Az Alapítvány közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, minősítése: közhasznú tevékenység.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Alapítvány közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, minősítése: közhasznú tevékenység."

Átírás

1 Á ö ű í í ó ö í í ú ő Ö ű í Ú ó Á Á ö É ö Á í ő Á í É ö ú í ó

2 I. Alapadatok Az alapítvny neve: BÁB-SZÍN-TÉR KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY Szkhelye: 7400 KAPOSVÁR HONVÉD U. 20/C Az alapítvny alapítója: Turi Endre Működst 3 tagu kuratórium irnyítja, A kuratórium Elnöke: Csíkvr Tímea Tünde, mint kpviselő, Az alapító okirat kelte: Bírósgi vgzs szma: Pk 60040/2010/1 Nyilvntartsi szma: ESZ/237 Nyilvntartó bírósg: Somogy Megyei Bírósg. Adószma: Az alapítvny cl szerinti tevkenysge: A bbszínhzi kultúra polsa, bemutatsa egy llandó (bb)színhzi műhely ltrehozsa Kaposvron. Tevkenysgünk a művszi s a pedagógiai bbjtk eredmnyeinek felhasznlsra azok megismertetsre, valamint egy modern mai hiteles (bb)színhzi nyelv kialakítsra irnyul. A működs Magyarorszg, különösen Kaposvr s Somogy megye területre terjed ki. Az Alapítvny közvetlen politikai tevkenysget nem folytat, minősítse: közhasznú tevkenysg. Az alapítvny nyitott, ahhoz brki csatlakozhat, ha az alapító okiratban meghatrozott clokat elfogadja, s ezek megvalósulst elő kívnja segíteni. Az alapító okirat szerint vllalkozsi tevkenysget nem folytathat. Az alapítvny cl szerinti működsi területe, vllalt feladata: Kaposvron rendszeres bb- s gyermekszínhzi előadsok jtszsa. Bbműhelyi munka, előadsok ltrehozsa, hasonló alkotó műhelyek meghívsa s velük való együttműköds. (Hazai s nemzetközi szinten) Az letkori sajtossgnak megfelelő gyermekeknek szóló előadsok mellett, clunk felnőttek s a fiatal felnőttek szmra, hiteles lmnyknt bemutatni a bbszínhzat. Külföldi kapcsolatok kipítse. (Nemzetközi fesztivl szervezse) A vros fel minl több formban való megmutatkozs. Előadsok, szabadtri npünneplyek s utcaszínhzak rendezse, együttműködve helyi művszeti csoportokkal, intzmnyekkel. A bbművszeti kpzs beemelse a helyi egyetemi s közpiskolai kpzsekbe, helyi amatőr gyermek bbcsoportok indítsnak ösztönzse, azokat vezető tanrok segítse.

3 II. Szmviteli politika fő vonsai Az alapítvny kettős könyvvitelt vezet. = közhasznú egyszerűsített ves beszmolót (mrleg, eredmny kimutats, kiegszítő mellklet s a 224/2000 Korm. r bek szerint, illetve 4. szmú mell. szerinti közhasznú eredmny kimutats ) kszít. = az alapítvny vllalkozói tevkenysget nem folytathat. Amennyiben lenne vllalkozói tevkenysge, úgy a Közhasznú egyszerűsített ves beszmoló kszítshez a könyvvezetsnek az eszközök s forrsai, valamint bevtelek s kiadsok könyvelsnl az alaptevkenysg s a vllalkozói tevkenysg adatait elkülönítve kell kimutatni. = Az alapítvny mint közhasznú szervezet - köteles az ves beszmoló jóvhagysval egyidejűleg közhasznúsgi jelentst kszíteni a Közhasznú szervezetekről szóló tv bekezdse rtelmben s tartalommal. Az üzleti v: = Az alapítvny gazdlkodsi ve megegyezik a naptri vvel, ebben az esetben a mrleg fordulónap december 31. A mrleg formja, tteleinek tagolsa, összevonsa Az alapítvny a Szt. 22. (1) bek. szerinti mrleg smk közül az A vltozat szerint llítja össze a beszmoló mrlegt. = Az alapítvny nem l azzal a lehetősggel, hogy a mrleg tteleit tovbbtagolja, új tteleket felvegyen s összevonsokat sem alkalmaz. Az eredmny kimutats formja, tteleinek tagolsa, összevonsa Az alapítvny az eredmny kimutatst /Szt. 71. (1)-(2) bek./: = összköltsg eljrssal, ezen belül A típusban kszíti. = Az alapítvny nem l azzal a lehetősggel, hogy az eredmny kimutats tteleit tovbbtagolja, új tteleket felvegyen s összevonsokat sem alkalmaz. = Az alapítvny elkülönítetten mutatja ki a szmvitelben az adatokat: - vllalkozsi tevkenysg költsgei, - alapítvnyi tevkenysg költsgei, - egyb közvetett költsgek, kiadsok A mrleg kszíts időpontja A mrlegkszíts időpontja /Szt (1) bek./: = Az üzleti v mrleg fordulónapjt követő v mjus 31. napja. A könyvvizsglat /Szt /: = Az alapítvny az üzleti vről kszített beszmolója könyvvizsglati kötelezettsg al nem tartozik, A lettbehelyezs, közzttel /Szt /: Az alapítvny az egyszerűsített ves beszmolót nem köteles lettbe helyezni, de gondoskodni köteles a közzttelre vonatkozó jogi szablyozs vgrehajtsról. Az alapítvny közztteli kötelezettsgről, a Közhasznú szervezetekről szóló tv 19 -a rendelkezik: a közhasznúsgi jelentsbe brki betekinthet, illetve arról sajt költsgre msolatot kszíthet.

4 2004. janur 1-től: A közhasznú szervezet köteles a tv bek. szerinti közhasznúsgi jelentst a trgyvet követő vben, legksőbb junius 30-ig sajt honlapjn, ennek hinyban egyb a nyilvnossg szmra elrhető módon közztenni. Az rtkcsökkensi leírs szmítsi módja = Valamennyi eszközre lineris, Az rtkcsökkens összegnek szmítsi alapja: minden eszköznl a bruttó rtk Az alapítvny a hasznos lettartamot eszközönknt egyedileg - alapvetően a vrható műszaki lettartam alapjn - llapította meg. A vrható hasznos lettartamot megelőzően rtkesíteni szndkozott egyes immaterilis javak (vagyoni rtkű jogok, szellemi termkek) s trgyi eszközök maradvnyrtkt esetileg kell megllapítani. Az rtkcsökkens elszmolsa = a 0 összegű nettó rtkig, (vagy) = az előre meghatrozott maradvnyrtkig, (vagy) = a könyvviteli nyilvntartsból törtnő kivezets időpontjig törtnik, ha az mg nem rte el a 0 rtket. A kis összegű immaterilis javak s trgyi eszközök rtkcsökkense: Az alapítvny a 100 ezer Ft alatti egyedi bekerülsi rtket el nem rő vagyoni rtkű jogokat, szellemi termkeket s trgyi eszközöket a hasznlatba vtelkor egy összegben írja le, azokat egyedi minősíts szerint osztlyozza a vrható lettartam szerint. Az alapítvny egyes eszközöknl egyedi rtkels alapjn llapítja meg, hogy az immaterilis jószg, trgyi eszköz tartósan szolglja, vagy mr nem szolglja a tevkenysget, ezrt minden vben a leltrkszítskor, a kuratórium kpviselő alírsval köteles igazolni a trgyi eszközök, illetve immaterilis javak tnyleges hasznlatt s műszaki llapott, majd ezt követően javaslatot kell tennie az esetleges hasznlatból való kivonsra. = Az alapítvny a vsrolt kszletek vközi alakulsról folyamatos mennyisgi s rtkbeni nyilvntartst nem vezet. A vsrolt kszleteket a vsrlskor azonnal költsgknt szmolja el. A mrleg fordulónapjn meglvő kszletet ttelesen leltrozza s azt bekerülsi (beszerzsi) rtken veszi nyilvntartsba, mely rtk a le nem vonható ÁFÁ-t is tartalmazza. III. Szmviteli beszmoló Mrleg Az alapítvny működst prilis 13.- n kezdte. Eszköz oldal: Az összes eszközrtk 3053 ezer forint, amelyből trgyi eszköz rtk 203 ezer forint, forgóeszközök rtke 2850 ezer forint, melyből a pnzkszlet: 2850 ezer Ft. Az alapítvny ingatlannal nem rendelkezik, tevkenysgt szkhelyn s brelt ingatlanban folytatja. Forrs oldal: Az összes eszközrtk forrsnak összettele: rszben sajt tőke: 1650 ezer Ft. Kötelezettsgek összege v vgn 1400 ezer forint, Passzív időbeli elhatrolsok v vgn nincsenek.

5 Eredmny kimutats Az Alapítvny vben vllalkozói tevkenysget s közhasznú tevkenysget is vgzett. A kiadsai kizrólag a clszerinti tevkenysggel kapcsolatban merültek fel. A cl szerinti tevkenysgből szrmazó bevtele: Vllalkozsi tev. bevtele: Egyb bevtel összesen: 6483 ezer forint 90 ezer Ft. 0 ezer forint Az alapítvny vben 0 e Ft.-ban rszesült költsgvetsi tmogatsban. 1%-ból. Cl szerinti felhasznlsa: nincs A tevkenysg rbevtelt az alapítvny az albbiak szerint hasznlta fel: Előadó művszek kifizetett díja: 3641 eft. Előadó művszethez kapcsolódó egyb kiadsok: 755 ezer Ft. Ebből a jelentősebbek: Brleti díj: 64 ezer Ft. Színpadi nzőtri kellkek: 478 ezer Ft. Szlls díj: 130 ezer Ft. Karbantartsi díj: 3 ezer Ft. Szllíts, rakodsi ktg: 80 ezer Ft. Üzemeltetsi clú egyb kiadsok: 633 ezer Ft. Ebből a jelentősebbek: Nyomtatvny irodaszer: 114 ezer Ft. Hirdets reklm ktg: 279 ezer Ft. Ignybevett szolg: 1137 ezer forint. Bankkktg.: 13 eft. Illetkek: 15 e Ft Szemlyi jellegű költsge összege összesen: 67 ezer forint Értkcsökkensi leírs: 8 e Ft.-ot szmolt el az alapítvny Pnzügyi műveletek bevtele: 3 ezer Ft. Pnzügyi műveletek rfordítsa: 0 e Ft. A cl szerinti közhasznú tevkenysgből szrmazó bevtelek s költsgek különbözete 1463 ezer forint eredmny, mely utn trsasgi adófizetsi kötelezettsg nincs, az teljes egszben tőkevltozsknt könyvelhető. Vllalkozsi tevkenysgből eredmnye: 90 ezer Ft., költsg nem került könyvelsre.

6 IV. Vezető tisztsgviselőknek nyújtott juttatsok v folyamn a kuratórium elnöke s tagjai semmifle anyagi, vagy termszetbeni juttatsban nem rszesültek. Reprezentciós költsgek: 67 ezer Ft. Adómentes volt. V. Költsgvetsi tmogats felhasznlsa Az alapítvny vben 0 e Ft.-ban rszesült költsgvetsi tmogatsban. 1%-ból sem rszesült. Cl szerinti felhasznlsa: nincs Előző vhez hasonlíts nem lehetsges. VI. Vagyonfelhasznlssal kapcsolatos kimutats A szervezet sajt tőkje: 1650 ezer Ft. Előző vhez nem lehet hasonlítani, mert az alapítvny 2010-ben kezdte meg működst. A Szervezet mindig törekszik arra, hogy az adott vben kapott bevteleket fel is hasznlja közhasznú cljainak elrse rdekben. Ebben az vben sikerült feltölteni a működsi tartalkot, így a jövő esztendőben mr nem kell forrst elvonni a működs biztonsgra. VII. Cl szerinti juttatsok kimutatsa Nemleges VIII. Központi költsgvetsi szervtől, elkülönített llami pnzalaptól, helyi önkormnyzattól, települsi önkormnyzatok trsulstól, s mindezek szerveitől kapott tmogats mrtke Helyi önkormnyzattól kapott tmogats: 250 ezer Ft volt. Cl szerinti felhasznlsa működsi clú. A felhasznls igazolsa trgyvben megtörtnt. Jellemzően: Hirdets, Brleti díj, Irodaszer. Jogi szemlyisgű trsasgoktól kapott tmogats: 2750 ezer Ft. Cl szerinti felhasznlsa vben teljes egszben megtörtnt. Az elszmols a trgyvet követő janur 20-ig volt.

7 IX. Közhasznú tevkenysgről szóló rövid tartalmi beszmoló A 2010-es vben bizonyítottuk, hogy van közönsge a bbszínhzi előadsoknak Kaposvron. Szüksg van a BbSzínTrre. Ltrejött a szervezői httr. A befogadó helyet színhztrr formltuk. Kialakult a BbSzínTr arculata (honlap, plaktok, mdia). A magyar bbművszet jeles kpviselői ismerik s tmogatjk munknkat. Az elrt nzőszm alapjn kijelenthetjük, a megszólított korosztlyokban minden harmadik-negyedik kaposvri gyermek jrt a BbSzínTrben. Az elvgzett munka naptri sorrendben. Törtneti munka mrcius 26. mjus 9. Egyszer volt bbszínhz bbok, bbjtkosok Kaposvr kultúrtörtnetből. Killíts a Rippl-Rónai Múzeumban. Több hónapos kutatómunka eredmnyeit llítottuk ki. Büky Bltól a jelentős kaposvri amatőr bbmozgalmon t a biennlkig voltak lthatók filmek, fotók bbok. Rendező: Plyi Jnos s Rippl-Rónai Múzeum munkatrsai. Szervező s prtoló pedagógus kör kialakítsa. Pedagógus szakmai nap prilis 29. A bbok vilga s a gyermekvilg címmel tartott előadst Gabnai Katalin, ami előtt Plyi Jnos a bbtörtneti előadsa s bbmozgatsi kurta kurzusa volt ltható. BbSzínTr a V. Kaposvri Gyermek- s Ifjúsgi Biennln mjus 2. A Biennl szabadtri programjnak (szerkesztője Plyi Jnos) nyitó előadsa a BbSzínTrhez szerződő Vitz Lszló (Plyi Jnos előadsban) vsri bbjtk volt. Évadhírelő órisbbos felvonuls szeptember 9. A Somogy Tncegyüttes tncosainak segítsgvel s a pcsi bbfesztivl figurival, utcaszínhzi előads a Kaposvr Fő utcjn. Évadnyitó fesztivl szeptember 11.-n egsz napos csaldi fesztivl a BbSzínTr vadt befogadó Helyőrsgi Klubban, ahol a szakadó eső ellenre majd hromszzan jöttek el. Ngy előadsban az vadban ksőbb fellpő előadókat lthattak a nzők. Elindítottuk honlapunkat, hírlevllel szeptember közepn. Évadnyitó előads október 17. Bbos Mgus Jnos bbszínhza Órajtk Csecsemőszínhzi előadsok október Vaskakas Bbszínhz Cinege, cinege kismadr Szakmai nap a bbműhelyben október 27. Szentirmai Lszló Segítő kz, avagy segítőksz bbok

8 ő ő ó ő ó ö í ö ö ő Ó ő í ő ó í ő ö Á ó ó í ú ö ú í í ö ü í í ü ő Á í É ö ú í ó

9 ö ú ú Á É í Á Á É ű í ó ű í ö ú Á í É ö ö ú í ó ö ő

10 ö ö ö öö í ö ó í É ö ö ó í ö É

11 ó ő ő ó ő í ö ú ö ú ú ü ö ú ö ú ő ó ó ó ü ű í ü í ü ű í ü ö ú ö ű í ű í ö í ü ű í ü í ö ű í ű í ö í í ü ű í í ü í í í ö ó ó ó ö í ö ú ű í ö í í ű ö ű ö ö ú í ó ó ö ö ő ö ó ó Á í É ö ö ú í ó Ü

12 Közhasznúsgi jelents 2. szmú mellklete KIMUTATÁS a költsgvetsi tmogats felhasznlsról v Tmogatsnyújtó neve Tmogats Felhasznls clja Felhasznls összege (Ft) Átvitel összege Elszmols hatrideje időpontja összeg előző vi trgyvi (Ft) e (Ft) Kaposvri Működsi Önkormnyzat 30. tmogats 1. rsz SZJA 1%-os 0 Közhasznú 0 0 tmogats tevkenysgek tmogatsa (szja 1%) Összesen:

13 Közhasznúsgi jelents 3. sz. mellklete KIMUTATÁS a vagyon felhasznlsról v Megnevezs Előző vi Trgyvi Vltozs összeg (eft) összeg (eft) % eft Induló tőke Tőkevltozs Lekötött tartalk Értkelsi tartalk Trgyvi eredmny Közhasznú tevkenysg trgyvi vesztesge Vllalkozsi tevkenysg trgyvi vesztesge Egyb 0 0 Megjegyzs 2

14 Közhasznúsgi jelents 4. szmú mellklete KIMUTATÁS a cl szerinti juttatsokról v Juttats megnevezs Juttats összege (Ft) Eltrs Megjegyzs előző trgyvi % Ft vi Közhasznú tevkenysg 0 keretben nyújtott Pnzbeli juttatsok összesen - ebből adóköteles - ebből adómentes Termszetbeni juttatsok összesen - ebből adóköteles - ebből adómentes Egyb juttatsok ÖSSZESEN: Egyb clszerinti, de nem közhasznú Tevkenysg keretben nyújtott Pnzbeli juttatsok Nem pnzbeli juttatsok Egyb juttatsok ÖSSZESEN: MINDÖSSZESEN:

15 Közhasznúsgi jelents 5. szmú mellklete KIMUTATÁS a kapott tmogatsokról v Juttats megnevezse Tmogatott cl Tmogats összege (Ft) Vltozs előző vi trgyvi % Ft Központi költsgvetsi szervtől Nemzeti Civil Alapprogram Működsi tmogats Helyi önkormnyzat s szervei Kaposvri Önkormnyzat Működsi tmogats Jogi szemlyisgű Működsi tmogats gazdasgi trsasgtól SZJA 1%-a (APEH) Egyb Gyűjts ÖSSZESEN:

16 Közhasznúsgi jelents 6. szmú mellklete KIMUTATÁS a vezető tisztsgviselőknek nyújtott juttatsokról v Juttats megnevezse Juttats összege (Ft) Eltrs Megjegyzs előző vi trgyvi % Ft Cl szerinti pnzbeli kifizetsek ,00 67 Termszetbeni juttatsok 0 0 Szja mentes Szja köteles 0 0 Értkpapír juttatsok 0 0 Tiszteletdíjak, megbízsi díjak 0 0 0,00 0 Költsgtrítsek* 0 Adott kölcsönök összege 0 Kamatmentes kölcsönök Egyb juttatsok 0 ÖSSZESEN: * a szervezet döntse, hogy nv szerint vagy összegben mutatja be. 5

17 ő ó ű ó ó ü ő ő ű Á í í Á Á É ó ó ö ö ő ó ö ó í ű ö ö ö ő í ö ő ő ó ö ő ö ő ő ö ő ő ö ő ü ő ö ő ü í ü ő ö ő ő ő ő ő Á í É ö ú í ó í

Az Alapítvány közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, minősítése: közhasznú tevékenység.

Az Alapítvány közvetlen politikai tevékenységet nem folytat, minősítése: közhasznú tevékenység. Á í É ö ű í í ó Ö Ú É Ó É ö É ú Ű Í Á Ó Á Á ö É ö Á í é ő Á í É ú í É Á ű ü I. Alapadatok Az alapítvny neve: BÁB-SZÍN-TÉR KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY Székhelye: 7400 KAPOSVÁR HONVÉD U. 20/C Az alapítvny alapítója:

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. A Cselekvő Társadalomért Egyesület

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. A Cselekvő Társadalomért Egyesület KÖZHASZNÚSÁGI JELENTS 2011 A Cselekvő Trsadalomrt Egyesület Szkhely: 4024 Debrecen, Vgkedvű Mihly u. 12. fsz. 3. Adószm: 18203538-1-09 Közhasznúsgi fokozat: közhasznú egyesület Debrecen, 2012. februr 25.

Részletesebben

A Pécsi Nemzeti Színház Nonprofit Kft. közhasznúsági jelentése 2011.

A Pécsi Nemzeti Színház Nonprofit Kft. közhasznúsági jelentése 2011. Ú Ö É Á ü í í Í Ü ő í ő ő ü Ü ő ÍÜ Í Ü ő Á Á Ó Ú Í Á Ú í É Á ú Ü Ü É Á Ó ő ő í í Ö Ü Ü ő í ő Í í Í ú í ő Ó Ú Ö Í Í í Í ü Í Í ő Í Íü í ő É ő ő Í A Pcsi Nemzeti Színhz Nonprofit Kft. kzhasznúsgi jelentse

Részletesebben

Borsodi Tranzit Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Ózd, Jászi Oszkár út 3.

Borsodi Tranzit Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Ózd, Jászi Oszkár út 3. í ő ő ő ő ó í Á ó Ü Ö Ö Ö Í í ő ö í ő ő ö ú Ó ó ú í ő ő ő ő ó í ő Ó Ó Ö ö É Ó í ő ö ö ú í Ó ú ó ő ő Á ő ő ő ő ó í í ó í ü ű í í ű í ö í í ü ü ű ü í ű í Ü Ű Á Á Á í ü í ü í Í Ü ó ó ö íö ó Ó ó í ö ő ő Borsodi

Részletesebben

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata közgyőlésének 16/2015. (VI. 3. ) önkormányzati rendelete a 2014. évi költségvetés végrehajtásáról *

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata közgyőlésének 16/2015. (VI. 3. ) önkormányzati rendelete a 2014. évi költségvetés végrehajtásáról * Szekszrd Megyei Jogú Vros Önkormnyzata közgyőlsnek 16/2015. (VI. 3. ) önkormnyzati rendelete a 2014. vi költsgvets vgrehajtsról * Szekszrd Megyei Jogú Vros Önkormnyzatnak Közgyőlse az Alaptörvny 32. cikk

Részletesebben

Pannon-Váltó Nyrt. 2010. évi beszámolója

Pannon-Váltó Nyrt. 2010. évi beszámolója Pannon-Vltó Nyrt. 2010. vi beszmolója ó ő ü ü ő í ő ő ó ő ő Á í í Ü Í ó ö ö ö Á í í ű Ü ő í ű ű ű ú í ő ö ö É Ü ö ö ó ó ö ö ó ó ö ö ó ö ö ó ő í ü ö ö ő ő í ó É ó É ö Á Ü É Í ö í ó Ö É ő ö ó ó ö ó ö ö É

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete A kettős könyvvitelt vezető egyb szervezet egyszerűsített beszmolója s közhasznúsgi mellklete PK-142 Törvnyszk: Trgyv: 01 Fővrosi Törvnyszk 2 0 1 4 2015.06.30 09:50:23 Szervezet neve: Gyermekrk Alapítvny

Részletesebben

ó ő ó ő ó ó ö ú ó ő ő ó ó ö ő ó ö ú ö ö ö ú ó ó ö ú ö ú ő ő ö ú ű ö ö ú ü ö ö ö ö ó -2-1.1.Szmviteli beszmoló bemutatsa A szmviteli beszmoló főbb adataiaz a bbiak: A. Befektetetteszközök I. Immaterilisjavak

Részletesebben

Plotinus Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Plotinus Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Plotinus Vagyonkezelő Nyilvnosan Működő Rszvnytrsasg Éves jelents: 2012 (2012 janur 1.-december 31.) Kszült: 2013/02/22 Vezetősgi jelents A Plotinus Vagyonkezelő Nyrt. jelentsben a 2012-es v, illetve a

Részletesebben

ó ő ő í ó ó ó ö ú ó ő ó ó ó ö ő í ó í ö ú í í ö í ö ö ü ú í ó ő ö ú ö ú ő ö ú ű í ö ú ü ö ö í ö ö ó ó í ó ü ó ő ó í Í Ú ó ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő í Ő í Ö Ö ő ö ö ő É É ö É ú úö Í Í í ő Á Ö ő Í Í ö ú ú ű ö

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Beküldő adatai A szervezetet nyilvntartó brósg megnevezse: 13 Budapest Környki Törvnyszk 2017.03.13 14:23:57 Szervezet / Jogi szemly szervezeti egysg főbb adatainak megjelentse (Elektronikus kitölts esetn

Részletesebben

2010 évi Közhasznú Jelentés

2010 évi Közhasznú Jelentés Közhasznús{gi jelentés 1. sz{mú melléklet 190594289-9499-529-04 Jóga a Mindennapi Életben Egyesület 5600 Békéscsaba Mester u.45 2010 évi Közhasznú Jelentés Tartalma: Egyszerűsített mérleg Közhasznú eredmény

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete A kettős könyvvitelt vezető egyb szervezet egyszerűsített beszámolója s közhasznúsági mellklete Törvnyszk: Tárgyv: 01 Fővárosi Törvnyszk 2 0 1 4 2015.05.31 14:49:36 Szervezet neve: EGYÜTT A LEUKÉMIÁS GYERMEKEKÉRT

Részletesebben

Ő Á Á Á Ó ó ő í ó í ó ó ö ó ó Ö ö í ü ü ú ö ő ó ú ű ö í ű í ú í ó ó ű ö ü í ű ö ű ü í ő ő í ö ü ű ö ó ó ő ü ó í ó ö ó ó ü ű ö ő ö ö ö ö ő ö ó ó ú í ő ő ű í ü ó ö ó ö ü ú ü ö ü í ó ó ó ö ó í ű ó ó í í ó

Részletesebben

Í Ó ú ö Ö ö ő ö Ö ú ő ö ő ö ú ő ü ő ö ú Ö ő Í Á É É ö ö ú ö ö ő ő Ö ö ű ö ű ű Ö ű ő ö ő ű ö ő ő ö ö ö ű ö ö ő ü ö ö ü ö ö ű ű Ö ő ü ú ű ű ö ő ő ü ű ö ü ű ö ő ő ö ö ö ü ű ö ö ű ő ű ő ű ő ő ű ö ö ű ü ű ö

Részletesebben

2008. évi Közhasznús{gi jelentése

2008. évi Közhasznús{gi jelentése Vasi Őrtorony Közhasznú Egyesület 9918 Felsőmar{c, Fő u. 100. 2008. évi Közhasznús{gi jelentése Felsőmar{c, 2008. m{jus 5. Sütő K{lm{n elnök A Vasi Őrtorony Közhasznú Egyesület Közhasznús{gi jelentése

Részletesebben

Pécsi Sport Nonprofit Zrt Pécs, Dr Veress Endre u évi Közhasznús{gi jelentése

Pécsi Sport Nonprofit Zrt Pécs, Dr Veress Endre u évi Közhasznús{gi jelentése Pécsi Sport Nonprofit Zrt 7633. Pécs, Dr Veress Endre u. 10 2010. évi Közhasznús{gi jelentése Pécs, 2011. m{jus 25. V{ri Attila vezérigazgató Pécsi Sport Nonprofit Zrt Közhasznús{gi jelentése a 2010-es

Részletesebben

A Pannon Váltó Nyrt. 2012. évi egyedi beszámolója

A Pannon Váltó Nyrt. 2012. évi egyedi beszámolója A Pannon Vltó Nyrt. 2012. vi egyedi beszmolója ó ő ü ü ő í ő É ó Ő Á Ö ő ő ó ó É ü ö ö Á Í í Ü Í ő Á í Ö ö ű ű ú í ő ö ö í É Ü ö Ö ó ó ó ö ö ó ó ó ö ó ö ö ó ő í ú ö ó ó ö í ö í ó Ö É ő ö ó ó ö ö ó ö ö

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Jövődért Alapítvány

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Jövődért Alapítvány KÖZHASZNÚSÁGI JELENTS 2011 Jövődrt Alaptvny Szkhely: 4024. Vrmegyehza u. 9 Adószm: 19123659-1-09 Közhasznúsgi fokozat: közhasznú alaptvny Nyilvntartsba vteli szm: PK.60.102.1991/20. Közhasznúsgi fokozat:

Részletesebben

Segédlet közhasznús{gi jelentés elkészítéséhez NCA p{ly{zók sz{m{ra

Segédlet közhasznús{gi jelentés elkészítéséhez NCA p{ly{zók sz{m{ra Segédlet közhasznús{gi jelentés elkészítéséhez NCA p{ly{zók sz{m{ra Készítette: ESZA Kht. 2009. janu{r 22. TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 3 1.1. A segédlet célja, szerkezete... 3 1.2. Jogszab{lyi h{ttér...

Részletesebben

Plotinus Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Plotinus Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Plotinus Vagyonkezelő Nyilvnosan Működő Rszvnytrsasg Időközi vezetősgi beszmoló 2013Q1 (2013 janur 1.- mrcius 31.) Kszült: 2013/04/05 Vezetősgi jelents A Plotinus Vagyonkezelő Nyrt. jelentsben az első

Részletesebben

Plotinus Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Plotinus Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Plotinus Holding Nyilvnosan Működő Rszvnytrsasg Időközi vezetősgi beszmoló 2014 Q1 (2014 janur 1.- mrcius 31.) Kszült: 2014/04/03 Vezetősgi jelents A Plotinus Holding Nyrt. jelentsben a 2014 első negyedvi

Részletesebben

Plotinus Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Plotinus Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Plotinus Vagyonkezelő Nyilvnosan Működő Rszvnytrsasg Időközi vezetősgi beszmoló 2012 Q1 (2012 janur 1.-mrcius 31.) Kszült: 2012/04/06 Vezetősgi jelents A Plotinus Vagyonkezelő Nyrt. jelentsben az első

Részletesebben

Plotinus Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Plotinus Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Plotinus Vagyonkezelő Nyilvnosan Működő Rszvnytrsasg Időközi vezetősgi beszmoló 2012 Q3 (2012.július 1.-szeptember 30.) Kszült: 2012/10/05 Vezetősgi jelents A Plotinus Vagyonkezelő Nyrt. jelentsben a harmadik

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszmolója és közhasznúsgi melléklete PK-142 Törvényszék: Trgyév: 07 Székesfehérvri Törvényszék 2 0 1 4 2015.03.12 09:27:23 Szervezet neve: Verebért

Részletesebben

Megyei Jogú Város Önkormányzatának. 2011. évi 8. szám 2011. április 29. I. kötet T A R T A L O M J E G Y Z É K. Szám Tárgy Oldal

Megyei Jogú Város Önkormányzatának. 2011. évi 8. szám 2011. április 29. I. kötet T A R T A L O M J E G Y Z É K. Szám Tárgy Oldal DEBRECEN Megyei Jogú Vros Önkormnyzatnak K Ö Z L Ö N Y E 2011. vi 8. szm 2011. prilis 29. I. kötet T A R T A L O M J E G Y Z É K Szm Trgy Oldal DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 14/2011.

Részletesebben

ö ö í í ö ö ö í í ü ö ö Ö ö ö ö ö ö í ö ö ö Ö ú í ú í í í í ú ú Ó ú ü í í ö ö ű ű ö ö í ö ű í í ö ü ö ö í í í ö ö ö í ú ö ö ö ü ö ö í í í ü ö ü ö ö ü ü ú ö ö ö ö ö ö ö í ö ö ö ö ö ö ö Ő ö ü ö ö ö ö í ü

Részletesebben

ő í ő í ő ű ő í ó í Í Ü ó ó ő ó ö í ő ó í í ó í ú ó í í ó í í í í ő ő í ő í ő ő ű ö í í ő í ó Í ü ö í ő í ő ű í ü ű ö ó ó í ű ü ü ű Ö ő ü ó ú ő ó ő í ő ő ü ő ó í ő ő ö ű ó ő ő Ó ű ő ő ó ü í ű í í ő ö ü

Részletesebben

ó É ő ó ö ú ő ö ü ő ő ó í ű ö ő ő í ő ó ó ö ö ő ő ó ő í ő ó ú ő ő ó Í ó í ó ö í ó ő ó ö í ó ó ó ő ó ő ü ő ő ü ö ö í ő ő ó ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ő ö ó ü ö ö í ó í ő ó ü ő ö ő ő í ő ő í ő ö ö ö ö ő ö ó ő Á

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Trgyév: 19 Veszprémi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapujn keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Csaldi név Első utónév Tovbbi utónevek Viselt név: Dr. MARKOVSZKYNÉ

Részletesebben

Plotinus Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Plotinus Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Plotinus Vagyonkezelő Nyilvnosan Működő Rszvnytrsasg Negyedves jelents: 2011 negyedik negyedv s 2011 Q1-Q4 (2011 janur 1.-december 31.) Kszült: 2012/01/06 Vezetősgi jelents A Plotinus Vagyonkezelő Nyrt.

Részletesebben

Plotinus Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Plotinus Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Plotinus Vagyonkezelő Nyilvnosan Működő Rszvnytrsasg Flves jelents 2012 Q1-Q2 (2012 janur 1.-jnius 30.) Kszült: 2012/07/05 Vezetősgi jelents A Plotinus Vagyonkezelő Nyrt. jelentsben az első flv folyamatairól

Részletesebben

15EB 02 15EB 02/A. Cégadatok (A) Kecskeméti Animációs Filmgyártó és Forgalmazó Kft. Cégjegyzékszáma:

15EB 02 15EB 02/A. Cégadatok (A) Kecskeméti Animációs Filmgyártó és Forgalmazó Kft. Cégjegyzékszáma: Igazsgügyi Minisztrium Cginformcis s az Elektronikus Cgeljrsban Kzreműkdő Szolglat 1055 Budapest, Kossuth tr 4. Cgadatok (A) Cg neve: 15EB 02 Cgjegyzkszma: 03 09 102262 Szkhelye: Kecskemti Animcis Filmgyrt

Részletesebben

Á Á Í Á Ú Á É ő ó ö ő í ö ö ő ü í ő ö í ő ü ö í ő ő ő ő ú ö ö ú ó í ő í í ó ö ú ö ú ö Á í í ő í ó ú ö ú í ó ő ó ó ó ő í ó ü ö ű ű í ó Á Á Í Á ö ö Í ő ű ő I I I 3 I Statisztikai szmjel 9 I I 2 6 9 1 : Virgom

Részletesebben

Ö Í Ö í í í Ö Ü í í ktildtek egy rszletesebbet, azonban maradktalanul ez Sem megfelel brjuttatst, de sajnos az ennyl mivel van id sebb, s rgen itt dolgo letkort l, s szolg ati id t l fiigg, ezenvltoztatni

Részletesebben

Plotinus Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Plotinus Holding Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Plotinus Holding Nyilvnosan Működő Rszvnytrsasg Időközi vezetősgi beszmol 2014 Q3 (2014 július 1.- szeptember 30.) Kszült: 2014/10/03 Vezetősgi jelents A Plotinus Holding Nyrt. jelentsben a 2014 harmadik

Részletesebben

2010. évi Egyszerűsített éves beszámoló

2010. évi Egyszerűsített éves beszámoló Közhasznúsági jelentés 1. számú melléklete 18693001-1-13 Pk.60.266/2001 Ceglédi Őszikék Szociális Alapítvány 2700 Cegléd Bajcsy-Zs. u. 1 2010. évi Egyszerűsített éves beszámoló Tartalma: Egyszerűsített

Részletesebben

2008. évi Közhasznús{gi jelentése

2008. évi Közhasznús{gi jelentése INTERKULTURÁLIS ÉS IRODALMI CENTRIFUGA ALAPÍTVÁNY 2040 Budaörs, Kőszirt u. 16. 2008. évi Közhasznús{gi jelentése Budapest, 2009. m{rcius 16. Kun Ágota ügyvezető elnök INTERKULTURÁLIS ÉS IRODALMI CENTRIFUGA

Részletesebben

Megyei Jogú Város Önkormányzatának. 2011. évi 8. szám 2011. április 29. II. kötet T A R T A L O M J E G Y Z É K. Szám Tárgy Oldal

Megyei Jogú Város Önkormányzatának. 2011. évi 8. szám 2011. április 29. II. kötet T A R T A L O M J E G Y Z É K. Szám Tárgy Oldal DEBRECEN Megyei Jogú Vros Önkormnyzatnak K Ö Z L Ö N Y E 2011. vi 8. szm 2011. prilis 29. II. kötet T A R T A L O M J E G Y Z É K Szm Trgy Oldal DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 16/2011.

Részletesebben

A Kist6rs6gek Fejleszt6s66rt TudomSnyos Egyesi,ilet. 2011. 6vi egyszerfisftett 6ves kozhasznu besz6molo

A Kist6rs6gek Fejleszt6s66rt TudomSnyos Egyesi,ilet. 2011. 6vi egyszerfisftett 6ves kozhasznu besz6molo A Kist6rs6gek Fejleszt6s66rt TudomSnyos Egyesi,ilet 211. 6vi egyszerfisftett 6ves kozhasznu besz6molo A dokumentum 11 szamozott oldaltartalmaz Schwertner Jdnos kepvisel6 Szolnok, 212. msrcius 14. 5 Szolnok,

Részletesebben

Plotinus Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Plotinus Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Plotinus Vagyonkezel Nyilvnosan Működ Rszvnytrsasg Flves jelents 2013H1 (2013 janur 1.- jnius 30.) Kszült: 2013/07/04 Vezetsgi jelents A Plotinus Vagyonkezel Nyrt. jelentsben az els flv folyamatairól s

Részletesebben

Megyei Jogú Város Önkormányzatának. 2011. évi 3. szám 2011. február 18. T A R T A L O M J E G Y Z É K. Szám Tárgy Oldal

Megyei Jogú Város Önkormányzatának. 2011. évi 3. szám 2011. február 18. T A R T A L O M J E G Y Z É K. Szám Tárgy Oldal DEBRECEN Megyei Jogú Vros Önkormnyzatnak K Ö Z L Ö N Y E 2011. évi 3. szm 2011. februr 18. T A R T A L O M J E G Y Z É K Szm Trgy Oldal DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 4/2011. (II.

Részletesebben

KISÚJSZÁLLÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

KISÚJSZÁLLÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA KISÚJSZÁLLÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 1. A Polgrmesteri Hivatal ltrehozsról szóló jogszably, hatrozat: Kisújszlls Vros Önkormnyzata a helyi önkormnyzatokról

Részletesebben

ú ľ Ö ľ ő É ú ó ú ĺ ő ü ú ĺ ű ľ ľ ľó ő ű ő ú ö í ó ő ö ő ő ĺíľ ő ő ö Í Í ő ő ź ź ó ź ú ľ ó ő ő Í ĺí ő ó ľ ü ő ű ű ó ú ü Ĺ ľ ó ę ź ĺ ź Ĺĺľő ľ í ľ Í í ü ö ö ł ő ö ľ ę ó ü ę ő ü í ú ó ľ ĺ ľ ű ü ó í í ę ź

Részletesebben

Magyar Anime Társaság 2030 Érd, Napvirág utca évi Közhasznúsági jelentése

Magyar Anime Társaság 2030 Érd, Napvirág utca évi Közhasznúsági jelentése Magyar Anime Társaság 2030 Érd, Napvirág utca 3. 2009. évi Közhasznúsági jelentése Érd, 2010. május 27. Kertész Kíra elnök A Magyar Anime Társaság Közhasznúsági jelentése a 2009 es esztendőről 1. SZÁMVITELI

Részletesebben

í Ö í Í Ö í í í Í í Ö Muroryl Krjzsg 7./ onkormrylzata Muroryl Frjldv ri utca ]. Murony Kiizsg onkorm nyzutdnak 2013. vi kiiltsgvetse Fekete Ferenc Zoltn polgrmester: Az e oz testíileti tilsen azrt nem

Részletesebben

FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY 1061. BUDAPEST, PAULAY EDE UTCA 15.

FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY 1061. BUDAPEST, PAULAY EDE UTCA 15. FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY 1061. BUDAPEST, PAULAY EDE UTCA 15. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2013. május 30. Steven Johnson képviselő FIATALOK KÜLDETÉSSEL ALAPÍTVÁNY Közhasznúsági jelentés

Részletesebben

Szubjektív Értékek Alapítv{ny 1013 Budapest, Alagút u évi Közhasznús{gi jelentése

Szubjektív Értékek Alapítv{ny 1013 Budapest, Alagút u évi Közhasznús{gi jelentése Szubjektív Értékek Alapítv{ny 1013 Budapest, Alagút u. 1. 2010. évi Közhasznús{gi jelentése Budapest, 2011. m{jus 31. Lőrincz Marcell elnök A Szubjektív Értékek Alapítv{ny Közhasznús{gi jelentése a 2010-as

Részletesebben

ö ü ö ú ú ó ó ó í ö Ö ü ó ó ó ó ö Í ó ó ó ö ó ö Ö ö ü ú ó ó ó Á ö ö ó ó 3.S Az e jrs megindítsa (I) Az elj rs megindítsa törtnhet: krelemre, illetve hivatalból. A krelmet az önkormnyzat polgrmesteri hivatalban

Részletesebben

Á ő ó ö ü ű í Ú í ó ü ú í ó É ő ó ó í ő ú ő ó ó ő í ő Á ó ö ő í ő ó í ó ö ö ő ő í ő ó ő ő ó ö ö í ó í ó í ü ö ű ő ő ő í ö ő ő ő ö ő í í ó í ő ü ű í ő ő ö ő ú í í ő ó ő ő ö í ő ő ő ó ő ö ő ő ó Á ü ű í í

Részletesebben

A BORSOD VOLÁN Személyszállítási Zrt. helyi tevékenységi eredményének alakulása településenként évben

A BORSOD VOLÁN Személyszállítási Zrt. helyi tevékenységi eredményének alakulása településenként évben 94/2012. (IV.20.) sz. kt. hatrozat 1. sz. mellklete A BORSOD VOLÁN Szemlyszllítsi Zrt. helyi tevkenysgi eredmnynek alakulsa települsenknt 2012. vben Kazincbarcika Sorszm A ttel megnevezse 2011. bzis 2012.

Részletesebben

Alapítvány a klinikai biostatisztikai színvonal emeléséért Közhasznúsági jelentés 2011. évre

Alapítvány a klinikai biostatisztikai színvonal emeléséért Közhasznúsági jelentés 2011. évre Alapítvány a klinikai biostatisztikai színvonal emeléséért Közhasznúsági jelentés 2011. évre Készítette: 2012. április 20. Alapítvány a klinikai biostatisztikai színvonal emeléséért 1138 Budapest, Népfürdő

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló 2011

Egyszerűsített éves beszámoló 2011 Közhasznúsági jelentés 1. sz. melléklete Pk.60.147/2007/2 Szent Kristóf Természetjáró Egyesület 8622 Szántód Iskola u.9. Egyszerűsített éves beszámoló 2011 Tartalma: Egyszerűsített mérleg Közhasznú eredménykimutatás

Részletesebben

Á Á ő ű ű í Ú í ó ü ú í ő ó ő Á ő ó ó ő í ő Á ó Á Á Ó É ö ő í ő í ó í ó ö ő ö í ó í ó ő í ü ö ü ő íő ó í ő ó í ó ö ö ő ő í í ö ő ő ő ö ő í íí ó ő ü ű í ó í ő ö ő ú í ő ó ő ő ö í ő ö ő ő ő ö ő ő ó ü ű í

Részletesebben

2015. évi Közhasznúsági jelentése

2015. évi Közhasznúsági jelentése Pszichiátria Jővőjéért Alapítvány 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 41. i Közhasznúsági jelentése Budapest, 2016. május 24. Dr. Nagy Ákos elnök 1 A Pszichiátria Jővőjéért Alapítvány Közhasznúsági jelentése

Részletesebben

Napsárkányok Kajak-kenu és Sárkányhajó Klub 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.. 2012. évi Közhasznúsági jelentése

Napsárkányok Kajak-kenu és Sárkányhajó Klub 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Napsárkányok Kajak-kenu és Sárkányhajó Klub 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2013. április 09. Kállay Kristóf elnök A Napsárkányok Közhasznúsági jelentése

Részletesebben

2009. évi Közhasznúsági jelentése

2009. évi Közhasznúsági jelentése MÁKVIRÁG VIRÁGAI Gyermekellátási és Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Székesfehérvár, Nefelejcs u. 79-1. 8000 2009. évi Közhasznúsági jelentése Székesfehérvár, 2010. május 22.. Pintérné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1/347 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Kszült: Kisújszlls Vros Önkormnyzat Kpviselő-testületnek 2008. december 19-n, 13.00 órai kezdettel tartott soron következő, nyilvnos ülsről. Az üls helye: Vroshza Gal Klmn terme

Részletesebben

Magyar Tinnitus Egyesület Közhasznúsági jelentése a gazdálkodási évről

Magyar Tinnitus Egyesület Közhasznúsági jelentése a gazdálkodási évről Magyar Tinnitus Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2012. gazdálkodási évről Készítette: Magyar Tinnitus Egyesület Magyar Tinnitus Egyesület Közhasznúsági jelentése a 2012-as esztendőről 1. SZÁMVITELI

Részletesebben

2011. évi Közhasznúsági jelentése

2011. évi Közhasznúsági jelentése Galgavidéki Sakkbarátok Sportegyesülete 2194 Tura, Iskola u.66. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Tura, 2012. február 15. Tóth Máté József egyesület elnöke Galgavidéki Sakkbarátok Sportegyesülete Közhasznúsági

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Csillogó Gyermekszemek Alapítvány 4100 Berettyóújfalu Vass Jenő u. 8. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Gálné Tóth Klára elnök 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A Csillogó Gyermekszemek Alapítvány

Részletesebben

ő ú ú Í ő ű ú Í Í Ó Ó Ú Í ú ú ú ú ü ú ú ő ú Í ú Í Í Í ű Í Í ü Í Í ü Í Ü ú ú ű ú ő ú ü ő ú úí ő ú Í Í ő ú ő Í ő ő ü Ú ü Ú ű ü Ú Í Á Ó Í ü ő ő ő Ú Ü Á Í Á Ö Ü Ö Ö Í Í Ó Í Ó Ö ú ű Ó Ó Í ú Á Í Á Ó Á Í ü Í

Részletesebben

É É Á Á ú ö ü ő í í ú Ö É Á Á Ö Í É ő ő ő ö Í ö í Ó ö í ö ű ö ó ő í ö í ó í ő ö ó í ő í ö ö ő í í í ő ö Í í í ő ő ó ű ő ú Í ö ö ó ö ö í ö ü ű ö ö ó í ü ö ö ö í ö ö ö ü ő ű ö í í ő ö ö ó ö ö í í ö ő ó í

Részletesebben

á Á á ő ú á ö Ó ű á á ö á á é ő ú é é é Ö á é é ő á á ő á é é ö é é é á é ő é é ű é á á é é őí é é é é é é é í é é í é ú ó ö Ó ó ú Ó é é á é ő í í á ö

á Á á ő ú á ö Ó ű á á ö á á é ő ú é é é Ö á é é ő á á ő á é é ö é é é á é ő é é ű é á á é é őí é é é é é é é í é é í é ú ó ö Ó ó ú Ó é é á é ő í í á ö Á ő ú ö Ó ű ö ő ú Ö ő ő ö ő ű őí í í ú ó ö Ó ó ú Ó ő í í ö Ó ú ö ó ö ő í ő ű ö Ó í ű ö ó ő ö í í í ú ö Ó Ó ö ő ő ő í í ú ö Ó Ó ő ő í í ő ú í ő ú í Ó ú ö í ő í í ő ó ó í ő í ü í ő ó ő ü í ő ö ó ő ó ö ő

Részletesebben

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata közgyűlésének 22/2016. (VI. 1.) önkormányzati rendelete a évi költségvetés végrehajtásáról *

Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata közgyűlésének 22/2016. (VI. 1.) önkormányzati rendelete a évi költségvetés végrehajtásáról * Szekszrd Megyei Jogú Vros Önkormnyzata közgyűlésének 22/2016. (VI. 1.) önkormnyzati rendelete a 2015. évi költségvetés végrehajtsról * Szekszrd Megyei Jogú Vros Önkormnyzatnak Közgyűlése az Alaptörvény

Részletesebben

Egysges szerkezelbe!?9toit mdostott A Háromszögletű Kerekerdő Alaptvány (1183 Budapest, Kosztolányi u. 28.) 2005. április h 28. napján kelt alapt okirata a 2005. június h 15. napján kelt alapt okirat mdostással

Részletesebben

2011. évi Közhasznúsági jelentése

2011. évi Közhasznúsági jelentése 1042 Budapest, Árpád út 44-46. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2012. március 10. Kusper Zsolt elnök A Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége Közhasznúsági jelentése a 2011-es esztendőről 1.

Részletesebben

Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2012. évi Közhasznúsági jelentése

Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Bakonycsernye 2013.május 24. Surányi Gábor elnök Közhasznúsági jelentése a 2012-es esztendőről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ

Részletesebben

2009. évi Közhasznú Jelentés

2009. évi Közhasznú Jelentés Közhasznúsági jelentés 1. számú melléklet 190594289 9499 529 04 Jóga a Mindennapi Életben Egyesület 5600 Békéscsaba Mester u.45 2009. évi Közhasznú Jelentés Tartalma: Egyszerűsített mérleg Közhasznú eredmény

Részletesebben

ú ľ ź ő ü ü ó ő ę ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ľ ü ľ ü ú Ö ő ü ľ óľ ő ü ő ü ź ľ ľ Ę ő ľ Ü Ö Á ĺ ľ ő ő ľ ő ö ö í ľ ő ö ó ó ó ú ö í ő ó ő ó í ó ľ ő ő ú ő ű ó ľ ő ö ő ľő Ú ę í őľ ö ö ľ ő í ő ü ę ó Ź

Részletesebben

Pannon-Váltó Nyrt. 2010. évi konszolidált beszámolója

Pannon-Váltó Nyrt. 2010. évi konszolidált beszámolója Pannon-Váltó Nyrt. 2010. vi konszolidált beszámolója á á á ó ő á á ü ü ő á á í á á á ó ő á Ó á á ő ő Á Í í á á á ó á í ö ő á á á ó á á ó ö ó í á ö ö Á í á á á í á ű Ü á ő á í Á Ö Ö ű á ű á á ú í á ó á

Részletesebben

Í ő ö ö ú ó Á Á Í Á Í Ö ő ó ó Á Á Í Á Í Ő Ö Ö Ó É Ö Ú Ú Í É Á Ó Á É Á Í ő ő ő ő ö ú ö ú ú ű ó ó ő ö ő ő ú Ó ú ő ő ó ő ó ö ú ű ű ö ü ű ü ű ü ű ü ó ó Í Á Á Í Á Í Ö Ö Ó É Ö Ú Ú Í É Á Ó Á É É ő ő ő ő Í ő ö

Részletesebben

A Beteg Újszülöttekért Alapítvány Közhasznúsági jelentése A 2013 évről

A Beteg Újszülöttekért Alapítvány Közhasznúsági jelentése A 2013 évről A Beteg Újszülöttekért Alapítvány Közhasznúsági jelentése A 2013 évről Pécs, József A. u. 7. 2014. január 31... Egyéb szervezet vezetője 1 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A Beteg Újszülöttekért Alapítvány ben

Részletesebben

2011. évi Közhasznúsági jelentése

2011. évi Közhasznúsági jelentése Magyar Anime Társaság 2030 Érd, Napvirág utca 3. Érd, 2012. május 26. Király Dávid elnök 2011. évi Közhasznúsági jelentése A Magyar Anime Társaság Közhasznúsági jelentése a 2011-es esztendőről 1. SZÁMVITELI

Részletesebben

Á Ö É É É Ó Ü Ő É ó ő ö ő ű ö ó Á ö ő ü ő ő ü ő ö ő ő ú ö ó ö ő ű ö ú Ü ö ú ö ő ö ó ö ő ő ü ó ó ú í ó ó ó ű ö ö ü ő ó ú ö ö ö ö ő ó í ö í ó ó ö Á Ó Ü Ö Í Ú ö ó ő ő ő ő ó ó ü ü ü í ö ó ü ő ó ö ö ő ü ü ö

Részletesebben

ú í ú ú űú í úú ő ü ü ő í í í ö ő Í í ő ő ü ü ő ü ü ő ő ü ő í í ő ü ü ő ő ö ő í í ö ü ö ő ő Jövedelemi adatok krelmező,valamint bzastrsnak (lettrsnak)sa vele egy hztartsban 1őgyermekeinek a havi 3. Jogosultsgi

Részletesebben

OpenMaps Alapítv{ny Közhasznús{gi jelentés 2014.05.17

OpenMaps Alapítv{ny Közhasznús{gi jelentés 2014.05.17 OpenMaps Alapítv{ny Közhasznús{gi jelentés 2014.05.17 OpenMaps Alapítv{ny Közhasznús{gi jelentése a 2013-es esztendőről 1. SZ[MVITELI BESZ[MOLÓ A OpenMaps Alapítv{ny 2013. évben gazd{lkod{s{ról a sz{mviteli

Részletesebben

2011. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ

2011. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 1. SZÁMÚ MELLÉKLETE 2011. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ Tartalom: Egyszerűsített mérleg Közhasznú eredmény-kimutatás 7400 Kaposvár, Bajcsy-Zs. u. 77. Fordulónap: 2011.12. 31.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Készítette: Ibrányi Gyermekekért Alapítvány 2011. május 28. Ibrányi Gyermekekért Alapítvány 4484 Ibrány Lehel u.59. 2010. évi Közhasznúsági jelentése Ibrány, 2011. május 28 Kormányné

Részletesebben

Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u évi Közhasznúsági jelentése

Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u évi Közhasznúsági jelentése Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u. 39. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Jánossomorja, 2013. március 29. Lacknerné Fördős Klára elnök Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány

Részletesebben

ö Ö ő ü ö ö ö ü ü ö ö ö ő Ö Ö Í ő ö ő ü í ö ö ő ő ő Ó ö Ö ö ő Á ö ő ő ű ö ő ő ő Ó Ó Ó ö ü í ő ö ö ő ő Ö ü ö ö ő ő í ü í ú í ü ü ö ő í ú ü ö ő ö ú í í ö ö ö Ő ü ö ö ü ö ö ö ő ö ő ü ü ü ü Ö Ö ÜÍ ő ő ő í

Részletesebben

ö ö ö ó ó ó ó ö ü ö ó ó ö ö ó ó ó ö ó ó ö É É Á ö Ö ö ó í ó ö ö ö í ö ó ű í ö ö í ó ö í ö Í Ö Á É Á Á ö ó ö ó ü ó ö ö ö ö ö í ö ó ó ó 2 (5) A kpvisel-testület az önkorm nyzati vagyonból nem minsít vagyonelemet

Részletesebben

Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2013. évi Közhasznúsági jelentése

Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2013. évi Közhasznúsági jelentése Élő Kövek Alapítvány 8056 Bakonycsernye Dózsa Gy. út 1. 2013. évi Közhasznúsági jelentése Bakonycsernye 2014..május 14. Szabó János elnök Közhasznúsági jelentése a 2013-as esztendőről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ

Részletesebben

1. A településképi véleményezési eljárás hatálya alá tartozó tevékenységek

1. A településképi véleményezési eljárás hatálya alá tartozó tevékenységek Kisújszlls Vros Önkormnyzata Kpviselő-testületnek 15/2013. (V. 6.) önkormnyzati rendelete a települskpi vlemnyezsi s települskpi bejelentsi eljrs rszletes szablyairól Kisújszlls Vros Önkormnyzata Kpviselő-testülete

Részletesebben

ö ő ő ő í í ö Ó Ó ő ő í í ő í ő í Ó ö í ő í í ő ó ó í ő í ü í ő ó ő ü ő ö ó ó ó ö ő ő ó ö ő ő í ö ö ó ó ő ő í ó ő í ö í ő ö ö ő í ő ö ő ó ö ö ő ü ő í

ö ő ő ő í í ö Ó Ó ő ő í í ő í ő í Ó ö í ő í í ő ó ó í ő í ü í ő ó ő ü ő ö ó ó ó ö ő ő ó ö ő ő í ö ö ó ó ő ő í ó ő í ö í ő ö ö ő í ő ö ő ó ö ö ő ü ő í í ő ö Ó ö ő Ö ő ő í ö ő ó ű őí í í í ó ö Ó Ó ő í ö Ó ö ó ö ő í ő ö Ó í ö ó ó í í í ö Ó Ó ö ő ő ő í í ö Ó Ó ő ő í í ő í ő í Ó ö í ő í í ő ó ó í ő í ü í ő ó ő ü ő ö ó ó ó ö ő ő ó ö ő ő í ö ö ó ó ő ő í ó

Részletesebben

Kapolcs-Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány 8294 Kapolcs, Kossuth u. 2.

Kapolcs-Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány 8294 Kapolcs, Kossuth u. 2. Kapolcs-Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány 8294 Kapolcs, Kossuth u. 2. 2010. évi Közhasznúsági jelentése Kapolcs-Vigántpetend Egészségügyi Alapítvány Közhasznúsági jelentése az 2010-es esztendőről 1.

Részletesebben

18. Egyéb rendelkezések

18. Egyéb rendelkezések K i v o n a t Kisújszlls Vros Önkormnyzata Kpviselő-testületnek a 2010. vi költsgvetsről szl 7/2010. (II. 24.) önkormnyzati rendeletből 18. Egyb rendelkezsek (1) Az önkormnyzat működsi clú bevtelei nem

Részletesebben

ő ő í í ő í ő í ü ű ö Ó ú ö ú ö Ó ú ö í ő í í ő í ő í ü í ő ő ü ő ö ö ő ö ő í ö ö ő ő í őí í ö ö ö ő í ú ő ö ő ö ö ő ü ő í í í ö ö í ö ö ő í ő ö í ú ö

ő ő í í ő í ő í ü ű ö Ó ú ö ú ö Ó ú ö í ő í í ő í ő í ü í ő ő ü ő ö ö ő ö ő í ö ö ő ő í őí í ö ö ö ő í ú ő ö ő ö ö ő ü ő í í í ö ö í ö ö ő í ő ö í ú ö Á ő ú ö Ó ú ö ő ú Ö ő ő ö ű őí ő í ú ö Ó ú ö ú ú ö í Ó ö ő í ő ú ö Ó í ú ö í ú ö Ó ö ő ő í ő ú ö Ó ő ő í í ő í ő í ü ű ö Ó ú ö ú ö Ó ú ö í ő í í ő í ő í ü í ő ő ü ő ö ö ő ö ő í ö ö ő ő í őí í ö ö ö ő í

Részletesebben

Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u évi Közhasznúsági jelentése

Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u évi Közhasznúsági jelentése Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány 9241 Jánossomorja, Szabadság u. 39. 2013. évi Közhasznúsági jelentése Jánossomorja, 2014. március 20. Lacknerné Fördős Klára elnök Jánossomorja Kultúrájáért Közalapítvány

Részletesebben

Magyar Anime Társaság Közhasznúsági jelentés 2012. év 2030 Érd, Napvirág utca 3. A Magyar Anime Társaság 2012. évi Közhasznúsági jelentése

Magyar Anime Társaság Közhasznúsági jelentés 2012. év 2030 Érd, Napvirág utca 3. A Magyar Anime Társaság 2012. évi Közhasznúsági jelentése A Magyar Anime Társaság 2012. évi Közhasznúsági jelentése Király Dávid elnök A Magyar Anime Társaság Közhasznúsági jelentése a 2012-es esztendőről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A Magyar Anime Társaság a 2012.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Készítette: Tíz Gira Kft 2009. március 1. TEVAN Alapítvány 1146 Budapest, Cházár András u. 15. 2008. évi Közhasznúsági jelentése Budapest, 2009. március 1. WOLNER KRISZTINA elnök

Részletesebben

Magyar Hangszermíves Céh Közhasznú Egyesület 1039 Budapest, Barátpatak u. 6/B. 2011. évi Közhasznúsági jelentése

Magyar Hangszermíves Céh Közhasznú Egyesület 1039 Budapest, Barátpatak u. 6/B. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Magyar Hangszermíves Céh Közhasznú Egyesület 1039 Budapest, Barátpatak u. 6/B. i Közhasznúsági jelentése Budapest,2012.március 7. A Magyar Hangszermíves Céh Közhasznú Egyesület Közhasznúsági jelentése

Részletesebben

2010. évi Közhasznúsági jelentése

2010. évi Közhasznúsági jelentése A Sonkádi Európa Nostra Díjas Református Templomért Alapítvány 4954 Sonkád, Rákóczi u. 36. i Közhasznúsági jelentése Sonkád, 2011.03.21. Róka Edit Alapítvány elnöke 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A Sonkádi Európa

Részletesebben

É Á É Ő É É Ő ö ö ő ü ő ü ő ó ó ö í ö ő í ö í í í ő ö í ő ő ü ő ő ü ő ó í ó ó ü ő ő ö ö ö ő ő ő ö ú ű ö ö ö ő ö ö ó ö ö ó ü ő ü ü ő ü ő ü ő ü ő ú ő ü ő ü ő ó ő í ő ü ő ü ő ö ó ó ó ó ó ö ó ó ó ű ö ü í ó

Részletesebben

KISÚJSZÁLLÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 4/2011. (II.23.) önkormányzati rendelete

KISÚJSZÁLLÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 4/2011. (II.23.) önkormányzati rendelete KISÚJSZÁLLÁS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2011. (II.23.) önkormnyzati rendelete a költsgvetsi s zrszmadsi rendelet tartalmról, a mellkleteiről s a szöveges indokolsról Kisújszlls Vros Önkormnyzatnak

Részletesebben

Bodzavár oktatási, nevelési alapítvány 8291 Vöröstó, Fő u. 21. 2011. évi Közhasznúsági jelentése

Bodzavár oktatási, nevelési alapítvány 8291 Vöröstó, Fő u. 21. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Bodzavár oktatási, nevelési alapítvány 8291 Vöröstó, Fő u. 21. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Vöröstó, 2012. február 9. Radnay Péter elnök BODZAVÁR oktatási, nevelési alapítvány Közhasznúsági jelentése

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Bicske Városi Óvoda évre szóló továbbképzési programjáról és évi beiskolázási tervéről

ELŐTERJESZTÉS A Bicske Városi Óvoda évre szóló továbbképzési programjáról és évi beiskolázási tervéről ELŐTERJESZTÉS A Bicske Vrosi Óvoda 2013-2018- vre szl tovbbkpzsi programjrl s 2017. vi beiskolzsi tervről 1. előterjeszts szma: 68/2017 2. előterjesztst kszítő szemly neve: Pötördi Bianka 3. előterjesztst

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet

Közhasznúsági melléklet Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 21106424-2-43 1221 Budapest, Tóth József utca 47. Közhasznúsági melléklet Kelt: Budapest, 2015-03-25. a vállalkozás

Részletesebben

Szöveges beszámoló a közhasznú tevékenységről

Szöveges beszámoló a közhasznú tevékenységről EduNet Tananyag-fejlesztési Alapítvány Közhasznúsági jelentés 2008. január 1 2008. december 31. Bírósági bejegyzési szám: 12.Pk.60 174/2000/3 Adószám: 18171367-1-42 Szöveges beszámoló a közhasznú tevékenységről

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Bicske Városi Óvoda évre szóló továbbképzési programjáról és évi beiskolázási tervéről

ELŐTERJESZTÉS A Bicske Városi Óvoda évre szóló továbbképzési programjáról és évi beiskolázási tervéről ELŐTERJESZTÉS A Bicske Vrosi Óvoda 2018-2023 vre szl tovbbkpzsi programjrl s 2018. vi beiskolzsi tervről 1. előterjeszts szma: 79/2018 2. előterjesztst kszítő szemly neve: Ádmn Bacs Erika 3. előterjesztst

Részletesebben