02 ALD hírlevél július. Bevezetés. Ügyfél elégedettségi felmérés Bevezetés 1. Ügyfél 1 elégedettségi felmérés. Kedves Ügyfeleink,

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "02 ALD hírlevél. 2012 július. Bevezetés. Ügyfél elégedettségi felmérés 2012. Bevezetés 1. Ügyfél 1 elégedettségi felmérés. Kedves Ügyfeleink,"

Átírás

1 Bevezetés 1 Ügyfél 1 elégedettségi felmérés ALD Offsetting 2 Program Flotta Akadémia 3 Nyári tippek 3 ALD tipp 4 Assistance 4 kiterjesztés Útdíj - dugódíj 4 Interjú 5 Anita Nissan cégautók 6 Bevezetés Kedves Ügyfeleink, 2012 év elején a zsugorodó piac ellenére az ALD flotta mérete meghaladta a járművet. Ugyanakkor fel kellett ismernünk, hogy az eddig átmenetinek tartott pénzügyi illetve gazdasági válságnak nem lesz vége, visszatérés a régi megszokott világunkhoz nem lesz lehetséges. Immár egy visszavonhatatlanul megváltozott működési környezetben kell megtalálnunk az ügyfél és tulajdonosaink elégedettségéhez vezető utat. Azonban bizonyos dolgok nem változnak. Az ALD Automotive gárdája hisz abban, hogy a minőség mindig fontos lesz, ezért folyamatosan fejlesztjük működésünk színvonalát. A közelmúltban vezettünk be egy teljesen új CRM rendszert, mely támogatja az ügyfél kérések és problémák gyors megoldását. A következő hónapokban indítjuk on-line szolgáltatásaink következő modulját, az ALD Carselector-t, mely megkönnyíti és meggyorsítja a kívánt autó kiválasztását. És még valami, ami nem változik: Az ALD számára a társadalmi felelősségvállalás nem csak egy szép szlogen, mi tényleg szeretnénk tenni kis közösségünkért. Ezért indítottuk el tavaly év végén a WWF Magyarországgal közösen Klímaerdő-telepítési Programunkat, és örömmel tájékoztatom Önöket, hogy az első hektár erdő telepítése megtörtént. Ezzel kapcsolatban további információkat olvashatnak a Hírlevélben. Üdvözlettel, Szántó Viktor Ügyvezető igazgató Ügyfél elégedettségi felmérés 2012 Az idei évben immáron 4. alkalommal kérdeztük meg véleményüket szolgáltatásunk minőségével, ügyfélkiszolgálásunk gyorsaságával, hatékonyságával, valamint kollégáink hozzáállásával kapcsolatban. Köszönjük, hogy időt szakítottak a kérdőív kitöltésére. Válaszaik egytől egyig fontosak számunkra, hiszen ezek egyértelmű visszajelzések, és projektjeink, fejlesztéseink irányához, valamint szolgáltatásunk tökéletesítéséhez is megfelelő muníciót adnak. Az elégedettségi felmérés eredményéről következő kiadványunkban olvashatnak részletesebben. Az idei évben egy újabb elemmel bővül szolgáltatásaink monitorozása. A következő negyedévben on-the-spot satisfaction survey-t is végzünk, azaz egy-egy szolgáltatás igénybevételét követően interneten értékelhetik majd az adott szolgáltatás minőségét és megtehetik észrevételeiket. Úgy gondoljuk, hogy az ALD Minőség Program keretein belül ez egy újabb remek lehetőség a folyamatos visszacsatolásra. Az Önök véleménye a szolgáltatásunk záloga.

2 WWF IS WORKING ALD Offsetting Program Folytatódik a Klímaerdő-telepítési Program WITH ALD AUTOMOTIVE IN HUNGARY TO DECREASE CARBON FOOTPRINTS AND MANAGE OFFSETTING PROGRAM FOR THE CLEANER FUTURE 2. Elültettük az első hektár erdőt a Duna-Dráva Nemzeti Parkban a WWF Magyarországgal együttműködve, a tavaly decemberben útjára indított Klímaerdő-telepítési Program részeként. A kezdeményezés lényege, hogy olyan keményfa-ligeterdőt telepítünk, amely nagy szén-felvevő és megtartó képességének köszönhetően képes megkötni az autók által kibocsátott szén-dioxidot. Bízunk benne, hogy a jövőben még több résztvevővel bővül a környezetet aktívan védelmezők köre. A Magyarországon eddig egyedülálló kezdeményezést, amellyel az ALD által kezelt céges flották környezetre mért káros hatásait erdőtelepítéssel kívánjuk teljes mértékben ellensúlyozni a WWF Magyarországgal együttműködve dolgoztuk ki. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy Önökkel minél szélesebb körben megismertessük a vállalat környezetbarát értékeit és tevékenységét. Első lépésként a legfontosabbnak azt tartottuk, hogy megtaláljuk azokat a partnereinket olyan vállalatok közül, amelyek saját autóparkot üzemeltetnek, akik a szervezetünkkel közös értékeket vallanak, és aktívan részt kívánnak venni a Klímaerdő-telepítési Programban. Ennek megfelelően arra próbáltuk ösztönözni az érdeklődőket, hogy minimális anyagi ráfordítással jelentős lépéseket tegyenek a környezetünk megóvása, védelme érdekében fogalmaz a kampány kapcsán Szántó Viktor, az ALD Automotive ügyvezető igazgatója. A kampány folytatásaként és egyben következő lépéseként idén júniusban a Duna- Dráva Nemzeti Parkban elültették az első hektár erdőt, amely amellett, hogy nagy szénfelvevő és megtartó képességgel rendelkező fákból válogattak össze, megfelel a tájegység növénytakarójának is és várhatóan 420 tonna szén-dioxidot lesz képes majd tárolni. A Nemzeti Park területén egyebek mellett magyar kőrist, kocsányos tölgyet, csert, hegyi juhart, gyertyánt, nyírt és madárcseresznyét ültettek el. Az első hektár erdő telepítését az ALD Automotive saját költségvetéséből finanszírozta. Az ember által okozott szén-dioxid emisszió eléri a 20 milliárd köbmétert. Jelenleg az autók számlájára írható az EU szén-dioxid-kibocsátásának 12%-a (a szén-dioxid a legfőbb üvegházhatást okozó gáz), épp ezért, mint Európa egyik legnagyobb szolgáltatója, az ALD Automotive kötelességének érzi az általa kezelt gépjárművek után kibocsátott CO 2 teljes megkötését nemcsak a jelen program ideje alatt, hanem hosszú távú céljai között is megvalósítani.

3 Az Önök számára a Klímaerdő-telepítési Program most indul, Ügyfeleink továbbra is folyamatosan érdeklődhetnek és tájékoztatást kaphatnak a csatlakozás lehetőségéről az ALD Automotive Ügyfélszolgálatán, a es telefonszámon vagy az ugyfelszolgalat@aldautomotive.com címen. Költségekről néhány szóban: Példa: Opel Zafira 1.6 Enjoy: futamidő: 46 hónap tervezett futás: km fogyasztás: 7 l / 100 km emisszió: 169 g CO 2 /km havi átlagos futás: 2600 km Flotta Akadémia havi fogyasztás: 180 l havi emisszió: 0,44 t CO 2 havi üzemanyagköltség: kb Ft CO 2 megkötés havi költsége: kb Ft szükséges terület: 123 m június 13-án nagy sikerrel rendeztük meg immár második alkalommal az ALD Flotta Akadémia elnevezésű rendezvényünket. Ügyfeleink a költségcsökkentés jegyében hallgathattak előadásokat a következő témákban: új gépjármű beszerzés aktuális helyzete, megtakarítás az adók oldaláról, kármegelőzés és kárrendezés, márkafüggetlen javítói hálózat előnyei, futamidő végi gépjárműleadás költségkímélő megoldásai, környezettudatos és vezetéstechnikai tréning, 3. Köszönjük a résztvevőknek, hogy megtiszteltek minket jelenlétükkel és bízunk benne, hogy hasznos információkkal gazdagodtak az eseményen. Nyári tippek A vakációra indulók totószelvénye, avagy 13+1 pontja: 1. Rendelkezik-e a látogatandó ország területére érvényes assistance biztosítással? 2. Kapott-e autóvezetői meghatalmazást/ország elhagyási engedélyt? 3. Nemzetközi zöldkártyája az autóban van? 4. Érvényes a műszaki vizsga? 5. Az autó külső sérülésektől (különösen szélvédő repedés) mentes? 6. A vakáció ideje alatt nem lépi túl a kötelező szerviz intervallumot? 7. A folyadékszintek megfelelőek? (az olajszintet vízszintes úton, lehetőleg reggel, még hűvös időben, indulás előtt ellenőrizze) 8. Nem észlelt rendellenességet az utóbbi időben az autón? Nem világít a board computeren egyetlen jelzés sem? Az autó nem húz egyik oldalra sem? A klimatizálás megfelelően működik? 9. Az egészségügyi doboza érvényes és teljes? 10. Elakadásjelző háromszöggel, láthatósági mellénnyel rendelkezik? 11. Kerékkulcs, emelő, kerékőr (amennyiben van), vonószem a csomagtartóban? 12. Ellenőrizte a gumiabroncsok (beleértve a pótkerék) nyomását és amennyiben szükséges korrigálta változó terhelésnek megfelelően? (Az abroncsokat minden esetben hideg állapotban kell ellenőrizni, vagyis az ellenőrzést olyan gumiabroncson hajtsa végre, amelyet legalább 2 órája nem használt vagy ha igen, akkor is kevesebb mint 3 km-es útszakaszon, alacsony sebességen közlekedett vele.) 13. Amennyiben van pótkerék, annak az állapotát, guminyomását is ellenőrizni kell. Ha nincs pótkerék, akkor a defektjavító készlet megléte (ha korábban már használta, akkor a feltöltőanyag pótlása) szükséges. +1. Hagyja a pótkulcsot olyan ismerősnél, akinél könnyen elérhető.

4 ALD tipp 4. LD luefleet CO saving lans adside ssistance loyalty program ALD net fuel management reporting Ellenőriztesse autóját az ALD országos lefedettségű márkafüggetlen szakszerviz hálózatánál a nagy vakáció előtt! Az ALD által jóváhagyott műszaki ellenőrző lista alapján végzett átvizsgálás biztosítja, hogy nyugodt szívvel vágjon neki családjával az év programjának! Az átvizsgálás safety ugyan nem vehicle képezi a havi átalánydíj részét, de igyekszünk az Önök programs availability számára legkedvezőbb áron szolgáltatni, mindössze: 3.000,-Ft+ÁFA áron. full maintenance A naprakész szervizlistát kérje ügyfélszolgálatunktól vagy a Driver Desktől. tires VIP Assistance kiterjesztés winter tires ALD matrix insurance contact satisfaction services Lehetőséget biztosítunk nyári autós utazásaihoz is európai assistance szolgáltatásunk igénybe vételére. Amennyiben surveys belföldi Standard vagy Optimum assistance szolgáltatással rendelkezik jelenleg az autó, az eseti kiterjesztés díja 1 hónapra: Standard csomag esetén: 2500 Ft+Áfa Optimum csomag esetén: 3000 Ft+Áfa Amennyiben egyáltalán nincs assistance szolgáltatás az autón, a kiterjesztés díja 1 hónapra (belföldi és európai egyaránt): Optimum csomagra adható: 5000 Ft+Áfa A kiterjesztést -en az ugyfelszolgalat@aldautomotive.com címen igényelhetik legalább 2 munkanappal az érvényesség kért kezdete előtt. A számlát rendszámra hivatkozással az Önök cégének küldjük a következő havi átterhelésekkel. Az eseti kiterjesztéseken és igényléseken túlmenően lehetőség van a szolgáltatás folyamatos igénybevételére is, erről bővebb információkat Ügyfélszolgálatunktól kaphatnak a szokásos elérhetőségeken. Útdíj - Dugódíj Radikálisan átalakítja az útdíjfizetési rendszert jövőre a kormány. Hallhatjuk nap mint nap a sajtóban. Az elektronikus útdíj, azaz a megtett úttal arányos elektronikus díjszedési rendszer bevezetésének ötletét több kormányzati ciklusban is felvetteték már, azonban megvalósítására eddig nem került sor. Mára azonban kiderült, hogy a tervekből egyre inkább valóság válik, sőt egyes hírek szerint gyorsított eljárásban gondolkodik a kormány a Széll Kálmán terv keretében Európai Uniós források felhasználásával. A díjszedési feladatokat az e-matricás rendszerhez hasonlóan az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. látja majd el. A díjfizetési kötelezettséget július 1-jével tervezik bevezetni a 3,5 tonna megengedett össztömeget meghaladó gépjárművekre. A díjat az elképzelések szerint a gyorsforgalmi és az országos közúthálózat főúti kerületi szakaszain vezetik majd be. Az elektronikus útdíj bevezetésével kapcsolatos részletes tervek, illetve információk egyelőre még nem láttak napvilágot, de a fuvarozók és a kormány közötti egyeztetések már elindultak. A dugódíj bevezetésének lehetősége is felmerült a kormány legutóbbi nyilatkozataiban, melynek fő célja belvárosi forgalom elterelése, illetve csillapítása. Ez a díj Európa néhány országában már működik, mint például Stockholm, vagy London ahol rendszámleolvasó kamerák segítségével ellenőrzik a belső kerületekbe behajtókat. Több hazai szakértő azonban szkeptikus ezen fizetési kötelezettség bevezetésével kapcsolatosan. Érveik között szerepel többek között az is, hogy ennek nincsenek meg Budapesten az infrastruktúrális feltételei, mint például a P+R parkolók vagy jól kiépített és működő közösségi közlekedési rendszer. Forrás: Napi Gazdaság, Index, Origo

5 Interjú 5. Soron következő interjúnkban Lukácsné Anitát mutatjuk be, aki partnerünk, az Abroncs Kereskedőház Kft. kihelyezett képviselőjeként látja el a szezonális gumicserékkel, illetve a gumiabroncsokkal kapcsolatos összes feladatot. ALD: Hogy érzed magad az ALD csapatában? Több mint egy éve kerültem az ALD-hez, és szerencsésnek mondhatom magam, hiszen zökkenőmentesen zajlott a beilleszkedés. Köszönhető persze ez annak, hogy minden itt dolgozó kolléga segítőkész volt és szívesen fogadott. ALD: Hogyan kerültél kapcsolatba a gumiabroncsok világával? Tanítónőként kezdtem a pályafutásomat, amit nagyon szerettem kezdetben, de egy idő után azt éreztem, hogy nagyobb kihívást jelentő feladatokra vágyom ben, épp az iskolai nyári szünet idején adódott egy lehetőségem, hogy kipróbálhassam magam az Abroncs Kereskedőháznál, mint Flotta koordinátor. Bevallom őszintén kezdetben csak annyit tudtam, hogy az autónak van négy kereke, azon pedig négy gumi. De ahogy telt az idő, egyre inkább megismertem az abroncsok világát, és megkedveltem ezt a fajta munkakört, és a vele járó változatosságot, olyannyira, hogy nyár végén úgy döntöttem, hogy szeptemberben már nem megyek vissza tanítani. ALD: Milyen napi feladatok tartoznak a munkakörödbe? Ezek közül melyek azok, amelyek a legközelebb állnak hozzád? Tulajdonképpen minden, amiben a gumi, és gumiabroncs szó szerepel. Komolyra fordítva a szót a fő feladataim közé tartozik a szezonális gumicserék koordinálása, hogy minden szezonban a lehető leggördülékenyebben menjenek le a cserék. Szintén a felelősségi körömbe tartozik a szezonon kívüli gumis feladatok, a gumiabroncsokkal kapcsolatos reklamációk kezelése, gumiabroncsok megrendelése, illetve a le- és kiszállítási folyamat nyomon követése, valamint a gumis beszállítókkal történő kapcsolattartás. Ami ezek közül a legközelebb áll hozzám az a szezonális gumicserék koordinálása, illetve a reklamációs ügyintézés. Nagy sikerélményt jelent ugyanis számomra, ha segíthetek egy-egy ügyfelünknek azzal, hogy megoldást tudtam nyújtani a problémájára, és elégedett is az eredménnyel. ALD: Mi az, amitől érdekes, illetve számodra kihívásokkal teli ez a munkakör? Ami érdekes itt számomra, hogy eddig az Abroncs Kereskedőház irodjában, tehát a túloldalon ülve a szolgáltató, azaz a gumiabroncs cég oldalát ismertem csak, de az ALD-n belül lehetőségem van megismerni az ügyfél oldalát is, ami rendkívül kihívásokkal és tapasztalatokkal teli. A szezonális gumicserék koordinálása egy rendkívül izgalmas feladat, mert nagy odafigyelést, koncentrációt és szervezőkészséget igényel, hiszen én intézem a teljes folyamatot az abroncsok megrendelésétől a szállításig, kivéve a számlázást. De minden feladat közel áll hozzám, hiszen szívesen csinálom azok szép és kevésbé kellemes oldalával együtt. ALD: Két kisgyermek édesanyjaként feltételezem nehéz összeegyeztetni a munkát és a magánéletet. Hogyan tudod ezt megoldani a mindennapokban? Igyekszem úgy beosztani a munkaidőmet, hogy a családra is elegendő idő legyen, ami nem mindig egyszerű, de egyrészt az édesanyákban kifejlődik annak különleges képessége, hogy ezer dologra tudnak koncentrálni és ezer helyen tudnak jelen lenni egy időben, másrészt pedig eddigi tapasztalataim alapján az ALD is partner volt mindig ebben. Persze ezen kívül mindehhez kell még egy jó családi háttér is segítőkész férjjel és tettre kész nagyszülőkkel.

6 Nissan cégautók ideális jelöltek a munkára 6. A NISSAN különleges modellválasztéka a cégautó üzemeltetők számára is tartogat ideális jelölteket. Többek között különösen népszerű flottaautók a Qashqai, a Navara és az NV200 modellek. A japán márka kiváló gyártási minőségével, hosszú, és igény szerint akár 5 évre is növelhető garanciaidejével, kedvező karbantartási periódusaival és modelljeinek magas használtpiaci értékével is hozzájárul az alacsony üzemeltetési költségekhez. A NISSAN modellek értékét tovább fokozzák az olyan kedvező áron elérhető különleges felszereltségi elemek, mint a 4 kamerás parkolórendszer, a Bluetooth-kihangosítóként is működő CD-rádió, vagy a 9,3 GB-os zenetárral rendelkező, nagyfelbontású érintőképernyőn vezérelhető Connect navigációs rendszer. A Qashqai 2007 óta nyújt alternatívát az ötajtós, a kombi és az egyterű alsó-középkategóriás modellekkel szemben. A Qashqai-jal a NISSAN létrehozta a kompakt crossover kategóriát, mely a szabadidő autók és a hagyományos családi autók értékeinek kombinációját kínálja. A Qashqai azonnal sikeressé vált a piacon, és azóta is első helyen áll a crossover szegmens értékesítésében. Fő erényeinek egyike a biztonság. Az Euro NCAP, az Európában forgalmazott autók biztonságával foglalkozó szervezet töréstesztjén a Qashqai ötcsillagos minősítést kapott. A NISSAN crossovere a minőség és megbízhatóság terén is komoly elismeréseket gyűjtött már be elején a Qashqai a harmadik helyezést érte el az ADAC éves Sárga Angyal díjkiosztóján. A Qashqai-t a 2011-es díjért folyó versenyben csak az Audi A5 és a Porsche 911 modellek tudták megelőzni, pedig a díj odaítéléséhez mintegy 150 modellt vontak be a vizsgálatba. Akár munka akár szabadidő, valódi terepjáró vagy kompakt SUV, a NISSAN mindig a maximumot hozza a 4x4 szegmensben. Most kifinomultabb megjelenésével és technológiai fejlesztéseivel a Navara tovább bizonyítja képességeit. A 3 literes V6-os dízelmotor 231 lóerős teljesítményével a Navara ráerősít az európai pick-up piac legerősebb modellje címre. A NISSAN e két zászlóshajó mellett számos egyéb alternatívát kínál a flottaügyfelek számára. Az NV200 kisteherautó kompakt külső méreteihez társuló hatalmas rakterével a városi fuvarozásban jeleskedik, a Cabstar a komolyabb szállítási feladatokra számtalan felépítménnyel tehető tökéletes partnerré, a Micra és a Note a munkatársaiknak gazdaságosan üzemeltethető kisautót kereső cégeknek lehet jó választás, az X-Trail és a Pathfinder a kemény terepjáró munkára alkalmasak, míg a Murano egyedi eleganciájával és különleges felszereltségével szolgálhatja a felsővezetők kényelmét. Az ALD indikatív teljes körű (HUF alapú) finanszírozási és üzemeltetési ajánlata: NISSAN Qashqai 1.6 Acenta 4x2, benzines, 117 LE, 5 ajtós, metálfénnyel Bruttó listaár extrákkal és regisztrációs adóval: Ft Nettó listaár extrákkal és regisztrációs adóval: Ft Kedvezménnyel csökkentett nettó listaár extrákkal és regisztrációs adóval: Ft Futamidő/tervezett futásteljesítmény: 48 hónap/ km Teljes nettó havidíj: Ft A havidíj a következő flottakezelési szolgáltatásokat tartalmazza: Finanszírozási díj Gépjármű adó Kötelező felelősség biztosítás CASCO, 10% de min Ft önrésszel Kötelező és kiegészítő szervizek átalánydíja és prémium kategóriájú téli (6db) és nyári(4db) gumiabroncsok Csereautó szolgáltatás ( M kategória, 3 nap/év) Szervizsofőr-szolgáltatás Budapesten és vonzáskörzetében (3 nap/év) Non-stop belföldi asszisztencia szolgáltatás Üzemanyag kártya Flottamenedzsment díj

EREDETI NISSAN TARTOZÉKOK MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON!

EREDETI NISSAN TARTOZÉKOK MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON! NISSAN TARTOZÉKOK K13 MICRA VELÚR SZŐNYEG, FEHÉR 11 188 Ft 10 069 Ft K13 MICRA VELÚR SZŐNYEG, METÁLSZÜRKE 11 188 Ft 10 069 Ft K13 MICRA VELÚR SZŐNYEG, LILA 11 188 Ft 10 069 Ft K13 MICRA VELÚR SZŐNYEG,

Részletesebben

ALD Hírlevél. Ünnepi nyitva tartás az ALD-nél. Használt autók visszaadása Üzemanyag kártya ügyintézés

ALD Hírlevél. Ünnepi nyitva tartás az ALD-nél. Használt autók visszaadása Üzemanyag kártya ügyintézés 02 2009. december ALD Hírlevél Aktuális témáink : Ünnepi nyitva tartás az ALD-nél Elérhetőség az év végén Környezet Charta Elkötelezettség a környezetvédelem mellett Téli percek - Assistance kiterjesztés,

Részletesebben

2015. MÁJUS 7. LeasePlan Flotta Akadémia 2015. Budapest Pesti Tímea, kereskedelmi igazgató

2015. MÁJUS 7. LeasePlan Flotta Akadémia 2015. Budapest Pesti Tímea, kereskedelmi igazgató 2015. MÁJUS 7. LeasePlan Flotta Akadémia 2015 Budapest Pesti Tímea, kereskedelmi igazgató AGENDA I. OPERATíV LíZING HELYE A NAGYVILÁGBAN II. EGY FLOTTAAUTÓ ÉLETE III. TENDEREZÉS KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK

Részletesebben

EREDETI NISSAN ALKATRÉSZEK MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON!

EREDETI NISSAN ALKATRÉSZEK MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON! NISSAN EK Ablakmosó folyadék ÁRLISTA Minden modellre Ablakmosó folyadék -20 C 1L 927 Ft 690 Ft Micra K12 vezető oldali Ablaktörlő 5 003 Ft 3 752 Ft Micra K12 utas oldali Ablaktörlő 3 657 Ft 2 742 Ft Micra

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb. NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: MINDENKINEK KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5 % x4 INGYEN TÉLI GUMI ABRONCS TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal

Részletesebben

KUPONFÜZET. 193 960 Ft

KUPONFÜZET. 193 960 Ft KUPONFÜZET összesen 193 960 Ft kedvezménnyel SZERVIZ 4+ ajánlataink megbízható SEAT Eredeti Alkatrészeket és magyarországi SEAT márkaszervizben történő beszerelést kínálnak 4 évnél idősebb SEAT-ja számára.

Részletesebben

Gépjárművek igénybevétele és használata, üzemeltetése

Gépjárművek igénybevétele és használata, üzemeltetése iktatószám: 1/30/4/2013 FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZAT IDŐSEK OTTHONA 1173 BUDAPEST, PESTI ÚT 117. 3.7. Gépjárművek igénybevétele és használata, üzemeltetése 2013. GÉPJÁRMŰ ÜZEMELTETÉSI SZABÁLYZAT 1. A szabályzat

Részletesebben

ALD Hírlevél. Köszönjük együttműködésüket és bizalmukat. Let s drive together! 2010. szeptember 15. Szántó Viktor ügyvezető igazgató

ALD Hírlevél. Köszönjük együttműködésüket és bizalmukat. Let s drive together! 2010. szeptember 15. Szántó Viktor ügyvezető igazgató 02 2010 szeptember ALD Hírlevél Aktuális témáink: Köszöntő Aktualitások Gumi szezon Szmogrendelet Tippek Autópálya matrica Szélvédő mosó téliesítése Módosított KRESZ szabályok Interjú Köszöntő Mérföldkő

Részletesebben

4. Új és használt autóra is kaphatok finanszírozást?? Igen, a CIB Lízing új és használt gépjármű vásárlására is kínál finanszírozási megoldást.

4. Új és használt autóra is kaphatok finanszírozást?? Igen, a CIB Lízing új és használt gépjármű vásárlására is kínál finanszírozási megoldást. 1. Hol igényelhetem a CIB Lízing által nyújtott gépjárműfinanszírozást? Több mint 100, a CIB Lízinggel szerződött márka- és használtautó-kereskedésben, továbbá közvetlenül a CIB Lízing szakértőinél, akiknek

Részletesebben

Független könyvvizsgálói jelentés. A MARKETPROG Asset Management Befektetési Alapkezelő Zrt. részére

Független könyvvizsgálói jelentés. A MARKETPROG Asset Management Befektetési Alapkezelő Zrt. részére Független könyvvizsgálói jelentés A MARKETPROG Asset Management Befektetési Alapkezelő Zrt. részére Elvégeztük a MARKETPROG Esernyőalap Bond Derivatív Kötvény Részalap (továbbiakban az Alap ) mellékelt

Részletesebben

SSANGYONG MOTOR HUNGARY

SSANGYONG MOTOR HUNGARY SSANGYONG MOTOR HUNGARY SSANGYONG ASSISTANCE SZOLGÁLTATÁS Tel.: (+36)-1-458-44-95 Kérjük, figyelmesen olvassa el az Assistance használatáról szóló tájékoztató füzetünket - mielôtt szolgáltatásainkat igénybe

Részletesebben

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR Ajánlat Önnek és Volvójának 2012 NYÁR MYVOLVO PROFI CSOMAGOLÁS TIPPEK ÉS TARTOZÉKOK; EGYSZERŰ CSOMAGOLÁS Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ Frissesség nyáron is + Várjuk a

Részletesebben

Használt abroncsok vásárlása online ContiWinterRoadshow 2014

Használt abroncsok vásárlása online ContiWinterRoadshow 2014 Használt abroncsok vásárlása online ContiWinterRoadshow 2014 A téli abroncsokkal szemben támasztott követelmények Kiemelkedő menetbiztonság Megfelelő profilmélység (minimum 4 mm) Az alapanyag-keverék alacsony

Részletesebben

ŠKODA FLOTTASZERVIZ. Exkluzív szolgáltatás exkluzív előnyökkel

ŠKODA FLOTTASZERVIZ. Exkluzív szolgáltatás exkluzív előnyökkel ŠKODA FLOTTASZERVIZ Exkluzív szolgáltatás exkluzív előnyökkel Tisztelt Ügyfelünk! A flottakezelés szakértőiként pontosan tudjuk, hogy melyek a legfontosabb szempontok az Ön számára a járműparkot illetően;

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 644 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

65,76 MILLIÓ FORINT. 2015. III. ÉVFOLYAM 05. szám 5000 Szolnok, Tószegi út 43. A TámogATás Összege:

65,76 MILLIÓ FORINT. 2015. III. ÉVFOLYAM 05. szám 5000 Szolnok, Tószegi út 43. A TámogATás Összege: A TÁMOP 5.3.8.A2-13/1-2013-0004 jelű KOMP - a Contact Nkft. képzési projektjének megvalósítása során nyolcadik alkalommal számolunk be programunkról, szakmai feladatainkról. Hírlevelünkben ezúttal tájékoztatást

Részletesebben

Közlekedésbiztonsági projektek az ÁAK Zrt. gyorsforgalmi úthálózatán

Közlekedésbiztonsági projektek az ÁAK Zrt. gyorsforgalmi úthálózatán Közlekedésbiztonsági projektek az ÁAK Zrt. gyorsforgalmi úthálózatán Közlekedési Operatív Program 1. prioritás az ország és a régióközpontok nemzetközi közúti elérhetőségének javítása Izsay Judit Szova

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

Független könyvvizsgálói jelentés. A MARKETPROG Asset Management Befektetési Alapkezelő Zrt. részére

Független könyvvizsgálói jelentés. A MARKETPROG Asset Management Befektetési Alapkezelő Zrt. részére Független könyvvizsgálói jelentés A MARKETPROG Asset Management Befektetési Alapkezelő Zrt. részére Elvégeztük a MARKETPROG Esernyőalap Technics Abszolút Hozamú Származtatott Részalap (továbbiakban az

Részletesebben

A közúti biztonsági audit és közúti biztonsági felülvizsgálat kötelezettsége, szabályai, módszertana, eddigi eredményei

A közúti biztonsági audit és közúti biztonsági felülvizsgálat kötelezettsége, szabályai, módszertana, eddigi eredményei A közúti biztonsági audit és közúti biztonsági felülvizsgálat kötelezettsége, szabályai, módszertana, eddigi eredményei Dr. Mocsári Tibor főmérnök KÖZLEKEDÉSFEJLESZTÉS MAGYARORSZÁGON Balatonföldvár, 2016.

Részletesebben

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Autó-Licit Kft. 1125 Budapest, Rőzse utca 16. 4/1. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Szakértői vélemény száma: 2014/ 8703 Gépjármű rendszáma: 9848 Gépjármű típusa: VOLVO LM-642 Megbízó: Magyar Közút Nonprofit

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS ÚJ NISSAN X-TRAIL MÁR 6 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos vezetést

Részletesebben

HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy ű Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. GENERÁCIÓ. Az EURO 6 kipufogógáz- szabvány szerint. Szériatartozékként BlueMotion technológiával. RENDSZEREK. Az ACC-tól a Front Assist

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok NISSAN QASHQAI MEGJELENÉS PRÉMIUM KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 4 PRÉMIUM BELSŐ KIALAKÍTÁS 8 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIA 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -OS PARKOLÁST SEGÍTŐ KAMERA (AVM)

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

36/2007. (III. 26.) GKM rendelet. az autópályák, autóutak és főutak használatának díjáról. Díjfizetési kötelezettség

36/2007. (III. 26.) GKM rendelet. az autópályák, autóutak és főutak használatának díjáról. Díjfizetési kötelezettség 36/2007. (III. 26.) GKM rendelet az autópályák, autóutak és főutak használatának díjáról A gazdasági és közlekedési miniszter feladat- és hatásköréről szóló 163/2006. (VII. 28.) Korm. rendelet 1. e) pontja

Részletesebben

Kezelési útmutató R 1200 GS

Kezelési útmutató R 1200 GS Kezelési útmutató R 1200 GS BMW Motorrad A motorozás élménye Gépjármű/kereskedő adatai Gépjármű adatai Kereskedő adatai Modell Kapcsolattartó a szervizben Vázszám Úr/Úrhölgy Színkód Telefonszám Első forgalomba

Részletesebben

Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogram. Kódszám: GINOP-8.3.1-16. Termékleírás. I. Általános feltételek

Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogram. Kódszám: GINOP-8.3.1-16. Termékleírás. I. Általános feltételek 1 1. sz. melléklet KKV Versenyképességi Hitel TÉB előterjesztés Hatályos: 2016. május 1-től Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogram Kódszám: GINOP-8.3.1-16 Termékleírás

Részletesebben

MICHELIN ENERGY SAVER

MICHELIN ENERGY SAVER MICHELIN ENERGY SAVER MICHELIN ENERGY SAVER, KÖZLEKEDJÜNK TÖBBET KEVESEBBÉRT Takarítsunk meg közel 0,2 l üzemanyagot 100 km-enként*... Ennek eredményeként csökkentsük a CO 2 kibocsátást kilométerenként

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI A TELJESEN ÚJ QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI. UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNYEK. MAGASABB FOKOZATRA KAPCSOLVA. FORRADALMAT INDÍTOTT EL, most pedig kihívó, új formában visszatér, hogy

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2 ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR 4 990 000 Ft-tól 1 THM: 3,99% 2 Akár 690 000 Ft kedvezménnyel BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető az automata vészfékező rendszer,

Részletesebben

Raiffeisen Ingatlan Alap. Féléves jelentés 2008.

Raiffeisen Ingatlan Alap. Féléves jelentés 2008. Raiffeisen Ingatlan Alap Féléves jelentés 2008. I. A Raiffeisen Ingatlan Alap (RAIA) bemutatása 1. Alapadatok Alap neve: Raiffeisen Ingatlan Alap Lajstrom száma: 1211-04 Alapkezelő neve: Raiffeisen Befektetési

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Hatályos: 2016. január 01. napjától Közzététel napja: 2015. december 31.

HIRDETMÉNY. Hatályos: 2016. január 01. napjától Közzététel napja: 2015. december 31. HIRDETMÉNY Az FHB BANK ZRT. hivatalos tájékoztatója a lakossági jelzáloghitelek esetén alkalmazott kondíciókról Hatályos: 2016. január 01. napjától Jelen Hirdetmény az FHB Bank Zrt. és a jogelőd Allianz

Részletesebben

Köszönjük a pozitív visszajelzéseket a

Köszönjük a pozitív visszajelzéseket a flottakezelés autótechnika hasznos tippek autósport KÉSZ&GO Kft. hírei Kö s z ö n t ő Kedves Partnereink! Köszönjük a pozitív visszajelzéseket a legutóbbi hírlevélről, hiszen ez azt jelenti, hogy szinte

Részletesebben

Egyéb (töltse ki az A. melléklet II) pontját) Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani

Egyéb (töltse ki az A. melléklet II) pontját) Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Luxemburg Fax: +352 29 29 42 670 E-mail: ojs@publications.europa.eu Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Hatályos: 2016. március 21. napjától Közzététel napja: 2016. március 18.

HIRDETMÉNY. Hatályos: 2016. március 21. napjától Közzététel napja: 2016. március 18. HIRDETMÉNY Az FHB BANK ZRT. hivatalos tájékoztatója a lakossági jelzáloghitelek esetén alkalmazott kondíciókról Hatályos: 2016. március 21. napjától Jelen Hirdetmény az FHB Bank Zrt. és a jogelőd Allianz

Részletesebben

Sajtóközlemény. 2013. július 11.

Sajtóközlemény. 2013. július 11. Sajtóközlemény 2013. július 11. A Michelin solutions létrehozásával, ezen belül az EFFIFUEL programmal a Michelin célja, hogy a fuvarozó vállalatok partnereként elősegítse az üzemanyag költségek csökkentését.

Részletesebben

ALD Automotive hírlevél

ALD Automotive hírlevél Hírlevél ALD Automotive hírlevél Ügyvezetői köszöntő Kedves Ügyfeleink, Az ALD Automotive menedzsmentje az idei évben is két célt tűzött a szervezet elé. Egyrészről a flottaállomány további növelését,

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

Márkakereskedői lista. Toyota Agro. Köszöntjük vendégeinket a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon!

Márkakereskedői lista. Toyota Agro. Köszöntjük vendégeinket a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon! Márkakereskedői lista Budakeszi Baja Békéscsaba Debrecen Gyöngyös Győr Halásztelek Jászberény Kaposvár Karcag Kecskemét Kiskőrös Miskolc Monor Mosonmagyaróvár Nagykanizsa Nyíregyháza Pécs Pilisvörösvár

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. MÁRCIUS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA COROLLA SEDAN (4 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 1.33 DUAL VVT-I BENZINES, 73 KW / 99 LE Bruttó listaár Felszereltség Váltó

Részletesebben

Kezelési útmutató R 1200 RT

Kezelési útmutató R 1200 RT Kezelési útmutató R 1200 RT BMW Motorrad A motorozás élménye Gépjármű/kereskedő adatai Gépjármű adatai Kereskedő adatai Modell Kapcsolattartó a szervizben Vázszám Úr/Úrhölgy Színkód Telefonszám Első forgalomba

Részletesebben

Volksbank Ingatlan Alapok Alapja Éves jelentés 2007.

Volksbank Ingatlan Alapok Alapja Éves jelentés 2007. Volksbank Ingatlan Alapok Alapja Éves jelentés 2007. VOLKSBANK INGATLAN ALAPOK ALAPJA ÉVES JELENTÉS 2007. I. A Volksbank Ingatlan Alapok Alapja (VIALA) bemutatása 1. Alapadatok Alap neve: Volksbank Ingatlan

Részletesebben

I.2. Vállalati bankszámlavezetés, szolgáltatáscsomagok és kapcsolódó szolgáltatások

I.2. Vállalati bankszámlavezetés, szolgáltatáscsomagok és kapcsolódó szolgáltatások Közzétéve: 2015. november 2. I. Bankszámlavezetés 1. Havi bankszámlavezetési díj Papíralapú bankszámlavezetés esetén 1 7 150 Ft/bankszámla Elektronikus bankszámlavezetés esetén 1 3 150 Ft/bankszámla Zárolások

Részletesebben

NISSAN PULSAR. Külső megjelenés Belső megjelenés Technológia és Teljesítmény Biztonság Sokoldalúság Tartozékok Színek és Kárpitok Nyomtatás Bezárás

NISSAN PULSAR. Külső megjelenés Belső megjelenés Technológia és Teljesítmény Biztonság Sokoldalúság Tartozékok Színek és Kárpitok Nyomtatás Bezárás NISSAN PULSAR MINDEN, AMIRE VÁGYIK AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABVA. A Nissan vadonatúj modellje, a kifinomult és magabiztos PULSAR a merész, sportos dizájnt fejlett technológiákkal ötvözi, és lendületes vezetési

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

EURÓPAI BIZOTTSÁG. Brüsszel, 2009.7.13. C(2009)5533 végleges

EURÓPAI BIZOTTSÁG. Brüsszel, 2009.7.13. C(2009)5533 végleges EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2009.7.13. C(2009)5533 végleges Tárgy: N 671/2008. sz. állami támogatás Magyarország LIP Támogatás a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság részére

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

2015. évi CCXXV. törvény egyes közúti és vasúti közlekedéssel, valamint fogyasztóvédelemmel összefüggő törvények módosításáról

2015. évi CCXXV. törvény egyes közúti és vasúti közlekedéssel, valamint fogyasztóvédelemmel összefüggő törvények módosításáról 2015. évi CCXXV. törvény egyes közúti és vasúti közlekedéssel, valamint fogyasztóvédelemmel összefüggő törvények módosításáról M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2015. évi 202. szám A törvényt az Országgyűlés a

Részletesebben

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

Autó-Licit Kft. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Autó-Licit Kft. 1125 Budapest, Rőzse utca 16. 4/1. MŰSZAKI SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY Szakértői vélemény száma: 2014/ 7167 Gépjármű rendszáma: ANV-407 Gépjármű típusa: CSEPEL D 750 07 UNICARKOZGEP Megbízó: Magyar

Részletesebben

ÉVES BESZÁMOLÓ ÜZLETI JELENTÉSE 2015. év

ÉVES BESZÁMOLÓ ÜZLETI JELENTÉSE 2015. év ÉVES BESZÁMOLÓ ÜZLETI JELENTÉSE 2015. év 1) A GAZDASÁGI KÖRNYEZET 2015. ÉVI ALAKULÁSA, VÁRHATÓ 2016. ÉVI HATÁSOK Az egészségpénztárak működésére igen érzékenyen hatnak az egyes jogszabályváltozások, a

Részletesebben

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA HU HU HU AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA Brüsszel, 2008.7.18 COM(2008) 480 végleges A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE A TANÁCSNAK, AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK, AZ EURÓPAI GAZDASÁGI ÉS SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGNAK, A RÉGIÓK

Részletesebben

NISSAN QASHQAI +2 AKCIÓS ÁRLISTA 2013 A modell korlátozott felszereltségben csak készletrıl elérhetı, kérjük érdeklıdjön márkakereskedıjénél.

NISSAN QASHQAI +2 AKCIÓS ÁRLISTA 2013 A modell korlátozott felszereltségben csak készletrıl elérhetı, kérjük érdeklıdjön márkakereskedıjénél. NISSAN QASHQAI +2 AKCIÓS ÁRLISTA 2013 A modell korlátozott felszereltségben csak készletrıl elérhetı, kérjük érdeklıdjön márkakereskedıjénél. Különleges ajánlat Érvényes: 201.01.01. - 201.01.31. QASHQAI+2

Részletesebben

Go! szervizmagazin A szerviz- és tartozékajánlatok érvényessége: 2016. június 1. szeptember 30.

Go! szervizmagazin A szerviz- és tartozékajánlatok érvényessége: 2016. június 1. szeptember 30. X T X Go! szervizmagazin A szerviz- és tartozékajánlatok érvényessége: 2016. június 1. szeptember 30. TECHNOLOGY TO ENJOY Professzionális klímatisztítás részletek a 3. oldalon SEAT kulcstartó részletek

Részletesebben

GÉPJÁRMŰ ÜZEMELTETÉSI SZABÁLYZAT

GÉPJÁRMŰ ÜZEMELTETÉSI SZABÁLYZAT Szőc Község Önkormányzata 8452 Szőc, Kossuth Lajos utca 41. Tel., fax: 88/513-525; www.szoc.hu; e-mail: szoc@pr.hu Ügyiratszám: 1151/2015. GÉPJÁRMŰ ÜZEMELTETÉSI SZABÁLYZAT A szabályzat a Szőc Község Önkormányzatának

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT!

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! v NISSAN e- NETTÓ KEZDŐÁR 8 000 000 FT NISSAN FINANCE 2,5% THM MINDENKINEK GARANCIA AKKUMULÁTOR-KAPACITÁSRA 5 ÉV / 100 000 KM VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! A díjnyertes és LEAF ötvözésével alkottuk meg

Részletesebben

Fenntarthatósági jelentés 2009

Fenntarthatósági jelentés 2009 Fenntarthatósági jelentés 2009 értékeink Értékeink Tisztesség Céljainkat tisztességesen, korrektül és felelôsségteljesen kívánjuk elérni, teljes mértékben tiszteletben tartva a jogszabályokat, a szakmai

Részletesebben

MŰSZAKI ÜZEMBIZTONSÁG KÖZLEKEDÉSI HATÓSÁGOK ROSSZ IDŐBEN JÓ GÉPKOCSIVAL

MŰSZAKI ÜZEMBIZTONSÁG KÖZLEKEDÉSI HATÓSÁGOK ROSSZ IDŐBEN JÓ GÉPKOCSIVAL MŰSZAKI ÜZEMBIZTONSÁG KÖZLEKEDÉSI HATÓSÁGOK ROSSZ IDŐBEN JÓ GÉPKOCSIVAL KÉSZÍTSÜK FEL JÁRMŰVÜNKET A TÉLRE! Mint minden szezonváltáskor, a tél beköszönte előtt is kiemelten fontos, hogy az üzembiztonság

Részletesebben

Télen is minden jól halad.

Télen is minden jól halad. Audi Service Télen is minden jól halad. Vegye igénybe most az Audi kerékszerviz szolgáltatásokat! Ajánlatunk: 4 db kerék átszerelésének díja centrírozással mintázatmélység és gumiabroncs-futófelu let ellenőrzés

Részletesebben

TESZT- ÉS SZALONAUTÓK KEDVEZŐ ÁRON

TESZT- ÉS SZALONAUTÓK KEDVEZŐ ÁRON TESZT ÉS SZALONAUTÓK 1. Új Micra 1.2 Tekna +üvegtető és intelligens kulcs, Rendszám: LWH687 (1146) Listaára: 3.889.000, Prémium csomag: 230.000, Metálfény: 100.000, Összesen: 4.219.000, Eladási ár: 2.990.000,

Részletesebben

általános tudnivalók szabályzat

általános tudnivalók szabályzat általános tudnivalók szabályzat ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1. VÁSÁRLÁS MENETE 1.1 REGISZTRÁCIÓ 1.2 TERMÉKEK 1.3 RENDELÉS 1.4 ADATBEVITELI HIBÁK JAVÍTÁSA 1.5 AJÁNLATI KÖTÖTTSÉG, VISSZAIGAZOLÁS 1.6 TERMÉK ÁRA

Részletesebben

Tettye Forrásház Zrt. - Gépjárművek beszerzése zártvégű pénzügyi lízing keretében - Ajánlati felhívás

Tettye Forrásház Zrt. - Gépjárművek beszerzése zártvégű pénzügyi lízing keretében - Ajánlati felhívás Tettye Forrásház Zrt. - Gépjárművek beszerzése zártvégű pénzügyi lízing keretében - Ajánlati felhívás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/67 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19.

Részletesebben

Generali-Providencia Biztosító Zrt.

Generali-Providencia Biztosító Zrt. enerali-providencia iztosító Zrt. 2013. január 1-jétõl érvényes kötelezõ gépjármû-felelõsségbiztosítási díjai elhívjuk tisztelt ügyfeleink figyelmét, hogy a kötelezõ gépjármû-felelõsségbiztosítással kapcsolatos

Részletesebben

2016.03/01. EuroFleet Magazin

2016.03/01. EuroFleet Magazin EuroFleet Magazin Köszöntő Kedves Olvasó! Az általam már nagyon várt első tavaszi hónapban megjelenő Magazinunk olvasásakor nagy örömmel köszöntöm Önt. E számban is olyan témákat válogattam össze, amelyek

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözlünk az Otthonklima Internetes webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbi ÁSZF-t szíveskedj alaposan átolvasni! ELADÓ ADATAI: Freddo

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Változások az autóbusz üzemeltetésben

Változások az autóbusz üzemeltetésben Változások az autóbusz üzemeltetésben Haszongépjármű Konferencia Saslics Elemér vezérigazgató VOLÁN Egyesülés Várgesztes, 2011. június 2. A magyarországi települések közforgalmú közlekedéssel való ellátottsága

Részletesebben

NISSAN KÉSZLETRŐL ELÉRHETŐ KEDVEZMÉNYES AUTÓK

NISSAN KÉSZLETRŐL ELÉRHETŐ KEDVEZMÉNYES AUTÓK MICRA 59 benzin MT5 VISIA Fehér 2 840 000 Ft 2 699 000 Ft 1 MICRA 59 benzin MT5 VISIA + Komfort Fehér 3 140 000 Ft 2 999 000 Ft 1 MICRA 59 benzin MT5 VISIA + Komfort Ezüst 3 250 000 Ft 3 109 000 Ft 1 MICRA

Részletesebben

NISSAN LEAF. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Technológia és Teljesítmény Tartozékok Műszaki adatok Nyomtatás Bezárás

NISSAN LEAF. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Technológia és Teljesítmény Tartozékok Műszaki adatok Nyomtatás Bezárás NISSAN LEAF UTAK POLGÁRAI, EGYESÜLJETEK! Csatlakozzon Ön is a világ útjait járó több mint kétszázezer 100%-ban elektromos Nissan LEAF tulajdonosához. Bízzon minden idők legkeresettebb elektromos járművében.

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

1. A kölcsön feltételei: 2. Kamatok, díjak, költségek

1. A kölcsön feltételei: 2. Kamatok, díjak, költségek Kondíciós lista és Terméktájékoztató KDB Pagoda és Biztosra mehet lakáscélú jelzálogkölcsönre és lakáscélú jelzálogkölcsön kiváltására vonatkozóan 2014. október 15-ét követően befogadott ügyletekre /magánszemélyek

Részletesebben

Infiniti FX37 teszt (2010) - Mondd, te kit választanál? Írta: Vajda János 2010. április 02. péntek, 13:10 - Módosítás: 2011. április 04.

Infiniti FX37 teszt (2010) - Mondd, te kit választanál? Írta: Vajda János 2010. április 02. péntek, 13:10 - Módosítás: 2011. április 04. Az Infiniti csúcsmodelljének leggyengébb (persze, hisz csak 320 lóerő ) benzines változatával együtt töltött alig két nap alatt nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy egy SUV vásárló vajon milyen szempontok

Részletesebben

ERSTE TŐKEVÉDETT ALAPOK ALAPJA. 2011. féléves jelentése

ERSTE TŐKEVÉDETT ALAPOK ALAPJA. 2011. féléves jelentése Az ERSTE TŐKEVÉDETT ALAPOK ALAPJA 1. Az Erste Tőkevédett Alapok Alapja (továbbiakban: Alap) rövid bemutatása Az Alap neve Erste Tőkevédett Alapok Alapja Az Alap rövidített elnevezése Erste Tőkevédett Alapok

Részletesebben

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. tevékenysége és az intelligens közlekedési rendszerek szerepe feladatai ellátásában

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. tevékenysége és az intelligens közlekedési rendszerek szerepe feladatai ellátásában Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. tevékenysége és az intelligens közlekedési rendszerek szerepe feladatai ellátásában A 2000. augusztus 29-én, három cég összevonásával létrejött Állami Autópálya Kezelő Zrt.

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. Bejövő számla rögzítés... 2 1.2. Pénztár... 4 1.3. Főkönyv... 5 1.4. Folyószámla kezelés... 6 1.5. Banki/Átutalási csomag karbantartó...

Részletesebben

FÉLÉVES JELENTÉS 2015 - Budapest US95 Plusz Alap

FÉLÉVES JELENTÉS 2015 - Budapest US95 Plusz Alap FÉLÉVES JELENTÉS 2015 - Budapest US95 Plusz Alap Alapadatok Rövid neve Harmonizáció Az alap típusa, fajtája Futamideje Indulás dátuma Az alapcímlet devizaneme Budapest US95 Plusz Alap Alternatív befektetési

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ KAPOS VOLÁN Zrt. 7400 Kaposvár, Füredi u. 180. PANNON VOLÁN AUTÓBUSZ-KÖZLEKEDÉSI Zrt. 7601 Pécs, Siklósi u. 1 AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ Kapos Volán Zrt. és Pannon Volán Zrt. tulajdonában lévő autóbuszok felújítása

Részletesebben

AKCIÓK (ÉRVÉNYES: 2015. ÁPRILIS 17-TŐL)

AKCIÓK (ÉRVÉNYES: 2015. ÁPRILIS 17-TŐL) AKCIÓK (ÉRVÉNYES: 2015. ÁPRILIS 17-TŐL) A nem akciós (standard feltételekkel igénybe vehető) hitelekre vonatkozó kamat, kezelési költség és egyéb díjak mértékét a Hirdetmény további mellékletei tartalmazzák.

Részletesebben

1. Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Országos Tisztiorvosi Hivatala (ÁNTSZ)

1. Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat Országos Tisztiorvosi Hivatala (ÁNTSZ) BESZÁMOLÓ MAGYARORSZÁG PIACFELÜ GYELETI TEVÉKENYSÉGEI MŰKÖDÉSÉNEK FELÜLVIZSGÁLATÁRÓL ÉS ÉRTÉKELÉSÉRŐL (2010-2013) I. FEJEZET: AZ ÁLTALÁNOS PIACFELÜGYELETI TEVÉKENYSÉGEK ÁTTEKINTÉSE 1. Állami Népegészségügyi

Részletesebben

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben Az Ön Hyundai kereskedôje Mindig új utakon www.hyundai.hu MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

Szabályozási főcsoport:3-4 I02-01 N05v3 Azonosító:1-4 2-02 v18 ÁRNYILVÁNTARTÁS. (Árterv melléklete) Változatszám: v18. Változás kelte: 2015.07.10.

Szabályozási főcsoport:3-4 I02-01 N05v3 Azonosító:1-4 2-02 v18 ÁRNYILVÁNTARTÁS. (Árterv melléklete) Változatszám: v18. Változás kelte: 2015.07.10. Szabályozási főcsoport:3-4 I02-01 N05v3 Azonosító:1-4 2-02 v18 ÁRNYILVÁNTARTÁS (Árterv melléklete) Változás kelte: 20150710 Egyedi szám: Technikai oldal Ez a szabályzat a DRV Zrt szellemi terméke, a szerzői

Részletesebben

Magazin 2015/11. Köszöntő. 2014 ősz

Magazin 2015/11. Köszöntő. 2014 ősz Köszöntő Magazin 2015/11. 2014 ősz Kedves Olvasó! November hónapban is szeretettel köszöntöm Önt Magazinunk olvasásakor. Ebben a hónapban is törekedtem aktuális, olvasmányos, színes tartalommal megtölteni

Részletesebben

Tegyen minden utazást emlékezetessé!

Tegyen minden utazást emlékezetessé! Opel Zafira OPEL ZAFiRA. Bármire készen áll. A Zafira egyedi Flex7 ülés rendszerével mindaz a beépített sokoldalúság és kényelem a rendelkezésre áll, amelyre egy családnak szüksége lehet. Fedezze fel a

Részletesebben

36/2007. (III. 26.) GKM rendelet. az autópályák, autóutak és főutak használatának díjáról. Díjfizetési kötelezettség

36/2007. (III. 26.) GKM rendelet. az autópályák, autóutak és főutak használatának díjáról. Díjfizetési kötelezettség 36/2007. (III. 26.) GKM rendelet az autópályák, autóutak és főutak használatának díjáról A gazdasági és közlekedési miniszter feladat- és hatásköréről szóló 163/2006. (VII. 28.) Korm. rendelet 1. e) pontja

Részletesebben

Beszámoló jelentés. az 1330/2011. (X.12.) Korm. határozattal elfogadott

Beszámoló jelentés. az 1330/2011. (X.12.) Korm. határozattal elfogadott Beszámoló jelentés az 1330/2011. (X.12.) Korm. határozattal elfogadott Kisméretű Szálló Por (PM 10 részecske) Csökkentés Ágazatközi Intézkedési Programjáról 2015. Bevezetés A levegőtisztaság-védelem területén

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG PARANCSNOKA ORSZÁGOS RENDŐRFŐKAPITÁNY-HELYETTES Cím: 1101 Budapest, Kerepesi út 47-49., Levélcím: 1903 Budapest, Pf. 314 (városi: 432-7301, fax: 432-7401 (BM vezetői: 26-030, BM: 26-500,

Részletesebben

- kötelező gépjármű felelősség biztosítás, egyéni és flotta egyaránt. - casco biztosítások, egyéni és flotta egyaránt

- kötelező gépjármű felelősség biztosítás, egyéni és flotta egyaránt. - casco biztosítások, egyéni és flotta egyaránt Kedves Leendő Ügyfelünk! Cégem, a Traffic Control Balesetelemző és Tanácsadó Kft szerződött független biztosítás közvetítőként csatlakozott az ERSTE Biztosítási Alkusz Kft-hez, és a Magyarországon bejegyzett

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1.

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1. Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/205 Fax: 281-2981 1112 Budapest, Budaörsi út

Részletesebben

Megalapozó vizsgálat

Megalapozó vizsgálat Megalapozó vizsgálat Balatonfenyves településrendezési eszközeinek felülvizsgálatához 50-1658/2012 1. HELYZETFELTÁRÓ MUNKARÉSZ 1.1. Településhálózati összefüggések, a település helye a településhálózatban,

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez Összegez az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve címe: Budapesti Távhőszolgáltató Zártkörűen Működő Rzvénytársaság (FŐTÁV Zrt.) 1116 Budapest

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete engedélyének száma: H-KE-194/2013 Dátuma: 2013. május 02.

TÁJÉKOZTATÓ. Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete engedélyének száma: H-KE-194/2013 Dátuma: 2013. május 02. TÁJÉKOZTATÓ a Biggeorge s-nv 4. Ingatlanforgalmazó Ingatlanbefektetési Alap befektetési jegyeinek nyilvános forgalomba hozataláról módosításokkal egységes szerkezetben Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete

Részletesebben

ED_Személygépjármű flotta bérlet/2013.

ED_Személygépjármű flotta bérlet/2013. ED_Személygépjármű flotta bérlet/2013. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/65 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel

Részletesebben

Gépjármű törzs modul

Gépjármű törzs modul Gépjármű törzs modul 1 1. Bevezetés... 3 2. A gépjármű törzs nevű ablak menüpontjai... 3 2.1. Riportok... 3 2.2. Környezetvédelmi igazolólapok... 3 2.3. Szűrés... 3 2.4. Besorolás csoportos állítása...

Részletesebben

A Víz Keretirányelv hazai megvalósítása DRÁVA RÉSZVÍZGYŰJTŐ KIVONAT ÉS ÚTMUTATÓ A VÍZGYŰJTŐ- GAZDÁLKODÁSI TERV KÉZIRATHOZ

A Víz Keretirányelv hazai megvalósítása DRÁVA RÉSZVÍZGYŰJTŐ KIVONAT ÉS ÚTMUTATÓ A VÍZGYŰJTŐ- GAZDÁLKODÁSI TERV KÉZIRATHOZ A Víz Keretirányelv hazai megvalósítása DRÁVA RÉSZVÍZGYŰJTŐ KIVONAT ÉS ÚTMUTATÓ A VÍZGYŰJTŐ- GAZDÁLKODÁSI TERV KÉZIRATHOZ közreadja: Vízügyi és Környezetvédelmi Központi Igazgatóság, DDKÖVIZIG 2009. augusztus

Részletesebben

CIB Csoport Fenntarthatósági jelentés 2011

CIB Csoport Fenntarthatósági jelentés 2011 CIB Csoport Fenntarthatósági jelentés 2011 értékeink Értékeink Tisztesség Céljainkat tisztességesen, korrektül és felelôsségteljesen kívánjuk elérni, teljes mértékben tiszteletben tartva a jogszabályokat,

Részletesebben