TISZAUG KÖZSÉG ÖKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 1/2014.(I.30.) RENDELETE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TISZAUG KÖZSÉG ÖKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 1/2014.(I.30.) RENDELETE"

Átírás

1 TISZAUG KÖZSÉG ÖKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 1/2014.(I.30.) RENDELETE Tiszaug Község Önkormányzat évi költségvetésének megállapításáról szóló 4/2013.(II.14.) rendelet módosítása Tiszaug Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Államháztartásról szóló évi CXCV. törvény ( a továbbiakban: Áht.) alapján, valamint Magyarország évi központi költségvetéséről szóló évi CCIV. törvényben foglaltaknak megfelelően, az Ügyrendi Bizottság véleményének kikérésével, Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. Tv. 48. (1) bekezdésében meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el: 1. Tiszaug Önkormányzat Képviselő-testülete a Tiszaug Önkormányzat évi költségvetésének bevételi főösszegét Ft-ban kiadási főösszegét Ft-ban tervezett működési hitel összeg: 0.- Ft-ban állapítja meg. 2. (1) A Községi Önkormányzat és intézményei címrendjét az 1.számú melléklet tartalmazza. (2) Az éves létszámkeretet önállóan gazdálkodó költségvetési szervenként a 2. számú melléklet tartalmazza. (3) A helyi önkormányzatok központi költségvetéstől kapott támogatásainak 2013.évben jogcímenkénti részletezését a 3.számú melléklet tartalmazza. (4) Működési célú pénzeszközátadás társadalmi szervezeteknek bemutatását a 4. számú melléklet tartalmazza. A helyi civil szervezetek, kulturális egyesületek támogatására meghatározott keret felosztását az Ügyrendi Bizottság javaslata alapján a Képviselő-testület határozza meg. (5) Berecz Skolasztika Szociális Intézmény évi költségvetési kiadási főösszegeit a 5. számú melléklet tartalmazza. (6) Kimutatást a évi várható adóelengedésekről és adókedvezményekről a 6. számú melléklet tartalmazza. (7) Felhalmozási célú pénzeszközátvételt a 7. számú melléklet tartalmazza. (8) Felhalmozási és tőke jellegű bevételeket a 8. számú melléklet tartalmazza. (9) Felhalmozási célú pénzeszközátadásról a 9. számú melléklet tartalmazza.

2 (10) Intézményi beruházásokat a 10. számú melléklet tartalmazza. (11) Felújítást a 11. számú melléklet tartalmazza. (12) évi Önkormányzati bevételek alakulását a 12. számú melléklet tartalmazza. (13) Berecz Skolasztika Szociális Intézmény évi költségvetési bevételi főösszegeit 13. számú melléklet tartalmazza. (14) Tiszaug Község Önkormányzata évi költségvetési kiadásait a 14. számú melléklet tartalmazza. (15) Önkormányzati összevont mérleget évre a 15. számú melléklet tartalmazza. 3. (1) Elkülönítetten az EU-s előcsatlakozási eszközök támogatásával megvalósuló projektek bevételeit, kiadásait, valamint az önkormányzaton kívüli ilyen projektekhez történő hozzájárulásokat nem tervezünk. (2) Az Áht a értelmében az önkormányzati szintű előirányzat évközi megváltoztatásával kapcsolatos esetleges hatáskört Ft összeghatárig a Képviselőtestület a polgármesterre átruházza. (3) Az intézményfinanszírozás rendje keretében a kötelezettségvállalást az önállóan működő intézményben az intézményvezetőre átruházta, illetve egyéb esetekben a polgármesterre. (4) Az önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szerv esetükben a Polgármesteri Hivatal előirányzat módosító jogkörének meghatározása Az államháztartásról szóló törvényvégrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rend. 35. (10) bekezdése értelmében a Képviselő-testület Ft összeghatárig a polgármesterre átruházza. (5) Az Ávr b. pontja valamint az Ávr 155. (2) bekezdése értelmében az önkormányzati költségvetési szerv pénzmaradványának elszámolására a tárgyévet követő április 31-ig az Áht. 89. értelmében a Képviselő-testülete a zárszámadási rendeletével egy időben hagyja jóvá. (6) Az önállóan működő költségvetési szervek fel nem használt költségvetési előirányzatát az a költségvetési szerv felügyeletét ellátó szerv felülvizsgálja. (7) Az Áht 34. -a (2) bekezdés értelmében helyi önkormányzati költségvetési szerv bevételi és kiadási előirányzatai a Kormány rendeletében meghatározott esetekben saját hatáskörben módosíthatók, a kiadási előirányzatok egymás között átcsoportosíthatók. A polgármester a költségvetési szerv saját hatáskörében végrehajtott előirányzat-módosításokról, átcsoportosításokról a képviselő-testületet harminc napon belül tájékoztatja. (8) A fenti törvény értelmében ha a helyi önkormányzat év közben a költségvetési rendelet készítésekor nem ismert többletbevételhez jut, vagy bevételei a tervezettől elmaradnak, e tényről a polgármester a képviselő-testületet tájékoztatja.

3 (9) A költségvetés végrehajtása során tárgyévi fizetési kötelezettség a jóváhagyott kiadási előirányzatok mértékéig a saját bevételek teljesülési ütemére figyelemmel - vállalható, és kifizetések is ezen összeghatárig rendelhetők el, kivéve a jogszabályon, bírósági, illetve államigazgatási jogerős határozaton alapuló kötelezettségeket és járandóságokat. (10) Tárgyéven túli fizetési kötelezettség csak olyan mértékben vállalható, amely a kötelezettségvállalás időpontjában ismert feltételek mellett az esedékesség időpontjában, a rendeltetésszerű működés veszélyeztetése nélkül finanszírozható, kivéve a jogszabályon, bírósági, illetve államigazgatási jogerős döntésen alapuló kötelezettségeket. 4. (1) A Képviselő-testület felhatalmazza az önkormányzat költségvetési intézményeit az előirt bevételek beszedésére és a jóváhagyott kiadások teljesítésére. (2) A költségvetési szerv a költségvetésben meghatározott előirányzat-csoportoktól, kiemelt előirányzatoktól e költségvetési rendeletben foglaltak szerint térhet el. (3) A költségvetési intézményeknél a tervezett saját bevételek elmaradása nem vonhatja automatikusan maga után a költségvetési támogatás növekedését. A kiadási előirányzatok, a saját bevételek befolyásával arányosan teljesíthetők, azaz a bevételek csökkenése esetén a kiadásokat is csökkenteni kell. (5) A költségvetési szerv támogatása csak az alaptevékenységre és az ezzel összefüggő kiadásokra használható fel. (6) Az önkormányzat felügyelete alatt álló intézményeknél év közben a működést veszélyeztető rendkívüli sürgős kiadás esetén az intézmények vezetői a veszélyelhárítás érdekében intézkednek a gazdaságosság szem előtt tartásával, a rendkívüli kiadásokat a munkák megkezdése előtt a fenntartó önkormányzat felé kötelesek írásban jelezni. (7) Az önkormányzat által fenntartott intézmények részéről évközben lemondott normatívák összege az adott intézmény finanszírozását csökkenti. 5. Szentkirályi Közös Önkormányzati Hivatal finanszírozása A Szentkirályi Közös Önkormányzati Hivatal - mely ellátja Tiszaug Község Önkormányzatának igazgatási tevékenységét is Képviselő-testülete a 8/2013. (II. 06.) számú határozatában döntött közös költségvetéséről. E határozat alapján Tiszaug Község Önkormányzata a központilag kapott állami hivatali támogatást túlmenően forinttal finanszírozza a Közös Hivatalt. Ez az összeg a Képviselő-testület által elfogadott a évi CXCIX. Törvény a (3) és (4) szakasza értelmében a köztisztviselők 10%-os illetménykiegészítését is fedezi Tiszaugra eső arányban. 6. A költségvetés végrehajtásának szabályai (1) Az önkormányzati szintű költségvetés végrehajtásáért a polgármester, a könyvvezetéssel kapcsolatos feladatok ellátásáért a jegyző a felelős.

