HAND IN HAND O R RAPUNZEL FAIR

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HAND IN HAND O R RAPUNZEL FAIR"

Átírás

1 CSOKOLÁDÉK HAND IN HAND ORGANIC RAPUNZEL FAIRTRADE

2 RAPUNZEL CSOKOLÁDÉK. AZ EREDETI. A világon elsőként a Rapunzel cég készített ellenőrzött ökológiai alapanyagokból csokoládét. A Rapunzel biocsokoládékínálata azóta jelentősen kiszélesedett. A Rapunzel csokoládékat kezdettől fogva a legjobb minőség jellemzi. Svájci hagyományos gyártási technológiával készülnek, az összetevők értékes, méltányos kereskedelemből beszerzett, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak. Amikor szánkban szétolvad egy darab Rapunzel csokoládé, az emberiség egyik legősibb kultúrnövényének ízét élvezhetjük. A kakaó története i.e ig nyúlik vissza. Az egyes kultúrák a kakaóbabot felfedezése óta igen nagyra értékelték az aztékok például habos kesernyés-fűszeres italként fogyasztották. fizetőeszközként használták, a németországi nemesek pedig a XVI. században státuszszimbólumként fogyasztották. A XIX. században pedig az első táblás csokoládét a svájciak készítették mely a konsírozási eljárás feltalálásának köszönhető. Azóta is a legnagyobb becsben tartják a kakaót. Most pedig egy kis betekintés a RAPUNZEL csokoládévilágába

3

4 HOGYAN LESZ A KAKAÓBÓL CSOKOLÁDÉ... A kakaófa tudományos neve: theobroma cacao jelentése istenek eledele és úgy is tisztelték, mint az istenek szent növényét. Felfedezése óta számos mítosz, történet keletkezett a tápláló kakaóbabbal kapcsolatban. A maják és aztékok azt hitték, hogy isteni kéztől származik gyümölcse. Ez a paradicsomi fa egész évben egyszerre virágzik és hoz termést, mely közvetlenül a törzsből vagy a vastagabb ágakból nő ki. A gyümölcshúsban mintegy kakaóbab bújik meg. A narancssárgakarmazsinvörösgyümölcsöket kézzel szüretelik, majd izzasztó ládában fermentálják. A fermentálás során a kakaóbab szerkezetében kémiai és fizikai változások történnek, a kakaó tipikus színét is e fermentálás során nyeri. Az eljárás sok tapasztalatot kíván, mivel e folyamatban olyan aromaanyagok képződnek, melyek később a csokoládé ízének karakterét adják.

5 Ezt követően a kakaóbabot a napon szárítják, nagy gonddal jól szellőző jutazsákokokba rakják, majd elindul a hajó a rakománnyal Európa felé. Átvétel után a kakaóbabot megpörkölik. A hosszantartó, alacsony hőfokon történő pörkölés biztosítja az aromák további kiteljesedését. A RAPUNZEL csokoládét Svájcban a svájci csokoládégyártás hagyománya szerint kis adagokban készítik, melynek során 150 év tapasztalata ölt testet a csokoládéban. Az intenzív konsírozás az értékes nyersanyag mellet az igazi csokoládéélvezet tulajdonképpeni titka. A konsírozás művészete abban rejlik, hogy ez alatt bontakozik ki lépésről lépésre a kakaóra jellemző aromák rejtett gazdagsága. Így lesz a finom csokoládé csodálatosan szétolvadó, lágy.

6 Csokoládé A csokoládé élvezete lehet nosztalgikus, érzelmi alapokon nyugvó, nassolási vágyból fakadó, felhasználása végtelen variációk tárháza Egy recept, aminek senki sem tud ellenállni... Keserűcsokoládés mousse 6 főre Hozzávalók: 200 g RAPUNZEL 85%-os keserűcsokoládé 50 g vaj 3 tojás 100 g tejszín 25 g porcukor nádcukorból A 85%-os csokoládét és a vajat gőz felett lassan olvasszuk meg. Válasszuk szét a tojásokat, a sárgáját a tejszínt és a porcukrot keverjük el alaposan, majd adjuk hozzá a megolvasztott csokoládé-vaj keveréket, jól dolgozzuk össze. A tojásfehérjéből verjünk habot és óvatosan adjuk hosszá a masszához. Hűtőszekrényben 2-3 órát hagyjuk hűlni. Idénygyümölcsökkel szervírozzuk.

7 Aprósütemény délutáni kávéhoz Csokoládés-diós aprósütemény kb. 35 db Hozzávalók: 150 g RAPUNZEL cristallino nádcukor 2 ek RAPUNZEL juharszirup 170 g puha vaj 1 csipet só 280 g búzaliszt 40 g RAPUNZEL pekándió 60 g RAPUNZEL sötét tejcsokoládé A csokoládét reszeljük le, a pekándiót vágjuk fel kis darabokra. A cristallino nádcukrot, juharszirupot, vajat, tojást és sót krémesre keverjük ki. Állítsuk össze valamennyi összetevőből a tésztát, majd henger alakúvá formáljuk és hűtőszekrényben 5-6 órán át hagyjuk állni. A hengert 0,5 cm vastag szeletekre vágjuk fel és helyezzük sütőpapírral bélelt tepsibe. 190 C fokon 10 percig süssük.

8 Édes élet Tiramisu csokoládéval 6 főre Hozzávalók: 6 tojás 110 g RAPUNZEL cristallino nádcukor 500 g Mascarpone 1 pohár Amaretto 1/4 l RAPUNZEL eszpresszókávé langyosan 30 babapiskóta 200 g RAPUNZEL 85%-os keserűcsokoládé 4 ek RAPUNZEL kakó Válasszuk szét a tojásokat. A sárgáját a cristallino nádcukorral krémesre keverjük ki. Adjuk hozzá a mascarponét, 3 tojásfehérjéből verjünk habot és óvatosan adjuk hozzá, majd az amarettot és a kávét is. A babapiskóta felét tegyük egy szép tálba és öntsük le az amarettokávékeverék felével. A csokoládét vízgőz fölött óvatosan olvasszuk meg. A piskótára tegyünk egy réteg mascarponét, majd öntsünk rá egy vékony réteg folyékony csokoládét. Erre helyezzük a maradék piskótát, majd az amarettokávékeverék és a mascarpone másik fele kerül rétegként rá. Végezetül a csokoládéöntet kerül a tetejére. Helyezzük a tiramisut hűtőszekrénybe és hagyjuk legalább 5 órán keresztül hűlni. Közvetlenül szervírozás előtt szórjunk Rapunzel kakaóport a tetejére.

9 Egy kis nosztalgia Kakaós sütemény Az alábbi adag egy 25 cm átmérőjű tortaformához elegendő. Hozzávalók: 175 g vaj 250 g RAPUNZEL tejcsokoládé 3 tojás 125 g RAPUNZEL cristallino nádcukor 3 tojássárgája 175 g RAPUNZEL mandula őrölve 100 g RAPUNZEL mandula egész 150 g RAPUNZEL magozott datolya 500 ml forrásban lévő víz, 3-4 ek. cristallino nádcukorral A sütőt melegítsük 170 C fokra, a datolyát finomra vágjuk fel és a cukros vízben 3 percig főzzük. A mandulát vágjuk durvára és egy serpenyőben zsiradék nélkül rövid ideig pirítsuk. A vajat és a csokoládét gőz felett olvasszuk fel. Keverjük habosra az egész tojásokat a cristallino nádcukrot és a tojások sárgáját. Az őrölt és darabolt mandulát és a datolyát adjuk hozzá. Végül keverjük az egészet a csokoládé masszához. A tésztát öntsük egy kizsírozott kerek sütőformába és 50 percre tegyük a sütőbe.

10 BOR & CSOKOLÁDÉ & CSOKOLÁDÉ Különleges ízélmények A kakaóban a legkülönfélébb aromák lelhetők fel egy leheletnyi keserű mandulára emlékeztető aroma, ribizli vagy sárgabarack ízét idéző aroma, dohányra vagy fekete teára emlékezető íz, pörkölt kávé ízére emlékeztető aroma Az ízek jellegzetessége sokrétű és a termőterületre jellemző illetve a fermentációtól és szárítástól függ. Egy jó borra ugyanez a sokszínűség jellemző. Talán ezért is kombinálható kitűnően a bor és a kakaó. Tegyen próbát! Egy korty bor után vegyen a szájába egy szelet csokoládét és hagyja szétolvadni. Majd újra igyon egy korty bort. A bor és a csokoládé kombinációja fantasztikus ízélményt nyújt és az aromák meglepő módon egészítik ki egymást. A legjobban kombinálható az édes az édessel illetve a keserű az édessel. Míg a savanyú és keserű illetve a keserű és keserű egymást kevésbé egészítik ki. Természetesen mindenkinek a saját ízlése mérvadó.

11 Fogyassza a Rapunzel csokoládékat és borokat együtt. 85 % Keserűcsokoládé és Monastrell bor A Spanyolországból származó rubintpiros bor a gyümölcsre jellemző aromájával csodálatosan illik a Bolíviából származó kakaóból készült 85 % keserű csokoládéhoz. Sötét tejcsokoládé és Pont de Caylus 46 % aromát tartalmazó sötét tejcsokoládénk ideálisan fogyasztható együtt ezzel az életteli, gyümölcsízű borral. FORRÓ FORRÓ CSOKOLÁDÉ-ÉLVEZET A forró csokoládé az esős őszi és a hideg téli napokon jóleső meleget ad testünknek. A csokoládét reszeljük le finomra, friss tejjel elkeverve hevítsük fel, míg a csokoládé megolvad. Az élmény tovább fokozható némi rum, vanília, fahéj illetve friss tejszín hozzáadásával. De engedje, hogy fantáziája szabadon szárnyaljon. Az édesebb ízeket kedvelőinek ajánljuk a 46 % -os kakaótartalmú sötét tejcsokoládét, melynek keserűbb alternatívája a 85 %-os keserűcsokoládéból készült forró csokoládé.

12 RAPUNZEL CSOKOLÁDÉ VILÁGA SVÁJCI CSOKOLÁDÉK A RAPUNZELTŐL Tejcsokoládé, 100 g Sötét tejcsokoládé 46%-os kakaótartalommal,100 g Ropogós tejcsokoládé mogyoróval, 100 g Nirwana töltött tejcsokoládé, 100 g Nirwana Noir félédes csokoládé, sötét trüffel töltelékkel, 100 g Rumos-szőlős-diós csokoládé, 100g Kókuszos krémcsokoládé, 100 g Epres tejcsokoládé, 100 g Tigris tejcsokoládé tejkrémmel, 100 g 85%-os keserűcsokoládé, 80 g 70%-os keserűcsokoládé, 80 g Félédes gyömbéres csokoládé, 80g Félédes narancsos csokoládé, 80g Félédes kávés csokoládé, 80g Keserűcsokoládé áfonyával és chilivel, 80g Félédes csokoládé pörkölt kakaóbabbal, 80g

13 RAPUNZEL CRISTALLINO CSOKOLÁDÉK Tejcsokoládé, 100 g Tejcsokoládé egész mandulával, 100g Nugátos csokoládé, 1100g Tejcsokoládé pörkölt mandulával Krokant, 100g Fehér csokoládé, 100 g Fehércsokoládé kókusz darabokkal, 100g Félédes csokoládé, 100g Félédes mogyorós csokoládé, 100g Tejcsokoládé karamellel, 100g Tejcsokoládé ropogós gabonás töltelékkel, 100g Származási hely: Olaszország A csokoládéval zerezzünk örömet magunknak és másoknak, édesítsük meg vele mindennapjainkat!

14 RAPUNZEL csokoládé HAND IN HAND ORGANIC RAPUNZEL FAIRTRADE Kakaó méltányos kereskedelemből... Ökológiai termelés és méltányos kereskedelem A Rapunzel Hand in Hand (kéz a kézben) koncepciója A kakaó, a rapadura barna nádcukor, a cristallino fehér nádcukor, mely a Rapunzel csokoládék alapanyaga a Hand in Hand partnerektől származik és méltányos kereskedelem útján kerül hozzánk. HAND IN HAND ORGANIC RAPUNZEL FAIRTRADE Mit jelent a méltányos kereskedelem? a termelő országokban a földművelő parasztok támogatása méltányos árak (a világpiaci árszínt felett) hosszú lejáratú kereskedelmi kapcsolat garantálása értékes ökológiai termesztés a munkások szociális biztosítása Ezen felül a Rapunzel további támogatást nyújt a független Hand in Hand alapítványon keresztül: szociális és ökológiai projektekkel javítja az életkörülményeket a Hand in Hand partnerek országaiban. Pl. - iskolák építése - ivóvíz ellátás kiépítése - az ökológiai egyensúly újbóli megteremtése Schulkinder von Gajo del Toro, Dominikanische Republik. Der Bau der Schule Pedro wurde durch den HAND IN HAND-Fonds möglich

15 A kakaó, mint a Rapunzel csokoládék alapanyaga A kakaót kisparasztokból álló kis szövetkezetektől szerezzük be a Dominikai Köztársaságból és Bolíviából. Itt a kakaófát nem monokultúraként termesztik, hanem az őserdőben, természetes környezetben: az óriás, árnyat adó fák alatt gondozzák a kakaófákat. Az ökológiai gazdálkodási technológiával megművelt kakaófákat a fajtagazdagság jellemzi. A fák jól beleillenek az esőerdők ökológiai környezetébe és jó termést biztosítanak. Így nem csak a környezetünk számára válik hasznossá ez a gazdálkodás, hanem felbecsülhetetlen értéket jelent az emberiség számára is. Ökológiai gazdálkodással az élhetőbb világ érdekében.

16 A természet sehol másutt nem halmozott fel annyi értékes tápanyagot olyan apró helyen, mint a kakaóbabban. Alexander von Humboldt. Gyártja: RAPUNZEL NATURKOST Rapunzelstraße Legau Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt Budapest Szentendrei út III/23

17

Törtcsokoládés muffin

Törtcsokoládés muffin Törtcsokoládés muffin 300 g fi nomliszt, 3 és fél kk sütôporral elkeverve 55 g porcukor 190 g fehércsokoládé, darabokra vágva 100 g tört grillázsos csokoládé 1 tojás, könnyedén felverve 60 g olvasztott

Részletesebben

Merena Mónika. Kedvenc sütemény receptjeim

Merena Mónika. Kedvenc sütemény receptjeim Merena Mónika Kedvenc sütemény receptjeim Gyors meggyes joghurtos sütemény 4 tojás, 1 pohár gyümölcsjoghurt, 1 joghurtos pohár olaj, 2 joghurtos pohár kristálycukor, 3 joghurtos pohár finomliszt, 1 csomag

Részletesebben

Kis pralinéismeret. is pralinéismeret

Kis pralinéismeret. is pralinéismeret Kis pralinéismeret is pralinéismeret Ínyenc receptek édes finomságokhoz Saját készítésű ízletes pralinék. Jó alapanyagokkal, megfelelő kellékekkel és egy kis gyakorlattal Ön is varázsolhat kicsi, édes

Részletesebben

Térképezzük fel a kakaó ízét

Térképezzük fel a kakaó ízét Térképezzük fel a kakaó ízét Térképezzük fel a kakaó izét Csakúgy, mint a bornál, a csokoládé egyedi íze a kakaóbab termőterülettel erősen befolyásolja. A kakaóbab íze függ a termőföld minőségétől, a termelés

Részletesebben

Receptötletek. Friss gondolat. Finomat ad.

Receptötletek. Friss gondolat. Finomat ad. Receptötletek a friss, sütésre kész tésztákhoz. Friss gondolat. Finomat ad. Friss tészták - friss ötletekkel töltve! Friss és sokoldalú Minden évben elérkezik az idő, amikor újra megsüthetjük kedvenc karácsonyi

Részletesebben

Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com

Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com HOT DRINKS Szívmelengető italok téli időszakra marche-restaurants.com Hazavinni & kipróbálni Aromás teák Narancs-menta-tea Hozzávalók 1 teáspohárhoz: V narancs 3-4 friss mentalevél 250 ml víz 1 ek mentaszirup

Részletesebben

........ HU SÜTŐ RECEPTKÖNYV

........ HU SÜTŐ RECEPTKÖNYV ...... HU SÜTŐ RECEPTKÖNYV 2 www.electrolux.com AUTOMATIKUS PROGRAMOK Program száma Program neve 1 MARHA HÁTSZÍN 2 SERTÉS ROSTON 3 CSIRKE EGÉSZBEN 4 PIZZA 5 MUFFIN 6 QUICHE LORRAINE 7 FEHÉR KENYÉR 8 BURGONYAFELFÚJT

Részletesebben

Receptötletek. Friss gondolat. Finomat ad.

Receptötletek. Friss gondolat. Finomat ad. Receptötletek a friss, sütésre kész tésztákhoz. Friss gondolat. Finomat ad. Friss tészták - friss ötletekkel töltve! Friss karácsonyi tésztáinkkal garantált a siker. Minden évben elérkezik az idő, amikor

Részletesebben

Muffinformák. Termékismertető és receptek

Muffinformák. Termékismertető és receptek Muffinformák hu Termékismertető és receptek Kedves Vásárlónk! A szilikon muffinformák nagyon rugalmasak és tapadásgátló hatásúak. Így a muffinok különösen könnyen kivehetők belőlük általában nincs szükség

Részletesebben

NATUR KRÉMEK RECEPTEKKEL. Bio szeretetből

NATUR KRÉMEK RECEPTEKKEL. Bio szeretetből NATUR KRÉMEK RECEPTEKKEL Bio szeretetből A csonthéjban rejlenek az egészséges magok. Natur krémek, mint energiacsomagok Ellenállhatatlan ízek, extra adag egészség. A dió és mogyorófélékből készült krémek

Részletesebben

Brokkolis sajtkrém. Sonkával sajttal töltött hústekercs. Erdei gyümölcslé. Elkészítése:

Brokkolis sajtkrém. Sonkával sajttal töltött hústekercs. Erdei gyümölcslé. Elkészítése: Bambi bölcsőde Brokkolis sajtkrém Hozzávalók: 25 dkg brokkoli (mirelit vagy friss) 15 dkg reszelt trappista sajt 1 dl forralt tej őrölt szerecsendió, esetleg fokhagyma Elkészítése: A brokkolit megpároljuk,

Részletesebben

Csokoládé Katalógus: Helység: Tompa 6422 Cím: Öregjárás 14-16 Telefon: Le Nougat de Savoie +36(77) 950-420 +36(30) 970-6883. Kramell tengeri sóval

Csokoládé Katalógus: Helység: Tompa 6422 Cím: Öregjárás 14-16 Telefon: Le Nougat de Savoie +36(77) 950-420 +36(30) 970-6883. Kramell tengeri sóval Helység: Tompa 6422 Cím: Öregjárás 14-16 Telefon: +36(77) 950-420 +36(30) 970-6883 Le Nougat de Savoie Csokoládé Katalógus: Kramell tengeri sóval Ez a tradicionális régimodi édesség kizárólag kiváló minőségű

Részletesebben

Félgömb sütőforma. Termékismertető és receptek

Félgömb sütőforma. Termékismertető és receptek Félgömb sütőforma hu Termékismertető és receptek Tapadásgátló bevonat A sütőforma tapadásgátló bevonattal van ellátva, aminek köszönhetően a kész sütemény könnyen kivehető a formából. További előnye, hogy

Részletesebben

Mennyei datolyavajas praliné mogyorós csokival

Mennyei datolyavajas praliné mogyorós csokival Tartalomjegyzék Mennyei datolyavajas praliné mogyorós csokival Csokis-málnás nyers muffin Nyers csoki bon-bon Narancsos brownie szaloncukor Fahéjas-szilvás zselés szaloncukor Mézeskalács szaloncukor Mennyei

Részletesebben

Speciális sütőforma szett többrétegű és mintázott tortákhoz

Speciális sütőforma szett többrétegű és mintázott tortákhoz Speciális sütőforma szett többrétegű és mintázott tortákhoz hu Termékismertető és receptek Cikkszám: 336 547 Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 89024AS1X2VII 2016-10 336 547 Tapadásgátló bevonat A 3 sütőforma

Részletesebben

Sütőforma fedéllel. Termékismertető és receptek

Sütőforma fedéllel. Termékismertető és receptek hu Sütőforma fedéllel Termékismertető és receptek Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93708AS1X2VIII 2017-09 353 686 Tapadásgátló bevonat A sütőforma és az aljak tapadásgátló bevonattal vannak ellátva, aminek

Részletesebben

2015 Újdonságok. 30 év sikere Önökkel. 1985-ben a PreGel megalkotta a Yoggi fagylaltport, az első joghurt ízű fagylaltot.

2015 Újdonságok. 30 év sikere Önökkel. 1985-ben a PreGel megalkotta a Yoggi fagylaltport, az első joghurt ízű fagylaltot. 2015 Újdonságok 30 év sikere Önökkel 1985-ben a PreGel megalkotta a Yoggi fagylaltport, az első joghurt ízű fagylaltot. Megszületése után 30 évvel, a PreGel örömmel ünnepli a joghurt fagylaltot, partnereivel,

Részletesebben

1. Román krémes Mikádó (kőszikla) torta I Mikádó (kőszikla) torta II Kókusztetős ananászkocka... 5

1. Román krémes Mikádó (kőszikla) torta I Mikádó (kőszikla) torta II Kókusztetős ananászkocka... 5 1 Tartalomjegyzék: 1. Román krémes... 2 2. Mikádó (kőszikla) torta I.... 3 3. Mikádó (kőszikla) torta II.... 4 4. Kókusztetős ananászkocka... 5 5. Tejfölös csodasüti... 6 6. Gesztenyebomba... 7 2 1. Román

Részletesebben

Karácsonyi italok. Hozzávalók: Elkészítés: Mézes tojás flip

Karácsonyi italok. Hozzávalók: Elkészítés: Mézes tojás flip Karácsonyi italok Likőrös-kávés forró csoki 1 dl tej (60 kcal) 3 kocka meggylikőrrel töltött csokoládé (kb. 2 dkg = 100 kcal) 1 csomag csokis cappucinopor (4 g = kb. 20 kcal) tejszínhab (1 evőkanál = kb.

Részletesebben

Pálcikás jégkrémkészítő

Pálcikás jégkrémkészítő Pálcikás jégkrémkészítő Termékismertető és receptek Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 69648AS2X5III Kedves Vásárlónk! A szilikonformák segítségével egy szempillantás alatt frissítő pálcikás jégkrémet készíthet.

Részletesebben

Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23

Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23 Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23 www.yogitea.eu www.heliosbio.hu YOGI TEA

Részletesebben

SÉFKÉnt. abban, hogy a. burgonyapüré. íze. a legfontosabb... viszont a sokoldalú felhasználásra is szükség van

SÉFKÉnt. abban, hogy a. burgonyapüré. íze. a legfontosabb... viszont a sokoldalú felhasználásra is szükség van SÉFKÉnt egyetértünk abban, hogy a burgonyapüré íze a legfontosabb... viszont a sokoldalú felhasználásra is szükség van nagyszerű íz és nagyfokú hatékonyság 65 adag* *1 adag: 30 g pehely = 215 g kész burgonyapüré

Részletesebben

Összetétel. Fűszeres-diós almatorta (tejmentes) dió, alma, barna rizsliszt, nádcukor, tojás, szódabikarbóna, fahéj

Összetétel. Fűszeres-diós almatorta (tejmentes) dió, alma, barna rizsliszt, nádcukor, tojás, szódabikarbóna, fahéj TORTÁK Fűszeres-diós almatorta (tejmentes) Diós almatorta (tej- és cukormentes) Mogyorós meggytorta (tej- és cukormentes) Mascarponés répatorta (tej- és/vagy lisztmentesen is készíthető) Fekete Erdei meggy

Részletesebben

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés FAGYLALT KATALÓGUS cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés HAGYOMÁNYOS FAGYLALTOK FAGYLALT PASZTÁK Érezze Olaszország ízét a Pernigotti fagylaltokkal! Az olasz Pernigotti céget 860-ban egy piemonti

Részletesebben

Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg

Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg Gyártó: Golden Temple Natural Products GmbH Kehrwieder 8 D-20457 Hamburg Magyarországon forgalmazza: Helios Bio-ker Bt. 1033 Budapest Szentendrei út 89-93. III/23 www.yogitea.eu www.heliosbio.hu YOGI TEA

Részletesebben

Muffinformák hu. Termékismertető és receptek

Muffinformák hu. Termékismertető és receptek Muffinformák hu Termékismertető és receptek Kedves Vásárlónk! A szilikonból készült muffinformák nagyon rugalmasak és tapadásgátló hatásúak. Ezáltal a süteményeket különösen könnyű kivenni belőlük általában

Részletesebben

eks kavalkád Friss gondolat. Finomat ad.

eks kavalkád Friss gondolat. Finomat ad. eks kavalkád Receptötletek a friss, sütésre kész tésztákhoz Friss gondolat. Finomat ad. Friss karacsonyi tesztak! Az idén magam készítem a karácsonyfadíszeket! Sütési örömök kavalkádja vegan ` vegan `

Részletesebben

MedWay Diet Shake variációk: ötletek saját ízkombinációkra

MedWay Diet Shake variációk: ötletek saját ízkombinációkra MedWay Diet Shake variációk: ötletek saját ízkombinációkra Ha vágysz a változatosságra, mutatok néhány lehetőséget, amivel új ízt alkothatsz. Próbálj ki minél többet! Így készítsd el a saját ízkombinációd

Részletesebben

Pralinékészítő készlet

Pralinékészítő készlet Pralinékészítő készlet Termékismertető és receptek Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 71071AB5X6III Pralinémártó spirál Termékrajz (tartozékok) Pralinémártó villa Csepegtetőrács Cserélhető díszítőcsövek Csőtartó

Részletesebben

Mini tortaformák hu. Termékismertető és receptek

Mini tortaformák hu. Termékismertető és receptek Mini tortaformák hu Termékismertető és receptek Kedves Vásárlónk! A szilikon tortaformák nagyon rugalmasak és tapadás - mentes felületűek. Így az elkészült süteményeket különösen könnyű kivenni belőlük

Részletesebben

ÜNNEPI HANGULAT

ÜNNEPI HANGULAT ÜNNEPI HANGULAT 2016. 11. 28. 2017. 01. 01. Vendéglátóknak Új szín ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK Kelesztő Tál 600 ml 40 000 Ft-os Parti Kelesztő Tál 4,5 L VENDÉGLÁTÓI AJÁNLAT 40 000 Ft-os Parti felett a 14 L-es

Részletesebben

Kicsi piteformák. Az útmutatóhoz egy receptet is mellékeltünk, így új piteformáit azonnal kipróbálhatja.

Kicsi piteformák. Az útmutatóhoz egy receptet is mellékeltünk, így új piteformáit azonnal kipróbálhatja. Kicsi piteformák Termékismertető és recept Kedves Vásárlónk! A sütőforma levehető aljának köszönhetően a pite különösen könnyen vehető ki a formából. Így a sütemény még jobban sikerül, és egy szép tányéron

Részletesebben

Hozzávalók: Elkészítés: Hozzávalók:

Hozzávalók: Elkészítés: Hozzávalók: Európa édes oldala Az alábbi szöveg a Sweet Europe Let yourself be seduced című kiadványnak (kiadta: Institut der Regionen Europas, Salzburg) nemhivatalos magyar fordítása. Amióta világ a világ, azóta

Részletesebben

Többször felhasználható sütőlap piskótatekercshez

Többször felhasználható sütőlap piskótatekercshez hu Termékismertető és recept Többször felhasználható sütőlap piskótatekercshez Kedves Vásárlónk! Még soha nem volt ilyen egyszerű tökéletes piskótatekercset készíteni: A tésztát egyszerűen süsse meg a

Részletesebben

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés FAGYLALT KATALÓGUS cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés Érezze Olaszország ízét a Pernigotti fagylaltokkal! Az olasz Pernigotti céget 1860-ban egy piemonti városban, Novi Ligure-ben alapították.

Részletesebben

Minden, ami csokis! 2.rész

Minden, ami csokis! 2.rész 2.rész Receptsorozatunkkal segítséget szeretnénk adni a minden és ünnepnapok megédesítésére! Használja egészséggel! További megjelent gyűjteményünk: Csokis álmok Vaniliás finomságok Trópusi ízek Ünnepi

Részletesebben

RECEPTEK. Gofrik. Svédországi inspirációkkal. Söt våffla, många - Lawett GOFRI RECEPTEK / 1

RECEPTEK. Gofrik. Svédországi inspirációkkal. Söt våffla, många - Lawett GOFRI RECEPTEK / 1 RECEPTEK Gofrik Svédországi inspirációkkal Söt våffla, många - Lawett GOFRI RECEPTEK / 1 Szerencsés véletlen, finom következmény Apró félreértéseknek köszönhetjük az élet legnagyobb örömeit! Vegyük például

Részletesebben

Receptötletek. a friss és sütésre kész tésztákhoz. Egyszerű, gyorsan elkészíthető recptek! Nr. 6

Receptötletek. a friss és sütésre kész tésztákhoz. Egyszerű, gyorsan elkészíthető recptek! Nr. 6 Receptötletek a friss és sütésre kész tésztákhoz Egyszerű, gyorsan elkészíthető recptek! Nr. 6 Friss tészták Tante Fannytól A valaha legjobb, ahogy ma is szeretjük. Frissen sütjük, és sajnos, mindig rögtön

Részletesebben

Fahéjas csillag sütőkészlet

Fahéjas csillag sütőkészlet hu Termékismertető és recept Fahéjas csillag sütőkészlet Kedves Vásárlónk! Még sosem volt ennyire egyszerű a tökéletes formájú fahéjas csillagok sütése: A fahéjas csillag szilikon sütőlap nagyon rugalmas

Részletesebben

ANTIPASTI. Hazavinni & kipróbálni. Olasz előételek házilag. marche-restaurants.com

ANTIPASTI. Hazavinni & kipróbálni. Olasz előételek házilag. marche-restaurants.com ANTIPASTI Olasz előételek házilag Hazavinni & kipróbálni marche-restaurants.com (Töltött gomba) Funghi ripieni 200 g óriás csiperke, barna vagy fehér 10 g petrezselyemzöld 1 friss tojás 25 g zsemlemorzsa

Részletesebben

Pralinéformák. Termékismertető és recept

Pralinéformák. Termékismertető és recept Pralinéformák hu Kedves Vásárlónk! Termékismertető és recept Most már Ön is egyszerűen készíthet töltött vagy töltelék nélküli pralinékat három különböző díszítő motívummal. A stabil műanyag formák lehetővé

Részletesebben

Pralinékészítő készlet

Pralinékészítő készlet Pralinékészítő készlet hu Termékismertető és receptek Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91402AB5X6VII 2017-07 pralinémártó spirál Termékrajz (tartozékok) pralinémártó villa csepegtetőrács cserélhető díszítőcsövek

Részletesebben

MOGYORÓS BISCOTTI { KÁVÉHOZ, VÖRÖSBORHOZ }

MOGYORÓS BISCOTTI { KÁVÉHOZ, VÖRÖSBORHOZ } 15 MOGYORÓS BISCOTTI { KÁVÉHOZ, VÖRÖSBORHOZ } Ennél rosszabb magaviseletű tésztával még nem találkoztam. Mindenhova ragaszkodik, ahová nem kéne: a lapáthoz, az edényhez, sőt még a kezedhez is. Minél kevesebb

Részletesebben

RECEPTES FÜZET PROFESSZIONÁLIS KÉSZLET TÖLTÖTT TORTÁK KÉSZÍTÉSÉRE

RECEPTES FÜZET PROFESSZIONÁLIS KÉSZLET TÖLTÖTT TORTÁK KÉSZÍTÉSÉRE RECEPTES FÜZET PROFESSZIONÁLIS KÉSZLET TÖLTÖTT TORTÁK KÉSZÍTÉSÉRE PROFESSZIONÁLIS TORTASÜTŐ KÉSZLET Használati útmutató Az első használat előtt olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Az útmutatót

Részletesebben

KARÁCSONYI. Ráhangolódás. 2015. november 2 29. (45-48. hetek)

KARÁCSONYI. Ráhangolódás. 2015. november 2 29. (45-48. hetek) KARÁCSONYI Ráhangolódás 2015. november 2 29. (45-48. hetek) Vendéglátóknak 45-48. hetek ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK Tuppercsúcs 40 000 Ft-os Parti Duplafalú Kelesztő 1,5 L Vendéglátói ajánlat 40 000 Ft-os Parti

Részletesebben

Díjnyertes. A debreceni Gyermekhematológiaionkológiai Tanszéken. kezelt gyerekek kedvencei. Leukémiás Gyermekekért. A l a p í t v á n y

Díjnyertes. A debreceni Gyermekhematológiaionkológiai Tanszéken. kezelt gyerekek kedvencei. Leukémiás Gyermekekért. A l a p í t v á n y Díjnyertes Muffin receptek A debreceni Gyermekhematológiaionkológiai Tanszéken kezelt gyerekek kedvencei Leukémiás Gyermekekért A l a p í t v á n y Tudjuk, mi kell egy mosolyhoz. Kedves Sütögető Barátunk!

Részletesebben

Klasszikus vajkrém. Készítése: Vaj és porcukor keveréke, akár ízesíthetjük is. Előnye:

Klasszikus vajkrém. Készítése: Vaj és porcukor keveréke, akár ízesíthetjük is. Előnye: A tortázást a piskóta után a vajkrémek határozzák meg. Mostanra már jó pár próbán túl vagyok, bátran állítom, hogy bármikor készítek már főzött krémet is. A klasszikus vajkrém nagyon vajas én nem szeretem,

Részletesebben

Csokis kókusztej. Hozzávalók a csokis kókusztejhez: 1 l natúr kókusztej (lásd előző recept) 1 ek. kókuszkrém 2 ek. kókuszos csokoládékrém

Csokis kókusztej. Hozzávalók a csokis kókusztejhez: 1 l natúr kókusztej (lásd előző recept) 1 ek. kókuszkrém 2 ek. kókuszos csokoládékrém Tartalom Bemutatkozás 5 Előszó 8 Nyers növényi étrend vagy teljes értékű növényi táplálkozás? 9 Hogyan történik ez a hétköznapokban? 15 A teljes értékű növényi táplálkozás lelki oldalról 16 Lúgosítás...

Részletesebben

Etterem_Desszertlap_2011_Desszertlap_2009.qxd 2011.03.24. 6:24 Page 2. Koktélok

Etterem_Desszertlap_2011_Desszertlap_2009.qxd 2011.03.24. 6:24 Page 2. Koktélok Etterem_Desszertlap_2011_Desszertlap_2009.qxd 2011.03.24. 6:24 Page 2 Koktélok Mojito 1320,- Cosmopolitan 1320,- Pina Colada 1560,- Tequila Sunrise 1320,- Hurricane 1560,- Alkoholmentes koktélok Manó koktél

Részletesebben

Sütőforma üvegaljjal

Sütőforma üvegaljjal Sütőforma üvegaljjal hu Termékismertetö Kedves Vásárlónk! A sütőforma szilikon pereme nagyon rugalmas, így sütés után könnyű eltávolítani a süteményről. Az üvegalj és a sütőforma pereme szivárgásmentesen

Részletesebben

KLARSTEIN CREAMBERRY

KLARSTEIN CREAMBERRY KLARSTEIN CREAMBERRY MŰSZAKI ADATOK Termékszám 10028924, 10028925 Tápcsatlakozás 220-240 V ~ 50-60 Hz Teljesítmény 7,3-9,5 W A KÉSZÜLÉK ÁTTEKINTÉSE 1 Töltőegység 2 Fedél 3 Keverőlapát 4 Belső tál 5 Külső

Részletesebben

Müzliszelet sütőformák

Müzliszelet sütőformák hu Termékismertető és receptek Müzliszelet sütőformák Kedves Vásárlónk! Kényeztesse magát valami egészségessel: Új sütőformáival egyszerűen és gyorsan készítheti el kedvenc müzliszeletét, méghozzá a legjobb

Részletesebben

ÉDESEK ÉS TANULÓK SZERKESZTETTE: MÉSZÁROS ESZTER A RECEPTEKET LEGÉPELTE: KIRÁLY ZSÓFIA

ÉDESEK ÉS TANULÓK SZERKESZTETTE: MÉSZÁROS ESZTER A RECEPTEKET LEGÉPELTE: KIRÁLY ZSÓFIA ÉDESEK ÉS TANULÓK AVAGY A BAROSS-FAKTOROK ALKALMÁVAL BEMUTATOTT, DIÁKOK ÁLTAL ALKOTOTT SÜTEMÉNYEK RECEPTGYŰJTEMÉNYE SZERKESZTETTE: MÉSZÁROS ESZTER A RECEPTEKET LEGÉPELTE: KIRÁLY ZSÓFIA (A PIROS NÉGYZETEK

Részletesebben

Tejhabosító. Használati útmutató és receptek. Tchibo GmbH D Hamburg 68350AB1X1III

Tejhabosító. Használati útmutató és receptek. Tchibo GmbH D Hamburg 68350AB1X1III Tejhabosító Használati útmutató és receptek Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 68350AB1X1III Kedves Vásárlónk! Új tejhabosítója segítségével gyorsan és könnyen habosíthat hideg vagy meleg tejet cappuccinóhoz,

Részletesebben

Ünnepi meglepetések. desszert. a Dr. Oetker-től! Legyen a. a főfogás! A minőség a legjobb recept.

Ünnepi meglepetések. desszert. a Dr. Oetker-től! Legyen a. a főfogás! A minőség a legjobb recept. Ünnepi meglepetések a Dr. Oetker-től! Nyerje meg a 11.111 darab Dr. Oetker 2015-ös receptes naptár egyikét, 12 különleges, ínycsiklandó sütemény recepttel! Keresse a promóciós csomagolású Dr. Oetker Eredeti

Részletesebben

Tortakészítő készlet

Tortakészítő készlet Tortakészítő készlet többemeletes torták sütéséhez hu Termékismertető és receptek Kedves Vásárlónk! Új tortakészítő készlete 3 szilikonformából áll, amelyeket külön-külön is használhat. A helytakarékos

Részletesebben

III. Hagyományos házi sütemények

III. Hagyományos házi sütemények III. Hagyományos házi sütemények Epres habos süti A sütőt előmelegítjük 170 Cra. Elkészítési idő: 1 óra Mennyiség: 24 szelet Nehézségi fok: könnyű Tésztához: 8 tojás 8 ek cukor 8 ek liszt 1/2 cs. sütőpor

Részletesebben

Derelyeformázó. Használati útmutató és receptek.

Derelyeformázó. Használati útmutató és receptek. Derelyeformázó hu Használati útmutató és receptek www.tchibo.hu/utmutatok Fontos tudnivalók Tisztítsa meg a formákat az első használat előtt és minden használat után meleg vízzel és kevés mosogatószerrel.

Részletesebben

VÍZIBIVALY-TATÁR FŰSZERVAJJAL, SAVANYÍTOTT ZÖLDSÉGEKKEL

VÍZIBIVALY-TATÁR FŰSZERVAJJAL, SAVANYÍTOTT ZÖLDSÉGEKKEL VÍZIBIVALY-TATÁR FŰSZERVAJJAL, SAVANYÍTOTT ZÖLDSÉGEKKEL A tatárbifsztek eredetét, csakúgy, mint sok más ételét is, legendák övezik. Egyesek szerint elnevezése ellenére a tatárokhoz semmi köze, származása

Részletesebben

Emese süteménypor. Meggyes pite: Almás pite: 1 csg Emese süteménypor, 5 dkg margarin, 3 tojás sárgája, 3 evőkanál tejföl, 1 kávés kanál szódabikarbóna

Emese süteménypor. Meggyes pite: Almás pite: 1 csg Emese süteménypor, 5 dkg margarin, 3 tojás sárgája, 3 evőkanál tejföl, 1 kávés kanál szódabikarbóna Emese süteménypor Meggyes pite: Almás pite: 1 csg Emese süteménypor, 5 dkg margarin, 3 tojás sárgája, 3 evőkanál tejföl, 1 kávés kanál szódabikarbóna Az alapanyagokból tésztát gyúrunk, kettéosztjuk. Ki

Részletesebben

Muffinformák. Termékismertető és recept

Muffinformák. Termékismertető és recept Muffinformák hu Kedves Vásárlónk! Termékismertető és recept A szilikon muffinformák nagyon rugalmasak és tapadásgátló hatásúak. Így a muffinok különösen könnyen kivehetők belőlük általában nincs szükség

Részletesebben

Sütőforma mini süteményekhez

Sütőforma mini süteményekhez hu Terékisertető és recept Sütőfora ini süteényekhez Kedves Vásárlónk! A 20 darab ini süteényhez való szilikon sütőfora rendkívül rugalas és tapadásentes felületű. Így az elkészült süteényt különösen könnyű

Részletesebben

MULTIVITAMINOS csokoládészelet

MULTIVITAMINOS csokoládészelet www.upperbars.hu MULTIVITAMINOS Az UpperBars-nál megalkottunk egy vitaminokban, ásványi anyagokban és növényi kivonatokban gazdag szeletes csokoládé termékcsaládot, amely egyedülálló kezdeményezés Európában!

Részletesebben

Taste Norway! Specialitások Norvégiából házilag

Taste Norway! Specialitások Norvégiából házilag Frissesség MAGYARORSZÁGON A Marché éttermek teljes listáját itt találja: marche-restaurants.com Taste Norway! Specialitások Norvégiából házilag ALACSKA ÉSZAK/DÉL MOSONMAGYARÓVÁR ÉSZAK/DÉL BALATONLELLE

Részletesebben

Hájas tészta. Hozzávalók: 80 dkg liszt, 50 dkg háj, 2 egész tojás, 2 evőkanál ecet, 2 dkg élesztő, kevés tej, 1 evőkanál cukor, pici só.

Hájas tészta. Hozzávalók: 80 dkg liszt, 50 dkg háj, 2 egész tojás, 2 evőkanál ecet, 2 dkg élesztő, kevés tej, 1 evőkanál cukor, pici só. Hájas tészta Hozzávalók: 80 dkg liszt, 50 dkg háj, 2 egész tojás, 2 evőkanál ecet, 2 dkg élesztő, kevés tej, 1 evőkanál cukor, pici só. Elkészítése: 50 dkg lisztből a tojásokkal, ecettel, élesztővel rétestésztát

Részletesebben

AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013

AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013 AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013 Kedves Vásárlónk, Katalógusunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a megfelelő ünnepi meglepetést. Akár családtagjainak és barátainak, akár munkatársainak vagy

Részletesebben

KARÁCSONYI SÜTIGYÁR

KARÁCSONYI SÜTIGYÁR KARÁCSONYI SÜTIGYÁR 2016. 10. 31. 11. 27. Vendéglátóknak ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK Mini Uzsidoboz 9,7 x 8,5 x 5,2 cm 40 000 Ft-os Parti Karácsonyi Kerek Tároló 940 ml + 1,4 L Új tető Új tető 60 000 Ft-os Parti

Részletesebben

Édes. kalandozások. gyerekeknek. Mit találtál? Képes receptfüzet. Kösd össze a számokat a megfelelô sorrendben, hogy megtaláld, mit rejt a kép!

Édes. kalandozások. gyerekeknek. Mit találtál? Képes receptfüzet. Kösd össze a számokat a megfelelô sorrendben, hogy megtaláld, mit rejt a kép! Kösd össze a számokat a megfelelô sorrendben, hogy megtaláld, mit rejt a kép! 4 5 8 7 Mit találtál? Színezd ki, díszítsd fel kedved szerint! 8 9 7 6 0 kalandozások 6 Édes 56 9 0 55 54 5 5 50 5 48 49 46

Részletesebben

Mini kuglófformák. Termékismertető és receptek

Mini kuglófformák. Termékismertető és receptek Mini kuglófformák hu Termékismertető és receptek Kedves Vásárlónk! A szilikonból készült mini kuglófformák nagyon rugalmasak és tapadásgátló hatásúak. Így a süteményeket különösen könnyű kivenni belőlük

Részletesebben

STERVIA RECEPTEK Hasznos tudnivalók: A Stevia kivonatokat szinte minden étel/ital elkészítéséhez lehet használni - italokhoz, turmixokhoz, süteményekhez, salátákhoz, főzelékekhez, pudingokhoz, tortákhoz.

Részletesebben

Krónikus veseelégtelenség ( urémia ) étrendi kezelése

Krónikus veseelégtelenség ( urémia ) étrendi kezelése Krónikus veseelégtelenség ( urémia ) étrendi kezelése Krónikus veseelégtelenségben szenved beteg szérumjának kreatinin szintje magas, s ha napi 50-60 g fehérjét kap úgy állapota lassan tovább romlik. Ha

Részletesebben

Mini-Madeleine sütőforma

Mini-Madeleine sütőforma Terékisertető és recept Mini-Madeleine sütőfora Kedves Vásárlónk! A 20 darabos szilikon ini-madeleine sütőfora rendkívül rugalas és tapadásentes felületű. Így az elkészült Madeleine-t különösen könnyű

Részletesebben

Adjon ízt, textúrát és kifinomultságot csokoládé alkotásainak

Adjon ízt, textúrát és kifinomultságot csokoládé alkotásainak Adjon ízt, textúrát és kifinomultságot csokoládé alkotásainak Finest Belgian Chocolate csokoládék összetéveszthetetlen ízzel Étcsokoládék Folyékonyság Termékleírás Összetétel* Csomagolás Termékkód** Powerful

Részletesebben

Beszélgessünk kicsit a vajkrémek ízesítéséről.

Beszélgessünk kicsit a vajkrémek ízesítéséről. Beszélgessünk kicsit a vajkrémek ízesítéséről. Mostanra már jó pár ízesítőt kipróbáltam, van tapasztalat:-) Készítsünk főzött vajkrémet, olasz, svájci, francia. Nagyon jól ízesíthetőek, folyékony ízesítőkkel

Részletesebben

eks kavalkád Friss gondolat. Finomat ad.

eks kavalkád Friss gondolat. Finomat ad. eks kavalkád Receptötletek a friss, sütésre kész tésztákhoz Friss gondolat. Finomat ad. Friss karacsonyi tesztak! Az idén magam készítem a karácsonyfadíszeket! Sütési örömök kavalkádja Mindenkinek, aki

Részletesebben

Látogasd meg a TORTAISKOLA weboldalát, hasznos tippekért, tanácsokért. Vajkrém alapok Vajkrém recept Így ízesítsd a vajkrémet Így színezd a vajkrémet

Látogasd meg a TORTAISKOLA weboldalát, hasznos tippekért, tanácsokért. Vajkrém alapok Vajkrém recept Így ízesítsd a vajkrémet Így színezd a vajkrémet Látogasd meg a TORTAISKOLA weboldalát, hasznos tippekért, tanácsokért Vajkrém alapok Vajkrém recept Így ízesítsd a vajkrémet Így színezd a vajkrémet VAJKRÉM alapok Őszinte leszek, vajkrémet készíteni nem

Részletesebben

Old Millers Receptfüzet

Old Millers Receptfüzet Old Millers Receptfüzet Sütési tippek az Öreg Millertől: SMART MILLER A még ropogósabb héj eléréséhez ne csak a sütőt, hanem a sütőlemezt is melegítsük elő! Ha szabadon vetett kenyeret készítünk, használhatunk

Részletesebben

Gyümölcsvarázs. 2015. augusztus 10. szeptember 6. (33-36. hetek)

Gyümölcsvarázs. 2015. augusztus 10. szeptember 6. (33-36. hetek) Gyümölcsvarázs 2015. augusztus 10. szeptember 6. (33-36. hetek) Vendéglátóknak, 33-36. hetek 60 000 Ft-os Parti Allegra Desszertes Kehely 275 ml + Allegra Desszertes Pohár 2 x 450 ml + Friss Hölgy Kancsó

Részletesebben

RECEPTEK. Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban. Összetevõk. 4 db csirkemell. 4 szelet Ahidai sonka. 8 szelet sajt. 5 dkg vaj. 2 ek liszt.

RECEPTEK. Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban. Összetevõk. 4 db csirkemell. 4 szelet Ahidai sonka. 8 szelet sajt. 5 dkg vaj. 2 ek liszt. RECEPTEK Sonkás sajtos csirkemell sajtmártásban Összetevõk 4 db csirkemell 4 szelet Ahidai sonka 8 szelet sajt 5 dkg vaj 2 ek liszt 3 dl tej só bors 10 dkg reszelt sajt 1-1,5 dl tejszín Elkészítés A csirkemell

Részletesebben

RECEPTEK KENYÉRKÉSZÍTŐ BM 1000

RECEPTEK KENYÉRKÉSZÍTŐ BM 1000 RECEPTEK KENYÉRKÉSZÍTŐ BM 1000 OLDAL TARTALOM ALAP INFORMÁCIÓK KENYÉR TORTÁK LEKVÁR KELT TÉSZTA ELŐSZÓ ww Kedves vásárló! FUNKCIÓK Köszönjük, hogy a CASO BM1000 kenyérkészítőjét választotta. Biztosíthatjuk,

Részletesebben

Csokoládés receptek az Aréna kiadó Csodás, csokis sütemények c. kiadványából

Csokoládés receptek az Aréna kiadó Csodás, csokis sütemények c. kiadványából Csokoládés receptek az Aréna kiadó Csodás, csokis sütemények c. kiadványából Fekete-erdı torta 250 g vaj, feldarabolva 1 evıkanál instant kávé 375 ml forró víz 200 g étcsokoládé, feldarabolva 300 g porcukor

Részletesebben

MUNKAANYAG. Erdélyiné Kiss Rita. Szeletek készítése I. A követelménymodul megnevezése: Cukrászati termékkészítés

MUNKAANYAG. Erdélyiné Kiss Rita. Szeletek készítése I. A követelménymodul megnevezése: Cukrászati termékkészítés Erdélyiné Kiss Rita Szeletek készítése I. A követelménymodul megnevezése: Cukrászati termékkészítés A követelménymodul száma: 0536-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-032-30 SZELETEK

Részletesebben

Tea, Kávé, Desszertlap. Dessert, Coffee, Tee

Tea, Kávé, Desszertlap. Dessert, Coffee, Tee Tea, Kávé, Desszertlap Dessert, Coffee, Tee Vintage Teák A tea az álmodók bora /Kosztolányi Dezső/ Zöld teák A zöld tea nem pusztán élvezeti szer, hanem természetes gyógynövény. A és E vitaminban gazdag.

Részletesebben

VIDÁM ISKOLAKEZDÉS augusztus 08. szeptember 04.

VIDÁM ISKOLAKEZDÉS augusztus 08. szeptember 04. VIDÁM ISKOLAKEZDÉS 2016. augusztus 08. szeptember 04. Vendéglátóknak ELŐJEGYZÉSI AJÁNDÉK Tripla Klikk 350 ml 2 Új szín 1 40 000 Ft-os Parti Tripla Klikk 550 ml + 800 ml Vendéglátói ajánlat 40 000 Ft-os

Részletesebben

MINI SQUARE AZ ÚJ KOCKACSOKI

MINI SQUARE AZ ÚJ KOCKACSOKI MINI SQUARE AZ ÚJ KOCKACSOKI Nagyobb logózható felület: 4x4 cm Különleges kakaóbab design a csokoládé felületén A legjobb minőségű Belga és Francia alapanyagokból készül Csomagolás: arany, vagy ezüst alufólia

Részletesebben

Párolótál mikrohullámú sütőhöz

Párolótál mikrohullámú sütőhöz Párolótál mikrohullámú sütőhöz hu Használati útmutató és receptek 94497AB1X1IX 2018-07 Kedves Vásárlónk! A párolótálban gyorsan, egészséges és zsírszegény módon készítheti el az ételeket a mikrohullámú

Részletesebben

Készítsünk fagylaltot! (2010 July 08, Thursday) - Munkatársunktól

Készítsünk fagylaltot! (2010 July 08, Thursday) - Munkatársunktól Készítsünk fagylaltot! (2010 July 08, Thursday) - Munkatársunktól A nyár sztár édessége kétségtelenül a fagylalt. Érdemes a mélyhûtõben tartani egy-két doboz házilag készített fagyit, ami nem csak önmagában

Részletesebben

Veganz Pink Smoothie. Elkészítés: Egy turmixgépbe tesszük a hozzávalókat, és kb. 2 percig alaposan összeturmixoljuk.

Veganz Pink Smoothie. Elkészítés: Egy turmixgépbe tesszük a hozzávalókat, és kb. 2 percig alaposan összeturmixoljuk. RECEPTEK Veganz Pink Smoothie Hozzávalók: 2 db érett biobanán 3 dl Veganz bio rizsital 2 ek. Veganz Smoothie bioalappor zöldborsófehérjével és gojibogyóval Elkészítés: Egy turmixgépbe tesszük a hozzávalókat,

Részletesebben

TERVEZET 2012. 11.27. Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus)..számú irányelv Cukrászati sütemények 1. kiadás

TERVEZET 2012. 11.27. Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus)..számú irányelv Cukrászati sütemények 1. kiadás TERVEZET 2012. 11.27. Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus)..számú irányelv Cukrászati sütemények 1. kiadás Jóváhagyta: Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság 201?, 1 TARTALOMJEGYZÉK I. Általános

Részletesebben

Muffin sütőforma. Termékismertető és recept

Muffin sütőforma. Termékismertető és recept Muffin sütőforma Termékismertető és recept Kedves Vásárlónk! Új muffin sütőformájában a legfinomabb muffinokat sütheti. Utána lezárhatja a muffin sütőformát a különösen magas hordozófedéllel. Így a muffin

Részletesebben

Liofilizált gyümölcsös termékek

Liofilizált gyümölcsös termékek Liofilizált gyümölcsös termékek A liofilizálási folyamat lényege, hogy a szárítani kívánt nedves (vizet tartalmazó) terméket lefagyasztják, aztán nagyon alacsony nyomáson, nagyon lassan felmelegítve a

Részletesebben

33 811 01 0000 00 00 Cukrász Cukrász 33 541 05 1000 00 00 Pék-cukrász Pék-cukrász

33 811 01 0000 00 00 Cukrász Cukrász 33 541 05 1000 00 00 Pék-cukrász Pék-cukrász A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

2012. május 3. - Receptek

2012. május 3. - Receptek 2012. május 3. - Receptek Alexandre Bourdeaux 1. Csokoládés Beriolette torta Felépítés Csokoládés piskóta Beriolette zselé málnával Madagaszkár csokoládé mousse Vaníliás tejszínkrém Elkészítés IBC tortaformába

Részletesebben

Sonkakészítő hőmérővel. *kizárólag sonkakészítés Termék száma: 420866

Sonkakészítő hőmérővel. *kizárólag sonkakészítés Termék száma: 420866 Sonkakészítő hőmérővel *kizárólag sonkakészítés Termék száma: 420866 Jelmagyarázat www.tescoma.com/video/420866 PRESTO sonkakészítő hőmérővel Tulajdonságok A PRESTO sonkakészítő kiváló eszköz a házi

Részletesebben

Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett.

Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett. Az alábbi receptjeinknek megvan a saját történetük Leves Inkább a szárnyasok húsát kedveljük, miért ne lehetne abból is gulyást készteni? Kipróbáltuk, ízlett. Csirkegulyás - ½ csirkemell-filé - 1 kisfej

Részletesebben

Meggyesek (2010 July 07, Wednesday) - Munkatársunktól

Meggyesek (2010 July 07, Wednesday) - Munkatársunktól Meggyesek (2010 July 07, Wednesday) - Munkatársunktól A meggy finom magában, nyersen is, de aki nem szereti savanyúságát, még megszeretheti piskótában, süteményben, vagy befõttben. Szörpöt és más italt

Részletesebben

Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus)..számú irányelv Cukrászati sütemények 1. kiadás

Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus)..számú irányelv Cukrászati sütemények 1. kiadás TERVEZET 2013.március. Magyar Élelmiszerkönyv (Codex Alimentarius Hungaricus)..számú irányelv Cukrászati sütemények 1. kiadás Jóváhagyta: Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság 201?, TARTALOMJEGYZÉK I. Általános

Részletesebben

Desszert kínálat. Bajorkrém, Panna Cotta, Crème Brulée

Desszert kínálat. Bajorkrém, Panna Cotta, Crème Brulée Desszert kínálat Bajorkrém, Panna Cotta, Crème Brulée Előszó A mai összetett gasztronómia világában, illetve annak egyre élesedő versenyében változatos és nem utolsó sorban megújult desszertekkel előállni

Részletesebben

Vaníliás kifli sütőlapok

Vaníliás kifli sütőlapok hu Termékismertető és recept Vaníliás kifli sütőlapok Kedves Vásárlónk! Még sosem volt ennyire egyszerű a tökéletes formájú vaníliás kiflik sütése! A szilikon sütőlapok nagyon rugalmasak és felületük tapadásmentes.

Részletesebben

NAGYAnYÁInK SÜTEMÉnYEI

NAGYAnYÁInK SÜTEMÉnYEI MÁZAS SZELET Kedves Olvasóink! Makó Város Önkormányzata 2002 óta minden évben megrendezi a Nagyanyáink süteményei elnevezésű játékos receptversenyét. Ezeken a valóban jó hangulatú, generációkat összehozó

Részletesebben