Az Alapítvány közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, minősítése: közhasznú tevékenység.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Alapítvány közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, minősítése: közhasznú tevékenység."

Átírás

1 Á ö ű í í ó ö í í ú ő Ö ű í Ú ó Á Á ö É ö Á í ő Á í É ö ú í ó

2 I. Alapadatok Az alapítvny neve: BÁB-SZÍN-TÉR KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY Szkhelye: 7400 KAPOSVÁR HONVÉD U. 20/C Az alapítvny alapítója: Turi Endre Működst 3 tagu kuratórium irnyítja, A kuratórium Elnöke: Csíkvr Tímea Tünde, mint kpviselő, Az alapító okirat kelte: Bírósgi vgzs szma: Pk 60040/2010/1 Nyilvntartsi szma: ESZ/237 Nyilvntartó bírósg: Somogy Megyei Bírósg. Adószma: Az alapítvny cl szerinti tevkenysge: A bbszínhzi kultúra polsa, bemutatsa egy llandó (bb)színhzi műhely ltrehozsa Kaposvron. Tevkenysgünk a művszi s a pedagógiai bbjtk eredmnyeinek felhasznlsra azok megismertetsre, valamint egy modern mai hiteles (bb)színhzi nyelv kialakítsra irnyul. A működs Magyarorszg, különösen Kaposvr s Somogy megye területre terjed ki. Az Alapítvny közvetlen politikai tevkenysget nem folytat, minősítse: közhasznú tevkenysg. Az alapítvny nyitott, ahhoz brki csatlakozhat, ha az alapító okiratban meghatrozott clokat elfogadja, s ezek megvalósulst elő kívnja segíteni. Az alapító okirat szerint vllalkozsi tevkenysget nem folytathat. Az alapítvny cl szerinti működsi területe, vllalt feladata: Kaposvron rendszeres bb- s gyermekszínhzi előadsok jtszsa. Bbműhelyi munka, előadsok ltrehozsa, hasonló alkotó műhelyek meghívsa s velük való együttműköds. (Hazai s nemzetközi szinten) Az letkori sajtossgnak megfelelő gyermekeknek szóló előadsok mellett, clunk felnőttek s a fiatal felnőttek szmra, hiteles lmnyknt bemutatni a bbszínhzat. Külföldi kapcsolatok kipítse. (Nemzetközi fesztivl szervezse) A vros fel minl több formban való megmutatkozs. Előadsok, szabadtri npünneplyek s utcaszínhzak rendezse, együttműködve helyi művszeti csoportokkal, intzmnyekkel. A bbművszeti kpzs beemelse a helyi egyetemi s közpiskolai kpzsekbe, helyi amatőr gyermek bbcsoportok indítsnak ösztönzse, azokat vezető tanrok segítse.

3 II. Szmviteli politika fő vonsai Az alapítvny kettős könyvvitelt vezet. = közhasznú egyszerűsített ves beszmolót (mrleg, eredmny kimutats, kiegszítő mellklet s a 224/2000 Korm. r bek szerint, illetve 4. szmú mell. szerinti közhasznú eredmny kimutats ) kszít. = az alapítvny vllalkozói tevkenysget nem folytathat. Amennyiben lenne vllalkozói tevkenysge, úgy a Közhasznú egyszerűsített ves beszmoló kszítshez a könyvvezetsnek az eszközök s forrsai, valamint bevtelek s kiadsok könyvelsnl az alaptevkenysg s a vllalkozói tevkenysg adatait elkülönítve kell kimutatni. = Az alapítvny mint közhasznú szervezet - köteles az ves beszmoló jóvhagysval egyidejűleg közhasznúsgi jelentst kszíteni a Közhasznú szervezetekről szóló tv bekezdse rtelmben s tartalommal. Az üzleti v: = Az alapítvny gazdlkodsi ve megegyezik a naptri vvel, ebben az esetben a mrleg fordulónap december 31. A mrleg formja, tteleinek tagolsa, összevonsa Az alapítvny a Szt. 22. (1) bek. szerinti mrleg smk közül az A vltozat szerint llítja össze a beszmoló mrlegt. = Az alapítvny nem l azzal a lehetősggel, hogy a mrleg tteleit tovbbtagolja, új tteleket felvegyen s összevonsokat sem alkalmaz. Az eredmny kimutats formja, tteleinek tagolsa, összevonsa Az alapítvny az eredmny kimutatst /Szt. 71. (1)-(2) bek./: = összköltsg eljrssal, ezen belül A típusban kszíti. = Az alapítvny nem l azzal a lehetősggel, hogy az eredmny kimutats tteleit tovbbtagolja, új tteleket felvegyen s összevonsokat sem alkalmaz. = Az alapítvny elkülönítetten mutatja ki a szmvitelben az adatokat: - vllalkozsi tevkenysg költsgei, - alapítvnyi tevkenysg költsgei, - egyb közvetett költsgek, kiadsok A mrleg kszíts időpontja A mrlegkszíts időpontja /Szt (1) bek./: = Az üzleti v mrleg fordulónapjt követő v mjus 31. napja. A könyvvizsglat /Szt /: = Az alapítvny az üzleti vről kszített beszmolója könyvvizsglati kötelezettsg al nem tartozik, A lettbehelyezs, közzttel /Szt /: Az alapítvny az egyszerűsített ves beszmolót nem köteles lettbe helyezni, de gondoskodni köteles a közzttelre vonatkozó jogi szablyozs vgrehajtsról. Az alapítvny közztteli kötelezettsgről, a Közhasznú szervezetekről szóló tv 19 -a rendelkezik: a közhasznúsgi jelentsbe brki betekinthet, illetve arról sajt költsgre msolatot kszíthet.

