/01. EuroFleet Magazin

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2016.03/01. EuroFleet Magazin"

Átírás

1 EuroFleet Magazin

2 Köszöntő Kedves Olvasó! Az általam már nagyon várt első tavaszi hónapban megjelenő Magazinunk olvasásakor nagy örömmel köszöntöm Önt. E számban is olyan témákat válogattam össze, amelyek remélem, hogy minden kedves Olvasónak hasznos, aktuális információkat nyújtanak járműipari hírversenyének egyik győztese a Volkswagen. A VW márka körül kialakult dízel botrány mindenki számára ismert. Nem kisebb feladat vár 2016-ban a konszernre, mint a vásárlói, befektetői, piaci bizalom újbóli elnyerése. Ön hogy ítéli meg, sikerülni fog nekik? Bemutatjuk rovatunkban láthatják, hogy megnyerő desig-nal, kiváló ár érték aránnyal jelenik meg az új Volkswagen Golf. Miután a fővárosi közgyűlés megszigorította a szmogriadó esetén érvényes behajtási szabályokat, Hasznos-Útravaló rovatunkban összegyűjtöttem az autósokat értintő legfontosabb tudnivalókat, hogy senkit ne érjen váratlanul a következő riasztás. Ki hajthat be riadó idején, és ki nem? Mit jelent az, hogy Euro2, és mit kell nézni a forgalmiban? Szívesen vezetné a Földünk egyik legexkluzívabb szupersportautóját? Hogy melyik ez az autó? Lapozzon az Érdekesség rovatunkhoz! Több ízben olvashattak magazinunkban a zöld rendszám előnyeiről. Nagy örömmel számolok be Zöld rovatunkban arról, hogy átadtuk az EuroFleet flotta első zöldrendszámos autóját. Környezetbarát, balesetmentes közlekedést kívánok kedves Ügyfelünknek! Aki a csokoládét szereti, rossz ember nem lehet. Legalábbis szerintem. A komoly témák után Könnyedén rovatunkban a Pécsi Csokoládé Karneválra invitálom Önt és kedves családját. A rendezvény minden bizonnyal édes élményt kínál. Jó olvasást, kellemes időtöltést kívánok a Magazin olvasásához! az EuroFleet Zrt. Csapata nevében Üdvözlettel: Kiss Anikó

3 Bemutatjuk Volkswagen Golf Variant Kihívásokra készen A Golf Variant bőséges térkínálata mellett sportos formavilággal is szolgál, amely mind kívül, mind pedig belül stílusos és igényes benyomást kelt. Elegáns. Esztétikus. Az orr kialakításakor a dinamikus formák és a legapróbb részletek igényes kidolgozása állt a középpontban. A lökhárító a karosszéria színét kapja, míg a hűtőrács és a légbeömlő nyílások rácsozata markáns fekete. Az irányjelzők és a nappali világítás egyaránt a céltudatosan előretekintő arculatot formázó halogén fényszórókba integráltan kapott helyet. Stílusosabb megjelenés A Golf Variant hátulja igényes és magabiztos megjelenésről tanúskodik. Az integrált légterelővel kiformált csomagtér-ajtó, a lökhárító osztott hátsó lámpatestekkel, beépített fényvisszaverőkkel és szemcsés felületű, fekete diffúzorral kialakított, kétrészes borítása egyaránt annak egyértelmű jelei, hogy a Golf Variant jóval több a mindennapok hasznos segítőjénél.

4 Kilátás az álmokra. Különleges pillanatok gombnyomásra: a Sky kivitelben szériafelszereltség részét képező elektromos panoráma billenő-/tolótető segítségével nap mint nap átélheti őket. Legyen szó akár az éjszaka csillagos egéről vagy a mélykék nyári égboltról, a Golf Variantból mindenkor lélegzetelállító a panoráma. Ám nem csupán ez szolgál frissítőül, hanem a lágyan simogató menetszél is a szabadság semmi mással össze nem hasonlítható élményét kínálja. Meggyőző térfogat. Nyílik a csomagtér, garantált a mosoly: a Golf Variant minden holmi számára bőséges helyet kínál, legyen szó akár rövid szörf-kiruccanásról vagy a szupermarketbeli nagybevásárlásról. Különösen alacsony rakodóperemével és állítható magasságú csomagtér-padlózatával a nehéz tárgyak is könnyedén pakolhatók be. A négy rögzítőszem a rakomány biztonságos elhelyezését segíti. Ha pedig még több helyre lenne szükség, a csomagtér-roló egyszerűen kivehető és a padlózat alatt praktikusan tárolható. A lehető legnagyobb rakodótérfogat szolgálatában a lesüllyeszthető csomagtér-padló akár teljes egészében ki is vehető.

5 Tökéletes parkolás - hátradőlve. Üdvözlet a jövőben: a Golf Variant volánja mögött a "Park Assist" rendszere révén olyan kényelmes a parkolás, mint még soha. A rendszer az útra merőleges, illetve azzal párhuzamos helyekre való beálláshoz teljes egészében átveszi a kormányzás feladatát, méri a szomszédos autók távolságát és a kiindulási pozíciót is pontosan meghatározza. A vezető összes feladata az egyes fokozatok kapcsolása, a gázadás és a fékezés. A "Park Assist" számára a legszűkebb parkolóhelyek sem jelentenek problémát, elegendő ugyanis az autónál elöl és hátul egyaránt mindössze 40 centiméterrel hosszabb parkolóhely is. Mindenkor a sávban maradni. Az extrafelszerelésként rendelhető "Lane Assist" korrekciós kormányzási beavatkozással segít az éppen igénybe vett forgalmi sáv folyamatos tartásában. Mintegy 65 kilométer/óra felett a Golf Variant belső visszapillantó tükre mellé épített kamera pásztázza az úttestet. A rendszer számára egyetlen útburkolati jel is elegendő a tájékozódáshoz, ha pedig kettőt is érzékel, a "Lane Assist" önműködően az éppen használt forgalmi sáv közepén tartja a járművet. Aktív kormányzás vagy az irányjelző működtetése esetén a rendszer nem avatkozik be, a vezető így mindenkor megőrzi ellenőrzését autója felett.

