Készült: február 14-én Ordacsehi Község Önkormányzatának hivatali helyiségében a Képviselő-testület üléséről.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Készült: február 14-én Ordacsehi Község Önkormányzatának hivatali helyiségében a Képviselő-testület üléséről."

Átírás

1 JEGYZŐKÖNYV Készült: február 14-én Ordacsehi Község Önkormányzatának hivatali helyiségében a Képviselő-testület üléséről. Jelen vannak: Kiss Miklós polgármester Bársony János alpolgármester Kránicz József Tibor képviselő Feikusné Horváth Erzsébet jegyző Igazoltan távol: Mayer Gabriella képviselő Reichert Anita képviselő Kiss Miklós polgármester köszönti a megjelent képviselőket. Megállapítja, hogy Reichert Anita képviselő betegség miatt távol van és Mayer Gabriella képviselő igazoltan távol van. Képviselőtestület 3 tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. A Képviselő-testület egyhangú (3 igen ) szavazattal a következő határozatot hozza: 10/2011.(II.14.) Kt. számú határozat: Ordacsehi Község Önkormányzat Képviselő-testülete a február 14-i ülés napirendjét elfogadja az alábbiak szerint: 1./ Önkormányzat évi költségvetésének elfogadása (II. forduló) Előadó : Kiss Miklós polgármester 1.napirendi pont: Önkormányzat 2011 évi költségvetésének elfogadása (II. forduló) Előadó : Kiss Miklós polgármester Előterjesztés CD lemezen mellékelve Kiss Miklós polgármester: Tisztelt Képviselő Testület! A Képviselő-testület és a közmeghallgatás útmutatása és véleményezése alapján elkészítettük a jelenleg elfogadásra ajánlott évi költségvetést.

2 Kránicz József Tibor képviselő: Látom az összegeket sikerült lefaragni. Kiss Miklós polgármester: Ahol tudtuk mindenhol minimalizáltuk a kiadásokat. Kránicz József Tibor képviselő: Az Ordai harangláb és buszmegálló környékének rendbetételére, legalább anyagmegvásárlás erejéig pénzt kellene tervezni. A javítási munka elvégzésében édesapám már szívesen segítene. Kiss Miklós polgármester: Ez nem egy nagy összeg, karbantartás keretében meg tudjuk valósítani. A Képviselő-testület egyhangú (3 igen ) szavazattal az alábbi rendeletet alkotja: Ordacsehi Község Önkormányzatának 3/2011.(II.16.) számú rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Ordacsehi Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Államháztartásról szóló évi XXXVIII. Törvény (továbbiakban: Áht.) 65. (1) bekezdésében kapott felhatalmazása alapján az önkormányzat évi költségvetéséről az alábbi rendeletet alkotja: 1. Általános rendelkezések 1. (1) E rendelet hatálya a Képviselő-testületre és annak szerveire terjed ki. (2) Ahol e rendelet e/ft kifejezést használ, azon ezer forint kifejezést kell érteni. 2. (1) Az Áht. 67. (3) bekezdése alapján a képviselő-testület a címrendet a (2) bekezdés szerint állapítja meg. (2) Az önkormányzat költségvetésében szereplő ellátások és feladatok önkormányzat cím alatt külön-külön alcímet alkotnak. A címrendet az 1. számú melléklet tartalmazza. 2. A költségvetés bevételeinek és kiadásainak fő összege 3. A képviselő-testület az önkormányzat és költségvetési szervei együttes 2011.évi költségvetését ezer Ft költségvetési bevétellel ezer Ft költségvetési kiadással ezer Ft költségvetési hiánnyal állapítja meg. Ezen belül: Működési célú bevételek e Ft Állami pályázati támogatások e Ft Felhalmozási és tőkejellegű bevételek e Ft

3 Véglegesen átvett pénzeszközök e Ft Működési célú kiadások Ezen belül: Személyi juttatások kiadásai e Ft Munkaadókat terhelő járulékok e Ft Dologi kiadások e Ft Ellátottak pénzbeli juttatásai 762 e Ft Speciális célú támogatások e /Ft Felhalmozási kiadások: Felújítások e Ft Beruházás e Ft Általános tartalék e Ft Céltartalék e Ft 3. Az önkormányzat bevételei és kiadásai 4. (1) Az önkormányzat bevételeit forrásonként a 3. számú melléklet tartalmazza. (2) Az önkormányzatot megillető állami támogatásokat a 15. számú melléklet tartalmazza. (3) Az önkormányzat kiadási előirányzatait a számú melléklet tartalmazza. (4) Az önkormányzat összevont költségvetési mérlegét a 2. számú melléklet tartalmazza. (5) A képviselő-testület a felújítási előirányzatokat célonként a 13. számú melléklet szerint hagyja jóvá. Jóváhagyott új induló célok a keretösszegen belül az elfogadott rangsornak megfelelően valósíthatók meg. (6) A képviselő-testület a felhalmozási kiadásokat feladatonként a 13. számú melléklet szerint állapítja meg. (7) A képviselő-testület az önkormányzat éves létszám-előirányzatát a 14. számú melléklet szerint állapítja meg. (8) A képviselő-testület a közfoglalkoztatottak éves létszám-előirányzatát a 14. számú melléklet szerint hagyja jóvá. 4. A bevételek és kiadások közötti egyensúly megteremtéséhez szükséges intézkedések, a hitelműveletekkel kapcsolatos hatáskörök 5. (1) A képviselő-testület a bevételek és kiadások közötti egyensúly megteremtése érdekében e Ft forrás kiegészítő hitel felvételét hagyja jóvá, ezen belül a felhalmozási célú hitelt nem engedélyez. A legfeljebb 1 éves időtartamra felvehető folyószámla hitel összege e Ft. (2) A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a számlavezető bankkal a folyószámla hitelkeret megállapodásnak a bankszámla szerződésben rögzített évi kondíciókkal történő aláírásra, illetve amennyiben a likviditási helyzet indokolja a számlavezető banktól munkabér és más rövid lejáratú hitel felvételére. 5. A bevételi többlet kezelése 6.

4 (1) A gazdálkodás során az év közben létrejött bevételi többletet a képviselő-testület értékpapír vásárlás, illetve pénzintézeti lekötés útján hasznosíthatja (2) Az (1) bekezdés szerinti hasznosítással kapcsolatos szerződések, illetve pénzügyi műveletek lebonyolítását e /Ft-ig a képviselő-testület a polgármester hatáskörébe utalja A polgármester a megtett intézkedésekről a következő képviselő-testület ülésen tájékoztatást ad. (3) A (2) bekezdésben meghatározott összeget meghaladó bevételi többlet felhasználásáról a képviselő-testület annak felmerülését követő testületi ülésén esetenként dönt. 6. Általános és céltartalék 7. (1) A képviselő-testület az önkormányzat céltartalékát ezer Ft összegben a 13. számú mellékletben felsorolt célokra állapítja meg. (2) A képviselő-testület az önkormányzat általános tartalékát ezer Ft összegben állapítja meg. (3) Az általános tartalék felhasználásáról a képviselő-testület az erre vonatkozó igény felmerülésekor egyedi határozatban dönt. 7. Előirányzat-felhasználási ütemterv 8. A évi költségvetés bevételei és kiadási előirányzatainak felhasználási ütemtervét havi bontásban a 16. számú melléklet tartalmazza. 8. Támogatások 9. Az önkormányzat által adott közvetett támogatásokat a 12. számú melléklet tartalmazza. 9. A évi költségvetés végrehajtásának szabályai 10. (1) A jóváhagyott kiadási és bevételi előirányzatok közötti, egymillió forintot meg nem haladó átcsoportosításról a polgármester dönt. (2) A jóváhagyott kiadási és bevételi előirányzatok közötti, egymillió forintot meghaladó átcsoportosításról, valamint a céltartalék terhére történő átcsoportosításról a képviselő-testület dönt. (3) Az átruházott hatáskörben hozott döntések a későbbi években a képviselő-testület által jóváhagyottnál nagyobb többlet kiadással nem járhatnak. 11. A helyi önkormányzat pénzmaradványát a képviselő-testület hagyja jóvá. 10. A költségvetési szerv előirányzat-módosításának szabályai 12. (1) Az önkormányzat bevételi és kiadási előirányzatai év közben megváltoztathatóak az előirányzat módosításával.

