Éjjel-nappal, télen-nyáron

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Éjjel-nappal, télen-nyáron"

Átírás

1 3. GENERÁCIÓS TERMODINAMIKUS SZOLÁR KÖZPONTI FŰTÉS RENDSZEREK 1.2 Greentechnic ENERGIE Termodinamikus szolár központi fűtés rendszer A termodinamikus szolár rendszerek hasznosítják: A közvetlen és a szórt napsugárzást, a külső levegő a szél a csapadékban rejlő hőmennyiségeket. A Greentechnic ENERGIE egy olyan hőszivattyúval kombinált termodinamikus szolár központi fűtési rendszer, mely a Nap energiájának, valamint a környezeti energiák hasznosításával biztosítja a felhasználó számára a leggazdaságosabb fűtést. A termodinamikus szolár rendszer ideális passzív házak, alacsony hőmérsékletű fűtési rendszerekhez, családi házak, kommunális és ipari épületek központi fűtésére, használati melegvíz előállítására és úszómedencék fűtésére. A rendszer típustól függően 4-40 db, darabonként 8 kg tömegű, 1,6 m² abszorber hőelnyelő felületből (szolár panel), egy úgynevezett szolár blokkból - mely magában foglalja az elektromos meghajtású Scroll kompresszort, a termosztatikus expanziós szelepet, a digitális vezérlést, a tároló előnykapcsolást - és a szolár disztribúciós hálózatból áll. Éjjel-nappal, télen-nyáron Működése során a Carnot hőerőgép elvét hasznosítja. A hő átadó folyadék a szolár körben az R407c. A hűtőközeg belép az abszorberbe (szolár panel) ahol elpárolog, miközben elvonja a hőt a környezetétől. Az elpárolgott hűtőközeget elszívja a Scroll kompresszor, amely megemeli a nyomását és a hőmérsékletét. A szolár blokkba integrált gáz-víz hőcserélőben kondenzálódik a hűtőközeg és átadja a hőmennyiséget a központi fűtési rendszer részére. Mielőtt a hűtőközeg visszatér az a szolár panelbe, a termosztatikus expanziós szelep csökkenti a nyomását. A termodinamikus szolár központi fűtési rendszer kiküszöböli a hagyományos sík és vákuumcsöves kollektorok működési korlátait. A szolár panel hatásfoka 99,1%-os, mely kisebb helyigényű és tömegű, nincs üvegtörés és jegesedés veszély, a panel nem öregszik, nincs fagyálló folyadék, melyet kétháromévente cserélni kell, nincs karbantartási igény. A rendszer folyamatosan biztosítja a hőenergiát az év 365 napján -5 C-os környezeti hőmérsékletig, még éjszaka is, mivel nemcsak a napenergiát, hanem a környezeti energiákat, a párában, a csapadékban és a levegőben rejlő energiákat is hasznosítja. Magyarországon az elmúlt 30 évben évente mindössze 12 napon volt az átlaghőmérséklet -5 C alatt, mely időszakra kiegészítő - elektromos, kandalló vagy egyéb fűtés szükséges. A Greentechnic Energie Termodinamikus szolár rendszer előnyei: Alacsony üzemeltetési költség Egyszerű üzembe helyezés Nincs karbantartás Nem gyúlékony Nem rozsdásodik Nem mérgező Kémiailag stabil közvetítő közeg, különböző nyomáson és hőmérsékleten Nem fagyveszélyes a rendszer Nincs szolár biztonsági szelep, ami leeresztheti a rendszer nyomását túlfűtés esetén Csak a hűtőközeg áramlik a szolár paneleken, nem okoz problémát a kemény víz, a vízkő, a fagyálló folyadék maró hatása, és a rozsda sem károsítja őket.

2 Greentechnic ENERGIE 4 40 Termodinamikus Szolár központi fűtési rendszerek Alkalmazható jó hőszigetelésű épület esetén max (m 3 ) Alkalmazható rossz hőszigetelésű épület esetén max (m 3 ) Felvett teljesítmény min. (W) Leadott hő teljesítmény max. (W) Szolár panelek száma (db) Típus Solar Blokk Solar Blokk Solar Blokk Solar Blokk Solar Blokk Solar Blokk Solar Blokk Solar Blokk Listaár (nettó) A Greentechnic Energie szolár berendezés tartalmazza: Termodinamikus szolár panel - típustól függően: 4-40 db, a szolár disztribúciós hálózatot, a digitális tárolóhőfok érzékelőt, a Szolár Blokkot, mely tartalmazza a beépített digitális vezérlést kijelzővel és öndiagnosztikai rendszerrel, tároló előnykapcsolással, tartalmazza a típustól függően 1 v. 3 fázisú gondozásmentes Scroll kompresszort, a hűtőközeg tárolót, hűtőközeg szűrőt, a termosztatikus expanziós szelepet, az olajleválasztót, a gáz állapot figyelő ablakot, az alacsony és magasnyomás kapcsolókat a szervizcsonkokkal, a készülék hővédő automatikát, a fázissorrend érzékelő védő kapcsolót, az üzemi mágnes kapcsolót, a biztonsági hő- és túláramvédő kapcsolót, a szigetelt rozsdamentes acél fűtési gáz-víz hőcserélőt, az acél szerelőpanelt Anti-vibrációs blokkokkal és a SoundPro hangszigetelt készülékházat IP 20 villamos védettséggel. Csatlakozási pontok a fűtési és HMV keringető szivattyúkhoz a szoba termosztáthoz ill. HMV tároló hőmérséklet érzékelőhöz. Opciók: külső hőmérséklet érzékelő, időjárásfüggő szabályozás, hőmennyiség mérő, szolár besugárzás mérő, teljesítmény diagnosztikai rendszer, PLC komplex épület vezérlés, fűtési puffer tároló és speciális HMV tároló megnövelt hőcserélővel. Speciális szolár panel tartószerkezet sík-, ferdetetőre valamint homlokzatra rögzítéshez. 1. Szívó oldali csatlakozó (szolár) 2. Folyadék oldali csatlakozó (szolár) 3. HMV / uszodafűtés 4. Fűtési előremenő 5. Fűtési visszatérő 6. Elektromos csatlakozás Méretek [mm] A B C Solar Blokk 4-16 panel Solar Blokk panel Termodinamikus szolár panel anyaga kétrétegű, préselt, eloxált alumínium. Méretei: 2000 x 800 x 20 mm. Csővezeték belső átmérője ¼. Tömege: 8 kg Szolár disztribútor hálózat A szállítási terjedelem része előszerelt állapotban! A cső átmérője függ a modelltől. A termodinamikai szolár panelek és a termodinamikai szolár blokk közötti távolság legfeljebb 30 méter lehet, és a szintkülönbség 15 méter. Amennyiben szükség van, nagyobb távolságra módosítani kell a szolár disztribúciós hálózat átmérőit is, ezzel kapcsolatban kérje munkatársaink segítségét. A szolár disztribúciós hálózatot párazáró hőszigeteléssel kell ellátni a kondenzáció elkerülése miatt!

3 3. GENERÁCIÓS TERMODINAMIKUS SZOLÁR KÖZPONTI FŰTÉS RENDSZEREK Greentechnic ENERGIE Termodinamikus Szolár BLOKK4 A Greentechnic ENERGIE egy olyan hőszivattyúval kombinált termodinamikus szolár központi fűtési rendszer, mely a Nap energiájának, valamint a környezeti energiák hasznosításával biztosítja a felhasználó számára a leggazdaságosabb fűtést. A termodinamikus szolár rendszer ideális passzív házak, alacsony energia igényű épületek fűtésére, családi házak, kommunális és ipari épületek központi fűtésére, használati melegvíz előállítására és úszómedencék fűtésére.. Szolár Blokk4 tartalma: Termodinamikus szolár panel: 4 db nettó felület: 6,4 m 2 Termodinamikus Szolár Blokk, fűtési teljesítmény: 3,7-7,3 kw Vezérlőpult digitális kijelzővel Szolár disztribúciós hálózat Tároló előnykapcsolás A készülék egyszerűen illeszthető alacsony hőmérsékletű radiátoros-, padló és falfűtési rendszerekhez, fan-coil, uszodafűtési és nagy volumenű melegvíz rendszerekhez, akár új beruházás akár meglévő fűtésrendszer korszerűsítése esetén. A termodinamikus szolár központi fűtési rendszer kiküszöböli a hagyományos sík és vákuumcsöves kollektorok működési korlátait. A szolár panel hatásfoka 99,1 %-os, mely kisebb helyigényű és tömegű, nincs üvegtörés és jegesedés veszély, a panel nem öregszik, nincs fagyálló folyadék, melyet két-háromévente cserélni kell, nincs karbantartási igény. A rendszer folyamatosan biztosítja a hőenergiát az év 365 napján -5 o C fokos környezeti hőmérsékletig még éjszaka is, mivel nemcsak a napenergiát, hanem a környezeti energiákat, a pára, a csapadék, és a levegőben rejlő energiákat is hasznosítja. Magyarországon az elmúlt 30 évben évente mindössze 12 napon volt az átlaghőmérséklet -5 0 C alatt, mely időszakra kiegészítő elektromos fűtés, kandalló vagy egyéb fűtés szükséges..

4 Greentechnic ENERGIE Termodinamikus Szolár BLOKK4 műszaki adatok: Termodinamikus szolár panel Szolár BLOKK 4 magasság * szélesség * mélység 800 * 2000 * 20 mm tömege: 8 kg / db Eloxált alumínium 30 mikron 4 db (összes tömeg: 32 kg) anyaga A panelek száma Abszorber terület összesen (nettó) 6,4 m 2 Termodinamikus Szolár Blokk 4 Horganyzott és műanyaggal bevont készülék ház SoundPro hangszigeteléssel és Anti-vibrációs blokkokkal ellátva magasság*szélesség* mélység Villamos csatlakozás Scroll kompresszor Zajszint (egy méterre Termodinamikus Szolár Blokktól) 880*630*430 mm 3 fázisú változatban 400V vagy 1 fázisú változatban 230V, 50 Hz Felvett villamos teljesítmény 0,9 (1,8) kw Fűtési teljesítmény: 3,7 7,3 kw 51 db (A) Gáz típusa tömege R407C 1,1 kg Szolár disztribúciós hálózat - folyadék oldal EN réz, Ø ½ Szolár disztribúciós hálózat szívó, gáz oldal EN réz, Ø ¾ Biztonsági szelep Danfoss Szűrőszárító Olajleválasztó Folyadék gyűjtő Nedvesség mutató Nyomáskapcsoló (HP és LP) Max.: 25 bar Min.: 1,5 bar Digitális termosztát Mechanikus termosztát Hőkioldó Fázis detektor (csak a 3 fázisú változatban) Carter Elektromos melegítő Digitális Vezérlő Panel Elektromos kimenet vízszivattyú Elektromos termosztát bemenet Fűtési keringető szivattyú (opció) Nincs Rozsdamentes acél forrasztott lemezes gáz-víz hőcserélő központi fűtés rendszer részére Min. áramlás 0,5 m 3 /h Nyomásesés: 2,5 mh 2 O Rozsdamentes acél uszodai hőcserélő (opció) Swimming Pool (Modell ) Indirekt fűtésű használati melegvíz tároló (opció) 200/ 300 / 500 / 800 literes

