Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download ""

Átírás

1

2

3

4

5

6

7

8 2 Szentes Város F építésze és a Polgármesteri Hivatal M szaki Osztálya lakossági fórumot tartott március 3. napján 17 órakor a M vel dési és Ifjúsági Ház épületében a Szentes, Tóth József u szám alatt Jelen voltak: Wittek Krisztina Szentes Város F építésze, Czirok Jánosné Polgármesteri Hivatal M szaki Osztályának vezet je, Jeszenkovics Ádám AZ Építész Bt. tervez je, Móra József képvisel, 9 f szentesi lakos, Lukács Mariann jegyz könyvezet. Téma: A város településszerkezeti terve, helyi építési szabályzata és szabályozási tervének módosítása Wittek Krisztina: Köszöntötte az érdeklődőket. A lakossági fórumot megnyitotta. Elmondta, hogy térkép és projektor segítségével kommentálnák a településszerkezeti tervet, a helyi építési szabályzatot és a szabályozási terv módosítását. Közzé tette, hogy egy évvel ezelőtt hagyta jóvá a Képviselő-testület a város helyi építési szabályzatát és szabályozási tervét, valamint év végén a településszerkezeti tervét. A térkép segítségével az ipari, mezőgazdasági területeket mutatta be elsőként a szabályozási tervek mellett. A telkek funkcionalitását is kiemelten értékelte és a változással érintett területeket taglalta a térkép alapján. A munkálatokon belül szabályozásokat, pontosításokat végeztek el. Előadta, hogy a tervek készítésekor az ipari területek bizonyos részeit mezőgazdasági területté alakították át. A Nagyhegy - térképen rózsaszínnel jelölt rész -- bel- és külterületi része régi zártkertes rész, mely jelenleg mezőgazdasági terület. Az elkerülő út mentén nagy területet hagytak fent a kereskedelemi tevékenységek végzésére. Szentes, Nagyhegy kertváros beépítésű részének bővítését támogatták. A Termál- tó északi részénél hétvégi házas üdülőterületeket jelöltek ki a hasznosításhoz, ezek a korábbi tervben is szerepeltek. Említette továbbá a bányaterületeket is, ahol történetek felmérések és kijelölések agyagkinyerés végett. Új fejlesztési területeket nem jelöltek ki, csak módosításokat hajtottak végre, mint például Alsórét és Bereklapos területeknél. Nagyobb változásként említette, hogy az elkerülő út déli részén, ahol legalább hektárnyi területet lehetne gazdasági területként kezelni, kereskedelmiszolgáltató területnek jelöltek ki, mely a Tiszához viszonylag közel eső terület és ebből kifolyólag alkalmas lenne a tiszai kikötőhöz kapcsolódó logisztika tevékenyég végzésére.

9 3 Az iparterület további bővítését túlzásnak vélték, így általános mezőgazdasági területnek hagyták meg. A Hajnal utca azon része, mely Nagyhegy külterület részén található, a közművesítés megoldott és ennek okán az út felöli sávnál jelöltek ki lakóterületeket. A Kalandpark szabályozását megoldották a strand mellett. Néhány helyen a gazdasági területeket ipari területekre módosították és fordítva is. Bereklaposon kijelöltek egy lakóterületet, mely sűrűn beépített tanyás rész. Kajánújfaluban áthelyeztek néhány tanyát lakóterületbe. Szentes, Alsórét területénél nagyobbra szerették volna felosztani a területeket, ám ezt korlátozta a már korábban kialakult telekstruktúra. A Hékédi terület bármikor beépíthető, ezt a tervezés során nem módosították. A volt vízműnél egy kihasználatlan irodaház található, melynek területét áttették lakóterületbe, további terület részét úgy szabályozták, hogy a bérlőkként jelenlévő gazdasági szereplőkkel egyeztettek a terület jelenlegi használatnak megfelelően. A területrészek jól megközelíthetőek, fejleszthetőek lettek. Kijelölték a Lavotta utcai játszótér területét is a beépítések pontosításán túl. Kérdése, hogy észrevétele van-e a jelenlévőknek? Dancsó János, Szentes, Muskátli utca 6. szám alatti lakos a Váradi Lipót utca vége felöl lévő ingatlana beépítési lehetőségéről érdeklődött. Wittek Krisztina és Jeszenkovics Ádám: Elmondta, hogy látszódik fejlődése a tervnek a többszörös egyeztetéseknek köszönhetően. A lakos kérdésére elmondták, hogy ipari területnek minősítették a Váradi Lipót utca vége felöl lévő ingatlan területét. A projektor segítségével ismertették a terveket a következők szerint: A sötét lila színnel jelölt terület gazdasági terület, a sötétzöld színű terület véderdő és a piros színnel jelölt rész beépítésre szánt terület. A hátulsó rész erdős sávként használható fel, mögötte vízgazdálkodási terület található, ami kék színnel van jelölve a térképen. Közölték továbbá, hogy az állami szervek által alkotott törvényekben és jogszabályokban az előírtak alapján kell eljárniuk, így a munkálatokat ezekhez igazodva végzik a jövőben. Dancsó János szentesi lakos további kérdésére azt a választ kapta a főépítésztől, hogy az északi részén található területre nézve az építkezés megkezdése előtt régészeti feltárásokat szükséges végeztetni. Előzetes számadatokra hivatkozva Ft/ m 2 árat említett régészeti munkadíjként. Hozzátette, hogy előnyben részesítik a régészek azt, ha a talaj nincs mozgatva. Dékány Gyuláné, Szentes, Batthyány utca 13. szám alatti lakos az Ilona Parton az elkerülő úttal párhuzamosan, a volt Termál TSZ területe mögött lévő ingatlana felöl érdeklődött. A víztorony közelében van a m 2 - es ingatlanuk. Helyrajzi számot nem tudott megadni, így térkép segítségével azonosították be a területet. A víztoronytól az elkerülő út felé haladva található meg a szóban forgó telek. A két silógödörből az egyik az ő tulajdonukat képezi.

10 4 Ezen telek megvásárlására korábban azért került sor, mert műhelyt kívántak rá építeni, azonban az építkezésre nem került sor, mivel a tavalyi évben az építési engedély kiadásában illetékes hivatal közölte velük, hogy négyzetméternél kisebb területre nem adnak ki építkezési engedélyt. Ebből kifolyólag szeretné megtudni ezen a fórumon, hogy a jövőben mit tehetnének a területtel a fenti tény tudatában. Wittek Krisztina: A korábbiakban a négyzetméternyi terület meghatározása volt a telekalakításra szóló érték, melyet a későbbiekben négyzetméterre módosították és ajánlotta a lakosnak, hogy - miután a Képviselő - testület jóváhagyja a rendezési tervek módosítását - nyújtsa be építési engedély iránti kérelmét az illetékes hivatalhoz. A lakossági fórum ezen szakában Dancsó János és Dékány Gyuláné elhagyják az előadótermet. Sipos János, 6600 Szentes, Rúzs - Molnár utca 2. szám alatti lakos érdeklődött a belterületen található kis utcákban a felújítási és csatornázási munkálatok tervezése felöl. Wittek Krisztina: A belterületre vonatkozó felújítási és csatornázási munkálatok nem szerepelnek a szabályozási tervben. Sípos János: Előadta, hogy a Nyíri utca és a Nagygörgős utca között található egy terület-, mindösszesen negyven négyzetméteres -, melynek egyik fele aszfaltozott, a másik fele zúzalékos törmelékből áll. Az utóbbi útfelület egyenletlen és a vízelvezetés, mint probléma nincs megoldva, mivel áll a víz az ingatlan előtt. Ebben a szűk utcában egy telefonpózna áll a járda felöli oldalon, a másik oldalon egy villanyoszlop található. Elmondta, hogy szomszédja, amikor építkezett a telefonpózna eltávolítását kérte a telefonszolgáltatótól, aki közölte, hogy fizessen ki Ft- ot a kiemeléséi munkálatokért. Érdeklődne, hogy mit lehetne tenni, hogy ezt a póznát eltávolítsák, mert feleslegessé vált, hiszen sokan rendelkeznek mobiltelefon készülékkel és az utca szűkössége is megszűnne. Móra József: Az elhangzottakat a jegyzőkönyv számára rögzíteni kérte. Elmondta, hogy a csapadékvíz elvezetésére és a telefonpózna eltávolítására szükség lenne ebben az utcában a fentiek indokolása alapján. Sípos János: Előadta, hogy korábban ben, azt az ígéretet kapták, hogy a csatornázás is megoldott lesz az utcájukban. Lefektették a gázvezetékeket és a szennyvízcsatornát.