5 11. Támogatási szerződés 13. (1) Az 500 ezer Ft-ot meghaladó összegű támogatások átadása előtt a támogatás címzettjével megállapodást kell kötni. (2) A képviselő-testület évente a november 15-ig megalkotandó éves belső ellenőrzési tervébe beépíti a helyi önkormányzat költségvetéséből céljelleggel juttatott támogatások felhasználása elszámolásának ellenőrzését. (3) Az elszámolási kötelezettséget nem teljesítő, illetve a támogatást nem célirányosan felhasználó szervezetek, személyek részére újabb támogatás 3 évig nem ítélhető meg. (4) Támogatás érvényes megállapodás esetén is csak az előző időszakban adott támogatás felhasználásáról történő beszámoló elfogadása esetén lehetséges. 12. Pótköltségvetés, költségvetés módosítása 14. (1) A költségvetés várható egyenlegének a költségvetési kiadási főösszege 2,5 %-át meghaladó mértékű eltérése esetén a költségvetési rendeletet módosítani kell. (2) A költségvetés várható egyenlegének a költségvetés kiadási főösszegének 5 %-át meghaladó mértékű eltérés esetén pótköltségvetési rendeletet kell elfogadni.a pótköltségvetési rendeletnek újból meg kell állapítania a költségvetési rendeletnek az előirányzatok meghatározására vonatkozó rendelkezéseit. 13. Záró rendelkezések 15. (1) Az átmeneti időszakban beszedett bevételek és teljesített kiadások e rendeletbe beépítésre kerületek. (2) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. (3) E rendelet hatálybalépésével egyidejűleg hatályát veszti Ordacsehi Község Önkormányzatának 1. 4/1991. (VII. 21.) rendelete az 2/1991 (III. 20.) Kt. számú rendelet módosításáról, 2. 2/1992. (III. 2.) rendelete az évi költségvetésről, 3. 3/1992. (IV. 6.) rendelete az Önkormányzat évi zárszámadásáról, 4. 11/1992. (XI. 25.) a 2/1992. (III. 2.) Kt. sz évi költségvetéséről szóló rendeletének módosításáról, 5. 2/1993. (I. 4.) rendelete az évi költségvetésről 6. az 5/1993. (II. 3.) rendelete az Önkormányzat évi zárszámadásáról, 7. az 1/1994. (I. 20.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről, 8. 4/1994. (III. 30.) rendelete az 1993-as évi zárszámadásról, 9. 8/1994. (IX. 5.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetését megállapító 1/1994. (I. 20.) rendeletének módosításáról, /1994. (XI. 21.) rendelete Az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/1994. (IX. 3.) sz. rendeletével módosított (I. 20.) sz. rendelete, 11. 2/1995. (III. 6.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről, 12. 3/1995. (III. 20.) rendelete a ( /1994. (IX. 5.) Kt. sz. rendelettel módosított 1/1994. (I. 20.) rendelet végrehajtásáról, 13. 7/1995. (XII. 28.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetésről szóló 2/1995. (III. 6.) sz. rendeletének kiegészítéséről,

6 14. 2/1996. (III. 12.) rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról és pénzmaradvány jóváhagyásáról, 15. 3/1996. (III. 27.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről, 16. 5/1996. (XI. 28.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 3/1996. (III.27.) számú rendelet módosításáról, 17. 2/1997. (II. 28.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről, 18. 5/1997. (IV. 30.) rendelete az önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásáról, 19. 9/1997. (XII. 17.) rendelete a 2/1997. (II. 28.) számú rendelete az Önkormányzat évi költségvetésérő szóló 9/1997. (XII. 17.) számú rendelet módosításáról, 20. 1/1998. (II. 12.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről, 21. 2/1998. (III. 31.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásáról, /1998. (XII. 16.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/1998. (II. 12.) számú rendelet módosításáról, 23. 1/1999. (II. 15.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről, 24. 4/1999. (IV. 1.) zárszámadási rendelete az Önkormányzat évi költségvetés végrehajtásáról, 25. 1/2000. (I. 27.) rendelete az önkormányzat évi költségvetésről szóló 1/1999. (II. 15.) számú rendelet módosításáról, 26. 3/2000. (II. 24.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről, 27. 9/2000. (IV. 28.) zárszámadási rendelete az önkormányzat évi költségvetési végrehajtásáról, 28. 2/2001. (III. 1.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről, 29. 3/2001. (III. 1.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről 3/2000. (II. 24.) számú rendelet módosítása, 30. 4/2001. (IV. 1.) zárszámadási rendelete az önkormányzat évi költségvetési végrehajtásáról, 31. 1/2002. (I. 30.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről, 32. 2/2002. (I. 30.) rendelete az önkormányzat 2/2001. (III. 1.) számú költségvetési rendeletének módosításáról, 33. 4/2002. (III. 27.) rendelete az önkormányzat 2/2001. (III. 1.) számú költségvetési rendeletének módosításáról, 34. 5/2002. (III. 27.) zárszámadási rendelete az önkormányzat évi költségvetési végrehajtásáról, 35. 8/2002. (IX. 25.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2002. (I. 30.) rendelet módosításáról, 36. 1/2003. (II. 27.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2002. (I. 30.) számú rendeletének módosításáról, 37. 2/2003. (II. 27.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről, 38. 5/2003. (III. 26.) zárszámadási rendelete az önkormányzat évi költségvetési végrehajtásáról, 39. 1/2004. (II. 26.) rendelet az önkormányzat évi költségvetéséről, 40. 2/2004. (II. 26.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 2/2003. (II. 27.) számú rendeletének módosításáról, 41. 3/2004. (IV. 1.) zárszámadási rendelete az önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásáról, /2004. (VI. 30.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2004. (II. 26.) számú rendeletének módosításáról, /2004. (VIII. 25.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2004. (II. 26.) számú rendeletének módosításáról,

7 44. 18/2004. (X. 23.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2004. (II. 26.) számú rendeletének módosításáról, /2004. (X. 5.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2004. (II. 26.) számú rendeletének módosításáról, /2004. (XI. 17.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2004. (II. 26.) számú rendeletének módosításáról, 47. 1/2005. (II. 16.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről, 48. 2/2005. (III. 31.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2004. (II. 26.) számú rendeletének módosításáról, 49. 5/2005. (IV. 28.) zárszámadási rendelete az önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásáról, 50. 8/2005. (IV. 27.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2005. (II.16.) számú rendeletének módosításáról, /2005. (VI. 29.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2005. (II.16.) számú rendeletének módosításáról, /2005. (IX. 5.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2005. (II. 16.) számú rendeletének módosításáról, /2005. (IX. 29.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2005. (II. 16.) számú rendeletének módosításáról, /2005. (IX. 29.) rendelete az önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásáról szóló 5/2005. (IV. 28.) számú zárszámadási rendelet módosításáról, /2005. (XII. 1.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2005. (II. 16.) számú rendeletének módosításáról, /2005. (XII. 29.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2005. (II. 16.) számú rendeletének módosításáról, 57. 1/2006. (I. 28.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről, 58. 5/2006. (III. 30.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2205. (II. 16.) számú rendeletének módosításáról, /2006. (IX. 21.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2006. (II.28.) számú rendeletének módosításáról, /2006. (XI. 30.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2006. (II.28.) számú rendeletének módosításáról, 61. 2/2007. (II. 22.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről, 62. 7/2007. (IV. 30.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetési zárszámadásáról, /2007. (IX. 12.) rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2007. (I. 31.) sz. önkormányzati rendelet módosításáról egységes szerkezetben, 64. 1/2008. (II. 13.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2007. (I. 31.) önkormányzati rendelet módosításáról és egységes szövegéről, 65. 2/2008. (II. 13.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről, 66. 6/2008. (IX. 22.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 2/2008. (II.13.) számú rendelet módosításáról, 67. 7/2008. (IX. 22.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 2/2008. (II.13.) számú rendelet módosításáról, 68. 8/2008. (XI. 28.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 2/2008. (II.13.) számú rendelet módosításáról, 69. 1/2009. (II. 26.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről, 70. 5/2009. (IV. 30.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 2/2008. (II.13.) számú rendelet módosításáról, 71. 6/2009. (IV. 30.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetés zárszámadásáról,

8 72. 8/2009. (V. 28.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 5/2009. (IV.30.) számú rendelet módosításáról, 73. 5/2010. (IV. 30.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetési zárszámadásáról. (A rendelet számú melléklete a jegyzőkönyvhöz csatolva.) Más napirendi pont nem lévén a polgármester az ülést bezárja. Kmf. Kiss Miklós Feikusné Horváth Erzsébet polgármester jegyző

9 2011. február 14-i jegyzőkönyv mellékletei 1. számú melléklet a 3/2011.(II. 16.) önkormányzati rendelethez Címrend Ordacsehi Község Cím Alcím Megnevezés 1. Községi Önkormányzat 1. Önkormányzati igazgatás 2. Egészségügyi szakellátás 3. Város- és községgazdálkodási feladatok 4. Könyvtár 5. Gazdasági- és területfejlesztési feladatok 6. Rendszeres pénzbeli ellátások 7. Eseti pénzbeli ellátások 8. Támogatások 9. Beruházás, fejlesztés

10 2. számú melléklet a 3/2011.(II. 16.) önkormányzati rendelethez Megnevezés a) BEVÉTELEK Összevont mérleg évi előirányzat I.Működési, sajátos működési bevételek II.Állami, pályázati támogatások III.Felhalmozási és tőke jellegű bevételek IV. Véglegesen átvett pénzeszközök V. Pénzforgalom nélküli bevételek Költségvetési bevételek összesen VI. Hiány a) BEVÉTELEK ÖSSZESEN: b) KIADÁSOK I. Működési kiadások II. Felhalmozási kiadások Felújítások Beruházás Részvényvásárlás III. Nyújtott kölcsönök- - Hitel törlesztés /csatorna/ Egyéb befizetési kötelezettség IV. Tartalékok Általános tartalék Céltartalék b) KIADÁSOK ÖSSZESEN: számú melléklet a 3/2011.(II. 16.) önkormányzati rendelethez

