A LUCKY DAYS 2019 JÁTÉK SZABÁLYAI

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A LUCKY DAYS 2019 JÁTÉK SZABÁLYAI"

Átírás

1 A LUCKY DAYS 2019 JÁTÉK SZABÁLYAI 1. CIKK PREAMBULUM A lyni cégbíróságn számn euró alaptőkével bejegyzett POINT S DEVELOPMENT SAS társaság, amelynek székhelye 9 rue Curie LYON (a tvábbiakban: Szervező), úgy döntött, hgy több európai rszágban gumiabrncsk kötelező megvásárlásáhz kötött prmóciós játékt szervez (a tvábbiakban Lucky Days vagy "Játék"), amelynek keretében az alábbiakban leírt módn jutalmazza az ügyfeleket. 2. CIKK TÁRGY A jelen játékszabály célja a Lucky Days játékra vnatkzó feltételek és szabályk meghatárzása. A jelen szabálykban lefektetett részvételi feltételek megsértése érvényteleníti a részvételt. A Játékban való részvétel e szabályk teljes, maradéktalan és fenntartásk nélküli elfgadását jelenti. 3. CIKK A JÁTÉK IDŐTARTAMA, TERÜLETI HATÁLYA ÉS MEGHIRDETÉSE A Lucky Days játékra, a kezdő és befejező dátumkat is beleértve, április 1. és 2019 május 31. között kerül sr a következő rszágkban: Németrszág, Belgium, Dánia, Észtrszág, Finnrszág, Franciarszág, Magyarrszág, Olaszrszág, Luxemburg, Nrvégia, Lengyelrszág, Prtugália, Csehrszág, Rmánia, Egyesült Királyság, Szlvákia, Szlvénia, Svédrszág. A Játék minden résztvevő értékesítő helyen meghirdetésre kerül egy kmmunikációs eszköztár segítségével, amely a következőket fglalja magában: 1 ttem, 1 plakát, 1 pultra állítható POS állvány szórólaptartóval, tájékztató prspektusk A Szervező megkérte az egyes rszágk nemzeti jgszabályai által megkövetelt valamennyi engedélyt, többek között Lengyelrszágban és Prtugáliában. 4. CIKK - REGISZTRÁCIÓS ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK 4.1. Regisztrációs feltételek A Játékban történő érvényes részvételhez minden résztvevőnek teljesítenie kell az alábbi feltételeket: - Résztvevő csak a Játékt szervező rszágk egyikében lakhellyel rendelkező, nagykrú, természetes személy lehet. A Játék annak teljes időtartama alatt háztartásnként egy részvevőre krlátzódik (ugyanaz a név, ugyanaz a pstai cím és / vagy ugyanaz az cím). - Az ügyfél semmilyen frmában nem lehet az értékesítő hely része. Ez kizárja az értékesítő hely alkalmazttait és vezetőit, a Pint S hálózat tagjait, a Játék megszervezésében és a prmóciós támgatóanyagk nymtatásában részt vevő vállalatk munkatársait, valamint ezen személyek összes családtagját.

2 4.2. Részvételi feltételek A részvételhez az ügyfélnek meg kell felelnie az alábbi feltételeknek. a. Pint S vagy Gdyear gumiabrncsk előzetes megvásárlása A Játékban részt vehet minden lyan ügyfél, aki előzőleg a kezdő és befejező dátumkat is beleértve, április 1. és 2019 május 31. között, két (2) Pint S vagy Gdyear márkájú gumiabrncst vásárl a játékban részt vevő Pint S értékesítő helyek egyikén és a 3. cikkben felsrlt rszágk valamelyikében. Ez alól kivétel Svédrszág, ahl a vásárlási kötelezettség, - figyelembe véve az ebben az rszágban alkalmazandó jgi krlátzáskat-, nem alkalmazandó. Minden részt venni kívánó ügyfél tájékztatást kap arról, hgy a nyeremény kézhezvétele a fent meghatárztt vásárlás igazlásának függvénye. A tájékztatás magában fglalja, hgy a vásárlás igazlásának egyetlen elfgadtt biznyítási módja a résztvevő nevére kiállíttt számla. Ezért a számla megőrzése a Játékban részt venni kívánó ügyfelek feladata. b. Regisztrációs űrlap A Játékban részt venni kívánó minden ügyfélnek meg kell látgatnia a luckydays.pint-s.cm webldalt, és ki kell töltenie az ezen a webcímen elérhető regisztrációs űrlapt. Az érvényességhez az ügyfélnek a következő infrmációk összeségét kell kötelezően megadnia a regisztrációs űrlapn: - megszólítás, - vezetéknév, - keresztnév, - cím / irányítószám / várs, - rszág, - cím, - mbiltelefnszám, - a vásárlás dátuma, - azn POINT S értékesítő hely neve és vársa, ahl a gumiabrncskat vásárlták, - a megvásárlt 2 gumiabrncs márkájának kiválasztása a jelölőnégyzet bejelölésével: Pint S vagy Gdyear. Ha a résztvevő nem teljesíti teljes egészében a meghatárztt feltételeket, a részvétele semmisnek tekintendő, és elveszti a nyerés jgát. c. A regisztráció érvényesítése A jelen feltételek megismerését követően a résztvevők kifejezetten hzzájárulnak személyes adataik feldlgzásáhz a Játék részeként. Ezen hzzájárulás megadása a regisztrációs űrlapn, az alábbi szövegnél feltüntetett jelölőnégyzet bejelölésével valósul meg: Ezútn elfgadm a Lucky Days nyereményjáték összes feltételét, és hzzájárulk a személyes adataim erre a célra történő feldlgzásáhz. A regisztrációs űrlapn az alábbi szöveg mellett feltüntetett jelölőnégyzet bejelölésével a résztvevők beleegyezhetnek adataik reklám- és / vagy prmóciós célú kezelésébe: Hzzájárulk, hgy a Szervező hirdetési és/vagy prmóciós céllal kapcslatba lépjen velem.

