Szupergyors reklámkézbesítés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Szupergyors reklámkézbesítés"

Átírás

1 Szupergyors reklámkézbesítés

2 MI IS AZ A HONEYCOMB? Egyszeru, gyors és felhoalapon muködik. A Honeycomb egy multinacionális, reklámcélú, videótovábbító, online platform, mely az ügynökségeket köti össze a tv-adókkal és műsorszolgáltatókkal.

3 A Honeycomb egy olyan online rendszert fejlesztett ki, mely automatizáltan ellenőrzi és továbbítja azokat a reklámokat, szpotokat, melyeket a különböző ügynökségek leadnak a tv-csatornáknak.

4 Kik az ügyfeleink? A Sky volt az első ügyfelünk 2015 júniusában, melyet a Splash és a Telly Traffic követett. Ügynökségi szinten a Wieden+Kennedy volt az első, mely hivatalosan és nemzetközi szinten is minket választott, beleértve az összes általa kezelt nagyobb brandet is: Adidas, Amazon, Apple, Argos, Arla, Axminster, Beiersdorf, Braun, Burger King, Carlsberg, Danone, Disneyland, Ferrero, Fiat, Haribo, Heinz, Holsten, Iceland, Ikea, J&J, KLM, Ladbrokes, Lindt, Lotto, Lurpak, Mercedes Benz, Merck, Michelin, Miele, Nike, Nintendo, Nivea, Norwegian Airlines, Nurofen, P&O, Pfizer, Playstation, Reader s Digest, Skoda, Sony, Tk Maxx, Vauxhall, VW, Werther s, Wickes, és a lista csak növekszik...

5 Direkt leadások, ügyfélbarát egyszerűséggel. Mindenki megbízható minőségellenőrzésre és stresszmentes leadásra vágyott. Így jött létre a Honeycomb platform, ahol mindez találkozott től az IMD és a Honeycomb közösen dolgoznak azon, hogy egy automatizált, felhőalapú rendszerré egyesítsék platformjaikat. 30+ országban ügyfél

6 Ez a platform a mindennapokban több módon is könnyebbé teszi a szolgáltatók és ügynökségek munkáját. Nagyrészt automatikusan elvégez olyan minőségellenőrzési folyamatokat, amelyeket a tv-adók nem tudnak (részben azért, mert a televíziósmédia-piac az elmúlt 20 évben óriásit nőtt, nem is beszélve a tv-adókhoz tartozó online felületekről). Ráadásul velünk a továbbítási sebesség és biztonság is nagyobb, mint egy hagyományos fájlküldésnél! Honeycomb all inclusive support - Automatikus minőség-ellenőrzés, 0-24-ben. - Magyar nyelvű segítségnyújtás ben, live chaten és telefonon. - Az első 3 rendelés leadásában végigkísérünk a folyamaton. - Személyes tréninggel segítünk a platformmal való megbarátkozásban. Telefon: Mail: info@honeycomb.hu Web:

7 Minőségellenőrzés A legmagasabb iparági elvárásoknak megfelelően végzünk automatikus minőség-ellenőrzést, ahogyan senki a piacon. Mindezt nap mint nap, több mint 30 országban.

8 Onboarding Hogy ne fulladj bele a videóleadásba...

9 Kezdodjön a feltöltés Regisztráció Első körben a bejelentkezéshez regisztráció szükséges. Nyisd meg a oldalt, és kezdj neki! A regisztrálási folyamat során a rendszer automatikusan ellenőrzi a megadott adatokat, és visszaküld egy üdvözlő t a profilod aktiválásakor.

10 Kezdodjön a feltöltés Belépés A sikeres regisztrációt követően a oldalon kattints a Belépés gombra, majd írd be az -címed és az általad kiválasztott jelszót! Ha elfelejtetted vagy megváltoztatnád a jelszavad, a belépési oldalon válaszd az Elfelejtettem a jelszavam lehetőséget. Írd be az -címed, majd kattints a rendszer által küldött üzenetben található Jelszó változtatás megerősítésére. A megjelenő Jelszó megváltoztatása oldalon adj meg egy új jelszót, majd nyomd meg a Változtat gombot! Mostantól az új jelszavaddal tudsz belépni.

11 Nyitólap Ezen a lapon láthatsz mindent. Az Új rendelés opción keresztül új rendeléseket adhatsz fel. A Piszkozatok opció alatt találod a még be nem fejezett megrendeléseket. Ezeket bármikor szabadon szerkesztheted, kiegészítheted. A Nyitott rendelések opció alatt találod azokat az elküldött megrendeléseket, amelyek videófeltöltésre várnak. A Folyamatban opció alatt találod a rendeléseket, amelyek fel lettek töltve és ellenőrzés alatt állnak, vagy a továbbításuk folyamatban van. Az Elkészült opció alatt találod a rendeléseket, amelyeket sikeresen kézbesítettél. A fenti opciókat kétféleképpen éred el: vagy a nyitólapon kattintasz rájuk vagy a bal oldali menüből.

12 Rendelés elokészítése Egy rendelés pár lépés alatt elkészíthető. Az egyetlen dokumentum, melyre szükség van, az a produkciós terv. Ez minden információt tartalmaz, amit meg kell adni a rendelési folyamathoz. Opcionálisan megadható rendelés- és munkaszám: eldöntheted, hogy szeretnéd-e ezeket megadni a rendelésedhez. A Piszkozat törlése opcióval törölheted a megkezdett megrendelést. Miután minden adatot kitöltöttél, kattints az Elem hozzáadása gombra. Ha szeretnéd, hogy külső partner töltse fel a fájlt (például a médiaügynökség), kérlek, jelezd felénk, hogy hozzá tudjuk adni őt a fiókodhoz. Lehetőséged nyílik több szerepkör kialakítására, hogy tökéletesen le tudjuk képezni a workflow-t, amelyet megszoktál. A feltöltőt ben értesítjük arról, hogy várjuk a feltöltését.

13 Rendelés feladása Miután az Elem hozzáadása gombra kattintottál, a rendelési elem adatait adhatod meg. Válaszd ki az országot és a célhelyet, ez meghatározza, hogy a spotod mely tv-csatornákhoz lesz elküldve. Ha a médiaterv/prodlista alapján nem vagy biztos abban, hogy mely célhelyeket kell kiválasztanod, kérhetsz segítséget a support csapatunktól. A Zenei jogok fül alatt tudsz információt megadni, melyben jelezheted, hogy pontosan milyen szerzőtől származik reklámod zenéje, hangja. A További információk fülre kattintva megadhatsz olyan adatokat, amelyek fontosak lehetnek a tv-adók és a Honeycomb csapat számára. Ha kész vagy, kattints a Hozzáadás gombra, és már fel is töltheted a TV spotod.

14 Rendelés befejezése Amennyiben elakadnál, vagy kérdésed van, support csapatunk rendelkezésedre áll! Miután hozzáadtad a szükséges információkat, az alábbi opciók állnak rendelkezésre, egy kattintásnyira: 1. Ha bármilyen adatot szeretnél átírni, csak kattints a szerkesztésre. 2. Duplikálás: Ha egy megrendelésbe több videót szeretnél feltölteni, csak duplikáld a rendelési elemet, és írd át a megfelelő adatokat! A filmkódnak minden esetben egyedinek kell lennie. 3. Törlés: A piszkozat törlésével a teljes rendelést törölheted. Az Elem törlése gombbal a rendelési elemet tudod törölni. A reklámot más országokba is el tudod küldeni, de kérjük, figyelj a technikai specifikációkra, mert ezek piaconként változóak. Ha kérdésed lenne, lépj kapcsolatba a support csapattal chaten! A különböző országok hozzáadhatók az Elem hozzáadása opció alatt, és fájlt is itt lehet hozzá(juk) feltölteni. Ne felejtsd el a nemzetközi Tudásbázist is áttekinteni! Többek között ott találod, hogy milyen különböző technikai beállítások szükségesek a különböző országoknál. A nemzetközi Tudásbázist a jobb felső sarokban található profilod Support menüpontjára kattintva találod.

15 TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓ Mi, mennyi, mekkora? Itt vannak a válaszok.

16 Fájlok technikai beállításai Minden fájlt R 103 Compliance Vidcheck teszttel rendszerünk automatikusan ellenőriz, mielőtt a videót elküldjük a tv-adóknak. Az automatikus minőségellenőrzésről pontos visszajelzést kapsz a rendszerünkből, sőt, PDF-ben a teljes riportot is meg tudod tekinteni (ez kifejezetten olyan anyagoknál lesz fontos, ahol az automatikus minőség-ellenőrzés után nem került elfogadásra anyagod).

17 Technikai specifikáció Minden fájl Vidcheckeren keresztül kerül tesztelésre az R103 szabványnak megfelelően. Minden egyéb tartalmi szempont a kreatívval kapcsolatban az Ügynökség/Feltöltő felelőssége. (Ebbe beletartozik a kreatívvágás, a helyesírás, a megengedett hosszúság vagy a tv-csatornák tartalmi elvárásainak való megfelelés.) FILEFELÉPÍTÉS 1. Minden videójelnek összhangban kell lennie az ITU-R BT.709 szabvánnyal. 2. Fénysűrűség (Y) -1% és 103% (azaz -7 mv és 721 mv) között 3. RGB videószintek -5% és 105% (azaz -35 mv és 735 mv) között A progamanyag zajszintje legyen az EBU R szabványnak megfelelő. 1. Integrált zajprogram: -23 LUFS 2. Célszint-tolerancia: +/-0.5 LUFS 3. Maximális csúcsérték: -3 dbtp 4. Maximum Momentary: Nincs korlátozás 5. Maximum Short Term Momentary (3 mp): Nincs korlátozás 6. Zajterjedelem: Nincs korlátozás Időkódpélda 00:00:00:00-00:00:29:00 - Reklám Container: OP1a MXF Container: OP1a MXF Video Video Codec AVC Intra Codec XDCAM Profile/Level High 4:2:2@4.1 Profile/Level 4:2:2@High GOP 1 GOP 3/12 Resolution 1920x1080 Resolution 1920x1080 Frame Rate 25 fps Frame Rate 25 fps Aspect Ratio 16:9 Aspect Ratio 16:9 Chroma Subsample 4:2:2 Chroma Subsample 4:2:2 Scan Type Interlaced Scan Type Interlaced Scan Order Top Field First Scan Order Top Field First Audio Audio Codec PCM Codec PCM Bit Depth 24 bit Bit Depth 24 bit Sample Rate 48 KHz Sample Rate 48 KHz Channels 2 Channels 2 00:00:00:00 Duration of active essence Video (Active on-air duration, exact number of hh:mm:ss:ff) Audio (Active on-air duration, exact number of hh:mm:ss:ff) hh:mm:ss:ff FILMKÓD A filmkódnak ehhez hasonlóan kell kinéznie: AAA/18/BBB/CCC/01/30

18 Segítünk az első rendelésedben! HÍVJ MINKET BÁTRAN! Support telefonszámaink: / / ÍRJ NEKÜNK! -címünk: CHATELJ VELÜNK! Lépj be a Honeycomb rendszerébe, és használd a chatfunkciónkat! Segítünk.