4 (2) A költségvetési hiány csökkentése érdekében évközben folyamatosan figyelemmel kell kísérni a kiadások csökkentésének és a bevételek növelésének lehetőségeit. 7. (1) A feladat elmaradásából származó személyi és dologi megtakarítások felhasználására csak a képviselő-testület engedélyével kerülhet sor. (2) A képviselő-testület által jóváhagyott kiemelt előirányzatokat valamennyi önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szerv, valamint a munkamegosztási megállapodásban foglalt előirányzatok felett rendelkező önállóan működő költségvetési szerv köteles betartani. 8. A költségvetés végrehajtásának ellenőrzése (1) A költségvetés végrehajtását az önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szervek tekintetében a polgármesteri hivatal köteles ellenőrizni, az éves ellenőrzési munkatervében foglaltak szerint. Az ellenőrzés tapasztalatairól a polgármester a zárszámadási rendelettervezet előterjesztésekor köteles a képviselő-testületet tájékoztatni. (2) A jegyző köteles kialakítani, működtetni és fejleszteni a sajátosságok figyelembe vételével valamennyi önállóan működő és gazdálkodó, továbbá önállóan működő költségvetési szerv tekintetében a belső kontrollrendszert, ezen belül a FEUVE-t. Köteles megszervezni és működtetni a költségvetési szervek belső ellenőrzését. 9. Záró és vegyes rendelkezések Ez a rendelet a kihirdetést követő 15. napon lép hatályba, de rendelkezéseit január 1- jétől kell alkalmazni. Sinka Ferenc polgármester dr. Lajos Krisztina aljegyző Kihirdetési záradék: Jelen önkormányzati rendelet a mai napon kihirdetésre került: Tiszaug, január 30. dr. Lajos Krisztina aljegyző

5 1. melléklet a 1/2014. (I.30.) önkormányzati rendelethez Tiszaug Község Önkormányzata 2013-es címrendje 1. Berecz Skolasztika Szociális Intézmény - önálló intézmény Óvodai intézményi étkeztetés Időskorúak tartós bentlakásos ellátása Demens betegek bentlakásos ellátása Gyermekjóléti szolgáltatás Szociális étkeztetés Házi segítségnyújtás Családsegítés Önkormányzatok elszámolása a költségvetési szerveikkel 2. Tiszaug Község Önkormányzata Út, autópálya építés Üdülői szálláshely-szolgáltatás Folyóirat, időszaki kiadvány kiadása Lakóingatlan bérbeadása, üzemeltetése Nem lakóingatlan bérbeadása üzemeltetése Zöldterület-kezelés Adó, illeték kiszabása, beszedése, adóellenőrzés Közvilágítás Város-, községgazdálkodási m.s.n. szolgáltatás Önkormányzatok és társulások elszámolásai Finanszírozási műveletek Háziorvosi alapellátás Fogorvosi alapellátás Család- és nővédelmi egészségügyi gondozás Aktív korúak ellátása Lakásfenntartási támogatás normatív alapon Óvodáztatási támogatás Átmeneti segély Temetési segély Rendkívüli gyermekvédelmi támogatás Közgyógyellátás Köztemetés Rövid időtartamú közfoglalkoztatás Közművelődési intézmények, közösségi színterek műk. Sportlétesítmények működtetése és fejlesztése Köztemető-fenntartás és működtetés Önkormányzatok elszámolása a költségvetési szerveikkel 2. melléklet a 1/2014. (I.30.) önkormányzati rendelethez Létszámkeret évben TISZAUG ÖNKORMÁNYZAT engedélyezett létszámkeret 25 fő 1. Berecz Skolasztika Szociális Intézmény - részben önálló intézmény 20 fő Időskorúak tartós bentlakásos szociális ellátás 9 fő Házi segítségnyújtás 3 fő Családsegítés 0,25 fő

6 Gyermekjóléti szolgáltatás 0,25 fő Szociális étkeztetés 0,5 fő Demens betegek bentlakásos ellátása 7 fő 2. Tiszaug Község Önkormányzata 5 fő Város és községgazdálkodás m.n.s. szolgáltatás 3 fő Háziorvosi alapellátás 0 fő Család- és nővédelmi egészségügyi gondozás 0,5 fő Közművelődési intézmények, közösségi színterek műk. 1 fő Üdülői szálláshely szolgáltatás 0,5 fő 3. melléklet a 1/2014. (I.30.) önkormányzati rendelethez 2013.évben jogcímenkénti részletezés 973 fő lakos után támogatási jogcím összege 1. Közös Önkormányzati Hivatal állami támogatása Önkormányzati hivatal támogatása Önkormányzat állami támogatása Település üzemeltetés támogatása Lakott külterülettel kapcsolatos feladatok Egyéb kötelező önkormányzati feladatok támogatása Pénzbeli szociális juttatások Könyvtár támogatása Szerkezet átalakítási támogatás adó erőképesség visszapótlás Itthon vagy- Szeretlek Magyarország program Berecz Skolasztika Szociális Intézmény állami támogatása Szociális ágazatban bértámogatás Gyermekjólét, családsegítés Szociális étkeztetés Házi segítségnyújtás Állami támogatás összesen: melléklet a 1/2014. (I.30.) önkormányzati rendelethez Működési célú pénzeszközátadás társadalmi szervezeteknek Ez elmúlt év gyakorlatának megfelelően külön-külön nem állapítunk meg támogatást a szervezeteknek, hanem kérelemre-, a felhasználás szigorú ellenőrzése mellett a Képviselőtestület révén juthatnak támogatási összeghez a társadalmi szervezetek. 5. melléklet a 1/2014. (I.30.) önkormányzati rendelethez 2. Berecz Skolasztika Szociális Intézmény 2013.évi költségvetés kiadási főösszegei 2/1 időskorúak tartós bentlakásos szociális ellátása személyi juttatások összesen munkaadókat terhelő járulékok

7 készletbeszerzések szolgáltatások különféle dologi kiadások kiadások összesen: /2 demens betegek bentlakásos ellátása személyi juttatások összesen munkaadókat terhelő járulékok készletbeszerzések szolgáltatások különféle dologi kiadások kiadások összesen: /3 házi segítségnyújtás személyi juttatások összesen munkaadókat terhelő járulékok készletbeszerzések szolgáltatások különféle dologi kiadások kiadások összesen: /4 családsegítés személyi juttatások összesen munkaadókat terhelő járulékok készletbeszerzések szolgáltatások különféle dologi kiadások kiadások összesen: /5 szociális étkeztetés személyi juttatások összesen munkaadókat terhelő járulékok szolgáltatások különféle dologi kiadások kiadások összesen: /6 egyéb szoc. és gyermekjóléti szolg. személyi juttatások összesen munkaadókat terhelő járulékok készletbeszerzések szolgáltatások különféle dologi kiadások kiadások összesen: /7 intézményi étkeztetés kieg. tev. személyi juttatások összesen 0 munkaadókat terhelő járulékok 0 készletbeszerzések szolgáltatások különféle dologi kiadások kiadások összesen: Kiadási főösszegek az intézménynél összesen: személyi juttatások munkaadókat terhelő járulékok

8 készletbeszerzések szolgáltatások különféle dologi kiadások kiadások összesen melléklet a 1/2014. (I.30.) önkormányzati rendelethez KIMUTATÁS A évi várható adóelengedésekről és adókedvezményekről Adókedvezmény a gépjárműadó vonatkozásában fordul elő, a súlyos mozgáskorlátozottak esetében. Az e körbe tartozó gépjármű tulajdonosok már élvezik e kedvezményt, s nem kell további kedvezményt adni. 7. melléklet a 1/2014 (I.30.) önkormányzati rendelethez Felhalmozási célú pénzeszközátvétel Felhalmozási célú pénzeszközátvétel háztartásoktól - lakossági hitel visszafizetés évre áthúzódó törlesztő részlete nincs. 8. melléklet a 1/2014. (I.30.) önkormányzati rendelethez Felhalmozási és tőke jellegű bevételek Ilyen jellegű bevételt évben nem tervezünk. 9. melléklet a 1/2014. (I.30.) önkormányzati rendelethez Felhalmozási célú pénzeszközátadás Lakáshoz jutás támogatása végleges jelleggel évben nem terveztünk 10. melléklet a 1/2014. (I.30.) önkormányzati rendelethez Intézményi beruházás évi költségvetés keretében intézményi beruházás előirányzatot tervezünk Ft értékben, mely az ivóvíz-minőség javító program önrésze. 11. melléklet a 1/2014. (I.30.) önkormányzati rendelethez Felújítás évi költségvetés keretében felújítási előirányzatot nem tervezünk.

9 12. melléklet a 1/2014. (I.30.) önkormányzati rendelethez évi BEVÉTELEK alakulása Önkormányzat összesen Bevételek megnevezése éves előirányzat működési bevételek alaptevékenység bevételei vállalkozási bevételek kamatbevételek önkormányzatok sajátos működési bevételei helyi adóbevételek építményadó bevételek telekadó helyi iparűzési adó bevétel késedelmi pótlék bevétel földbérbeadásból származó bevétel helyszíni bírság bevétele Gépjárműadó bevétel Egyéb sajátos bevétel lakások bérleti díja egyéb helyiségek bérleti díja központi költségvetésből kapott támogatás működési célú pénzeszközátvétel TB-től működési költségvetés támogatása felhalmozási bevételek összesen: Kazán pályázat Vis maior támogatás pénzmaradvány 0 BEVÉTELEK ÖSSZESEN: melléklet a 1/2014. (I.30.) önkormányzati rendelethez Berecz Skolasztika Szociális Intézmény 2013.évi költségvetés bevételi főösszegei Bevételi jogcím szoc.int. I. működési bevételek alaptevékenység bevételei II. Irányító szervtől kapott támogatás ebből normatíva működési és felhalmozási bevételek: Bevételek összesen: melléklet a 1/2014. (I.30.) önkormányzati rendelethez Tiszaug Község Önkormányzat 2013.évi kiadásai Személyi juttatások Munkaadókat terhelő járulékok Készletbeszerzések Szolgáltatások Különféle dologi kiadások

10 Egyéb folyó kiadások Működési célú pénzeszközátadás Társadalmi és szociálpolitikai juttatások Céltartalékok működési kiadások: Intézményi beruházási kiadások Felújítás 0 Kamatkiadások felhalmozási kiadások: intézményfinanszírozás vállalkozási tevékenység kiadásai: KIADÁSOK ÖSSZESEN: melléklet a 1/2014. (I.30) önkormányzati rendelethez Önkormányzati összevont mérleg 2013.évre szakfeladat megnevezése kiadási főösszeg bevételi főösszeg út, autópálya építés üdülői szálláshely szolgáltatás óvodai intézményi étkeztetés folyóirat, időszaki kiadvány kiadása lakóingatlanok bérbeadása üzemeltetése Nem lakóingatlanok bérbeadása üzemeltetése zöldterület-kezelés országgyűlési képviselő-választásokhoz kapcsolódó tev ökormányzati képviselő-választáshoz kapcsolódó tev Országos,telep. és területi kisebbségi önk. vál. tev Adó, illetékek, kiszabása,beszedése, adóellenőrzés közvilágítási feladatok város- és községgazdálkodási szolgáltatás önkormányzatok és társulások elszámolása finanszírozási műveletek Önkormányzatok elszámolása költségvetési szerveikkel Ár- és belvízvédelemmel összefügg. tev háziorvosi alapellátás fogorvosi alapellátás Család- és nővédelmi egészségügyi gondozás időskorúak tartós bentlakásos szociális ellátása demens betegek bentlakásos ellátása aktív korúak ellátása lakásfenntartási támogatás normatív alapon óvodáztatási támogatás átmeneti segély temetési segély rendkívüli gyermekvédelmi támogatás egyéb önkormányzati eseti pénzbeli ellátások közgyógyellátás köztemetés gyermekjóléti szolgáltatás

11 szociális étkeztetés házi segítségnyújtás családsegítés Rövid időtartamú közfoglalkoztatás közművelődési intézmények, közösségi színterek műk sportlétesítmények működtetése és fejlesztése köztemető fenntartási kiadások Összesen: melléklet a 1/2014. (I.30.) önkormányzati rendelethez Költségvetés módosítás 2013 Átcsoportosítás Berecz Skolasztika Szociális Intézmény Megjegyzés Főkönyvi Szakfeladat Összeg szám IV. módosítás egyéb üzemeltetési kiadás IV. módosítás vásárolt élelmezés IV. módosítás könyv kiadás IV. módosítás folyóirat kiadás IV. módosítás szakmai anyag kiadás IV. módosítás egyéb készlet kiadás IV. módosítás szakmai anyag kiadás IV. módosítás nem adatátviteli kiadás IV. módosítás szakmai anyag kiadás IV. módosítás egyéb kommunikáció kiadás IV. módosítás szakmai anyag kiadás IV. módosítás szállítási szolg. kiadás IV. módosítás szakmai anyag kiadás IV. módosítás vízdíj IV. módosítás egyéb készletbeszerzés IV. módosítás pénzügyi szolg. teljesítése IV. módosítás egyéb készletbeszerzés IV. módosítás díjak egyéb befizetések IV. módosítás kisértékű tárgyi eszköz IV. módosítás hajtó és kenő anyag IV. módosítás kisértékű tárgyi eszköz IV. módosítás egyéb anyag beszerzés IV. módosítás adatátviteli kiadás IV. módosítás nem adatátviteli kiadás IV. módosítás adatátviteli kiadás IV. módosítás egyéb komm. kiadás IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás szállítási szolg. kiadás IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás karbantartás IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás egyéb üzemeltetési kiadás IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás vásárolt közszolg IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás ÁFA kiadás IV. módosítás egyéb üzemeltetési kiadás IV. módosítás gázdíj IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás gázdíj IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás nem adatátviteli kiadások IV. módosítás bérleti díj IV. módosítás egyéb bérleti díj IV. módosítás adatátviteli kiadások IV. módosítás vízdíj IV. módosítás adatátviteli kiadások IV. módosítás püi. szolg. kiadások

12 IV. módosítás könyv kiadás IV. módosítás nem adatátviteli kiadások IV. módosítás kisértékű tárgyi eszköz IV. módosítás egyéb komm. kiadás IV. módosítás adatátviteli kiadások IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás karbantartási kiadások IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás egyéb üzemeltetési kiadások IV. módosítás bérleti díj IV. módosítás bérleti díj IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás vásárolt közszolg IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás áfa kiadás IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás belföldi kiküldetés IV. módosítás ügyeleti díj IV. módosítás közalkalmazottak egyéb kötelező illetménypótlékai IV. módosítás ügyeleti díj IV. módosítás egyéb bérrendszeri allapilletmény IV. módosítás ügyeleti díj IV. módosítás normatív jutalom IV. módosítás ügyeleti díj IV. módosítás fegyveres szervek ügyeleti díj IV. módosítás ügyeleti díj IV. módosítás kereset kiegészítés IV. módosítás ügyeleti díj IV. módosítás egyéb sajátos juttatások IV. módosítás ügyeleti díj IV. módosítás étkezési hozzájárulás IV. módosítás ügyeleti díj IV. módosítás Start kártya kedvezmény IV. módosítás ügyeleti díj IV. módosítás táppénz IV. módosítás sz. h. a IV. módosítás részmunkaidős rendsz. szem IV. módosítás egyéb készletbeszerzés IV. módosítás gyógyszer beszerzés IV. módosítás egyéb készletbeszerzés IV. módosítás nem adatátviteli kiadások IV. módosítás egyéb készletbeszerzés IV. módosítás egyéb komm. kiadás IV. módosítás alapilletmény IV. módosítás egyéb sajátos juttatások IV. módosítás alapilletmény IV. módosítás egyéb bérrendszeri allapilletmény IV. módosítás alapilletmény IV. módosítás egyéb bérrendsz. egyéb sajátos IV. módosítás alapilletmény IV. módosítás étkezési hozzájárulás IV. módosítás alapilletmény IV.módosítás részmunkaidős munkavégzéshez kapcs. juttatás IV. módosítás alapilletmény IV. módosítás részmunkaidős sajátos IV. módosítás alapilletmény IV. módosítás normatív jutalom IV. módosítás alapilletmény IV. módosítás kereset kiegészítés IV. módosítás alapilletmény IV. módosítás kereset kiegészítés IV.módosítás alapilletmény IV. módosítás részmunkaidős rendsz. szem IV. módosítás alapilletmény IV. módosítás táppénz IV. módosítás alapilletmény

13 IV. módosítás részmunkaidős munkavisz. kapcs szem. IV. módosítás részmunkaidős rendsz. szem IV. módosítás részmunkaidős sajátos IV. módosítás részmunkaidős rendsz. szem IV. módosítás részmunkaidős szem. kapcs ktg.t. IV. módosítás részmunkaidős rendsz. szem IV. módosítás sz. h. a IV. módosítás sz. h. a IV. módosítás sz. h. a IV. módosítás sz. h. a IV. módosítás táppénz IV. módosítás sz. h. a IV. módosítás egyéb kötelező illetménypótlék IV. módosítás sz. h. a IV. módosítás alapilletmény IV. módosítás alapilletmény IV. módosítás normatív jutalom IV. módosítás alapilletmény IV. módosítás kereset kiegészítés IV. módosítás alapilletmény IV. módosítás egyéb sajátos juttatások IV. módosítás alapilletmény IV. módosítás étkezési hozzájárulás IV. módosítás alapilletmény IV. módosítás sz. h. a IV. módosítás alapilletmény IV. módosítás táppénz IV. módosítás részmunkaidős rendsz. szem IV. módosítás táppénz IV. módosítás részmunkaidős rendsz. szem IV. módosítás részmunkaidős sajátos IV. módosítás sz. h. a IV. módosítás részmunkaidős sajátos IV. módosítás sz. h. a IV. módosítás sz. h. a IV. módosítás alapilletmény IV. módosítás részmunkaidős rendsz. szem kapcs. ktg.t. IV. módosítás részmunkaidős szem. kapcs ktg.t. IV. módosítás részmunkaidős rendsz. szem juttatása IV. módosítás sz. h. a IV. módosítás részmunkaidős rendsz. szem kapcs. ktg.t. IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás nem adatátviteli kiadások IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás szállítási szolg IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás vásárolt közszolgáltatás IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás püi szolg IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás nem adatátviteli kiadások IV. módosítás gázdíj IV. módosítás vásárolt élelmezés IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás egyéb üzemeltetési kiadás IV. módosítás áfa kiadás IV. módosítás vásárolt közszolgáltatás IV. módosítás áfa kiadás IV. módosítás vásárolt közszolgáltatás IV. módosítás áfa kiadás IV. módosítás vásárolt közszolgáltatás