3 Abban az esetben, ha a résztvevő nem jelöli be az első jelölőnégyzetet, a részvétele érvénytelennek minősül, és regisztrációs űrlapját nem fgja tudni érvényesíteni. A másdik jelölőnégyzet esetében a résztvevő tájékztatást kap arról, hgy szabadn eldöntheti annak bejelölését. Ha valószínűsíthetően bármilyen frmában csalás történt, küllönösen, ha ugyanaz a személy a Játék teljes időtartama alatt többször játsztt, a Szervező fenntartja a jgt, hgy a csaló(k) részvételét teljes mértékben semmisnek nyilvánítsa. A Lucky Days játék kizárólag az alábbi rszágkban lakhellyel rendelkező Pint S hálózat ügyfelei számára van fenntartva: Németrszág, Belgium, Dánia, Észtrszág, Finnrszág, Franciarszág, Magyarrszág, Olaszrszág, Luxemburg, Nrvégia, Lengyelrszág, Prtugália, Csehrszág, Rmánia, Egyesült Királyság, Szlvákia, Szlvénia, Svédrszág. 5. CIKK NYEREMÉNYEK ÉS ALLOKÁCIÓ A Lucky Days játék javaslt nyereményei a következők: - Európai terület 1 : 1 db JEEP COMPASS Lngitude Business Diesel 120 LE (fgyasztói ára bruttó euró) személygépkcsi. - Olasz terület 2 : 1 db JEEP COMPASS Lngitude Business Diesel 120 LE (fgyasztói ára bruttó euró) személygépkcsi. Egyes rszágk nemzeti jgszabályai értelmében egy nyereményként kaptt díj után a győztesnek nyereményadót kell fizetnie. A Szervező nem vállalja át a vnatkzó adók megfizetését, amelyek a nemzeti jgszabályknak megfelelően a nyertest terhelik. Ez főként Magyarrszágra, Szlvákiára és Szlvéniára vnatkzik. Az európai terület és az laszrszági terület nyertesét meghatárzó srslásra június 30-án kerül sr a Szervező által megbíztt bírósági végrehajtó jelenlétében. Ezzel összefüggésben az laszrszági terület nyertesének kisrslására Olaszrszágban kerül sr. A srslást követően a nyertesek ben kapnak értesítést, és a nevüket közzéteszik a luckydays.pint-s.cm webldaln. A nyeremény igényléséhez a nyerteseknek követniük kell az értesítő ben megadtt eljárást, és legkésőbb szeptember 10-ig be kell nyújtaniuk a nyeremény kiutalásáhz elengedhetetlen igazlást: azaz a két gumiabrncs Pint S hálózatban történt megvásárlását igazló, a kezdő és befejező dátumkat is beleértve április 1. és 2019 május 31. között kiállíttt számlát. Ez Svédrszág kivételével az összes rszágban alkalmazandó feltétel. A számlán szereplő vevő nevének meg kell egyeznie a webldal regisztrációs űrlapján megadtt névvel. A nyereményeket el kell fgadni, azk készpénzre nem válthatók át, nem cserélhetők ki, illetve nem képezhetik pénzügyi ellenszlgáltatás tárgyát. A Szervező fenntartja magának a jgt arra, hgy a nyeremény(eke)t megegyező értékű(ek)re cserélje, ha ez akaratától független körülmények miatt szükséges. 1 Az európai területhez az alábbi rszágk tartznak: Németrszág, Belgium, Dánia, Észtrszág, Finnrszág, Franciarszág, Magyarrszág, Luxemburg, Nrvégia, Lengyelrszág, Prtugália, Csehrszág, Rmánia, Egyesült Királyság, Szlvákia, Szlvénia, Svédrszág. 2 Az lasz terület alatt Olaszrszág teljes területe értendő:

4 Abban az esetben, ha a nyertesnek nem áll módjában a nyereményt átvenni, különösen a vásárlást igazló számla Szervező részére történő átadásának hiánya miatt, az érintett területtől függően két eset feltételezhető: - Az európai területen: a nyertes nem mndhat le a nyereményről egy harmadik személy javára, az autmatikusan a Szervező tulajdnába kerül, és nincs helye semmilyen követelésnek. - Az lasz területen: a nyertes nem mndhat le a nyereményről egy harmadik személy javára, azt a Szervező átadja a Save the Children Italia Onlus szervezetnek ( (+39) , inf.italia@savethechildren.rg Via Vlturn, Róma, és nincs helye semmilyen követelésnek. 6. CIKK KOMMUNIKÁCIÓ A LUCKY DAYS JÁTÉKRÓL A Lucky Days után kiadásra kerül egy közlemény, amelyben megjelenhet az értékesítő hely és a nyertes(ek) fényképe(i), a nevük, a keresztnevük, valamint a különböző nyertesek rszága, és ezért a nyerteseket nem illeti meg díjazás, jg vagy a nyereményen kívül bármilyen egyéb juttatás. Az erre a kmmunikációra vnatkzó engedélyt minden résztvevő a Lucky Days regisztrációs űrlap kitöltésével, valamint a Játéknak a regisztrációs űrlapn és a plakátn összefglalt, a játékszabálykban és minden értékesítő helyen részletesen kifejtett feltételeinek elfgadására szlgáló jelölőnégyzet bejelölésével megadja. 7. CIKK - SZEMÉLYES ADATOK Az adatfeldlgzásról, az iratkról és a szabadságjgkról szóló január 6-i számú, módsíttt Infrmatique et Libertés (Adatfeldlgzás és szabadságk) törvénynek és a 2016/679 számú, április 27-i Általáns adatvédelmi rendeletnek ( GDPR ) megfelelően a résztvevőket tájékztatják arról, hgy a Szervező, mint felelős adatkezelő, a Játékban résztvevők személyes adatait autmatizált módn kezeli. A résztvevők megfelelő tájékztatás alapján és önkéntesen felhatalmazzák a Szervezőt, hgy az a Játékban történő részvételük srán a rájuk vnatkzó személyes adataikat összegyűjtse. Az adatkezelő alvállalkzót bíz meg a luckydays.pint-s.cm, webldaln megadtt személyes adatk kezelésével, különösen az ezzel a prmóciós játékkal kapcslats műveletek végrehajtásának támgatására vnatkzóan. Ez az alvállalkzó egy kmmunikációs és marketingügynökség, amelynek feladata a hálózat értékesítési prmóciós tevékenységeinek és digitális marketingtevékenységeinek támgatása. Ez az alvállalkzó szlgáltatási szerződést írt alá az adatkezelővel, amelyben meghatárzásra került az ebben a prmóciós játékban összegyűjtött személyes adatk kezelési köre. Az adatfeldlgzás célja a Lucky Days" prmóciós nyereményjáték megszervezése. A résztvevő beleegyezésével e feldlgzás célja tvábbá, hgy számára a Szervező későbbi marketingkmmunikációs kampányk keretében a POINT S hálózat által nyújttt szlgáltatáskról infrmációkat és ajánlatkat küldjön.

