálása és folyamatos karbantartása a Társaság eredmény-teljesítmény javulásának egyik alappillére. Az átlagos változáson belül kiemelendő, hogy a működési költségek tartalmazzák a Smart projektek megemelt fejlesztői létszámának költségeit, melyet a Társaság a támogatások mellett finanszíroz. A Smart projektek keretében a Társaság önálló fejlesztésű rendszereket hoz létre, amelyek pilot tesztelése és piaci bevezetése hazai és külföldi partner intézményekben zajlik. A hazai pilot eredményei alapján a piaci értékesítéshez partner és tőke bevonása folyamatban van. A Smart fejlesztések eredményei a Társaság tevékenységének jövőjét alapozzák meg. Az eredményesség stabilizálásával a tartozások további halmozása megállt. A következő időszak kiemelt feladata a korábbi évek veszteségeinek cash-flowt érintő kezelése lesz. A Futár projekt felhalmozott veszteségének kezelése a társaság jelenlegi napi működése során a szállítói egyenlegek kezelését jelenti. A működési folyamatok megszilárdítása után a Társaság Jelentés a SYNERGON Csoport 2014.első három negyedéves eredményéről 6/17.

7 negyedik negyedévtől a működési folyamatokról áttér a nagy volumenű szállítói egyenlegek összevont kezelésére. A Táraság elemzése szerint a befektetett eszközök a partner társaságok konstruktív hozzáállása mellett fedezetet jelentenek a Társaság felhalmozott nyitott szállítói tarozásainak rendezésére. A következő negyedévek során a Társaság a befektetett eszközeinek likviddé tételével tervezi a halmozott projekt tartozásait ledolgozni. Jelentés a SYNERGON Csoport 2014.első három negyedéves eredményéről 7/17.

8 SYNERGON Csoport mérlegváltozások bemutatása A Csoport konszolidált mérleg főösszege szeptember 30-án millió forint volt, ami december 31-hez viszonyítva 20%-os csökkenést jelent. Jelentés a SYNERGON Csoport 2014.első három negyedéves eredményéről 8/17.

9 A jelentős mérlegváltozások bemutatása Befektetett eszközök A befektetett eszközök értéke az elmúlt kilenc hónap alatt 9%-kal csökkent. A változásban hosszú távú tételek rövidbe sorolása játszott jelentős szerepet. A Smart projektek miatti eszköz, és immateriális eszköz beruházások miatt az eszközök értéke szinten maradt. Forgóeszközök A forgóeszközök együttes változása 33%-os csökkenés. A csökkenésben a kiszámlázással összefüggő készlet kivezetés és a projekt elszámolásból eredő követelés csökkenés voltak jelentősebbek. Hosszú lejáratú kötelezettségek A hosszú lejáratú kötelezettségek átlagos 55%-os csökkenésében meghatározó volt a nem banki kölcsönök további csökkenése, és a Társaság lízing kötelezettségeinek csökkenése. Rövid lejáratú kötelezettségek A rövid lejáratú kötelezettségek értéke az elmúlt kilenc hónap alatt 22%-al csökkent. A Társaságnak a banki hitel állománya és kitettsége a bankok felé jelentősen, 79%-kal, 727 millió forinttal csökkent. A fennálló 194 millió forint hitel állomány fedezete a Társaság tulajdonában álló, piaci értékét tekintve a hitel állomány fennálló összegét lényegesen meghaladó értékű ipari ingatlan. Az ipari ingatlan egészének vagy részbeli értékesítésével a hitel állományra és a további szállítói tartozásokra fedezetet lát a Társaság. Jelentés a SYNERGON Csoport 2014.első három negyedéves eredményéről 9/17.

10 SYNERGON Csoport Cash-flow A társaság nettó pénzeszköz állománya szeptember 30-án 111 millió forint hiteltartozás volt. A Társaság első féléves működési pénzegyenlege 288 millió forint pozitívum volt. A Társaság nettó pénzfelhasználása pozitív lesz, amint a GOP pályázatok keretében a Társaság által már pénzügyileg rendezett, megelőlegezett befektetések, összesen 330 millió forint összegben a GOP pályázat kifizetőtől a Társasághoz folyósításra kerülnek. A beszámoló kilenc havi időszakában a fent részletezett változások 30 millió forintos pénzeszköz felhasználást eredményeztek. Jelentés a SYNERGON Csoport 2014.első három negyedéves eredményéről 10/17.

11 A működésben felhalmozott pénzmozgás pozitív 288 millió forint volt. A működőtőke összetevőiben bekövetkezett változás 553 millió forinttal kompenzálta az eredményben realizált 291 millió forint felhasználást. A befektetések soron a GOP projektek beruházásai jelentettek pénzfelhasználást. A beszámoló záró időpontjában a Csoportnak 83 millió forint szabad pénzeszköze és 194 millió forint hitel felhasználással 111 millió forintos nettó pénzegyenlege volt. SYNERGON Csoport saját tőke változása szeptember 30-al a tárgyidőszak és bázisidőszak nyitó és záró fordulónapjai között történő saját tőkehányad változását változástípusonként mutatjuk be. Jelentés a SYNERGON Csoport 2014.első három negyedéves eredményéről 11/17.

12 A SYNERGON Informatika Nyrt. szavazati jogot biztosító tőke értékének bemutatása Részvényekre jutó hozam A konszolidációba vont kontrollált leányvállalatok köre Jelentés a SYNERGON Csoport 2014.első három negyedéves eredményéről 12/17.

13 Üzleti Beszámoló a vállalatok üzleti tevékenységeiről, a meghatározó gazdasági hatásokról és kockázatokról SYNERGON Integrator Kft. Rendszerintegráció és kereskedelem A Synergon Csoport rendszerintegrációval, adatközponti megoldásokkal és IT biztonsági szolgáltatásokkal foglalkozó leányvállalata sikeres időszakot zárt 2014 harmadik negyedévében is. A Társaság az elmúlt időszakban több ígéretes tárgyalást is lezárt, melyek tekintetében az ajánlatkérők döntésére várunk. A Siemens fővállalkozásában megvalósuló DBR M4 projekt sikeresen zárult, melynek eredményeként a SYNERGON 100 Millió forint feletti nagyságrendben biztosít infrastrukturális, hardver és szoftver megoldásokat a BKV részére. A honvédelmi Minisztérium 2014 évi Microsoft licenszeinek szállítására vonatkozóan a szállítási szerződés megkötésre került közel 400 millió forint értékben. GOP projektek A Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatásával megvalósuló K+F projektek megvalósítása a tervezett ütemben haladt 2014 harmadik negyedévében. A SYNERGON Smart Building intelligens épületmenedzsment rendszer fejlesztésének kutatási folyamata elérte a 80 %-os készültségi szintet. A tesztkörnyezetben való üzembiztos működést követően elkezdődött a pilot projekt éles üzeme a Miskolci Egyetemen. Ezzel párhuzamosan a Társaság a Kurszki Egyetemmel (Yugo-Zapadnyy Gosudarstvennyy Universitet) kötött megállapodás alapján megkezdte a Smart Metering rendszer Kurszki Egyetemre történő telepítésének előkészítését. Sikeres tesztüzemet követően a szoftver értékesítése több területen is megkezdődhet. A SYNERGON stratégiai célja továbbra is az, hogy a Smart Building termékével nemzetközi piacra lépjen. A Kurszki Egyetemmel megkötött stratégiai együttműködés részeként megvalósuló oroszországi pilot projekt és a Smart termékek oroszországi lokalizációja révén a Cégcsoport előtt megnyílik a lehetőség a sikeres oroszországi piacra lépésre. Ugyancsak a külföldi értékesítési lehetőségek erősítéseként a legszélesebb körű együttműködés szintjére emeltük a Bécsi Műszaki Egyetemmel való kutatási együttműködést. Ennek keretében egyre több közép-kelet-európai ország vezető műszaki egyetemeivel dolgozunk együtt a termék lokalizáción keresztül történő értékesítések előkészítése érdekében. A tárgyidőszakban 63 millió Forint támogatás kifizetése történt meg, további 264 millió forint kifizetésére történt igénylés leadásra. Jelentés a SYNERGON Csoport 2014.első három negyedéves eredményéről 13/17.

14 A SYNERGON Smart Grid okoshálózati rendszer fejlesztése kapcsán a kutatási folyamat az utolsó fejlesztési szakaszba lépett. A Társaság a tárgyidőszakban 25,8 millió Forint kifizetési igénylést nyújtott be a Nemzetgazdasági Minisztériumba. SYNERGON Datacenter beruházást támogató projektekben továbbra is a tervezéssel és a beruházás előkészítésével kapcsolatos folyamatok zajlanak. A Társaság a tárgyidőszakban a korábban benyújtott 42, 3 millió Forint kifizetést várja. FUTÁR Projekt A SYNERGON Integrator Kft harmadik negyedévében lezárta a FUTÁR projekt megvalósításával kapcsolatos feladatokat, ezt követően vette kezdetét a FUTÁR rendszer végső próbaüzeme. Az alapszerződésben foglaltak megvalósítása mellett a SYNERGON a harmadik negyedévben a követő projektek sorában megvalósította és határidőre befejezte 167 db az agglomerációs változások miatt érkező új jármű FUTÁR-ral történő szerelését. A Társaság megkezdte a követő projektek sorába tartozó újonnan beszerzett illetve gyártott CAF villamosok FUTÁR-ral történő szerelésével kapcsolatos feladatok tárgyában kötött szerződés teljesítését, valamint lezárta a Combino villamosok FUTÁR, kamera- és WiFi rendszerrel való ellátásának tervezésével kapcsolatos feladatokat. A tárgyidőszakban a Társaság több, az alapszerződésben megvalósított jármű szerelésekkel kapcsolatos felújítási, átszerelési, javítási munka végrehajtásában, illetve az infrastruktúra fejlesztésekben villamos vonalak rekonstrukciója - megállóhelyi és kijelzők telepítésével kapcsolatos megrendelést kapott. SYNERGON Outsource Kft. A GDF-SUEZ számára a felhő infrastruktúra kialakítása, valamint az optimalizálási szakasz lezárult, melynek eredményeként a GDF-nek nyújtott szolgáltatások a meglevő erőforrások sokkal költséghatékonyabb felhasználását, és ezzel együtt gazdaságosabb üzemeltetését is lehetővé teszik. Ugyancsak a GDF SUEZ csoport számára nyújtandó virtualizált SAP környezet kialakítását követően a folyamatos üzemeltetést is a SYNERGON Outsource Kft. biztosítja a jövőben. Jelentés a SYNERGON Csoport 2014.első három negyedéves eredményéről 14/17.

15 SYNERGON Retail Systems Kft. A vállalat 2014 harmadik negyedévet az elvárásoknak megfelelően zárta. Az SRS Kft harmadik negyedévében folytatta a Q2 időszakban megkezdett, de be nem fejezett online pénztárgép rendszerek telepítését és a külföldi partnerek rendszereinek engedélyeztetését. Szerviz területen a meglévő szerződéseknek megfelelően folyamatos, napi 24 órás szerviz és rendszertámogatási tevékenységeit maradéktalanul ellátta a Társaság, amely folytatta szerviztámogatási tevékenységét kiemelt partnerei: a MÁV, a BKV, a KiK, Stens OIl, Aldi, Office Depot, valamint további partnerei üzlethálózata számára. Az Aldi Magyarország Bt. két új üzletében sikeresen letelepítésre került az SRS rendszer. Emellett sikeresen folytatódott az üvegvisszaváltó automaták szupportja a SPAR üzlettáncnál. Tovább bővült az SRS Trafik rendszert használó üzletek száma. A jövőben ezeknek a rendszereknek a szerviztámogatását is elvégzi a Kft. SYNERGON Csoport létszám adatok a passzív állomány nélkül A SYNERGON vállalatok 2014 első kilenc havi záró létszáma 76 fővel kevesebb a 2013 évi azonos időszakhoz képest. Jelentés a SYNERGON Csoport 2014.első három negyedéves eredményéről 15/17.

16 Társasági Események A április 30-án a Társaság közgyűlése döntött a évi gazdálkodásról szóló beszámolók elfogadásáról, felelős könyvvizsgáló személyéről, felelős társaságirányítási beszámolókról. A közgyűlések határozatait a Társaság honlapján közzétette. Az Igazgatótanács Tagjai: DOBOS Attila (elnök) Dr. JESZENSZKY Zoltán Andrej GIRUTSKIY PAP-JÓZSA Dávid PAPP Csaba Tulajdonosi struktúra A Keler Zrt. által október 2-án a Társaság rendelkezésére bocsátott szeptember 30-i részvénykönyv alapján a Táraság részvényesei közt nem szerepel 5%-ot meghaladó nevesített részvényes. Jelentés a SYNERGON Csoport 2014.első három negyedéves eredményéről 16/17.

17 Felelősségvállalási nyilatkozatok A SYNERGON Informatikai Rendszereket Tervező és Kivitelező Nyilvánosan Működő részvénytársaság ezen, a társaság január 1-től szeptember 30-ig tartó 9 hónapra vonatkozó gazdálkodását bemutató tájékoztató adatait, a tőkepiacról szóló évi CXX. törvénynek és a Budapesti Értéktőzsde Zrt. Bevezetési és Forgalomban tartási Szabályokról szóló szabályzatnak megfelelően készítette el. A konszolidált kimutatások, a vezetőséi jelentés a Nemzetközi Számviteli Elveknek megfelelően, és a legjobb tudásunk alapján elkészített, nem auditált adatokat és állításokat tartalmaznak. Nem hallgatnak el olyan tényt, amely a társaság helyzetének megítélése szempontjából jelentőséggel bír. Ez a jelentés valós és megbízható képet ad a konszolidált vállalat eszközeiről, kötelezettségeiről, pénzügyi helyzetéről, valamint nyereségéről és veszteségéről, továbbá megbízható képet ad a konszolidált bemutatott vállalat helyzetéről, fejlődéséről, teljesítményéről, ismertetve a főbb kockázatokat és bizonytalansági tényezőket. Az összevont (konszolidált) beszámolót független könyvvizsgáló nem vizsgálta. A rendszeres és rendkívüli tájékoztatás elmaradásával, illetve félrevezető tartalmával okozott kár megtérítéséért a társaság, mint kibocsátó felel. Budapest, november 17. Dr. Jeszenszky Zoltán Igazgatótanács Tagja Dobos Attila Vezérigazgató, Igazgatótanács Elnöke További információ: SYNERGON Informatika Nyrt Budapest, Vak Bottyán u. 75. A-C. II. emelet Telefon: (1) Fax: (1) investor.relations@synergon.hu Jelentés a SYNERGON Csoport 2014.első három negyedéves eredményéről 17/17.

Negyedéves Jelentés a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2015. első negyedéves Pénzügyi eredményéről

Negyedéves Jelentés a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2015. első negyedéves Pénzügyi eredményéről Negyedéves Jelentés a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2015. első negyedéves Pénzügyi eredményéről Közzétéve: 2015. május 29. Egyensúlyban zárt a negyedéves eredmény, nagy és továbbra is fennálló

Részletesebben

Negyedéves Jelentés a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2015. féléves Pénzügyi eredményéről

Negyedéves Jelentés a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2015. féléves Pénzügyi eredményéről Negyedéves Jelentés a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2015. féléves Pénzügyi eredményéről Közzétéve: 2015. augusztus 27. A SYNERGON Csoportnál Egyensúlyban zárt a negyedéves eredmény, továbbra

Részletesebben

Beszámoló a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2014. első féléves pénzügyi eredményéről

Beszámoló a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2014. első féléves pénzügyi eredményéről Beszámoló a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2014. első féléves pénzügyi eredményéről Közzétéve: 2014. augusztus 29. Javuló EBITDA érték, növekvő fedezet és folyamatos fejlesztések a SYNERGON

Részletesebben

Negyedéves Jelentés a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2015. harmadik negyedéves Pénzügyi eredményéről

Negyedéves Jelentés a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2015. harmadik negyedéves Pénzügyi eredményéről Negyedéves Jelentés a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2015. harmadik negyedéves Pénzügyi eredményéről Közzétéve: 2015. november 30. SYNERGON Informatika Nyrt. 2015. harmadik negyedéves jelentése

Részletesebben

Beszámoló a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2014. első negyedéves pénzügyi eredményéről

Beszámoló a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2014. első negyedéves pénzügyi eredményéről Beszámoló a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2014. első negyedéves pénzügyi eredményéről Közzétéve: 2014. május 30. Kiegyensúlyozott árbevétel, fedezet és folyamatos fejlesztések a SYNERGON

Részletesebben

2011.01.01-2011.06.30. Befektetői kapcsolattartó: Nemes Attila, IT elnök. TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

2011.01.01-2011.06.30. Befektetői kapcsolattartó: Nemes Attila, IT elnök. TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Társaság neve: TvNetwork Nyrt. Telefon: 890-2001 Társaság címe: 1138 Bp., Váci út 168/A Telefax: 890-1590 Ágazati besorolás: Távközlés E-mail cím: tozsde@tvnetwork.hu Beszámolási időszak: 2011.01.01-2011.06.30.

Részletesebben

TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2012. I. félévi jelentése

TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2012. I. félévi jelentése TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2012. I. félévi jelentése Cégadatok Cégnév: TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosam Működő Részvénytársaság Rövidített

Részletesebben

KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT.

KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. 2017. FÉLÉVES JELENTÉS Jóváhagyta a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. igazgatósága 2017. augusztus 24-én Vezetőségi jelentés 2017. 1. félév működésének főbb jellemzői:

Részletesebben

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2007. I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2007. I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2007. I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati

Részletesebben

K Ö Z G Y Ű L É S I M E G H Í V Ó

K Ö Z G Y Ű L É S I M E G H Í V Ó K Ö Z G Y Ű L É S I M E G H Í V Ó Az EGIS Gyógyszergyár Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (a továbbiakban Társaság, székhelye: 1106 Budapest, Keresztúri út 30-38.) értesíti tisztelt részvényeseit, hogy

Részletesebben

KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉSE Pécs, április 4.

KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉSE Pécs, április 4. KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉSE 2016. Pécs, 2017. április 4. Az Európai Parlament és Tanács 1606/2002. EK rendelet 4. cikke előírja,

Részletesebben

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2006. ÉVI GYORSJELENTÉSE

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2006. ÉVI GYORSJELENTÉSE KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2006. ÉVI GYORSJELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati besorolás:

Részletesebben

Elemzői brief május február február 14. Változások a Synergon jelentési struktúrájában

Elemzői brief május február február 14. Változások a Synergon jelentési struktúrájában Elemzői brief 2006. május február 3. 14.2006. február 14. Változások a Synergon jelentési struktúrájában A változtatás háttere Az 1999-es tőzsdei bevezetés óta gyakorlatilag változatlan gyorsjelentési

Részletesebben

A HUNGAGENT KERESKEDELMI NYRT Tpt. tv. szerinti 2006. I. féléves gyorsjelentése

A HUNGAGENT KERESKEDELMI NYRT Tpt. tv. szerinti 2006. I. féléves gyorsjelentése HUNGAGENT NYRT 2013 Pomáz, Rózsa u. 17. Tel.: 26-525-680, Fax: 26-326-330 hungagent@mail.datanet.hu www.hungagent.hu A HUNGAGENT KERESKEDELMI NYRT Tpt. tv. szerinti 2006. I. féléves gyorsjelentése KONSZOLIDÁLT

Részletesebben

www.bet.hu www.kozzetetelek.hu www.appeninnholding.com

www.bet.hu www.kozzetetelek.hu www.appeninnholding.com Az Appeninn Nyrt. a Tpt. 53. által előírt kötelezettségének megfelelően az alábbiakban közzé teszi a 2013. üzleti évéről szóló Összefoglaló jelentését. KÖZZÉTETT INFORMÁCIÓK 2013. április 12-től a jelentés

Részletesebben

A KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG I. FÉLÉVES JELENTÉSE

A KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG I. FÉLÉVES JELENTÉSE A KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 06. I. FÉLÉVES JELENTÉSE Társaság neve: Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Társaság címe: 76

Részletesebben

TR Investment Nyrt. TR Investment Nyilvánosan Működő Részvénytársaság NEGYEDÉVES JELENTÉS 2015.01.01-2015.03.31

TR Investment Nyrt. TR Investment Nyilvánosan Működő Részvénytársaság NEGYEDÉVES JELENTÉS 2015.01.01-2015.03.31 Nyrt NEGYEDÉVES JELENTÉS 2015.01.01-2015.03.31 Nyrt. 1048. Budapest Megyeri út 202. Nyrt Tartalomjegyzék 1, Felelősség vállalási nyilatkozat 2, Vezetőségi jelentés 3, Közzétételek 4, 2015. I negyedév mérleg

Részletesebben

A konszolidált éves beszámoló elemzése

A konszolidált éves beszámoló elemzése A konszolidált éves beszámoló elemzése A konszolidált éves beszámoló a Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardokkal összhangban készült el. 2005. évtől kezdődően, Magyarország uniós csatlakozásával a

Részletesebben

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT ÉVI GYORSJELENTÉSE

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT ÉVI GYORSJELENTÉSE KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2007. ÉVI GYORSJELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati besorolás:

Részletesebben

A HM ipari részvénytársaságok 2010. I-III, negyedéves gazdálkodásának elemzése. 2009. év bázis. 2010. évi terv

A HM ipari részvénytársaságok 2010. I-III, negyedéves gazdálkodásának elemzése. 2009. év bázis. 2010. évi terv A HM ipari részvénytársaságok 21. I-III, es gazdálkodásának elemzése 1./ HM Armcom Kommunikációtechnikai Zrt. Megnevezés 29. év bázis 21. évi 21. III. Adatok ezer Ft-ban Bázis Terv index index () () Nettó

Részletesebben

Tájékoztató a Synergon Csoport 2008. évi eredményéről

Tájékoztató a Synergon Csoport 2008. évi eredményéről Tájékoztató a Synergon Csoport 2008. évi eredményéről Közzétéve: 2009. március 13. Tájékoztató a Synergon Csoport 2008. évi eredményéről Növekvő árbevétel a romló üzleti környezet ellenére A jelentésben

Részletesebben

KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ AZ EU ÁLTAL BEFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK (IFRS-ek) SZERINT

KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ AZ EU ÁLTAL BEFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK (IFRS-ek) SZERINT WABERER'S International ZRt. 2012-2014. évi KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ AZ EU ÁLTAL BEFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK (IFRS-ek) SZERINT a vállalkozás vezetője (képviselője) WABERER'S International

Részletesebben

Ezen beszámoló az eredeti angol nyelvu jelentés fordítása. Bármely eltérés esetén az eredeti angol nyelvu jelentés az irányadó.

Ezen beszámoló az eredeti angol nyelvu jelentés fordítása. Bármely eltérés esetén az eredeti angol nyelvu jelentés az irányadó. US GAAP szerinti konszolidált éves beszámolója 2003. és 2002. december 31-én végzodo évekre független könyvvizsgálói jelentéssel együtt Ezen beszámoló az eredeti angol nyelvu jelentés fordítása. Bármely

Részletesebben

Kiegészítő melléklet

Kiegészítő melléklet Adószám: Törvényszék: Bejegyző határozat száma: Nyilvántartási szám: 18191705-1-42 01 Fővárosi Törvényszék PK 60540 /2006/ 01/ / Barankovics István Alapítvány 1078 Budapest, István utca 44 2012 Fordulónap:

Részletesebben

PK1. Általános információk a pénzügyi adatokra vonatkozóan. Szegedi Erõmû Kft., Szeged ,00 100,00 L

PK1. Általános információk a pénzügyi adatokra vonatkozóan. Szegedi Erõmû Kft., Szeged ,00 100,00 L Pénzügyi kimutatásokhoz kapcsolódó adatlapok A gyorsjelentés teljes szövege megtekinthetõ a Magyar Tõkepiac 2002. május 13-i számában, a Budapesti Értéktõzsde hivatalos honlapján (www.bet.hu), valamint

Részletesebben

CIG PANNÓNIA ÉLETBIZTOSÍTÓ NYRT.

CIG PANNÓNIA ÉLETBIZTOSÍTÓ NYRT. CIG PANNÓNIA ÉLETBIZTOSÍTÓ NYRT. NEGYEDÉVES TÁJÉKOZTATÓ 2011. ELSŐ NEGYEDÉV 2011. május 18. 1. Összefoglaló A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. (a továbbiakban: Kibocsátó) a mai napon nyilvánosságra hozza

Részletesebben

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2006. I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati

Részletesebben

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT.

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. NEGYEDÉVES TÁJÉKOZTATÓ 2016. MÁSODIK NEGYEDÉV 2016. augusztus 23. 1. Összefoglaló Jelen tájékoztató célja, hogy a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító

Részletesebben

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT.

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. NEGYEDÉVES TÁJÉKOZTATÓ 2014. MÁSODIK NEGYEDÉV 2014. augusztus 12. 1. Összefoglaló Jelen tájékoztató célja, hogy a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító

Részletesebben

Az OTP Bank Rt I. félévi összefoglaló nem konszolidált, nem auditált IAS pénzügyi adatai A Bank I. félévi fejlõdése

Az OTP Bank Rt I. félévi összefoglaló nem konszolidált, nem auditált IAS pénzügyi adatai A Bank I. félévi fejlõdése Az OTP Bank Rt. 2001. I. félévi összefoglaló nem konszolidált, nem auditált IAS pénzügyi adatai Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. elkészítette 2001. június 30-ával zárult félévre vonatkozó

Részletesebben

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT.

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. NEGYEDÉVES TÁJÉKOZTATÓ 2016. ELSŐ NEGYEDÉV 2016. május 24. 1. Összefoglaló Jelen tájékoztató célja, hogy a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító

Részletesebben

A konszolidációs körbe tartozó gazdasági társaság közgyűlésén a döntéshozatalban való részvétel lehetőségét biztosító szavazati jog.

A konszolidációs körbe tartozó gazdasági társaság közgyűlésén a döntéshozatalban való részvétel lehetőségét biztosító szavazati jog. ADATLAPOK Társaság neve: Synergon Informatika Rt. Telefon: 399-5793 Társaság címe: 1047 Budapest, Baross u. 91-95. Telefax: 399-5599 Ágazati besorolás: Informatika E-mail cím: investor.relations@synergon.hu

Részletesebben

Beszámoló a Synergon Csoport IFRS szerint összeállított 2013. első féléves pénzügyi eredményéről

Beszámoló a Synergon Csoport IFRS szerint összeállított 2013. első féléves pénzügyi eredményéről Beszámoló a Synergon Csoport IFRS szerint összeállított 2013. első féléves pénzügyi eredményéről Közzétéve: 2013. augusztus 31. Jelentős árbevétel növekmény és költség kontroll javították az eredményességet

Részletesebben

Negyedéves mérőszámok 2017 Q július 5.