4 2004. janur 1-től: A közhasznú szervezet köteles a tv bek. szerinti közhasznúsgi jelentst a trgyvet követő vben, legksőbb junius 30-ig sajt honlapjn, ennek hinyban egyb a nyilvnossg szmra elrhető módon közztenni. Az rtkcsökkensi leírs szmítsi módja = Valamennyi eszközre lineris, Az rtkcsökkens összegnek szmítsi alapja: minden eszköznl a bruttó rtk Az alapítvny a hasznos lettartamot eszközönknt egyedileg - alapvetően a vrható műszaki lettartam alapjn - llapította meg. A vrható hasznos lettartamot megelőzően rtkesíteni szndkozott egyes immaterilis javak (vagyoni rtkű jogok, szellemi termkek) s trgyi eszközök maradvnyrtkt esetileg kell megllapítani. Az rtkcsökkens elszmolsa = a 0 összegű nettó rtkig, (vagy) = az előre meghatrozott maradvnyrtkig, (vagy) = a könyvviteli nyilvntartsból törtnő kivezets időpontjig törtnik, ha az mg nem rte el a 0 rtket. A kis összegű immaterilis javak s trgyi eszközök rtkcsökkense: Az alapítvny a 100 ezer Ft alatti egyedi bekerülsi rtket el nem rő vagyoni rtkű jogokat, szellemi termkeket s trgyi eszközöket a hasznlatba vtelkor egy összegben írja le, azokat egyedi minősíts szerint osztlyozza a vrható lettartam szerint. Az alapítvny egyes eszközöknl egyedi rtkels alapjn llapítja meg, hogy az immaterilis jószg, trgyi eszköz tartósan szolglja, vagy mr nem szolglja a tevkenysget, ezrt minden vben a leltrkszítskor, a kuratórium kpviselő alírsval köteles igazolni a trgyi eszközök, illetve immaterilis javak tnyleges hasznlatt s műszaki llapott, majd ezt követően javaslatot kell tennie az esetleges hasznlatból való kivonsra. = Az alapítvny a vsrolt kszletek vközi alakulsról folyamatos mennyisgi s rtkbeni nyilvntartst nem vezet. A vsrolt kszleteket a vsrlskor azonnal költsgknt szmolja el. A mrleg fordulónapjn meglvő kszletet ttelesen leltrozza s azt bekerülsi (beszerzsi) rtken veszi nyilvntartsba, mely rtk a le nem vonható ÁFÁ-t is tartalmazza. III. Szmviteli beszmoló Mrleg Az alapítvny működst prilis 13.- n kezdte. Eszköz oldal: Az összes eszközrtk 3053 ezer forint, amelyből trgyi eszköz rtk 203 ezer forint, forgóeszközök rtke 2850 ezer forint, melyből a pnzkszlet: 2850 ezer Ft. Az alapítvny ingatlannal nem rendelkezik, tevkenysgt szkhelyn s brelt ingatlanban folytatja. Forrs oldal: Az összes eszközrtk forrsnak összettele: rszben sajt tőke: 1650 ezer Ft. Kötelezettsgek összege v vgn 1400 ezer forint, Passzív időbeli elhatrolsok v vgn nincsenek.

