Negyedéves Jelentés a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított harmadik negyedéves Pénzügyi eredményéről

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Negyedéves Jelentés a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2015. harmadik negyedéves Pénzügyi eredményéről"

Átírás

1 Negyedéves Jelentés a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított harmadik negyedéves Pénzügyi eredményéről Közzétéve: november 30.

2 SYNERGON Informatika Nyrt harmadik negyedéves jelentése A jelentésben található negyedéves adatok nem könyvvizsgáltak. A konszolidált beszámoló részei az IFRS-ek alapján összeállított, konszolidált mérleg- és eredmény kimutatásokon alapulnak szeptember 30-án a vállalatcsoport beszámolási pénzneme a magyar forint, így az elemzés is forint alapon készült. A beszámolási periódusban alkalmazott számviteli politika azonos a legutolsó, könyvvizsgált éves beszámolóban bemutatott és alkalmazott elvekkel. A gyorsjelentésben szereplő adatközlési struktúra a korábbi időszakokhoz képest változásokat tartalmaz, amelyek kialakítására az aktuális IFRS szabályozásnak történő megfelelés, az értékesített vállalatok kivezetése miatti összehasonlíthatóság megteremtése miatt került sor. Az összehasonlíthatóság biztosítása érdekében a gyorsjelentés bázisadatait is a tényidőszakban alkalmazott struktúrának megfelelő bontásban és tartalommal közöljük. A beszámolóban bemutatott számadatok eltérő jelzés esetén ezer forintban értendőek. SYNERGON Informatika Nyrt. konszolidált pénzügyi összefoglaló A első kilenc havi eredményét meghatározó események és eredmények összefoglalója: A Társaság Tárgyidőszaki árbevétele a 2014-es évben realizálthoz képest 53%-al alacsonyabb. A 2014-es évben a Futár és kapcsolódó projektek miatt jelentősen magasabb volt az árbevétel összege. A Futár projekt keretében létrejött utastájékoztatási és erőforrás gazdálkodási rendszer szoftveres és infrastrukturális üzemeltetési feladatait a második negyedévben végszámlázással lezárta, amely tételeket a BKK Zrt. a harmadik negyedévben pénzügyileg teljesített. A nettó fedezet kilenc havi összege 536 millió forint volt, amely 53%-os csökkenésével együtt mozgott a bevétel csökkenésével. A Társaság EBITDA eredménye 37 millió forint veszteség volt, az adózás előtti veszteség 475 millió forint volt. A működési pénzegyenleg kilenc hónap alatt 74 millió forint pénzeszköz csökkenés volt. A negatív működési cash-flow-t egyrészt a Futár projektben felhalmozott szállítói tartozások kiegyenlítése miatti pénzmozgás másrészt a táraság működési tételei okozták. A Társaság a harmadik negyedévben folytatta és finanszírozta a SMART termékekeit. A SMART termékek értékesítése negyedik negyedévtől licencia megállapodások keretében elkezdődnek. A Smart termékek energiagazdálkodási eszközzel ruházzák fel mind az egyedi mind a közösségi felhasználókat. Az előre jelezhető környezeti trendek alapján a már jelenleg megvalósuló pilotokban és jövőben kivitelezésre kerülő energia vételi helyeken alap kritériumként beépül az energia rendszerbe. Jelentés a SYNERGON Csoport első kilenc havi eredményéről 2/13.

3 A SYNERGON Csoport szeptember 30-i eredményelemzése év kilenc hónapja során a SYNERGON Csoport millió forint árbevételt ért el, ami 53%-kal a 2014-es szinttől eltérő, alacsonyabb teljesítményt jelentett. Az árbevétel változását a Futár projekt időszakonként eltérő árbevétel teljesítményei okozták első kilenc hónapja során elért nettó fedezet volumene 536 millió forint volt, ami 28%, a évivel azonos árbevétel arányos fedezet mutató. A Társaság működési költségeit is racionalizálta, és a minimális üzemméret fenntartására tekintettel tartja fenn, 781 millió forintos működési költségekhez 208 millió forint amortizáció elszámolása jelentett kiemelkedő ráfordítás szintet. A Synergon Integrator Kft cs.a. társaság a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatósággal szemben veszített per miatt a 2010-es évben képzett várható veszteségeken felül 31 millió forintot számolt el. A Synergon Integrator Kft-ben a SkyCom nevű cég peres ügye kapcsán 121 millió forint céltartalékot képzett, es évek adó vizsgálata kapcsán adó hiány, kamat és bírság várható veszteségek címen 261 millió forintos céltartalékot képzett. A Synergon Informatika Nyrt. a NAV átfogó adó vizsgálat előzetes eredménye szerint a es évekre vonatkozóan.23 millió forint adó hiányra céltartalékot képzett. Jelentés a SYNERGON Csoport első kilenc havi eredményéről 3/13.

4 A harmadik negyedévben a SYNERGON Informatika Nyrt. értékesítette az Synergon Infosource Kft. teljes üzletrészét. A beszámoló szempontjából a Tranzakció keretében értékesített nettó eszköz érték felmérése az értékesített társaság cash-flow hiányára, valamint a társaságok közt fennálló követelések és kötelezettségek jövőbeni elengedésére tekintettel került megállapításra. Figyelemmel arra, hogy SYNERGON Informatika Nyrt. évek óta holdingtársaságként funkcionál, működését és eredményességét alapvetően a leányvállalatok működése és eredményessége határozza meg, a Synergon Integrator Kft. működésének támogatása pedig jelentős terheket rótt az egész cégcsoportra, különös tekintettel a jelentős veszteséget eredményező FUTÁRprojektre. Az anyavállalat erőfeszítései a veszteséges folyamatok megállítására és megfordítására eddig nem vezettek eredményre, amit nehezített az is, hogy a piaci környezet nem volt kedvező a társaságok profilja szempontjából, olyan mértékben és gyakorisággal változott hátrányosan, hogy a Társaság az elmúlt években több alkalommal is az eredetileg hosszabb távra tervezett portfolió változtatására kényszerült. Az új fejlesztések termőre fordulásához további időre és tőkebevonásra van szükség, mivel az anyavállalat további eszközök értékesítése révén sem tudja már megfelelően támogatni a leányvállalatok új termékeinek szélesebb körű piaci bevezetését, értékesítésének kiterjesztését és a megfelelő finanszírozási hátteret, annak ellenére sem, hogy drasztikusan csökkentette a működési költségeket. A Synergon Integrator Kft. helyzetére tekintettel az anyavállalat a befektetés leértékelésére kényszerül, ami jelentősen csökkenti saját tőkéjét, amelyre figyelemmel december 22-re rendkívüli közgyűlés került összehívásra. Jelentés a SYNERGON Csoport első kilenc havi eredményéről 4/13.

5 SYNERGON Csoport mérlegváltozások bemutatása A Csoport konszolidált mérleg főösszege szeptember 30-án millió forint volt, ami december 31-hez viszonyítva 49%-os csökkenést jelent. Jelentés a SYNERGON Csoport első kilenc havi eredményéről 5/13.

