SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!"

Átírás

1 SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!

2

3 Heavenly Flowers Marketing bemutató A Heavenly flowers értékesítése kizárólag Multi Level Marketing rendszerben, egy egységes nemzetközi marketing koncepció alapján történik! Az esszencia kiszállítása Svájcból, internetes rendelés alapján történik, így nincs jelentősége az országhatároknak az üzletépítés szempontjából. A Heavenly Flowers egy nemzetközi globális vállalkozás.

4 Marketing A Heavenly Flowers marketing terve nagyon egyszerű és könnyen érthető. A csatlakozáskor nincsen semmi féle regisztrációs költség! A rendszerhez való csatlakozás feltétele, hogy a regisztrációs felület kitöltése végén 59,99 értékben vásárolj egy 300 ml-es Heavenly Flowers-t. A termék árához hozzáadódik egy 4,91 járulékos költség is, így lesz A termék kifizetésével 30 napra jutalék jogosultságot szerzel. Tehát ha folyamatosan jutalék jogosultságot szeretnél, akkor 30 naponként vásárolj egy 300 ml-es terméket! Amennyiben rendelkezel már * 62,90 jutalékkal, akkor a rendszer automatikusan levonja és aktívan tart a következő 30 napra. *Azért nem mert az utalási költséget már nem kell fizetni. Automatikus ójra aktiválásnál!

5 Marketing A rendszer egy hármas mátrixban épül fel, ami azt jelenti, hogy egy pozíció alatt csak három üres pozíció van és ez minden pozícióra érvényes. Én Tizenkét szinten lehetsz jogosult mélységi jutalékra, minden kifizetett 300ml-es termék után.

6 3 x 12 Marketing Én szint 3 fő 2.szint 9 = 12 fő 3.Szint 27 = 39 fő 4.Szint 81 = 120 fő

7 Marketing Nincs korlátozva, hogy az idők folyamán hány közvetlen vásárló illetve közvetlen partner regisztrál hozzád. Viszont mivel csak maximum három üres pozíciód van közvetlenül a saját pozíciód alatt, a negyedik direktedet a hozzád legközelebb lévő üres pozícióba, egy mélyebb szintre teszi a program, balról jobbra haladva! A további direktjeidet is egyre lejjebbi szinteken lévő üres pozíciókba tudod elhelyezni. Tom Tom/ 1 Évi Tom/ 2 Tom/ 3 1.szint Évi/1 Évi/ 2 Tom/ 4 2.szint Tom/ 5 Évi/ 3 Évi/ 4 Évi/ 5 Évi/ 6 Tom/ 6 3.szint Példánkban Tom 1. és 3. (Tom/1 és Tom/3) egyből telítették az első két szintjüket, így oda már ember nem kerülhetett Tomtól.

8 Hogyan tudsz pénzt keresni? A rendszerben kétféle jutalék van: direkt jutalék minden direkt-regisztrált vásárlása után 9 -ra vagy jogosult mélységi jutalék (szint jutalék) Mikor válsz jogosulttá a mélységi jutalékra? ha aktív vagy az adott hónapban (vásárolsz min. 1 db 300 ml-es Heavenly Flowers-t) ha az adott hónapban van legalább 1 közvetlen aktív regisztráltad, akkor 3 mélységig vagy jogosult jutalékra Ha 2 aktív direkted van akkor 4 mélységből kaphatsz jutalékot Ha 3 aktív direktet van akkor a teljes hálózatodból vagyis 12 mélységből jár jutalék

9 A fenti jutalékok nettó összegben vannak feltüntetve, tehát ezt a teljes összeget kapja meg mindenki a megadott bankszámlájára!

10 A fenti jutalékok nettó összegben vannak feltüntetve, tehát ezt a teljes összeget kapja meg mindenki a megadott bankszámlájára!

11 A fenti jutalékok nettó összegben vannak feltüntetve, tehát ezt a teljes összeget kapja meg mindenki a megadott bankszámlájára!

12 2 lépés a biztos anyagi sikerhez! 1. LÉPÉS Minden os vásárlás után 9 direkt jutalékot, továbbá 3 mélységi jutalékot kapsz vagyis 12 -ot. (az első 3 szinten). Amennyiben van már 2-3 aktív direkted, akik tovább ajánlják a lehetőséget, könnyen és gyorsan kitermelődhet a saját havi aktivitásához szükséges összeg. Lásd lenti ábrát. Vagyis első lépésben legyen 3-4 olyan csatlakoztatott embered, akik képesek szintén csatlakoztatni további embereket 1.Szint 9 Direkt 27 2.Szint 15 Direkt Szint 3 Ha bármilyen elosztásban bekerül alád még 3 ember, akkor a posta költséged is megvan.

13 2 lépés a biztos anyagi sikerhez! 2. LÉPÉS Teljes erőddel törekedj arra, hogy a 4-es szintedet teljes szélességben érd el. Ha ezt az abszolút elérhető reális célkitűzést eléred, és folyamatosan fenntartod, látványosan elindul a pénzed növekedése. Hiszen így eljutsz azokra a szintekre (5, 6, 7) ahol a mátrixod jutalék mértéke a legmagasabb. A 4. szinten már 441 -t (~ Ft) kereshetsz havonta. Az 5. szinteden már eléred a félmillió forintos havi keresetet. A 6. szinten pedig másfélmillió forint lehet a havi kereseted. A 7. szinttől több, mint forintot kereshetsz havonta. EZZEL A KÉT LÉPÉSSEL GARANTÁLTAN BIZTOS ANYAGI JÓLÉTET TEREMTESZ MAGADNAK!

14 Marketing Amennyiben valakinek felépül az első 4 szinten egy 120 fős üzlete, akkor beregisztrálhat még egyszer a saját nevén saját mátrixán belül!

15 Marketing Amint beregisztrálsz a rendszerbe, és van 3 aktív direkt tagod, jogosulttá válsz a mélységi jutalékra, mind a 12 szintről. Ahogy épül lefelé a rendszered, az új direkt partnereidet már csak egyre mélyebben tudod elhelyezni. Példánkban már a 4. szintig megtelt a mátrixod, így jogosult lettél arra, hogy újból beregisztrálj. Ha új direkt tagot szeretnél bekötni, az már csak az 5. szintre kerülhet. A Te 1.-es pozíciód az új partner munkája után már csak 8 szintről kaphat jutalékot. Ezért az második, Te2.-es regisztrációdat érdemes az új partner elé tenni. Mert, akkor az Te2.-es pozíciód nem 8, hanem 12 szintről kap utána jutalékot! Továbbá a piros mezőben lévő forgalom után az átfedés miatt duplán generálódik a jutalék! Hiszen az ott lévő tagok vásárlásai után az Te1.-es és az Te2.-es pozíció is megkapja a jutalékot!

16 ZÁRÁSKÉNT FOGLALJUK ÖSSZE AZ ANYAGI SIKERED 2 LÉPÉSÉT! 1. LÉPÉS: Indítsd be üzleted 3-4 emberrel, akik szintén képesek csatlakoztatni 3-4 embert. 2. LÉPÉS: Ezután teljes erőddel fókuszálj arra, hogy a 4-es szintedre szélességben érj le, így szélességben fog tovább épülni az 5-ös, 6-os, és a további szintjeid is, ahol nagyon sok pénz vár téged. HA EZT A 2 LÉPÉST MEGVALÓSÍTOD, ATTÓL A PILLANATTÓL KEZDVE MEGSZŰNTEK SZÁMODRA AZ ANYAGI NEHÉZSÉGEK. Egy egyszeri 64,90 Eurós befektetéssel 0 kockázattal részt vehetsz egy nemzetközi üzletben. Legyél Te is az elsők között és csatlakozz még ma a Heavenly Flowers-hez, a világ legerősebb kifizetésű svájci MLM céghez! Egyedülállóan magas nettó 72 % jutalék visszafizetés a termék árából, a hálózat számára!

17 Nulla kockázat, globális üzlet! Hogyan lehetek már az első hónapban legalább nullszaldós vagy nyereséges? És ezek után hogyan növelheted folyamatosan a bevételed? Megmutatunk egy lehetőséget Befektetés (A termék ára járulékos költség svájci szállítási díj 9 ) Példa 1. Az alábbi példából kiindulva,számtalan variációval már az első hónapban azonnal null szaldós, vagy nyereséges lehetsz! Használd az esszenciát, beszélj a tapasztalataidról és csatlakoztass 3-4 direktet, így keresel ot. Az esszenciát, amit postán megkaptál Svájcból, tovább ajánlhatod az ismerőseidnek vagy akár értékesítheted is! A 300 ml Heavenly Flowers-t kitöltheted 6 x 50 ml- flakonba (50 ml flakonok rendelhetők 0,65 eurocentért). 1 db 50 ml Heavenly Flowers között értékesíthető! 3 x 50 ml = 39! Tehát 3 direkted után kerestél 36 -ot és 3 x 50 ml esszenciából 39 -ot, ami összesen 74. Már az első hónapban így megtérül a befektetésed. Tehát a következő hónapban már nem kell fizetned semmit, és kockázat nélkül nyugodtan, teljes erővel építheted tovább az üzletedet! A következő lépés pedig ahhoz, hogy sok pénzt kereshess, hogy a 4 szintedre szélességben érj le! Nem beszélve arról, hogy egy fantasztikus segítő esszencia áll rendelkezésedre, amit az egész családod szinte minden élethelyzetben használhat! DE NEM EZ A CÉL, HOGY ÉRTÉKESÍTS, HANEM AZ HOGY AKIKKEL MEGSZERETTETED AZ ESSZENCIÁT CSATLAKOZTASD MAGADHOZ, HOGY ŐK IS SVÁJCI CÉGTŐL VÁSÁROLJANAK! ÍGY NŐ A HÁLÓZATOD ÉS IGY LESZ MAGAS JÖVEDELMED!

18 Milyen eszközöket adunk, hogy folyamatosan növelhesd a hálózatodat? Előre megírt figyelem felkeltő reklám szövegek Egy oldalas landing page Folyamatosan gyártjuk az online eszközöket, amelyek segítenek Neked a csapatépítésben! További információkat az online csapatépítésről a weboldalunkon találsz!

19 Kezd el könnyedén, de tudatosan Két lépésre vagy az anyagi sikertől! Tedd meg a két lépést, hogy megszabadulj minden anyagi gondodtól! Minden segítséget megkapsz a svájci Heavenly Flowers cégtől!

20 Heavenly Flowers anyagi siker piramis Fókuszálj és állítsd be pszichésen a tudatodat a feladatra és a kitűzött célra, hogy sok pénzt akarsz keresni Oszd meg tapasztalataidat az esszenciáról és az üzletről Szerezz saját tapasztalatokat Vásárolj egy 300 ml esszenciát

21

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ)

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekből, profi hálózatépítőkből álló csapat Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas

Részletesebben

Válaszd ki a saját bónuszodat!

Válaszd ki a saját bónuszodat! Válaszd ki a saját bónuszodat! A Flavantic Egészségvédő Klub bónuszrendszerének kialakításakor az az elv vezérelt bennünket, hogy Te mindenképpen jól járj, akár alkalmi fogyasztó vagy, akár lelkes ajánló,

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

Voltál-e valaha olyan üzletben

Voltál-e valaha olyan üzletben Voltál-e valaha olyan üzletben Ahol nagyobb összeget kellett fizetned azért, hogy elkezdhesd? Hát elszúrtad. Akartál-e valaha passzív jövedelmet teremteni de havonta kellett fizetned azért, hogy majd egyszer

Részletesebben

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, mely az üzletágat vezető 62%-ig fizet ki a jutalékozható volumen után, és több mint 87%-ot

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg.

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. Jutalékjogosultság és kedvezmények szempontjából: 1.1.1.

Részletesebben

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad!

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Termékek kategóriája Természetes termékek wellness / egészség / szépség Háztartási cikkek és tisztítószerek Független márkák egy helyen Marketing

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

MARKETINGTERV KLIENS (K)

MARKETINGTERV KLIENS (K) MARKETINGTERV KLIENS (K) A honlapon való beregisztrálás pillanatától bárki tanulmányozhatja a személyes irodában elhelyezett információkat, megismerkedhet a SkyWay technológiájával, kérdéseket tehet fel

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá.

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrál, és tagságát aktiválja. A regisztráció pillanatában a tagság inaktív, a tagságot egy, a regisztrációtól számított 15 napon

Részletesebben

A Metalubs terjesztői hálózat belső szabályzata

A Metalubs terjesztői hálózat belső szabályzata A Metalubs terjesztői hálózat belső szabályzata (Melléklet a Partner Szerződéshez) Metalubs KFT (továbbiakban Adminisztrátor) koordinálja az MTH és annak tagjainak tevékenységét, továbbá a Metalubs termékek

Részletesebben

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A Dynamic Start Program (DSP) - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag

Részletesebben

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja ez egy - az önök által meghívott befektetők segítségével és partneri alapokon megvalósuló

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét, hogy azokat

Részletesebben

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017.

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017. Rendkívüli innováció Európa Régió Kiváló csapatunka 2017 2018 Ösztönző programok Vállalati felelősségvállalás Érvényes: 2017. július-tól 1 2017-2018 Ösztönző programok 600BV Platina Program Arany és Platina

Részletesebben

LEHETŐSÉG 19/03/2013

LEHETŐSÉG 19/03/2013 LEHETŐSÉG OPN Kompenzációs Terv Az OPN Kompenzációs Terv 5 bevételi forrást foglal magában: 1. Közvetlen Értékesítési Bónusz 2. Hálózati Csapatbónusz 3. Követő Bónusz 4. Gyorsasági Bónusz 5. Vezetői Alap

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

LEO Marketing Terv 2014. március 08.

LEO Marketing Terv 2014. március 08. LEO Marketing Terv 2014. március 08. Page 1 Bevezetés... 3 A marketing terv koncepciója... 4 Az alapok... 4 Fogalommagyarázat... 4 Kompenzációs időszak... 6 Hűségpont-rendszer... 6 Státusz Pontok (SP)...

Részletesebben

Biyovis Lakás Karrier

Biyovis Lakás Karrier Biyovis Lakás Karrier Egészséges Üzlet & Megtakarítás felsőfokon 21. századi megoldások a megtakarításban is Mi a Biyovis Holding? Egyedi termékskála - Több mint 16 év tapasztalat - Saját kutató - fejlesztői

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag új tagok számára elérhető.

Részletesebben

IOC Marketing Terv. Az Uni-Level Bónuszt az elsőtől a 11. szintig kalkuláljuk az új itag alsóvonalakra az alábbi formula alapján.

IOC Marketing Terv. Az Uni-Level Bónuszt az elsőtől a 11. szintig kalkuláljuk az új itag alsóvonalakra az alábbi formula alapján. IOC Dijazási Terv (Uni-Level) Két bónusz típus van az IOC tervben, az egyik az Uni-Level Bónusz a másik a Profit Elosztó. (Profit Sharing). Uni-Level Bónusz (5-5%) Az Uni-Level Bónuszt az elsőtől a. szintig

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT HAJTSD VÉGRE EZT A TERVET & ÉS MÁR EL IS INDULTÁL A SIKERHEZ VEZETŐ ÚTON Gratulálunk a döntésedhez, amellyel az általunk RAIN-nek nevezett

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR CSATLAKOZZON A LIFEPHARMHOZ MINT KISKERESKEDELMI VÁSÁRLÓ Kiskereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért. ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓ Nagykereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért.

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Felülvizsgálva 2017. szeptember 2-án 2017. szeptember 2-tól 2017. 31-ig október A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét,

Részletesebben

Pl P an a n Mar a ket ke itng n o g w o y MARKETING TERV

Pl P an a n Mar a ket ke itng n o g w o y MARKETING TERV Plan Marketingowy MARKETING TERV Marketing Terv 1. Közösségi Média Bónusz 2. MultimédiaBónusz 3. Értékesítési Bónusz 4. Hirdetés Értékesítési Bónusz 5. Ismerősi Bónusz 6. Matching Bónusz 7. Leader Bónusz

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

Indítsd el az üzleted

Indítsd el az üzleted Indítsd el az üzleted 1 Építsd fel a stratégiád A következő oldalakon adunk neked egy induló tervet. Kövesd a lépéseket. Légy türelmes, és ne add fel. Csak a kemény munka hoz eredményt. Minden üzlet magja

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

Prezentációs Kézikönyv

Prezentációs Kézikönyv Prezentációs Kézikönyv A Termékekről Az MXU üzletben, csupán az erőteljes termékcsomagunkon keresztül is elérheted az ÁLOMÉLETEET, amely James Lee Valentine (JLV), és a My Xtreme Upliftment MXU (az Én

Részletesebben

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN A PREMIER INCOME PLAN TÉNYLEG EGY PRÉMIUM KATEGÓRIA. A JUTTATÁSI RENDSZERE EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS. A TERMÉKEI IS, AMI

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár. 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy

Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár. 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy Milyen gyorsan, és milyen hatékonyan fogod elérni céljaidat, legyen szó akár 1. előléptetésről, 2. saját vállalkozás indításáról, vagy 3. már létező vállalkozásod felfuttatásáról? Boér Tamás www.sikertervezes.com

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

Ajánlói beszélgetés AJÁNLÓI BESZÉLGETÉS

Ajánlói beszélgetés AJÁNLÓI BESZÉLGETÉS Ajánlói beszélgetés Megismertem egy céget, amely segítségével a havi kiadásainkat jelentõsen csökkenteni tudjuk, akár a 66%-át is visszakaphatjuk. Gondolom, téged is érdekel hogyan? A törzsvásárlói azonosítómmal

Részletesebben

Minali befizetés online a PayPal segítségével

Minali befizetés online a PayPal segítségével Minali befizetés online a PayPal segítségével Útmutató lépésről-lépésre Ha rendelkezel internetfizetésre alkalmas bankkártyával, vagy ha van PayPal számlád, akkor a Minali projektbe ezen keresztül is be

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

Swiss Halley AG Kompenzációs terv

Swiss Halley AG Kompenzációs terv Swiss Halley AG Kompenzációs terv Swiss Halley AG - Kompenzációs terv 2012. október 02 I. Bevezetés 1. Miért a Swiss Halley? A Swiss Halley a világ egyik legdinamikusabban fejlődő és óriási iparágában

Részletesebben

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra.