5 Eredmny kimutats Az Alapítvny vben vllalkozói tevkenysget s közhasznú tevkenysget is vgzett. A kiadsai kizrólag a clszerinti tevkenysggel kapcsolatban merültek fel. A cl szerinti tevkenysgből szrmazó bevtele: Vllalkozsi tev. bevtele: Egyb bevtel összesen: 6483 ezer forint 90 ezer Ft. 0 ezer forint Az alapítvny vben 0 e Ft.-ban rszesült költsgvetsi tmogatsban. 1%-ból. Cl szerinti felhasznlsa: nincs A tevkenysg rbevtelt az alapítvny az albbiak szerint hasznlta fel: Előadó művszek kifizetett díja: 3641 eft. Előadó művszethez kapcsolódó egyb kiadsok: 755 ezer Ft. Ebből a jelentősebbek: Brleti díj: 64 ezer Ft. Színpadi nzőtri kellkek: 478 ezer Ft. Szlls díj: 130 ezer Ft. Karbantartsi díj: 3 ezer Ft. Szllíts, rakodsi ktg: 80 ezer Ft. Üzemeltetsi clú egyb kiadsok: 633 ezer Ft. Ebből a jelentősebbek: Nyomtatvny irodaszer: 114 ezer Ft. Hirdets reklm ktg: 279 ezer Ft. Ignybevett szolg: 1137 ezer forint. Bankkktg.: 13 eft. Illetkek: 15 e Ft Szemlyi jellegű költsge összege összesen: 67 ezer forint Értkcsökkensi leírs: 8 e Ft.-ot szmolt el az alapítvny Pnzügyi műveletek bevtele: 3 ezer Ft. Pnzügyi műveletek rfordítsa: 0 e Ft. A cl szerinti közhasznú tevkenysgből szrmazó bevtelek s költsgek különbözete 1463 ezer forint eredmny, mely utn trsasgi adófizetsi kötelezettsg nincs, az teljes egszben tőkevltozsknt könyvelhető. Vllalkozsi tevkenysgből eredmnye: 90 ezer Ft., költsg nem került könyvelsre.

6 IV. Vezető tisztsgviselőknek nyújtott juttatsok v folyamn a kuratórium elnöke s tagjai semmifle anyagi, vagy termszetbeni juttatsban nem rszesültek. Reprezentciós költsgek: 67 ezer Ft. Adómentes volt. V. Költsgvetsi tmogats felhasznlsa Az alapítvny vben 0 e Ft.-ban rszesült költsgvetsi tmogatsban. 1%-ból sem rszesült. Cl szerinti felhasznlsa: nincs Előző vhez hasonlíts nem lehetsges. VI. Vagyonfelhasznlssal kapcsolatos kimutats A szervezet sajt tőkje: 1650 ezer Ft. Előző vhez nem lehet hasonlítani, mert az alapítvny 2010-ben kezdte meg működst. A Szervezet mindig törekszik arra, hogy az adott vben kapott bevteleket fel is hasznlja közhasznú cljainak elrse rdekben. Ebben az vben sikerült feltölteni a működsi tartalkot, így a jövő esztendőben mr nem kell forrst elvonni a működs biztonsgra. VII. Cl szerinti juttatsok kimutatsa Nemleges VIII. Központi költsgvetsi szervtől, elkülönített llami pnzalaptól, helyi önkormnyzattól, települsi önkormnyzatok trsulstól, s mindezek szerveitől kapott tmogats mrtke Helyi önkormnyzattól kapott tmogats: 250 ezer Ft volt. Cl szerinti felhasznlsa működsi clú. A felhasznls igazolsa trgyvben megtörtnt. Jellemzően: Hirdets, Brleti díj, Irodaszer. Jogi szemlyisgű trsasgoktól kapott tmogats: 2750 ezer Ft. Cl szerinti felhasznlsa vben teljes egszben megtörtnt. Az elszmols a trgyvet követő janur 20-ig volt.