6 A legkedvezőbb út minden célhoz. Az opcionális Discover "Media" navigációs rendszer 14,7 centiméter képátlójú érintőképernyőjével és összesen nyolc hangszórójával tűnik ki. A CD-meghajtó, a két SDkártyanyílás, az AUX-IN- és az USB-csatlakozó éppúgy e sokoldalú rendszer része, mint a Bluetooth mobiltelefon-kapcsolat és a három évig díjmentesen kínált szoftver-frissítések. Még biztosabban tart. Karhúzás helyett gombnyomás: az elektronikus rögzítőfék a középkonzol kapcsolójával kezelhető egyszerűen. A fogaskerék-áttételen keresztül dolgozó két elektromos motor jellegzetes hanggal jelzi a két hátsó tárcsafék zárását. A Golf Variant azonban a fedélzeti feszültség átmeneti kiesésekor is biztosan rögzítve marad. Induláskor az elektronikus rögzítőfék önműködően old, az autó így mindenkor simán lendülhet mozgásba. Az Auto-Hold funkció az autó nem kívánt hátragördülését előzi meg az emelkedőn, így immár a múlté a tengelykapcsoló és a kézifékkar együttes használatával megoldható, nehézkes indulás. Forrás:

7 Hasznos-Útravaló Az ön autóját is kitilthatják Budapestről? Budapesten több mint 180 ezer, az agglomerációban lévő autókkal együtt több mint 300 ezer, országosan pedig elvileg további több százezer autós életét nehezítheti a fővárosi szmogriadó-rendelet legújabb változata, amely március 10-én lép hatályba. A főváros a tizenhárom éves átlagkorú magyar autóállomány harmadánál húzza meg a tiltott és tűrt járművek közti határvonalat túl szennyezett levegő esetén, tehát az autóállomány harmada ilyenkor nem jöhet majd be Budapestre. A szigorított szabályok szerint a riasztási fokozat idején az Euro 2, vagy ennél alacsonyabb környezetvédelmi besorolású benzinmotoros és dízel autók (és a régebbi motorkerékpárok) egyáltalán nem hajthatnak majd be a város közigazgatási határain belülre, és ha megszegik a korlátozást, bírságra számíthatnak. Az érintett autók túlnyomó többségét 2000 előtt gyártották, köztük a régi Suzuki Swiftek (kb. 300 ezer darab) és Opel Astrák, illetve a frissen behozott használt autók zöme. Mivel a műszaki vizsgán éppen idén január óta többé nem ragasztanak az autók hátsó rendszámtáblájára színes környezetvédelmi matricákat, a tulajdonosok csak a forgalmi engedély V.9. rovatából tudhatják biztosan, vonatkozik-e rájuk a tiltás vagy sem, de onnan sem túl egyszerűen. Ebben a rovatban nem az I-től VI-ig terjedő, sokszor emlegetett európai környezetvédelmi normák számait találjuk, hanem a részben ENSZ-EGB szabályokon alapuló magyar besorolási rendszer számait. A magyar jogszabályban 0-tól 16-ig terjedő skálán osztották el az autókat és teherautókat aszerint, milyen motorral szerelték őket, illetve katalizátorosak-e, vagyis mennyire környezetszennyezők, van már rovata az elektromos autóknak is. A műszaki vizsgákon azt ellenőrzik, a hagyományos motorral szerelt autók teljesítik-e a hatóságilag előírt emissziós értékeket, vagyis a sikeres műszaki vizsga nem jelenti, hogy az öreg autóval is mehetünk a riadó idején Budapesten, és magasabb osztályba sem egyszerű átsoroltatni. A legalacsonyabb számot tehát azok az autósok találják majd a V.9 rovatban, akiknek huszonéves, vagy még régebbi, jellemzően nem katalizátoros benzines vagy dízel autójuk van, de itt keresgélhetnek azok is, akik valamilyen hibrid hajtású (benzin-elektromos), esetleg az utóbbi két évben gyártott, Euro VI besorolású autót használnak. Az új rendelettel kitiltott autók és teherautók forgalmijában tehát egy 0 és 4 (tehát még a 4-es is) közé eső szám olvasható. Ezek mostantól nem közlekedhetnek Budapesten, ha életbe lép a riasztási fokozat, vagyis amikor tartósan rendkívül szennyezett a levegő a város több pontján. Ennek részletes meghatározásáról itt olvashat.

8 Van kivétel is, például a tömegközlekedési eszközök, köztük az autóbuszok, és mivel a folyamatos buszbeszerzések és átszervezések ellenére még mindig rengeteg a huszonéves Ikarus, nem lepődhetünk meg, hogy a szmogriadós járatsűrítések visszaütnek majd. A többi kivétel is valamilyen közszolgáltatással kapcsolatos járművet érint, például az orvosokat, vérszállítókat és bizonyos szociális intézmények járműveit, akik szintén behajthatnak a riasztás idején is a régebbi autójukkal. Euro hány? Ha csupán abból indulunk ki, hogy az autósok többségének fogalma sincs az európai normákról, nem járunk közel a teljes igazsághoz. A hivatalos, minden Európai uniós országban eladott új autóra kötelező, néhány évente szigorított szabályrendszerben az autók kipufogógáz-összetevőinek határértékeit határozták meg, a rendszer 1992-es bevezetése óta. Az 1996-tól 2000-ig használt Euro 2 bevezetése óta ezek a határértékek eltérőek a dízel és benzines autók esetén, a dízelek megengedett legnagyobb szén-monoxid-kibocsátási szintje kevesebb, mint fele lehet a kortárs benzines autókénak, a motorok eltérő égési folyamatai miatt. A világ a jövőben nem a dízeleknek kedvez majd, mert ezeket már most is csak bonyolult részecskeszűrővel, illetve külön üzemanyag-adalék adagolásával tudják csak egyre tisztább üzeművé tenni a fejlesztők. A vizsgált mérges gázok közt ott van a nitrogén-oxidok, szén-dioxid, a szén-monoxid, a szénhidrogének és egy ideje a szálló por is. Utóbbira gyakran hivatkoznak egyébként a meteorológiai jelentésekben is, ám érdemes figyelembe venni, hogy a szálló por koncentrációja városban, télen, száraz időben akkor is magas lehet, ha bármilyen jármű felkavarja az útra kiszórt sót és koszt. A helyzet hasonló a többi mérges gázzal is, mert bár igaz, hogy a városok levegőjének helyi környezetszennyezésében nagy szerepet játszik az autóforgalom, összességében mégis inkább azért van jellemzően télen a szmogriadó, mert a (főleg a konvektoros) gáz- és fafűtés miatt is rengeteg füstgáz kerül a levegőbe, és ilyenkor sokszor napokig szél- és csapadékmentes, de párás a levegő. Az új fővárosi szmogriadó-rendelet előterjesztése az európai trendeket követi, bizonyos országokban, például Németországban több nagyvárosból végleg kitiltották az öreg autókat, amelyek hiába teljesítik az újkori műszaki és környezetvédelmi paramétereiket még most is, lassan teljesen kiszorulnak a közlekedésből. Ez a magyarázata, hogy a Magyarországra évente behozott több mint 100 ezer használt autó lehet akár újszerű állapotú, nagy részük Budapesten sem gurulhat majd, ha riadót fújnak. Így már azt is értjük, miért olyan népszerűek ezek a tizenéves kocsik mégis a magyar autósok körében: olyan olcsóak kint, hogy még megéri őket behozni, mert évekig megbízhatóan működnek, amikor éppen engedik őket használni. forrás:

9 Érdekes Ilyen Lamborghini nincs még egy A Lamborghini Aventador Superveloce Földünk egyik legexkluzívabb szupersportautója, jelen esetben pedig egy egyedülálló jármű alapját képezte, amihez hasonlót még nem épített senki. A Mansory J.S. 1 Edition egy londoni milliárdos kívánsága volt, akinek már húsz darab Mansory modell sorakozik a garázsában. James Stunt londoni milliárdos rengeteg különleges járművet birtokol. Egyik sem tucatautó, általában valamelyik nemesítő cég keze munkáját viseli magán. Stunt nagyon kedveli a Mansory munkáit, idáig már húsz különböző autóját módosíttatta a csapattal. Álomautója kerékre állításával is a brandi székhelyű vállalatot bízta meg. Az autó, amelyet továbbgondoltak, egy fantasztikus Lamborghini Aventador Superveloce volt. Teljesen egyedi szénszálas karosszériát terveztek hozzá, amelyet a Lamborghini Veneno inspirált. A minőségre garancia, hogy az egyes alkotóelemeket a Mansory egyedülálló prepreg-autokláv eljárásával sütötték ki. Az új aerodinamikai csomag az olasz rakéta lopakodó kinézetét erősíti, emellett növeli a tengelyekre ható leszorítóerőt és a fontos alkatrészek hűtését is javítja. Egyedi az első, toldattal kiegészített lökhárító, a géptető, a sárvédők, az oldalküszöbök, a hátsó diffúzor, a hátsó szárny, valamint a tető, ahonnét a hideg levegő közvetlenül a motortérbe juthat. A komplett karbon ruha 50 kilogrammot faragott le az Aventador Superveloce tömegéből, ami jótékony hatással volt a menetteljesítményeire. Persze a V12-es erőforráson is húztak egy picit, a vezérlés átírásával, sportlégszűrő és sportkipufogó-rendszer felszerelésével 830 lóerőt csalogattak elő belőle (+80 LE). A J.S.1 Edition immár 2,7 másodperc alatt katapultál százra, kétszázra 8,4 szekundum alatt jut fel, 300 km/óráig pedig elegendő neki 23,4 másodperc (-0,6 mp). A száguldásnak csak 355 km/óránál van vége (+5 km/óra). S hogy mennyibe került mindez? A legfelsőbb londoni körökben nem beszélnek pénzről. forrás: autoblog.hu

10 Zöld hírek Elektromos autótöltők kerülnek felállításra a parkolókban Az országos településrendezési és építési követelményekről szóló kormányrendelet módosítása értelmében a felszíni parkolóhelyeket fásítani kell, az újonnan létesített, illetve már meglévő parkolóhelyeken pedig elektromos gépjármű töltőállomásokat kell kiépíteni - olvasható a Magyar Közlönyben. A rendelet szerint a 10 gépjárműnél több befogadására képes felszíni parkolóhely fásítását úgy kell megoldani, hogy minden megkezdett 6 parkolóhely után egy nagy lombkoronát nevelő, környezettűrő, túlkoros, allergén pollent nem termelő lombos fát kell telepíteni. Minimum egy négyzetméter szabad földterületet kell biztosítani erre, amelynek egy négyzetméter alatti területei a telek zöldfelületébe nem számíthatók be. Az újonnan létesített parkolóhelyeket úgy kell kialakítani, hogy 100 parkolóhely után legalább tízben elektromos gépjármű töltőállomás legyen kiépíthető a burkolat megbontása nélkül. A meglévő parkolóknál minden megkezdett 100 parkolóhelyből legalább kettőt elektromos gépjármű töltőállomással kell ellátni. Forrás: alternativenergia.hu Az első zöldrendszámos gépjármű az EuroFleet flottájában

11 Könnyed Pécsi Csokoládé Karnevál Az ország minden részéből érkező csokoládék kiállításán és vásárán az érdeklődők személyesen találkozhatnak a magyar kézműves manufaktúrák csokoládékészítőivel, és vásárolhatnak rengeteg különleges csokoládéból. Idén is a sokak által kedvelt csokoládé-szökőkútból tejcsokoládéjába lehet pillecukrot mártogatni. A látogatók figyelemmel kísérhetik, ahogy a Csoko-Láda Csokibolt munkatársai több ezer apró csokoládé-mozaikból Zsolnay csempeképet készítenek. A kirakott, több négyzetméternyi felületre a Zsolnay Porcelánmanufaktúra festői csokoládéval festik a hamisítatlan Zsolnay mintákat. A kulisszatitkok a teljes nyitvatartási idő alatt bármikor elleshetőek. A gyerekek a csokis játékokat ingyenes játszóházakon élvezhetik a karnevál teljes ideje alatt. Minden gyermek kaphat egy elfogyasztható csokoládés jelet, egy ehető tetoválást! A Csokoládé Karnevál szakmai előadásokat is kínál mindkét nap: neves csokoládékészítő, csokiblogger és dietetikus osztják meg gondolataikat a máig legnépszerűbb édesség, a csokoládé aktuális kérdéseiről. Bonbonkészítő bemutatót tartanak a Sásdi Vendéglátóipari Szakközépiskola növendékei naponta három alkalommal, s ami elkészült, azt el is fogyaszthatják az éppen ott szemlélődők. Csokoládépapír-kiállítás: a Pécsi Csokoládé Karneválon bemutatott kiállítás olyan csokoládépapír-gyűjtemény, amely távoli országokból származó, különleges, limitált, vagy épp letűnt korok csokoládécsomagolásait mutatja be. A kollekció a közönség által beküldött darabokkal is gyarapodhat, ha azokat névvel ellátva beküldik, vagy beviszik a Csoko-Láda üzleteinek egyikébe március 3- ig. (Zsolnay Kulturális Negyed, Csoko-Láda Csokibolt 7626 Pécs, Felsővámház u. 56.) Minden látogató tombolajegyet kap! A napi tombolák sorsolásán értékes nyeremények találhatnak gazdára. Csokis mesesarok várja a gyerekeket szombaton kor L. Molnár Edit pécsi írónővel, aki felolvassa legújabb csokis meséjét. Részletes program: Forrás:

12 A hónap ajánlata VW Volkswagen Golf Variant Comfortline BMT 1.6 TDI 110 LE A kép illusztráció! Bérleti díj: Ft + Áfa/hó * A bérleti díj teljes egészében költségként leírható, az áfa visszaigényelhető! *A bérleti díj 48 hó/ km futásteljesítmény mellett értendő. Szolgáltatások: Finanszírozás (HUF alap) 0 Ft induló Biztosítások (KGFB, CASCO) Teljesítmény és cégautó adó Mindennemű szervizköltség Teljes körű gumiabroncs menedzsment Prémium országúti segélyszolgálat Prémium csereautó szolgáltatás OMV üzemanyag kártya Hozom-viszem 0-24 órás rendelkezésre állás Vegye fel velünk a kapcsolatot! Tel.: sales@eurofleet.hu * Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes!

Magazin 2015/11. Köszöntő. 2014 ősz

Magazin 2015/11. Köszöntő. 2014 ősz Köszöntő Magazin 2015/11. 2014 ősz Kedves Olvasó! November hónapban is szeretettel köszöntöm Önt Magazinunk olvasásakor. Ebben a hónapban is törekedtem aktuális, olvasmányos, színes tartalommal megtölteni

Részletesebben

2016.02/01. EuroFleet Magazin

2016.02/01. EuroFleet Magazin EuroFleet Magazin Köszöntő Kedves Olvasó! Köszöntöm Önt az EuroFleet Magazin februári számának kézhezvételekor. Köszönöm a pozitív visszajelzéseket az előző szám tartalmával kapcsolatban. Igyekeztem ebben

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR Ajánlat Önnek és Volvójának 2012 NYÁR MYVOLVO PROFI CSOMAGOLÁS TIPPEK ÉS TARTOZÉKOK; EGYSZERŰ CSOMAGOLÁS Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ Frissesség nyáron is + Várjuk a

Részletesebben

Gépjárművek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről

Gépjárművek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről Gépjárművek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/44 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m

Az Opel Corsavan. magas szintű biztonsággal ötvözi. Raktér maximális térfogata: 0,92 m3. Max. teherbírás 475 kg-ig. Max. raktérhosszúság: 1,26 m Opel Corsavan Az Opel Corsavan Életteli, sportos kinézetével az Opel Corsavan egyértelmű stílusbeli kifejezőeszközt jelent bármilyen üzletben, ahol hangsúlyt helyeznek a külső megjelenésre. Dinamikus

Részletesebben

Innovatív nyolcas. Beetle Cabriolet Design 1.4 TSI DSG

Innovatív nyolcas. Beetle Cabriolet Design 1.4 TSI DSG Innovatív nyolcas A hagyományokhoz híven idén is megrendezzük az országjáró InnovaTurnét! Április elejétől az ősz végéig, Budapesttől Kaposvárig országszerte várjuk a tesztelni vágyókat. Jöjjön, ismerje

Részletesebben

Magazin 2015/10. Köszöntő. 2014 ősz

Magazin 2015/10. Köszöntő. 2014 ősz Köszöntő Magazin 2015/10. 2014 ősz Kedves Olvasó! Köszöntöm Önt a Magazinunk októberi számának olvasásakor. Nagy örömömre szolgál, hogy ebben a hónapban a megszokott rovatok mellet a Magazin Plusz is helyet

Részletesebben

Összefoglaló jelentés a VOLVO 7700 HYBRID alacsonypadlós városi autóbuszról

Összefoglaló jelentés a VOLVO 7700 HYBRID alacsonypadlós városi autóbuszról Összefoglaló jelentés a VOLVO 7700 HYBRID alacsonypadlós városi autóbuszról A járművet 2011. augusztus 4-én a VOLVO Hungária Kft. részéről Szűcs Árpád Értékesítési Vezető és Lossó Erika Marketing Vezető

Részletesebben

Világpremier: Alfa Romeo 4C Launch Edition

Világpremier: Alfa Romeo 4C Launch Edition Világpremier: Alfa Romeo 4C Launch Edition Az exkluzív Launch Edition a Genfi Autószalonon mutatkozik be. A modell sorszámozott kivitelben, korlátozott példányszámban kerül forgalomba: 400 darab Európába,

Részletesebben

I.1) Név és cím(ek) (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: KIVING Ingatlangazdálkodó és Beruházásszervező Kft.

I.1) Név és cím(ek) (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: KIVING Ingatlangazdálkodó és Beruházásszervező Kft. 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek tájékoztatniuk

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

NISSAN EVALIA. 000 Ft bruttó kezdőártól. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5 281 000 000 Ft bruttó kezdőártól 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG

Részletesebben

A gépjármű rendelkezzen a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiadott érvényes típusbizonyítvánnyal (általános forgalomba helyezési engedéllyel).

A gépjármű rendelkezzen a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kiadott érvényes típusbizonyítvánnyal (általános forgalomba helyezési engedéllyel). Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-tól igénybe vehető támogatások alapján biztonságos közlekedés

Részletesebben

ŠKODA FLOTTASZERVIZ. Exkluzív szolgáltatás exkluzív előnyökkel

ŠKODA FLOTTASZERVIZ. Exkluzív szolgáltatás exkluzív előnyökkel ŠKODA FLOTTASZERVIZ Exkluzív szolgáltatás exkluzív előnyökkel Tisztelt Ügyfelünk! A flottakezelés szakértőiként pontosan tudjuk, hogy melyek a legfontosabb szempontok az Ön számára a járműparkot illetően;

Részletesebben

A megújult. Hyundai i30

A megújult. Hyundai i30 A megújult Hyundai i30 Határozottan dinamikus. A megújult i30. Az első benyomáshoz mindenekelőtt lenyűgöző megjelenésre van szükség. A megújult Hyundai i30 erőteljes, karakteres formaterve első pillantásra

Részletesebben

á ú é é ő é ő á ő ő á á ú ű é é ö ő á ő ú ő ő á é Ü Ü á é á é á é á é á ö ö á é ő á ú ű é é á é é ő á ö ö á á é é ú é é ú á á ő é é é ö ö á á é ű ő á é ű ő ú ő á á é á ú é é á é ö á á ö Ü á á é é ú á á

Részletesebben

Szakemberek alkották szakembereknek

Szakemberek alkották szakembereknek 2009 BIPPER Bipper Szakemberek alkották szakembereknek Aki meglátja az új Peugeot Bippert, rögtön tudja, hogy többrôl van szó, mint egy egyszerû haszonjármûrôl. A Bippert kifejezetten az Ön tevékenységéhez

Részletesebben

A egyéb járművekre vonatkozó 2011-ben hatályos közlekedési szabályok. 1/1975. (II. 5.) KPM BM együttes rendelet a közúti közlekedés szabályairól

A egyéb járművekre vonatkozó 2011-ben hatályos közlekedési szabályok. 1/1975. (II. 5.) KPM BM együttes rendelet a közúti közlekedés szabályairól A egyéb járművekre vonatkozó 2011-ben hatályos közlekedési szabályok 1/1975. (II. 5.) KPM BM együttes rendelet a közúti közlekedés szabályairól A közúti közlekedés biztonsága és zavartalansága fontos társadalmi

Részletesebben

Ü Ú Ú Á Á Ő É é ö é é é é é ü ö é é é é é é é é é é ö é ö ö ö é é é é é é ö é é é é ö é ű é é é ö é é é é éé ö é éö é é ö é é é é ö é ű é é é ö ö é é é é é ö é ö é é ö ö é ö é é é é é é ü é é ö é é é é

Részletesebben

1 3. Főbb vonalaiban közös formavilág a PB-vel és Century-vel, a hátfal azonban teljesen más 4. Scania Irizar i4 választék

1 3. Főbb vonalaiban közös formavilág a PB-vel és Century-vel, a hátfal azonban teljesen más 4. Scania Irizar i4 választék 8 CAMION TRUCK&BUS 009/6 BUSZVILÁG AUTÓBUSZTESZT KÖZEPES HATÓTÁVOLSÁG Scania Irizar i L,9 méter hosszban SOKOLDALÚ ALKALMAZHATÓSÁG Nem egyszerű dolog röviden megfogalmazni azt, amit a 007-ben bemutatott

Részletesebben

20 db elektromos midi autóbusz és az üzemeltetéshez szükséges töltőoszlopok beszerzése

20 db elektromos midi autóbusz és az üzemeltetéshez szükséges töltőoszlopok beszerzése 20 db elektromos midi autóbusz és az üzemeltetéshez szükséges töltőoszlopok beszerzése (Eljárás száma: TB-78/15) AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ I. KÖTET AZ AJÁNLAT ÖSSZEÁLLÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK, DOKUMENTUMMINTÁK

Részletesebben

HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy ű Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. GENERÁCIÓ. Az EURO 6 kipufogógáz- szabvány szerint. Szériatartozékként BlueMotion technológiával. RENDSZEREK. Az ACC-tól a Front Assist

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

MAGYAR KÖZLÖNY 15. szám

MAGYAR KÖZLÖNY 15. szám MAGYAR KÖZLÖNY 15. szám MAGYARORSZÁG HIVATALOS LAPJA 2016. február 9., kedd Tartalomjegyzék 7/2016. (II. 9.) Korm. rendelet Az Európai Unió tagállamainak a tengeri hajók újrafeldolgozása területén történő

Részletesebben

Köszönjük a pozitív visszajelzéseket a

Köszönjük a pozitív visszajelzéseket a flottakezelés autótechnika hasznos tippek autósport KÉSZ&GO Kft. hírei Kö s z ö n t ő Kedves Partnereink! Köszönjük a pozitív visszajelzéseket a legutóbbi hírlevélről, hiszen ez azt jelenti, hogy szinte

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 644 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

Opel Vivaro Combi. 2700 kg L1H1. Dízel L1H1. 2900 kg. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 LE) Combi. 1.6 CDTI Start/Stop (66 kw/90 LE)

Opel Vivaro Combi. 2700 kg L1H1. Dízel L1H1. 2900 kg. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 LE) Combi. 1.6 CDTI Start/Stop (66 kw/90 LE) OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 (66 kw/9 LE) tart/top (66 kw/9 LE) (85 kw/115 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (88 kw/12 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (13 kw/14 LE) és regisztrációs adóval Dízel Változat L1H1

Részletesebben

V Á L L A L Á S I F E L T É T E L E I

V Á L L A L Á S I F E L T É T E L E I AuTÓTh Kfc. 2400. Dunaújváros, Vasmű út 39. II. emelet 208. : (25) 400-800. Az AuTóTh-Iskolában folyó "B" személygépkocsi gépjárművezető képzés V Á L L A L Á S I F E L T É T E L E I Érvényes: 2015 október

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

A Magyar Posta Biztosító Zrt. PostaAutóŐr kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának 2016. január 1-jétől alkalmazandó tarifája

A Magyar Posta Biztosító Zrt. PostaAutóŐr kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának 2016. január 1-jétől alkalmazandó tarifája A Magyar Posta Biztosító Zrt. PostaAutóŐr kötelező gépjármű-felelősségbiztosításának 2016. január 1-jétől alkalmazandó tarifája Ügyfélszolgálat: 06 40 200 480 (H 8:00-20:00, K-P 8:00-18:00) Fax: 06 1 423

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY AZ ÚJ FOCUS ECONETIC EURÓPA LEGTAKARÉKOSABB KOMPAKT AUTÓJA

SAJTÓKÖZLEMÉNY AZ ÚJ FOCUS ECONETIC EURÓPA LEGTAKARÉKOSABB KOMPAKT AUTÓJA SAJTÓKÖZLEMÉNY AZ ÚJ FOCUS ECONETIC EURÓPA LEGTAKARÉKOSABB KOMPAKT AUTÓJA A végső típusbizonyítványt az idei év végén megkapó új Focus ECOnetic, amely várhatóan a jövő év elején érkezik a hazai márkakereskedésekbe

Részletesebben

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője:

Haszonjárművek. 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november. www.vwh.hu. Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Haszonjárművek A Transporter A Transporter 965.1191.07.16 Változtatások joga fenntartva. Kiadás: 2009. november www.vwh.hu Az Ön Volkswagen haszonjármű márkakereskedője: Ha minden esre van szüksége: A

Részletesebben

1,3 VVT 1,5 VVT 1,25 DDiS dízel

1,3 VVT 1,5 VVT 1,25 DDiS dízel 1,3 VVT 1,5 VVT 1,25 DDiS dízel Egy autó, amelyben minden együtt van. Vagány forma, kitörô életkedv. Erô, biztonság és kényelem. Egy új Suzuki modell. A múlt összes tapasztalatával, a jövônek. 4 5 A

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes!

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes! NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5050000 Ft bruttó kezdőártól HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket

Részletesebben

HU-Siófok: Különleges szakipari munkák a tetőfedésen kívül 2011/S 25-040573 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN.

HU-Siófok: Különleges szakipari munkák a tetőfedésen kívül 2011/S 25-040573 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN. 1/11 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:40573-2011:text:hu:html HU-Siófok: Különleges szakipari munkák a tetőfedésen kívül 2011/S 25-040573 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS

Részletesebben

KUPONFÜZET. 193 960 Ft

KUPONFÜZET. 193 960 Ft KUPONFÜZET összesen 193 960 Ft kedvezménnyel SZERVIZ 4+ ajánlataink megbízható SEAT Eredeti Alkatrészeket és magyarországi SEAT márkaszervizben történő beszerelést kínálnak 4 évnél idősebb SEAT-ja számára.

Részletesebben

Indiai titkaim 5 - nagy kupac csomag

Indiai titkaim 5 - nagy kupac csomag 2010 szeptember 05. Flag 0 Értékelés kiválasztása Még nincs értékelve Értéke: 1/5 Értéke: 2/5 Mérték Értéke: 3/5 Értéke: 4/5 Értéke: 5/5 Eljött a nagy nap. 1993. december 13-a, Luca napja. Indulás Indiába

Részletesebben

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Suzuki Swift indul útjára; a Suzuki is teljesen újjászületett.

Részletesebben

É ú ú ú ú ú ú ú ú ú É É ú ű ú ű ú Ú Ü ú ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Ü ű ű ú É É ű É ű É ú ú ú ű É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Á ú É ű ű ú ú ú ú ű ű ű ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú Ú ű ú ű ű ú ú ű Ü ú ű

Részletesebben

É ú ú Á É ú É ű Á Ú ú ú ú ű ú É ű ú ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ű ű ú Á Á ű É É ú ú ú ú ú ú ű Ü ű ű ű Ö Ú ú Ú ú ű ú ú ű ú ű ű ú ú Ö ű ú ú ú ű ű ű ű ú ú É É ű ű É É ú ú ű Á ú ú ú É Ú ű ú ú ű ú ú ú Ü ú

Részletesebben

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS FT-TÓL SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS FT-TÓL SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS M ÁR 7 918 000 FT-TÓL THM: 0% MINDENKINEK SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY 214 LÓERŐ, NÉGYKERÉKMEGHAJTÁS, MEGERŐSÍTETT KAROSSZÉRIA, SPORTOS NISMO RS FUTÓMŰ ÉS EGYEDI FÉKRENDSZER, SEBESSÉGVÁLTÓ

Részletesebben

É Ő É é ö í é í é í í Ú é é é í í ő ö ö é É Ó É Á í é ő é í í í Í Í í í É É É í é é í Í é Íő é í é í é í í Í ú é é ű í í é í í Í ö ö ő é ö ö é é í Á ő é é é í é Í ö é é é é é é ö Í ö é é é í í é ö í í

Részletesebben

Á ö ü ö ő ö ű ö ú ú ö ú ő ő Á ő ő ö ú ü ő ő ú ő ő ő ő ö ü ő ő ú ő ö ö ü ü ő ö ü ü ö ő ú ő ő ő ö ú ú ö ö ú ő ü ü Ü ő ö ő ű ü ö ú ú ú ö ő ö ő ö ú ö ű ő ő ö ő ö ü ö É É É É Ú É É É É É öö É É ő É ö É

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI A TELJESEN ÚJ QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI. UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNYEK. MAGASABB FOKOZATRA KAPCSOLVA. FORRADALMAT INDÍTOTT EL, most pedig kihívó, új formában visszatér, hogy

Részletesebben

Magazin 2015/09. Köszöntő. 2014 ősz

Magazin 2015/09. Köszöntő. 2014 ősz Köszöntő Magazin 2015/09. 2014 ősz Kedves Olvasó! Igazán nincs okunk panaszra, igazi nyarunk volt. Igazi forró nyár. Néha talán túl forró is. Remélem kellemesen töltötte a szabadságát és kipihenten, feltöltődve

Részletesebben

Megérkezett a Ssangyong Tivoli!

Megérkezett a Ssangyong Tivoli! 2 Megérkezett a Ssangyong Tivoli! Sokszáz millió eurós beruházás, 4 évnyi fejlesztés, vadonatúj moduláris padlólemez, sportos és fiatalos dizájn, igényes belső kialakítás, vadonatúj motorok és kiemelkedő

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Á Ú ü ö ö ü ű É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ű ö ö ü ú ü ö ü ö ü ü ö ö ö ö ö ü ö ű ü ö ö ű ö ö ö ö ü ú É ö ö ö ö ö ö ö ú ú ö ö ö ö ö ö ú ú ú ú

Részletesebben

ú Á ö ü ö ú ű ü ü ö ö ű ö ö ö ü ö ü ö ű ü ö ú ú ü ü ü ú ö ö ö ű ű ü ú ű ü ö ö Á ö ü ű ö ö ü ö ü ö ö ü ö ö ü ö ö ö Á ü ú ö ö ü ö ö ö ú ö ü ö ö ú ú ü ö ű ö ö ö úö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ö ü ü ö ú ö ö ú ö ö

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf. Das Auto. Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre Golf Das Auto. Motorok Motor, sebességváltó 85 LE (63 kw) TSI 110 LE (81 kw) TSI 125 LE (92 kw) TSI Motortípus/szelepek hengerenként 4 hengeres benzinmotor/4

Részletesebben

ő Á ú ő ú ő ú ú ú ő ő ő ű ú ű ő ő ú ő ő ő ú Á ő ú ő ő ú ő ő É É ú ő ő Ú ő É ú ú ő ő ő ő ő É ő ő ú É ű ű ű ú ő ő É ő ű ő ő É ú É ú ő ő ű ú ű ő ő ú ú Ú ú Ü ő ű ú ő ű ő ő ú ő ő ő ő ú ő ő ú ú ő ú ő ú ű ű É

Részletesebben

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról.

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN DS4 Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. Csábítás Rafinéria Stílus Citroën DS4 Igazi

Részletesebben

A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét

A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét Budapest, szeptember 30. - Európai premier október másodikán, a Párizsi Autószalonon - Kifinomult új formavilággal

Részletesebben

Á ű Ú ÚÉ Á Á Ü Ü ű Ü Ü Ü Ú Ü Ü Ü É Ú Ü ű Ü Ü Ö ű ű Ü Ü Ü Ü Ü ű ű ű Ú ű ű Ú ű ű ű ű Á Ú É Á ű Á É Á Ú ű Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á ű Á Á Á Á Á É ű Ü ű Á ű ű ű Á ű Ú Ó Á Á ű Ú ű Ü ű Ü Á Á ű ű É

Részletesebben

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára Volvo 7900 Hybrid Jobb üzlet a zöldebb városok számára A Volvo 7900 Hybrid sorozat új szintre emeli a zöld hatékonyságot, messze az Euro 6 követelmények fölé. A leghatékonyabb üzemű és legmegbízhatóbb

Részletesebben

É É Á É É ó ó ö ű ó ó ó ű ó ö ö ű ó ó ő ö ű ó ó ű ú ö ű ó ó ó ó ö ű ó ó ó ö ű ő ő ő ó ö ű ú ö ó ó ó ú ő ő ü ó ó ó ö ű ű ö ő ó ú ó ö ü ö ű ó ó ö ő ö ó ö ö ő ő ö ó ő ö ő ó ő ó ő ú ú ö ű ó ú ö ő ű ö ó ó ó

Részletesebben

Á Ó Ö Á É É É É Ő ű Á Ó ű Ö ű ű ű Ó ű Ö Ú Ö Ú ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ü Á ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű Ö ű ű Ü ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű ű ű ű ű Á Á ű É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ó Ü Á É Ű ű ű ű ű Á ű ű ű Á É ű Ú Ó

Részletesebben

É É É É É Ö Á Á É Ő ű ű ű Ü ű ű ű Ú Á ű Ö ű Ú Á Ú ű Ó Ú Ú Ú Ú ű Ú Ú ű É ű ű É É É ű É É Ü ű ű É Á ű Á Á Ü Á Ü É Ú Á Ú Ó Ü Ü Ú ű ű Ú Ü Ü ű Ú É Ö ű ű Ü Ó Á Ö Ö ű Ö É É ű ű É ű ű ű Ú ű Ö É Ó ű Ú Ú Ú É Ú Ú

Részletesebben

ö ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ö ö ö ö ű ö ü ú ö ö ö ö ű ü ü Ö ü ö ű ű ű ö ú Ü Á Á Á ö ö ú ü ú Ü ö ö ö ö ö ú Ü Ü ö ö Ü ö ü ö ú ö ü ö ü ü Ü ü ű ö ü ö Ü Ú Ü ü Ü ü Ü ú Ü ö ö ü ö ö ű ű ü ö ű Á ö ü ö ö ú ö Ü Á Ü Ő

Részletesebben

ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ő ű Ö ő Ö ő ő ő ő ő ő ő ő ü Ö ő ő ü É ő ő ü ő Ú üü ő ő Á Á É É Á ü Ú ő Ó ű ő É ő ű ő ő ő ő ő ű É Ö ű Ú Ö É ő ű ü ő ü É É É É É ő É ü ű ő ü űú ű ü ű Ú É ü ű É É É ő Ó ő ű Á ÚÚ ő ő É

Részletesebben

ö Á É É ö ö Ö ö ű ö ő ö ő ö ú ü ö Ü ö ö ö ö ü ö ú ö ő ü ö Ú ü ü ö Ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ő ö ú ö ö ü ö ö ö ö ő ő ö ű ö ö ű ö ö ő Ü ö Ü ö ü Ü ö ö ö ú Ó ö ö ö ö ö ő ö ö ú ö ő ö ö ő ő ö ö ö ü ö ö É ö

Részletesebben

ű É ű Á Ü É É ű ű Ű ÓÓ Ü É Ü Ú Ú ű Ú Ö Ö Ü ű ű Ű Ú Ö Ü Ö Ú Ó Ó Á É Ú Ű Ú Ú Ú Ú Ú ű Ú Ű Ú ű ű Ú ű ű Ú Ú É Á Ú Ú É É ű ű ű Ú ű ű Ú ű Ú Ó É Ű Ó ű Ú ű ű ű Á ű ű Ú ű ű É ű ű ű ű Ó Ú Á Ú ű Á ű Á Ú Ó ű ű Á ű

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

Ó Ú Ö Ú É Ö É Á ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű Á Ú ű Ü ű ű Ü ű Ó ű ű Ú ű Ö Ö ű ű ű ű Á É Ó ű ű Ü Ö ű ű Ü Ú É ű ű ű ű É Ü Ü Ü É Ü Ü Ü Ü ű ű ű ű ű ű ű Ú É ű ű ű ű É Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú ű Ö ű Ü ű ű ű ű É ű Ó ű ű É

Részletesebben

É Ó Ö Á ú Á ú ú ú ú Ó ú ú ú ú ű ú Á ÁÉ Á ű ű ú ú É ú É É ű ű É ű Ú ű Ü ú ű ú Ö Ú ű Ö Ö ú Ő ú ű Ö ú ú Ú Ó ú ú ű ú Ö Ú Ü Á Á Á É Ü ű Ü Ö É Á Ü Ó É Ö É ű Ü Á Á Á ú Ü Ö Á É Ü Á ú Ö Ö ú Ö Á ú É É Ö É Á Á Á

Részletesebben

Ú ű Ú ű ű ű Á ű Ö Á ű ű ű ű ű ű Ö ű Á ű ű Á ű ű ű ű ű Á ű Ú Ü Ü ű ű Ü Ü Ö ű ű ű ű ű Ú Ü ű ű ű ű ű Ú Ó ű ű ű Á É ű ű ű Ű ű ű ű É Á Á Á Á Ó Ó ű Ü Ú Ú Ö Ú ű Ö Ő Ú Ú ű Ó Ő Ú Ö Ö Ő Ű É ű Ó É Á Á ű ű Ú Á É É

Részletesebben

ú ú ű ú ú Ú É É Ó ű ű ü ú ü ű ü ú ú ü ü ü ú ü ú ü ü ü ü ú ű ü ü ú ű ü ü ü Á ű ű ú ű ü ü ú ű ü ű ú ü ü ü ú ű ü ü ü ű ú ü ú ü ü ü ű ű ú ü ú ű Ö ú ü ü ü ü ü ú ű Ö ü Ú É ú ú ü ü ü ü ü ü ü ü ü ú ü ú ü ú ü ü

Részletesebben

Ú ő É ő ű ő ű Á É ő Ó Á Á ő ű ű Á ű Ú É ő É Ú Ö ő ő Á ő ő Á É É Á ő ő ő ő ő ő Á Ó Á É Ú Á Á Á ő Á Á Á Á Á É ő ő ű ő ő É ő ő Á Á Ó Ü Á É Á ő Á ő ő ő Á É Ü ő Á Á ő Ö ő ő Á É ő ő ű ő Ö Á Á Ú Á Á Á É É ő ű

Részletesebben

Á ú ő ú Ú ü Ö ú Á Ó ú ü ő ő ő ú Ö ú É ú ű ü É ü ú ő ő ő ú ú ü ü Ö Ö ú ő ő ű É ü ü ü ú ő ő ú ü ü ő ő ő ú ü ő Ö ű ő ü ő ü ő ő Á É ő ü ő ü ú ú ő ü ü ü ő ü ő Ó ü ü ü ü ú É ő ü ü ü ú ő ü Ó ü ü ő ú ő ő ü ü ú

Részletesebben

Az új BMW 4-es Cabrio

Az új BMW 4-es Cabrio Az új BMW 4-es Cabrio Tartalom 1. Az új BMW 4-es Cabrio: Összefoglaló.............. 2. Műszaki adatok...... 3. Teljesítmény- és forgatónyomaték-diagramok..... 4. Külső és belső méretek.... 1. Az új BMW

Részletesebben

Á É ö ö ő ő ő Ú Ü ö ö ő ő ö ú ő ö ő ö ú ü ö Ü Ó ö ö ö ö ö ő ö ú ú ö ü Ü ö ö ö ö ö ö ő ö ö ő ö ü ő ö ő ü Ü Ó Ó ö ö ő Ü Ó ö ő ő ő ő Á ő ő Ü ő ö ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É ü É ö ö É Ó ő ő ő ő Ü É ő Ó ő ő

Részletesebben

Á ő ő ő ö ö Ó ő ú ö Á É É ü Ö ő ö ő ő ö Ó ö Ú Ó ő ő ő ö Ö Ú Ú ő Ö ú ö ő ú ú ú Ó ö Ó Ó Ú Ú Ú Ú Ö Ó ő ő ú ő ű ü ő ö ö ö ő ü Ó Ó ő ő Ó ö Ó Ó ü ő ő Ó ő ö ő ő Ó ő ő ő Ú ö ő Ó Ó ő Ó ő Ö ő ö ő ü ü ű ö ö ö Ó ö

Részletesebben

Á Á ó ő ő ó Ő ó ó ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Ó ó ő ó ó Ő Ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Á Ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Á Ó ó ó Ő ó ó ó Ó ó Ú ó Ó Ó ó Ó Ó Ő ó Ó ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó ó ó Ó ó ó ó Ó Ú Ó Ó ó ó ő ö Ó

Részletesebben

É É ú í ö É É í ú É Á Á Á ö í ö í ú í Ö ö ö í í Á ö ö ö í í ö í É í ö ö í í í ö í í í í ö í í ö ö í ö ö í ö í ű í ö ú ű í í ö Ö ö ö í ö ö í ö ö í í í ö É ö ö ú ö ö ö í ö ű í ú ö ú Í É ú ö ö ö É ö ö í Íí

Részletesebben

É Ú ú Á Ú Ú Á Á Ú ú ú ú Ú ú Á Ú Ü Ü ű ű ú ú ú ú Ü ú Ü Ú ú ű ú É ú Ü ű ú ú Ú É É Á Á Á Á Ü ú Á Á É Ú É ú Á Ü É Ü Ü Ü Ü Á Á ű ú ű ú Ü ű Á ú ű ű ú ű ű ű ú ű ű ű ű ú Ü É ű ú ű Ü ű ú ű Ü Ü Ü ú Ú ú ú ú ű ú ű

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

Á Á é é ő ö ó é é é é é ő é é é ő ő ő é ü ő ó ó ó ö ö é é ő é ő é ő ö é é é é é é é ő é ű ő é é é é é ó ő ö é ú ö é ö é é ö ő ó ő ó é ő é ő ő é ő ó ó é ő ő é é ü ő é ó é ö ő é ő é ó ő é é ő é é ő é é é

Részletesebben

ú ő ü ő ő ü ő ű ű ő ü ü ő ő Ü Á ő ü ő ő ü ő ő ü ő ú ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ő ű ű ő ü ő ő ő ü ő ü ő ű ő ü ő ő ő ő ü ü ü ő ő ű ú ü ü ő ő ő ő ü ü ő ő ő ü ő ő ő ő ű ő ú ő ő ü ő ő ü ő ő ő ű ő ő ű ü ü ő

Részletesebben

ü Ü ö ö ö Á ő ö ö ö ü ú ö ő Á ő ö ő ü ú ő ő ő ö ö ö ő ú ő ő ő ö ő ö ű ő ő ő Ú ö ü ő ő ú ú ö ő ö ő ú ú ő ú ö ö ő ú ő ü Ü ö ő É ő ő ü ö ő ú ő ö ű ő ő ü ő Ú ű Ö ü ő ú ő ő ő ú Ú ü ö ő ő ú ő ű ő ö ö ü ö ö ő

Részletesebben

ö ő ö Ö ö ó ő ő ő ú ö ö ő ó ü ö ö ő ő ő ő ő ö ő ö ő ó ő ö ő ő ő ú ó ő ö ó ö ő ó ö ő ő ő ó ő ő ő ő ö ö ő ö ő ó ú ö ö ő ő ó ő ő ú ő ü ő ó ö ö ő ő ő ü ö ö ő ó ó ö ő ő ö ő ö ö ö ö ő ő ő ü ű ö ö ő ő ó ö ö ö

Részletesebben

ö É ö ö ő ő ö ó ó ú ő ó ö ö ő ő ö ö ó ű ű ó ú ó ő ő ö ű ó ő ö ö ű ű ó ú ő ó ó ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ő ö Ü Ü ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ó Ü Ü ó ő ő ű ö ö ű ű ű ű ő ö ó ű ó ö ű ö ó ö ó ö ő ó ö ö ő ó ö ö ö ű Ö ö ö

Részletesebben

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT NISSAN GT-R 32 090 000 Ft-tól A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNY A V6 MOTOR 550 LE-VEL LEHETŐVÉ TESZI A 0-100 KM/H-S GYORSULÁST 2,8 MÁSODPERC ALATT TÖKÉLETES IRÁNYÍTHATÓSÁG ÚJ FUTÓMŰ, FÉKEK ÉS AERODINAMIKAIFEJLESZTÉS

Részletesebben

FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK

FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK www.citroen.hu MIÉRT NE ÉLNE A CITROËN ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK TAVASZI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL KLÍMATISZTÍTÁS EXKLUZÍV KUPONOK WTCC NYEREMÉNYJÁTÉK AZ

Részletesebben

Közúti biztonsági program

Közúti biztonsági program Közúti biztonsági program 2012-2013 Politidisz György +36 70 319 5442 politidisz.gyorgy@gmail.com az emberi természet és a közlekedés Nem kétséges, mikor vette kezdetét az autóversenyzés. Aznap, mikor

Részletesebben

Á ú Ö Ú Á Á ú ú ú ú ü ü ú É ő ú ű ú ü Á É Á Í Á ú ú ú ű ú Ö ú ü ú ú ü ú ú ü ú ü ü ú ü ü ú ú ú ü ű ü ü ü ü ú ü ú ő ő ú ü ű ü ő ú ő ú ü ú ü ő ű ő ő ő ő ő ü ú ú ü ő ü ü ú ő ü ü ü ü ő ü Á ú ő ú ú ú ő Á ú ü

Részletesebben

ú Ö ó ú ó ú Ö ő ü ú ő ó ü ú ő ü ú ő ó ó ó ó Ö ő ü ü ü ü ő ú ű ü ú Ö ő ü ő ó ü ü ü ő ő ő ü ó ő ü ú ő ü ő ő ő ó ó ő ó ó ü ő ó ü ó ó ü ú ó ó ő ú Ö ó ü ó ő ó ő ó ő ó ó ü ó ó ó ó ú ő ü ó ü ú ó ő ü ó ő ő ő ü

Részletesebben

ű Ö ű ú ű ü ú Á ű Á ű Á ú ű ü ú ú Í ü Á ú Ö ú ú ú ű ú ü ú Ö ú ű ű É ü ű ü ű ű É ü ű Ö ú É ú ú ú Á Á Á Á Á Á ú Ö Á Á Á Á ú ú Á Í Ü Á Á ú ú ú ú Á Á Á ű ü ü ü Ö ű ú Á Á Á É ú Á Á ű ú Ö ű ú ű Ö ű ű Ö ű ű Ö

Részletesebben

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Ó Á É Ő É ő ő ő ó ó ó ó ó ő Ö ó ő ó ü ő ó ő ű ó ó ó ő ő ő ő ő ű ő ó ü ó ő ő ő ő ó ü ó ó ó ű ő ó ő ó ő ú ő ő ü ő ó ü ó ő ő ő ü ó ó ő ő ü ő ó ő ó ő ű ő ő ű ő ó ó ó ó ó ó ő ő ó ó ó ő ó ő ü ó ű ő ő Á ó ó Ó

Részletesebben

Tettye Forrásház Zrt. - Gépjárművek beszerzése zártvégű pénzügyi lízing keretében - Ajánlati felhívás

Tettye Forrásház Zrt. - Gépjárművek beszerzése zártvégű pénzügyi lízing keretében - Ajánlati felhívás Tettye Forrásház Zrt. - Gépjárművek beszerzése zártvégű pénzügyi lízing keretében - Ajánlati felhívás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/67 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19.

Részletesebben

É ü É É ü Á Á Á ö É ú ő í á é ő á á á é é ü é é é é é ú é é ő ü ü é é í á é é é ő ő á é ü é é ü á é ú úá íő ű á ő é ü á á é é é é í üé á ő é é é ü Í é ő á í á é ú á á á é á ö ü Á á ő é é ü á é á á ö í

Részletesebben