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra. Laminine vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a 37 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass

Részletesebben

Mi az mlmdiszkont? Mit kell tenned, ha megtetszett az ötlet és szeretnél vásárolni?

Mi az mlmdiszkont? Mit kell tenned, ha megtetszett az ötlet és szeretnél vásárolni? Mi az mlmdiszkont? Az mlmdiszkont egy olyan vásárlói közösség, amely webáruházában biztosítja tagjai számára a megdöbbentően alacsony árakat, és a rendszer továbbajánlóinak a pénzkereset lehetőségét is.

Részletesebben

Ajánlói beszélgetés AJÁNLÓI BESZÉLGETÉS

Ajánlói beszélgetés AJÁNLÓI BESZÉLGETÉS Ajánlói beszélgetés Megismertem egy céget, amely segítségével a havi kiadásainkat jelentõsen csökkenteni tudjuk, akár a 66%-át is visszakaphatjuk. Gondolom, téged is érdekel hogyan? A törzsvásárlói azonosítómmal

Részletesebben

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában 7Daywealth Csapat Angol és német nyelvű kapcsolat: info@euro-welle.de Skype: teveko1 2babsi@gmail.com Skype: baerbel 199 VANNAK

Részletesebben

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk!

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk! Elszámolási és jutalmazási terv Együtt különbséget teszünk! Motiváció és anyagi ösztönzők a világ megmentéséért Egy lehetőség arra, hogy kontrolálja jövőjét mások érdekeiért is Örömünkre szolgál, hogy

Részletesebben

Olyan fotót válassz, amit mondjuk az önéletrajzodhoz is szívesen betennél. a kép tartalma nem lehet sértő vallási, faji, erkölcsi szempontból;

Olyan fotót válassz, amit mondjuk az önéletrajzodhoz is szívesen betennél. a kép tartalma nem lehet sértő vallási, faji, erkölcsi szempontból; GYIK Mi a munkatarsaim.hu oldal? Egy közösségi oldal, ahol megtalálhatod a munkatársaidat, volt munkatársaidat, és azokat, akikkel munkád során kapcsolatba kerültél. Persze tudjuk, hogy őket egyébként

Részletesebben

FIZETSÉGI TERV ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG

FIZETSÉGI TERV ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG FIZETSÉGI TERV ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC 04. április 5-én átdolgozva Hatályos 04. április 5. és 04. augusztus. között A WorldVentures úgy tervezte meg a Fizetségi tervünket, hogy

Részletesebben

A webkamera szerepe és a megfelelő típus kiválasztása

A webkamera szerepe és a megfelelő típus kiválasztása A webkamera szerepe és a megfelelő típus kiválasztása Oldal 1 / 5 Ennek a témának azért szentelünk egy külön anyagot, mert sok kezdő, de még akár tapasztaltabb modell is alábecsüli a kamera szerepét! Sokan

Részletesebben

Csomag vásárlási segédlet

Csomag vásárlási segédlet Csomag vásárlási segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz csomagot vásárolni a SkyWay-ben. Lépj be a webirodádba. Ha orosz nyelven jelenik

Részletesebben

A Sisel innovatív jutalékrendszere

A Sisel innovatív jutalékrendszere A Sisel forradalmi, ötcsillagos jutalékrendszerével az MLM ágazat ikonikus alakja, Tom Mower egy olyan innovatív kifizetési rendszert alkotott meg, amely az új és a már tapasztalt disztribútorok számára

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV. Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot.

KOMPENZÁCIÓS TERV. Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot. KOMPENZÁCIÓS TERV Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot. A kereskedőink a marketingünk alapja és központja. Ők a legértékesebb szerves

Részletesebben

YESS EUROPE Kft. ÜZLETI SZABÁLYZATA

YESS EUROPE Kft. ÜZLETI SZABÁLYZATA YESS EUROPE Kft. ÜZLETI SZABÁLYZATA Az Üzleti szabályzat a Yess Europe Kft. és a Yess+ hálózatába tartozó partnerek kapcsolatát, az ezzel összefüggı jogokat és kötelezettségeket szabályozza. