super magnetic water treatment systems Termékeink Gyártja

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "super magnetic water treatment systems Termékeink Gyártja"

Átírás

1 super magnetic water treatment systems Termékeink Gyártja

2 A NEW ARA RENDSZER A Vosges által kifejleszett és a NEW ARA iongyorsítókban alkalmazott rendszer végleges megoldást kínál a berendezésekben és csövekben kéregszerűen lerakódó kálcium-karbonát által okozott kellemetlenségek és károk megszüntetésére. A működési elv egyszerű és egyben kifinomult: a víz nagy intezitású mágneses mezőn ( Gauss) történő keresztül-áramoltatásán alapul. A mágneses mezőt nem elektromos hálózat hozza létre, hanem természetes állandó mágnes, így annak ereje az idő múlásával nem csökken. Ily módon a kálcium, ahelyett, hogy lerakódna és megszilárdulna a csövekben, átalakul egy könnyű, porszerű csapadékká (ún. aragonit), amely a zsírkőhöz (talkum) hasonlóan a vízben lebeg (ún. szuszpenziót alkot) és nem képez lerakódást. Emellett a NEW ARA fokozatosan feloldja a meglévő vízkőlerakódásokat is. Szilárdságának és ellenállóságának köszönhetően a NEW ARA egyszeri telepítést követően nem igényel karbantartást, és üzemeltetési költségek sem merülnek fel. A - NEW ARA B - hidrogén-karbonátok a vízben qua C - inert aragonit di kristályok B A C

3 A SUPER CATALYZER RENDSZER A Vosges által kifejlesztett és a SUPER CATALYZERBEN alkalmazott rendszer egy erős mágneses mező ( Gauss) tudományosan igazolt hatásán alapul. A mágneses mezőt nem elektromos hálózat hozza létre, hanem természetes állandó mágnes, így annak ereje az idő múlásával nem csökken. A mágneses mező az üzemanyagok egy igen reagens és dinamikus állapotát hozza létre - ún. gyökállapot -, fizikailag csökkenti a szén- és hidrogénatomok közötti kötési energiát. Ennek eredményeképpen csökken a fajlagos üzemanyag-fogyasztás, mérséklődik a légszennyezés, az el nem égett alkotórészekből teljesen visszanyerjük a rendelkezésre álló kémiai energiát, továbbá csökken a károsanyag-kibocsátás, ami a sűrű, átlátszatlan füst okozója, az el nem égett alkotórészek (HC, CO, C) pedig teljes mértékben széndioxiddá és vízzé oxidálódnak. Szilárdságának és ellenállóságának köszönhetően a SUPER CATALYZER egyszeri telepítést követően nem igényel karbantartást, és üzemeltetési költségek sem merülnek fel. A - SUPER CATALYZER B - szén- és hidrogénatomok C - gyök -képződés B A SUPER CATALYZER C

4 BABY DIESEL Alkalmazható gázolaj-tüzelésű készülékekhez K/cal teljesítményig, motorkerékpárokhoz és gokartokhoz 150 cm 3 -től, valamint benzin-, dízel-, metángáz- és lpg-motoros autókhoz cm 3 -ig, amennyiben az üzemanyag adagolásához acélcsövet használnak. Beszerelés égetők esetén: a szivattyú és az égőfej közé. Beszerelés benzinmotorok esetén: az üzemanyagpumpa és a karburátor vagy a befecskendező rendszer közé. Beszerelés dízelmotorok esetén: a pumpával működő modelleknél az üzemanyagpumpa és a gázolajszűrő közé, az injektoros modelleknél a gázolajszűrő után. Beszerelés lpg-motorok esetén: az üzemanyagtartály és a tágulási tartály közé, utóbbi közelébe. Méretek: Ø 42 x 100 mm, csatlakozó: ¼ gáz. Megjegyzés: A Super Catalyzernek nincs szerelési iránya. BABY GAS Alkalmazható gáztüzelésű készülékekhez K/cal teljesítményig (általában a háztartási kazánok) vagy K/cal egyedi teljesítményű gázlándzsákhoz (általában a kis kemencék). Beszerelés: a kazánba bevezető gázvezetékbe vagy a lándzsa csatlakozásához. Méretek: Ø 32 x 81 mm, csatlakozó: 1/2" M/F. Megjegyzés: A Super Catalyzernek nincs szerelési iránya.

5

6 MOTOR-CYCLE Alkalmazható motorkerékpárokhoz és gokartokhoz 150 cm 3 -es lökettérfogattól, valamint benzin- és dízelmotoros autókhoz cm 3 -es lökettérfogatig, amennyiben az üzemanyag adagolásához gumicsövet használnak. Beszerelés benzinmotorok esetén: az üzemanyagpumpa és a karburátor vagy a befecskendező rendszer közé. Beszerelés dízelmotorok esetén: a pumpával működő modelleknél az üzemanyagpumpa és a gázolajszűrő közé, az injektoros modelleknél a gázolajszűrő után. Méretek: Ø 42 x 114 mm, csatlakozó: 8 mm. Megjegyzés: A Super Catalyzernek nincs szerelési iránya. CAR Alkalmazható olyan, cm 3 vagy nagyobb lökettérfogatú benzin- és dízelmotoros autókhoz, illetve kisteherautókhoz, amelyek az üzemanyag adagolásához gumicsövet használnak. Beszerelés benzinmotorok esetén: az üzemanyagpumpa és a karburátor vagy a befecskendező rendszer közé. Beszerelés dízelmotorok esetén: a pumpával működő modelleknél az üzemanyagpumpa és a gázolajszűrő közé, az injektoros modelleknél a gázolajszűrő után. Méretek: Ø 42 x 168 mm, gumicsatlakozó: 8 mm. Megjegyzés: A Super Catalyzernek nincs szerelési iránya.

7

8 TRUCK Alkalmazható olyan benzin- és dízelmotoros teherautókhoz, kamionokhoz, buszokhoz, illetve teherszállító-eszközökhöz lökettérfogattól függetlenül, amelyek az üzemanyag adagolásához gumicsövet használnak. Beszerelés benzinmotorok esetén: az üzemanyagpumpa és a karburátor vagy a befecskendező rendszer közé. Beszerelés dízelmotorok esetén: a pumpával működő modelleknél az üzemanyagpumpa és a gázolajszűrő közé, az injektoros modelleknél a gázolajszűrő után. Méretek: Ø 42 x 168 mm, gumicsatlakozó: 10 mm. Megjegyzés: A Super Catalyzernek nincs szerelési iránya. TOP CALOR Alkalmazható gázolaj-tüzelésű készülékekhez K/cal teljesítményig, benzin-, dízel-, metángáz- és lpg-motoros autókhoz, teherautókhoz, kamionokhoz, buszokhoz és teherszállító-eszközökhöz cm 3 lökettérfogat felett, amennyiben az üzemanyag adagolásához acélcsövet használnak. Beszerelés égetők esetén: a szivattyú és az égőfej közé. Beszerelés benzinmotorok esetén: az üzemanyagpumpa és a karburátor vagy a befecskendező rendszer közé. Beszerelés dízelmotorok esetén: a pumpával működő modelleknél az üzemanyagpumpa és a gázolajszűrő közé, az injektoros modelleknél a gázolajszűrő után. Beszerelés lpg-motorok esetén: az üzemanyagtartály és a tágulási tartály közé, utóbbi közelébe. Méretek: Ø 42 x 128 mm, csatlakozó: ¼ gáz. Megjegyzés: A Super Catalyzernek nincs szerelési iránya.

9

10 SUPER CATALYZER CSAVARMENETES (Méretek ½ -tól 2 -ig) Alkalmazható égetőkhöz, kemencékhez, szárítókhoz, gázlándzsákhoz. A Super Catalyzer mérete függ a szabályozó szelep után mért gáznyomástól, a gázadagolócső átmérőjétől és az égető/kemence/szárító, valamint az égő teljesítményétől. Alkalmas továbbá nehézolajjal, btz-vel, illetve biodízellel működő égetőkhöz, kemencékhez, szárítókhoz és hajómotorokhoz 14 és 70 liter/perc közötti fogyasztással, valamint földmunkagépekhez és építőipari gépjárművekhez. Beszerelés gázégetők esetén: a szabályozó szelep után, az égő elé. Beszerelés gázolaj-, nehézolaj- és biodízel-tüzelésű, valamint alacsony kéntartalmú tüzelő-, illetve üzemanyaggal működő készülékek és motorok esetén: a szivattyú és az égőfej közé. Megjegyzés: A Super Catalyzernek nincs szerelési iránya. SUPER CATALYZER KARIMÁS (Méretek 2 -tól 28 -ig) Alkalmazható égetőkhöz, kemencékhez, szárítókhoz, gázlándzsákhoz. A Super Catalyzer mérete függ a szabályozó szelep után mért gáznyomástól, a gázadagolócső átmérőjétől és az égető/kemence/szárító, valamint az égő teljesítményétől. Alkalmas továbbá nehézolajjal, btz-vel, biodízellel működő égetőkhöz, kemencékhez, szárítókhoz és hajómotorokhoz 450 liter/perc fogyasztás felett. Beszerelés gázégetők esetén: a szabályozó szelep után, az égő elé. Beszerelés gázolaj-, nehézolaj- és biodízel-tüzelésű, valamint alacsony kéntartalmú tüzelő-, illetve üzemanyaggal működő készülékek és motorok esetén: a szivattyú és az égőfej közé. Megjegyzés: A Super Catalyzernek nincs szerelési iránya.

11

12 NEW ARA CSAVARMENETES (Méretek ½ -tól 2 -ig) Alkalmazható hideg vagy 35 C-nál nem magasabb hőmérsékletű víz esetén mindenhol, ahol a bejövő vízvezeték mérete a fogyasztásmérő után megfelelő, vagy ahol liter/perc teljesítményű szivattyú vagy autokláv található. Megjegyzés: a New Arának nincs szerelési iránya. Megjegyzés: Minden esetben egy mikronos mechanikus szűrő után és egy visszafolyásgátló szelep elé kell beszerelni. NEW ARA KARIMÁS (Méretek 2 -tól 28 -ig) Alkalmazható hideg vagy 35 C-nál nem magasabb hőmérsékletű víz esetén mindenhol, ahol a fogyasztásmérő után a bejövő vízvezeték mérete megfelelő, vagy ahol liter/perc teljesítményű szivattyú vagy autokláv található. Megjegyzés: a New Arának nincs szerelési iránya. Megjegyzés: Minden esetben egy mikronos mechanikus szűrő után és egy visszafolyásgátló szelep elé kell beszerelni.

13

14 NEW ARA HOT WATER (Méretek ½ -tól 2 -ig) Alkalmazható valamennyi forróvizes vízforgató rendszerben vagy 35 C-nál magasabb hőmérsékletű vizet használó rendszerekben, liter/perc teljesítményű szivattyú mellett. Beszerelés: a szűrő és a vízforgató szivattyú után. Megjegyzés: a New Arának nincs szerelési iránya. Megjegyzés: Minden esetben egy mikronos mechanikus melegvizes szűrő után és egy visszafolyásgátló szelep elé kell beszerelni. NEW ARA SPECIAL SERIES (Méretek ½ -tól 2 -ig) Alkalmazható valamennyi szennyvíz-újrahasznosító, illetve ipari felhasználásból származó vizet feldolgozó rendszerben, liter/perc teljesítményű szivattyú mellett. Beszerelés: a szűrő és a vízforgató szivattyú után. Megjegyzés: a New Arának nincs szerelési iránya. Megjegyzés: Minden esetben egy 100 vagy 90 mikronos mechanikus szűrő után és egy visszafolyásgátló szelep elé kell beszerelni.

15

16 JÓTÁLLÁSI FELTÉTELEK SUPER CATALYZER A jogszabályok és a nemzetközi jog szabályai szerint. A jótállás nem érvényes a katalizátor jogosulatlan módosításából eredő hibás működése vagy sérülése esetén, ütésből származó meghibásodás esetén, illetve ha a mágneses mező megszakad a készülék felnyitása következtében. Nehézolaj használata és alacsony kéntartalmú üzemanyag esetén a SUPER CATALYZERT üzemanyag-előmelegítő rendszer után kell szerelni, ami legalább 60 C-ra növeli annak hőmérsékletét. A termék megfelel az olasz, én kelt 443. törvény előírásainak. NEW ARA A jogszabályok és a nemzetközi jog szabályai szerint. A jótállás nem érvényes az iongyorsító jogosulatlan módosításából eredő hibás működése vagy sérülése esetén, ütésből származó meghibásodás estén, továbbá ha a mágneses mező megszakad a készülék felnyitása következtében, illetve ha a NEW ARA iongyorsítót nem egy 60 vagy 50 mikronos mechanikus szűrő és egy visszafolyásgátló szelep közé szerelik. A termék megfelel az olasz, én kelt 443. törvény előírásainak.

17 FONTOS MEGJEGYZÉS Műszaki részlegünk termékeinket igény esetén szükség szerinti méretben, adott áramlási sebességnek és egyedi igényeknek megfelelően is megtervezi és kivitelezi. A magánszférában lehetőség van egyedi NEW ARA iongyorsítók megvalósítására akváriumokhoz, kávéfőzőkhöz, kávégépekhez, vízautomatákhoz stb. Az ipari szférában lehetőség van NEW ARA iongyorsítók, szennyvíz- és iparivíz-tisztító létesítmények megvalósítására, ezáltal lehetővé téve a víz folyókba, tavakba és vízgyűjtő medencékbe történő visszajuttatását. Az üzemanyagok számára kifejlesztett SUPER CATALYZERREL képesek vagyunk regenerálni és újrahasznosítani a visszamaradó szénhidrogéneket. Vegye fel velünk a kapcsolatot kötelezettség nélkül!

18 ITT TALÁL MEG BENNÜNKET

19 JEGYZETEK

20 KIZÁRÓLAGOS MAGYARORSZÁGI FORGALMAZÓ SAVARIA FINANCE KFT. tel.: VOSGES di Moreno Beggio Via Roma, TORRI DI QUARTESOLO - VI - (Olaszország) Tel r. a. - Fax info@vosges-italia.it

OMV Diesel CleanTech. Tökéletes motorvédelem. OMV Commercial

OMV Diesel CleanTech. Tökéletes motorvédelem. OMV Commercial OMV Diesel CleanTech Tökéletes motorvédelem OMV Commercial OMV Diesel CleanTech Tisztaság és maximális teljesítmény OMV Diesel CleanTech: nagyteljesítményű üzemanyagunk. A prémium HVO biológiai összetevő

Részletesebben

Szűrő berendezések. Használati útmutató. Ipari mágneses vízszűrők CP1-03-01126 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Szűrő berendezések. Használati útmutató. Ipari mágneses vízszűrők CP1-03-01126 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Szűrő berendezések HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használati útmutató 2014 Ipari mágneses vízszűrők CP1-03-01123 CP1-03-01124 CP1-03-01125 CP1-03-01126 Mágneses szűrők 1. HASZNÁLATI ÉS KARBANTARTÁSI útmutatások 1.1.

