A VILÁGON ELŐSZÖR NEW YORKBÓL PÁRIZSBA, KIZÁRÓLAG EMBERI ERŐVEL, ÁTEVEZNÉNK AZ ÓCEÁNT. CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A VILÁGON ELŐSZÖR NEW YORKBÓL PÁRIZSBA, KIZÁRÓLAG EMBERI ERŐVEL, ÁTEVEZNÉNK AZ ÓCEÁNT. CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ!"

Átírás

1 A VILÁGON ELŐSZÖR NEW YORKBÓL PÁRIZSBA, KIZÁRÓLAG EMBERI ERŐVEL, ÁTEVEZNÉNK AZ ÓCEÁNT. CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ! Aktivizáld magad, hogy legyen energiád megvalósítani az álmaidat! Légy részese ennek a lélegzetelállító kihívásnak! Engedd, hogy az evezés iránti szenvedélyünk inspirálja napi edzéseidet, engedd, hogy mindennapjaidat energikusabbá, életedet pedig teljesebbé tegyük!

2 # Átevezni az óceánt? Nos, egy kicsit örültségnek hangzik, ugye? Biztosíthatlak, nem az. Ugyanakkor komoly kihívást jelent, ezért van szükségünk a támogatásodra. Szenvedélyes evezősök vagyunk soha nem adjuk fel mentalitással. # Mi ezzel a célotok, srácok? Szeretnénk bevonni téged az emberek szokásainak megváltoztatását célzó világszintű kampányunkba. Úgy is fogalmazhatunk, hogy aktív közösséget szeretnénk létrehozni, amelyben mindenki kiveszi a részét környezetünk védelméből azáltal, hogy megteszi az első lépést és a többieket is erre bátorítja. Mindeközben eddz velünk, kövess bennünket, ahogy átkelünk az óceánon, és érezd jól magad a közösségünk tagjaként! Ne aggódj! Nem fogjuk elővenni a környezetvédelmi kártyát, hogy ezzel bizonygassuk kampányuk létjogosultságát. Ennél jobban tiszteljük az idődet. Egyszerűen tisztában vagyunk azzal, hogy minél több embert érünk el, annál erősebb közösséget építhetünk ki. Az óceánátkelés közben temérdek érdekes és szórakoztató tartalmat hozunk létre. Ily módon az expedíció világszintű marketingerejére építve a lehető legtöbb embert tudjuk elérni, egy aktív és erős közösséget létrehozva ezáltal.

3 A közösségi óceánátevezés úttörőiként veled evezünk! Minden egyes evezőcsapást, minden megtett kilométert megosztunk veled fényképek, videók, játékok és egyéb anyagok formájában. Más szavakkal: mi vagyunk a motor és te vagy az üzemanyag, így fogjuk együtt átevezni az Atlanti-óceánt, nemes ügyet támogatva és ráadásul jól szórakozva mindeközben! GYERMEKEINKÉRT. MAGUNKÉRT. FÖLDÜNKÉRT. Mi így csináljuk. Te hogyan? Csatlakozz hozzánk és találd ki!

4 # Mit valósítottunk meg idáig? SÁMSON vízrebocsátásával és a nyílt vízi tesztek elkezdésével fontos mérföldkőhöz értünk. Közel 4 évnyi kemény munkával: elkészítettük az egyedülálló óceáni evezőshajónkat, fizikálisan és szellemileg is felkészültünk a kihívásra, létrehoztuk az expedíciót támogató szárazföldi csapatunkat, a minél nagyobb visszhang érdekében a médiához fordultunk, összeállítottuk az ellenőrzőlistákat és meghatároztuk a küldetés sikeres teljesítéséhez szükséges eszközöket. # Miért van szükségünk erre a pénzre? Az észak Atlanti útvonalon, rendkívül változatos és kiszámíthatatlan időjárásra kell felkészülnünk, ahol a jelentős hajózási forgalom csak fokozza mindazokat a nehézséget, amelyeket a nyílt óceánon eltöltendő 80 nap tartogat számunkra. A kitűzött cél teljesítéséhez alaposan megválogatott, professzionális felszerelésre és élelmiszerekre van szükségünk a fedélzeten, ráadásul ezek kiválasztáskor a helyszűkét és a súlykorlátokat is figyelembe kellett vennünk.

5 A legutolsó forintig az összes támogatást ezekre a célokra fordítjuk! Semmi csúsztatás nincs, 100%-os átláthatóságot biztosítunk. Mivel a hajó már elkészült, stabil lábakon álló, jól megtervezett expedíciót támogatsz! Oh, csak nem te is a részletek embere vagy, aki mindent tudni szeretne a támogatásotokból beszerzendő felszerelésekről / szolgáltatásokról, amelyekre a Guinness rekord megdöntéséhez szükségünk van? (IGEN, rekordot fogunk dönteni. Elfelejtettem volna megemlíteni? Bocs )

6 Nos, íme a részletek, csak neked:

7 # Mi történik, ha nem gyűjtünk össze elég pénzt? Ne aggódj, semmi nem vész kárba. Az általatok felajánlott minden egyes forintot a leghatékonyabb módon használunk fel. Nézzük, mire fordítjuk felajánlásaitokat: Mivel elhivatottak vagyunk, mindenképpen elindulunk. Minél több segítséget kapunk, annál jobbak az esélyeink. Ilyen egyszerű. # Érdekel, hogy mi minden történik velünk a 80 nap alatt? A közösségi óceánátevezés úttörőiként célunk, hogy szinte élő közvetítésben követhesd a hajón bekövetkező eseményeket. Érdemes követned bennünket! A bálnák, a víz felszínén lebegő konténerek, a viharok valamint a háznyi méretű hajók garantálják az izgalmat, különösen abban az esetben, amikor igyekszünk elkerülni a velük való ütközést. A szárazföldön természetesnek tűnő, rutinszerű dolgok viccessé, sőt akár zavarba ejtővé válhatnak ilyen kicsi élettérben (Gondolj csak bele!) A fedélzeten mindenfelé, még a kabinokba is fix kamerákat szerelünk. Az 1 percenként készített fotóknak és a napi HD-minőségű videóbeszámolónak köszönhetően te is a hajón érezheted magad. Kamerás drónunk látványos légi felvételeit is megosztjuk majd veletek.