11 Megnevezés a) Helyi adók Bevételek forrásonként évi előirányzat Telekadó Építményadó Idegenforgalmi adó tartózkodás után 140 Iparűzési adó Pótlékok bevétele a) Helyi adók összesen: b)működési bevételek Egyéb bevételek-közterülethasználat, bérlet Kamatbevétel Lakossági hiteltörlesztés 200 b) Működési bevétel összesen c) Állami támogatás Gépjárműadó c) Állami támogatás összesen d)felhalmozási bevételek-koncessziós díj Osztalék Bírság Fejlesztési és vis maior felad.tá./fm pályázat Ingatlan értékesítés d)felhalmozási bevételek összesen e) Támogatások, pályázatok Kistérségi Társulás mozgó könyvtár tám. 500 e)támogatások, pályázatok összesen 500 f) Átvett pénzeszközök -településőrök támog. Előző évi egyéb kieg. Visszatérülések Mozgáskorlátozottak támogatása Munkaügyi központtól Lakosságtól /viziközműhitel/ f)átvett pénzeszközök összesen Pénzmaradvány Mindösszesen: számú melléklet a 3/2011.(II. 16.) önkormányzati rendelethez

12 Megnevezés Személyi juttatás Kiadási előirányzatok Működési kiadások Járulékok Dologi kiadás Egyéb befiz. Folyó kiadás Támogatások Összesen Önkormányzati igazgatás Egészségügy Közmunka Város- és községgazdálkodás Könyvtár Közvilágítás Rendszeres pénzbeli ellátások Eseti pénzbeli ellátások Támogatások Összesen:

13 5. számú melléklet a 3/2011.(II. 16.) önkormányzati rendelethez Személyi juttatások: Köztisztviselők illetménye Kiadási előirányzatok Önkormányzati igazgatás Megnevezés évi előirányzat Egyéb bérrendszer alá tart. Illetménye összesen: 882 Köztisztviselők egyéb munkavégzéshez kapcs.jutt. Egyéb bérrendsz. Ker kieg. 512 összesen 514 összesen /Kt. Étk.h.jár./ 72 Részmunkaidőben fogl.köztiszt.rendsz.jutt. Részmunkaid.fogl.köztiszt.egyéb rendsz.jutt.étkezési utalvány Részmunkaid.fog.köztiszt. Ruházati költségtérítés 516 összesen További m.visz.létesítők juttatása Állományba nem tartozók egyéb juttatásai /Polgármester, alpogármester tiszteletdíja, ktgtérítése/ összesen: Személyi juttatások összesen: Járulékok: Nyugdíjjárulék 951 Természetbeni eü. 59 Pénzbeni eü. 20 Munkaerőpiaci járulék 40 Egészségügyi hozzájárulás 2 Járulékok összesen: Dologi kiadások: - Munka védőruha Élelmiszer beszerzés 20 Irodaszer, nyomtatvány 300 Folyóirat 120 Nem adatátviteli távközlési díj 300 Egyéb komunikációs szolgáltatás 100 Hajtó- és kenőanyagok 100 Egyéb készlet, tisztítószer 50

14 Bútor, textília 600 Egéb készlet 300 Vásárolt élelmezés 300 Szállítási szolgáltatás 200 Gázenergia szolgáltatás 600 Villamos energia 300 Víz-,csatornadíj 200 Karbantartás, kisjavítás - ingatlan 400 Karbantartás, kisjavítás - gép, berendezés 400 Egyéb üzemeltetés, fenntartás 600 Ügyvédi munkadíj 400 Vásárolt termékek Áfa befizetés Vásárolt közszolgáltatás Értékesített TE fizetendő Áfa-ja Belföldi kiküldetés Egyéb különféle dologi kiadás 200 Dologi kiadások összesen: Munkáltató által fiz. Szja. Végrehajtási díj Egyéb befiz. Köt. Bank költség 400 Különféle adók - biztosítás 300 Folyó kiadások összesen 700 Mindösszesen:

15 6. számú melléklet a 3/2011.(II. 16.) önkormányzati rendelethez Megnevezés Dologi kiadások Kiadási előirányzatok Egészségügy kiadásai évi előirányzat Nem adatátviteli távközlési díj továbbszámlázott szolgáltatás 85 Egyéb kommunikációs szolg. 100 Gázenergia szolgáltatás 200 Villamos energia 80 Víz- és csatornadíj 60 Vásárolt közszolgáltatás - védőnői feladat Vásárolt termékek Áfa befizetés 132 Összesen: 657

16 7. számú melléklet a 3/2011.(II. 16.) önkormányzati rendelethez Megnevezés Kiadási előirányzatok Város- és községgazdálkodás évi előirányzat Közalkalmazottak illetménye Közalkalmazottak ker.kieg. Jutalom 197 Egyéb m.végz.kapcs.jutt. Étkezési hozzájárulás 72 Személyi jellegű kiadások összesen: Nyugdíjjárulék 330 Természetbeni eü. 26 Pénzbeni eü. 9 Munkaerő piaci járulék 17 Egészségügyi hozzájárulás Járulékok összesen: 382 Hajtó- és kenőanyagok 600 Egyéb üzemeltetés, hóeltakarítás 400 Karbantartás utak 500 Karbantartás, kisgép, jármű javítás 400 Egyéb üzemeltetés, lomtalanítás 400 Egyéb üzemeltetés,hulladék száll Munka-, védőruha 100 Egyéb készlet,alkatrész 290 Egyéb különféle dologi kiadás 100 Vásárolt közszolg. Gyepmester 226 Vásárolt termékek befizetendő Áfa Dologi- és folyó kiadások összesen: Munkáltató által fiz. Szja. 12 Egyéb folyó kiadás /biztosítás/ 50 Mindösszesen: Közvilágítás Közvilágítás 1 700

17 Vásárolt ter.és.szolg. Befizetendő ÁFA 420 Mindösszesen: számú melléklet a 3/2011.(II. 16.) önkormányzati rendelethez Megnevezés Kiadási előirányzatok Könyvtár évi előirányzat Megbízási díj 720 Személyi jellegű kiadások összesen: 720 Járulékok: Nyugdíjjárulék 173 Természetbeni eü. 11 Pénzbeni eü. 4 Munkaerő piaci járulék 7 Egészségügyi h.járulás Járulékok összesen 195 Dologi kiadások Nem adatátviteli távközlési díj 150 Gázenergia szolgáltatás 50 Villamos energia 50 Víz- és csatornadíj 50 Vásárolt közstzolgáltatás Vásárolt termékek Áfa befizetés 75 Dologi és folyó kiadás össz. 375 Összesen: 1 290

18 9. számú melléklet a 3/2011.(II. 16.) önkormányzati rendelethez Megnevezés Kiadási előirányzatok Közmunka Egyéb bérrendszer, munkabér 340 Egyéb bérrendszer, egyéb.saj.jutt Egyéb.bérr.ker.kirg. Személyi juttatások 340 Nyugdíjjárulék 82 Természetbeni eü. Pénzbeni e.ü. Munkaerő-piaci jár. Járulékok összesen 82 Gyógyszer beszerzés Vásárolt közszolg. Vásárolt közszolg. Dologi kiadások összesen Összesen: évi előirányzat

19 10. számú melléklet a 3/2011.(II. 16.) önkormányzati rendelethez Megnevezés Kiadási előirányzatok Rendszeres pénzbeli ellátások Szakfeladat Ápolási díj normatív Ápolási díj helyi Nyugdíjjárulék Nyugdíjjárulék Rendszeres szociális segély évi előirányzat 100 RÁT Rendsz.gyermekv.t Összesen: 2 150

20 11. számú melléklet a 3/2011.(II. 16.) önkormányzati rendelethez Megnevezés Kiadási előirányzatok Eseti pénzbeli ellátások e Ft Szakfeladat évi előirányzat Lakásfenntartási támogatás Szülési segély Temetési segély Átmeneti segély Mozgáskorlátozottak támogatása Összesen: 850

21 12. számú melléklet a 3/2011.(II. 16.) önkormányzati rendelethez Az önkormányzat által adott közvetett támogatások Megnevezés évi előirányzat Sportkör Tagdíjak, Kistérségi Társulások, TÖOSZ 600 Falunap Egyesületek, civil szervezetek 50 Katasztrófavédelem 50 Tűzoltóság támogatása 250 Ordacsehinappali tagozatos tanulók össz. 700 Főiskolai hallgatók 100 Szakközépiskolások 200 Általános Iskolai tanulók 400 Bérletek támogatása 300 Szociális kölcsön 300 Háziorvos Ügyelet támogatása 900 Fogorvos szolgálat támogatása 240 Beruh.c.p.e.átad.közműfejl.h.járulás Tagintézmény támogatása Műk.c.tám. Kistérs. Társ. Beruh.c.tám. helyi önkorm. Ordacsehi körjegyzői feladat ellátás Összesen:

22 13. számú melléklet a 3/2011.(II. 16.) önkormányzati rendelethez Megnevezés Apartmann kiépítése (szálláshely) Világítás kiépítés futtballpálya Templomvilágítás kiépítése Felújítási előirányzatok Beruházás Buszmegállók átalakítása /járda építés/ Közpark nyilvános wc.építés Kistraktorhoz fűthető fülke vásárlás Kistraktor vásárlás ÁFA évi előirányzat Motoros kasza vásárlás (bozótvágó) 200 Számítástechnikai eszk.vás. Fűnyíró vásárlás Szinpad és környékének rendezése 300 Ivóvíz vezeték kiépítése Rendezési terv Vizierőmű kísérlet Fizetendő Áfa 375 Összesen: Felújítás Iskola, óvoda felújítás, tornaterem tető jav Tornaterem tető héjazat felújítás Fizetendő Áfa 925 Összesen: Céltartalék képzése Belvíz elvezetés 2000 Kamerarendszer kiépítése Turisztikai jellegű pályázat Összesen: 2 000

23 14. számú melléklet a 3/2011.(II. 16.) önkormányzati rendelethez Létszám előirányzat Város- és községgazdálkodás: - teljes munkaidős 1 fő Közfoglalkoztatotti létszám:- részmunkaidős 13 fő - teljes munkaidős 1 fő

24 15. számú melléklet a 3/2011.(II. 16.) önkormányzati rendelethez a) Települési önkormányzatok feladatai: Az önkormányzatot megillető állami támogatások Támogatási jogcím Mutató Fajlagos Összeg Település üzemeltetési, igazgatási és sportfeladatok Lakosságszám szerint Kiegészítés Közösségi közlekedési feladatok Települési sportfeladatok Üdülőhelyi feladatok Közművelődési és közgyűjteményi feladatok - Normatív hozzájárulás öszesen: SZJA helyben maradó része 8% Jövedelemkülönbség mérséklése Önkormányzatot megillető SZJA megosztás b) Szociális normatíva Pénzbeli szociális juttatások Szociális normatíva összesen: MINDÖSSZESEN:

25 16. számú melléklet a 3/2011.(II. 16.) önkormányzati rendelethez A bevételi és kiadási előirányzatok felhasználási ütemterve Hónap Bevétel Kiadás Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December Összesen:

26 17. számú melléklet 1 a 3/2011.(II. 16.) önkormányzati rendelethez Megnevezés Ellátottak térítési díjának,illetve,kártérítésének méltányossági alapon történő eleng.összege Lakosság részére lakásépítéshez,lakásfelújí- táshoz nyújtott kölcsönök eleng.összege Helyi adóknál, gépjárműadónál biztosított kedvezm., mentesség össz. Adónemenként Ordacsehi Község Önkormányzatok által nyújtott közvetett támogatások év Kedvezmény db e Ft Mentesség db e Ft Egyéb db e Ft Összesen e Ft Gépjárműadó Építményadó Helyiségek,eszközök haszn. szárm. bevét. nyújtott kedvezmény, mentesség összege Egyéb nyújtott kedvezm. vagy elengedés összege ÖSSZESEN: A 17. számú melléklet beiktatásáról a rendelet szövege nem rendelkezik, de e melléklet a képviselő-testület által a rendelettel együtt elfogadott mellékletek között szerepelt.

az Önkormányzat 2010. évi költségvetési zárszámadásáról

az Önkormányzat 2010. évi költségvetési zárszámadásáról i Önkormányzat Képviselı-testületének 12/2011.(VII. 19.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat i költségvetési zárszámadásáról Az Önkormányzat Képviselı-testülete az Államháztartásról szóló 1992. XXXVIII.

Részletesebben

Ordacsehi Község Önkormányzatának 2/2010. (II.17.) számú rendelete. az Önkormányzat évi költségvetésérıl

Ordacsehi Község Önkormányzatának 2/2010. (II.17.) számú rendelete. az Önkormányzat évi költségvetésérıl Ordacsehi Község Önkormányzatának 2/2010. (II.17.) számú rendelete az Önkormányzat 2010. évi költségvetésérıl A módosításokkal egységes szerkezetben Utolsó átvezetett módosítás: 7/2011. (IV. 29.) rendelet

Részletesebben

Tolmács Község Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. (XI.29.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetésének módosításáról

Tolmács Község Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. (XI.29.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetésének módosításáról Tolmács Község Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. (XI.29.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012. évi költségvetésének módosításáról Tolmács Község Önkormányzat Képviselő-testülete (továbbiakban:

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzat 2008. évi költségvetésének háromnegyed-éves mérlege. Bevételek

Bánk Község Önkormányzat 2008. évi költségvetésének háromnegyed-éves mérlege. Bevételek Bánk Község Önkormányzat 2008. évi költségvetésének háromnegyed-éves mérlege Bevételek 1000 Ft-ban I. Működési bevételek Igazgatási szolgáltatási díj bevétele 0 0 7 Szolgáltatások ellenértéke 19482 19482

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzat 2010. évi költségvetési koncepciója. Bevételek

Bánk Község Önkormányzat 2010. évi költségvetési koncepciója. Bevételek Bánk Község Önkormányzat 2010. évi költségvetési koncepciója Bevételek 1000 Ft-ban 2010. évi koncepció Előirányzat Teljesítés 09.30 I. Működési bevételek Igazgatási szolgáltatási díj bevétele 0 40 62 Szolgáltatások

Részletesebben

1.melléklet az /2018.( )önkormányzati rendelethez Káptalantóti Község Önkormányzata évi költségvetés összevont mérlege

1.melléklet az /2018.( )önkormányzati rendelethez Káptalantóti Község Önkormányzata évi költségvetés összevont mérlege Sorszám 1 2 3 4 Eredeti előirányzat 1. Működési bevételek összesen: 31 522 201 2. B1 Működési célú támogatások államháztartáson belülről 21 113 201 3. B3 Közhatalmi bevételek 9 850 000 4. B4 Működési bevételek

Részletesebben

Tételek Kiadás Saját bevételek 01 Feladat összesen: 30.000 51.808. Bérek Egyéb Alkalmi mb. Üzemeltetés Szolgáltatás Áfa és egyéb Befizetések

Tételek Kiadás Saját bevételek 01 Feladat összesen: 30.000 51.808. Bérek Egyéb Alkalmi mb. Üzemeltetés Szolgáltatás Áfa és egyéb Befizetések 1. melléklet a /2012. ( ) önkormányzati rendelethez 2011. évi költségvetés CÍMREND Jogcím: I. Szálka Község Önkormányzata II. Szálkai Német Kisebbségi Önkormányzat I. Szálka Község Önkormányzata Kötelező

Részletesebben

2010. évi terv (adatok ezer forintban) 4211001 - ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE ÖSSZESEN: 52 100 52 100

2010. évi terv (adatok ezer forintban) 4211001 - ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE ÖSSZESEN: 52 100 52 100 Költségvetési kiadások e 21.9.3. (adatok ezer 42111- ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE 1234 Egyéb építmények vásárlása, létesítése (Útberuházás) 38 4 38 4,% 182 Beruházás áfája 9 6 9 6,% Beruházás Összesen: 48 48,%

Részletesebben

Költségvetési kiadások 2009 év teljesítés

Költségvetési kiadások 2009 év teljesítés A rovat, tétel, altétel megnevezése, indoklása 2009. év eredeti előirányzat (adatok ezer forintban 2009. év módosított előirányzat (adatok ezer forintban) 2009. év 12.31- i teljesítés (adatok ezer forintban)

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2012. (XI.30.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetésének módosításáról

Bánk Község Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2012. (XI.30.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetésének módosításáról Bánk Község Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2012. (XI.30.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012. évi költségvetésének módosításáról Bánk Község Önkormányzat Képviselő-testülete (továbbiakban:

Részletesebben

Nagykarácsony Község Önkormányzata bevételeinek és kiadásainak mérlege 2012. évre

Nagykarácsony Község Önkormányzata bevételeinek és kiadásainak mérlege 2012. évre 2011. 2012. % BEVÉTELEK: INTÉZMÉNYI MŰKÖDÉSI BEVÉTELEK 3050 3100 101,6 EGYÉB SAJÁTOS BEVÉTELEK 1650 1910 115,8 ÖNKORMÁNYZATOK SAJÁTOS MŰKÖDÉSI BEVÉTELE 67062 59958 89,4 ebből: - Helyi adók, bírságok, pótlékok,

Részletesebben

/1/ A rendelet 3.. /1/ bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

/1/ A rendelet 3.. /1/ bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: Harsány Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/21.(XII.15.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 21. évi költségvetéséről szóló 2/21. (II. 15.) önkormányzati rendelet módosításáról Harsány Község

Részletesebben

2010. évi terv (adatok ezer forintban) ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE ÖSSZESEN:

2010. évi terv (adatok ezer forintban) ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE ÖSSZESEN: ezer 42111- ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE 1234 Egyéb építmények vásárlása, létesítése (Útberuházás) 38 4 38 4,% 182 Beruházás áfája 9 6 9 6,% Beruházás Összesen: 48 48,% 55219 Egyéb üzemeltetési szolgáltatás (tervezési

Részletesebben

Jelentés Hagyárosbörönd község Önkormányzatának pénzügyi helyzetéről.