6 A mérlegváltozások és mérleg egyenlegek bemutatása Forgóeszközök A forgóeszközök összevont változása 49%-os csökkenés. A mérleg változások jelentős elmozdulást mutató sorait a Synergon Infosource Kft. teljes üzletrészének értékesítése határozta meg. Az értékesített üzletrész 2,5 milliárdos mérlegfőösszege került a Társaság kontrollján kívülre. A kontrollon kívülre került rövid lejáratú eszközök összege 1,6 milliárd forint volt, a projekt elszámolásból származó követelés értéke 512 millió forint volt, ezeket a követeléseket a projekt elszámolásból a BKV-outsourcing projekt követelései, amelyek a Társaság eredménytartalékában már elszámoltak. A követelés megegyezett a projektből a jövőben befolyó és szállítói tételekkel szemben felhasználandó pénzegyenleggel. A Synergon Infosource Kft. a BKV-outsourcing szolgáltatási szerződésének és az abból származó projektjének megvalósítását második félévétől átszervezte, - közgazdasági értelemben a feladatokat átadta. A projekt elszámolásból származó követelések csökkenése a csoporthoz tartozó társvállalatok tartozásainak rendezésére lett felhasználva. A BKV-outsourcing projektből a jövőbeli eredménybe állítandó tétel a projekt elhatárolás, tekintettel a projekt egyenletes eredmény elszámolására. Befektetett eszközök A befektetett eszközök az M1 91 Ipari Park és az összeolvadással szeptember 30-tól az M1 91 Park Kft-be olvadt társaság föld területein létesített ipari parki projekt befektetés található. Az ipari park megvalósítása KMOP pályázati támogatással 2015-ben nem ért véget. A terültek ipari parkként hasznosítása és értékesítési potenciáljának felmérése folyamatban van, a Társaság ezen területre projekt és értékesítési tervet készít, amely eredményi alapján a jövőben várható megtérülési veszteség jelen beszámolóban nem került elszámolásra. A Társaságnál a Synergon Integrator Kft. cs.a. leányvállalatnál folyamatban lévő egyezségi tárgyalásokra tekintettel az Integrator minden eszköze és befektetésének értékelési folyamata nem zárult le. A Synergon Integrator Kft. szoftver termékei a hitelezői igények rendezésére felhasználhatóvá váltak. A Társaság játékszoftver fejlesztése a jogszabályi környezet változására tekintettel a Társaság a szoftver termékek nyilvántartási értékének tesztjét a Synergon Integrator Kft. csőd eljárása során folytatja le. A csődeljárás miatt a harmadik negyedévben a Társaság a várható csődegyezségre a szoftver termék újra értékelési eljárást folytat majd le, és az egyezség eredményei alapján az eljárás végével határoz az értékről. A Synergon Integrator Kft. teljes eszköz állományára fennáll, hogy a csődegyezség hatását követően lehet megbízható és a társaság hitelezőinek elképzeléseit követő értékesítési és értékelési lépéseket elvégezni, tehát az értékeléseket elkészíteni, e beszámolóban a Társaság az eszközök értékében nem számolt el változást. Jelentés a SYNERGON Csoport első kilenc havi eredményéről 6/13.

7 Rövid lejáratú kötelezettségek A Társaságnak 2015-ben 55%-al csökkent a rövid lejáratú kötelezettsége, ezen belül nagyon jelentős, 2,4 milliárd forint csökkentette rövid lejáratú kötelezettségeket az értékesített leányvállalat mérlegből való kikerüléssel. A Fővárosi Törvényszék elrendelte a SYNERGON Informatika Nyrt. kizárólagos tulajdonában álló Synergon Integrator Kft. csődeljárását a Cégközlönyben szeptember 23-án közzétett végzésével. A csődeljárás kezdő időpontja szeptember 23., amelytől kezdve a Társaságot a Cstv. szerinti fizetési haladék illeti meg a vele szemben a fizetési haladék kezdő időpontját megelőzően, vagy az azt követően esedékessé váló pénzkövetelések vonatkozásában. A tartozások rendezése jelentős cash-flow terhet rótt és ró jelenleg is a Synergon Integrátor Kft-re (és a teljes cégcsoportra). További terhet jelent az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal 2015 júniusában zárult peres eljárás alapján fennálló, mintegy 185 millió forintos tartozás, annak ellenére, hogy ezen összeg a hibásan teljesítő cseh alvállalkozóval szemben külön perben kerül továbbhárításra, azonban annak jogerős befejezése előtt (amennyiben a cseh cég előbb nem fizeti meg az összeget). A fennálló adósság állomány további rendezésére a tervek szerint egyrészt a rövid lejáratú eszközök felhasználásával lesz lehetőség, rövid- és középtávon a jövőbeni működés pozitív cash-flow-jára alapozva, továbbá a hitelezők részéről jelentősebb kivárást igénylő, a társaság befektetett eszközeinek és fejlesztéseinek értékesítésével felszabaduló szabad tőkével. Hosszú lejáratú kötelezettségek A Társaságnak a banki hitel állománya és kitettsége a bankok felé 115 millió forinttal csökkent, a fennálló hitel állomány 55 millió forint, amelyből a Synergon Retail Systems Kft. 30 millió forinttal gazdálkodik, 25 millió forint jelzálog alapú ingatlan finanszírozás. A források teljes volumenének a Synergon Integrator Kft-be való csoportosítása és felhasználása miatt a jelzálog alapú ingatlan finanszírozási hitel tőke törlesztése megállt. Mérlegen kívüli, illetve függő követelésekként, illetve kötelezettségekként jelentkezhetnek korábbi szerződésekkel kapcsolatos esetleges vitás ügyekből, valamint a portfolió változásával és az értékesített korábbi leányvállalatok vonatkozásában fennállt kötelezettségekkel kapcsolatos elszámolásokból származó tételek, amelyeket az adott ügyek végleges lezárásáig figyelemmel kell kísérni és adott esetben értékelni, illetve a vonatkozó beszámolókban szükség szerint szerepeltetni. Jelentés a SYNERGON Csoport első kilenc havi eredményéről 7/13.

8 SYNERGON Csoport Cash-flow A Társaság nettó pénz és pénz jellegű eszközök állománya szeptember 30-án 13 millió forint negatív pénzegyenleg volt. A beszámoló időszakában a fent részletezett változások 74 millió forintos pénzeszköz felhasználást eredményeztek. Jelentés a SYNERGON Csoport első kilenc havi eredményéről 8/13.

9 SYNERGON Csoport saját tőke változása és szeptember 30-val a tárgyidőszak és bázisidőszak nyitó és záró fordulónapjai között történő saját tőkehányad változását változástípusonként mutatjuk be. Jelentés a SYNERGON Csoport első kilenc havi eredményéről 9/13.

10 A SYNERGON Informatika Nyrt. szavazati jogot biztosító tőke értékének bemutatása Részvényekre jutó hozam A konszolidációba vont kontrollált leányvállalatok köre Jelentés a SYNERGON Csoport első kilenc havi eredményéről 10/13.

11 Üzleti Beszámoló a vállalatok üzleti, szegmensek szerinti tevékenységeiről, a meghatározó gazdasági hatásokról és kockázatokról SYNERGON Integrator Kft. Tekintettel arra, hogy a társaság csődeljárás alatt áll, a további működés alapvetően a csődeljárás eredményétől függően fog alakulni, arra is figyelemmel, hogy mely eszközök kerülnek értékesítésre és milyen értékben a hitelezői igények kielégítése céljából az egyezségi javaslat keretében. SYNERGON Outsource Kft. A Társaság a GDF-Suez Csoport teljes megelégedettsége mellett üzemeltette az első félévben a GDF Csoport teljes IT infrastruktúráját. A Társaság vezetésével második negyedévben több server konszolidációs projekt is lezajlott, amivel a GDF Csoport IT kiszolgálása hatékonyabban és rugalmasabban tud megtörténni a projekt hátralévő időszaka alatt. SYNERGON Retail Systems Kft. Az SRS Kft Q3 időszakban folytatta az első és második negyedévben megkezdett az NGM által előírt karbantartást azon ügyfeleinél, ahol 2014 azonos időszakában telepítette az SRS rendszert Az SRS Kft. tevékenysége önálló, a retail szegmenst képviseli a Társaságok közt, a szegmens külső felektől származó bevétele első kilenc hónapjában 455 millió forint volt, a csoporton belüli értékesítés 47 millió forint A retail szegmens közvetlen eredménye első kilenc hónapjában 10 millió forint volt. SYNERGON Infosource Kft. A Társaság 2015 augusztusában értékesítette a Synergon Infosource Kft. teljes üzletrészét, a tranzakció keretében figyelembevételre került a társaság követelés- és kötelezettségállománya, valamint a cégcsoport nélkül számított negatív nettó eszköz állománya és cash-flow helyzete is. Jelentés a SYNERGON Csoport első kilenc havi eredményéről 11/13.

12 SYNERGON Csoport létszám adatok a passzív állomány nélkül A SYNERGON vállalatok létszáma a vállalatértékesítéseket is figyelembe véve33 fővel csökkent. Társasági Események Közgyűlés A közgyűlések határozatait a Társaság honlapján közzétette. A Társaság december 22-re rendkívüli közgyűlést hívott össze a saját tőke csökkenésére tekintettel szükséges döntések meghozatala céljából. Igazgatótanács Az Igazgatótanács Tagjai: Steinbinder Romulus Elnök, Andrej Girutskiy, Dr. Jeszenszky Zoltán, Pap-Józsa Dávid, Papp Csaba Tulajdonosi struktúra A szeptember 30-i részvénykönyv adatai alapján a Társaság részvényesei közt a Társaság saját részvényein kívül nem szerepel 5%-ot meghaladó nevesített részvényes. Jelentés a SYNERGON Csoport első kilenc havi eredményéről 12/13.

13 Felelősségvállalási nyilatkozatok A SYNERGON Informatikai Rendszereket Tervező és Kivitelező Nyilvánosan Működő részvénytársaság ezen, a társaság január 1-től szeptember 30-ig tartó 9 hónapra vonatkozó gazdálkodását bemutató tájékoztató adatait, a tőkepiacról szóló évi CXX. törvénynek és a Budapesti Értéktőzsde Zrt. Bevezetési és Forgalomban tartási Szabályokról szóló szabályzatnak megfelelően készítette el. A konszolidált kimutatások, a vezetőségi jelentés a Nemzetközi Számviteli Elveknek megfelelően, és a legjobb tudásunk alapján elkészített, nem auditált adatokat és állításokat tartalmaznak. Nem hallgatnak el olyan tényt, amely a társaság helyzetének megítélése szempontjából jelentőséggel bír. Ez a jelentés valós és megbízható képet ad a konszolidált vállalat eszközeiről, kötelezettségeiről, pénzügyi helyzetéről, valamint nyereségéről és veszteségéről, továbbá megbízható képet ad a konszolidált bemutatott vállalat helyzetéről, fejlődéséről, teljesítményéről, ismertetve a főbb kockázatokat és bizonytalansági tényezőket. Az összevont (konszolidált) beszámolót független könyvvizsgáló nem vizsgálta. A rendszeres és rendkívüli tájékoztatás elmaradásával, illetve félrevezető tartalmával okozott kár megtérítéséért a társaság, mint kibocsátó felel. Budapest, november 30. Dr. Jeszenszky Zoltán Steinbinder Romulus SYNERGON Informatika Nyrt. Igazgatótanácsa SYNERGON Informatika Nyrt. 108 Budapest, Kozma u. 2. Telefon: (1) Fax: (1) investor.relations@synergon.hu Jelentés a SYNERGON Csoport első kilenc havi eredményéről 13/13.

Negyedéves Jelentés a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2015. féléves Pénzügyi eredményéről

Negyedéves Jelentés a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2015. féléves Pénzügyi eredményéről Negyedéves Jelentés a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2015. féléves Pénzügyi eredményéről Közzétéve: 2015. augusztus 27. A SYNERGON Csoportnál Egyensúlyban zárt a negyedéves eredmény, továbbra

Részletesebben

Negyedéves Jelentés a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2015. első negyedéves Pénzügyi eredményéről

Negyedéves Jelentés a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2015. első negyedéves Pénzügyi eredményéről Negyedéves Jelentés a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2015. első negyedéves Pénzügyi eredményéről Közzétéve: 2015. május 29. Egyensúlyban zárt a negyedéves eredmény, nagy és továbbra is fennálló

Részletesebben

2011.01.01-2011.06.30. Befektetői kapcsolattartó: Nemes Attila, IT elnök. TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

2011.01.01-2011.06.30. Befektetői kapcsolattartó: Nemes Attila, IT elnök. TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Társaság neve: TvNetwork Nyrt. Telefon: 890-2001 Társaság címe: 1138 Bp., Váci út 168/A Telefax: 890-1590 Ágazati besorolás: Távközlés E-mail cím: tozsde@tvnetwork.hu Beszámolási időszak: 2011.01.01-2011.06.30.

Részletesebben

TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2012. I. félévi jelentése

TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2012. I. félévi jelentése TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2012. I. félévi jelentése Cégadatok Cégnév: TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosam Működő Részvénytársaság Rövidített

Részletesebben

KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT.

KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. 2017. FÉLÉVES JELENTÉS Jóváhagyta a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. igazgatósága 2017. augusztus 24-én Vezetőségi jelentés 2017. 1. félév működésének főbb jellemzői:

Részletesebben

KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉSE Pécs, április 4.

KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉSE Pécs, április 4. KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG KONSZOLIDÁLT VEZETŐSÉGI JELENTÉSE 2016. Pécs, 2017. április 4. Az Európai Parlament és Tanács 1606/2002. EK rendelet 4. cikke előírja,

Részletesebben

Beszámoló a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2014. harmadik negyedéves Pénzügyi eredményéről

Beszámoló a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2014. harmadik negyedéves Pénzügyi eredményéről Beszámoló a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2014. harmadik negyedéves Pénzügyi eredményéről Közzétéve: 2014. november 17. Tartósan javuló EBITDA érték, növekvő fedezet és folyamatos fejlesztések

Részletesebben

A KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG I. FÉLÉVES JELENTÉSE

A KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG I. FÉLÉVES JELENTÉSE A KONZUM BEFEKTETÉSI ÉS VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 06. I. FÉLÉVES JELENTÉSE Társaság neve: Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Társaság címe: 76

Részletesebben

Elemzői brief május február február 14. Változások a Synergon jelentési struktúrájában

Elemzői brief május február február 14. Változások a Synergon jelentési struktúrájában Elemzői brief 2006. május február 3. 14.2006. február 14. Változások a Synergon jelentési struktúrájában A változtatás háttere Az 1999-es tőzsdei bevezetés óta gyakorlatilag változatlan gyorsjelentési

Részletesebben

K Ö Z G Y Ű L É S I M E G H Í V Ó

K Ö Z G Y Ű L É S I M E G H Í V Ó K Ö Z G Y Ű L É S I M E G H Í V Ó Az EGIS Gyógyszergyár Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (a továbbiakban Társaság, székhelye: 1106 Budapest, Keresztúri út 30-38.) értesíti tisztelt részvényeseit, hogy

Részletesebben

TR Investment Nyrt. TR Investment Nyilvánosan Működő Részvénytársaság NEGYEDÉVES JELENTÉS 2015.01.01-2015.03.31

TR Investment Nyrt. TR Investment Nyilvánosan Működő Részvénytársaság NEGYEDÉVES JELENTÉS 2015.01.01-2015.03.31 Nyrt NEGYEDÉVES JELENTÉS 2015.01.01-2015.03.31 Nyrt. 1048. Budapest Megyeri út 202. Nyrt Tartalomjegyzék 1, Felelősség vállalási nyilatkozat 2, Vezetőségi jelentés 3, Közzétételek 4, 2015. I negyedév mérleg

Részletesebben

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2007. I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2007. I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2007. I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati

Részletesebben

A konszolidált éves beszámoló elemzése

A konszolidált éves beszámoló elemzése A konszolidált éves beszámoló elemzése A konszolidált éves beszámoló a Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardokkal összhangban készült el. 2005. évtől kezdődően, Magyarország uniós csatlakozásával a

Részletesebben

OTP Jelzálogbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság. XVI. Jelzáloglevél Program. Alaptájékoztatójának. 3. számú kiegészítése

OTP Jelzálogbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság. XVI. Jelzáloglevél Program. Alaptájékoztatójának. 3. számú kiegészítése OTP Jelzálogbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság XVI. Jelzáloglevél Program Alaptájékoztatójának 3. számú kiegészítése Jelen dokumentum alapjául szolgáló összevont alaptájékoztató két alaptájékoztatót

Részletesebben

OTP Jelzálogbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság. XVI. Jelzáloglevél Program. Alaptájékoztatójának. 1. számú kiegészítése

OTP Jelzálogbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság. XVI. Jelzáloglevél Program. Alaptájékoztatójának. 1. számú kiegészítése OTP Jelzálogbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság XVI. Jelzáloglevél Program Alaptájékoztatójának 1. számú kiegészítése Jelen dokumentum alapjául szolgáló összevont alaptájékoztató két alaptájékoztatót

Részletesebben

Ezen beszámoló az eredeti angol nyelvu jelentés fordítása. Bármely eltérés esetén az eredeti angol nyelvu jelentés az irányadó.

Ezen beszámoló az eredeti angol nyelvu jelentés fordítása. Bármely eltérés esetén az eredeti angol nyelvu jelentés az irányadó. US GAAP szerinti konszolidált éves beszámolója 2003. és 2002. december 31-én végzodo évekre független könyvvizsgálói jelentéssel együtt Ezen beszámoló az eredeti angol nyelvu jelentés fordítása. Bármely

Részletesebben

Az OTP Bank Rt I. félévi összefoglaló nem konszolidált, nem auditált IAS pénzügyi adatai A Bank I. félévi fejlõdése

Az OTP Bank Rt I. félévi összefoglaló nem konszolidált, nem auditált IAS pénzügyi adatai A Bank I. félévi fejlõdése Az OTP Bank Rt. 2001. I. félévi összefoglaló nem konszolidált, nem auditált IAS pénzügyi adatai Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. elkészítette 2001. június 30-ával zárult félévre vonatkozó

Részletesebben

Kiegészítő melléklet

Kiegészítő melléklet Adószám: Törvényszék: Bejegyző határozat száma: Nyilvántartási szám: 18191705-1-42 01 Fővárosi Törvényszék PK 60540 /2006/ 01/ / Barankovics István Alapítvány 1078 Budapest, István utca 44 2012 Fordulónap:

Részletesebben

A HUNGAGENT KERESKEDELMI NYRT Tpt. tv. szerinti 2006. I. féléves gyorsjelentése

A HUNGAGENT KERESKEDELMI NYRT Tpt. tv. szerinti 2006. I. féléves gyorsjelentése HUNGAGENT NYRT 2013 Pomáz, Rózsa u. 17. Tel.: 26-525-680, Fax: 26-326-330 hungagent@mail.datanet.hu www.hungagent.hu A HUNGAGENT KERESKEDELMI NYRT Tpt. tv. szerinti 2006. I. féléves gyorsjelentése KONSZOLIDÁLT

Részletesebben

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2006. ÉVI GYORSJELENTÉSE

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2006. ÉVI GYORSJELENTÉSE KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2006. ÉVI GYORSJELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati besorolás:

Részletesebben

Konszolidált pénzügyi beszámoló

Konszolidált pénzügyi beszámoló Konszolidált pénzügyi beszámoló (MAGYAR SZÁMVITELI SZABÁLYOK ALAPJÁN) 1997. december 31. Üzleti jelentés a Magyar Külkereskedelmi Bank Rt. 1997. évi magyar számviteli szabályok szerint készített konszolidált

Részletesebben

Évközi konszolidált pénzügyi kimutatások

Évközi konszolidált pénzügyi kimutatások Évközi konszolidált pénzügyi kimutatások AKKO INVEST Nyilvánosan Működő Részvénytársaságról és konszolidálásba bevont leányvállalatairól a 2019. I. félévéről az Európai Unió által befogadott Nemzetközi

Részletesebben

www.bet.hu www.kozzetetelek.hu www.appeninnholding.com

www.bet.hu www.kozzetetelek.hu www.appeninnholding.com Az Appeninn Nyrt. a Tpt. 53. által előírt kötelezettségének megfelelően az alábbiakban közzé teszi a 2013. üzleti évéről szóló Összefoglaló jelentését. KÖZZÉTETT INFORMÁCIÓK 2013. április 12-től a jelentés

Részletesebben

MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET V.A.

MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET V.A. MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET V.A. Székhely: 7623 Pécs, Köztársaság tér 2. Adószám: 11017897-2-02 KSH: 11017897-6419-122-02 Cg.: 02-02-060334 Honlap: www.mvhsz.hu ELŐTERJESZTÉS Beszámoló a Magyar Vidék

Részletesebben

Évközi konszolidált pénzügyi kimutatások

Évközi konszolidált pénzügyi kimutatások Melléklet a 2016. negyedéves Időközi Vezetőségi Beszámolóhoz Évközi konszolidált pénzügyi kimutatások az ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaságról és konszolidálásba bevont vállalkozásairól

Részletesebben

Tisztelt Részvényesek!

Tisztelt Részvényesek! Tisztelt Részvényesek! A Pannon Váltó Nyrt. Igazgatósága az alábbiakban teszi közzé a 2015. április 30-n 13.00 órakor tartandó közgyűléséhez kapcsolódó tájékoztató anyagokat és határozati javaslatokat:

Részletesebben

K&H negatív is pozitív tőkevédett származtatott zártvégű alap. 2014.évi Féléves beszámoló Beszámolási időszak: 2014.01.01-2014.06.30.

K&H negatív is pozitív tőkevédett származtatott zártvégű alap. 2014.évi Féléves beszámoló Beszámolási időszak: 2014.01.01-2014.06.30. K&H negatív is pozitív tőkevédett származtatott zártvégű alap 214.évi Féléves beszámoló Beszámolási időszak: 214.1.1-214.6.3. 213. EREDMÉNYKIMUTATÁS (eft) 5.13-12.31. I. Pénzügyi műveletek bevételei 46

Részletesebben

TR Investment Nyrt. TR Investment Nyilvánosan Működő Részvénytársaság FÉLÉVES JELENTÉS 2015.01.01-2015.06.30

TR Investment Nyrt. TR Investment Nyilvánosan Működő Részvénytársaság FÉLÉVES JELENTÉS 2015.01.01-2015.06.30 TR Investment Nyilvánosan Működő Részvénytársaság FÉLÉVES JELENTÉS 2015.01.01-2015.06.30 1 Tartalomjegyzék 1, Felelősség vállalási nyilatkozat 2, Vezetőségi jelentés 3, Közzétételek 4, 2015. I féléves

Részletesebben

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2006. I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati

Részletesebben

KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ AZ EU ÁLTAL BEFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK (IFRS-ek) SZERINT

KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ AZ EU ÁLTAL BEFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK (IFRS-ek) SZERINT WABERER'S International ZRt. 2012-2014. évi KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ AZ EU ÁLTAL BEFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK (IFRS-ek) SZERINT a vállalkozás vezetője (képviselője) WABERER'S International

Részletesebben

Elemzés, értékelés 2017.

Elemzés, értékelés 2017. Adószám: 18256127-2-43 Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Bejegyző határozat száma: 16 PK.60914/2001/1 Nyilvántartási szám: 01/01/86227 1212 Budapest, Zsolnai utca 28 2017. Fordulónap: 2017. december

Részletesebben

CSEPEL HOLDING Részvénytársaság

CSEPEL HOLDING Részvénytársaság CSEPEL HOLDING Részvénytársaság Gyorsjelentése A 2006. I. félév pénzügyi helyzetérol és teljesítményérol Társaság neve: CSEPEL HOLDING Rt. Telefon: 278-5800 Társaság címe: 1211 Bp., Varrógépgyár u 1. Telefax:

Részletesebben

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT ÉVI GYORSJELENTÉSE

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT ÉVI GYORSJELENTÉSE KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2007. ÉVI GYORSJELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati besorolás:

Részletesebben

SEM IX. Városfejlesztő Zrt. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2011. ÉVI ÉVES BESZÁMOLÓHOZ

SEM IX. Városfejlesztő Zrt. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2011. ÉVI ÉVES BESZÁMOLÓHOZ SEM IX. Városfejlesztő Zrt. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2011. ÉVI ÉVES BESZÁMOLÓHOZ Budapest, 2012. március 28. 1. SZÁMVITELI POLITIKA A SEM IX. Városfejlesztő Zrt. könyveit és nyilvántartásait a Számviteli

Részletesebben

Melléklet a 2014. negyedéves Időközi Vezetőségi Beszámolóhoz Évközi konszolidált pénzügyi kimutatások

Melléklet a 2014. negyedéves Időközi Vezetőségi Beszámolóhoz Évközi konszolidált pénzügyi kimutatások Melléklet a 2014. negyedéves Időközi Vezetőségi Beszámolóhoz Évközi konszolidált pénzügyi kimutatások az ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaságról és konszolidálásba bevont vállalkozásairól

Részletesebben

TR Investment Nyrt. TR Investment Nyilvánosan Működő Részvénytársaság NEGYEDÉVES JELENTÉS 2014.01.01-2014.03.31

TR Investment Nyrt. TR Investment Nyilvánosan Működő Részvénytársaság NEGYEDÉVES JELENTÉS 2014.01.01-2014.03.31 TR Investment Nyrt TR Investment Nyilvánosan Működő Részvénytársaság NEGYEDÉVES JELENTÉS 2014.01.01-2014.03.31 Tartalomjegyzék 1, Felelősség vállalási nyilatkozat 2, Vezetőségi jelentés 3, Közzétételek

Részletesebben

A KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. IDŐKÖZI VEZETŐSÉGI BESZÁMOLÓ 2012. MÁJUS

A KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. IDŐKÖZI VEZETŐSÉGI BESZÁMOLÓ 2012. MÁJUS A KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. IDŐKÖZI VEZETŐSÉGI BESZÁMOLÓ 2012. MÁJUS 1. A TÁRSASÁG CÉGADATAI A Társaság cégneve: Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. Rövidített cégnév: Kulcs-Soft Nyrt. Székhelye:

Részletesebben

Mérleg Eszköz Forrás

Mérleg Eszköz Forrás Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. elkészítette 2001. június 30-ával zárult félévre vonatkozó Nemzetközi Számviteli Standardok szerinti konszolidált, nem auditált beszámolóját. A következõkben

Részletesebben

A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVES JELENTÉSE

A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVES JELENTÉSE A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2015. I. FÉLÉVES JELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati

Részletesebben

FÜGGETLEN KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS A Plotinus Holding Nyrt. részvényesei részére A konszolidált éves beszámolóról készült jelentés Elvégeztem a Plotinus Holding Nyrt. (a Társaság ) mellékelt 2013. évi konszolidált

Részletesebben

OTP BANK NYRT. AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL ELFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK SZERINT KÉSZÍTETT NEM KONSZOLIDÁLT SZŰKÍTETT BESZÁMOLÓ

OTP BANK NYRT. AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL ELFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK SZERINT KÉSZÍTETT NEM KONSZOLIDÁLT SZŰKÍTETT BESZÁMOLÓ AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL ELFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK SZERINT KÉSZÍTETT NEM KONSZOLIDÁLT SZŰKÍTETT BESZÁMOLÓ A MÁRCIUS 31-ÉVEL ZÁRULT NEGYEDÉVRŐL TARTALOMJEGYZÉK Az Európai Unió által

Részletesebben

PK1. Általános információk a pénzügyi adatokra vonatkozóan. Szegedi Erõmû Kft., Szeged ,00 100,00 L

PK1. Általános információk a pénzügyi adatokra vonatkozóan. Szegedi Erõmû Kft., Szeged ,00 100,00 L Pénzügyi kimutatásokhoz kapcsolódó adatlapok A gyorsjelentés teljes szövege megtekinthetõ a Magyar Tõkepiac 2002. május 13-i számában, a Budapesti Értéktõzsde hivatalos honlapján (www.bet.hu), valamint

Részletesebben

Kiegészítő melléklet 2017.

Kiegészítő melléklet 2017. Adószám: Cégbíróság: Cégjegyzék szám: 14852408-1-42 Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 01-09-923001 Borsika Gyermekközpont Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 1106 Budapest, Borsika utca 21

Részletesebben

Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület. 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31

Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület. 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31 A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek Egyszerűsített éves beszámolója Kelt: Budapest 2012.április 21. egyéb szervezet vezetője Statisztikai

Részletesebben

Konszolidált IFRS Millió Ft-ban

Konszolidált IFRS Millió Ft-ban Stratégiai és Pénzügyi Divízió Befektetői Kapcsolatok és Tőkepiaci Műveletek Hivatkozási szám: BK-031/2017 Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai A 2013. évi V. törvény (a

Részletesebben

OTP BANK NYRT. AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL ELFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK SZERINT KÉSZÍTETT NEM KONSZOLIDÁLT SZŰKÍTETT BESZÁMOLÓ

OTP BANK NYRT. AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL ELFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK SZERINT KÉSZÍTETT NEM KONSZOLIDÁLT SZŰKÍTETT BESZÁMOLÓ AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL ELFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK SZERINT KÉSZÍTETT NEM KONSZOLIDÁLT SZŰKÍTETT BESZÁMOLÓ A MÁRCIUS 31-ÉVEL ZÁRULT NEGYEDÉVRŐL TARTALOMJEGYZÉK Az Európai Unió által

Részletesebben

A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Rt. 2001. évi gyorsjelentése

A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Rt. 2001. évi gyorsjelentése A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Rt. 2001. évi gyorsjelentése A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Rt. 2001. évi gyorsjelentése A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési

Részletesebben

Negyedéves mérőszámok 2017 Q július 5.