5 Az összegyűjtött személyes adatkhz kizárólag a POINT S DEVELOPMENT vállalat, a vásárlás helyéül szlgáló értékesítő hely, valamint a nyereménysrslást lebnylító vállalat férhet hzzá, és az adatk harmadik fél által nem használhatók fel. A résztvevők személyes adatait Európában, az adatgyűjtés időpntjától számíttt legfeljebb 36 hónapig tárlják az egyes résztvevők személyes adatai srsára vnatkzó iránymutatásainak sérelme nélkül, amelyeket a résztvevő a halála utáni időszakra meghatárzhattt. Az lasz résztvevőkre vnatkzó személyes adatk tárlása Olaszrszágban történik. A január 6-i módsíttt Infrmatique et Libertés (Adatfeldlgzás és szabadságjgk) törvénynek és az Általáns adatvédelmi rendeletnek ( GDPR ) megfelelően a jgszabálykban előírt feltételek és krlátk szerint minden résztvevő jgsult az őt érintő infrmációkhz hzzáférni, azkat helyesbíteni, törölni és hrdzni, valamint jga van a kezelés ellen tiltakzni és a kezelés krlátzását kérni. A résztvevők ezeket a jgaikat a Szervezővel a jelen szabályk elején feltüntetett címen vagy a dp@pintsdevelpment.cm címen történő kapcslatfelvétel útján gyakrlhatják. Abban az esetben, ha egy résztvevő a Játék befejezése előtt él az adatkezelés elleni tiltakzás jgával, egyúttal a Játékban való részvételéről is lemnd. A résztvevő jgsult panaszt tenni a CNIL-nél (Cmmissin Natinale de l Infrmatique et des Libertés (Országs Infrmatikai és Szabadságjgi Bizttság). A január 6-i módsíttt Infrmatique et Libertés (Adatfeldlgzás és szabadságjgk) törvény 40-1-II cikke értelmében a résztvevő tvábbíthatja a Szervezőnek a személyes adatainak a halála utáni srsára vnatkzó különleges utasításait. A résztvevők ezútn kapnak tájékztatást arról, hgy amennyiben nem kívánnak kereskedelmi célú telefns megkereséseket kapni, jguk van megtiltani a telefns ügynöki megkeresést ly módn, hgy vnalas vagy mbil telefnszámukat letiltják az ingyenesen elérhető webldaln. A jelen feltételek megismerését követően a résztvevők kifejezetten hzzájárulnak személyes adataik feldlgzásáhz a Játék részeként. Ezen hzzájárulás megadása a regisztrációs űrlapn, az alábbi szövegnél feltüntetett jelölőnégyzet bejelölésével valósul meg: Ezútn elfgadm a Lucky Days nyereményjáték összes feltételét, és hzzájárulk a személyes adataim erre a célra történő feldlgzásáhz. A regisztrációs űrlapn az alábbi szöveg mellett feltüntetett jelölőnégyzet bejelölésével a résztvevők beleegyezhetnek adataik reklám- és / vagy prmóciós célú kezelésébe: Hzzájárulk, hgy a Szervező hirdetési és / vagy prmóciós céllal kapcslatba lépjen velem. 8. CIKK - EGYÉB RENDELKEZÉSEK 8.1 Felelősség A játékban való részvétel kizárólag a résztvevők felelőssége. A POINT S DEVELOPMENT vállalat nem vállal semmilyen felelősséget, ha vis mair vagy a beflyásán kívül eső események (többek között technikai vagy infrmatikai prblémák) megzavarják a Lucky Days szervezését és lebnylítását, és a vállalat kénytelen lerövidíteni, meghsszabbítani, elhalasztani, módsítani vagy törölni ezt a gumiabrncsértékesítést célzó prmóciós játékt. Mindaználtal minden módsításnál be kell nyújtani egy

6 kiegészítést Maître Stéphane BERNIGAUD bírósági végrehajtónál, a SELARL A3 JURIS 84 rue de la Part-Dieu LYON címen. A Szervező nem vállal felelősséget az internetes hálózat lyan meghibásdásáért, amely megakadályzza a játék zavartalan lebnylítását. Minden személy saját felelősségére csatlakzik a webldalhz és vesz részt a Játékban. A Szervező felhívja a résztvevők figyelmét arra a tényre, hgy felelősek a prfiljuk révén a webldaln közzétett infrmációkért. A Szervezőnek jgában áll a Játékt részben vagy egészben törölni vagy felfüggeszteni, ha úgy tűnik, hgy bármilyen frmában csalás történt, különös tekintettel a játékban való részvétellel összefüggő számítógépes csaláskra. A Szervező ebben a feltételezett esetben fenntartja a jgt, hgy a csalóktól megtagadja a nyeremény kiutalását. Minden esetben, amikr a Játék megfelelő adminisztratív és/vagy technikai lebnylításának megzavarását egy vírus, számítógéphiba, illetéktelen emberi beavatkzás vagy bármilyen más, a Szervező beflyásán kívül eső k vagy esemény kzza, a Szervező fenntartja a jgt a játék megszakítására. A Szervező felé nem támasztható semmilyen visszatérítési igény, sem a webldalhz való csatlakzás költségeiért, sem pedig a pstai díjakért Alkalmazandó jg A Lucky Days játék és a jelen szabályk a francia jg hatálya alá tartznak. A jelen szabályk érvényességével, értelmezésével és végrehajtásával kapcslats minden jgvita a Tribunal de Cmmerce de Lyn (lyni kereskedelmi bíróság) kizárólags hatáskörébe tartzik. 9. CIKK SZABÁLYZAT A Szervező a jelen szabályzatt Maître Stéphane BERNIGAUD bírósági végrehajtónál helyezi letétbe, a SELARL A3 JURIS 84 rue de la Part-Dieu LYON címen. A szabályzat ingyenesen megtekinthető francia, svéd és angl nyelven a nyereménysrslásig a játékban részt vevő értékesítő helyeken és a következő címen:

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-tbrzáshz kapcslódó adatkezelésről 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? Mi, azaz az AmRest Kft. (székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. 3. trny 2. emelet) Ön, azaz az a természetes

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Tarr Kft. (Székhely: 7100 Szekszárd, Kadarka utca 18.; Cégjegyzékszám: 17-09-000720; a tvábbiakban: "Adatkezelő") tájékztatását a webldalán leadható

Részletesebben

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ

A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ A WEBOLDALON KERESZTÜL RÖGZÍTETT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Látgató! A Hungar Classic Kft. a webldalunkn keresztül rögzített személyes adatkra vnatkzóan az alábbiakról kívánja Önt

Részletesebben

PRIVACY POLICY. 1. Ki kicsoda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban?

PRIVACY POLICY. 1. Ki kicsoda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? PRIVACY POLICY 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? 2. Mi a jelen Adatvédelmi Szabályzat célja? 3. Ki az Ön személyes adatainak kezelője és milyen elérhetőségeken keresheti az adatkezelőt? 4.

Részletesebben

Adja meg címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Adja meg  címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Adja meg e-mail címét! Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Új email cím megadása esetén garantált ajándék 1000 Ft számlajóváírás, ezen felül részt vehet a srslásn, ahl Öné lehet egy iphne6 telefn!

Részletesebben

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-toborzáshoz kapcsolódó adatkezelésről

RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-toborzáshoz kapcsolódó adatkezelésről RÉSZLETES ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÁS munkaerő-tbrzáshz kapcslódó adatkezelésről 1. Ki kicsda a jelen Adatvédelmi Szabályzatban? 2. Mi a jelen Adatvédelmi Szabályzat célja? 3. Ki az Ön személyes adatainak

Részletesebben

Adatkezelési Szabályzat A Játékosok hozzájárulása alapján a Játékosok személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat során megadott

Adatkezelési Szabályzat A Játékosok hozzájárulása alapján a Játékosok személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat során megadott Adatkezelési Szabályzat A Játéksk hzzájárulása alapján a Játéksk személyes adatait a Játékszabály és adatkezelési szabályzat srán megadtt tájékztatás, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelete

Részletesebben

1. A Játék elnevezése, szervezője 2. A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek 3. A Játék időtartama 4. A Játékban résztvevő termékek

1. A Játék elnevezése, szervezője 2. A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek 3. A Játék időtartama 4. A Játékban résztvevő termékek 1. A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "Rbgjn a Varta-val!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: Spectrum Brands Hungaria Kft. székhely: 1191 Budapest, Ady Endre út 42-44.,

Részletesebben

5. A nyerésre való pályázat menete

5. A nyerésre való pályázat menete 1. A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "ROBOGJ A VARTA-val!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője, lebnylítója és adatkezelője: Spectrum Brands Hungaria Kft. székhely: 1191

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Patika Platfrm Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) tájékztatását az általa közzétett álláshirdetéssel összefüggő adatkezeléssel kapcslatban. Elérhetőségeink:

Részletesebben

Írópályázat szabályzat

Írópályázat szabályzat Írópályázat szabályzat Jelen Pályázati szabályzat (a tvábbiakban: Szabályzat) vnatkzik a Sanma Budapest Zrt. (a tvábbiakban: Sanma) Nők Lapja Évszakk kiadványa által szervezett a Kiadjuk a könyvét! című

Részletesebben

EUROCENTER ÓBUDA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT SZERENCSEKERÉK JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

EUROCENTER ÓBUDA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT SZERENCSEKERÉK JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA EUROCENTER ÓBUDA BEVÁSÁRLÓKÖZPONT SZERENCSEKERÉK JÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A Játék szervezője A Játék szervezője, adatkezelője a 1032 Budapest, Bécsi út 154. szám alatt található EurCenter

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Az adatkezelési tájékztató a WebEye Magyarrszág Kft. (székhely: 1043 Budapest, Dugnics utca 11.; cégjegyzékszáma: 01-09-860532) WebEye Szlgáltatás nyújtása tárgyában létrejött Előfizetési

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Patika Platfrm Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) tájékztatását a www.daxa.hu és www.patikaplatfrm.hu dmain nevek alatt elérhető internetes ldal (a tvábbiakban:

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) a weboldalon futó SPAR online nyereményjátékhoz

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) a   weboldalon futó SPAR online nyereményjátékhoz Részvételi és Játékszabályzat (tvábbiakban: Játékszabályzat) a www.redbull.spar.hu webldaln futó SPAR nline nyereményjátékhz A SPAR Magyarrszág Kereskedelmi Kft. (tvábbiakban: SPAR) nline nyereményjátékában

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: Azúr Töltsd meg színekkel a tavaszt (a tvábbiakban: Játék ). Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely:

Részletesebben

Írópályázat szabályzat

Írópályázat szabályzat Írópályázat szabályzat Jelen Pályázati szabályzat (a tvábbiakban: Szabályzat) vnatkzik a Sanma Budapest Zrt. (a tvábbiakban: Sanma) Nők Lapja Évszakk kiadványa által szervezett a Kiadjuk a könyvét! című

Részletesebben

A Magyar Telekom Nyrt. Hello Mol! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya

A Magyar Telekom Nyrt. Hello Mol! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya A Magyar Telekm Nyrt. Hell Ml! elnevezésű nyereményjátékának játékszabálya 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ( Szabályzat ) vnatkzik a Magyar Telekm Nyrt. (Cg. 01-10-041928, 1013 Budapest, Krisztina

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza az Aristn Therm Hungary Kft. tájékztatását tartalmazza a My Aristn prgramban megvalósuló adatkezelésekről. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679 számú

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Smat nyereményjáték" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6.

Részletesebben

A Mastercard Magyarország 2010. téli PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és játékszabályzata ( Játékszabályzat )

A Mastercard Magyarország 2010. téli PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és játékszabályzata ( Játékszabályzat ) 1. Szervező MasterCard Eurpe Sprl Magyarrszági Kereskedelmi Képviselete 1062 Budapest, Váci út 1-3. C. ép. 4. em. A Mastercard Magyarrszág 2010. téli PayPass nyereményjátékának hivatals részvételi és játékszabályzata

Részletesebben

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt.

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt. 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Mutasd meg szépséged a világnak! (a tvábbiakban: Játék ). Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc

Részletesebben

Megvitatandó napirendi pontok (II.)

Megvitatandó napirendi pontok (II.) Az Európai Unió Tanácsa Brüsszel, 2019. július 2. (OR. en) 10824/1/19 REV 1 OJ CRP2 25 IDEIGLENES NAPIREND AZ ÁLLANDÓ KÉPVISELŐK BIZOTTSÁGA (II. rész) Európa épület, Brüsszel 2019. július 3. és 4. (10.00,

Részletesebben

A Játék a kezdőnapon órától és a zárónapon óráig tart.

A Játék a kezdőnapon órától és a zárónapon óráig tart. 1. A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Silan Szív! (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc u. 6.; cégjegyzékszáma:

Részletesebben

Általános Szerződéses Feltételek

Általános Szerződéses Feltételek Általáns Szerződéses Feltételek 1. A szlgáltató adatai, elérhetősége 1. A szlgáltató neve: Match-Meeting Kft. A szlgáltató címe: 1037 Budapest, Bécsi út 85. A szlgáltató cégjegyzékszáma: 11-09-023512 2.

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Nyerjen a Silan illatával!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca.

Részletesebben

KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT

KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT KÉZENFOGVA ALAPÍTVÁNY JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Az alábbi tájékztató célja, hgy segítségével Ön a Kézenfgva Alapítvány Jgsegély Szlgálata (A tvábbiakban: Szlgáltató) (http://kezenfgva.hu/jgsegely-szlgalat)

Részletesebben

NYILATKOZAT. Egyesülés, szétválás ideje: (év) (hónap) (nap)

NYILATKOZAT. Egyesülés, szétválás ideje: (év) (hónap) (nap) NYILATKOZAT az Európai Unió működéséről szóló szerződés 107. és 108. cikkének a csekély összegű támgatáskra való alkalmazásáról szóló, 2013. december 18-i 1407/2013/EU bizttsági rendelet (HL L 352., 2013.12.24.,

Részletesebben

1 A Játék elnevezése, szervezője:

1 A Játék elnevezése, szervezője: 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Legyen egy jó kd az örömre!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca.

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) a weboldalon futó SPAR online nyereményjátékhoz

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) a  weboldalon futó SPAR online nyereményjátékhoz Részvételi és Játékszabályzat (tvábbiakban: Játékszabályzat) a www.addaszavad.cm webldaln futó SPAR nline nyereményjátékhz A SPAR Magyarrszág Kereskedelmi Kft. (tvábbiakban: SPAR) nline nyereményjátékában

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Participati Kft. és az AON Magyarrszág Kft. által a HR Fest elnevezésű rendezvénnyel kapcslatban megvalósuló adatkezelésekkel kapcslats tájékztatást.

Részletesebben

"Micsoda NŐ" promóciós játék

Micsoda NŐ promóciós játék "Micsda NŐ" prmóciós játék A játék célja A prmóciós játék célja az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi lista összeállítása és az összegyűjtött adatknak a Kupn

Részletesebben

Red Bull Pilvaker! nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT

Red Bull Pilvaker! nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT Red Bull Pilvaker! nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT A SPAR Magyarrszág Kereskedelmi Kft. (tvábbiakban: SPAR) nline nyereményjátékában (tvábbiakban: Játék) részt vehet minden, Magyarrszágn bejelentett lakcímmel

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza az evisit Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) www.evisit.hu hnlapján megvalósuló adatkezeléssel kapcslats tájékztatást. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Tartalmjegyzék ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Elfgadás dátuma: 2019-03-01 Adatkezelési tájékztató Adatkezelő adatai A hnlapn végzett adatkezelések jgszabályi háttere, jgalapja, célja, a kezelt személyes adatk

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT DIGI. Irány Bázel! Európa Liga nyereményjáték

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT DIGI. Irány Bázel! Európa Liga nyereményjáték NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT DIGI Irány Bázel! Európa Liga nyereményjáték A DIGI Távközlési és Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság ( Szervező vagy DIGI ) a szlgáltatásával kapcslats nyereményjátékt (a

Részletesebben

NYILATKOZAT. Egyesülés, szétválás ideje: (év) (hónap) (nap)

NYILATKOZAT. Egyesülés, szétválás ideje: (év) (hónap) (nap) NYILATKOZAT az Európai Unió működéséről szóló szerződés 107. és 108. cikkének a mezőgazdasági ágazatban nyújttt csekély összegű támgatáskra való alkalmazásáról szóló, 2013. december 18-i 1408/2013/EU bizttsági

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékztató Az Excalibur Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság (a tvábbiakban: Adatkezelő ) által üzemeltetett excaliburknyvek.hu, ajurvedatippek.hu, tantra-centrum.hu, ayurvedamasszazsktatas.hu,

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató www.hbt-shp.hu A HB Technik Kft. (székhely: 3200 Gyöngyös, Bugát Pál tér 4. 1 em. 4. Adószám: 23802092-2 Cégjegyzékszám: 10-09-032737; Ügyvezető: Hrvát Rland; Telefnszám: +36 20

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Nyerjen a Persil-lel!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6.