11 5 Tavaly nyáron egy rövid szakaszon készítettek csapadékvíz elvezető csatornát az aszfaltozott rész mellett, ami a házuk egyik ablakáig tart, a kapu előtti részen tovább már nem lett a csapadékvíz elvezetése megoldott. Móra József: Kérte a projektor általi térkép kivetítését. Elmondta, hogy 668-as helyrajzi számú terület a Nyíri utca 23. szám és a 25. szám, valamint a Rúzs - Molnár utca 2. szám között található. Ígérte, hogy levélben választ ad a feltett kérdésekre. Elmondta, hogy a város ezen részen a csatornázást megoldják, a támogatások elnyerését követően. Czirok Jánosné: A lakos kérdésére a telefonoszloppal kapcsolatosan azt a felvilágosítást adta, hogy fel kellene keresni a szolgáltatót azzal a kérdéssel, hogy élő lekötés található-e még a telefonpóznán, mivel ez előfeltétele eltávolításának, válaszukat követően lehet cselekedni. Sipos János: Véleménye szerint a telefonoszlop megléte felesleges, mivel szomszédja és ő is az internet és a kábeltévé szolgáltatást a villanyoszlopon elvezetett vezetékről nyerik. A Hajnal utcával kapcsolatosan elmondta, hogy a vasúti sínek felöli oldalon bérlemények voltak korábban. Kérdése, hogy a későbbiekben lehetőség nyílik-e telekvásárlásra? Móra József: Elmondta, hogy véderdővé lett nyilvánítva a terület, mert a házsort védeni próbálják a vasút zajától, így telekvásárlásra nincs lehetőség. Kardos Sándor, 6600 Szentes, Arany János u. 6. szám alatti lakos kérdése, hogy a Kossuth utca és Rákóczi utca kereszteződésében lesz-e körforgalom kiépítve a jövőben, mivel a vasárnapi piaci napokon, nehéz közlekedni ebben a kereszteződésben. Wittek Krisztina: Elmondta, hogy tervezésre került körforgalom kiépítése a Kossuth utca és Rákóczi utca kereszteződésében. Terve már elkészült ennek a beruházásnak. Pataki János, 6600 Szentes, Brusznyai sétány 6. szám alatti lakos. Elmondta, hogy évekkel ezelőtt a városnak több kijárata volt, például, ahol most a gyalogos kissorompó van a Bajcsy- Zsilinszky utcánál, itt vasúti forgalom napjainkban nem igen zajlik. Kérdése, hogy nem lehetne-e oda visszaállítani a korábbi elrendezést a nagy sorompóval és a kiszélesített úttal? Wittek Krisztina:

12 6 Elmondta, hogy jelenleg hatályos rendezési terv is számolt ezzel a lehetőséggel. Azonban komplikáltabb megoldása, mert a vasútra nem lehet átjárót tervezni. Azonban a tervezés szem előtt tartja ezt az átalakítást is. Pataki János: A másik vasúttal kapcsolatos kérdése, hogy Berekhátra haladva az Ipari út és a Berekháti bakterház közötti részen található egy településrész, melyről véleménye, hogy az ott lakóknak problémát jelent, a központba bejutás, mivel nagyot kell kerülniük. Gépjárművel, csak az Ipartelepi úton keresztül közelíthető meg a város, vagy a Téglagyári út felé kerülve, illetve dél felé haladva a Vásárhelyi úton keresztül. A Berekháti bakterházat meg kell kerülni, hol ott régebben volt egy átjáró, ahol lovas kocsival is közlekedtek a 60-as évek végéig. Később megszüntették az átjárást, hivatkozva arra, hogy oda még egy fénysorompót fel kellett volna szerelni, hogy az átjáró továbbra is használható legyen. Az ingatlanok értéke is lecsökkent ezen a városrészen. Található egy másik aluljáró a Horváth Mihály utca sarkánál, amely szeméttel van tele. Véleménye, hogy kerékpárutat is lehetne készíteni az aluljárónál, így a vasút alatt kerékpárral át lehetne haladni, ennek eredményeként nem kellene a sötétben közlekedni a gyalogos átjárón keresztül a Nádasdy utca végénél,. Volt még egy észrevétele a Vásárhelyi úttal kapcsolatban. Elmondta, hogy döngetve haladnak el az autók és kamionok az úton, ezért balesetveszélyes ott kerékpárral közlekedni. Kérdése az, hogy egy lakott területre figyelmeztető táblát ki lehet-e tenni, hogy az forgalomcsillapítást eredményezzen? Kardos Sándor: Elmondta, hogy az Ipari út előtt a Kontaktnál többször látta, hogy babakocsit toltak az úton. Kérdése, hogy kerékpárút és járda létesítésére sor kerül- e a jövőben az Ipari út mentén? Wittek Krisztina: Elmondta, hogy az eredeti tervezet végig kialakított kerékpárúttal bír. Említette még, hogy a városban nagy mértékű kerékpárút hálózat lesz kiépítve a jövőben. Pataki János: Fénysorompó felszerelése lenne a megoldás elmondása szerint. Wittek Krisztina: Komolyabb közlekedésmódosítást nem terveztek. Pályázati kiírások által lenne lehetőség kiépítésekre. Demeter István, 6600 Szentes, Kossuth tér 5. szám alatti lakos kérdése, hogy a Görög sarok lebontásra kerül- e a jövőben? Wittek Krisztina:

13 7 Projektor alkalmazásával elő adta, hogy volt terv a Görög sarok lebontásával kapcsolatosan, de az végül nem valósult meg. A Fehérház kérdésében vannak elképzelések, melyek szerint a tetőn lévő raktárhelyiségeket át alakítanák és a teraszt nem bontanák le. Lehetőségként felmerült, hogy helyén egy vendéglátóegység vagy egy kilátó létesítésüljön. Előadta továbbá, hogy a Földhivatal tűzfalához terveztek egy épület, mely üvegből készülne el, és a Napház elnevezést kapná. A Miskolci Egyetemmel együttműködve közös Oktató Központ létesülne a megújuló energia kapcsán. Kiállítótér, oktatóhely és tárgyalóterem is kapna helyet. Hozzátette a fentiekhez, hogy a fényképész helyisége megmaradna a Földhivatal mellett. A buszmegállónál megtalálható kisbüfét szeretnék a későbbiekben lebontani. Demeter István: Nem tartja megfelelőnek elvben, hogy vendéglátóegységet alakítsanak ki a raktárak helyén a legfelsőbb szinten - ellenére annak, hogy a kilátás pazar a belvárosra nézve-, mivel korábban, a Panoráma működése idején az itt lakók nehezen tolerálták a hangzavart. Azonban egy kilátónak létrejöttét támogatnák. Sipos János: Szóvá tette, hogy az idősebb korosztálynak nincs lehetősége szórakozásra a városban a megváltozott szórakozási igények miatt. Demeter István: Érdeklődött a Petőfi Szálló építkezése felöl is. Elmondta, hogy nagyon várják, hogy ismét megnyíljon. Wittek Krisztina: Elmondta, hogy építési engedéllyel rendelkeznek, jelenleg egy pályázat végeredményének kihirdetésére várnak, melyből tőkét nyernének a további munkálatokhoz. Pataki József: Előadta, hogy az Árpád TSZ felé haladva évekkel ezelőtt elkerülő út épült meg, melynek létrejöttéhez a város hozzájárult. Az Árpád TSZ- hez sokan igyekeznek ki dolgozni - fóliákhoz és üvegházakhoz - hajnalban kerékpárral, de a kerékpárút, csak a Nagyhegyi iskoláig van kiépítve. Úgy gondolja, hogy az adózó városlakók megérdemelnék, hogy megépüljön tovább a kerékpárút, mivel itt nagyon sok baleset történt már a hiányos közlekedési feltételek miatt. Kérdése, hogy onnan hogyan lehetne tovább vinni a kerékpárutat az Árpád TSZ- ig, illetve a Kunszentmártoni elágazásig? Móra József: Elmondta, hogy volt már korábban előkészítése a munkának. Wittek Krisztina:

14 8 A rendezési terv tartalmazza a kerékpárút kiépítését, ennek keretében mindent megtettek az ügy érdekében. Sipos János: Kérdése, hogy a tónál megépülő üdülőhöz kerékpárút kialakítására sor kerül-e? Wittek Krisztina: Létesítenek kerékpárutat, de az üdülő megépülése több időt vesz igénybe. Ez a felvetés a korábbi tervekben is szerepelt. Említette, hogy az erre szánt keret már elkülönítésre került a munkálatokra, és a tó környezetét fejleszteni fogják a közlekedés kiépítése által is. Kérdésére egyéb észrevétel nem hangzott el a megjelentek részéről. Megköszönte a jelenlévők értékes hozzászólásait. A lakossági fórumot berekesztette. k. m. f. Wittek Krisztina Főépítész Czirok Jánosné Műszaki Osztály vezetője Lukács Mariann Jegyzőkönyvvezető

15

16

17 Szentes Város Településrendezési Terveinek Módosítása (3. ütem) Sz. Érintettségi kör Szakhatóság El zetes vélemény 0. Csongrád Megyei Közgy lés nem érkezett válasz x További akban részt kíván-e venni? Közbens vélemény illeszkedik a megyei tervhez Tervez i válasz x 1. településrendezés Csongrád Megyei Közigazgatási Hivatal Dél- Alföldi Állami F építész tájékoztatás I 22-35; 32; 40; 44; 46 módosítással kapcsolatos észrevétel megválaszolva 2. környezetvédelem Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Természet- és Tájvédelmi Osztály zajterhellési határértékek csökkennek I 01236/28 hrsz-ú telek területfelhasználásának változását nem támogatja. megválaszolva 3. közegészségügy /a t zvédelem, polgárvédelem közlekedés (közút, vasút,vízi) közút 5/b vasút 6. légi közlekedés ÁNTSZ Szentesi, Csongrádi, Kisteleki Kistérségi Intézete Csongrád Megyi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Megel zési Osztály Nemzeti Közlekedési Hatóság Dél-alföldi Regionális Igazgatósága Magyar Közút Nonporofit Zrt. Dél-alföldi Területi F mérnökség Csongrád Megyei Igazgatósága MÁV Zrt. Pályavasúti Üzletág Fejlesztési F osztály Nemzeti Közlekedési Hatóság Légiközlekedési Igazgatósága kifogást nem emel N kifogást nem emel x észrevételt nem tesz N hozzájárul x ingatlanok megközelíthet ségét biztosítani minimális csomóponttávolságot megtartani I I HÉSZ 8. és 11. javítani ne létesüljön több csomópont megválaszolva megválaszolva kifogást nem emel N kifogást nem emel i hozzájárul, nem kíván részt venni N x x 7. m emlékvédelem, régészet Kulturális Örökségvédelmi Hivatal Dél-Alföldi Iroda 17, 22, 35, 31, 32, 37 sz. lehatárolások régészeti lel helyeket érintenek. I Református lelkészlak és Zsoldos téglagyár m emlék megválaszolva 8. természet- és tájvédelem Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság észrevételt nem tesz I HÉSZ kiegészítések, pontosítások megválaszolva 9. földvédelem Csongrád Megyei Földhivatal a módosításokhoz hozzájárul I az elkerül út déli részén lév gazdasági fejlesztést nem támogatja megválaszolva 10. erd rendezés, erd védelem Bács-Kiskun Megyei Mez gazdasági Szakigazgatósági Hivatal Erdészeti Igazgatóság amennyiben a módosítások erd k igénybevételével nem járnak, továbbiakban nem kívánnak résztvenni N nem érkezett válasz x 11. mez gazdasági területek rendezése 12. talajvédelem 13. honvédelem Csongrád Megyei Mez gazdasági Szakigazgatósági Hivatal Földm velésügyi Igazgatóság nem érkezett válasz x nem érkezett válasz x Csongrád Megyei Mez gazdasági hozzájárul, nem kíván Szakigazgatósági Hivatal Növény- és Talajvédelmi N hozzájárul x részt venni Igazgatóság Honvédelmi Minisztérium Hadm veleti és észrevételt nem tesz N hozzájárul x Kiképzési F osztály 15. bányászat, geológia, morfológia, csúszásveszély Szolnoki Bányakapitányság hozzájárul, bányatelkek megjelölését fenn kell tartani, szénhidrogán szállítóvezeték véd távolsága érintettsége esetén nyilatkozatot meg kell kérni i hozzájárul x

18 16. hírközlés Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hatósági Információszolgáltatás Igazgatóság saját terve és intézkedése nincs, ésszrevételt nem tesz I egyeztetésbe bevonni szolgáltatókat, hozzájárul A módosítás anyagát a szolgáltatók megkapták, észrevétlet nem tettek 19. gázszolgáltató Égáz-Dégáz ZRt. Szegedi Kirendeltség, Szentesi üzemegység kifogást nem emel N hozzájárul x 20. távközlés Magyar Telekom NyRrt nem érkezett válasz x nem érkezett válasz x Máv Lakásépí és Fenntartó Szövetkezet nem érkezett válasz x nem érkezett válasz x RubiCom ZRT nem érkezett válasz x nem érkezett válasz x OPTANET Kft nem érkezett válasz x nem érkezett válasz x OPTICON Telekommunikációs Kft nem érkezett válasz x nem érkezett válasz x Tv Network Nyrt nem érkezett válasz x nem érkezett válasz x kiegészítések az 21. vízszolgáltató, csatorna Szentes Víz- és Csatornam Kft. nem érkezett válasz x alátámasztó munkarészhez megválaszolva 22. elektromos szolgáltató DÉMÁSZ kifogást nem emel N x x 23. m szaki osztály Szentes M szaki Osztály nem érkezett válasz x nem érkezett válasz x 24. szomszéd település Békésszentandrás nem érkezett válasz x x x Csongrád nem érkezett válasz x kifogást nem emel N Derekegyház nem érkezett válasz x nem érkezett válasz x Eperjes nem érkezett válasz x x x Fábiánsebestyén nem érkezett válasz x kifogást nem emel N Felgy nem érkezett válasz x kifogást nem emel N Kunszentmárton nem érkezett válasz x x x Nagymágocs nem érkezett válasz x x x Nagyt ke nem érkezett válasz x nem érkezett válasz x Öcsöd kifogást nem emel N x x Szarvas kifogást nem emel N x x Szegvár kifogást nem emel N x x Szelevény nem érkezett válasz x x x 25. gazdálkodók Árpád-Agrár ZRT, Hungerit Rt. nem érkezett válasz x x x

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28 SZENTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL F ÉPÍTÉSZ 6600 Szentes, Kossuth tér 6. wittek@szentes.hu tel.: 63/ , 20/ fax.:63/ Hivatkozási szám: DA/KA/2970/1/2010. Ügyintéz : Sallai László Iktatószám: E /20 Ügyintéz : Wittek Krisztina Telefonszám: / Tárgy: Szentes Város településrendezési terv módosítása Nemzeti Közlekedési Hatóság Dél-alföldi Regionális Igazgatósága Közlekedési Alágazatok F osztály H-6000 Kecskemét, Szent István krt. 19/a. Sallai László úthatósági munkacsoport koorditátor részére Tisztelt Sallai László Úr! 1. A módosítással érintett területek telkeinek közútról történ megközelítését biztosítottuk. 2. Az elkerül út külterületi szakaszán az ingatlanok szervizútról illetve más kiszolgáló útról történ megközelítését a hatályos szabályozási tervben biztosítottuk. 3. A közutak OTÉK által el írt minimális szabályozási szélességét betartottuk. Ahol lehet ség és szükség mutatkozott, ett l eltér nagyobb értéket szabályoztunk. Szentes, február 17. Wettstein Miklós közlekedéstervez Wittek Krisztina városi f építész

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

60

61

62

63

64

65

66

67

68 SZENTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL F ÉPÍTÉSZ 6600 Szentes, Kossuth tér 6. wittek@szentes.hu tel.: 63/ , 20/ fax.:63/ Hivatkozási szám: /2011 Ügyintéz : Murátiné Szécsényi Kata Iktatószám: E /2011 Ügyintéz : Wittek Krisztina Telefonszám: / Tárgy: Szentes településrendezési tervének módosítása 3. ütem Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Igazgatási Iroda 6721 Szeged, Fels -Tisza part 17; 6701 Szeged, Pf.: Dr. Börcsök Levente igazgatási irodavezet részére Tisztelt Irodavezet Úr! Szentes Város hatályos rendezési terveinek és helyi építési szabályzatának módosítására tett /2011 sz. észrevételeiket köszönettel vettük, és a következ válaszokat adjuk, illetve kiegészítéseket tesszük: A Küls -dónáti állattartó telep (32. módosítás) 01236/28 hrsz-ú ingatlanával kapcsolatos táj- és természetvédelmi szempontú észrevételüknek megfelel en, a 01236/28 hrsz-ú telek beépítésre nem szánt terület-felhasználású kategóriában marad. A Környezetvédelmi, valamint vízügyi szempontú felhívásukat tudomásul vesszük. Köszönettel: Szentes, február 16. Szirbik Imre polgármester megbízásából: Wittek Krisztina városi f építész

69

70

71

72

73

74

75

76

77

78

79

80

81

82

83

84

85

86

87

88

89

90

91

92

93

94

95 SZENTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL F ÉPÍTÉSZ 6600 Szentes, Kossuth tér 6. wittek@szentes.hu tel.: 63/ , 20/ fax.:63/ Nemzeti Hírközlési Hatóság Hivatala Hatósági Nyilvántartások Igazgatósága 6721 Szeged, Csongrádi sgt Szeged, Pf.689 Szabó Tibor igazgató részére Ügyintéz jük: Tóthné Mészáros Mária Hivatkozási szám: HZ/9737-4/2010. Ügyintéz : Wittek Krisztina városi f építész Tárgy: Szentes Város településrendezési terveinek és helyi építési szabályzatának módosítása Iktatószám: Tisztelt Hatósági Nyilvántartások Igazgatósága, tisztelt Igazgató Úr! A területrendezési terv részleges módosítása kis mértékben, - és nem minden módosításra kerül területen - de befolyásolja a közm vesítés feladatait. A lakóterületeknél az összközm ves ellátást, gazdasági területeknél a minimum alapközm vízellátás szennyvíz-csatornázás, csapadékvízelvezetés, villamosenergia-ellátás - biztosítását. A területrendezési terv részleges módosítása során a hírközlés szöveges formában javaslattev szinten készült, mivel jórészt konkrét beépítésfejlesztésekr l a terv során nem beszélhetünk. Ezért az üzemeltet kkel egyeztetés külön nem történ, ismervén és figyelembe vett a Nemzeti Hírközlési Hatóság településrendezési terv készítésére vonatkozó évi C. Törvényt, valamint a évi CI. Törvény a Postáról A nyilatkozatban kérjük a Nemzeti Hírközlési Hatóság nyilatkozatát a település fejl dés és építési rendje szempontjából településrendezési eszközként figyelembe vehet saját terveir l és intézkedéseir l. Az üzemeltet kkel egyeztetés külön nem történ, ismervén a figyelembe vett Nemzeti Hírközlési Hatóság településrendezési terv készítésére vonatkozó évi C. Törvényt. A Nemzeti Hírközl Hatóság Hivatal Hatósági Nyilvántartások Igazgatósága kérésére megküldjük az üzemeltet knek a területrendezési terv módosítása tervet. Szentes város területrendezési terv módosításakor figyelembe vettük a 37/2007.(XII.13.) ÖTM rendeletet és a 7/2006. (V.17.) IHM rendelettel többször módosított 29/1999. (X.6.) KHVM rendeletet a távközlési építmények engedélyezésér l. A módosítás közm vesítési munkarészek tervez je: Szentes Dima András - Dima Kft MK , TE-T, TH-T, TV-T Dima.Andras@ybl.szie.hu 06-30/ Szirbik Imre polgármester megbízásából: Wittek Krisztina városi f építész

96

97 SZENTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATAL F ÉPÍTÉSZ 6600 Szentes, Kossuth tér 6. wittek@szentes.hu tel.: 63/ , 20/ fax.:63/ Szentes városában üzemel hírközlési szolgáltatók: 1. Tv NetWork Nyrt 2. Máv Lakásépít és Fenntartó Szövetkezet 3. RubiCom ZRt. 4. Optanet Kft. 5. OPTICON Telekommunikációs Kft. 6. Magyar Telekom NyRrt. Ügyintéz : Wittek Krisztina városi f építész Telefonszám: 20/ Tárgy: Szentes Város településszerkezeti tervének, helyi építési szabályzatának és szabályozási tervének módosításához közbens vélemény kérése Iktatószám: Tisztelt Címzett! Az épített környezet alakításáról és védelmér l szóló évi LXXVIII. törvény (továbbiakban: Étv.) 9. (3) bekezdésnek megfelel en ezúton kérem, hogy Szentes Város hatályos rendezési terveinek és helyi építési szabályzatának módosításához észrevételeit, véleményét közölni szíveskedjen. A nyilatkozatban kérjük a Szolgáltató nyilatkozatát a település fejl dés és építési rendje szempontjából településrendezési eszközként figyelembe vehet saját terveir l és intézkedéseir l. A területrendezési terv részleges módosítása kis mértékben, - és nem minden módosításra kerül területen - de befolyásolja a közm vesítés feladatait. A lakóterületeknél az összközm ves ellátást, gazdasági területeknél a minimum alapközm vízellátás szennyvíz-csatornázás, csapadékvízelvezetés, villamosenergia-ellátás - biztosítását. A területrendezési terv részleges módosítása során a hírközlés szöveges formában javaslattev szinten készült, mivel jórészt konkrét beépítésfejlesztésekr l a terv során nem beszélhetünk. Ezért az üzemeltet kkel egyeztetés külön nem történ, ismervén a figyelembe vett Nemzeti Hírközlési Hatóság településrendezési terv készítésére vonatkozó évi C. Törvényt. Szentes város területrendezési terv módosításakor figyelembe vettük a 37/2007.(XII.13.) ÖTM rendeletet és a 7/2006. (V.17.) IHM rendelettel többször módosított 29/1999. (X.6.) KHVM rendeletet a távközlési építmények engedélyezésér l. A módosítás közm vesítési munkarészek tervez je: Melléklet: 1. Teljes dokumentáció CD adathordozón Dima András - Dima Kft MK , TE-T, TH-T, TV-T Dima.Andras@ybl.szie.hu 06-30/ Szentes Szirbik Imre polgármester megbízásából: Wittek Krisztina városi f építész

98

99

100

101

102

103

104

105

106

107 Csongrád Város Polgármesterét l Szentes Város Polgármesteri Hivatal Szirbik Imre polgármester úr részére H-6000 SZENTES Kossuth tér 6. Ikt.szám.: /2011 Tárgy: Vélemény Településrendezési Terv részleges módosításához Tisztelt Polgármester Úr! Kérésének megfelel en véleményezés céljából átolvastuk levelüket (ikt.szám.: E /2011). A mellékelt anyag ismeretében kijelentjük, hogy a többször módosított évi LXXVIII. számú (az épített környezet alakításáról és védelmér l szóló) törvény 9. (3) bekezdésének megfelel en Szentes Város Településrendezési Tervének részleges módosításával kapcsolatban írásos észrevételt nem kívánunk tenni. Városuk Településrendezési Tervének módosításához további jó munkát kívánunk. CSONGRÁD, február 18. Üdvözlettel. Hajdú Tamás városi f építész. Dr. K rösi Tibor polgármester 6640 Csongrád, Kossuth tér 7. Telefon: 63/ , Telefax: 63/ csongrad@csongrad.hu

SZENTES VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVEINEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA

SZENTES VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVEINEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA SZENTES VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVEINEK ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA Készítette: Wittek Krisztina f építész ktsz.: TT/É1-01-2382 Nemes Zoltán tájtervez Várkert Kft ktsz: K/1 01-5053 TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Témafelelős: Wittek Krisztina főépítész, Iktatószám: 86-25/2012. Tárgy: Szentes Város rendezési terveinek módosítása 2011.

Témafelelős: Wittek Krisztina főépítész, Iktatószám: 86-25/2012. Tárgy: Szentes Város rendezési terveinek módosítása 2011. SZENTES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA FŐÉPÍTÉSZ 6600 Szentes, Kossuth tér 6. e-mail: wittek@szentes.hu tel.: 63/510-390, 20/9769-391 fax.:63/510-388 Témafelelős: Wittek Krisztina főépítész, Iktatószám: 86-25/2012.

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Szám: 94.661-1-5/2013. Ea.: Dr. Kiss Renáta Kovács Tibor (táj- és természetvédelem) Csókási Anita (víz- és talajvéd. + összefogó)

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Üi.szám: 89.253-1-7/2012. Tárgy: Délút Kft., Hmvh. Ea: dr. Ruzsáli Pál el zetes vizsgálat Balatonyi Zsolt Hargitai Attila Sipos

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség Ügyiratszám: 104187-1-13/2015. Tárgy: IQ Kecskemét Kft. Ügyintéz : dr. Kisgyörgyei Ágnes Kecskemét, el zetes vizsgálat Lovrityné Kiss

Részletesebben

10.4 Területi célok a városrészekhez kapcsolódó célmeghatározás

10.4 Területi célok a városrészekhez kapcsolódó célmeghatározás 10.4 Területi célok a városrészekhez kapcsolódó célmeghatározás Városközpont [T2] - A városrész fejlesztési céljai között szerepel egyrészt a Kistérségi Járóbeteg Központ rehabilitációja, különösen az

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség Ügyiratszám: 103973-2-12/2015. Tárgy: EDF Démász Hálózati Elosztó Kft., Kiskunfélegyháza Ügyintéz : dr. Hagymásy Márta Kiskunmajsa, Bugac,

Részletesebben

6600 Szentes, Kossuth tér 6. e-mail: wittek@szentes.hu tel.: 63/510-390, 30/933-5414 fax.:63/510-388

6600 Szentes, Kossuth tér 6. e-mail: wittek@szentes.hu tel.: 63/510-390, 30/933-5414 fax.:63/510-388 SZENTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT FŐÉPÍTÉSZ 6600 Szentes, Kossuth tér 6. e-mail: wittek@szentes.hu tel.: 63/510-390, 30/933-5414 fax.:63/510-388 Témafelelős: Wittek Krisztina főépítész Iktatószám: E- /2013. Tárgy:

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Üi.szám: 79120-1-5/2010. Tárgy: Tesco Zrt., Kiskunfélegyháza, Ea: dr. Petrovics György zajkibocsátási határérték megállapítása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Ráckeve Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 21-én megtartott nyilvános üléséről Az ülés helye: Régi Városháza Díszterme Ráckeve, Kossuth L. u.

Részletesebben

6600 Szentes, Kossuth tér 6. e-mail: wittek@szentes.hu tel.: 63/510-390, 20/9769-391 fax.:63/510-388

6600 Szentes, Kossuth tér 6. e-mail: wittek@szentes.hu tel.: 63/510-390, 20/9769-391 fax.:63/510-388 SZENTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT FŐ ÉPÍTÉSZ 6600 Szentes, Kossuth tér 6. e-mail: wittek@szentes.hu tel.: 63/510-390, 20/9769-391 fax.:63/510-388 Szentes Város Önkormányzata Főépítész 6600Szentes, Kossuth tér

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség Üi.szám: 101430-1-16/2015. Tárgy: Szentesi Paradicsom Kft. Ea: dr. F z István üvegházas kertészet - el zetes vizsgálat dr. Heged s Márta

Részletesebben

Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség

Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség mint I. fokú hatóság 5000 Szolnok, Ságvári krt. 4. Tel.: (06 56) 523-423 Fax: (06 56) 343-768 Postacím: 5002 Szolnok, Pf. 25

Részletesebben

Látrány Község Önkormányzata Képviselőtestületének 7/2004.(IV.15.) számú rendelete. Látrány község helyi építési szabályozásáról

Látrány Község Önkormányzata Képviselőtestületének 7/2004.(IV.15.) számú rendelete. Látrány község helyi építési szabályozásáról Látrány Község Önkormányzata Képviselőtestületének 7/2004.(IV.15.) számú rendelete. Látrány község helyi építési szabályozásáról Látrány Község Önkormányzatának Képviselőtestülete az 1990. évi LXV. Törvény

Részletesebben

CSONGRÁD MEGYEI KORMÁNYHIVATAL H A T Á R O Z A T

CSONGRÁD MEGYEI KORMÁNYHIVATAL H A T Á R O Z A T CSONGRÁD MEGYEI KORMÁNYHIVATAL Ügyiratszám: 106901-2-14/2015. Ügyintéz : dr. Baltazár Éva Csókási Anita Berényi Anita Balatonyi Zsolt Bánfi Szabolcs Koczkáné Kristó Gyöngyi Miklós Tímea Tel.: +36 (62)

Részletesebben

TvNetTel Hírközlési Szolgáltató

TvNetTel Hírközlési Szolgáltató TvNetTel Hírközlési Szolgáltató 6726 Szeged, Németh András utca 6. Általános Szerződési Feltételek Internet Protokollon Nyújtott Készítés dátuma: 2013. június 24. Utolsó módosítás: 2013. június 24. Hatálybalépés:

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Ügyiratszám: 97248-1-11/2013. Tárgy: Szentkirályi Ásványvíz Kft., Szentkirály Ügyintéz : dr. Barka Dóra el zetes vizsgálat Berényi

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség Ügyiratszám: 100791-2-10/2014. Tárgy: EDF Démász Hálózati Elosztó Kft., Szentkirály Ügyintéz : dr. Barka Dóra Szentkirály, 087/26 hrsz-ú

Részletesebben

LOVAS KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA

LOVAS KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA LOVAS KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA Megrendelő: Lovas község Önkormányzata 8228 Lovas, Fő út 8. Megrendelő képviselője: Ferenczy Gáborné Polgármester Kéri Katalin Telpülési főépítész

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség Ügyiratszám: 70219-8-12/2014. Tárgy: Délút Kft., Algy Ügyintéz : dr. Ruzsáli Pál el zetes vizsgálat Balatonyi Zsolt Berényi Anita Dr.

Részletesebben

S A J Ó P Á L F A L A TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERV * 2009 *

S A J Ó P Á L F A L A TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERV * 2009 * S A J Ó P Á L F A L A TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERV * 2009 * SZABÁLYOZÁSI TERV HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT HADAS MŰTEREM ÉPÍTÉSZ ÉS MŰVÉSZETI KFT. 3530 Miskolc, Rákóczi u. 15., Tel./fax: 356-763, muterem@hadas.hu

Részletesebben

Város Polgármestere TÁJÉKOZTATÓ. A Karinthy utcai általános iskola környezetének forgalmi rendjével összefüggő kérdésekről

Város Polgármestere TÁJÉKOZTATÓ. A Karinthy utcai általános iskola környezetének forgalmi rendjével összefüggő kérdésekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/224, 225, 233 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: beruhazas@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu TÁJÉKOZTATÓ A Karinthy utcai

Részletesebben

I. Városi Művelődési Központ és Könyvtár

I. Városi Művelődési Központ és Könyvtár 9./a. sz. melléklet / 1.oldal Sorsz. Intézmény, vagyontárgy megnevezése Nyilvántartási érték (e Ft) I. Városi Művelődési Központ és Könyvtár B/ Korlátozottan forgalomképes vagyona Immateriális javak Alaptevékenység

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. Szavazáskor jelen volt 6 képviselő.

J E G Y ZŐKÖNYV. Szavazáskor jelen volt 6 képviselő. 1260 1269 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Földes Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 26-án (csütörtökön) 15 00 órakor megtartott Képviselő-testület nyílt ülésén. Helye: Községháza emeleti

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Ügyiratszám: 96.595-1-11/2013. Ügyintéz : dr. Kiss Renáta Sipos László (zaj- és rezgésvéd.) Balatonyi Zsolt (hulladékgazdálk.

Részletesebben

Városi Önkormányzat. 2013. július hó. Kazincbarcika város Településrendezési tervének K-10 jelű módosítása 1

Városi Önkormányzat. 2013. július hó. Kazincbarcika város Településrendezési tervének K-10 jelű módosítása 1 Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Szervezési, Hatósági és Humánpolitikai Osztály Városi Főépítész Székhely: Kazincbarcika, Fő tér 4. Levelezési cím: 3701 Kazincbarcika, Fő tér 4 email: lautner.emoke@kazincbarcika.hu.

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Ügyiratszám: 93.056-1-9/2013. Tárgy: DÉBÁK Kft., Hódmez vásárhely, Ügyintéz : dr. Ruzsáli Pál el zetes vizsgálat Hargitai Attila

Részletesebben

Mosonmagyaróvár településrendezési eszközeinek 2013. évi felülvizsgálata

Mosonmagyaróvár településrendezési eszközeinek 2013. évi felülvizsgálata Mosonmagyaróvár településrendezési eszközeinek 2013. évi felülvizsgálata Mosonmagyaróvár város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010-ben döntött arról, hogy a településrendezési eszközök (településszerkezeti

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség Szám: 100560-2-15/2015. Ea: dr. Balthazár Éva dr. Heged s Márta Balatonyi Zsolt Berényi Anita Tárgy: Szeged 2011 Sportszolgáltató és

Részletesebben

INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSÉNEK KIAJÁNLÁSI DOKUMENTÁCIÓJA

INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSÉNEK KIAJÁNLÁSI DOKUMENTÁCIÓJA Nyékládháza Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Nyékládháza Vasút u. 16. 3433 iktatószáma: 154/2016. NYÉKLÁDHÁZA, Szeder utcában található 4002/5 helyrajzi számú INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉSÉNEK KIAJÁNLÁSI

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség Szám: 70762-3-10/2014. Tárgy: NA-TURFA Kft. Sükösd IV. homok bányatelek El adó: Dr. Séra Judit el zetes vizsgálati eljárás Kissné Nagy

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KIRÁLYSZENTISTVÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ÁLTAL 2013. ÁPRILIS 23. NAPJÁN MEGTARTOTT KÖZMEGHALLGATÁSRÓL

JEGYZŐKÖNYV KIRÁLYSZENTISTVÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ÁLTAL 2013. ÁPRILIS 23. NAPJÁN MEGTARTOTT KÖZMEGHALLGATÁSRÓL JEGYZŐKÖNYV KIRÁLYSZENTISTVÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ÁLTAL 2013. ÁPRILIS 23. NAPJÁN MEGTARTOTT KÖZMEGHALLGATÁSRÓL JEGYZŐKÖNYV Készült: Királyszentistván Faluház Színháztermében 2013.

Részletesebben

ORDACSEHI RENDEZÉSI TERVÉNEK M1 JELŐ FELÜLVIZSGÁLATA

ORDACSEHI RENDEZÉSI TERVÉNEK M1 JELŐ FELÜLVIZSGÁLATA ORDACSEHI RENDEZÉSI TERVÉNEK M1 JELŐ FELÜLVIZSGÁLATA TERVTANCSI EGYEZTETÉSI ANYAG 2009. AUGUSZTUS. Tartalomjegyzék JSZ : 6/2009 Ordacsehi község Településrendezési Tervének M1 jelő felülvizsgálatához Terviratok

Részletesebben

Víz-és Csatornaművek Koncessziós ZRt. Szolnok 5000 Szolnok, Vízmű út 1. ÜZLETSZABÁLYZAT. Szolnok, 2012.

Víz-és Csatornaművek Koncessziós ZRt. Szolnok 5000 Szolnok, Vízmű út 1. ÜZLETSZABÁLYZAT. Szolnok, 2012. Víz-és Csatornaművek Koncessziós ZRt. Szolnok 5000 Szolnok, Vízmű út 1. ÜZLETSZABÁLYZAT Szolnok, 2012. Tartalomjegyzék I. Általános rész..7. I.1. Szolgáltató bemutatása...7. I.1.1. Szolgáltató adatai.7.

Részletesebben

BALATONALMÁDI. dr. Óvári Ferenc Verseny utca József Attila utca által határolt terület SZABÁLYOZÁSI TERV EGYEZTETÉSI ANYAG

BALATONALMÁDI. dr. Óvári Ferenc Verseny utca József Attila utca által határolt terület SZABÁLYOZÁSI TERV EGYEZTETÉSI ANYAG BALATONALMÁDI 1 EGYEZTETÉSI ANYAG BALATONALMÁDI VOLT NEVELŐOTTHON ÉS KÖRNYÉKE dr. Óvári Ferenc Verseny utca József Attila utca által határolt terület SZABÁLYOZÁSI TERV EGYEZTETÉSI ANYAG MEGBÍZÓ Balatonalmádi

Részletesebben

KIRÁLD TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVE

KIRÁLD TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVE PROVINCIA TERÜLETFEJLESZTÉSI ÉS ÉPÍTÉSZETI TERVEZŐ KFT Levélcím: 3529 Miskolc, Derkovits u. 52. Telephely: 3530 Miskolc, Hadirokkantak u. 6. II/1. Tel/Fax: /46/ 356-345 e-mail: provincia@chello.hu KIRÁLD

Részletesebben

H A T Á R O Z A T. 1. A Csongrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi F osztály CSR/039/00957-2/2015. számú szakkérdésben adott szakmai álláspontja:

H A T Á R O Z A T. 1. A Csongrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi F osztály CSR/039/00957-2/2015. számú szakkérdésben adott szakmai álláspontja: CSONGRÁD MEGYEI KORMÁNYHIVATAL Ügyiratszám: 105025-1-11/2015. Ügyintéz : Tel.: +36 (62) 553-060 Tárgy: Naturtex Kft., Hódmez vásárhely., el zetes vizsgálat H A T Á R O Z A T A Naturtex Kft. (6728 Szeged,

Részletesebben

KÖRNYEZETI ÉRTÉKELÉS KÖVEGY KÖZSÉG TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉHEZ, SZABÁLYOZÁSI TERVÉHEZ ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁHOZ

KÖRNYEZETI ÉRTÉKELÉS KÖVEGY KÖZSÉG TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉHEZ, SZABÁLYOZÁSI TERVÉHEZ ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁHOZ KÖRNYEZETI ÉRTÉKELÉS KÖVEGY KÖZSÉG TELEPÜLÉSSZERKEZETI TERVÉHEZ, SZABÁLYOZÁSI TERVÉHEZ ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁHOZ készült a 2/2005. (I.11.) Korm. rendelet alapján kidolgozó: Önkormányzata A környezeti

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület 2015. november19. napján megtartott soros nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület 2015. november19. napján megtartott soros nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Algyő Nagyközség Képviselő-testület 2015. november19. napján megtartott soros nyílt ülésének könyvéből 426/2015. (XI.19.) Kt. határozat Tárgy: 2015. november19. napján megtartott soros testületi ülés napirendjének

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Szám: 96.824-1-7/2013. Ea: dr. Balthazár Éva Filakné Enyedi Andrea Tóth Éva Lovrityné Kiss Beáta Berényi Anita Radócz zoltán

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2008. július 14. (hétfı) napjára de. 8 30 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom.

M E G H Í V Ó. 2008. július 14. (hétfı) napjára de. 8 30 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. BALMAZÚJVÁROS VÁROS POLGÁRMESTERE M E G H Í V Ó Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselı-testületének Szervezeti és Mőködési Szabályzatáról szóló 4/2007. (III. 21.) sz. rendelete 5. (1) bekezdése alapján

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Rendezési terv 6. számú módosításának elfogadásához

ELŐTERJESZTÉS a Rendezési terv 6. számú módosításának elfogadásához Tisztelt Képviselő-testület! ELŐTERJESZTÉS a Rendezési terv 6. számú módosításának elfogadásához Répcelak Város Önkormányzatának képviselő-testülete a 323-332/2010. (XI. 25.) számú határozataival megindította

Részletesebben

2 Szentes Város F építésze és a Polgármesteri Hivatal M szaki Osztálya lakossági fórumot tartott 2010. március 3. napján 17 órakor a M vel dési és Ifjúsági Ház épületében a Szentes, Tóth József u. 10-14.

Részletesebben

TSZ:BÚ-15/2008. Szerencs város úthálózatának forgalomszabályozási terv / 2008. évi felülvizsgálat és terv / Sárospatak, 2008.

TSZ:BÚ-15/2008. Szerencs város úthálózatának forgalomszabályozási terv / 2008. évi felülvizsgálat és terv / Sárospatak, 2008. TSZ:BÚ-15/2008 Szerencs város úthálózatának forgalomszabályozási terv / 2008. évi felülvizsgálat és terv / Sárospatak, 2008. december TSZ:BÚ-15/2008 KÜLZETLAP Szerencs város úthálózatának forgalomszabályozási

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Szám: 78.003-1-15/2009. Ea.: dr. Balthazár Éva Imre Marianna Tárgy: Ottlakai Businesspark Kft., Szeged, kármentesítés, m szaki

Részletesebben

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal - Műszaki Iroda - 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-300

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal - Műszaki Iroda - 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-300 Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal - Műszaki Iroda - 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-300 Ügyiratszám: U-10357/2015 Témafelelős: Tóth Ágnes Tárgy: Szentes belterület 3881/22, 3881/23 és 3881/24 hrsz-ú

Részletesebben

Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. március 26-án megtartott nyilvános ülésének

Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. március 26-án megtartott nyilvános ülésének Községi Polgármestertől S o n k á d 11-2/2009. Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. március 26-án megtartott nyilvános ülésének a) jegyzőkönyve, b) tárgysorozata, c) rendeletei: 6/2009.

Részletesebben

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Iroda 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-300

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Iroda 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-300 Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Műszaki Iroda 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-300 Ügyiratszám: U-9933-2/2016. Témafelelős: Czirok Jánosné Tárgy: A Tiszai Strand állapotának fejlesztése Szentes

Részletesebben

3./ Az önkormányzat 2013. évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásáról szóló átfogó értékelés megtárgyalása

3./ Az önkormányzat 2013. évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásáról szóló átfogó értékelés megtárgyalása NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014.augusztus 14-én megtartott testületi ülésének a./ jegyzőkönyve b./határozata c./ előterjesztése d./ tárgysorozata TÁRGYSOROZATA Napirendi javaslat:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban más javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban más javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának 2016. március 8-án 9.45 órakor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal kistermében

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Üi. szám: 89814-1-17/2013. Ea.: Bang Gyula Kovács Viktor dr. F z István Tárgy: ÖKO2000 Vállalkozás, Szabó József egyéni vállalkozó

Részletesebben

H A T Á R O Z A T. A dokumentációban foglaltak alapján, közegészségügyi szempontból nem indokolt a környezeti hatásvizsgálati eljárás lefolytatása.

H A T Á R O Z A T. A dokumentációban foglaltak alapján, közegészségügyi szempontból nem indokolt a környezeti hatásvizsgálati eljárás lefolytatása. CSONGRÁD MEGYEI KORMÁNYHIVATAL Ügyiratszám: 105739-1-14/2015. Ügyintéz : dr. Séra Judit Berényi Anita Kovács Viktor Király Dániel Tel.: 62/553-060/44253 Tárgy: EDF DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. Akasztó-

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: Komendáné Nagy Márta

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: Komendáné Nagy Márta J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2012. május 29-én (kedd) 14:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó termében

Részletesebben

melynek jelentését évente, a tárgyév végéig be kell nyújtani a természetvédelmi hatóság részére Hulladékgazdálkodás:

melynek jelentését évente, a tárgyév végéig be kell nyújtani a természetvédelmi hatóság részére Hulladékgazdálkodás: Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Ügyiratszám: 91.480-2-74/2013. Ea: Hargitai Attila dr. Ruzsáli Pál Berényi Anita Balatonyi Zsolt Lovászi Péter Tárgy: Országos

Részletesebben

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZLÖNYE A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS HIVATALOS LAPJA

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZLÖNYE A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS HIVATALOS LAPJA XVII. évfolyam 6. szám 2007. december 20. JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZLÖNYE A JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI KÖZGYŰLÉS HIVATALOS LAPJA TARTALOM Szám Tárgy Oldal I. SZEMÉLYI RÉSZ Z-2/2007.

Részletesebben

13.05 órakor megérkezett Zelenák Adrián, a jelenlévő bizottsági tagok száma: 6 fő.

13.05 órakor megérkezett Zelenák Adrián, a jelenlévő bizottsági tagok száma: 6 fő. JEGYZŐKÖNYV Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének, 2016. február 18-án 13,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal (Veszprém, Óváros tér 9.)

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Ügyszám: 95551-1-12/2013. Ea.: Simándiné dr. Nagy Edit M. ea.: Vincze Krisztina ( VVO ) H A T Á R O Z A T Tárgy: Vízjogi létesítési

Részletesebben

Magyar Bányászati és Földtani Hivatal Szolnoki Bányakapitányság

Magyar Bányászati és Földtani Hivatal Szolnoki Bányakapitányság Magyar Bányászati és Földtani Hivatal Szolnoki Bányakapitányság SZBK/2969-13/2010. Üi: Szeifert Konrád tel: 56/512-314 5000 Szolnok, Templom utca 5. (56)512-319; (56)512-320; Fax: (56)512-337 Ügyeleti

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT (módosításokkal egységes szerkezetben) "Wagner Károly Alapítvány" 2011. február 21.

ALAPÍTÓ OKIRAT (módosításokkal egységes szerkezetben) Wagner Károly Alapítvány 2011. február 21. 1/a. sz. melléklet ALAPÍTÓ OKIRAT (módosításokkal egységes szerkezetben) "Wagner Károly Alapítvány" 2011. február 21. Az okirat 4.) pontjában meghatározott Alapítók az Országos Erdészeti Egyesület könyvtárának

Részletesebben

ÉSZAK-DUNÁNTÚLI KÖRNYEZETVÉDELMI, TERMÉSZETVÉDELMI ÉS VÍZÜGYI FELÜGYELŐSÉG

ÉSZAK-DUNÁNTÚLI KÖRNYEZETVÉDELMI, TERMÉSZETVÉDELMI ÉS VÍZÜGYI FELÜGYELŐSÉG ÉSZAK-DUNÁNTÚLI KÖRNYEZETVÉDELMI, TERMÉSZETVÉDELMI ÉS VÍZÜGYI FELÜGYELŐSÉG 9021 Győr, Árpád u. 28-32. Levélcím: 9002 Győr, Pf. 471. Telefon: Központi: 96/524-000, Ügyfélszolgálat: 96/524-001 Fax: 96/524-024

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Üi.szám: 91865-1-12/2013.. Tárgy: NT Kft., Ea.: dr. Joó Anikó el zetes vizsgálati eljárás Filakné Enyedi Andrea (hulladékgazdálkodás)

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Üi.szám: 86811-1-14/2012. Ea: dr. Petrovics György Radócz Zoltán Sipos László Filakné Enyedi Andrea Lovrityné Kiss Beáta Tárgy:

Részletesebben

Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2016. április 20-i ülésére

Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2016. április 20-i ülésére Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2016. április 20-i ülésére 10. Tárgy: Lajosmizse, Szabadság tér 13. szám alatti 700 hrsz-ú ingatlanon található víztorony meghatározott

Részletesebben

K I V O N A T. Készült: Vámosszabadi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

K I V O N A T. Készült: Vámosszabadi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének Községi Önkormányzat Vámosszabadi K I V O N A T Készült: Vámosszabadi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. szeptember 28-án (kedden) 18.00 órakor kezdődő soron következő nyilvános testületi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. április 6-án 15 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. - Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Üi.szám: 95444-1-8/2013. Ea.: dr. F z István Filakné Enyedi Andrea Radócz Zoltán Tárgy: EDF DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. Szeged

Részletesebben

BALMAZÚJVÁROS VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERV HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT, ÉS TELEPÜLÉS SZERKEZETI TERV MELLÉKLETEI

BALMAZÚJVÁROS VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERV HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT, ÉS TELEPÜLÉS SZERKEZETI TERV MELLÉKLETEI BALMAZÚJVÁROS VÁROS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERV HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT, ÉS TELEPÜLÉS SZERKEZETI TERV MELLÉKLETEI 1. Balmazújváros Város Településrendezési terv 2009. évi módosítás Belterület 6. sz. területegység

Részletesebben

Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyőlése 5600 Békéscsaba, Szent István tér 7.sz. I. 260-12/2003. J E G Y Z İ K Ö N Y V

Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyőlése 5600 Békéscsaba, Szent István tér 7.sz. I. 260-12/2003. J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyőlése 5600 Békéscsaba, Szent István tér 7.sz. I. 260-12/2003. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: 2003. december 11-én Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala hivatalos

Részletesebben

Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-804

Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-804 BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZMŰVELŐDÉSI, IFJÚSÁGI, OKTATÁSI ÉS SPORT BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-804 Telefon: (66)

Részletesebben

Pomáz Város Önkormányzat Polgármestere

Pomáz Város Önkormányzat Polgármestere Pomáz Város Önkormányzat Polgármestere 2013 Pomáz, Kossuth Lajos utca 23-25. Telefon: (26) 814-300, Fax: (26) 325-640, Ügyfélfogadási idı: Hétfın 13-17-ig Ügyiratszám: 4881-2/2012/01 Ügyintézı: Kiss Gabriella

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Szám: 88118-1-10/2012. El adó: dr. Séra Judit (EJT) Filakné Enyedi Andrea (KEX) Tárgy: EDF Démász Hálózati Elosztó Kft. Solt-

Részletesebben

Martfű Város Önkormányzatának VAGYONKIMUTATÁSA 2004. december 31-i állapotnak megfelelően

Martfű Város Önkormányzatának VAGYONKIMUTATÁSA 2004. december 31-i állapotnak megfelelően 9. sz. melléklet Martfű Város Önkormányzatának VAGYONKIMUTATÁSA 2004. december 31-i állapotnak megfelelően -1- Sorsz. Intézmény, vagyontárgy megnevezése Nyilvántartási érték (e Ft) 1. VÁROSI MŰVELŐDÉSI

Részletesebben

b.) Kialakult utcasor esetén az épület homlokfala a kialakult beépítési vonalhoz igazodjon, és minimum:

b.) Kialakult utcasor esetén az épület homlokfala a kialakult beépítési vonalhoz igazodjon, és minimum: Vállus község Önkormányzata Képvisel -testületének a helyi építési szabályzatról szóló 16/2009.(XII.31.) számú r e n d e l e t e Vállus Község Önkormányzata Képvisel -testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2015. április 15. napjára (szerda) 10.00 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom.

M E G H Í V Ó. 2015. április 15. napjára (szerda) 10.00 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. BALMAZÚJVÁROS VÁROS POLGÁRMESTERE M E G H Í V Ó Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 16/2010. (XI. 25.) sz. rendelete 4. (1) bekezdése alapján

Részletesebben

BP., VII. ERZSÉBETVÁROS, VÁROSLIGETI FASOR BAJZA U. DAMJANICH U. ROTTENBILLER UTCA LÖVÖLDE TÉR ÁLTAL HATÁROLT TERÜLET KERÜLETI SZABÁLYOZÁSI TERVE

BP., VII. ERZSÉBETVÁROS, VÁROSLIGETI FASOR BAJZA U. DAMJANICH U. ROTTENBILLER UTCA LÖVÖLDE TÉR ÁLTAL HATÁROLT TERÜLET KERÜLETI SZABÁLYOZÁSI TERVE JAVASLATOK BEÉPÍTÉSI KONCEPCIÓ AZ ÉPÍTÉSZETI KONCEPCIÓTERV ALAPJÁN A terület környezetalakítási javaslata a meglévő épületállomány megtartásán és szükség szerinti kiegészítésén alapul. A terület beépítését

Részletesebben

SALGÓTARJÁN MEGYEI JOGÚ VÁROS FŐÉPÍTÉSZE

SALGÓTARJÁN MEGYEI JOGÚ VÁROS FŐÉPÍTÉSZE SALGÓTARJÁN MEGYEI JOGÚ VÁROS FŐÉPÍTÉSZE 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. szám: 959-4 / 2011. Javaslat Salgótarján Megyei Jogú Város Településszerkezeti Tervének és Helyi Építési Szabályzatának módosítására

Részletesebben

HALMAJ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVE

HALMAJ KÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVE PROVINCIA TERÜLETFEJLESZTÉSI ÉS ÉPÍTÉSZETI TERVEZŐ KFT Levélcím: 3529 Miskolc, Derkovits u. 52. Telephely: 3527 Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky út 9. I/2 Tel/Fa: /46/ 356-345 e-mail: provincia@chello.hu HALMAJ

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2010. június 23-án 14 órakor tartott rendes, nyílt ülésérıl.- Jelen vannak: Bogdán Péter polgármester, Dr. Almássy Antalné,

Részletesebben

DUNABOGDÁNY KÖZSÉG HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATA 2005. JÚLIUS

DUNABOGDÁNY KÖZSÉG HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATA 2005. JÚLIUS DUNABOGDÁNY KÖZSÉG HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATA 2005. JÚLIUS Felelős tervező: DUNABOGDÁNY HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATA Készítette: Dunabogdány Önkormányzat Polgármesteri Hivatala megbízásából az A.D.U.. Építész

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 9-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 9-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-051, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

Adásvételi keretszerződés a VOLÁN társaságok üzemanyaggal történő ellátására.

Adásvételi keretszerződés a VOLÁN társaságok üzemanyaggal történő ellátására. Adásvételi keretszerződés a VOLÁN társaságok üzemanyaggal történő ellátására. Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/18 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01

Részletesebben

polgármester Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései

polgármester Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései Előterjesztő megnevezése: Dr. Botka László polgármester Iktatószám: 10823/2010. Tárgy: Ingatlanok közgyűlési döntést igénylő kérdései Melléklet: 5 pld. határozati javaslat 1 pld. alapító okirat módosítás

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Pénzügyi Bizottsága 2009. március 30-án tartott nyilvános üléséről. Helye: Polgármesteri Hivatal III számú tárgyalója Jelen vannak: Fodor Lajos bizottsági elnök Tímár Ella bizottsági

Részletesebben

9. Tájékoztató a Ügyrendi Bizottság 2008. évben végzett Majercsik Zoltán. 10. Tájékoztató a Szociális Bizottság 2008. évben végzett Romanek Róbert

9. Tájékoztató a Ügyrendi Bizottság 2008. évben végzett Majercsik Zoltán. 10. Tájékoztató a Szociális Bizottság 2008. évben végzett Romanek Róbert Készült: Jegyzőkönyv Tiszasüly Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. november 20-ai soron következő üléséről Jelen vannak: jelenléti ív szerint: Pollák Tibor polgármester, Baksay Endre, Csörögi

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 106/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: 2010. január 26-án megtartott ülésérıl. Jelen vannak: polgármester Lengyel István alpolgármester Gyıriné

Részletesebben

Banknet Kft. 1121 Budapest, Konkoly Thege út 29-33. Általános Szerződési Feltételek Internet Szolgáltatáshoz

Banknet Kft. 1121 Budapest, Konkoly Thege út 29-33. Általános Szerződési Feltételek Internet Szolgáltatáshoz Banknet Kft. 1121 Budapest, Konkoly Thege út 29-33. Általános Szerződési Feltételek Internet Szolgáltatáshoz Készítés dátuma: 2014. május 15. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉG...

Részletesebben

Művelődési Ház tanácskozó terme, Lesenceistvánd

Művelődési Ház tanácskozó terme, Lesenceistvánd LESENCEISTVÁND TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8319 Lesenceistvánd, Kossuth L. u. 145. Ügyiratszám: 166-1/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: Jelen vannak: Tanácskozási joggal:

Részletesebben

NAGYRÁBÉ NAGYKÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERV

NAGYRÁBÉ NAGYKÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERV Jóváhagyási dokumentáció 2014. június 24. NAGYRÁBÉ NAGYKÖZSÉG TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERV ÚJ SZENNYVÍZTISZTÍTÓ TERVEZETT TERÜLETÉHEZ KAPCSOLÓDÓ 2014. ÉVI MÓDOSÍTÁS (Dokumentáció a 314/2012.(XI.8.) korm. rendelet

Részletesebben

HATÁROZAT. hulladékkezelési engedélyt

HATÁROZAT. hulladékkezelési engedélyt Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyel ség Iktatószám: 79075-1-6/2011. Tárgy: Varga Sándor (Szabadszállás) nem veszélyes hulladék kezelésének engedélyezése (települési

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzata 2653 Bánk, Hősök tere 11. /Fax: 35/342-804, 35/342-806 www.bank-falu.hu e-mail: hivatal@bank-falu.hu

Bánk Község Önkormányzata 2653 Bánk, Hősök tere 11. /Fax: 35/342-804, 35/342-806 www.bank-falu.hu e-mail: hivatal@bank-falu.hu Bánk Község Önkormányzata 2653 Bánk, Hősök tere 11. /Fax: 35/342-804, 35/342-806 www.bank-falu.hu e-mail: hivatal@bank-falu.hu Iktatószám: 50-2/2016/B. Tárgy: Bánk község településrendezési eszközeinek

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Rudabánya Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. október 26-án, du. 14,00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről. Jelen vannak: Szobota Lajos polgármester, Veres

Részletesebben

A Levegő Munkacsoport és a Magyar Közlekedési Klub véleménye a Bátonyterenyét átszelő 21. számú főút négysávossá szélesítéséről,

A Levegő Munkacsoport és a Magyar Közlekedési Klub véleménye a Bátonyterenyét átszelő 21. számú főút négysávossá szélesítéséről, A Levegő Munkacsoport és a Magyar Közlekedési Klub véleménye a Bátonyterenyét átszelő 21. számú főút négysávossá szélesítéséről, valamint a Bátonyterenyei Önkormányzat vonatkozó előterjesztése 1 Vélemény

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 44 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. június 23-án megtartott ülésén. Jelen vannak: Csőgér Bálint polgármester, Patkó András alpolgármester, Helli József képviselő, Tőzsér András képviselő, Nagy István

Részletesebben

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATKÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 28/2012. (XII.15.) önkormányzati rendelete

KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATKÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 28/2012. (XII.15.) önkormányzati rendelete KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATKÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 28/2012. (XII.15.) önkormányzati rendelete A VÁROS SZABÁLYOZÁSI TERVÉNEK JÓVÁHAGYÁSÁRÓL ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁNAK MEGÁLLAPÍTÁSÁRÓL a módosító 28/2013.

Részletesebben

Tiszatenyő községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. október. 16. napján tartott soros nyílt ülésén készült: JEGYZŐKÖNYV

Tiszatenyő községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. október. 16. napján tartott soros nyílt ülésén készült: JEGYZŐKÖNYV Tiszatenyő községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. október. 16. napján tartott soros nyílt ülésén készült: JEGYZŐKÖNYV HATÁROZATOK: 2 43/2008.(X.16.) önkormányzati határozat Beszámoló a község

Részletesebben

A Vidanet Kábeltelevíziós Szolgáltató Zrt. egységes Általános Szerződési Feltételei

A Vidanet Kábeltelevíziós Szolgáltató Zrt. egységes Általános Szerződési Feltételei A Vidanet Kábeltelevíziós Szolgáltató Zrt. egységes Általános Szerződési Feltételei előfizetői hírközlési szolgáltatások nyújtására 2015. január 01. Verzió: 2015/01/01 Tartalomjegyzék 1. Általános adatok,

Részletesebben

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség

Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség Alsó-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyel ség Ügyiratszám: 87368-3-21/2014. Ügyintéz : Privitzer Jen dr. Ruzsáli Pál Sipos László Balatonyi Zsolt Lovászi Péter Tárgy: Kiskunfélegyházi

Részletesebben

Martfű Város Önkormányzatának VAGYONKIMUTATÁSA (részletezés) 2006. december 31-i állapotnak megfelelően

Martfű Város Önkormányzatának VAGYONKIMUTATÁSA (részletezés) 2006. december 31-i állapotnak megfelelően 9/a. sz. melléklet Martfű Város Önkormányzatának VAGYONKIMUTATÁSA (részletezés) 2006. december 31-i állapotnak megfelelően 2 Sorsz. Intézmény, vagyontárgy megnevezése Nyilvántartási érték (e Ft) 1. VÁROSI

Részletesebben

MKEH GYŐRI MÉRÉSÜGYI és MŰSZAKI BIZTONSÁGI HATÓSÁG

MKEH GYŐRI MÉRÉSÜGYI és MŰSZAKI BIZTONSÁGI HATÓSÁG MKEH GYŐRI MÉRÉSÜGYI és MŰSZAKI BIZTONSÁGI HATÓSÁG 9022. Győr, Türr István utca 7. Tel: 96-319-144, 96-523-136, 96-523-137 Fax: 96-311-202 HUNGAROWIND Szélerőmű Kft. Budapest Szépvölgyi út 32. 1025 Számunk:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 12-én 14,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 12-én 14,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Szám: V/105-18/2014. Készült: 2 példányban JEGYZŐKÖNYV Készült: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 12-én 14,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben