J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Szob Város Önkormányzati Képviselő-testületének július 30-án a Városházán megtartott nyílt üléséről.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Szob Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. július 30-án a Városházán megtartott nyílt üléséről."

Átírás

1 Szám: /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szob Város Önkormányzati Képviselő-testületének július 30-án a Városházán megtartott nyílt üléséről. Jelen vannak: Remitzky Zoltán polgármester dr. Holocsi Krisztián jegyző Tóthné Nyirádi Anna aljegyző Galanits Béláné képviselő Gyurcsok Zoltán képviselő Laczkó Balázs képviselő Orbán József alpolgármester Polónyi Éva képviselő Tóth Lajos képviselő Remitzky Zoltán polgármester megállapította, hogy az ülés határozatképes, mivel a megválasztott Képviselő-testület teljes létszámban 7 fő megjelent. Ezt követően javaslatot tett a nyílt ülés napirendi pontjaira az alábbiak szerint: 1.) Napsugár Bölcsőde és Óvoda Alapító Okiratának módosítása. 2.) Óvodavezetői állásra beérkezett pályázat elbírálása. Meghívott: pályázatot benyújtó 3.) Kulturális, Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottság 2012.évi tevékenységéről és évi munkaprogramjáról tájékoztatás. 4.) Állami tulajdonú ingatlan önkormányzati tulajdonba vétele. 5.) júniusi dunai árvíz okozta önkormányzati ingatlanokba keletkezett kárfelmérés tárgyában készített szakdokumentum bemutatása. 6.) Somogyszobi emléklap bemutatása A Képviselő-testület a polgármester napirendi pontokra vonatkozó javaslatát elfogadta. A szavazásnál jelenlévő 7 fő képviselő 7 igen szavazattal, ellenszavazat, tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta:

2 2 Szob Város Képviselő-testületének 125/2013.(VII.30.) Kt.sz.határozata Szob Város Önkormányzata Képviselő-testülete a képviselő-testület július 30-i nyílt ülésének polgármester által javasolt napirendi pontjait elfogadja. Határidő: azonnal 1.) Napsugár Bölcsőde és Óvoda Alapító Okiratának módosítása. Remitzky Zoltán polgármester emlékeztette a Képviselő-testület arra, hogy a f.év április 29-én tartott ülésén hozott 56/2013.(IV.29.) Kt.sz. határozatával döntött arról, hogy az önkormányzat fenntartásában működő Napsugár Bölcsőde és Óvoda intézményből a bölcsődei szolgáltatást a februártól fellépő ellátotti létszámhiány továbbá az intézmény működési feltételeinek részben meg nem felelése miatt július 31.napjával megszünteti. Az intézményt augusztus 1.napjától Napsugár Óvoda néven tartja fenn. Fenti döntése alapján módosítani szükséges az intézmény f.év január 21-i ülésén egységes szerkezetben elfogadott Alapító Okiratát. A megküldött módosító és egységes szerkezetben elkészített Alapító Okirat tartalmának ismeretében kérte, hogy döntésüket az alább ismertetett két határozati javaslat alapján hozzák meg. 1. Határozati javaslat Szob Város Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény 8..(5) bekezdése, a nemzeti köznevelésről szóló évi CXC. törvény 21..(3) bekezdése alapján, figyelemmel az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. Korm. rendelet 5..(1)-(2) bekezdéseire, a Napsugár Bölcsőde és Óvoda 223/2012. (XII. 5.) Kt. sz. határozattal elfogadott, és a 2/2013. (I. 21.) Kt. sz. határozatával módosított Alapító Okiratát az alábbiak szerint módosítja: 1) Az alapító okirat 1. pontja helyébe az alábbi szövegrész lép: 1. A költségvetési szerv Neve: Típusa: NAPSUGÁR ÓVODA óvoda Székhelye: 2628 Szob, Szent Imre utca 10. Férőhelyeinek száma: 120 fő OM azonosítója: ) Az alapító okirat 2. pontja helyébe az alábbi szövegrész lép: 2. Az intézmény tevékenysége

3 3 tevékenysége: Alaptevékenysége: Szob Város Önkormányzat Képviselő-testülete mindenkori hatályos határozatával elfogadott Nevelési Program és az Intézkedési Terv, valamint az intézményi Szervezeti és Működési Szabályzat alapján végzi munkáját A nemzeti köznevelésről szóló évi CXC. törvény, a tankötelezettség kezdetéig óvodai nevelés. Vállalkozási tevékenysége: Vállalkozási tevékenységet nem folytathat, gazdasági társaságban nem vesz részt. Jogszabályban meghatározott közfeladata: A köznevelésről szóló évi CXC. törvény alapján a tankötelezettség kezdetéig óvodai nevelés TEÁOR száma: 8510 Szakágazati megnevezése, száma: Szakfeladatai, ellátandó alaptevékenysége: óvodai nevelés óvodai nevelés, ellátás sajátos nevelési igényű gyermekek óvodai nevelése, ellátása óvodai intézményi étkeztetés szakmai továbbképzés egyéb oktatást kiegészítő tevékenység Határidő: azonnal, jegyző 2. Határozati javaslat Szob Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a Napsugár Óvoda -.. Kt.sz. határozatban foglalt módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okiratát. Határidő: augusztus 1.

4 4 A szavazásnál jelenlévő 7 fő képviselő 7 igen szavazattal, ellenszavazat, tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta: Szob Város Képviselő-testületének 126/2013.(VII.30.) Kt.sz.határozata Szob Város Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény 8..(5) bekezdése, a nemzeti köznevelésről szóló évi CXC. törvény 21..(3) bekezdése alapján, figyelemmel az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. Korm. rendelet 5..(1)-(2) bekezdéseire, a Napsugár Bölcsőde és Óvoda 223/2012. (XII. 5.) Kt. sz. határozattal elfogadott, és a 2/2013. (I. 21.) Kt. sz. határozatával módosított Alapító Okiratát az alábbiak szerint módosítja: 3) Az alapító okirat 1. pontja helyébe az alábbi szövegrész lép: 1. A költségvetési szerv Neve: Típusa: NAPSUGÁR ÓVODA óvoda Székhelye: 2628 Szob, Szent Imre utca 10. Férőhelyeinek száma: 120 fő OM azonosítója: ) Az alapító okirat 2. pontja helyébe az alábbi szövegrész lép: 2. Az intézmény tevékenysége tevékenysége: Alaptevékenysége: Szob Város Önkormányzat Képviselő-testülete mindenkori hatályos határozatával elfogadott Nevelési Program és az Intézkedési Terv, valamint az intézményi Szervezeti és Működési Szabályzat alapján végzi munkáját A nemzeti köznevelésről szóló évi CXC. törvény, a tankötelezettség kezdetéig óvodai nevelés. Vállalkozási tevékenysége: Vállalkozási tevékenységet nem folytathat, gazdasági társaságban nem vesz részt. Jogszabályban meghatározott közfeladata: A köznevelésről szóló évi CXC. törvény alapján a tankötelezettség kezdetéig óvodai nevelés TEÁOR száma: 8510 Szakágazati megnevezése, óvodai nevelés