7 IX. Közhasznú tevkenysgről szóló rövid tartalmi beszmoló A 2010-es vben bizonyítottuk, hogy van közönsge a bbszínhzi előadsoknak Kaposvron. Szüksg van a BbSzínTrre. Ltrejött a szervezői httr. A befogadó helyet színhztrr formltuk. Kialakult a BbSzínTr arculata (honlap, plaktok, mdia). A magyar bbművszet jeles kpviselői ismerik s tmogatjk munknkat. Az elrt nzőszm alapjn kijelenthetjük, a megszólított korosztlyokban minden harmadik-negyedik kaposvri gyermek jrt a BbSzínTrben. Az elvgzett munka naptri sorrendben. Törtneti munka mrcius 26. mjus 9. Egyszer volt bbszínhz bbok, bbjtkosok Kaposvr kultúrtörtnetből. Killíts a Rippl-Rónai Múzeumban. Több hónapos kutatómunka eredmnyeit llítottuk ki. Büky Bltól a jelentős kaposvri amatőr bbmozgalmon t a biennlkig voltak lthatók filmek, fotók bbok. Rendező: Plyi Jnos s Rippl-Rónai Múzeum munkatrsai. Szervező s prtoló pedagógus kör kialakítsa. Pedagógus szakmai nap prilis 29. A bbok vilga s a gyermekvilg címmel tartott előadst Gabnai Katalin, ami előtt Plyi Jnos a bbtörtneti előadsa s bbmozgatsi kurta kurzusa volt ltható. BbSzínTr a V. Kaposvri Gyermek- s Ifjúsgi Biennln mjus 2. A Biennl szabadtri programjnak (szerkesztője Plyi Jnos) nyitó előadsa a BbSzínTrhez szerződő Vitz Lszló (Plyi Jnos előadsban) vsri bbjtk volt. Évadhírelő órisbbos felvonuls szeptember 9. A Somogy Tncegyüttes tncosainak segítsgvel s a pcsi bbfesztivl figurival, utcaszínhzi előads a Kaposvr Fő utcjn. Évadnyitó fesztivl szeptember 11.-n egsz napos csaldi fesztivl a BbSzínTr vadt befogadó Helyőrsgi Klubban, ahol a szakadó eső ellenre majd hromszzan jöttek el. Ngy előadsban az vadban ksőbb fellpő előadókat lthattak a nzők. Elindítottuk honlapunkat, hírlevllel szeptember közepn. Évadnyitó előads október 17. Bbos Mgus Jnos bbszínhza Órajtk Csecsemőszínhzi előadsok október Vaskakas Bbszínhz Cinege, cinege kismadr Szakmai nap a bbműhelyben október 27. Szentirmai Lszló Segítő kz, avagy segítőksz bbok

8 ő ő ó ő ó ö í ö ö ő Ó ő í ő ó í ő ö Á ó ó í ú ö ú í í ö ü í í ü ő Á í É ö ú í ó

9 ö ú ú Á É í Á Á É ű í ó ű í ö ú Á í É ö ö ú í ó ö ő

10 ö ö ö öö í ö ó í É ö ö ó í ö É

11 ó ő ő ó ő í ö ú ö ú ú ü ö ú ö ú ő ó ó ó ü ű í ü í ü ű í ü ö ú ö ű í ű í ö í ü ű í ü í ö ű í ű í ö í í ü ű í í ü í í í ö ó ó ó ö í ö ú ű í ö í í ű ö ű ö ö ú í ó ó ö ö ő ö ó ó Á í É ö ö ú í ó Ü

12 Közhasznúsgi jelents 2. szmú mellklete KIMUTATÁS a költsgvetsi tmogats felhasznlsról v Tmogatsnyújtó neve Tmogats Felhasznls clja Felhasznls összege (Ft) Átvitel összege Elszmols hatrideje időpontja összeg előző vi trgyvi (Ft) e (Ft) Kaposvri Működsi Önkormnyzat 30. tmogats 1. rsz SZJA 1%-os 0 Közhasznú 0 0 tmogats tevkenysgek tmogatsa (szja 1%) Összesen:

13 Közhasznúsgi jelents 3. sz. mellklete KIMUTATÁS a vagyon felhasznlsról v Megnevezs Előző vi Trgyvi Vltozs összeg (eft) összeg (eft) % eft Induló tőke Tőkevltozs Lekötött tartalk Értkelsi tartalk Trgyvi eredmny Közhasznú tevkenysg trgyvi vesztesge Vllalkozsi tevkenysg trgyvi vesztesge Egyb 0 0 Megjegyzs 2

14 Közhasznúsgi jelents 4. szmú mellklete KIMUTATÁS a cl szerinti juttatsokról v Juttats megnevezs Juttats összege (Ft) Eltrs Megjegyzs előző trgyvi % Ft vi Közhasznú tevkenysg 0 keretben nyújtott Pnzbeli juttatsok összesen - ebből adóköteles - ebből adómentes Termszetbeni juttatsok összesen - ebből adóköteles - ebből adómentes Egyb juttatsok ÖSSZESEN: Egyb clszerinti, de nem közhasznú Tevkenysg keretben nyújtott Pnzbeli juttatsok Nem pnzbeli juttatsok Egyb juttatsok ÖSSZESEN: MINDÖSSZESEN:

15 Közhasznúsgi jelents 5. szmú mellklete KIMUTATÁS a kapott tmogatsokról v Juttats megnevezse Tmogatott cl Tmogats összege (Ft) Vltozs előző vi trgyvi % Ft Központi költsgvetsi szervtől Nemzeti Civil Alapprogram Működsi tmogats Helyi önkormnyzat s szervei Kaposvri Önkormnyzat Működsi tmogats Jogi szemlyisgű Működsi tmogats gazdasgi trsasgtól SZJA 1%-a (APEH) Egyb Gyűjts ÖSSZESEN:

16 Közhasznúsgi jelents 6. szmú mellklete KIMUTATÁS a vezető tisztsgviselőknek nyújtott juttatsokról v Juttats megnevezse Juttats összege (Ft) Eltrs Megjegyzs előző vi trgyvi % Ft Cl szerinti pnzbeli kifizetsek ,00 67 Termszetbeni juttatsok 0 0 Szja mentes Szja köteles 0 0 Értkpapír juttatsok 0 0 Tiszteletdíjak, megbízsi díjak 0 0 0,00 0 Költsgtrítsek* 0 Adott kölcsönök összege 0 Kamatmentes kölcsönök Egyb juttatsok 0 ÖSSZESEN: * a szervezet döntse, hogy nv szerint vagy összegben mutatja be. 5

17 ő ó ű ó ó ü ő ő ű Á í í Á Á É ó ó ö ö ő ó ö ó í ű ö ö ö ő í ö ő ő ó ö ő ö ő ő ö ő ő ö ő ü ő ö ő ü í ü ő ö ő ő ő ő ő Á í É ö ú í ó í

A Pannon Váltó Nyrt. 2012. évi egyedi beszámolója

A Pannon Váltó Nyrt. 2012. évi egyedi beszámolója A Pannon Vltó Nyrt. 2012. vi egyedi beszmolója ó ő ü ü ő í ő É ó Ő Á Ö ő ő ó ó É ü ö ö Á Í í Ü Í ő Á í Ö ö ű ű ú í ő ö ö í É Ü ö Ö ó ó ó ö ö ó ó ó ö ó ö ö ó ő í ú ö ó ó ö í ö í ó Ö É ő ö ó ó ö ö ó ö ö

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. A Cselekvő Társadalomért Egyesület

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. A Cselekvő Társadalomért Egyesület KÖZHASZNÚSÁGI JELENTS 2011 A Cselekvő Trsadalomrt Egyesület Szkhely: 4024 Debrecen, Vgkedvű Mihly u. 12. fsz. 3. Adószm: 18203538-1-09 Közhasznúsgi fokozat: közhasznú egyesület Debrecen, 2012. februr 25.

Részletesebben

Borsodi Tranzit Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Ózd, Jászi Oszkár út 3.

Borsodi Tranzit Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Ózd, Jászi Oszkár út 3. í ő ő ő ő ó í Á ó Ü Ö Ö Ö Í í ő ö í ő ő ö ú Ó ó ú í ő ő ő ő ó í ő Ó Ó Ö ö É Ó í ő ö ö ú í Ó ú ó ő ő Á ő ő ő ő ó í í ó í ü ű í í ű í ö í í ü ü ű ü í ű í Ü Ű Á Á Á í ü í ü í Í Ü ó ó ö íö ó Ó ó í ö ő ő Borsodi

Részletesebben

ú ľ ź ő ü ü ó ő ę ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ľ ü ľ ü ú Ö ő ü ľ óľ ő ü ő ü ź ľ ľ Ę ő ľ Ü Ö Á ĺ ľ ő ő ľ ő ö ö í ľ ő ö ó ó ó ú ö í ő ó ő ó í ó ľ ő ő ú ő ű ó ľ ő ö ő ľő Ú ę í őľ ö ö ľ ő í ő ü ę ó Ź

Részletesebben

KISÚJSZÁLLÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

KISÚJSZÁLLÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA KISÚJSZÁLLÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 1. A Polgrmesteri Hivatal ltrehozsról szóló jogszably, hatrozat: Kisújszlls Vros Önkormnyzata a helyi önkormnyzatokról

Részletesebben

Pannon-Váltó Nyrt. 2010. évi konszolidált beszámolója

Pannon-Váltó Nyrt. 2010. évi konszolidált beszámolója Pannon-Váltó Nyrt. 2010. vi konszolidált beszámolója á á á ó ő á á ü ü ő á á í á á á ó ő á Ó á á ő ő Á Í í á á á ó á í ö ő á á á ó á á ó ö ó í á ö ö Á í á á á í á ű Ü á ő á í Á Ö Ö ű á ű á á ú í á ó á

Részletesebben

INTERKULTURÁLIS ÉS IRODALMI CENTRIFUGA ALAPÍTVÁNY

INTERKULTURÁLIS ÉS IRODALMI CENTRIFUGA ALAPÍTVÁNY - 1 - INTERKULTURÁLIS ÉS IRODALMI CENTRIFUGA ALAPÍTVÁNY 2040 Budaörs, Kőszirt u. 16. 2009. évi Közhasznús{gi jelentése Budapest, 2010. m{jus 15. Kun [gota ügyvezető elnök - 2 - INTERKULTURÁLIS ÉS IRODALMI

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1/383 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kszült: Kisújszlls Vros Önkormnyzat Kpviselő-testületnek 2009. mjus 26-n, 13.00 órai kezdettel tartott soron következő, nyilvnos ülsről. Az üls helye: Vroshza Gal Klmn terme

Részletesebben

Plotinus Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Plotinus Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Plotinus Holding Nyilvnosan Működő Rszvnytrsasg Időközi vezetősgi beszmoló 2014 Q1 (2014 janur 1.- mrcius 31.) Kszült: 2014/04/03 Vezetősgi jelents A Plotinus Holding Nyrt. jelentsben a 2014 első negyedvi

Részletesebben

Plotinus Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Plotinus Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Plotinus Vagyonkezelő Nyilvnosan Működő Rszvnytrsasg Időközi vezetősgi beszmoló 2012 Q3 (2012.július 1.-szeptember 30.) Kszült: 2012/10/05 Vezetősgi jelents A Plotinus Vagyonkezelő Nyrt. jelentsben a harmadik

Részletesebben

Kivonat Jászberény Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. április 13-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Kivonat Jászberény Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. április 13-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Kivonat Jászberény Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. április 13-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Jászberény Város Önkormányzata Képviselő-testületének 75/2011. (IV. 13.) Kt. határozata

Részletesebben

ó ő ó ő ó ó ö ú ó ő ő ó ó ö ő ó ö ú ö ö ö ú ó ó ö ú ö ú ő ő ö ú ű ö ö ú ü ö ö ö ö ó -2-1.1.Szmviteli beszmoló bemutatsa A szmviteli beszmoló főbb adataiaz a bbiak: A. Befektetetteszközök I. Immaterilisjavak

Részletesebben

Plotinus Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Plotinus Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Plotinus Holding Nyilvnosan Működő Rszvnytrsasg Időközi vezetősgi beszmol 2014 Q3 (2014 július 1.- szeptember 30.) Kszült: 2014/10/03 Vezetősgi jelents A Plotinus Holding Nyrt. jelentsben a 2014 harmadik

Részletesebben

Ő Á Á Á Ó ó ő í ó í ó ó ö ó ó Ö ö í ü ü ú ö ő ó ú ű ö í ű í ú í ó ó ű ö ü í ű ö ű ü í ő ő í ö ü ű ö ó ó ő ü ó í ó ö ó ó ü ű ö ő ö ö ö ö ő ö ó ó ú í ő ő ű í ü ó ö ó ö ü ú ü ö ü í ó ó ó ö ó í ű ó ó í í ó

Részletesebben

c8- 1. El6zm6nyek MEGeizAst szerz6ofr,s

c8- 1. El6zm6nyek MEGeizAst szerz6ofr,s c8- tir/\llosltottr IeEaq rir I \ I l"g *o,rtt I s g g_q MEGeizAst szerz6ofr,s amely l6trej ott egyr 6szr 6l a Nemzeti Eszkdzkezeld Zrirtk0riien Miiktid6 R6szv6nytiirsasig [sz6khely: 7L22 Budapest, Virosmajor

Részletesebben

Okányi Horgász Egyesület 5534, Okány, Rákóczi u. 55. 2011. évi Közhasznúsági jelentése

Okányi Horgász Egyesület 5534, Okány, Rákóczi u. 55. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Okányi Horgász Egyesület 5534, Okány, Rákóczi u. 55. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Okány, 2012. február 18. Petri László elnök A Okányi Horgász Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2011-es esztendőről

Részletesebben

Í Ó ú ö Ö ö ő ö Ö ú ő ö ő ö ú ő ü ő ö ú Ö ő Í Á É É ö ö ú ö ö ő ő Ö ö ű ö ű ű Ö ű ő ö ő ű ö ő ő ö ö ö ű ö ö ő ü ö ö ü ö ö ű ű Ö ő ü ú ű ű ö ő ő ü ű ö ü ű ö ő ő ö ö ö ü ű ö ö ű ő ű ő ű ő ő ű ö ö ű ü ű ö

Részletesebben

Közhasznúsági beszámolója

Közhasznúsági beszámolója 8900 Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós u. 1. Közhasznú fokozatot bejegyezte a Zala Megyei Bíróság Pk. 60012/2010/2. számú határozatával Zala Megyei Bíróság nyilvántartási száma: 1077 Adószáma: 18019137-2-20

Részletesebben

MAGYAR BOHÓCOK A BETEGEKÉRT ALAPÍTVÁNY 1222 Budapest, Mező u. 17.

MAGYAR BOHÓCOK A BETEGEKÉRT ALAPÍTVÁNY 1222 Budapest, Mező u. 17. MAGYAR BOHÓCOK A BETEGEKÉRT ALAPÍTVÁNY 1222 Budapest, Mező u. 17. 2010. évi Közhasznúsági jelentése Tartalma: 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ / 1sz. melléklet/ 2. KÖLTSÉGVETÉSI TÁMOGATÁS FELHASZNÁLÁSA / 2sz. melléklet/

Részletesebben

Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2013. évi Közhasznúsági jelentése

Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2013. évi Közhasznúsági jelentése Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2013. évi Közhasznúsági jelentése Bakonycsernye 2014..május 14. Szabó János elnök Közhasznúsági jelentése a 2013-as esztendőről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ

Részletesebben

NÉZZ JÉZUSRA REFOR MÁTUS HITÉLETI ALAPÍTVÁNY

NÉZZ JÉZUSRA REFOR MÁTUS HITÉLETI ALAPÍTVÁNY NÉZZ JÉZUSRA REFOR MÁTUS HITÉLETI ALAPÍTVÁNY 4633 Lövőpetri Petőfi S. utca 116. sz. 2008. évi KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT BESZÁMOLÓ Lövőpetri, 2009. május 19. Gonda Béláné Kuratórium elnöke, képviselő NÉZZ

Részletesebben

Napsárkányok Kajak-kenu és Sárkányhajó Klub 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.. 2012. évi Közhasznúsági jelentése

Napsárkányok Kajak-kenu és Sárkányhajó Klub 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Napsárkányok Kajak-kenu és Sárkányhajó Klub 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2013. április 09. Kállay Kristóf elnök A Napsárkányok Közhasznúsági jelentése

Részletesebben

Készítette: Szabó János Ügyvezető

Készítette: Szabó János Ügyvezető Szakképző Központ Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság 2370 Dabas József Attila út 107 Adószám:14404933853211313 Cégjegyzékszám:13-09-121779 Közhasznúsági jelentés 2009 Készítette:

Részletesebben

VIZSGÁLATI PROGRAM. VEGYES Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1012 Budapest, Alma utca 5.) Az eredménykimutatás ellenőrzéséről

VIZSGÁLATI PROGRAM. VEGYES Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (1012 Budapest, Alma utca 5.) Az eredménykimutatás ellenőrzéséről ö ő á á Ő É Á á ő á ó á á í Ú ő Ú Í á á ü í ú á óí á í óá á á í á á á á í á á űá í á ű á í á í á á í á ü ó í ő á ó á ü á ó á á á á ő á á á í Ú ó á á á ú á ő á í á á á á á á í á í á á í ő á ó á á á Á ö

Részletesebben

ó ö é Ö é ü ö ú ü ü é é ü é ö é ü ó ö é Ö é ü é ú í ü ü ü é é ö ö é é é é é í ó ö ö ö í ü é é é é é ö ü é é é ü é é ú é ü é ó ó é ü ö ó ó ü é ö ó ö ó í ó é ó í ó é ü é é ó é é í é ó é ö é é ü é ó ó ú ú

Részletesebben

ö ö í í ö ö ö í í ü ö ö Ö ö ö ö ö ö í ö ö ö Ö ú í ú í í í í ú ú Ó ú ü í í ö ö ű ű ö ö í ö ű í í ö ü ö ö í í í ö ö ö í ú ö ö ö ü ö ö í í í ü ö ü ö ö ü ü ú ö ö ö ö ö ö ö í ö ö ö ö ö ö ö Ő ö ü ö ö ö ö í ü

Részletesebben

Á Á ő ű ű í Ú í ó ü ú í ő ó ő Á ő ó ó ő í ő Á ó Á Á Ó É ö ő í ő í ó í ó ö ő ö í ó í ó ő í ü ö ü ő íő ó í ő ó í ó ö ö ő ő í í ö ő ő ő ö ő í íí ó ő ü ű í ó í ő ö ő ú í ő ó ő ő ö í ő ö ő ő ő ö ő ő ó ü ű í

Részletesebben

KELET-MAGYARORSZÁGI FIATALOKÉRT ALAPÍTVÁNY 4400 Nyíregyháza, Bethlen G. u. 5. 2011. évi Közhasznúsági jelentése

KELET-MAGYARORSZÁGI FIATALOKÉRT ALAPÍTVÁNY 4400 Nyíregyháza, Bethlen G. u. 5. 2011. évi Közhasznúsági jelentése KELET-MAGYARORSZÁGI FIATALOKÉRT ALAPÍTVÁNY 4400 Nyíregyháza, Bethlen G. u. 5. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Nyíregyháza, 2012. május 08. Dr. Seszták István kuratóriumi elnök A Kelet-Magyarországi Fiatalokért

Részletesebben

Á Ö É É É Ó Ü Ő É ó ő ö ő ű ö ó Á ö ő ü ő ő ü ő ö ő ő ú ö ó ö ő ű ö ú Ü ö ú ö ő ö ó ö ő ő ü ó ó ú í ó ó ó ű ö ö ü ő ó ú ö ö ö ö ő ó í ö í ó ó ö Á Ó Ü Ö Í Ú ö ó ő ő ő ő ó ó ü ü ü í ö ó ü ő ó ö ö ő ü ü ö

Részletesebben

2013. évi BESZÁMOLÓ. Készítette: Orosházi Sakk Egyesület 5900 Orosháza, Kossuth tér 7. A. Nyilvántartási szám: 2569. Adó: 18391541-1-04

2013. évi BESZÁMOLÓ. Készítette: Orosházi Sakk Egyesület 5900 Orosháza, Kossuth tér 7. A. Nyilvántartási szám: 2569. Adó: 18391541-1-04 2013. évi BESZÁMOLÓ Készítette: Orosházi Sakk Egyesület 5900 Orosháza, Kossuth tér 7. A. Nyilvántartási szám: 2569. Adó: 18391541-1-04 Békéscsaba,2014-05-24 Lőrincz Frigyes elnök Az Orosházi Sakk Egyesület

Részletesebben