SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv"

Átírás

1 SCNet International LTD./ 1 SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei Marketing terv / Kompenzációs terv SCnet International Ltd. (a továbbiakban, mint SCnet) egy multinacionális (nemzetközi), lojális és informált fogyasztókból (Munkatárs/Vásárló) álló Szövetséget irányít, melynek fő tevékenysége tagjainak előnyben részesítése. Nem csupán a felhasználás helyszínének országában, hanem világszerte más országokban is, ahol az SCnet rendszer jelen van és az adott SC Net munkatárs cég regisztrált és aktív. Az összeg, melyet a Munkatárs/Vásárló kap, kizárólag az árengedményekből származik (visszatérítés, jutalék, stb.), melyeket a termékpartnerek ajánlanak fel az adott országokban a Munkatársaknak (a rendszer tagjainak), az SCNet és a partnerek közötti szerződés alapján. A vásárlással szembeni kompenzáció oly módon vehető igénybe az adott munkatárs/vásárló által, mely kiszámolható egy egyedi alapelv segítségével, attól függetlenül, hogy hol (milyen országban és pénznemben) minősül Munkatársunk/Vásárlónk a kompenzációra. Ennek véghezviteléhez egy pontrendszer alkalmazandó. A továbbiakban a pont P.-ként jelölve. A pont értéke minden pénznemben különböző az alábbi, 1. Táblázat szerint. Ország Pont Pénznem Pozíció értéke értéke P TCIV TCV TCVI Szerbia 100 Dinár 1200 P 3600 P 7200 P Bosznia és 2 KM 1200 P 3600 P 7200 P Hercegovina Horvátország 7,4 Kuna 1200 P 3600 P 7200 P Románia 4,4 Lei 1200 P 3600 P 7200 P Magyarország 300 Forint 1200 P 3600 P 7200 P EU 1 EUR 1200 P 3600 P 7200 P Oroszország 40 Rubel 1200 P 3600 P 7200 P Bulgária 2 Leva 1200 P 3600 P 7200 P Macedónia 62 Dénár 1200 P 3600 P 7200 P Azon országok számára, melyek nem szerepelnek a listán, de Eurót használnak, az EU sor értékei alkalmazandók. Azon országok számára, melyek nem Eurót használnak, az Euróhoz viszonyított helyi árfolyam száma alkalmazandó értéknek, az árfolyam meghatározásához az adott központi bank árfolyamát figyelembe véve a tranzakció napján.

2 SCNet International LTD./ 2 Jutalékok: Visszatérítés az adott termékpartnerektől való vásárláskor jár. Minden esetben függ a kedvezmény mértékétől (árengedmény százalék), melyet a partner jóváhagyott a Munkatársak/Vásárlók részére az SCnet rendszerben. A Munkatársaknak/Vásárlóknak járó visszatérítés abban a pillanatban lesz kiszámítva, amikor az árengedmény összege az SCnet számlájára érkezik. Az összeg közvetlen visszatérítésként, közvetett visszatérítésként, felhalmozott engedményként és az SCnet-nél maradt százalékként kerül kiosztásra. Abban az esetben, ha a kedvezmény 5-nál kevesebb, a kiosztás a következő táblázat szerint történik: Kedvezmény (árengedmény ) Munkatárs/Vásárló aki vásárol Network Network összesen SCnet Felhalmozás , , x0, ,5 1 4x0, , x0, ,5 1 4x0, , x0, ,5 1 4x0, ,5 A visszatérítés (C) az 5 vagy több mint 5 kedvezmény esetén az alábbi alapelv szerint kerül szétosztásra: Kedvezmény (árengedmény ) Munkatárs/Vásárló aki vásárol Network Network összesen SCnet Felhalmozás C >= 5 1 4x0,5 2 1 C - 4 a. Közvetlen visszatérítés 1 visszatérítés minden vásárlás értékéből, melyet a Munkatárs/Vásárló a termékpartnereknél vásárol, és amely az SCnet rendszer Munkatársa/Vásárlója azonosító számán is jelölve van. Az SCnet jutaléka kiszámításának előfeltétele az összeg SCnet számlára való utalása. b. Közvetett visszatérítés 0,5 visszatérítés minden vásárlás értékéből, melyet a Munkatárs/Vásárló a termékpartnereknél vásárol, amennyiben a hálózatban 4 (négy) mélységben szerepel a Munkatárs/Vásárló. A közvetett visszatérítés kiszámításának előfeltétele a vásárlás és az árengedmény kifizetésének rögzítése a termékpartner által illetve létező korábban szerzett jutalékok vagy utalványok a Munkatárs/Vásárló birtokában, aki a termékpartnereknél vásárolt.

3 SCNet International LTD./ 3 c. Felhalmozódásból származó visszatérítés A kedvezmény szétosztása utáni fennmaradó összeget képviseli, az előző táblázat szerint. A Profitáló Pozícióban (PP) jelentkezik a felhalmozódott kedvezmény, ami által a bináris (kettős) fán a pozíciók elhelyezésre kerülnek. A Profitáló Pozíció a visszaforgatás befizetéséből is származhat. d. SCnet jutalék A felhalmozódásból származó visszatérítést a Munkatárs/Vásárló közvetlenül nem kapja meg, de az összeg aktív Profitáló Pozíciót teremt (APP), amikor a felhalmozott összeg eléri az 1. Táblázatban található értéket. APP is származhat visszaforgatás befizetésből. A bináris fa minden pozíciója értékkel rendelkezik, attól függően, melyik TC-ben helyezkedik el. Az SCnet jutaléka az 1. Táblázatban szereplő pontok értékeinek a következő táblázat pontjaival való szorzásából ered. A bináris fa minden pozíciójának van egy szakasza, míg jutalékot nem termel. Ez a periódus osztályonként különbözik, a következő táblázat szerint. A Munkatárs/Vásárló pozíció elhelyezéséből származó jutaléka akkor kerül kiszámításra, amikor egy bizonyos számú pozíció a bináris fa felső és alsó ágán is elhelyezésre került, az alábbiak szerint: A bináris fa felső ágán elhelyezett pozíciók száma A bináris fa alsó ágán elhelyezett pozíciók száma IV TC V TC VI TC P 600 P 1000 P P 1200 P 2000 P P 1800 P 3000 P P 2400 P 4000 P P 4500 P 5000 P Az SCnet értékek pontban láthatók minden egyes gazdasági osztályra vonatkozóan. A kívánt pénznemben való kalkuláláshoz, az Scnet jutalék értéke az adott pénznemre vonatkozó pont értékével szorzandó. e. Karrier jutalék Termelési ciklus A termelési ciklus az SCnet rendszerben hat hónap (180 nap) az első aktív napot számítva. 180 nap után a 181 nap eredménye számít az első nap helyett és így tovább 180 naponként. Karrier egység A karrier egységeket kiszámolni a bináris fa gazdasági osztályain elhelyezett pozíciókkal lehet. A fa pozíciói különböző számú karrier egységeket tartalmaznak, a gazdasági osztályoktól függően, az alábbiak szerint:

4 SCNet International LTD./ 4 Gazdasági osztály Karrier egység pozíciónként a bináris fán I Gazdasági osztály TC I 1 II Gazdasági osztály TC II 3 III Gazdasági osztály TC III 10 IV Gazdasági osztály TC IV 30 V Gazdasági osztály TC V 90 VI Gazdasági osztály TC VI 180 o Közvetlen karrier egység Akkor kerül kiszámításra, amikor a pozíció a közvetlen Munkatárstól/Vásárlótól a bináris fára kerül. o Közvetett karrier egység Akkor kerül kiszámításra, amikor a pozíció bármely közvetett Munkatárstól/Vásárlótól, strukturális mélységtől függetlenül, a bináris fára kerül. o Összes egység A közvetett és közvetlen egységek összege. A karrier jutalék akkor kerül kiszámításra, amikor a Munkatárs/Vásárló karrier egységet szerez, a karrier pozíciótól függően, az alábbi táblázat szerint: Karrier pozíció Szükséges egységek Karrier kereset Közbenső jutalék Összes egység Közvetlen egységek egységenként 1. Sales Agent / 0 0 1,50 P Értékesítési Ügynök 2. Sales Advisor / ,00 P 0,50 P Értékesítési tanácsadó 3. Sales Manager / ,50 P 0,50 P Értékesítési vezető 4. Group Manager / ,00 P 0,50 P Csoportvezető 5. Team Director / ,50 P 0,50 P Csoportigazgató 6. Division Director / ,00 P 0,50 P Divízióigazgató 7. Owner Director / Tulajdonos igazgató ,50 P 0,50 P 2. Utalvány A bináris fa minden egyes pozíciójára (PP) van egy teljesítési szint, miután az osztályon a kereset, ahol a PP helyezkedik el, megszűnik, és a keletkezett bónuszok ugyanazon és a következő gazdasági osztályon folytatódnak. Amikor egy PP kör bezárul, utalvány kerül kiszámításra. Az utalványok különböző értékűek, a gazdasági osztálytól függően, a következő táblázat alapján:

5 Gazdasági osztály A bináris fa felső ágán elhelyezett pozíciók száma A bináris fa alsó ágán elhelyezett pozíciók száma IV TC P V TC P VI TC P SCNet International LTD./ 5 Az utalvány értéke 3. Bónuszok A bónuszok pozíciók a bináris fán, melyekre az SCnet bizonyos teljesítmény elérése után jelöli a Munkatársat/Vásárlót. a. Bónusz pozíciók (BPP) a bináris fán: A bináris fa pozíciói elhelyezésének egy bizonyos szintjén a Munkatárs/Vásárló bónusz PP-re lesz jogosult. - A ciklus végén bónusz PP-ért utalvány nem lesz elszámolva. - A bónusz PP nincs hozzáadva a karrier egységekhez. A bónusz PP jóváhagyásának szabálya a következő táblázatban látható. Bónusz PP vezető gazdasági osztályon A bináris fa egy gazdasági osztálya pozícióinak elhelyezésével a ciklus befejezésének egy szintjéig az adott Gazdasági Osztályon a 8. Táblázat szerint, a Munkatárs/Vásárló, aki elérte azt a szintet, bónusz PP-re jogosult a következő gazdasági osztályon. A bináris fa felső ágán elhelyezett pozíciók száma A bináris fa alsó ágán elhelyezett pozíciók száma IV TC V TC VI TC Bónusz IV Gazdasági Osztályért Bónusz V Gazdasági Osztályért Bónusz VI Gazdasági Osztályért b. Közvetlen átfedő bónusz Az SCnet jutalékának százaléka el lesz számolva a közvetlen Munkatárs/Vásárló felé, karrier előfeltételek nélkül, a 9. Táblázat alapján.

6 SCNet International LTD./ 6 c. Közvetett átfedő bónusz Az SCnet jutalékának százaléka el lesz számolva a közvetett Munkatárs/Vásárló felé 2 karrier pozíciótól kezdve (a második mélységtől a végtelen mélységig a hálózatban), ha eltérés van a karrier pozícióban, akkor a 9.Táblázat szerint. d. Közvetlen egységek bónusza Bónuszként lesz elszámolva a Munkatárs/Vásárló felé minden betöltött 5 egység után. Minden Gazdasági Osztályért (TC). 4. Jutalmak A Munkatárs/Vásárló munkájában elért eredményekért jár a jutalom. Minden ország vezetése külön határozza meg a jutalmak jellegét és kritériumát. a. Javasolt jutalmak: 300 betöltött közvetlen egység után személyre szabott, aranyozott, SCnet logóval ellátott karóra betöltött közvetlen egység után laptop. b. Elismerések Karrier egység váltáskor megfelelő számú briliánssal kirakott arany dísztűt ajándékozunk. A 7. pozíció eléréséig a dísztű átmeneti. A 7. pozícióban a Munkatárs/Vásárló megtarthatja a dísztűt. Az 5. pozíciótól különleges számítás lép érvénybe minden Munkatárs számára saját SCnet iroda fenntartására, a 6. karrier pozíciótól pedig gépkocsi vásárlására. Ez a számítás figyelembe veszi az alacsonyabb karrier pozícióban levő minden munkatárs ágainak eredményét. Pozíció Iroda bónusz Gépkocsi bónusz Nemzetközi Összesen bónusz 5. Team Director / 0.3 P 0.3 P Csapat igazgató 6. Division Director / 0.2 P 0.2 P 0.4 P Divízió igazgató 7. Owner Director / Tulajdonos igazgató 0.1 P 0.1 P 0.1 P 0.3 P A Munkatársnak kell kezdeményezni egy felsőkategóriás autó lízingelését saját tőkéből. A lízing a Munkatárs saját nevén kell, hogy legyen. 5. Karrier Sz SCnet rendszer karrierjében 7 általános pozíció létezik és még 10 pozíció a 7 általános után. Karrier pozíciók. A karrier kumulatív az egyszer elnyert pozíció egészen addig megmarad, míg a Munkatárs/Vásárló regisztrációja él az SCnet rendszerében. A termelési ciklusban a karrier egységek halmozódnak. Egy magasabb karrier szintre lépéskor a szükséges egység számok

7 SCNet International LTD./ 7 kiszámolásához a Munkatárs/Vásárló struktúrájának legerősebb ágától, a csoport egységek számának maximum 80-a szükséges a különleges karrier szinthez. A fennmaradó 20-a az összes csoport egységnek a Munkatárs/Vásárló struktúrája összes többi ágának az összege kell, hogy legyen. A termelési ciklus lejárta után a következő termelési ciklusba a közvetlen egységek maximum 2000 vihető át. A fentiek mellett a következő táblázat mutatja az általános karrier egységekbe lépés feltételeit. Karrier pozíció Szükséges egységek Karrier kereset Közbenső jutalék Közvetlen Összes egység egységenként egységek 1. Sales Agent / 0 0 1,50 P Értékesítési Ügynök 2. Sales Advisor / ,00 P 0,50 P Értékesítési tanácsadó 3. Sales Manager / ,50 P 0,50 P Értékesítési vezető 4. Group Manager / ,00 P 0,50 P Csoportvezető 5. Team Director / ,50 P 0,50 P Csoportigazgató 6. Division Director / ,00 P 0,50 P Divízióigazgató 7. Owner Director / Tulajdonos igazgató ,50 P 0,50 P 6. Nemzetközi karrier A 7 karrier pozíciót még tíz pozíció követi, melyek jelölése 7.1-től 7.10-ig terjed. A nemzetközi karriert a nemzetközi szinten felhalmozódott tőke finanszírozza 1 P / egység összegben. A felhalmozódott összeg 10 egyenlő részre lesz bontva, ez az osztalék (pools). 7.1 pozíció: Akkor érhető el, amikor a Munkatárs a 7. pozíciónál tart és a struktúrájában még egy munkatárs elérte a 7. pozíciót. Ezután a profit és az osztalék osztódik minden országból minden olyan munkatárs részére, akik ugyanazt a karrier státuszt érték el. 7.2 pozíció: Akkor érhető el, amikor a 7.1 munkatárs szerez egy munkatársat a 7.1 pozíción ugyanazon az ágon, ahol a 7.1 pozíció lett elérve. A 7.2 pozíción levő munkatárs részt kap a részesedésből és az osztalékból mindazokkal együtt, akik elérték a 7.1 pozíciót, ezen kívül, részesedést kap a II. osztalékból mindazokkal együtt, akik elérték a 7.2 pozíciót.

8 SCNet International LTD./ pozíció: Akkor érhető el, amikor a 7.2 munkatárs szerez egy munkatársat a 7.2 pozíción, ugyanazon az ágon, ahol a 7.2 pozíció lett elérve. A 7.2 pozíción levő munkatárs részt kap az I., II. és III. osztalékból. 7.4 pozíció: Akkor érhető el, amikor a 7.3 munkatárs szerez egy munkatársat a 7. pozíción egy másik szerkezeti ágon. A fent említett alapelveknek megfelelően részesedést kap az I., II., III. és IV. osztalékból. A 7.5 és 7.6-os pozíció elérésére ugyanaz a módszer, mint a 7.2 és 7.3 pozícióra, ugyanarról az ágról, amelyről elérte a 7.4 pozíciót. A pozíciók szaporodásával az osztalék is ugyanúgy növekszik. 7.7 pozíció: Akkor érhető el, amikor a 7.6 munkatárs szerez egy munkatársat a 7. pozíción egy harmadik szerkezeti ágon. Ezután 7 osztalékból nyer részesedést. A 7.8 és 7.9-es pozíció elérésére ugyanaz a módszer, mint a 7.5 és 7.6 pozícióra, ugyanarról az ágról szerez munkatársat, amelyről elérte a 7.7 pozíciót, majd a megfelelő számú osztalékokból nyer részesedést pozíció akkor érhető el, amikor munkatársat szerez a 7. pozíción egy negyedik szerkezeti ágon. Azután mind a tíz osztalékból részesedést nyer. A nemzetközi jutalékok ( pozíciók) hónap vége után kerülnek kiszámításra és kifizetésre, és az azokra a hónapokra kifizetett engedélyek kiszámítása és fizetése után. SCnet International Ltd., 2013

SCnetwork Magyarország Kft Marketingterv

SCnetwork Magyarország Kft Marketingterv SCnetwork Magyarország Kft Marketingterv Általános A Shopping Center Network (továbbiakban: SCnet) egy nemzetközi törzsvásárlói közösséget üzemeltet, melyben a törzsvásárlók összefogásának a célja, hogy

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

SCnetwork Magyarország Kft. Marketingterv

SCnetwork Magyarország Kft. Marketingterv SCnetwork Magyarország Kft. Marketingterv Általános A Shopping Center Network (továbbiakban: SCnet) egy nemzetközi törzsvásárlói közösséget üzemeltet, melyben a törzsvásárlók összefogásának a célja, hogy

Részletesebben

3. SZÁMÚ MELLÉKLET, CLASSIC JOGOK ÉS MODERN JOGOK JUTALÉKAI ÉS BÓNUSZAI

3. SZÁMÚ MELLÉKLET, CLASSIC JOGOK ÉS MODERN JOGOK JUTALÉKAI ÉS BÓNUSZAI Ez a melléklet elválaszthatatlan részét képezi a mindenkori érvényes Inlernet Törzsvásárlói megállapodás Általános Szerzõdési Feltételeinek (ÁSZF). érvényes 2014. március 22.-tõl A Classic Jogokat és Modern

Részletesebben

ScienNet kedvezmények, karrierrendszer, jutalékok és bónuszok 1. számú melléklet, érvényes a 2009 július 1.-től

ScienNet kedvezmények, karrierrendszer, jutalékok és bónuszok 1. számú melléklet, érvényes a 2009 július 1.-től ScienNet kedvezmények, karrierrendszer, jutalékok és bónuszok 1. számú melléklet, érvényes a 2009 július 1.-től Ez a melléklet elválaszthatatlan részét képezi a mindenkori érvényes Törzsvásárlói megállapodás

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG

KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG Lavylites Ltd. 6 th Floor 25 Farringdon Street, London, EC4A 4AB Copyright by LAVYL ROYAL Ltd. A LAVYLITES KÖZÖSSÉGÉBEN Tiszteljük a Természetet és hálával fogadjuk ajándékait.

Részletesebben

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ)

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekből, profi hálózatépítőkből álló csapat Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas

Részletesebben

IOC Marketing Terv. Az Uni-Level Bónuszt az elsőtől a 11. szintig kalkuláljuk az új itag alsóvonalakra az alábbi formula alapján.

IOC Marketing Terv. Az Uni-Level Bónuszt az elsőtől a 11. szintig kalkuláljuk az új itag alsóvonalakra az alábbi formula alapján. IOC Dijazási Terv (Uni-Level) Két bónusz típus van az IOC tervben, az egyik az Uni-Level Bónusz a másik a Profit Elosztó. (Profit Sharing). Uni-Level Bónusz (5-5%) Az Uni-Level Bónuszt az elsőtől a. szintig

Részletesebben

LEHETŐSÉG 19/03/2013

LEHETŐSÉG 19/03/2013 LEHETŐSÉG OPN Kompenzációs Terv Az OPN Kompenzációs Terv 5 bevételi forrást foglal magában: 1. Közvetlen Értékesítési Bónusz 2. Hálózati Csapatbónusz 3. Követő Bónusz 4. Gyorsasági Bónusz 5. Vezetői Alap

Részletesebben

Szómagyarázat. Olyan TIENS Tanácsadó, aki más Tanácsadókat vezet be a TIENS üzletbe. A szponzor más néven: felső vonal.

Szómagyarázat. Olyan TIENS Tanácsadó, aki más Tanácsadókat vezet be a TIENS üzletbe. A szponzor más néven: felső vonal. Marketing Terv Szómagyarázat 1. Tanácsadó 2. Szponzor Bármely alkalmas személy, akit szponzorál egy TIENS Tanácsadó, megveszi a TIENS Kezdőcsomagot, benyújtja a kitöltött jelentkezési lapot (Kérelem és

Részletesebben

MARKETINGTERV KLIENS (K)

MARKETINGTERV KLIENS (K) MARKETINGTERV KLIENS (K) A honlapon való beregisztrálás pillanatától bárki tanulmányozhatja a személyes irodában elhelyezett információkat, megismerkedhet a SkyWay technológiájával, kérdéseket tehet fel

Részletesebben

TIENS Marketing Terv. (Európa régió)

TIENS Marketing Terv. (Európa régió) TIENS Marketing Terv (Európa régió) 7 fajta Bónusz és kategória Csatlakozásból származó forgalom (Csomagok) 70% 60% 01 04 02 Fejlődési Bónusz Szponzor Bónusz 07 Speciális Díj Értékesítési Bónusz 05 Kiválósági

Részletesebben

Az Utalvány foglaló felhasználásának szabályzása:

Az Utalvány foglaló felhasználásának szabályzása: Ez a melléklet elválaszthatatlan részét képezi a mindenkori érvényes Inlernet Törzsvásárlói szerzõdés Általános Szerzõdési Feltételeinek (ÁSZF). érvényes. március 0.-tõl Az Utalvány foglaló felhasználásának

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja ez egy - az önök által meghívott befektetők segítségével és partneri alapokon megvalósuló

Részletesebben

E-DiscountGroup. A plusz az plusz

E-DiscountGroup. A plusz az plusz E-DiscountGroup A plusz az plusz Kik vagyunk? E-DiscountGroup Ltd. Hongkong E-DiscountGroup Kft. Magyarország http://www.e-discountgroup.com http://network.e-discountgroup.com Nemzetközi franchise hálózat

Részletesebben

Shopping Center Network World A vásárlás jövője

Shopping Center Network World A vásárlás jövője SCNetwork MO Kft 1191 Budapest, Üllői út 206. B ép. I. lph. IV. em. 440. Cégjegyzékszám: 1309145580 Adószám: 23276107 2 43 OTP Bank Zrt. : 11742283-20040479-00000000 Weboldal: https://www.scnetworld.com/hu

Részletesebben

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD)

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD) DXN marketing terv Fogalmak definíciói PV SV Személyes pontérték (PPV) / Személyes eladási érték (PSV) Személyes csoportpontérték () / Személyes csoport eladási érték (PGSV) Diamond csoportpontérték (DGPV)

Részletesebben

LEO Marketing Terv 2014. március 08.

LEO Marketing Terv 2014. március 08. LEO Marketing Terv 2014. március 08. Page 1 Bevezetés... 3 A marketing terv koncepciója... 4 Az alapok... 4 Fogalommagyarázat... 4 Kompenzációs időszak... 6 Hűségpont-rendszer... 6 Státusz Pontok (SP)...

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét, hogy azokat

Részletesebben

25 nap THM HK3 44,19% 25 nap THM HK3 44,78%

25 nap THM HK3 44,19% 25 nap THM HK3 44,78% A n n e x 4 UniCredit K é k H i t e l k á r t y a K ü l ö n k o n d í c i ó k L a k o s s á g i h i t e l k á r t yá k r a : Kártya kibocsátói díj Kártya tagsági díj 0 Ft 4.900 Ft HK1 Türelmi idő 25 nap

Részletesebben

Webiroda használati útmutató

Webiroda használati útmutató SCnetwork Mo. Kft. 1191 Budapest, Üllői út 206. B ép. I. lph. IV. em. 442. Cégjegyzékszám: 1309145580 Adószám: 23276107-2 - 43 OTP Bank Zrt. : 11742283-20040479-00000000 Weboldal: https://www.scnetworld.com/hu

Részletesebben

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD)

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD) DXN MARKETING TERV PV SV Személyes pontérték (PPV) / Személyes eladási érték (PSV) Személyes csoportpontérték () / Személyes csoport eladási érték (PGSV) Diamond csoportpontérték (DGPV) / Diamond csoport

Részletesebben

... függetlenül attól, hogy jelenleg milyen az anyagi helyzete.

... függetlenül attól, hogy jelenleg milyen az anyagi helyzete. Bérelj Magadtól! A következő oldalakon bemutatjuk Önnek, hogyan juthat lakáshoz, házhoz, tengerparti apartmanhoz, üzlethelyiséghez, autóhoz...... függetlenül attól, hogy jelenleg milyen az anyagi helyzete.

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY WorldVentures Marketing, LLC Utoljára frissítve: 0. Március. A WorldVentures úgy tervezte a mi juttatási rendszerünket, hogy jutalmazza a Képviselőket () a WorldVentures

Részletesebben

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer?

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer? ÁTTEKINTÉS A Jeunesse Útmutató a személyes sikerhez (GPS) promóció ösztönzi és megjutalmazza a disztribútorokat, hogy azok előbbre lépjenek a ranglistán és személyes csoportforgalmat (PGV) halmozzanak

Részletesebben

... függetlenül attól, hogy jelenleg milyen az anyagi helyzete.

... függetlenül attól, hogy jelenleg milyen az anyagi helyzete. A következő oldalakon bemutatjuk Önnek, hogyan juthat lakáshoz, házhoz, tengerparti apartmanhoz, üzlethelyiséghez, autóhoz...... függetlenül attól, hogy jelenleg milyen az anyagi helyzete. Nemzetközi finanszírozási

Részletesebben

1. SZÁMÚ MELLÉKLET, INLERNET KEDVEZMÉNYEK, KARRIERRENDSZER, JUTALÉKOK ÉS BÓNUSZOK

1. SZÁMÚ MELLÉKLET, INLERNET KEDVEZMÉNYEK, KARRIERRENDSZER, JUTALÉKOK ÉS BÓNUSZOK 1 SZÁMÚ MELLÉKLET, INLERNET KEDVEZMÉNYEK, KARRIERRENDSZER, JUTALÉKOK ÉS BÓNUSZOK Ez a melléklet elválaszthatatlan részét képezi a mindenkori érvényes Inlernet Törzsvásárlói szerzõdés Általános Szerzõdési

Részletesebben

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések TIENS Európai Régió 2018. január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések *Toborzó Program *Szuper Sztár

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI:

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI: TIENS MARKETING TERV 43 Termékkatalógus SZÓMAGYARÁZAT 1. : Bármely olyan alkalmas személy, akinek egy szponzor bemutatja a TIENS céget, megveszi a TIENS Kezdőcsomagot, beadja a kitöltött jelentkezési lapot

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Felülvizsgálva 2017. szeptember 2-án 2017. szeptember 2-tól 2017. 31-ig október A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét,

Részletesebben

MUNKAVÁLLALÓI BANKSZÁMLÁRA VONATKOZÓ KÜLÖN KONDÍCIÓK

MUNKAVÁLLALÓI BANKSZÁMLÁRA VONATKOZÓ KÜLÖN KONDÍCIÓK MUNKAVÁLLALÓI BANKSZÁMLÁRA VONATKOZÓ KÜLÖN KONDÍCIÓK AUDI Munkavállalói Bónusz számla (további forint és deviza bankszámlavezetés) Folyószámlahitel Éves kamatláb THM Folyószámlahitel éves kamata Mindenkori

Részletesebben

1. SZÁMÚ MELLÉKLET, INLERNET KEDVEZMÉNYEK, KARRIERRENDSZER, JUTALÉKOK ÉS BÓNUSZOK

1. SZÁMÚ MELLÉKLET, INLERNET KEDVEZMÉNYEK, KARRIERRENDSZER, JUTALÉKOK ÉS BÓNUSZOK 1 SZÁMÚ MELLÉKLET, INLERNET KEDVEZMÉNYEK, KARRIERRENDSZER, JUTALÉKOK ÉS BÓNUSZOK Ez a melléklet elválaszthatatlan részét képezi a mindenkori érvényes Inlernet Törzsvásárlói szerzõdés Általános Szerzõdési

Részletesebben

Shopping Center International Általános szerződési feltételek Dátum: 2013. április BEVEZETÉS

Shopping Center International Általános szerződési feltételek Dátum: 2013. április BEVEZETÉS Shopping Center International Általános szerződési feltételek Dátum: 2013. április BEVEZETÉS A www.scnetinternational.com weboldal tulajdonosa, bejegyzője és üzemeltetője az SCnet International Ltd. (székhely:

Részletesebben

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg.

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. Jutalékjogosultság és kedvezmények szempontjából: 1.1.1.

Részletesebben

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ EXP ASSET Az EXP ASSET egy olyan professzionális menedzserekbõl, kereskedõkbõl és elemzõkbõl álló csapat, amely tõkepiaci illetve kriptovaluta-kereskedéssel,

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS I. Termékek 1. Utazási csomagok utazási utalvány(ok) (Utazási utalvány (voucher)(ek)) A termék tartalma Full portál használati jog Termék Ára* Basic 1 1 485

Részletesebben

1. SZÁMÚ MELLÉKLET, INLERNET KEDVEZMÉNYEK, KARRIERRENDSZER, JUTALÉKOK ÉS BÓNUSZOK

1. SZÁMÚ MELLÉKLET, INLERNET KEDVEZMÉNYEK, KARRIERRENDSZER, JUTALÉKOK ÉS BÓNUSZOK 1. SZÁMÚ MELLÉKLET, INLERNET KEDVEZMÉNYEK, KARRIERRENDSZER, JUTALÉKOK ÉS BÓNUSZOK Ez a melléklet elválaszthatatlan részét képezi a mindenkori érvényes Inlernet Törzsvásárlói szerzõdés Általános Szerzõdési

Részletesebben

Üdvözöljük Önt! A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel. Kérem maradjanak Csendben az előadás során. Kapcsolja ki a telefont

Üdvözöljük Önt! A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel. Kérem maradjanak Csendben az előadás során. Kapcsolja ki a telefont Az új élet ritmusa! Üdvözöljük Önt! Kérem maradjanak Csendben az előadás során Kapcsolja ki a telefont A kérdéseiket a prezentáció végén tegyék fel A Сég Jogi Сíme Nemzetközi Cég Társaság REDE X RED LTD

Részletesebben

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad!

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Termékek kategóriája Természetes termékek wellness / egészség / szépség Háztartási cikkek és tisztítószerek Független márkák egy helyen Marketing

Részletesebben

KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ AZ EU ÁLTAL BEFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK (IFRS-ek) SZERINT

KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ AZ EU ÁLTAL BEFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK (IFRS-ek) SZERINT WABERER'S International ZRt. 2012-2014. évi KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ AZ EU ÁLTAL BEFOGADOTT NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÁSI STANDARDOK (IFRS-ek) SZERINT a vállalkozás vezetője (képviselője) WABERER'S International

Részletesebben

FIZETSÉGI TERV ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG

FIZETSÉGI TERV ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG FIZETSÉGI TERV ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC 04. április 5-én átdolgozva Hatályos 04. április 5. és 04. augusztus. között A WorldVentures úgy tervezte meg a Fizetségi tervünket, hogy

Részletesebben

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig!

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Az iwowwe videokommunikációs cég 25 millió db részvényt bocsájt ki kizárólag üzleti partnerei számára 1$-os garantált árfolyamon! Ez a lukratív

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

K Y Ä N I V E Z e s d Á l m a i d a u t ó j á t p r o g r a m

K Y Ä N I V E Z e s d Á l m a i d a u t ó j á t p r o g r a m K Y Ä N I V E Z e s d Á l m a i d a u t ó j á t p r o g r a m d i s z t r i b ú t o r i A U T Ó P R O G R A M M E G Á L L A P O D Á S E u r ó p a Jelen megállapodás létrejött 20 napján, (a hatálybalépés

Részletesebben

Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez

Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez Valóra váltjuk álmát az egy életen át tartó anyagi biztonságról Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez Áttekintés Érvényes 2012. június 28-tól Akár csak néhány dollárral szeretné havi keresetét kiegészíteni,

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá.

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrál, és tagságát aktiválja. A regisztráció pillanatában a tagság inaktív, a tagságot egy, a regisztrációtól számított 15 napon

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag új tagok számára elérhető.

Részletesebben

SCnet Vásárlói Applikáció. Felhasználói kézikönyv

SCnet Vásárlói Applikáció. Felhasználói kézikönyv SCnet Vásárlói Applikáció Felhasználói kézikönyv 1 1 Vásárlói Applikáció Leírás... 3 2 Alkalmazás letöltése... 3 2.1 Android mobilalkalmazás letöltése... 3 2.2 ios mobilalkalmazás letöltése... 3 3 Az alkalmazás

Részletesebben

FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016

FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016 FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016 A bónuszrendszerkoncepciója és az alapfogalmak PONTSZÁM 1 pont = 320Ft (a pontszám mindegyik terméknél fel van tüntetve. Teszterek, promóciós anyagok, regisztráció és

Részletesebben

SCnet Eladói Applikáció. Felhasználói kézikönyv

SCnet Eladói Applikáció. Felhasználói kézikönyv SCnet Eladói Applikáció Felhasználói kézikönyv 1 1 Tartalomjegyzék 1 Tartalomjegyzék... 2 2 Eladói Applikáció Leírás... 3 3 Alkalmazás letöltése... 3 3.1 Android mobilalkalmazás letöltése... 3 3.2 ios

Részletesebben

1/2019. számú hirdetmény

1/2019. számú hirdetmény 1/2019. számú hirdetmény a Western Union tranzakciók és kapcsolódó szolgáltatások díjairól, költségeiről, igénybe vehető pénznemekről, valamint az átutalható összegek nagyságáról 1 Hatályos: 2019. június

Részletesebben

Mobilitásgarancia füzet

Mobilitásgarancia füzet Mobilitásgarancia füzet Minőségi használt autók. Garanciával. Mobilitásgarancia Fontos tudnivalók Kérjük, figyelmesen olvassa el a klubkártya használatáról szóló jelen fejezetet, mielőtt szolgáltatásainkat

Részletesebben

IKTATÓSZÁM: 02/16/HU I. JUTALÉKOK/KEDVEZMÉNYEK KELETKEZÉSÉNEK ISMERTETÉSE:

IKTATÓSZÁM: 02/16/HU I. JUTALÉKOK/KEDVEZMÉNYEK KELETKEZÉSÉNEK ISMERTETÉSE: Oldal / összes oldal: 1/8 Célja: A jutalékok keletkezésének rövid ismertetése, pontokért járó kedvezmény igénybevételének feltételei (levásárlás), jutalékok felvételének (beszámlázás) feltételei I. JUTALÉKOK/KEDVEZMÉNYEK

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA KIEMELT ONLINE ÜGYFELEK RÉSZÉRE. Hatályos: május 24-től

KONDÍCIÓS LISTA KIEMELT ONLINE ÜGYFELEK RÉSZÉRE. Hatályos: május 24-től KONDÍCIÓS LISTA KIEMELT ONLINE ÜGYFELEK RÉSZÉRE Hatályos: 2018. május 24-től SZÁMLAVEZETÉSI ÉS LETÉTŐRZÉSI DÍJ SZÁMLAVEZETÉSI ÉS LETÉTŐRZÉSI DÍJ TBSZ SZÁMLA ESETÉN SZÁMLANYITÁSI DÍJ BEFEKTETÉSI JEGY MEGBÍZÁSOK

Részletesebben

Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot

Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot Válassza ki, milyen jutalmat akar 2012-ben! Kvalifikációs időszak: 2011. december 26-tól (Magyarországon 2012. januári nyitástól)

Részletesebben

A CIB Bank Zrt. BETÉTEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA. hatályos július 21. napjától

A CIB Bank Zrt. BETÉTEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA. hatályos július 21. napjától A CIB Bank Zrt. BETÉTEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA hatályos 2016. július 21. napjától CIB Bank Zrt. CIB Bank Ltd. H-1027 Budapest, Medve utca 4 14. H-1995 Budapest Telefon: (06 1) 423 1000 Fax:

Részletesebben

LYCONET COMPENSATION PLAN (LYCONET JUTTATÁSI TERV)

LYCONET COMPENSATION PLAN (LYCONET JUTTATÁSI TERV) YOUR SHOPPING NETWORK LYCONET COMPENSATION PLAN (LYCONET JUTTATÁSI TERV) A független Lyconet Marketereknek szóló Lyconet Megállapodás 1. sz. melléklete Médiatulajdonos és -kiadó: Lyoness Europe AG Bahnhofstrasse

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Egyedi Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2016. november 1-jétől visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

ÁLLAMHÁZTARTÁSI SZÁMVITEL A GYAKORLATBAN. I. kötet

ÁLLAMHÁZTARTÁSI SZÁMVITEL A GYAKORLATBAN. I. kötet Lilliné Fecz Ildikó ÁLLAMHÁZTARTÁSI SZÁMVITEL A GYAKORLATBAN I. kötet 2014 Budapest, 2014 Szerző: Lilliné Fecz Ildikó ISBN 978-963-638-465-4 Kiadja a SALDO Pénzügyi Tanácsadó és Informatikai Zrt. Felelős

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A Dynamic Start Program (DSP) - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag

Részletesebben

Folyószámlahitel Éves kamatláb THM Folyószámlahitel éves kamata jegybanki kamat +5% 15,24% Rendelkezésre tartási jutaléka 0,00%

Folyószámlahitel Éves kamatláb THM Folyószámlahitel éves kamata jegybanki kamat +5% 15,24% Rendelkezésre tartási jutaléka 0,00% 1. SZÁMÚ MELLÉKLET KÜLÖN KONDÍCIÓK LAKOSSÁGI FORINT BANKSZÁMLÁKRA VONATKOZÓ KONDÍCIÓK ING Munkavállalói BÓNUSZ számla (további forint és deviza bankszámlavezetés) Folyószámlahitel Éves kamatláb THM Folyószámlahitel

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete 1. Általános rendelkezések Top Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. március 1-jétől visszavonásig A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Kiemelt Dolgozói Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2017. július 7-től visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós

Részletesebben

Rain International, LLC Kompenzációs terv. A legsikeresebb Rain Disztribútorok két dologra szánnak időt:

Rain International, LLC Kompenzációs terv. A legsikeresebb Rain Disztribútorok két dologra szánnak időt: Rain International, LLC Kompenzációs terv A Rain International egy nagyon egyszerű célkitűzés szellemében alakította ki Kompenzációs tervét: hogy megjutalmazzon téged azért, amiért Fogyasztókhoz juttatod

Részletesebben

Shopping Center Network

Shopping Center Network Shopping Center Network Egy lehetőség amivel bárki élhet, amivel bárki elérheti a célját, megvalósíthatja az álmait. Mennyire időszerű ez? Ezt döntse el Ön! Mire vágynak az emberek??? nyaralás új autó

Részletesebben

A CIB BANK ZRT. BETÉTEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE

A CIB BANK ZRT. BETÉTEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE A CIB BANK ZRT. BETÉTEKRE VONATKOZÓ KÜLÖNÖS ÜZLETSZABÁLYZATA FOGYASZTÓK ÉS EGYÉNI VÁLLALKOZÓK RÉSZÉRE Hatályos: 2014. március 15. napjától 2 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK... 3 2. KÜLÖNÖS/ELTÉRŐ SZABÁLYOK EGYES

Részletesebben

Kézikönyv Skontó kezelése a külföldi beszerzési számlákban

Kézikönyv Skontó kezelése a külföldi beszerzési számlákban Kézikönyv Skontó kezelése a külföldi beszerzési számlákban Tartalomjegyzék 1 ABAS ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 5 2 ADÓKULCS - ÜRES... 8 3 ADÓKULCS - MEGJELENÍTÉS [0 AFA0 ÁFÁBA NEM TARTOZÓ TÉTELEK, EXPORT

Részletesebben

Flavon max - a tudatos döntés

Flavon max - a tudatos döntés Flavon max - a tudatos döntés Küldetésünk, hogy emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat

Részletesebben

Sajóvölgye Takarékszövetkezet

Sajóvölgye Takarékszövetkezet Sajóvölgye Takarékszövetkezet TÁJÉKOZTATÓ HIRDETMÉY VÁLTOZÁSRÓL, DÍJMÓDOSÍTÁSRÓL Tájékoztatjuk, hogy a pénzügyi tranzakciós illetékről szóló 2012. évi CXVI. törvény 2013. évi CXXIII. Törvénnyel történt,

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

Pénzügy menedzsment. Hosszú távú pénzügyi tervezés

Pénzügy menedzsment. Hosszú távú pénzügyi tervezés Pénzügy menedzsment Hosszú távú pénzügyi tervezés Egy vállalat egyszerűsített mérlege és eredménykimutatása 2007-ben és 2008-ban a következőképpen alakult: Egyszerűsített eredménykimutatás (2008) Értékesítés

Részletesebben

JUBILEUM 2 BETÉT. Hatályba lépés, érvényesség: 2015. október 29-től visszavonásig Közzététel: 2015. október 29. FORINT BETÉTEK. HŰSÉG BETÉT Forintban

JUBILEUM 2 BETÉT. Hatályba lépés, érvényesség: 2015. október 29-től visszavonásig Közzététel: 2015. október 29. FORINT BETÉTEK. HŰSÉG BETÉT Forintban Hatályba lépés, érvényesség: 2015. október 29től visszavonásig Közzététel: 2015. október 29. FORINT BETÉTEK Feltételek: JUBILEUM 2 BETÉT minimum: 50 000 Ft maximum: 500 000 000 Ft nap Jubileum 2 Betétben

Részletesebben

Hungary PRÉMIUM TERV. Tanuljon meg pénzt keresni

Hungary PRÉMIUM TERV. Tanuljon meg pénzt keresni Hungary PRÉMIUM TERV Tanuljon meg pénzt keresni * A Prémium terv Üzleti részének i részére TUDJON MEG MINDENT SAJÁT LEHETŐSÉGEIRŐL a nagy utazás megkezdése előtt! A bevétel mértéke 25% Ügyfeleinek minden

Részletesebben

A CIB Csoport stratégiai partnereinek egyéni vállalkozói részére KONDÍCIÓS LISTA. A terméket január 1. után nem értékesítjük!

A CIB Csoport stratégiai partnereinek egyéni vállalkozói részére KONDÍCIÓS LISTA. A terméket január 1. után nem értékesítjük! HATÁLYOS: 2019. SZEPTEMBER 14-TŐL A CIB Csoport stratégiai partnereinek egyéni vállalkozói részére KONDÍCIÓS LISTA A terméket 2013. január 1. után nem értékesítjük! FORINTSZÁMLÁK Számlanyitási díj, számlacsomag

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági forint és devizabetétek kamatai Hatályos: 2018. augusztus 01. napjától visszavonásig A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt

Részletesebben

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény

2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény 2. számú melléklet - Lakossági Bankszámla Hirdetmény Lakossági forint és devizabetétek kamatai Hatályos: 2018. október 01. napjától visszavonásig A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. tájékoztatja Tisztelt

Részletesebben

Széchenyi Beruházási Hitel

Széchenyi Beruházási Hitel Széchenyi Beruházási Hitel Hitelvizsgálati díj Hatályos: 2017. január 1-től Hitelkamat állami támogatás nélkül 1 havi BUBOR + évi 4,5 % Kamattámogatás mértéke 1 5 % vetítve 2 vetítve, Ügyfél által fizetendő

Részletesebben

A Metalubs terjesztői hálózat belső szabályzata

A Metalubs terjesztői hálózat belső szabályzata A Metalubs terjesztői hálózat belső szabályzata (Melléklet a Partner Szerződéshez) Metalubs KFT (továbbiakban Adminisztrátor) koordinálja az MTH és annak tagjainak tevékenységét, továbbá a Metalubs termékek

Részletesebben

VÉGLEGES FELTÉTELEK december 4.

VÉGLEGES FELTÉTELEK december 4. VÉGLEGES FELTÉTELEK 2009. december 4. Raiffeisen Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság maximum 5.000.000.000,- Ft össznévértékű, névre szóló Raiffeisen Private Banking II. Kötvény 2. Sorozatrészletének

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Egyedi Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. március 1-jétől visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

Fizetési Szokások Európában 2018 EOS Csoport

Fizetési Szokások Európában 2018 EOS Csoport Fizetési Szokások Európában 2018 EOS Csoport Magyarország With head and heart in finance Az EOS világszerte Az EOS a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltatója Észak-Amerika Európa Ázsia 51 leányvállalat

Részletesebben

MARKETPROG Asset Management Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Díjszabályzata. Jóváhagyta: Verzió:

MARKETPROG Asset Management Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Díjszabályzata. Jóváhagyta: Verzió: MARKETPROG Asset Management Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság Díjszabályzata Jóváhagyta: Verzió: 2018.11.23. A MARKETPROG Asset Management Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő

Részletesebben

Széchenyi Beruházási Hitel

Széchenyi Beruházási Hitel Széchenyi Beruházási Hitel Hitelvizsgálati díj Hatályos: 2019. január 9-től Hitelkamat állami támogatás nélkül 1 havi BUBOR + évi 4,5 % Kamattámogatás mértéke 1 5 % vetítve 2 Kezességi díjtámogatás mértéke

Részletesebben

Válaszd ki a saját bónuszodat!

Válaszd ki a saját bónuszodat! Válaszd ki a saját bónuszodat! A Flavantic Egészségvédő Klub bónuszrendszerének kialakításakor az az elv vezérelt bennünket, hogy Te mindenképpen jól járj, akár alkalmi fogyasztó vagy, akár lelkes ajánló,

Részletesebben

TARTALOM. 1. Hunca. 2. HuncaLife. 3. Vízió és küldetés. 4. Mi a közvetlen értékesítés? 5. A világi statisztikák

TARTALOM. 1. Hunca. 2. HuncaLife. 3. Vízió és küldetés. 4. Mi a közvetlen értékesítés? 5. A világi statisztikák TARTALOM 1. Hunca 2. HuncaLife 3. Vízió és küldetés 4. Mi a közvetlen értékesítés? 5. A világi statisztikák 6. Mi a különbség a hálózati marketing és a kiskereskedelem között? 7. Hogyan működik a rendszer?

Részletesebben

TARTALOM. 1. Hunca. 2. HuncaLife. 3. Vízió és küldetés. 4. Mi a közvetlen értékesítés? 5. A világi statisztikák

TARTALOM. 1. Hunca. 2. HuncaLife. 3. Vízió és küldetés. 4. Mi a közvetlen értékesítés? 5. A világi statisztikák TARTALOM 1. Hunca 2. HuncaLife 3. Vízió és küldetés 4. Mi a közvetlen értékesítés? 5. A világi statisztikák 6. Mi a különbség a hálózati marketing és a kiskereskedelem között? 7. Hogyan működik a rendszer?

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

PLATINA CSOMAG dollár

PLATINA CSOMAG dollár PLATINA CSOMAG 2777 dollár Családi indulás PLATINA CSOMAG = 2777 $ GOLD CSOMAG = 1577 $ SILVER CSOMAG = 597 $ Platina csomag = 3 * 2777 = 8332 dollár Gold csomag = 3 * 1577 = 4731 dollár Silver csomag

Részletesebben

Üdvözöljük a Dr. Nona International, Ltd. Társaságban

Üdvözöljük a Dr. Nona International, Ltd. Társaságban Üdvözöljük a Dr. Nona International, Ltd. Társaságban Az elején mindig van valaki, aki olyasmit tesz, amit mások megvalósíthatatlannak tartanak... Életünk során mindig abban hittünk, hogy az ember nem

Részletesebben

BANKKÁRTYA K O N D Í C I Ó S L I S T A Magánszemélyek részére

BANKKÁRTYA K O N D Í C I Ó S L I S T A Magánszemélyek részére CIB Inspire Electron 1, 1 2,14, 2,3 Classic 4 Gold CIB Gold CIB Internet FŐKÁRTYA ÉVES DÍJA 7 3 032 Ft CIB XL Átutalási Magánszámlához és CIB Alapszámlához CIB VISA Inspire vagy Electron főkártya éves

Részletesebben