bibliai felfedező B10 1. TörTéNET: Mózes Bibliatanulmányozó Feladatlap A Páska bárány.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "bibliai felfedező B10 1. TörTéNET: Mózes Bibliatanulmányozó Feladatlap A Páska bárány."

Átírás

1 Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Szüetésnapod: Címed: Teefonszámod: e-mai címed: Aki javítani szokta: Bibiatanumányozó Feadatap bibiai fefedező 1. TörTéNET: Mózes A Páska bárány. Ovasd e: 2. Mózes 12:1-14; és Kucsvers: 2. Mózes 12:13 Az izráeiták még mindig Egyiptomban votak. Isten már kienc szörnyű büntetést mért Egyiptomra. A Fáraó többször is megígérte, hogy szabadon eengedi a rabszogaként dogozó népet, de ahogy Isten megszüntette a csapást, mindig meggondota magát. Isten most egy végső csapást fog rájuk mérni. Az egyiptomiak számára ez esz a csapá - sok közü a egszörnyűbb, de az izráeiták számára ez fogja meghozni a szabaduást. Isten fontos utasításokat adott az izráeitáknak, annak érdekében, hogy megvédje őket az utosó csapástó. ELSŐ HÓNAP K: Karikázd be a naptáron azt a napot, amikor a bárányt ki keett váasztani! Húzd át X-e azt, amikor e keett vágni! B10 K: Ovasd e az 5. verset, és írd ide, hogy miyen bárányt keett váasztaniuk! K: Jeöd X -e a heyeket, ahova vért keett kenni az ajtón! K: Írd ki a Kucsversbő azt a részt, hogy mit mon dott Isten, mi fog történni ha a vér ott esz az ajtón! 3. szint

2 2. oda Ezze a tette azok, akik a házon beü votak, tejes biztonságba kerütek. Ezután meg keett enniük a Páska bárányt, és készen keet ániuk az induásra. K: Tötsd ki az étapot és írd e az eszközök neveit, ami náuk keett egyen a Páska bárány efogyasztása közben! (Lásd: 8. és 11. versek!) étlap 1)... náuk:... 2)... 3)... rajtuk:... /5 Isten ítéete esújtott Egyiptomra, pontosan úgy, ahogyan megígérte. K: rajzod be az órán azt az időpontot, amikor az egyiptomi eső - szüöttek meghatak! Ez érintett minden csaádot Egyiptomban, még a Fáraó csaádját is a paotájában, de akik fekenték a bárány vérét az ajtóféfájukra, azok sértet enek maradtak. K: Mit mondott a Fáraó ezután a szörnyű csapás után Mózesnek? (31. vers) Az izráeiták nem vesztegették az időt, hogy ehagyják Egyiptomot. Több ezren indutak e az Ígéret Föd - jé re, amit Isten megígért nekik, és vitték magukka az ajándékokat, amiket az egyiptomiaktó kaptak. K: Bogozd ki a betűket, hogy kiderüjön, mi vot az a három doog, amit az izráeiták kértek az egyip - tomi ak tó! r a n a y t z e s ü a r h u /3 Az, ahogyan Isten megszabadította az izráeitákat, nagyon pontos bemutatása Isten megvátó tervének, ahogyan bennünket akar megmenteni. K: Keresd meg az 1. János 1:7-et és tötsd ki a három üres heyet az aábbi tábázatban! ISTEN IZrÁELITÁK MI megmentette őket meghat heyettük Egyiptombó A Bibia emagyarázza, hogy az Úr Jézus az Isten Báránya, akit arra váasztott ki, hogy evegye a bűneinket. Az ő vérének nagy jeentősége van a számunkra, ha efogadjuk Őt mint Megvátónkat, mert csak ez tud megtisztítani bennünket a bűneinktő és ez tesz bennünket métóvá a mennyhez. /3 összesen:

3 bibiai fefedező Bibiatanumányozó Feadatap 3. szint B10 NEVED: 2. TörTéNET: Mózes A Vörös-tenger Ovasd e: 2. Mózes 13:20-22; 14:5-14 és Kucsvers: 2. Mózes 14:14 Ha egy hosszabb útra induunk autóva vaahova, amit nem ismerünk jó, a sofőrnek vaószínűeg szüksége esz segítségre, hogy odataájon. K: Írd a képek meé a tárgyak neveit, amik hasznosak ehetnek! Isten kihozta az izráeitákat Egyiptombó, és az új hazájuk feé vezette őket, az Ígéret Födjére. K: Írd a képek meé, hogy mit hasznát fe Isten, hogy vezesse őket az útjukon! Nappa oszop Éjszaka oszop Időközben Egyiptomban a Fáraó rádöbbent, hogy az izráeiták vaóban ementek. Hirteen megbánta, hogy eengedte őket. K: Miért gondota meg magát? Úgy döntött, hogy utánuk megy és visszahozza őket. K: Keress 3 dogot a 9. versbő, amiket a Fáraó magáva vitt! K: Írd be a mondatok aá a megfeeő jeemzőket, hogy mit éreztek az izráeiták! Bodogság / féeem / méreg / biztonság Amikor eindutak Egyiptombó és Amikor észrevették, hogy a Fáraó üdözi őket és

4 4. oda Mózesnek eég nehéz feadata vot: e keett csiapítsa a népet. A heyzet tejesen reményteennek tűnt a Vörös-tengerre eőttük és a Fáraó seregéve a hátukban. Mózes semmit sem tehetett, hogy megmentse a népet, de emékeztetni tudta őket az Egyetenre, aki képes vot erre. K: Írd ide a kucsverset! K: Írd be a mondatbó hiányzó szavakat, majd keresd meg a Szókeresőben, és satírozd be őket! (14:21-22 versek.) A szavak vízszintesen, függőegesen, és átósan, eőre vagy visszafeé vannak erejtve. 1. Isten azt mondta Mózesnek, hogy nyújtsa ki a... a tenger feé. 2. Isten erős... szeet küdött. 3. Az izráeiták szárazon mentek be a... közepébe. 4. A víz ketté vát és faként át... és... odaon. K: A megmaradt betűket ovasd össze sorban efeé, hogy kiderüjön, mi tette ehetővé ezt a csodáatos eseményt! I T E L E I é S T A N Z J O B T E N G E E K r E J K: Mi történt azután, hogy az izráeiták átértek? Nézd meg a 14: verseket! Tedd az aábbi történéseket időrendi sorba! Számozd be őket 1-4-ig! K E B r E A Fáraó és a serege a tengerbe fuadt. Isten szót Mózesnek, hogy nyújtsa ki a kezét, hogy a víz visszatérjen a heyére. A Fáraó követte őket a seregéve. Isten akadáyozta az egyiptomi harci kocsik haadását. K: Meyik vers beszé arró, hogy mive átták Isten hatamas erejének megnyivánuását, ez segítette az izráeitákat abban, hogy még jobban bízzanak Istenben? vers Amennyiben az övéi vagyunk, Isten azt akarja, hogy megtapasztajuk, Ő hasznáni fogja az erejét annak érdekében, hogy segítsen nekünk. Nem ke fénünk, mert amikor bajban vagyunk számíthatunk a jeen - étére és segítségére! Az Úr megszabadította őket nevéért, hogy megismertesse hatamát. Megdorgáta a Vörös-tengert, és az kiszáradt, átvezette őket a méy vizen, akár a pusztában. Megszabadította őket gyűöőik kezébő, megvátotta az eenség kezébő. Üdözőiket víz borította e, egy sem maradt meg közüük. összesen:

5 bibiai fefedező Bibiatanumányozó Feadatap 3. szint B10 NEVED: 3. TörTéNET: Mózes A pusztai vándorás Ovasd e: 2. Mózes 17:1-16 Kucsvers: 1. Péter 5:7 Izráe népének rögtön az útjuk eején egy csodáatos megtapasztaásban vot része. Bebizonyo - sodott, hogy hatamas Istenük van, aki nem hagyja e őket a nehézségek idején. K: Egészítsd ki a térképen a heyek neveit, aho a nép már járt! V - t E pusztája r m K: Az ovasott igeszakaszban két probémát taáunk, amive az izráeitáknak szembe keett nézniük útjukon. Láthatjuk azt is, hogyan odották meg ezeket. Azt is áthatjuk, hogy vaóban megtanutak-e Istenben bízni. 1. PrOBLéMA (tötsd ki a hiányzó szavakat) Oka? Mit tettek? Megodás Nem vot.... Ismét.... Isten azt mondta Mózesnek, hogy... vízre a.... Az izráeiták reakciója nagyon eszomorító vot. Nemcsak panaszkodtak Mózesnek, de nem hittek Isten jeenétében és segítő erejében sem. Amikor vizet kértek, fetettek egy másik kérdést is, ami Istenne vot kapcsoatos. K: Keresd meg ezt a kérdést a 7. versben, és írd ki ide!

6 6. oda 2. PrOBLéMA (Tötsd ki a hiányzó szavakat!) Oka? Mit tettek? Megodás Egy eenséges nép, az... megtámadta Izráe fiait.... vot feeős a harc vezetéséért. Mózes fement egy... tetejére. A... feemeése azt jeképezte, hogy Istentő függenek. Nézd meg az aábbi képet, és húzd át a hibás váaszokat! Az izráeiták ekkor: erősebbek/ gyengébbek erősebbek/ gyengébbek votak. Írd ide azt a két nevet, akik segítettek Mózesnek! /8 K: Meyik versben taájuk meg, hogy Józsué a végén megnyerte az ütközetet? vers K: Mit épített Mózes háája jeéü Istennek? Isten azt akarja tőünk, hogy MINDIG bízzunk benne! Azza tudjuk megmutatni Istennek hitünket, hogyha beszéünk vee imádságainkban a probémáinkró, amikke szembesüünk. A kucsvers emondja, hogyan tehetjük ezt meg. K: Írd ide a kucsverset! összesen:

7 bibiai fefedező Bibiatanumányozó Feadatap 3. szint B10 NEVED: 4. TörTéNET: Mózes A rézkígyó Ovasd e: 4. Mózes 21: 4-9; János 3:1-2, Kucsvers: János 3:14 Majdnem negyven évve később a nép még mindig a pusztában vándorot. Amikor az eső akaom - ma az Ígéret Födje közeébe értek, nem hitték e, hogy Isten be tudja vinni őket oda, így Isten bünte - tésü visszaküdte őket a pusztába. Mostanra fenőtt egy új generáció Izráe népének gyermekeibő. Sajnos ők is ázadtak Isten een. K: Egészítsd ki a mondatokat, hogyan panaszkodtak! Miért hoztatok ki E _ -bó bennünket? Nincs eegendő és! Utájuk ezt a eedet! /3 Isten megharagudott! K: Kösd össze a mondatok eejét a végéve, hogy pontos képet kapjunk a további események rő! Isten Az embereket Sok izráeita A nép Mózes megmarták a kígyók. Mózeshez fordut. mérges kígyókat küdött. imádkozott Istenhez. meghat a kígyómarástó. /5 K: Mit ismert be a nép, amikor Mózeshez mentek? Istennek tetszett, amikor a nép megvaotta, hogy rosszat tettek. Isten azt várja tőünk, hogy mi is megvajuk neki, ha rosszat (bűnt) cseekszünk. K: rajzod a póznára, amit Isten utasítá sá ra Mózesnek fe keett tűznie rá!

8 3. szint K: Mibő készüt a kígyó? Karikázd be a heyes váaszt! arany vas fa réz bronz K: Írd ide amit a népnek tennie keett, utána pedig azt, hogy mi ett annak az eredménye! évszázadokka később az Úr Jézus beszét vaakinek errő a történetrő. K: Nézd meg a János 3:1-2 verseket! Húzd aá a heyes váaszokat! Az ember neve Zákeus / Nikodémus / János vot. Jézussa dében / regge / éjszaka beszét. Az Úr Jézus emagyarázta, hogy aho - gyan Mózesnek keett feemenie a kígyót a póznán, úgy ke neki is feeme - tet nie vaamin. K: Satírozd be a pöttyözött terüetet, hogy megkapd, min keett az Úr Jézus nak feemetetnie, majd írd ide a váaszt! és Az Úr Jézus tudta, hogy Ő ezért jött a Födre. Vétkeztünk Isten een, de az Úr Jézus haáa áta Isten készített egy utat, amin keresztü megmenekühetünk bűneink követ - kez ményeitő. K: Írd be a hiányzó szavakat! A póznán évő kígyóra tekintve az izráeiták megmenekütek a. Ha ehisszük, hogy az Úr Jézus haáa eegendő ahhoz, hogy megmentsen bennün - ket, akkor kapunk. K: Írd ide a kucsverset! Pontszámok (a javító tanár töti ki) 1. TÖRTÉNET: 2. TÖRTÉNET: 3. TÖRTÉNET: 4. TÖRTÉNET: Írásos értékeés / üzenet: összesen: Ide küdd vissza a kitötött apot: Összesen: Eddigi összes pontod: 3. SZINT B Bibiai Fefedező Új Bibiafordítású (Magyar Bibiatanács) vátozat Bibe Educationa Services registered Charity UK

bibliai felfedező Olvasd el: 2. mózes 7:1-24

bibliai felfedező Olvasd el: 2. mózes 7:1-24 Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. történet: mózes Az első csapás Olvasd el: 2. mózes

Részletesebben

bibliai felfedező 1 TörTéneT: nóé és az özönvíz Bibliatanulmányozó Feladatlap

bibliai felfedező 1 TörTéneT: nóé és az özönvíz Bibliatanulmányozó Feladatlap Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1 TörTéneT: nóé és az özönvíz A bárka építése

Részletesebben

bibliai felfedező B12 1. történet: József és az angyal Bibliaismereti Feladatlap

bibliai felfedező B12 1. történet: József és az angyal Bibliaismereti Feladatlap Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. történet: József és az angyal Olvasd el: Máté

Részletesebben

bibliai felfedező C1 Kérj meg valakit, hogy segítsen megtalálni! 1. történet: Dániel A különös ország Bibliaismereti Feladatlap

bibliai felfedező C1 Kérj meg valakit, hogy segítsen megtalálni! 1. történet: Dániel A különös ország Bibliaismereti Feladatlap Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. történet: Dániel A különös ország Olvasd el: Dániel

Részletesebben

bibliai felfedező 1. TörTénET: Józsué Bibliatanulmányozó Feladatlap A nép vezetése L A P A D A T

bibliai felfedező 1. TörTénET: Józsué Bibliatanulmányozó Feladatlap A nép vezetése L A P A D A T Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTénET: Józsué A nép vezetése Olvasd el:

Részletesebben

bibliai felfedező 1. TörTéNET: Az imádság Mi az imádság? Bibliatanulmányozó Feladatlap 1. 2.

bibliai felfedező 1. TörTéNET: Az imádság Mi az imádság? Bibliatanulmányozó Feladatlap 1. 2. Írd ide az adataidat! Neved: Korod: születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTéNET: Az imádság Mi az imádság? Találkoztál

Részletesebben

bibliai felfedező Dorkász szerette az Úr Jézust, és ezért mindent megtett, amit csak tudott, hogy másokon segít sen.

bibliai felfedező Dorkász szerette az Úr Jézust, és ezért mindent megtett, amit csak tudott, hogy másokon segít sen. Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. történet: Péter meggyógyítja Dorkászt Péter sok

Részletesebben

bibliai felfedező 1. történet: Isten elhívja Abrámot M el a földedről, arra a f, amelyet Bibliaismereti Feladatlap

bibliai felfedező 1. történet: Isten elhívja Abrámot M el a földedről, arra a f, amelyet Bibliaismereti Feladatlap Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. történet: Isten elhívja Abrámot Olvasd el: Kulcsvers:

Részletesebben

bibliai felfedező 1. TÖrTéneT: Péter élete Bibliatanulmányozó Feladatlap Jézus elhívja Pétert 4. Simon

bibliai felfedező 1. TÖrTéneT: Péter élete Bibliatanulmányozó Feladatlap Jézus elhívja Pétert 4. Simon Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. TÖrTéneT: Péter élete Jézus elhívja Pétert

Részletesebben

bibliai felfedező Isten Izsák Sára 1. történet: Ábrahám hallgat Istenre Bibliaismereti Feladatlap

bibliai felfedező Isten Izsák Sára 1. történet: Ábrahám hallgat Istenre Bibliaismereti Feladatlap Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. történet: Ábrahám hallgat Istenre Olvasd el: 1.

Részletesebben

Bibliaismereti alapok

Bibliaismereti alapok Bbasmeret aapok Bbasmeret aapok 1 Isten 2 Jézus Krsztus 3 Szent Szeem Szentháromság 4 A Bba 5 Az Ember 6 Bűn megvátás 7 Újjászüetés, megszenteődés 8 Betötekezés Szent Szeemme 9 Kegyeem 10 Ht 11 Krsztus

Részletesebben

bibliai felfedező B11 Kérj meg valakit, hogy segítsen megtalálni! 1. TörTéNET: Isten ételt ad az izráelitáknak V H K Sz Cs P Sz

bibliai felfedező B11 Kérj meg valakit, hogy segítsen megtalálni! 1. TörTéNET: Isten ételt ad az izráelitáknak V H K Sz Cs P Sz Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTéNET: Isten ételt ad az izráelitáknak Olvasd

Részletesebben

bibliai felfedező A12 1. TörTénET: Az első karácsony A lehetetlen Bibliatanulmányozó Feladatlap Cézár Fáraó Heródes Jakab

bibliai felfedező A12 1. TörTénET: Az első karácsony A lehetetlen Bibliatanulmányozó Feladatlap Cézár Fáraó Heródes Jakab Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTénET: Az első karácsony A lehetetlen Olvasd

Részletesebben

Történetek Róma alapításáról és harcairól

Történetek Róma alapításáról és harcairól . 19. Történetek Róma aapításáró és harcairó Róma megaapítása után csak egy vot a többi városáam között. Később a kezdetben még kicsiny város efogata Itáiát, majd a Födközi-tenger egész medencéjét. p F

Részletesebben

bibliai felfedező A12 1. TörTéNET: Zakariás és Erzsébet Bibliaismereti Feladatlap F, Erzsébet f szül neked, és J fogod őt nevezni.

bibliai felfedező A12 1. TörTéNET: Zakariás és Erzsébet Bibliaismereti Feladatlap F, Erzsébet f szül neked, és J fogod őt nevezni. Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTéNET: Zakariás és Erzsébet Olvasd el: Lukács

Részletesebben

között 2008. december 16. napján kötött Támogatási Szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetéséről

között 2008. december 16. napján kötött Támogatási Szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetéséről Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Pogármestere,, c,,.:_j,j számú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat és a Budapesti Rendőrfőkapitányság

Részletesebben

't P számú előterjesztés

't P számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere 't P számú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Kőbányai Torna Cub 2013. évi támogatásának eszámoásáró és az Egyesüet tevékenységérő

Részletesebben

bibliai felfedező Olvasd el: 1. Sámuel 16:1-13

bibliai felfedező Olvasd el: 1. Sámuel 16:1-13 Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTénET: Királyválasztás Olvasd el: 1. Sámuel

Részletesebben

bibliai felfedező 1. TörTÉnET: Ábrahám vándorlásai Bibliatanulmányozó Feladatlap Bízni Istenben

bibliai felfedező 1. TörTÉnET: Ábrahám vándorlásai Bibliatanulmányozó Feladatlap Bízni Istenben Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTÉnET: Ábrahám vándorlásai Bízni Istenben

Részletesebben

bibliai felfedező 1. TörTéNET: Jézus segít egy beteg férfinak Bibliatanulmányozó Feladatlap

bibliai felfedező 1. TörTéNET: Jézus segít egy beteg férfinak Bibliatanulmányozó Feladatlap Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTéNET: Jézus segít egy beteg férfinak Olvasd

Részletesebben

bibliai felfedező 1. TöRTéNET: Az Úr Jézus - halála Bibliatanulmányozó Feladatlap

bibliai felfedező 1. TöRTéNET: Az Úr Jézus - halála Bibliatanulmányozó Feladatlap Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: ki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. TöRTéNET: z Úr Jézus - halála Olvasd el: ukács

Részletesebben

bibliai felfedező 1. történet: nóé engedelmeskedik Istennek Bibliaismereti Feladatlap

bibliai felfedező 1. történet: nóé engedelmeskedik Istennek Bibliaismereti Feladatlap Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. történet: nóé engedelmeskedik Istennek Olvasd

Részletesebben

bibliai felfedező 1. TörTéNET: József élete Kémek Egyiptomban Bibliatanulmányozó Feladatlap

bibliai felfedező 1. TörTéNET: József élete Kémek Egyiptomban Bibliatanulmányozó Feladatlap Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTéNET: József élete Kémek Egyiptomban Olvasd

Részletesebben

bibliai felfedező 1. TöRTéNET: Egy vak ember lát Bibliaismereti Feladatlap

bibliai felfedező 1. TöRTéNET: Egy vak ember lát Bibliaismereti Feladatlap Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. TöRTéNET: Egy vak ember lát Olvasd el: Lukács

Részletesebben

A Biblia gyermekeknek bemutatja. Jézus és Nikodémusz

A Biblia gyermekeknek bemutatja. Jézus és Nikodémusz A Biblia gyermekeknek bemutatja Jézus és Nikodémusz Írta : Edward Hughes Illusztrálta : Byron Unger és Lazarus Átírta : M. Maillot és Sarah S. Franciáról fordította : Dr. Máté Éva Kiadta : Bible for Children

Részletesebben

bibliai felfedező 1. TörTénET: Az evangélisták Máté Bibliatanulmányozó Feladatlap

bibliai felfedező 1. TörTénET: Az evangélisták Máté Bibliatanulmányozó Feladatlap Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTénET: Az evangélisták Máté Olvasd el:

Részletesebben

bibliai felfedező B1 Ajánlott további olvasásra: Zsoltárok 86:1-7 Apostolok Csel. 13:38-39 Efézus 4:25-32 /10

bibliai felfedező B1 Ajánlott további olvasásra: Zsoltárok 86:1-7 Apostolok Csel. 13:38-39 Efézus 4:25-32 /10 Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. RÉSZ: Az Úr Jézus példázatai A két adós Olvasd

Részletesebben

bibliai felfedező 1. rész: Mózes A Herceg Bibliatanulmányozó Feladatlap

bibliai felfedező 1. rész: Mózes A Herceg Bibliatanulmányozó Feladatlap Írd ide az adataidat! Neved: Korod: születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. rész: Mózes A Herceg Ajánlott további olvasásra:

Részletesebben

bibliai felfedező 1. TörTéNET: József élete A fiatal álmodozó Bibliatanulmányozó Feladatlap Ez itt József igazolványa.

bibliai felfedező 1. TörTéNET: József élete A fiatal álmodozó Bibliatanulmányozó Feladatlap Ez itt József igazolványa. Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTéNET: József élete A fiatal álmodozó Olvasd

Részletesebben

Kérelmezök vállalják a helyiségrész teljes felújítását, amennyiben azt kedvezményes 4 OOO Ft/m2/év bérleti díj megállapításával vehetik igénybe.

Kérelmezök vállalják a helyiségrész teljes felújítását, amennyiben azt kedvezményes 4 OOO Ft/m2/év bérleti díj megállapításával vehetik igénybe. Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere y. ',. sz. napirendi pont Tárgy: Javasat a Budapest X. kerüet Újhegyi sétány 12. szám aatti heyiség egy részének bérbeadására Tisztet Gazdasági

Részletesebben

3. Csak egy nevet írj!(4p.) Mózes honfoglaló utóda: A 300 fős hadsereg vezére A megvakított bíra: Az ő botja virágzott ki

3. Csak egy nevet írj!(4p.) Mózes honfoglaló utóda: A 300 fős hadsereg vezére A megvakított bíra: Az ő botja virágzott ki HARMATCSEPP TANULMÁNYI VERSENY HITTAN A versenyző neve: Forduló: III. Osztály: 4. Az iskola kódja: H- Elért pontszám: Javította: Feladási határidő: Elérhető pontszám:91p. 2015. február 27 1. Sorold fel

Részletesebben

bibliai felfedező 1. TÖrTéNET: A fiatal álomlátó Bibliaismereti Feladatlap

bibliai felfedező 1. TÖrTéNET: A fiatal álomlátó Bibliaismereti Feladatlap Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. TÖrTéNET: A fiatal álomlátó Olvasd el: 1. Mózes

Részletesebben

bibliai felfedező 1. TörTÉneT: Kezdetben Isten megteremtette a világot Bibliatanulmányozó Feladatlap Genesis azt jelenti, hogy Kezdetek

bibliai felfedező 1. TörTÉneT: Kezdetben Isten megteremtette a világot Bibliatanulmányozó Feladatlap Genesis azt jelenti, hogy Kezdetek Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTÉneT: Kezdetben Isten megteremtette a

Részletesebben

bibliai felfedező C3 Ajánlott további olvasásra: Máté 4:23-25 Márk 1:32-34 János 5:17-27 1. rész: Az Úr hatalma Egy beteg meggyógyítása

bibliai felfedező C3 Ajánlott további olvasásra: Máté 4:23-25 Márk 1:32-34 János 5:17-27 1. rész: Az Úr hatalma Egy beteg meggyógyítása Írd ide az adataidat! Neved: Korod: születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. rész: Az Úr hatalma Egy beteg meggyógyítása

Részletesebben

bibliai felfedező Jöjjetek u _, és én e h _ t t! 1. történet: Jézus elhívja Pétert Bibliaismereti Feladatlap S P és A. K: Mi volt a két halász neve?

bibliai felfedező Jöjjetek u _, és én e h _ t t! 1. történet: Jézus elhívja Pétert Bibliaismereti Feladatlap S P és A. K: Mi volt a két halász neve? Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. történet: Jézus elhívja Pétert Olvasd el: Máté

Részletesebben

bibliai felfedező B12 1. TörTÉNeT: Karácsony öröme Isten ígéretei Bibliai Feladatlap Haladóknak

bibliai felfedező B12 1. TörTÉNeT: Karácsony öröme Isten ígéretei Bibliai Feladatlap Haladóknak Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliai Feladatlap Haladóknak bibliai felfedező 1. TörTÉNeT: Karácsony öröme Isten ígéretei Olvasd

Részletesebben

bibliai felfedező B2 Ajánlott további olvasásra: Zsoltárok 86:1-12 Lukács 11:1-13 János 15:9-14 1. rész: Az Úr Jézus csodái A vízből bor lesz

bibliai felfedező B2 Ajánlott további olvasásra: Zsoltárok 86:1-12 Lukács 11:1-13 János 15:9-14 1. rész: Az Úr Jézus csodái A vízből bor lesz Írd ide az adataidat! neved: Korod: születésnapod: Címed: telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. rész: Az Úr Jézus csodái A vízből bor lesz

Részletesebben

A Biblia gyermekeknek bemutatja. 60/11. Történet.

A Biblia gyermekeknek bemutatja. 60/11. Történet. A Biblia gyermekeknek bemutatja Isten veled Fáraó! Írta : Edward Hughes Illusztrálta : Janie Forest Franciáról fordította : Dr. Máté Éva Átírta : Lyn Doerksen 60/11. Történet www.m1914.org Bible for Children,

Részletesebben

:J számú előterjesztés

:J számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbánya Önkormányzat Apogármestere :J számú eőterjesztés --""----- Eőterjesztés a Képvseő-testüet részére 2012. januártó új kérdőív hasznáatáró és a közétkeztetés színvonaának

Részletesebben

bibliai felfedező 1. rész: Jézus tanításai A bűnről Bibliatanulmányozó Feladatlap

bibliai felfedező 1. rész: Jézus tanításai A bűnről Bibliatanulmányozó Feladatlap Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. rész: Jézus tanításai A bűnről Olvasd el:

Részletesebben

bibliai felfedező Olvasd el: 2. Mózes 13: :1-31

bibliai felfedező Olvasd el: 2. Mózes 13: :1-31 Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. RÉSZ: Mózes a vezető Átkelés a Vörös-tengeren

Részletesebben

ELMIB ZRT. FÖLDGÁZKERESKEDELMIÜZLETSZABÁLYZATA. l l I I BUDAPEST, 2009. SZEPTEMBER 1.

ELMIB ZRT. FÖLDGÁZKERESKEDELMIÜZLETSZABÁLYZATA. l l I I BUDAPEST, 2009. SZEPTEMBER 1. ELMB ZRT. FÖLDGÁZKERESKEDELMÜZLETSZABÁLYZATA BUDAPEST, 2009. SZEPTEMBER 1. i r L L ELMB Zrt. Födgáz- kereskedemi Üzetszabáyzata TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETÉS.................................. 3 1. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

bibliai felfedező C12 1. történet: Isten elküldi az Ő Fiát, Jézust Bibliaismereti Feladatlap

bibliai felfedező C12 1. történet: Isten elküldi az Ő Fiát, Jézust Bibliaismereti Feladatlap Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. történet: Isten elküldi az Ő Fiát, Jézust Olvasd

Részletesebben

KOCSÁR MIKLÓS. Dalok magyar költ k verseire

KOCSÁR MIKLÓS. Dalok magyar költ k verseire KOCSÁR MIKLÓS Dalok magyar költk verseire Énekhangra és zongorára 2. Gyurkovics Tibor versei ÖLELJ MEG ENGEM, ISTEN 1. Fönn 2. Antifóna 3. Figura 4. Istenem LÁTJÁTOK FELEIM KÉRÉS EGYHELYBEN POR-DAL Kontrapunkt

Részletesebben

bibliai felfedező Olvasd el: Lukács 2:22-38

bibliai felfedező Olvasd el: Lukács 2:22-38 Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. történet: Mária és József a templomban Olvasd

Részletesebben

bibliai felfedező A10 1. TörTéNET: István meghal az Úr Jézusért Bibliaismereti Feladatlap

bibliai felfedező A10 1. TörTéNET: István meghal az Úr Jézusért Bibliaismereti Feladatlap Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTéNET: István meghal az Úr Jézusért Olvasd

Részletesebben

bibliai felfedező 1. TörTénET: Jézus találkozása egy emberrel Jerikóban Bibliatanulmányozó Feladatlap

bibliai felfedező 1. TörTénET: Jézus találkozása egy emberrel Jerikóban Bibliatanulmányozó Feladatlap Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTénET: Jézus találkozása egy emberrel Jerikóban

Részletesebben

bibliai felfedező B12 1. TörTÉneT: Karácsony öröme Bibliatanulmányozó Feladatlap Isten ígéretei

bibliai felfedező B12 1. TörTÉneT: Karácsony öröme Bibliatanulmányozó Feladatlap Isten ígéretei Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTÉneT: Karácsony öröme Isten ígéretei Olvasd

Részletesebben

bibliai felfedező A6 Ajánlott további olvasásra: Józsué 24: 2-3 zsidók 11: 8-10 1. rész: Ábrahám elhívása Bibliatanulmányozó Feladatlap

bibliai felfedező A6 Ajánlott további olvasásra: Józsué 24: 2-3 zsidók 11: 8-10 1. rész: Ábrahám elhívása Bibliatanulmányozó Feladatlap Írd ide az adataidat! Neved: Korod: születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. rész: Ábrahám elhívása Olvasd el: 1. Mózes

Részletesebben

bibliai felfedező Olvasd el: 2. Mózes 1:6-14, 1:22, 2:1-10

bibliai felfedező Olvasd el: 2. Mózes 1:6-14, 1:22, 2:1-10 Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. történet: Mózes Gyermek a kosárban Olvasd

Részletesebben

bibliai felfedező 1. történet: Mózes születése Bibliaismereti Feladatlap

bibliai felfedező 1. történet: Mózes születése Bibliaismereti Feladatlap Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. történet: Mózes születése Olvasd el: 2. Mózes

Részletesebben

61o. l. Tartalmi összefoglaló. Budapest Főváros X. kerület. . számú előterjesztés

61o. l. Tartalmi összefoglaló. Budapest Főváros X. kerület. . számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere 61o. számú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére egyes szociáis aapszogátatások megszervezésérő és forrás biztosításáró. Tartami

Részletesebben

it) l. számú előterjesztés

it) l. számú előterjesztés it). számú eőterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Pogármcstere Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Budapest Főváros Kormányhivataa X. Kerüeti Hivataa részére heyiségek ingyenes

Részletesebben

J ~15-. számú előterjesztés

J ~15-. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere J ~15-. számú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a Magyar Labdarúgó Szövetség Országos abdarúgó páyaépítési programján történő

Részletesebben

bibliai felfedező 1. TörTénET: Péter élete Bibliatanulmányozó Feladatlap Péter prédikál

bibliai felfedező 1. TörTénET: Péter élete Bibliatanulmányozó Feladatlap Péter prédikál Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTénET: Péter élete Péter prédikál Olvasd

Részletesebben

bibliai felfedező /3 /2 1. RÉSZ: Sámuel Imádság Istenhez Bibliatanulmányozó Feladatlap

bibliai felfedező /3 /2 1. RÉSZ: Sámuel Imádság Istenhez Bibliatanulmányozó Feladatlap Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. RÉSZ: Sámuel Imádság Istenhez Ajánlott további

Részletesebben

bibliai felfedező 1. történet: Jákób becsapja a testvérét Bibliaismereti Feladatlap

bibliai felfedező 1. történet: Jákób becsapja a testvérét Bibliaismereti Feladatlap Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. történet: Jákób becsapja a testvérét Ismersz ikreket?

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm estere. Javaslat stratégiai együttműködési megállapodás megkötésére

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm estere. Javaslat stratégiai együttműködési megállapodás megkötésére Sagótarján Megyei Jogú Város Pogárm estere Szám:12382/2014. Javasat stratégiai együttműködési megáapodás megkötésére A szabad váakozási zónák kedvező fetéteeket és kedvezményeket biztosítanak a gazdasági

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYE1 JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYE1 JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYE1 JOGÚ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ik!. sz.: V.449120fO. Eőadó: Túriné Kovács Márta Tarné dr. Maatyinszki Anita, Nagy Árpád Me.: f Hiv. sz: Postacím: 5601 Pf

Részletesebben

HARMATCSEPP TANULMÁNYI VERSENY HITTAN

HARMATCSEPP TANULMÁNYI VERSENY HITTAN HARMATCSEPP TANULMÁNYI VERSENY HITTAN A versenyző neve: Forduló: I. Osztály: 3. Az iskola kódja: H- Elért pontszám: Javította: Visszaküldési határidő: Elérhető pontszám: 67p. 2014. november 17. Kedves

Részletesebben

ő ó ü ö ő ö ö ő ö ó ű ö ő ó ó ü ő ü ö ű ö ő ó ó ő ö ö ó ő ö ö ő ű ö ő ű ö ö ő ő ő ö ö ú ó ö ö ö ő ő ó ő ü ó ó ű ö ö ü ő ü ö ő ü ő ó ű ö ö ö ó ö ö ö ü

ő ó ü ö ő ö ö ő ö ó ű ö ő ó ó ü ő ü ö ű ö ő ó ó ő ö ö ó ő ö ö ő ű ö ő ű ö ö ő ő ő ö ö ú ó ö ö ö ő ő ó ő ü ó ó ű ö ö ü ő ü ö ő ü ő ó ű ö ö ö ó ö ö ö ü ú ő ö ó ő ü ö ó ó ó ö Ö ú ó ó ó ö ő ö ő ö ő ö ú Ö ó ó ű ö ő ó ö ű ö ö ő ö ó ű ö ő ö ő ö ú ü ű ö ő ó ö ő ö ó ö Ó ű ö ő ö ó ü ú ú ö ö ü ü ö ü ú ő Ű ö ő ö ú ó ű ü ő ö ő ü ö ü ő ó ü ú ü ö ö ó Ó ó ó ő ü ö ö

Részletesebben

Harmonikus rezgőmozgás

Harmonikus rezgőmozgás Haronikus rezgőozgás (Vázat). A rezgőozgás fogaa. Rezgőozgás eírását segítő ennyiségek 3. Kapcsoat az egyenetes körozgás és a haronikus rezgőozgás között 4. A haronikus rezgőozgás kineatikai egyenetei

Részletesebben

A herceg pásztor lesz

A herceg pásztor lesz A Biblia gyermekeknek bemutatja A herceg pásztor lesz Írta : Edward Hughes Illusztrálta : M. Maillot és Lazarus Átírta : E. Frischbutter és Sarah S. Franciáról fordította : Dr. Máté Éva Kiadta : Bible

Részletesebben

Túl a horizonton Absolute 70

Túl a horizonton Absolute 70 Tú a horizonton Absoute 70 86 Yacht Express & Cub magazin 2009. június 87 Szerző: Lövey Ádám (smith&marton) Eddigi egnagyobb hajóját mutatta be Cannes-ban az Absoute Yachts. Innováció és praktikum ez az

Részletesebben

találtok egy kisgyermeket, aki bepólyálva fekszik a jászolban

találtok egy kisgyermeket, aki bepólyálva fekszik a jászolban 2010karacsony:2010husvetdoc.qxd 2010.12.21. 9:06 Page 1 Hit, remény, szeretet A Hévízgyörki Református Egyházközség Hírevee 2010/december A je pedig ez esz számotokra: taátok egy kisgyermeket, aki bepóyáva

Részletesebben

~IIami ~ámbrtlő$ék JELENTÉS. a távfűtés és melegvízszolgáltatás támogatási és gazdálkodási rendszerének vizsgálatáról. 1991. május hó 55.

~IIami ~ámbrtlő$ék JELENTÉS. a távfűtés és melegvízszolgáltatás támogatási és gazdálkodási rendszerének vizsgálatáról. 1991. május hó 55. ~IIami ~ámbrtő$ék JELENTÉS a távfűtés és meegvízszogátatás támogatási és gazdákodási rendszerének vizsgáatáró 1991. május hó 55. A vizsgáatot Nagy József régióvezető főtanácsos vezette. Az összefogaót

Részletesebben

bibliai felfedező 1. RÉSZ: Betánia - vendégségben Bibliatanulmányozó Feladatlap

bibliai felfedező 1. RÉSZ: Betánia - vendégségben Bibliatanulmányozó Feladatlap Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. RÉSZ: Betánia - vendégségben Ajánlott további

Részletesebben

A tanítványok megtöltöttek 12 kosarat a maradékkal.

A tanítványok megtöltöttek 12 kosarat a maradékkal. 3. szint Milyen csodálatos, hogy ilyen kevés étel képes volt jóllakatni olyan sok embert és ráadásul még maradt is belőle! Az Úr Jézusnak volt hatalma arra is, hogy csodát tegyen megsokasítva az ételt.

Részletesebben

bibliai felfedező 1. történet: József testvérei megérkeznek Bibliaismereti Feladatlap

bibliai felfedező 1. történet: József testvérei megérkeznek Bibliaismereti Feladatlap Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. történet: József testvérei megérkeznek Minden

Részletesebben

FELSŐBÜKI NAGY PÁL ALSÓ TAGOZATOS TANULMÁNYI VERSENY Bük, 2013. március 25. MATEMATIKA 1. OSZTÁLY

FELSŐBÜKI NAGY PÁL ALSÓ TAGOZATOS TANULMÁNYI VERSENY Bük, 2013. március 25. MATEMATIKA 1. OSZTÁLY FELSŐBÜKI NAGY PÁL ALSÓ TAGOZATOS TANULMÁNYI VERSENY Bük, 2013. március 25. MATEMATIKA 1. OSZTÁLY név:... iskola:... 1. Számolj pontosan! Milyen szám kerül az utolsó helyre? 19-3 + 2-7 - 2 + 5-2 + 6 =

Részletesebben

A Biblia gyermekeknek bemutatja. Józsua vezér lesz lesz

A Biblia gyermekeknek bemutatja. Józsua vezér lesz lesz A Biblia gyermekeknek bemutatja Józsua vezér lesz lesz Írta : Edward Hughes Illusztrálta : Janie Forest Átírta : Ruth Klassen Franciáról fordította : Dr. Máté Éva Kiadta : Bible for Children www.m1914.org

Részletesebben

bibliai felfedező C11 1. TörTéNET: Jónás a hajón Bibliaismereti Feladatlap

bibliai felfedező C11 1. TörTéNET: Jónás a hajón Bibliaismereti Feladatlap Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTéNET: Jónás a hajón Olvasd el: Jónás 1:1-9

Részletesebben

bibliai felfedező 1. TöRTénET: Ruth Rossz döntések Bibliatanulmányozó Feladatlap

bibliai felfedező 1. TöRTénET: Ruth Rossz döntések Bibliatanulmányozó Feladatlap Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. TöRTénET: Ruth Rossz döntések Olvasd el: Ruth

Részletesebben

bibliai felfedező C12 M Á A D É Á V 1. TörTÉnET: Karácsony története Bibliatanulmányozó Feladatlap A kezdet

bibliai felfedező C12 M Á A D É Á V 1. TörTÉnET: Karácsony története Bibliatanulmányozó Feladatlap A kezdet Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTÉnET: Karácsony története A kezdet Olvasd

Részletesebben

bibliai felfedező 1. történet: Zákeus Bibliaismereti Feladatlap

bibliai felfedező 1. történet: Zákeus Bibliaismereti Feladatlap Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. történet: Zákeus Olvasd el: Lukács 19:1-10 Kulcsvers:

Részletesebben

A Biblia gyermekeknek bemutatja. 60/12. Történet.

A Biblia gyermekeknek bemutatja. 60/12. Történet. A Biblia gyermekeknek bemutatja Negyven év Írta : Edward Hughes Illusztrálta : Janie Forest Franciáról fordította : Dr. Máté Éva Átírta : Lyn Doerksen 60/12. Történet www.m1914.org Bible for Children,

Részletesebben

Csillagok Isten tervében

Csillagok Isten tervében Csillagok Isten tervében Csillagász Tábor Nevem Csoportom neve 1. nap Isten megteremti a csillagokat Urunk azt erős, Őt. akarja, 145, mi határtalan a igen Isten és hogy bölcsessége Nagy 5). (Zsoltárok

Részletesebben

Radványi Gábor alpolgármester. Szabó László vezérigazgató. Tisztelt Képviselő-testület! Tárgy: Javaslat fedett jégpálya létesítésére

Radványi Gábor alpolgármester. Szabó László vezérigazgató. Tisztelt Képviselő-testület! Tárgy: Javaslat fedett jégpálya létesítésére Eőterjesztő: Eőkészítő: Radványi Gábor apogármester Kőbányai Vagyonkezeő Zrt. Szabó Lászó vezérigazgató Tárgy: Javasat fedett jégpáya étesítésére Tisztet Képviseő-testüet! A Budapest Főváros X. kerüet

Részletesebben

HARMATCSEPP TANULMÁNYI VERSENY HITTAN. Az iskola kódja: H- Elért pontszám: Javította: Feladási határidő: Forduló: I.

HARMATCSEPP TANULMÁNYI VERSENY HITTAN. Az iskola kódja: H- Elért pontszám: Javította: Feladási határidő: Forduló: I. HARMATCSEPP TANULMÁNYI VERSENY HITTAN A versenyző neve: Forduló: I. Osztály: 4. Az iskola kódja: H- Elért pontszám: Javította: Feladási határidő: Elérhető pontszám: 70p. 2015. január 9. 1. Fejtsd meg a

Részletesebben

Vár, ipari parkok, mûemlékek

Vár, ipari parkok, mûemlékek BIHAR MEGYEI NAPILAP NAGYVÁRAD, 206. JANUÁR 8., HÉTFÕ XIII. ÉVFOLYAM, 3396. SZÁM ÁRA: LEJ WWW.REGGELIUJG.RO Fotók: Csikos Roand Vár, ipari parkok, mûemékek Engedd át a történetet a szíveden Dr. Kádár Annamária

Részletesebben

Józsua vezér lesz lesz

Józsua vezér lesz lesz A Biblia gyermekeknek bemutatja Józsua vezér lesz lesz Írta : Edward Hughes Illusztrálta : Janie Forest Átírta : Ruth Klassen Franciáról fordította : Dr. Máté Éva Kiadta : Bible for Children www.m1914.org

Részletesebben

J1 1-- . szám ú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere

J1 1-- . szám ú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere J1 1--. szám ú eőterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére a kerüeti ifjúsági szervezetek és diákönkormányzatok támogatásáró, a diákönkormányzatok

Részletesebben

bibliai felfedező B11 1. rész: A Törvény Bibliatanulmányozó Feladatlap Egy Isten

bibliai felfedező B11 1. rész: A Törvény Bibliatanulmányozó Feladatlap Egy Isten Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. rész: A Törvény Egy Isten Olvasd el: 2. Mózes

Részletesebben

Ajánló. Tagozati vezetőségválasztás. Beszámol a felvételi bizottság. Gépjárműfelelősségbiztosítás

Ajánló. Tagozati vezetőségválasztás. Beszámol a felvételi bizottság. Gépjárműfelelősségbiztosítás Ajánó Tagozati vezetőségváasztás Az MKVK Pénz- és Tőkepiaci tagozata 2011. december 9-én szakmai nappa egybekötött váasztási taggyűést tart, meékejük a jeentkezési apot is. Beszámo a fevétei bizottság

Részletesebben

Képességfejlesztı feladatok 1. feladatlap

Képességfejlesztı feladatok 1. feladatlap 1. feladatlap 1., Mérleghinta matek. A mérleghintákon látható képeket helyettesítsd számokkal úgy,hogy a számok összeadása esetén is egyensúlyban maradjanak, a két oldalon lévı számok összege egyenlı legyen!

Részletesebben

2. Közelítő megoldások, energiaelvek:

2. Közelítő megoldások, energiaelvek: SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM ALKALMAZOTT MECHANIKA TANSZÉK 3. MECHANIKA-VÉGESELEM MÓDSZER ELŐADÁS (kidogozta: Szüe Veronika, egy. ts.) III. eőadás. Közeítő megodások, energiaevek:.. A tejes otenciáis energia

Részletesebben

bibliai felfedező 1 történet: Isten megteremti a világot Kezdetben teremtette Isten a mennyet és a földet, 1 Mózes 1:1 Bibliaismereti Feladatlap

bibliai felfedező 1 történet: Isten megteremti a világot Kezdetben teremtette Isten a mennyet és a földet, 1 Mózes 1:1 Bibliaismereti Feladatlap Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1 történet: Isten megteremti a világot Szeretsz különféle

Részletesebben

136 Con Dolore. Tenor 1. Tenor 2. Bariton. Bass. Trumpet in Bb 2. Trombone. Organ. Tube bell. Percussions

136 Con Dolore. Tenor 1. Tenor 2. Bariton. Bass. Trumpet in Bb 2. Trombone. Organ. Tube bell. Percussions Tenor 1 Tenor 2 Bariton Bass Trumpet in Bb 1 Trumpet in Bb 2 Trombone Percussions Organ 136 Con Dolore Tube bell X. Nikodémus: Mer - re vagy, Jé - zus, hol ta - lál - lak? Mu-tass u - tat az út - ta- lan

Részletesebben

bibliai felfedező 1. TöRTÉNET: Illés Bibliatanulmányozó Feladatlap Isten parancsa

bibliai felfedező 1. TöRTÉNET: Illés Bibliatanulmányozó Feladatlap Isten parancsa Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. TöRTÉNET: Illés Isten parancsa Olvasd el:

Részletesebben

A Biblia gyermekeknek. bemutatja. Isten veled Fáraó!

A Biblia gyermekeknek. bemutatja. Isten veled Fáraó! A Biblia gyermekeknek bemutatja Isten veled Fáraó! Írta : Edward Hughes Illusztrálta : Janie Forest Átírta : Lyn Doerksen Franciáról fordította : Dr. Máté Éva Kiadta : Bible for Children www.m1914.org

Részletesebben

Ügyeljünk a természetre, környezetünkre! Válogassuk a hulladékot!

Ügyeljünk a természetre, környezetünkre! Válogassuk a hulladékot! Ügyeljünk a természetre, környezetünkre! Válogassuk a hulladékot! Szelektív hulladékgyûjtési útmutató az általános iskola 11-14 éves korosztály részére Mi a hulladék? A hulladék az ember mindennapi élete,

Részletesebben

bibliai felfedező 1. történet: Péter elalszik tamás Júdás Péter János András Jakab Bibliaismereti Feladatlap Jézus elment egy kertbe, hogy i az A _.

bibliai felfedező 1. történet: Péter elalszik tamás Júdás Péter János András Jakab Bibliaismereti Feladatlap Jézus elment egy kertbe, hogy i az A _. Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. történet: Péter elalszik Olvasd el: Máté 26:36-46

Részletesebben

bibliai felfedező Olvasd el: János 2:1-11

bibliai felfedező Olvasd el: János 2:1-11 Írd ide az adataidat! Neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliatanulmányozó Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTéNET: Az Úr Jézus csodái A víz borrá válik

Részletesebben

bibliai felfedező C10 1. TörTénET: Elizeus Illés követése Bibliaismereti Feladatlap

bibliai felfedező C10 1. TörTénET: Elizeus Illés követése Bibliaismereti Feladatlap Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTénET: Elizeus Illés követése Illés sok-sok

Részletesebben

Kis szünet a pollenszezonban

Kis szünet a pollenszezonban BIHAR MEGYEI NAPILAP NAGYVÁRAD, 2016. MÁJUS 6., PÉNTEK XIII. ÉVFOLYAM, 3473. SZÁM ÁRA: 1,40 LEJ WWW.REGGELIUJSAG.RO Kis szünet a poenszezonban Tizenhat odaas mûsormeéketünk hét nap tévémûsoraiva, fimajánókka

Részletesebben

Az élet istentisztelete 3.: A CSALÁDBAN

Az élet istentisztelete 3.: A CSALÁDBAN 1 Újpest-Belsőváros 2008. 03. 02. Juhász Emília Az élet istentisztelete 3.: A CSALÁDBAN Olvasandó (lectio): 2 Móz 13,1-10 Alapige (textus): 2 Móz 13,8-9 És mondd el fiaidnak azon a napon: Amiatt történik

Részletesebben

Q~ számú előterjesztés

Q~ számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerüet Kőbányai Önkormányzat Apogármestere Q~ számú eőterjesztés Eőterjesztés a Képviseő-testüet részére A Rákosmenti Mezei Őrszogáat 2012. I. féévi Szakmai Beszámoójáró I. Tartami

Részletesebben

bibliai felfedező 1. TörTénET: Akik találkoztak Jézussal A beteg asszony Bibliaismereti Feladatlap

bibliai felfedező 1. TörTénET: Akik találkoztak Jézussal A beteg asszony Bibliaismereti Feladatlap Írd ide az adataidat! neved: Korod: Születésnapod: Címed: Telefonszámod: e-mail címed: Aki javítani szokta: Bibliaismereti Feladatlap bibliai felfedező 1. TörTénET: Akik találkoztak Jézussal A beteg asszony

Részletesebben

Új generációs elektromos vízmelegítők

Új generációs elektromos vízmelegítők Új generációs eektromos vízmeegítők AZ ÚJ CALIDOS CSALÁD. KÉNYELEM, ÖNNEK. KÖRNYEZETBARÁT MINŐSÉG. 1525%os energiamegtakarítás PRO PLUS Egyszerű digitáis kijező. 1525%os energiamegtakarítás. SHAPE PREMIUM

Részletesebben

Lossnay Models: Használati kézikönyv LGH-15RVX-E LGH-25RVX-E LGH-35RVX-E LGH-50RVX-E LGH-65RVX-E LGH-80RVX-E LGH-100RVX-E LGH-150RVX-E LGH-200RVX-E

Lossnay Models: Használati kézikönyv LGH-15RVX-E LGH-25RVX-E LGH-35RVX-E LGH-50RVX-E LGH-65RVX-E LGH-80RVX-E LGH-100RVX-E LGH-150RVX-E LGH-200RVX-E 1409875HK9501 Modes: LGH-15RVX-E LGH-25RVX-E LGH-35RVX-E LGH-50RVX-E LGH-65RVX-E LGH-RVX-E LGH-100RVX-E LGH-150RVX-E LGH-200RVX-E Haszáati kéziköyv eergiatakaékos hővisszayerős szeőztető MODELLEK: LGH-15RVX-E,

Részletesebben