Emerson Network Power,

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Emerson Network Power,"

Átírás

1 Liebert NX Újgenerációs szünetmentes tápegység Üzletileg kritikus rendszereinek védelmére AC áramellátó rendszerek Business-Critical Continuity (Kritikus Fontosságú Üzleti Folyamatok Védelme)

2 Cégünk az Emerson Network Power, az Emerson Electric világméret vállalattal a hátterében, a technológia és a mérnöki tudomány egyesítésével innovatív megoldásokat kínál vevi számára. Vállalatunk termékeivel és szakért szerviz központjaival világels a kritikus fontosságú üzleti folyamatok védelmében (Business-Critical Continuity ). A Liebert egyike a piacvezet márkaneveknek az áramellátó rendszerek, összeköttetések, a beágyazott áramellátás, az üzemen kívüli megoldások, a precíziós htés, valamint a felügyelet területén. A Liebert által kínált Adaptive Architecture TM olyan áramellátó és htési infrastruktúrát kínál az IT rendszerek számára, melyek a legmagasabb rendelkezésre állási követelményeknek is megfelelnek, javítva a mködés rugalmasságát és csökkentve az üzemeltetés költségeit.

3 Valódi Online ketts konverziós UPS Csak a ketts konverziós topológia biztosít 100%-os védelmet komplett bemenet és kimenet elszigeteléssel, valamint a bemenettl független, teljesen újraformált kimenettel. Az ilyen jelleg berendezések 100%-os áramkondicionálást biztosítanak, nincs átkapcsolási id, a kimeneti feszültség és frekvencia rendkívül stabil, valamint a line-interaktív berendezéseknél jobb túláramvédelmet is biztosítanak. A ketts konverziós rendszerek mindezeken felül szélesebb bemeneti feszültségablakot is lehetvé tesznek, melynek segítségével az átkapcsolások szükségessége jelentsen lecsökken.

4 Fejlett Szünetmentes Technológiával A Modern IT Berendezések Védelméért A manapság alkalmazott fejlett digitális számítógépek, folyamatvezérlk és orvosi rendszerek épp ilyen innovatív áramellátás-védelmet igényelnek. Az elbb felsorolt rendszerek rendelkezésre állását bár több hagyományos tényez is veszélyezteti, els számú ezek között a magas fokú áramellátás-védelem hiánya. Az Emerson Network Power célja, hogy ezeknek a kihívásoknak megfelelve olyan áramellátó megoldásokat kínáljon, melyek a nagy teljesítményt, a kis méretet, a megbízhatóságot és a költséghatékonyságot ötvözik. Az Emerson Network Power Liebert NX terméke a valódi Online ketts konverziós szünetmentes tápegységek új generációját jelenti. Az eszközt a széles alkalmazási skála magas rendelkezésre állási idejének szem eltt tartásával fejlesztették ki, így a Liebert NX egyesíti az innovációt, az egyszerséget és a költséghatékonyságot. Az eredmény a hagyományos elvárások mellett egy megbízhatóságot és megtérülést biztosító áramellátó rendszer. A Liebert NX Kiemelkeden Teljesít A rendszer fejlett ketts konverziós, valódi Online technológiája digitális jelfeldolgozóval (DSP) vezérelt IGBT egyenirányítót és digitális jelfeldolgozóval (DSP) vezérelt IGBT invertert alkalmaz. DSP által vezérelt, teljesítménytényezvel módosított IGBT egyenirányító Az egyenirányító bemeneti teljesítménytényezje 1-hez közeli (0,99), a bemeneti áram harmonikus torzítása (THDi) kevesebb, mint 3%, és az eszköz szélesebb bemeneti feszültségablakot és frekvencia toleranciát tesz lehetvé. Az 1-hez közeli teljesítménytényez lehetvé teszi a hasznos energia maximalizálását, ami csökkentett energiafelhasználási költségeket, rövidebb kábelezési hosszakat, kisebb szakaszolókat és tartalék generátort eredményez. Az alacsony THDi értéknek köszönheten az áramelosztó rendszerhez kötött többi fogyasztó zavarása túlméretezett generátor telepítése nélkül is minimális. A széles bemeneti feszültségablak és frekvenciatolerancia hosszabb akkumulátor élettartamot eredményez az akkumulátor használat minimalizálása által. A nagy teljesítmény egyenirányító alkalmazása alacsony feszültséget eredményez a nulla vezetn így elsegítve a biztonságos üzemeltetést. DSP vezérelt IGBT inverter A fejlett inverter vezérlési technológia a kimeneti áram lehet legjobb minségét biztosítja, tiszta kimeneti hullámformával (alacsony THDv), ezáltal védve a csatlakoztatott fogyasztókat. Az eszköz számos feltétel mellett képes üzemelni: kezeli a 100% nem lineáris terhelést 3:1-es crest faktorral (csúcsáram tényez), és a 100%-ig kiegyensúlyozatlan terhelést. Az inverteres vezérlés a Liebert NX-et alkalmassá teszi a piac által igényelt fogyasztók széles skálájának kiszolgálására; beleértve a 0,9-es kapacitív teljesítménytényezvel rendelkez eszközöket is.

5 A legjobb befektetés egyetlen UPS rendszerben: rendelkezésre állás, hatékonyság és érték egy csomagban Hogy érhetem el a legmagasabb szint védelmet és rendelkezésre állást? A Liebert NX beépített megbízhatóságot nyújt redundáns áramellátó kártyákkal, a kritikus alkatrészek hatékony, rétegezett htésével és a kiegészít ventillátorok lehetségével. A szélesebb bemeneti feszültség- és frekvenciatolerancia hozzájárul a hosszabb rendelkezésre álláshoz. A digitális vezérlk a lehet leggyorsabb beavatkozást teszik lehetvé, amivel javul a megbízhatóság és a pontosság kiegészít alkatrészek alkalmazása nélkül. A ketts busszal való kompatibilitás és a rendszerszint redundancia tovább fokozzák a rendelkezésre állást. A túlterhelés védelem 60 percig képes 110%, 10 percig 125% és 1 percig 150% túlterhelést kezelni. Hogyan takaríthatok meg az áramszámlán és a befektetett összegen? A Liebert NX fejlett bemeneti teljesítménytényezjével csökkentheti áramfelhasználását. Az eszköz a maximális hatékonyság érdekében a lehet legmagasabb bemeneti teljesítménytényezvel rendelkezik ( 0,99-et meghaladó érték lineáris én nemlineáris fogyasztók esetén). A Liebert NX egyedülálló 5-tl 30 másodpercig állítható lágyindítás (power walk-in) funkciója, a csökkentett bemeneti torzítás és a teljesítménytényez korrekció együtt költségcsökkent tényezként lép fel, mivel ezáltal lehetség van a tartalékgenerátor igényt csökkenteni. Az egység kompakt méret, kevesebb helyet igényel, ezáltal több terület marad a többi eszköz számára. A Liebert NX Load Bus Synchronization (LBS) opcióját használhatja két független áramellátó rendszer szinkronizálására. (Legalább az egyik rendszernek Liebert NX eszköznek kell lennie.) DSP Vezérlés A teljesen digitális vezérlés rendkívül pontos és csúszásmentes vezérlést biztosít a hagyományos analóg rendszerekhez képest. Ezek miatt a jellemzk miatt képes a Liebert NX számos környezetben pontos és megbízható védelmet biztosítani. Rétegzett Htési Technológia A Liebert NX hosszú élettartamot biztosít minden bels alkatrészének az egyedülálló rétegzett htési technológiának köszönheten. Ez az eljárás megakadályozza az áramellátó modulokból érkez meleg leveg hmérsékletingadozásra érzékeny alkatrészek közelébe jutását, ezáltal az alkatrészek élettartama számotteven javul és befektetése jobb védelmet élvez.

6 Rugalmasság és Alacsony Fenntartási Költségek Hogyan felelhetek meg a legújabb szerverek által támasztott követelményeknek? A Liebert NX fogyasztók széles skáláját képes ellátni, beleértve a 0,5-ös induktív és a 0,9-es kapacitív teljesítménytényezvel (PF) rendelkez eszközöket. Az áramellátó rendszer ezáltal több hasznos energiát nyújt a fogyasztóknak és követi a legújabb IT iparági trendeket. Hogyan bvíthetem a rendszert, ha nagyobb teljesítményre van szükségem? A Liebert NX egyszer és könny skálázhatóságot és redundanciát biztosít, mivel akár hat Liebert NX is párhuzamosan rendszerbe állítható a megnövelt rendelkezésre állás érdekében. A Liebert NX LBS funkciója képes két független áramellátó rendszer szinkronizálására, amennyiben azok közül legalább az egyik egy Liebert NX. Hogyan védhetem meg az áramelosztó rendszerhez kötött további eszközeimet? A Liebert NX rendelkezik az iparág legtisztább upstream áramával és legalacsonyabb bemeneti harmonikus torzításával (THDi). Az alacsony THDi értéknek köszönheten az áramelosztó rendszerhez kötött többi fogyasztó zavarása minimális (2. ábra). Hogyan növelhetem meg az akkumulátorok élettartamát? A Liebert NX széles bemeneti feszültségtoleranciájának köszönheten ( V) csökkenti az akkumulátorra való átkapcsolások számát. A hmérséklet-kompenzált akkumulátortöltés növeli az élettartamot. Hogyan biztosíthatom, hogy a UPS a legkeményebb körülmények között is mködképes legyen? A széles, +10-tl -20%-ig terjed, tipikus terhelésnél -45%-os bemeneti feszültségablak és a 40-70Hz-es frekvenciatolerancia kiváló minség kimeneti áramot biztosít még szabványostól eltér bemeneti paraméterek esetén is. Visszatáplálás-védelem biztosítja a rendszer integritását. Rövidzár-védett, DSP vezérelt inverter biztosítja a legjobb minség áramot. Hogyan tudom könnyen karbantartani az áramellátó rendszeremet? A Liebert NX beépített karbantartási áthidaló kapcsolóval rendelkezik, ami opcionálisan kiegészíthet akár nyitott ajtók mellett is IP20 védelemmel rendelkez küls áthidaló rendszerrel. A redundáns konfiguráció lehetvé teszi, hogy az egyik modult használjuk, míg a másik karbantartás alatt áll. A ketts busz kompatibilitás lehetvé teszi a fogyasztó alternatív áramforrásra kapcsolását a karbantartási tevékenységek idtartamára. Kapacitív PF=0,9 Névleges teljesítmény Induktív kvar Kapacitív PF Teljesítmény változása Induktív PF=0,8 névleges teljesítmény Kapacitív kvar Névleges telj. határa Kapacitív PF=0,5 (PF fels határa) Induktív PF=0,5 (PF alsó határa) 1. ábra 2. ábra