8 Mindez nem kevés mennyiségű anyag, igaz? Tetszetős, mégis könnyen használható formában való megjelenítése komoly kihívást jelent. Ennek érdekében fejlesztjük csúcsszuper weboldalunkat! Kíváncsi vagy, hogyan fog kinézni? Íme egy kis titkos betekintő:

9 Együtt evezünk veled, miért ne beszélgethetnék egymással? Közvetlenül is kommunikálhatsz velünk: örömmel fogadunk bármilyen kérdést, gondolatot vagy viccet, mert ezek is segítenek megőrizni magunkban a tüzet. Számtalan módja van, hogy velünk utazz a fedélzeten, sőt, ha szeretnéd, hogy felhívjunk az óceánról vagy esetleg egy napig belemosolyognál a fedélzeti kamerákba, akkor nézd át káprázatos ajándékainkat és válaszd ki a neked tetszőt!

10 # Úgy gondolod, hogy le tudsz győzni minket? Örömmel vesszük a kihívást! Mi evezünk, te pedig csinálod a szokásos napi edzésedet. A különböző típusú sporttevékenységeket átszámoljuk evezésre, majd az időjárási tényezővel (a nyílt vízen tapasztalt aktuális időjárásnak megfelelően) korrigálva megnézzük, ki jutott messzebbre. És tessék Már versenyzel is velünk vagy bármelyik más résztvevővel! Ütős felületen követheted nyomon pillanatnyi pozíciódat, és lehetőséged nyílik, hogy eredményeidet összehasonlítsd egy konkrét személyével vagy egy csoportéval. Sőt, akár kommunikálhatsz velünk valamint a közösség többi tagjával is.

11 Itt az ideje nagyon keményen edzeni, mert nemsokára indul a kihívás!! :-) # Szívesen támogatnál minket? Nézd meg milyen bámulatos ajándékokkal fejezzük ki a hálánkat irántad, csapjunk hát bele! $2 USD Kérdés! Tudod mi köti össze ezeket? Mi! A TE $2-os támogatásoddal! $5 USD Őszinte köszönet! Személyre szabott ben köszönjük meg támogatásodat!

12 $25 USD E-kártya csapattagoknak! Az expedícióhoz kötődő online e-kártyákon szerepelhetsz arcképeddel, amit egy gombnyomással barátaiddal is megoszthatsz! $50 USD Vásárolj egy mérföldet! Az expedíció teljes útvonalából egy mérföldet rólad nevezünk el, arcképed az expedíció weboldalán mindvégig fent marad! Értesítünk, ha a te zónádba értünk és az ott eltöltött idő alatt készült képeket rólad elnevezve publikáljuk az expedíció hivatalos weboldalán! $75 USD BeFEJezzük a hajót! Támogatói csoportképünkön szerepelhetsz! A virtuális támogatói fal minden online felületünkön megjelenik, így köszönjük meg névre szólóan mindenkinek a segítséget! Az érkezési ceremónián arcképeddel ellátott lufit engedünk fel partraszállásunk örömére. $95 USD Tapadj a hajóra! Kerülj fel a hajóra! A hajótestre felragasztott 10x10- es profilképeddel szelheted át velünk az óceánt!

13 $150 USD Készülj fel mindenre! A TITKOS csomag. ;)! $850 USD Eddz velünk együtt! Polar H7 bluetooth-os pulzusmérő öv, 1 hetes erőnléti edzésterv valamint speciális önmelegítő ételcsomag lehet a tiéd. Mindezt Skype beszélgetés keretében szabjuk személyre neked! $1,500 USD A fiúk a szívükre vesznek! Az expedíció alatt alkalmanként hordjuk az arcképeddel ellátott polót, amiből te is kapsz az indulás előtt egyet! Élőben meg is köszönjük támogatásodat egy videóüzenet formájában a nyílt vízről természetesen mindeközben egyikünk az arcképeddel ellátott pólót viseli. $2,500 USD Egy pár evező Neked dedikálva! Ezzel szeljük át a nagy kékséget! $20,000 USD Szárazföldi csapattag! Az első és az utolsó mérföldet együtt teheted meg velünk! Az ünnepi ceremóniákon csapattagként vehetsz részt! Hetente egyszer rád csörgünk az óceánról.

14 # Segíts nekünk, hogy minél többen halljanak rólunk! Akár támogatod a kampányunkat anyagilag, akár nem, segíthetsz nekünk történelmet írni. Mit tudsz tenni ennek érdekében: Terjesztd az expedíció hírét, #TransAtlanticRowing kulcsszóval. Kövess bennünket a Facebookon, hogy naprakész lehess egyedülálló vállalkozásunk alakulásáról és utunk minden egyes percéről. Oszd meg és kedveld a rólunk szóló híreket minden általad használt platformon. Örömmel fogadjuk minden előremutató ötletedet! Ők már hírt adtak rólunk: Van ismerősöd a médiában és be tudsz minket hozzá ajánlani? Szuperül hangzik. Kérlek, írj nekünk t, hogy elküldhessük a médiaanyagunkat. # Ha kérdésed van Kérjük, írj nekünk: expedition@transatlanticrowing.com A hét minden napján, a nap 24 órájában várjuk az eket, és minden megkeresésre 12 órán belül válaszolunk. Elkötelezettek vagyunk célunk elérése iránt, örömmel válaszolunk bármilyen, az expedícióval kapcsolatos kérdésedre, hogy támogassuk a pozitív megítélésedet!

A VILÁGON ELŐSZÖR NEW YORKBÓL PÁRIZSBA, KIZÁRÓLAG EMBERI ERŐVEL, ÁTEVEZNÉNK AZ ÓCEÁNT. CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ!

A VILÁGON ELŐSZÖR NEW YORKBÓL PÁRIZSBA, KIZÁRÓLAG EMBERI ERŐVEL, ÁTEVEZNÉNK AZ ÓCEÁNT. CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ! A VILÁGON ELŐSZÖR NEW YORKBÓL PÁRIZSBA, KIZÁRÓLAG EMBERI ERŐVEL, ÁTEVEZNÉNK AZ ÓCEÁNT. CSATLAKOZZ CSAPATUNKHOZ! Aktivizáld magad, hogy legyen energiád megvalósítani az álmaidat! Légy részese ennek a lélegzetelállító

Részletesebben

S P S Y P K Y O K N O N!

S P S Y P K Y O K N O N! 1 éves a SPYKON! Boldog Szülinapot! SPYKON Játssz minden nap és keress pénzt A legnépszer pszerűbb játékok sokasága Kedves Barátom! Azért kapod tőlem ezt a meghívást, mert úgy gondolom, hogy Te is azok

Részletesebben

Minta Sándor várható munkahelyi viselkedéséről

Minta Sándor várható munkahelyi viselkedéséről Spectrum Kompetencia Kérdőív Peopletest platform Részletes kompetencia leírás Minta Sándor várható munkahelyi viselkedéséről Spectrum elméleti model Szakmai és vezetői kompetenciák Bevezetés a jellemzés

Részletesebben

Regisztrációs segédlet. Vs. 1.25 20140111.

Regisztrációs segédlet. Vs. 1.25 20140111. Regisztrációs segédlet Vs. 1.25 20140111. Alapinformációk A Wenyard üzletbe online tudsz regisztrálni. A regisztrációkor kell kifizetned a választott csomag árát. Ingyenes regisztráció nincs! A fizetésre

Részletesebben

MyMCN TEL2TEL FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK TELEKOMMUNIKÁCIÓS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG. Készült: 2015. október 1.

MyMCN TEL2TEL FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK TELEKOMMUNIKÁCIÓS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG. Készült: 2015. október 1. TEL2TEL TELEKOMMUNIKÁCIÓS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG MyMCN FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Készült: 2015. október 1. Hatályba lépés dátuma: 2015. október 16 1. Általános rendelkezések 3 2. Értelmező

Részletesebben

Mi, a Generali Köztünk a helyed!

Mi, a Generali Köztünk a helyed! Mi, a Generali Köztünk a helyed! Employer Branding Award 2015. pályázat Jogi személyiség Munkáltatói márkaépítés folyamata 2 Mi, a Generali - KÖZTÜNK A HELYED! Munkavállalói elégedettségmérés Belső kutatás

Részletesebben

Felhasználási feltételek www.kemenysepro.hu

Felhasználási feltételek www.kemenysepro.hu Felhasználási feltételek www.kemenysepro.hu Fogalmak Közszolgáltató A FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft. (továbbiakban: Közszolgáltató), 1067 Budapest, Eötvös u. 21., cégjegyzékszám: 01-09-466332,

Részletesebben

ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház

ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház Általános szerződési feltételek Jelen "Általános szerződési feltételek tartalmazza dr. Nógrádi Zsófia, mint szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató ) által üzemeltetett www.kreababy.hu

Részletesebben

3 X 1 millió keresi a gazdáját! Promóciós Nyereményjátékának

3 X 1 millió keresi a gazdáját! Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. 3 X 1 millió keresi a gazdáját! Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2015.11.02. - 2016.01.01. 1. A játék szervezője A 3 X 1 millió keresi a gazdáját! nyereményjáték

Részletesebben

Az első feladat. 2016. február 21 - START!

Az első feladat. 2016. február 21 - START! Az első feladat Figyelmeztetés: Jelen program tartalma informatív jellegű, nem helyettesíti a szakorvosi tanácsadást és kezelést, nem orvosi kézikönyv. Intenzív testedzés kezdetekor és életmód váltás megkezdése

Részletesebben

Online lelki tanácsadás elmélete, módszertana. Gelsei Bernadett

Online lelki tanácsadás elmélete, módszertana. Gelsei Bernadett Online lelki tanácsadás elmélete, módszertana Gelsei Bernadett Fogalma Alaposan kidolgozott vagy átvett Strukturált és rendszeres lelki problémákra, mentális zavarokra, életviteli elakadásokra, krízishelyzetekre,

Részletesebben

DIÓSD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA. (Jóváhagyta Diósd Város Önkormányzat Képviselő-testületének... /2016. (II.25.) számú határozata)

DIÓSD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA. (Jóváhagyta Diósd Város Önkormányzat Képviselő-testületének... /2016. (II.25.) számú határozata) DIÓSD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA (Jóváhagyta Diósd Város Önkormányzat Képviselő-testületének... /2016. (II.25.) számú határozata) 2 Diósd Város Önkormányzat Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

Milyen díjakat, kamatokat és egyéb költségeket számítanak fel hitelfelvételkor?

Milyen díjakat, kamatokat és egyéb költségeket számítanak fel hitelfelvételkor? Üdülővásárlási hitel Frissítve: 2015.09.27. Szerző: BankRáció csapat Milyen díjakat, kamatokat és egyéb költségeket számítanak fel hitelfelvételkor? Az alábbi táblázatban megtalálod azokat a költségeket,

Részletesebben

Miért olyan fontosak a pénzzel kapcsolatos érzelmek? Nők, pénz, érzelmek...

Miért olyan fontosak a pénzzel kapcsolatos érzelmek? Nők, pénz, érzelmek... Miért olyan fontosak a pénzzel kapcsolatos érzelmek? Nők, pénz, érzelmek... A pénz-érzelmekkel kapcsolatos, országosan egyedülálló felmérést kezdeményezte, készítette és a tanulmányt írta 2011 szeptemberében

Részletesebben

Argent Global Network céget

Argent Global Network céget Bemutatjuk az Argent Global Network céget Az Argent Global Network cég Belize-ben regisztrált vállalat, amely sikeresen párosítja egy profi network marketingesekből álló nemzetközi csapat tapasztalait.

Részletesebben

ÜZLETI ETIKAI DÍJ 2014.

ÜZLETI ETIKAI DÍJ 2014. ÜZLETI ETIKAI DÍJ 2014. Pályázatot benyújtja: Printker Office Land Zrt. Pályázatot elkészítette: Dr. Varga Péter Dénes vezérigazgató A PRINTKER OFFICE LAND ZRT. PÁLYÁZATA A 2014. ÉVI ÜZLETI ETIKAI DÍJ

Részletesebben

Legyél Te is bankár! Tippeld meg a bankjegyek képein található hibát és nyerj hetente egy Samsung okostelefont!

Legyél Te is bankár! Tippeld meg a bankjegyek képein található hibát és nyerj hetente egy Samsung okostelefont! Rejtett biztonság elnevezésű online játék HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a játék hivatalos játékszabályát és adatvédelmi

Részletesebben

De küldhetsz vele videót is.

De küldhetsz vele videót is. Még akkor is, ha naponta emberek milliói látogatják a közösségi hálókat, és a közösségi média divatos üzleti szakkifejezéssé válik, az e-mail akkor is a jelenlegi online kommunikáció vezetője marad. A

Részletesebben

Leonard Ravenhill KRISZTUS ÍTÉLŐSZÉKE. Mindannyian odaállunk majd Krisztus ítélőszéke (díjkiosztó emelvénye) elé. (Róma 14,10) III.

Leonard Ravenhill KRISZTUS ÍTÉLŐSZÉKE. Mindannyian odaállunk majd Krisztus ítélőszéke (díjkiosztó emelvénye) elé. (Róma 14,10) III. Leonard Ravenhill KRISZTUS ÍTÉLŐSZÉKE Mindannyian odaállunk majd Krisztus ítélőszéke (díjkiosztó emelvénye) elé. (Róma 14,10) III. fejezet Kiadó: Missionsdienst Sonnenstrahlen D-7120 Bietigheim-Bissingen,

Részletesebben

Roma programok és ügyek kommunikációja javaslatok és ötletek roma közösségi vezetőknek

Roma programok és ügyek kommunikációja javaslatok és ötletek roma közösségi vezetőknek Roma programok és ügyek kommunikációja javaslatok és ötletek roma közösségi vezetőknek Ez a rövid útmutató javaslatokat és végiggondolandó dilemmákat fogalmaz meg a kommunikáció tervezése kapcsán. A kommunikációban

Részletesebben

Amit meg kell tenned, hogy a weboldalad "Kapcsolat" oldala me g jobban mu ko djo n!

Amit meg kell tenned, hogy a weboldalad Kapcsolat oldala me g jobban mu ko djo n! Amit meg kell tenned, hogy a weboldalad "Kapcsolat" oldala me g jobban mu ko djo n! Mivel talán az egyik leg nézettebb oldal a weboldalakon a Kapcsolat oldal, így mindenképpen több figyelmet kell rá szentelnünk!

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Képviselő-testületének 2010. június 9-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Képviselő-testületének 2010. június 9-én tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-6/2010./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2010. június 9-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

A bankközi forintpiac Magyarországon

A bankközi forintpiac Magyarországon MNB MÛHELYTANULMÁNYOK GEREBEN ÁRON A bankközi forintpiac Magyarországon (az 1998 szeptembere és 1999 márciusa közötti idoszak néhány tanulsága) 20 A Mûhelytanulmányok sorozatában megjelenõ füzetek a szerzõk

Részletesebben

19.) Napirend: Zöldhulladék-kezeléssel kapcsolatos feladatok

19.) Napirend: Zöldhulladék-kezeléssel kapcsolatos feladatok 19.) Napirend: Zöldhulladék-kezeléssel kapcsolatos feladatok Keller László tájékoztatja a Képvisel -testület tagjait, hogy a témával kapcsolatban újabb kiegészítés nincs, egy kiegészít levél került kiosztásra,

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

A közösségi média használatáról

A közösségi média használatáról A közösségi média használatáról Hogyan ne használd a közösségi médiát? Közösségi média. Egyre gyakoribb kifejezés, egyre többször találkozhatunk vele, de a használatáról, és az előnyeiről még nem sok szó

Részletesebben

Nyugodt, stabil folytatás, folyamatos fejlődés

Nyugodt, stabil folytatás, folyamatos fejlődés Nyugodt, stabil folytatás, folyamatos fejlődés A kerület több pártja és civil szervezete az október 12-i önkormányzati választásra azért fogott ös sze, hogy folytathassuk a 2006-ban megkezdett munkát.

Részletesebben

Frey Nutrition Kerék - Nyereményjáték. Játékszabályzat és adatvédelmi tájékoztató

Frey Nutrition Kerék - Nyereményjáték. Játékszabályzat és adatvédelmi tájékoztató Frey Nutrition Kerék - Nyereményjáték Játékszabályzat és adatvédelmi tájékoztató A Nutri-star s.r.o. (székhely: Gombaiho 6, 945 01 Komarno., Cg.:SK2020399447), mint Szervező és adatkezelő a jelen játékszabályzatban

Részletesebben

Könyvelői Klub 2012. november 14. Debrecen. Konzultáns: Horváth Józsefné okleveles könyvvizsgáló-adószakértő, a Könyvelői Klub szakmai vezetője

Könyvelői Klub 2012. november 14. Debrecen. Konzultáns: Horváth Józsefné okleveles könyvvizsgáló-adószakértő, a Könyvelői Klub szakmai vezetője Könyvelői Klub 2012. november 14. Debrecen Konzultáns: Horváth Józsefné okleveles könyvvizsgáló-adószakértő, a Könyvelői Klub szakmai vezetője ÖNKÖLTSÉGSZÁMÍTÁS, LELTÁROZÁS Önköltségszámítás Ahhoz, hogy

Részletesebben

Újra Dolgozni Tolnában Egyesület 7100. Szekszárd, Szent István tér 10. Telefon: 74/511-950, Fax: 74/511-950 E-mail: dolgozz@udte.

Újra Dolgozni Tolnában Egyesület 7100. Szekszárd, Szent István tér 10. Telefon: 74/511-950, Fax: 74/511-950 E-mail: dolgozz@udte. Beszámoló 2015 évről A dolgozó ember különös mértékben hasonlóvá lesz Istenhez! Amikor az élő és élettelentermészetet, a szerves és szervetlen anyagot óvja, irányítja, alakítja, amikor gondolatokat szül

Részletesebben

Záró Küldöttgyűlési beszámoló

Záró Küldöttgyűlési beszámoló Záró Küldöttgyűlési beszámoló Horváth Tamás Gazdasági elnökhelyettes ELTE TTK HÖK 2015.11.09. - 2015.05.04. Időrendi Bontás 2014.11.09. Alakuló Küldöttgyűlés 2014.11.10. Választmány 2014.11.11. Környezettudományi

Részletesebben

A DANONE GÖRÖG TESCO NYEREMÉNYJÁTÉK online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A DANONE GÖRÖG TESCO NYEREMÉNYJÁTÉK online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A DANONE GÖRÖG TESCO NYEREMÉNYJÁTÉK online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Danone Kft. Danone Görög Tesco Nyereményjáték néven online nyereményjátékot szervez. A nyereményjáték

Részletesebben

Létezés a végtelenben. Pásztor Magdolna. Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

Létezés a végtelenben. Pásztor Magdolna. Publio kiadó. Minden jog fenntartva! Létezés a végtelenben Pásztor Magdolna 2014 Publio kiadó Minden jog fenntartva! ÉJELI FOHÁSZ Üres, üres vagyok, a messzeségbe rohanok. Látok egy utat, ami arany, látom a fákat, ami ezüst. Látom a holdat,

Részletesebben

Újjászületés - Beleszületni Isten családjába

Újjászületés - Beleszületni Isten családjába Kenneth E. Hagin Nem az a fontos, hogy melyik gyülekezetbe tartozol, hanem az, hogy melyik családba. Jézus azt tanította, hogy az embernek újjá kell születnie. A következő állítások Jézus szájából származnak:

Részletesebben

Lakásbiztosítás Promóciós Nyereményjátékának

Lakásbiztosítás Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Lakásbiztosítás Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2016.05.02. 2016.05.31. 1. A játék szervezője A lakásbiztosítás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője

Részletesebben

A Duna-Dráva Cement Kft. Beton Üzletág Általános Szerződési Feltételei

A Duna-Dráva Cement Kft. Beton Üzletág Általános Szerződési Feltételei 0. Alapvetés A Duna-Dráva Cement Kft. Beton Üzletág Általános Szerződési Feltételei Beton eladását az eladó kizárólag az alábbi feltételekkel vállalja. A feltételek az első és az utána következő valamennyi

Részletesebben

70 érdeklődőből 35 vevő Ráadásul egy 29.000 Ft értékű szolgáltatásnál? Hogyan működhet ez a Te nagykereskedésedben vagy gyártásodban?

70 érdeklődőből 35 vevő Ráadásul egy 29.000 Ft értékű szolgáltatásnál? Hogyan működhet ez a Te nagykereskedésedben vagy gyártásodban? 70 érdeklődőből 35 vevő Ráadásul egy 29.000 Ft értékű szolgáltatásnál? Hogyan működhet ez a Te nagykereskedésedben vagy gyártásodban? Jagodics Rita, NagykerMarketing Limitált eléréssel A száraz tényeknél

Részletesebben

és lovasturizmussal kapcsolatos attitűdjeinek, utazási szokásai és utazási tervei 2006-ban Szerző: Halassy Emőke 1

és lovasturizmussal kapcsolatos attitűdjeinek, utazási szokásai és utazási tervei 2006-ban Szerző: Halassy Emőke 1 A magyar lakosság nemzeti parkokkal, természetjárással és lovasturizmussal kapcsolatos attitűdjei, utazási szokásai és utazási tervei 2006-ban Szerző: Halassy Emőke 1 A magyar lakosság zöldturizmushoz

Részletesebben

Hírlevél 14. hét. Komárom is végzett az ifjúsági versennyel, Esztergomban ma tartják 2014. március 31. 09:06

Hírlevél 14. hét. Komárom is végzett az ifjúsági versennyel, Esztergomban ma tartják 2014. március 31. 09:06 Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2800 Tatabánya, Ságvári Endre út 18. Tel: 06 (34)/512-070 www.komarom.katasztrofavedelem.hu e-mail: komarom.szovivo@katved.gov.hu Hírlevél 14. hét

Részletesebben

Mi történik, ha megrendelem a varrótanfolyami anyagot? Hogyan tanuljak meg varrni online? Ki(s)okosító, ha még nem rendeltél soha!

Mi történik, ha megrendelem a varrótanfolyami anyagot? Hogyan tanuljak meg varrni online? Ki(s)okosító, ha még nem rendeltél soha! Mi történik, ha megrendelem a varrótanfolyami anyagot? Hogyan tanuljak meg varrni online? Ki(s)okosító, ha még nem rendeltél soha! Http://evivarrodaja.shp.hu Évi varrodája Évi és Nóri 2 Mi történik, ha

Részletesebben

ALBA REGIABAN ALBA REGIABAN. Biztonságban. Székesfehérvár 2016

ALBA REGIABAN ALBA REGIABAN. Biztonságban. Székesfehérvár 2016 Biztonságban ALBA REGIABAN ALBA REGIABAN Székesfehérvár 2016 Közbiztonság fejlesztése Székesfehérváron a településbiztonság és az ifjúságvédelem előtérbe helyezésével oktatási segédlet Előszó Biztonságban

Részletesebben

Hedwig Courths-Mahler. Szigethercegnõ

Hedwig Courths-Mahler. Szigethercegnõ Hedwig Courths-Mahler Szigethercegnõ 2. kiadás A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Hedwig Courths-Mahler: Die Inselprinzessin Bastei-Verlag Verlagsgruppe Lübbe GmbH & Co. KG Bergisch Gladbach

Részletesebben

Összehasonlító elemzés. A politikai pártok finanszírozása a visegrádi országokban és Észtországban

Összehasonlító elemzés. A politikai pártok finanszírozása a visegrádi országokban és Észtországban Összehasonlító elemzés A politikai pártok finanszírozása a visegrádi országokban és Észtországban Főbb megállapítások Az egyes országok jogi szabályozásának különbségei ellenére megállapítható, hogy valamennyi

Részletesebben

A heti játék végén természetesen megmutatjuk a labda valódi helyét.

A heti játék végén természetesen megmutatjuk a labda valódi helyét. Keresd a labdát! elnevezésű online játék HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a játék hivatalos játékszabályát és adatvédelmi

Részletesebben

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com Korrektúra: Egri Anikó 2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 3 Az összefogás döbbenetes ereje... 4 Depressziós helyett bajnok... 6 Na

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Regisztráció A webáruházban megrendelés leadásához nem szükséges regisztráció, azonban többszöri megrendelés esetén ajánlott regisztrálni a webáruházban. A webáruház kosaras

Részletesebben

Jézus az ég és a föld Teremtője

Jézus az ég és a föld Teremtője 1. tanulmány december 29 január 4. Jézus az ég és a föld Teremtője SZOMBAT DÉLUTÁN E HETI TANULMÁNYUNK: 1Mózes 1:1; Zsoltár 19:2-4; János 1:1-3, 14; 2:7-11; Kolossé 1:15-16; Zsidók 11:3 Kezdetben teremté

Részletesebben

Halloween Bókvadászat Játékszabályzat

Halloween Bókvadászat Játékszabályzat Halloween Bókvadászat Játékszabályzat A Primőr Kozmetikai Kft. (székhely: 6100 Kiskunfélegyháza, Liget u. 3., Cg.: 03-09-106401; adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-7593962014, továbbiakban: Szervező),

Részletesebben

Kedves Vásárlónk! Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatkezelés.

Kedves Vásárlónk! Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatkezelés. Kedves Vásárlónk! Az "Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatvédelem." tartalmazza az ARTECO House Kft. (székhely: 7092 Nagykónyi, Dózsa Gy. u. 126/4. adószám:23830420-2-17), mint

Részletesebben

BALATONFÖLDVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 12/2014. (X.22.) ÖNKORMÁNYZATI R E N D E L E T E A SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATRÓL 1

BALATONFÖLDVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 12/2014. (X.22.) ÖNKORMÁNYZATI R E N D E L E T E A SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATRÓL 1 BALATONFÖLDVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 12/2014. (X.22.) ÖNKORMÁNYZATI R E N D E L E T E A SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATRÓL 1 Balatonföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

HIRDETMÉNY Lakossági Bankszámlákra vonatkozóan

HIRDETMÉNY Lakossági Bankszámlákra vonatkozóan HIRDETMÉNY Lakossági Bankszámlákra vonatkozóan A B3 TAKARÉK Szövetkezet hivatalos tájékoztatója a lakossági bankszámlák esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről

Részletesebben

CSATLAKOZZ A KALANDHOZ!

CSATLAKOZZ A KALANDHOZ! Globális Alpha Kampány 2016 CSATLAKOZZ A KALANDHOZ! TÖBB MINT 29 000 000 EMBER VETT MÁR RÉSZT A VILÁGON ALPHÁN A TÖRTÉNELEMBEN ELŐSZÖR, MEGHÍVJUK AZ EGÉSZ VILÁGOT EGY ALPHÁRA Globális Alpha Kampány 2016

Részletesebben

A SunCity Tattoo & Piercing Szalon Szeged Adatvédelmi,- És Adatkezelési Szabályzata TARTALOMJEGYZÉK

A SunCity Tattoo & Piercing Szalon Szeged Adatvédelmi,- És Adatkezelési Szabályzata TARTALOMJEGYZÉK A SunCity Tattoo & Piercing Szalon Szeged Adatvédelmi,- És Adatkezelési Szabályzata TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK... 1 1. AZ ADATKEZELŐ SZEMÉLYE... 2 2. FOGALOMMEGHATÁROZÁS... 2 3. A SZABÁLYZAT CÉLJA...

Részletesebben

Ügyféltájékoztató...3

Ügyféltájékoztató...3 Tartalomjegyzék Ügyféltájékoztató.................................................................................3 I. Általános rendelkezések...........................................................................5

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL

ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL ÖSSZEFOGLALÓ A JÚNIUSI KURZUSOKRÓL Kurzus címe: Sikeres nők egymás között (mely speciális vezetői kommunikációs képzés nők számára) Kurzust vezeti: Gáspár Ágnes protokoll szakértő, Nagy Csilla stíluskommunikátor,

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT I. A Szabályzat célja A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse a DFL Systems Informatikai Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban:

Részletesebben

A Soho Boutique Hotel Budapest Adatvédelmi,- És Adatkezelési Szabályzata TARTALOMJEGYZÉK

A Soho Boutique Hotel Budapest Adatvédelmi,- És Adatkezelési Szabályzata TARTALOMJEGYZÉK A Soho Boutique Hotel Budapest Adatvédelmi,- És Adatkezelési Szabályzata TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK... 1 1. AZ ADATKEZELŐ SZEMÉLYE... 3 2. FOGALOMMEGHATÁROZÁS... 3 3. A SZABÁLYZAT CÉLJA... 5 4. SZABÁLYZAT

Részletesebben

Nyugdíjba az előnyugdíjjal az idősebb munkavállalók foglalkoztatási esélyeinek javítása

Nyugdíjba az előnyugdíjjal az idősebb munkavállalók foglalkoztatási esélyeinek javítása A VÁLLALATIRÁNYÍTÁS RÉSZTERÜLETEI Nyugdíjba az előnyugdíjjal az idősebb munkavállalók foglalkoztatási esélyeinek javítása Az európai társadalmak öregedése kihívások és feladatok elé állítja a munkaerő-piaci

Részletesebben

A NYERJ ACTIVIA FITT KOSARAT! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A NYERJ ACTIVIA FITT KOSARAT! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A NYERJ ACTIVIA FITT KOSARAT! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Danone Kft. Nyerj Activia fitt kosarat! néven termékvásárláshoz kötött online nyereményjátékot szervez. A

Részletesebben

Multiscript rekordok az ALEPH integrált könyvtári rendszerben: közös katalógus építése az ELTE Egyetemi Könyvtári Szolgálatában

Multiscript rekordok az ALEPH integrált könyvtári rendszerben: közös katalógus építése az ELTE Egyetemi Könyvtári Szolgálatában Ézsiás Anikó Major Kornélia Székelyné Török Tünde Multiscript rekordok az ALEPH integrált könyvtári rendszerben: közös katalógus építése az ELTE Egyetemi Könyvtári Szolgálatában 1. ELTE Egyetemi Könyvtári

Részletesebben

NN Biztosító Zrt. Oldal: 1/13. Adatvédelmi szabályzat, 2016. április 1.

NN Biztosító Zrt. Oldal: 1/13. Adatvédelmi szabályzat, 2016. április 1. Oldal: 1/13 Adatvédelmi szabályzat, 2016. április 1. Az NN Biztosító Zrt. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B., Magyarország; Cégjegyzékszám: 01-10-041574, a továbbiakban a Biztosító ) a személyes

Részletesebben

Megjelenik 1.500 példányban AZ ÉSZAK-ZALAI VÍZ- ÉS CSATORNAMÛ ZRT. KIADVÁNYA XXII. ÉVFOLYAM 2. SZÁM

Megjelenik 1.500 példányban AZ ÉSZAK-ZALAI VÍZ- ÉS CSATORNAMÛ ZRT. KIADVÁNYA XXII. ÉVFOLYAM 2. SZÁM Megjelenik 1.500 példányban AZ ÉSZAK-ZALAI VÍZ- ÉS CSATORNAMÛ ZRT. KIADVÁNYA XXII. ÉVFOLYAM 2. SZÁM 2 A TARTALOMBÓL: ü Javult az ivóvíz minősége 3 9. oldal A hivatalos átadással befejeződött a Zalavíz

Részletesebben

A gyarapodás üzenete 3. rész

A gyarapodás üzenete 3. rész Beszéltünk Istennek a megalapozott rendjéről, Isten feddéséről, ami lerontja a hamis tanításokat. Isten Igéje mindig a javadra van. Meg kell formálni az anyagi életünket Isten Igéjével. Krisztus Testének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 53/2012. (IX.28.) Kgy. H a t á r o z a t A közgyűlés ülésének napirendje

JEGYZŐKÖNYV. 53/2012. (IX.28.) Kgy. H a t á r o z a t A közgyűlés ülésének napirendje 2176-6/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés 2012. szeptember 28-i üléséről Az ülés helye: Megyeháza, Kecskemét, Deák Ferenc tér 3. Jelen vannak: Adonyi Enikő, Bányai Gábor, Domján

Részletesebben

Engedje meg, hogy az alábbiakban bemutassuk társaságunkat, valamint a nemzetközi közúti árufuvarozók részére kínált felelősségbiztosítási termékét.

Engedje meg, hogy az alábbiakban bemutassuk társaságunkat, valamint a nemzetközi közúti árufuvarozók részére kínált felelősségbiztosítási termékét. Ügyfél-tájékoztató az Allianz Hungária Biztosító Rt. által, 2004. július 21-től a nemzetközi közúti árufuvarozást végzők részére kínált felelősségbiztosításról Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy az

Részletesebben

PVK NKFT 2016 ÉVI ÜZLETI TERV

PVK NKFT 2016 ÉVI ÜZLETI TERV PVK NKFT 216 ÉVI ÜZLETI TERV Czentár László PVK NKFT 215. december 9 1 Vezetői Összefoglaló Célunk, hogy a jövőben a társaság kialakítson olyan tevékenységekre való képességet, amely hosszú távon önnfenntartóvá

Részletesebben

Informatika a közlekedésben Közlekedéstudományi Konferencia

Informatika a közlekedésben Közlekedéstudományi Konferencia Informatika a közlekedésben Közlekedéstudományi Konferencia Győr, 2013. március 21-22. Vitézy Dávid vezérigazgató Budapesti Közlekedési Központ A BKK feladatai A közlekedési intézményrendszer átalakítása

Részletesebben

Tájékoztató. Cor@Net Távközlési Zrt. a bugaci mikrohullámú internet szolgáltatás igénybevételéhez. 2009. július 1.

Tájékoztató. Cor@Net Távközlési Zrt. a bugaci mikrohullámú internet szolgáltatás igénybevételéhez. 2009. július 1. Tájékoztató a bugaci mikrohullámú internet szolgáltatás igénybevételéhez Cor@Net Távközlési Zrt. 2009. július 1. Tisztelt Érdeklődő! Örömmel vettük megkeresését! Engedje meg, hogy az alábbiakban ismertessük

Részletesebben

Songo online zenebolt adatvédelmi és adatkezelési szabályzata

Songo online zenebolt adatvédelmi és adatkezelési szabályzata Songo online zenebolt adatvédelmi és adatkezelési szabályzata 1. Tájékoztató Az Adatvédelmi Szabályzat kialakítása során figyelembe vettük a vonatkozó hatályos jogszabályokat, illetve a fontosabb nemzetközi

Részletesebben

HANGERŐ, ÍRÁS, TESTTARTÁS, TÉRHASZNÁLAT, JELNYELV

HANGERŐ, ÍRÁS, TESTTARTÁS, TÉRHASZNÁLAT, JELNYELV ALAPÉRZELMEK MIMIKÁVAL: Mennyire ismered a nem verbális jeleket? (teszt) Tárgyalás, beszélgetés közben érdemes ezekre a jelekre is figyelnünk. Végezzétek el a tesztet, és értékeljétek ki az eredményt!

Részletesebben

HANGONY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELÕ - TESTÜLETE

HANGONY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELÕ - TESTÜLETE HANGONY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELÕ - TESTÜLETE 13/2008. (XII. 30.) SZÁMÚ RENDELETE Hangony Község Önkormányzatának Képviselõ Testülete és szerveinek Szervezeti és Mûködési Szabályzatáról alkotott 9/2001.

Részletesebben

Csúcsutazás Európában!

Csúcsutazás Európában! A Netrisk.hu Zrt. Csúcsutazás Európában! Nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 2015.05.18-2015.06.30. 1. A játék szervezője Az Csúcsutazás Európában! nyereményjáték (a továbbiakban: Játék)

Részletesebben

A Mizse kabala elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei

A Mizse kabala elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei A Mizse kabala elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ. 1.

Részletesebben

ENERGIA NAPLÓ 2013. / 2. szám

ENERGIA NAPLÓ 2013. / 2. szám A Get Energy Magyarország Kft. energetikai tájékoztatója Energiahatékonysággal a költségmegtakarításért Közös úton a VEP és a GOP Elszámolható Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében a Virtuális

Részletesebben

Forrás. Márk evangéliuma

Forrás. Márk evangéliuma Forrás 12. évf. 1. szám 2015. január 25. a b i a i e g y h á z k ö z s é g h í r l e v e l e Márk evangéliuma Jézus Krisztus Isten Fia evangéliumának kezdete. Ezekkel a szavakkal kezdődik Márk evangéliuma,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Európa-Transport

Általános Szerződési Feltételek Európa-Transport Általános Szerződési Feltételek Európa-Transport Jelen Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) az Európa-Transport (Szakmai Cégtudakozó Kft., 1141 Budapest, Szugló utca 82., adószám: 25431670-2-42) által

Részletesebben

2012. szeptember 3. Tényleg itt a QEánaán?

2012. szeptember 3. Tényleg itt a QEánaán? Tényleg itt a QEánaán? Bernanke ezúttal nem okozott csalódást a piacoknak, várakozásunknál több utalást tett a Federal Reserve monetáris expanzió újabb, harmadik felvonására (QE3). A piacok a felfokozott

Részletesebben

ABD-RU-SHIN AZ IGAZSÁG FÉNYÉBEN GRÁL-ÜZENET A STIFTUNG GRALSBOTSCHAFT KIADÓJA STUTTGART

ABD-RU-SHIN AZ IGAZSÁG FÉNYÉBEN GRÁL-ÜZENET A STIFTUNG GRALSBOTSCHAFT KIADÓJA STUTTGART ABD-RU-SHIN AZ IGAZSÁG FÉNYÉBEN GRÁL-ÜZENET I. A STIFTUNG GRALSBOTSCHAFT KIADÓJA STUTTGART ERKÖLCSÖSSÉG MINTHA egy sötét viharfelhő tornyosulna az emberiség felett. A légkör fülledt. Nehézkesen, szorongató

Részletesebben

2) ELŐZMÉNYEK, KÜLÖNÖSEN A TÉMÁBAN HOZOTT KORÁBBI TESTÜLETI DÖNTÉSEK, AZOK VÉGREHAJTÁSA

2) ELŐZMÉNYEK, KÜLÖNÖSEN A TÉMÁBAN HOZOTT KORÁBBI TESTÜLETI DÖNTÉSEK, AZOK VÉGREHAJTÁSA RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette és előterjeszti: Hutter Jánosné jegyző

Részletesebben

Úristen, rajzolok! Webshop

Úristen, rajzolok! Webshop Úristen, rajzolok! Webshop Kedves Vásárlónk! Az "Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatvédelem." tartalmazza az ARTECO House Kft. (székhely: 7092 Nagykónyi, Dózsa Gy. u. 126/4.

Részletesebben

A TREND FOR ME KFT. PÁLYÁZATA a. Fogyasztóbarát Vállalkozás. tanúsítás elnyerésére

A TREND FOR ME KFT. PÁLYÁZATA a. Fogyasztóbarát Vállalkozás. tanúsítás elnyerésére A TREND FOR ME KFT. PÁLYÁZATA a Fogyasztóbarát Vállalkozás tanúsítás elnyerésére A Fogyasztóbarát Tanúsítási Rendszer célja, hogy - a vállalkozások közül kiemelje és a fogyasztók figyelmébe ajánlja a jogkövető

Részletesebben

Semmelweis u. 2.) Miskolci Területi Vérellátó (3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72-76.) Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő:

Semmelweis u. 2.) Miskolci Területi Vérellátó (3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72-76.) Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő: 39/OVSZ/2015. Adásvételi szerződés megkötésére irányuló közbeszerzési eljárás különféle készülékek beszerzése vonatkozásában a TIOP 2.2.3/11 /1-2012-0001. kódszámú program keretében tájékoztató a szerződés

Részletesebben

41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz

41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz 41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz Jagodics Rita Kedves Vállalkozó Társam! A világ legnagyobb vállalatainál, az Apple-nél, a Samsungnál, de még a sikeres magyar vállalatoknál is, mint például a Szentkirályi

Részletesebben

SIÓ LURKÓ PROGRAM ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SIÓ LURKÓ PROGRAM ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA SIÓ LURKÓ PROGRAM ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A PROMÓCIÓBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ! 1. JÁTÉK

Részletesebben

JELEN VANNAK: Vollmuth Péter polgármester, Széllné Péber Szilvia, Kövesdi Sándor, Horváth István, Potornai Edit képviselők Dr. Harkai Barbara jegyző

JELEN VANNAK: Vollmuth Péter polgármester, Széllné Péber Szilvia, Kövesdi Sándor, Horváth István, Potornai Edit képviselők Dr. Harkai Barbara jegyző BADACSONYTÖRDEMIC KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE Szám: 6/2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 28. napján megtartott rendes

Részletesebben

Ha még nem olvastad a Mielőtt elkezdjük oldalt és nem nézted át a kurzus tematikáját, kérlek, tedd meg most!

Ha még nem olvastad a Mielőtt elkezdjük oldalt és nem nézted át a kurzus tematikáját, kérlek, tedd meg most! Planet Kodu Első hét Ha még nem olvastad a Mielőtt elkezdjük oldalt és nem nézted át a kurzus tematikáját, kérlek, tedd meg most! A vitafórumokon megoszthatsz linkeket, írhatsz blogbejegyzéseket és számot

Részletesebben

A Viszonteladói Árbevétel- Növelés Szisztémája 2015. Június 11.

A Viszonteladói Árbevétel- Növelés Szisztémája 2015. Június 11. A Viszonteladói Árbevétel- Növelés Szisztémája 2015. Június 11. PROGRAM, CSOMAG 3 ÖSZTÖNZŐ RENDSZEREK 2 HITELESSÉG 1 A NÖVEKEDÉS Kísérlet: hányan követik a piros lámpánál az átkelő férfit 1,5 szer többen

Részletesebben

DARABOLÓFŰRÉSZ HC-14K EREDETI HASZNÁNATI ÚTMUTATÓ

DARABOLÓFŰRÉSZ HC-14K EREDETI HASZNÁNATI ÚTMUTATÓ 110708HC-14K(CE)_110708HC-14K(CE).qxd 14/12/2011 11:50 Page 2 www.keyang.com DARABOLÓFŰRÉSZ HU EREDETI HASZNÁNATI ÚTMUTATÓ HC-14K A sérülés kockázatának csökkentése érdekében a felhasználónak el kell olvasnia

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Dr. Szántód Anita jegyző, Fehérné Salamon Edina jkv. vezető

JEGYZŐKÖNYV. Dr. Szántód Anita jegyző, Fehérné Salamon Edina jkv. vezető Ikt. szám: 1/1258-1/2014. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. szeptember 17-én 8.00 órai kezdettel tartott nyílt üléséről. Jelen vannak:, Balogh Balázs alpolgármester,

Részletesebben

TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS. Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52. Alapige (textus): Mk 6,50

TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS. Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52. Alapige (textus): Mk 6,50 Újpest-Belsőváros 2008. 09. 07. Juhász Emília TANÉVNYITÓ BUZDÍTÁS Alapige (textus): Mk 6,50 Olvasandó (lectio): Mk 6,45-52 Ezután azonnal megparancsolta tanítványainak, hogy szálljanak hajóba, és menjenek

Részletesebben

A KCM Kft. www.riekershop.hu webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF)

A KCM Kft. www.riekershop.hu webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) A KCM Kft. www.riekershop.hu webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) A KCM Kft-től a www.riekershop.hu webáruházon keresztül történő vásárlás esetére kizárólag az alábbi általános

Részletesebben

ELEKTRONIKUS KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNÁK HASZNÁLATA KISKUNMAJSÁN

ELEKTRONIKUS KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNÁK HASZNÁLATA KISKUNMAJSÁN ELEKTRONIKUS KOMMUNIKÁCIÓS CSATORNÁK HASZNÁLATA KISKUNMAJSÁN VÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELMÉRÉS A KISKUNMAJSAI TELEPHELLYEL RENDELKEZŐ TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOK, ILLETVE AZ ÖNKORMÁNYZATI HIVATALBAN ÜGYET INTÉZŐ

Részletesebben

AD 01. AD 01 Baleset- és egészségbiztosítás feltételei. Érvényes: 2016. február 1-jei és az azt követő technikai kezdetű szerződésekre

AD 01. AD 01 Baleset- és egészségbiztosítás feltételei. Érvényes: 2016. február 1-jei és az azt követő technikai kezdetű szerződésekre AD 01 Baleset- és egészségbiztosítás feltételei AD 01 Érvényes: 2016. február 1-jei és az azt követő technikai kezdetű szerződésekre I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK Jelen szabályzat azokat a feltételeket tartalmazza,

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 4/2016. K-t. Jegyzőkönyv

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 4/2016. K-t. Jegyzőkönyv Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 4/2016. K-t. Jegyzőkönyv A 2016. március 24-én megtartott képviselő-testületi ülésről. (32-40/2016. sz. önkormányzati határozat) (-/2016. sz. önkormányzati rendelet)

Részletesebben

VI. MELLÉKLETEK. Tartalomjegyzék. PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com

VI. MELLÉKLETEK. Tartalomjegyzék. PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com VI. MELLÉKLETEK Tartalomjegyzék 6.1. melléklet Jelentkezési, tájékoztatási lap...217 6.2. melléklet Előzetes tudásszint felmérő lap...220 6.3. melléklet Tanulási forgatókönyv...221 6.4. melléklet Önellenőrző

Részletesebben

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog...

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... Ez a PowerPoint prezentáció csak akkor minősül pontosnak és naprakésznek, ha www.mobrabus.com oldalról van letöltve Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... A Mo Brabuson a jövedelem egyáltalán

Részletesebben

A Progress eredményeinek biztosítása

A Progress eredményeinek biztosítása A Progress eredményeinek biztosítása A Progress közösségi foglalkoztatási és társadalmi szolidaritási program (2007 2013) végrehajtására vonatkozó keretstratégia Európai Bizottság A Progress eredményeinek

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató 1 Kozbeszguru.hu - Adatkezelési Tájékoztató - 2016. Kozbeszguru.hu Adatkezelési tájékoztató Röviden Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk. DM levelet csak külön hozzájárulás

Részletesebben