A évi és a évi költségvetés I. félévi főösszegének, bevételeinek és kiadásainak összehasonlítása. Kiadások teljesítése

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A évi és a évi költségvetés I. félévi főösszegének, bevételeinek és kiadásainak összehasonlítása. Kiadások teljesítése"

Átírás

1 Tisztelt Képviselőtestület! A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének főösszegét a 5/2013.(II.28.) önkormányzati rendeletében E Ft-ban állapította meg. Az eredeti egy alkalommal került módosításra a 16/2013. (VI.27.) önkormányzati rendelettel, melynek során a főösszeg E Ft-ra változott. A módosított hoz viszonyítva a bevételek ( E Ft) 57,5 %-os, a kiadások ( E Ft) 45,8 %-os teljesítést mutatnak. A évi és a évi költségvetés I. félévi főösszegének, bevételeinek és kiadásainak összehasonlítása E Ft-ban I. félév (E Ft-ban) I. félév (E Ft-ban) Költségvetés eredeti a Költségvetés módosított a Bevételek teljesítése Kiadások teljesítése A bevételi ok és teljesítések alakulását az 1. sz. melléklet, a kiadásokat a 2.,3. és a 4. sz. melléklet, a I. félévi összevont költségvetési mérleget a 5. sz. melléklet, a bevételi és kiadási ok felhasználási ütemtervét és teljesítését a 6. sz. melléklet, az európai uniós alapokból és központi költségvetési terhére finanszírozott projektek kiadásait és bevételeit a 7. sz. melléklet tartalmazza. A részletes adatokat áttekintve a következők állapíthatók meg a költségvetés I. félévi végrehajtásáról: BEVÉTELEK Az intézményi működési bevételeknél 51,3 %-os teljesítés állapítható meg. Az intézmények részére az éves költségvetési támogatás 41,2 %-a került kiutalásra.

2 2 Helyi iparűzési adó Előirányzat¹ Előírás² Összes befizetés³ EFt EFt EFt Utalás saját költségvetésnek 4 : EFt A saját költségvetésnek utalt bevételt az hoz viszonyítva a teljesítés 39,3 %. Az adózók száma május 31-ig teljesítendő évi bevallások adatai: ig benyújtott és feldolgozott bevallások száma db összes számolt adó EFt előző évi összes előírt adó (előleg+feltöltés) EFt összes módosítás EFt évi összes adóelőleg EFt Ebből: II. félévre előírt előleg EFt A 2013.évi adóelőleg EFt-tal kevesebb a év ugyanezen időszakában előírt előlegnél. Fenti adatok a késedelmesen benyújtott bevallások feldolgozása következtében kis mértékben változhatnak ugyan, de az eddig befolyt és a várható bevételeket figyelembe véve az teljesülése bizonytalan. A vállalkozások likviditási helyzete következtében jelentős mértékben megemelkedett az engedélyezett részletfizetések száma, az adónemben 16 vállalkozás részére ,- Ftra engedélyeztünk részletfizetést éven belüli teljesítéssel, így ezek realizálása is nagymértékben befolyásolja tervezett bevételeink teljesülését. A december 20-ig esedékes feltöltési kötelezettség bevallása és előírása szintén hatással van az teljesülésére, ennek mértékét nem lehet megbecsülni, mivel az a vállalkozások adott évi árbevételének alakulásától függ. Gépjárműadó* Előirányzat¹ Előírás² Összes befizetés³ EFt EFt EFt Utalás saját költségvetésnek (40%) 4 : EFt Kincstári számlára átutalás (60%): EFt *a beszámolóban az adóbevételeknél használt fogalmak: l az önkormányzat költségvetésében tervezett módosított 2 az adózók részére előírt adó befizetési kötelezettség /bruttó elszámolás szerint/ 3 az adózók által tárgyévben teljesített összes befizetés /bruttó elszámolás szerint/ 4 az adó számlákról a költségvetési elszámolási számlára átutalt összeg

3 3 A saját költségvetésnek utalt összeg aránya az hoz viszonyítva 45,4 %. Az adózók száma 9 497, az adóztatott gépjárművek száma db, mely az előző év azonos időszakához képest megközelítőleg db gépjárművel kevesebb. A megállapított kedvezmény összege: EFt, adómentesség címén törölt adó: EFt. Magánszemélyek kommunális adója Előirányzat Előírás Összes befizetés 100 EFt 147 EFt 18 EFt Utalás saját költségvetésnek: 18 eft A költségvetési számlára átutalásra került összeg és az aránya 18 %. 2 adózó részére 44 EFt-ra részletfizetést engedélyeztünk, melynek teljesítése a következő évben várható. Építményadó Előirányzat Előírás Összes befizetés EFt EFt EFt Utalás saját költségvetésnek: EFt A befolyt bevételek aránya az hoz viszonyítva 52 %. Az adózók száma 4 389, összesen bevallás került feldolgozásra. 15 esetben engedélyeztünk részletfizetést, melynek határidőben történő befizetése esetén várható bevételeink Ft-tal növekednek. Fentiek figyelembevételével az éves teljesíthető. Termőföld bérbeadásából származó jövedelemadó Az 100 EFt, az előírás 105 EFt, 1 adóalany nyújtott be bevallást, a befizetést már szeptember hónapban teljesítette.

4 4 Idegenforgalmi adó Előirányzat Előírás Összes befizetés EFt EFt EFt Utalás saját költségvetésnek: EFt A befolyt bevételek aránya az hoz viszonyítva 33,3 % június 30-ig eltöltött összes vendégéjszaka , ebből az adóköteles vendégéjszakák száma: Pénzforgalmi teljesítési adatok között a júniusi vendégéjszakák után befizetett adó július hónapban jelenik meg. A teljesítési adatok megegyeznek a I. félévi állapottal, az adónem sajátossága miatt a II. félévben jelentősebb vendégforgalommal lehet számolni, így a havonta bevallott és beszedett adó is nagyobb összegű. Késedelmi pótlék, bírság Előirányzat Előírás Összes befizetés Pótlék EFt EFt Bírság EFt 856 EFt Összesen: EFt EFt EFt Utalás saját költségvetésnek: EFt Ft-ra részletfizetést engedélyeztünk, mely 48 adózó hátraléka. Bár a végrehajtás eredményeképpen a teljesítés kétszeres az előző év azonos időszakához viszonyítva, a kintlévőség így is nagyon magas annak ellenére, hogy mindent elkövetünk a hátralékok behajtása érdekében. Az I. félévben 300 db hatósági átutalást bocsátottunk ki összesen ,- Ft késedelmi pótlék és bírság végrehajtására, ezzel szemben a befolyt összeg ,- Ft. Egyéb végrehajtási cselekményt ,- Ft beszedésére kezdeményeztünk, melynek eredményeképpen ,- Ft-ot sikerült realizálni. Talajterhelési díj Előirányzat Előírás Összes befizetés EFt EFt EFt Utalás saját költségvetésnek: EFt A befolyt bevételek aránya az hoz viszonyítva 86,1 %.

5 5 A Pápai Víz- és Csatornamű Zrt. adatszolgáltatása alapján évre 515 főnek keletkezett adófizetési kötelezettsége, június 30-ig 243 adózó 258 db bevallása került feldolgozásra. Bevallási kötelezettség elmulasztása miatt 279 felszólító levelet küldtünk ki az érintetteknek. Az ellenőrzésekkel előírt nagy összegű adófizetési kötelezettségek, illetve az adó mértékének tízszeresére történő emelkedése miatt a legtöbb méltányossági kérelmet ebben az adónemben kellett elbírálni, annak ellenére, hogy az önkormányzat által nyújtott adómentességre, illetve 50%-os kedvezményre jogosultak köre jelentősen bővült az előző évekhez képest. Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 30/2012.(XII.13.) rendelete alapján 113 díjmentesség, illetve díjkedvezmény iránti kérelem érkezett. 85 fő részére állapítottunk meg díjmentességet, az elengedett adó ,- Ft, 28 fő díjkedvezményre volt jogosult, a kedvezmény címén törölt adó ,- Ft. 67 fő részére ,- Ft megfizetésére részletfizetést engedélyeztünk. Az I. félévben összesen EFt-ra indítottunk végrehajtási eljárást, melynek eredményeképpen EFt került behajtásra. Az önkormányzat felhalmozási célú pénzeszköz átvétele a vonatkozó fejlesztési célú feladatok kiadási ütemével összefüggően a számlára érkezett teljesítést mutatja. A működési célú pénzeszköz és a támogatási kölcsönök visszatérülése bevételeknek együttesen 1,8 %-a teljesült a módosított hoz viszonyítva. A évi felhalmozási célú hitelkeret 9,1 %-át vette igénybe az önkormányzat. Működési célú hitel állománnyal június 30-án nem rendelkezett az önkormányzat. Az előző évi pénzmaradvány igénybevétele működési célra 99,95 %, fejlesztési célra 99 % a módosított hoz viszonyítva. KIADÁSOK Működési célú kiadások Az intézményi és önkormányzati kiadások körében összességében 57,7 %-os teljesítés állapítható meg. A személyi juttatások és járulékai 45,1-os, a dologi kiadások 47,8 %-os felhasználást mutatnak. Az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal ait a feladatok ellátásának megfelelően szükséges tovább módosítani a II. félévben. A költségvetési engedélyezett létszámkeret kihasználtsága 97,5 %. A közfoglalkoztatottak létszámának alakulását a 2. sz. melléklet tartalmazza. A működési sajátosságokat, az egyszeres jellegű kifizetéseket figyelembe véve a működtetésben időarányos a teljesítés.