7 Fogyasztók széles skáláját képes kiszolgálni Hogyan felügyelhetem és irányíthatom a rendszeremet? A Liebert NX a különböz igények kielégítésére egyszerre képes relés kapcsolati kártya (Relay Contact Card), OpenComms Web alapú kártya, és MODbus/J-Bus kártya alapú kommunikációra és a MultiLink kikapcsoló szoftverrel való együttmködésre. Hogyan ellenrizhetem a UPS állapotát? A Liebert NX öndiagnosztikai funkcióval és számos felügyeleti opcióval rendelkezik, valamint könny hozzáférhetséget biztosít a kritikus alkatrészekhez a gyors javítás érdekében. A méretes felhasználóbarát LCD kijelz tizenkét különböz nyelven nyújt információkat a berendezés állapotáról. Hogyan felelhet meg a rendszerem a saját testreszabott igényeimnek? A rugalmasságot számos választási lehetség könnyíti, beleértve az akkumulátor típusát, az önálló, vagy több egységes konfigurációt, és a küls-bels kommunikációs lehetségek egész sorát. Az automatikus újraindítási funkció megnövelt rendelkezésre állást biztosít. Az ultracsöndes mködésnek köszönheten a berendezést könnyebb elhelyezni. Az állítható lágyindítás (power walk-in) funkció (3. ábra), a számos felhasználói beállítás, a felügyeleti és kommunikációs beállítások, valamint a felhasználóbarát vezérl felület a menürendszer, részletes adatokkal ellátott LCD panelen keresztül irányítható. Az Emerson Network Power világszerte elismert szállító. Egyéni igényeinek egyeztetése érdekében keresse fel helyi Emerson, vagy Liebert forgalmazóját. A modern adatközpontok, blade szerverek és az általános IT alkalmazások több hasznos energiát igényelnek, ráadásul néhány esetben a legújabb adatközpontok kapacitív, míg a hagyományos rendszerek induktív teljesítménytényezvel (PF) rendelkeznek. Kapacitív teljesítménytényez A manapság használatos áramellátó rendszerek kritikus szerverek esetében a teljesítménytényez javítást (PFC) alkalmazzák. Az egyes áramellátó rendszerekre kötött valódi terhelés nem maximális értékének köszönheten a jelenlegi szervereken a teljesítménytényez általában egységnyihez közelít, vagy kapacitív irányba mozdul el. Az újgenerációs szünetmentes tápegységek a kapacitív teljesítménytényez kezelésének és egyidejleg a kiváló minség áram szolgáltatásának a kihívásával néznek szembe. A Liebert NX kiváló teljesítményének köszönheten ez a kihívás hatékonyan kezelhetvé válik. Teljesítmény_határa 5mp 10mp 5mp 10mp 20mp 20mp 3. ábra

8 Fejlett Felügyelet és Kommunikáció. Képességek, Melyekkel Mindig Ön Irányíthat Kommunikációs lehetségek A Liebert NX három Intellislot porttal rendelkezik, melyeket felügyeleti és kommunikációs funkciókat ellátó elektronikus kártyák csatlakoztatására fejlesztettek ki. Ezek az opcionális kártyák: OpenComms Web alapú kártya hálózatkezelk igényeire szabva. Interfészt biztosít hálózatkezel rendszerek felé. Relés kapcsolati kártya az alapvet felügyeleti és kommunikációs szükségletek kielégítésére. OpenComms MODbus/J-bus kártya fejlett épületkezel rendszerek felé nyújt interfészt, így segíti a létesítmény felügyeletét. További távoli kommunikációs lehetségek A Liebert NX további kommunikációs lehetségeket kínál RS-232 és RS-485 portjaival. Az üzemeltet személyzet az RS-232 portot helyi adatletöltésre használhatja, míg az RS-485 port számos távoli kommunikációs alkalmazásigényeit képes kielégíteni. A Távoli Felügyeleti Panel távoli felhasználói interfészként szolgál, melynek segítségével a Liebert NX szünetmentes tápegység mködése felügyelhet. Az LCD panel ugyanazokat az adatokat jeleníti meg, amelyeket a szünetmentes tápegységen található kijelz mutat. Helyi kommunikáció A Liebert NX kiváló helyi kommunikációs eszköztárral rendelkezik beszédes LED alapú kijelzjének és LCD-jének köszönheten. Míg a figurákat ábrázoló LED-ek az áram útját jelenítik meg, a háttér világításos, önálló kontrasztállítású LCD kijelz felhasználóbarát menürendszeren keresztül részletes adatokat szolgáltat a berendezésrl tizenkét nyelven. Liebert Áramfelügyeleti Képességek: MultiLink automatikus kikapcsoló szoftver OpenComms Nform Felügyeleti Rendszer SiteScan Átfogó Webes Rendszer Távoli Áramfelügyeleti Panelek Harmadik fél által gyártott felügyeleti rendszerek

9 Emerson Network Power Service: Teljeskör védelem Az Emerson Network Power Service karbantartási programok és szolgáltatások széles választékát kínálja, melyek kritikus fontosságú berendezéseinek problémamentes üzemelése érdekében lettek kifejlesztve. Célunk, hogy olyan átfogó szolgáltatási csomagot nyújtsunk, amely technikai és kereskedelmi értelemben is kielégíti vevink igényeit. Világszerte több és több szervezet bízza meg az Emerson Network Power Service-t, kritikus fontosságú rendszereinek védelmével. Hátterünkben az ipar legnagyobb, kiválóan képzett vevszolgálati mérnökökkel rendelkez technikai támogató szervezete áll, több mint 100 szervizközponttal világszerte, melyek az év 365 napján és a nap 24 órájában a rendelkezésére állnak berendezésének védelme érdekében. Az Emerson Network Power Service a teljes üzletileg kritikus infrastruktúra számára nyújt szervízszolgáltatásokat, beleértve az egyenés váltóáramú áramellátó rendszerek, akkumulátor rendszerek, kommunikációs rendszerek, valamint környezet- és üzemfelügyeleti rendszerek kiszolgálását. Konfigurációk: Teljeskör Szolgáltatás Az Ön Rendelkezésre Állási Igényeinek Kielégítésére Egy, vagy két bemenetes mködés Az Ön Liebert NX rendszere egy, vagy két bemenetes mködésre is képes. A két bemenetes mködés segítségével kihasználhatja a második áramforrás elnyeit. Kiegészít karbantartási áthidaló kapcsoló is rendelkezésre áll az egy bemenetes konfigurációhoz. Önálló mködés Kritikus Fogyasztó Melegtartalékolt (Hot standby) mködés 1+N Konfiguráció Kritikus Fogyasztó Ketts busz konfiguráció Jelpárhuzamosító Fogyasztó busz Szinkr. jel STS* Kritikus fogy. #1 STS* Kritikus fogy. #2 * Statikus Átkapcsoló Két bemenet fogy.