Negyedéves mérőszámok 2017 Q július 5. Negyedéves mérőszámok 217 Q2 217. július 5. Negyedéves mérőszámok A DUNA HOUSE Cégcsoport jelen jelentésben olyan pénzügyi mérőszámokat tesz közzé, amelyek a negyedévet követően előzetesen már rendelkezésre

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2015. 01. 01. 2015. 12. 31. Budapest, 2016. április 30... A vállalkozás vezetője ( képviselője ) 1 1. Általános bemutatás A vállalkozás neve: STEMO MARKETING Kft. A vállalkozás rövidített

Részletesebben

Nemzetközi REFA Controllerképző

Nemzetközi REFA Controllerképző Nemzetközi REFA Controllerképző tanfolyam 1. modul: Mutatószámok és mérlegelemzés 2. nap : Számvitel alapjai feladatok, kérdések, cash flow, mutatószámok és likviditáskezelés előkészítés Előadó: Szívós

Részletesebben

PK1. Általános információk a pénzügyi adatokra vonatkozóan. Jegyzett tőke (e Ft) Szegedi Erőmű Kft., Szeged ,00 100,00 L

PK1. Általános információk a pénzügyi adatokra vonatkozóan. Jegyzett tőke (e Ft) Szegedi Erőmű Kft., Szeged ,00 100,00 L Pénzügyi kimutatásokhoz kapcsolódó adatlapok A gyorsjelentés teljes szövege megtekinthető a Magyar Tőkepiac 2002. augusztus 8-i számában, a Budapesti Értéktőzsde hivatalos honlapján (www.bet.hu), valamint

Részletesebben

A Pannunion Csomagolóanyag Zrt I. negyedév időszakának gyorsjelentése május 5.

A Pannunion Csomagolóanyag Zrt I. negyedév időszakának gyorsjelentése május 5. A Pannunion Csomagolóanyag Zrt. 2008. I. negyedév időszakának gyorsjelentése 2008. május 5. 9700 Szombathely, Puskás Tivadar u. 6. Tel.: +36-94-522-500 Fax: +36-94-522-502 E-mail: info@pannunion.hu Cégbíróság:

Részletesebben

MVM PARTNER Energiakereskedelmi ZRt. ÜZLETI JELENTÉS ÉVRŐL

MVM PARTNER Energiakereskedelmi ZRt. ÜZLETI JELENTÉS ÉVRŐL MVM PARTNER Energiakereskedelmi ZRt. ÜZLETI JELENTÉS 2008. ÉVRŐL Budapest, 2009. március 2. 1 ÜGYVEZETÉS BESZÁMOLÓJA 1.1 Vezetői Összefoglaló Az MVM Partner ZRt. (továbbiakban MVM Partner) működésének

Részletesebben

Konszolidált pénzügyi beszámoló

Konszolidált pénzügyi beszámoló Konszolidált pénzügyi beszámoló (MAGYAR SZÁMVITELI SZABÁLYOK ALAPJÁN) 1997. december 31. Üzleti jelentés a Magyar Külkereskedelmi Bank Rt. 1997. évi magyar számviteli szabályok szerint készített konszolidált

Részletesebben

Társaság neve: Társaság címe: Ágazati besorolás Beszámolási időszak Graphisoft Park SE Telefon 437 3040 1031 Budapest, Záhony u. 7. Ingatlan gazdálkodás 2007. július 01. - 2007. szeptember 30. Telefax

Részletesebben

Elemzés, értékelés 2017.

Elemzés, értékelés 2017. Adószám: 18256127-2-43 Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Bejegyző határozat száma: 16 PK.60914/2001/1 Nyilvántartási szám: 01/01/86227 1212 Budapest, Zsolnai utca 28 2017. Fordulónap: 2017. december

Részletesebben

Graphisoft Park SE Telefon Budapest, Záhony u. 7. Ingatlan gazdálkodás január március 31.

Graphisoft Park SE Telefon Budapest, Záhony u. 7. Ingatlan gazdálkodás január március 31. Társaság neve: Társaság címe: Ágazati besorolás Beszámolási időszak Graphisoft Park SE Telefon 437 3040 1031 Budapest, Záhony u. 7. Ingatlan gazdálkodás 2007. január 01. - 2007. március 31. Telefax 368

Részletesebben

K&H negatív is pozitív tőkevédett származtatott zártvégű alap. 2014.évi Féléves beszámoló Beszámolási időszak: 2014.01.01-2014.06.30.

K&H negatív is pozitív tőkevédett származtatott zártvégű alap. 2014.évi Féléves beszámoló Beszámolási időszak: 2014.01.01-2014.06.30. K&H negatív is pozitív tőkevédett származtatott zártvégű alap 214.évi Féléves beszámoló Beszámolási időszak: 214.1.1-214.6.3. 213. EREDMÉNYKIMUTATÁS (eft) 5.13-12.31. I. Pénzügyi műveletek bevételei 46

Részletesebben

Tisztelt Részvényesek!

Tisztelt Részvényesek! Tisztelt Részvényesek! A Pannon Váltó Nyrt. Igazgatósága az alábbiakban teszi közzé a 2015. április 30-n 13.00 órakor tartandó közgyűléséhez kapcsolódó tájékoztató anyagokat és határozati javaslatokat:

Részletesebben

Évközi konszolidált pénzügyi kimutatások

Évközi konszolidált pénzügyi kimutatások Melléklet a 2016. negyedéves Időközi Vezetőségi Beszámolóhoz Évközi konszolidált pénzügyi kimutatások az ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaságról és konszolidálásba bevont vállalkozásairól

Részletesebben

Fontosabb társasági adatok

Fontosabb társasági adatok Fontosabb társasági adatok 3 3 3 3 3 5 3 3 56 5 5 5 3 5 6 3 5 ❶ 6 ❶ 3 5 3 3 3 5 6 3 3 6 6 Tartalom Elnöki levél 5 6 3 10 6 5 3 6 5 3 3 3 6 6 3 8 10 6 Olvasó Árpád, az igazgatóság elnöke ❶ 6 8 6 5 8 6

Részletesebben

1. táblázat: A hitelintézetek nemteljesítő hitelei (bruttó értéken)** Állomány (mrd Ft) Arány (%)

1. táblázat: A hitelintézetek nemteljesítő hitelei (bruttó értéken)** Állomány (mrd Ft) Arány (%) SAJTÓKÖZLEMÉNY a hitelintézetekről 1 a II. negyedév végi 2 prudenciális adataik alapján Budapest, augusztus 25. A hitelintézetek mérlegfőösszege II. negyedévben 581,8 milliárd Ft-tal, 1,7%-kal nőtt, így

Részletesebben

OTP Jelzálogbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság. XVI. Jelzáloglevél Program. Alaptájékoztatójának. 1. számú kiegészítése

OTP Jelzálogbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság. XVI. Jelzáloglevél Program. Alaptájékoztatójának. 1. számú kiegészítése OTP Jelzálogbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság XVI. Jelzáloglevél Program Alaptájékoztatójának 1. számú kiegészítése Jelen dokumentum alapjául szolgáló összevont alaptájékoztató két alaptájékoztatót

Részletesebben

SEM IX. Városfejlesztő Zrt. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2011. ÉVI ÉVES BESZÁMOLÓHOZ

SEM IX. Városfejlesztő Zrt. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2011. ÉVI ÉVES BESZÁMOLÓHOZ SEM IX. Városfejlesztő Zrt. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2011. ÉVI ÉVES BESZÁMOLÓHOZ Budapest, 2012. március 28. 1. SZÁMVITELI POLITIKA A SEM IX. Városfejlesztő Zrt. könyveit és nyilvántartásait a Számviteli

Részletesebben

A HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. és a nonprofit kft-k 2010. I-III negyedéves gazdálkodásának elemzése

A HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. és a nonprofit kft-k 2010. I-III negyedéves gazdálkodásának elemzése A HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. és a nonprofit kft-k 2010. I-III es gazdálkodásának elemzése 1.) HM Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt. 2.) Megnevezés 2009. évi bázis 2010.

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY. A hitelintézeti idősorok és sajtóközlemény az MNB-nek ig jelentett összesített adatokat tartalmazzák. 3

SAJTÓKÖZLEMÉNY. A hitelintézeti idősorok és sajtóközlemény az MNB-nek ig jelentett összesített adatokat tartalmazzák. 3 SAJTÓKÖZLEMÉNY a hitelintézetekről 1 a IV. negyedév végi 2 prudenciális adataik alapján Budapest, 2018. február 28. A hitelintézetek mérlegfőösszege IV. negyedévben további 1,5%-kal nőtt, év egészében

Részletesebben

Kiegészítő melléklet 2017.

Kiegészítő melléklet 2017. Adószám: Cégbíróság: Cégjegyzék szám: 14852408-1-42 Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 01-09-923001 Borsika Gyermekközpont Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 1106 Budapest, Borsika utca 21

Részletesebben

. melléklet a /2013. (XII. 29.) MNB rendelethez

. melléklet a /2013. (XII. 29.) MNB rendelethez . melléklet a /2013. (XII. 29.) MNB rendelethez 6. melléklet a./2013 (XII....) MNB rendelethez A kockázati tőkealap és a kockázati tőkealap-kezelő felügyeleti jelentései Táblakód Megnevezés ÖSSZEFOGLALÓ

Részletesebben

Negyedéves mérőszámok

Negyedéves mérőszámok Negyedéves mérőszámok 217 Q3 217. október 6. Negyedéves mérőszámok A DUNA HOUSE Cégcsoport jelen jelentésben olyan pénzügyi mérőszámokat tesz közzé, amelyek a negyedévet követően előzetesen már rendelkezésre

Részletesebben

Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület. 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31

Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület. 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31 A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek Egyszerűsített éves beszámolója Kelt: Budapest 2012.április 21. egyéb szervezet vezetője Statisztikai

Részletesebben

Graphisoft Park SE Telefon 437 3040 1031 Budapest, Záhony u. 7. Információ technológia 2006. augusztus 21. - 2006. szeptember 30.

Graphisoft Park SE Telefon 437 3040 1031 Budapest, Záhony u. 7. Információ technológia 2006. augusztus 21. - 2006. szeptember 30. Társaság neve: Társaság címe: Ágazati besorolás Beszámolási időszak Graphisoft Park SE Telefon 437 3040 1031 Budapest, Záhony u. 7. Információ technológia 2006. augusztus 21. - 2006. szeptember 30. Telefax

Részletesebben

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT.

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. NEGYEDÉVES TÁJÉKOZTATÓ 2014. ELSŐ NEGYEDÉV 2014. május 15. 1. Összefoglaló Jelen tájékoztató célja, hogy a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító

Részletesebben

A SYNERGON INFORMATIKA NYRT. 2008. DECEMBER 31-i ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Budapest, 2009. február 13. I. Általános rész 1. A társaság bemutatása A cég neve: Synergon Informatikai Rendszereket

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ JELENTÉS A 4iG NYRT. AUDIT BIZOTTSÁGA RÉSZÉRE

KIEGÉSZÍTŐ JELENTÉS A 4iG NYRT. AUDIT BIZOTTSÁGA RÉSZÉRE KIEGÉSZÍTŐ JELENTÉS A 4iG NYRT. AUDIT BIZOTTSÁGA RÉSZÉRE 1.) Az elvégzett könyvvizsgálat eredményeinek ismertetése: A könyvvizsgálat során nem találtunk lényeges hiányosságot a Társaság folyamataiban,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS ÉS HATÁROZATI JAVASLATOK

ELŐTERJESZTÉS ÉS HATÁROZATI JAVASLATOK ELŐTERJESZTÉS ÉS HATÁROZATI JAVASLATOK az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1013 Budapest, Várkert rakpart 17. fszt. 1., Cg. 01-10-043483) 2018. április 16-án 14 órakor, a 1054

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY. a hitelintézetekről 1 a I. negyedév végi 2 prudenciális adataik alapján

SAJTÓKÖZLEMÉNY. a hitelintézetekről 1 a I. negyedév végi 2 prudenciális adataik alapján SAJTÓKÖZLEMÉNY a hitelintézetekről 1 a 2017. I. negyedév végi 2 prudenciális adataik alapján Budapest, 2017. május 31. A hitelintézetek mérlegfőösszege 2017. I. negyedévben 127,0 milliárd Ft-tal, 0,4%-

Részletesebben

Évközi konszolidált pénzügyi kimutatások

Évközi konszolidált pénzügyi kimutatások Évközi konszolidált pénzügyi kimutatások AKKO INVEST Nyilvánosan Működő Részvénytársaságról és konszolidálásba bevont leányvállalatairól a 2019. I. félévéről az Európai Unió által befogadott Nemzetközi

Részletesebben

OTP Jelzálogbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság. XVI. Jelzáloglevél Program. Alaptájékoztatójának. 3. számú kiegészítése

OTP Jelzálogbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság. XVI. Jelzáloglevél Program. Alaptájékoztatójának. 3. számú kiegészítése OTP Jelzálogbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság XVI. Jelzáloglevél Program Alaptájékoztatójának 3. számú kiegészítése Jelen dokumentum alapjául szolgáló összevont alaptájékoztató két alaptájékoztatót

Részletesebben

BKV ELŐRE SPORT CLUB KÖZHASZNÚ SZERVEZET. A BKV Előre SC 2010. évi Közhasznúsági Jelentése

BKV ELŐRE SPORT CLUB KÖZHASZNÚ SZERVEZET. A BKV Előre SC 2010. évi Közhasznúsági Jelentése BKV ELŐRE SPORT CLUB KÖZHASZNÚ SZERVEZET 2 2. Vezetői összefoglaló A BKV Előre SC elkészítette az egyesület 2010. évi gazdálkodásáról szóló Közhasznúsági Jelentését, a közhasznú eredmény kimutatást és

Részletesebben

(az adatok ezer forintban értendők) *(a konszolidált táblázatok alatt minden esetben dőlt betűvel tüntettük fel a társaság nem konszolidált számait)

(az adatok ezer forintban értendők) *(a konszolidált táblázatok alatt minden esetben dőlt betűvel tüntettük fel a társaság nem konszolidált számait) TR 2014 Szöveges magyarázat a 2014. üzleti évhez: Társaságunk a 2014. év során tőkeerejének növelését tűzte ki fő prioritásként. A kiemelt célok között szerepelt a korábbi bankhitelek saját forrásokkal

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Az Érdi Városi Televízió és Kulturális Nonprofit Kft. 2011 évre vonatkozó Egyszerűsített Éves beszámolójához

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Az Érdi Városi Televízió és Kulturális Nonprofit Kft. 2011 évre vonatkozó Egyszerűsített Éves beszámolójához A Kft. rövid bemutatása : KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Az Érdi Városi Televízió és Kulturális Nonprofit Kft. 2011 évre vonatkozó Egyszerűsített Éves beszámolójához A társaságot, mint egyszemélyes Kft.-t Érd Város

Részletesebben

Kiegészítő melléklet a évi éves pénztári beszámolóhoz 2

Kiegészítő melléklet a évi éves pénztári beszámolóhoz 2 Kiegészítő melléklet 2006. év 1., Általános kiegészítések A Pénztár működési formája: kiegészítő önsegélyező pénztár Alapítás időpontja: 2003.06.30. Fő tevékenysége: területi alapon szerveződő önsegélyező

Részletesebben

Melléklet a 2014. negyedéves Időközi Vezetőségi Beszámolóhoz Évközi konszolidált pénzügyi kimutatások

Melléklet a 2014. negyedéves Időközi Vezetőségi Beszámolóhoz Évközi konszolidált pénzügyi kimutatások Melléklet a 2014. negyedéves Időközi Vezetőségi Beszámolóhoz Évközi konszolidált pénzügyi kimutatások az ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaságról és konszolidálásba bevont vállalkozásairól

Részletesebben

A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Rt. 2001. évi gyorsjelentése

A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Rt. 2001. évi gyorsjelentése A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Rt. 2001. évi gyorsjelentése A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Rt. 2001. évi gyorsjelentése A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. 2016/2017. évi Forint. Keretösszegű Kötvényprogramja. Összevont Alaptájékoztatójának. 3. számú kiegészítése

Az OTP Bank Nyrt. 2016/2017. évi Forint. Keretösszegű Kötvényprogramja. Összevont Alaptájékoztatójának. 3. számú kiegészítése Az OTP ank Nyrt. 2016/2017. évi 200.000.000.000 Forint Keretösszegű Kötvényprogramja Összevont Alaptájékoztatójának 3. számú kiegészítése Jelen dokumentum alapjául szolgáló összevont alaptájékoztató két

Részletesebben

Féléves jelentés 2016

Féléves jelentés 2016 Féléves jelentés 2016 Konszolidált eredménykimutatás IFRS konszolidált, nem auditált eredménykimutatás (millió forintban) 2016. 2015. Változás %-ban Kamat- és kamatjellegû bevételek 29.102 35.616-18,29%

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY. Az államháztartás és a háztartások pénzügyi számláinak előzetes adatairól II. negyedév

SAJTÓKÖZLEMÉNY. Az államháztartás és a háztartások pénzügyi számláinak előzetes adatairól II. negyedév 5. I. 5. III. 6. I. 6. III. 7. I. 7. III. 8. I. 8. III. 9. I. 9. III. 1. I. 1. III. 11. I. 11. III. 1. I. 1. III. 1. I. 1. III. 14. I. 14. III. 15. I. 15. III. 16. I. SAJTÓKÖZLEMÉNY Az államháztartás és

Részletesebben

TR Investment Nyrt. TR Investment Nyilvánosan Működő Részvénytársaság FÉLÉVES JELENTÉS 2015.01.01-2015.06.30

TR Investment Nyrt. TR Investment Nyilvánosan Működő Részvénytársaság FÉLÉVES JELENTÉS 2015.01.01-2015.06.30 TR Investment Nyilvánosan Működő Részvénytársaság FÉLÉVES JELENTÉS 2015.01.01-2015.06.30 1 Tartalomjegyzék 1, Felelősség vállalási nyilatkozat 2, Vezetőségi jelentés 3, Közzétételek 4, 2015. I féléves

Részletesebben

KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT.

KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. A KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. IDŐKÖZI VEZETŐSÉGI BESZÁMOLÓJA 2010. NOVEMBER 1. A TÁRSASÁG CÉGADATAI A Társaság cégneve: Rövidített cégnév: Kulcs-Soft Nyrt. Székhelye: 1022 Budapest, Törökvész út

Részletesebben

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT.

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. NEGYEDÉVES TÁJÉKOZTATÓ 2015. MÁSODIK NEGYEDÉV 2015. augusztus 18. 1. Összefoglaló Jelen tájékoztató célja, hogy a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító

Részletesebben

MEGHÍVÓ. A Közgyűlés helyszíne: Marriott Szálló, Erzsébet terem Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

MEGHÍVÓ. A Közgyűlés helyszíne: Marriott Szálló, Erzsébet terem Budapest, Apáczai Csere János utca 4. MEGHÍVÓ A BorsodChem Rt. (3702 Kazincbarcika, Bolyai tér 1., a továbbiakban: a Társaság ) Igazgatósága a Társaság 2003. évi rendes közgyűlését 2003. április 30-án 10 00 órára hívja össze A Közgyűlés helyszíne:

Részletesebben

Herendi Porcelánmanufaktúra Rt. Egészségpénztára

Herendi Porcelánmanufaktúra Rt. Egészségpénztára Herendi Porcelánmanufaktúra Rt. Egészségpénztára KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2004. ÉVI ÉVES PÉNZTÁRI BESZÁMOLÓHOZ 1. Általános kiegészítések A pénztár működési formája: kiegészítő egészségpénztár. Alapítás

Részletesebben

ÓZDI VÁLLALKOZÓI KÖZPONT ÉS INKUBÁTOR ALAPÍTVÁNY Közhasznú Társaság évi egyszerűsített éves beszámolója

ÓZDI VÁLLALKOZÓI KÖZPONT ÉS INKUBÁTOR ALAPÍTVÁNY Közhasznú Társaság évi egyszerűsített éves beszámolója 1 8 4 0 0 6 5 6 Statisztikai számjel - - Cégjegyzék száma 1 1 ÓZDI VÁLLALKOZÓI KÖZPONT ÉS INKUBÁTOR ALAPÍTVÁNY Közhasznú Társaság 2007. évi egyszerűsített éves beszámolója 1 1 8 4 0 0 6 5 6 Statisztikai

Részletesebben

KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET évi számviteli beszámoló

KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET évi számviteli beszámoló KÖRNYEZETTUDATOS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI EGYESÜLET 2006. évi számviteli beszámoló Környezettudatos Vállalatirányítási Egyesület Budapest, 1063 Munkácsy M. u. 16 KSH szám: 18154630911244101 Kettős könyvvitelt

Részletesebben

A MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGÁNAK ÉVES JELENTÉSE

A MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGÁNAK ÉVES JELENTÉSE A MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGÁNAK ÉVES JELENTÉSE A Magyar Evezős Szövetség 2016. évi rendes Közgyűlésére Budapest. 2016. május 06. Készítette: MESZ Felügyelő Bizottsága Pichler Balázs Nagy-Juhák

Részletesebben

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT.

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. NEGYEDÉVES TÁJÉKOZTATÓ 2014. HARMADIK NEGYEDÉV 2014. november 13. 1. Összefoglaló Jelen tájékoztató célja, hogy a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító

Részletesebben

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT.

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. NEGYEDÉVES TÁJÉKOZTATÓ 2016. HARMADIK NEGYEDÉV 2016. november 22. 1. Összefoglaló Jelen tájékoztató célja, hogy a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító

Részletesebben

K&H gyógyszeripari 2 származtatott zártvégű alap

K&H gyógyszeripari 2 származtatott zártvégű alap K&H gyógyszeripari 2 származtatott zártvégű alap 216.évi Féléves beszámoló Beszámolási időszak: 216.1.1-216.6.3. 215. EREDMÉNYKIMUTATÁS (eft) 1.27-12.31. I. Pénzügyi műveletek bevételei 24 698 II. Pénzügyi

Részletesebben

FÜGGETLEN KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS A Plotinus Holding Nyrt. részvényesei részére A konszolidált éves beszámolóról készült jelentés Elvégeztem a Plotinus Holding Nyrt. (a Társaság ) mellékelt 2013. évi konszolidált

Részletesebben

Hitelintézetek beszámolási kötelezettsége

Hitelintézetek beszámolási kötelezettsége MISKOLCI EGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI K A R Ü Z L E T I I N F O R M Á C I Ó G A Z D Á L KO D Á S I É S M Ó D S Z E R TA N I I N T É Z E T S Z Á M V I T E L I N T É Z E T I TA N S Z É K Hitelintézetek beszámolási

Részletesebben

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium 2017. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2018. május 02. A társaság bemutatása

Részletesebben

Kiegészítő melléklete

Kiegészítő melléklete Statisztikai számjel: 25004582-6312-113-01 Cégjegyzék száma: 01-09-194184 Vállalkozás megnevezése: Direkt36 Újságíró Központ Nonprofit Kft. Vállalkozás székhelye: 1137 BUDAPEST POZSONYI ÚT 10. 2. EM/8

Részletesebben

Időközi vezetőségi beszámoló a Synergon Csoport 2009. első negyedévi eredményéről

Időközi vezetőségi beszámoló a Synergon Csoport 2009. első negyedévi eredményéről Időközi vezetőségi beszámoló a Synergon Csoport 2009. első negyedévi eredményéről Közzétéve: 2009. május 5. Növekvő eredmény kiemelkedő árbevétel mellett A jelentésben található negyedéves adatok nem auditáltak.

Részletesebben

K&H tőkét részben előre fizető 4 származtatott zártvégű értékpapír befektetési alap

K&H tőkét részben előre fizető 4 származtatott zártvégű értékpapír befektetési alap K&H tőkét részben előre fizető 4 származtatott zártvégű értékpapír befektetési alap 216.évi Féléves beszámoló Beszámolási időszak: 216.1.1-216.6.3. 215. EREDMÉNYKIMUTATÁS (eft) 1.1-12.31. I. Pénzügyi műveletek

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló mérlege "A" változat

Egyszerűsített éves beszámoló mérlege A változat Adószám: Cégbíróság: Cégjegyzék szám: 12067778-2-43 Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 01-09-462002 Kun Hulladék Korlátolt Felelősségű Társaság 1211 Budapest, Szállító utca 6 Egyszerűsített éves beszámoló

Részletesebben

Az Első-Hazai Energia-portfolió Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2006. évi éves jelentése

Az Első-Hazai Energia-portfolió Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2006. évi éves jelentése Az Első-Hazai Energia-portfolió Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2006. évi éves jelentése Jelen éves jelentés elkészítésére a tőkepiacról szóló 2001. Évi CXX. törvény rendelkezései alapján kerül sor.

Részletesebben

A Társaság évi nem auditált főbb mérleg és eredménykimutatás adatai és rövid értékelésük a bázis év auditált adataihoz képest a következők:

A Társaság évi nem auditált főbb mérleg és eredménykimutatás adatai és rövid értékelésük a bázis év auditált adataihoz képest a következők: A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.; a továbbiakban: Társaság ) az alábbiakban tájékoztatja tisztelt Részvényeseit a Társaság 2013. június 4-i, határozatképtelenség esetén 2013.

Részletesebben

Mérleg Eszköz Forrás

Mérleg Eszköz Forrás Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. elkészítette 2001. június 30-ával zárult félévre vonatkozó Nemzetközi Számviteli Standardok szerinti konszolidált, nem auditált beszámolóját. A következõkben

Részletesebben

Konszolidált IFRS Millió Ft-ban

Konszolidált IFRS Millió Ft-ban Stratégiai és Pénzügyi Divízió Befektetői Kapcsolatok és Tőkepiaci Műveletek Hivatkozási szám: BK-031/2017 Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai A 2013. évi V. törvény (a

Részletesebben

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium 2018. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2019. május 27. A társaság bemutatása

Részletesebben

SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ

SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ IV. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Tudományos Ismeretterjesztő Társulat /TIT/ Jurányi Lajos Egyesülete 2014. évi közhasznú beszámoló mérleg és eredmény-kimutatásához A 2000. évi C. a számvitelről

Részletesebben

A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVES JELENTÉSE

A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVES JELENTÉSE A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2011. I. FÉLÉVES JELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati

Részletesebben

OTP BANK NYRT. AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL ELFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK SZERINT KÉSZÍTETT NEM KONSZOLIDÁLT SZŰKÍTETT BESZÁMOLÓ

OTP BANK NYRT. AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL ELFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK SZERINT KÉSZÍTETT NEM KONSZOLIDÁLT SZŰKÍTETT BESZÁMOLÓ AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL ELFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK SZERINT KÉSZÍTETT NEM KONSZOLIDÁLT SZŰKÍTETT BESZÁMOLÓ A MÁRCIUS 31-ÉVEL ZÁRULT NEGYEDÉVRŐL TARTALOMJEGYZÉK Az Európai Unió által

Részletesebben

1. SYNERGON Informatika Nyrt. A Vállalat

1. SYNERGON Informatika Nyrt. A Vállalat A SYNERGON Csoport Tartalom 1. SYNERGON Informatika Nyrt., a Vállalat 2. SYNERGON Informatika Nyrt. szolgáltatásai 2.1. Informatika Csoport 2.2. Automatika Csoport 3. Kiemelt projektek bemutatása 3.1.

Részletesebben