6 6 Fejlesztési célú kiadások évben az önkormányzat sikeresen pályázott a Pápa keleti elkerülő út megvalósíthatósági tanulmányának elkészítésére. Az a jóváhagyott támogatást tartalmazza. Sikeres közbeszerzési eljárást követően a tanulmány az év első felében elkészült. Pénzügyi teljesítés II. félévre húzódik át évben megkezdődött Pápa városközpont funkcióbővítő rehabilitációja, melynek eredményeként megújulhat a Fő tér, a Fő utca épületegyüttes és a mozi homlokzata. A Fő utca épületegyüttes kivitelezési munkái december hónapban lezárultak. Mozi épület felújítása 2013 márciusában fejeződött be. Fő téren a közműépítési és burkolatépítési munkák az ütemezésnek megfelelően valósulnak meg Munkácsy Általános Iskola rekonstrukciója: a pályázat sikeresen lezárult, ÁFA kompenzációból fakadó támogatás folyósítása húzódott át évre, mely július hónapban teljesült Munkás utca - Somlai utca közötti városrész csapadékvíz-elvezetés: a évben benyújtott pályázat alapján a kivitelezési munkák évben megvalósultak, a pénzügyi teljesítés húzódott át évre. A szállítói finanszírozásból fakadóan évben csak könyvelési szempontból jelenik meg költségvetésünkben a megítélt támogatás Gyalogátkelőhelyek kialakítása: önkormányzatunk sikeres pályázatot nyújtott be a piactéri, Tókert utcai, Munkás utcai és a Tesco és az Aldi áruház közötti gyalogátkelőhelyek kialakítására I. félévében a kivitelezés megvalósult Pápa, kerékpárút hálózat fejlesztés: a pályázati támogatással megvalósuló kerékpárút fejlesztési projekt évben elkezdődött évben a kivitelezési munkák sikeresen lezárásra kerültek, forgalomba helyezési feladatok húzódtak át évre Kastély felújítás KDOP pályázat: az önkormányzat sikeresen pályázott az Esterházy kastély további rekonstrukciójára, melynek eredményeként I. félévében az eredményes közbeszerzést követően a kivitelezési munkák megkezdődtek Kastély felújításához járulékos munkák, intézmények költöztetése: évben első ütemként a Balla R. Téri Általános Iskola új helyre költözött évben a városi könyvtár költöztetése valósul meg Panel pályázatok önkormányzati támogatása: a benyújtott pályázatok végső elbírálásáig az önkormányzatnak a képviselőtestület által jóváhagyott támogatási forrást kell biztosítani. A pályázatok elbírálását követően kerül felhasználásra az Városi közvilágítás bővítés: az terhére készülnek el az előző évek gyakorlatának megfelelően a közvilágítási lámpabővítések. Az Attyai utca közvilágítása valósul meg első ütemben az terhére.

7 Acsády Ignác Szakképző Iskola és Kollégium működéséhez szükséges felújítások: évi kötelezettségvállalás alapján valósul meg az iskola tetőszigetelés felújításának egy része Szabó Dezső utca útépítés hulladéklerakó megközelítésére: az forrás hiánya miatt törölve lett, forrás biztosítása a II. félévben sem várható. A feladat várhatóan a évben valósulhat meg Szent I. út csapadékcsatorna rekonstrukció pályázat saját forrás: a belváros rekonstrukciójához kapcsolódóan szükséges felújítani a Szent I. utcai csapadékcsatorna rendszert, melyre az önkormányzat évben pályázatot nyújtott be. A pályázat forráshiány miatt tartalék listára került Közösségi közlekedés pályázat saját forrás: az előkészítési munkákkal kapcsolatos költséget tartalmazza az második félévében az elnyert támogatás alapján a közbeszerzési kiírás valósul meg Számítógép eszközbeszerzés Gróf Esterházy Kórház Szakambulancia: a feladat évben megvalósult, pénzügyi teljesítés húzódott át évre Szabadság utca Gróf út buszmegállók lefedése: a nagyforgalmú buszmegállók hang gátló falai készültek el első ütemben, évi további forrás nem biztosítható. Az előtetők megvalósítására 2014-ben kerülhet sor TÁMOP óvoda fejlesztési pályázat: sikeres pályázatot követően évben az óvodák részére eszközbeszerzés valósulhat meg. Az I. félévben a közbeszerzési eljárás megindult PGSZKI épület elbontás: a téli hókárok miatt az életveszélyessé vált épületrészek elbontása valósult meg a Tangazdaság területén biztosítva a hosszú távú működés feltételeit Huszár ltp. óvoda nyílászáró csere, saját forrás: pályázati lehetőségek kihasználása mellett a Huszár ltp-i tagóvoda nyílászáró cseréjére pályázatot nyújtottunk be, melynek saját forrását biztosítja az Pápa, Fő u. 12. és Fő u. 10. számú épületek fűtésrendszerének felújítása: az elmúlt évek folyamatos problémáit megoldva megszüntetésre kerül a Fő u. 12. udvarán lévő elkorrodált távfűtő vezeték, egyben önálló fűtést kap a Járási Hivatal és a Türr István Gimnázium. Az első félévben a tervezési munkák kerültek elindításra Huszár ltp. csapadékvíz-elvezetés: az fedezetet biztosít a Huszár ltp. 23. épület környezetében lévő csapadékvíz-elvezetési problémák megvalósítására. A tervezett fejlesztési célú feladatok körében a pénzügyi teljesítés 15,3 %-a a módosított nak.

8 8 Egyéb feladatok Az I. félévi hitel, kötvény tőke- és kamattörlesztési kötelezettségek maradéktalanul kiegyenlítésre kerültek. A tartalék ok alakulását a 2. sz. melléklet tartalmazza. Tisztelt Képviselőtestület! Kérem, hogy az önkormányzat I. félévi gazdálkodásáról szóló beszámolót megvitatni és az előterjesztésnek megfelelően elfogadni szíveskedjenek. Összeállította: Kanozsainé dr. Pék Mária címzetes főjegyző Nagy Zsolt gazdasági osztályvezető Molnár István városfejlesztési osztályvezető Bakkné Gerstmayer Zsuzsanna csoportvezető Szekeresné Markolt Zita csoportvezető Pápa, szeptember 11. Dr. Áldozó Tamás polgármester

9 Bevételi ok és teljesítései I. félév (EFt-ban) 1.sz.melléklet 1. oldal Cím, csoport száma,megnevezése 1. Működési bevételek 1.1. Intézményi működési bevételek 3. Felhalmozási és tőkejellegű bevételek 3.1. Tárgyi eszközök, immateriális javak értékesítése Kiemelt száma, megnevezése 4. Támogatásértékű bevétel 5. Véglegesen átvett pénzeszközök 8. Pénzforgalom nélküli bevételek 6. Támogatási kölcsönök 4.1. Támogatásértékű működési bevételek 4.2.Támogatásértékű felhalmozási bevételek visszatérülése, igénybevétele, 5.1. Működési célú pe.átvétel 5.2. Felhalmozási célú pe.átvétel értékpapírok kibocsátásának bevétele 8.1. Előző évi pénzmaradvány 8.2. Előző évi pénzmaradvány OEP-től átvett pénzeszköz Egyéb pénzeszköz átvétel OEP-től átvett pénzeszköz Egyéb pénzeszköz átvétel államháztartáson kívülről államháztartáson kívülről igénybevétele működési igénybevétele felhalm. Bevételi összesen 1. Közokt. És Közműv.Int.GAESZ GAESZ Városi Óvodák J.M. Városi Könyvtár Gróf Esterházy Károly Múzeum J.M. Művelődési és Szabadidő Központ Városi Televízió Városgondnokság Egyesített Szociális Intézmény Szociális Intézmény Egészségügyi Alapellátási Int Bóbita Bölcsőde Fenyveserdő Bölcsőde Napsugár Bölcsőde Polgármesteri Hivatal ÖSSZESEN

10 Polgármesteri Hivatal bevételi ai és teljesítései I. félév (EFt-ban) 1.sz.melléklet 2.oldal Kiemelt száma, megnevezése Cím, csoport száma,megnevezése 1. Működési bevételek 1.1. Intézményi működési bevételek 3. Felhalmozási és tőkejellegű bevételek 3.1. Tárgyi eszközök, immateriális javak értékesítése 4. Támogatásértékű bevétel 4.1. Támogatásértékű működési bevételek 4.2.Támogatásértékű felhalmozási bevételek OEP-től átvett pénzeszköz Egyéb pénzeszköz átvétel OEP-től átvett pénzeszköz Egyéb pénzeszköz átvétel 5. Véglegesen átvett pénzeszközök 6. Támogatási kölcsönök 8. Pénzforgalom nélküli bevételek visszatérülése, igénybevétele, 5.1. Működési célú pe.átvétel 5.2. Felhalmozási célú pe.átvétel értékpapírok kibocsátásának 8.1. Előző évi pénzmaradvány 8.2. Előző évi pénzmaradvány államháztartáson kívülről államháztartáson kívülről bevétele igénybevétele működési igénybevétele felhalm. Bevételi összesen Építés és településfejlesztés Első lakáshozjutók támogatása /1995.(I.25.) Kt.rend Lakásfenntartási támogatás Rendszeres gyermekvédelmi támogatás Rendkívüli gyermekvédelmi támogatás Települési szilárd hulladék díjkedvezmény Igazgatási tevékenység önkormányzat Igazgatási tevékenység PH Egyéb foglalkoztatottak feladatai HPV megelőző program Pénzmaradvány igénybe vétel Összesen

11 Pápa Város Önkormányzatának bevételi a és teljesítései I. félév (EFt-ban) 1.sz.melléklet 3.oldal Cím,alcím Száma 5. 1.Működési bevételek 2013.évi Intézményi működési bevételek Önkormányzatok sajátos működési bevételei Helyi adók Építményadó Magánszemélyek kommunális adója Idegenforgalmi adó tartózkodás után Iparűzési adó Átengedett központi adók Gépjárműadó Termőföld bérbeadásból származó jöv.adó Bírságok,pótlékok és egyéb sajátos bevételek Pótlékok, bírságok /adó/ Bírságok Talajterhelési díj Támogatások Önkormányzatok költségvetési támogatása Normatív hozzájárulások Központosított ok Normatív kötött felhasználású támogatások Egyéb központi támogatás Felhalmozási és tőkejellegű bevételek Tárgyi eszközök, immateriális javak értékesítése Önkormányzat pénzügyi befektetési bevételei 5. 4.Támogatásértékű bevétel Támogatásértékű működési bevételek OEP-től átvett pénzeszköz Egyéb pénzeszköz átvétel Támogatásértékű felhalmozási bevételek OEP-től átvett pénzeszkoz Egyéb pénzeszköz átvétel Véglegesen átvett pénzeszközök Működési célú pénzeszköz átvtétel államháztartáson kívülről Felhalmozási célú pénzeszköz átvétel államháztartáson kívülről Támogatási kölcsönök visszatérülése,igénybevétele, értékpapírok kibocsátásnak bevétele Hitelek Kiemelt, jogcím száma, megnevezése Tárgyévi bevételek összesen évi felhalmozási célú hitel lehívása Finanszírozási célú pénzügyi műveletek bevételei összesen 5. 8.Pénzforgalom nélküli bevételek Előző évi pénzmaradvány igénybevétele működési célra Előző évi pénzmaradvány igénybevétele felhalmozási célra Előző évek pénzmaradványának igénybevétele összesen Bevételek mindösszesen

12 Az önkormányzat összevont összesített bevételi a és teljesítései I. félév (EFt-ban) 1.sz. melléklet 4. oldal Cím,alcím Száma Kiemelt, jogcím száma, megnevezése 2013.évi Működési bevételek Intézményi működési bevételek Önkormányzatok sajátos működési bevételei Helyi adók Építményadó Magánszemélyek kommunális adója Idegenforgalmi adó tartózkodás után Iparűzési adó Átengedett központi adók Gépjárműadó Termőföld bérbeadásból származó jöv.adó Bírságok,pótlékok és egyéb sajátos bevételek Pótlékok, bírságok /adó/ Bírságok Talajterhelési díj Támogatások Önkormányzatok költségvetési támogatása Normatív hozzájárulások Központosított ok Normatív kötött felhasználású támogatások Egyéb központi támogatás Felhalmozási és tőkejellegű bevételek Tárgyi eszközök, immateriális javak értékesítése Pénzügyi befektetések bevételei Pénzügyi befektetések bevételei Önkormányzat pénzügyi befektetési bevételei Támogatásértékű bevétel Támogatásértékű működési bevételek OEP-től átvett pénzeszköz Egyéb pénzeszköz átvétel Támogatásértékű felhalmozási bevételek OEP-től átvett pénzeszkoz Egyéb pénzeszköz átvétel Véglegesen átvett pénzeszközök Működési célú pénzeszköz átvtétel államháztartáson kívülről Felhalmozási célú pénzeszköz átvétel államháztartáson kívülről Támogatási kölcsönök visszatérülése,igénybevétele, értékpapírok kibocsátásnak bevétele Tárgyévi bevételek összesen Hitelek, kötvény évi felhalmozási célú hitel lehívása Finanszírozási célú pénzügyi műveletek bevételei összesen Pénzforgalom nélküli bevételek Előző évi pénzmaradvány igénybevétele működési célra Előző évi pénzmaradvány igénybevétele felhalmozási célra Előző évek pénzmaradványának igénybevétele összesen Bevételek mindösszesen

13 Kiadási ok és létszámkeret I. félévi teljesítései (EFt-ban) 2.sz.melléklet 1.oldal Cím, csoport száma,megnevezése Kiemelt száma, megnevezése 6.Felújítások 7.Beruházások 3.Dologi kiadások 4.Ellátottak juttatatásai 5.Speciális célú támogatások 8.Egyéb felhalmozási támogat. 9.Kiadások összesen 10.Költségvetési támogatás 1. Személyi juttatások 2.Munkaadókat terhelő járulékok Költségvetési létszám keret (fő) Közfoglalkoztatási létszám(fő) 1. Közokt. És Közműv.Int.GAESZ GAESZ Városi Óvodák J.M. Városi Könyvtár Gróf Esterházy Károly Múzeum J.M. Művelődési és Szabadidő Központ Városi Televízió Városgondnokság Egyesített Szociális Intézmény Szociális Intézmény Egészségügyi Alapellátási Int Bóbita Bölcsőde Fenyveserdő Bölcsőde Napsugár Bölcsőde Polgármesteri Hivatal ÖSSZESEN Pápa Város Önkormányzata MINDÖSSZESEN

14 Polgármesteri Hivatal kiadási ai és teljesítései I.félév (EFt-ban) 2.sz.melléklet 2.oldal Kiemelt száma, megnevezése Cím, csoport száma, megnevezése 1. Személyi juttatások 2.Munkaadókat terhelő járulékok 3.Dologi kiadások 4.Ellátottak juttatatásai 5.Speciális célú támogatások 6.Felújítások 7.Beruházások 8.Egyéb felhalmozási támogat. 9.Kiadások összesen 10.Költségvetési támogatás Építés és településfejlesztés Első lakáshozjutók támogatása 2/1995.(I.25.) Kt.rend Lakásfenntartási támogatás Rendszeres gyermekvédelmi támogatás Rendkívüli gyermekvédelmi támogatás Települési szilárd hulladék díjkedvezmény Igazgatási tevékenység önkormányzat Igazgatási tevékenység PH Egyéb foglalkoztatottak feladatai HPV megelőző program Pénzmaradvány igénybe vétel Összesen:

15 Pápa Város Önkormányzat kiadási ai és teljesítései I.félév (EFt-ban) 2.sz.melléklet 3.oldal Cím, csoport száma, megnevezése Kiemelt száma, megnevezése 1. Személyi juttatások 2.Munkaadókat terhelő járulékok 3.Dologi kiadások 4.Ellátottak juttatatásai 5.Speciális célú támogatások 6.Felújítások 7.Beruházások 8.Egyéb felhalmozási támogat. 9.Kiadások összesen Pápai Ipartestület támogatása Pápa Város Turizmusáért Alapítvány támogatása Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány támogatása Egyházak támogatása Bakony Volán Zrt támogatása Lombard-Pápa Fc támogatása Pápai Rendőrkapitányság támogatása Államháztartáson belüli pe.átadás Közoktatási, közművelődési feladatok Kiemelt rendezvények támogatása pályázati keret évi közoktatási finanszírozási kiadások Vagyonkezelői és privatizációs feladatok Saját tulajdonú gazdasági társaságok működtetési, munkahelymegőrzési feladatai Első lakáshoz jutók támogatása 2/1995.(I.25.)Kt.rend Reménységeink Alapítvány támogatása Megújuló Türr Alapítvány támogatása Civil szervezetek támogatása Pénzmaradvány igénybevétel Önkormányzati feladatok Közműfejlesztési hozzájárulás Fordított áfa elszámolás Összesen:

16 Pápa Város Önkormányzat fejlesztési célú feladatok a és teljesítései I.félév (EFt-ban) 2.sz.melléklet 4.oldal Kiemelt ok megnevezése Cím Előirányzat csoport száma, megnevezése 1. Személyi juttatások 2. Munkaadókat terhelő járulékok 3. Dologi kiadások 6.Felújítás 7.Beruházás száma 8.Egyéb felhalmozási támogatás 9.Kiadások összesen évre áthúzódó kötelezettségvállalás Pápa Keleti elkerülő út megvalósíthatósági tanulmány Pápa,Városközpont funkcióbővítés rehabilitációja, Pápa Fő utca számú épület, Pápa Deák Ferenc utca 8. ( Mozi), Pápa Fő tér Munkácsy Mihály Általános Iskola rekonstrukció Munkás utca- Somlai utca közötti városrész csapadékvízelvezetés Gyalogátkelőhelyek kialakítása Pápa kerékpárút hálózat fejlesztése Kastély felújítás KDOP pályázat Kastély felújításához járulékos munkák, intézmények költöztetése Panel pályázatok önkormányzati támogatás Városi közvilágítás bővítése Acsády Ignác Szakképző Iskola és Kollégium működéséhez szükséges felújítások Szabó Dezső u. útépítés hulladéklerakó megközelítésére Szent István út csapadék csatorna rekonstrukció pályázati saját forrás Közösségi közlekedés pályázati saját forrás Számítógépes eszközbeszerzés Gróf Esterházy Kórház Szakambulancia Szabadság utca, Gróf út buszmegállók lefedése TÁMOP Óvoda fejlesztés pályázat PGSZKI: épület elbontás Huszár ltp-i Óvoda nyílászáró csere saját forrás Pápa Fő u.12. és Fő u.10. számú épületek fűtésrendszerének felújítása Huszár ltp-i csapadékvez-elvezetés Fejlesztések összesen

17 Pápa Város Önkormányzata egyéb feladatok a és teljesítései I.félév (EFt-ban) 2.sz.melléklet Cím száma Előirányzatcsoport száma, megnevezése Kiemelt száma, megnevezése 3.Dologi kiadások 8./a Egyéb kiadások 9.Kiadások összesen Egyéb feladatok Hitel tőke- és kamattörlesztés Kötvény tőke- és kamattörlesztés Általános tartalék Polgármesteri keret Céltartalék Szociális feladatok Humán Erőforrás Bizottság a Intézményi pályázatok támogatása Borsosgyőri részönkormányzat feladatai Tapolcafői részönkormányzat feladatai Civil pályázatok támogatása Kéttornyúlaki részönkormányzat feladatai Egyéb feladatok összesen oldal

18 Pápa Város Önkormányzat kiadási a és teljesítései kiemelt onként mindösszesen I.félévben EFt Megnevezés 1. Személyi juttatások Munkaadókat terhelő járulékok Dologi kiadások Ellátottak pénzbeni juttatásai Speciális célú támogatások Felújítás Beruházás Egyéb felhalmozási támogatás /a. Egyéb kiadások Tárgyévi kiadások összesen /a. Finanszírozási célú pénzügyi műveletek kiadásai összesen: Kiadások összesen Intézményfinanszírozás Kiadások mindösszesen sz.melléklet Az önkormányzat összevont kiadási a és teljesítései kiemelt onként mindösszesen I.félévben EFt Megnevezés 1. Személyi juttatások Munkaadókat terhelő járulékok Dologi kiadások Ellátottak pénzbeni juttatásai Speciális célú támogatások Felújítás Beruházás Egyéb felhalmozási támogatás /a. Egyéb kiadások Tárgyévi kiadások összesen /a. Finanszírozási célú pénzügyi műveletek kiadásai összesen: Kiadások mindösszesen sz.melléklet Megnevezés Tárgyévi bevételek összesen Tárgyévi kiadások összesen Költségvetési hiány (-)/többlet (+) Előző évek pénzmaradványának igénybevétele Finanszírozási célú pénzügyi műveletek bevételei Finanszírozási célú pénzügyi műveletek kiadásai Finanszírozási célú pénzügyi műveletek egyenlege Kiadások mindösszesen Bevételek mindösszesen 5.sz.melléklet félévi összevont költségvetési mérleg EFt Működési célú Felhalmozási célú Összesen

19 Az önkormányzat 2013.évi költségvetése kötelező és önként vállalt feladatok bevételei és kiadásai 2013.I.félévi teljesítések 6.sz. melléklet EFt Kiadások Bevételek EFt Cím, csoport száma,megnevezése Kötelező feladatokhoz kapcsolódó kiadások Önként vállalt feladatokhoz kapcsolódó kiadások Összesen Kötelező feladatokhoz kapcsolódó bevételek Önként vállalt feladatokhoz kapcsolódó bevételek 1. Közokt. És Közműv.Int.GAESZ GAESZ Városi Óvodák J.M. Városi Könyvtár Gróf Esterházy Károly Múzeum J.M. Művelődési és Szabadidő Központ Városi Televízió Városgondnokság Egyesített Szociális Intézmény Szociális Intézmény Egészségügyi Alapellátási Int Bóbita Bölcsőde Fenyveserdő Bölcsőde Napsugár Bölcsőde Polgármesteri Hivatal Pápa Város Önkormányzata MINDÖSSZESEN Összesen

20 Az önkormányzat évi bevételi és kiadási ainak felhasználási ütemterve 7. sz. melléklet EFt Összesen I.negyedév II.negyedév III.negyedév IV.negyedév Előirányzatok megnevezése Tárgyévi működési bevételek Tárgyévi felhalmozási célú bevételek Előző évek pénzmaradványának igénybe vétele működési célra Előző évek pénzmaradványának igénybe vétele felhalmozási célra Finanszírozási célú pénzügyi műveletek működési célú bevételei Finanszírozási célú pénzügyi műveletek felhalmozási célú bevételei Bevételi ok összesen Tárgyévi működési kiadások Tárgyévi felhalmozási kiadások Finanszírozási célú pénzügyi műveletek felhalmozási célú kiadási Finanszírozási célú pénzügyi műveletek működési célú kiadásai Kiadási összesen

21 Bevételi ok és teljesítései I. félév (EFt-ban) 1.sz.melléklet 1. oldal Cím, csoport száma,megnevezése 1. Működési bevételek 1.1. Intézményi működési bevételek 3. Felhalmozási és tőkejellegű bevételek 3.1. Tárgyi eszközök, immateriális javak értékesítése Kiemelt száma, megnevezése 4. Támogatásértékű bevétel 5. Véglegesen átvett pénzeszközök 8. Pénzforgalom nélküli bevételek 6. Támogatási kölcsönök 4.1. Támogatásértékű működési bevételek 4.2.Támogatásértékű felhalmozási bevételek visszatérülése, igénybevétele, 5.1. Működési célú pe.átvétel 5.2. Felhalmozási célú pe.átvétel értékpapírok kibocsátásának bevétele 8.1. Előző évi pénzmaradvány 8.2. Előző évi pénzmaradvány OEP-től átvett pénzeszköz Egyéb pénzeszköz átvétel OEP-től átvett pénzeszköz Egyéb pénzeszköz átvétel államháztartáson kívülről államháztartáson kívülről igénybevétele működési igénybevétele felhalm. Bevételi összesen 1. Közokt. És Közműv.Int.GAESZ GAESZ Városi Óvodák J.M. Városi Könyvtár Gróf Esterházy Károly Múzeum J.M. Művelődési és Szabadidő Központ Városi Televízió Városgondnokság Egyesített Szociális Intézmény Szociális Intézmény Egészségügyi Alapellátási Int Bóbita Bölcsőde Fenyveserdő Bölcsőde Napsugár Bölcsőde Polgármesteri Hivatal ÖSSZESEN

22 Polgármesteri Hivatal bevételi ai és teljesítései I. félév (EFt-ban) 1.sz.melléklet 2.oldal Kiemelt száma, megnevezése Cím, csoport száma,megnevezése 1. Működési bevételek 1.1. Intézményi működési bevételek 3. Felhalmozási és tőkejellegű bevételek 3.1. Tárgyi eszközök, immateriális javak értékesítése 4. Támogatásértékű bevétel 4.1. Támogatásértékű működési bevételek 4.2.Támogatásértékű felhalmozási bevételek OEP-től átvett pénzeszköz Egyéb pénzeszköz átvétel OEP-től átvett pénzeszköz Egyéb pénzeszköz átvétel 5. Véglegesen átvett pénzeszközök 6. Támogatási kölcsönök 8. Pénzforgalom nélküli bevételek visszatérülése, igénybevétele, 5.1. Működési célú pe.átvétel 5.2. Felhalmozási célú pe.átvétel értékpapírok kibocsátásának 8.1. Előző évi pénzmaradvány 8.2. Előző évi pénzmaradvány államháztartáson kívülről államháztartáson kívülről bevétele igénybevétele működési igénybevétele felhalm. Bevételi összesen Építés és településfejlesztés Első lakáshozjutók támogatása /1995.(I.25.) Kt.rend Lakásfenntartási támogatás Rendszeres gyermekvédelmi támogatás Rendkívüli gyermekvédelmi támogatás Települési szilárd hulladék díjkedvezmény Igazgatási tevékenység önkormányzat Igazgatási tevékenység PH Egyéb foglalkoztatottak feladatai HPV megelőző program Pénzmaradvány igénybe vétel Összesen

23 Pápa Város Önkormányzatának bevételi a és teljesítései I. félév (EFt-ban) 1.sz.melléklet 3.oldal Cím,alcím Száma 5. 1.Működési bevételek 2013.évi Intézményi működési bevételek Önkormányzatok sajátos működési bevételei Helyi adók Építményadó Magánszemélyek kommunális adója Idegenforgalmi adó tartózkodás után Iparűzési adó Átengedett központi adók Gépjárműadó Termőföld bérbeadásból származó jöv.adó Bírságok,pótlékok és egyéb sajátos bevételek Pótlékok, bírságok /adó/ Bírságok Talajterhelési díj Támogatások Önkormányzatok költségvetési támogatása Normatív hozzájárulások Központosított ok Normatív kötött felhasználású támogatások Egyéb központi támogatás Felhalmozási és tőkejellegű bevételek Tárgyi eszközök, immateriális javak értékesítése Önkormányzat pénzügyi befektetési bevételei 5. 4.Támogatásértékű bevétel Támogatásértékű működési bevételek OEP-től átvett pénzeszköz Egyéb pénzeszköz átvétel Támogatásértékű felhalmozási bevételek OEP-től átvett pénzeszkoz Egyéb pénzeszköz átvétel Véglegesen átvett pénzeszközök Működési célú pénzeszköz átvtétel államháztartáson kívülről Felhalmozási célú pénzeszköz átvétel államháztartáson kívülről Támogatási kölcsönök visszatérülése,igénybevétele, értékpapírok kibocsátásnak bevétele Hitelek Kiemelt, jogcím száma, megnevezése Tárgyévi bevételek összesen évi felhalmozási célú hitel lehívása Finanszírozási célú pénzügyi műveletek bevételei összesen 5. 8.Pénzforgalom nélküli bevételek Előző évi pénzmaradvány igénybevétele működési célra Előző évi pénzmaradvány igénybevétele felhalmozási célra Előző évek pénzmaradványának igénybevétele összesen Bevételek mindösszesen

24 Az önkormányzat összevont összesített bevételi a és teljesítései I. félév (EFt-ban) 1.sz. melléklet 4. oldal Cím,alcím Száma Kiemelt, jogcím száma, megnevezése 2013.évi Működési bevételek Intézményi működési bevételek Önkormányzatok sajátos működési bevételei Helyi adók Építményadó Magánszemélyek kommunális adója Idegenforgalmi adó tartózkodás után Iparűzési adó Átengedett központi adók Gépjárműadó Termőföld bérbeadásból származó jöv.adó Bírságok,pótlékok és egyéb sajátos bevételek Pótlékok, bírságok /adó/ Bírságok Talajterhelési díj Támogatások Önkormányzatok költségvetési támogatása Normatív hozzájárulások Központosított ok Normatív kötött felhasználású támogatások Egyéb központi támogatás Felhalmozási és tőkejellegű bevételek Tárgyi eszközök, immateriális javak értékesítése Pénzügyi befektetések bevételei Pénzügyi befektetések bevételei Önkormányzat pénzügyi befektetési bevételei Támogatásértékű bevétel Támogatásértékű működési bevételek OEP-től átvett pénzeszköz Egyéb pénzeszköz átvétel Támogatásértékű felhalmozási bevételek OEP-től átvett pénzeszkoz Egyéb pénzeszköz átvétel Véglegesen átvett pénzeszközök Működési célú pénzeszköz átvtétel államháztartáson kívülről Felhalmozási célú pénzeszköz átvétel államháztartáson kívülről Támogatási kölcsönök visszatérülése,igénybevétele, értékpapírok kibocsátásnak bevétele Tárgyévi bevételek összesen Hitelek, kötvény évi felhalmozási célú hitel lehívása Finanszírozási célú pénzügyi műveletek bevételei összesen Pénzforgalom nélküli bevételek Előző évi pénzmaradvány igénybevétele működési célra Előző évi pénzmaradvány igénybevétele felhalmozási célra Előző évek pénzmaradványának igénybevétele összesen Bevételek mindösszesen

"3. (1) Pápa Város Önkormányzat Képviselőtestülete az önkormányzat 2013.évi költségvetésének

3. (1) Pápa Város Önkormányzat Képviselőtestülete az önkormányzat 2013.évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 27/2013. (XI.14.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2013.évi költségvetéséről szóló, 5/2013.(II.28.) önkormányzati rendelet módosításáról Pápa

Részletesebben

3. (1) Pápa Város Önkormányzat Képviselőtestülete az önkormányzat 2013.évi költségvetésének

3. (1) Pápa Város Önkormányzat Képviselőtestülete az önkormányzat 2013.évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 16/2013. (VI.27.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2013. évi költségvetéséről szóló, 5/2013.(II.28.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

Beszámoló az önkormányzat 2013. évi háromnegyed éves gazdálkodásáról

Beszámoló az önkormányzat 2013. évi háromnegyed éves gazdálkodásáról PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 149. 8500 PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/515-000 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2013. november 14-i ülésére Tárgy: Beszámoló

Részletesebben

"3. (1) Pápa Város Önkormányzat Képviselőtestülete az önkormányzat 2012.évi költségvetésének

3. (1) Pápa Város Önkormányzat Képviselőtestülete az önkormányzat 2012.évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 10/2012. (IV.19.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2012.évi költségvetéséről szóló, 5/2012.(III.1.) önkormányzati rendelet módosításáról Pápa

Részletesebben

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/515-018 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu. E l ő t e r j e s z t é s

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/515-018 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu. E l ő t e r j e s z t é s PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/515-018 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu E l ő t e r j e s z t é s a Képviselőtestület 2014. március 6-i ülésére Tárgy: Pápa Város Önkormányzata

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 1/2017. (II.0.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2016. évi költségvetéséről szóló 2/2016. (I.28.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város Önkormányzatának

Részletesebben

"3..(1) Pápa Város Önkormányzat Képviselőtestülete az önkormányzat 2011.évi költségvetésének. bevételi főösszegét kiadási főösszegét állapítja meg.

3..(1) Pápa Város Önkormányzat Képviselőtestülete az önkormányzat 2011.évi költségvetésének. bevételi főösszegét kiadási főösszegét állapítja meg. Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 4/2012. (III.1.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2011.évi költségvetéséről szóló, 3/2011.(II.25.) önkormányzati rendelet módosításáról Pápa

Részletesebben

b) működési finanszírozási bevételét (2) A Rendelet 2. (2) bekezdés a) és b) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:

b) működési finanszírozási bevételét (2) A Rendelet 2. (2) bekezdés a) és b) pontja helyébe a következő rendelkezés lép: Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 20/2018. (VI. 07.) önkormányzati rendelet Pápa Város Önkormányzata 2018. évi költségvetéséről szóló 2/2018. (II.08.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 1/2018. (II.08.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2017. évi költségvetéséről szóló 2/2017. (II.03.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 28/2018. (IX.27.) önkormányzati rendelet Pápa Város Önkormányzata 2018. évi költségvetéséről szóló 2/2018. (II.08.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2019. (II.14.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2018. évi költségvetéséről szóló 2/2018. (II.08.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

(2) A Rendelet 2. (2) bekezdés a) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:

(2) A Rendelet 2. (2) bekezdés a) pontja helyébe a következő rendelkezés lép: Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 15/2017. (IX.14.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2017. évi költségvetéséről szóló 2/2017. (II.03.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 11/2017. (VI.22.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2017. évi költségvetéséről szóló 2/2017. (II.0.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2014. május 9-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2014. május 9-i ülésére PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 50. 8500 PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/515-000 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2014. május 9-i ülésére Tárgy: I. Pápa Város

Részletesebben

2017. évi bevételi többletigények és javaslat kiemelt előirányzatonként (EFt-ban) 3. Felhalmozási és tőkejellegű bevételek

2017. évi bevételi többletigények és javaslat kiemelt előirányzatonként (EFt-ban) 3. Felhalmozási és tőkejellegű bevételek 2017. évi bevételi többletigények és javaslat kiemelt onként (EFt-ban) 1.sz. melléklet Kiemelt száma, megnevezése Cím, csoport száma, megnevezése 1. Működési bevételek 1.1. Közhatalmi bevételek 1.2. Intézményi

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 16/2015. (VI.26.) önkormányzati rendelete

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 16/2015. (VI.26.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 16/015. (VI.6.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 015. évi költségvetéséről szóló 3/015. (II.13.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

1.melléklet A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Z AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AR AS AT 1. Cím, előirányzatcsoport száma,

1.melléklet A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Z AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AR AS AT 1. Cím, előirányzatcsoport száma, 1.melléklet A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Z AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AR AS AT 1. Cím, csoport száma, megnevezése 2. 3. 4. 5. 6. 1. Közoktatási és Közművelődési Intézmények

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 25/2017. (XI.30.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2017. évi költségvetéséről szóló 2/2017. (II.03.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 3/015. (X..) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 015. évi költségvetéséről szóló 3/015. (II.13.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város Önkormányzatának

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Kihirdetve: 015. október 30. Címzetes főjegyző Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 4/015. (X.30.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 015. évi költségvetéséről szóló 3/015. (II.13.)

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 11/2015. (V.28.) önkormányzati rendelete

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 11/2015. (V.28.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 11/015. (V.8.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 015. évi költségvetéséről szóló 3/015. (II.13.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 1/016. (I.8.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 015. évi költségvetéséről szóló 3/015. (II.13.) önkormányzati rendelet áról* Pápa Város Önkormányzatának

Részletesebben

2016. évi kiadási többletigények és javaslat kiemelt előirányzatonként ( EFt-ban)

2016. évi kiadási többletigények és javaslat kiemelt előirányzatonként ( EFt-ban) 1. melléklet 2016. évi kiadási többletigények és javaslat kiemelt onként ( EFt-ban) A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T V W Z 1 Kiemelt száma, megnevezése Létszámkeret 2 1. Személyi juttatások 2. Munkaadókat

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat bevételi előirányzatait és azok teljesítését az 1. melléklet szerint állapítja meg.

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat bevételi előirányzatait és azok teljesítését az 1. melléklet szerint állapítja meg. Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 8/2014.(V.9.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2013. évi költségvetésének végrehajtásáról Pápa Város Önkormányzatának Képviselőtestülete az

Részletesebben

Tárgy: Beszámoló az önkormányzat évi háromnegyedéves gazdálkodásáról

Tárgy: Beszámoló az önkormányzat évi háromnegyedéves gazdálkodásáról PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 PÁPA, Fő u. 12. Tel: 89/515-018 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselőtestület 2011. november 24-i ülésére Tárgy: Beszámoló az

Részletesebben

2017.évi bevételi többletigények és javaslat kiemelt előirányzatonként (EFt-ban) 3. Felhalmozási és tőkejellegű bevételek

2017.évi bevételi többletigények és javaslat kiemelt előirányzatonként (EFt-ban) 3. Felhalmozási és tőkejellegű bevételek 2017.évi bevételi többletigények és javaslat kiemelt onként (EFt-ban) 1.sz. melléklet Cím, csoport száma, megnevezése 1. Működési bevételek 1.1. Közhatalmi bevételek 1.2. Intézményi működési bevételek

Részletesebben

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 PÁPA, Fı u. 5. Tel: 89/ Fax: 89/

PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 PÁPA, Fı u. 5. Tel: 89/ Fax: 89/ PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 PÁPA, Fı u. 5. Tel: 89/515-000 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu E L İ T E R J E S Z T É S a Képviselıtestület 2013. május 9-i ülésére Tárgy: I. Pápa Város Önkormányzata

Részletesebben

(4) A Képviselőtestület az Önkormányzat pénzmaradvány elszámolását a 19. mellékletben foglaltak szerint jóváhagyja.

(4) A Képviselőtestület az Önkormányzat pénzmaradvány elszámolását a 19. mellékletben foglaltak szerint jóváhagyja. Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 16/2018.(V.10.) önkormányzati rendelet Pápa Város Önkormányzata 2017. évi költségvetésének végrehajtásáról Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének

Részletesebben

CÍMREND A B C 1 CÍM ALCÍM SZAKFELADAT 2 1. Polgármesteri Hivatal 3 1.1 Víztermelés, -kezelés, -ellátás 4 1.2

CÍMREND A B C 1 CÍM ALCÍM SZAKFELADAT 2 1. Polgármesteri Hivatal 3 1.1 Víztermelés, -kezelés, -ellátás 4 1.2 1. melléklet 1/2011.(II.16.) önkormányzati rendelethez CÍMREND A B C 1 CÍM ALCÍM SZAKFELADAT 2 1. Polgármesteri Hivatal 3 1.1 Víztermelés, -kezelés, -ellátás 4 1.2 5 1.3 6 1.4 7 1.5 8 1.6 9 1.7 10 1.8

Részletesebben

(4) A Képviselőtestület az Önkormányzat pénzmaradvány elszámolását a 19. mellékletben foglaltak szerint jóváhagyja.

(4) A Képviselőtestület az Önkormányzat pénzmaradvány elszámolását a 19. mellékletben foglaltak szerint jóváhagyja. Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 10/2017.(V.26.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2016. évi költségvetésének végrehajtásáról Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének

Részletesebben

1. számú melléklet a 4/2014.(IV.15) önkormányzati rendelethez Az Izsák Város évi összes bevétele forrásonként

1. számú melléklet a 4/2014.(IV.15) önkormányzati rendelethez Az Izsák Város évi összes bevétele forrásonként 1. számú melléklet Az Izsák Város 2013. évi összes e forrásonként Bevételi forrás megnevezése eredeti ei. Előirányzatok Összesen Összesenből (1=2+3) Működési (2) Felhalmozási (3) mód. telj. % eredeti ei.

Részletesebben

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének

(1) A Képviselőtestület az önkormányzat évi költségvetésének Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 22/2016. (X.27.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2016. évi költségvetéséről szóló 2/2016. (I.28.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2017. (II.03.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata évi költségvetéséről

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2017. (II.03.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata évi költségvetéséről Kihirdetve: 207. február 03. Kanozsainé dr. Pék Mária címzetes főjegyző Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2/207. (II.03.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 207. évi költségvetéséről

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2017. (II.03.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata évi költségvetéséről

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2/2017. (II.03.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata évi költségvetéséről Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2/207. (II.03.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 207. évi költségvetéséről Pápa Város Önkormányzatának Képviselőtestülete a helyi önkormányzatok

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselőtestület szeptember 23 -i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselőtestület szeptember 23 -i ülésére PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 8500 PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/515-018 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselőtestület 2016. szeptember 23 -i ülésére Tárgy: Beszámoló az Önkormányzat

Részletesebben

Tiszaalpár Nagyközségi Önkormányzat 2009.évi költségvetésének pénzügyi mérlege (eft-ban)

Tiszaalpár Nagyközségi Önkormányzat 2009.évi költségvetésének pénzügyi mérlege (eft-ban) 3/2010. (II.9.) 1. melléklet [1/2009. (II.19.) Ktr. 2.melléklet] Előirányzat csoport Kiemelt Tiszaalpár Nagyközségi Önkormányzat 2009.évi költségvetésének pénzügyi mérlege (eft-ban) Előirányzat csoport,

Részletesebben

Fülesd, 2011. augusztus 22. Záradék: A rendelet kihirdetésének időpontja 2011. augusztus 23. Dr. Birta Zsuzsanna. Körjegyző

Fülesd, 2011. augusztus 22. Záradék: A rendelet kihirdetésének időpontja 2011. augusztus 23. Dr. Birta Zsuzsanna. Körjegyző F Ü L E S D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T É N E K 1 1 / 2 0 1 1. ( V I I I. 2 3. ) ö n k o r m á n y z a t i r e n d e l e t A Z Ö N K O R M Á N Y Z A T 2 0

Részletesebben

Megnevezés (a) 1. melléklet a 1/(II.7.) önkormányzati rendelethez Önkormányzat és Közös Hivatal összesen előirányzat (b) 1. Működési bevételek 52 463 2.Intézményi működési bevétel 18 624 3. Hatósági jogkörhöz

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. a Képviselőtestület 2013. június 27-i ülésére

E l ő t e r j e s z t é s. a Képviselőtestület 2013. június 27-i ülésére PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 88. 8500 PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/515-018 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu E l ő t e r j e s z t é s a Képviselőtestület 2013. június 27-i ülésére Tárgy: Póti kérelmek

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S 1. E L Ő T E R J E S Z T É S Lajosmizse és Felsőlajos Köznevelési, Egészségügyi és Szociális Közszolgáltató Társulás Társulási Tanácsának 2014. szeptember 15-i ülésére Tárgy: Beszámoló a Lajosmizsei Közfeladat-ellátó

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 1/2014. (II.5.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata évi költségvetéséről

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 1/2014. (II.5.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata évi költségvetéséről Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének /204. (II.5.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 204. évi költségvetéséről Pápa Város Önkormányzatának Képviselőtestülete a helyi önkormányzatok

Részletesebben

/1/ A rendelet 3.. /1/ bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

/1/ A rendelet 3.. /1/ bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: Harsány Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/21.(XII.15.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 21. évi költségvetéséről szóló 2/21. (II. 15.) önkormányzati rendelet módosításáról Harsány Község

Részletesebben

1.. 841403 város-, községgazdálkodási m.n.s. szolgáltatások. 841902 központi költségvetési befizetések. 882111 aktív korúak ellátása

1.. 841403 város-, községgazdálkodási m.n.s. szolgáltatások. 841902 központi költségvetési befizetések. 882111 aktív korúak ellátása Bocskaikert Község Önkormányzat Képviselő-testületének 9/2012.(III.26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 5/2012. (II.6.) önkormányzati rendelet módosításáról Bocskaikerti

Részletesebben

(2) A Rendelet 2. (2) bekezdés a) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:

(2) A Rendelet 2. (2) bekezdés a) pontja helyébe a következő rendelkezés lép: Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 14/2017. (VII.14.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2017. évi költségvetéséről szóló 2/2017. (II.0.) önkormányzati rendelet áról Pápa Város

Részletesebben

1. melléklet a 1/2012. (II.9. ) önkormányzati rendelethez 2012. évi költségvetés összesen

1. melléklet a 1/2012. (II.9. ) önkormányzati rendelethez 2012. évi költségvetés összesen Megnevezés (a) 1. melléklet a 1/2012. (II.9. ) önkormányzati rendelethez 2012. évi költségvetés összesen előirányzat (b) 1. Működési bevételek 68 513 2.Intézményi működési bevétel 26 617 3. Hatósági jogkörhöz

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 3/2011.(II.25.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2011. évi költségvetéséről

Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 3/2011.(II.25.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2011. évi költségvetéséről Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 3/2011.(II.25.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2011. évi költségvetéséről Pápa Város Önkormányzatának Képviselőtestülete az államháztartásról

Részletesebben

(4) A képviselő testület Gyömrő Önkormányzat 2014.évi összesített felhalmozási célú bevételeit és kiadásait a 4. számú melléklet tartalmazza.

(4) A képviselő testület Gyömrő Önkormányzat 2014.évi összesített felhalmozási célú bevételeit és kiadásait a 4. számú melléklet tartalmazza. Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 4/215. (III. 17.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 214. évi költségvetéséről szóló 2/214. (III. 11.) önkormányzati rendelet módosításáról Gyömrő

Részletesebben

(4) A Képviselőtestület az Önkormányzat pénzmaradvány elszámolását a 19. mellékletben foglaltak szerint jóváhagyja.

(4) A Képviselőtestület az Önkormányzat pénzmaradvány elszámolását a 19. mellékletben foglaltak szerint jóváhagyja. Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 10/2016.(V.30.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 2015. évi költségvetésének végrehajtásáról Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének

Részletesebben

Nyírpazony Község Önkormányzat összesített

Nyírpazony Község Önkormányzat összesített 1 NYÍRPAZONY KÖZSÉG KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 16/.(XII.19.) ö n k o r m á n y z a t i r e n d e l e t e Nyírpazony Község Önkormányzat. évi költségvetéséről és költségvetés vitelének szabályairól szóló 3/.

Részletesebben

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2016.(VIII.22.) önkormányzati rendelet az önkormányzat 2016. évi költségvetésének módosításáról Hatályos: 2016. augusztus 23-tól Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 16/2016.(VIII.22.) önkormányzati

Részletesebben

6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2014. (II.06.) rendelet módosításáról

6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 1/2014. (II.06.) rendelet módosításáról ÚJUDVAR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6/2015. (IV.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetéséről szóló 1/2014. (06.) rendelet áról 1. (1) A 2015. július 1. és december 31.

Részletesebben

1. melléklet a /2018.( ) önkormányzati rendelethez 2017. évi bevételi ok és teljesítései (E Ft) A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Z AA AB AC AD AE AF AG AH AI AJ AK AL AM AN AO AP AR AS AT

Részletesebben

M E G H Í V Ó március 9. napjára (hétfő) 8.00 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom.

M E G H Í V Ó március 9. napjára (hétfő) 8.00 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. BALMAZÚJVÁROS VÁROS POLGÁRMESTERE M E G H Í V Ó Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 16/2010. (XI. 25.) sz. rendelete 4. (1) bekezdése alapján

Részletesebben

2. Az Önkormányzat évi összesített költségvetése

2. Az Önkormányzat évi összesített költségvetése Egyházasdengeleg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2014. (IV. 30.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2013. évi költségvetésének végrehajtásáról Egyházasdengeleg Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

A B C D E F 1 1 oldal 2 Monoszló Község Önkormányzatának Címrendje 1 melléklet ben 4 adatok e/ft 5 Megnevezés Címek eredeti módosított

A B C D E F 1 1 oldal 2 Monoszló Község Önkormányzatának Címrendje 1 melléklet ben 4 adatok e/ft 5 Megnevezés Címek eredeti módosított A B C D E F 1 1 oldal 2 Monoszló Község Önkormányzatának Címrendje 1 melléklet 3 2012-ben 4 adatok e/ft 5 Megnevezés Címek eredeti módosított változás 6 előirányzat előirányzat 7 2012-ben 8 Önállóan működő

Részletesebben

Cirák Község Önkormányzata Képviselő-testület 1. számú melléklet A kiadási jogcímek részletezése

Cirák Község Önkormányzata Képviselő-testület 1. számú melléklet A kiadási jogcímek részletezése Cirák Község Önkormányzata Képviselő-testület 1. számú melléklet A kiadási jogcímek részletezése 2013. évi TERV Személyi juttatások EI 10 886 - rendszeres sz.j. 4 339 - nem rendszeres sz.j. 2 870 - külső

Részletesebben

2011. évi várható költségvetési bevételei forrásonként

2011. évi várható költségvetési bevételei forrásonként FELSŐPÁHOK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÖLTSÉGVETÉSI KONCEPCIÓ Megnevezés 2011. évi várható költségvetési bevételei forrásonként 1. számú melléklet ezer Ft-ban Előirányzat Intézményi működési bevételek 1120 Önkormányzatok

Részletesebben

TISZADOB NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2012. (VIII. 31.) önkormányzati rendelete

TISZADOB NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2012. (VIII. 31.) önkormányzati rendelete TISZADOB NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 13/2012. (VIII. 31.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 7/2012. (III. 30.) önkormányzati rendelet módosításáról

Részletesebben

Német Nemzetiségi Önkormányzat 2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK PÉNZÜGYI MÉRLEGE B E V É T E L E K

Német Nemzetiségi Önkormányzat 2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK PÉNZÜGYI MÉRLEGE B E V É T E L E K 1.1. melléklet a 2/2012. (II.8.) önkormányzati határozathoz Német Nemzetiségi Önkormányzat 2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK PÉNZÜGYI MÉRLEGE B E V É T E L E K Sor-szám Bevételi jogcím 1 2 3 1. I. Önkormányzat

Részletesebben

(5) Az 4. bekezdésben meghatározott ezer forint, működési célú hiány. (1) A Rendelet 2. számú melléklete helyébe e rendelet 1. melléklete lép.

(5) Az 4. bekezdésben meghatározott ezer forint, működési célú hiány. (1) A Rendelet 2. számú melléklete helyébe e rendelet 1. melléklete lép. Harsány Község Önkormányzat 1/211.(V. 13.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 211. évi költségvetéséről szóló 5/211. (II. 17.) önkormányzati rendeletének módosításáról Harsány Község Önkormányzatának

Részletesebben

Kenézlő Községi Önkormányzat 1. számú melléklet a 11/2014. (IX. 12.) önkormányzati rendelethez

Kenézlő Községi Önkormányzat 1. számú melléklet a 11/2014. (IX. 12.) önkormányzati rendelethez Kenézlő Községi Önkormányzat 1. számú melléklet a 11/2014. (IX. 12.) önkormányzati rendelethez 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K 1. sz. táblázat Ezer forintban Sorszám Bevételi

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S 7. E L Ő T E R J E S Z T É S Lajosmizse és Felsőlajos Köznevelési, Egészségügyi és Szociális Közszolgáltató Társulás Társulási Tanácsának 2014. november 24-i ülésére Tárgy: Beszámoló a Lajosmizsei Közfeladat-ellátó

Részletesebben

2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Sorszám

2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Sorszám B E V É T E L E K 1. melléklet a 2/2015. (II. 19.) önkormányzati rendelethez 1.1. sz. táblázat Csatka község Önkormányzat Ezer forintban 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Bevételi jogcím 1 2

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZAT ÖSSZESEN

ÖNKORMÁNYZAT ÖSSZESEN ÖNKORMÁNYZAT ÖSSZESEN 1.sz. melléklet Bevételi jogcím %-a B 1 Működési célú támogatások államháztartáson belülről 187 701 138 991 74 Önkormányzatok működési támogatásai 150 456 113 453 75 Helyi önkormányzatok

Részletesebben

Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának 92/2009.(XII.15.) önkormányzati rendelete

Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának 92/2009.(XII.15.) önkormányzati rendelete Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának 92/2009.(XII.15.) önkormányzati rendelete az önkormányzat költségvetését megállapító és a költségvetés végrehajtásáról szóló önkormányzati rendeletek tartalmáról

Részletesebben

B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete

B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete B1 IBRÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 18/2012. (IX. 28.) önkormányzati rendelete Ibrány Város Önkormányzata 2012. évi költségvetéséről és végrehajtásának szabályairól szóló 6/2012. (IV.06.)

Részletesebben

1. A Címrend az 1. melléklet szerinti tartalommal módosul. 2. Az Önkormányzat pénzügyi mérlege a 2. melléklet szerint módosul.

1. A Címrend az 1. melléklet szerinti tartalommal módosul. 2. Az Önkormányzat pénzügyi mérlege a 2. melléklet szerint módosul. Petneháza Község Önkormányzata Képviselőtestületének 3/2013. (III. 28.) önkormányzati rendelete a Petneháza Község Önkormányzatának költségvetéséről szóló 4/2012. (II.27.) rendelet módosításáról Petneháza

Részletesebben

Szatymaz Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal és szakfeladatai 2007.évi bevételei és kiadásai Sorszám Megnevezés

Szatymaz Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal és szakfeladatai 2007.évi bevételei és kiadásai Sorszám Megnevezés Szatymaz Községi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal és szakfeladatai 2007.évi bevételei és kiadásai Sorszám Megnevezés Eredeti Módosított előirányzat ezer Ft ezer Ft 1. számú melléklet % 1 Személyi juttatások

Részletesebben

NETTO80 - Nettósított Önkormányzati költségvetési jelentés # Megnevezés Eredeti előirányzat Módosított előirányzat

NETTO80 - Nettósított Önkormányzati költségvetési jelentés # Megnevezés Eredeti előirányzat Módosított előirányzat # Megnevezés Eredeti Módosított ből 01 Rendszeres személyi juttatás (511) (=02/09) 2 957 186 3 118 601 2 949 110 0 02 Nem rendszeres személyi juttatás (512-517) (=02/42) 484 659 639 926 601 202 0 03 Külső

Részletesebben

1. melléklet a 19 /2012. (X.31.) önkormányzati rendelethez évi költségvetés módosítás összesen

1. melléklet a 19 /2012. (X.31.) önkormányzati rendelethez évi költségvetés módosítás összesen Megnevezés (a) 1. melléklet a 19 /2012. (X.31.) önkormányzati rendelethez 2012. évi költségvetés módosítás összesen előirányzat (b) előirányzat (c) 1. Működési bevételek 143 068 143 757 2.Intézményi működési

Részletesebben

Az önkormányzat által adott közvetett támogatások (kedvezmények)

Az önkormányzat által adott közvetett támogatások (kedvezmények) Az önkormányzat által adott közvetett támogatások (kedvezmények) 10. sz. melléklet Sorszám Bevételi jogcím Tervezett Tényleges 1 2 3 4 1. Ellátottak térítési díjának méltányosságból történő elengedése

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára Rendelet Önkormányzati Rendeletek Tára Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 1/2013.(II.20.) Rendelet típusa: Alap Rendelet címe: Izsák Város Önkormányzat 2013. évi költségvetéséről Módosított

Részletesebben

Paks Város 2007. évi költségvetéséről szóló 3/2007.(III.12.) számú rendelet módósítása. A táblázatatok adatai ezer forintban szerepelnek.

Paks Város 2007. évi költségvetéséről szóló 3/2007.(III.12.) számú rendelet módósítása. A táblázatatok adatai ezer forintban szerepelnek. Tartalom A táblázatatok adatai ezer forintban szerepelnek. I II III IA IB II.Aa II.Ba II.b II.c II.d B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B7-B8 B8 C1 Önkormányzati szintű pénzügyi mérleg Pénzügyi mérleg - Bevételek Pénzügyi

Részletesebben

GÁBORJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete a évi pénzügyi terv végrehajtásáról

GÁBORJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete a évi pénzügyi terv végrehajtásáról GÁBORJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2013. (IV.25) önkormányzati rendelete a pénzügyi terv végrehajtásáról Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV.

Részletesebben

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Képviselő-testületének 15/2014.(VI.3.) önkormányzati rendelete

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Képviselő-testületének 15/2014.(VI.3.) önkormányzati rendelete TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Képviselő-testületének 15/2014.(VI.3.) önkormányzati rendelete Tiszavasvári Város Önkormányzata 2013. évi költségvetéséről szóló 4/2013.(II.15.) önkormányzati rendeletének

Részletesebben

Pápa Város Önkormányzat fejlesztési célú feladatok előirányzata évben (E Ft) 8. Egyéb felhalmozási támogatások. 9.

Pápa Város Önkormányzat fejlesztési célú feladatok előirányzata évben (E Ft) 8. Egyéb felhalmozási támogatások. 9. 1. sz. melléklet Pápa Város Önkormányzat fejlesztési célú feladatok a 2018. évben (E Ft) A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z AA V W X V W X 1 csoport száma, megnevezése 2 Cím száma 3. Dologi

Részletesebben

Orfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2014. (V.05.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról

Orfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2014. (V.05.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról Orfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2014. (V.05.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi zárszámadásáról Orfalu Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk

Részletesebben

2. számú melléklet a Szatymaz Községi Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről és annak végrehajtásáról, a költségvetési gazdálkodás 2009. évi vitelének szabályairól szóló./2009. (.) KT. rendelethez Cím

Részletesebben

(1) Felhalmozási kiadások előirányzata összesen ezer forint, melyből az intézményfinanszírozás összege ezer Ft.

(1) Felhalmozási kiadások előirányzata összesen ezer forint, melyből az intézményfinanszírozás összege ezer Ft. Iktatószám: SZ/101/15/2012. Pécel Város Önkormányzat Képviselőtestületének 15/2012. (IX. 10.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2012.évi költségvetéséről szóló 3/2012. (III. 12.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

Simontornya Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata évi bevétel - kiadás mérlege

Simontornya Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata évi bevétel - kiadás mérlege . melléklet Simontornya Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata 7. évi bevétel - kiadás mérlege 3 4 5 6 7 8 9 3 4 5 6 7 8 9 3 4 5 6 7 8 9 3 3 3 33 34 35 36 37 38 39 4 4 A B C D E 7. évi 7.évi eredeti mód.új

Részletesebben

1. melléklet a 7/2013. (IV.25.) önkormányzati rendelethez évi költségvetés módosítása összesen

1. melléklet a 7/2013. (IV.25.) önkormányzati rendelethez évi költségvetés módosítása összesen Megnevezés (a) 1. melléklet a 7/2013. (IV.25.) önkormányzati rendelethez a összesen előirányzat (b) előirányzat (c) 1. Működési bevételek 143 068 143 099 2.Intézményi működési bevétel 26 871 26 895 3.

Részletesebben

1.1. számú melléklet a 14/2014 ( XI.27. ) önkormányzati rendelethez Nagycserkesz Község Önkormányzata 2014. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Ezer forintban Sorszám

Részletesebben

Szatymaz Község Képviselő-testületének 19/2009. (XI.26.) számú

Szatymaz Község Képviselő-testületének 19/2009. (XI.26.) számú Szatymaz Község Képviselőtestületének 19/009. (XI.6.) számú rendelete Szatymaz Község Képviselőtestülete a 009. évi költségvetésről és annak végrehajtásáról szóló 1/009. (II.1.) KT. rendeletét / a továbbiakban:

Részletesebben

(2) A Rendelet 1.. (5) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:

(2) A Rendelet 1.. (5) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép: Harsány Község Önkormányzat 18/211.(X.19.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 211. évi költségvetéséről szóló 5/211. (II. 17.) önkormányzati rendeletének módosításáról Harsány Község Önkormányzatának

Részletesebben

2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE

2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE Borsodnádasdi Önkormányzat 1.1. melléklet a... önkormányzati rendelethez 2013. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK ÖSSZEVONT MÉRLEGE B E V É T E L E K 1. sz. táblázat Sorszám Bevételi jogcím 2013. 1 2 3 5 1. I. Önkormányzat

Részletesebben

Budakalász Város Polgármestere E L ŐT E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére

Budakalász Város Polgármestere E L ŐT E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére 1 Budakalász Város Polgármestere E L ŐT E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2012. szeptember 27-i ülésére 202/2012. (IX.27.) sz. előterjesztés Tárgy: I. Javaslat Budakalász Város Önkormányzat 2012.

Részletesebben

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2013. (II. 22.) Ö N K O R M Á N Y Z A T I R E N D E L E T E

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2013. (II. 22.) Ö N K O R M Á N Y Z A T I R E N D E L E T E Marcali Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2013. (II. 22.) Ö N K O R M Á N Y Z A T I R E N D E

Részletesebben

A. Költségvetési KIADÁSOK

A. Költségvetési KIADÁSOK 2. sz. melléklet az 1/2011. (II.10.) sz. önkormányzati képviselő-testületi rendelethez Sajókeresztúr Községi Önkormányzat 2011.évi kiadásai és bevételei összesítve és címenként (adatok eft-ban) A. Költségvetési

Részletesebben

B E V É T E L E K. 1. sz. táblázat Ezer forintban. 2013. évi. Sorszám Eredeti előirányzat. Bevételi jogcím. Módosított előirányzat.

B E V É T E L E K. 1. sz. táblázat Ezer forintban. 2013. évi. Sorszám Eredeti előirányzat. Bevételi jogcím. Módosított előirányzat. 1.1. melléklet a 6/2014. (V. 12.) önkormányzati rendelethez LOVÁSZPATONA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2013. ÉVI ZÁRSZÁMADÁSÁNAK PÉNZÜGYI MÉRLEGE 1. sz. táblázat Ezer forintban Eredeti Módosított 1 2 3 4 5 Teljesítés

Részletesebben

Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő- testületének. 5/2006. (II. 27.) rendelete az

Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő- testületének. 5/2006. (II. 27.) rendelete az Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő- testületének 5/2006. (II. 27.) rendelete az önkormányzat költségvetésének megállapításakor, illetőleg a zárszámadáskor a képviselő-testület részére tájékoztatásul

Részletesebben

PÉTFÜRDŐ NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK PÉNZÜGYI MÉRLEGE B E V É T E L E K

PÉTFÜRDŐ NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK PÉNZÜGYI MÉRLEGE B E V É T E L E K 28/2015. számú előterjesztés 1. melléklete PÉTFÜRDŐ NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK PÉNZÜGYI MÉRLEGE B E V É T E L E K Sorszám Bevételi jogcím 2013. évi tény 2014. évi várható 2015.

Részletesebben

2015. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2015. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2015. évi előirányzat BEVÉTELEK. 2015. évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: 2015. évi előirányzat BEVÉTELEK 1.1. sz. melléklet Bevételek táblázat C. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet C. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet

Részletesebben

A évi költségvetési rendeletről szóló 1/2013.(III.13.) Önkormányzati rendelet módosításáról

A évi költségvetési rendeletről szóló 1/2013.(III.13.) Önkormányzati rendelet módosításáról Újszász Városi Önkormányzat 11/2013.(VIII.07.) rendelete A 2013. évi költségvetési rendeletről szóló 1/2013.(III.13.) Önkormányzati rendelet módosításáról Újszász Város Képviselő-testülete a Magyar Köztársaság

Részletesebben

1. melléklet a 3/2014. (II. 6.) önkormányzati rendelethez Mány Község Önkormányzata Önkormányzat összesen

1. melléklet a 3/2014. (II. 6.) önkormányzati rendelethez Mány Község Önkormányzata Önkormányzat összesen Megnevezés (a) 1. melléklet a 3/2014. (II. 6.) önkormányzati rendelethez Önkormányzat összesen előirányzat (b) 1. Működési bevételek 14 029 2.Szolgáltatások ellenértéke 13 599 3. Áfa visszatérítése 4.

Részletesebben

Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 2015. évi előirányzatai bevételei forrásonként. Bevételi jogcímek

Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 2015. évi előirányzatai bevételei forrásonként. Bevételi jogcímek Román Nemzetiségi Önkormányzat 10/2015. (II. 11.) RNÖ. sz. határozatának melléklete Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 2015. évi előirányzatai bevételei forrásonként Bevételi jogcímek

Részletesebben

Bakonynána Községi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K

Bakonynána Községi Önkormányzat ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE B E V É T E L E K Bakonynána Községi Önkormányzat 2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉNEK MÉRLEGE 1. melléklet a 5/2013. (V.7.) rendelethez 1. sz. táblázat B E V É T E L E K Sorszám Bevételi jogcím Eredeti Módosított Teljesítés 1 2

Részletesebben

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései:

2014. évi előirányzat BEVÉTELEK évi előirányzat KIADÁSOK. Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: Költségvetési rendelet űrlapjainak összefüggései: BEVÉTELEK 1. sz. melléklet Bevételek táblázat 3. oszlop 9 sora = 2.1. számú melléklet 3. oszlop 13. sor + 2.2. számú melléklet 3. oszlop 12. sor 1. sz.

Részletesebben

(4) A Képviselőtestület az önkormányzat pénzmaradvány elszámolását a 19. mellékletben foglaltak szerint jóváhagyja.

(4) A Képviselőtestület az önkormányzat pénzmaradvány elszámolását a 19. mellékletben foglaltak szerint jóváhagyja. Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 10/015.(V.8.) önkormányzati rendelete Pápa Város Önkormányzata 014. évi költségvetésének végrehajtásáról Pápa Város Önkormányzatának Képviselőtestülete az

Részletesebben

KÖLTSÉGVETÉS BEVÉTELEI ÉS KIADÁSAI

KÖLTSÉGVETÉS BEVÉTELEI ÉS KIADÁSAI Tengelic Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1./2013. ( I.31.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 3/2012.(II.16.) önkormányzati rendelet módosításáról. Tengelic

Részletesebben