19 Kapcsolatfelvétel Honeycomb Hungary Kft Budapest, Harangvirág u I info@honeycomb.hu

Tele Élettel Programportál. Adminisztrátori segédlet

Tele Élettel Programportál. Adminisztrátori segédlet Tele Élettel Programportál Adminisztrátori segédlet 2015 Tartalomjegyzék 1. Belépés az admin felületre... 2 2. Profil adatok, jelszó megváltoztatása... 3 3. Új esemény feltöltése... 3 3.1. Az esemény fő

Részletesebben

MŰSZAKI MÉDIA SPECIFIKÁCIÓ A SUGÁRZANDÓ ANYAGOK FÁJL ALAPON TÖRTÉNŐ LEADÁSÁRA VONATKOZÓAN 2014.04.02

MŰSZAKI MÉDIA SPECIFIKÁCIÓ A SUGÁRZANDÓ ANYAGOK FÁJL ALAPON TÖRTÉNŐ LEADÁSÁRA VONATKOZÓAN 2014.04.02 MŰSZAKI MÉDIA SPECIFIKÁCIÓ A SUGÁRZANDÓ ANYAGOK FÁJL ALAPON TÖRTÉNŐ LEADÁSÁRA VONATKOZÓAN 2014.04.02 Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. Adásanyag fájlformátum... 4 3. Videó jellemzők... 6 4. Hangjellemzők...

Részletesebben

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ A Magyar Telekom által kínált Music díjcsomagok és Music opció hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz,

Részletesebben

SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v

SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v SportinvazioClub felhasználói kézikönyv v1.1 2017.12.29 Tartalom 1. Menüpontok, toolbar... 3 1.1. Menüpontok... 3 1.2. Toolbar... 4 2. Idővonal... 4 2.1. Új bejegyzések... 5 2.2. Bejegyzések funkciói...

Részletesebben

1. Regisztráció. Kedves Jelentkező!

1. Regisztráció. Kedves Jelentkező! Kedves Jelentkező! Üdvözöljük az EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001 azonosítószámú Családbarát ország megnevezésű kiemelt projekt Képzési Rendszerében. Az alábbi felhasználói segédletet azért készítettük,

Részletesebben

Üdvözlünk a Mellow-n!

Üdvözlünk a Mellow-n! Üdvözlünk a Mellow-n! Itt megtalálhatod a neked való: DIÁKMUNKÁT GYAKORNOKI MUNKÁT PÁLYAKEZDŐ MUNKÁT Ehhez kövesd a következő lépéseket: 1. REGISZTRÁLJ! Így el tudod menteni a munkákat, amik érdekelnek,

Részletesebben

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom

EU LOGIN KÉZIKÖNYV. Tartalom EU LOGIN KÉZIKÖNYV Az EU Login az Európai Bizottság megújult felhasználó-azonosítási rendszere, amely a korábbi ECAS rendszert váltja fel. Az EU Login lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen

Részletesebben

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara HelpDesk rendszer. Felhasználói útmutató

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara HelpDesk rendszer. Felhasználói útmutató Magyar Kereskedelmi és Iparkamara HelpDesk rendszer Felhasználói útmutató 2015 Tartalom Gyakornoki szerepkör...3 Regisztráció...3 Személyes felület használata...4 Kérdéseim...4 Gyakornoki hely keresés...5

Részletesebben

ECAS KÉZIKÖNYV. Tartalom

ECAS KÉZIKÖNYV. Tartalom ECAS KÉZIKÖNYV Az Európai Bizottság felhasználó-azonosítási rendszere (ECAS - European Commission Authentication Service) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen jelszó megadásával férhessenek

Részletesebben

Hiteles Elektronikus Postafiók

Hiteles Elektronikus Postafiók NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. H-1081 Budapest, Csokonai utca 3. Hiteles Elektronikus Postafiók Tárhely adminisztráció 2018.05.07. v.1.2. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. BEJELENTKEZÉS

Részletesebben

Az Óbudai Egyetem Moodle rendszere. Felhasználói kézikönyv hallgatóknak

Az Óbudai Egyetem Moodle rendszere. Felhasználói kézikönyv hallgatóknak Az Óbudai Egyetem Moodle rendszere Felhasználói kézikönyv hallgatóknak A rendszert azért hoztuk létre, hogy minél hatékonyabban tudjuk támogatni az elektronikus oktatást, és hogy az Egyetemen egy központi

Részletesebben

A Down Alapítvány weboldalának szerkesztése A Down Alapítvány weboldalát ezen a címen találunk meg: http://web.downalapitvany.hu/ Regisztráció a Down Alapítvány weboldalán Keressük meg a jobb oldalon található

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Fuvarszervező / Partner időpont foglalás (GLABS v1.0.0413) Regisztráció A rendszerbe történő belépéshez regisztrációra van szüksége. Az Ön cégét csak egy már licenccel vagy hozzáféréssel

Részletesebben

A Perkapun keresztül a gazdálkodó szervezetek és a jogi képviselővel eljáró felek nyújthatják be beadványaikat. A szolgáltatást kizárólag

A Perkapun keresztül a gazdálkodó szervezetek és a jogi képviselővel eljáró felek nyújthatják be beadványaikat. A szolgáltatást kizárólag Tartalom 1. Bevezető...2 2. Online regisztrációs felület elérése...2 3. Perkapu nyitása...2 4. Ügykezelő(k) hozzáadása...5 5. Ügykezelői jelszó módosítása...6 6. Ügykezelő törlése...7 7. Főkapcsolattartói

Részletesebben

ISA Internetes rendelési felület

ISA Internetes rendelési felület ISA Internetes rendelési felület Használati útmutató 2014.11.12 ISA elérhetősége) https://b2b.mol.hu/isa2/ 2 ISA főmenü Adatszolgáltatás - Információ a rendelésekről, visszaigazolásokról (táblázatos formátumban)

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához A WEB EDInet rendszer használatához internet kapcsolat, valamint egy internet böngésző program szükséges (Mozilla Firefox, Internet Explorer).

Részletesebben

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. KIADÓI RENDSZER

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. KIADÓI RENDSZER Felhasználói Kézikönyv Könyvtárellátó Nonprofit Kft. KIADÓI RENDSZER 1. Belépés A rendszer indulásakor egy ideiglenes jelszót kapott emailben. Az ennek segítségével történt bejelentkezés után tudja jelszavát

Részletesebben

Új Nemzedék Központ. EFOP pályázatok online beszámoló felülete. Felhasználói útmutató

Új Nemzedék Központ. EFOP pályázatok online beszámoló felülete. Felhasználói útmutató Új Nemzedék Központ EFOP pályázatok online beszámoló felülete Felhasználói útmutató Tartalom 1. Bejelentkezés... 2 1.1. Első bejelentkezés... 2 1.2. Elfelejtett jelszó... 3 2. Saját adatok... 4 3. Dokumentumok...

