SZERVIZ MEGOLDÁSOK Az Ön nyugalma a mi küldetésünk

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SZERVIZ MEGOLDÁSOK Az Ön nyugalma a mi küldetésünk"

Átírás

1 SEGÍTJÜK AZ ÖNÖK ÜZLETÉT SZERVIZ MEGOLDÁSOK Az Ön nyugalma a mi küldetésünk Közel Önhöz A Toyota Material Handling Europe vállalat törekszik rá, hogy minden ügyfeléhez közel legyen. Bár a világ vezetó anyagmozgatási szolgáltatásokat nyújtó vállalatának része vagyunk, nagy hangsúlyt fektetünk a helyi jelenlétre, így több, mint 30 helyen találhat meg minket Európa szerte. Nem számít, hogy az Ön vállalata hol található, mi sosem vagyunk messze. Szakembereink készen állnak, hogy az eddig felhalmozott tudásunkkal és eszközeinkkel az Ön rendelkezésére álljunk, bármikor is legyen ránk szükség. A Toyota Material Handling Europe vállalat segítségével kiváló minó ségú termékeket és szolgáltatásokat használhat, bárhol is legyen. Válasszon partnerként minket anyag-mozgatási feladataihoz, és bizonyosodjon meg róla, hogy együtt eró sebbek vagyunk. Ausztria Belgium Bulgária Fehéroroszország Horvátország Csehország Ciprus Dánia Egyesült Királyság Észtország Finnország Franciaország Görögország Hollandia Írország Izland Lengyelország Lettország Litvánia Luxemburg Magyarország Németország Norvégia Olaszország Oroszország Portugália Románia Spanyolország Svájc Svédország Szlovákia Szlovénia Törökország Ukrajna Nem tekinthetó hivatalos ajánlattételnek Bizonyos részletek külön bejelentés nélkül megváltozhatnak. A részletekért kérjük, keresse fel hivatalos TMH partnerét 2009 szeptember Thélème agency Fényképek: Philippe Dureuil. TOYOTA MATERIAL HANDLING EUROPE, MANAGING THE TOYOTA AND BT MATERIALS HANDLING BRANDS IN EUROPE

2 Küldetésünk-több, mint puszta szavak Küldetésünket a szerviz szolgáltatások terén a folyamatos fejlesztés illetve a Kaizen elvek határozzák meg - a Toyota két üzleti pillérei. Hozzáállásunkat szerviz infrastruktúránk - Mobil Szerviz Platformunk folyamatos fejlesztése is igazolja. Kombináljuk a technológia eló nyeit a humán értékekkel, és globális tapasztalatunkat használjuk fel szerviz tevékenységünk során. Tények, melyek minket igazolnak Küldetésünkró l beszélni egy dolog, de támasszák alá az alábbi tények állításunkat. Európai hálózatunk 30 országban, 350 szerviz központból áll. Több mint 3,300 teljesen felszerelt szervizautóból álló flottát tartunk fenn Európai csapatunk több mint 4,500 képzett technikusból áll Szervizautóink tartalék alkatrészekkel vannak felszerelve Mobil szerviz technikusaink a helyszínen, az interneten tudnak alkatrészeket rendelni, melyek éjjel megérkeznek Minden technikus hozzáfér több mint 550,000 javított targonca szerviz leírásához Több mint 210,000 targoncát javítunk szerviz, vagy bérleti szerzó dések keretében Minden évben több mint 3.5 millió szervizt végzünk el 24 órán belül bármely targoncatípusunk bármely pótalkatrészét ki tudjuk szállítani Európában bárhová A bejelentett meghibásodások 95%-át elsó re sikeresen megoldották technikusaink * * Átlagos érték a teljes európai hálózatra Az emberek, akik küldetésünk mögött állnak OTermészetesen, amellett, hogy tényekre és adatokra hivatkozunk, valójában a legfontosabb az, hogy a kiérkezó szereló meg tudja-e oldani a problémát, és legfontosabb, hogy mennyi idó alatt. Tudjuk, hogy túlzott leegyszerú sítés, de sosem tévesztünk szem eló l egy fontos tényezó t alkalmazottaink döntó fontosságát az elsó osztályú szolgáltatás nyújtása terén. Ezért Mobil Szerviz Platformunk legfontosabb eleme maga az ember. Európa szerte több, mint 4,500 képzett szerviz technikust alkalmazunk, akik nap mint nap eljuttatják szerviz küldetésünket ügyfeleinkhez. És hogy feladatukat el tudják látni, a legjobb képzést, a legjobb felszereléseket és a legjobb technológiai hátteret nyújtjuk részükre.

3 MOBIL SZERVIZ PLATFORM Könnyú kezelhetó sé Engineering Administration SYstem (EASY) rendszerünket arra fejlesztettük ki, hogy segítségével a lehetó legegyszerú bb legyen a szerviz folyamatok kezelése. A rendszer támogatja technikusainkat, segítségével lekérdezhetó több, mint 500,000 targonca javítási története, valamint a kapcsolódó szerviz és alkatrész információk. Lehetó vé teszi számunkra, hogy gyorsabban és hatékonyabban tudjunk reagálni a bejelentett meghibásodásokra, és megkönnyíti együttmú ködésünket ügyfeleinkkel. Egyetlen hívás bármely szerviz központunkban egy jól szervezett folyamatot indít el: 3 SELSÓ LÉPÉS 3 Jelentkezését rögzítjük, és lehívjuk az érintett targonca adatait szerviz adatbázisunkból. Így már eló zetesen elemezhetjük a hiba okát, mieló tt felvesszük a kapcsolatot az Önhöz legközelebbi szerviz technikussal, akit ellátunk az összes szükséges információval a gyors, hatékony javítás érdekében. 3 MÁSODIK LÉPÉS 3 A legmodernebb mobil kommunikációs eszközök és kézi számítógépek használatával minden technikus bárhol, azonnal hozzáférhet minden információhoz ügyfeleink targonca flottájáról, hibajelentésekró l, szerviz jelentésekró l és az alkatrészekró l. Ezekkel az információkkal felszerelve technikusaink azonnal a hiba kiküszöbölésére tudnak fókuszálni, hogy a gépek a lehetó leggyorsabban ismét munkába állhassanak. 3 HARMADIK LÉPÉS 3 Minden szervizautónk fel van szerelve a legfontosabb tartalék alkatrészekkel, így a legtöbb hiba azonnal kijavítható. Ha mégis szükség van egyéb alkatrészekre is, technikusaink azonnal rendelnek beló le az interneten. Az alkatrészek éjszakai futárszolgálattal megérkeznek, így az állásidó k minimálisra csökkenthetó k. 3 NEGYEDIK LÉPÉS 3 Ha a javítás befejezó dött, Önnek csak ellenó riznie kell, és digitális aláírással kell nyugtáznia az elvégzett munkákat a technikus kézi számítógépén. A munkálatok részletei automatikusan frissítésre kerülnek a targonca elektronikus szervizkönyvében, melyekró l faxon, ben vagy postai úton másolatot küldünk.

4 SZERVIZSZERZÓ DÉSEK Csak válassza ki a szervizszerzó dést, a többit hagyja ránk! PA probléma megeló zése mindig egyszerú bb, mint utólagos kijavítása. Ez az egyszerú filozófia áll szerviz szerzó déseink mögött, melyeket a kockázatok csökkentésére, és a problémamentes anyagmozgatásra hoztunk létre. Így Ön fó tevékenységére koncentrálhat, és nem kell a meghibásodások, javítások, alkatrész-rendelés, vagy szerviz személyzet fenntartása miatt aggódnia. A szerviz szerzó dések több fajtája segít kielégíteni ügyfeleink igényeit, maximális rendelkezésre állást, valamint hosszú élettartamot biztosítanak a targoncáknak. Az átlátható szerzó dési feltételek, meghatározott havi díjak segítségével eló re tervezheti költségeit. A szervizszerzó dések három fajtája választható: Biztonsági vizsgálatok Célja a targoncák üzemi biztonságának megó rzése, és a biztonságos munkakörülmények biztosítása. Ez a szerzó dés biztosítja, hogy a targonca mindig megfeleljen a kormányzatok és szabályzó szervezetek által hozott biztonsági eló írásoknak. Megeló zó karbantartás Ezzel a szerzó déssel hatékonyan megeló zhetó a targoncák véletlenszerú meghibásodása, és a drága javítási költségek. A gépeket eló re meghatározott terv szerint tartjuk karban, és biztosítjuk a biztonsági eló írásoknak való megfeleló séget. Full Service Ez a szerzó dés magában foglalja az összes javítási és karbantartási feladatot, így biztosítható a folyamatos rendelkezésre állás és hatékonyság. Kiegészító opciók Minden ügyfelünk egyedi igényeket támaszt, így, bár szerviz szerzó déseink a legtöbb igényt kielégítik, kiegészító opciókat is nyújtunk. A szerzó dések segítségükkel testre szabhatók, még nagyobb hatékonyságot érve el ezáltal. Példák: 24/7 szerviz Amennyiben az Ön gépei folyamatosan dolgoznak, vállaljuk, hogy a szükséges javításokat éjszaka, vagy hétvégenként végezzük el. Helyszíni szerviz technikus Nagyobb flották mellé helyszíni technikust tudunk kihelyezni, aki az Ön csapatának tagjaként gondoskodik a gépek folyamatos rendelkezésre állásáról. Teljes flotta karbantartás Karban tartjuk a teljes targonca flottát, nem számít, milyen típusúak és milyen idó sek. Biztonsági vizsgálatok Megeló zó karbantartás Full Service A szerzó dések pontos tartalma országonként és ügyfelenként változhat. A részletes információkért kérjük keresse fel az Önhöz legközelebbi szerviz központunkat! Toyota I_Site és a szerviz szerzó dések a hatásos kombináció A Toyota I_Site egy különleges lehetó ség a hatékony flottakezelésre. Szerviz adatbázisunk segítségével elemezhetó k a targoncák üzemi adatai. Ezeket az adatokat össze lehet hasonlítani azokkal az adatokkal, melyeket az Ön targoncája küld a legmodernebb vezeték nélküli adatátvitel segítségével. Az információk elemzése után praktikus változtatások fogalmazhatók meg, melyekkel csökkenthetó k a flotta költségei, növelhetó a hatékonyság, és a biztonság. A Toyota I_Site és a szerviz szerzó dések eló nyei hatásos és egyedülálló támogatást jelentenek a flottakezelés terén.

5 EREDETI TOYOTA ÉS BT ALKATRÉSZEK Megfeleló alkatrészt a megfeleló helyre, a megfeleló idó ben Targoncáinkat eredeti Toyota és BT alkatrészekbó l építjük fel, így ha Ön meg szeretné ó rizni a gépek eredeti minó ségét, és megbízhatóságát, érdemes szintén eredeti alkatrészeket felhasználni a javítás során. Biztos lehet benne, hogy az eredeti alkatrészek is megfelelnek a szigorú elvárásoknak, csakúgy, mint a targonca többi alkatrésze, így biztosítható a megfeleló mú ködés, és a befektetett érték megó rzése. Az eredeti alkatrészek biztosítják a tökéletes mú ködést, a leggyorsabb és legmegbízhatóbb javítást, valamint csökkentik az állásidó t, és biztosítják a targonca biztonságos mú ködését. Ezért mi csak eredeti Toyota és BT alkatrészeket használunk fel a szerviz szerzó désekben vállalt javítások során. De ez csak a történet egyik része sok energiát fektettünk be alkatrész ellátó és logisztikai rendszerünkbe is. Gyorsan megtaláljuk a szükséges alkatrészt, és 24 órán belül Európában bárhová el tudjuk juttatni bármely típusunk bármely alkatrészét. Így biztosítjuk Önnek a megfeleló alkatrészt a megfeleló helyen a megfeleló idó ben. További küldetésünk Targoncáink létrehozása során arra törekedtünk, hogy gépeink hosszú éveken át hibátlanul mú ködjenek. A hibátlan üzemelés fenntartásához garantáljuk, hogy eredeti Toyota és BT alkatrészeket biztosítunk bármely targoncatípusunkhoz az utolsó darab legyártásától számított legalább tíz évig. KEZELÓ I OKTATÁS Az emberi tényezó kulcsfontosságú A mai logisztika gyorsan változó világában a vállalatok újabb és újabb megoldásokat keresnek az anyagmozgatás terén. Tudjuk, hogy targoncáink megfelelnek e követelményeknek, de az emberi tényezó is kulcsfontosságú marad. A képzett és motivált gépkezeló k nem csak a termelékenységet növelik, hanem csökkentik a balesetek kockázatát, megeló zve az anyagi károk, - és ami a legrosszabb - a személyi sérülések bekövetkeztét. Ezért hoztuk létre gépkezeló i tanfolyamainkat, melyeken teljes termékpalettánk kezelését oktathatjuk. Képzett oktatóink segítenek a napi ellenó rzési és karbantartási feladatok, valamint a biztonságos gépkezelés elsajátításában. Az alábbiakat nyújtjuk: Bármely regionális oktatóközpontunkban nyújtott gyakorlati oktatás, mely termékpalettánk teljes kezelését lefedi. Helyszíni, egyénre szabott oktatásban részesítjük az Ön gépkezeló it, az Ön gépein. Speciális oktatás, melynek teljesítésével az Ön gépkezeló i megfeleló gyakorlatot szerezhetnek a gépek kezeléséhez.

6 SZERVIZ MEGOLDÁSOK Szerviz megoldások felmérése Közölje velünk észrevételeit on-line úton! Keressen fel minket a címen! Az Ön nyugalma a mi küldetésünk Mint az anyagmozgatás terén világelsó vállalattól elvárható, egyik küldetésünk, hogy teljes élettartama alatt gondoskodjunk ügyfeleink targoncáiról. E cél elérése végett számos minó ségi szerviz megoldást nyújtunk, melyek minden igényt kielégítenek. Legyen szó rutinfeladatról, vagy eredeti Toyota és BT alkatrészek szállításáról; a gépkezeló k oktatásának biztosításáról, vagy szerviz szerzó désekró l; Ön biztos lehet benne, hogy kiváló szolgáltatást vesz igénybe, bármilyen szerviz megoldást is választ.

Az együttnevelés gyakorlata az alsó középfokú oktatásban

Az együttnevelés gyakorlata az alsó középfokú oktatásban Az együttnevelés gyakorlata az alsó középfokú oktatásban Összefoglaló jelentés 2005 Európai Ügynökség a Sajátos Nevelési Igény Tanulók Oktatásának Fejlesztéséért Ezt a jelentést az Európai Ügynökség a

Részletesebben

Az Európai Bizottság Foglalkoztatásért, Ipari Kapcsolatokért és Szociális Ügyekért felelõs Fõigazgatóságának támogatásával

Az Európai Bizottság Foglalkoztatásért, Ipari Kapcsolatokért és Szociális Ügyekért felelõs Fõigazgatóságának támogatásával Az Európai Bizottság Foglalkoztatásért, Ipari Kapcsolatokért és Szociális Ügyekért felelõs Fõigazgatóságának támogatásával Köszönetnyilvánítás Ez a kézikönyv a CoESS (Biztonsági Szolgáltatók Európai Szövetsége)

Részletesebben

Iratkezelés. Nem csak tárolás, Iratkezelés. Helytakarékosság Hatékonyságjavítás Információvédelem Dokumentumdigitalizálás

Iratkezelés. Nem csak tárolás, Iratkezelés. Helytakarékosság Hatékonyságjavítás Információvédelem Dokumentumdigitalizálás Iratkezelés Nem csak tárolás, Iratkezelés 444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 Helytakarékosság Hatékonyságjavítás Információvédelem Dokumentumdigitalizálás

Részletesebben

AZ EURÓPAI POSTAI PIACOK

AZ EURÓPAI POSTAI PIACOK Kiss Károly Miklós Piacnyitás a postai piacokon * A tanulmány a postai piacok új fejleményeit foglalja össze. Mivel az utóbbi évek legfontosabb eseménye a teljes piacnyitás volt, így a vizsgálódás középpontjában

Részletesebben

Az első EURES-állásod

Az első EURES-állásod Az első EURES-állásod 2014-2015 Útmutató munkakeresőknek és munkáltatóknak eures.europa.eu ec.europa.eu/social/yourfirsteuresjob Szociális Európa Az első EURES-állásod Megkönnyítjük a szabad mozgást és

Részletesebben

ÚTMUTATÓ ÚJSÁGÍRÓKNAK A KÖZÉRDEKÛ ADATOKHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉSRÕL

ÚTMUTATÓ ÚJSÁGÍRÓKNAK A KÖZÉRDEKÛ ADATOKHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉSRÕL ÚTMUTATÓ ÚJSÁGÍRÓKNAK A KÖZÉRDEKÛ ADATOKHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉSRÕL A Legal Leaks eszköztárat az Access Info Europe és a Network for Reporting on Eastern Europe n-ost készítette. Az eszköztárat Helen Darbishire,

Részletesebben

Hogyan készítse fel vállalatát a SEPA-ra? Tájékoztató a VÁLLALATI SZFÉRA számára

Hogyan készítse fel vállalatát a SEPA-ra? Tájékoztató a VÁLLALATI SZFÉRA számára 2.0. változat, 2009. szeptember Hogyan készítse fel vállalatát a SEPA-ra? Tájékoztató a VÁLLALATI SZFÉRA számára Minden, amit a SEPA-ról tudni kell EPC KIADVÁNYOK Brossúrák* Making SEPA a Reality The Definitive

Részletesebben

KORAI FEJLESZTÉS SZAKPOLITIKAI AJÁNLÁSOK

KORAI FEJLESZTÉS SZAKPOLITIKAI AJÁNLÁSOK KORAI FEJLESZTÉS SZAKPOLITIKAI AJÁNLÁSOK Bevezetés A jelen anyag célja, hogy áttekintést adjon az Európai Ügynökség a Sajátos Nevelési Igényű Tanulók Oktatásának Fejlesztéséért (továbbiakban: Ügynökség)

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Vállalkozók Európában 3

Tartalomjegyzék. Vállalkozók Európában 3 Vállalkozók Európában 3 Tartalomjegyzék AJÁNLÁS...5 I. ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI HELYZETKÉP MAGYARORSZÁGON ÉS AZ EURÓPAI UNIÓBAN...6 II. AZ IKT ESZKÖZHASZNÁLAT ÉS AZ ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM ÖSSZEFÜGGÉSEI

Részletesebben

Több munkahelyet Európában! (Wim Kok-jelentés)

Több munkahelyet Európában! (Wim Kok-jelentés) Több munkahelyet Európában! (Wim Kok-jelentés) Wim Kok vezette Foglalkoztatási Speciális Munkacsoport jelentése: Munkahelyek, munkahelyek, munkahelyek Több munkahelyet teremteni Európában! (Jobs, jobs,

Részletesebben

Minőségiránytási kézikönyv

Minőségiránytási kézikönyv Sarkad Város Önkormányzata Bartók Béla Művelődési Központ és Könyvtár Sarkad Vár u. 2/b Tel.: 66/375-300 Fax:66/375-380 Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00494-2009 Minőségiránytási kézikönyv Jóváhagyta:

Részletesebben

E-modul és autodidakta anyag 1. BEVEZETÉS. Mi a szakmai bemutató?

E-modul és autodidakta anyag 1. BEVEZETÉS. Mi a szakmai bemutató? E-modul és autodidakta anyag 1. BEVEZETÉS Mi a szakmai bemutató? Amikor a tanuló oktatásban vesz részt, folyamatosan sajátítja el a szakmai képzést. Amikor az iskolában van a tanárok rendszeresen tesztelik.

Részletesebben

A 29. CIKK ALAPJÁN LÉTREHOZOTT ADATVÉDELMI MUNKACSOPORT. 4/2007 vélemény a személyes adat fogalmáról

A 29. CIKK ALAPJÁN LÉTREHOZOTT ADATVÉDELMI MUNKACSOPORT. 4/2007 vélemény a személyes adat fogalmáról A 29. CIKK ALAPJÁN LÉTREHOZOTT ADATVÉDELMI MUNKACSOPORT 01248/07/HU WP 136 4/2007 vélemény a személyes adat fogalmáról Az elfogadás időpontja: június 20. Ez a munkacsoport a 95/46/EK irányelv 29. cikke

Részletesebben

Az Európai Parlament

Az Európai Parlament Az Európai Parlament 2 Tartalomjegyzék Üdvözöljük az Európai Parlamentben! 3 Az Európai Parlament Önért dolgozik 5 Jó kezekben az európai költségvetés 11 A szabadságjogok és a demokrácia őre 17 Az Európai

Részletesebben

Az üzleti vállalkozás működése III. A logisztikai rendszer

Az üzleti vállalkozás működése III. A logisztikai rendszer Magdáné Német Ildikó Az üzleti vállalkozás működése III. A logisztikai rendszer A követelménymodul megnevezése: Gazdálkodási feladatok A követelménymodul száma: 1968-06 A tartalomelem azonosító száma és

Részletesebben

A tanulók motiválása az egész életen át tartó tanulásra

A tanulók motiválása az egész életen át tartó tanulásra «Mi az, ami mûködik az oktatási innovációban A tanulók motiválása az egész életen át tartó tanulásra OKTATÁS ÉS KÉSZSÉGEK OKTATÁSI KUTATÁSI ÉS INNOVÁCIÓS KÖZPONT Mi az, ami mûködik az oktatási innovációban

Részletesebben

Pályakövetési rendszer kialakítása és pályakövetési szabályzat

Pályakövetési rendszer kialakítása és pályakövetési szabályzat Pályakövetési rendszer kialakítása és pályakövetési szabályzat a Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás részére Készült a TÁMOP-2.2.3-07/2-2F A szak- és felnőttképzés struktúrájának átalakítása című konstrukció

Részletesebben

EPOSTL. Európai portfólió nyelvtanárjelölteknek. Reflexiós eszköz a nyelvpedagógus-képzés számára A B C D. Languages for social cohesion

EPOSTL. Európai portfólió nyelvtanárjelölteknek. Reflexiós eszköz a nyelvpedagógus-képzés számára A B C D. Languages for social cohesion Languages for social cohesion Language education in a multilingual and multicultural Europe Les langues pour la cohésion sociale L éducation aux langues dans une Europe multilingue et multiculturelle A

Részletesebben

Hogyan készítsünk környezeti jelentést? Skwarek Kristóf Éri Vilma Steve Brookes

Hogyan készítsünk környezeti jelentést? Skwarek Kristóf Éri Vilma Steve Brookes Skwarek Kristóf Éri Vilma Steve Brookes Budapest, 2002. június Készült a Tetra Alapítvány támogatásával. Tetra Alapítvány Budapest, 2002. június TARTALOM 1. BEVEZETŐ...1 1.1. A környezeti jelentésről...1

Részletesebben

INDULJ EL! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak

INDULJ EL! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak INDULJ EL! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak Indulj el! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak Köszöntő Mindenkinek van egy álma vagy legalábbis ötlete, elképzelése arra vonatkozóan,

Részletesebben

Kivel (is) fordíttassunk?

Kivel (is) fordíttassunk? Kivel (is) fordíttassunk? Lehet, hogy meglepő a címben feltett kérdés, hiszen általában mindenki tudja, hogy fordítani fordítók szoktak. Sok esetben azonban a fordítóiroda is tud fordítani, sőt bizonyos

Részletesebben

Szolgáltatási szint megállapodás (SLA) szerepe az osztott szolgáltatás központoknál (SSC)

Szolgáltatási szint megállapodás (SLA) szerepe az osztott szolgáltatás központoknál (SSC) Szolgáltatási szint megállapodás (SLA) szerepe az osztott szolgáltatás központoknál (SSC) MARCINIAK Róbert Miskolci Egyetem, Gazdaságtudományi Kar, Miskolc szvmarci@uni-miskolc.hu A kutatásomban arra kerestem

Részletesebben

kékvilág Az idő Hogyan működnek az órák és mi közük van az egyezményes koordinált világidőhöz? Fókuszban

kékvilág Az idő Hogyan működnek az órák és mi közük van az egyezményes koordinált világidőhöz? Fókuszban kékvilág 2013.4 Fókuszban Az idő Hogyan működnek az órák és mi közük van az egyezményes koordinált világidőhöz? Inspiráció Festo BionicOpter Újabb mérföldkő a bionika területén Iránytű Időnyerés Optimised

Részletesebben

Tanulmány 15 európai uniós tagország szakképzéseiben alkalmazott pályakövetés módszereiről, a pályakövetéses vizsgálatba bevont célcsoportokról, a

Tanulmány 15 európai uniós tagország szakképzéseiben alkalmazott pályakövetés módszereiről, a pályakövetéses vizsgálatba bevont célcsoportokról, a Tanulmány 15 európai uniós tagország szakképzéseiben alkalmazott pályakövetés módszereiről, a pályakövetéses vizsgálatba bevont célcsoportokról, a tevékenységet megalapozó jogi szabályozásról, a pályakövetést

Részletesebben

MÓDSZERTAN az információs rendszerek kontrolljainak ellenőrzéséhez

MÓDSZERTAN az információs rendszerek kontrolljainak ellenőrzéséhez MÓDSZERTAN az információs rendszerek kontrolljainak ellenőrzéséhez 2004. február Jelentéseink az Országgyűlés számítógépes hálózatán és az Interneten a www.asz.hu címen is olvashatók. Módszertan az informatikai

Részletesebben

EURONEWS A SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYŰ TANULÓK OKTATÁSÁRÓL 20. SZÁM

EURONEWS A SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYŰ TANULÓK OKTATÁSÁRÓL 20. SZÁM EURONEWS A SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYŰ TANULÓK OKTATÁSÁRÓL 20. SZÁM E SZÁM TARTALMÁBÓL ÜZENET AZ IGAZGATÓTÓL... 2 BÚCSÚ AZ ÜGYNÖKSÉG FŐÉPÍTÉSZÉTŐL... 3 ÚJ ELNÖKE VAN AZ ÜGYNÖKSÉGNEK... 3 AZ EURÓPAI ÜGYNÖKSÉG

Részletesebben

magyar egészségügy Zöld könyv

magyar egészségügy Zöld könyv magyar egészségügy Zöld könyv Tartalomjegyzék Mi a zöld könyv? 4 6+! 4 I. Általános rész 6 Mi valósult meg eddig az egészségügyi reformból 6 Miért? 6 Dilemmák világszerte II. Részletes rész 1 3 1) Valódi

Részletesebben

Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A Telefon: +36-92-509-900

Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A Telefon: +36-92-509-900 Gazdálkodási Kar Zalaegerszeg 8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk u. 18/A Telefon: +36-92-509-900 FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK (felhasználási engedély) Ez a dokumentum a Budapesti Gazdasági Főiskola Gazdálkodási

Részletesebben