10 A Liebert NXe 10, 15, 20 és 30kVA-es kapacitással rendelhet (3 fázis+n Be/Ki 400V, 50/60Hz). A Liebert NXf 10, 15 és 20kVAes kapacitással rendelhet. (3 fázis+n Be/Ki, vagy 1 fázis+n Ki 400V,50/60Hz). Az NX UPS-ek teljes választéka külsleg egységes kinézet. A Liebert NXe és NXf esetében lehetség van a UPS kabineten belül opcionális akkumulátorok elhelyezésére, az egyéni futásid és a minimális helyigény összehangolásáért. Küls kabinetek széles választéka áll rendelkezésre az NXf és NXe modellek számára. Mszaki Adatok Modell Névl. telj. 0,8 PF-nál [kva] Egyenirányító Bemenet Egyenirányító típusa Bemeneti Feszültség [Vac] Bemeneti Frekvencia [Hz] Bemeneti Áram THD Bemeneti Telj. Tény. (PF) Lágyindítás (Power walk-in) [s] Áthidaló bemenet Bemeneti Feszültség [Vac] Akkumulátor Akkumulátor típusa Cella végfesz. [Vdc/Cella] DC Brummáram (lebeg töltés) DC Brummfeszültség (lebeg és konstans töltés) Hmérsékletkompenzált Töltés Kimenet Inverter Típusa IGBT alapú vektor, ismétléses és PI vezérelt Kimeneti Telj. [kw] Kimeneti fesz. [Vac] 220/230/240 +/- 1% 1fáz.+N 380 / 400 / 415 +/- 1% 3fáz.+N Kimeneti frekv. [Hz] 50, vagy 60 +/- 0.05% állítható Kimeneti fesz.thd max. 1% lineáris terhelés esetén Max.Terh. Csúcsáram Tényez 3:1 (IEC ) Tranziens fesz. válaszid [ms] 10ms alatt visszaállítja a névleges feszültség ±5%-át Kapacitív PF-ú fogyasztó minimuma 0,9 felett Cos (displ. tény.) [ el] Nem alkalmazható 120 +/-1 el (100% kiegyensúlyozatlan terh. esetén) Túlterhelés Hatékonyság AC-AC Fizikai paraméterek Szélesség Mélység Magasság Súly (kb.) Akkumulátor nélkül. UPS burkolat IP védelme Tanúsítványok [mm] [mm] [mm] Környezet jellemzi Tárolási hmérséklet [ C] Mködési hmérséklet [ C] Relatív páratartalom Max. magasság [m] 10 NXf 15 IGBT alapú vektorvezérelt PFC (Telj. Tény. Jav.) 380 / 400 / 415 3fázis+N ( ig terjed fesz. tolerancia) 50, vagy 60 (40-70-ig terjed frekv. tolerancia) <3% (szr nélkül) 0.99 (szr nélkül) 5-30 (állítható) 220 / 230 / 240 1fáz.+N VRLA (Szelepvezérelt ólom-sav), vagy nedves cellás, vagy NiCd 1,60 és 1,90 között állítható (VRLA esetén) <5% (C10 AH kapacitás), (RMS érték) <1% (RMS érték) Bels akkumulátorok esetén tartozék Minden más esetben opció 110% 60 percig, 125% 10 percig, 150% 1 percig akár 97.7% [kg] IP 20 (nyitott els ajtóval is) Biztonsági: IEC/EN/AS , mely magában foglalja az IEC/EN/AS et. EMC: IEC/EN/AS (C2 kibocsátás, C3 védettség) a CISPR22 A osztályú irodai és adatközponti emissziós elírásoknak, és a magas elektrosztatikus, elektromos mezre, gyors átkapcsolásokra, villámvédelemre és rádiófrekvenciával szembeni védelemre vonatkozó IEC/EN/AS , -3, -4, - 5, -6 megfelelen, melyek a kereskedelmi és könnyipari felhasználás feltételei. Teszt és teljesítmény: IEC/EN/AS CE: A UPS megfelel a következ Európai Közösségi direktíváknak: Alacsony Feszültségre Vonatkozó Direktíva 73/23/EEC (93/68/EEC kiegészítéssel) Elektromágneses Kompatibilitásra Vonatkozó Direktíva 89/336/EEC (92/31/EEC kieg.) (UPS), (Akkumulátor) 0-40 (UPS), 25 +/-5 (Akkumulátor) 0-95% (nem kondenzálódó) 1000 (IEC nak megfelelen) NXe 380 / 400 / 415 3fáz.+N akár 96.6% 20 30

11 Mszaki Adatok Modell Névl. telj. 0,8 PF-nál [kva] 40 Egyenirányító Bemenet Egyenirányító típusa Bemeneti Fesz. [Vac] Bemeneti Frekvencia [Hz] Bemeneti Áram THD Bemeneti Telj. Tény. (PF) Lágyindítás (Power Walk-in) [s] Áthidaló Bemenet Bemeneti Feszültség [Vac] Akkumulátor Akkumulátor típusa Cella Végfesz. [Vdc/Cella] DC Brummáram (lebeg töltés) DC Brummfeszültség (lebeg és konstans töltés) Hmérsékletkompenzált Töltés Kimenet Inverter Típusa IGBT alapú vektor, ismétléses és PI vezérelt Kimeneti Telj. [kw] Kimeneti fesz. [Vac] 380 / 400 / 415 +/- 1% 3fáz.+N Kimeneti frekv. [Hz] 50, vagy 60 +/- 0.05% állítható Kimeneti fesz.thd max. 1% lineáris terhelés esetén Max.Terh. Csúcsáram Tényez 3:1 (IEC ) Tranziens fesz. válaszid [ms] 10ms alatt visszaállítja a névleges feszültség ±5%-át Kapacitív PF-ú fogyasztó minimuma Cos (displ. tény.) [ el] Túlterhelés Hatékonyság AC-AC Fizikai Paraméterek Szélesség [mm] Mélység [mm] Magasság [mm] Súly (kb.) Akkumulátor nélkül [kg] UPS burkolat IP védelme Tanúsítványok Környezet jellemzi Tárolási hmérséklet [ C] Mködési hmérséklet [ C] Relatív páratartalom Max. magasság [m] (tengerszint felett) 60 NXa IGBT alapú vektorvezérelt PFC (Telj. Tény. Jav.) 380 / 400 / 415 3fázis+N ( ig terjed fesz. tolerancia) 50, vagy 60 (40-70-ig terjed frekv. tolerancia) <3% (szr nélkül) 0.99 (szr nélkül) 5-30 (állítható) 380 / 400 / 415 3ph+N VRLA (Szelepvezérelt ólom-sav), vagy nedves cellás, vagy NiCd 1,60 és 1,90 között állítható (VRLA esetén) <5% (C10 AH kapacitás), (RMS érték) <1% (RMS érték) Bels akkumulátorok esetén tartozék Minden más esetben opció 0,9 felett 120 +/-1 el (100% kiegyensúlyozatlan terh. esetén) 110% 60 percig, 125% 10 percig, 150% 1 percig akár 95.7% IP 20 (nyitott els ajtóval is) Biztonsági: IEC/EN/AS , mely magában foglalja az IEC/EN/AS et. EMC: IEC/EN/AS (C2 kibocsátás, C3 védettség) a CISPR22 A osztályú irodai és adatközponti emissziós elírásoknak, és a magas elektrosztatikus, elektromos mezre, gyors átkapcsolásokra, villámvédelemre és rádiófrekvenciával szembeni védelemre vonatkozó IEC/EN/AS , -3, -4, - 5, -6 megfelelen, melyek a kereskedelmi és könnyipari felhasználás feltételei. Teszt és teljesítmény: IEC/EN/AS CE: A UPS megfelel a következ Európai Közösségi direktíváknak: Alacsony Feszültségre Vonatkozó Direktíva 73/23/EEC (93/68/EEC kiegészítéssel) Elektromágneses Kompatibilitásra Vonatkozó Direktíva 89/336/EEC (92/31/EEC kieg.) (UPS), (Akkumulátor) 0-40 (UPS), 25 +/-5 (Akkumulátor) 0-95% (nem kondenzálódó) 1000 (IEC nak megfelelen) A Liebert NXa 40, 60, 80, 100, 120, 140,160 és 200kVA-es kapacitással rendelhet (3 fázis+n Be/Ki 400V,50/60Hz). Az NX UPS-ek teljes választéka külsleg egységes kinézet. A Liebert NXa 40kVA esetében lehetség van a UPS kabineten belül opcionális akkumulátorok elhelyezésére, az egyéni futásid és a minimális helyigény összehangolásáért. Küls kabinetek széles választéka áll rendelkezésre a Liebert NX modellek számára. Emerson Network Power EMEA Liebert AC Power Via Leonardo da Vinci, 16/ Piove di Sacco (PD) - Italy tel fax marketing.emea@emersonnetworkpower.com Emerson Network Power EMEA Service Via Leonardo da Vinci, 16/ Piove di Sacco (PD) - Italy tel fax service.emea@emersonnetworkpower.com

12 Az Emerson Network Power az Emerson (NYSE:EMR) leányvállalata a világon vezet szerepet tölt be a kritikus fontosságú üzleti folyamatok (Business-Critical Continuity ) védelmében. A cég megbízható forrást nyújt személyre szabott, adaptív és nagy megbízhatóságú üzletileg kritikus folytonosságú megoldásokat kínáló eszközök tekintetében. Az ipar legnagyobb globális szolgáltató hátterével az Emerson Network Power innovatív áramellátó és, precíziós htési megoldások, összeköttetések, beágyazott rendszerek valamint szolgáltatások egész családját kínálja a számítástechnika, a kommunikáció, az egészségügy és ipari rendszerek számára. Az Emerson Network Power központi márkái a Liebert, a Knuerr, az ASCO, az Asctec és a Lorain. Fbb központok: Európa Via Leonardo Da Vinci 16/18 Zona Industriale Tognana Piove Di Sacco (PD) Italy Fax: Egyesült Államok 1050 Dearborn Drive P.O. Box Columbus, OH Ázsia 7/F, Dah Sing Financial Centre 108 Gloucester Road, Wanchai Hong Kong Fax: Miközben minden elvigyázatosság meg lett téve ezen dokumentum pontosságának és teljességének biztosítására, a Liebert Corporation nem vállal felelsséget és visszautasít minden kötelezettséget a dokumentum használatából keletkez károkra, vagy hibákra vonatkozólag Liebert Corporation Minden jog fenntartva az egész világon. A specifikációk külön értesítés nélkül változtathatók. A Liebert és a Liebert logó a Liebert Corporation bejegyzett védjegyei. A dokumentumban szerepl védjegyek és termékek azok tulajdonosai által jegyzett megnevezések. BRO-NX002-GB-XX Emerson Network Power. Business-critical continuity TM Világels a kritikus fontosságú üzleti folyamatok védelmében. AC Tápellátás Beágyazott Tápellátás Precíziós Htés Összeköttetések Felügyelet Rack-ek és kabinetek com marketing.emea@emersonnetworkpower.com DC Tápellátás Beágyazott Rendszerek Üzemen kívüli megoldások Áramkapcsolások & Vezérlés Szolgáltatás Túlfeszültség-védelem Az Emerson Network Power és az Emerson Network Power logó az Emerson Electric Co. védjegyei Emerson Electric Co.

UPS Műszaki Adatlap S-5300X 30 40 kva

UPS Műszaki Adatlap S-5300X 30 40 kva UPS Műszaki Adatlap S-5300X 30 40 kva Statron AG Industrie Nord CH-5506 Maegenwil http//www.statron.com Rev. Description Date Issued Checked Approved Page / of 0 Emission 09-05-11 M.Huser M.Eigenmann M.Dreier

Részletesebben

Az Energia Biztonsága. Sirius series. UPS 10 20 kva egy / egy és három / egy fázis 10 40 kva és 100 120 kva három / három fázis.

Az Energia Biztonsága. Sirius series. UPS 10 20 kva egy / egy és három / egy fázis 10 40 kva és 100 120 kva három / három fázis. Az Energia Biztonsága Sirius series on-line UPS 10 20 kva egy / egy és három / egy fázis 10 40 kva és 100 120 kva három / három fázis HELYI HÁLÓZATOK (LAN) SZERVEREK ADATKÖZPONTOK PÉNZKIADÓ AUTOMATÁK TELEKOM

Részletesebben

8.1 Az UPS bekapcsolása... 18 A bekapcsolás sorrendje... 18 Akkumulátorról indítás... 18

8.1 Az UPS bekapcsolása... 18 A bekapcsolás sorrendje... 18 Akkumulátorról indítás... 18 7.5 kva - 15 kva szünetmentes tápegység (UPS) Felhasználói és telepítési útmutató Tartalom 1. Bevezetés... 3 2. A rendszer leírása... 3 2.1 Általános leírás... 3 2.2 A rendszer felépítése... 5 Az UPS rendszer

Részletesebben

ZP 120LCD UPS. Minőségi Energiaforrás. on-line IPARI ALKALMAZÁSOK ELECTRO-MEDICAL BERENDEZÉSEK BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK

ZP 120LCD UPS. Minőségi Energiaforrás. on-line IPARI ALKALMAZÁSOK ELECTRO-MEDICAL BERENDEZÉSEK BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK Minőségi Energiaforrás ZP 120LCD UPS 1,2,3,6,10,15,20 kva on-line HELYI HÁLÓZATOK (LAN) SZERVEREK ADATKÖZPONTOK PÉNZKIADÓ AUTOMATÁK TELEKOM BERENDEZÉSEK E-BUSINESS (SZERVERFARMOK, I SP/ASP/POP) IPARI ALKALMAZÁSOK

Részletesebben

HARVIOT 500 UPS FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. CE Megfelel sségi Nyilatkozat

HARVIOT 500 UPS FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. CE Megfelel sségi Nyilatkozat HARVIOT 500 UPS FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV CE Megfelel sségi Nyilatkozat Alkalmazott direktívák: 89/336/EEC valamint 92/31/EEC, 93/68/EEC, 73/23/EEC. A készülék a következ szabványoknak felel meg: EN 50091-2

Részletesebben

Flatpack áramellátó rendszer család. Flatpack MPSU rendszer

Flatpack áramellátó rendszer család. Flatpack MPSU rendszer Flatpack áramellátó rendszer család Az innovatív Flatpack egyenirányító modulok felhasználásával 700 Wattól 60 kw-ig lehet könnyedén kialakítani a felhasználói igényeknek megfelelő gazdaságos rendszert.

Részletesebben

ACE6000. Intelligens kereskedelmi és ipari fogyasztásmérő

ACE6000. Intelligens kereskedelmi és ipari fogyasztásmérő ACE6000 Intelligens kereskedelmi és ipari fogyasztásmérő Kereskedelmi és ipari fogyasztásmérők Az ACE6000 ipari és kereskedelmi fogyasztásmérők a mérési alkalmazások széles körét teszik lehetővé a kis

Részletesebben

Fogyasztásmérők. Fogyasztásmérők

Fogyasztásmérők. Fogyasztásmérők Fogyasztásmérők PB110836 PB108400 iem2000t PB108401 Feladata A digitális fogyasztásmérők nullával vagy anélküli egyfázisú vagy háromfázisú hálózatok hatásos fogyasztásának (rms) mérésére alkalmazhatók

Részletesebben

SIRIUS SOROZAT. On-line UPS 10 20 kva egy/egy fázisú és három/egy fázisú 10 40 kva és 100 120 kva három/három fázisú

SIRIUS SOROZAT. On-line UPS 10 20 kva egy/egy fázisú és három/egy fázisú 10 40 kva és 100 120 kva három/három fázisú SIRIUS SOROZAT On-line UPS 10 20 kva egy/egy fázisú és három/egy fázisú 10 40 kva és 100 120 kva három/három fázisú HELYI ÉRDEKŰ HÁLÓZAT (LAN) PÉNZTÁR GÉPEK IPARI PLC-K SZERVEREK TELEKOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZÖK

Részletesebben

DAKER NIKY 400, 600, 850 UPS

DAKER NIKY 400, 600, 850 UPS DAKER NIKY 400, 600, 850 UPS FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV CE Megfelel sségi Nyilatkozat Alkalmazott direktívák: 77/23/EEC, 89/336/EEC valamint 92/31/EEC, 93/68/EEC. A készülékek a következ szabványoknak felelnek

Részletesebben

Zelio Time időrelék. Katalógus 2012

Zelio Time időrelék. Katalógus 2012 Zelio ime időrelék Katalógus 2012 artalomjegyzék Zelio ime időrelék 1 E 11 moduláris relék szilárdtest kimenettel endelési számok, méretek, bekötési sémák Jellemzők E 11 moduláris relék, relés kimenettel

Részletesebben

LIBRA PRO. On-line UPS 100-800 kva három / három fázis

LIBRA PRO. On-line UPS 100-800 kva három / három fázis LIBRA PRO On-line UPS 100-800 kva három / három fázis HELYI ÉRDEKŰ HÁLÓZAT (LAN) INTERNET KÖZPONTOK (ISA/ASP/POP) ORVOS ELEKTRONIKAI ESZKÖZÖK SZERVEREK IPARI PLC-K TELEKOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZÖK ADAT KÖZPONTOK

Részletesebben

Napkollektor szabályozó. Tipikus felhasználási területek: Önálló- és félig elkülönített lakóépületekhez Kisebb társasházakhoz Kereskedelmi épületekhez

Napkollektor szabályozó. Tipikus felhasználási területek: Önálló- és félig elkülönített lakóépületekhez Kisebb társasházakhoz Kereskedelmi épületekhez s OE Napkollektor szabályozó RVA78.690 ultifunkcionális napkollektor szabályozó lakóépületekhez- és közintézményekhez szöveges kijelzővel odulációs szivattyú szabályozás az optimális energiafelhasználásért

Részletesebben

Szerelési, üzemeltetési útmutató

Szerelési, üzemeltetési útmutató PULSER triak szabályzó egy- vagy kétfázisú elektromos fűtőelemek folyamatos teljesítmény szabályozására Szerelési, üzemeltetési útmutató ÁLTALÁNOS LEÍRÁS A PULSER egy-, vagy két-fázisú elektromos fűtőelemek

Részletesebben

www.eaton.eu/5e Eaton 5E 500/650/850/1100/1500/2000

www.eaton.eu/5e Eaton 5E 500/650/850/1100/1500/2000 www.eaton.eu/5e Eaton 5E 500/650/850/1100/1500/2000 Fontos biztonsági utasítás Olvassa el a készülék telepítése előtt! Személyi biztonság Az UPS saját áramforrással rendelkezik (akkumulátor). Következésképpen

Részletesebben

Általános tudnivalók. Rendszerfelépítés

Általános tudnivalók. Rendszerfelépítés Általános tudnivalók A 3G3JV típusú inverter miniatőr frekvencia-átalakító, a felhasználónak lehetısége van választani sok beállítható paraméter közül. A táplálás speciális megoldásának köszönhetıen az

Részletesebben

J1000 Frekvenciaváltó sorozat

J1000 Frekvenciaváltó sorozat J1000 Frekvenciaváltó sorozat Az alapvetı inverter V/F motorvezérlés Nagy nyomaték már 3 Hz frekvencián (150%) Kettıs besorolás: o normál üzem 120% / 1 perc túlterhelés o nehéz üzem 150% / 1 perc túlterhelés

Részletesebben

SL7000. Intelligens kereskedelmi és ipari fogyasztásmérő

SL7000. Intelligens kereskedelmi és ipari fogyasztásmérő SL7000 Intelligens kereskedelmi és ipari fogyasztásmérő Kereskedelmi és ipari fogyasztásmérők Az SL7000 ipari és kereskedelmi fogyasztásmérők a mérési alkalmazások széles körét teszik lehetővé a kis ipari

Részletesebben

Szójegyzék/műszaki lexikon

Szójegyzék/műszaki lexikon Tartalom Szójegyzék/műszaki lexikon Szójegyzék/műszaki lexikon Tápegységek Áttekintés.2 Szabványok és tanúsítványok.4 Szójegyzék.6.1 Tápegységek áttekintés Tápegységek - áttekintés A hálózati tápegységek

Részletesebben

VIBROCONTROL-6000. A megbízható rezgésvédelem

VIBROCONTROL-6000. A megbízható rezgésvédelem VIBROCONTROL-6000 A megbízható rezgésvédelem Forgalmazza: B & K Components Kft. H-1096 Budapest, Telepy u. 2/F Tel: +36 (1) 215-8305, 215-8929; www.bruel.hu Fax: +36 (1) 215-8202 Biztonságos felügyelet

Részletesebben

C X / C X L / C X S F R E K V E N C I A V Á L T Ó K

C X / C X L / C X S F R E K V E N C I A V Á L T Ó K V A C O N C X / C X L / C X S F R E K V E N C I A V Á L T Ó K F e l h a s z n á l ó i K é z i k ö n y v Ö t a z e g y b e n + A l k a l m a z á s i K é z i k ö n y v Az elızetes bejelentés nélküli változtatás

Részletesebben

VIBROCONTROL 4000. Nagy érzékenységű rezgésvédelem maximális üzembiztonságért. C1344e

VIBROCONTROL 4000. Nagy érzékenységű rezgésvédelem maximális üzembiztonságért. C1344e VIBROCONTROL 4000 Nagy érzékenységű rezgésvédelem maximális üzembiztonságért C1344e Az állandó állapotfigyelés optimális gépvédelmet nyújt Növeli gépeik és berendezéseik kihasználtságát Megelőzi a gép

Részletesebben

Elektromágneses szivattyú PMA -1

Elektromágneses szivattyú PMA -1 2.1A-88001-B02 Elektromágneses szivattyú PMA -1 Tartalomjegyzék Oldal Tartalomjegyzék... 2 Biztonsági utasítások... 2 Alkalmazási területek... 3 Felépítés... 3 Üzemeltetés... 4 Összeszerelés és üzembe

Részletesebben

SITRANS FUS380 ultrahangos áramlásmér. SITRANS FUE380 ultrahangos áramlásmér

SITRANS FUS380 ultrahangos áramlásmér. SITRANS FUE380 ultrahangos áramlásmér Beépítési utasítás 2007/08-as kiadás SITRANS F US SITRANS FUS380 ultrahangos áramlásmér SITRANS FUE380 ultrahangos áramlásmér (MID tanúsítvánnyal h mennyiség méréshez) [ ] Technical Documentation (handbooks,

Részletesebben

Drive IT Low Voltage Hajtások. Használati útmutató ACS50 típus AC Frekvenciaváltó 0.18-2.2 kw

Drive IT Low Voltage Hajtások. Használati útmutató ACS50 típus AC Frekvenciaváltó 0.18-2.2 kw Drive IT Low Voltage Hajtások Használati útmutató ACS50 típus AC Frekvenciaváltó 0.18-2.2 kw Más nyelvű ACS50 használati útmutatókat és ACS50 Műszaki leírást a következő internet címen találhat: http://www.abb.com.

Részletesebben

VHR-23 Regisztráló műszer Felhasználói leírás

VHR-23 Regisztráló műszer Felhasználói leírás VHR-23 Regisztráló műszer Felhasználói leírás TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS LEÍRÁS... 3 1.1. FELHASZNÁLÁSI TERÜLET... 3 1.2. MÉRT JELLEMZŐK... 3 1.3. BEMENETEK... 4 1.4. TÁPELLÁTÁS... 4 1.5. PROGRAMOZÁS,

Részletesebben

DT1100 xx xx. Galvanikus leválasztó / tápegység. Kezelési útmutató

DT1100 xx xx. Galvanikus leválasztó / tápegység. Kezelési útmutató Galvanikus leválasztó / tápegység Kezelési útmutató Tartalomjegyzék 1. Kezelési útmutató...4 1.1. Rendeltetése... 4 1.2. Célcsoport... 4 1.3. Az alkalmazott szimbólumok... 4 2. Biztonsági útmutató...5

Részletesebben

A típusszámok felépítése

A típusszámok felépítése Egyfázisú feszültségrelé K8AB-VW Ideális választás a feszültség figyelésére ipari berendezéseknél és készülékeknél. és feszültségesés egyidejű figyelése. Független beállítások és kimenetek a feszültségcsökkenés

Részletesebben

Powador 12.0 TL3 - INT 14.0 TL3 - INT 18.0 TL3 - INT 20.0 TL3 - INT. Kezelési útmutató. A német eredeti változat fordítása

Powador 12.0 TL3 - INT 14.0 TL3 - INT 18.0 TL3 - INT 20.0 TL3 - INT. Kezelési útmutató. A német eredeti változat fordítása Powador. TL - INT 4. TL - INT 8. TL - INT. TL - INT Kezelési útmutató A német eredeti változat fordítása Kezelési útmutató szerelők és üzemeltetők számára Tartalomjegyzék Általános tudnivalók... 4. A

Részletesebben

VLT Micro Drive. Kis frekvenciaváltó maximális terherbírás és megbízhatóság

VLT Micro Drive. Kis frekvenciaváltó maximális terherbírás és megbízhatóság 1 VLT Micro Drive Kis frekvenciaváltó maximális terherbírás és megbízhatóság IP 20-as mechanikai védettség A hűtőventilátor közvetlenül nem szellőzteti át az elektronikát Minőségi kondenzátorok Működés

Részletesebben

Dokumentációra vonatkozó általános információ

Dokumentációra vonatkozó általános információ Dokumentációra vonatkozó általános információ Az alábbi dokumentáció az ACT 201 és ACT 401 sorozatú frekvenciaváltókra érvényes. Gyári beállításokkal mindkét készüléksorozat széles felhasználási körben

Részletesebben

EMM villamos hálózatmérő multiméter segédtápfeszültség nélkül

EMM villamos hálózatmérő multiméter segédtápfeszültség nélkül EMM villamos hálózatmérő multiméter segédtápfeszültség nélkül EMM-R4h EMM-R4h-485 Használati útmutató v0.4 Ez a használati útmutató az eredeti angol nyelvű használati útmutató alapján készült, és csak

Részletesebben

20 kva 60 kva UPS PÁRHUZAMOS REDUNDÁNS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁSA

20 kva 60 kva UPS PÁRHUZAMOS REDUNDÁNS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁSA 9305 20 kva 60 kva UPS PÁRHUZAMOS REDUNDÁNS RENDSZER HASZNÁLATI UTASÍTÁSA 9305 20 kva 60 kva UPS párhuzamos redundáns rendszer Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 5 2. A rendszer ismertetése... 5 2.1. Általános

Részletesebben

Elektromos forgatómotorok

Elektromos forgatómotorok 4 505 SQL36E Elektromos forgatómotorok VKF46, VKF46 TS pillangószelepekhez SQL36E, SQL36E működtető feszültség AC 230 V,3-pont vezérlőjel működtető feszültség AC 24 V, 3- pont vezérlőjel Névleges fordítási

Részletesebben

DT7001. Gyújtószikramentes nyomáskülönbség távadó. Kezelési útmutató

DT7001. Gyújtószikramentes nyomáskülönbség távadó. Kezelési útmutató Gyújtószikramentes nyomáskülönbség távadó Kezelési útmutató - Tartalomjegyzék 1. Kezelési útmutató...4 1.1. Rendeltetése... 4 1.2. Célcsoport... 4 1.3. Az alkalmazott szimbólumok... 4 2. Az Ön biztonsága

Részletesebben

Micropower line-interaktív UPS sorozat

Micropower line-interaktív UPS sorozat line-interaktív UPS sorozat MODELL 400 600 800 1000 1200 1500 2000 2400 3000 Teljesítmény (VA/W) BEMENET Feszültség Feszültségtartomány 400 / 240 600 / 360 800 / 480 1000 / 600 1200 / 720 1500 / 900 2000

Részletesebben

Az Ön kézikönyve OMRON S8TS http://hu.yourpdfguides.com/dref/2889814

Az Ön kézikönyve OMRON S8TS http://hu.yourpdfguides.com/dref/2889814 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

QXA2602/QXA2604 QXA2603 QXA2604. Kondenzáció érzékelő

QXA2602/QXA2604 QXA2603 QXA2604. Kondenzáció érzékelő s 3 302 Kondenzáció érzékelő QXA2601 QXA2602 QXA2603 QXA2604 AC/DC 24 V vagy AC 230 V tápfeszültség Potenciálmentes váltó kontaktus AC/DC 1 30 V vagy AC 230 V Egyszerű és gyors felszerelés Felületi vagy

Részletesebben

A kényelem új generációja CLAS, CLAS SYSTEM KOMBINÁLT ÜZEMÛ ÉS FÛTŐ FALI GÁZKÉSZÜLÉK CSALÁD AUTO FUNKCIÓVAL

A kényelem új generációja CLAS, CLAS SYSTEM KOMBINÁLT ÜZEMÛ ÉS FÛTŐ FALI GÁZKÉSZÜLÉK CSALÁD AUTO FUNKCIÓVAL A kényelem új generációja CLAS, CLAS SYSTEM KOMBINÁLT ÜZEMÛ ÉS FÛTŐ FALI GÁZKÉSZÜLÉK CSALÁD AUTO FUNKCIÓVAL A környezeti viszonyokhoz alkalmazkodó kazán Személyreszabott komfort/maximális teljesítmény/gazdaságos

Részletesebben

Energia- & teljesítmény mérők

Energia- & teljesítmény mérők Energia- & teljesítmény mérők 1194 Budapest, Mészáros Lőrinc u. 130/b Tel.: 06 (1) 288 0500 Fax: 06 (1) 288 0501 www.lsa.hu ELNet GR/PQ Villamos fogyasztásmérő és hálózat analizátor - pontosság: 0,2% (speciális

Részletesebben

Magyar. APC Smart-UPS SC. 1000/1500 VA 110/120/230 Vac. Toronykivitelű vagy 2U magas, RACK-be szerelhető szünetmentes tápegységhez

Magyar. APC Smart-UPS SC. 1000/1500 VA 110/120/230 Vac. Toronykivitelű vagy 2U magas, RACK-be szerelhető szünetmentes tápegységhez Felhasználói kézikönyv Magyar APC Smart-UPS SC 1000/1500 VA 110/120/230 Vac Toronykivitelű vagy 2U magas, RACK-be szerelhető szünetmentes tápegységhez 990-1851D 03/2007 Bevezetés The APC szünetmentes

Részletesebben

DIGITÁLIS MULTIMÉTER AX-101B HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DIGITÁLIS MULTIMÉTER AX-101B HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DIGITÁLIS MULTIMÉTER AX-101B HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ I. BEVEZETÉS A stabil és megbízható multiméter 3 ½ számjegyes, könnyen olvasható LCD kijelzővel rendelkezik. A mérőműszerrel elvégezhető mérések: AC és

Részletesebben

ProCOM GPRS ADAPTER TELEPÍTÉSI ÉS ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ. v1.0 és újabb modul verziókhoz Rev. 1.2 2010.09.20

ProCOM GPRS ADAPTER TELEPÍTÉSI ÉS ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ. v1.0 és újabb modul verziókhoz Rev. 1.2 2010.09.20 ProCOM GPRS ADAPTER TELEPÍTÉSI ÉS ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ v1.0 és újabb modul verziókhoz Rev. 1.2 2010.09.20 Tartalomjegyzék 1 A ProCOM GPRS Adapter alapvető funkciói... 3 1.1 Funkciók és szolgáltatások...

Részletesebben

DT2500 xx xxx Gyújtószikramentes kimenetű tápegységek

DT2500 xx xxx Gyújtószikramentes kimenetű tápegységek DOC N : DT2500-62 DT2500 xx xxx Gyújtószikramentes kimenetű tápegységek Felhasználói leírás Gyártó: DTCON Ipari Elektronikai Kft 1148 Budapest, Fogarasi út 5 27 ép Tel: 460-1000, Fax: 460-1001 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Hajtástechnika \ Hajtásautomatizálás \ Rendszerintegráció \ Szolgáltatások Üzemeltetési utasítás Érintésmentes energiaátvitel MOVITRANS TPM12B illesztő tápegység Kiadás: 2011. 02. 17074177 / HU SEW-EURODRIVE

Részletesebben

KÉPZETT VILLANYSZERELŐ SZAKEMBER

KÉPZETT VILLANYSZERELŐ SZAKEMBER relaydroid TM Felhasználói Dokumentáció Tartalom 1. Általános leírás... 2 2. Specifikáció... 3 2.1. Modellek... 3 2.2. Paraméterek... 3 2.3. Elrendezés és méretek... 4 17.5mm széles modellek... 4 35mm

Részletesebben

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. s Optim VLT 690V. oto r. www.danfoss. /

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. s Optim VLT 690V. oto r. www.danfoss. / MAKING MODERN LIVING POSSIBLE s Optim VLT 690V te oto r www.danfoss. / Moduláris és alkalmazkodó Testre szabott megoldások bármely felhasználási területre Legyen versenyképesebb Legyen a feladat egy új

Részletesebben

ACTIVE-A. RoHS A502/A1004/A1506/A2008/A505/A1010/A1515/A2020. Felhasználói, és telepítési kézikönyv

ACTIVE-A. RoHS A502/A1004/A1506/A2008/A505/A1010/A1515/A2020. Felhasználói, és telepítési kézikönyv Kétsugaras, oszlopos infrasorompó, fekete, vagy fehér, aluminium, polikarbonát burkolattal. Optikai szinkronizálás, 3 hatótávolsági szint, megfelel az EN előírásoknak. Tápfeszültség: 12VAC/VDC. A502/A1004/A1506/A2008/A505/A1010/A1515/A2020

Részletesebben

M-Bus Master MultiPort 250D/L

M-Bus Master MultiPort 250D/L MultiPort 250D/L Távoli kiolvasás M-Bus rendszerrel Akár 250 mérő csatlakoztatható egy hez, de a kaszkádosítással 1250 mérőből álló hálózat építhető ki Támogatja az elsődleges/másodlagos/kiterjesztett

Részletesebben

A biztonságos használatra vonatkozó megjegyzések

A biztonságos használatra vonatkozó megjegyzések A biztonságos használatra vonatkozó megjegyzések A mérőműszer megfelel az IEC61010 szabványban előírt, a mérés biztonságára vonatkozó összes követelménynek: szennyeződési fokozat: 2, túlfeszültségi kategória:

Részletesebben

ACTIVE frekvenciaváltó. Kezelési Kézikönyv 230V / 400V 0,55 kw 132,0 kw

ACTIVE frekvenciaváltó. Kezelési Kézikönyv 230V / 400V 0,55 kw 132,0 kw ACTIVE frekvenciaváltó Kezelési Kézikönyv 230V / 400V 0,55 kw 132,0 kw Dokumentációra vonatkozó általános információ Az alábbi dokumentáció az ACT 201 és ACT 401 sorozatú frekvenciaváltókra érvényes. Gyári

Részletesebben

Benzin és gáz üzemű áramfejlesztők, benzin és gáz üzemű szivattyúk. 2015/1 Ha erőre van szüksége...

Benzin és gáz üzemű áramfejlesztők, benzin és gáz üzemű szivattyúk. 2015/1 Ha erőre van szüksége... Benzin és gáz üzemű áramfejlesztők, benzin és gáz üzemű szivattyúk 2015/1 Ha erőre van szüksége... Tartalomjegyzék 1. A márkáról, általános információk 3 Piktogramok jelentése, definíciók 8 Felhasználási

Részletesebben

Merülő hőmérsékletszabályozó

Merülő hőmérsékletszabályozó 3 333 Synco 100 erülő hőmérsékletszabályozó 2db DC 0 kimenettel RLE162 erülő típusú vízoldali hőmérsékletszabályozó fűtési és hűtési rendszerekhez Kompakt kivitel, 2 db analóg DC 0 szabályozó kimenet fűtéshez

Részletesebben

KÉZIKÖNYV. Digitális Multi Control Panel (DMC)

KÉZIKÖNYV. Digitális Multi Control Panel (DMC) KÉZIKÖNYV Digitális Multi Control Panel (DMC) Copyrights 2006 Victron Energy B.V. Minden jog fenntartva Ez a kiadvány és annak részei semmilyen formában, semmilyen célra, sem egészében, sem részeiben nem

Részletesebben

ABB standard hajtások ACS150, 0.37-4 kw

ABB standard hajtások ACS150, 0.37-4 kw ABB standard hajtások ACS150, 0.37-4 kw Műszaki katalógus ÜZLETI PROFIL IPARÁGAK TERMÉKEK ALKALMAZÁSOK SZAKÉRTELEM PARTNEREK SZOLGÁLTATÁSOK ABB standard hajtás - ACS150 Az ABB standard hajtásról Az ABB

Részletesebben

Univerzális modul. RF-alapú univerzális modul - Maximum 2 helyiségcsoport előszabályozásához - Maximum 3-fokozatú szellőztetés szabályozásához

Univerzális modul. RF-alapú univerzális modul - Maximum 2 helyiségcsoport előszabályozásához - Maximum 3-fokozatú szellőztetés szabályozásához s 2 709 Synco living Univerzális modul RRV934 RF-alapú univerzális modul - Maximum 2 helyiségcsoport előszabályozásához - Maximum 3-fokozatú szellőztetés szabályozásához A KNX szabványon alapuló RF kommunikáció

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Magyar. APC Smart-UPS SC. 420/620 VA 110/120/230 Vac. Torony kivitelű szünetmentes tápegységhez

Felhasználói kézikönyv. Magyar. APC Smart-UPS SC. 420/620 VA 110/120/230 Vac. Torony kivitelű szünetmentes tápegységhez Felhasználói kézikönyv Magyar APC Smart-UPS SC 420/620 VA 110/120/230 Vac Torony kivitelű szünetmentes tápegységhez 990-1853D 12/2005 Bevezetés The APC szünetmentes tápegységet (UPS) úgy alakították ki,

Részletesebben

MMA - 130A / 160A / 200A

MMA - 130A / 160A / 200A Professional in welding MMA - 130A / 160A / 200A INVERTERES HEGESZTŐGÉPEK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ALFAWELD Kft. Cím: 1103 Budapest, Vaspálya u. 54. Tel: 06-20/388-3837; 06-20/238-3968 E-mail: hegesztogep@gmail.com

Részletesebben

Használati utasítás. Kalibra 59 Bt. RISHMulti 18s digitális multiméterekhez

Használati utasítás. Kalibra 59 Bt. RISHMulti 18s digitális multiméterekhez Használati utasítás RISHMulti 18s digitális multiméterekhez 1 A készülék részei: ( 1 ) Folyadékkristály kijelző ( 2 ) Ki / Be kapcsoló gomb ( 3 ) Data Hold és Min/Max adattárolás választó gomb ( 4 ) Automata

Részletesebben

Önhűtött, motortól független frekvenciaátalakító. PumpDrive 2 Eco. Üzemeltetési/összeszerelési útmutató

Önhűtött, motortól független frekvenciaátalakító. PumpDrive 2 Eco. Üzemeltetési/összeszerelési útmutató Önhűtött, motortól független frekvenciaátalakító PumpDrive 2 Eco Üzemeltetési/összeszerelési útmutató Impresszum Üzemeltetési/összeszerelési útmutató PumpDrive 2 Eco Eredeti üzemeltetési útmutató Minden

Részletesebben

Végfelhasználói kezelési utasítás

Végfelhasználói kezelési utasítás Tel. +36 20 9254726 E-mail: info@hotjet.hu Web: www.hotjet.hu something new in the air DC Inverter Végfelhasználói kezelési utasítás Kódszám: N273005A-Rev.1.7 1 Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni Önnek,

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK TERMÉKLEÍRÁS 3 AZ ÁRAMFORRÁS ÜZEMBE HELYEZÉSE 3-4 TIG HEGESZTÉS 4 KARBANTARTÁS 4 JÓ TANÁCSOK 4 BIZTONSÁG 5 HIBAJELENSÉGEK TÁBLÁZATA 6

TARTALOMJEGYZÉK TERMÉKLEÍRÁS 3 AZ ÁRAMFORRÁS ÜZEMBE HELYEZÉSE 3-4 TIG HEGESZTÉS 4 KARBANTARTÁS 4 JÓ TANÁCSOK 4 BIZTONSÁG 5 HIBAJELENSÉGEK TÁBLÁZATA 6 1 2 TARTALOMJEGYZÉK TERMÉKLEÍRÁS 3 AZ ÁRAMFORRÁS ÜZEMBE HELYEZÉSE 3-4 TIG HEGESZTÉS 4 KARBANTARTÁS 4 JÓ TANÁCSOK 4 BIZTONSÁG 5 HIBAJELENSÉGEK TÁBLÁZATA 6 CE MEGFELELİSÉGI NYILATKOZAT 6 JELLEGRAJZOK ÉS

Részletesebben

6000 Kecskemét Szarvas u. 24. email: info.esteemkft@gmail.com internet:www.dmlrom.ro

6000 Kecskemét Szarvas u. 24. email: info.esteemkft@gmail.com internet:www.dmlrom.ro Polgármesteri Hivatal Kecel Tárgy: Árajánlat ad-vesz mérővel üzemelő, hálózatra visszatápláló üzemmódban működő napelemes (háztartási) kiserőmű létesítésére Haszilló Ferenc Polgármester Úr részére Tisztelt

Részletesebben

RAPTOR - primer áramnyomató rendszer

RAPTOR - primer áramnyomató rendszer Sokfunkciós készülék A RAPTOR egy fejlett vizsgálórendszer, melyet pontosan azoknak a primer oldali vizsgálatoknak az elvégzésére fejlesztettek ki, melyek az alállomások üzembehelyezése és karbantartása

Részletesebben

Katalógus. BUDAPEST 1064 RÓZSA UTCA 90. TEL. (06-1) 473-0026 FAX. (06-1)473-0027 e-mail: logen@logen.hu Web: http://www.logen.hu

Katalógus. BUDAPEST 1064 RÓZSA UTCA 90. TEL. (06-1) 473-0026 FAX. (06-1)473-0027 e-mail: logen@logen.hu Web: http://www.logen.hu 2011 Katalógus BUDAPEST 1064 RÓZSA UTCA 90. TEL. (06-1) 473-0026 FAX. (06-1)473-0027 e-mail: logen@logen.hu Web: http://www.logen.hu DIGITAL DIMMER LDD1225-C2 v1.00 2,5 kw kimeneti teljesítmény csatornánként

Részletesebben

TIREE FAN COIL TERMOSZTÁT T6580

TIREE FAN COIL TERMOSZTÁT T6580 TIREE FAN COIL TERMOSZTÁT T6580 TERMÉK LEÍRÁS LEÍRÁS Kellemes és modern megjelenésével a TIREE ideális lakókörnyezeti alkalmazásokhoz, különösen irodákban és szállodákban. Minden változatban a szabályozás

Részletesebben

Kezelési útmutató. Eaton ENV1000L/H, Eaton ENV1400H, Eaton ENV2000H. www.eaton.com/nvups

Kezelési útmutató. Eaton ENV1000L/H, Eaton ENV1400H, Eaton ENV2000H. www.eaton.com/nvups Kezelési útmutató Eaton ENV1000L/H, Eaton ENV1400H, Eaton ENV2000H www.eaton.com/nvups A rendszer ismertetése Előlap Hálózati üzemmód -- Zölden világít Áthidalás üzemmód -- Zölden villog Hibajelző Üzemi

Részletesebben

A kényelem új generációja GENUS FALI, KOMPAKT GÁZKAZÁN LCD MONITORRAL ÉS AUTO FUNKCIÓVAL

A kényelem új generációja GENUS FALI, KOMPAKT GÁZKAZÁN LCD MONITORRAL ÉS AUTO FUNKCIÓVAL A kényelem új generációja GENUS FALI, KOMPAKT GÁZKAZÁN LCD MONITORRAL ÉS AUTO FUNKCIÓVAL Hangolódj rá a kényelem új formájára Személyre szabott komfort/maximális teljesítmény/gazdaságos fogyasztás(legalább

Részletesebben

AMAX panel 2100 EN. Behatolásjelző rendszerek AMAX panel 2100 EN. www.boschsecurity.hu. 8 vezetékes zóna / 2 terület / 64 felhasználói kód

AMAX panel 2100 EN. Behatolásjelző rendszerek AMAX panel 2100 EN. www.boschsecurity.hu. 8 vezetékes zóna / 2 terület / 64 felhasználói kód Behatolásjelző rendszerek AMAX panel 2100 EN AMAX panel 2100 EN www.boschsecrity.h Az AMAX panel 2100 EN behatolásjelző rendszer lakóépületek, illetve kis- és közepes vállalkozások védelméhez használható.

Részletesebben

KONDENZÁCIÓS VICTRIX ZEUS SUPERIOR KW

KONDENZÁCIÓS VICTRIX ZEUS SUPERIOR KW KONDENZÁCIÓS VICTRIX ZEUS SUPERIOR KW Kombinált kondenzációs fűtőkészülékek tárolós rendszerű melegvíz készítéssel Victrix Zeus Superior.indd 3 2013.01.30. 23:13:05 KÉNYELEM & TECNOLÓGIA VICTRIX Zeus Superior

Részletesebben

UT15A/UT15B/UT15C Használati útmutató. Tartalomjegyzék. 1) Bevezetés 2) Biztonsági előírások 3) A készülék szerkezete. Mérések kivitelezése

UT15A/UT15B/UT15C Használati útmutató. Tartalomjegyzék. 1) Bevezetés 2) Biztonsági előírások 3) A készülék szerkezete. Mérések kivitelezése UT15A/UT15B/UT15C Használati útmutató Tartalomjegyzék 1) Bevezetés 2) Biztonsági előírások 3) A készülék szerkezete Mérések kivitelezése 4) Feszültségmérés AC/DC 5) Egy pólusú feszültség leolvasás 6) Kontinuitás

Részletesebben

DELTA VFD-E frekvenciaváltó kezelési utasítás

DELTA VFD-E frekvenciaváltó kezelési utasítás DELTA VFD-E frekvenciaváltó kezelési utasítás RUN indítás STOP / RESET leállítás/törlés ENTER menü kiválasztás, értékek mentése MODE kijelzett érték kiválasztása, visszalépés A frekvenciaváltó csatlakoztatása:

Részletesebben

2-pont szabályozás Kapcsolási feszültség AC 24 250 V

2-pont szabályozás Kapcsolási feszültség AC 24 250 V 3 562 RAA21.. Használható csak fűtéshez vagy csak hűtéshez 2-pont szabályozás Kapcsolási feszültség AC 24 250 V Felhasználás Az RAA21.. helyiségtermosztát csak fűtés vagy csak hűtés szabályozására használható,

Részletesebben

Kézikönyv. MOVITRAC B Biztonságos lekapcsolás Előírások. Kiadás: 2007. 06. 11469161 / HU

Kézikönyv. MOVITRAC B Biztonságos lekapcsolás Előírások. Kiadás: 2007. 06. 11469161 / HU Hajtóműves motorok \ Ipari hajtóművek \ Hajtáselektronika \ Hajtásautomatizálás \ Szolgáltatások MOVITRAC B Biztonságos lekapcsolás Előírások Kiadás: 2007. 06. 11469161 / HU Kézikönyv SEW-EURODRIVE Driving

Részletesebben

DUALCOM SIA IP TELEPÍTÉSI ÉS ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ. V1.23.2532 és újabb modulverziókhoz. Dokumentum verzió: 1.7 2015.12.03

DUALCOM SIA IP TELEPÍTÉSI ÉS ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ. V1.23.2532 és újabb modulverziókhoz. Dokumentum verzió: 1.7 2015.12.03 DUALCOM SIA IP TELEPÍTÉSI ÉS ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ V1.23.2532 és újabb modulverziókhoz Dokumentum verzió: 1.7 2015.12.03 Tartalomjegyzék 1 Alkalmazási terület... 3 2 Funkciók... 3 3 Modul áttekintés...

Részletesebben

Paraméter csoport. Alapbeállítások

Paraméter csoport. Alapbeállítások Paraméter csoport A1 b1 b2 C1 C2 C3 C4 C6 d1 d2 d3 d4 E1 E2 H1 H2 H3 H4 H5 L1 L2 L3 L4 L5 L6 L8 n1 n3 o1 o2 o3 o4 U1 U2 U4 Neve Alapbeállítások Működésmód paraméterek Egyenáramú fékezés Fel és lefutási

Részletesebben

KW1M sorozat. Egyszerű és kis méretű fogyasztásmérő vezérlőtáblákhoz. KW1 M Eco-POWER METER

KW1M sorozat. Egyszerű és kis méretű fogyasztásmérő vezérlőtáblákhoz. KW1 M Eco-POWER METER WM sorozat co-powr MTR gyszerű és kis méretű fogyasztásmérő vezérlőtáblákhoz WM-H co-powr MTR SD memóriakártyás típus W M co-powr MTR standard típus -év jótállás 00. panasonic-electric-works.net/ac Panasonic

Részletesebben

A rendszerbe foglalt reléprogram, 1954 óta. Szilárdtest relék optocsatolóval, bekapcsolás a feszültség nullátmeneténél vagy nem szinkronizált módon

A rendszerbe foglalt reléprogram, 1954 óta. Szilárdtest relék optocsatolóval, bekapcsolás a feszültség nullátmeneténél vagy nem szinkronizált módon A rendszerbe foglalt reléprogram, 1954 óta 77-es sorozat Elektronikus (SSR) relék Szilárdtest relék optocsatolóval, bekapcsolás a feszültség nullátmeneténél vagy nem szinkronizált módon 77-es sorozat

Részletesebben

Adventurer TM Pro. Analytikai és táramérlegek. Ohaus Adventurer TM Pro A legjobb középkategóriájú mérlegek!

Adventurer TM Pro. Analytikai és táramérlegek. Ohaus Adventurer TM Pro A legjobb középkategóriájú mérlegek! Adventurer TM Pro Analytikai és táramérlegek Ohaus Adventurer TM Pro A legjobb középkategóriájú mérlegek! Az Ohaus Adventurer Pro mérlegek a legjobbak közé tartoznak a kategóriájukban. A fejlett mérési

Részletesebben

City 11 ANALÓG VEZÉRLŐ EGYSÉG LENGŐ KAPUKHOZ

City 11 ANALÓG VEZÉRLŐ EGYSÉG LENGŐ KAPUKHOZ V2 S.p.A. Corso Principi di Piemonte, 65/67 12035 RACCONIGI (CN) ITALY Telefon: +39 01 72 81 24 11 - fax +39 01 72 84 050 info@v2home.com - www.v2home.com IL n. 353 Kiadás dátuma 2011/06/20 City 11 ANALÓG

Részletesebben

M6 M8. Állapotfügg és megel z karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok M szaki mérések Állatgyógyászati vizsgálatok

M6 M8. Állapotfügg és megel z karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok M szaki mérések Állatgyógyászati vizsgálatok M6 M8 Állapotfügg és megel z karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok M szaki mérések Állatgyógyászati vizsgálatok Dönthető kijelző Lézer vezérlő kapcsoló Vezérlő gombok Érintő képernyő Kép

Részletesebben

376-03 melléklet. Fogyasztásmérők, összegzők

376-03 melléklet. Fogyasztásmérők, összegzők Tartalomjegyzék: M3.1. Fogyasztásmérő és összegző műszaki specifikáció:... 2 M3.1.1.Háromfázisú, négyvezetékes, elektronikus kombinált villamos energia fogyasztásmérők... 2 M3.1.2. Elektronikus távösszegzők

Részletesebben

GC1C / GC2C Zár, kapu és sorompó vezérlő. Használati utasítás Magyar

GC1C / GC2C Zár, kapu és sorompó vezérlő. Használati utasítás Magyar GC1C / GC2C Zár, kapu és sorompó vezérlő Használati utasítás Magyar 1 Biztonsági figyelmeztetések Olvassa el figyelmesen a használati utasítást az eszköz telepítése előtt és őrizze meg! Áramütésveszély!

Részletesebben

Mielıtt használná termékünket 702008035. Az eltérı környezeti körülmény elektromos áramütést, tüzet, hibás mőködést vagy. okozhat.

Mielıtt használná termékünket 702008035. Az eltérı környezeti körülmény elektromos áramütést, tüzet, hibás mőködést vagy. okozhat. . Adatlap G rogrammable ogic Controller GOFA-GM Sorozat GM-DR20/0/0/0A Mielıtt használná termékünket 02000 Olvassa el ezt az adatlapot figyelmesen különösen ügyelve a kezelésre, beépítésre, beszerelésre

Részletesebben

A rendszerbe foglalt reléprogram 1954 óta. Újdonságok - 2012 nyara

A rendszerbe foglalt reléprogram 1954 óta. Újdonságok - 2012 nyara A rendszerbe foglalt reléprogram 1954 óta Újdonságok - 2012 nyara Tartalomjegyzék 72-es sorozat - Feszültségfelügyeleti relék 72.31-es típus - 3-fázisú hálózat felügyelete oldal 1-3 7S sorozat - Relék

Részletesebben

digitális szobatermosztát Kezelési útmutató

digitális szobatermosztát Kezelési útmutató digitális szobatermosztát Kezelési útmutató A TERMOSZTÁT ÁLTALÁNOS ISMERTETÉSE A COMPUTHERM Q3 típ. szobatermosztát a Magyarországon forgalomban lévõ kazánok túlnyomó többségének szabályozására alkalmas.

Részletesebben

Az Ön kézikönyve OMRON E5 R http://hu.yourpdfguides.com/dref/2887721

Az Ön kézikönyve OMRON E5 R http://hu.yourpdfguides.com/dref/2887721 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

H Eredeti szerelési és üzemeltetési útmutató 1-14. GIGAcontrol T. 46820V007-382013-0-OCE-Rev.A-HU

H Eredeti szerelési és üzemeltetési útmutató 1-14. GIGAcontrol T. 46820V007-382013-0-OCE-Rev.A-HU H H Eredeti szerelési és üzemeltetési útmutató 1-14 GIGAcontrol T 46820V007-8201-0-OCE-Rev.A-HU Általános adatok... Szimbólumok... Ez a vezérlés az alábbi szabványok szerint készült:... Biztonsági utasítások...

Részletesebben

ACS 100 Felhasználói Kézikönyv

ACS 100 Felhasználói Kézikönyv ACS 100 Felhasználói Kézikönyv ACS 100 Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv ACS 100 Biztonsági előírások Figyelem! Az ACS 100-as frekvenciaváltót csak képzett szakember helyezheti üzembe. Figyelem!

Részletesebben

Biztonsági utasítások 3 A véletlen indítás megelőzése 3. Általános leírás 6

Biztonsági utasítások 3 A véletlen indítás megelőzése 3. Általános leírás 6 Bővített és továbbfejlesztett kaszkádvezérlő Tartalom Tartalom 1 Biztonság és óvintézkedések 3 Biztonsági utasítások 3 A véletlen indítás megelőzése 3 2 Bevezetés 5 Általános leírás 6 3 Támogatott konfiguráció

Részletesebben

M7410G LINEÁRIS SZELEPÁLLÍTÓ LON KOMMUNIKÁCIÓVAL

M7410G LINEÁRIS SZELEPÁLLÍTÓ LON KOMMUNIKÁCIÓVAL M7410G LINEÁRIS SZELEPÁLLÍTÓ LON KOMMUNIKÁCIÓVAL 3400. KATALÓGUSLAP TERMÉKLEÍRÁS ALKALMAZÁS A LON-os állítómű decentralizált épületautomatika rendszerek számára lett kifejlesztve és a termék sokrétű felhasználhatósága

Részletesebben

Öntanuló szobatermosztát

Öntanuló szobatermosztát 2 214 REV200.03RF REV200S.03RF REV-R.03/1 REV-R.03S/1 REV200RF/SE REV200SRF/SE Öntanuló szobatermosztát REV200../SE Háttérvilágított, érintőképernyős szobatermosztát, raádiófrekvenciás összeköttetéssel,

Részletesebben

OPTICON Telepítési útmutató BMS-20

OPTICON Telepítési útmutató BMS-20 OPTICON Telepítési útmutató BMS20 1/10. oldal A BMS20 használata előtt minden esetben ajánlatos ún. Vezérlés elvi rajz ot készíteni. Ez a vázlat segít meghatározni a szükséges ki és bemenetek számát, helyét

Részletesebben

Tájékoztató az eljárás eredményéről - Eredményjelző tábla beszerzése

Tájékoztató az eljárás eredményéről - Eredményjelző tábla beszerzése Tájékoztató az eljárás eredményéről - Eredményjelző tábla beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/21 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

MEGALINE. Felhasználói kézikönyv. www.ush.hu

MEGALINE. Felhasználói kézikönyv. www.ush.hu Felhasználói kézikönyv www.ush.hu CE MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT Alkalmazott direktívák: 73/23/EEC; 89/336/EEC valamint 92/31/EEC, 93/68/EEC A készülék a következő szabványoknak felel meg: EN 50091-1-1,

Részletesebben

Hegesztő és bevonatoló rendszerek Áttekintés

Hegesztő és bevonatoló rendszerek Áttekintés 5. Hegesztő és bevonatoló rendszerek Hegesztő és bevonatoló rendszerek Áttekintés Hegesztőrendszer joke multispot 3 339 344 346 347 Kézi hegesztőpisztoly Hegesztőkészülék joke easywig Munkahely felszereltsége

Részletesebben

EUROTEST 61557 MI 2086

EUROTEST 61557 MI 2086 Kisfeszültségű villamos-berendezések MSZ EN 61557 szerinti komplett biztonsági ellenőrzése. Az alfunkciók és ellenőrzések széles köre egyszerű karbantartást és gyors hibabehatárolást biztosít. A villásdugós

Részletesebben

Modell 9125 Vezetőképesség, ellenállás és koncentráció távadó

Modell 9125 Vezetőképesség, ellenállás és koncentráció távadó Modell 9125 Vezetőképesség, ellenállás és koncentráció távadó Kételektródos és induktív Polymetron szondák jelét egyaránt elfogadja (+Pt 100 / Pt 1000) Egyszerű, felhasználóbarát programozás Szabadon programozható

Részletesebben

Xenta Szabadon programozható LonWorks alapú szabályozókészülék-család

Xenta Szabadon programozható LonWorks alapú szabályozókészülék-család Xenta Szabadon programozható LonWorks alapú szabályozókészülék-család 27 TAC Xenta 280 Szabadon programozható, LonMark tanúsítvánnyal és kötött bemenetekkel és kimenetekkel rendelkezô szabályozó. A szabályozó

Részletesebben

DGSZV-EP DIGITÁLIS GALVANIKUS SZAKASZVÉDELEM. Alkalmazási terület

DGSZV-EP DIGITÁLIS GALVANIKUS SZAKASZVÉDELEM. Alkalmazási terület DGSZV-EP DIGITÁLIS GALVANIKUS SZAKASZVÉDELEM A DGSZV-EP típusú digitális galvanikus szakaszvédelem a PROTECTA kft. EuroProt márkanevű készülékcsaládjának tagja. Ez az ismertető a készüléktípus specifikus

Részletesebben