Részletesebben

ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMOK AZ ONILNE FELÜLETEN LAKOSSáGI ÉS ÜZLETI ÜGYFELEK SZáMáRA

ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMOK AZ ONILNE FELÜLETEN LAKOSSáGI ÉS ÜZLETI ÜGYFELEK SZáMáRA ELEKTRONIKUS DOKUMENTUMOK AZ ONILNE FELÜLETEN LAKOSSáGI ÉS ÜZLETI ÜGYFELEK SZáMáRA Üzleti ügyfelek számára A Magyar Telekom által elektronikus formában tárolt, mobil szolgáltatásra vonatkozó előfizetői

Részletesebben

Beszállítói önregisztráció

Beszállítói önregisztráció E.ON beszállítói lánc 2019.02.27. Beszállítói önregisztráció Útmutató lépésről lépésre Verziószám: 2.0, érvényes 2019.02.27-től Bevezetés Tisztelt Beszállítónk! A beszállítóinkkal meglévő együttműködés

Részletesebben

1. Nyissa meg a honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés

1. Nyissa meg a   honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek gombra. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Részletesebben

e-szignó Online e-kézbesítés Végrehajtási Rendszerekhez

e-szignó Online e-kézbesítés Végrehajtási Rendszerekhez MICROSEC Számítástechnikai Fejlesztő zrt. e-szignó Online e-kézbesítés Végrehajtási Rendszerekhez Felhasználói útmutató https://online.e-szigno.hu/ 1 Tartalom 1. Bevezetés... 3 2. A rendszer használatának

Részletesebben

Képernyőképes segédlet a Prompt e-learning portál használatához

Képernyőképes segédlet a Prompt e-learning portál használatához Képernyőképes segédlet a Prompt e-learning portál használatához Regisztráció 1. lépés Az edu.prompt.hu címen elérhető e-learning portál használatához minden résztvevőnek szükséges elkészítenie a saját

Részletesebben

A Személyes ügyfélkapu. etananyag

A Személyes ügyfélkapu. etananyag A Személyes ügyfélkapu etananyag 1. Bevezetés Miután felhasználói nevével és jelszavával belép az Ügyfélkapun, Személyes ügyfélkapu felületére jut. Itt kezelheti dokumentumait, összegyűjtheti a lapcsalád

Részletesebben

BEJELENTKEZÉS AZ EPK RENDSZERÉBE

BEJELENTKEZÉS AZ EPK RENDSZERÉBE BEJELENTKEZÉS AZ EPK RENDSZERÉBE 1) Az Akadémiai Adattárban regisztrált felhasználók (az MTA köztestületének akadémikus és nem akadémikus tagjai, a 2013 utáni MTA-pályázatokon résztvevő személyek) minden

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN

ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN ÚJDONSÁGOK AZ FLP WEBSHOPBAN Jelszó igénylés E-mail cím változtatás Jelentkezési lap nyomtatás Kosár küldése e-mailben Kosár ajánlása linkkel (FLP360 weboldalra való beillesztés) Meghívó küldése NDP és

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE Legelőször keresd meg azt, aki meghívott ebbe a csoportba, és tőle kérj regisztrációs linket!!! A regisztrálás ne freemail vagy citromail címmel történjen, ha egy mód

Részletesebben

A modell profil és a régió tiltás beállítása

A modell profil és a régió tiltás beállítása A modell profil és a régió tiltás beállítása Oldal 1/12 Miután a regisztrációd elfogadásra került. Pár apró beállítás után azonnal munkába állhatsz és pénzt kereshetsz. Csupán be kell állítanod a modell

Részletesebben

Belépési útmutató a MIAG weboldalra

Belépési útmutató a MIAG weboldalra Belépési útmutató a MIAG weboldalra www.miag.com Classification level: Public MEMBER OF METRO GROUP 1 Tartalom 1. Fontos tudnivaló p. 3 2. Bejelentkezés a www.miag.com weboldalra p. 4-5 3. E-mail cím regisztrálása

Részletesebben

Fábián - Alkatrész Webáruház

Fábián - Alkatrész Webáruház www.alkatreszonline.hu Copyright Fábián Kft. 2014 WWW.ALKATRESZONLINE.HU Csak 3 egyszerű lépés a megbízható alkatrészekhez 1 2 3 ALKATRÉSZ BÖNGÉSZÉS TERMÉK KIVÁLASZTÁSA MEGRENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS Tartalomjegyzék:

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET A Wallet a Te a elektronikus pénztárcád, ide érkezik be a cégtől a jutalékod. A Walletodat a regisztráció után aktiválnod kell, ezt az első bejelentkezéskor

Részletesebben

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A weboldalakat, más néven honlapokat azért készítik, hogy egy személyt, vagy szervezetet, például egy alapítványt, megtaláljanak

Részletesebben

Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület. Konferencia-honlap tudnivalók. Fiók létrehozása a honlapon

Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület. Konferencia-honlap tudnivalók. Fiók létrehozása a honlapon Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület Konferencia-honlap tudnivalók Fiók létrehozása a honlapon 1. Látogasson el a http://konferencia.mktudegy.hu címre, ahol a Regisztráció linkre kattintva létrehozhat

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Rendelés rögzítés 1 TARTALOMJEGYZÉK Rendelés feldolgozása lehetőségek Rendelés keresőből Termékválasztó Gyors rendelés Rendelés kedvencek közül Rendelés

Részletesebben

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara HelpDesk rendszer. Felhasználói útmutató

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara HelpDesk rendszer. Felhasználói útmutató Magyar Kereskedelmi és Iparkamara HelpDesk rendszer Felhasználói útmutató 2015 Tartalom Gyakornoki szerepkör... 3 Regisztráció... 3 Személyes felület használata... 4 Kérdéseim... 4 Mentor keresés... 5

Részletesebben

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál

Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár Partner Portál Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1Regisztráció... 2 1.1Regisztráció megerősítése... 3 2Bejelentkezés... 4 3Elfelejtett jelszó... 4 4A Partner Portál felépítése...

Részletesebben

Szállítói útmutató: Felhasználói profil frissítése a MOL ebidding (elektronikus ajánlatkérési) rendszerben

Szállítói útmutató: Felhasználói profil frissítése a MOL ebidding (elektronikus ajánlatkérési) rendszerben Szállítói útmutató: Felhasználói profil frissítése a MOL ebidding (elektronikus ajánlatkérési) rendszerben Bejelentkezési oldalak a felhasználói profil frissítéséhez a MOL-csoport értesítőben található

Részletesebben

DMS ONE Zrt. Oktatási Portál Felhasználói Segédlet

DMS ONE Zrt. Oktatási Portál Felhasználói Segédlet DMS ONE Zrt. Oktatási Portál Felhasználói Segédlet Tartalomjegyzék Bejelentkezés és regisztráció... 2 A Portál bemutatása... 4 ASP 2.0 Iratkezelő Szakrendszer kurzus bemutatása... 5 Navigáció a kurzuson

Részletesebben

Hiteles elektronikus postafiók Perkapu

Hiteles elektronikus postafiók Perkapu Hiteles elektronikus postafiók Perkapu 2018.10.27. Tartalom Bevezetés...2 Bejelentkezés a Hiteles Elektronikus Postafiókba...2 Perkapu tárhely kiválasztása...2 Beérkezett üzenetek...3 Dokumentumletöltés...4

Részletesebben

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ RÉGEBBI TANFOLYAMON RÉSZT VETT HALLGATÓK BEJELENTKEZÉS UTÁN JELENTKEZÉS TANFOLYAMRA GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK REGISZTRÁCIÓ Regisztrációra akkor van szükség, ha még nem volt nálunk semmilyen

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

TV2 Csoport Zrt TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓ

TV2 Csoport Zrt TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓ TV2 Csoport Zrt H-1145 Budapest Róna utca 174. TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓ TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓ... 1 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK... 2 HAGYOMÁNYOS DESKTOP BANNEREK... 3 Billboard (970x250)... 3 Super leaderboard

Részletesebben

ÚTMUTATÓ ÉVI KIHÍVÁS NAPJA NEVEZÉSEK KITÖLTÉSÉHEZ ONLINE NEVEZÉS

ÚTMUTATÓ ÉVI KIHÍVÁS NAPJA NEVEZÉSEK KITÖLTÉSÉHEZ ONLINE NEVEZÉS ÚTMUTATÓ 2016. ÉVI KIHÍVÁS NAPJA NEVEZÉSEK KITÖLTÉSÉHEZ 1. REGISZTRÁCIÓ A HONLAPRA: ONLINE NEVEZÉS A Kihívás Napja eseményre történő nevezési lap kitöltéséhez először regisztrálnia kell a honlapra. http://www.kihivasnapja.hu/regisztracio

Részletesebben

Tájékoztató a szakdolgozat elektronikus feltöltéséről

Tájékoztató a szakdolgozat elektronikus feltöltéséről Tájékoztató a szakdolgozat elektronikus feltöltéséről Tisztelt hallgató mielőtt belekezd a szakdolgozata feltöltésébe az elektronikus felületen kérem, hogy figyelmesen olvassa el a tájékoztatót. Csak akkor

Részletesebben

A TV2 Mű szaki Mé dia Spécifika ció ja nak mégféléló fa jlók éló a llí ta sa kű ló nbó zó va gó i szóftvérékbén

A TV2 Mű szaki Mé dia Spécifika ció ja nak mégféléló fa jlók éló a llí ta sa kű ló nbó zó va gó i szóftvérékbén A TV2 Mű szaki Mé dia Spécifika ció ja nak mégféléló fa jlók éló a llí ta sa kű ló nbó zó va gó i szóftvérékbén 2014. szeptember 25. Tartalom 1 Grass Valley Edius... 3 1.1 Grass Valley Edius HD Export:...

Részletesebben

Expressz Import rendszer

Expressz Import rendszer Expressz Import rendszer Útmutató a Címzettek részére TNT Expressz Import rendszer A TNT Expressz Import rendszerével a világ 168 országából egyszerűen szervezheti dokumentumai és áruküldeményei felvételét

Részletesebben

Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Microsec web-szignó. Felhasználói útmutató. ver Budapest, július 06.

Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Microsec web-szignó. Felhasználói útmutató. ver Budapest, július 06. Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Microsec web-szignó Felhasználói útmutató ver. 1.2 Budapest, 2018. július 06. Tartalomjegyzék 1 A szolgáltatás használata... 3 2 Az web-szignó felülete és főbb

Részletesebben

einvoicing Elektronikus számlázás Ügyfélportál Felhasználói kézikönyv Ügyfélportál V5.9 2012.04.18. Page 1 of 12

einvoicing Elektronikus számlázás Ügyfélportál Felhasználói kézikönyv Ügyfélportál V5.9 2012.04.18. Page 1 of 12 Elektronikus számlázás Felhasználói kézikönyv V5.9 2012.04.18. Page 1 of 12 Tartalomjegyzék: 1.0 Általános áttekintés 3 2.0 Email értesítés 4 3.0 Bejelentkezés 4 4.0 Számlafelület 5 5.0 Számla keresése

Részletesebben

Tisztelt Tulajdonosok!

Tisztelt Tulajdonosok! Tisztelt Tulajdonosok! A társasház honlapja a www.tarsashazi-manager.hu oldalon elindult, feltöltése, fejlesztése folyamatosan folyik. A honlap használatához regisztrálniuk kell a tulajdonosoknak. A regisztráció

Részletesebben

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történő nyomtatáshoz szükséges böngésző beállítások végrehajtásában.

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történő nyomtatáshoz szükséges böngésző beállítások végrehajtásában. Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történő nyomtatáshoz szükséges böngésző beállítások végrehajtásában. A CIB Internet Bankból történő nyomtatás

Részletesebben

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4.

QB-Suli Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Felhasználói útmutató verziószám: 4.0.2.6. 2015. március 4. Készítette: Quadro Byte Zrt. Tartalomjegyzék: 1. Bevezető...3 2. QB-SULI Help...3 3. Regisztráció...3 4. Bejelentkezés...4 4.1. Elfelejtette

Részletesebben

Hogyan töltsünk fel dolgozatokat a DE SzTDP e-portfóliójába? 3. A könyvtárszerkezet létrehozása

Hogyan töltsünk fel dolgozatokat a DE SzTDP e-portfóliójába? 3. A könyvtárszerkezet létrehozása Hogyan töltsünk fel dolgozatokat a DE SzTDP e-portfóliójába? 1. Az e-portfólió A Doktori Program e-portfóliójának célja, hogy a hallgatók dolgozataikat biztonságosan és visszakövethető módon tölthessék

Részletesebben

Hiteles Elektronikus Postafiók

Hiteles Elektronikus Postafiók NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. H-1081 Budapest, Csokonai utca 3. Hiteles Elektronikus Postafiók Tárhely adminisztráció 2018.10.13. v.1.3. TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. BEJELENTKEZÉS

Részletesebben

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv

Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Vihar 2.0 rendszer Felhasználói kézikönyv Versenyzői funkciók O l d a l 0 21 Tartalomjegyzék Tartalom Tartalomjegyzék... 0 Bevezető... 1 Felhasználói funkciók... 2 Regisztráció... 2 Támogatott böngészők...

Részletesebben

Hitelkérelem kitöltési útmutató

Hitelkérelem kitöltési útmutató Hitelkérelem kitöltési útmutató Hitelkérelmét a Credinfo hitelnyilvántartó rendszeren keresztül tudja rögzíteni a www.credinfo.hu oldalon keresztül. A bal oldalon történő Ügyfélkapu menüpont alatt szükséges

Részletesebben

1. Hogyan tölthetem le a Tesco Clubcard mobilapplikációt mobilkészülékre?

1. Hogyan tölthetem le a Tesco Clubcard mobilapplikációt mobilkészülékre? 1. Hogyan tölthetem le a Tesco Clubcard mobilapplikációt mobilkészülékre? A 2.0.0 és az ennél frissebb verziójú alkalmazás kizárólag Android és ios operációs rendszerre érhető el! A régebbi verzió Windows

Részletesebben

EU Login kézikönyv (rövidített változat)

EU Login kézikönyv (rövidített változat) EU Login kézikönyv (rövidített változat) Az Európai Bizottság felhasználó-azonosítási rendszere (EU Login, régebbi nevén: ECAS - European Commission Authentication Service) lehetővé teszi a felhasználók

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 1 Tartalom Felhasználói kézikönyv... 1 MyDmc... 3 Új felhasználó létrehozása... 3 Regisztráció adatok megadásával... 3 Regisztráció Google fiókkal... 4 Regisztráció Facebook fiókkal...

Részletesebben

Használati útmutató a. Meusburger portálhoz

Használati útmutató a. Meusburger portálhoz Használati útmutató a Meusburger portálhoz 1. Tartalomjegyzék 1. Általános információk 3 2. Regisztrálás a Mesuburger portálra 4 3. 3.1 3.2 Jelszó Jelszó a regisztrálásnál Elfelejtette jelszavát? 4. Jegyrendelés

Részletesebben

- a lista tartalma rendezhető tetszőleges oszlop szerint, az oszlop fejlécére kattintva,

- a lista tartalma rendezhető tetszőleges oszlop szerint, az oszlop fejlécére kattintva, Fáma Futár bemutató Általános Az új rendszerben található listázások általános tulajdonságai: - a listázásokban az oszlopok sorrendje az oszlop fejlécét "megfogva" és elmozgatva módosítható, - a lista

Részletesebben

Tartalom. Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8

Tartalom. Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8 Tartalom Bejelentkezés...2 Feltöltés...3 Dokumentumok...4 Jelszómódosítás...7 Jelszókérés...7 Kijelentkezés...8 Bö ngé szö s Pérkapu haszna lata Bejelentkezés Jelentkezzen be az Ügyfélkapura felhasználói

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. TESTNEVELÉSI EGYETEM GYAKORLÓ SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

Duál Reklám weboldal Adminisztrátor kézikönyv

Duál Reklám weboldal Adminisztrátor kézikönyv Duál Reklám weboldal Adminisztrátor kézikönyv Dokumentum Verzió: 1.0 Készítette: SysWork Szoftverház Kft. 1. oldal Felület elérése Az adminisztrációs felület belépés után érhető el. Belépés után automatikusan

Részletesebben

IGEHIRDETÉSEK MEGTEKINTÉSE

IGEHIRDETÉSEK MEGTEKINTÉSE IGEHIRDETÉSEK MEGTEKINTÉSE Örömünkre szolgál, hogy még a mai napig is nézed és hallgatod az igehirdetéseket a világhálón. Oldal használati útmutató Tájékoztató I. Regisztráció az oldalra A főoldalon találod

Részletesebben

e-papír Felhasználói Kézikönyv

e-papír Felhasználói Kézikönyv e-papír Felhasználói Kézikönyv v1.0 2017.06.29. Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató ZRt. Tartalommenedzsment csoport Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Bejelentkezés... 2 3 Az alapképernyő áttekintése... 4

Részletesebben

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez.

Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Felhasználói útmutató CVR mobil kliens, ios rendszerhez. Működési feltételek A felhasználói útmutató ios V7.0.4 verziószámú operációs rendszer felhasználásával készült. Az applikáció telepítése 1. Az App

Részletesebben

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM,

Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM, NEM NAPKÖZIS GYERMEKEK MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tájékoztató a KIÁLLÍTÁS AJÁNLÓ ÜGYFÉLKAPU szolgáltatásról Utolsó módosítás: 2013.09.02. 1. oldal, összesen: 5 Kiállítás Ajánló Ügyfélkapu A sajto@kiallitasajanlo.hu e-mail címre küldött programajánlók

Részletesebben

Csődfigyelő. Figyelje Ön is gazdasági partnerit!

Csődfigyelő. Figyelje Ön is gazdasági partnerit! Csődfigyelő Figyelje Ön is gazdasági partnerit! 1. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Bevezetés Regisztráció Kupon kód aktiválás Belépés az alkalmazásba Megfigyelt cégek listája Csődfigyelési beállítások

Részletesebben

ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén

ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén ADATSZOLGÁLTATÁS központi honlap használata esetén 1. A 18/2005. IHM rendelet melléklete alapján össze kell állítani a közérdekű adatokat 2. Az elkészített dokumentumok feltöltése a központi honlapra:

Részletesebben

TESZTELÉSI SEGÉDLET. regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval

TESZTELÉSI SEGÉDLET. regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval AZ ELSŐ ONLINE HACCP NAPLÓZÁSI RENDSZER TESZTELÉSI SEGÉDLET regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval Regisztráció Regisztrációs folyamat

Részletesebben

Moodle felhasználói dokumentáció

Moodle felhasználói dokumentáció Moodle felhasználói dokumentáció Kezelési útmutató A Tan Kapuja Buddhista Főiskola diákjai részére 2017. SZEPTEMBER 1. TKBF Készítette: Kerber Szilvia Tartalom Bevezetés:... 2 1. Belépés a Moodle-be...

Részletesebben

Kezdeti Útmutató a Szolgáltatáselemző Rendszer használatához. szakembereknek számára. Tartalom

Kezdeti Útmutató a Szolgáltatáselemző Rendszer használatához. szakembereknek számára. Tartalom Kezdeti Útmutató a Szolgáltatáselemző Rendszer használatához szakembereknek számára Tartalom 1. Bejelentkezés... 2 2. Főoldal... 2 3. Jelszó szerkesztése... 3 4. Akadálymentesített nézet... 4 5. Kijelentkezés...

Részletesebben

Védőnői jelentés összesítője modul. eform Felhasználói kézikönyv

Védőnői jelentés összesítője modul. eform Felhasználói kézikönyv Védőnői jelentés összesítője modul eform Felhasználói kézikönyv 1. ÁNTSZ eform Védőnői jelentés modul... 3 1.1 Bejelentkezés... 3 1.2. Az eform alkalmazás használata... 4 1.2.1 Területi védőnői jogkörrel

Részletesebben

Útmutató a 2014. évi szabadidősportos pályázatok elektronikus beadásához

Útmutató a 2014. évi szabadidősportos pályázatok elektronikus beadásához Útmutató a 2014. évi szabadidősportos pályázatok elektronikus beadásához A pályázatokat a kategóriának megfelelő pályázati kiírásban és pályázati útmutatóban szereplő módon kell a www.masport.hu oldalon

Részletesebben

Segédlet kártya rendeléséhez

Segédlet kártya rendeléséhez Gyors áttekintés oldal oldal I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek/ Kártyát rendelek/rendelek menüpontra. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

Parlagfű Bejelentő Rendszer

Parlagfű Bejelentő Rendszer Parlagfű Bejelentő Rendszer felhasználói útmutató A rendszer elérése: Elérési cím: www.govcenter.hu/pbr Felhasználói funkciók: 1. Regisztráció Új felhasználói fiókot az oldalsó menüben a [Regisztráció]-ra

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1

KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 KISZÁLLÍTÁSI SEGÉDLET 1 1. Belépés az Online Megrendelői Felületre 1. 1. Lépjen fel a www.erzsebetutalvany.hu weboldalra. 2. A kezdőoldalon válassza az Online megrendelő menüpontot. 3. Adja meg a felhasználónevét

Részletesebben

Súgó a szakdolgozat feltöltéséhez

Súgó a szakdolgozat feltöltéséhez Súgó a szakdolgozat feltöltéséhez A LIA Alapítványi Általános Iskola és Szakközépiskola a szakdolgozatokat nem papír alapon, hanem elektronikus úton várja a jelöltektől. A szakdolgozatok feltöltése a következőképpen

Részletesebben

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LOGON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LOGON a LafargeHolcim Csoport egységes megrendelés-kezelő rendszere, amely lehetőséget biztosít Partnereink számára a megrendelésük online rögzítéséhez, azok későbbi nyomon

Részletesebben

Selfcare fiók létrehozása és használata 1. érkezett lépései alapján létre kell hozni a fiókot.

Selfcare fiók létrehozása és használata 1. érkezett  lépései alapján létre kell hozni a fiókot. 1. noreplay.hu@myacn.eu-tól érkezett e-mail lépései alapján létre kell hozni a fiókot. ACN fiókszám : 39005249 Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük, hogy az ACN-t választotta preferált telekommunikációs szolgáltatójának!

Részletesebben

DDC online rendelési platform felhasználói kézikönyv

DDC online rendelési platform felhasználói kézikönyv DDC online rendelési platform felhasználói kézikönyv 25. Belépés DDC rendelési felületére történô bejelentkezés felhasználónév és jelszó megadásával lehetséges a príloha nyitóoldalon látható Bejelentkezés

Részletesebben

Mire jó az önéletrajz? Az önéletrajz egy olyan dokumentum, ami bemutat minket a munkaadó számára.

Mire jó az önéletrajz? Az önéletrajz egy olyan dokumentum, ami bemutat minket a munkaadó számára. Mire jó az önéletrajz? A felnőtt önálló élethez szükségünk van egy fizető állásra. Az álláskereséshez szükség van egy önéletrajzra. Az önéletrajz egy olyan dokumentum, ami bemutat minket a munkaadó számára.

Részletesebben

Mikrobiológia MOODLE - gyakorló és vizsgarendszer használata az ELTE TTK Biológiai Intézet E- learning felületén

Mikrobiológia MOODLE - gyakorló és vizsgarendszer használata az ELTE TTK Biológiai Intézet E- learning felületén Mikrobiológia MOODLE - gyakorló és vizsgarendszer használata az ELTE TTK Biológiai Intézet E- learning felületén Hallgatói felhasználói segédlet ELTE TTK Biológiai Intézet 2017. Készült az ELTE Felsőoktatási

Részletesebben

QualcoMAE jártassági vizsgálatok. Segédlet az Elektronikus ügyintézés használatához

QualcoMAE jártassági vizsgálatok. Segédlet az Elektronikus ügyintézés használatához QualcoMAE jártassági vizsgálatok Segédlet az Elektronikus ügyintézés használatához Első lépések... 2 A jelentkezési lap kitöltése... 6 A minták megérkeztének visszaigazolása... 10 Eredmények rögzítése...

Részletesebben

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület Felhasználói Kézikönyv Könyvtárellátó Nonprofit Kft. Szülői Ügyfélkapu Felület 1. Bejelentkezés A szuloifelulet.kello.hu címen lehet bejelentkezni a rendszerbe. A rendszer kétféle bejelentkezést tesz lehetővé:

Részletesebben

H31300HUN_ _Leitfaden für LieferantenLeitfaden für Lieferanten.docx Vezérfonal Gebrüder Weiss e-beszerzési platform

H31300HUN_ _Leitfaden für LieferantenLeitfaden für Lieferanten.docx Vezérfonal Gebrüder Weiss e-beszerzési platform Vezérfonal Gebrüder Weiss e-beszerzési platform.. változat Tartalomjegyzék. Bevezetés 3 2. Regisztrációs és bejelentkezési útmutató 3 2.. Regisztrációs meghívó levél 3 2.2. Bejelentkezés 54 3. Beszállító

Részletesebben

BOOKING GUIDE. itbroadcast - INFOTÉKA

BOOKING GUIDE. itbroadcast - INFOTÉKA BOOKING GUIDE itbroadcast - INFOTÉKA itbroadcast.. Regisztráció. Nyissa meg email fiókját.. Kattintson az itbroadcast oldalról érkező aktiváló linkre a regisztráció megerősítéséhez. BOOKING GUIDE. Az aktiválási

Részletesebben

------------------- --------------------

------------------- -------------------- A Járók Társasága bemutatja a KiallitasAjanlo.hu szolgáltatását helyszíneknek Ügyfélkapu Portál Kortársak egymás közt Programajánló Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy a sajtónak küldött bejelentések,

Részletesebben

Tájékoztató az ASP IRAT szakrendszerben beállított gépi hivatali kapuk jelszavának módosításáról és a hozzá tartozó beállítások elvégzéséről

Tájékoztató az ASP IRAT szakrendszerben beállított gépi hivatali kapuk jelszavának módosításáról és a hozzá tartozó beállítások elvégzéséről Tájékoztató az ASP IRAT szakrendszerben beállított gépi hivatali kapuk jelszavának módosításáról és a hozzá tartozó beállítások elvégzéséről A tájékoztatót az ASP Iratkezelő szakrendszer alkalmazás-üzemeltetője,

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ az OTH Szakrendszeri Információs Rendszerbe (OSZIR) történő regisztráció és belépés menetéről belföldi partner nevében

TÁJÉKOZTATÓ az OTH Szakrendszeri Információs Rendszerbe (OSZIR) történő regisztráció és belépés menetéről belföldi partner nevében TÁJÉKOZTATÓ az OTH Szakrendszeri Információs Rendszerbe (OSZIR) történő regisztráció és belépés menetéről belföldi partner nevében REGISZTRÁCIÓ A regisztrációs felület a bejelentkező ablak jobb alsó sarkában

Részletesebben

ÁVF oktatási és közösségi portál

ÁVF oktatási és közösségi portál 0 --- Általános Vállalkozási Fıiskola --- ÁVF oktatási és közösségi portál (. rész) Belépés és a portál felépítése (-4 oldal) Profil beállítása (egyszer kell megcsinálni) (5-7 oldal) Saját kurzusok kezelése

Részletesebben

Kézikönyv online bérletvásárláshoz

Kézikönyv online bérletvásárláshoz 1 Kézikönyv online bérletvásárláshoz REGISZTRÁCIÓ A regisztrációhoz létre kell hoznia egy felhasználói profilt. 1. A kezdőlapon kattintson a Regisztráció gombra. 2. Kérjük, írja be az összes kért adatot.

Részletesebben

T-Online-os Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra. Ha az ügyfél még nem rendelkezik saját domain névvel

T-Online-os Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra. Ha az ügyfél még nem rendelkezik saját domain névvel T-Online-os Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra Ha az ügyfél még nem rendelkezik saját domain névvel Fontos megjegyzések A lépéseken sorban végighaladva postafiókunk teljes

Részletesebben

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK. A vásárolt műsorszámokkal szemben támasztott technikai követelmények. érvényes: 2013. március 1-től

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK. A vásárolt műsorszámokkal szemben támasztott technikai követelmények. érvényes: 2013. március 1-től TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK A vásárolt műsorszámokkal szemben támasztott technikai követelmények érvényes: 2013. március 1-től Tartalomjegyzék ÁTTEKINTÉS... 2 A fájl alapon szállított műsorszámokkal kapcsolatos

Részletesebben

VisualBaker Telepítési útmutató

VisualBaker Telepítési útmutató VisualBaker Telepítési útmutató Office Hungary Bt web: www.visualbaker.hu e-mail: info@visualbaker.hu Tartalomjegyzék: Telepítési útmutató... 1 Tartalomjegyzék:... 2 Első lépések:... 3 Telepítési kulcs...

Részletesebben