Jelentés Hagyárosbörönd község Önkormányzatának pénzügyi helyzetéről. Hagyárosbörönd község Önkormányzata 8992 Hagyárosbörönd Fő u. 29. Telefon-fax: 92/560-030 92/560-031 E-mail: hborond@zelkanet.hu Jelentés Hagyárosbörönd község Önkormányzatának pénzügyi helyzetéről. Az

Részletesebben

ZEBECKE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

ZEBECKE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ZEBECKE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2013. (XI.05.) önkormányzati R E N D E L E T E az önkormányzat 2013. évi költségvetésének módosításáról Zebecke Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Bevételek forrásonkénti ill. működési és felhalmozási cél szerinti részletezése a költségvetési rendelet 4. -ához. Előirányzat Bevételi jogcímek

Bevételek forrásonkénti ill. működési és felhalmozási cél szerinti részletezése a költségvetési rendelet 4. -ához. Előirányzat Bevételi jogcímek 2. sz. melléklet Bevételek forrásonkénti ill. működési és felhalmozási cél szerinti részletezése a költségvetési rendelet 4. -ához Előirányzat Bevételi jogcímek Összesből Eredeti Működési Felhalmozási

Részletesebben

7. melléklet a./2013. (...) önkormányzati rendelethez Porva Községi Önkormányzat... melléklet../2013. (...) önkormányzati rendeletéhez

7. melléklet a./2013. (...) önkormányzati rendelethez Porva Községi Önkormányzat... melléklet../2013. (...) önkormányzati rendeletéhez 7. melléklet a./2013. (...) önkormányzati rendelethez Porva Községi Önkormányzat... melléklet../2013. (...) önkormányzati rendeletéhez Az Önkormányzat előirányzat nyilvántartása I. HELYI KÖZUTAK LÉTESÍTÉSE,

Részletesebben

Az 1/2008 (II.21.) számú rendelet (továbbiakban: Rendelet) 1. szövegrészéből a Polgármesteri Hivatal megnevezés hatályát veszti.

Az 1/2008 (II.21.) számú rendelet (továbbiakban: Rendelet) 1. szövegrészéből a Polgármesteri Hivatal megnevezés hatályát veszti. Zók Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 4/2008 (IV.03.) számú rendelete az önkormányzat 2008. évi költségvetéséről szóló 1/2008.(II.21.)számú rendelet módosításáról Zók Község Önkormányzata Képviselő

Részletesebben

POGÁNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4/2011.(III. 21.) rendelete a évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL

POGÁNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4/2011.(III. 21.) rendelete a évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL POGÁNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4/2011.(III. 21.) rendelete a 2011. évi KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL Pogány község Képviselőtestülete az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. tv. (továbbiakban ÁHT) 65. (1) bekezdésében

Részletesebben

1.. 841403 város-, községgazdálkodási m.n.s. szolgáltatások. 841902 központi költségvetési befizetések. 882111 aktív korúak ellátása

1.. 841403 város-, községgazdálkodási m.n.s. szolgáltatások. 841902 központi költségvetési befizetések. 882111 aktív korúak ellátása Bocskaikert Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(III.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 5/2012. (II.6.) önkormányzati rendelet módosításáról Bocskaikerti

Részletesebben

Nemesvid Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2015. (II.13.) önkormányzati rendelete Nemesvid Község Önkormányzata 2015. évi költségvetéséről

Nemesvid Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2015. (II.13.) önkormányzati rendelete Nemesvid Község Önkormányzata 2015. évi költségvetéséről Nemesvid Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2015. (II.13.) önkormányzati rendelete Nemesvid Község Önkormányzata 2015. évi költségvetéséről Nemesvid Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Fülesd, 2011. augusztus 22. Záradék: A rendelet kihirdetésének időpontja 2011. augusztus 23. Dr. Birta Zsuzsanna. Körjegyző

Fülesd, 2011. augusztus 22. Záradék: A rendelet kihirdetésének időpontja 2011. augusztus 23. Dr. Birta Zsuzsanna. Körjegyző F Ü L E S D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T É N E K 1 1 / 2 0 1 1. ( V I I I. 2 3. ) ö n k o r m á n y z a t i r e n d e l e t A Z Ö N K O R M Á N Y Z A T 2 0

Részletesebben

Megnevezés (a) 1. melléklet a 1/(II.7.) önkormányzati rendelethez Önkormányzat és Közös Hivatal összesen előirányzat (b) 1. Működési bevételek 52 463 2.Intézményi működési bevétel 18 624 3. Hatósági jogkörhöz

Részletesebben

I. Általános rendelkezések

I. Általános rendelkezések Marcalgergelyi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2009. (II.13.) rendelete az önkormányzatának 2009. évi költségvetéséről (A 9/2009. (IX.16.); 11/2009. (XI.24.); 5/2010. (III. 31.) rendeletekkel

Részletesebben

Kup Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2013. (II.21.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2013. évi költségvetéséről

Kup Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2013. (II.21.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Kup Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2013. (II.21.) Önkormányzati rendelete az Önkormányzat költségvetéséről Kup Önkormányzat Képviselő-testülete az Államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény

Részletesebben

Sajólászlófalva Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2011. (II. 23.) önkormányzati rendelete a körjegyzőség évi költségvetéséről

Sajólászlófalva Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2011. (II. 23.) önkormányzati rendelete a körjegyzőség évi költségvetéséről Sajólászlófalva Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2011. (II. 23.) önkormányzati rendelete a körjegyzőség 2011. évi költségvetéséről Sajólászlófalva Község Önkormányzat képviselő-testülete az

Részletesebben

(5) Az 4. bekezdésben meghatározott ezer forint, működési célú hiány. (1) A Rendelet 2. számú melléklete helyébe e rendelet 1. melléklete lép.

(5) Az 4. bekezdésben meghatározott ezer forint, működési célú hiány. (1) A Rendelet 2. számú melléklete helyébe e rendelet 1. melléklete lép. Harsány Község Önkormányzat 1/211.(V. 13.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 211. évi költségvetéséről szóló 5/211. (II. 17.) önkormányzati rendeletének módosításáról Harsány Község Önkormányzatának

Részletesebben

CÍMREND A B C 1 CÍM ALCÍM SZAKFELADAT 2 1. Polgármesteri Hivatal 3 1.1 Víztermelés, -kezelés, -ellátás 4 1.2

CÍMREND A B C 1 CÍM ALCÍM SZAKFELADAT 2 1. Polgármesteri Hivatal 3 1.1 Víztermelés, -kezelés, -ellátás 4 1.2 1. melléklet 1/2011.(II.16.) önkormányzati rendelethez CÍMREND A B C 1 CÍM ALCÍM SZAKFELADAT 2 1. Polgármesteri Hivatal 3 1.1 Víztermelés, -kezelés, -ellátás 4 1.2 5 1.3 6 1.4 7 1.5 8 1.6 9 1.7 10 1.8

Részletesebben

Cirák Község Önkormányzata Képviselő-testület 1. számú melléklet A kiadási jogcímek részletezése

Cirák Község Önkormányzata Képviselő-testület 1. számú melléklet A kiadási jogcímek részletezése Cirák Község Önkormányzata Képviselő-testület 1. számú melléklet A kiadási jogcímek részletezése 2013. évi TERV Személyi juttatások EI 10 886 - rendszeres sz.j. 4 339 - nem rendszeres sz.j. 2 870 - külső

Részletesebben

Balatonfenyves Község Önkormányzatának. 7/2009. (II.13.) számú rendelete Balatonfenyves Község Önkormányzat évi költségvetéséről

Balatonfenyves Község Önkormányzatának. 7/2009. (II.13.) számú rendelete Balatonfenyves Község Önkormányzat évi költségvetéséről Balatonfenyves Község Önkormányzatának 7/2009. (II.13.) számú rendelete Balatonfenyves Község Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Balatonfenyves Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

Tolmács Község Önkormányzata évi költségvetésének I. féléves mérlege. Bevételek

Tolmács Község Önkormányzata évi költségvetésének I. féléves mérlege. Bevételek Tolmács Község Önkormányzata 2012. évi költségvetésének I. féléves mérlege 1. melléklet 1000 Ft-ban Bevételek Teljesítés I. Működési bevételek Hatósági jogkörhöz köthető m. bev. 75 75 36 48,00 Szolgáltatások

Részletesebben

1. Napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-i soros ülésére

1. Napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-i soros ülésére 1. Napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. február 28-i soros ülésére Előterjesztés címe és tárgya: Csabdi Község Önkormányzat 2016. évi költségvetési rendeletének

Részletesebben

A Polgármesteri Hivatal 2004.évi költségvetése

A Polgármesteri Hivatal 2004.évi költségvetése A Polgármesteri Hivatal 2004.évi költségvetése Személyi juttatások 14.518 Illetmény, illetménykieg.,13.havi 7.578 Képviselõk, Polgármester tiszteletdíja 6.122 Étkezési hozzájárulás 159 Közlekedési költségtérítés