Részletesebben

ECO TAK BEMUTATKOZÁS

ECO TAK BEMUTATKOZÁS ECO TAK BEMUTATKOZÁS 1. Az ECO-TAK technológiája Az ECO-TAK működésének köszönhetően az égéstérbe kerülő üzemanyag jelentős számú hidrogén-iont tartalmaz. A diamagnetikus hatások módosítják az égés során

Részletesebben

Szűrő berendezések. Használati útmutató. mágneses vízszűrők HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FL1-03-01274 - WE FL1-03-01688 CP1-03-00022 - WE FL1-03-01690

Szűrő berendezések. Használati útmutató. mágneses vízszűrők HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FL1-03-01274 - WE FL1-03-01688 CP1-03-00022 - WE FL1-03-01690 Szűrő berendezések HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használati útmutató 2014 mágneses vízszűrők MC22001 MC22002 FL1-03-01274 - WE FL1-03-01689 CP1-03-00022 - WE FL1-03-01688 FL1-03-01690 Mágneses szűrők 1. HASZNÁLATI

Részletesebben

1. tudáskártya. Mi az energia? Mindnyájunknak szüksége van energiára! EnergiaOtthon

1. tudáskártya. Mi az energia? Mindnyájunknak szüksége van energiára! EnergiaOtthon 1. tudáskártya Mi az energia? Az embereknek energiára van szükségük a mozgáshoz és a játékhoz. Ezt az energiát az ételből nyerik. A növekedéshez is energiára van szükséged. Még alvás közben is használsz

Részletesebben

51 525 01 0001 52 01 Gázautószerelő Autószerelő

51 525 01 0001 52 01 Gázautószerelő Autószerelő 10/07 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/06 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Elektromos üzemanyag-szivattyúk

Elektromos üzemanyag-szivattyúk 1/8. oldal lektromos üzemanyag-szivattyúk Termékáttekintés univerzális alkalmazáshoz PRODUCT INFORMATION Jármű / Alkalmazás Termék PIRBURG sz. lásd a katalógust / TecDoc-CD-t lektromos üzemanyag-szivattyú

Részletesebben

Major Ferenc részlegvezető ACIS Benzinkúttechnika kft.

Major Ferenc részlegvezető ACIS Benzinkúttechnika kft. Kompresszor állomások telepítésének feltételei, hatósági előírások és beruházási adatok. Gázüzemű gépjárművek műszaki kialakítása és az utólagos átalakítás módja Major Ferenc részlegvezető ACIS Benzinkúttechnika

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

1. TECHNIKAI JELLEMZŐK ÉS MÉRETEK 1.1 MÉRETEK 1.2 HIDRAULIKAI VÁZLAT 1.3 VÍZSZÁLLÍTÁS HATÁSOS NYOMÁS DIAGRAM. L= 400 mm H= 720 mm P= 300 mm

1. TECHNIKAI JELLEMZŐK ÉS MÉRETEK 1.1 MÉRETEK 1.2 HIDRAULIKAI VÁZLAT 1.3 VÍZSZÁLLÍTÁS HATÁSOS NYOMÁS DIAGRAM. L= 400 mm H= 720 mm P= 300 mm 1. TECHNIKAI JELLEMZŐK ÉS MÉRETEK 1.1 MÉRETEK L= 400 mm H= 720 mm P= 300 mm A= 200 mm B= 200 mm C= 182 mm D= 118 mm 1.2 HIDRAULIKAI VÁZLAT 1 Gáz-mágnesszelep 2 Égő 3 Elsődleges füstgáz/víz hőcserélő 4

Részletesebben

1. tudáskártya. Mi az energia? Mindenkinek szüksége van energiára! EnergiaOtthon

1. tudáskártya. Mi az energia? Mindenkinek szüksége van energiára! EnergiaOtthon 1. tudáskártya Mi az energia? T E J Az embereknek energiára van szükségük a mozgáshoz és a játékhoz. Ezt az energiát az ételből nyerik. A növekedéshez is energiára Még alvás közben is van szükséged. használsz

Részletesebben

SZOLÁR HIDROBLOKK 25-120-AS SZIVATTYÚVAL, ELŐREMENŐ ÉS VISSZATÉRŐ ÁG EGYBEN

SZOLÁR HIDROBLOKK 25-120-AS SZIVATTYÚVAL, ELŐREMENŐ ÉS VISSZATÉRŐ ÁG EGYBEN 3024056 3024057 3024059 SZOLÁR HIDROBLOKK 25-65-ÖS SZIVATTYÚVAL, ELŐREMENŐ ÉS VISSZATÉRŐ ÁG EGYBEN SZOLÁR HIDROBLOKK KASZKÁD 25-65-ÖS SZIVATTYÚVAL SZOLÁR HIDROBLOKK 25-120-AS SZIVATTYÚVAL, ELŐREMENŐ ÉS

Részletesebben

Égéshő: Az a hőmennyiség, amely normál állapotú száraz gáz, levegő jelenlétében CO 2

Égéshő: Az a hőmennyiség, amely normál állapotú száraz gáz, levegő jelenlétében CO 2 Perpetuum mobile?!? Égéshő: Az a hőmennyiség, amely normál állapotú száraz gáz, levegő jelenlétében CO 2,- SO 2,-és H 2 O-vá történő tökéletes elégetésekor felszabadul, a víz cseppfolyós halmazállapotban

Részletesebben

JELENTÉS. MPG-Cap és MPG-Boost hatásának vizsgálata 10. Üzemanyag és Kenőanyag Központ Ukrán Védelmi Minisztérium

JELENTÉS. MPG-Cap és MPG-Boost hatásának vizsgálata 10. Üzemanyag és Kenőanyag Központ Ukrán Védelmi Minisztérium JELENTÉS MPG-Cap és MPG-Boost hatásának vizsgálata 10. Üzemanyag és Kenőanyag Központ Ukrán Védelmi Minisztérium 1. Termék leírás Az MGP-Cap és MPG-Boost 100%-ban szerves vegyületek belső égésű motorok

Részletesebben

INFO PRÉMIUM MINŐSÉG, ALACSONYABB ÁRON 3/2019

INFO PRÉMIUM MINŐSÉG, ALACSONYABB ÁRON 3/2019 INFO 3/2019 www.alcaplast.hu PRÉMIUM MINŐSÉG, ALACSONYABB ÁRON OK Flexibilis WC bekötőcső PREMIUM Dupla csonk P155Z, P156Z Felülről tisztítható leeresztők A392C, A504CKM, A507CKM TARTALOM 2 FLEXIBILIS

Részletesebben

AGR/EGR-szelepcsere 1.4 16V (X14XE) motoron

AGR/EGR-szelepcsere 1.4 16V (X14XE) motoron AGR/EGR-szelepcsere 1.4 16V (X14XE) motoron A Corsa B X14XE DOHC motorján elég mostoha helyre került az AGR (Abgasrückführung), vagy más nevén EGR (exhaust gas recirculation) szelep. Az AGR szelep biztosítja

Részletesebben

A FIRE STRYKER TŰZOLTÓKÉSZÜLÉK

A FIRE STRYKER TŰZOLTÓKÉSZÜLÉK A FIRE STRYKER TŰZOLTÓKÉSZÜLÉK ÁLTALÁNOS BEMUTATÁSA 2015 CarParts Import Export Kft csoport ALKALMAZÁSI TERÜLETEK MODELLEK ALKALMAS: háztartásokban autóban elektromos helységekben irodákban kamionokban

Részletesebben

MOL ESSENCE MOTOROLAJOK

MOL ESSENCE MOTOROLAJOK MOL ESSENCE MOTOROLAJOK DÍZELMOTOROKHOZ IS! SZABAD GYÖKÖK A MOTOR EGYIK LEGFŐBB ELLENSÉGE A korszerű, magas hőmérsékletű motorok erősen igénybe veszik a motorolajokat. Az égéstermékek káros összetevőivel

Részletesebben

www.electromega.hu AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ELŐNYEI, JÖVŐJE

www.electromega.hu AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ELŐNYEI, JÖVŐJE AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ELŐNYEI, JÖVŐJE MI AZ AUTÓK LÉNYEGE? Rövid szabályozott robbanások sorozatán eljutni A -ból B -be. MI IS KELL EHHEZ? MOTOR melyben a robbanások erejéből adódó alternáló mozgást először

Részletesebben

Dräger SAM Rendszer-összetevők

Dräger SAM Rendszer-összetevők Dräger SAM 3100 3200 Rendszer-összetevők A Dräger mintavevő készülékeit úgy terveztük meg, hogy nehezen megközelíthető helyeken mérjék a mérgező és potenciálisan gyúlékony anyagok koncentrációját. Az összes

Részletesebben

Kezelési útmutató. DSD 01 Illatanyag-adagoló automatika gőzkabinokhoz. Magyar

Kezelési útmutató. DSD 01 Illatanyag-adagoló automatika gőzkabinokhoz. Magyar Kezelési útmutató DSD 01 Illatanyag-adagoló automatika gőzkabinokhoz Magyar Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy ezt az AROMAWOLKE terméket választotta. Az illatanyag-adagoló megvásárlásával Ön egy nagyon

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 34 582 09 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának

Részletesebben

rendszerekhez 1. ábra: Sauermann SI 2052 kondenzvízszivattyú Szerelés A szivattyúhoz a gyártó egy teljes mértékben az

rendszerekhez 1. ábra: Sauermann SI 2052 kondenzvízszivattyú Szerelés A szivattyúhoz a gyártó egy teljes mértékben az Sauermann SI rendszerekhez 2052 univerzális szivattyú kazettás A Sauermann évek óta gyártja az SI 2052 típusú centrifugálszivattyút, amely rendszerint hibás kondenzvízszivattyúk helyettesítésére szolgál

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Villanyszerelő szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 34 522 04 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai

Részletesebben

SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD

SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD Forgalmazó: Extrémplast Bt 8000 Székesfehérvár, Berényi út 1/A Tel.:22 784 270, Mobil:70 327 0746 info@extremplast.hu www.extremplast.hu SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD SHD-U "EURO" garatszárítók a fentről

Részletesebben

FŰTÉSTECHNIKA, NAPENERGIA HASZNOSÍTÁS

FŰTÉSTECHNIKA, NAPENERGIA HASZNOSÍTÁS 6209-11 FŰTÉSTECHNIKA, NAPENERGIA HASZNOSÍTÁS Tartalomjegyzéke Jegyzet a következő szakképesítések tananyaga: 31 582 21 0010 31 02 Központifűtés - és gázhálózat-rendszerszerelő 54 582 06 0010 54 01 Épületgépész

Részletesebben

Szelepmozgató AMV 335. Sebesség (választható): - 7,5 s/mm - 15 s/mm Max. közeghőmérséklet: 120 C LED üzemmód jelzés Véghelyzet jelzés Kézi üzem

Szelepmozgató AMV 335. Sebesség (választható): - 7,5 s/mm - 15 s/mm Max. közeghőmérséklet: 120 C LED üzemmód jelzés Véghelyzet jelzés Kézi üzem AMV 5 KIVITEL AMV 5 ALKALMAZÁS, ILLESZTHETŐSÉG Az AMV 5 állítómű háromjáratú szelepeknél, VRB, VRG, VF és VL típusoknál alkalmazható, max. DN 80 méretig. A nyomatékkapcsolóval rendelkező fejlett technológia

Részletesebben

Nehéz olaj spontán elgázosító impulzus kályhákkazánok,

Nehéz olaj spontán elgázosító impulzus kályhákkazánok, Nehéz olaj spontán elgázosító impulzus kályhákkazánok, égőfej adapterek Mobil kemencék Szilárd tüzelőanyag spontán elgázosító kályhák, kandallókályhák, kazánok (légfűtésre és központi fűtésre) Fa elgázosító

Részletesebben

Ipari kondenzációs gázkészülék

Ipari kondenzációs gázkészülék Ipari kondenzációs gázkészülék L.H.E.M.M. A L.H.E.M.M. egy beltéri telepítésre szánt kondenzációs hőfejlesztő készülék, mely több, egymástól teljesen független, előszerelt modulból áll. Ez a tervezési

Részletesebben

Keverőköri szabályozó készlet

Keverőköri szabályozó készlet 0KITZONE00 Szerelési és használati útmutató Tahiti Condensing Tahiti Dual Line Tech Nias Condensing Niua Dual Line Tech Fondital fali kazánokhoz Kedves Vásárló Köszönjük, hogy cégünket és termékünket választotta.

Részletesebben

Működési és szerviz kézikönyv a Heat Keeper füstgázhőcserélőhöz

Működési és szerviz kézikönyv a Heat Keeper füstgázhőcserélőhöz Oldal 1 / 5 Működési és szerviz kézikönyv a Heat Keeper füstgázhőcserélőhöz Tartalomjegyzék Oldal 1. Fontos tudnivalók 2 1.2 Ártalmatlanítás 1.3 Alkalmazási területek 2. Üzemeltetés 3 2.1 Működési elv

Részletesebben

CES Hőgenerátor Kezelési útmutató

CES Hőgenerátor Kezelési útmutató CES Hőgenerátor Kezelési útmutató CES KFT. Üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el! Tartalom Bevezető... 3 C.E.S. kavitációs hőgenerátorok leírása és alkalmazása... 3 2. A C.E.S. kavitációs hőgenerátorok

Részletesebben

TAKARÍTSA MEG EGY NYARALÁS ÁRÁT MINDEN ÉVBEN!

TAKARÍTSA MEG EGY NYARALÁS ÁRÁT MINDEN ÉVBEN! A napkollektor TAKARÍTSA MEG EGY NYARALÁS ÁRÁT MINDEN ÉVBEN! A meleg víz előállítása az egyik legállandóbb háztartási kiadás. Ez a költség az egyetlen amelyet ellentétben a fűtéssel és a légkondicionálással-

Részletesebben

hidraulikus váltóval megelőzhető a hidraulikai egyensúlytalanság

hidraulikus váltóval megelőzhető a hidraulikai egyensúlytalanság A FlexBalance (Plus) hidraulikus váltóval megelőzhető a hidraulikai egyensúlytalanság Megoldás a fűtési rends Egyre több fűtési rendszer épül több kazánnal. Ezáltal a hőszükséglettől függően egy kazán

Részletesebben

Dr. Karl F. Glenz. Robert Bosch GmbH Dízel Rendszerek. Dízel az erőátviteli megoldás. Ügyvezető igazgató. Dízel Nap 2006, Hungaroring Magyarország

Dr. Karl F. Glenz. Robert Bosch GmbH Dízel Rendszerek. Dízel az erőátviteli megoldás. Ügyvezető igazgató. Dízel Nap 2006, Hungaroring Magyarország Dízel Nap 2006, Hungaroring Magyarország Dízel az erőátviteli megoldás Dr. Karl F. Glenz Ügyvezető igazgató Robert Bosch GmbH 1 Részleg 2006. 05. 10. DS/ES-G Robert Bosch GmbH Minden jog fenntartva, az

Részletesebben

VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS

VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS cod. 3952121 [VII] - www.sime.it EGY KAZÁN AZ ÖSSZES TÍPUSÚ BERENDEZÉSHEZ A Vera HE az előkeveréses kondenzációs falikazánok új termékcsaládja, mely különböző megoldásokat

Részletesebben

Típus FS 375/1R FS 500/1R FS 800/1R FS 1000-S/1R

Típus FS 375/1R FS 500/1R FS 800/1R FS 1000-S/1R TERMÉKLEÍRÁS FS/1R Napkollektoros frissvíztároló regiszterrel Acélból (S 235 JR) készült egyszerű kombinált tároló fűtésüzemhez és használati melegvíz készítéshez napkollektoros berendezéssel összekötve.

Részletesebben

WATER SYSTEMS FOR HYDROPONICS AND GARDENING. ECO GROW 240 L/h

WATER SYSTEMS FOR HYDROPONICS AND GARDENING. ECO GROW 240 L/h WATER SYSTEMS FOR HYDROPONICS AND GARDENING ECO GROW 240 L/h 2 Szintű szűrőrendszer Don't forget to register your system online and obtain your 2 year warranty at: www.growmaxwater.com MAGYAR Leírás: Ezt

Részletesebben

6SR. 6" elektromos csőszivattyúk TELJESÍTMÉNYTARTOMÁNY HASZNÁLATI KORLÁTOK ÜZEMBEHELYEZÉS ÉS HASZNÁLAT KIVITELEZÉS ÉS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK

6SR. 6 elektromos csőszivattyúk TELJESÍTMÉNYTARTOMÁNY HASZNÁLATI KORLÁTOK ÜZEMBEHELYEZÉS ÉS HASZNÁLAT KIVITELEZÉS ÉS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK 6SR 6" elektromos csőszivattyúk TELJESÍTMÉNYTARTOMÁNY Szállitási teljesítmény l/perc-ig (6 m³/óra) Emelési magasság 39 m-ig HASZNÁLATI KORLÁTOK Folyadékhőhérséklet +35 C Homok tartalom max. g/m³ Telepitési

Részletesebben

victrix_superior08-08-13.qxp 2008.08.17. 13:17 Page 4 VICTRIX SUPERIOR kw Fali kondenzációs kazánok

victrix_superior08-08-13.qxp 2008.08.17. 13:17 Page 4 VICTRIX SUPERIOR kw Fali kondenzációs kazánok victrix_superior08-08-13.qxp 2008.08.17. 13:17 Page 4 VICTRIX SUPERIOR kw Fali kondenzációs kazánok victrix_superior08-08-13.qxp 2008.08.17. 13:17 Page 2 VICTRIX SUPERIOR kw KÖRNYEZETBARÁT KONDENZÁCIÓS

Részletesebben

Drexler Péter mérnök üzletkötő. Danfoss Kft. Távhőtechnikai, Ipari és HVAC Divízió

Drexler Péter mérnök üzletkötő. Danfoss Kft. Távhőtechnikai, Ipari és HVAC Divízió Drexler Péter mérnök üzletkötő Danfoss Kft. Távhőtechnikai, Ipari és HVAC Divízió 1139 Budapest, Váci út. 91. Tel.: (+36) 1 450 2531/102 Fax: (+36) 1 450 2539 Mobil: (+36) 20 9325 179 E-mail: peter.drexler@danfoss.com

Részletesebben

CENTROMETAL El-Cm Basic 6-36 kw

CENTROMETAL El-Cm Basic 6-36 kw Beszerelési, kezelési és karbantartási utasítás CENTROMETAL El-Cm Basic 6-36 kw Centrometal El-Cm Basic 6-36 kw falra szerelhető elektromos kazán központi fűtési rendszerekhez Általános információk Több,

Részletesebben

Szivattyúk üzemvitelének biztonsága és energia megtakarítási lehetőségek. Hegedűs Tamás Wilo Magyarország Kft.

Szivattyúk üzemvitelének biztonsága és energia megtakarítási lehetőségek. Hegedűs Tamás Wilo Magyarország Kft. Szivattyúk üzemvitelének biztonsága és energia megtakarítási lehetőségek Hegedűs Tamás Wilo Magyarország Kft. Trias Energetica épületek energiafogyasztása Épület energiafogyasztása Energia-fogyasztás csökkentése

Részletesebben

900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Csuklókaros kapumotor 900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK BIZTONSÁG MUNKA ESZKÖZÖK 3 TECHNIKAI ADATOK MÉRETEK 4 A KAR RÖGZÍTÉSE A KAPUHOZ ÖSSZESZERELÉS 5 KIOLDÁS CSATLAKOZÁSOK A

Részletesebben

Hidrofortartályok: Alkalmazási terület:

Hidrofortartályok: Alkalmazási terület: Hidrofortartályok: Alkalmazási terület: A hidrofor a vízellátó rendszerek nyomásingadozásainak a kiegyenlítésére, valamint a hálózati nyomásfokozás segédberendezéseként alkalmazható. Szivattyú, kompresszor

Részletesebben

Zárt rendszerű napkollektoros melegvízellátó rendszer telepítése

Zárt rendszerű napkollektoros melegvízellátó rendszer telepítése Zárt rendszerű napkollektoros melegvízellátó rendszer telepítése TARTALOM 1. Kollektor összeállítása 2 2. Rendszer összeállítása 5 3. Víztartály feltöltése 5 4. Kollektorkör feltöltése 6 Figyelem! A telepítés

Részletesebben

FERRO GYÁRTMÁNYÚ KERINGETŐSZIVATTYÚK IVÓVÍZ ELLÁTÁSBAN

FERRO GYÁRTMÁNYÚ KERINGETŐSZIVATTYÚK IVÓVÍZ ELLÁTÁSBAN HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FERRO GYÁRTMÁNYÚ KERINGETŐSZIVATTYÚK IVÓVÍZ ELLÁTÁSBAN MODELLEK : 0201W KÓD : 25-40 180 0202W KÓD : 25-60 180 0302W - KÓD : 32-60 180 FELHASZNÁLÓK TÁJÉKOZTATÁSÁRA SZOLGÁLÓ INFORMÁCIÓK

Részletesebben

VENTUS A-P Műszaki adatok:

VENTUS A-P Műszaki adatok: VENTUS A-P A berendezés - működési mód alapján - a áramlásának típusa szerint aktív és passzív kategóriába sorolható. Passzív típusú biofiltereink ventilátor nélkül működnek, a t a szűrőn a rendszer kényszeráramlása

Részletesebben

Tipp_fuzet_csapszereles_csapszereles 2010.10.07. 11:58 Page 1 TIPPEK ÉS ÖTLETEK. Vízvezeték szerelés Csap javítása

Tipp_fuzet_csapszereles_csapszereles 2010.10.07. 11:58 Page 1 TIPPEK ÉS ÖTLETEK. Vízvezeték szerelés Csap javítása Tipp_fuzet_csapszereles_csapszereles 2010.10.07. 11:58 Page 1 TIPPEK ÉS ÖTLETEK Vízvezeték szerelés Csap javítása Régi csap leszerelése Új csap felszerelése Tömítés cseréje a mosdókagyló és a csap között

Részletesebben

2015 SZIVATTYÚ-KATALÓGUS

2015 SZIVATTYÚ-KATALÓGUS 2015 SZIVATTYÚ-KATALÓGUS PH-800 GCV/GSV 190 Max. teljesítmény: 3,8 kw / 5,1 Hp / 3600 rpm Max. áramlási sebesség: 1095 l/min 16 m Üzemanyagtank: 0,9L Honda GCV 190 / GSV 190 (berántó) Storz C-52 csatlakozó

Részletesebben

A BIZOTTSÁG.../.../EU IRÁNYELVE (XXX)

A BIZOTTSÁG.../.../EU IRÁNYELVE (XXX) EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, XXX [ ](2013) XXX draft A BIZOTTSÁG.../.../EU IRÁNYELVE (XXX) a mezőgazdasági vagy erdészeti traktorok hajtására szánt motorok gáz- és szilárd halmazállapotú szennyezőanyag-kibocsátása

Részletesebben

AJÁNLOTT ÜZEMANYAG. Ajánlott üzemanyag 65D394

AJÁNLOTT ÜZEMANYAG. Ajánlott üzemanyag 65D394 AJÁNLOTT ÜZEMANYAG AJÁNLOTT ÜZEMANYAG Ajánlott üzemanyag 65D394 1-1 AJÁNLOTT ÜZEMANYAG Ajánlott üzemanyag Benzinmotor PÉLDA 54POOO101 A jármű kizárólag 91 vagy annál magasabb RON (Research Octane Number)

Részletesebben

Motor 960KPC. 58.117 Ft 960KC/M... 70.633 Ft 960EPC. 114.004 Ft. Gyertyamenetek: M8-M9-M10. Megakadályozza a gyújtótyertya törését szerelés közben

Motor 960KPC. 58.117 Ft 960KC/M... 70.633 Ft 960EPC. 114.004 Ft. Gyertyamenetek: M8-M9-M10. Megakadályozza a gyújtótyertya törését szerelés közben Motor 960KPC 0 0 9 6 0 0 7 8 0 58.117 Ft Izzítógyertya Vibro-kihajtó, jobbos és balos, beállítható nyomaték Pneumatikus kihajtó beállítható forgatónyomatékkal, a blokkolt g y ú j t ó g y e r t y a k ö

Részletesebben

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN A gazdaságos megoldás Az Ön komfortjáért +10 energiamegtakarítás *** hatásfok Az EGIS az egyike az ARISTON által kifejlesztett új kazáncsaládnak, melyet a modern forma, energiatakarékos

Részletesebben

Gázkészülék árlista Érvényes: 2007. március 1-tõl

Gázkészülék árlista Érvényes: 2007. március 1-tõl Gázkészülék árlista Érvényes: 2007. március 1-tõl TERMO Öv Color N (õrlángos) alapkivitelû gázkazán melegvizes központifûtésre. TCN2V TCN3V TCN4V TCN5V TCN6V TCN7V Termoelektromos 2v 114.140,- 3v 128.500,-

Részletesebben

Frank PONT Szabó BT. e-mail: info@frankpontszabo.hu

Frank PONT Szabó BT. e-mail: info@frankpontszabo.hu Műszaki leírás Frank PONT Szabó BT. 9484 Sopron-Pereszteg Petőfi S. u. 3. Telefon: 00-36 99/ 532-100 Fax: 00-36 99/ 532-101 e-mail: info@frankpontszabo.hu 1 Szabványok rendelkezések ELŐÍRÁSOK ÉS A TERMÉKEKRE

Részletesebben

Frank PONT Szabó BT.

Frank PONT Szabó BT. Műszaki leírás Frank PONT Szabó BT. 9484 Sopron-Pereszteg Petőfi S. u. 3. Telefon: 00-36 99/ 532-100 Fax: 00-36 99/ 532-101 e-mail: info@frankpontszabo.hu Szabványok rendelkezések ELŐÍRÁSOK ÉS A TERMÉKEKRE

Részletesebben

Újdonság az INTERAT-nál Agrex mobil terményszárítók! Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Újdonság az INTERAT-nál Agrex mobil terményszárítók! Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( 1. oldal (összes: 9) Az olasz AGREX cég által gyártott mobil szárítóberendezések kis és közepes gazdaságokban jól használhatók. Megrendelhetők traktor erőleadó tengelyéről üzemeltetett M változatokban

Részletesebben

TERMÉK KÉP TERMÉK NÉV TERMÉK LEÍRÁS

TERMÉK KÉP TERMÉK NÉV TERMÉK LEÍRÁS Licota ATP-2047 kontroll lámpa Licota WT04093 Sztethoszkóp AT1142 gyújtószikra ellenőrző AT1198 szögmérő 1/2"-os csatlakozás Csavarok, anyák előre meghatározott szögben történő lehúzására alkalmazható.

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ AKKUMU- LÁTORRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ AKKUMU- LÁTORRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ AKKUMU- LÁTORRÓL MINDEN AZ AKKUMULÁTORRAL KEZDŐDIK Az akkumulátor biztosítja az autó elindításához, valamint az elektromos berendezések (fényszórók, ablaktörlők,

Részletesebben

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel AGROline 2016 TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel ISEKI TM 3185 A (18 LE) Háromhengeres dízelmotor Max. teljesítmény 18 LE Hátsó kardán: 540 1/perc Has alatti kardán: 2000 1/perc Hátsó hárompont

Részletesebben

RÉSZECSKESZŰ R Ő R Ő L

RÉSZECSKESZŰ R Ő R Ő L Minden, amit tudni kell a RÉSZECSKESZŰ R Ő R Ő L Minden, amit tudni kell a LENGÉSCSILLPÍTÓKRÓL Z BLKTÖRLŐ LPÁTOKRÓL Z KKUMULÁTORRÓL KLÍMBERENDEZÉSRŐ L KIPUFOGÓRENDSZERRŐ L VILÁGÍTÁSRÓL RÉSZECSKESZŰ R Ő

Részletesebben

Az alábbiakban az eredeti kézirat olvasható!

Az alábbiakban az eredeti kézirat olvasható! Az alábbiakban az eredeti kézirat olvasható! A porlasztók (karburátorok) problematikája A benzinbefecskendező rendszer A Bánki Donát és Csonka János által felfedezett (1891), de Maybach által szabadalmaztatott

Részletesebben

Olefingyártás indító lépése

Olefingyártás indító lépése PIROLÍZIS Olefingyártás indító lépése A legnagyobb mennyiségben gyártott olefinek: az etilén és a propilén. Az etilén éves világtermelése mintegy 120 millió tonna. Hazánkban a TVK-nál folyik olefingyártás.

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

MŰHELYTITKOK AZ AKKUMULÁTORRÓL

MŰHELYTITKOK AZ AKKUMULÁTORRÓL MŰHELYTITKOK AZ AKKUMULÁTORRÓL VELÜNK MINDIG BIZTOS RAJTRA SZÁMÍTHAT! MINDEN AZ AKKUMULÁTORRAL KEZDŐDIK Az akkumulátor biztosítja az autó elindításához, valamint az elektromos berendezések (fényszórók,

Részletesebben

Gázok. 5-7 Kinetikus gázelmélet 5-8 Reális gázok (limitációk) Fókusz Légzsák (Air-Bag Systems) kémiája

Gázok. 5-7 Kinetikus gázelmélet 5-8 Reális gázok (limitációk) Fókusz Légzsák (Air-Bag Systems) kémiája Gázok 5-1 Gáznyomás 5-2 Egyszerű gáztörvények 5-3 Gáztörvények egyesítése: Tökéletes gáz egyenlet és általánosított gáz egyenlet 5-4 A tökéletes gáz egyenlet alkalmazása 5-5 Gáz halmazállapotú reakciók

Részletesebben

MYDENS T KONDENZÁCI. Tökéletes választás nagyméretű beruházásokhoz. Tökéletes választás új projektekhez és rendszerfelújításhoz

MYDENS T KONDENZÁCI. Tökéletes választás nagyméretű beruházásokhoz. Tökéletes választás új projektekhez és rendszerfelújításhoz KORRÓZI ZIÓÁLLÓ ACÉL L IPARI KONDENZÁCI CIÓS S KAZÁN Tökéletes választás nagyméretű beruházásokhoz Tökéletes választás új projektekhez és rendszerfelújításhoz is IPARI KONDENZÁCI CIÓS S KAZÁNOK SZÉLES

Részletesebben

VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ. Használati útmutató

VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ. Használati útmutató VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ! Használati utasítás A készülék első használata előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót, és őrizze meg későbbi használatra! A használati útmutató az alábbi

Részletesebben

ANDROS masszázskabin Műszaki leírása

ANDROS masszázskabin Műszaki leírása ANDROS masszázskabin Műszaki leírása Frank PONT Szabó BT. 9484 Sopron-Pereszteg Petőfi S. u. 3. Telefon: 00-36 99/ 532-100 Fax: 00-36 99/ 532-101 e-mail: info@frankpontszabo.hu Szabványok rendelkezések

Részletesebben

AMR. GB-Ganz Tüzeléstechnikai Kft. Internet: www.gbganzdu.t-online.hu, E-mail: gbganzdu@gbganzdu.t-online.hu.hu

AMR. GB-Ganz Tüzeléstechnikai Kft. Internet: www.gbganzdu.t-online.hu, E-mail: gbganzdu@gbganzdu.t-online.hu.hu AR folyamatosszabályzású duoblokk égőcsalád Nyilvántartási szám: 0/009()-8() SZEN ISO: 00 (ISO900:000) 0 Gyártó: GB-Ganz Tüzeléstechnikai Kft. Internet: www.gbganzdu.t-online.hu, E-mail: gbganzdu@gbganzdu.t-online.hu.hu

Részletesebben

PRODUCTSHEET. PlasmaMade légszűrőguc1214

PRODUCTSHEET. PlasmaMade légszűrőguc1214 PRODUCTSHEET PlasmaMade légszűrőguc1214 1. BEMUTATKOZÁS A PlasmaMade légszűrő GUC1214 az új NEN 7120 2015. Január számára lett kifejlesztve, a szagelszívó csak recirkulációként használható. 2. MŰKÖDÉSE

Részletesebben

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN A gazdaságos megoldás Az Ön komfortjáért +10 energiamegtakarítás *** hatásfok Az EGIS az egyike az ARISTON által kifejlesztett új kazáncsaládnak, melyet a modern forma, energiatakarékos

Részletesebben

TÖBBCÉLÚ LOMB ÉS ÁGAPRÍTÓK MŰSZAKI ADATAI (1/4) Hengerek űrtartalom (cm3) és szám. 570 2-henger Benzin. 599 2-henger Dízel. 627 2-henger Benzin

TÖBBCÉLÚ LOMB ÉS ÁGAPRÍTÓK MŰSZAKI ADATAI (1/4) Hengerek űrtartalom (cm3) és szám. 570 2-henger Benzin. 599 2-henger Dízel. 627 2-henger Benzin TÖBBCÉLÚ LOMB ÉS ÁGAPRÍTÓK MŰSZAKI ADATAI (1/4) Modell Rendelési szám Motor Hengerek űrtartalom (cm3) és szám Üzemanyag Burkolat Befogatható Teljesítmény Rotor COUGAR 18 ER 1425322 COUGAR 17 DR 1425323

Részletesebben

Levegőelőkészitők HAFNER

Levegőelőkészitők HAFNER evegőelőkészitők 8 HFNR Hafner szelepek Hafner Pneumatika elsődlegesen az ipari automatizálás területére gyárt komplett szelepprogramot. szelepek széles választéka a hagyományos és modern vezérlőrendszerek

Részletesebben

Kezelési útmutató Légtelenítő készlet

Kezelési útmutató Légtelenítő készlet Kezelési útmutató Légtelenítő készlet 1. Általános tudnivalók 1.1 A környezetünkre vonatkozóan 1.2 Alkalmazás A csomagolásról leváló részeket vigye a megfelelő gyűjtőhelyekre a újrahasznosítás céljából.

Részletesebben

6SR. 6 elektromos csőszivattyúk. TELJESÍTMÉNYTARTOMÁNY Szállítási teljesítmény 1000 l/perc-ig (60 m³/óra) Emelési magasság 390 m-ig

6SR. 6 elektromos csőszivattyúk. TELJESÍTMÉNYTARTOMÁNY Szállítási teljesítmény 1000 l/perc-ig (60 m³/óra) Emelési magasság 390 m-ig 6SR 6 elektromos csőszivattyúk Tiszta vízhez (Homoktartalom max. g/m³) Háztartási használat Lakossági használat Ipari használat TELJESÍTMÉNYTARTOMÁNY Szállítási teljesítmény l/perc-ig (6 m³/óra) Emelési

Részletesebben

Az egyensúly. Általános Kémia: Az egyensúly Slide 1 of 27

Az egyensúly. Általános Kémia: Az egyensúly Slide 1 of 27 Az egyensúly 6'-1 6'-2 6'-3 6'-4 6'-5 Dinamikus egyensúly Az egyensúlyi állandó Az egyensúlyi állandókkal kapcsolatos összefüggések Az egyensúlyi állandó számértékének jelentősége A reakció hányados, Q:

Részletesebben

ROBERT BOSCH KFT. Dízel-készlet 1 (kisnyomású) használati utasítás Cikkszám: 0 986 613 100

ROBERT BOSCH KFT. Dízel-készlet 1 (kisnyomású) használati utasítás Cikkszám: 0 986 613 100 Dízel-készlet 1 (kisnyomású) használati utasítás Cikkszám: 0 986 613 100 1 Általános 1.1 Környezetünk érdekében A keletkezett csomagolási hulladékot újrahasznosítás céljából adja le a megfelelő begyűjtési

Részletesebben

Szerelési - beépítési termékek

Szerelési - beépítési termékek Szerelési - beépítési termékek 5 próságok okos megoldásokhoz 85 Telepítési elemek 87 Táguláskiegyenlítők - H 6, SI 10, U 88 Kereszt idomok a vízszintes hálózati szerelvényekhez 89 Visszacsapó szelepek

Részletesebben

C 269-01. Nias Dual. Fali, zárt égésterű gázkészülék beépített HMV tárolóval. Környezetbarát hő

C 269-01. Nias Dual. Fali, zárt égésterű gázkészülék beépített HMV tárolóval. Környezetbarát hő C 269-01 made in Italy Nias Dual Fali, zárt égésterű gázkészülék beépített HMV tárolóval Környezetbarát hő HU Fali, zárt égésterű gázkészülék beépített HMV tárolóval Nias Dual csak 450 mm MEGBÍZHATÓSÁG

Részletesebben

C 275-01. made in Italy. Tahiti Dual. Fali kombi és fali fűtő gázkészülékek. Környezetbarát hő

C 275-01. made in Italy. Tahiti Dual. Fali kombi és fali fűtő gázkészülékek. Környezetbarát hő C 275-01 made in Italy Tahiti Dual Fali kombi és fali fűtő gázkészülékek Környezetbarát hő HU Fali kombi gázkészülékek Tahiti Dual MEGBÍZHATÓSÁG BIZTONSÁG EGYSZERŰ HASZNÁLHATÓSÁG MINŐSÉG INNOVÁCIÓ MAGAS

Részletesebben

II. Előszó. III. A Polgármesteri Hivatal energiafelhasználása 2017-ben

II. Előszó. III. A Polgármesteri Hivatal energiafelhasználása 2017-ben I. Tartalomjegyzék I. Tartalomjegyzék... 2 II. Előszó... 3 III. A Polgármesteri Hivatal energiaa 2017-ben... 3 III.1. Alkalmazott energiaok azonosítása... 3 III.2. Összesített energia Energia mérleg...

Részletesebben

Ariston Hybrid 30. Kondenzációs- Hőszivattyú

Ariston Hybrid 30. Kondenzációs- Hőszivattyú Ariston Hybrid 30 Kondenzációs- Hőszivattyú A hőszivattyú és a kondenzációs gázkészülék technológia egyesítése olyan módon, hogy a rendszer saját maga dönthessen arról, hogy számára melyik működés üzemmód

Részletesebben

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Nagykereskedelem VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Faelgázosító kazánok Egy modern rendszerrel a Värmebaronen-től, mindig megfelelő hőmérsékletet és elegendő meleg vizet biztosíthat otthonában. Egy időtálló rendszer,

Részletesebben

Legújabb műszaki megoldások napkollektoros használati meleg víz termeléshez. Sajti Miklós Ügyvezető +36 20 2086 936 info@soltec.hu www.soltec.

Legújabb műszaki megoldások napkollektoros használati meleg víz termeléshez. Sajti Miklós Ügyvezető +36 20 2086 936 info@soltec.hu www.soltec. Legújabb műszaki megoldások napkollektoros használati meleg víz termeléshez Sajti Miklós Ügyvezető +36 20 2086 936 info@soltec.hu www.soltec.hu Főbb pontok Az 811..813/2013 EU direktíva hatásai az épületgépészeti

Részletesebben

HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER

HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER FEJLETT INVERTERES TECHNOLÓGIA. Aerogor ECO Inverter Az új DC Inverter szabályzású Gorenje hőszivattyúk magas hatásfokkal, környezetbarát módon és költséghatékonyan biztosítják

Részletesebben

TANÚSÍTÁS - MEGFELELŐSÉG IGAZOLÁS AZ ÉPÜLETGÉPÉSZETBEN

TANÚSÍTÁS - MEGFELELŐSÉG IGAZOLÁS AZ ÉPÜLETGÉPÉSZETBEN TANÚSÍTÁS - MEGFELELŐSÉG IGAZOLÁS AZ ÉPÜLETGÉPÉSZETBEN A MEGFELELŐSÉG IGAZOLÁS MÓDSZEREI: a/ termék típusvizsgálata a gyártó, vagy egy kijelölt szervezet által, b/ gyártónál vett minták vizsgálata- gyártó,

Részletesebben

Kád / zuhany kombinációk Műszaki leírása

Kád / zuhany kombinációk Műszaki leírása Kád / zuhany kombinációk Műszaki leírása Frank PONT Szabó BT. 9484 Sopron-Pereszteg Petőfi S. u. 3. Telefon: 00-36 99/ 532-100 Fax: 00-36 99/ 532-101 e-mail: info@frankpontszabo.hu Tartalom Kád/zuhany-kombinációk

Részletesebben

KATALÓGUS

KATALÓGUS KATALÓGUS 2017 www.stanleytools.eu TARTALOM 01 MERÜLŐSZIVATTYÚK 05 SXUP400PCE TISZTA VÍZHEZ SXUP750PTE TISZTA ÉS SZENNYEZETT VÍZHEZ 06 SXUP750XCE TISZTA VÍZHEZ SXUP1100XDE SZENNYEZETT VÍZHEZ 07 SXUP1000XWE

Részletesebben

Perforált ipari befúvó

Perforált ipari befúvó ek Ød Leírás A kör alakú, elárasztásos befúvó, amely ipari igények kielégítésére alkalmas. A szabályozóval rendelkezik, ami lehetővé teszi a befúvás irányának vízszintes és a függőleges közötti változtatását

Részletesebben

Szűrő-nyomásszabályzó szelep, Sorozat AS1-FRE G 1/4 Levegő megtáplálás: jobbos Szűrőfinomság: 5 µm

Szűrő-nyomásszabályzó szelep, Sorozat AS1-FRE G 1/4 Levegő megtáplálás: jobbos Szűrőfinomság: 5 µm 003725 Alkotórészek Beszerelési helyzet Üzemi nyomás min/max Közeg Közeghőmérséklet min./max. Környezeti hőmérséklet min./max. Szabályozótípus Szabályozó funkció Szabályozási tartomány min/max Tápcsatorna

Részletesebben

Magasnyomású mosók - elektromos áram nélkül. Az elektromos áramtól és a vezetékes víztől teljesen független, melegvizes magasnyomású mosó

Magasnyomású mosók - elektromos áram nélkül. Az elektromos áramtól és a vezetékes víztől teljesen független, melegvizes magasnyomású mosó PE / DE A PE/DE sorozat széles kínálatát nyújtja a dízel- vagy benzinmotor meghajtású melegvizes magasnyomású mosóknak, melyeket az ipar és takarítócégek számára fejlesztettek ki. A PE/DE sorozat mozgatható

Részletesebben

HRE 3, HRE 4 típusú keverőcsapok

HRE 3, HRE 4 típusú keverőcsapok Leírás A HRE keverőcsapok az AMB 162 és AMB 182 elektromos szelepmozgatókkal összeépítve használhatók. Tulajdonságok: Belső menetes öntöttvas szeleptest Osztályában a legkisebb átszivárgás Egyedi állásjelző

Részletesebben

VICTRIX Fali kondenzációs kazánok

VICTRIX Fali kondenzációs kazánok VICTRIX Fali kondenzációs kazánok VICTRIX KÖRNYEZETBARÁT KONDENZÁCIÓS KAZÁNOK KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG KOMPAKT MÉRETEK FORMATERVEZETT CSÚCS ÚJ VICTRIX MODELLEK A felhasználói igények folyamatos követésének eredményeképp

Részletesebben

Motor-Life Motor-Life

Motor-Life Motor-Life A fémnemesítő Mi a Motor-Life? A Motor-Life egy speciális kenőanyag. Másképpen működik mint a hagyományos kenőanyagok. Nem képez plusz rétegeket a fémen. Egy diffúzió során bekerül a fém felső rétegeibe.

Részletesebben

TÖMÍTÉSSZERELŐ- SZERSZÁMOK

TÖMÍTÉSSZERELŐ- SZERSZÁMOK TÖMÍTÉSSZERELŐ- SZERSZÁMOK SZERSZÁMOK TÖMÍTÉS ELTÁVOLÍTÁSÁHOZ MENETES TÖMÍTÉS- SZERELŐ-SZERSZÁM A menetes tömítésszerelő szerszám forgótengely tömítések, horonygyűrűk és zárófedelek ki és beszereléséhez

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

IMMERPAN. Acél lapradiátorok

IMMERPAN. Acél lapradiátorok IMMERPAN Acél lapradiátorok IMMERPAN, AZ ÚJ TERMÉKVONAL AZ IMMERGAS KÍNÁLATÁBAN Az Immergas a felhasználói igények széleskörű kiszolgálása érdekében acél lapradiátorokkal bővíti termékskáláját, melyeket

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben