J e g y z ő k ö n y v

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J e g y z ő k ö n y v"

Átírás

1 Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 18/I/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 28-án (szerda) 15 órai kezdettel a Konecsni György Kulturális Központ emeleti termében megtartott közmeghallgatással egybekötött testületi üléséről. Jelen vannak: Önkormányzat részéről: Dósai Imre, Farkas Zoltán, Lendér Julianna, Mózer Gyula, Nyerges Benjamin, Szikora Lajosné, Szikora Tibor, Fogl András és Abonyi Henrik alpolgármesterek, Faludi Tamás polgármester (9 fő 81,82 %). Szikora Lajosné és Terbe Zoltán képviselők jelezték távolmaradásukat. Jelen vannak továbbá: Váradiné dr. Tóth Zsuzsanna jegyző, Fehér László osztályvezető, dr. Kállainé dr. Tóth Ildikó, Gulyás Jánosné, Törökné Gáspár Edit bizottsági referensek, továbbá Dr. Garai István országgyűlési képviselő úr, HALASVÍZ Kft. részéről Takó Gábor főmérnök, DÉMÁSZ Rt. Kirendeltsége részéről Ottmár László ügyfélszolgálati kapcsolattartó, Homokhátsági Regionális Hulladékgazdálkodási Vagyonkezelő Zrt. részéről Illés Tibor ügyvezető, Homokhátsági Hulladékgazdálkodási Kft. részéről Szabó Tamás cégvezető, Kiskunhalasi Katasztrófavédelmi Kirendeltség részéről Csillag Tamás parancsnok helyettes, tűzoltó hadnagy, Kiskunhalasi Város Rendőrkapitányság, Kiskunmajsa Rendőrőrs részéről Csikós Antal rendőr százados, parancsnok helyettes, Országos Mentőszolgálat Regionális Igazgatósága részéről Balogh Tibor mentőállomás vezető, Munkaügyi Központ részéről Szálas Péterné kirendeltség vezető, Falugazdász Körzetközpont részéről Palotás Zsolt falugazdász, Kiskunmajsai ÁFÉSZ részéről Mózer Lászlóné elnök, Kiskunmajsai Kistérségi Közszolgáltató Nonprofit Kft. részéről Serbán György ügyvezető, Dr. Amir Jamal Al Din leendő márványfeldolgozó gyár képviselője és tolmácsa, továbbá a lakosság köréből 30 fő.

2 Faludi Tamás polgármester Köszöntöm a megjelenteket Kiskunmajsa Város Önkormányzatának ez évi 18. képviselőtestületi ülésén. Megállapítom, hogy a Képviselő-testület 9 fővel határozatképes, és az ülést megnyitom. Jegyzőkönyv hitelesítésére javasolom Dósai Imre és Mózer Gyula képviselőket, aki egyetért a jegyzőkönyv hitelesítők személyével, kézfelemeléssel szavazzon. Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazattal - ellenszavazat és tartózkodás nélkül a jegyzőkönyv hitelesítők személyét elfogadta. Faludi Tamás polgármester A testületi ülésről a napirend kiküldésre került. Javasolom, hogy a meghívóban szereplő 26. és 27. napirendi pont 1. és 2. napirendi pontként kerüljön megtárgyalásra. A 14. napirendi pont,,az Önkormányzat adósságot keletkeztető kötelezettségvállalásaival kapcsolatban meghozott döntések átvezetése a költségvetési rendelet 2/h. mellékletén, illetve az Önkormányzat saját bevételeinek, valamint adósságot keletkeztető ügyletből eredő fizetési kötelezettségeinek évre várható összegiről szóló 39/2012.(II.22.) határozatának módosítása kerüljön napirendről levételre. A napirendi pontok számozása értelemszerűen módosításra kerül. Kérem a jelenlévőket, tegyék meg észrevételeiket. Dósai Imre képviselő Polgármester úrhoz a Szervezeti és Működési Szabályzatban megfogalmazott határidőben eljuttattam formailag is megfelelő - önálló képviselői indítványomat. Erre vonatkozóan az SZMSZ a következő szabályt írja elő, hogy a polgármesternek a következő testületi ülésen napirendi javaslatra kell vennie. A képviselő-testületnek kell arról döntenie, hogy napirendre veszi-e az indítványt vagy sem. Sajnálom, annak ellenére, hogy Polgármester úr kiosztotta a képviselőknek a kezdeményezésemet, nem tette meg azt a javaslatát, hogy napirendre kerüljön. Nem nagy horderejű az ügy, pusztán annak a megállapításáról lenne szó, amit egy korábbi bizottsági ülésen Polgármester úr elismert, hogy szabálytalanul hívta össze a október 29-i testületi ülést, illetve nem az SZMSZ előírásainak megfelelően. Ennek ellenére a képviselő-testület nem tűzte a napirendjére, ismételten megsértve az SZMSZ előírásait. Kérdezem mi ennek az oka, és Polgármester úr hogyan kívánja ezt a szabálytalanságot helyrehozni? Faludi Tamás polgármester Köszönöm Képviselőtársam észrevételét. Kérdezem, most kérte az indítvány napirendre tűzését? Dósai Imre képviselő Polgármester úr nem most kértem, hanem az eljuttatott levélben kértem, hogy ennek az ülésnek a napirendjére vegye fel. Faludi Tamás polgármester Képviselő úr kérte az indítvány napirendre tűzését. Kiosztásra került a képviselőtársaim számára Dósai Imre képviselő úr levele. Kérem a képviselő-testületet, hogy az indítvány ne legyen napirendre felvéve.

3 Azzal az indokkal, ami az Oktatási, Közművelődési és Jogi Bizottsági ülésen elhangzott, amikor tárgyalásra került Dósai Imre képviselő úr indítványa. Elhangzott egy kompromisszumos megállapodás, amit az Egyebek napirendi pont keretében kívántam elmondani természetesen állom a szavamat, megteszem most és elismerem, hogy a október 29-i testületi ülést a Szervezeti és Működési Szabályzat megsértésével hívtam össze. Mivel a képviselő-testületi ülés előterjesztései nem 5 nappal előbb kerültek kiküldésre, hanem csak 4 nappal. Dósai Imre képviselő Polgármester úr, ez most már nem bocsánatkérési ügy, ez egy napirendi ügy, amit a testületnél kezdeményeztem. A bocsánatkérés ott a bizottsági ülésen megtörténhetett volna, ha abban a pillanatban nem seperi le az asztalról ezt a megállapodást. Faludi Tamás polgármester Ehhez már nem kívánok hozzászólni. Mózer Gyula képviselő Tárgyilagosan megfogalmazva, a bizottsági ülésen az hangzott el, hogy amennyiben a Polgármester úr a testületi ülésen ami egy nagyobb fórum, mint a bizottsági ülés elmondja azt, hogy elnézést kér, mivel valóban az SZMSZ ellenében lett az ülés összehívva, mi akik a bizottsági ülésen voltunk egyöntetűen elfogadtuk, hogy ezzel ez a kérdés le lesz zárva. Természetesen feltételezve azt, hogy a továbbiakban ez nem fordul elő. Véleményem szerint ez most megvalósult, innentől kezdve ez már le van zárva. Dósai Imre képviselő Nem kívánok vitatkozni erről a témáról, csak részlegesen emlékszik Mózer Gyula képviselőtársam, mivel ezek után más is elhangzott. Ami arra késztetett, hogy a képviselőtestület előtt kezdeményezzem ugyanezt a témát. Ha nem hangzott volna el más még azon az ülésen, akkor belenyugodtam volna abba a kompromisszumba. Farkas Zoltán képviselő Innentől kezdve az egész egy szőrszálhasogató valami lesz. Mind ez így történt, ahogyan az előttem szólók elmondták. Most ahogyan a bizottsági ülésen elhangzott, napirendre kellett volna tűzni Dósai Imre képviselő úr javaslatát. Ezért elég nehéz most szavazni. Faludi Tamás polgármester Tettem egy ígéretet a bizottsági ülésen, ezzel a kompromisszummal zárult, mint ahogyan Mózer Gyula képviselő úr is elmondta. Én ezt betartottam, álltam a szavam. Mózer Gyula képviselő A magam részéről nem tudom, és az elmúlt időben sem tudtam máshogyan megközelíteni, mint pragmatikusan. Az a lényeg, hogy legközelebb ilyen ne forduljon elő, és ennek kimondása megtörtént.

4 Faludi Tamás polgármester Kérem a képviselőket, aki egyetért azzal, hogy Dósai Imre képviselő úr önálló képviselői indítványa napirendre kerüljön, kézfeltartással szavazzon. Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 1 igen szavazattal 4 ellenszavazattal, 4 tartózkodás mellett a képviselő indítvány nem lett a napirendre felvéve. Faludi Tamás polgármester Kérem a képviselőket, aki egyetért azzal, hogy a,,török és Társa Kft. kérelme valamint a KER-MOL Bt. önkormányzattal szemben indított peres ügyeinek rendezése zárt ülés keretében kerüljön megtárgyalásra, kézfeltartással szavazzon. Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazattal ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta. 323/2012. sz. határozat Zárt ülés tartása a,,török és Társa Kft. kérelméről valamint a,,ker-mol Bt. önkormányzattal szemben indított peres ügyeinek rendezéséről H a t á r o z a t Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló évi LXV. törvény (Ötv.) 12. (4) bekezdés b) pontja alapján zárt ülés tartását rendeli el a,,török és Társa Kft. kérelméről, valamint a,,ker-mol Bt. önkormányzattal szemben indított peres ügyeinek rendezéséről, szóló napirendek kapcsán, mert a nyilvános tárgyalás üzleti érdeket sértene. Felelős : Faludi Tamás polgármester Határidő: azonnal Faludi Tamás polgármester Ezek után szavazásra bocsátom a napirendi javaslat. Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 8 igen szavazattal 1 ellenszavazattal, tartózkodás nélkül elfogadta a napirendet. N a p i r e n d 1. Előterjesztés a Török és Társa Kft. kérelméről /Zárt ülés anyaga!/ Előadó: Béres László bizottsági referens 2. Előterjesztés KER-MOL Bt. önkormányzattal szemben indított peres ügyeinek rendezéséről /Zárt ülés anyaga!/ Előadó: Faludi Tamás polgármester 3. Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előadó: Faludi Tamás polgármester

5 4../2012. (.) önkormányzati rendelet-tervezet az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 18/2012. (VI.28.) önkormányzati rendelet módosításáról Előadó: Váradiné dr. Tóth Zsuzsanna jegyző 5../2012. (.) önkormányzati rendelet-tervezet a helyi adóról szóló 6/2012. (II.27.) önkormányzati rendeletének módosításáról Előadó: Fehér László osztályvezető 6../2012. (.) önkormányzati rendelet-tervezet a tiltott közösségellenes magatartásokról, az elkövetőkkel szembeni pénzbírság kiszabásának szabályairól szóló 26/2012. (IX.19.) önkormányzati rendelet hatályon kívül helyezéséről Előadó: Fehér László osztályvezető Szervezési és Igazgatási Osztály előterjesztései Előadó: dr. Kállainé dr. Tóth Ildikó bizottsági referens 7. Dózsa György Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Alapító Okiratának felülvizsgálata és módosítása 8. Arany János Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde Alapító Okiratának felülvizsgálata és módosítása 9. Egressy Béni Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Alapító Okiratának felülvizsgálata és módosítása Hatósági Osztály Műszaki Csoport előterjesztései, tájékoztatója Előadó: Béres László bizottsági referens 10. Kiskunmajsa város csapadékvízelvezető-rendszer fennmaradási engedélyének meghosszabbításához eljárási díj fizetése 11. Gázvezetéshez támogatási kérelem a Rózsahegyi utcában 12. Áramszerződések meghosszabbítása 13. Magyarfalva Program 14. Polgármesteri Hivatal hátsó nagykapunál elektromos kapunyitó felszerelése 15. Tájékoztató a,,konecsni György Helytörténeti Gyűjtemény iskolabarát fejlesztése című pályázat támogatási szerződésének aláírásáról Kiskunmajsa Város Polgármesterének előterjesztései, tájékoztatója Előadó: Faludi Tamás polgármester 16. Tájékoztató a költségvetés III. negyedévi végrehajtásáról 17. Kiskunmajsa Város Önkormányzatának évi költségvetési koncepciója 18. Területi ellátási kötelezettséggel működő háziorvosi tevékenység ellátására szerződéstervezet 19. Városi Mikulás ünnepség megszervezése 20. A Hátrányos Helyzetű Tanulók Arany János Tehetséggondozó Programjában történő részvétel 21. A Konecsni György Kulturális Központ, Helytörténeti Gyűjtemény és Tájház intézményvezetői pályázatának elbírálása

6 Kiskunmajsa Város Jegyzőjének előterjesztései Előadó: Váradiné dr. Tóth Zsuzsanna jegyző évi belső ellenőrzési munkaterv 23. Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének évi munkaterve 24. Felhatalmazás nyertes pályázatok támogatási szerződéseinek és azok módosításának aláírására 25../2012. (.) önkormányzati rendelet-tervezete a Kiskunmajsa Város Önkormányzatának költségvetéséről szóló 5/2012. (II.27.) önkormányzati rendeletének módosításáról Előadó: Gulyás Jánosné osztályvezető 26. Egyebek K ö z m e g h a l l g a t á s 17 órától. Faludi Tamás polgármester zárt ülést rendelt el. Z á r t ü l é s u t á n. Faludi Tamás polgármester ismertette a zárt ülésen hozott 324/2012. számú önkormányzati határozatban foglaltakat, mely szerint Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselőtestülete hozzájárul ahhoz, hogy a kiskunmajsai külterületi 0296/25 hrsz.-ú ingatlant az önkormányzat megvásárolja a Török és Társa Kft.-től az általa évben ténylegesen megfizetett vételárral azonos bruttó ,-Ft vételáron. A vételár fedezete az általános tartalék. A 325/2012. számú önkormányzati határozatban Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete döntött arról, hogy a Ker-Mol Bt. önkormányzattal szemben indított peres ügyeinek rendezéséről szóló előterjesztést leveszi napirendjéről. A 326/2012. számú önkormányzati határozatban Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete döntött arról, hogy rövid időn belül tárgyalást kíván folytatni a Ker-Mol Bt. képviselőjével az önkormányzattal szemben indított peres ügyeinek rendezése tárgyában. A tárgyalás lefolytatásában az Önkormányzat részéről a következő személyek vesznek részt: - Mózer Gyula Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság elnöke, - Nyerges Benjamin Oktatási, Közművelődési és Jogi Bizottság elnöke, - Abonyi Henrik alpolgármester, - Dr. Kastyják János ügyvéd, - Faludi Tamás polgármester, - Váradiné dr. Tóth Zsuzsanna jegyző, - Dr. Kállainé dr. Tóth Ildikó jogtanácsos, - Fehér László osztályvezető, valamint az Önkormányzat minden képviselője meghívót kapjon a tárgyalás időpontjára vonatkozóan.

7 /Dósai Imre képviselő kiment, jelen van 8 képviselő./ 3./ N a p i r e n d Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előadó: Faludi Tamás polgármester /Írásos előterjesztés mellékelve./ Faludi Tamás polgármester Kérem a képviselő-testületet, hogy a 351/2012. sz. határozat esetében a 2013.január 31-i határidő módosítást fogadja el, a 59/2012. sz. határozat esetében a február 28-i határidő módosítást fogadja el, továbbá a 277/2012. határozat 3. pontja esetében a december 31-i határidő módosítást fogadja el. Felkérem a jelenlévőket, hogy az előterjesztéssel kapcsolatosan tegyék meg észrevételeiket. Kérdés, hozzászólás nincs, szavazásra bocsátom a lejár határidejű határozatok végrehajtásáról szóló beszámolót az elhangzott határidő módosításokkal együtt. Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 8 igen szavazattal ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta. 327/2012. sz. határozat Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról H a t á r o z a t Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló beszámolót az alábbiak szerint elfogadja: - 277/2012. sz. határozat Az 1568 hrsz-ú ingatlan felajánlása a Magyar Államnak 1. pontja lejelentésre került - 286/2012. sz. határozat Petőfi utca forgalmi rend változás kérés - 287/2012. sz. határozat Török és Társa Kft. szerződés módosítási kérelme - 291/2012. sz. határozat Motorland Zrt. útlezárási kérelme - 292/2012. sz. határozat Székely Katasztrófa Elhárítás és Polgári Védelem kérelme - 298/2012. sz. határozat Arany János Általános Iskola, Óvoda és Bölcsőde kérelme a bölcsődei intézményegység vezetőjének és helyettesítési feladatokat ellátó dolgozójának díjazására - 312/2012. sz. határozat Pecznik Med. Kft. (6120. Kiskunmajsa, Fő u. 48. képviseli dr. Pecznik Éva) által működtetett területi ellátási kötelezettséggel működő V. számú felnőtt háziorvosi körzet működtetési jogának elidegenítése - 315/2012. sz. határozat Csikéria Községi Önkormányzat VAKÁCIÓ Kft-ben lévő üzletrészére értékesítési ajánlat

8 - 316/2012. sz. határozat A köznevelési intézmények működtetésével kapcsolatos felmentési kérelem - 317/2012. sz. határozat Belső ellenőrzési munkaterv módosítása - Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Menedék Alapítvány szennyvízhálózatra történő csatlakozásáról szóló 351/2011. számú határozatának határidejét január 31-ig meghosszabbította. - Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Magyar Református Egyház kéreleméről szóló 59/2012. számú határozatának határidejét február 28-ig meghosszabbította. - Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 1568 hrsz-ú ingatlan felajánlása a Magyar Államnak szóló 277/2012. sz. határozat 3. pontjának határidejét december 31-ig meghosszabbította. 4./ N a p i r e n d./2012. (.) önkormányzati rendelet-tervezet az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 18/2012. (VI.28.) önkormányzati rendelet módosításáról Előadó: Váradiné dr. Tóth Zsuzsanna jegyző /Írásos előterjesztés mellékelve./ Faludi Tamás polgármester Kérem a jelenlévőket, hogy tegyék meg észrevételeiket. Kérdés, észrevétel nincs, szavazásra bocsátom a rendelet-tervezetet. Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 8 igen szavazattal ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi rendeletét megalkotja. KISKUNMAJSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT Képviselő-testületének 32/2012. (XI.29.) önkormányzati rendelete Kiskunmajsa Város Önkormányzatának vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 18/2012. (VI.28.) önkormányzati rendeletének módosításáról Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország Alaptörvényének 32. cikk (1) a) pontja és 32. cikk (2) bekezdése szerinti jogalkotói hatáskörében eljárva, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. törvény ában, 143. (4) bekezdésében, a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. törvény 11. (16) bekezdésében, 13. (1) bekezdésében, 18. (1) bekezdésében, az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény 97. (2) bekezdésében, kapott felhatalmazás alapján, Kiskunmajsa Város Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 7/2011. (III.31.) önkormányzati rendelet 1. melléklet 1.1. pontjában biztosított véleményezési jogkörében eljáró Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság véleményének kikérésével Kiskunmajsa Város

9 Önkormányzatának vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 18/2012.(VI.28.) önkormányzati rendeletének módosítására az alábbiakat rendeli el. 1. Kiskunmajsa Város Önkormányzatának vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 18/2012.(VI.28.) önkormányzati rendeletének (továbbiakban R) 38. (3) és (4) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép: (3) Az önkormányzati vagyonkezelők kötelesek a rájuk bízott vagyont nyilvántartani, három évente leltározni a Leltározási szabályzatban foglaltak szerint, kötelesek továbbá a vagyont érintő változásokat a vagyonnyilvántartónak jelenteni. (4) A költségvetési évről december 31-i fordulónappal készített könyvviteli mérlegben kimutatott eszközöket és forrásokat, tényleges mennyiségi felvétellel, három évente kell leltározni, tekintettel arra, hogy a tulajdon védelme megfelelően biztosított és ellenőrzött, a költségvetési szervek az eszközökről folyamatosan részletező nyilvántartást vezetnek mennyiségben és értékben. A leltározás végrehajtását leltárral kell alátámasztani. 2. A R. 3. sz. melléklet helyébe e rendelet 1. sz. melléklete lép. 3. A R. 4. sz. melléklet helyébe e rendelet 2. sz. melléklete lép. 4. Ezen rendelet a kihirdetését követő napon lép hatályba és hatályba lépését követő napon hatályát veszti.

10 1 melléklet a 32/2012. (XI.29.) önkormányzati rendelethez KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES TÖRZSVAGYON ÖNKORMÁNYZAT: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES VAGYONI ÉRTÉKŰ JOG Sorszám Főkönyvi szám Azonosító Megnevezés Cím Hrsz elektromos energia csatl. /Ipari Park/ 11132/119 ÖNKORMÁNYZAT: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES TELEK szemétlerekó telep 0353/ szeméttelep 0353/ szemétlerekó telep 0353/ szemétlerekó telep 0353/ vízmű volt MHSZ A. T. 971/ Kkhalas vízmű telep Felgyői hulladéklerakó alatti telek 0294/ Bajcsy u. 10.sz alatti telek Bajcsy u Bajcsy u. 10.sz alatti telek/vizes b Bajcsy u Kisebbs. iroda telek Fő u. 130 Fő u / szemétlerekó telep 0353/ szemétlerekó telep 0353/ szemétlerekó telep 0353/ telek Arany J.u.2./volt nyomda/ Arany J. u ÖNKORMÁNYZAT: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES ÉPÜLET volt MHSZ rész 971/ Bajcsy u. 10.sz alatti épület Bajcsy u Bajcsy u. 10.sz alatti épület/vizes Bajcsy u Kisebbs. iroda telek Fő u. 130 Fő u /A Könyvtár olvasótér kialakítás Művelődési Központ felújítása Bölcsöde felújítása épület Arany J.u.2./volt nyomda/ Arany J. u Sport infrastr. fejlesztés (Széchenyi scs) ÖKORMÁNYZAT: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES EGYÉB ÉPÍTMÉNY házi bekötések /nem tám./ 887/ közvilágítási hál. bővítése közvilágítás kiépítése /Ipari Park/ 0296/ inform. hírközlés kiép. /Ipari Park/ 0296/ elektromos energ. terv /Ipari Park/ 0296/ gázellátás terv /Ipari Park/ 0296/ Piactér lefedés ÖNKORMÁNYZAT: KORLÁTOZOTTAN FORGALOKÉPES BEFEJEZETLEN ÉPÜLET Széchenyi Ált. Isk. felújítási terv Polgm. Hiv. vill. hál. felújítási terv Gimnázium felújítási terv Művelődési Közp. Felújítási terv Sportcsarnok felújítási terv Alapf. okt. int. infras. fejlesztése Bodoglári-Kígyósi Köz. Ház akadálym Bölcsöde akadálymentesítése épületenergetikai korszerűsítés Múzeum épületének bővítése

11 ÖNKORMÁNYZAT: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES BEFEJEZETLEN ÉPÍTMÉNY vízhálózat bővítés szennyvíz elvez. terv üdülőfalu Kkmajsai geotermikus közműrendszer kerékpárút közvilágítás IPA játszótér kialakítás Szerbia ÖNKORMÁNYZAT: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES GÉP riasztó rendszer kamera rendszer riasztó rendszer riasztó rendszer riasztó rendszer riasztó rendszer riasztó rendszer riasztó rendszer riasztó rendszer riasztó rendszer riasztó rendszer ÖNKORMÁNYZAT: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES KÉPZŐMŰVÉSZETI ALKOTÁS Szabadulás szobor Millecent. emlékmű kopjafa kopjafa kopjafa Széchenyi szobor ÖNKORMÁNYZAT: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES JÁRMŰ MTZ-82 traktor (start) ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES IMMATERIÁLIS JAVAK /HALASVÍZ KFT./ vízbázis védőidom meghatározás vízbázis védőidom meghatározás bodo ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES TELEK /HALASVÍZ KFT./ védőterület Kkm. 320/ védőterület Blár védőterület szvíz. 0304/9 ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES TELEK /BKMÖ MÓRA F. ÁLT. ISKOLA/ tornaudvar Móra F. Ált. Isk Móra F. Isk. Csontos K. 3. Contos K. u Móra F.alatti telek 739 ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES TELEK /REFORMÁTUS EGYHÁZ/ telek Szociális Int. Fő u. 2. Fő u / telek Szociális Int. Fő u. 2. Fő u telek Idősek Klubja Béke tér 1/A Béke tér 1/A 931 ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES TELEK /EMERGENCY KFT./ sűrgősségi orv. ügyelet telek Petőfi 1412/2 ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES ÉPÜLET /HALASVÍZ KFT./ vízmű Bodoglár vízmű Kiskunmajsa szennyvíztelep szennyvíztelep új épület ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES ÉPÜLET /BKMÖ MÓRA F. ÁLT. ISKOLA/ Móra F. Ált. Iskola 1 ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES ÉPÜLET /REFORMÁTUS EGYHÁZ/

12 szakmai épület Szoc. Int. Fő u.2. Fő u szakmai épület Idősek Klubja Béke tér 931 ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES ÉPÜLET /EMERGENCY KFT./ sűrgősségi orv. ügyelet épület Petőfi 1412/2 ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES ÉPÜLET /VENTA TOURS KFT./ központi buszmegálló ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES ÉPÍTMÉNY /HALASVÍZ KFT./ Hársfa u. vízhálózat építés Hársfa u Rózsa u. vízhálózat építés Rózsa u Lantos dülő vízhálózat építés monitoring rendszer talajvíz figyel komposztáló telep Árpádtelep-Kővágő ivóvízvez / hidroglobus Kkm tel. kiv. csőhálózat Kkm 320/ tel. kiv. csőhálózat Blár szennyvíz csatorna Tamási Áron u. vízhálózat Tamási Á. u Fecske u. vízhálózat Fecske u Aradi u. vízhálózat Aradi u Sün u. vízhálózat Sün u Bolyai u. vízhálózat Bolyai u Székely sor u. vízhálózat Székely sor Arany J. u. vízhálózat Arany J. u Malom u. vízhálózat Malom u ejektoros kút /Bolyai u./ Bolyai u út Kkm szennyvíz átemelő vasiszapülepítő Kkm földkábel Kkm jelzőkábel Kkm térburkolat Kkm kerítés Kkm mélyf. kút 2/1 Kkm mélyf. kút 2/2 Kkm mélyf. kút 2/3 Kkm mélyf. kút 2/4 Kkm telepen bel. csőhál. Kkm betonút Blár mélyf. kút Blár magastározó Blár zagy ülepítő Blár jelzőkábel Blár földkábel Blár tereprendezés Blár térbeton Blár kerítés Blár horg. cső Blár csőhálózat Blár techn. csővez. Blár Móricz Zs.u.vízhálózat Mórics Zs. u zártkert vízhálózat 41

13 Kálvária u. vízhálózat Kálvária u Nagy L. u. vízhálózat Nagy L. u Erdei F. u. vízhálózat Erdei F. u Avar u. vízhálózat Blár. Bodoglár Avar Kuksós u. ivóvíz gerincv. Kuksós u Iparhegyi u. ivóvíz gerincv. Iparhegyi u Bodoglár belt. vízvez Sportcsarnok vízhálózat Blár.-Tajó ivóvízhál Tisza u. ivóvízhálózat Tisza u Rózsahegyi u. ivóvízhálózat Rózsahegyi u Kinizsi u. ivóvízhálózat Kinizsi P. u hidroglobus Tajó csőhálózat Tajó úthálózat szvíz átemelő I-II. szvíz szippantott szvíz. fogadó fertőtlenítő medence szvíz iszapsiló szvíz kerítés szvíz oxidációs medence szvíz Bodoglár 2. sz. kút Marisi u. vízhálózat Marisi u Szik u. vízhálózat Szik u Bánya u. vízhálózat Bánya u Szondi u. vízhálózat bővítés Szondi u Dózsa Gy. u. vízhálózat bővítés Dózsa Gy. u Bodoglár Nád u. vízhál. ép Bodoglár Nád u Dobó K., Arany J. u. vízhálózat bőv vízhálózat építés+mészégető u. terv tolózár csere csőhálózat csőhálózat csőhálózat nyomó vezeték szennyvízátemelő szennyvízátemelő szennyvízátemelő szennyvízátemelő szennyvízátemelő szennyvízátemelő szennyvízátemelő szennyvízátemelő szennyvízátemelő szennyvízátemelő szennyvízátemelő szippantott szennyvíz fogadó homokfogó és rácsgépház AB műtárgy klórozó fülke irányítás technika+energia ellátás térburkolás, felszíni víz elvezetés

14 parkosítás szennyvízcsatorna ép. egyéb ktg-ei szennyvíztelep egyéb ktg-ei előregyártott kisátemelő előregyártott kisátemelő géptárolószín és üzemi út 320/ ivóvíz hálózat /Ipari Park/ szennyvíz csat. hálózat /Ipari Park/ iszapvíztelenítő rendszer ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES ÉPÍTMÉNY /REFORMÁTUS EGYHÁZ/ garázs betonból garázs betonból garázs Idősek Klubja /saját kivitelezés/ garázs Szoc. Int. /saját kivitelezés/ 1380 ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES ÉPÍTMÉNY /MAGYAR KÖZÚT ZRT./ jelzőlámpás csomópont 1393 ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES GÉP /HALASVÍZ KFT./ szivattyú nocchi priox 460/13 m elektromos jeladó rendszer vízórákho GPRS jeladó rendszer URH vezérlés víztorony ventilátor /fuvo/ kompresszor dugattyús átemelő szivattyú billenőtartály billenőtartály komposztáló rendszer LIM-3/A szalagszúróprés IP Flygt SF szivattyú szecskázógép GPRS rendszer kiépítése szivattyú Flygt NL 3102 LT szivattyú Flygt NP MT szivattyú Flygt CS HT szivattyú Flygt NP szivattyú Flygt NP szivattyú Flygt NP szivattyú Flygt NP 3085 ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES GÉP /REFORM.EGYHÁZ/ Riasztó rendszer ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES GÉP /EMERGENCY KFT./ EKG készülék /438 ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT 0-IG ÍRT KORL. FORGALOMKÉPES IMMAT. JAVAK /KIST. GYERMEKJ. ÉS SZOC. SZOLG. INT./ telefon fővonal ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT 0-IG ÍRT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES GÉP /HALASVÍZ KFT./ szűrőtartály Blár klórgázadagoló Kkm hajtómű bolygótekeres szvíz oxigén szonda szvíz kazán Kkm kapcs. szekrény Kkm

15 kompresszor Kkm kompresszor Kkm szűrőtartály Kkm szűrőtartály Kkm búvárszivattyú Kkm búvárszivattyú Kkm búvárszivattyú Kkm szivattyú szvíz hőtárolós kályha Blár spektrofotométer szvíz kapcsoló szekrény Blár búvárszivattyú Blár légkompresszor Blár légtartály Blár kapcsoló szekrény szvíz szivattyú szvíz szivattyú szvíz szivattyú szvíz szivattyú szvíz szivattyú szvíz szivattyú szvíz szivattyú szvíz szivattyú szvíz URH adó-vevő szvíz URH adó-vevő szvíz URH adó-vevő szvíz kapcsló szekrény Kkm kg-os klórpalack Kkm kg-os klórpalack Kkm kg-os klórpalack Kkm URH adó-vevő Kkm oldott oxigén mérő szonda szvíz keringető szivattyú Blár vegyszeradagoló szivattyú Blár rádiótelefon szvíz Flygt szivattyú szvíz Flygt szivattyú szvíz szennyvízmenny. mérő szvíz nyomásfokozó sziv. egység Tajó URH adó-vevő Tajó flexi zagyszivattyú Kkm elektromos motorvédelem szivattyú számítógép irányítástechn. szoftver szivattyú szivattyú szivattyú szivattyú szivattyú szivattyú szivattyú

16 szivattyú szivattyú szivattyú szivattyú szivattyú szivattyú szivattyú szivattyú szivattyú szivattyú szivattyú szivattyú szivattyú szivattyú szivattyú Karcher HD Stihl FS Viking MB Still R Metabo HE Esab caddy LHQ Hilti TE Hilti SR Hilti DC-180S Hilti DC-125C Zanussi 120 L hűtőszekrény Monty 500 láb+elektromos emelő Flyght Flyght Flyght Flyght Flyght Flyght Flyght Flyght ready Vogel 2SC7A TR-60D Robox S55/2P Robox S55/2P Robox S55/2P Robox S15/1P AP-400/ Advance Advance Grundfos SP 3A Kotróhid LAK-US-1430/ Rosenberg EQ 315-4KS Rosenberg EQ 200-4KS Rosenberg EQ 300-4KS Flygt NP 3085 HT Flygt NP 3085 HT Flygt NP 3085 HT 460

17 Flygt NP 3085 HT szivattyú szivattyú szivattyú szivattyú szivattyú szivattyú ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT O-IG ÍRT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES GÉP /BKMÖ MÓRA F. ÁLT. ISKOLA/ udvari ping-pong asztal udvari ping-pong asztal kárpitozott dobbantó szintetizátor állványos tábla varrógép spirálozógép varrógép ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT O-IG ÍRT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES GÉP /KIST. GYERMEKJ. ÉS SZOC. SZOLG. INT./ Fax Canon L számítógép konfiguráció szekrény ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT O-IG ÍRT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES GÉP /EMERGENCY KFT./ Frsicher klímaberendezés felszerelés belgyógyászati vizsgáló asztal Eco 1 Defi monitor Hőlégsterilizátor Lélegeztető ambu Minivac Szivoka műszerszekrény /1 ajtós, üvegezett/ műszerszekrény /2 ajtós, üvegezett/ oxigén palack Schiller Cardiovit sürgősségi újraélesztő táska színes TV ÖNKORMÁNYZAT: ÜZ. ÁTADOTT O-IG ÍRT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES JÁRMŰ /HALASVÍZ KFT./ utánfutó Honda kistraktor+350 kg-os utánfutó POLGÁRMESTERI HIVATAL: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES TELEK Polgárm. Hiv. alatti telek 887/4 POLGÁRMESTERI HIVATAL: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES ÉPÜLET tűzoltószertár 887/ Polgármesteri Hivatal I. 887/ Polgármesteri Hivatal II. 887/ Okmányiroda 887/4 POLGÁRMESTERI HIVATAL: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES EGYÉB ÉPÍTMÉNY előregyártott garázs 887/ térbeton városháza udvarán 887/ előgyártott garázs 887/ kerékpártároló hivatal udvarán 887/ öntözőrendszer hivatal udvarán 887/4 POLGÁRMESTERI HIVATAL: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES JÁRMŰ Chevrolet Cruze személygépkocsi

18 POLGÁRMESTERI HIVATAL: 0-IG ÍRT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES JÁRMŰ személygépkocs Lada Niva VÁROSGAZDÁLKODÁSI INTÉZMÉNY: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES FÖLD /BÉRBE ADVA/ legelő 1125/ szántó, gyep 0319/ szántó, gyep 0319/ szántó, gyep 0319/ legelő 0299/ szántó beépített terület 0339/ Gyep 319/3 VÁROSGAZDÁLKODÁSI INTÉZMÉNY: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES TELEK piactér telek Kálvária u. Kálvária u. 352/ Tajó II. telek /iskola/ Városgazd. telek Árpád u. 27. Árpád u / állati hulla átvevő telek 0303/ Földinf. Ir. Telek Bajcsy u.7. /volt posta/ Bajcsy u vásártér telek 0309/27 VÁROSGAZDÁLKODÁSI INTÉZMÉNY: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES ÉPÜLET Városgazd. épület Árpád u.27. Árpád u / Földinf. Iroda épület Bajcsy u. 7. Bajcsy u Tajó II. épület /iskola/ 0494 VÁROSGAZDÁLKODÁSI INTÉZMÉNY: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES EGYÉB ÉPÍTMÉNY vásártéri faház 0309/ állati hulla átvevő építmény 0303/ piactéri építmények 352/ állati hulla konténerek 0303/ játszótéri építmények /Köztársaság/ 1835/ öntözőrendszer Béke tér 933 VÁROSGAZDÁLKODÁSI INTÉZMÉNY: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES BEFEJEZETLEN BERUHÁZÁS Arany J. u. 2. felújítás VÁROSGAZDÁLKODÁSI INTÉZMÉNY: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES JÁRMŰ Ford /D/ Transit mikrobusz orosz gréder /használt földgyalu/ utánfutó NF 200 VÁROSGAZDÁLKODÁSI INTÉZMÉNY: 0-IG ÍRT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES JÁRMŰ autóbusz MTZ traktor pótkocsi VÁROSGAZDÁLKODÁSI INTÉZMÉNY: ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES TELEK /KATOLIKUS ISKOLA/ Hősök tere 3. telek /volt zeneiskola/ Hősök tere / VÁROSGAZDÁLKODÁSI INTÉZMÉNY: ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES ÉPÜLET /KATOLIKUS ISKOLA/ Hősök tere 3. épület /volt zeneiskola/ Hősök tere / VÁROSGAZDÁLKODÁSI INTÉZMÉNY: ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES GÉP /KATOLIKUS ISKOLA/ hullahűtő VG Kiskunmajsa alsó temelő ARANY JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÓVODA ÉS BÖLCSÖDE: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES TELEK Telek Bajcsy-Zs. u Kiskunmajsa, Bajcsy-Zs. u Telek Fő u Kiskunmajsa, Fő u Telek Fő u Kiskunmajsa, Fő u Telek Iskola u Kiskunmajsa, Iskola u / Telek Csontos Károly Kiskunmajsa, Csontos K. u ARANY JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÓVODA ÉS BÖLCSÖDE: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES ÉPÜLET

19 Óvoda Bajcsy-Zs. u Kiskunmajsa, Bajcsy-Zs. u Óvoda Bajcsy-Zs. u Kiskunmajsa, Bajcsy-Zs. u / Általános Iskola Fő u Kiskunmajsa, Fő u Óvoda Fő u Kiskunmajsa, Fő u Széchenyi Általános Iskola Kiskunmajsa, Iskola u / Sportcsarnok Iskola u Kiskunmajsa, Iskola u / Bölcsőde Csontos Károly u Kiskunmajsa, Csontos K. u ARANY JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÓVODA ÉS BÖLCSÖDE: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES ÉPÍTMÉNY Raktár Bajcsy-Zs. u Kiskunmajsa, Bajcsy-Zs. u Betongarázs Kiskunmajsa, Iskola u / Sportcsarnok melletti park Kiskunmajsa, Iskola u /4 ARANY JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÓVODA ÉS BÖLCSÖDE: ÜZ. ÁTADOTT KORL. FORG.KÉPES TELEK /KATOLIKUS ÓVODA/ Telek Szent László u Kiskunmajsa, Szent László u Telek Kálvária u Kiskunmajsa, Kálvária u /2 ARANY JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÓVODA ÉS BÖLCSÖDE: ÜZ. ÁTADOTT KORL.FORG.KÉPES ÉPÜLET /KATOLIKUS ÓVODA/ Óvoda Szent László u Kiskunmajsa, Szent László u Városi György Sportcs. 3. Kálvária u Kiskunmajsa, Kálvária u /2 ARANY JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÓVODA ÉS BÖLCSÖDE: O-IG ÍRT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES JÁRMŰ Barkas 1000 HP gépkocsi 118. ARANY JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÓVODA ÉS BÖLCSÖDE: O-IG ÍRT ÜZ. ÁTADOTT KORL. FORGALOMKÉPES GÉP Fűnyíró kistraktor Gázzsámoly Gázzsámoly aknás villanykemence Vízszivattyú Pedrollo L-es villanybojler Gázüzemű főzőzsámoly Gázüzemű főzőzsámoly Hűtőgép fagyasztóval Mosogató FM Mosogató FM Vesta 4-T gáztűzhely Vesta gáztűzhely Burgonyakoptató Dagasztógép Gördülő állvány Húsőrlő, dióőrlő Konyhai motorikus alapgép Villanykemence Motoros fűnyíró Sövénynyíró gép Üzemi mosogató Térelválasztó ponyva L-es villanybojler Gázzsámoly 296. DÓZSA GYÖRGY: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES TELEK Kollégium telek Kiskunmajsa, Kálvária u Gimnázium telek Kiskunmajsa, Kálvária u DÓZSA GYÖRGY: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES ÉPÜLET Kollégium épülete Kiskunmajsa, Kálvária u Gimnázium épülete Kiskunmajsa, Kálvária u DÓZSA GYÖRGY: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES ÉPÍTMÉNY

20 Gimnázium raktárépület (konyha) Kiskunmajsa, Kálvária u. 6. DÓZSA GYÖRGY: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES KÉPZŐMŰVÉSZETI ALKOTÁS Csillag István: Dózsa szobor Anya gyermekével szobor Ivókút DÓZSA GYÖRGY: O-IRT ÜZ. ÁTADOTT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES GÉP /SULI-HOST KFT./ Asztali mérleg Fagyasztóláda, ELEKTROLUX Lábas, 50 l Lábas, 50 l Dagasztógép Ételfőző üst Gázüst Gázzsámoly Modul tűzhely Robotgép, SAVARIA Hűtőszekrény, JUMBO 600l Hűtőszekrény, ZANUSSI Hűtőszekrény, ZANUSSI Hűtőszekrény, ZANUSSI-LEHEL 260l EGRESSY BÉNI ZENEISKOLA: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES TELEK Műv.Okt.Int telek Kiskunmajsa, Hősök tere /3 EGRESSY BÉNI ZENEISKOLA: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES ÉPÜLET Műv.Okt.Int épület Kiskunmajsa, Hősök tere /3 EGRESSY BÉNI ZENEISKOLA: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES KÉPZŐMŰVÉSZETI ALKOTÁS Egressy Béni szobra KONECSNI GYÖRGY KÚLT. KÖZP. : KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES TELEK Konecsni telek Hősök tere Kígyós (belső) Hold u / Bodoglár telek Szőlő u / Múzeum telek Iskola u / tájház telek Ady u Kígyós telek (külső) Kígyóspuszta /5 KONECSNI GYÖRGY KÚLT. KÖZP. : KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES ÉPÜLET Kígyós Közösségi Ház (belső) Hold u / Kígyós Közösségi Ház (külső) Kígyóspuszta / Múzeum épület Iskola u / Tájház épület Ady u Bodoglár épület Szőlő u / Művelődési ház Hősök tere KONECSNI GYÖRGY KÚLT. KÖZP. : KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES EGYÉB ÉPÍTMÉNY tüzelőtároló Bodoglár Szőlő u /3 KONECSNI GYÖRGY KÚLT. KÖZP. : O-IG ÍRT KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES JÁRMŰ Barkas kistehergk. VÁROSI KÖNYVTÁR: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES TELEK Telek Fő u VÁROSI KÖNYVTÁR: KORLÁTOZOTTAN FORGALOMKÉPES ÉPÜLET Könyvtár épülete Fő u

21 2 melléklet a 32/2012. (XI.29.) önkormányzati rendelethez FORGALOMKÉPES ÜZLETI VAGYON ÖNKORMÁNYZAT: FORGALOMKÉPES VAGYONI ÉRTÉKŰ JOG Sorszám Főkönyvi szám Azonosító Megnevezés Hrsz Edtr szoftverrenszer E-adó szoftver extra csomag English Interactive Whiteboard Mate Kiskunmajsa Város honlap fejl Microsoft Windows 7 Professional Microsoft Windows 7 Professional Microsoft Windows 7 Professional Microsoft Windows 7 Professional Microsoft Windows 7 Professional Microsoft Windows 7 Professional Microsoft Windows 7 Professional Microsoft Windows 7 Professional Microsoft Windows 7 Professional Microsoft Windows 7 Professional Microsoft Windows 7 Professional Microsoft Windows 7 Professional Microsoft Windows 7 Professional Microsoft Windows 7 Professional Microsoft Office 2010 Prof. Hun 14 u Nero 10 CD DVD író szoftver 14 user Finereader Corporate Edition 10.0 H Jaws For Windows 9.0 képernyőolvasó Magic For Win.Prof.11.0 képernyőnag Microsoft Windows 2008 Server Stand Microsoft Windows user licen Microsoft Windows user licen Microsoft Windows user licen Microsoft Windows user licen Windows AL.Szerver PR.5 felh.textli Windows AL.munkaáll.PR.5.textlib FE Windows AL.Z39.50 Szerver PR.5 F.TE Autolink PR. 5 felh.textlibhez /5 év/ Microsoft Wind. Server user ÖNKORMÁNYZAT: FORGALOMKÉPES VAGYON SZELLEMI TERMÉK Orarend Standard Program csapadékvíz csator.engedély terv ÖNKORMÁNYZAT: 0-IG ÍRT FORGALOMKÉPES SZELLEMI TERMÉK piac korszerűsítési terv bányagödör rendezési terv szilárd hulladék lerakó felülvizsg település rendezési terv fásítási terv szociális bérlakás építési terv ÖNKORMÁNYZAT: FORGALOMKÉPES BEFEJEZETLEN SZELLEMI TERMÉK rendezési terv módosítás ÖNKORMÁNYZAT: FORGALOMKÉPES FÖLDTERÜLET

22 szántó 0150/ szántó 0161/ rom 0304/ szántó 0163/ szántó 0222/ szántó 0270/ szántó 0335/ szántó 0342/ szántó 0342/ szántó 0342/ szántó 0342/ szántó 0342/ szántó 0342/ szántó 0342/ szántó 0354/ szántó 0354/ szántó 0411/ szőlő, szántó 0411/ szántó 0417/ szántó 0424/ szántó,szőlő 0431/ szántó 0431/ szántó 0433/ szántó 0438/ szántó 0440/ szántó 0455/ szántó 0459/ szántó 0471/ szántó 0480/ szántó 0490/ szántó szántó 0529/ szántó 0529/ szántó szántó 0649/ szántó 0193/ szántó 0225/ szántó 0225/ szántó 0225/ szántó 0235/ szántó,gyep 0272/ szántó 0453/ szántó,szőlő 0459/ szántó 0459/ szántó 0459/ szántó 0461/ szántó szántó szántó szántó szántó szántó 7165

23 szántó szántó szántó szántó szántó 7198/ szántó szántó szántó szántó szántó,gyümölcs szántó szántó szántó szántó szántó szántó,szőlő szántó szántó szántó szántó,szőlő szántó szántó szántó szántó szántó szántó szántó szántó szántó szántó szántó szántó szántó szántó,szőlő szántó szántó szántó szántó szántó szántó szántó szántó szántó szántó szántó szántó szántó szántó szántó szántó szőlő 0150/ szántó 0412/18

24 szántó 0412/ szőlő 0193/ szőlő 0204/ szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő 7093/ szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő szőlő 7345

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 13/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 1-jén, (csütörtök) 16 30 órai kezdettel

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 3/I/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26-án (szerda) 16 00 órai kezdettel, a Konecsni

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v majsa Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 20/I/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült majsa Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 19-én (csütörtök) 15 órai kezdettel Konecsni György

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 15/I/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült a Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. augusztus 26-án /szerda/ 16 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 21/I/2010. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november 24-én (szerdán) du. 14 órai kezdettel

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 17/I/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 27-én (csütörtök) 14 00 órai kezdettel

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 20/I/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült a Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. december 2-án /szerda/ 14 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1.

Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1-12/2013/JT. 108/2013. (V.30.) sz. határozat 112-122/2013. (V.30.) sz. határozat 123-125/2013. (VI.4.) sz. határozat 130-141/2013. (VI.4.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 16/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 16. (szerda) 16 00 órai kezdettel a Konecsni

Részletesebben

1-5/2013/JT. 26-32/2013. sz. határozat 3/2013 sz. rendelet

1-5/2013/JT. 26-32/2013. sz. határozat 3/2013 sz. rendelet Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1-5/2013/JT. 26-32/2013. sz. határozat 3/2013 sz. rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 15/I/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 19. napján (szerda) 16,00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-i nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-i nyílt üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1-20/2013/JT. 238-260/2013. sz. határozat 24/2013. (X.01). sz. rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 29-i üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 29-i üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 24-21/2012/JT. 327-328/2012. sz. határozat 334-369/2012. sz. határozat 33-38 rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 25-én megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 25-én megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mezőkövesd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 25-én megtartott üléséről. Helye: Mezőkövesdi Közös Önkormányzati Hivatal B ép. félemeleti tanácskozó terem

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 11/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8. napján (hétfő) 14,30 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 22/I/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 26. napján (csütörtök) 14.00 órai kezdettel

Részletesebben

Jakabszállás Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2010. (V. 11.) számú rendelete az önkormányzat 2009. évi zárszámadásáról

Jakabszállás Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2010. (V. 11.) számú rendelete az önkormányzat 2009. évi zárszámadásáról Jakabszállás Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2010. (V. 11.) számú rendelete az önkormányzat 2009. évi zárszámadásáról Jakabszállás Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v :

J e g y z ő k ö n y v : J e g y z ő k ö n y v : Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 19. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Bukodi Károly Horváth Tamás Bukodi Jánosné Buza Ernő Dr. Gallai

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Páty Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 2-án (szerdán) 16:00 órai kezdettel megtartott üléséről 1 Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 23-i rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 23-i rendkívüli nyílt üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 24-5/2012/JT. 36-48/2012. sz. határozat 4-7/2012.sz. rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 18. napján (szerda) 16:00 órai kezdettel a

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Gara Község Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 8/2013. (nyilvános) J e g y z ő k ö n y v Készült: Gara Község Önkormányzat képviselő-testületének 2013. június 13. napján megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 1 Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 19/I/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 27. (szerda) 14 00 órai kezdettel a

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2008. december 9-én a Városháza tanácskozótermében megtartott testületi üléséről

Jegyzőkönyv. Készült Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2008. december 9-én a Városháza tanácskozótermében megtartott testületi üléséről 1 Jegyzőkönyv Készült Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2008. december 9-én a Városháza tanácskozótermében megtartott testületi üléséről Jelen vannak: Benedek Mihály, dr. Bárdos Balázs, Bárdos

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Nagyvázsony Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 25-én 18.00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helyszíne: Községháza

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 27-i nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 27-i nyílt üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1-15/2013/JT. 148-151/2013. sz. határozat 159-174/2013. sz. határozat 19-21/2013. sz. rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E SAJÓBÁBONY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. szeptember 02. napján megtartott rendkívüli, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Határozat szám Megnevezése 154/2015.(IX.02.) Napirendi pont

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2007. J e g y z ő k ö n y v Készült a Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. június 6-án 14 órai kezdettel megtartott testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületeinek, 2013. május 08-án 13 00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi üléséről. Ülés helye: Jászszentlászló Községháza

Részletesebben

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Iktatószám: 1639/1/2015 Magyarcsanádi Román Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 30. napján 11.00 órakor megtartott soros, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Határozatok : 1/2015.(I.30.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 11/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 22-én 14.00 órakor megtartott ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

Részletesebben

Szám: 159/2012. JEGYZŐKÖNYV. Salomvár Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. január 26-án megtartott nyílt üléséről

Szám: 159/2012. JEGYZŐKÖNYV. Salomvár Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. január 26-án megtartott nyílt üléséről Szám: 159/2012. JEGYZŐKÖNYV Salomvár Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. január 26-án megtartott nyílt üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 1/2012. (I. 26.) K 8 2/2012. (I. 26.) D 7 3/2012.

Részletesebben

2. Napirendi pont: Az önkormányzat 2013. évi költségvetésének elfogadása

2. Napirendi pont: Az önkormányzat 2013. évi költségvetésének elfogadása 1/2013.(II.14.) ÖKT. Zákányszék Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február hó 14. napján megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve. N a p i r e n d: 1. Napirendi pont: Beszámoló a két ülés

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2014. (IV. 25.) önkormányzati rendelete. Az önkormányzat 2013. évi zárszámadásáról

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2014. (IV. 25.) önkormányzati rendelete. Az önkormányzat 2013. évi zárszámadásáról 1 Város Képviselőtestületének 6/2014. (IV. 25.) önkormányzati rendelete Az önkormányzat 2013. évi zárszámadásáról Város a az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 91. (1) bekezdésében kapott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 27-én 18 órakor megtartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 27-én 18 órakor megtartott üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 314-4/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csákvár Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestülete 2012. január 30-án megtartott nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csákvár Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestülete 2012. január 30-án megtartott nyilvános üléséről FEJÉR MEGYE CSÁKVÁR NAGYKÖZSÉG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csákvár Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestülete 2012. január 30-án megtartott nyilvános üléséről Rendelet: 1/2012. (II. 1.) a helyi adókról Határozatok:

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2013. január 31-én megtartott ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2013. január 31-én megtartott ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 3/2013. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2013. január 31-én megtartott ülésérıl Határozatok száma: 12-29. Rendelet száma: 1. TARTALOMJEGYZÉK OK: 12/2013.(I.31.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 28-án 18,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 28-án 18,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 152-18/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT Szám: 35/2010 Kt. BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TARTALOMJEGYZÉK a Képviselő-testület 2010. december 14-én (kedden) 14 óra 15 perckor megtartott rendes, nyilvános ülésén hozott döntésekről Az ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Tömörd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 10-én 19. 00 órakor megtartott nyílt üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Tömörd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 10-én 19. 00 órakor megtartott nyílt üléséről. 1 Tömörd Község Önkormányzat 17/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tömörd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 10-én 19. 00 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Faluház

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült az Ecser Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 9-én 18.09 órai kezdettel megtartott soros üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült az Ecser Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 9-én 18.09 órai kezdettel megtartott soros üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült az Ecser Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 9-én 18.09 órai kezdettel megtartott soros üléséről. Ülés helye: Rábai Miklós Művelődési Ház házasságkötő terme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. május 10-i rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. május 10-i rendkívüli üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 24-13/2012/JT. 147-158/2012. sz. határozat 17-20 /2012. sz. rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2012. április 25-én 15.00 órakor megtartott rendes nyilvános testületi üléséről

Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2012. április 25-én 15.00 órakor megtartott rendes nyilvános testületi üléséről Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2012. április 25-én 15.00 órakor megtartott rendes nyilvános testületi üléséről Jelen vannak: Térmeg György Csonka Csaba Dr.Jaskó Sándor Vinklár László polgármester

Részletesebben

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület. 2008. január 31-én megtartott, nyílt ülésének

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület. 2008. január 31-én megtartott, nyílt ülésének 200-2/2008. Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület 2008. január 31-én megtartott, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 1/2008. (I.31.) Önkormányzat rendelet Nagyrév Község Önkormányzat Szervezeti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szatymaz Község Képviselő-testületének 2010. november 24. napján, a Dankó Pista Művelődési Ház és Könyvtárban (Szatymaz, Dózsa Gy. u. 42.) megtartott nyílt testületi üléséről. Napirendi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2006. december 20-án megtartott soros ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében

JEGYZŐKÖNYV. Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2006. december 20-án megtartott soros ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében JEGYZŐKÖNYV Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2006. december 20-án megtartott soros ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében Jelen vannak: Csányi László alpolgármester, Babarczi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Képviselő-testületének 2011. augusztus 31-én megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Képviselő-testületének 2011. augusztus 31-én megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mezőkövesd Város Képviselő-testületének 2011. augusztus 31-én megtartott üléséről. Helye: Polgármesteri Hivatal B épület emeleti nagytanácskozó terem Mezőkövesd, Mátyás király

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Vámosgyörk Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 4-én 17.00 órakor tartott üléséről. Jelen vannak: Gedei Zoltán polgármester Hám László alpolgármester Endrész

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1. Hazai és EU-s források terhére kiírt pályázatok benyújtásával kapcsolatos döntéshez javaslattétel. Előadó: Pap Tibor polgármester

Jegyzőkönyv. 1. Hazai és EU-s források terhére kiírt pályázatok benyújtásával kapcsolatos döntéshez javaslattétel. Előadó: Pap Tibor polgármester I-1/3-9/2009.ikt.sz. Jegyzőkönyv Készült: Dévaványa Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában 2009. május 25-én megtartott Pénzügyi- Ellenőrző- Önkormányzati Vagyonkezelő Bizottság nyílt ülésén. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2013. május 15-én a Városháza emeleti kistermében 8 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 19-én a Városháza tanácskozótermében megtartott testületi üléséről

Jegyzőkönyv. Készült Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 19-én a Városháza tanácskozótermében megtartott testületi üléséről Jegyzőkönyv Készült Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 19-én a Városháza tanácskozótermében megtartott testületi üléséről Jelen vannak: Fürjes Pál, Dr. Bélteczki János, Boda István,

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T: 1./ Gyöngyszem Óvoda ( Nyírbéltek, Széchenyi köz 2.) kérelméről szóló előterjesztés véleményezése.

T Á R G Y S O R O Z A T: 1./ Gyöngyszem Óvoda ( Nyírbéltek, Széchenyi köz 2.) kérelméről szóló előterjesztés véleményezése. 10-9/2012. 2012. április 26.-án megtartott ülésének a./ tárgysorozata b./ jegyzőkönyve c./ határozata 36/2012.(IV.26.) számtól 39/2012.(IV.26.) számig. T Á R G Y S O R O Z A T: 1./ Gyöngyszem Óvoda ( Nyírbéltek,

Részletesebben

4./ Homokháti Kistérség Többcélú Társulása Társulási Megállapodásának módosítása

4./ Homokháti Kistérség Többcélú Társulása Társulási Megállapodásának módosítása 1/2013.(I.31.) ÖKT. Zákányszék Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. január hó 31. napján megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve. Napirend: 1./ Beszámoló a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Szám: Svh/62-2/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2013. december 12-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2013. december 12-én megtartott üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 18/1/2013. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2013. december 12-én megtartott üléséről Határozatok száma: 150-154. Rendeletek száma: 14-15. TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. november 5-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. november 5-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. november 5-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 119/2015.(XI.05.) Kt. Hat. A napirendi pontra tett javaslatról 120/2015.(XI.05.)

Részletesebben

132 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. szeptember 19-én 20 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Határozat 52/2014.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-5/2014. ikt.sz.

JEGYZŐKÖNYV. I-1/9-5/2014. ikt.sz. I-1/9-5/2014. ikt.sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 27-én megtartott nyílt ülésén a Városháza 17-es sz. helyiségében. Jelen vannak: Valánszki Róbert

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak: Burgyánné Czibik Éva polgármester. Távol lévők: Kósa Gábor képviselő - igazoltan van távol -

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak: Burgyánné Czibik Éva polgármester. Távol lévők: Kósa Gábor képviselő - igazoltan van távol - Pécsely Község Önkormányzata P É C S E L Y Szám:201/ 59-57 /2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2015. november 11-én 17:00-kor megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Burgyánné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. 2013. március 7. napján, Halmaj, Kiskinizs községi önkormányzatok együttes képviselő-testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. 2013. március 7. napján, Halmaj, Kiskinizs községi önkormányzatok együttes képviselő-testületi üléséről. Halmaj Község Képviselő-testülete EGYÜTTES NYÍLT Szám: 7-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: 2013. március 7. napján, Halmaj, Kiskinizs községi önkormányzatok együttes képviselő-testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. környezetvédelmi tanácsnok. jegyzői irodavezető

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. környezetvédelmi tanácsnok. jegyzői irodavezető J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2015. március 24-én a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Felvéve: Az ülés helye: Jelen vannak: Kőröshegy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. február 15. napján 14:00 órai kezdettel megtartott soron következő üléséről. Kőröshegyi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőkomárom Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 27-én 15.00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Községház Tanácsterme 8137 Mezőkomárom,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Gomba Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2008. november 13-án 15 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Jelen voltak: jelenléti ív alapján Üdvözölte az ülésen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. december 22-én 18 órakor megtartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. december 22-én 18 órakor megtartott nyílt üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-915, Fax: 74/595-910 1. sz. példány Szám: 179-39/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/230-003, 88/507-031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu... J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/230-003, 88/507-031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu... J E G Y Z Ő K Ö N Y V Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/230-003, 88/507-031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu...... Szám:32-12/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Úrkút Község Önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖRMEND VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖRMEND VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖRMEND VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2009. október 29.-i üléséről Határozat: 120 130. számú Rendelet: 18/2009. (X.30.) 19/2009. (X.30.) 20/2009. (X.30.) 21/2009. (X.30.)

Részletesebben

Tamási Áron Művelődési Központ II. emeleti tanácsterme (8300 Tapolca, Kisfaludy u. 2-6.)

Tamási Áron Művelődési Központ II. emeleti tanácsterme (8300 Tapolca, Kisfaludy u. 2-6.) TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8301 Tapolca, Hősök tere 15. Ügyiratszám: 1/38-52/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 14-én megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 05. 14-én megtartott testületi üléséről. Szám:600/9/2015. 9. JEGYZŐKÖNYV Készült 2015. 05. 14-én megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési időpontja: 17:00 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

366-367, 370-390/2010. sz. határozat 28-29/2010. sz. rendelet

366-367, 370-390/2010. sz. határozat 28-29/2010. sz. rendelet Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740. Abony, Kossuth tér 1. 2-55/2010/JT 366-367, 370-390/2010. sz. határozat 28-29/2010. sz. rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1.Magántulajdonban álló ingatlan vétele Előadó: Oláh Krisztián polgármester

Jegyzőkönyv. 1.Magántulajdonban álló ingatlan vétele Előadó: Oláh Krisztián polgármester Jegyzőkönyv Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. április 25-én 8 órai kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Jegyzői iroda Jelen vannak: Oláh Krisztián polgármester, Ablonczy

Részletesebben

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. 2014. SZEPTEMBER 10-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. 2014. SZEPTEMBER 10-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. SZEPTEMBER 10-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendelet: 9/2014. (IX.11.) önkormányzati rendelet Ártánd Község Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Ráckeve Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 21-én megtartott nyilvános üléséről Az ülés helye: Régi Városháza Díszterme Ráckeve, Kossuth L. u.

Részletesebben

PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA A TARTALOMBÓL. XIII. évf. 11. szám 2004. november. Önkormányzati hírek. Népszavazás.

PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA A TARTALOMBÓL. XIII. évf. 11. szám 2004. november. Önkormányzati hírek. Népszavazás. PÁTYI KURÍR PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA PÁTY XIII. évf. 11. szám 2004. november A TARTALOMBÓL Önkormányzati hírek Népszavazás Talentis sajtó Mûvelõdési ház mûsora Keksz helyett Egyházi hírek Anyakönyv

Részletesebben

TÁRGYMUTATÓ. Fegyvernek Önkormányzat Képviselőtestülete 2010. július 22-i ülésének jegyzőkönyvéhez

TÁRGYMUTATÓ. Fegyvernek Önkormányzat Képviselőtestülete 2010. július 22-i ülésének jegyzőkönyvéhez TÁRGYMUTATÓ Fegyvernek Önkormányzat Képviselőtestülete 2010. július 22-i ülésének jegyzőkönyvéhez 114/2010. (VII.22.) sz. önk.hat. Fejlesztési célú hitel igénybevétele a Sikeres Magyarországért Önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete Doboz, Kossuth tér 3. sz. Tel:/Fax: 268-765. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április hó 25-én (csütörtökön)

Részletesebben

J e g y zőkönyv. Faludi Tamás polgármester ismerteti a naprendi pontokat. Kéri a képviselőket, tegyék meg észrevételeiket a napirenddel kapcsolatban.

J e g y zőkönyv. Faludi Tamás polgármester ismerteti a naprendi pontokat. Kéri a képviselőket, tegyék meg észrevételeiket a napirenddel kapcsolatban. Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 1/2006. J e g y zőkönyv Készült a Kiskunmajsa Város Képviselő-testületének 2006. február 1-jén 15,30 órai kezdettel megtartott rendkívüli testületi

Részletesebben

J E GY Z Ő K Ö N Y V Felcsút Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről

J E GY Z Ő K Ö N Y V Felcsút Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről J E GY Z Ő K Ö N Y V Felcsút Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről Az ülés helye: a Polgármesteri Hivatal tanácskozóterme Felcsút, Fő u 75. Az ülés időpontja: 2013. július 9. (kedd)

Részletesebben

2012. november 12-én Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének nyílt, alakuló üléséről.

2012. november 12-én Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének nyílt, alakuló üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2012. november 12-én Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének nyílt, alakuló üléséről. Jelen vannak: Dr. Fülöp Erik polgármester, Balázsi Csilla, Balogh Sándor, Cselényi

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. NOVEMBER 29. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL. Jegyzőkönyv

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. NOVEMBER 29. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL. Jegyzőkönyv Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 28/2012. sz. TERKA Jegyzőkönyv Készült: 2012. november 29-én 14:00 órai kezdettel tartott nyílt Képviselő-testületi ülésről. Testületi ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: KVÖ/113/44/2012. KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2012. november 27-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 24. RENDELETEK MUTATÓJA Rendelet száma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Budakeszi Város Képviselő-testületének 2012. október 25-én megtartott nyílt testületi ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Budakeszi Város Képviselő-testületének 2012. október 25-én megtartott nyílt testületi ülésén. 37/2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Budakeszi Város Képviselő-testületének 2012. október 25-én megtartott nyílt testületi ülésén. Jelen voltak: 11 fő képviselő a jelenléti ív szerint Dr. Csutoráné dr.

Részletesebben

I. Fejezet. Általános rendelkezések 1.. 2..

I. Fejezet. Általános rendelkezések 1.. 2.. Hosszúhetény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2012.(IV.23.) rendelete Hosszúhetény község önkormányzati nemzeti vagyonáról és a vagyonnal való gazdálkodás szabályairól Hosszúhetény Községi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 5-én 18 órakor megtartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 5-én 18 órakor megtartott nyílt üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-5/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ács Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. október 27-én 16. 00 órakor a Polgármesteri Hivatal nagytermében megtartott üléséről. Jelen vannak: A csatolt jelenléti

Részletesebben

Készült: A Képviselő-testület 2013. november 28-án megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k

Készült: A Képviselő-testület 2013. november 28-án megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/39-46/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. november 28-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Ózd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2005. április 26-án a Városháza tanácskozótermében megtartott üléséről

Jegyzőkönyv. Készült Ózd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2005. április 26-án a Városháza tanácskozótermében megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült Ózd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2005. április 26-án a Városháza tanácskozótermében megtartott üléséről Jelen vannak: Benedek Mihály polgármester, dr. Bárdos Balázs, Bárdos

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 31-én megtartott üléséről. Mutató:

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 31-én megtartott üléséről. Mutató: Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 31-én megtartott üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. A Képviselő-testület 2013. október 31.-i

Részletesebben

Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 18/2005. J e g y zőkönyv

Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 18/2005. J e g y zőkönyv Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 18/2005. J e g y zőkönyv Készült a Kiskunmajsa Város Képviselő-testületének 2005. november 23-án 14,30 órai kezdettel megtartott testületi üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január 30-i rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január 30-i rendkívüli üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 24-3/2012/JT. 18-29 /2012. sz. határozat 1-3/2012.sz. rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012.

Részletesebben

Ikt.sz.: 177-24/2011. NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

Ikt.sz.: 177-24/2011. NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV Ikt.sz.: 177-24/2011. NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK GAZDASÁGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV Készült: a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlése Gazdasági Bizottsága 2011. augusztus 9-én, a Megyeháza I.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Készült: Márianosztra Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 15. napján megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV Készült: Márianosztra Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 15. napján megtartott testületi üléséről. Szám:.. /2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Márianosztra Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 15. napján megtartott testületi üléséről. Kiss László polgármester: Köszönti a megjelent képviselőket,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak: Tóth Csaba polgármester Dr. Benedek Ádám, Morvainé Szücs Ágota, Varjúné Fodor Edit és Zámbó Mária képviselő

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak: Tóth Csaba polgármester Dr. Benedek Ádám, Morvainé Szücs Ágota, Varjúné Fodor Edit és Zámbó Mária képviselő LESENCEISTVÁND TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8319 Lesenceistvánd, Kossuth L. u. 145. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: Lesenceistvánd Települési Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E. 2014. november 14-én. megtartott. ülésének JEGYZŐKÖNYVE

TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E. 2014. november 14-én. megtartott. ülésének JEGYZŐKÖNYVE TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E 2014. november 14-én megtartott ülésének JEGYZŐKÖNYVE Tartalom: 9/2014. (XI.14.) önkormányzati rendelete A szociális célú tüzelőanyag támogatás

Részletesebben

Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 6. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről

Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 6. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 6. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről Határozat/ rendelet száma Tárgya Oldalszám 122/2012. (VIII.06.) kt. h. Tompa város intézményeinek

Részletesebben

Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete. 17/2010. J e g y z ő k ö n y v

Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete. 17/2010. J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 17/2010. J e g y z ő k ö n y v Készült a Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. szeptember 15-én szerdán 14 00 órai kezdettel a Konecsni

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Páty Község Önkormányzata Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottságának (PT Bizottság) 2012. május 23-án (szerdán) 16.00 órai kezdettel megtartott üléséről 1 Az ülés helye: Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 31-én 16,00 órai kezdettel megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 31-én 16,00 órai kezdettel megtartott üléséről. Szám: 17/2012. Ö. ü. Készült: 5 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 31-én 16,00 órai kezdettel megtartott üléséről.

Részletesebben

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 7. számú JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATAI

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 7. számú JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATAI BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7. számú JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATAI 60/2011. (VIII.4.) kt. határozat: A 2011. augusztus 4-ei ülés napirendjének elfogadása 61/2011. (VIII.4.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Pollák Tibor polgármester: köszönti a megjelenteket, megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mivel a 7 fő képviselőből 4 fő jelen van.

Jegyzőkönyv. Pollák Tibor polgármester: köszönti a megjelenteket, megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mivel a 7 fő képviselőből 4 fő jelen van. Készült: Jegyzőkönyv Tiszasüly Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 17-ei soron következő üléséről Jelen vannak: jelenléti ív szerint: Pollák Tibor polgármester, Demjén Imre, Tibádné

Részletesebben