14 IV. módosítás áfa kiadás IV. módosítás vásárolt közszolgáltatás Költségvetés módosítás 2013 Átcsoportosítás Tiszaug Község Önkormányzata Megjegyzés Főkönyvi Szakfeladat Összeg szám IV. módosítás nem adatátviteli kiadások IV. módosítás áramdíj IV. módosítás reklám kiadás IV. módosítás vízdíj IV. módosítás reklám kiadás IV. módosítás kisértékű tárgyi eszköz IV. módosítás egyéb üzemeltetés kiadás IV. módosítás áfa kiadás IV. módosítás nem adatátviteli kiadás IV. módosítás áfa kiadás IV. módosítás kamatkiadás IV. módosítás egyéb komm. kiadás IV. módosítás bérleti díj IV. módosítás egyéb komm. kiadás IV. módosítás kamatkiadás IV. módosítás vízdíj IV. módosítás kamatkiadás IV. módosítás vásárolt közszolg IV. módosítás kamatkiadás IV. módosítás reprezentáció kiadás IV. módosítás kamatkiadás IV. módosítás belföldi kiküldetés IV. módosítás reklám kiadás IV. módosítás belföldi kiküldetés IV. módosítás kamatkiadás IV. módosítás helyi adók IV. módosítás kamatkiadás IV. módosítás nem adatátviteli kiadások IV. módosítás egyéb készletbeszerzés IV. módosítás kisértékű tárgyi eszköz IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás nem adatátviteli kiadás IV. módosítás kamatkiadás IV. módosítás nem adatátviteli kiadás IV. módosítás irodaszer kiadás IV. módosítás nem adatátviteli kiadás IV. módosítás egyéb üzemeltetési kiadás IV. módosítás irodaszer kiadás IV. módosítás egyéb üzemeltetési kiadás IV. módosítás áramdíj IV. módosítás egyéb üzemeltetési kiadás IV. módosítás hajtó és kenőanyag kiadás IV. módosítás egyéb készletbeszerzés IV. módosítás vízdíj IV. módosítás egyéb nem intézményi ellátás IV. módosítás áfa kiadás IV. módosítás sz. h. a IV. módosítás állományba nem tartozók megbízási díja IV. módosítás sz. h. a IV. módosítás start kártya IV. módosítás sz. h. a IV. módosítás táppénz IV. módosítás sz. h. a IV. módosítás részmunkaidős szem. kapcs. ktg.t IV. módosítás alapilletmény IV. módosítás részmunkaidős r. szem.juttatás IV. módosítás gázdíj IV. módosítás áramdíj

15 IV. módosítás áfa kiadás IV. módosítás vegyszer beszerzés IV. módosítás irodaszer beszerzés IV. módosítás áfa kiadás IV. módosítás nem adatátviteli kiadás IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás nem adatátviteli kiadás IV. módosítás karbantartás kiadás IV. módosítás áramdíj IV. módosítás egyéb üzemeltetési kiadás IV. módosítás áramdíj IV. módosítás áfa kiadás IV. módosítás áramdíj IV. módosítás belföldi kiküldetés IV. módosítás egyéb üzemeltetési kiadás IV. módosítás nem adatátviteli kiadás IV. módosítás áramdíj IV. módosítás nem adatátviteli kiadás IV. módosítás karbantartás kiadás IV. módosítás egyéb készlet beszerzés IV. módosítás egyéb kommunikáció IV. módosítás nem adatátviteli kiadás IV. módosítás egyéb kommunikáció IV. módosítás gázdíj IV. módosítás egyéb kommunikáció IV. módosítás áramdíj IV. módosítás egyéb üzemeltetés IV. módosítás áramdíj IV. módosítás részmunk. rendsz. szem juttatások IV. módosítás részmunk. munkvégzés kapcs IV. módosítás részmunk. rendsz. szem juttatások IV. módosítás közalkalmazottak norm. jutalma IV. módosítás részmunk. rendsz. szem juttatások IV. módosítás közalk. kereset kiegészítése IV. módosítás egyéb üzemeltetési kiadások IV. módosítás hajtó és kenőanyag kiadások IV. módosítás állományba nem tartozók megbízási díja IV. módosítás közalk. alapilletménye IV. módosítás állományba nem tartozók megbízási díja IV. módosítás közalk. norm. jutalma IV. módosítás állományba nem tartozók megbízási díja IV. módosítás közalk. kereset kiegészítése IV. módosítás állományba nem tartozók megbízási díja IV. módosítás étk. hozzájár IV. módosítás állományba nem tartozók megbízási díja IV. módosítás táppénz IV. módosítás sz. h. a IV. módosítás norm. jutalom IV. módosítás sz. h. a IV. módosítás norm. jutalom

2010. évi terv (adatok ezer forintban) 4211001 - ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE ÖSSZESEN: 52 100 52 100

2010. évi terv (adatok ezer forintban) 4211001 - ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE ÖSSZESEN: 52 100 52 100 Költségvetési kiadások e 21.9.3. (adatok ezer 42111- ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE 1234 Egyéb építmények vásárlása, létesítése (Útberuházás) 38 4 38 4,% 182 Beruházás áfája 9 6 9 6,% Beruházás Összesen: 48 48,%

Részletesebben

TISZAUG KÖZSÉG ÖKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 4/2010(II.27.) RENDELETE

TISZAUG KÖZSÉG ÖKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 4/2010(II.27.) RENDELETE TISZAUG KÖZSÉG ÖKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 4/2010(II.27.) RENDELETE Tiszaug Község Önkormányzat 2009. évi költségvetésének megállapításáról szóló 1/2009. (II. 10.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

2010. évi terv (adatok ezer forintban) ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE ÖSSZESEN:

2010. évi terv (adatok ezer forintban) ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE ÖSSZESEN: ezer 42111- ÚT, AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉSE 1234 Egyéb építmények vásárlása, létesítése (Útberuházás) 38 4 38 4,% 182 Beruházás áfája 9 6 9 6,% Beruházás Összesen: 48 48,% 55219 Egyéb üzemeltetési szolgáltatás (tervezési

Részletesebben

TISZAUG KÖZSÉG ÖKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 8/2009(IV.01.) RENDELETE

TISZAUG KÖZSÉG ÖKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 8/2009(IV.01.) RENDELETE TISZAUG KÖZSÉG ÖKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 8/2009(IV.01.) RENDELETE Tiszaug Község Önkormányzat 2008. évi költségvetésének megállapításáról szóló 4/2008. (II. 15.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

Lepsény Nagyközségi Önkormányzat bevételei és kiadásai kormányzati funkciónként, illetve szakfeladatonként (eft)

Lepsény Nagyközségi Önkormányzat bevételei és kiadásai kormányzati funkciónként, illetve szakfeladatonként (eft) Lepsény Nagyközségi Önkormányzat bevételei és kiadásai kormányzati funkciónként, illetve szakfeladatonként (eft) Megnevezés Eredeti előirányzat 045160 Közutak üzemeltetése, fenntartása Karbantartási szolgáltatás

Részletesebben

Költségvetési kiadások 2009 év teljesítés

Költségvetési kiadások 2009 év teljesítés A rovat, tétel, altétel megnevezése, indoklása 2009. év eredeti előirányzat (adatok ezer forintban 2009. év módosított előirányzat (adatok ezer forintban) 2009. év 12.31- i teljesítés (adatok ezer forintban)

Részletesebben

10/2015.(IV.27.) önkormányzati rendelet az Önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásáról MELLÉKLETEK

10/2015.(IV.27.) önkormányzati rendelet az Önkormányzat évi költségvetésének végrehajtásáról MELLÉKLETEK 10/2015.(IV.27.) önkormányzati rendelet az Önkormányzat 2014. évi költségvetésének végrehajtásáról Hatályos: 2015. április 27-től MELLÉKLETEK 4 Pénzforgalmi mérleg MAGLÓD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 2014. ÉVI ÖSSZEVONT

Részletesebben

Önkormányzat Sárpilis 7145 Sárpilis, Béke tér 1. 1.oldal. 2014.költségvetési terv BEVÉTELEK

Önkormányzat Sárpilis 7145 Sárpilis, Béke tér 1. 1.oldal. 2014.költségvetési terv BEVÉTELEK Önkormányzat Sárpilis 7145 Sárpilis, Béke tér 1. 1.oldal 2014.költségvetési terv BEVÉTELEK 2014.terv Állami támogatás 11498 Szociális feladat kiegészítés 18839 Központosított támogatás Szerkezetátalakítási

Részletesebben

1.. 841403 város-, községgazdálkodási m.n.s. szolgáltatások. 841902 központi költségvetési befizetések. 882111 aktív korúak ellátása

1.. 841403 város-, községgazdálkodási m.n.s. szolgáltatások. 841902 központi költségvetési befizetések. 882111 aktív korúak ellátása Bocskaikert Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(III.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 5/2012. (II.6.) önkormányzati rendelet módosításáról Bocskaikerti

Részletesebben

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2014.(IV.22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 1/2013.(II.29.) önkormányzati rendelet módosításáról 1 KIHIRDETÉSI

Részletesebben

TISZAALPÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 11/2014.(VI.25.) sz. önkormányzati rendelete

TISZAALPÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 11/2014.(VI.25.) sz. önkormányzati rendelete TISZAALPÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2014.(VI.25.) sz. önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 5/2014.(II.20.) sz. önkormányzati rendeletének módosítására

Részletesebben

MAGYARCSANÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2015. (I. 30.) önkormányzati rendelete

MAGYARCSANÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2015. (I. 30.) önkormányzati rendelete MAGYARCSANÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2015. (I. 30.) önkormányzati rendelete Magyarcsanád Község Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Záradék: A rendelet megalkotás napja: 2015.

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2012. (XI.30.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetésének módosításáról

Bánk Község Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2012. (XI.30.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetésének módosításáról Bánk Község Önkormányzat Képviselő-testületének 17/2012. (XI.30.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012. évi költségvetésének módosításáról Bánk Község Önkormányzat Képviselő-testülete (továbbiakban:

Részletesebben

Bevételek forrásonkénti ill. működési és felhalmozási cél szerinti részletezése a költségvetési rendelet 4. -ához. Előirányzat Bevételi jogcímek

Bevételek forrásonkénti ill. működési és felhalmozási cél szerinti részletezése a költségvetési rendelet 4. -ához. Előirányzat Bevételi jogcímek 2. sz. melléklet Bevételek forrásonkénti ill. működési és felhalmozási cél szerinti részletezése a költségvetési rendelet 4. -ához Előirányzat Bevételi jogcímek Összesből Eredeti Működési Felhalmozási

Részletesebben

Tolmács Község Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. (XI.29.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetésének módosításáról

Tolmács Község Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. (XI.29.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetésének módosításáról Tolmács Község Önkormányzat Képviselő-testületének 15/2012. (XI.29.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012. évi költségvetésének módosításáról Tolmács Község Önkormányzat Képviselő-testülete (továbbiakban:

Részletesebben

Nagykarácsony Község Önkormányzata bevételeinek és kiadásainak mérlege 2012. évre

Nagykarácsony Község Önkormányzata bevételeinek és kiadásainak mérlege 2012. évre 2011. 2012. % BEVÉTELEK: INTÉZMÉNYI MŰKÖDÉSI BEVÉTELEK 3050 3100 101,6 EGYÉB SAJÁTOS BEVÉTELEK 1650 1910 115,8 ÖNKORMÁNYZATOK SAJÁTOS MŰKÖDÉSI BEVÉTELE 67062 59958 89,4 ebből: - Helyi adók, bírságok, pótlékok,

Részletesebben

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2014.(VIII.26.) önkormányzati rendelet a 2014. évi költségvetés módosításáról Hatályos: 2014. augusztus 27-től Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2014.(VIII.26.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

Salomvár Község Önkormányzatának 2013. évi módosított költségvetés-tervezete

Salomvár Község Önkormányzatának 2013. évi módosított költségvetés-tervezete Salomvár Község Önkormányzatának 2013. évi módosított költségvetés-tervezete Bevételek: ezer Ft Eredeti előirányzat Javasolt mód Módosított 370 000 Szennyvíz gyűjtése, tisztítása Működési célú pénzeszközátadás

Részletesebben

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 10/2018.(VIII.21.) önkormányzati rendelete 1

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 10/2018.(VIII.21.) önkormányzati rendelete 1 10/2018.(VIII.21.) önkormányzati rendelet az önkormányzat 2018. évi költségvetéséről szóló 2/2018.(II.19.) önkormányzati rendelet módosításáról Hatályos: 2018. augusztus 22-étól Maglód Város Önkormányzat

Részletesebben

Tételek Kiadás Saját bevételek 01 Feladat összesen: 30.000 51.808. Bérek Egyéb Alkalmi mb. Üzemeltetés Szolgáltatás Áfa és egyéb Befizetések

Tételek Kiadás Saját bevételek 01 Feladat összesen: 30.000 51.808. Bérek Egyéb Alkalmi mb. Üzemeltetés Szolgáltatás Áfa és egyéb Befizetések 1. melléklet a /2012. ( ) önkormányzati rendelethez 2011. évi költségvetés CÍMREND Jogcím: I. Szálka Község Önkormányzata II. Szálkai Német Kisebbségi Önkormányzat I. Szálka Község Önkormányzata Kötelező

Részletesebben

1. napirendi pont. Tisztelt Képviselő-testület!

1. napirendi pont. Tisztelt Képviselő-testület! 1. napirendi pont Tárgy: Tiszaug Község Önkormányzata 2013. évi költségvetéséről szóló rendelet II. módosításának jóváhagyásáról Előterjesztő: Sinka Ferenc polgármester Ikt. szám: 167-65/2013. Előterjesztés

Részletesebben

ZEBECKE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

ZEBECKE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ZEBECKE KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2013. (XI.05.) önkormányzati R E N D E L E T E az önkormányzat 2013. évi költségvetésének módosításáról Zebecke Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

1. (1) A 6/2013.(II.20.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 2. (1) és (4) bekezdéseinek helyébe az alábbi rendelkezések lépnek:

1. (1) A 6/2013.(II.20.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 2. (1) és (4) bekezdéseinek helyébe az alábbi rendelkezések lépnek: Sajóivánka községi Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2014.(IV.23.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2013.évi költségvetéséről szóló 6/2013.(II.20.) önkormányzati rendelet módosításáról Sajóivánka

Részletesebben

Sáránd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 18/2013. ( IX.23. ) KT. sz. rendelete

Sáránd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 18/2013. ( IX.23. ) KT. sz. rendelete Sáránd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 18/2013. ( IX.23. ) KT. sz. rendelete Sáránd Község Önkormányzat Képviselő-testületének az 5/2010.(XI.16.) KT sz. rendeletével elfogadott Szervezeti és

Részletesebben

1.melléklet az /2018.( )önkormányzati rendelethez Káptalantóti Község Önkormányzata évi költségvetés összevont mérlege

1.melléklet az /2018.( )önkormányzati rendelethez Káptalantóti Község Önkormányzata évi költségvetés összevont mérlege Sorszám 1 2 3 4 Eredeti előirányzat 1. Működési bevételek összesen: 31 522 201 2. B1 Működési célú támogatások államháztartáson belülről 21 113 201 3. B3 Közhatalmi bevételek 9 850 000 4. B4 Működési bevételek

Részletesebben

Enese Község Önkormányzata költségvetésének 2012.évi kiadásai

Enese Község Önkormányzata költségvetésének 2012.évi kiadásai 2012 (Ft-ban) 2012 (eft-ban) 360000 Víztermelés, -kezelés, - ellátás Víz- és csatornadíjak 50 000 50 Áfa 13 500 14 Szakfeladat összesen 63 500 64 562912 Óvodai intézményi étkeztetés Vásárolt élelmezés

Részletesebben

állapítja meg. (4) A 2. -ban megállapított kiadási előirányzatból

állapítja meg. (4) A 2. -ban megállapított kiadási előirányzatból Vadna község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2018.(V.30.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2017.évi költségvetéséről szóló 2/2017.(II.28.) önkormányzati rendelet módosításáról Vadna község

Részletesebben

Enese Község Önkormányzata költségvetésének 2013.évi kiadásai

Enese Község Önkormányzata költségvetésének 2013.évi kiadásai 2013 (Ft-ban) 2013 (eft-ban) 360000 Víztermelés, -kezelés, - ellátás Víz- és csatornadíjak 65 000 65 Áfa 17 550 18 Szakfeladat összesen 82 550 83 562912 Óvodai intézményi étkeztetés Vásárolt élelmezés

Részletesebben

1. Napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-i soros ülésére

1. Napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének február 28-i soros ülésére 1. Napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. február 28-i soros ülésére Előterjesztés címe és tárgya: Csabdi Község Önkormányzat 2016. évi költségvetési rendeletének

Részletesebben

Önkormányzati szintű bevételek 2015. évi

Önkormányzati szintű bevételek 2015. évi 2. melléklet a /2015.( ) önkormányzati rendelethez Önkormányzati szintű bevételek 2015. évi 2015. évi előirányzat Polgármesteri Megnevezés Önkormányzat Hivatal, intézmények Összesen 1. Helyi önkormányzatok

Részletesebben

2. A rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba, de rendelkezéseit 2015. január 1-jétőlkell alkalmazni. címzetes főjegyző

2. A rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba, de rendelkezéseit 2015. január 1-jétőlkell alkalmazni. címzetes főjegyző Vadna községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2015.(III.30.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015.évi költségvetéséről szóló 1/2015.(II.24.) önkormányzati rendelet módosításáról 1 Vadna községi

Részletesebben

ALAPOKMÁNY. Költségvetési gazdálkodási formája: Önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szerv

ALAPOKMÁNY. Költségvetési gazdálkodási formája: Önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szerv Szentkirály községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2014. (II.18.) önkormányzati rendelete Szentkirály Község Önkormányzata 2014. évi költségvetésének megállapításáról ALAPOKMÁNY Intézmény megnevezése:

Részletesebben

Számszaki mellékletek

Számszaki mellékletek Számszaki mellékletek az önkormányzat 215. évi költségvetéséről szóló 1/215.(II.16.) önkormányzati rendelethez (egységes szerkezetben) Hatályos: 215. november 24-től 1 Pénzforgalmi mérleg MAGLÓD VÁROS

Részletesebben

KISLÉTA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. A 2010. évi költségvetés teljesítéséről szóló első félévi beszámolója

KISLÉTA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. A 2010. évi költségvetés teljesítéséről szóló első félévi beszámolója KISLÉTA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT A 2010. évi költségvetés teljesítéséről szóló első félévi beszámolója Kisléta Község Önkormányzat Képviselőtestülete az Államháztartásról szóló többször módosított 1992.évi

Részletesebben

Cirák Község Önkormányzata Képviselő-testület 1. számú melléklet A kiadási jogcímek részletezése

Cirák Község Önkormányzata Képviselő-testület 1. számú melléklet A kiadási jogcímek részletezése Cirák Község Önkormányzata Képviselő-testület 1. számú melléklet A kiadási jogcímek részletezése 2013. évi TERV Személyi juttatások EI 10 886 - rendszeres sz.j. 4 339 - nem rendszeres sz.j. 2 870 - külső

Részletesebben

Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2011.(II.15.) rendelete az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről

Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2011.(II.15.) rendelete az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2011.(II.15.) rendelete az önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Csengőd Község Önkormányzata Képviselőtestülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990.

Részletesebben

Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 26-i soros ülésére

Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 26-i soros ülésére 5. napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 26-i soros ülésére Előterjesztés címe és tárgya: Csabdi Község Önkormányzat 2014. évi költségvetési rendeletének

Részletesebben

(1) A Képviselő-testület az önkormányzat évi költségvetésének. a.) tárgyévi költségvetési bevételét

(1) A Képviselő-testület az önkormányzat évi költségvetésének. a.) tárgyévi költségvetési bevételét Szálka Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2015. (X. 1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről szóló 2/2015. (II. 27.) rendelet módosításáról Szálka Község Önkormányzatának

Részletesebben

AZ ÖNKORMÁNYZAT ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL

AZ ÖNKORMÁNYZAT ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2/2014. ( II.06.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL Egyházashollós Község Önkormányzati Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

1. Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya kiterjed az önkormányzatra, valamint annak költségvetési szerveire.

1. Általános rendelkezések. 1. A rendelet hatálya kiterjed az önkormányzatra, valamint annak költségvetési szerveire. Tiszasas Község Önkormányzat Képviselő-testülete 3/2015. (III.13.) számú rendelete Tiszasas Község Önkormányzata 2015. évi költségvetése Tiszasas Község Önkormányzat képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

SZEMÉLYI JUTTATÁSOK. 1 Köztisztviselők alapilletménye 13234 13 234 5 275 Főállású polgármester alapilletménye(tiszteletd

SZEMÉLYI JUTTATÁSOK. 1 Köztisztviselők alapilletménye 13234 13 234 5 275 Főállású polgármester alapilletménye(tiszteletd s.sz. SZEMÉLYI JUTTATÁSOK Eredeti előir. Módosított előir. Tény 1 Köztisztviselők alapilletménye 13234 13 234 5 275 2 Főállású polgármester alapilletménye(tiszteletd Közalkalmazottak alapilletménye 5107

Részletesebben

HORT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

HORT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK HORT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2015. (II.11.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.11.) önkormányzati

Részletesebben

2.. Ez a rendelet a április 18.-án lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti.

2.. Ez a rendelet a április 18.-án lép hatályba és az azt követő napon hatályát veszti. ALMÁSFÜZITŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 9/2012.(IV.18.) Önkormányzati rendelete a Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 13/2010. (XI.29.) Önkormányzati rendeletének módosításáról Almásfüzitő

Részletesebben

Felhalmozási bevételek összesen: BEVÉTELEK összesen:

Felhalmozási bevételek összesen: BEVÉTELEK összesen: 6 B C D. melléklet a /. (V.. )önkormányzati rendelethez. melléklet az /. (III.. )önkormányzati rendelethez Megnevezés. évi költségvetési mérlege adatok (ezer Ft) módosított adatok (ezer Ft) Működési bevételek

Részletesebben

4/2016 (IV.28..) DIÓSJENŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. az önkormányzat évi zárszámadásáról

4/2016 (IV.28..) DIÓSJENŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. az önkormányzat évi zárszámadásáról 4/2016 (IV.28..) DIÓSJENŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE az önkormányzat 2015. évi zárszámadásáról Hatályos: -tól A helyi önkormányzatok és szerveik, a köztársasági

Részletesebben

Süttő Község Önkormányzat 2014. évi költségvetési összevont bevételei. ezer forint

Süttő Község Önkormányzat 2014. évi költségvetési összevont bevételei. ezer forint Süttő Község Önkormányzat 2014. évi költségvetési összevont bevételei 1.melléklet Bevételi jogcím ezer forint 2 3 I. Műkéödési célú támogatás államháztartáson belül 136 999 1. Önkormányzatok műköldési

Részletesebben

Pölöske Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Pölöske Község Önkormányzat Képviselő-testületének Pölöske Község Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2009(IX.15.) számú rendelet a Pölöske Község Önkormányzat a képviselő-testület és szervei szervezeti és működési szabályzatáról szóló 4/2007(III.27.)

Részletesebben

aa) működési költségvetési bevételét - ebből előző évi pénzmaradvány ,- E Ft

aa) működési költségvetési bevételét - ebből előző évi pénzmaradvány ,- E Ft Szálka Község Önkormányzata képviselő-testületének 2/2016. (II. 18.) önkormányzati rendelete Szálka Község Önkormányzata képviselő-testületének 2015. évi költségvetéséről szóló 2/2015. (II. 27.) önkormányzati

Részletesebben

Általános rendelkezések. A rendelet hatálya a Képviselő-testületre, annak bizottságaira, az önkormányzatra és az önkormányzati hivatalra terjed ki.

Általános rendelkezések. A rendelet hatálya a Képviselő-testületre, annak bizottságaira, az önkormányzatra és az önkormányzati hivatalra terjed ki. NYÁRLŐRINC KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (III. 29.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT 2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL SZÓLÓ TÖBBSZÖR MÓDOSÍTOTT 1/2012. (II. 16.) ÖR RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL

Részletesebben

Rendelet hatálya 1.. Költségvetés címrendje 2..

Rendelet hatálya 1.. Költségvetés címrendje 2.. 1 Szalkszentmárton Község Önkormányzat Képviselő-testülete 3/2012.(II.23.) számú önkormányzati rendelete Szalkszentmárton Község önkormányzata és intézményeinek 2012. évi költségvetéséről Szalkszentmárton

Részletesebben

7. A képviselő-testület a Csöglei Közös Önkormányzati Hivatal fenntartásához 2 944 ezer forinttal járul hozzá.

7. A képviselő-testület a Csöglei Közös Önkormányzati Hivatal fenntartásához 2 944 ezer forinttal járul hozzá. Csögle község Önkormányzata képviselő-testületének 2/2013.(II.28.) önkormányzati rendelete Csögle község képviselő-testületének a 2013. évi költségvetéséről (egységes szerkezetben 2013. szeptember 27.

Részletesebben

ALAPOKMÁNY. Költségvetési gazdálkodási formája: Önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szerv

ALAPOKMÁNY. Költségvetési gazdálkodási formája: Önállóan működő és gazdálkodó költségvetési szerv Szentkirály községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2016. (II.18.) önkormányzati rendelete Szentkirály Község Önkormányzata 2016. évi költségvetésének megállapításáról ALAPOKMÁNY Intézmény megnevezése:

Részletesebben

Magyargéc Község Önkormányzatának 2012. évi költségvetése. 841126 Önkormányzatok igazgatási tevékenysége

Magyargéc Község Önkormányzatának 2012. évi költségvetése. 841126 Önkormányzatok igazgatási tevékenysége 2.számú melléklet Magyargéc Község Önkormányzatának 2012. évi költségvetése 841126 Önkormányzatok igazgatási tevékenysége Létszám: 1 fő polgármester, 1 fő 4 órás MT alapján 37325 Működési c. pe. átadás

Részletesebben

Ágfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2012.(II.10.) rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről.

Ágfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2012.(II.10.) rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről. Ágfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2012.(II.10.) rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről. Ágfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete (továbbiakban: képviselő -testület)

Részletesebben

1. melléklet a 4/2014. (V.8.) önkormányzati rendelethez

1. melléklet a 4/2014. (V.8.) önkormányzati rendelethez 1. melléklet a 4/2014. (V.8.) önkormányzati rendelethez Somlóvásárhely Község Önkormányzatának és intézményeinek pénzügyi mérlege Önkormányzat és intézményei összesen A B C D E F G H 1 BEVÉTELEK EredetiMódosítottTeljesítés

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATOK ÉS TÖBBCÉLU KISTÉRSÉGI TÁRSULÁSOK IGAZGATÁSI TEVÉKENYSÉGE

ÖNKORMÁNYZATOK ÉS TÖBBCÉLU KISTÉRSÉGI TÁRSULÁSOK IGAZGATÁSI TEVÉKENYSÉGE Költségvetés 2012. év Kiadások Pápateszér Önkormányzat Létszámkeret: 2 fő 841126 ÖNKORMÁNYZATOK ÉS TÖBBCÉLU KISTÉRSÉGI TÁRSULÁSOK IGAZGATÁSI TEVÉKENYSÉGE Rendszeres személyi juttatások Alapilletvmények

Részletesebben

1. (1) Az 1/2015.(II.15.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 2. (1) és (4) bekezdéseinek helyébe az alábbi rendelkezések lépnek:

1. (1) Az 1/2015.(II.15.) önkormányzati rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 2. (1) és (4) bekezdéseinek helyébe az alábbi rendelkezések lépnek: Szuhakálló községi Önkormányzat Képviselő-testületének 11/2015.(IX.10.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015.évi költségvetéséről szóló 3/2015.(II.15.) önkormányzati rendelet módosításáról Szuhakálló

Részletesebben

1. Általános rendelkezések. A rendelet hatálya az önkormányzatra, valamint az önkormányzat költségvetési szerveire terjed

1. Általános rendelkezések. A rendelet hatálya az önkormányzatra, valamint az önkormányzat költségvetési szerveire terjed Tiszasas Község Önkormányzatának Polgármesterétől Előterjesztés Tiszasas Község Önkormányzat képviselő-testületének 2013. február -i ülésére Tiszasas Község Önkormányzat 2013. évi költségvetése tárgyában

Részletesebben

Told Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2/2014. (II. 20.) önkormányzati rendelete Told Község Önkormányzata 2014. évi költségvetéséről

Told Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2/2014. (II. 20.) önkormányzati rendelete Told Község Önkormányzata 2014. évi költségvetéséről Told Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2014. (II. 20.) önkormányzati rendelete Told Község Önkormányzata 2014. évi költségvetéséről Told Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Magyarország

Részletesebben

Fülesd, 2011. augusztus 22. Záradék: A rendelet kihirdetésének időpontja 2011. augusztus 23. Dr. Birta Zsuzsanna. Körjegyző

Fülesd, 2011. augusztus 22. Záradék: A rendelet kihirdetésének időpontja 2011. augusztus 23. Dr. Birta Zsuzsanna. Körjegyző F Ü L E S D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T É N E K 1 1 / 2 0 1 1. ( V I I I. 2 3. ) ö n k o r m á n y z a t i r e n d e l e t A Z Ö N K O R M Á N Y Z A T 2 0

Részletesebben

Ártánd Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Ártánd Község Önkormányzat Képviselő-testületének Ártánd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015. (II. 26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről (a 9/2015. (VIII. 13.) önkormányzati rendelettel egységes szerkezetben)

Részletesebben

1. A Címrend az 1. melléklet szerinti tartalommal módosul. 2. Az Önkormányzat pénzügyi mérlege a 2. melléklet szerint módosul.

1. A Címrend az 1. melléklet szerinti tartalommal módosul. 2. Az Önkormányzat pénzügyi mérlege a 2. melléklet szerint módosul. Petneháza Község Önkormányzata Képviselőtestületének 3/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete a Petneháza Község Önkormányzatának költségvetéséről szóló 4/2012. (II.27.) rendelet módosításáról Petneháza

Részletesebben

BARLAHIDA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK. 4/2013. (IV.30.) önkormányzati RENDELETE

BARLAHIDA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK. 4/2013. (IV.30.) önkormányzati RENDELETE BARLAHIDA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.30.) önkormányzati RENDELETE az önkormányzat 2012. évi költségvetésének végrehajtásáról Barlahida Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

FERTŐSZENTMIKLÓS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK. 3/2016. (III.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

FERTŐSZENTMIKLÓS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK. 3/2016. (III.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről FERTŐSZENTMIKLÓS VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 3/2016. (III.1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Fertőszentmiklós Városi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Az 1/2008 (II.21.) számú rendelet (továbbiakban: Rendelet) 1. szövegrészéből a Polgármesteri Hivatal megnevezés hatályát veszti.

Az 1/2008 (II.21.) számú rendelet (továbbiakban: Rendelet) 1. szövegrészéből a Polgármesteri Hivatal megnevezés hatályát veszti. Zók Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 4/2008 (IV.03.) számú rendelete az önkormányzat 2008. évi költségvetéséről szóló 1/2008.(II.21.)számú rendelet módosításáról Zók Község Önkormányzata Képviselő

Részletesebben

Báta Község Önkormányzata 7149 Báta, Fő u. 147. 2015. Évi költségvetés terv

Báta Község Önkormányzata 7149 Báta, Fő u. 147. 2015. Évi költségvetés terv Báta Község Önkormányzata 7149 Báta, Fő u. 147. 2015. Évi költségvetés terv (adatok ezer Ft-ban) BEVÉTELEK 2014.tény 2015. Terv 9111 Helyi önk. műk. Ált. támogatása 50 034 14 088 9112 Települési önk. Köznevelési

Részletesebben

(2) Az önkormányzat alaptevékenységének szakfeladatszám szerinti besorolását a 3. függelék tartalmazza.

(2) Az önkormányzat alaptevékenységének szakfeladatszám szerinti besorolását a 3. függelék tartalmazza. Pusztavám Község Önkormányzata Képviselő-testületének 6/2012. (IV.26.) önkormányzati rendelete a Képviselő-testület Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 7/2011.(IV.28.) önkormányzati rendelete módosításáról

Részletesebben

Alcsútdoboz Település Önkormányzat Képviselő-testületének november 29-i soros ülésére

Alcsútdoboz Település Önkormányzat Képviselő-testületének november 29-i soros ülésére E LŐTERJESZTÉS Alcsútdoboz Település Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 29-i soros ülésére Előterjesztés címe és tárgya: Alcsútdoboz Település Önkormányzat 2013. évi költségvetési rendeletének

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára Rendelet Önkormányzati Rendeletek Tára Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 12/2011.(V.09.) Rendelet típusa: Módosító Rendelet címe: Medgyesbodzás Község Önkormányzat Képviselőtestületének 12/2011.(V.09.)

Részletesebben

1. A rendelet hatálya 1. A rendelet hatálya az Önkormányzat és az irányítása alá tartozó költségvetési szervekre, intézményekre terjed ki.

1. A rendelet hatálya 1. A rendelet hatálya az Önkormányzat és az irányítása alá tartozó költségvetési szervekre, intézményekre terjed ki. Tiszaalpár Nagyközségi Önkormányzatának 16/2014.(IX.16.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 5/2014.(II.20.) számú önkormányzati rendelet módosításáról Tiszaalpár Nagyközségi

Részletesebben

Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testülete Polgármesteri Hivatala alapító okirata

Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testülete Polgármesteri Hivatala alapító okirata 2. sz. melléklet a 114/2009. (VIII. 27.) sz. KT. határozathoz. Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testülete Polgármesteri Hivatala alapító okirata /egységes szerkezetben / Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

1.számú melléklet. Módosított Teljesítés %

1.számú melléklet. Módosított Teljesítés % 1.számú melléklet Nagybakónak Község Önkormányzatának 2011. évi bevételei (ezer Ft-ban) 2011. évi Teljesítés % 1.Intézményi bevételek Közhatalmi bevételek 0 0 23 Áru és készletértékesítés 0 0 69 egyéb

Részletesebben

MEZŐKOVÁCSHÁZA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. a évi költségvetésről szóló. 2/2013. (II. 19.) sz. önkormányzati R E N D E L E T E

MEZŐKOVÁCSHÁZA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. a évi költségvetésről szóló. 2/2013. (II. 19.) sz. önkormányzati R E N D E L E T E 0 MEZŐKOVÁCSHÁZA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK a 2013. évi költségvetésről szóló 2/2013. (II. 19.) sz. önkormányzati R E N D E L E T E Egységes szerkezetben: a 8/2013. (III. 26.), 18/2013.

Részletesebben

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2015. (IX.25.) önkormányzati rendelete

Sarkadkeresztúr Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2015. (IX.25.) önkormányzati rendelete Sarkadkeresztúr Község Önkormányzata Képviselő-testületének 8/201 (IX.2) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 3/201 (III.1) önkormányzati rendelet áról Sarkadkeresztúr Község

Részletesebben

Kommunális feladatok. Kiadás 2009.év Bojt. Szakfeladat Számlaszám M e g n e v e z é s. 631211 Helyi közutak üzemeltetése, fenntartása

Kommunális feladatok. Kiadás 2009.év Bojt. Szakfeladat Számlaszám M e g n e v e z é s. 631211 Helyi közutak üzemeltetése, fenntartása Kommunális feladatok Kiadás 2009.év Bojt 631211 Helyi közutak üzemeltetése, fenntartása 54 57 Dologi kiadások 54218 Karbantartás, kisjavítás 1 000 56111 Vásárolt termékek, szolgáltatások ÁFA 20 % 200 1

Részletesebben

1 CSANÁDAPÁCA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 3/2013. (II.14.) önkormányzati R E N D E L E T E

1 CSANÁDAPÁCA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 3/2013. (II.14.) önkormányzati R E N D E L E T E 1 CSANÁDAPÁCA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2013. (II.14.) önkormányzati R E N D E L E T E Csanádapáca község 2012. évi költségvetéséről szóló 5/2012. (II.16.) önkormányzati rendeletének

Részletesebben

Báta Község Önkormányzata Képviselő-testületének./2013.(.) önkormányzati rendelete a 2012. évi költségvetésről

Báta Község Önkormányzata Képviselő-testületének./2013.(.) önkormányzati rendelete a 2012. évi költségvetésről Báta Község Önkormányzata Képviselőtestületének./2013.(.) önkormányzati rendelete a 2012. évi költségvetésről Báta Községi Önkormányzata Képviselőtestülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV.

Részletesebben

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ

ÉVES KÖLTSÉGVETÉSI BESZÁMOLÓ Fejezeti jellemző adatok Önkormányzati jellemző adatok 08 ${pukorzet} 0428 fejezet cím/alcím megye pénzügyi körzet 74 településtípus A fejezet megnevezése, székhelye: A megye megnevezése, önkormányzat

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S TÁRGY: Szálka Község Önkormányzata Képviselő-testületének /2012.(.) önkormányzati rendelete E L Ő T E R J E S Z T É S SZÁLKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. szeptember -i ÜLÉSÉRE ELŐTERJESZTŐ:

Részletesebben

Halmaj Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Halmaj Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Halmaj Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében

Részletesebben

Szakfeladat Számlaszám Megnevezés. 516 Rendszeres személyi juttatások 3 fő

Szakfeladat Számlaszám Megnevezés. 516 Rendszeres személyi juttatások 3 fő Kiadás Told 2009. év Szakfeladat Számlaszám Megnevezés 624000 Óvoda konyha 516 Rendszeres személyi juttatások 3 fő 511112 Jan.- Febr. 258 000 Ft x 2 hó= 516 000 516 514142 Étkezési hozzájárulás 3 fő x

Részletesebben

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2016.(VIII.22.) önkormányzati rendelet az önkormányzat 2016. évi költségvetésének módosításáról Hatályos: 2016. augusztus 23-tól Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2016.(VIII.22.) önkormányzati

Részletesebben

Balatonederics Község Önkormányzata. Képviselő-testületének. 5/2015. (IV.07.) Önkormányzati rendelete

Balatonederics Község Önkormányzata. Képviselő-testületének. 5/2015. (IV.07.) Önkormányzati rendelete Balatonederics Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2015. (IV.07.) Önkormányzati rendelete Balatonederics község Önkormányzatnak 2015. évi költségvetéséről szóló 2/2015. (II.27.) önkormányzati

Részletesebben

Önkormányzati szintű bevételek évi

Önkormányzati szintű bevételek évi 2. melléklet a 6/2014.(II. 26.) önkormányzati rendelethez Önkormányzati szintű bevételek 2014. évi 2014. évi előirányzat Sorszám Megnevezés Önkormányzat Polgármesteri Hivatal, Összesen intézmények 1. Helyi

Részletesebben

Mátraverebély Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.05.) önkormányzati rendelete a

Mátraverebély Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.05.) önkormányzati rendelete a Mátraverebély Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.05.) önkormányzati rendelete a Mátraverebély Községi Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről és a költségvetés vitelének szabályairól.

Részletesebben

Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete a évi költségvetése végrehajtásáról

Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete a évi költségvetése végrehajtásáról Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014.(V.13.) önkormányzati rendelete a 2013. évi költségvetése végrehajtásáról 2 Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Sülysáp Város Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2014. (II. 21.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Sülysáp Város Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2014. (II. 21.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Sülysáp Város Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2014. (II. 21.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Sülysáp Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

MAGYARCSANÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete

MAGYARCSANÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete MAGYARCSANÁD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete Magyarcsanád Község Önkormányzat költségvetéséről, módosításáról és végrehajtásának rendjéről szóló 1/2014.

Részletesebben

A R. 39. (1) bekezdésében a

A R. 39. (1) bekezdésében a Farkaslyuk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 5/2013.(IV.10.) önkormányzati rendelete Farkaslyuk Község Önkormányzatának Képviselő-testülete és Szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló

Részletesebben

[A Képviselő-testület Felsőlajos Község Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) 2014. évi költségvetésének]

[A Képviselő-testület Felsőlajos Község Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) 2014. évi költségvetésének] Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 13/2014. (XII. 10.) önkormányzati rendelete a 2014. évi költségvetésről szóló 2/2014. (II. 06.) önkormányzati rendelet módosításáról Felsőlajos Község

Részletesebben

2. Beszámoló a évi költségvetés I. félévi teljesítéséről augusztus 16. ELŐTERJESZTÉS

2. Beszámoló a évi költségvetés I. félévi teljesítéséről augusztus 16. ELŐTERJESZTÉS 2. Beszámoló a 2018. évi költségvetés I. félévi teljesítéséről 2018. augusztus 16. ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. augusztus 16-ai ülésére 2. napirend Napirend tárgya:

Részletesebben

I. FEJEZET Általános rendelkezések

I. FEJEZET Általános rendelkezések Kozármisleny Város Önkormányzat képviselő-testületének 1/2015. (II.02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat és intézményei 2015. évi költségvetéséről Kozármisleny Város Önkormányzat képviselő-testülete

Részletesebben

KISSZIGET KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

KISSZIGET KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK KISSZIGET KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11/2013. (XII.31.) önkormányzati R E N D E L E T E az önkormányzat 2013. évi költségvetésének módosításáról Kissziget Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Bánhorváti Községi Önkormányzat képviselő-testületének. 10/2014. (V. 5.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat

Bánhorváti Községi Önkormányzat képviselő-testületének. 10/2014. (V. 5.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat Bánhorváti Községi Önkormányzat képviselő-testületének Hatályos:2014-05-06 -tól Bánhorváti Községi Önkormányzat képviselő-testületének 10/2014. (V. 5.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi

Részletesebben

Előterjesztés A Rábapatona Község Önkormányzata háromnegyed éves gazdálkodásáról szóló tájékoztatóhoz

Előterjesztés A Rábapatona Község Önkormányzata háromnegyed éves gazdálkodásáról szóló tájékoztatóhoz számú napirend a Képviselő testület 2014. október 29-i ülésén Előterjesztés A Rábapatona Község Önkormányzata 2014. háromnegyed éves gazdálkodásáról szóló tájékoztatóhoz Tisztelt Képviselő testület! Ezúton

Részletesebben

Szálka Község Önkormányzata képviselő-testületének 3/2015. (IV. 30.) önkormányzati rendelete a 2014. évi költségvetés végrehajtásáról

Szálka Község Önkormányzata képviselő-testületének 3/2015. (IV. 30.) önkormányzati rendelete a 2014. évi költségvetés végrehajtásáról Szálka Község Önkormányzata képviselő-testületének 3/2015. (IV. 30.) önkormányzati rendelete a 2014. évi költségvetés végrehajtásáról Szálka Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Magyarország helyi

Részletesebben

Összesítő riport. Riportoló intézmény: KENDERES VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT. Szűrési feltételek. Csoportosítási feltételek. Pénzügyi körzet 0301

Összesítő riport. Riportoló intézmény: KENDERES VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT. Szűrési feltételek. Csoportosítási feltételek. Pénzügyi körzet 0301 Összesítő riport Riportoló intézmény: KENDERES VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT Szűrés Szűrési feltételek Érték Csoportosítási feltételek Csoportosítás Pénzügyi körzet 0301 Érték - 1 - Tartalomjegyzék Szám Űrlap megnevezés

Részletesebben

2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉS

2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉS 215. ÉVI KÖLTSÉGVETÉS DOZMAT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Helyi Önkormányzat: DOZMAT KSH Kód: 1 8 1 6 1 5 1 Törzsszám: 4 2 3 7 7 1 Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal 9791 Torony, Rohonczi u. 6. Tel.: 94/54-521

Részletesebben

2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉS

2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉS 213. ÉVI KÖLTSÉGVETÉS DOZMAT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Helyi Önkormányzat: DOZMAT KSH Kód: 1 8 1 6 1 5 1 Törzsszám: 4 2 3 7 7 1 Toronyi Közös Önkormányzati Hivatal 9791 Torony, Rohonczi u. 6. Tel.: 94/54-521

Részletesebben

Kazincbarcika Város Önkormányzata 9/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Kazincbarcika Város Önkormányzata 9/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Kazincbarcika Város Önkormányzata 9/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Kazincbarcika Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2)

Részletesebben