5 3. GENERÁCIÓS TERMODINAMIKUS SZOLÁR KÖZPONTI FŰTÉS RENDSZEREK Greentechnic ENERGIE Termodinamikus Szolár BLOKK6 A Greentechnic ENERGIE egy olyan hőszivattyúval kombinált termodinamikus szolár központi fűtési rendszer, mely a Nap energiájának, valamint a környezeti energiák hasznosításával biztosítja a felhasználó számára a leggazdaságosabb fűtést. A termodinamikus szolár rendszer ideális passzív házak, alacsony energia igényű épületek fűtésére, családi házak, kommunális és ipari épületek központi fűtésére, használati melegvíz előállítására és úszómedencék fűtésére. Szolár Blokk 6 tartalma: Termodinamikai szolár panel: 6 db nettó felület: 9,6 m 2 Termodinamikai Szolár Blokk, fűtési teljesítmény: 4,9-9,7 kw Vezérlőpult digitális kijelzővel R407c gáz közvetítő közeg Szolár disztribúciós hálózat Tároló előnykapcsolás A készülék egyszerűen illeszthető alacsony hőmérsékletű radiátoros-, padló és falfűtési rendszerekhez, fan-coil, uszodafűtési és nagy volumenű melegvíz rendszerekhez, akár új beruházás akár meglévő fűtésrendszer korszerűsítése esetén. A termodinamikus szolár központi fűtési rendszer kiküszöböli a hagyományos sík és vákuumcsöves kollektorok működési korlátait. A szolár panel hatásfoka 99,1 %-os, mely kisebb helyigényű és tömegű, nincs üvegtörés és jegesedés veszély, a panel nem öregszik, nincs fagyálló folyadék, melyet két-háromévente cserélni kell, nincs karbantartási igény. A rendszer folyamatosan biztosítja a hőenergiát az év 365 napján -5 o C-os környezeti hőmérsékletig még éjszaka is, mivel nemcsak a napenergiát, hanem a környezeti energiákat, a párában, a csapadékban és a levegőben rejlő energiákat is hasznosítja. Magyarországon az elmúlt 30 évben évente mindössze 12 napon volt az átlaghőmérséklet -5 0 C alatt, mely időszakra kiegészítő elektromos fűtés, kandalló vagy. egyéb fűtés szükséges.

6 Greentechnic ENERGIE Termodinamikus Szolár BLOKK6 műszaki adatok Termodinamikus szolár panel Szolár BLOKK6 magasság * szélesség * mélység 800*2000 * 20 mm tömege: 8 KG anyaga Eloxált alumínium 30 mikron. A panelek száma 6 db (összes tömeg: 48 kg) Abszorber terület összesen (nettó) 9,6 m 2 Termodinamikus Szolár Blokk6 Horganyzott és műanyaggal bevont készülék ház SoundPro hangszigeteléssel és Anti-vibrációs blokkokkal ellátva magasság*szélesség* mélység Villamos csatlakozás Scroll kompresszor Zajszint (egy méterre a termodinamikus szolár blokktól) Gáz típusa - tömege (előtöltés) 880*630*430 mm 3 fázisú változatban 400V vagy 1 fázisú változatban 230V, 50 Hz Felvett teljesítmény 1,4 (2,6) kw Fűtési teljesítmény: 4,9-9,7 kw 52 db (A) R407C-1.6kg Szolár disztribúciós hálózat - folyadék oldal EN réz, Ø ½ Szolár disztribúciós hálózat szívó, gáz oldal EN réz, Ø ¾ Biztonsági szelep Danfoss Szűrő Olajleválasztó Folyadék gyűjtő Nedvesség mutató Nyomáskapcsoló (HP és LP) Max.: 25 bar Min.: 1,5 bar Digitális termosztát Mechanikus termosztát Hőkioldó Fázis detektor (csak a 3 fázisú változatban) Carter elektromos melegítő Digitális Vezérlő Panel Elektromos kimenet - vízszivattyú Elektromos termosztát bemenet Fűtési keringető szivattyú (opció) Rozsdamentes acél forrasztott lemezes gáz-víz hőcserélő központi fűtés rendszer részére Nincs Minimális áramlás 0,7 m 3 /h Nyomásesés 2,7m H 2 O Rozsdamentes acél uszodai hőcserélő (opció) Swimming Pool (Model ) Indirekt fűtésű használati melegvíz tároló (opció) 200/ 300 / 500 / 800 /1000 / 1500 / 2*800 literes

7 3. GENERÁCIÓS TERMODINAMIKUS SZOLÁR KÖZPONTI FŰTÉS RENDSZEREK Greentechnic ENERGIE Termodinamikus Szolár BLOKK8 A Greentechnic ENERGIE egy olyan hőszivattyúval kombinált termodinamikus szolár központi fűtési rendszer, mely a Nap energiájának, valamint a környezeti energiák hasznosításával biztosítja a felhasználó számára a leggazdaságosabb fűtést. A termodinamikus szolár rendszer ideális passzív házak, alacsony energia igényű épületek fűtésére, családi házak, kommunális és ipari épületek központi fűtésére, használati melegvíz előállítására és úszómedencék fűtésére. Szolár Blokk 8 tartalma: Termodinamikai szolár panel: 8 db nettó felület: 12,8 m 2 Termodinamikai Szolár Blokk, fűtési teljesítmény: 5,5-11,3 kw Vezérlőpult digitális kijelzővel R407c gáz közvetítő közeg Szolár disztribúciós hálózat Tároló előnykapcsolás A készülék egyszerűen illeszthető alacsony hőmérsékletű radiátoros-, padló és falfűtési rendszerekhez, fan-coil, uszodafűtési és nagy volumenű melegvíz rendszerekhez, akár új beruházás akár meglévő fűtésrendszer korszerűsítése esetén. A termodinamikus szolár központi fűtési rendszer kiküszöböli a hagyományos sík és vákuumcsöves kollektorok működési korlátait. A szolár panel hatásfoka 99,1 %-os, mely kisebb helyigényű és tömegű, nincs üvegtörés és jegesedés veszély, a panel nem öregszik, nincs fagyálló folyadék, melyet két-háromévente cserélni kell, nincs karbantartási igény. A rendszer folyamatosan biztosítja a hőenergiát az év 365 napján -5 o C-os környezeti hőmérsékletig még éjszaka is, mivel nemcsak a napenergiát, hanem a környezeti energiákat, a párában, a csapadékban és a levegőben rejlő energiákat is hasznosítja. Magyarországon az elmúlt 30 évben évente mindössze 12 napon volt az átlaghőmérséklet -5 0 C alatt, mely időszakra kiegészítő elektromos fűtés, kandalló vagy. egyéb fűtés szükséges.

8 Greentechnic ENERGIE Termodinamikus Szolár BLOKK8 Termodinamikus szolár panel Szolár BLOKK8 magasság * szélesség * mélység 800*2000 * 20 mm tömege: 8 kg anyaga Eloxált alumínium 30 mikron. A panelek száma 8 db (összes tömeg: 64 kg) Abszorber terület összesen (nettó) 12,8 m 2 Termodinamikus Szolár Blokk 8 Horganyzott és műanyaggal bevont készülék ház SoundPro hangszigeteléssel és Anti-vibrációs blokkokkal ellátva 880* 630*430 mm magasság*szélesség* mélység Villamos csatlakozás 3 fázisú változatban 400V vagy 1 fázisú változatban 230V, 50 Hz Scroll kompresszor Felvett teljesítmény 1,4 (2,6) kw Fűtési teljesítmény: 5,5-11,3 kw Zajszint (egy méterre a termodinamikus szolár blokktól) 52 db (A) Gáz típusa - tömege (előtöltés) R407C, 1,8 kg Szolár disztribúciós hálózat - folyadék oldal EN réz, Ø ½ Szolár disztribúciós hálózat szívó, gáz oldal EN réz, Ø ¾ Biztonsági szelep Danfoss Szűrő Olajleválasztó Folyadék gyűjtő Nedvesség mutató Nyomáskapcsoló (HP és LP) Max.: 25 bar Min.: 1,5 bar Digitális termosztát Mechanikus termosztát Hőkioldó Fázis detektor (csak a 3 fázisú változatban) Carter elektromos melegítő Digitális Vezérlő Panel Elektromos kimenet - vízszivattyú Elektromos termosztát bemenet Fűtési keringető szivattyú (opció) Nincs Rozsdamentes acél forrasztott lemezes gáz-víz hőcserélő központi fűtés rendszer részére Minimális áramlás 0,8 m 3 /h Nyomásesés 3,0 mh 2 O Rozsdamentes acél uszodai hőcserélő (opció) Swimming Pool (Model ) Indirekt fűtésű használati melegvíz tároló (opció) 200/ 300 / 500 / 800 /1000 / 1500 / 2000 literes

9 3. GENERÁCIÓS TERMODINAMIKUS SZOLÁR KÖZPONTI FŰTÉS RENDSZEREK Greentechnic ENERGIE Termodinamikus Szolár BLOKK12 A Greentechnic ENERGIE egy olyan hőszivattyúval kombinált termodinamikus szolár központi fűtési rendszer, mely a Nap energiájának, valamint a környezeti energiák hasznosításával biztosítja a felhasználó számára a leggazdaságosabb fűtést. A termodinamikus szolár rendszer ideális passzív házak, alacsony energia igényű épületek fűtésére, családi házak, kommunális és ipari épületek központi fűtésére, használati melegvíz előállítására és úszómedencék fűtésére. Szolár Blokk 12 tartalma: Termodinamikai szolár panel: 12 db nettó felület: 19,2 m 2 Termodinamikai Szolár Blokk, fűtési teljesítmény: 9,2-16,7 kw Vezérlőpult digitális kijelzővel R407c gáz közvetítő közeg Szolár disztribúciós hálózat Tároló előnykapcsolás A készülék egyszerűen illeszthető alacsony hőmérsékletű radiátoros-, padló és falfűtési rendszerekhez, fan-coil, uszodafűtési és nagy volumenű melegvíz rendszerekhez, akár új beruházás akár meglévő fűtésrendszer korszerűsítése esetén. A termodinamikus szolár központi fűtési rendszer kiküszöböli a hagyományos sík és vákuumcsöves kollektorok működési korlátait. A szolár panel hatásfoka 99,1 %-os, mely kisebb helyigényű és tömegű, nincs üvegtörés és jegesedés veszély, a panel nem öregszik, nincs fagyálló folyadék, melyet két-háromévente cserélni kell, nincs karbantartási igény. A rendszer folyamatosan biztosítja a hőenergiát az év 365 napján -5 o C-os környezeti hőmérsékletig még éjszaka is, mivel nemcsak a napenergiát, hanem a környezeti energiákat, a párában, a csapadékban és a levegőben rejlő energiákat is hasznosítja. Magyarországon az elmúlt 30 évben évente mindössze 12 napon volt az átlaghőmérséklet -5 0 C alatt, mely időszakra kiegészítő elektromos fűtés, kandalló vagy egyéb fűtés szükséges..

10 Greentechnic ENERGIE Termodinamikus Szolár BLOKK12 Termodinamikus szolár panel Szolár BLOKK 12 magasság * szélesség * mélység 800*2000 * 20 mm tömege: 8 kg anyaga Eloxált alumínium 30 mikron. A panelek száma 12 db (összes tömeg: 96 kg) Abszorber terület összesen (nettó) 19,2 m 2 Termodinamikus Szolár Blokk 12 Horganyzott és műanyaggal bevont készülék ház SoundPro hangszigeteléssel és Anti-vibrációs blokkokkal ellátva 880*750*500 mm magasság*szélesség* mélység Villamos csatlakozás 3 fázisú változatban 400V vagy 1 fázisú változatban 230V, 50 Hz Scroll kompresszor Felvett teljesítmény 2,0 (3,1) kw Fűtési teljesítmény: 9,2-16,7 kw Zajszint (egy méterre a termodinamikus szolár blokktól) 58 db (A) Gáz típusa - tömege (előtöltés) R407C Szolár disztribúciós hálózat - folyadék oldal EN réz, Ø 7/8 Szolár disztribúciós hálózat szívó, gáz oldal EN réz, Ø 1 3/8 Biztonsági szelep Danfoss Szűrő Olajleválasztó Folyadék gyűjtő Nedvesség mutató Nyomáskapcsoló (HP és LP) Max.: 25 bar Min.: 1,5 bar Digitális termosztát Mechanikus termosztát Hőkioldó Fázis detektor (csak a 3 fázisú változatban) Carter elektromos melegítő Digitális Vezérlő Panel Elektromos kimenet - vízszivattyú Elektromos termosztát bemenet Fűtési keringető szivattyú (opció) Nincs Rozsdamentes acél forrasztott lemezes gáz-víz hőcserélő központi fűtés rendszer részére Minimális áramlás 1,5 m 3 /h Nyomásesés 3,5 mh 2 O Rozsdamentes acél uszodai hőcserélő (opció) Swimming Pool (Model ) Indirekt fűtésű használati melegvíz tároló (opció) 200/ 300 / 500 / 800 /1000 / 1500 / 2000 / 3000 literes

11 3. GENERÁCIÓS TERMODINAMIKUS SZOLÁR KÖZPONTI FŰTÉS RENDSZEREK Greentechnic ENERGIE Termodinamikus Szolár BLOKK16 A Greentechnic ENERGIE egy olyan hőszivattyúval kombinált termodinamikus szolár központi fűtési rendszer, mely a Nap energiájának, valamint a környezeti energiák hasznosításával biztosítja a felhasználó számára a leggazdaságosabb fűtést. A termodinamikus szolár rendszer ideális passzív házak, alacsony energia igényű épületek fűtésére, családi házak, kommunális és ipari épületek központi fűtésére, használati melegvíz előállítására és úszómedencék fűtésére. Szolár Blokk 16 tartalma: Termodinamikai szolár panel: 16 db nettó felület: 26,6 m2 Termodinamikai Szolár Blokk, fűtési teljesítmény: 14,2-24,2 kw Vezérlőpult digitális kijelzővel R407c gáz közvetítő közeg Szolár disztribúciós hálózat Tároló előnykapcsolás A készülék egyszerűen illeszthető alacsony hőmérsékletű radiátoros-, padló és falfűtési rendszerekhez, fan-coil, uszodafűtési és nagy volumenű melegvíz rendszerekhez, akár új beruházás akár meglévő fűtésrendszer korszerűsítése esetén. A termodinamikus szolár központi fűtési rendszer kiküszöböli a hagyományos sík és vákuumcsöves kollektorok működési korlátait. A szolár panel hatásfoka 99,1 %-os, mely kisebb helyigényű és tömegű, nincs üvegtörés és jegesedés veszély, a panel nem öregszik, nincs fagyálló folyadék, melyet két-háromévente cserélni kell, nincs karbantartási igény. A rendszer folyamatosan biztosítja a hőenergiát az év 365 napján -5 o C-os környezeti hőmérsékletig még éjszaka is, mivel nemcsak a napenergiát, hanem a környezeti energiákat, a párában, a csapadékban és a levegőben rejlő energiákat is hasznosítja. Magyarországon az elmúlt 30 évben évente mindössze 12 napon volt az átlaghőmérséklet -5 0 C alatt, mely időszakra kiegészítő elektromos fűtés, kandalló vagy egyéb fűtés szükséges..

12 Greentechnic ENERGIE Termodinamikus Szolár BLOKK16 Termodinamikus szolár panel Szolár BLOKK 16 magasság * szélesség * mélység 800*2000 * 20 mm tömege: 8 kg anyaga Eloxált alumínium 30 mikron. A panelek száma 16 db (összes tömeg: 128 kg) Abszorber terület összesen (nettó) 26,6 m 2 Termodinamikus Szolár Blokk 16 Horganyzott és műanyaggal bevont készülék ház SoundPro hangszigeteléssel és Anti-vibrációs blokkokkal 880*750*500 mm ellátva magasság*szélesség* mélység Villamos csatlakozás 3 fázisú változatban 400V vagy 1 fázisú változatban 230V 50 Hz Felvett teljesítmény 3,2 (5,2) kw Scroll kompresszor Fűtési teljesítmény: 14,2-24,2 kw Zajszint (egy méterre a termodinamikus szolár blokktól) 54 db (A) Gáz típusa - tömege (előtöltés) R407C-2.8kg Szolár disztribúciós hálózat - folyadék oldal EN réz, Ø 3/4" Szolár disztribúciós hálózat szívó, gáz oldal EN réz, Ø 7/8" Biztonsági szelep Danfoss Szűrő Olajleválasztó Folyadék gyűjtő Nedvesség mutató Nyomáskapcsoló (HP és LP) Max.: 25 bar Min.: 1,5 bar Digitális termosztát Mechanikus termosztát Hőkioldó Fázis detektor (csak a 3 fázisú változatban) Carter elektromos melegítő Digitális Vezérlő Panel Elektromos kimenet - vízszivattyú Elektromos termosztát bemenet Fűtési keringető szivattyú (opció) Nincs Rozsdamentes acél forrasztott lemezes gáz-víz hőcserélő központi fűtés rendszer részére Minimális áramlás 1,5 m 3 /h Nyomásesés 3,5 mh 2 O Rozsdamentes acél uszodai hőcserélő (opció) Swimming Pool (Model ) Indirekt fűtésű használati melegvíz tároló (opció) 200/ 300 / 500 / 800 /1000 / 1500 / 2000 / 3000 literes

13 3. GENERÁCIÓS TERMODINAMIKUS SZOLÁR KÖZPONTI FŰTÉS RENDSZEREK Greentechnic ENERGIE Termodinamikus Szolár BLOKK24 A Greentechnic ENERGIE egy olyan hőszivattyúval kombinált termodinamikus szolár központi fűtési rendszer, mely a Nap energiájának, valamint a környezeti energiák hasznosításával biztosítja a felhasználó számára a leggazdaságosabb fűtést. A termodinamikus szolár rendszer ideális passzív házak, alacsony energia igényű épületek fűtésére, családi házak, kommunális és ipari épületek központi fűtésére, használati melegvíz előállítására és úszómedencék fűtésére. Szolár Blokk 24 tartalma: Termodinamikai szolár panel: 24 db nettó felület: 38,4 m 2 Termodinamikai Szolár Blokk, fűtési teljesítmény: 16,5-31,5kW Vezérlőpult digitális kijelzővel R407c gáz közvetítő közeg Szolár disztribúciós hálózat Tároló előnykapcsolás A készülék egyszerűen illeszthető alacsony hőmérsékletű radiátoros-, padló és falfűtési rendszerekhez, fan-coil, uszodafűtési és nagy volumenű melegvíz rendszerekhez, akár új beruházás akár meglévő fűtésrendszer korszerűsítése esetén. A termodinamikus szolár központi fűtési rendszer kiküszöböli a hagyományos sík és vákuumcsöves kollektorok működési korlátait. A szolár panel hatásfoka 99,1 %-os, mely kisebb helyigényű és tömegű, nincs üvegtörés és jegesedés veszély, a panel nem öregszik, nincs fagyálló folyadék, melyet két-háromévente cserélni kell, nincs karbantartási igény. A rendszer folyamatosan biztosítja a hőenergiát az év 365 napján -5 o C-os környezeti hőmérsékletig még éjszaka is, mivel nemcsak a napenergiát, hanem a környezeti energiákat, a párában, a csapadékban és a levegőben rejlő energiákat is hasznosítja. Magyarországon az elmúlt 30 évben évente mindössze 12 napon volt az átlaghőmérséklet -5 0 C alatt, mely időszakra kiegészítő elektromos fűtés, kandalló vagy egyéb fűtés szükséges..

14 Greentechnic ENERGIE Termodinamikus Szolár BLOKK24 Műszaki adatok Termodinamikus szolár panel magasság * szélesség * mélység Szolár BLOKK24 800*2000 * 20 mm tömege: 8 kg Eloxált alumínium 30 mikron. 24 db (összes tömeg: 192 kg) anyaga A panelek száma Abszorber terület összesen (nettó) 38,4 m 2 Termodinamikus Szolár Blokk 24 Horganyzott és műanyaggal bevont készülék ház SoundPro hangszigeteléssel és Anti-vibrációs blokkokkal ellátva magasság*szélesség* mélység Villamos csatlakozás 880* 750*500 3 fázisú változatban 400V vagy 1 fázisú változatban 230V, 50 Hz Scroll kompresszor Felvett teljesítmény 4,2 (6,0) kw Fűtési teljesítmény: 16,5-31,5kW Zajszint (egy méterre a termodinamikus szolár blokktól) 54 db (A) Gáz típusa - tömege (előtöltés) R407C-3,0kg Szolár disztribúciós hálózat - folyadék oldal EN réz, Ø 3/4" Szolár disztribúciós hálózat szívó, gáz oldal EN réz, Ø1 3/8" Biztonsági szelep Danfoss Szűrő Olajleválasztó Folyadék gyűjtő Nedvesség mutató Nyomáskapcsoló (HP és LP) Max.: 25 bar Min.: 1,5 bar Digitális termosztát Mechanikus termosztát Hőkioldó Fázis detektor (csak a 3 fázisú változatban) Carter elektromos melegítő Digitális Vezérlő Panel Elektromos kimenet - vízszivattyú Elektromos termosztát bemenet Fűtési keringető szivattyú (opció) Nincs Rozsdamentes acél forrasztott lemezes gáz-víz hőcserélő központi fűtés rendszer részére Minimális áramlás 2,8 m 3 /h Nyomásesés 5 mh 2 O Rozsdamentes acél uszodai hőcserélő (opció) Swimming Pool (Model ) Indirekt fűtésű használati melegvíz tároló (opció) 200/ 300 / 500 / 800 /1000 / 1500 / 2000 / 3000 / 4000 literes

15 3. GENERÁCIÓS TERMODINAMIKUS SZOLÁR KÖZPONTI FŰTÉS RENDSZEREK Greentechnic ENERGIE Termodinamikus Szolár BLOKK32 A Greentechnic ENERGIE egy olyan hőszivattyúval kombinált termodinamikus szolár központi fűtési rendszer, mely a Nap energiájának, valamint a környezeti energiák hasznosításával biztosítja a felhasználó számára a leggazdaságosabb fűtést. A termodinamikus szolár rendszer ideális passzív házak, alacsony energia igényű épületek fűtésére, családi házak, kommunális és ipari épületek központi fűtésére, használati melegvíz előállítására és úszómedencék fűtésére.. Szolár Blokk 32 tartalma: Termodinamikai szolár panel: 32 db nettó felület: 51,2 m 2 Termodinamikai Szolár Blokk, fűtési teljesítmény: 24,0-42,6 kw Vezérlőpult digitális kijelzővel R407c gáz közvetítő közeg Szolár disztribúciós hálózat Tároló előnykapcsolás A készülék egyszerűen illeszthető alacsony hőmérsékletű radiátoros-, padló és falfűtési rendszerekhez, fan-coil, uszodafűtési és nagy volumenű melegvíz rendszerekhez, akár új beruházás akár meglévő fűtésrendszer korszerűsítése esetén. A termodinamikus szolár központi fűtési rendszer kiküszöböli a hagyományos sík és vákuumcsöves kollektorok működési korlátait. A szolár panel hatásfoka 99,1 %-os, mely kisebb helyigényű és tömegű, nincs üvegtörés és jegesedés veszély, a panel nem öregszik, nincs fagyálló folyadék, melyet két-háromévente cserélni kell, nincs karbantartási igény. A rendszer folyamatosan biztosítja a hőenergiát az év 365 napján -5 o C-os környezeti hőmérsékletig még éjszaka is, mivel nemcsak a napenergiát, hanem a környezeti energiákat, a párában, a csapadékban és a levegőben rejlő energiákat is hasznosítja. Magyarországon az elmúlt 30 évben évente mindössze 12 napon volt az átlaghőmérséklet -5 0 C alatt, mely időszakra kiegészítő elektromos fűtés, kandalló vagy egyéb fűtés szükséges egyéb fűtés szükséges.

16 Greentechnic ENERGIE Termodinamikus Szolár BLOKK32 Műszaki adatok Termodinamikus szolár panel Szolár BLOKK32 magasság * szélesség * mélység 800*2000 * 20 mm tömege: 8 kg anyaga Eloxált alumínium 30 mikron, A panelek száma 32 db (összes tömeg: 256 kg) Abszorber terület összesen (nettó) 51,2 m 2 Termodinamikus Szolár Blokk 32 Horganyzott és műanyaggal bevont készülék ház SoundPro hangszigeteléssel és Anti-vibrációs blokkokkal ellátva 880* 750*500 mm magasság*szélesség* mélység Villamos csatlakozás 3 fázisú változatban 400V vagy 1 fázisú változatban 230V, 50 Hz Scroll kompresszor Felvett teljesítmény 5,7 (8,3) kw Fűtő teljesítmény: 24,0-42,6 kw Zajszint (egy méterre a termodinamikus szolár blokktól) 58 db (A) Gáz típusa - tömege (előtöltés) R407C-3,5kg Szolár disztribúciós hálózat - folyadék oldal EN réz, Ø 7/8" Szolár disztribúciós hálózat szívó, gáz oldal EN réz, Ø 1 3/8" Biztonsági szelep Danfoss Szűrő Olajleválasztó Folyadék gyűjtő Nedvesség mutató Nyomáskapcsoló (HP és LP) Max.: 25 bar Min.: 1,5 bar Digitális termosztát Mechanikus termosztát Hőkioldó Fázis detektor (csak a 3 fázisú változatban) Carter elektromos melegítő Digitális Vezérlő Panel Elektromos kimenet - vízszivattyú Elektromos termosztát bemenet Fűtési keringető szivattyú (opció) Nincs Rozsdamentes acél forrasztott lemezes gáz-víz hőcserélő központi fűtés rendszer részére Minimális áramlás 4,0 m 3 /h Nyomásesés 6 mh 2 O Rozsdamentes acél uszodai hőcserélő (opció) Swimming Pool (Model ) Indirekt fűtésű használati melegvíz tároló (opció) 200/ 300 / 500 / 800 /1000 / 1500 / 2000 / 3000 / 4000 / 5000 literes

17 3. GENERÁCIÓS TERMODINAMIKUS SZOLÁR KÖZPONTI FŰTÉS RENDSZEREK Greentechnic ENERGIE Termodinamikus Szolár BLOKK40 A Greentechnic ENERGIE egy olyan hőszivattyúval kombinált termodinamikus szolár központi fűtési rendszer, mely a Nap energiájának, valamint a környezeti energiák hasznosításával biztosítja a felhasználó számára a leggazdaságosabb fűtést. A termodinamikus szolár rendszer ideális passzív házak, alacsony energia igényű épületek fűtésére, családi házak, kommunális és ipari épületek központi fűtésére, használati melegvíz előállítására és úszómedencék fűtésére. Szolár Blokk 40 tartalma: Termodinamikai szolár panel: 40 db nettó felület: 51,2 m 2 Termodinamikai Szolár Blokk, fűtési teljesítmény 32,5-53,1 kw Vezérlőpult digitális kijelzővel R407c gáz közvetítő közeg Szolár disztribúciós hálózat Tároló előnykapcsolás A készülék egyszerűen illeszthető alacsony hőmérsékletű radiátoros-, padló és falfűtési rendszerekhez, fan-coil, uszodafűtési és nagy volumenű melegvíz rendszerekhez, akár új beruházás akár meglévő fűtésrendszer korszerűsítése esetén. A termodinamikus szolár központi fűtési rendszer kiküszöböli a hagyományos sík és vákuumcsöves kollektorok működési korlátait. A szolár panel hatásfoka 99,1 %-os, mely kisebb helyigényű és tömegű, nincs üvegtörés és jegesedés veszély, a panel nem öregszik, nincs fagyálló folyadék, melyet két-háromévente cserélni kell, nincs karbantartási igény. A rendszer folyamatosan biztosítja a hőenergiát az év 365 napján -5 o C-os környezeti hőmérsékletig még éjszaka is, mivel nemcsak a napenergiát, hanem a környezeti energiákat, a párában, a csapadékban és a levegőben rejlő energiákat is hasznosítja. Magyarországon az elmúlt 30 évben évente mindössze 12 napon volt az átlaghőmérséklet -5 0 C alatt, mely időszakra kiegészítő elektromos fűtés, kandalló vagy egyéb fűtés szükséges egyéb fűtés szükséges.

18 Greentechnic ENERGIE Termodinamikus Szolár BLOKK40 Műszaki adatok Termodinamikus szolár panel Szolár BLOKK40 magasság * szélesség * mélység 800*2000*20 mm tömege: 8 kg anyaga Eloxált alumínium 30 mikron, A panelek száma 40 db (összes tömeg: 320 kg) Abszorber terület összesen (nettó) 64 m 2 Termodinamikus Szolár Blokk 40 Horganyzott és műanyaggal bevont készülék ház SoundPro hangszigeteléssel és Anti-vibrációs blokkokkal ellátva 880*750*500 mm magasság*szélesség* mélység Villamos csatlakozás 3 fázisú változatban 400V vagy 1 fázisú változatban 230V, 50 Hz Scroll kompresszor Felvett teljesítmény 7,1 (10,1) kw Fűtő teljesítmény: 32,5-53,1 kw Zajszint (egy méterre a termodinamikus szolár blokktól) 58 db (A) Gáz típusa - tömege (előtöltés) R407C- 5,5kg Szolár disztribúciós hálózat - folyadék oldal EN réz, Ø 7/8" Szolár disztribúciós hálózat szívó, gáz oldal EN réz, Ø 1 3/8" Biztonsági szelep Danfoss Szűrő Olajleválasztó Folyadék gyűjtő Nedvesség mutató Nyomáskapcsoló (HP és LP) Max.: 25 bar Min.: 1,5 bar Digitális termosztát Mechanikus termosztát Hőkioldó Fázis detektor (csak a 3 fázisú változatban) Carter elektromos melegítő Digitális Vezérlő Panel Elektromos kimenet - vízszivattyú Elektromos termosztát bemenet Fűtési keringető szivattyú (opció) Nincs Rozsdamentes acél forrasztott lemezes gáz-víz hőcserélő központi fűtés rendszer részére Minimális áramlás 5,0 m 3 /h Nyomásesés 6 mh 2 O Rozsdamentes acél uszodai hőcserélő (opció) Swimming Pool (Model ) Indirekt fűtésű használati melegvíz tároló (opció) 200/ 300 / 500 / 800 /1000 / 1500 / 2000 / 3000 / 4000 / 5000 / 2*3000 literes

III GENERÁCIÓS SZOLÁR HASZNÁLATI MELEGVÍZ RENDSZEREK

III GENERÁCIÓS SZOLÁR HASZNÁLATI MELEGVÍZ RENDSZEREK III GENERÁCIÓS SZOLÁR HASZNÁLATI MELEGVÍZ RENDSZEREK Nap-Energy 1075 HU-Budapest Dohany utca 16-18 Nyitva tartás: Iroda H-P: 10-18-ig GSM: +36 30 892 4158 Tel: +36 1 287 8240 Fax: +36 1 287 8241 Email:

Részletesebben

1.1 3. GENERÁCIÓS SZOLÁR HASZNÁLATI MELEGVÍZ RENDSZEREK. Greentechnic ENERGIE Termodinamikus szolár HMV rendszer

1.1 3. GENERÁCIÓS SZOLÁR HASZNÁLATI MELEGVÍZ RENDSZEREK. Greentechnic ENERGIE Termodinamikus szolár HMV rendszer 3.gener áci ósszol árhasznál at i mel egví zr endszer ek 1.1 3. GENERÁCIÓS SZOLÁR HASZNÁLATI MELEGVÍZ RENDSZEREK Grc ENERGIE Termodinamikus szolár HMV rendszer A termodinamikus szolár rendszerek hasznosítják:

Részletesebben

zománcozott 595 2800-1 276 000 rozsdamentes - acél ECO 300 ism 6 fő 2 300 l rozsdamentes - acél alkalmazható rossz hőszigetelésű épület esetén

zománcozott 595 2800-1 276 000 rozsdamentes - acél ECO 300 ism 6 fő 2 300 l rozsdamentes - acél alkalmazható rossz hőszigetelésű épület esetén termodinamikus szolár használati meleg víz rendszer típus ajánlott felhasználók szolár panelek szám ECO COMP 200 esm tároló (db) 3 fő 1 200 l zománcozott felvett teljesítmény min. (W) leadott teljesítmény

Részletesebben

HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER

HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER FEJLETT INVERTERES TECHNOLÓGIA. Aerogor ECO Inverter Az új DC Inverter szabályzású Gorenje hőszivattyúk magas hatásfokkal, környezetbarát módon és költséghatékonyan biztosítják

Részletesebben

Ariston Hybrid 30. Kondenzációs- Hőszivattyú

Ariston Hybrid 30. Kondenzációs- Hőszivattyú Ariston Hybrid 30 Kondenzációs- Hőszivattyú A hőszivattyú és a kondenzációs gázkészülék technológia egyesítése olyan módon, hogy a rendszer saját maga dönthessen arról, hogy számára melyik működés üzemmód

Részletesebben

Telepítési és használati kéziköny

Telepítési és használati kéziköny Telepítési és használati kéziköny Greentechnic Energie Szolár Blokk 4-40 központi fűtés és uszoda fűtés, ECO 500-6000 nagy volumenű melegvíz rendszerek 3. generációs termodinamikus szolár központi fűtés

Részletesebben

Kompakt, falra szerelhető HMV előállító készülékek

Kompakt, falra szerelhető HMV előállító készülékek Kompakt, falra szerelhető előállító készülékek Termix BV (Kérésre egyéb kialakítások és ok is lehetségesek!) Indirekt előállító készülék, közületek, több lakásos családi házak, apartmanok, iskolák, sportlétesítmények

Részletesebben

Árlista. Nap-Kanizsa Kft. www.nap-kanizsa.hu

Árlista. Nap-Kanizsa Kft. www.nap-kanizsa.hu Árlista Nap-Kanizsa Kft. Telefon:06-20/462-5822 E-mail:info@nap-kanizsa.hu www.nap-kanizsa.hu Érvényes: 2011.11.01-től Megnevezés Nettó ár Bruttó ár Síkkollektor CFSR-200SP CFSR-ST-NL215 Síkkollektor 1,87

Részletesebben

ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ CPC U-Pipe vákuumcsöves kollektorhoz

ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ CPC U-Pipe vákuumcsöves kollektorhoz ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ CPC U-Pipe vákuumcsöves kollektorhoz Készült: 2009.03.02. "U-Pipe" vákuumcsöves napkollektor CPC tükörrel Az "U-Pipe" vákuumcsöves napkollektor jelenti a kollektorok fejlődésének

Részletesebben

cosmo szerelvény JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT.

cosmo szerelvény JELLEMZŐK GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT. cosmo szerelvény COSMO fűtési szerelvények COSMO termosztátfejek Folyadék töltetű termosztátfej gyors reagálási idővel Beállítható érték: 7-28 C Fagyvédelem: 7 C Kétfajta csatlakozással: M30x1,5mm és Danfoss

Részletesebben

1. TECHNIKAI JELLEMZŐK ÉS MÉRETEK 1.1 MÉRETEK 1.2 HIDRAULIKAI VÁZLAT 1.3 VÍZSZÁLLÍTÁS HATÁSOS NYOMÁS DIAGRAM. L= 400 mm H= 720 mm P= 300 mm

1. TECHNIKAI JELLEMZŐK ÉS MÉRETEK 1.1 MÉRETEK 1.2 HIDRAULIKAI VÁZLAT 1.3 VÍZSZÁLLÍTÁS HATÁSOS NYOMÁS DIAGRAM. L= 400 mm H= 720 mm P= 300 mm 1. TECHNIKAI JELLEMZŐK ÉS MÉRETEK 1.1 MÉRETEK L= 400 mm H= 720 mm P= 300 mm A= 200 mm B= 200 mm C= 182 mm D= 118 mm 1.2 HIDRAULIKAI VÁZLAT 1 Gáz-mágnesszelep 2 Égő 3 Elsődleges füstgáz/víz hőcserélő 4

Részletesebben

DV285 lemezes hőcserélők, E típus

DV285 lemezes hőcserélők, E típus REGULUS spol. s r.o. tel.: +420 241 764 506 Do Koutů 1897/3 +420 241 762 726 143 00 Praha 4 fax: +420 241 763 976 CZECH REPUBLIC www.regulus.eu e-mail: sales@regulus.cz DV285 lemezes hőcserélők, E típus

Részletesebben

Csövek száma. Megjegyzés. max. 3 főre lapos és ferdetető konzollal max. 4 főre lapos és ferdetető konzollal. Megjegyzés

Csövek száma. Megjegyzés. max. 3 főre lapos és ferdetető konzollal max. 4 főre lapos és ferdetető konzollal. Megjegyzés Érvényes: 2011.10.10től visszavonásig! A megadott árak nettó árak melyek a 25%os áfát nem tartalmazzák! OZONE vákuumcsöves hőcsöves napkollektor Felület Csövek száma OZONE SOLAR SCP5820 vákuumcsöves napkollektor

Részletesebben

ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN

ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN A legkompaktabb BAXI készülékcsalád Magas hatásfok (zárt égésterűeknek minősítés a 92/42/CEE szabvány szerint) Digitális vezérlőpanel széles LCD kijelzővel Kompakt hidraulikus szerelvénycsoport

Részletesebben

Danfoss Elektronikus Akadémia. EvoFlat Lakáshőközpont 1

Danfoss Elektronikus Akadémia. EvoFlat Lakáshőközpont 1 EvoFlat lakás-hőközpontok Danfoss Elektronikus Akadémia EvoFlat Lakáshőközpont 1 Tartalom: Alkalmazás, EvoFlat készülékek Szabályozási elvek HMV termelés Az EvoFlat lakáshőközpontok fő egységei Kiegészítő

Részletesebben

Kondenzációs fali fűtő gázkészülék ecotec pure

Kondenzációs fali fűtő gázkészülék ecotec pure Kondenzációs fali fűtő gázkészülék VU 246/7-2 (H-INT II) Szállítási terjedelem VU fali fűtő gázkészülék Készüléktartó konzol, papírsablon Mérőcsonkos égéstermék adapter A felszereléshez szükséges segédanyagok

Részletesebben

Giga Selective síkkollektor TERVEZÉSI SEGÉDLET

Giga Selective síkkollektor TERVEZÉSI SEGÉDLET Giga Selective síkkollektor ERVEZÉSI SEGÉDLE ervezési segédlet síkkollektor felépítése Giga Selective síkkollektor felépítése: A Giga Selective síkkollektor abszorbere (a napkollektor sík hőelnyelő felülete),

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

KOMBÓ TÍPUS - 190L (50Hz)

KOMBÓ TÍPUS - 190L (50Hz) KOMBÓ TÍPUS - 190L (50Hz) Midea RSJ-15/190RDN3-D Készülék tulajdonságok Környezetbarát R134a hűtőközeg Előállított vízhőmérséklet: 38 C ~ 70 C Többféle üzemmód: hőszivattyús/elektromos fűtés Automatikus

Részletesebben

ECL Comfort 300 + C 67 Két fűtési kör + HMV

ECL Comfort 300 + C 67 Két fűtési kör + HMV Rendszer példa ECL Comfort 300 + C 67 Két fűtési kör + HMV Rendszer: Egy fűtési kör hőcserélővel, egy további, alacsonyabb hőmérséklet igényű fűtési kör keverőszeleppel és HMV készítés előnykapcsolással.

Részletesebben

KONDENZÁCIÓS KAZÁN DINAMIKUS HASZNÁLATI MELEGVÍZTÁROLÓVAL, SZOLÁR CSATLAKOZÁSSAL

KONDENZÁCIÓS KAZÁN DINAMIKUS HASZNÁLATI MELEGVÍZTÁROLÓVAL, SZOLÁR CSATLAKOZÁSSAL KONDENZÁCIÓS KAZÁN DINAMIKUS HASZNÁLATI MELEGVÍZTÁROLÓVAL, SZOLÁR CSATLAKOZÁSSAL A technológia csúcsán Az Econcept Kombi Stratos készülék egy különösen sokoldalú hőközpont, alkalmas bármilyen fűtési rendszerbe,

Részletesebben

VILLANYBOJLEREK (VB) SZOLÁR TÁROLÓK (SOL) PUFFER TÁROLÓK (PE-PH) H Ô SZIVATTYÚS TÁROLÓK (HP)

VILLANYBOJLEREK (VB) SZOLÁR TÁROLÓK (SOL) PUFFER TÁROLÓK (PE-PH) H Ô SZIVATTYÚS TÁROLÓK (HP) E N E R G E T I K A I M E G O L D Á S O K INDIREKT, SZOLÁR ÉS HÛTÉSI TÁROLÓK VILLANYBOJLEREK (VB) SZOLÁR TÁROLÓK (SOL) PUFFER TÁROLÓK (PE-PH) H Ô SZIVATTYÚS TÁROLÓK (HP) Vara-FÉG Kft. 1139 Budapest, Fáy

Részletesebben

Vaillant aurostep szolárrendszer

Vaillant aurostep szolárrendszer Az aurostep szolárrendszer áttekintése Termék Szolárrendszer 150 literes, monovalens tárolóval, 2,2 m 2 -es kollektormezővel Szolárrendszer 150 literes, monovalens tárolóval, 2,2 m 2 -es kollektormezővel

Részletesebben

cosmo cell GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT.

cosmo cell GIENGER HUNGÁRIA ÉPÜLETGÉPÉSZETI KFT. cosmo cell COSMO E használati melegvíz tárolók dupla zománc bevonattal Az indirekt és szolár tárolók szénacélból, dupla belső zománc bevonattal rendelkeznek Mg-Anód védelemmel. A tárolókon tisztító nyílás

Részletesebben

NAPKOLLEKTOROS RENDSZEREK

NAPKOLLEKTOROS RENDSZEREK NAPKOLLEKTOROS RENDSZEREK AJÁNDÉK EXTRÁK: - Triac szabályzó kimenet: fordulatszám szabályzottá tehető a szivattyú a szolárkörben, az optimális működés feltétele - Tacco-setter: a szivattyús blokkban pontosan

Részletesebben

V & Zs 98 Ker. és Szolg. Bt. vzs98.hu 0620 9 169 119

V & Zs 98 Ker. és Szolg. Bt. vzs98.hu 0620 9 169 119 HEAT PIPE VÁKUMCSÖVES NAPKOLLEKTOR - 1800 átmérő csőhossz keret/db 58 mm 1800 mm 10 35 864 58 mm 1800 mm 15 53 797 58 mm 1800 mm 20 71 729 58 mm 1800 mm 24 86 075 58 mm 1800 mm 30 107 540 70 mm 1700 mm

Részletesebben

Napenergia hasznosítás

Napenergia hasznosítás Fókusztéma - üzemeltetőknek Napenergia hasznosítás Szoláris potenciál (éves szoláris hozam) Fa Lignit Földgáz Tüzelőolaj A tájolás és a meredekség hatása az energiahozamra Tájolás (fok) Nyugat Kelet Délnyugat

Részletesebben

Ipari kondenzációs gázkészülék

Ipari kondenzációs gázkészülék Ipari kondenzációs gázkészülék L.H.E.M.M. A L.H.E.M.M. egy beltéri telepítésre szánt kondenzációs hőfejlesztő készülék, mely több, egymástól teljesen független, előszerelt modulból áll. Ez a tervezési

Részletesebben

HBI OSZTOTT RENDSZERŐ LEVEGİ/VÍZ HİSZIVATTYÚ. a HBI_E készülékbe épített vezérlı

HBI OSZTOTT RENDSZERŐ LEVEGİ/VÍZ HİSZIVATTYÚ. a HBI_E készülékbe épített vezérlı HBI OSZTOTT RENDSZERŐ LEVEGİ/VÍZ HİSZIVATTYÚ a HBI_E készülékbe épített vezérlı JELLEMZİK R410A hőtıközeggel Üzemmódok: hőtés főtés HMV készítés DC inverteres kompresszor a hatásfok maximalizálására, a

Részletesebben

Kombinált napkollektoros, napelemes, hőszivattyús rendszerek. Beleznai Nándor Wagner Solar Hungária Kft. ügyvezető igazgató

Kombinált napkollektoros, napelemes, hőszivattyús rendszerek. Beleznai Nándor Wagner Solar Hungária Kft. ügyvezető igazgató Kombinált napkollektoros, napelemes, hőszivattyús rendszerek Beleznai Nándor Wagner Solar Hungária Kft. ügyvezető igazgató Termikus napenergia hasznosítás napkollektoros rendszerekkel Általában kiegészítő

Részletesebben

Fujitsu Waterstage levegős hőszivattyú

Fujitsu Waterstage levegős hőszivattyú Fujitsu Waterstage levegős hőszivattyú A Zöldparázs Kft megtervezi, és kivitelezi az Ön hőszivattyús rendszerét! A Fujitsu Waterstage márkanév alatt három különböző sorozatot gyárt: Komfort sorozat (Fujitsu

Részletesebben

Levegő-víz inverteres hőszivattyú

Levegő-víz inverteres hőszivattyú Levegő-víz inverteres hőszivattyú RENDSZER FELÉPÍTÉSE Levegő-víz hőszivattyú rendszer A Carrier bemutatja az XP Energy a lakossági fűtési megoldást megújító levegő-víz hőszivattyú rendszert. Az energia

Részletesebben

CDP 75/125/165 légcsatornázható légszárítók

CDP 75/125/165 légcsatornázható légszárítók CDP 75/125/165 légcsatornázható légszárítók 17:22 IRVENT Tel/Fax: [94] -48 Tel/Fax: [52] 422-64 CDP 75 légcsatornázható légszárító CDP 75 típusú légcsatornázható légszárító nagyobb magán- és közületi uszodákban,

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK A NAPKOLLEKTOR BEMUTATÓN!

ÜDVÖZÖLJÜK A NAPKOLLEKTOR BEMUTATÓN! ÜDVÖZÖLJÜK A NAPKOLLEKTOR BEMUTATÓN! Energiaracionlizálás Cégünk kezdettől fogva jelentős összegeket fordított kutatásra, új termékek és technológiák fejlesztésre. Legfontosabb kutatás-fejlesztési témánk:

Részletesebben

5kW, 6kW, 8kW, 10kW, 14kW, 16kW modell. Levegő-víz hőszivattyú. Kiválasztás, funkciók. 1 Fujitsugeneral Ltd. 2008 ATW Dimensioning

5kW, 6kW, 8kW, 10kW, 14kW, 16kW modell. Levegő-víz hőszivattyú. Kiválasztás, funkciók. 1 Fujitsugeneral Ltd. 2008 ATW Dimensioning 5kW, 6kW, 8kW, 10kW, 14kW, 16kW modell Levegő-víz hőszivattyú Kiválasztás, funkciók 1 2 Szükséges adatok - Milyen teljesítmény szükséges? Fűtés, melegvíz - Milyen teljesítmény áll rendelkezésemre? - Szükséges

Részletesebben

MYDENS - CONDENSING BOILER SFOKÚ KONDENZÁCI RENDSZEREK

MYDENS - CONDENSING BOILER SFOKÚ KONDENZÁCI RENDSZEREK A NAGY HATÁSFOK SFOKÚ KONDENZÁCI CIÓS S FŰTÉSI F RENDSZEREK ÚJ J GENERÁCI CIÓJA LAKOSSÁGI ÉS IPARI FELHASZNÁLÁSRA 16-60 KW 70-280 KW KONDENZÁCIÓS FALI GÁZKAZÁN LAKOSSÁGI HASZNÁLATRA MINDEN felhasználói

Részletesebben

BEVÁLT MINŐSÉG A LEGTÖBB EXTRÁVAL! INVERTERES MULTI kültéri egységek

BEVÁLT MINŐSÉG A LEGTÖBB EXTRÁVAL! INVERTERES MULTI kültéri egységek INVERTERES MULTI kültéri egységek MŰSZAKI ADATOK DUO TRIO QUATTRO FS2MIF-180AE2 FS3MIF-270AE2 FS4MIF-360AE2 Hűtőközeg tipusa R 410A R 410A R 410A Hűtőteljesítmény* W 5140 (3600~6700) 7410 (5190~9630) 9880

Részletesebben

ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra

ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra Adatlap ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra Felhasználás Az ECL Comfort 300 / 301 idõjáráskövetõ elektronikus szabályozó kívánság szerinti felhasználásra programozható az ECL-kártya segítségével.

Részletesebben

Hőszivattyús melegvíztároló

Hőszivattyús melegvíztároló 502 01 AX7 Hőszivattyús melegvíztároló Az AX7 típusú hőszivattyús melegvíztároló a környezeti hőt felhasználva állítja elő a használati melegvizet. A 260 literes űrtartalmával ideális háztartási felhasználásra,

Részletesebben

Premium VTN vákuumcsöves kollektor TERVEZÉSI SEGÉDLET

Premium VTN vákuumcsöves kollektor TERVEZÉSI SEGÉDLET Premium VTN vákuumcsöves kollektor TERVEZÉSI SEGÉDLET napkollektor felépítése Premium VTN napkollektor felépítése: A Premium VTN vákuumcsöves napkollektor felépítését tekintve a legmodernebb kategóriát

Részletesebben

Uszodai páramentesítõ berendezések

Uszodai páramentesítõ berendezések Uszodai páramentesítõ berendezések Működési elv Az uszodai páramentítő egy monoblokk készülék, amellyel az uszoda levegőjének páratartalmát 60-70% között tudjuk tartani. Ez egyben a kellemes levegő előállítása

Részletesebben

J03 ACU-S. Uszodai légkezelő berendezés.

J03 ACU-S. Uszodai légkezelő berendezés. 0 547 páramentesítő kompakt uszodai légkezelő berendezés komplett automatikával, négyszög keresztmetszettel. Alkalmazási terület ¾ Az uszodai légkezelő berendezés magán, közületi, termál, terápiás, iskolai,

Részletesebben

Tzerra árlista Érvényes: 2014.07.01-től

Tzerra árlista Érvényes: 2014.07.01-től Tzerra árlista Érvényes: 2014.07.01-től Megnevezés Leírás Ábra Nettó listaár Cikkszám Tzerra M 24DS 256 000 Ft 90858 kondenzációs fali gázkazán család Tzerra M 24C fűtő (DS) és kombi (C) kivitelben, kis

Részletesebben

Beltéri wellness és medenceterek párátlanítása és hővisszanyerése. DH 44 és 66 kompakt hőszivattyús uszodai párátlanítókkal

Beltéri wellness és medenceterek párátlanítása és hővisszanyerése. DH 44 és 66 kompakt hőszivattyús uszodai párátlanítókkal R Beltéri wellness és medenceterek párátlanítása és hővisszanyerése DH 44 és 66 kompakt hőszivattyús uszodai párátlanítókkal calorex hôszivattyús kompakt uszodai párátlanító A Calorex DH 44 és 66 elegáns

Részletesebben

C 269-01. Nias Dual. Fali, zárt égésterű gázkészülék beépített HMV tárolóval. Környezetbarát hő

C 269-01. Nias Dual. Fali, zárt égésterű gázkészülék beépített HMV tárolóval. Környezetbarát hő C 269-01 made in Italy Nias Dual Fali, zárt égésterű gázkészülék beépített HMV tárolóval Környezetbarát hő HU Fali, zárt égésterű gázkészülék beépített HMV tárolóval Nias Dual csak 450 mm MEGBÍZHATÓSÁG

Részletesebben

Levegő-víz hőszivattyú

Levegő-víz hőszivattyú 5kW, 6kW, 8kW, 10kW, 14kW, 16kW típusok Levegő-víz hőszivattyú Hidraulikai kialakítás, hőleadók kiválasztása, opciók 2 Műszaki adatok 5kW 6kW 8kW 10kW 14kW 16kW BELTÉRI HIDRAULIKUS EGYSÉG Méretek MAG x

Részletesebben

CDP 35/45/65 falra szerelhetõ légszárítók

CDP 35/45/65 falra szerelhetõ légszárítók CDP 35/45/65 falra szerelhetõ légszárítók Nyugat-Dunántúli Iroda 17:2 IRVENT 9700 Szombathely, Zanati út 4. Tel/Fax: [94] 333-483 Kelet-Magyarországi Iroda 4026 Debrecen, Irinyi u. 20. Tel/Fax: [52] 422-643

Részletesebben

Szerkezet: 8 különbözõ méret és 2 változat (infravörös távirányítóval,alapfelszereltség) Opciók széles skálája elérhetõ:

Szerkezet: 8 különbözõ méret és 2 változat (infravörös távirányítóval,alapfelszereltség) Opciók széles skálája elérhetõ: 8 különbözõ méret és 2 változat (infravörös távirányítóval,alapfelszereltség) Opciók széles skálája elérhetõ: Thermo-kontroll ON/OFF 3-járatú vagy 2-járatú szelepekkel Master/slave rendszer Falraszerelhetõ

Részletesebben

A hszivattyú mszaki adatai

A hszivattyú mszaki adatai Vaporline GW260-HAC/H folyadék-víz hszivattyú A hszivattyú mszaki adatai Verzió száma: 1,0 2014. június 23. Alkalmazható: Radiátoros,légtechnikai és sugárzó ftésekhez Fan-coil, légtecnikai és sugárzó aktív

Részletesebben

P I A C V E Z E T Ő I P A R I H Ő V I S S Z A N Y E R Ő S S Z E L L Ő Z T E T É S. NILAN VPM 120-560 Aktív hővisszanyerés és hűtés (levegő/levegő)

P I A C V E Z E T Ő I P A R I H Ő V I S S Z A N Y E R Ő S S Z E L L Ő Z T E T É S. NILAN VPM 120-560 Aktív hővisszanyerés és hűtés (levegő/levegő) P I A C V E Z E T Ő I P A R I H Ő V I S S Z A N Y E R Ő S S Z E L L Ő Z T E T É S NILAN VPM 120-560 Aktív hővisszanyerés és hűtés (levegő/levegő) NILAN VPM 120-560 Ipari hővisszanyerős szellőztető hűtéssel

Részletesebben

ACO B. Az intelligencia új formája 24 BFFI 35 BFFI BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL ELLÁTOTT KONDENZÁCIÓS GÁZKÉSZÜLÉK

ACO B. Az intelligencia új formája 24 BFFI 35 BFFI BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL ELLÁTOTT KONDENZÁCIÓS GÁZKÉSZÜLÉK ACO B BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL ELLÁTOTT KONDENZÁCIÓS GÁZKÉSZÜLÉK 24 BFFI 35 BFFI Az intelligencia új formája Hatékony kondenzáció Komfort és energia megtakarítás Ökológiai komfort 35-ot elérő energia megtakarítás

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Napkollektorok Levegő-víz hőszivattyú HMV és többfunkciós tartályok Kiegészítők 3-5 6 7-10 11-12

Tartalomjegyzék. Napkollektorok Levegő-víz hőszivattyú HMV és többfunkciós tartályok Kiegészítők 3-5 6 7-10 11-12 Szolár Berendezések Katalógusa 2009 1 Tartalomjegyzék Napkollektorok Levegő-víz hőszivattyú HMV és többfunkciós tartályok Kiegészítők 3-5 6 7-10 11-12 2 Kombinált szolár és hőszivattyús rendszerek 1 -

Részletesebben

FŰTÉSTECHNIKA, NAPENERGIA HASZNOSÍTÁS

FŰTÉSTECHNIKA, NAPENERGIA HASZNOSÍTÁS 6209-11 FŰTÉSTECHNIKA, NAPENERGIA HASZNOSÍTÁS Tartalomjegyzéke Jegyzet a következő szakképesítések tananyaga: 31 582 21 0010 31 02 Központifűtés - és gázhálózat-rendszerszerelő 54 582 06 0010 54 01 Épületgépész

Részletesebben

NAPKOLLEKTOR RENDSZEREK

NAPKOLLEKTOR RENDSZEREK NAPKOLLEKTOR RENDSZEREK Miért ne fürödne napfényben? Egy napsütötte hely, már több mint 20 éve A jó közérzet, a kényelmes otthon és a tisztább környezet összeegyeztetése: lehet, hogy ez ma még csak trend,

Részletesebben

Gázkészülék árlista Érvényes: 2007. március 1-tõl

Gázkészülék árlista Érvényes: 2007. március 1-tõl Gázkészülék árlista Érvényes: 2007. március 1-tõl TERMO Öv Color N (õrlángos) alapkivitelû gázkazán melegvizes központifûtésre. TCN2V TCN3V TCN4V TCN5V TCN6V TCN7V Termoelektromos 2v 114.140,- 3v 128.500,-

Részletesebben

2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK

2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK 2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK GLORY PLUS (STANDARD) automatikus újraindítás Típus MSG-07HRN2 MSG-09HRN2 MSG-12HRN2 MSG-18HRN2 MSG-24HRN2 Hűtés Btu/h 7000 9000 12000 17000 23000 kw 2,1 2,6 3,5 5,0 6,7

Részletesebben

2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK

2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK 2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK GLORY PLUS (STANDARD) automatikus újraindítás Típus MSG-07HRN2 MSG-09HRN2 MSG-12HRN2 MSG-18HRN2 MSG-24HRN2 Hűtés Btu/h 7000 9000 12000 17000 23000 kw 2,1 2,6 3,5 5,0 6,7

Részletesebben

Napkollektoros Melegvízkészítő Rendszerek

Napkollektoros Melegvízkészítő Rendszerek AlfaSol Napkollektoros Melegvízkészítő Rendszerek Termékismertető AG 382/3101 (2013-03-15) 1. Alkalmazás: Családi házak, sorházak, közösségi házak, panziók tipikus használati melegvíz (HMV) készítő rendszere.

Részletesebben

Hőszivattyú víz/levegő típus Galice CRI

Hőszivattyú víz/levegő típus Galice CRI Galice CRI Hőszivattyú víz/levegő típus Galice CRI Beltéri egység levegő/víz hőszivattyúhoz - Airmat. Ezen hőszivattyús rendszer ideálisan alkalmas a házon belüli komfortos közérzet kialakítására és mivel

Részletesebben

Földgáztüzelésű abszorpciós hőszivattyú. Gas HP 35A

Földgáztüzelésű abszorpciós hőszivattyú. Gas HP 35A Földgáztüzelésű abszorpciós hőszivattyú Gas HP 35A Maximális energiamegtakarítás és csökkentett CO2-kibocsátás Remeha földgáztüzelésű abszorpciós hőszivattyú A Remeha termékpalettájában már évek óta az

Részletesebben

Épületgépészeti csőhálózat- és berendezés-szerelő. 31 582 09 0010 31 01 Energiahasznosító berendezés szerelője É 1/5

Épületgépészeti csőhálózat- és berendezés-szerelő. 31 582 09 0010 31 01 Energiahasznosító berendezés szerelője É 1/5 A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Nyomáskapcsolók Áttekintés

Nyomáskapcsolók Áttekintés Áttekintés Termék Alkalmazás Beállítási Max. Védettség Oldal neve tartomány nyomás RT Általános célra -1-30 bar 42 bar IP66 36-37 KPS Nehézipari környezetben 0-60 bar 120 bar IP67 38-39 KPI/KP Könnyû ipari

Részletesebben

Gyógyszertári műszerek és eszközök

Gyógyszertári műszerek és eszközök Gyógyszertári műszerek és eszközök Anyatej melegítő, FTL-3610 A vízfürdő rozsdamentes acél medencéből és az azt lefedő rozsdamentes fedélből áll. A külső burkolat karcálló bevonattal készül. A vízfürdő

Részletesebben

Buderus: A kombináció szabadsága

Buderus: A kombináció szabadsága Buderus: A kombináció szabadsága Az egyik leggyakrabban feltett kérdés: Tudunk-e más fûtôberendezéseket a rendszerbe illeszteni? A Buderus Logatherm hôszivattyúi a választás szabadságát kínálják: gyakorlatilag

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

CDP 35T/45T/65T falon át szerelhetõ légszárítók

CDP 35T/45T/65T falon át szerelhetõ légszárítók DP 35T/45T/65T falon át szerelhetõ légszárítók Nyugat-Dunántúli Iroda 17:12 IRVENT 9700 Szombathely, Zanati út 4. Tel/Fax: [94] 333-483 Kelet-Magyarországi Iroda 4026 Debrecen, Irinyi u. 20. Tel/Fax: [52]

Részletesebben

Légkondicionálók 2014-2015

Légkondicionálók 2014-2015 Légkondicionálók 2014-2015 Inverteres oldalfali split klíma LUNA A5 Automatikus újraindítás Hőmérséklet kompenzáció Alacsony hűtőközeg-töltet érzékelés 1 W készenléti üzemmód Cold Catalyst szűrő 12 fokozatú

Részletesebben

Tzerra árlista Érvényes: 2015.09.01-től

Tzerra árlista Érvényes: 2015.09.01-től Tzerra árlista Érvényes: 2015.09.01-től Ábra Energiaosztály Megnevezés Leírás Nettó listaár Cikkszám Tzerra M 24DS Plus 268 800 Ft 7625056 Tzerra kondenzációs fali gázkazán "A" energiaosztályos modulációs

Részletesebben

Fali kombi gázkészülék

Fali kombi gázkészülék C 267-01 made in Italy Panarea Compact Fali kombi gázkészülék Szélesség Magasság Mélység KAZÁNOK Környezetbarát hő HU Fali kombi gázkészülék Panarea Compact HELYTAKARÉKOS szűk helyeken is elfér PRAKTIKUS

Részletesebben

5kW, 6kW, 8kW, 10kW, 14kW, 16kW model. Levegő víz hőszivattyú. Waterstage

5kW, 6kW, 8kW, 10kW, 14kW, 16kW model. Levegő víz hőszivattyú. Waterstage 5kW, 6kW, 8kW, 10kW, 14kW, 16kW model Levegő víz hőszivattyú Waterstage 2 Waterstage Mitől lesz néhány egyformának tűnő műszaki termék közül némelyik átlagos, némelyik min. színvonal alatti vagy éppen

Részletesebben

Legújabb műszaki megoldások napkollektoros használati meleg víz termeléshez. Sajti Miklós Ügyvezető +36 20 2086 936 info@soltec.hu www.soltec.

Legújabb műszaki megoldások napkollektoros használati meleg víz termeléshez. Sajti Miklós Ügyvezető +36 20 2086 936 info@soltec.hu www.soltec. Legújabb műszaki megoldások napkollektoros használati meleg víz termeléshez Sajti Miklós Ügyvezető +36 20 2086 936 info@soltec.hu www.soltec.hu Főbb pontok Az 811..813/2013 EU direktíva hatásai az épületgépészeti

Részletesebben

Energiatakarékos épületgépész rendszer megoldások

Energiatakarékos épületgépész rendszer megoldások WARMWASSER ERNEUERBARE ENERGIEN KLIMA RAUMHEIZUNG Energiatakarékos épületgépész rendszer megoldások 2010 április 06 A STIEBEL ELTRON történelmének áttekintése» Alapító Dr.Theodor Stiebel mérnök-feltaláló

Részletesebben

INVERTERES MULTI kültéri egységek

INVERTERES MULTI kültéri egységek INVERTERES MULTI kültéri egységek MŰSZAKI ADATOK FS2MIF- 140AE2 DUO FS2MIF- 180AE2 FS3MIF- 210AE2 FS3MIF- 270AE2 FS4MIF- 280AE2 FS4MIF- 360AE2 Hűtőteljesítmény* W 4100 5400 6400 8400 8200 10550 10550 Fűtőteljesítmény*

Részletesebben

CosmoCELL indirekt tárolók

CosmoCELL indirekt tárolók GC Fûtéstechnika GIENGER - Épületgépészet felsõfokon CosmoCE indirekt tárolók Dupla zománc bevonattal - ETS falikazánhoz illeszthetõ, felsõ csonkos -E UNO - 1 hõcserélõs tároló - EDUO DUO - 2 hõcserélõs

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

Fókuszban a Bosch hőszivattyúk

Fókuszban a Bosch hőszivattyúk Fókuszban a Bosch hőszivattyúk Márkanevet vált a Junkers A Junkers márkanév 1932 óta tartozik a Bosch csoporthoz. Ez év márciusától a Junkers fűtéstechnológiai márka Bosch márkanéven jelenik meg Magyarországon

Részletesebben

Geotermikus hőszivattyú túlfűtő funkcióval Geopro SH. Élvezze a Föld melegét Geopro-val

Geotermikus hőszivattyú túlfűtő funkcióval Geopro SH. Élvezze a Föld melegét Geopro-val Geotermikus hőszivattyú túlfűtő funkcióval Geopro SH Élvezze a Föld melegét Geopro-val Környezetbarát hőenergia a talajból Mindannyian természetes környezetben élünk, és nagymértékben függünk tőle. Ezért

Részletesebben

Drexler Péter mérnök üzletkötő. Danfoss Kft. Távhőtechnikai, Ipari és HVAC Divízió

Drexler Péter mérnök üzletkötő. Danfoss Kft. Távhőtechnikai, Ipari és HVAC Divízió Drexler Péter mérnök üzletkötő Danfoss Kft. Távhőtechnikai, Ipari és HVAC Divízió 1139 Budapest, Váci út. 91. Tel.: (+36) 1 450 2531/102 Fax: (+36) 1 450 2539 Mobil: (+36) 20 9325 179 E-mail: peter.drexler@danfoss.com

Részletesebben

LÍRA COMPACT SYSTEM HŐKÖZPONT A JÖVŐ MEGOLDÁSA MÁR MA

LÍRA COMPACT SYSTEM HŐKÖZPONT A JÖVŐ MEGOLDÁSA MÁR MA LÍRA COMPACT SYSTEM HŐKÖZPONT A JÖVŐ MEGOLDÁSA MÁR MA KORSZERŰ, MÉRHETŐ FŰTÉS ÉS MELEGVÍZ SZOLGÁLTATÁS TULAJDONI EGYSÉGENKÉNTI / LAKÁSONKÉNTI HŐMENNYISÉG MÉRÉSSEL TÁVFŰTÉS VAGY KÖZPONTI KAZÁNHÁZ ALKALAMZÁSA

Részletesebben

SZOLÁR HIDROBLOKK 25-120-AS SZIVATTYÚVAL, ELŐREMENŐ ÉS VISSZATÉRŐ ÁG EGYBEN

SZOLÁR HIDROBLOKK 25-120-AS SZIVATTYÚVAL, ELŐREMENŐ ÉS VISSZATÉRŐ ÁG EGYBEN 3024056 3024057 3024059 SZOLÁR HIDROBLOKK 25-65-ÖS SZIVATTYÚVAL, ELŐREMENŐ ÉS VISSZATÉRŐ ÁG EGYBEN SZOLÁR HIDROBLOKK KASZKÁD 25-65-ÖS SZIVATTYÚVAL SZOLÁR HIDROBLOKK 25-120-AS SZIVATTYÚVAL, ELŐREMENŐ ÉS

Részletesebben

Típus FS 500/2R FS 800/2R FS 1000-S/2R FS 1250/2R FS 1500/2R FS 2000/2R

Típus FS 500/2R FS 800/2R FS 1000-S/2R FS 1250/2R FS 1500/2R FS 2000/2R TERMÉKLEÍRÁS FS/2R Napkollektoros frissvíztároló két regiszterrel Acélból (S 235 JR) készült kiváló minőségű kombinált tároló fűtésüzemhez és használati melegvíz készítéshez napkollektoros berendezéssel

Részletesebben

Domekt CF Domekt CF 400 V függőleges kivitel. Domekt CF 400 V Jobboldali nézet. Energiavisszanyerési hatásfok 84%

Domekt CF Domekt CF 400 V függőleges kivitel. Domekt CF 400 V Jobboldali nézet. Energiavisszanyerési hatásfok 84% omekt F omekt F 400 V függőleges kivitel Energiavisszanyerési hatásfok 84% omekt F 400 V lakásszellőztető úgy lett kialakítva és kifejlesztve, hogy mesterséges szellőzést teremtsen lakásokban, apartma-

Részletesebben

Logatherm hıszivattyúk WPS / WPS..K

Logatherm hıszivattyúk WPS / WPS..K Logatherm hıszivattyúk WPS / WPS..K WPS - sorozat 1. sz. fólia WPS..K - sorozat Jellemzık folyadék/víz hıszivattyú egyszerő telepítés külsı HMV tárolóval kombinálható főtıkörönként külön hımérséklet érzékelı

Részletesebben

VITOCAL 200-S Levegős hőszivattyú rendszerek, hatékonyságra hangolva

VITOCAL 200-S Levegős hőszivattyú rendszerek, hatékonyságra hangolva Kedvezményes csomagok Érvényes: 2012. aug. 31-ig VITOCAL 200-S Levegős hőszivattyú rendszerek, hatékonyságra hangolva M M A Vitocal 200-S műszaki jellemzői: Levegős hőszivattyú 4, 7, 10, és 13 kw-os névleges

Részletesebben

ESBE termékek 2009 (A teljes katalógus a www.esbe.se oldalról letölthető)

ESBE termékek 2009 (A teljes katalógus a www.esbe.se oldalról letölthető) ESBE termékek 2009 (A teljes katalógus a www.esbe.se oldalról letölthető) Kompakt háromjáratú keverőszelep sorozat sárgarézből, Ø15-50 méretben, 10 bar nyomásig, csatlakozása belső, külső menet vagy roppantó

Részletesebben

Merülő hőmérséklet érzékelők QAE21... Symaro. Passzív érzékelők csővezetékekben és tárolókban lévő víz hőmérsékletének a mérésére.

Merülő hőmérséklet érzékelők QAE21... Symaro. Passzív érzékelők csővezetékekben és tárolókban lévő víz hőmérsékletének a mérésére. 1 781 1781P01 Symaro Merülő hőmérséklet érzékelők QAE21 Felhasználás Passzív érzékelők csővezetékekben és tárolókban lévő víz hőmérsékletének a mérésére A QAE21 merülő hőmérséklet érzékelők fűtési, szellőző

Részletesebben

Fali indukciós befúvó DISA-W

Fali indukciós befúvó DISA-W Fali indukciós befúvó DISA-W Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 74 63-980 - 0 Telefax +49 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás...3 Előnyők...3 Működés...3

Részletesebben

Levegő-víz. hőszivattyú

Levegő-víz. hőszivattyú Levegő-víz hőszivattyú Hőszivattyúk Egy lépés a helyes irányba, mert a környezetbarát fűtő- és hűtőrendszereké a jövő! A levegő-víz hőszivattyú különösen költséghatékony megoldást kínál a ház fűtésére,

Részletesebben

VIESMANN VITOCELL 100-E/140-E/160-E. Műszaki adatlap A rendelési számokat és az árakat lásd az árjegyzékben VITOCELL 100-E VITOCELL 100-E

VIESMANN VITOCELL 100-E/140-E/160-E. Műszaki adatlap A rendelési számokat és az árakat lásd az árjegyzékben VITOCELL 100-E VITOCELL 100-E VIESMANN VITOCELL 100-E/140-E/160-E Fűtővíz puffertárolók 200 1000 liter űrtartalom Műszaki adatlap A rendelési számokat és az árakat lásd az árjegyzékben A dokumentum helye: Vitotec dosszié, 17. fejezet

Részletesebben

Változtatás jogát fenntartjuk

Változtatás jogát fenntartjuk Frissítve: 2011.10.26. Változtatás jogát fenntartjuk Tel: 30933 5530 tel/fax:26/350942 Internetes elérhetőségeink: www.klimacoop.hu Email: okalman@vnet.hu GEOTHERMIKUS HŐSZIVATTYÚ Fűtőtelj. Hűtőtelj. 295.

Részletesebben

J03. HLRWZNa-M. Léghűtéses, hőszivattyús kivitelű folyadékhűtő, osztott. www.airtradecentre.com

J03. HLRWZNa-M. Léghűtéses, hőszivattyús kivitelű folyadékhűtő, osztott. www.airtradecentre.com 03 Léghűtéses, hőszivattyús kivitelű folyadékhűtő, osztott 537 HLRWZNa-M Léghűtéses hőszivattyús kivitelű folyadékhűtő fűtési melegvíz, vagy hűtési hideg víz előállítására, R0A hűtőközeggel, 7.5-. hűtőteljesítménnyel,

Részletesebben

Tervezési segédlet. Ferroli DIVATOP 60. F24 és F32 zárt égésterű. rétegtárolós fali kombi gázkazánhoz

Tervezési segédlet. Ferroli DIVATOP 60. F24 és F32 zárt égésterű. rétegtárolós fali kombi gázkazánhoz Tervezési segédlet Ferroli DIVATOP 60 F24 és F32 zárt égésterű rétegtárolós fali kombi gázkazánhoz Tartalom 1 Készülék jellemzők...1 1.1 Alkalmazási terület...1 1.2 Műszaki adatok... 2 1.3 Csatlakozó méretek...4

Részletesebben

Uszodai páramentesítõ berendezések

Uszodai páramentesítõ berendezések Uszodai páramentesítõ berendezések Működési elv Az uszodai páramentítő egy monoblokk készülék, amellyel az uszoda levegőjének páratartalmát 60-70% között tudjuk tartani. Ez egyben a kellemes levegő előállítása

Részletesebben

VIESMANN VITOCELL 100-E Fűtővíz puffertároló 200 2000 liter űrtartalom

VIESMANN VITOCELL 100-E Fűtővíz puffertároló 200 2000 liter űrtartalom VIESMANN VITOCELL 100-E Fűtővíz puffertároló 200 2000 liter űrtartalom Műszaki adatlap A rendelési számokat és az árakat lásd az árlistáan VITOCELL 100-E Típus: SVW Kis űrtartalmú fűtővíz puffertároló

Részletesebben

Danfoss EvoFlat Lakás-hőközpontok hőszivattyús energia ellátással Danfoss Elektronikus Akadémia

Danfoss EvoFlat Lakás-hőközpontok hőszivattyús energia ellátással Danfoss Elektronikus Akadémia Danfoss EvoFlat Lakás-hőközpontok hőszivattyús energia ellátással Danfoss Elektronikus Akadémia Drexler Péter Mobil (+36) 20 9325 179 E-mail: Peter.Drexler@danfoss.com Tartalom: Alkalmazás, EvoFlat készülékek

Részletesebben

Tóth István gépészmérnök, közgazdász. levegő-víz hőszivattyúk

Tóth István gépészmérnök, közgazdász. levegő-víz hőszivattyúk Tóth István gépészmérnök, közgazdász levegő-víz hőszivattyúk Összes hőszivattyú eladás 2005-2008 Hőszivattyú eladások típusonként 2005-2008 (fűtés szegmens) Pályázatok Lakossági: ZBR-09-EH megújuló energiákra

Részletesebben

NILAN VP 18 M2. Központi szellőztető és hőközpont integrált szűrőkkel

NILAN VP 18 M2. Központi szellőztető és hőközpont integrált szűrőkkel P I A C V E Z E T Ő I P A R I É S L A K Á S S Z E L L Ő Z T E T É S H Ő V I S S Z A N Y E R É S S E L magas minőségű szellőztető készülékek a jó közérzetért NILAN VP 18 M2 Központi szellőztető és hőközpont

Részletesebben

Tisztelt Franchise és Kereskedelmi Partnereink!

Tisztelt Franchise és Kereskedelmi Partnereink! Tisztelt Franchise és Kereskedelmi Partnereink! 2010 április 14 április 18-a között megrendezésre kerülő Construma kiállításra a következő akciós kiírást hirdetjük meg: Az akció neve: Buderus Construma

Részletesebben

Szolár árlista Érvényes: 2012.03.01-től

Szolár árlista Érvényes: 2012.03.01-től Szolár árlista Érvényes: 2012.03.01-től Megnevezés Leírás Ábra Nettó listaár Cikkszám HMV szolár csomag 2 tetősík fölé szerelhető kollektorral HMV szolár csomag 2 tetőbe építhető kollektorral 2db INISOL

Részletesebben

RAY MECHANIKUS KOMPAKT HŐMENNYISÉGMÉRŐ

RAY MECHANIKUS KOMPAKT HŐMENNYISÉGMÉRŐ ALKALMAZÁS A kompakt, mechanikus hőmennyiségmérő, fűtési és hűtési/fűtési energiafogyasztás nagy pontosságú mérésére szolgál, 5 C - 90 C mérési tartományban. Ideális arányban ötvözi a jól bevált, megbízható

Részletesebben