Negyedéves mérőszámok 2017 Q július 5. Negyedéves mérőszámok 217 Q2 217. július 5. Negyedéves mérőszámok A DUNA HOUSE Cégcsoport jelen jelentésben olyan pénzügyi mérőszámokat tesz közzé, amelyek a negyedévet követően előzetesen már rendelkezésre

Részletesebben

Hitelintézetek beszámolási kötelezettsége

Hitelintézetek beszámolási kötelezettsége MISKOLCI EGYETEM GAZDASÁGTUDOMÁNYI K A R Ü Z L E T I I N F O R M Á C I Ó G A Z D Á L KO D Á S I É S M Ó D S Z E R TA N I I N T É Z E T S Z Á M V I T E L I N T É Z E T I TA N S Z É K Hitelintézetek beszámolási

Részletesebben

Számviteli törvény változások 2016

Számviteli törvény változások 2016 Számviteli törvény változások 2016 Számos, az IFRS-ből már ismert szabály került a számviteli törvényünkbe. Változások segítik az éves pénzügyi kimutatások, számviteli beszámolók egész unióra kiterjedő

Részletesebben

Fontosabb társasági adatok

Fontosabb társasági adatok Fontosabb társasági adatok 3 3 3 3 3 5 3 3 56 5 5 5 3 5 6 3 5 ❶ 6 ❶ 3 5 3 3 3 5 6 3 3 6 6 Tartalom Elnöki levél 5 6 3 10 6 5 3 6 5 3 3 3 6 6 3 8 10 6 Olvasó Árpád, az igazgatóság elnöke ❶ 6 8 6 5 8 6

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai

Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai Stratégiai és Pénzügyi Divízió Befektetői Kapcsolatok és Tőkepiaci Műveletek Hivatkozási szám: BK-049/2015 Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai A 2013. évi V. törvény (a

Részletesebben

PANNON-VÁLTÓ Rt. 1998. éves gyorsjelentés. Mérleg adatok 1997. dec. 31.( E Ft) 1998. dec. 31.( E Ft)

PANNON-VÁLTÓ Rt. 1998. éves gyorsjelentés. Mérleg adatok 1997. dec. 31.( E Ft) 1998. dec. 31.( E Ft) PANNON-VÁLTÓ Rt. 1998. éves gyorsjelentés Mérleg adatok 1997. dec. 31.( E 1998. dec. 31.( E A. Befektetett eszközök 777.056 606.959-22 % I. Immateriális javak 1.596 887-44 % II. Tárgyi eszközök 9.455 9.967

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai

Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai Stratégiai és Pénzügyi Divízió Befektetői Kapcsolatok és Tőkepiaci Műveletek Hivatkozási szám: BK-099/2014 Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai A 2013. évi V. törvény (a

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2015. 01. 01. 2015. 12. 31. Budapest, 2016. április 30... A vállalkozás vezetője ( képviselője ) 1 1. Általános bemutatás A vállalkozás neve: STEMO MARKETING Kft. A vállalkozás rövidített

Részletesebben

K Ö Z Z É T É T E L. A üzleti évre vonatkozó, és a számviteli törvény szerinti éves beszámoló

K Ö Z Z É T É T E L. A üzleti évre vonatkozó, és a számviteli törvény szerinti éves beszámoló K Ö Z Z É T É T E L A FORRÁS Vagyonkezelési és Befektetési nyilvánosan működő Részvénytársaság (1113 Budapest, Bartók Béla út 152.; cégjegyzékszáma: 01-10-043872) Igazgatósága, a 2015. március 25. napján

Részletesebben

A cash flow kimutatás fogalmát a következők szerint definiálhatjuk (IAS 7 Cash-flow kimutatások alapján):

A cash flow kimutatás fogalmát a következők szerint definiálhatjuk (IAS 7 Cash-flow kimutatások alapján): A cash flow kimutatás fogalmát a következők szerint definiálhatjuk (IAS 7 Cash-flow kimutatások alapján): A cash flow pénzeszközök be- és kiáramlását jelenti, ahol pénzeszközök alatt a pénztári készpénzállományt

Részletesebben

MEGHÍVÓ. A Közgyűlés helyszíne: Marriott Szálló, Erzsébet terem Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

MEGHÍVÓ. A Közgyűlés helyszíne: Marriott Szálló, Erzsébet terem Budapest, Apáczai Csere János utca 4. MEGHÍVÓ A BorsodChem Rt. (3702 Kazincbarcika, Bolyai tér 1., a továbbiakban: a Társaság ) Igazgatósága a Társaság 2003. évi rendes közgyűlését 2003. április 30-án 10 00 órára hívja össze A Közgyűlés helyszíne:

Részletesebben

Beszámoló a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2014. első negyedéves pénzügyi eredményéről

Beszámoló a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2014. első negyedéves pénzügyi eredményéről Beszámoló a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2014. első negyedéves pénzügyi eredményéről Közzétéve: 2014. május 30. Kiegyensúlyozott árbevétel, fedezet és folyamatos fejlesztések a SYNERGON

Részletesebben

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT.

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. NEGYEDÉVES TÁJÉKOZTATÓ 2016. MÁSODIK NEGYEDÉV 2016. augusztus 23. 1. Összefoglaló Jelen tájékoztató célja, hogy a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító

Részletesebben

Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. Időközi vezetőségi beszámoló I-III. negyedév

Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. Időközi vezetőségi beszámoló I-III. negyedév Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Időközi vezetőségi beszámoló 2009. I-III. negyedév A Konzum Nyrt. és 6 leányvállalatának tevékenységi köre az elmúlt időszakhoz képest nem

Részletesebben

Kiegészítő melléklet

Kiegészítő melléklet Adószám: Cégbíróság: Cégjegyzék szám: 23749720-2-41 FŐVÁROSI BÍRÓSÁG CÉGBÍRÓSÁGA 01-09-976467 KÖVETKEZŐ OPCIÓ STATÉGIAI TANÁCSADÓ KFT 1028 Budapest, ÚJSOR UTCA 1 2011 Fordulónap: Beszámolási időszak: 2011.

Részletesebben

K&H gyógyszeripari 2 származtatott zártvégű alap

K&H gyógyszeripari 2 származtatott zártvégű alap K&H gyógyszeripari 2 származtatott zártvégű alap 216.évi Féléves beszámoló Beszámolási időszak: 216.1.1-216.6.3. 215. EREDMÉNYKIMUTATÁS (eft) 1.27-12.31. I. Pénzügyi műveletek bevételei 24 698 II. Pénzügyi

Részletesebben

PK1. Általános információk a pénzügyi adatokra vonatkozóan. Jegyzett tőke (e Ft) Szegedi Erőmű Kft., Szeged ,00 100,00 L

PK1. Általános információk a pénzügyi adatokra vonatkozóan. Jegyzett tőke (e Ft) Szegedi Erőmű Kft., Szeged ,00 100,00 L Pénzügyi kimutatásokhoz kapcsolódó adatlapok A gyorsjelentés teljes szövege megtekinthető a Magyar Tőkepiac 2002. augusztus 8-i számában, a Budapesti Értéktőzsde hivatalos honlapján (www.bet.hu), valamint

Részletesebben

A konszolidációs körbe tartozó gazdasági társaság közgyűlésén a döntéshozatalban való részvétel lehetőségét biztosító szavazati jog.

A konszolidációs körbe tartozó gazdasági társaság közgyűlésén a döntéshozatalban való részvétel lehetőségét biztosító szavazati jog. ADATLAPOK Társaság neve: Synergon Informatika Rt. Telefon: 399-5793 Társaság címe: 1047 Budapest, Baross u. 91-95. Telefax: 399-5599 Ágazati besorolás: Informatika E-mail cím: investor.relations@synergon.hu

Részletesebben

ORSZÁGOS TAKARÉKPÉNZTÁR ÉS KERESKEDELMI BANK RT.

ORSZÁGOS TAKARÉKPÉNZTÁR ÉS KERESKEDELMI BANK RT. ORSZÁGOS TAKARÉKPÉNZTÁR ÉS KERESKEDELMI BANK RT. AZ EURÓPAI UNIÓ ÁLTAL ELFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK SZERINT KÉSZÍTETT NEM KONSZOLIDÁLT SZŰKÍTETT BESZÁMOLÓ A MÁRCIUS 31-ÉVEL ZÁRULT

Részletesebben

I/2. A konszolidált beszámoló készítése során alkalmazott értékelési, konszolidálási eljárások

I/2. A konszolidált beszámoló készítése során alkalmazott értékelési, konszolidálási eljárások I/2. A konszolidált beszámoló készítése során alkalmazott értékelési, konszolidálási eljárások A Bank a konszolidálást könyv szerinti értéken végezte el. A leányvállalatok az éves beszámolók elkészítése

Részletesebben

IFRS lázban ég a szakma: IFRS versus magyar számvitel? Madarasiné Dr. Szirmai Andrea BGE PSZK, egyetemi docens

IFRS lázban ég a szakma: IFRS versus magyar számvitel? Madarasiné Dr. Szirmai Andrea BGE PSZK, egyetemi docens IFRS lázban ég a szakma: IFRS versus magyar számvitel? Madarasiné Dr. Szirmai Andrea BGE PSZK, egyetemi docens Törvényi háttér 1387/2015 kormányhatározat 2015. évi CLXXVIII. törvény: IFRS törvény 2016.

Részletesebben

A Társaság évi nem auditált főbb mérleg és eredménykimutatás adatai a bázis év auditált adataihoz képest a következők:

A Társaság évi nem auditált főbb mérleg és eredménykimutatás adatai a bázis év auditált adataihoz képest a következők: A MASTERPLAST Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (8143 Sárszentmihály, Árpád utca 1/A., a továbbiakban Társaság ) az alábbiakban tájékoztatja tisztelt Részvényeseit a Társaság 2017. április 28-i éves

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. 2012/2013. évi Forint. Keretösszegű Kötvényprogramja. Összevont Alaptájékoztatójának. 3. számú kiegészítése

Az OTP Bank Nyrt. 2012/2013. évi Forint. Keretösszegű Kötvényprogramja. Összevont Alaptájékoztatójának. 3. számú kiegészítése Az OTP Bank Nyrt. 2012/2013. évi 500.000.000.000 Forint Keretösszegű Kötvényprogramja Összevont Alaptájékoztatójának 3. számú kiegészítése Jelen dokumentum alapjául szolgáló összevont alaptájékoztató két

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 1022 Budapest, Ribáry u. 10. Adószáma: 18273689-1-41 Statisztikai számjel: 18273689-9499-569-01 KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a 2012. évi egyszerűsített beszámolóhoz A közzétett adatok könyvvizsgálattal nincsenek

Részletesebben

Konszolidált pénzügyi kimutatások

Konszolidált pénzügyi kimutatások Melléklet a 2011. I. félévéről készült Féléves jelentéshez Konszolidált pénzügyi kimutatások az ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaságról és konszolidálásba bevont vállalkozásairól

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló mérlege "A" változat

Egyszerűsített éves beszámoló mérlege A változat Adószám: Cégbíróság: Cégjegyzék szám: 12067778-2-43 Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 01-09-462002 Kun Hulladék Korlátolt Felelősségű Társaság 1211 Budapest, Szállító utca 6 Egyszerűsített éves beszámoló

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló mérlege "A" változat

Egyszerűsített éves beszámoló mérlege A változat Adószám: Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága Likvid Trade 2010 Korlátolt Felelősségű Társaság 1156 Budapest, Szilas park 2. fszt. 2. Egyszerűsített éves beszámoló mérlege "A" változat A mérleg

Részletesebben

Cash flow-kimutatás. A Cash flow-kimutatás tartalma

Cash flow-kimutatás. A Cash flow-kimutatás tartalma Cash flow-kimutatás Az éves beszámoló kiegészítő mellékletének tartalmaznia kell legalább a számviteli törvény által előírt, a 7. számú melléklet szerinti tartalmú cash flow-kimutatást is. Az egyszerűsített

Részletesebben

Kiegészítő melléklet

Kiegészítő melléklet Kiegészítő melléklet ÁLTALÁNOS ÖSSZEFOGLALÁS A kiegészítő melléklet a SZOMBATHELYI MÉDIAKÖZPONT NONPROFIT KFT. 2014. január1-től december 31-ig terjedő időszak üzleti tevékenységéről készült. Jogszabályi

Részletesebben

MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET

MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET Székhely: 7623 Pécs, Köztársaság tér 2. Adószám: 11017897-2-02 KSH: 11017897-6419-122-02 Cg.: 02-02-060334 Honlap: www.mvhsz.hu ELŐTERJESZTÉS A 2. NAPIRENDI PONTHOZ Beszámoló

Részletesebben

A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVES JELENTÉSE

A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT I. FÉLÉVES JELENTÉSE A KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2013. I. FÉLÉVES JELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati

Részletesebben

Beszámoló a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2014. első féléves pénzügyi eredményéről

Beszámoló a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2014. első féléves pénzügyi eredményéről Beszámoló a SYNERGON Csoport IFRS szerint összeállított 2014. első féléves pénzügyi eredményéről Közzétéve: 2014. augusztus 29. Javuló EBITDA érték, növekvő fedezet és folyamatos fejlesztések a SYNERGON

Részletesebben

Média Unió Közhasznú Alapítvány. 2012.12.31.-i mérleg fordulónapi EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ

Média Unió Közhasznú Alapítvány. 2012.12.31.-i mérleg fordulónapi EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 5 5 2 1 8 1 3 3 5 5 2-1 - 4 1 adó száma 2012.12.31.-i mérleg fordulónapi EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ A mérleg főösszege: 33.740 eft; a saját tőke összege: 33.239 eft, a mérleg szerinti eredmény: 30.923

Részletesebben

1. táblázat: A hitelintézetek nemteljesítő kitettségei (bruttó értéken)

1. táblázat: A hitelintézetek nemteljesítő kitettségei (bruttó értéken) SAJTÓKÖZLEMÉNY a hitelintézetekről 1 a III. negyedév végi 2 prudenciális adataik alapján Budapest, november 23. A hitelintézetek mérlegfőösszege III. negyedévben 2,1%-kal nőtt, így a negyedév végén 33

Részletesebben

I/2. A konszolidált beszámoló készítése során alkalmazott értékelési, konszolidálási eljárások

I/2. A konszolidált beszámoló készítése során alkalmazott értékelési, konszolidálási eljárások I/2. A konszolidált beszámoló készítése során alkalmazott értékelési, konszolidálási eljárások A bank a konszolidálást könyv szerinti értéken végezte el. A leányvállalatok az éves beszámolók elkészítése

Részletesebben

Kiegészítő melléklet 2017.

Kiegészítő melléklet 2017. Adószám: 2584638-2-4 Cégbíróság: Gyulai Törvényszék Cégjegyzék szám: 4-9-13973 KÖRÖSLADÁNYI NAPELEMPARK KFT 5516 Körösladány, Dózsa Gy út 2. Kiegészítő melléklet 217. Fordulónap: 217 december 31. Beszámolási

Részletesebben

A HM ipari részvénytársaságok 2010. I-III, negyedéves gazdálkodásának elemzése. 2009. év bázis. 2010. évi terv

A HM ipari részvénytársaságok 2010. I-III, negyedéves gazdálkodásának elemzése. 2009. év bázis. 2010. évi terv A HM ipari részvénytársaságok 21. I-III, es gazdálkodásának elemzése 1./ HM Armcom Kommunikációtechnikai Zrt. Megnevezés 29. év bázis 21. évi 21. III. Adatok ezer Ft-ban Bázis Terv index index () () Nettó

Részletesebben

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete. Társadalmi szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

Magyar Ipari Karbantartók Szervezete. Társadalmi szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 18291740-8230-529-06 Statisztikai számjel Magyar Ipari Karbantartók Szervezete 6723 Szeged, József Attila sgt. 130 Társadalmi szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2013 Keltezés: 2014. március 14.

Részletesebben

A Kartonpack Nyrt évi gazdálkodási adatainak közgyűlési előterjesztése

A Kartonpack Nyrt évi gazdálkodási adatainak közgyűlési előterjesztése A Kartonpack Nyrt. 2017. évi gazdálkodási adatainak közgyűlési előterjesztése A KARTONPACK Dobozipari Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: Debrecen, Galamb u. 11. cégjegyzékszáma: 09-10-000030)

Részletesebben

Kiegészítő melléklet

Kiegészítő melléklet Adószám: Cégbíróság: Cégjegyzék szám: 12246632-2-42 Fővárosi Törvényszék Cégbírósága 01-09-568583 1163 Budapest, GORDONKA utca 7. 2012 Fordulónap: Beszámolási időszak: 2012. december 31. 2012. január 01.

Részletesebben

Társaság neve: Társaság címe: Ágazati besorolás Beszámolási időszak Graphisoft Park SE Telefon 437 3040 1031 Budapest, Záhony u. 7. Ingatlan gazdálkodás 2007. július 01. - 2007. szeptember 30. Telefax

Részletesebben

Közlemény a CIB Bank Zrt évi üzleti évére vonatkozó auditált éves beszámolójáról és konszolidált éves beszámolójáról

Közlemény a CIB Bank Zrt évi üzleti évére vonatkozó auditált éves beszámolójáról és konszolidált éves beszámolójáról Közlemény a CIB Bank Zrt. 2005. évi üzleti évére vonatkozó auditált éves beszámolójáról és konszolidált éves beszámolójáról A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14., cégjegyzék szám: 01-10-041004,

Részletesebben

Hajós Alfréd Általános Iskola Alapítvány Kiegészítő melléklet 2011.

Hajós Alfréd Általános Iskola Alapítvány Kiegészítő melléklet 2011. Adószám: 18715792-1-13 Bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Bírósági végzés: 4.13.PK.60.034/2007/4 Statisztikai számjel: Fordulónap: december 31. Beszámolási időszak: január 01- december 31. Gödöllő,

Részletesebben

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT.

CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. CIG PANNÓNIA ELSŐ MAGYAR ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÓ ZRT. NEGYEDÉVES TÁJÉKOZTATÓ 2016. ELSŐ NEGYEDÉV 2016. május 24. 1. Összefoglaló Jelen tájékoztató célja, hogy a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító

Részletesebben

Féléves jelentés MARACANA Tőkevédett Származtatott Zártvégű Befektetési Alap

Féléves jelentés MARACANA Tőkevédett Származtatott Zártvégű Befektetési Alap Féléves jelentés 2013 DIALÓG MARACANA Tőkevédett Származtatott Zártvégű Befektetési Alap PSZÁF lajstromszám: 1112-234 PSZÁF engedélyszám: KE-III-413/2010 ISIN kód: HU0000709464 Általános adatok: Az Alap

Részletesebben

A Társaság évi nem auditált főbb mérleg és eredménykimutatás adatai és rövid értékelésük a bázis év auditált adataihoz képest a következők:

A Társaság évi nem auditált főbb mérleg és eredménykimutatás adatai és rövid értékelésük a bázis év auditált adataihoz képest a következők: A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.; a továbbiakban: Társaság ) az alábbiakban tájékoztatja tisztelt Részvényeseit a Társaság 2013. június 4-i, határozatképtelenség esetén 2013.

Részletesebben

K&H tőkét részben előre fizető 4 származtatott zártvégű értékpapír befektetési alap

K&H tőkét részben előre fizető 4 származtatott zártvégű értékpapír befektetési alap K&H tőkét részben előre fizető 4 származtatott zártvégű értékpapír befektetési alap 216.évi Féléves beszámoló Beszámolási időszak: 216.1.1-216.6.3. 215. EREDMÉNYKIMUTATÁS (eft) 1.1-12.31. I. Pénzügyi műveletek

Részletesebben

Nemzetközi REFA Controllerképző

Nemzetközi REFA Controllerképző Nemzetközi REFA Controllerképző tanfolyam 1. modul: Mutatószámok és mérlegelemzés 2. nap : Számvitel alapjai feladatok, kérdések, cash flow, mutatószámok és likviditáskezelés előkészítés Előadó: Szívós

Részletesebben

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. időközi vezetőségi beszámolója november 19.

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. időközi vezetőségi beszámolója november 19. A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. időközi vezetőségi beszámolója 2012. november 19. 1. a Társaság cégadatai Cégnév: Finext Vagyonkezelő NyRt Székhely: 1082 Budapest, Futó u. 47-53. VII. emelet Elérhetőség: 061

Részletesebben

SET GROUP Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

SET GROUP Nyilvánosan Működő Részvénytársaság A SET GROUP Nyrt. (KORÁBBI NEVÉN: TR INVESTMENT Nyrt.) FÜGGETLEN KÖNYVIZSGÁLÓVAL NEM KONSZOLIDÁLT FÉLÉVES JELENTÉSE NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÓKÉSZÍTÉSI STANDARDOK SZERINT 2017. JÚNIUS 30. 1023 Budapest,

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. 2016/2017. évi Forint. Keretösszegű Kötvényprogramja. Összevont Alaptájékoztatójának. 3. számú kiegészítése

Az OTP Bank Nyrt. 2016/2017. évi Forint. Keretösszegű Kötvényprogramja. Összevont Alaptájékoztatójának. 3. számú kiegészítése Az OTP ank Nyrt. 2016/2017. évi 200.000.000.000 Forint Keretösszegű Kötvényprogramja Összevont Alaptájékoztatójának 3. számú kiegészítése Jelen dokumentum alapjául szolgáló összevont alaptájékoztató két

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló

Egyszerűsített éves beszámoló TÁRSADALMI SZERVEZET MEGNEVEZÉSE: MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG TÁRSADALMI SZERVEZET CÍME: 1124 BUDAPEST, KOROMPAI U. 17. Statisztikai számjel: 19815857911252301 Egyszerűsített éves beszámoló 2015.12.31

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS ÉS HATÁROZATI JAVASLATOK

ELŐTERJESZTÉS ÉS HATÁROZATI JAVASLATOK ELŐTERJESZTÉS ÉS HATÁROZATI JAVASLATOK az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1013 Budapest, Várkert rakpart 17. fszt. 1., Cg. 01-10-043483) 2018. április 16-án 14 órakor, a 1054

Részletesebben