I N C. WE SELL DIAMONDS FOR LESS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "I N C. WE SELL DIAMONDS FOR LESS"

Átírás

1 C A N A D I A N D I A M ON D T R A D E R S I N C. WE SELL DIAMONDS FOR LESS

2 Céges Info Canadian Diamond Traders (CDT) regisztrálva: 1 Amerikai Kereskedelmi Kamara Kanadában Kanadán kívüli tagok CDT-vel kapcsolatos hiteles információkhoz juthatnak Kanadai Kormányszervek, illetve a Kanadai Külügyminisztérium révén is. Ontario-i Management Tanács ( M B S / english/ mbs) Állami közjegyző által ellenőrzött tagbeléptető rendszer Speciális ügyvéd által ellenőrzött működtetési rendszer

3 CDT közjegyzői nyilatkozat CD T H oward D avid Marks kanadai állami főtisztviselő, aki jóváhagyta a CD T által folytatott kereskedelmi tevékenységet.

4 Információk társaságunkról Hosszú évek óta folytatunk gyémántkereskedelmi tevékenységet Kanadában ékszer kis- és nagykereskedőkkel. Kanadai társaságunk (Toronto Ontario) nem halmozott fel adósságokat Főbb alapítóink indiai gyémántbányák tulajdonosai, valamint programigazgatónk, J. (Jay) Waterman. Főügyvédünk David Marks (Queen s Counselor) 4 decemberében elindítottuk a Direct Marketing értékesítést Internet alapú programmal, 5$-os belépéssel. 5 májusában új programot indítottunk, 1$ belépéssel. A tag saját hozamából csatlakozik az 5$-os programhoz. A program egyszeri 1$ befizetéssel működik, minden további befektetés a haszonból kerül befizetésre. A regisztráció után az Ön tagsága mindaddig nem aktív, amíg a felső szponzorától nem veszi meg a 1 $-os utalványt. A szponzora kell hogy aktiválja Önt és hogy bevezesse az üzletbe, mert ez a tevékenység bizalmi alapon működik.

5 A program áttekintése 1 $-os FEEDER program Itt léphet be 1 US $-ral (+ 1$ banki költség), vagy 1 (ami magában foglalja a banki költséget)

6 A program áttekintése Hozam: több mint 8 %, vagyis 8 $ 1 $-os FEEDER program Itt léphet be 1 US $-ral (+ 1 $ banki költség), vagy 1 (banki költséggel együtt)

7 A program áttekintése Hozam: több mint 8 vagyis Rendement: + de%,8 % 8 $ Haszon: 1 $-os FEEDER program Itt léphet be 1 US $-ral (+ 1 $ banki költség), vagy 1 (banki költséggel együtt) * * ¼ karátos gyémánt 5 $-os pozíció a DTP programban.

8 A program áttekintése Hozam: több mint 8 vagyis Rendement: + de%,8 % 8 $ 1 $-os FEEDER program Itt léphet be 1 US $-ral (+ 1 $ banki költség), vagy 1 (banki költséggel együtt) Haszon: * ¼ karátos gyémánt * 5 $-os pozíció a DTP programban. Az 5 $-os DTP program

9 A program áttekintése Hozam: több mint 8 %, vagyis 8 $ 1 $-os FEEDER program Itt léphet be 1 US $-ral (+ 1 $ banki költség), vagy 1 (banki költséggel együtt) Haszon: * ¼ karátos gyémánt * 5 $-os pozíció a DTP programban. Több mint 6 %: vagyis 4 $ Az 5 $-os DTP program

10 A program áttekintése Hozam: több mint 8 %, vagyis 8 $ Plus de Több mint 66 % %: vagyis 4 $ Haszon: 1 $-os FEEDER program Itt léphet be 1 US $-ral (+ 1 $ banki költség), vagy 1 (banki költséggel együtt) Haszon: * ¼ karátos gyémánt * 5 $-os pozíció a DTP programban. Az 5 $-os DTP program Fél karátos gyémánt (melynek értéke több mint 5$) 3 $ készpénz

11 A program áttekintése Hozam: több mint 8 %, vagyis 8 $ Több mint 6 %: vagyis 4 $ Haszon: Haszon: 1 $-os FEEDER program Itt léphet be 1 US $-ral (+ 1 $ banki költség), vagy 1 (banki költséggel együtt) * ¼ karátos gyémánt * 5 $-os pozíció a DTP programban. Az 5 $-os DTP program Ha a folytatás mellett döntött, a rendszer 5$-al újból belépteti Önt * Fél karátos gyémánt (melynek értéke több mint 5$) * 3 $ készpénz Miután befejezett egy ciklust, Önnek választási lehetősége van: vagy automatikusan beíratkozik egy újabb ciklusba, vagy abba hagyja a részvételt, vagyis kilép a gyémántokkal és a 3 dollárral.

12 A program áttekintése Hozam: több mint 8 %, vagyis 8 $ Több mint 6 %: vagyis 4 $ Haszon: Haszon: 1 $-os FEEDER program Itt léphet be 1 US $-ral (+ 1 $ banki költség), vagy 1 (banki költséggel) * ¼ karátos gyémánt * 5 $-os pozíció a DTP programban. Az 5 $-os DTP program Ha a folytatás mellett döntött, a rendszer 5$-al újból belépteti Önt * Fél karátos gyémánt (melynek értéke több mint 5$) * 3 $ készpénz Miután befejezett egy ciklust, Önnek választási lehetősége van: vagy automatikusan beíratkozik egy újabb ciklusba, vagy abbahagyja a részvételt, vagyis kilép a gyémántokkal és a 3 dollárral.

13 A program áttekintése Hozam: több mint 8 %, vagyis 8 $ Több mint 6 %: vagyis 4 $ Haszon: Haszon: 1 $-os FEEDER program * ¼ karátos gyémánt * 5 $-os pozíció a DTP programban. Itt léphet be 1 US $-ral (+ 1 $ banki költség),vagy 1 $1 Az 5 $-os DTP program Ha a folytatás mellett döntött, a rendszer 5$-al újból belépteti Önt $8 (Plusz Gyémánt) * Fél karátos gyémánt (melynek értéke több mint 5$) * 3 $ készpénz Miután befejezett egy ciklust, Önnek választási lehetősége van: vagy automatikusan beíratkozik egy újabb ciklusba, vagy abbahagyja a részvételt, vagyis kilép a gyémántokkal és a 3 dollárral (3% jön vissza Önnek) $4 $5 3 $ készpénz 3 $ az Ön gyémántjáért 1 $ az Ön gyémántjáért (Canary Yellow vagy Polar Blue) (melynek értéke 5 $)

14 4 szintes programunk: COLLECTOR GYŰJTŐ POLISHER POLISHER FÉNYEZŐ CUTTER KŐVÁGÓ MINER BÁNYÁSZ

15 Először Gyémántbányászként lép be a programba

16 Először Gyémántbányászként lép be a programba Ez a számjegy a Kim által beléptetett munkások számát jelzi 1

17 Az Ön táblázata megtelik A NÉGY KŐVÁGÓ MINDEGYIKE BELÉPTETETT MAGA ALÁ KÉT-KÉT MUNKÁST, EZÁLTAL A NYOLC BÁNYÁSZ HELYE SZÉPEN BETELIK.

18 Az Ön táblázata két részre oszlik FELHÍVJUK FIGYELMÉT ARRA, HOGY A GYŰJTŐ IMMÁR NEM SZEREPEL AZ ÖN TÁBLÁZATÁN, BOB UGYANIS MÁR MEGKAPTA PÉNZÉT ÉS GYÉMÁNTJÁT.

19 Hogyan oszlik meg a táblázat

20 Ön immár Gyémánt Kővágó szintre került

21 A Gyémánt Kővágó szintje Felhívjuk figyelmét arra, hogy Tomnak egyetlen egy munkása sincs

22 A Gyémánt Kővágó szintje NÉHÁNY BÁNYÁSZ AZONNAL MUNKATÁRSAKAT KERES. EMLÉKEZTETJÜK RÁ, HOGY MUNKATÁRSAKAT MINDENKI BÁRMIKOR FELVEHET.

23 A táblázat ismét megoszlik FELHÍVJUK FIGYELMÉT ARRA, HOGY A GYŰJTŐ IMMÁR NEM SZEREPEL AZ ÖN TÁBLÁZATÁN, SAM UGYANIS MEGKAPTA PÉNZÉT ÉS GYÉMÁNTJÁT.

24 Ön immár Gyémánt Fényező lett

25 Ön immár Gyémánt Fényező lett FELHÍVJUK FIGYELMÉT ARRA, HOGY TOMNAK MINDÖSSZE EGY MUNKÁSA VAN, IGY NEM TUD FELJEBB LÉPNI GYŰJTŐ SZINTRE. FELHÍVJUK FIGYELMÉT ARRA, HOGY MINDEN EGYES KŐVÁGÓNAK MÁR KÉT MUNKÁSA VAN. EGYIK KŐVÁGÓ TEHÁT ELŐLÉP FÉNYEZŐVÉ. 1 1

26 Elölépés a Gyémánt Gyűjtő szintre TOM A FÉNYEZŐ SZINTEN REKEDT, MIVEL NEM TELJESÍTETTE A MUNKATÁRS BELÉPTETÉSI KÖVETELMÉNYEKET. ZACK VISZONT FELUGRIK A GYŰJTŐ SZINTJÉRE. 1 1

27 GRATULÁLUNK! ÖN IMMÁR GYÉMÁNT GYŰJTŐ SZINTEN VAN! 1

28 KÉT BÁNYÁSZ BELÉP AZ ÖN TÁBLÁZATÁBA 1

29 TÁBLÁZATA MEGTELIK 1

30 Gratulálunk Önnek az első 1 $-os táblázatához! Amint Ön a Gyémánt Gyűjtő pozícióba került, Ön befejezte a 1 $-os (1 ) FEEDER programciklust, vagyis 8 $-t keresett eddigi munkájával. 3 US $-t felhasznál arra, hogy megvegye GYÉMÁNTJÁT (melynek értéke kb. 5 $) és 5 US$-ral automatikusan átlép a DTP ciklusba. KEZDJE EL A GYÉMÁNT GYŰJTÉST MOST! Minden egyes gyémántot a cég hivatalos számlája kísér.

31 Gratulálunk az Ön első 5 $-os táblázatához Amint Ön a. ciklusban elérte a Gyémánt Gyűjtő pozíciót, Ön befejezte az első 5 $-os DTP programot, vagyis 3 $-t keresett. Megveszi fél karátos GYÉMÁNTJÁT (kb. harmadáron, mivel annak értéke min. 5 $) és 3 US $-t keresett eddigi marketing munkájával. Újból két további lehetősége van: Vagy kilép a 3 $-jával, vagy pedig ebből az összegből felhasznál 5 US $-t arra, hogy újabb pozícióhoz jusson egy másik táblázatban: Önnek így megmarad 5 US $-ja (mínusz adminisztrációs költségek). KEZDJE EL A GYÉMÁNT GYŰJTÉST MOST! Minden egyes gyémántot a cég hivatalos számlája kísér.

32 A program áttekintése Hozam: több mint 8 %, vagyis 8 $ Haszon: Haszon: * ¼ karátos gyémánt * 5 $-os pozíció a DTP programban. * Fél karátos gyémánt (melynek értéke több mint 5$) * 3 $ készpénz Itt léphet be 1 US $-ral (+ 1 $ banki költség), vagy 1 1$ Több mint 6 %: vagyis 4 $ Ha a folytatás mellett döntött, a rendszer 5$-al újból belépteti Önt $8 (Plusz Gyémánt) Miután befejezett egy ciklust, Önnek választási lehetősége van: vagy automatikusan beíratkozik egy újabb ciklusba, vagy abbahagyja a részvételt, vagyis kilép a gyémántokkal és a 3 dollárral (3% jön vissza Önnek) $4 $5 $3 készpénz 3 $ az Ön gyémántjáért 1 $ az Ön gyémántjáért (Canary Yellow vagy Polar Blue) (melynek értéke 5 $)

33 3-as rendszer az Ön sikerének biztosítására Azt tanácsoljuk Önnek, hogy minél előbb találjon magának Munkatársat ( Workers ). Rendelkezésére áll egy Freebee nevű megoldás, amely kisegítheti Önt, amennyiben nem sikerült munkatársat találnia. Rendelkezésére áll egy szponzori program is, hogy segítsen Önnek hálózatának mélységi kiépítésében. Példa: Kim szponzorálta ÖNT

34 Potenciális jövedelmek Ez a táblázat mindössze rendszerünk illusztrálására szolgál. Semmiképpen nem garantálja Önnek jövedelmeinek pontos alakulását. Az Ön eredményei minden bizonnyal különböznek majd. Ahhoz, hogy programunkból profitálhasson, szükség lesz az Ön folyamatos marketing erőfeszítéseire is. A cik lusok ritm usa É ves jövedelm ek * (US $-ban) Összegyűjtött gyémántok szám a A gyém ántok érték e (US $-ban) H avi 3.$ 1 3.4$ H eti 13.$ $ N api 915.5$ $ * Feltételezve, hogy Ön minden egyes befejezett ciklus után ismét belép egy újabb 5$-os mátrixba. ** Amennyiben a gyémántok hozzávetőleges értéke 7 USD.

35 Milliomos projekt Akinek legalább 5 közvetlen munkatársa befejezte a DTP programot, részt vehet a milliomos projektben is. A milliomos projektben a teljesítmény pontokban kerül kimutatásra, 1 szintig elszámolva.

36 Program jellemzők 1 3 S emmilyen havi k üldemény E gyszeri k iadás N incs 1, vagy 1 $ (+ 1$ bank i k öltség) termék vásárlá s 4 S emmilyen leltárk észlet 5 Nincs k ötelező havi vásárlás 6 Egyszerű kompenzációs terv (k önnyen k iszám ítható)

37 A Gyémántok árbecslése G em S ca n I n tern a tion a l: I S O 91 Certifiká cióva l Gyémántjainkat a kanadai piac legnagyobb akkreditált értékbecslő laboratóriuma árazza be.

38

39 A program összefoglása Workers / Freebee / FTL (Follow-the-Leader) Amennyiben Önnek nem sikerül Bányászt (Workers) beszerveznie, rendelkezésére áll a Freebee. És ha ezután is gondot okozna munkatársat találnia, belép a Szponzorkövető programunk. Konstans ciklikus rendszer Rendszerünk automatikusan újabb ciklusokkal gazdagodik, hogy így a táblázat csúcsán lévő tagok ismételten egy újabb táblázat alján találják magukat, utat nyitva ilymódon az új belépők számára. A végtermék egy valódi gyémánt Nálunk olcsóbban senki sem kínál Önnek gyémántot (kivéve ha valahol lopott drágakövet vásárol).

40 Összefoglaló V annak Önnek jelenleg egyéb befek tetései? E lk épzelhető, hogy azok is 6% -os nyereséggel járnak? V an Önnek bank i m egtak arítása? H ogy dolgozik az Ön pénze a bank szám láján?

41 Összefoglaló MLM tevékenységről van-e itt szó? NEM M ivel az M L M hálózatok többsége nem cik lik us rendszer ű! V iszont a m iénk : I GE N! E gy M L M hálózatban m inél szám osabb a résztvevő szem ély, annál hosszabb id ő re van szük ség egy cik lus teljesítésére!! N álunk m inél többen vannak a program ban, annál gyak oriabbak

42 Összefoglaló P rogram unk at úgy állítottuk össze, hogy m inden esetben, am ik or Ön befejez egy cik lust, egyre gyorsabban jut tovább a rendszerben! A legtöbb m ás program nem teszi Önnek lehető vé, hogy saját hozam ából egyid ő ben szám os pozíciót nyisson és folyam atosan élvezhesse gyüm ölcsük et. P rogram unk ban ez

43 1%-an biztos üzleti lehetőség? Igen, ez létezik!!

Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni?

Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni? Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni? Gondolt már arra, hogy bizonytalannak tűnő jövőjét igazi gyémántokkal biztonságosabbá teheti?

Részletesebben

CANADIAN DIAMOND TRADERS INC.

CANADIAN DIAMOND TRADERS INC. CANADIAN DIAMOND TRADERS INC. http://www.cdtforever.com/eclipse/cdt/resources/dtp/ 0014167422280 minden munkanapon délután 15 h- 21 h hívható, háromnyelvű ügyfélszolgálat. Angol, francia, orosz. WE SELL

Részletesebben

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában 7Daywealth Csapat Angol és német nyelvű kapcsolat: info@euro-welle.de Skype: teveko1 2babsi@gmail.com Skype: baerbel 199 VANNAK

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

BEFEKTETÉS S O P H I E M O L N A R D E S I G N P R E S E N T S

BEFEKTETÉS S O P H I E M O L N A R D E S I G N P R E S E N T S GYÉMÁNT BEFEKTETÉS 2018. S O P H I E M O L N A R D E S I G N P R E S E N T S Web: www.sophiemolnardesign.com E-mail: info@sophiemolnardesign.com vagy sophie@sophiemolnardesign.com Copyright: SMDesign Kft.

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

SCnetwork Magyarország Kft Marketingterv

SCnetwork Magyarország Kft Marketingterv SCnetwork Magyarország Kft Marketingterv Általános A Shopping Center Network (továbbiakban: SCnet) egy nemzetközi törzsvásárlói közösséget üzemeltet, melyben a törzsvásárlók összefogásának a célja, hogy

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

AMWAY ÜZLETVITELI SZABÁLYZAT

AMWAY ÜZLETVITELI SZABÁLYZAT AMWAY ÜZLETVITELI SZABÁLYZAT AMWAY ÜZLETVITELI SZABÁLYZAT 1 Tartalom 1. SZEKCIÓ: BEVEZETÉS 3. 2. SZEKCIÓ: MEGHATÁROZÁSOK 3. 3. SZEKCIÓ: AMWAY ÜZLETI VÁLLALKOZÓVÁ / TÖRZSVÁSÁRLÓ PLUSSZÁ VÁLÁS 6. 4. SZEKCIÓ:

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A Dynamic Start Program (DSP) - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

Prezentációs Kézikönyv

Prezentációs Kézikönyv Prezentációs Kézikönyv A Termékekről Az MXU üzletben, csupán az erőteljes termékcsomagunkon keresztül is elérheted az ÁLOMÉLETEET, amely James Lee Valentine (JLV), és a My Xtreme Upliftment MXU (az Én

Részletesebben

LEO Marketing Terv 2014. március 08.

LEO Marketing Terv 2014. március 08. LEO Marketing Terv 2014. március 08. Page 1 Bevezetés... 3 A marketing terv koncepciója... 4 Az alapok... 4 Fogalommagyarázat... 4 Kompenzációs időszak... 6 Hűségpont-rendszer... 6 Státusz Pontok (SP)...

Részletesebben

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing Évente a legtöbb milliomost adja, pl. Amway, Tupperware,... Ragadja

Részletesebben

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE 1 ÜZLETÜNK ALAPJA Az Amway Értékesítési és marketing terv a mai napig a vállalat alapítói, Rich DeVos és Jay Van Andel által 1959-ben kialakított első

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

E-DiscountGroup. A plusz az plusz

E-DiscountGroup. A plusz az plusz E-DiscountGroup A plusz az plusz Kik vagyunk? E-DiscountGroup Ltd. Hongkong E-DiscountGroup Kft. Magyarország http://www.e-discountgroup.com http://network.e-discountgroup.com Nemzetközi franchise hálózat

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag új tagok számára elérhető.

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY WorldVentures Marketing, LLC Utoljára frissítve: 0. Március. A WorldVentures úgy tervezte a mi juttatási rendszerünket, hogy jutalmazza a Képviselőket () a WorldVentures

Részletesebben

Legénytoll a láthatáron II.

Legénytoll a láthatáron II. DIÓSI PÁL Legénytoll a láthatáron II. A fiatalok helyzetérõl, problémáiról Feladatunkat szûkösen értelmeznénk, ha megkerülnénk annak vizsgálatát, hogy a megkérdezettek milyennek látják generációjuk körülményeit.

Részletesebben

K Y Ä N I V E Z e s d Á l m a i d a u t ó j á t p r o g r a m

K Y Ä N I V E Z e s d Á l m a i d a u t ó j á t p r o g r a m K Y Ä N I V E Z e s d Á l m a i d a u t ó j á t p r o g r a m d i s z t r i b ú t o r i A U T Ó P R O G R A M M E G Á L L A P O D Á S E u r ó p a Jelen megállapodás létrejött 20 napján, (a hatálybalépés

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Puebla Előnyök Háza Szövetkezet Magyar cég, magyar igényekre szabva 5 sikeres év 32 fajta utalvány Saját utalványtőzsde 14.000 elfogadóhely

Részletesebben

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg.

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. Jutalékjogosultság és kedvezmények szempontjából: 1.1.1.

Részletesebben

Flavon max - a tudatos döntés

Flavon max - a tudatos döntés Flavon max - a tudatos döntés Küldetésünk, hogy emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat

Részletesebben

KÉZIKÖNYV. Shop midi - EDU. (manual-shop-midi-hun) *2010.11.22. 9:52:30. EcoSim Kft. Budapest

KÉZIKÖNYV. Shop midi - EDU. (manual-shop-midi-hun) *2010.11.22. 9:52:30. EcoSim Kft. Budapest *2010.11.22. 9:52:30 Shop midi - EDU (manual-shop-midi-hun) EcoSim Kft. Budapest No part of this edition may be multiplied and/or publicly notified by means of printing, photocopy, microfilm or in any

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT.

KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. KULCS-SOFT SZÁMÍTÁSTECHNIKA NYRT. 2017. FÉLÉVES JELENTÉS Jóváhagyta a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. igazgatósága 2017. augusztus 24-én Vezetőségi jelentés 2017. 1. félév működésének főbb jellemzői:

Részletesebben

Swiss Halley AG Kompenzációs terv

Swiss Halley AG Kompenzációs terv Swiss Halley AG Kompenzációs terv Swiss Halley AG - Kompenzációs terv 2012. október 02 I. Bevezetés 1. Miért a Swiss Halley? A Swiss Halley a világ egyik legdinamikusabban fejlődő és óriási iparágában

Részletesebben

Elektronikus ügyintézés Az Ügyfélkapu

Elektronikus ügyintézés Az Ügyfélkapu Az Elektronikus ügyintézések című előadás és hozzá kapcsolódóan ez a jegyzet is, az emagyarország Centrum támogatásával készült. Összeállította és illusztrálta: Gál Géza Nemesbikk Teleház és Községi Könyvtár

Részletesebben

2500 Series multifunkciós készülék

2500 Series multifunkciós készülék 2500 Series multifunkciós készülék Bevezetés 2006. december www.lexmark.com A Lexmark és a rombusz alakú emblémával ellátott Lexmark név a Lexmark International, Inc. bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban

Részletesebben

Kertész Áruházak Kft. TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZATA Érvényes 2012. október 01-t l

Kertész Áruházak Kft. TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZATA Érvényes 2012. október 01-t l Kertész Áruházak Kft. TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZATA Érvényes 2012. október 01-t l A Törzsvásárlói Rendszer m ködtetésének célja A Kertész Áruházak Kft. partnerkapcsolatainak b vítése, meglév partnerkapcsolatai

Részletesebben

1. feladat: A BP partnerei pénzügyi szolgáltatók, amelyek lehetnek biztosítók, bankok, brókerházak.

1. feladat: A BP partnerei pénzügyi szolgáltatók, amelyek lehetnek biztosítók, bankok, brókerházak. 1. feladat: A Best Portfolio Kft. pénzügyi szolgáltatásokat nyújt ügyfeleknek saját pénzeszközeik hatékony felhasználására. A BP ügynökei révén közvetítő szerepet tölt be ügyfelei és partnerei között.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZÉCHENYI PIHENŐ KÁRTYA ELFOGADÁSÁRÓL ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS ESETÉBEN

TÁJÉKOZTATÓ A SZÉCHENYI PIHENŐ KÁRTYA ELFOGADÁSÁRÓL ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS ESETÉBEN TÁJÉKOZTATÓ A SZÉCHENYI PIHENŐ KÁRTYA ELFOGADÁSÁRÓL ALL YOU CAN MOVE SPORTPASS ESETÉBEN Szolgáltató cégnév: Klub Rekreáció Kft. SZÉP kártya alszámla ( zseb ) neve, amelyet be tudunk fogadni szolgáltatásunk

Részletesebben

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések TIENS Európai Régió 2018. január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések *Toborzó Program *Szuper Sztár

Részletesebben

1. A Windows programok telepítése

1. A Windows programok telepítése 1. A Windows programok telepítése Amennyiben a program egy korábbi példánya már telepítve van a számítógépre, akkor beszélünk frissítésről. Ellenkező esetben a következőkben leírtakat átlépheti és a telepítés

Részletesebben

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá.

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrál, és tagságát aktiválja. A regisztráció pillanatában a tagság inaktív, a tagságot egy, a regisztrációtól számított 15 napon

Részletesebben

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer?

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer? ÁTTEKINTÉS A Jeunesse Útmutató a személyes sikerhez (GPS) promóció ösztönzi és megjutalmazza a disztribútorokat, hogy azok előbbre lépjenek a ranglistán és személyes csoportforgalmat (PGV) halmozzanak

Részletesebben

MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA MAGYAR ARANYTARTALÉK KFT. ELLENŐRZŐ BIZOTTSÁG MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA Érvényes: 2014. október 8-tól... ügyvezető igazgató 1 1. Az Ellenőrző Bizottság működésének célja: Az Ellenőrző Bizottságot a Magyar Aranytartalék

Részletesebben

(Hirdetmények) A VERSENYPOLITIKA VÉGREHAJTÁSÁRA VONATKOZÓ ELJÁRÁSOK EURÓPAI BIZOTTSÁG

(Hirdetmények) A VERSENYPOLITIKA VÉGREHAJTÁSÁRA VONATKOZÓ ELJÁRÁSOK EURÓPAI BIZOTTSÁG C 243/4 Az Európai Unió Hivatalos Lapja 2010.9.10. V (Hirdetmények) A VERSENYPOLITIKA VÉGREHAJTÁSÁRA VONATKOZÓ ELJÁRÁSOK EURÓPAI BIZOTTSÁG ÁLLAMI TÁMOGATÁS MAGYARORSZÁG C 31/09 számú állami támogatás Magyarország

Részletesebben

Hogyan fogalmazzuk meg egyszerűen, egyértelműen a programozóknak, hogy milyen lekérdezésre, kimutatásra, jelentésre van szükségünk?

Hogyan fogalmazzuk meg egyszerűen, egyértelműen a programozóknak, hogy milyen lekérdezésre, kimutatásra, jelentésre van szükségünk? Hogyan fogalmazzuk meg egyszerűen, egyértelműen a programozóknak, hogy milyen lekérdezésre, kimutatásra, jelentésre van szükségünk? Nem szükséges informatikusnak lennünk, vagy mélységében átlátnunk az

Részletesebben

Dom-rule-new_HUN:Puerto rule us 2009.07.10. 14:04 Page 2. Donald X. Vaccarino

Dom-rule-new_HUN:Puerto rule us 2009.07.10. 14:04 Page 2. Donald X. Vaccarino Dom-rule-new_HUN:Puerto rule us 2009.07.10. 14:04 Page 2 Donald X. Vaccarino Fejedelem vagy, az apád is az volt, egy örökzöldekkel és folyókkal tarkított, békés és aprócska kiskirályság uralkodója. Ám

Részletesebben

SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv

SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv SCNet International LTD./ 1 SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei Marketing terv / Kompenzációs terv SCnet International Ltd. (a továbbiakban, mint SCnet) egy multinacionális (nemzetközi),

Részletesebben

A szakértők egyetértenek abban, hogy a Marketing Terv fejlesztések nyertese Ön!

A szakértők egyetértenek abban, hogy a Marketing Terv fejlesztések nyertese Ön! A szakértők egyetértenek abban, hogy a Marketing Terv fejlesztések nyertese Ön! Ez egy teljesen új dimenziót ad szervezete fejlesztésére. Mostantól emberei azt érezhetik, hogy nem egyszerűen egy állomáson

Részletesebben

Életmód és utazás HAJÓKIRÁNDULÁS A FÖLDKÖZI TENGEREN JÚNIUS 9. ÉS 15. HAJÓZUNK KI VELENCÉBŐL, HORVÁTORSZÁGBÓL.

Életmód és utazás HAJÓKIRÁNDULÁS A FÖLDKÖZI TENGEREN JÚNIUS 9. ÉS 15. HAJÓZUNK KI VELENCÉBŐL, HORVÁTORSZÁGBÓL. Életmód és utazás HAJÓKIRÁNDULÁS A FÖLDKÖZI TENGEREN 2018. JÚNIUS 9. ÉS 15. HAJÓZUNK KI VELENCÉBŐL, HORVÁTORSZÁGBÓL. Kétszemélyes földközi-tengeri hajókirándulásra gyűjthet, ahol mi biztosítjuk az útiköltséget,

Részletesebben

SZOLGA VAGY FIÚ? Lekció: Lk 15,11-24

SZOLGA VAGY FIÚ? Lekció: Lk 15,11-24 Pasarét, 2012. július 1. (vasárnap) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK Horváth Géza SZOLGA VAGY FIÚ? Lekció: Lk 15,11-24 Alapige: Galata 4,4-7 De amikor eljött az idő teljessége, Isten elküldte Fiát, aki asszonytól

Részletesebben

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától A legjobb időben a legjobb helyen! Minden idők legnagyobb STARTJA Ön a kezdeteknél velünk van. Kezdés

Részletesebben

és élelmiszer-ipari termékek hozhatók forgalomba, amelyeket a vonatkozó jogszabá-

és élelmiszer-ipari termékek hozhatók forgalomba, amelyeket a vonatkozó jogszabá- 152 - - - - - - Az öko, a bio vagy az organikus kifejezések használata még napjainkban sem egységes, miután azok megjelenési formája a mindennapi szóhasználatban országon- A német, svéd, spanyol és dán

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét, hogy azokat

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Kezdés 0$: magyarul, ingyenes Kattints a Surf Offered menüre Nézd meg, hogy van e szabad hirdetés, ha van, akkor Kattints

Részletesebben

BEJELENTKEZÉS AZ EVENTUS EQ TUDATOS BETEGELLÁTÁS KÉPZÉS OLDALRA:

BEJELENTKEZÉS AZ EVENTUS EQ TUDATOS BETEGELLÁTÁS KÉPZÉS OLDALRA: BEJELENTKEZÉS AZ EVENTUS EQ TUDATOS BETEGELLÁTÁS KÉPZÉS OLDALRA: A képzési program a NetAmbulancia főoldalának jobb sávjában található bannerre kattintva érhető el. A betöltődő oldalon olvashatja a képzéssel

Részletesebben

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, mely az üzletágat vezető 62%-ig fizet ki a jutalékozható volumen után, és több mint 87%-ot

Részletesebben

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! Heavenly Flowers Marketing bemutató A Heavenly flowers értékesítése kizárólag Multi Level Marketing rendszerben, egy egységes nemzetközi marketing koncepció alapján történik!

Részletesebben

Az autorizáció részletes leírása

Az autorizáció részletes leírása Az autorizáció részletes leírása 1. REGISZTRÁCIÓ ÉS FELTÉTELEI 1.1 Regisztráció Az Autorizációs kérés előtt a szervezetnek vagy a magánszemélynek regisztráltatnia kell magát. A regisztrációs lapon megadott

Részletesebben

High Boon. Volt egyszer egy Babnyugat

High Boon. Volt egyszer egy Babnyugat High Boon Volt egyszer egy Babnyugat - Chicabohn Tervezte: Uwe Rosenberg & Hanno Girke Kiadja: AMIGO Spiel + Freizeit GmbH Waldstrasse 23-D5, D63128 Dietzenbach redaktion@amigo-spiele.de http://www.amigo-spiele.de/

Részletesebben

ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ

ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ 25 ország megnyitása ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ Főbb támogatóink Milyen típusú utazásokra van ÉLJ ABBÓL

Részletesebben

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD)

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD) DXN marketing terv Fogalmak definíciói PV SV Személyes pontérték (PPV) / Személyes eladási érték (PSV) Személyes csoportpontérték () / Személyes csoport eladási érték (PGSV) Diamond csoportpontérték (DGPV)

Részletesebben

Regisztráció (kb. 10 perc)

Regisztráció (kb. 10 perc) EURÓPAI BIZOTTSÁG Oktatási és Kulturális Főigazgatóság Egész életen át tartó tanulás program Az Egész életen át tartó tanulás program koordinációja ECAS Kézikönyv Az Európai Bizottság Felhasználó-azonosítási

Részletesebben

ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ

ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ ÚJ DIGITÁLIS UTAKON KISS LÁSZLÓ FŐSZERKESZTŐ PIACI ÁTTEKINTÉS A MATESZ 2016. IV. negyedéves adatai alapján az alábbi napilapoknak van digitális kiadása Az Észak-Magyarország, a Kelet- Magyarország és a

Részletesebben

Laser Distancer LD 500. Használati utasitás

Laser Distancer LD 500. Használati utasitás Laser istancer L 500 asználati utasitás 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 7 8 9 4 5 6 1 2 0 3 15 14 13 12 11 2 1 3 4 1 2 3 8 5 7 4 7 6 6 5 1 2 1 3 1 3 1 2 2 max. asználati útmutató magyar Gratulálunk a megvásárlásához!

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről, Mezőberény Város Önkormányzata (székhelye: 5650 Mezőberény, Kossuth L. tér 1. adószáma: 15345352-2-04, számlavezető neve: K&H Bank Zrt, bankszámla száma:

Részletesebben

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk!

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk! Elszámolási és jutalmazási terv Együtt különbséget teszünk! Motiváció és anyagi ösztönzők a világ megmentéséért Egy lehetőség arra, hogy kontrolálja jövőjét mások érdekeiért is Örömünkre szolgál, hogy

Részletesebben

A BRUTTÓ HAZAI TERMÉK, A KIVITEL ÉS A BEHOZATAL, VALAMINT BELFÖLDI FELHASZNÁLÁS, 1995 2008 (millió forint, folyó áron)

A BRUTTÓ HAZAI TERMÉK, A KIVITEL ÉS A BEHOZATAL, VALAMINT BELFÖLDI FELHASZNÁLÁS, 1995 2008 (millió forint, folyó áron) 279-302_Szakolczay_tablak.qxd 2009.06.16. 20:06 Page 279 A BRUTTÓ HAZAI TERMÉK, A KIVITEL ÉS A BEHOZATAL, VALAMINT BELFÖLDI FELHASZNÁLÁS, 1995 2008 (millió forint, folyó áron) A/1. táblázat Év Bruttó Export

Részletesebben

SZILIKÁTTECHNIKA. PSR SYSTEM 500 feeder-rendszer: a figyelem középpontjában a hõmérsékleti homogenitás

SZILIKÁTTECHNIKA. PSR SYSTEM 500 feeder-rendszer: a figyelem középpontjában a hõmérsékleti homogenitás SZILIKÁTTECHNIKA PSR SYSTEM 500 feeder-rendszer: a figyelem középpontjában a hõmérsékleti homogenitás David E. Parkinson, PARKINSON-SPENCER RE RACTORIES Ltd. ehérvári Lászlóné, AQUARIUS & LION Kft. A Parkinson-Spencer

Részletesebben

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Bevezető A Citibank Online Internet Banking segítségével a nap 24 órájában, biztonságosan intézheti pénzügyeit, hiszen számos banki szolgáltatás elérhető

Részletesebben

FLAVON MAX KLUB SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

FLAVON MAX KLUB SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT FLAVON MAX KLUB SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT ADATOK: Név: Flavon Group Kft. Székhelye: 4033 Debrecen, Veres Péter u. 19., További irodái: 1043 Budapest, Tél utca 3-7. fszt. 4./3. Debreceni Törvényszék

Részletesebben

Rohamosan terjed az online vásárlás Könyv, számítógép és ruházati cikk a magyar toplista élén

Rohamosan terjed az online vásárlás Könyv, számítógép és ruházati cikk a magyar toplista élén Rohamosan terjed az online vásárlás Könyv, számítógép és ruházati cikk a magyar toplista élén Budapest, 2008. január 29. A magyar internet-használók 82 százaléka vásárolt már valamit a világhálón. Legtöbben

Részletesebben

AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA!

AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA! www.oneteam.hu www.oneteam.hu www.oneteam.hu Kedves Partnerünk! AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA! Hétfőn (július 6.) elindult az exclusive CoinVegas Promóciónk, mely korlátozott

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ a MicroSigner alapú alkalmazás használatáról

TÁJÉKOZTATÓ a MicroSigner alapú alkalmazás használatáról TÁJÉKOZTATÓ a MicroSigner alapú alkalmazás használatáról 1. MicroSigner alkalmazás igénylése A tagi hozzájárulás nyilatkozatok TIR-ben történő elektronikus aláírása a két módon lehetséges: 1. MicroSigner

Részletesebben

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD)

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD) DXN MARKETING TERV PV SV Személyes pontérték (PPV) / Személyes eladási érték (PSV) Személyes csoportpontérték () / Személyes csoport eladási érték (PGSV) Diamond csoportpontérték (DGPV) / Diamond csoport

Részletesebben

Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot

Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot Válassza ki, milyen jutalmat akar 2012-ben! Kvalifikációs időszak: 2011. december 26-tól (Magyarországon 2012. januári nyitástól)

Részletesebben

A K Ö N Y V T A R a ' T J D O N L ^ N Y I K U T A T Á S O K 1963/65* É V I P R O G R A M J A P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S

A K Ö N Y V T A R a ' T J D O N L ^ N Y I K U T A T Á S O K 1963/65* É V I P R O G R A M J A P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S A K Ö N Y V T A R a ' T J D O N L ^ N Y I K U T A T Á S O K 1963/65* É V I R O G R A M J A Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S A k ö n y v t á r t u d o m á n y i k u t a t ó m u n k a j e l e n t ő s é g

Részletesebben

Készletek - Rendelési tételnagyság számítása -1

Készletek - Rendelési tételnagyság számítása -1 Készlete - Rendelési tételnagyság számítása -1 A endelési tételnagyság meghatáozása talán a legészletesebben tágyalt édésö a észletgazdálodási szaiodalomban. Enne nagyészt az az oa, hogy mind az egyszee

Részletesebben

Mi az mlmdiszkont? Mit kell tenned, ha megtetszett az ötlet és szeretnél vásárolni?

Mi az mlmdiszkont? Mit kell tenned, ha megtetszett az ötlet és szeretnél vásárolni? Mi az mlmdiszkont? Az mlmdiszkont egy olyan vásárlói közösség, amely webáruházában biztosítja tagjai számára a megdöbbentően alacsony árakat, és a rendszer továbbajánlóinak a pénzkereset lehetőségét is.

Részletesebben

Irányítószámok a közigazgatás szürke zónájában

Irányítószámok a közigazgatás szürke zónájában Dr. Va rga Á dá m mb. oktató Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar Alkotmányjogi Tanszék, Közigazgatási Jogi Tanszék Irányítószámok a közigazgatás szürke zónájában Bevezetés Van egy

Részletesebben

A DigiKresz internetes gyakorló program hatékony segítség az elméleti oktatást követő vizsga eredményességének növelésében.

A DigiKresz internetes gyakorló program hatékony segítség az elméleti oktatást követő vizsga eredményességének növelésében. DIGIKRESZ internetes gyakorló program Kedves Felhasználó! A DigiKresz internetes gyakorló program hatékony segítség az elméleti oktatást követő vizsga eredményességének növelésében. A program előnyei a

Részletesebben

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK AZ MKB TREZOR TARTÓS BEFEKTETÉSI SZERZŐDÉS 5. ÉV VÉGI MEGSZŰNÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓAN

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK AZ MKB TREZOR TARTÓS BEFEKTETÉSI SZERZŐDÉS 5. ÉV VÉGI MEGSZŰNÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓAN GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK AZ MKB TREZOR TARTÓS BEFEKTETÉSI SZERZŐDÉS 5. ÉV VÉGI MEGSZŰNÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓAN 1. AZ IDEI ÉVBEN LEJÁRÓ TBSZ TREZOR 2011 SZÁMLÁM TELJES ÁLLOMÁNYÁT SZERETNÉM LEKÖTÉSI NYILVÁNTARTÁSBAN

Részletesebben

Tizedik lecke Megtakarítás és befektetés

Tizedik lecke Megtakarítás és befektetés Tizedik lecke Megtakarítás és befektetés A takarékosságot eszköznek tekintsd arra, hogy mindig független légy az emberektől, ami tisztességed megóvásának nélkülözhetetlenebb feltétele, mintsem hinnéd.

Részletesebben

KÖNYVTÁRHASZNÁLATI SZABÁLYZATA

KÖNYVTÁRHASZNÁLATI SZABÁLYZATA A II. RÁKÓCZI FERENC MEGYEI KÖNYVTÁR KÖNYVTÁRHASZNÁLATI SZABÁLYZATA 2007. Tartalomjegyzék 1.A MEGYEI KÖNYVTÁR ELÉRHETİSÉGE...3 2.A KÖNYVTÁRHASZNÁLAT FELTÉTELEI ÉS AZ EHHEZ KAPCSOLÓDÓ SZABÁLYOK...3 2.1.

Részletesebben

Kisvállalkozások könyvelése. Infotéka Kft. programjaival

Kisvállalkozások könyvelése. Infotéka Kft. programjaival A Kisvállalkozások könyvelése Könyvelés a gyakorlatban (Perfekt, 2014) című könyv esettanulmányának megoldása az Infotéka Kft. programjaival Készítette: Hauserné Dénes Éva A programok letölthetők: http://infoteka.hu/ugyviteli-szoftverek/

Részletesebben

Magyar Turizmus Zrt. - Marketingstratégia 2015-2017

Magyar Turizmus Zrt. - Marketingstratégia 2015-2017 Magyar Turizmus Zrt. - Marketingstratégia 2015-2017 Társasági jövőkép és küldetés Mára a turizmus a magyar gazdaság húzóágazatává vált, fejlődése negyedik éve töretlen. Az ágazat nemzetgazdasági jelentőségét

Részletesebben

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK Készen állunk, hogy elvégezzük a fejlesztéseket, és készen állunk, hogy előre lépjünk az elképzelhető legnagyobb lehetőség kiépítésében! GYORS INDULÁSI JUTALMAK 1.

Részletesebben

A Markowitz modell: kvadratikus programozás

A Markowitz modell: kvadratikus programozás A Markowitz modell: kvadratikus programozás Harry Markowitz 1990-ben kapott Közgazdasági Nobel díjat a portfolió optimalizálási modelljéért. Ld. http://en.wikipedia.org/wiki/harry_markowitz Ennek a legegyszer

Részletesebben

2011. január 27. napján tartandó

2011. január 27. napján tartandó Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 8630 Balatonboglár, Erzsébet u. 11. Ügyiratszám: 1-1/2011. Sorszám: E LİTERJESZTÉS Balatonboglár Városi Önkormányzat Képviselı-testülete 2011. január 27. napján

Részletesebben

TIENS Ösztönző Programok 2012

TIENS Ösztönző Programok 2012 Érd el a csillagokat! TIENS Ösztönző Programok 2012 Szeretnél itt nyaralni idén? Ösztönző programok 2012 Beléptetési Program Különleges díjak a Gyors szintlépők Hűségprogramok Hűséges Tanácsadó Program

Részletesebben

Munkavédelmi moodle e-learning. Segédlet

Munkavédelmi moodle e-learning. Segédlet Munkavédelmi moodle e-learning Segédlet Felhasználó létrehozása Figyelem! A rendszer nem enged egy e-mail címről kétszer regisztrálni, ezért ha a képzésre már regisztrált, az akkor megadott belépési adatokkal

Részletesebben

H I V A T A L O S P R O G R A M S Z A B Á L Y Z A T O K É S Ú T M U T A T Ó K. E u r ó p a

H I V A T A L O S P R O G R A M S Z A B Á L Y Z A T O K É S Ú T M U T A T Ó K. E u r ó p a KYÄNI VEZESD ÁLMAID AUTÓJÁT H I V A T A L O S P R O G R A M S Z A B Á L Y Z A T O K É S Ú T M U T A T Ó K E u r ó p a Azok a Kyäni Disztribútorok, akik megfelelnek bizonyos követelményeknek, jogosultak

Részletesebben

ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR

ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR ÚJ PILLÉR ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ EGÉSZSÉG- ÉS ÖNSEGÉLYEZŐ PÉNZTÁR Ü Z L E T I J E L E N T É S 2016. ÉV T A R T A L O M J E G Y Z É K 1. 2016-BAN BŐVÜLŐ TAGSÁG, BŐVÜLŐ EGYÉNI BEFIZETÉSEK AZ ÚJ PILLÉRBEN...

Részletesebben

Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez

Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez Valóra váltjuk álmát az egy életen át tartó anyagi biztonságról Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez Áttekintés Érvényes 2012. június 28-tól Akár csak néhány dollárral szeretné havi keresetét kiegészíteni,

Részletesebben

Iskolai felmérés: IKT az oktatásban ISKOLAI KOORDINÁTOROK KÉZIKÖNYVE

Iskolai felmérés: IKT az oktatásban ISKOLAI KOORDINÁTOROK KÉZIKÖNYVE Iskolai felmérés: IKT az oktatásban ISKOLAI KOORDINÁTOROK KÉZIKÖNYVE European Schoolnet Service d Approches Quantitatives des faits éducatifs Tartalomjegyzék Bevezető... 2 1. A KUTATÁSI ELRENDEZÉS ÁTTEKINTÉSE...

Részletesebben

A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre

A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre A jó CRM - amikor már nem Te vadászol az ügyfelekre Képzeld el az ÁLOM ügyfeled! Pont az érdekli, ami Neked van Pont olyan a cégmérete, ami Neked ideális Akár hosszú hónapokig kitartóan tárgyal Tájékozott

Részletesebben

Üdvözöljük a Dr. Nona International, Ltd. Társaságban

Üdvözöljük a Dr. Nona International, Ltd. Társaságban Tartalomjegyzék 1. Üdvözöljük!...3 2. Dr. Nona International, Ltd. hálózati marketing szervezete...4 Általános tudnivalók...4 Regisztráció...4 Terminológia és leírások...5 Pozíció...9 Klubtag...9 Konzultáns...9

Részletesebben

Pályázat. a Magyar Kajak-Kenu Szövetség Utánpótlás Kapitányi posztjára

Pályázat. a Magyar Kajak-Kenu Szövetség Utánpótlás Kapitányi posztjára Pályázat a Magyar Kajak-Kenu Szövetség Utánpótlás Kapitányi posztjára Készítette: Gyöngyösi János Mesteredző Tartalom I. Személyi adatok II. Az Alapszabály 36 (2) bekezdésében meghatározott feladatok végrehajtása

Részletesebben

FOREVERGREEN KOMPENZÁCIÓS TERV

FOREVERGREEN KOMPENZÁCIÓS TERV FOREVERGREEN KOMPENZÁCIÓS TERV A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, melyet úgy terveztek, hogy tagjainkat nagyvonalúan jutalmazza, felülmúlva az üzletágra jellemző átlag kifizetéseket a

Részletesebben