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzat évi költségvetésének I. féléves mérlege. Bevételek. Eredeti Módosított

Bánk Község Önkormányzat évi költségvetésének I. féléves mérlege. Bevételek. Eredeti Módosított Bánk Község Önkormányzat 2009. évi költségvetésének I. féléves mérlege Bevételek 1000 Ft-ban I. Működési bevételek Igazgatási szolgáltatási díj bevétele 0 0 29 Szolgáltatások ellenértéke 23932 23932 8328

Részletesebben

1.számú melléklet. Módosított Teljesítés %

1.számú melléklet. Módosított Teljesítés % 1.számú melléklet Nagybakónak Község Önkormányzatának 2011. évi bevételei (ezer Ft-ban) 2011. évi Teljesítés % 1.Intézményi bevételek Közhatalmi bevételek 0 0 23 Áru és készletértékesítés 0 0 69 egyéb

Részletesebben

Salomvár Község Önkormányzatának 2013. évi módosított költségvetés-tervezete

Salomvár Község Önkormányzatának 2013. évi módosított költségvetés-tervezete Salomvár Község Önkormányzatának 2013. évi módosított költségvetés-tervezete Bevételek: ezer Ft Eredeti előirányzat Javasolt mód Módosított 370 000 Szennyvíz gyűjtése, tisztítása Működési célú pénzeszközátadás

Részletesebben

1. melléklet a 3/2014. (II. 6.) önkormányzati rendelethez Mány Község Önkormányzata Önkormányzat összesen

1. melléklet a 3/2014. (II. 6.) önkormányzati rendelethez Mány Község Önkormányzata Önkormányzat összesen Megnevezés (a) 1. melléklet a 3/2014. (II. 6.) önkormányzati rendelethez Önkormányzat összesen előirányzat (b) 1. Működési bevételek 14 029 2.Szolgáltatások ellenértéke 13 599 3. Áfa visszatérítése 4.

Részletesebben

(2) A Rendelet 1.. (5) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

(2) A Rendelet 1.. (5) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: Harsány Község Önkormányzat 18/211.(X.19.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 211. évi költségvetéséről szóló 5/211. (II. 17.) önkormányzati rendeletének módosításáról Harsány Község Önkormányzatának

Részletesebben

1. E rendelet hatálya Nadap Község Önkormányzatra terjed ki.

1. E rendelet hatálya Nadap Község Önkormányzatra terjed ki. Nadap Község Önkormányzat Képviselőtestülete 2 /2011. (IV.13. ) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2010. évi költségvetéséről szóló 1/2010. ( II. 10.) önkormányzati rendelet módosításáról Nadap Község

Részletesebben

Tolmács Község Önkormányzata évi költségvetésének I. féléves mérlege. Bevételek

Tolmács Község Önkormányzata évi költségvetésének I. féléves mérlege. Bevételek Tolmács Község Önkormányzata 2010. évi költségvetésének I. féléves mérlege 1. melléklet 1000 Ft-ban Bevételek Teljesítés I. Működési bevételek Hatósági jogkörhöz köthető m. bev. 0 0 84 Szolgáltatások ellenértéke

Részletesebben

Árpád Fejedelem Általános Iskola. Dunavarsány Árpád u KÖLTSÉGVETÉS melléklet

Árpád Fejedelem Általános Iskola. Dunavarsány Árpád u KÖLTSÉGVETÉS melléklet Dunavarsány Árpád u. 12. KÖLTSÉGVETÉS 003. melléklet BEVÉTELEK Költségvetési főösszeg bevételi forrásonként és kiemelt kiadási előirányzatonként 1 Intézményi működési bevételek 73 707 38 101 4 500 2 Műk.

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzat 8092 Pátka, Vak Bottyán tér 4. Tel: (22) 580-506; fax: (22) 580-509

Pátka Község Önkormányzat 8092 Pátka, Vak Bottyán tér 4. Tel: (22) 580-506; fax: (22) 580-509 Pátka Község Önkormányzat 8092 Pátka, Vak Bottyán tér 4. Tel: (22) 580-506; fax: (22) 580-509 Pátka Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2010. (III.13.) rendelete az önkormányzat 2010. évi költségvetésének

Részletesebben

1. Balatonudvari Község Önkormányzatának évi költségvetéséről szóló 1/2012. (II. 24.) rendelete 2. helyébe a következő rendelkezés lép:

1. Balatonudvari Község Önkormányzatának évi költségvetéséről szóló 1/2012. (II. 24.) rendelete 2. helyébe a következő rendelkezés lép: Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testületének 5./2013.(II.25.) önkormányzati rendelete Balatonudvari Község Önkormányzatának 2012. évi költségvetéséről szóló 1./2012. (II. 24.) rendeletének

Részletesebben

Egyházasfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2012.(II. 15.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről

Egyházasfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2012.(II. 15.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat évi költségvetéséről Egyházasfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2012.(II. 15.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről Egyházasfalu Község Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

Heréd Községi Önkormányzat 1. melléklet a Heréd Községi Önkormányzat Kt-nek az önkormányzat és intézménye 2018. évi költségvetéséről szóló1/2018. (II.14.) önkormányzati rendeletéhez BEVÉTELEK 2018. évi

Részletesebben

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2014.(IV.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 1/2013.(II.29.) önkormányzati rendelet módosításáról 1 KIHIRDETÉSI

Részletesebben

Erkel Ferenc Zeneiskola. Dunavarsány Halász L.-né u. 3. 2012. KÖLTSÉGVETÉS. 005. melléklet

Erkel Ferenc Zeneiskola. Dunavarsány Halász L.-né u. 3. 2012. KÖLTSÉGVETÉS. 005. melléklet Dunavarsány Halász L.-né u. 3. 2012. KÖLTSÉGVETÉS 005. melléklet BEVÉTELEK 2012. Költségvetési főösszeg bevételi forrásonként és kiemelt kiadási előirányzatonként 1 Intézményi működési bevételek 1 650

Részletesebben

2. melléklet a 2./2011. ( III.16.) önkormányzati rendelethez. A költségvetés fejezet és címrendje 2011.évben

2. melléklet a 2./2011. ( III.16.) önkormányzati rendelethez. A költségvetés fejezet és címrendje 2011.évben 2. melléklet a 2./2011. ( III.16.) önkormányzati rendelethez A költségvetés fejezet és címrendje 2011.évben Bevételek Kiadások Fejezetek I. Működési bevételek II. Felhalmozási bevételek III. Finanszírozási

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzat évi költségvetésének háromnegyed-éves mérlege. Bevételek. Eredeti Módosított

Bánk Község Önkormányzat évi költségvetésének háromnegyed-éves mérlege. Bevételek. Eredeti Módosított Bánk Község Önkormányzat 2010. évi költségvetésének háromnegyed-éves mérlege 1000 Ft-ban Bevételek I. Működési bevételek Hatósági jogkörhöz köthető bevétel 0 30 34 113,33 Szolgáltatások ellenértéke 14130

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzat évi költségvetésének I. féléves mérlege. Bevételek. Eredeti Módosított

Bánk Község Önkormányzat évi költségvetésének I. féléves mérlege. Bevételek. Eredeti Módosított Bánk Község Önkormányzat 2010. évi költségvetésének I. féléves mérlege Bevételek 1000 Ft-ban I. Működési bevételek Hatósági jogkörhöz köthető bevétel 0 0 23 Szolgáltatások ellenértéke 14130 14130 4878

Részletesebben

Weöres Sándor Óvoda. Dunavarsány Árpád u. 14. 2012. KÖLTSÉGVETÉS. 004 melléklet

Weöres Sándor Óvoda. Dunavarsány Árpád u. 14. 2012. KÖLTSÉGVETÉS. 004 melléklet Dunavarsány Árpád u. 14. 2012. KÖLTSÉGVETÉS 004 melléklet BEVÉTELEK 2012. Költségvetési főösszeg bevételi forrásonként és kiemelt kiadási előirányzatonként 1 Intézményi működési bevételek 60 59 63 2 Műk.

Részletesebben

Heréd Községi Önkormányzat 1. melléklet a Heréd Községi Önkormányzat Kt-nek az önkormányzat és intézményei évi költségvetéséről szóló 3/2019. (I

Heréd Községi Önkormányzat 1. melléklet a Heréd Községi Önkormányzat Kt-nek az önkormányzat és intézményei évi költségvetéséről szóló 3/2019. (I Heréd Községi Önkormányzat 1. melléklet a Heréd Községi Önkormányzat Kt-nek az önkormányzat és intézményei 2019. évi költségvetéséről szóló 3/2019. (II.13.) önkormányzati rendeletéhez BEVÉTELEK 2019. évi

Részletesebben

Dunavarsány Város Polgármesteri Hivatal. Dunavarsány Kossuth L. u KÖLTSÉGVETÉS melléklet

Dunavarsány Város Polgármesteri Hivatal. Dunavarsány Kossuth L. u KÖLTSÉGVETÉS melléklet Dunavarsány Kossuth L. u. 18. 2012. KÖLTSÉGVETÉS 002. melléklet BEVÉTELEK 2012. Költségvetési főösszeg bevételi forrásonként és kiemelt kiadási előirányzatonként 1 Intézményi működési bevételek 11 963

Részletesebben

I. Bánk Község Önkormányzata 2008.évi pénzforgalmi mérlege. Bevételek

I. Bánk Község Önkormányzata 2008.évi pénzforgalmi mérlege. Bevételek 1/a. melléklet I. Bánk Község Önkormányzata 2008.évi pénzforgalmi mérlege Bevételek 1000 Ft-ban Sor Előirányzat Megnevezés sz. Eredeti Módosított Teljesítés Telj. %-a I. Működési bevételek Igazgatási szolgáltatási

Részletesebben

Újrónafő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2009. (II. 16.) rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről. A rendelet hatálya

Újrónafő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2009. (II. 16.) rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről. A rendelet hatálya Újrónafő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2009. (II. 16.) rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Újrónafő Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Államháztartásról szóló -

Részletesebben

2. (1) Mátraterenye Község Önkormányzata az önkormányzat évi költségvetését

2. (1) Mátraterenye Község Önkormányzata az önkormányzat évi költségvetését Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6/2014. (IX. 15.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetésének módosításáról Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Bekecs községi Önkormányzat 8/2005.(V.1.) SZÁMÚ RENDELETE. az Önkormányzat 2004. évi gazdálkodásának zárszámadásáról

Bekecs községi Önkormányzat 8/2005.(V.1.) SZÁMÚ RENDELETE. az Önkormányzat 2004. évi gazdálkodásának zárszámadásáról Bekecs községi Önkormányzat 8/2005.(V.1.) SZÁMÚ RENDELETE az Önkormányzat 2004. évi gazdálkodásának zárszámadásáról Bekecs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Államháztartásról szóló többször módosított

Részletesebben

Homokmégy Községi Önkormányzat képviselőtestület 1/2008.(II.28.) Ör.számú rendelete az Önkormányzat 2008.évi költségvetéséről

Homokmégy Községi Önkormányzat képviselőtestület 1/2008.(II.28.) Ör.számú rendelete az Önkormányzat 2008.évi költségvetéséről 1 Homokmégy Községi Önkormányzat képviselőtestület 1/2008.(II.28.) Ör.számú rendelete az Önkormányzat 2008.évi költségvetéséről Homokmégy Községi Önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló

Részletesebben

Nagybakónak Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 1 /2011. (II.10) számú Önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről

Nagybakónak Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 1 /2011. (II.10) számú Önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről Nagybakónak Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1 /2011. (II.10) számú Önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Nagybakónak községi Önkormányzat Képviselő-testülete az

Részletesebben

Ercsi Nagyközség Képviselő-testületének. 5/1999. (II.10.) Kt. számú rendelete. az Önkormányzat 1999. évi költségvetéséről

Ercsi Nagyközség Képviselő-testületének. 5/1999. (II.10.) Kt. számú rendelete. az Önkormányzat 1999. évi költségvetéséről Ercsi Nagyközség Képviselő-testületének. 5/1999. (II.10.) Kt. számú rendelete az Önkormányzat 1999. évi költségvetéséről Ercsi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról szóló többször

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára Rendelet Önkormányzati Rendeletek Tára Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 12/2011.(V.09.) Rendelet típusa: Módosító Rendelet címe: Medgyesbodzás Község Önkormányzat Képviselőtestületének 12/2011.(V.09.)

Részletesebben

Jászladány Nagyközségi Önkormányzat képviselő-testületének 13/2018. (V. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról

Jászladány Nagyközségi Önkormányzat képviselő-testületének 13/2018. (V. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról Jászladány Nagyközségi Önkormányzat képviselő-testületének 13/2018. (V. 28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2017. évi zárszámadásáról Jászladány Nagyközségi Önkormányzat képviselő-testülete az

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S TÁRGY: Szálka Község Önkormányzata képviselő-testületének /2013.(.) önkormányzati rendelete Szálka Község Önkormányzata 2012. évi költségvetésének végrehajtásáról (tervezet) E L Ő T E R J E S Z T É S SZÁLKA

Részletesebben

I. Általános rendelkezések

I. Általános rendelkezések Marcalgergelyi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2007. (II.15.) rendelete az önkormányzatának 2007. évi költségvetéséről (A 3/2008. (IV.4.) rendelettel módosított szöveg.) Marcalgergelyi Község

Részletesebben

Aszófő Község Önkormányzata Képviselőtestületének 3/2011.(III.16.) önkormányzati rendelete a évi költségvetésről. 1. A rendelet hatálya

Aszófő Község Önkormányzata Képviselőtestületének 3/2011.(III.16.) önkormányzati rendelete a évi költségvetésről. 1. A rendelet hatálya 1 Aszófő Község Önkormányzata Képviselőtestületének 3/2011.(III.16.) önkormányzati rendelete a 2011. évi költségvetésről. Aszófő Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 1992.

Részletesebben

Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete a évi költségvetése végrehajtásáról

Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete a évi költségvetése végrehajtásáról Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete a 2013. évi költségvetése végrehajtásáról 2 Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Tiszacsécse község Önkormányzat ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK BEVÉTELEI ÉS KIADÁSAI B E V É T E L E K

Tiszacsécse község Önkormányzat ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK BEVÉTELEI ÉS KIADÁSAI B E V É T E L E K Tiszacsécse község Önkormányzat 1. melléklet az 5/2014. (V. 20.) önkormányzati rendelethez 2013. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK BEVÉTELEI ÉS KIADÁSAI B E V É T E L E K 1. sz. táblázat Ezer forintban Bevételi jogcím

Részletesebben

A rendelet hatálya. (2) Az önkormányzat címrendjét teljes körűen az 1. számú melléklet tartalmazza. Az önkormányzat 2011.

A rendelet hatálya. (2) Az önkormányzat címrendjét teljes körűen az 1. számú melléklet tartalmazza. Az önkormányzat 2011. Nagymizdó Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 1/2011. (II. 09.) r e n d e l e t e az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Nagymizdó Községi Önkormányzat Képviselő-testülete (továbbiakban képviselő-testület)

Részletesebben

Szakfeladat Számlaszám Megnevezés. 516 Rendszeres személyi juttatások 3 fő

Szakfeladat Számlaszám Megnevezés. 516 Rendszeres személyi juttatások 3 fő Kiadás Told 2009. év Szakfeladat Számlaszám Megnevezés 624000 Óvoda konyha 516 Rendszeres személyi juttatások 3 fő 511112 Jan.- Febr. 258 000 Ft x 2 hó= 516 000 516 514142 Étkezési hozzájárulás 3 fő x

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületeinek május 27-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületeinek május 27-i ülésére ELŐTERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületeinek 213. május 27-i ülésére Tárgy: Zirci Közös Önkormányzati Hivatal 213. évi költségvetésének módosítása Előadó: Ottó Péter polgármester Előterjesztés

Részletesebben

7/1. melléklet az 1/2014. (III. 1.) önkormányzati rendelethez Bakonyoszlop Községi Önkormányzat költségvetési rendelete

7/1. melléklet az 1/2014. (III. 1.) önkormányzati rendelethez Bakonyoszlop Községi Önkormányzat költségvetési rendelete 7/1. melléklet az 1/2014. (III. 1.) önkormányzati rendelethez Bakonyoszlop Községi Önkormányzat költségvetési rendelete Az Önkormányzat előirányzat nyilvántartása Az Önkormányzat kötelező feladatai I.

Részletesebben

10/2015.(IV.27.) önkormányzati rendelet az Önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásáról MELLÉKLETEK

10/2015.(IV.27.) önkormányzati rendelet az Önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásáról MELLÉKLETEK 10/2015.(IV.27.) önkormányzati rendelet az Önkormányzat 2014. évi költségvetésének végrehajtásáról Hatályos: 2015. április 27-től MELLÉKLETEK 4 Pénzforgalmi mérleg MAGLÓD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 2014. ÉVI ÖSSZEVONT

Részletesebben

2. Az Önkormányzat évi összesített költségvetése

2. Az Önkormányzat évi összesített költségvetése Egyházasdengeleg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2014. (IV. 30.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2013. évi költségvetésének végrehajtásáról Egyházasdengeleg Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

1.. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. (2) Hatályát veszti a R. 6.2. melléklete. Kihirdetési záradék

1.. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba. (2) Hatályát veszti a R. 6.2. melléklete. Kihirdetési záradék Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2014.(II.21.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 4/2013.(III.4.) önkormányzati rendelet módosításáról Bősárkány Nagyközség

Részletesebben

TISZADOB NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2012. (VIII. 31.) önkormányzati rendelete

TISZADOB NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2012. (VIII. 31.) önkormányzati rendelete TISZADOB NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2012. (VIII. 31.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 7/2012. (III. 30.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

CSEMŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖLTSÉGVETÉS

CSEMŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖLTSÉGVETÉS CSEMŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖLTSÉGVETÉS bevételi főösszeg: 471.487.000 Ft kiadási főösszeg: 471.487.000 Ft bevételi főösszeg: 156.230.000 Ft kiadási főösszeg: 156.230.000 Ft ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI

Részletesebben

Nagybakónak Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 1/2012. (II.08.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről

Nagybakónak Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 1/2012. (II.08.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről Nagybakónak Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2012. (II.08.) rendelete az Önkormányzat 2012. évi költségvetéséről Nagybakónak községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Államháztartásról szóló

Részletesebben

Kommunális feladatok. Kiadás 2009.év Bojt. Szakfeladat Számlaszám M e g n e v e z é s. 631211 Helyi közutak üzemeltetése, fenntartása

Kommunális feladatok. Kiadás 2009.év Bojt. Szakfeladat Számlaszám M e g n e v e z é s. 631211 Helyi közutak üzemeltetése, fenntartása Kommunális feladatok Kiadás 2009.év Bojt 631211 Helyi közutak üzemeltetése, fenntartása 54 57 Dologi kiadások 54218 Karbantartás, kisjavítás 1 000 56111 Vásárolt termékek, szolgáltatások ÁFA 20 % 200 1

Részletesebben

Bánhorváti Községi Önkormányzat képviselő-testületének. 10/2014. (V. 5.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat

Bánhorváti Községi Önkormányzat képviselő-testületének. 10/2014. (V. 5.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat Bánhorváti Községi Önkormányzat képviselő-testületének Hatályos:2014-05-06 -tól Bánhorváti Községi Önkormányzat képviselő-testületének 10/2014. (V. 5.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi

Részletesebben

Kisoroszi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1./2011.(II.28.) rendelete a 2011. évi önkormányzati költségvetésről

Kisoroszi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1./2011.(II.28.) rendelete a 2011. évi önkormányzati költségvetésről Kisoroszi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1./2011.(II.28.) rendelete a 2011. évi önkormányzati költségvetésről Kisoroszi Község Önkormányzat képviselő-testülete az Alkotmány 44/A. (2) bekezdése,az

Részletesebben

6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2014. (II.06.) rendelet módosításáról

6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2014. (II.06.) rendelet módosításáról ÚJUDVAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 1/2014. (06.) rendelet áról 1. (1) A 2015. július 1. és december 31.

Részletesebben

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék

1.. Ez a rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 2/2014.(II.21.) önkormányzati rendelet módosításáról Maglóca Község Önkormányzatának

Részletesebben

1.. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék

1.. (1) E rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. Kihirdetési záradék Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2015.(II.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 5/2014.(III.11.) önkormányzati rendelet módosításáról Bősárkány

Részletesebben

Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár. Dunavarsány Kossuth L. u KÖLTSÉGVETÉS melléklet

Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár. Dunavarsány Kossuth L. u KÖLTSÉGVETÉS melléklet Dunavarsány Kossuth L. u. 2. 2012. KÖLTSÉGVETÉS 006. melléklet BEVÉTELEK 2012. Költségvetési főösszeg bevételi forrásonként és kiemelt kiadási előirányzatonként 1 Intézményi működési bevételek 1 991 3

Részletesebben

Tájékoztató kimutatások, mérlegek Nyékládházi Önkormányzat 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K

Tájékoztató kimutatások, mérlegek Nyékládházi Önkormányzat 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K Tájékoztató kimutatások, mérlegek Nyékládházi Önkormányzat 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE 1. számú tájékoztató tábla B E V É T E L E K Bevételi jogcím 2012. évi 2013.évi 1 2 5 3 1. I. Önkormányzat

Részletesebben

Aszófő Község Önkormányzata Képviselőtestületének 4/2010.(III.16.) önkormányzati rendelete a évi költségvetésről.

Aszófő Község Önkormányzata Képviselőtestületének 4/2010.(III.16.) önkormányzati rendelete a évi költségvetésről. Aszófő Község Önkormányzata Képviselőtestületének 4/2010.(III.16.) önkormányzati rendelete a 2010. évi költségvetésről. 1 Aszófő Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 1992.

Részletesebben

GYŐRTELEK Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2008. (II. 15.) rendelete az Önkormányzat 2008. évi költségvetéséről

GYŐRTELEK Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2008. (II. 15.) rendelete az Önkormányzat 2008. évi költségvetéséről GYŐRTELEK Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2008. (II. 15.) rendelete az Önkormányzat 2008. évi költségvetéséről Győrtelek Önkormányzat Képviselő-testülete az Államháztartásról szóló többször

Részletesebben

BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK TELJESÍTÉSE

BEVÉTELEK ÉS KIADÁSOK TELJESÍTÉSE HETES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2014. (IV.30.) ÖNKORMÁNYZATI R E N D E L E T E AZ ÖNKORMÁNYZAT 2013. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁRÓL ÉS PÉNZMARADVÁNYÁRÓL Hetes Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2011. évi költségvetés teljesítés

SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2011. évi költségvetés teljesítés SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2011. évi költségvetés teljesítés KIADÁSOK KIADÁSOK KIADÁSOK (ezer Ft) (ezer Ft) (ezer Ft) Személyi juttatások Alapilletmények Részmunkaidőben foglalk. 1 758-1 818 80 1 851

Részletesebben

1. melléklet a 1/2012. (II.9. ) önkormányzati rendelethez 2012. évi költségvetés összesen

1. melléklet a 1/2012. (II.9. ) önkormányzati rendelethez 2012. évi költségvetés összesen Megnevezés (a) 1. melléklet a 1/2012. (II.9. ) önkormányzati rendelethez 2012. évi költségvetés összesen előirányzat (b) 1. Működési bevételek 68 513 2.Intézményi működési bevétel 26 617 3. Hatósági jogkörhöz

Részletesebben

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 7/2013. (V. 02.) önkormányzati rendelete

Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének. 7/2013. (V. 02.) önkormányzati rendelete Hangony Községi Önkormányzat Képviselő - Testületének 7/2013. (V. 02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 4/2013. (II. 28.) önkormányzati rendelet módosításáról Hangony

Részletesebben

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 10/2018.(VIII.21.) önkormányzati rendelete 1

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 10/2018.(VIII.21.) önkormányzati rendelete 1 10/2018.(VIII.21.) önkormányzati rendelet az önkormányzat 2018. évi költségvetéséről szóló 2/2018.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról Hatályos: 2018. augusztus 22-étól Maglód Város Önkormányzat

Részletesebben

Az önkormányzat és költségvetési szervei évi költségvetése 1.. II. A költségvetési kiadások 2..

Az önkormányzat és költségvetési szervei évi költségvetése 1.. II. A költségvetési kiadások 2.. 1 Lepsény Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2009. (II.12.) számú rendelete az Önkormányzat 2008. évi költségvetéséről szóló 2/2008 (II.15.) számú rendeletének módosításáról Lepsény Nagyközség

Részletesebben

Ötvöskónyi Község Önkormányzatának. 5/2007. (IV. 17.) számú rendelete. az Önkormányzat 2006. évi zárszámadásáról és pénzmaradvány elszámolásáról

Ötvöskónyi Község Önkormányzatának. 5/2007. (IV. 17.) számú rendelete. az Önkormányzat 2006. évi zárszámadásáról és pénzmaradvány elszámolásáról Ötvöskónyi Község Önkormányzatának 5/2007. (IV. 17.) számú rendelete az Önkormányzat zárszámadásáról és pénzmaradvány elszámolásáról Ötvöskónyi Közég Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

Beloiannisz Község Önkormányzat Képviselőtestületének. 1/2011.(II.15) számú önkormányzati rendelete. az Önkormányzat évi költségvetéséről

Beloiannisz Község Önkormányzat Képviselőtestületének. 1/2011.(II.15) számú önkormányzati rendelete. az Önkormányzat évi költségvetéséről Beloiannisz Község Önkormányzat Képviselőtestületének 1/2011.(II.15) számú önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Beloiannisz Község Önkormányzat Képviselőtestülete a helyi

Részletesebben

Az önkormányzat által adott közvetett támogatások (kedvezmények)

Az önkormányzat által adott közvetett támogatások (kedvezmények) Az önkormányzat által adott közvetett támogatások (kedvezmények) 10. sz. melléklet Sorszám Bevételi jogcím Tervezett Tényleges 1 2 3 4 1. Ellátottak térítési díjának méltányosságból történő elengedése

Részletesebben

KISSZIGET KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

KISSZIGET KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK KISSZIGET KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2013. (XII.31.) önkormányzati R E N D E L E T E az önkormányzat 2013. évi költségvetésének módosításáról Kissziget Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2017. (IV.28.) önkormányzati rendelete. az Önkormányzat évi költségvetésének módosításáról

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2017. (IV.28.) önkormányzati rendelete. az Önkormányzat évi költségvetésének módosításáról Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2017. (IV.28.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2016. évi költségvetésének módosításáról Bánk Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Maglóca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2009.(II.20.) sz. rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről

Maglóca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2009.(II.20.) sz. rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Maglóca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2009.(II.20.) sz. rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII.

Részletesebben

GYŐRTELEK Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2009. (II. 24.) rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről

GYŐRTELEK Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2009. (II. 24.) rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről GYŐRTELEK Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2009. (II. 24.) rendelete az Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Győrtelek Önkormányzat Képviselő-testülete az Államháztartásról szóló többször

Részletesebben