5 5 száma: Szakfeladatai, ellátandó alaptevékenysége: óvodai nevelés, ellátás sajátos nevelési igényű gyermekek óvodai nevelése, ellátása óvodai intézményi étkeztetés szakmai továbbképzés egyéb oktatást kiegészítő tevékenység Határidő: azonnal, jegyző A szavazásnál jelenlévő 7 fő képviselő 7 igen szavazattal, ellenszavazat, tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta: Szob Város Képviselő-testületének 127/2013.(VII.30.) Kt.sz.határozata Szob Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a Napsugár Óvoda 126/2013.(VII.30.) Kt.sz. határozatban foglalt módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okiratát. Határidő: augusztus 1. 2.)Óvodavezetői állásra beérkezett pályázat elbírálása. Meghívott: pályázatot benyújtó Hámoriné Schubauer Mónika Remitzky Zoltán polgármester köszöntötte az ülésen megjelent Hámoriné Schubauer Mónika pályázót. Kérte nyilatkozzon arról, hogy az intézményvezetői állásra benyújtott pályázatát a Képviselő-testület nyílt vagy zárt ülésen tárgyalja. Hámoriné Schubauer Mónika a pályázat nyílt ülésen történő megtárgyalásához hozzájárult. Remitzky Zoltán polgármester bevezetőjében elmondta, hogy a Képviselő-testület a f.év április 29-én tartott ülésén hozott 58/2013.(IV.29.) Kt.sz. határozattal döntött az önkormányzat fenntartásában működő Napsugár Óvoda intézményvezetői feladatainak augusztus 1. napjától történő ellátására vonatkozó pályázati felhívás közzétételéről. A Képviselő-testület döntésének megfelelően a pályázati felhívás megjelent az Oktatási és Kulturális Közlöny 11. számában, f.év június 15-én publikálásra került a NKI honlapján és Szob város honlapján valamint kifüggesztésre került a Polgármesteri Hivatal hirdető táblájára.

6 6 A pályázati felhívásban megjelölt határidőben f.év július 15. napjáig egy pályázat érkezett, az intézmény jelenlegi vezetőjétől, Hámoriné Schubauer Mónikától. A pályázatot az intézmény nevelőtestülete valamint alkalmazotti közössége véleményezte a f.év július 19-én tartott ülésén. Az ülésről készített jegyzőkönyv alapján a nevelőtestület 78 %-ban, az alkalmazotti közösség 100 %-ban támogatja a benyújtott óvodavezetői pályázatot. A Kulturális, Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottság ülésére f.év július 26-án került sor. Felkérte a bizottság elnökét, hogy a pályázattal kapcsolatos bizottsági véleményt ismertesse. Gyurcsok Zoltán képviselő, a szakbizottság elnöke elmondta, valóban a bizottság f.év július 26-i ülésén került sor a benyújtott pályázat megismerésére és véleményezésére, illetve a Képviselő-testület döntését elősegítendő javaslat megfogalmazására. A bizottság megállapította, hogy a benyújtott pályázat a pályázati felhívásban megjelölt tartalmi és formai követelményeknek megfelel. Ismereteik szerint Hámoriné Schubauer Mónika a szülők, pedagógus-társak megelégedésére végzi a tevékenységét. A bizottság egyhangúan javasolja a pályázat elfogadását és a pályázó megbízását az intézményvezetői feladatokkal. Remitzky Zoltán polgármester megköszönte a bizottság elnöke által elmondottakat. Felkérte a pályázót, amennyiben a pályázatát szóban kiegészíteni kívánja, úgy tegye meg. Hámoriné Schubauer Mónika elmondta, hogy 5 éve vezeti az intézményt, és az elmúlt 5 évet sikeresnek ítéli, bár nem volt könnyű az óvodát vezetni. A könnyű része abból fakadt, hogy idejövetelekor az óvónők fele nyugdíjba ment. Az újonnan felvett óvónők viszont könnyebben formálhatóak voltak. Nehezebb volt az itt maradt óvónőknek, nehezen vették fel a ritmust. Maga részéről megköszönte és elismerte a szakmai tapasztalatukat, és igyekezett úgy intézni, hogy az új irányokat ne tehernek vegyék, hanem nyitottan fogadják. Elmondta, hogy Dániában folytatott óvoda-pedagógusi gyakorlatot. Ott a mikrocsoportos foglalkozást támogatják, több napon keresztül kerül sor ugyanazon foglalkozás megtartására. Ezt a modellt igyekezett itt is bevezetni. Ez miatt az elmúlt években voltak konfliktusok, de ezek a viták kizárólagosan szakmaiak voltak. Előfordult, hogy visszakozott, elismerte a jobb ötleteket, de előfordult olyan is, hogy nem engedett a huszonegyből. Ugyanakkor ha téved akkor elismeri. Összességében elmondhatja, hogy egy jól képzett pedagógus gárdával dolgozik, akikre mindig számíthat. Úgy érzi szeretik a kollégái és a szülők, Ő is nagyon jól érzi magát ebben a közösségben, és szeretne tovább is tagja lenni. Remitzky Zoltán polgármester elmondta, hogy a Hámoriné Schubauer Mónika előtti vezetés több évtizedes volt. Kovács Gáborné óvónő felelősségteljes szakmai munkát végzett és kifogástalanul vezette az intézményt. A változást a társadalmi kihívások, a gyermek-és pedagógus közösségek változása követeli meg. Az intézményt és a működését nagyon jónak ítélte meg. Kérte a képviselőket, hogy az elhangzottakkal kapcsolatos kérdésüket, észrevételüket ismertessék.

7 7 Orbán József alpolgármester kérdése az volt, van-e tudomása Hámorinénak arról, hogy szobi gyermeket más település óvodájába visznek. Hámoriné Schubauer Mónika elmondta, nincs tudomása róla, sőt más településről hoznak a szobi óvodába gyermeket. Galanits Béláné képviselő elmondta, régóta ismeri Hámoriné Schubauer Mónikát, vezetésével egy agilis, vidám csapat dolgozik az intézményben. Az óvoda fantasztikusan néz ki, ez is a vezetőt dicséri, hiszen az Ő ötletei valósulnak meg. Remitzky Zoltán polgármester ezt követően javaslatot tett a határozati javaslatra az alábbiak szerint: Határozati javaslat Szob Város Önkormányzat Képviselő-testülete az intézményfenntartói jogköréből eredő feladatának eleget téve intézményvezetői pályázati felhívást tett közzé a törvényben meghatározott módon, intézményvezetői állás betöltésére. A felhívásra beérkezett pályamunkát megtárgyalta, valamint a pályázót személyesen meghallgatta, ezt követően augusztus 1.napjától július 31. napjáig HÁMORINÉ SCHUBAUER MÓNIKA Nagymaros, Deák F.u. 7.sz.alatti lakost megbízza a Napsugár Óvoda intézményvezetői feladatainak ellátásával, jelenlegi bérének meghagyása mellett. Felhatalmazza a polgármestert a szükséges munkajogi és pénzügyi intézkedések megtételére. Határidő: azonnal A szavazásnál jelenlévő 7 fő képviselő 7 igen szavazattal, ellenszavazat, tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta: Szob Város Képviselő-testületének 128/2013.(VII.30.) Kt.sz.határozata Szob Város Önkormányzat Képviselő-testülete az intézményfenntartói jogköréből eredő feladatának eleget téve intézményvezetői pályázati felhívást tett közzé a törvényben meghatározott módon, intézményvezetői állás betöltésére. A felhívásra beérkezett pályamunkát megtárgyalta, valamint a pályázót személyesen meghallgattta, ezt követően augusztus 1.napjától július 31. napjáig HÁMORINÉ SCHUBAUER MÓNIKA

8 Nagymaros, Deák F.u. 7.sz.alatti lakost megbízza a Napsugár Óvoda intézményvezetői feladatainak ellátásával, jelenlegi bérének meghagyása mellett. Felhatalmazza a polgármestert a szükséges munkajogi és pénzügyi intézkedések megtételére. Határidő: azonnal 3.)Kulturális, Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottság 2012.évi tevékenységéről és évi munkaprogramjáról tájékoztatás. Remitzky Zoltán polgármester elmondta, hogy a Képviselő-testület évi Munkaterve alapján kerül előterjesztésre a Kulturális, Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottság évi tevékenységéről és évi Munkaprogramjáról készített tájékoztatás. A bizottság elnöke által elkészített dokumentum megküldésre került a képviselők részére. Felkérte a bizottság elnökét Gyurcsok Zoltán képviselőt, amennyiben a tájékoztatást szóban kiegészíteni kívánja úgy tegye meg. Gyurcsok Zoltán képviselő elmondta, nem kíván szóbeli kiegészítést tenni, inkább a feltett kérdésekre válaszolna. Tóth Lajos képviselő észrevétele az volt, hogy a bizottság évi munkaprogramja tulajdonképpen egy éves rendezvényterv. Galanits Béláné képviselő elmondta, hogy a Tóth Lajos képviselő úr által vezetett Szociális és Egészségügyi Bizottságnak van döntési hatásköre, de a Kulturális,Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottságnak nincs. Remitzky Zoltán polgármester elmondta, minden hétfőn a könyvtárban informális ülésre kerül sor a város kulturális és egyéb programjainak összeállítása tárgyában. Ezekről az ülésekről nem készül jegyzőkönyv, de Gyurcsok Zoltán bizottság elnöke ezeken a megbeszéléseken esetenként részt vesz, a bizottság külső tagjai viszont mindig. A polgármester ezt követően ismertette a határozati javaslatot az alábbiak szerint: Határozati javaslat Szob Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Kulturális, Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottság 2012.évi tevékenységéről készített tájékoztatást, valamint a bizottság évi Munkaprogramját elfogadja. Határidő. azonnal A szavazásnál jelenlévő 7 fő képviselő 5 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 2 tartózkodás mellett az alábbi határozatot hozta:

9 9 Szob Város Képviselő-testületének 129/2013.(VII.30.) Kt.sz.határozata Szob Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Kulturális, Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottság 2012.évi tevékenységéről készített tájékoztatást, valamint a bizottság évi Munkaprogramját elfogadja. Határidő. azonnal 4.)Állami tulajdonú ingatlan önkormányzati tulajdonba vétele. Remitzky Zoltán polgármester emlékeztette a Képviselő-testületet arra, hogy a július 9-én tartott ülésén döntést hozott arról, hogy a Szob, Préskert telep 852/12 hrsz-on felvett saját használatú út megnevezésű 5621 m2 területű ingatlant ingyenes önkormányzati tulajdonba kívánja venni. A 102/2013. (VII. 9.) Kt. sz. határozat egy, az MNV Zrt. által részünkre megküldött határozat-minta alapján került elfogadásra. A határozatról készült kivonatot megküldtük az MNV Zrt. részére. Az MNV Zrt. vagyonhasznosítási jogi menedzsere július 29-én kelt üzenetében jelezte, hogy a minta alapján elfogadott határozat számukra nem elfogadható, mivel ez a részünkre valószínűsíthetően tévesen megküldött határozat-minta a tulajdonba adásra vonatkozó általános szabályok szerint készült. Az MNV Zrt-vel történt egyeztetés alapján a társaság elektronikusan megküldte azt az általa javított, és elfogadhatónak tartott határozat-mintát, amelynek alkalmazásával szükséges megalkotnia a Képviselő-testületnek a fenti ingatlan tulajdonba vételéről hozott határozatát. A határozat megalkotásával egyidejűleg szükséges a tárgyban korábban meghozott 102/2013. (VII. 9.) Kt. sz. határozat hatályon kívül helyezése. A polgármester ismertette az újonnan megfogalmazott határozati javaslatot, és kérte a döntés meghozatalát. Határozati javaslat: Szob Város Önkormányzat Képviselő-testülete 1.) dönt arról, hogy a Szob Város Önkormányzat közigazgatási területén fekvő - az egyes állami és önkormányzati ingatlanok ingyenes tulajdonba adásáról, valamint a hitelszerződésből eredő kötelezettségeiknek eleget tenni nem tudó természetes személyek lakhatásának biztosításáról szóló évi CLXX. törvény módosításáról szóló évi CXVIII. törvény 1. számú mellékletében felsorolt -, nevezetesen a Szob, 852/12 hrsz-ú, állami tulajdonú ingatlant önkormányzati tulajdonba kívánja venni, 2.) felhatalmazza Remitzky Zoltán polgármestert, hogy az 1.) pontban megnevezett ingatlan ingyenes tulajdonba adására vonatkozó szerződést az Önkormányzat nevében megkösse és az egyéb szükséges jognyilatkozatokat megtegye.

10 10 Egyúttal hatályon kívül helyezi a 102/2013. (VII. 9.) Kt. sz. határozatát. Határidő: Felelős: azonnal polgármester, jegyző A szavazásnál jelenlévő 7 fő képviselő 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta: Szob Város Képviselő-testületének 130/2013.(VII.30.) Kt.sz.határozata Szob Város Önkormányzat Képviselő-testülete 1.) dönt arról, hogy a Szob Város Önkormányzat közigazgatási területén fekvő - az egyes állami és önkormányzati ingatlanok ingyenes tulajdonba adásáról, valamint a hitelszerződésből eredő kötelezettségeiknek eleget tenni nem tudó természetes személyek lakhatásának biztosításáról szóló évi CLXX. törvény módosításáról szóló évi CXVIII. törvény 1. számú mellékletében felsorolt -, nevezetesen a Szob, 852/12 hrsz-ú, állami tulajdonú ingatlant önkormányzati tulajdonba kívánja venni, 2.) felhatalmazza Remitzky Zoltán polgármestert, hogy az 1.) pontban megnevezett ingatlan ingyenes tulajdonba adására vonatkozó szerződést az Önkormányzat nevében megkösse és az egyéb szükséges jognyilatkozatokat megtegye. Egyúttal hatályon kívül helyezi a 102/2013. (VII. 9.) Kt. sz. határozatát. Határidő: Felelős: azonnal polgármester, jegyző 5.) júniusi dunai árvíz okozta önkormányzati ingatlanokba keletkezett kárfelmérés tárgyában készített szakdokumentum bemutatása. Remitzky Zoltán polgármester emlékeztette a Képviselő-testületet arra, hogy a legutóbbi, f.év július 9-i ülésen hozott döntést arról, hogy a júniusi dunai árvíz okozta, önkormányzati ingatlanokba keletkezett károk felmérésére vonatkozóan igazságügyi szakértői vélemény elkészítésére megbízza a Rensing Mérnöki és Szolgáltató Bt-t, és a megbízási szerződés aláírására felhatalmazta a polgármestert. A polgármester elmondta, hogy a társaság képviseletében Jákfalvy Gábor és Molnár Sándor igazságügyi szakértők elkészítették a kárfelmérési dokumentumot, melyet a július 9-i ígéretéhez híven a mai ülésen bemutat a Képviselő-testületnek. A Képviselő-testület tagjai ezt követően megtekintették a szakdokumentumot, mely a júniusi dunai árvíz okozta károk helyreállítási költségeire benyújtott Vis-Maior pályázat mellékletét képezi.

11 11 6.)Somogyszobi emléklap bemutatása Remitzky Zoltán polgármester ismertette, hogy az elmúlt hétvégén ötödmagával részt vett a testvértelepülés, Somogyszob Község Falunapi rendezvényén. Somogyszob település Ft-ot adományozott Szob Város Önkormányzatának az árvíz okozta károk utáni helyreállítás költségeihez. A falunapi rendezvény megnyitóján Szob Város Képviselő-testülete képviseletében átadta Eller János somogyszobi polgármesternek azt az emléklapot, amelyen Szob Város Képviselőtestülete megköszöni ezt a komoly összegű adományt, amely valójában sokkal több mint gesztus értékű, valóban a szónak nemes értelmében vett testvéri cselekedet. Ekkor került átadásra Micsei László festőművész által készített, a Dunakanyar ábrázoló festmény is. A polgármester bemutatta képviselő-testületnek az árvíz sújtotta városképekkel szegélyezett köszönő emléklapot. Tájékoztatta arról is a képviselőket, hogy a mai napon Somogyszob Önkormányzata részéről megküldésre került a Somogyi Hírlap mai számának egyik cikke, nevezetesen Szob város hálás Somogyszobnak című írás, mely méltatja a két település közötti szoros testvértelepülési kapcsolatot. A polgármester bemutatta ezen újságcikket is a Képviselő-testületnek. A Képviselő-testület a polgármester tájékoztatását jóváhagyólag vette tudomásul. Remitzky Zoltán polgármester elmondta, hogy a nyílt ülésen további napirendi pontok nem kerülnek megtárgyalásra. Kérte a képviselőket, hogy egyéb bejelentésüket, észrevételüket ismertessék. Galanits Béláné képviselő elmondta, hogy tegnap megkeresték a Fundamentától, és pályázati lehetőséget kínáltak, nevezetesen pályázatot nyújthat be olyan település önkormányzata, amely településen árvízzel érintett szociális intézmény van. Pályázati támogatásként 2.5 millió Ft-ot lehet megpályázni. Nyertes pályázat esetén megvalósulhatna a szobi Gondozási Központ régóta esedékes parkettázása, illetve kisebb javításokat is el lehetne végezni az intézményben. Gyurcsok Zoltán képviselő elmondta, tudomása szerint a Duna-parti játszótéren elhelyezett fagyizó környékén rongálás történt. Kérdése az volt, hogy az önkormányzat részéről a bejelentés megtörtént-e. Remitzky Zoltán polgármester elmondta természetesen be lett jelentve a rongálás, intézkedést Illés Zoltán építéshatósági irodavezető tette meg. az Gyurcsok Zoltán képviselő elmondta ismeretei szerint a Szeretlek Magyarország c. TV. műsor keretében városok bemutatkozására lesz lehetőség. A részvételi szándék bejelentésének határideje úgy tudja augusztus 1. Kérdése az volt, hogy a település részt kíván-e venni ebben a produkcióban.

12 12 Remitzky Zoltán polgármester elmondta, hogy a város kulturális életét koordináló csoport gondolkodik rajta, mit lehetne bejelenteni, amely érdeklődésre adhat számot. Orbán József alpolgármester kérdése az volt, hogy a csónakház felújításával kapcsolatos pályázat tárgyában van-e előrelépés. Remitzky Zoltán polgármester elmondta, hogy a Leader pályázat benyújtásra került, előre láthatóan ősszel kerül sor az elbírálására. Remitzky Zoltán polgármester tájékoztatta a képviselőket, az elkövetkező hetek rendezvény terveiről. Elmondta, tudomása szerint Augusztus 20-án a Zátony Söröző szervez programot a Dunaparton. Szeptember 14-én a Herfli Söröző rendezésében Sörfesztiválra kerül sor. Szeptember 21-re terveződik az un.családi Nap rendezvény, melynek estéjén lenne megtartva az adománybál, ellentétben a f.év július 9-i ülésen ismertetett augusztus 17-i időponttal. Ezen a napon tervezik a tavalyi Városnap óta született gyermekek fáinak elültetését is. A képviselő-testület a polgármester tájékoztatását jóváhagyólag vette tudomásul. Remitzky Zoltán polgármester megköszönte a megjelentést és a nyílt ülést bezárta. Kmf. R e m i t z k y Zoltán Polgármester dr. H o l o c s i Krisztián Jegyző

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szatymaz Község Képviselő-testületének 2011. január 19. napján,a Teleházban (Szatymaz, II. körzet 115.) megtartott nyílt testületi üléséről. Napirendi pontok: 1. Hatályos rendeletek

Részletesebben

11. számú. Jegyzőkönyv. Mátraverebély Község Önkormányzata. Képviselő-testületének

11. számú. Jegyzőkönyv. Mátraverebély Község Önkormányzata. Képviselő-testületének 11. számú Jegyzőkönyv Mátraverebély Község Önkormányzata ének 2014. augusztus 7-én megtartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: ének a Polgármesteri Hivatalban 2014. augusztus 07-én megtartott üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 26-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 26-án megtartott üléséről. 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 8-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 26-án megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: által 2016. április 20-án 18.00 órai kezdettel megtartott üléséről Az ülés helye: az Önkormányzat tanácskozó terme Jelen vannak: Mellékelt jelenléti ív szerint Török Sándor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2015. december 16 -án (szerda) 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 10-én 13,00 órai kezdettel tartott nyilvános rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 10-én 13,00 órai kezdettel tartott nyilvános rendkívüli üléséről Ikt.szám:.-2/2015. JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 10-én 13,00 órai kezdettel tartott nyilvános rendkívüli üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Szob Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. március 26-án megtartott nyílt üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Szob Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. március 26-án megtartott nyílt üléséről. Szám: 568/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szob Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. március 26-án megtartott nyílt üléséről. Jelen vannak: Remitzky Zoltán polgármester dr. Holocsi Krisztián

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére.

JEGYZİKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére. JEGYZİKÖNYV Készült: Sáregres Község Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. április 27-én 15.00 órai kezdettel a Községháza tanácstermében tartott ülésérıl. Jelen vannak: Tiringer Mária polgármester

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:5/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Szob Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. február 5. napján megtartott nyílt üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Szob Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. február 5. napján megtartott nyílt üléséről. Szám: 362/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szob Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2013. február 5. napján megtartott nyílt üléséről. Jelen vannak: Remitzky Zoltán polgármester dr. Holocsi Krisztián

Részletesebben

SZAKONYFALU. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyílt üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

SZAKONYFALU. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyílt üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v SZAKONYFALU Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 23-án megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szakonyfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

N A P I R E N D N A P I R E N D T Á R G Y A L Á S A. 1./ Beszámoló az Önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról

N A P I R E N D N A P I R E N D T Á R G Y A L Á S A. 1./ Beszámoló az Önkormányzat gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról Öcs Község Önkormányzati Képviselı-testülete Szám: 2-8 /2012. J e g y z ı k ö n y v Készült: Öcs Község Önkormányzati Képviselı-testülete 2012. május 30-án tartott testületi ülésérıl. Az ülés helye: Faluház,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Dr. Molnár Ibolya megyei aljegyző, Farkas Boglárka költségvetési ügyintéző, Dégi-Deme Rita testületi ügyek referense, jegyzőkönyvvezető.

JEGYZŐKÖNYV. Dr. Molnár Ibolya megyei aljegyző, Farkas Boglárka költségvetési ügyintéző, Dégi-Deme Rita testületi ügyek referense, jegyzőkönyvvezető. Szám:12/3-8/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: A Veszprém Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2011. február 9-én 10:05 órai kezdettel a Megyeháza Képviselő irodájában megtartott nyilvános üléséről. Jelen voltak:

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete 25/2013. SZÁMÚ

Fertőd Város Képviselő-testülete 25/2013. SZÁMÚ Fertőd Város Képviselő-testülete 25/2013. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2013. október 8. napján megtartott R E N D K Í V Ü L I K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban 1

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ács Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. augusztus 31-én 16. 00 órakor a Polgármesteri Hivatal nagytermében megtartott üléséről. Jelen vannak: A csatolt jelenléti

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. július 10-én az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatalban (Edelény, István király útja 52.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata b./

Részletesebben

Jegyzőkönyv Dömös Község Önkormányzatának 2013. december 17-én megtartott Nyílt Képviselő-testületi üléséről

Jegyzőkönyv Dömös Község Önkormányzatának 2013. december 17-én megtartott Nyílt Képviselő-testületi üléséről Dömös Község Önkormányzata 2027 Dömös Táncsics u. 2 Készült 3 példányban! /2013 1. sz. példány Jegyzőkönyv Dömös Község Önkormányzatának 2013. december 17-én megtartott Nyílt Képviselő-testületi üléséről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak: Tóth Csaba polgármester Dr. Benedek Ádám, Morvainé Szücs Ágota, Varjúné Fodor Edit és Zámbó Mária képviselő

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak: Tóth Csaba polgármester Dr. Benedek Ádám, Morvainé Szücs Ágota, Varjúné Fodor Edit és Zámbó Mária képviselő LESENCEISTVÁND TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8319 Lesenceistvánd, Kossuth L. u. 145. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: Lesenceistvánd Települési Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 44 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. június 23-án megtartott ülésén. Jelen vannak: Csőgér Bálint polgármester, Patkó András alpolgármester, Helli József képviselő, Tőzsér András képviselő, Nagy István

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Mezőkomárom Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 15-én 14 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Mezőkomárom Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 15-én 14 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: Képviselő-testületének 2014. május 15-én 14 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Mezőkomárom Községház Tanácsterme 8137 Mezőkomárom, Petőfi u. 74. Jelen

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Berhida Roma Nemzetiségi Önkormányzat ülésén a Berhidai Közös Önkormányzati Hivatal hivatalos helyiségében 2013. április 30-án 14,30 órai kezdettel. Jelen vannak: Babai János

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. főépítész

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. főépítész J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2013. szeptember 12-én a Városháza emeleti kistermében 8 30 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2014. JANUÁR 15-ÉN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRİL

JEGYZİKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2014. JANUÁR 15-ÉN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRİL Dunabogdányi Polgármesteri Hivatal 2023 Dunabogdány, Kossuth L. u. 76. JEGYZİKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2014. JANUÁR 15-ÉN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRİL Jegyzıkönyv Dunabogdány

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2013. április 22-én (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó

Részletesebben

Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9321 Farád, Fő u. 21. Tel./Fax : 96/279-142 J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9321 Farád, Fő u. 21. Tel./Fax : 96/279-142 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9321 Farád, Fő u. 21. Tel./Fax : 96/279-142 Szám: 1-12/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Amely készült: Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2010. október

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: Komendáné Nagy Márta

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: Komendáné Nagy Márta J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2012. május 29-én (kedd) 14:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó termében

Részletesebben

12/2009. m u t a t ó j a.

12/2009. m u t a t ó j a. Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Jászalsószentgyörgy, Fő út 53/a. 12/2009 A Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 13- án megtartott ülésen felvett, hangfelvétellel rögzített ülés

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. Szavazáskor jelen volt 6 képviselő.

J E G Y ZŐKÖNYV. Szavazáskor jelen volt 6 képviselő. 1260 1269 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Földes Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 26-án (csütörtökön) 15 00 órakor megtartott Képviselő-testület nyílt ülésén. Helye: Községháza emeleti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 16/2014 nyílt Tárnok Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testület ülése 2014. november 27. J E G Y Z Ő K Ö N Y V JEGYZŐKÖNYV Készült: Tárnok Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Makád község Képviselő-testületének 2011. április 27-i üléséről a Makád és Lórév Körjegyzőségi Hivatalban - Makádon Jelen vannak: Dosztály László Baski Mária Márkus László

Részletesebben

18 számú JEGYZŐKÖNYV. 2011. szeptember 8-án a községháza tanácstermében megtartott rendkívüli testületi üléséről

18 számú JEGYZŐKÖNYV. 2011. szeptember 8-án a községháza tanácstermében megtartott rendkívüli testületi üléséről Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv napirendjei: - AQUA-SIÓ Kft. vállalkozási szerződésének tárgyalása - Balatoni

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. június 26.. napján megtartott nyílt üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. június 26.. napján megtartott nyílt üléséről. Szám: 7988-2/2014. J e g y z ő k ö n y v Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2014. június 26.. napján megtartott nyílt üléséről. Készült: 4 példányban 1 pld. Pest Megyei Kormányhivatal vezetője

Részletesebben

A bizottsági ülésrıl igazoltan távol: A bizottsági ülésrıl igazolatlanul távol: Fehérváriné Welki Mária bizottsági tag.

A bizottsági ülésrıl igazoltan távol: A bizottsági ülésrıl igazolatlanul távol: Fehérváriné Welki Mária bizottsági tag. 1 Jegyzıkönyv a Településfejlesztési és Városgazdálkodási Bizottság 2010. szeptember 20-án, 18 óra 30 perckor megkezdett, 19 óra 45 perctıl kezdıdıen megtartott nyilvános és rendes ülésérıl. Az Önkormányzat

Részletesebben

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1 MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Martonvásár Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 7-én megtartott soron kívüli, nyilvános

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. május 28-án (szerda) 14:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 87 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzati Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 2011. március 29-én 9,00 órakor a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Dömsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. augusztus 10- én megtartott ülésén. Jelen vannak: Jelen vannak: Bencze István polgármester, Varsányi Antal alpolgármester,

Részletesebben

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. július 31-ei nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. július 31-ei nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. július 31-ei nyilvános ülésének a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ határozatai: 425-439, 446/2012. d./ rendelete: --- TÁRGYSOROZAT Megnyitó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Városháza Haynald Lajos termében, 2013. december 30-án tartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: 5 települési képviselő:

Részletesebben

22/2012. számú. 2012. december 12-i ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

22/2012. számú. 2012. december 12-i ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6041 Kerekegyháza, Fő u. 47/a. Ikt.sz.: 7362-2/2012. 22/2012. számú 2012. december 12-i ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 175-190/2012. (XII. 12.) sz. Kth.

Részletesebben

J a v a s l a t - a Képviselı-testületnek -

J a v a s l a t - a Képviselı-testületnek - SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax.: 47/311-404 Ügyfélfogadás ideje: Hétfı: 8-12 és 13-16, szerda: 8-12 és 13-17 30, péntek: 8-12 óráig J a v a s l a

Részletesebben

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2012. október 29-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2012. október 29-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v ALSÓSZÖLNÖK Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. október 29-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Alsószölnök Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 184-15/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. december 11-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: polgármester Raff János alpolgármester

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26-án megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26-án megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

Tisztelt Közgyűlés! Szeged, 2012. november 27. Tisztelettel: Dr. Botka László polgármester

Tisztelt Közgyűlés! Szeged, 2012. november 27. Tisztelettel: Dr. Botka László polgármester Előterjesztői módosítás a 94951/2012. ikt. számú Döntés a Móra Ferenc Múzeum átvételéről és az ehhez kapcsolódó intézmények alapító okiratainak módosításáról tárgyú előterjesztéshez (19-es napirendi pont)

Részletesebben

HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 4. számú jegyzőkönyve. 2012. július 24. NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI

HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 4. számú jegyzőkönyve. 2012. július 24. NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú jegyzőkönyve 2012. július 24. NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI 88/2012. (VII.24.) kt. határozat: A 2012. július 24-ei ülés napirendjének elfogadása 89/2012.

Részletesebben

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 11. számú JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATAI

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 11. számú JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATAI BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATAI 109/2011. (XI.29.) kt. határozat: A 2011. november 29-ei ülés napirendjének elfogadása 110/2011. (XI.29.)

Részletesebben

JEGYZ KÖNYV. Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testületének 2015. január 21-én megtartott nyílt ülésér l

JEGYZ KÖNYV. Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testületének 2015. január 21-én megtartott nyílt ülésér l Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testülete Szám: 1/2015. Határozatok száma: 1-16/2015. (01.21.) Rendelet száma: - JEGYZ KÖNYV Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testületének 2015. január 21-én

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2013. szeptember 11-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2013. szeptember 11-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésről Szám: 10/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. szeptember 11-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésről Jelen vannak: Katona Imre polgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2012. március 08-i soros ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2012. március 08-i soros ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2012. március 08-i soros ülésén Hozott határozatok: 26/2011. (III.08.) - tól 37/2011. (III. 08.) - ig Hozott rendelet: - 1 J E G Y Z

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY. 2013. augusztus 23. V. évfolyam 7. szám TARTALOM. Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 7. oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY. 2013. augusztus 23. V. évfolyam 7. szám TARTALOM. Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 7. oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2013. augusztus 23. V. évfolyam 7. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 7. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. augusztus 21-én megtartott munkaterv

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Bogács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. november 24-én megtartott nyilvános üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Bogács Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. november 24-én megtartott nyilvános üléséről. Jegyzőkönyv Készült: 2011. november 24-én megtartott nyilvános üléséről. Jelen voltak: Csendesné Farkas Edit polgármester, Csetneki László, Dr. Képes Ildikó Anna, Kiss Zoltán, Kocsis István, Péter Zoltán,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ják Község Képviselő-testületének 2013. június 20-án tartott testületi üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Ják Község Képviselő-testületének 2013. június 20-án tartott testületi üléséről JÁK KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Ják Község Képviselő-testületének 2013. június 20-án tartott testületi üléséről Határozatok: 51/2013. (VI. 20.) sz. határozat Eszközbeszerzés az életminőség javítása

Részletesebben

Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. március 26-án megtartott nyilvános ülésének

Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. március 26-án megtartott nyilvános ülésének Községi Polgármestertől S o n k á d 11-2/2009. Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. március 26-án megtartott nyilvános ülésének a) jegyzőkönyve, b) tárgysorozata, c) rendeletei: 6/2009.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Sárospatak Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu J e g y z ő k ö n y v Készült: Sárospatak Város Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Ráckeve Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. augusztus 1-jén megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről Az ülés helye: Ráckevei Polgármesteri Hivatal I. emeleti

Részletesebben

35/2015. (IV.30.) KT.

35/2015. (IV.30.) KT. JEGYZŐKÖNYV 10 015-13/2015./F FÜLÖP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. április 30-án de. 9,00 órakor TARTOTT SOROS NYÍLT ÜLÉSÉRŐL Hozott rendeletek: 6/2015. (IV.30.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Távol maradt bejelentéssel: Horváth Ferencné képviselı

Jegyzıkönyv. Távol maradt bejelentéssel: Horváth Ferencné képviselı Jegyzıkönyv Készült Kadarkút Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. március 28. napján 14 00 órakor a Polgármesteri Hivatal tanácstermében kezdıdı nyilvános képviselı-testületi ülésérıl. Jelen

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK ALPOLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK ALPOLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK ALPOLGÁRMESTERE Előterjesztés száma: 207/2015/09.10. A határozati javaslat elfogadásához az SZMSZ 48. -a alapján egyszerű többség szükséges ELŐTERJESZTÉS

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Ráckeve Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 21-én megtartott nyilvános üléséről Az ülés helye: Régi Városháza Díszterme Ráckeve, Kossuth L. u.

Részletesebben

Készült 2013. december 3-án, 17 órakor a pázmándfalui önkormányzat hivatalos helységében megtartott testületi ülésről. E X P O Z É

Készült 2013. december 3-án, 17 órakor a pázmándfalui önkormányzat hivatalos helységében megtartott testületi ülésről. E X P O Z É Jegyzőkönyv 8/2013. Készült 2013. december 3-án, 17 órakor a pázmándfalui önkormányzat hivatalos helységében megtartott testületi ülésről. Jelen vannak: Nagy Imre Gusztáv polgármester Ferenczi Róbert képviselő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 28 i nyilvános ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 28 i nyilvános ülésén. 1 SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Salföld, Kossuth u. 27. Ikt.szám: 510-3 /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 28

Részletesebben

Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu

Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu Sárisápi Polgármesteri Hivatal 2523 Sárisáp, Fő utca 123. Telefon: 33/518-310; fax: 33/518-311; e-mail: hivatal@sarisap.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. jegyzői irodavezető

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. jegyzői irodavezető J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2015. június 23-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 19. napján 15.30 órakor megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 19. napján 15.30 órakor megtartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 19. napján 15.30 órakor megtartott üléséről. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem A Képviselő-testület 8 fővel

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2013. december 12-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2013. december 12-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. december 12-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 121/2013.(XII.12.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

Szám: 123-14/2013. Készült: 4 példányban

Szám: 123-14/2013. Készült: 4 példányban Szám: 12314/2013. Készült: 4 példányban J E G Y Z K Ö N Y V Készült: Bozsok Község Önkormányzata Képvisel testületének és Velem Község Önkormányzata Képvisel testületének 2013. április 17én 18,00 órai

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szatymaz Község Képviselő-testületének 2010. november 24. napján, a Dankó Pista Művelődési Ház és Könyvtárban (Szatymaz, Dózsa Gy. u. 42.) megtartott nyílt testületi üléséről. Napirendi

Részletesebben

Tolna Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzata

Tolna Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzata Tolna Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzata 2 Tolna Város Önkormányzata 13/2007. (IV.27.) Önkormányzati rendelete Tolna Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Állandó tanácskozási joggal meghívott: Kövecses Timea alpolgármester Németh Dóra jegyző. A képviselő-testületi ülést az Öttevényi KÁBEL-TV rögzítette.

Állandó tanácskozási joggal meghívott: Kövecses Timea alpolgármester Németh Dóra jegyző. A képviselő-testületi ülést az Öttevényi KÁBEL-TV rögzítette. Öttevény Község Önkormányzat Képviselő-testülete Öttevény Fő u. 100. J e g y z ő k ö n y v Készült: Öttevény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 10. napján hétfőn 17 órakor az

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. KÉSZÜLT: 2013. augusztus 30-án, Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének soron kívüli, nyilvános ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. KÉSZÜLT: 2013. augusztus 30-án, Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének soron kívüli, nyilvános ülésén. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: 2013. augusztus 30-án, Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének soron kívüli, nyilvános ülésén. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Városháza díszterme. JELEN VANNAK: dr. Garay Rita

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése. számú napirendi pontja

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése. számú napirendi pontja Egyszerű többség A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése. számú napirendi pontja Javaslat ingatlan részterületének kisajátítást helyettesítő adásvétel útján történő értékesítésére

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Vácrátót Község Önkormányzat Képviselő-testülete J e g y z ő k ö n y v Készült: Vácrátót Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 23-án, csütörtökön 18.00 órakor megtartott közös testületi

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képvisel -testülete 2011. július 29-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képvisel -testülete 2011. július 29-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésének 11/2011. Napirend: Csanytelek Község Önkormányzata Képvisel -testülete 2011. július 29-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésének Jegyz könyve A polgármester beszámolója

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Képviselő-testületének 2011. augusztus 31-én megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Képviselő-testületének 2011. augusztus 31-én megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mezőkövesd Város Képviselő-testületének 2011. augusztus 31-én megtartott üléséről. Helye: Polgármesteri Hivatal B épület emeleti nagytanácskozó terem Mezőkövesd, Mátyás király

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január 30-i rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január 30-i rendkívüli üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 24-3/2012/JT. 18-29 /2012. sz. határozat 1-3/2012.sz. rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012.

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 1999. szeptember 9-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 1999. szeptember 9-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 1999. szeptember 9-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A Tárgy: 1999. évi költségvetésről szóló rendelet módosítása - A közgyűlés 16 igen, egyhangú

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:.... /2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a

Részletesebben

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Összeférhetetlenségi Bizottsága

Részletesebben

PILIS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Képviselő-testületének. 21/2014. (X.30.) sz. önkormányzati rendelete

PILIS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Képviselő-testületének. 21/2014. (X.30.) sz. önkormányzati rendelete PILIS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Képviselő-testületének 21/2014. (X.30.) sz. önkormányzati rendelete A KÉPVISELŐ TESTÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATÁRÓL 1 (változtatásokkal egységes szerkezetbe foglalt

Részletesebben

2. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.02.13-án összehívott rendkívüli üléséről.

2. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.02.13-án összehívott rendkívüli üléséről. Szám: 338 /2/2013. 2. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.02.13-án összehívott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem Az ülés kezdési

Részletesebben

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Tinyó Ottó polgármester. Csorba Tibor képviselõ. Mertusné Varga Katalin képviselõ. Suga László alpolgármester

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Tinyó Ottó polgármester. Csorba Tibor képviselõ. Mertusné Varga Katalin képviselõ. Suga László alpolgármester J E G Y Z Õ K Ö N Y V Készült: Szuhakálló Községi Önkormányzat Képviselõ-testületének 2008. június 19-én 14.00 órai kezdettel megtartott nyílt ülésérõl. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácsterme

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 10 015-15/2015./F FÜLÖP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. május 29-én de 9,00 órakor TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV. 10 015-15/2015./F FÜLÖP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. május 29-én de 9,00 órakor TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV 10 015-15/2015./F FÜLÖP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. május 29-én de 9,00 órakor TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉRŐL Hozott rendeletek: 8/2015.(V.29.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

8782 Zalacsány, Zrínyi M. u. 6. Jelen vannak: Nagy Lászlóné Polgármester

8782 Zalacsány, Zrínyi M. u. 6. Jelen vannak: Nagy Lászlóné Polgármester 1 Jegyzőkönyv Készült: Zalacsány község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 4.-én 18,00 órai kezdettel megtartott üléséről. Képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 14/2012. TERKA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2012. június 26. napján 14:00 órai kezdettel a Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottság NYILVÁNOS

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 2015. május 12-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 2015. május 12-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: 29-37/2015/KVÖ KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2015 május 12-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 7 Rendelet száma Rendelet tárgya Kódszám 12/2015

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A javaslattal a testület egyetértve 4 igen szavazattal 1 tartózkodás mellett az alábbi napirendet fogadja el:

JEGYZŐKÖNYV. A javaslattal a testület egyetértve 4 igen szavazattal 1 tartózkodás mellett az alábbi napirendet fogadja el: Bak község Önkormányzati Képviselő-testülete 8945 Bak, Rákóczi u. 2/a. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bak község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 06. napján az Önkormányzat Hivatal épületében (8945

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2009. május 6-án 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozóterme Jelen vannak: Bogdán

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Nagykutas Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-én 18.30 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Nagykutas Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-én 18.30 órakor megtartott nyilvános üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagykutas Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-én 18.30 órakor megtartott nyilvános üléséről. A képviselő-testülete ülésének helye: Tanácskozóterem

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Vámosgyörk Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 4-én 17.00 órakor tartott üléséről. Jelen vannak: Gedei Zoltán polgármester Hám László alpolgármester Endrész

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére.

JEGYZİKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére. JEGYZİKÖNYV Készült: Sáregres Község Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. április 27-én 14.30 órai kezdettel a Községháza tanácstermében tartott ülésérıl. Jelen vannak: Tiringer Mária polgármester

Részletesebben

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 29-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 29-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 29-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Napfény Óvoda Szervezeti és Működési

Részletesebben

Szil Község Önkormányzat Képviselőtestülete 9326 Szil, Hunyadi tér 3. 197-15/2013. Jegyzőkönyv

Szil Község Önkormányzat Képviselőtestülete 9326 Szil, Hunyadi tér 3. 197-15/2013. Jegyzőkönyv Szil Község Önkormányzat Képviselőtestülete 9326 Szil, Hunyadi tér 3. 197-15/2013. Jegyzőkönyv Készült: Szil Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 17-én (kedd) 19,oo órakor a Községháza

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szentgyörgyvölgy Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 27-én (kedden) 14,00 órai kezdettel a szentgyörgyvölgyi művelődési házban megtartott rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szuhakálló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 13-án, 7:30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Szuhakállói Közös Önkormányzati

Részletesebben

Madaras község Önkormányzatának Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv

Madaras község Önkormányzatának Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv Madaras község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3/2009. Jegyzőkönyv Készült: Madaras község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2009. március 16-án 16 órai kezdettel megtartott rendes, nyílt ülésén.

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2012. december 13-ai folytatólagos üléséről.

ÖSSZEFOGLALÓ. készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2012. december 13-ai folytatólagos üléséről. 03-3/8-38/2012. ÖSSZEFOGLALÓ készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2012. december 13-ai folytatólagos üléséről. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Trombitás Károly: köszönti a bizottsági

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Kistolmács Község Képviselő-testületének 2016. március 1-jén 16.00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Kistolmács Község Képviselő-testületének 2016. március 1-jén 16.00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült Kistolmács Község Képviselő-testületének 2016. március 1-jén 16.00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről. Az ülés helye: Művelődési Ház Kistolmács Jelen vannak: Birkás

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2009. június 29-én 14 órakor tartott rendes, nyílt ülésérıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak: Bogdán

Részletesebben

Dunabogdány Község Polgármesteri Hivatala 2023 Dunabogdány, Kossuth L. u. 76.

Dunabogdány Község Polgármesteri Hivatala 2023 Dunabogdány, Kossuth L. u. 76. Dunabogdány Község Polgármesteri Hivatala 2023 Dunabogdány, Kossuth L. u. 76. JEGYZİKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2012. JÚNIUS 4-ÉN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRİL Jegyzıkönyv Dunabogdány

Részletesebben