Jegyzőkönyv. Készült Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének január 31-én megtartott üléséről.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jegyzőkönyv. Készült Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 31-én megtartott üléséről."

Átírás

1 Jegyzőkönyv Készült Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének január 31-én megtartott üléséről. Az ülés helye: Söréd Községi Önkormányzat tárgyaló helyisége 8072 Söréd Rákóczi u. 59. Jelen vannak: Végh Rudolf polgármester Takács Ferenc alpolgármester Dr. Hanák Mária képviselő Ivanics Zsolt képviselő Keszi Csaba képviselő Kovácsné Szabó Erika körjegyző Keszi Csabáné jegyzőkönyvvezető Végh Rudolf polgármester köszönti a képviselő-testület tagjait. Megállapítja a határozatképességet, mivel az öt képviselő közül mindenki jelen van az ülésen. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal egyhangúlag az alábbi napirendet fogadta el. Napirend: 1. Tájékoztató a Képviselő-testület és a közös hivatal két ülése között eltelt időszak fontosabb eseményeiről, valamint a Móri Többcélú Kistérségi Társulási Tanács munkájáról 2. A évi költségvetés I. fordulójának megtárgyalása 3. Együttműködési megállapodás Depónia Kft-vel 4. Bejelentések Napirend tárgyalása: 1. Tájékoztató a Képviselő-testület és a közös hivatal két ülése között eltelt időszak fontosabb eseményeiről, valamint a Móri Többcélú Kistérségi Társulási Tanács munkájáról (tájékoztató mellékelve) Végh Rudolf polgármester: Két ülés közti tájékoztató kiegészítéseként a jelenlegi és az idén esetleg munkába állítható közfoglalkoztatottaknak megtartottuk a munkavédelmi oktatást.

2 KEOP pályázattal kapcsolatban: a határidőt kitolták február 15-re. Egyeztettem többször a pályázatíróval és az energetikussal is. A közvilágítás nem fér bele. A kultúr korszerűsítésre nem lehetséges a megtérülési ráta végett. A pályázat az óvodára, önkormányzati épületre, nyílászáró cserére és külső szigetelésre,nap elem elhelyezésre korlátozódik. A pályázat előkészítését folyamatosan csináljuk, három év fogyasztási adataira van szükség, ezen kívül adatlapok, nyilatkozatok, beszámolók, fotók, tulajdoni lapok kellenek. Keszi Csaba képviselő: Milyen egyeztetés történt sportpálya ügyében? Végh Rudolf polgármester: Több árajánlatot kell kérni, közbeszerzés köteles lesz a beruházás. Keszi Csaba képviselő: Közbeszerzési kiírással kapcsolatban mi határozzuk meg a feltételeket. Végh Rudolf polgármester: A pályázathoz semmi műszaki leírás vagy terv nem kellett, elég volt az árajánlat, most kell ezeket elkészíteni utólag. Keszi Csaba képviselő: Édes Szilárddal kell beszélni. Hótolás: háromszor volt a hókotró. Egyszer későn jött, a másik kettőnek nem volt értelme, csak lavírozott a faluban. Végh Rudolf polgármester: Nehéz ezt így eldönteni, hogy mikor legyen kihívatva a hótoló. Este szóltam neki, hogy reggelre legyen kitolva. Móri vállalkozó, nem Söréd az első neki. Az új utcánál még egy csákberényi vállalkozónak is kellett szólnom, mert egyáltalán nem tudtak volna bemenni és kijönni sem az utcából. Ivanics Zsolt képviselő: Az első későn volt. Nem gondolom, hogy a másik kettő felesleges lett volna. Kellene ezzel foglalkoznunk. Próbáljunk olyan meg olyan megoldást keresni, hogy ne legyen ilyen helyzet, mint kedden reggel volt. Gondoljuk végig, mit tudunk tenni. Ősz elején térjünk rá vissza, nézzük meg, milyen lehetőségek vannak. Végh Rudolf polgármester: helyi vállalkozó lenne a megoldás,de kb. kétmillió forint lenne csak a tolólap és a felfüggesztés. Takács Ferenc képviselő: Söréd még jó helyzetben van ilyen szempontból. Városon sem jobb a helyzet. Nem tudom, a közmunkásokkal hogy van megbeszélve a hólapátolás. Hétfőn is elrakta az egész térkőről a templom környékén, ez felesleges, nem ez az elsődleges. Végh Rudolf polgármester: Mindenhol lapátolják folyamatosan. Buszvárók, járdák, középületek környékén. Aki elfogadja a két ülés közti tájékoztatókat, kézfeltartással szavazzon. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal határozathozatal nélkül elfogadta a két ülés közti tájékoztatót. Napirend tárgyalása: 2. A évi költségvetés I. fordulójának megtárgyalása

3 (előterjesztés mellékelve) Végh Rudolf polgármester: Kistérségi és országgyűlési képviselői szinten már két hete elindult az egyeztetés. Ilyen rossz költségvetésünk még nem volt. Minket rosszul érintett az átszervezés. Az iskolák átkerültek az államhoz, megalakultak a járási hivatalok. Az iskolában nem vagyunk érintettek, a járás tőlünk feladatot keveset, ügyiratot egyáltalán nem vitt el. Ehhez képest hatalmas nagy az elvonás. Hiánnyal nem lehet tervezni, ezt nem nagyon lehet teljesíteni. Saját bevételünk elég magas, de a kötelező feladatok felélik a saját bevételeket és a pénzmaradványt is. Keszi Csaba képviselő: Sok a fals szám, mi nem ismerjük a számokat. Végh Rudolf polgármester: Nem gondolom, hiszen a tavalyi teljesítési adatokhoz viszonyítottuk az idei számokat. Nézzük végig a bevételi oldalt. Az állami támogatás 13 m Ft, az eddigi millióval szemben. Ebből a feladatfinanszírozás miatt a közös hivatalnak át kell adnunk 7 milliót. A gépjárműadó 60%-ának elvonása nálunk nagyon nagy bevétel kiesés. Bérleti díj bevételnél is van csökkenés, mert több cégnek megszűnt a bérleti szerződése. Ivanics Zsolt képviselő: A gépjárműadónál mennyi a tavalyi hátralék? Azzal nem számolunk? Végh Rudolf polgármester: Tavaly 19 millió forint gépjárműadó bevétel volt, hátralék körülbelül még 7 millió Ft. Még nem látjuk az okmányirodai év eleji változásokat, de tavaly is vontak ki év közben, hónapokra forgalomból járműveket a nagyobb cégek. Iparűzési adóról kevés bevallás jött vissza. Nem lehet megmondani, hogy ebből milyen bevételünk származhatna. Kb 1,5-2 mft-tal ha tervezünk, nem tervezünk túl. Az önkormányzati hivatal fenntartására kapott eft-ot át kell adnunk a közös hivatalhoz. Ez kötött felhasználású, ebből kell finanszírozni a béreket, a hivatalok fenntartásával kapcsolatos dologi és közmű kiadásokat is. tervezni. A kincstár még nem jegyezte be, hogy közös hivatalként működünk. Kovácsné Szabó Erika körjegyző: Leülünk a három település polgármesterével egyeztetni a közös hivatali költségvetéséről. A tavalyi költségvetés és az elfogadott alapító okirat alapján 8 köztisztviselővel és 3fő munka törvénykönyve hatálya alá tartozó hivatalsegéddel számolunk. A dologi és közmű kiadásoknál a hivatalok előző évi teljesítési adatit vettük figyelembe. Az erre vonatkozó előterjesztést a következő februári hármas együttes ülésen fogják tárgyalni. Végh Rudolf polgármester: A költségvetési számokat és elveket most kell meghatározni ahhoz, hogy februári ülésünkön a költségvetési rendeletet kellő megalapozottsággal tudjuk előterjeszteni.. Kovácsné Szabó Erika körjegyző: A költségvetéssel kapcsolatosan az államkincstártól kapott információk napról napra változnak. Ezek és a költségvetési törvény alapján kell összeállítani az önkormányzat költségvetését, melyet február 28-ig el kell fogadni, melyet év közben,ha szükséges bármikor lehet módosítani. Forráshiányos költségvetés elfogadására nem lehetséges.

4 Ivanics Zsolt képviselő: Akkor csináljunk júniusban egy végleges költségvetést. Fogadjuk el ezt most minimális kiadási tételekkel, júniusban tudunk rajta változtatni. Végh Rudolf polgármester: most is van lehetőségünk betenni fejlesztéseket. Döntsük el a kiadásainknál, hogy mit szeretnénk, és igazítsuk hozzá a bevételeket majd a tényleges bevétel alapján csináljuk meg a fejlesztéseket. Menjünk végig a kiadási oldalon. Takács Ferenc képviselő: Nem tudjuk, hogy félévkor nem az jár-e jól, ismét ahol elfogyott a pénz. Ivanics Zsolt képviselő: Az iparűzési adó bevétel egy kirótt,helyben maradó adó, ezen nem tudunk változtatni, mert ez az első év, ezt júniusban látjuk. Végh Rudolf polgármester: Mivel az állami támogatás, a feladat finanszírozás olyan jelentős mértékben lecsökkent, hogy a költségvetési tervben a dologi kiadásokat teljesen lecsupaszítottuk, csak kötelező feladatok vannak benne. Keszi Csaba képviselő: a 400 eft telefon költség nagyon magas ebben a technikai világban. Nincs értelme foglalkozni a költségvetéssel, fals számokat látunk, akkor fölösleges. Ilyen szám is lehet, olyan is. Végh Rudolf polgármester: Nem így gondolom. Személyi juttatásoknál bele kellett tenni a sportpálya beruházásnál kötelező közmunka bért is. Az önkormányzati dolgozók bérénél még lehet, hogy változás lesz, ha a hivatalsegéd átkerül a közös hivatalhoz. Társadalom és szocpol juttatásoknál 0-val szerepeltettem a fiatal házasok támogatását és a 70 éven felüliek szemétszállítási díját, csak a mostani tanév II. félévét terveztük be a tanuló bérleteknél. Kovácsné Szabó Erika körjegyző: Tanuló bérlet jogcímen nem is lehet beletenni a költségvetésbe kiadást, nem kötelező feladat az oktatás. Lehet erre más, egyszerűbb, saját hatáskörben megállapított megoldást találni. Keszi Csaba képviselő: Nincs költségvetésünk, nem tudunk dönteni ezekről a kiadásokról, majd visszatérünk rá. Végh Rudolf polgármester: Rendszeres támogatások, pénzeszközátadásoknál is sok 0-s sor van, csak a kötelező dolgokat terveztem. Az óvoda működési támogatása eft, az óvodavezető bértámogatása 200 eft lesz éves.szinten Keszi Csaba képviselő: Van itt egy fals szám, a KDV támogatás 52 eft. Ez nagyon sok, ez már megalakult, mire fizetünk, magas a szemétszállítási díj. Végh Rudolf polgármester: 11 évvel ezelőtt megalakult a hulladékgazdálkodási társulás. A hozzájárulást lakosságszám arányban határozta meg a polgármesterekből álló Társulási Tanács. Ebből nem tudsz kilépni. Kistérségi iroda támogatása és egyéb támogatások: nincs állami támogatás rá. Következő két hónap feladata lesz, hogy mit szabad bent hagyni a társulásban. Nem tudjuk megmondani, mi lesz az óvodákkal. Egy kisebb mikrotársulás, vagy visszakerül az önkormányzathoz. Ezt március 31-ig el kell dönteni. Jelenleg ezekkel az értékekkel kell elfogadnunk a tervezést.

5 A kistérség kevesebb feladatot lát el, de mivel megszűnt a támogatás, többe kerül a fenntartása. Alapítványok, egyház támogatása: előző évben eft volt a háziorvossal együtt,erről is döntenünk kell. Ivanics Zsolt képviselő: Egyház támogatás. 6 konvektorból 3 rossz. Szükség lenne fűtéskorszerűsítésre, bejárati ajtó cserére, vakolat, tető felújításra. Pályázat lesz, gondoljuk át, hogy tudnánk támogatni. Egyház támogatását emeljük meg. Karácsonyfára is úgy gyűjtöttek, sok embert érint. Keszi Csaba képviselő: püspökségnek rengeteg pénze van. Nem mi vagyunk a tulajdonosok. Nem kötelező feladat, tisztességes összeggel támogattuk eddig is az egyházat. Ivanics Zsolt képviselő: Fals összehasonlítani más szervezettel. Végh Rudolf polgármester: Sörédért Alapítványt mindenképpen támogatni kell. Mi hozattuk létre a település érdekében működik. Ivanics Zsolt képviselő: Az Óvodáért Alapítványnak semmilyen ilyen jellegű támogatást nem adtunk. Az 1%-okat igénybe tudta venni. Végh Rudolf polgármester: Más - más céllal jött létre a két alapítvány. A Sörédért Alapítvány az egész falu közösségére vonatkozóan határozta meg céljait. Templom: Közös pályázatban részt tudunk venni, erre külön elkülöníteni most nem kell keretet. Költségvetést látva, a civil szervezetek támogatásánál javasolom maradjunk a tavalyi mértéknél, majd ha konkrét elképzeléssel, céllal kérik a támogatást, dönthetünk arról, hogy támogatjuk-e vagy sem. Ha van jó elképzelés, mellé tudunk állni. Ivanics Zsolt képviselő: Ha arra gondolsz, számszerűsíteni is lehet. Konvektorok javítására adhatnánk. Keszi Csaba képviselő: mint sörédi képviselőnek nagyon sok konkrét javaslatom lenne, hogy mit szeretnék. Takács Ferenc képviselő: Amikor újak voltak a konvektorok nem használták, mert sok volt a gázszámla. Jók voltak, de tönkrementek abba, hogy nem használták. Végh Rudolf polgármester: Ha azt mondja egy alapítvány, hogy bead egy pályázatot, akkor tudjuk támogatni, ha konkrét célra kell. Ezeket az alapítványi támogatásokat később építsük be. Kovácsné Szabó Erika körjegyző: Célszerű lenne a múlt évi támogatásnak,megfelelő összeget mint működéi támogatásként kapnák meg a civil szervezetek. Ezen felül határozhat meg a testület konkrét célra is támogatást. Végh Rudolf polgármester: Ott van még a sport és a háziorvos támogatása ami már nem jelképes összeg is. Ivanics Zsolt képviselő: Sportról mondanátok valamit?

6 Takács Ferenc képviselő: Nincs változás az őszhöz képest. 18-an vannak, most van a felkészülés időszaka, teremtornák vannak. Ivanics Zsolt képviselő: Mórhoz viszonyítva a sport támogatást, 5 mft-tal támogatja, mi nagyságrendileg többet adunk. A háziorvos támogatásánál nem látjuk, hogy az ő bevételei között ez mennyit jelent. Végh Rudolf polgármester: Nem az ő költségvetésüket kell nézni, hanem a miénket. Tekintettel arra, hogy az állami támogatásunk drasztikusan lecsökkent a háziorvos támogatásának 300 e.ft-ra való csökkentését javasolom. Hosszú távra kell gondolkodnunk. Sportegyesület támogatása? Keszi Csaba képviselő: Az előző évi támogatás csökkentését javaslom az imént elhangzott indokok alapján. 600 eft-ot javaslok. Ivanics Zsolt képviselő: 6-7 éve kérem, hogy mondjatok olyant, hogy valójában a sport hogyan tud működni, ezt aki benne vannak sokkal könnyebb elmondani. Végh Rudolf polgármester: A múlt év szerencsés volt, mert egyszeri díjelengedés volt az LMSZ részéről. Utóbbi két évben mindenki saját zsebből oldja meg az utazást. El tudom fogadni a 600 eft-ot. Ha lesznek olyan pályázatok élünk vele, várjuk a fizikális segítséget. Keszi Csaba képviselő: Ez az egy szervezet, melynek tagjai aktívan vesz résznek a társadalmi munkákban. Végh Rudolf polgármester: Nem egészen így van, mert a saját környezetükben, területükön tevékenykedtek, sokat dolgoztak például a szőlőhegyért alapítvány tagjai is. Ivanics Zsolt képviselő: Meg az Óvoda Alapítvány tagjai is aktív szerepet vállaltak a társadalmi munka szervezésében. Én azt szeretném látni, hogy miért 600 Ft-ot adunk? Mire fogunk adni támogatást? Tételesen nézzük meg. A sport ruha mosását nem támogatom. Oldják meg valahogy. Találjátok ki. Takács Ferenc képviselő: Egyik szervezet sem csinált olyan részletes elszámolást, mint a sport, a költségvetésének töredéke az önkormányzati támogatás. Beszámolni, csak a kapott támogatásról kell. Egyik civil szervezetnek sem mondtuk meg, hogy mire költsék az önkormányzati támogatást. Végh Rudolf polgármester: Éves szinten saját zsebből még sok támogatást hozzátesznek a sportosok, pl.utazás, mészhidrát, pályafenntartás. Magánkezdeményezés volt a világítási oszlopok állítása, fel lettek újítva a kispadok. A többi civil szervezetnél maradjon a tavalyi támogatás, de a tartalékban meg lehet címkézni esetleg pályázati támogatást. Takács Ferenc képviselő: Az idén lesz a nyugdíjasklub 25. évfordulója, milyen támogatásra gondoltatok? Végh Rudolf polgármester: Fellépőkre már kértünk árajánlatot. Ezt a jubileumot javaslom ebben a formában támogassuk. Beruházások fejlesztések tervezésére térjünk rá.

7 Keszi Csaba képviselő: Nekünk miről kell elszámolni a játszótéri pályánál? Végh Rudolf polgármester: a 16 mft-ról, több lehet, kevesebb nem. Az önerőt be kell tervezni. Harmadik körben van a rendezési terv folyamata. Úgy érzem jót tettünk ezzel. Az előző évek felelősségteljes gazdálkodása és a saját bevételeink nélkül nem tudnánk fenntartani a kiadásainkat, csak vegetálni. Javaslom, hogy tegyük be az ipari parkot és a Rákóczi u. 4. telek megvásárlását. Konkrét pályázatra tervezzük be az önerőt. Falunap megtartásáról is kell beszélnünk. Ivanics Zsolt képviselő: Ha ezen a vonalon megyünk tovább, mindegy hogy 7 vagy 10 millió a hiány. Végh Rudolf polgármester: az általam jelzett hiány a kötelező feladatokra vonatkozik. Ivanics Zsolt képviselő: Azt gondoltam, a tavalyiak alapján, hogy csinálunk egy pesszimista költségvetést, de szinte ugyanolyan mint a tavalyi. Végh Rudolf polgármester: Jelentősen csökkentettük a dologi kiadásokat, a személyi juttatásokat át kell gondolni a két fő bérével. Egy ember valószínűleg átkerül a közös hivatalhoz. Keszi Csaba képviselő: A falunak a pénzével hazardírozunk, ez lutri. A gépjárműadóban mennyivel tartozik a Convoy Sped? El kell indítani a felszámolást. Végh Rudolf polgármester: Az ügyvezető cégtulajdonossal személyesen egyeztetve, részletfizetési kérelme alapján a testület jóváhagyásával eddig havonta megállapodás szerint rendszeresen fizettek, kb. 7 millió forint a tartozás. Ezt célravezetőbbnek tartottuk akkor, és most is azt mondom,hogy helyesen döntöttünk mint ha beadtuk volna az azonnali beszedési megbízást a cég számlája ellen, vagy ha elindítottuk volna a felszámolást. Már rég nem lennének itt és a 2012-es esedékes adóból sem láttunk volna semmit. Volt erre, példa éppen egy környékbeli település esetében. Az adóbevételből sem lett semmi, és a cég is eltűnt a településről. Az állami támogatást mértékét tekintve, ha nem lesz jelentős saját bevételünk, még a gázszámlát sem tudjuk kifizetni. A település jövője múlik a azon,hogy ezek a cégek itt maradnak-e vagy sem. Ivanics Zsolt képviselő: Hosszú távon kell gondolkodni, jelentős bevételt hoznak. Az óvoda tekintetében kérem, hogy a következő ülésre kapjunk kivonatot a költségvetési törvényből, hogyan jön ki a finanszírozás az óvónőkre, kisegítő személyzetre vonatkozóan. A sörédi óvodánál kiszámoljuk, hogy a mostani létszámmal 2 óvónő és 1 dajka hogyan állunk, van-e lehetőség estleges létszámbővítésre, hónapok óta szeretném látni. Hány fővel működnek a kistérségi óvodák, a miénk 150 % kihasználtsággal működik. Kovácsné Szabó Erika körjegyző: Erre akkor tudnék válaszolni, ha a sörédi óvoda önálló lenne. Most több, a támogatás mintha önálló óvodát működtetnénk lennénk, mert a létszám finanszírozás főre vonatkozik, így mivel kistérségi társulás a fenntartó a plusz 5 főre járó támogatás óvodai csoportok száma alapján leosztásra került. Végh Rudolf polgármester: Foglaljuk össze a költségvetés első fordulóját érintő javaslatokat.

8 - Alapítványok előző évi támogatásának megtartása. - Sportegyesület és a háziorvos további,de csökkentett támogatása. - Dolgozó átadása a közös hivatalhoz. - Nagyobb adó bevételek tervezése stb. A megbeszélteknek megfelelően átdolgozzuk a költségvetési tervezetet, és februári ülésünkön tárgyaljuk a költségvetés második fordulóját. Napirend tárgyalása: 3. Együttműködési megállapodás Depónia Kft-vel (megállapodás mellékelve) Végh Rudolf polgármester: január 1-jétől hatósági ármegállapítás lépett érvénybe, ezért ármegállapító szerepünk megszűnt. A szolgáltatás tartalmára, azok igénybevételének módjára, szállítási időpontokra vonatkozóan a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft.-vel együttműködési megállapodást kell kötnünk. Az erre vonatkozó szerződés tervezetet kiküldtük, javasolom,hogy a negyedéves számlázás helyett a havi számlást válasszuk, illetve ürítési díjak nélkül fogadjuk el a megállapodást. A Képviselő-testület 4 igen 1 nem szavazattal az alábbi határozatot hozta: Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2 /2013. (I. 31.) sz. határozata Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az önkormányzat és a Székesfehérvár Városgondnokság Kft között kötendő hulladékkezelésre vonatkozó együttműködési megállapodás tervezetét megtárgyalta, azt az alábbi változtatásokkal fogadja el: a. I. a. pont díjak - kikerül a megállapodásból b. I. b. pont - kedvezmények kikerül a megállapodásból c. Számlázás gyakorisága: havi A Képviselő-testület felhatalmazza Végh Rudolf polgármestert, hogy a fenti módosításokat egyeztesse a Székesfehérvár Városgondnokság Kft-vel, továbbá felhatalmazza a módosított megállapodás aláírására. Határidő: azonnal Felelős: polgármester Napirend tárgyalása: 4. Bejelentések Keszi Csaba képviselő: A falukarácsonynak negatív visszhangja volt. Unalmas volt a műsor, nem a templomban volt a helye. Ivanics Zsolt képviselő: Nem tudom, hogy ez mennyire általános, én nem így hallottam.

9 Végh Rudolf polgármester: A műsor odaillő volt. Valóban egy kicsit hosszú volt, és az óvodásokat nem lehetett látni. Ivanics Zsolt képviselő: Az orosz hadisírral kapcsolatban úgy beszéltük meg, hogy mielőtt megépítik, megkapjuk, hogy milyen felirat lesz rajta, ez nem történt meg. Teljes testület egyetértett a síremlék felállításával, de nem ezzel a felirattal. Az elhunyt katonák emlékére, nem azzal, hogy ki, ki fölött győzött. Ezt nem tartom jónak. Végh Rudolf polgármester: Nem azt kértük, hogy felirat szövegét küldjék meg hanem az emlékmű terveit kértük, amit mindenki látott. Egyébként számítottam negatív visszajelzés, de eddig nem kaptam. Ivanics Zsolt képviselő: Az óvoda beázott, a csoportszobában csöpögött a víz. A pályázattól függetlenül tegyük be a költségvetésbe a tető javítást, mert hiányoznak, eltörtek cserepek, a bejárat fölött is leesőfélben van. Végh Rudolf polgármester: Az óvoda azért ázik be, mert a cserép alátét nem ér semmit. A cserép másod és harmadik osztályú, nem csak az elrepedt cserép miatt ázott be az óvoda. Ivanics Zsolt képviselő: Nem az elrepedt cserépről beszélek. Egyszerű hóesés volt, az nem fújja alá a havat. Ha hóvihar lett volna, aláfújta volna, igen, de szélcsend volt. Végh Rudolf polgármester: Voltam fönt tavaly, az óvoda padlás jelentős részén volt hó amita szél fujt be. Ivanics Zsolt képviselő: Ez keddi napon volt. Meg kell csinálni. Takács Ferenc képviselő. Ki volt írva a hirdetőtáblára a föld bejelentési kötelezettség. Ez sok embernek előtt nem tiszta, hogy mire is vonatkozik. Végh Rudolf polgármester: Elhangzottak a tévé, újságok részéről is ellentmondásos nyilatkozatok. Be kell jelenteni a zártkert és külterületi földhasználatokat, a belterületi kerteket viszont nem. Ivanics Zsolt képviselő: Honlappal kapcsolatban sikerült-e megegyezni? Végh Rudolf polgármester: Folyamatban van. Arégi rendszergazda ígérte, hogy segít, a tárhely az önkormányzaté. Az új informatikusnak nem igazán ez a profilja. Amennyiben nincs több bejelentés részetekről, az ülést bezárom. A testületi ülés 22 óra 10 perckor véget ért. K.m.f. Végh Rudolf polgármester Kovácsné Szabó Erika jegyző

10

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 14-én megtartott nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 14-én megtartott nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Helye: 2013. február 14-én megtartott nyílt üléséről Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terem Jelen vannak: Bechtold Tamás, Ádám Zsuzsanna al, Artai Balázs képviselő, Csókás

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 55 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottsága 2015. február 17-én 14 óra 30 perckor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V 1 J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: 2011. február 15-én 18.00 órakor megtartott nyilvános testületi ülésérıl. Az ülés helye: : Községháza (Bakonykúti, Szabadság u. 41.) Jelen vannak: Marics József Kasza Jánosné

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v Sárospatak Város Önkormányzat Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 13.236-2/2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Sárospatak

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Molnári Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2010. szeptember 8-án 18. 00 órakor megtartott nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Molnári Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2010. szeptember 8-án 18. 00 órakor megtartott nyílt üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Molnári Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2010. szeptember 8-án 18. 00 órakor megtartott nyílt üléséről. Jelen vannak: Vuk István polgármester Glogovecz Lászlóné alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V NAGYDOROG NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGÁNAK

J E G Y Z Ő K Ö N Y V NAGYDOROG NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGÁNAK Nagydorog Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V NAGYDOROG

Részletesebben

N A P I R E N D N A P I R E N D T Á R G Y A L Á S A. 1./ Beszámoló az Önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról

N A P I R E N D N A P I R E N D T Á R G Y A L Á S A. 1./ Beszámoló az Önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról Öcs Község Önkormányzati Képviselı-testülete Szám: 2-8 /2012. J e g y z ı k ö n y v Készült: Öcs Község Önkormányzati Képviselı-testülete 2012. május 30-án tartott testületi ülésérıl. Az ülés helye: Faluház,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült az Ecser Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 12-én 18.08 órai kezdettel megtartott soros üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült az Ecser Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 12-én 18.08 órai kezdettel megtartott soros üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült az Ecser Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 12-én 18.08 órai kezdettel megtartott soros üléséről. Ülés helye: Rábai Miklós Művelődési Ház 2233 Ecser, Bajcsy-Zs.

Részletesebben

Jármi Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2011. 02. 09.-én tartott nyilvános ülésének. J e g y z ő k ö n y v e

Jármi Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2011. 02. 09.-én tartott nyilvános ülésének. J e g y z ő k ö n y v e Jármi Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2011. 02. 09.-én tartott nyilvános ülésének J e g y z ő k ö n y v e Készült: 3 példányban Kapják: 2. példányt Sz-Sz-B Megyei Kormányhivatal, Nyíregyháza 3.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Szarvaskő Község Képviselő Testületének 2011. február 22-én megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Szarvaskő Község Képviselő Testületének 2011. február 22-én megtartott testületi üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Szarvaskő Község Képviselő Testületének 2011. február 22-én megtartott testületi üléséről. Jelen vannak:, Benkó Dániel, Lőrincz József, Nahóczki László, Dr. Zsirai Sándor Jegyzőkönyvvezető:

Részletesebben

Készült: A Polgármesteri Hivatalban 2014. december 19-én 10 órától megtartott nyílt Pénzügyi Bizottsági ülésen

Készült: A Polgármesteri Hivatalban 2014. december 19-én 10 órától megtartott nyílt Pénzügyi Bizottsági ülésen ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Arnót, Petőfi S.u. 120. Tel: 46/ 500-740 Szám: 17/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: A Polgármesteri Hivatalban 2014. december 19-én 10 órától megtartott nyílt

Részletesebben

N A P I R E N D N A P I R E N D T Á R G Y A L Á S A

N A P I R E N D N A P I R E N D T Á R G Y A L Á S A Körjegyzıség 8452 Halimba, Petıfi S. u. 16. Tel./fax: 88/237-003. 503-420. Szám: 1-11 / 2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Halimba Község Önkormányzati Képviselı-testülete 2011. június 20-án tartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés helye: Önkormányzati Hivatal Kissomlyó

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés helye: Önkormányzati Hivatal Kissomlyó KISSOMLYÓ KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KISSOMLYÓ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kissomlyó község Képviselő-testülete 2010. december 8-án megtartott közmeghallgatással egybekötött testületi ülésén Az ülés

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. december 19-én megtartott üléséről.

Jegyzőkönyv. Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. december 19-én megtartott üléséről. Jegyzőkönyv Söréd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. december 19-én megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal 8072 Söréd Rákóczi u. 59. Jelen vannak: Végh Rudolf polgármester

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Heves város Képviselő-testületének 2012. január 25-én (szerdán) 9.00 órai kezdettel megtartott üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Heves város Képviselő-testületének 2012. január 25-én (szerdán) 9.00 órai kezdettel megtartott üléséről. 20 816/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Heves város Képviselő-testületének 2012. január 25-én (szerdán) 9.00 órai kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Heves Városháza 204-es tanácskozó terme

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Pénzügyi Bizottság 2015. február 16-ai nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. A Pénzügyi Bizottság 2015. február 16-ai nyílt üléséről Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2015. PB JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Távol vannak: Meghívottak: A Pénzügyi Bizottság 2015. február 16-ai nyílt üléséről Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. képviselő. Javasolja, hogy a meghívóban szereplő napirendeket tárgyalja meg a testület.

JEGYZŐKÖNYV. képviselő. Javasolja, hogy a meghívóban szereplő napirendeket tárgyalja meg a testület. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bodrog Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 19-én 18:00 órakor az önkormányzat hivatalos helyiségében tartott soros nyilvános ülésén. Jelen vannak: Szentgróti

Részletesebben

9. s z á m ú. Készült a 2011. április 28-án megtartott képviselő-testületi ülésről.

9. s z á m ú. Készült a 2011. április 28-án megtartott képviselő-testületi ülésről. 9. s z á m ú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a 2011. április 28-án megtartott képviselő-testületi ülésről. Képviselő-testületi ülés helye: Művelődési Ház /Jobbágyi Lakótelep 7. Ép./ Jelen voltak: Farkas

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Öttevény Község Önkormányzat Képviselő-testülete J e g y z ő k ö n y v Készült: Öttevény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. április 01. napján 17 00 órakor a Polgármesteri Hivatal tanácstermében

Részletesebben

BALAJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE J E G Y Z Ő K Ö N Y V

BALAJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE J E G Y Z Ő K Ö N Y V BALAJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 1-11//2007. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt község önkormányzati Képviselőtestületének 2007. évi augusztus hó 29-én, szerdán 13 óra 00 perces kezdettel a

Részletesebben

A jegyzőkönyv eredeti példánya a Polgármesteri Hivatalban tekinthető meg!

A jegyzőkönyv eredeti példánya a Polgármesteri Hivatalban tekinthető meg! A jegyzőkönyv eredeti példánya a Polgármesteri Hivatalban tekinthető meg! Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. december 15-én megtartott ülésének: a.) Tárgysorozata b.) Jegyzőkönyve

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Dr. Baranyai Mariann képviselő Masinka Csabáné képviselő Molnárné Troppert Mária képviselő

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Dr. Baranyai Mariann képviselő Masinka Csabáné képviselő Molnárné Troppert Mária képviselő J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Mezőfalva Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 12-én 16.00 órai kezdettel 2422 Mezőfalva, Kinizsi u. 44. szám alatti Mezőfalva Nagyközség Polgármesteri

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v Sárospatak Város Önkormányzat Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 640/2012. J e g y z ı k ö n y v Készült: Sárospatak Város

Részletesebben

6. sz. JEGYZŐKÖNYV RENDELETEK MUTATÓJA

6. sz. JEGYZŐKÖNYV RENDELETEK MUTATÓJA 6. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Tiszagyenda Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 15. napján megtartott soros testületi ülésének jegyzőkönyvéből RENDELETEK MUTATÓJA 5/2014. (V.15.) számú

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Letenye Város Képviselő-testületének 2016. március 9-én 19.00 órai kezdettel a Letenyei Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tanácskozótermében tartott rendkívüli nyilvános

Részletesebben

Jegyzőkönyv készült az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság 2014. november 26-án 14.00 órakor megtartott rendes üléséről

Jegyzőkönyv készült az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság 2014. november 26-án 14.00 órakor megtartott rendes üléséről Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottsága Jegyzőkönyv készült az Egészségügyi, Szociális és Sport Bizottság 2014. november 26-án 14.00 órakor

Részletesebben

JEGYZ KÖNYV. Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testületének 2015. január 21-én megtartott nyílt ülésér l

JEGYZ KÖNYV. Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testületének 2015. január 21-én megtartott nyílt ülésér l Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testülete Szám: 1/2015. Határozatok száma: 1-16/2015. (01.21.) Rendelet száma: - JEGYZ KÖNYV Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testületének 2015. január 21-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ikt.sz.:I/128-28/2013/1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Vésztő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 19-én tartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Városháza nagytanácskozó

Részletesebben

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. január 25-én, 17.00 órakor megtartott ülésének j e g y z ő k ö n y v e

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. január 25-én, 17.00 órakor megtartott ülésének j e g y z ő k ö n y v e Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. január 25-én, 17.00 órakor megtartott ülésének j e g y z ő k ö n y v e 1/2012. sz. képviselő-testületi határozat: Jegyzőkönyv hitelesítők elfogadása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, IV. Béla u. 1. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2012. október 29-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Pomáz Város Önkormányzata 2/2012. ÖTÜ. J E G Y Z İ K Ö N Y V Felvéve: Pomáz város Önkormányzat Képviselı-testülete által 2012. 02. 09-én tartott képviselı-testületi ülésen a Polgármesteri Hivatal dísztermében.

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. augusztus 17-én reggel 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen

Részletesebben

17/2010. sz. jegyzőkönyv

17/2010. sz. jegyzőkönyv 17/2010. sz. jegyzőkönyv Készült: Alsózsolca Város Polgármesteri Hivatalban megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről, mely 2010. november 2-án 17 órakor kezdődött Jelen vannak: Zsiros Sándorné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő Testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 29/2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. november 15-én

Részletesebben

2/2011. sz. jegyzőkönyv. Távolmaradását jelezte: Csöbör Katalin alpolgármester, Tóth J. Sándor képviselő-testületi tag

2/2011. sz. jegyzőkönyv. Távolmaradását jelezte: Csöbör Katalin alpolgármester, Tóth J. Sándor képviselő-testületi tag 2/2011. sz. jegyzőkönyv Készült: Alsózsolca Város Polgármesteri Hivatalban megtartott képviselő-testületi ülésről, mely 2011. február 14-én 17 órakor kezdődött Jelen vannak: Zsiros Sándorné polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2010. november 23-án a körjegyzőség tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános testületi ülésén. JELEN VANNAK: Sipos Balázs Bódis Józsefné, Dávid Tamás, Dr. Gonda Péter,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Németbánya Önkormányzat Képviselőtestülete 8581 Németbánya Fő tér 3. Telefon/fax: 89/350-141 Szám: /2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A 2011. február 28-án 9:00-kor tartott nyilvános testületi üléséről.

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. Domony Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 29.-én megtartott testületi ülésén.

J E G Y ZŐKÖNYV. Domony Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 29.-én megtartott testületi ülésén. J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Helye: Domony Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 29.-én megtartott testületi ülésén. Polgármesteri Hivatal Domony, Fő út 98. Köszönti a testületi ülésen

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatalának Dísztermében 2010. február 24-én a Pénzügyi Bizottság ülésén.

Jegyzıkönyv. Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatalának Dísztermében 2010. február 24-én a Pénzügyi Bizottság ülésén. Jegyzıkönyv Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatalának Dísztermében 2010. február 24-én a Pénzügyi Bizottság ülésén. Jelen vannak: a Pénzügyi Bizottság részérıl: Feró István Ferenc elnök Egyed

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. március 23-án reggel 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti Száma: 183-1/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestületének 2009. február 11-én /szerdán/ 18.00 órai kezdettel

Részletesebben

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 17-én tartott ülésének jegyzőkönyve Az ülésen hozott rendelet száma Tárgya - - Az ülésen hozott határozat száma Tárgya 125/2011.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 25-én 16.15 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi ülésén Helye: Pétfürdői Közösségi Ház és

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jegyzőkönyv-hitelesítőkre tesz javaslatot Gombkötő Lajos és személyében, akiket a testület elfogadott.

JEGYZŐKÖNYV. Jegyzőkönyv-hitelesítőkre tesz javaslatot Gombkötő Lajos és személyében, akiket a testület elfogadott. 9/2010. ÖKÜ. JEGYZŐKÖNYV Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. május 27-én 14 órai kezdettel megtartott soron kívüli testületi ülésén. Jelen vannak: Jelen volt továbbá: Ramasz

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti Száma: 230-15/2008. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestületének 2008 november 28-án /pénteken/ 15.30 órai

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: a Csévharaszt Község Önkormányzat Dísztermében 2015. szeptember 03-án megtartott képviselő-testületi ülésről, hangfelvételről.

Jegyzőkönyv. Készült: a Csévharaszt Község Önkormányzat Dísztermében 2015. szeptember 03-án megtartott képviselő-testületi ülésről, hangfelvételről. Jegyzőkönyv Készült: a Csévharaszt Község Önkormányzat Dísztermében 2015. szeptember 03-án megtartott képviselő-testületi ülésről, hangfelvételről. Jelen vannak: Mocsáry Balázs, Antal Erzsébet aljegyző,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. - Jánossomorja Város Önkormányzata 2011. évi költségvetésének háromnegyedéves teljesítéséről szóló beszámoló (3. sz.

JEGYZŐKÖNYV. - Jánossomorja Város Önkormányzata 2011. évi költségvetésének háromnegyedéves teljesítéséről szóló beszámoló (3. sz. Ikt.sz.: 12-16/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. november 30-án (szerdán) 16 órakor a Körzeti Általános Iskola hivatalos helyiségében megtartott önkormányzati képviselő-testületi ülésről. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK

J E G Y Z İ K Ö N Y V PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2010. november 10-én (szerdán) 16.00 órakor megtartott ülésérıl Készült: Páty Község Önkormányzat Képviselı-testületének 2010. november

Részletesebben

JEGYZ KÖNYV. Bak község Önkormányzati Képvisel -testülete: 8945 Bak, Rákóczi u. 2/a. Bocfölde község Önkormányzati Képvisel -testülete:

JEGYZ KÖNYV. Bak község Önkormányzati Képvisel -testülete: 8945 Bak, Rákóczi u. 2/a. Bocfölde község Önkormányzati Képvisel -testülete: Bak község Önkormányzati Képvisel -testülete 8945 Bak, Rákóczi u. 2/a. Bocfölde község Önkormányzati Képvisel -testülete 8943 Bocfölde, Ady u. 15 Sárhida község Önkormányzati Képvisel -testülete 8944 Sárhida,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egercsehi és Szúcs, Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2011. február 2-án 14 00 órakor tartott együttes ülésén, az Egercsehi Polgármesteri Hivatalban Határozatok

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének 2010. november 29-én 14.30 órai kezdettel megtartott üléséről. Jelen vannak: Hajdu Gábor József polgármester, Révay István alpolgármester,

Részletesebben

Taksony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Rendkívüli nyilvános ülés 2010. december 14.

Taksony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Rendkívüli nyilvános ülés 2010. december 14. Taksony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Rendkívüli nyilvános ülés 2010. december 14. J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Képviselő-testületi ülésekről hangfelvétel készül. A napirendi pontok tárgyalásával

Részletesebben

Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/230-003, 88/507-031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu... J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/230-003, 88/507-031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu... J E G Y Z Ő K Ö N Y V Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/230-003, 88/507-031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu...... Szám:32-12/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Úrkút Község Önkormányzati

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ Városlőd Község Polgármestere összehívja a képviselő-testület

Részletesebben

Jegyz könyv. Készült: K vágóörs Község Önkormányzata Képvisel -testülete 2010. május 12-én 17,00 órakor megtartott rendkívüli testületi ülésér l.

Jegyz könyv. Készült: K vágóörs Község Önkormányzata Képvisel -testülete 2010. május 12-én 17,00 órakor megtartott rendkívüli testületi ülésér l. Ügyiratszám: 22-27/2010. Jegyz könyv Készült: K vágóörs Község Önkormányzata Képvisel -testülete 2010. május 12-én 17,00 órakor megtartott rendkívüli testületi ülésér l. Helye: Polgármesteri Hivatal Jelen

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. január 30-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 30-án megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye: : Községháza (Bakonykúti, Szabadság u.

Részletesebben

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 11. számú JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATAI

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 11. számú JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATAI BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATAI 109/2011. (XI.29.) kt. határozat: A 2011. november 29-ei ülés napirendjének elfogadása 110/2011. (XI.29.)

Részletesebben

INÁRCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

INÁRCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA INÁRCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Jegyzőkönyv Képviselő-testületi ülésről 2012. 05. 23. Jegyzőkönyvet készítette: Marosi Magdolna jegyzőkönyv-vezető Iktatószám: 198-25/2012. Jegyzőkönyv Inárcs Községi Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A javaslattal a testület egyetértve 4 igen szavazattal 1 tartózkodás mellett az alábbi napirendet fogadja el:

JEGYZŐKÖNYV. A javaslattal a testület egyetértve 4 igen szavazattal 1 tartózkodás mellett az alábbi napirendet fogadja el: Bak község Önkormányzati Képviselő-testülete 8945 Bak, Rákóczi u. 2/a. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bak község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 06. napján az Önkormányzat Hivatal épületében (8945

Részletesebben

Sárospatak Város Önkormányzata Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: spatak.ph@t-online.

Sárospatak Város Önkormányzata Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: spatak.ph@t-online. Sárospatak Város Önkormányzata Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: spatak.ph@t-online.hu 2800-2/2008. J e g y z ı k ö n y v Készült: Sárospatak

Részletesebben

Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 27. napján 18 órakor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 27. napján 18 órakor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Szám: 235-13/2015. B A K O N Y J Á K Ó Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 27. napján 18 órakor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Bakonyjákó

Részletesebben

4/2015. (III.19.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 19-én megtartott üléséről

4/2015. (III.19.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 19-én megtartott üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 4/2015. (III.19.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 19-én megtartott üléséről 2 Bátonyterenye Város Önkormányzata

Részletesebben

Szám: 362/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V. Készült Tengelic Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. január 25-én megtartott ülésérıl.

Szám: 362/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V. Készült Tengelic Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. január 25-én megtartott ülésérıl. Szám: 362/2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Tengelic Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. január 25-én megtartott ülésérıl. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Tengelic Község Önkormányzat Képviselı-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Barlahida. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete. 2015. év augusztus hó 27. napján. megtartott nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Barlahida. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete. 2015. év augusztus hó 27. napján. megtartott nyilvános üléséről. JEGYZŐKÖNYV Barlahida Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2015. év augusztus hó 27. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 22/2015.(VIII.27.) 23/2015.(VIII.27.) 24/2015.(VIII.27.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január 30-i rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január 30-i rendkívüli üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 24-3/2012/JT. 18-29 /2012. sz. határozat 1-3/2012.sz. rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012.

Részletesebben

Dunaalmás Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2545 Dunaalmás, Almási u.32. Telefon: 34/450-012, Fax: 34/450-015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Dunaalmás Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2545 Dunaalmás, Almási u.32. Telefon: 34/450-012, Fax: 34/450-015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dunaalmás Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2545 Dunaalmás, Almási u.32. Telefon: 34/450-012, Fax: 34/450-015 Iktatószám: 54-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. január 30-án Dunaalmás

Részletesebben

SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK 2014/7 számú JEGYZ KÖNYV. A 2014. évi május hónap 29. napján megtartott nyílt ülésr l

SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK 2014/7 számú JEGYZ KÖNYV. A 2014. évi május hónap 29. napján megtartott nyílt ülésr l SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK 2014/7 számú JEGYZ KÖNYVE JEGYZ KÖNYV A 2014. évi május hónap 29. napján megtartott nyílt ülésr l Készült: Szirák Község Önkormányzat hivatalos helységében

Részletesebben

Vecsés Város Önkormányzatának Képviselı-testülete J E G Y Z İ K Ö N Y V

Vecsés Város Önkormányzatának Képviselı-testülete J E G Y Z İ K Ö N Y V Szám: 13/2011. Vecsés Város Önkormányzatának Képviselı-testülete J E G Y Z İ K Ö N Y V amely készült Vecsés Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. május 24-én (kedden) 16.00 órai kezdettel a

Részletesebben

Rendkívüli Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve 2013. április 18.

Rendkívüli Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve 2013. április 18. Lajosmizse Város Önkormányzata Iktsz: I/394/9/2013. Rendkívüli Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve 2013. április 18. Az ülésen hozott határozatok száma és tárgya: 50/2013. (IV. 18.) ÖH. Lajosmizse Város

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 28 i nyilvános ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 28 i nyilvános ülésén. 1 SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Salföld, Kossuth u. 27. Ikt.szám: 510-3 /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 28

Részletesebben

Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9321 Farád, Fő u. 21. Tel./Fax : 96/279-142. e-mail: farad.onkormanyzat@m-kabel.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9321 Farád, Fő u. 21. Tel./Fax : 96/279-142. e-mail: farad.onkormanyzat@m-kabel.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9321 Farád, Fő u. 21. Tel./Fax : 96/279-142 e-mail: farad.onkormanyzat@m-kabel.hu Szám: 1-3/2012./nyilvános J E G Y Z Ő K Ö N Y V Amely készült: Farád Község

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2013. NOVEMBER 07. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉRŐL.

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2013. NOVEMBER 07. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉRŐL. Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete TERKA 27/2013. sz. Jegyzőkönyv Készült: 2013. november 7-én 14:00 órai kezdettel tartott rendkívüli nyilvános Képviselőtestületi ülésről. Testületi ülés

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Bugyiné Kökény Gizella

Jegyzőkönyv. Bugyiné Kökény Gizella Jegyzőkönyv Készült: 2015. június 1-én 15 órai kezdettel megtartott soron következő testületi üléséről. Ülés helye: Közös Önkormányzati Hivatal Jászivány Jelen vannak: Tari András Mihályi Zoltán Bugyiné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: a Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás Társulási Tanácsának Pénzügyi Bizottsága 2015. július 24-én tartott ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: a Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás Társulási Tanácsának Pénzügyi Bizottsága 2015. július 24-én tartott ülésén. Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás Társulási Tanácsának Pénzügyi Bizottsága Cím: 5666 Medgyesegyháza, Kossuth tér 1. Elérhetőség: 5800 Mezőkovácsháza, Árpád u. 176. Tel: 68/381-011, Fax: 68/381-656

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: Komló Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. június 19-i üléséről a mellékelt jelenléti ív szerint Polics József polgármester köszöntötte a megjelenteket.

Részletesebben

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. január 9-én megtartott rendkívüli ülésének

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. január 9-én megtartott rendkívüli ülésének EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. január 9-én megtartott rendkívüli ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ Az ÉMOP-4.2.1/A,B-11 kódszámú,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzati Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 2012. március 27-én 9,00 órakor a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó termében

Részletesebben

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus hó 13. napján tartott testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus hó 13. napján tartott testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Berekfürdő Községi Önkormányzat 5309 Berekfürdő, Berek tér 15. Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus hó 13. napján tartott testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült:

Részletesebben

SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV

SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015. november 12. napján 15:00 órakor megtartott nyilvános képviselő-testületi üléséről. Helye: Faluház Salföld,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyáregyháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 10. napján délután 17.30 órai kezdettel megtartott soron következő nyilvános üléséről, Nyáregyháza, Nyáry

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Szentbékkálla Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 26-án 16:00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Szentbékkálla Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 26-án 16:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 240-12/2014/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Szentbékkálla Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 26-án 16:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1 MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Martonvásár Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 7-én megtartott soron kívüli, nyilvános

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a Tápiómenti Területfejlesztési Társulás 1998. december 10-én megtartott üléséről. Az ülés helye: Nagykáta Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (Nagykáta,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 16/2014 nyílt Tárnok Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testület ülése 2014. november 27. J E G Y Z Ő K Ö N Y V JEGYZŐKÖNYV Készült: Tárnok Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében 2009. augusztus 27-én tartott nyílt üléséről. Jelen voltak: Gémes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a 2011. február 7-i rendkívüli Képviselő-testületi üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a 2011. február 7-i rendkívüli Képviselő-testületi üléséről Szigethalom Város Önkormányzat Képviselő-testülete ------------------------------------ J E G Y Z Ő K Ö N Y V a 2011. február 7-i rendkívüli Képviselő-testületi üléséről Az ülés helye: Szigethalom Város

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csetény-Szápár Község Önkormányzat Képviselőtestületei 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csetény és Szápár Község Önkormányzat Képviselőtestületeinek 2013. május

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 3-2/2014. H I D E G S É G K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A 9491 HIDEGSÉG, PETŐFI S. U. 1., TEL/FAX: 99/540-042 INTERNET: www.hidegseg.hu E-MAIL: hidegseg@hidegseg.hu J e g y z ő k ö n y v Készült:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Molnár Sándor polgármester Szabó Gézáné alpolgármester Csicsó László képviselő Dráguly Sándor képviselő Karakas Anikó képviselő

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Molnár Sándor polgármester Szabó Gézáné alpolgármester Csicsó László képviselő Dráguly Sándor képviselő Karakas Anikó képviselő Ikt.sz.:I/128-31/2013/1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. október 11-én tartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Városháza nagytanácskozó terme Jelenlévő képviselők: Molnár Sándor polgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: Bihartorda Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2009. november 12- án tartott közmeghallgatással egybekötött ülésén. AZ ÜLÉS HELYE: Polgármesteri Hivatal tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 14/2012. TERKA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2012. június 26. napján 14:00 órai kezdettel a Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottság NYILVÁNOS

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Csanádpalota Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 29. napján megtartott soros nyílt üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Csanádpalota Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 29. napján megtartott soros nyílt üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Csanádpalota Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 29. napján megtartott soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Kovács Sándor polgármester, Benke Marcell alpolgármester,

Részletesebben

TISZAUG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. 2013. január 30-án megtartott ülésének

TISZAUG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. 2013. január 30-án megtartott ülésének Szám: 230/2013. TISZAUG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E 2013. január 30-án megtartott ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Tartalom: 1/2013.(I.31.) számú önkormányzati RENDELET A

Részletesebben

KIVONAT. Alcsútdoboz Település Önkormányzatának Képviselő-testülete

KIVONAT. Alcsútdoboz Település Önkormányzatának Képviselő-testülete megtartott soros testületi ülésének könyvéből: Alcsútdoboz Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 120/2013 (X. 30.) sz. határozata a lejárt határidejű határozatok teljesüléséről szóló beszámolóról

Részletesebben

14/2012. JEGYZŐKÖNYVE

14/2012. JEGYZŐKÖNYVE 14/2012. Üllés Községi Képviselőtestület 2012. június 27-i soros, nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE Napirendek: 1) Beszámoló a Homokháti Kistérség Többcélú Társulása 2011. évi tevékenységéről előadó: A Homokháti

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T

T Á R G Y S O R O Z A T PAPOS KÖZSÉG KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2003. január 30-án tartott nyilvános képviselőtestületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Határozatai: 1-2 Rendelete: -- Készült: 2. példányban Kapják: 2. sz. példányát

Részletesebben

5/2014.(III.21.) számú rendelet: A szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 3/2014. számú rendelet módosítása.

5/2014.(III.21.) számú rendelet: A szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 3/2014. számú rendelet módosítása. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vácrátót Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 20-án, csütörtökön 18.00 órakor megtartott testületi ülésén. 5/2014.(III.21.) számú rendelet: A szociális

Részletesebben

/2012. 1. sz. példány

/2012. 1. sz. példány Esztergom Város Polgármesteri Hivatala 2501 Esztergom, Széchenyi tér 1. Pf. 92. /2012. 1. sz. példány JEGYZİKÖNYV ESZTERGOM VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2012. március 9-ÉN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRİL

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2011. március 29-én (kedden) 15 00 órakor megtartott nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2011. március 29-én (kedden) 15 00 órakor megtartott nyilvános üléséről 166-6//2011. ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2011. március 29-én (kedden) 15 00 órakor megtartott nyilvános üléséről R E N D E L E T: 5/2011.(III.30.)

Részletesebben