Részletesebben

NYILATKOZAT. Egyesülés, szétválás ideje: (év) (hónap) (nap)

NYILATKOZAT. Egyesülés, szétválás ideje: (év) (hónap) (nap) NYILATKOZAT az Európai Unió működéséről szóló szerződés 107. és 108. cikkének a csekély összegű támgatáskra való alkalmazásáról szóló, 2013. december 18-i 1407/2013/EU bizttsági rendelet (HL L 352., 2013.12.24.,

Részletesebben

ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI és COOKIE SZABÁLYZAT A jelen adatvédelmi szabályzat azkat a személyes adatkat ismerteti, amelyek gyűjtésére, létrehzására (kezelésére) akkr kerül sr, amikr Ön a Be Smart Klub webldalait ( Webldalak

Részletesebben

1 A Játék elnevezése, szervezője

1 A Játék elnevezése, szervezője 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "SK LOOKS 2017 (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6., cégjegyzékszám:

Részletesebben

A Nyerj az FC Barcelona termékeivel! elnevezésű nyereményjáték szabályzata és feltételei

A Nyerj az FC Barcelona termékeivel! elnevezésű nyereményjáték szabályzata és feltételei A Nyerj az FC Barcelna termékeivel! elnevezésű nyereményjáték szabályzata és feltételei A jelen dkumentum tartalmazza a Nyerj az FC Barcelna termékeivel! elnevezésű nyereményjáték (a tvábbiakban "Játék

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Minden Smat aranyat ér!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca.

Részletesebben

A Indítsd a tavaszt stílusosan Internetes promóciós játék hivatalos játékszabálya. 1 A Játék elnevezése, szervezője

A Indítsd a tavaszt stílusosan Internetes promóciós játék hivatalos játékszabálya. 1 A Játék elnevezése, szervezője A Indítsd a tavaszt stílussan Internetes prmóciós játék hivatals játékszabálya 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "Indítsd a tavaszt stílussan" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék

Részletesebben

Dől a lé! - promóciós játék - Játékszabályzat

Dől a lé! - promóciós játék - Játékszabályzat Dől a lé! - prmóciós játék - Játékszabályzat A játék célja A játék szervezője az önkéntesen regisztráló személyek adataiból üzletszerzési és kapcslat felvételi listát állít össze, és az összegyűjtött adatkat

Részletesebben

1 A Játék elnevezése, szervezője

1 A Játék elnevezése, szervezője 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "Nyerjen Samsung Msógépet a Henkel-lel!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid

Részletesebben

Európa Automatikus Szállítási Hűségprogram (ADR)

Európa Automatikus Szállítási Hűségprogram (ADR) Az előnyei Európa Autmatikus Szállítási Hűségprgram () Az egy havi rendeléseket kezelő prgram Üzletépítők és Elsőbbségi Vásárlók számára. Megkönnyíti a Nu Skin és Pharmanex termékek értékesítését, valamint

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Lmex Kft. (a tvábbiakban: Adatkezelő) által a vásárlóit érintő adatkezelésekkel kapcslats tájékztatást. Az adatkezelési tájékztató a 2016/679 számú

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató A Bradway-Imm Kft. (tvábbiakban: Adatkezelő) az általa üzemeltetett www.bradwayclub.hu webldal (a tvábbiakban: Hnlap) üzemeltetése srán a Hnlapra látgatók és a Hnlapn ajánlatt kérők

Részletesebben

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) Arla krémsajt nyereményjáték

Részvételi és Játékszabályzat (továbbiakban: Játékszabályzat) Arla krémsajt nyereményjáték Részvételi és Játékszabályzat (tvábbiakban: Játékszabályzat) Arla krémsajt nyereményjáték A SPAR Magyarrszág Kereskedelmi Kft. (tvábbiakban: SPAR) nline nyereményjátékában (tvábbiakban: Játék) részt vehet

Részletesebben

1. A Játék elnevezése, szervezője:

1. A Játék elnevezése, szervezője: 1. A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Hív a hegy!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft., székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6. cégjegyzékszám:

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Rssmann szenzitív nyereményjáték (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. Közzététel napja: április 23.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. Közzététel napja: április 23. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Közzététel napja: 2019. április 23. 1. Bevezetés A jelen tájékztató ( Tájékztató ) célja, hgy rögzítse az UNICEF Magyar Bizttság Alapítvány (székhely: 1077 Budapest, Wesselényi

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat 1.) Bevezetés Adatkezelő személye a www.hungargumi.hu Dmain névhez tartzó webldaln Cég név: Tp-Tyre Kft. Székhely: 2072 Zsámbék Petőfi u. 20. Telephelyeink: - 1158 Budapest Késmárk

Részletesebben

Alkoss és pályázz egy békésebb, egyenlőbb világért!

Alkoss és pályázz egy békésebb, egyenlőbb világért! TE HOGYAN TENNÉD JOBBÁ A VILÁGOT? Alkss és pályázz egy békésebb, egyenlőbb világért! Az Európai Bizttság Magyarrszági Képviselete és az ARC kreatív plakátpályázata Beadási határidő: 2015. szeptember 1.

Részletesebben

1 A Játék elnevezése, szervezője:

1 A Játék elnevezése, szervezője: 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: Silan Legyen Ön a Silan királynője Lndn vársában!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest,

Részletesebben

1. Értelmező rendelkezés (1) Jelen rendelet alkalmazásában:

1. Értelmező rendelkezés (1) Jelen rendelet alkalmazásában: BALMAZÚJVÁROS VÁROS ÖNKORMÁNYZAT Képviselő-testületének 12/2016. (IV. 27.) önkrmányzati rendelete a helyi adókról szóló 29/2012. (XI. 29.) rendelet módsításáról Balmazújvárs Várs Önkrmányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Balatonrendes Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 6/2016. (V. 13.) önkormányzati rendelete

Balatonrendes Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 6/2016. (V. 13.) önkormányzati rendelete Balatnrendes Község Önkrmányzata Képviselő-testületének 6/2016. (V. 13.) önkrmányzati rendelete a helyi adókról szóló 7/2014. (X. 9.) önkrmányzati rendelet módsításáról Balatnrendes Község Önkrmányzata

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Süveges Kft. Ez az adatkezelési tájékztató a természetes személyek személyes adatai védelméről és az adatk szabad áramlásáról az Európai Parlament és a

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 A Játék elnevezése, szervezője: A játék elnevezése: Tegye velünk zöldebbé a környezetét (a tvábbiakban: Játék ). Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Jelen adatvédelmi tájékztató (Tájékztató) célja azn szabályk megállapítása, amelyek biztsítják, hgy a Cégnév: Best Cntakt Hungary Kft. SZÉKHELY:8200 Veszprém, Pipacs u. 14. ADÓSZÁM:22705813-2-19

Részletesebben

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató Jelen adatvédelmi - adatkezelési tájékztató célja, hgy a Adatkezelési adatvédelmi tájékztató Rejtett Kincsek Dwn Egyesület, Székhely: 4400 Nyíregyháza, Közép utca 17. Telephelyek: 4400 Nyíregyháza, Bcskai

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Az Ön csapata a TOP tisztaságért!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc

Részletesebben

Felhasználási feltételek 1.2

Felhasználási feltételek 1.2 Felhasználási feltételek 1.2 E hnlap célja az, hgy segítsen megismerni a 2019.05.18-i találkzón elhangzttakat. Szeretnénk, ha a hnlapunkból másk is hasznt merítenének, de kérjük, ne használja fel annak

Részletesebben

A Provident Pénzügyi Zrt. Valósítsa meg gyermeke álmát! megnevezésű pályázatának részvételi és adatkezelési szabályzata

A Provident Pénzügyi Zrt. Valósítsa meg gyermeke álmát! megnevezésű pályázatának részvételi és adatkezelési szabályzata Tekintettel arra, hgy a Sdex Magyarrszág Kft. 2016. szeptember 30. napjától megszünteti Magyarrszágn a Sdex utalványk kibcsátását és kártyák frgalmazását, a Prvident Pénzügyi Zrt. 2016. któber 4. napjával

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Érezd a szabadságt!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6.

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Az adatkezelő személye, a szabályzat célja Az adatkezelő neve: Szalay és Társa Kft. (a tvábbiakban Badacsny Ingatlanirda) Székhelye: 8261 Badacsny, Római út 142.

Részletesebben

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és megválaszoljuk kérdését. címünk:

Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és megválaszoljuk kérdését.  címünk: 1 1. Az adatkezelés célja A Gldberg Cnsulting Kft. (cím: 1191 Budapest, Hamvas utca 7-9.) a tvábbiakban, szlgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jgi közlemény

Részletesebben

A Henkel Beauty Care Fesztivál promóció promóciós játék hivatalos játékszabálya

A Henkel Beauty Care Fesztivál promóció promóciós játék hivatalos játékszabálya A Henkel Beauty Care Fesztivál prmóció prmóciós játék hivatals játékszabálya 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: "Henkel Beauty Care Fesztivál prmóció" (a tvábbiakban: Játék ).

Részletesebben

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési adatvédelmi tájékoztató Adatkezelési adatvédelmi tájékztató Jelen adatvédelmi - adatkezelési tájékztató célja, hgy az INTERNATIONAL LANGUAGE SCHOOL Nyíregyházi Nyelviskla Krlátlt Felelősségű Társaság Rövid név: ILS Nyelviskla

Részletesebben

Ez a tájékoztató az Ön személyes adatainak a Társaság, illetve az Ön szponzora általi kezelésére vonatkozik.

Ez a tájékoztató az Ön személyes adatainak a Társaság, illetve az Ön szponzora általi kezelésére vonatkozik. ORIFLAME ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ SZÉPSÉGTANÁCSADÓK A közzététel időpntja: 2018. május 24. Mire vnatkzik ez a tájékztató? Ez a tájékztató az Ön személyes adatainak a Társaság, illetve az Ön szpnzra általi

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (Érvényes: május 23-tól)

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (Érvényes: május 23-tól) ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ (Érvényes: 2018. május 23-tól) A Badacsny Ingatlanirda elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes infrmációinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. Webldalaink jelentős

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A New West Kft. számára kiemelt fntsságú cél a www.newwest.hu látgatói által rendelkezésre bcsáttt személyes adatk védelme, a látgatók infrmációs önrendelkezési jgának biztsítása.

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT BELCHIM CROP PROTECTION

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT BELCHIM CROP PROTECTION ADATVÉDELMI NYILATKOZAT BELCHIM CROP PROTECTION (Érvényes 2018. május 25-től) A jelen adatvédelmi nyilatkzatt az Ön személyes adatainak a jelen nyilatkzatban feltüntetett kezeléséért közvetlenül vagy a

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dkumentum tartalmazza a Gerade, s.r..; (Priemyselná 1847, Šamrín, 93101, SK) által üzemeltetett www.jbn.hu internetes ldaln keresztül elérhető pályázati anyagküldés

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Coca-Cola Netre szomjazol? promóciós játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata

JÁTÉKSZABÁLYZAT. A Coca-Cola Netre szomjazol? promóciós játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata JÁTÉKSZABÁLYZAT A Cca-Cla Netre szmjazl? prmóciós játék hivatals részvételi- és játékszabályzata 1. A nyereményjáték szervezői A Cca-Cla Netre szmjazl? prmóciós játék (a tvábbiakban: Játék ) szervezői

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a PAK Persnal Hungary Kft., mint szlgáltató tájékztatását a pakpersnal.eu közvetítési tevékenységével összefüggésben megvalósuló adatkezelésekkel kapcslatban.

Részletesebben

Szerződő Felek: Szállító és Megrendelő együttesen.

Szerződő Felek: Szállító és Megrendelő együttesen. Általáns Szerződési Feltételeket Az Eaglemss Ltd. DC Cmics A Legendás Batman című srzatának és a hzzá kapcslódó előfizetői ajándéktárgyak megvásárlására és kiszállítására vnatkzó feltételeket, valamint

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZLÉSI SZABÁLYZAT CÉLJA A PARAGON-Alkusz Biztsításközvetítő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (tvábbiakban: Biztsításközvetítő) a felmerülő panaszk gyrs és egyértelmű

Részletesebben

K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázat 2019 pályázati kiírás

K&H gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázat 2019 pályázati kiírás műszerbeszerzési pályázat 2019 pályázati kiírás A K&H Csprt és a K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány (a tvábbiakban: K&H Csprt vagy Kiíró) gyermekegészségügyi támgatási prgramjának rszágs pályázati felhívása

Részletesebben

Adatkezelő személye a domain névhez tartozó weboldalon

Adatkezelő személye a   domain névhez tartozó weboldalon Adatkezelési tályékztató 1.) Bevezetés Adatkezelő személye a www.felnitrader.hu dmain névhez tartzó webldaln Cég név: Tp-Tyre Kft. Székhely: 2072 Zsámbék Petőfi u. 20. Telephelyeink: - 1158 Budapest Késmárk

Részletesebben

NYUGTALOTTO. Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT

NYUGTALOTTO. Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT NYUGTALOTTO Különdíjas nyereményjáték JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 Tartalom I. Általános rész... 3 II. A NYUGTALOTTO KÜLÖNDÍJAS nyereményjáték lényege, rövid leírása... 3 III. Részvételi feltételek... 3 IV. Sorsolás...

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató SevaCm Kft. 1. BEVEZETÉS A SevaCm Kft. (1048 Budapest, Lakkzó u. 39., tvábbiakban SevaCm Kft., szlgáltató, adatkezelő, Társaság), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. Általáns szabályk Eltérő íráss megállapdás hiányában a jelen Általáns Szerződési Feltételeik (ÁSZF) vnatkznak a www.thetahealing.hu ldalt üzemeltető Thetaverzum Transzfrmációs

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Hatálys: v1_2017. január 23-tól Tartalmjegyzék ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ... 3 1. Bevezető rendelkezések... 3 2. Az adatkezelő és az adatfeldlgzó... 4 3. A kezelt adatk köre, az adatk

Részletesebben

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt.

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt. 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: Tesc - Wizzair prmóció (a tvábbiakban: Játék ). Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6. cégjegyzékszám:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Társaság neve: cégjegyzékszáma: székhelye: Infrmációs közpnt: elektrnikus címe: hnlapja: UNI-MED Szeged Egészségügyi Szlgáltató Krlátlt Felelősségű Társaság 06-09-011070 (Szegedi Törvényszék Cégbírósága)

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1. Az adatkezelési tájékztató célja, hatálya Az EsperAm 90 Oktató és Szlgáltató Betéti társaság, rövidített nevén: (a tvábbiakban: Adatkezelő) kiemelt figyelmet frdít arra, hgy

Részletesebben

#CedefopPhotoAward 2018 Cedefop fotópályázat a szakképzésről: Mond el a saját történeted! SZABÁLYOK

#CedefopPhotoAward 2018 Cedefop fotópályázat a szakképzésről: Mond el a saját történeted! SZABÁLYOK KOMMUNIKÁCIÓS FŐOSZTÁLY 2018. Április 16. #CedefpPhtAward 2018 Cedefp ftópályázat a szakképzésről: Mnd el a saját történeted! SZABÁLYOK A #CedefpPhtAward pályázatt a görögrszági Thesszalnikiben található

Részletesebben

OTTHONMELEGE.COM ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

OTTHONMELEGE.COM ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ OTTHONMELEGE.COM ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési tájékztató a www.tthnmelege.cm webldal (tvábbiakban Hnlap) adatkezelési gyakrlatának feltételeit tartalmazza. Ez az ldal a B2B Grup Kft. (tvábbiakban:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató BOLDOGKŐ-FRUIT KFT ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A jelen adatvédelmi szabályzat azkat a személyes adatkat ismerteti, amelyek gyűjtésére, létrehzására (kezelésére) akkr kerül sr, amikr

Részletesebben

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL

ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL ÁLLÁSHIRDETÉS TARTALÉKLISTA LÉTREHOZÁSA CÉLJÁBÓL Besztás Besrlási csprt/fkzat AD 8 Szerződés típusa Hivatkzás A pályázatk benyújtásának határideje A munkavégzés helye A tartaléklista érvényességének ideje

Részletesebben

A SINKA PACK KFT. Töltődj fel a Peridot-tal! MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A SINKA PACK KFT. Töltődj fel a Peridot-tal! MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A SINKA PACK KFT. Töltődj fel a Peridt-tal! MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1. A Sinka Pack Kft. (2039 Pusztazámr, Móricz Zsigmnd utca 1.) (tvábbiakban: Szervező ) által

Részletesebben

eversion Kft. Általános Szerződési Feltételek

eversion Kft. Általános Szerződési Feltételek eversin Kft. Általáns Szerződési Feltételek 1. A szlgáltatás tárgya, az Általáns Szerződési Feltételek tartalma Az eversin Kft. (8295 Taliándörögd, Tavasz utca 2., Adószám: 23079780-2-19, Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS HATÁROZATA

Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS HATÁROZATA EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2010.11.12. COM(2010) 662 végleges 2010/0325 (COD) Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS HATÁROZATA a külső határk átlépésére jgsító és vízummal ellátható úti kmányk listájáról,

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékztató Jelen dkumentum tartalmazza a Jbcapital Kft., mint szlgáltató tájékztatását a jbcapital.eu közvetítési tevékenységével összefüggésben megvalósuló adatkezelésekkel kapcslatban. Az

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben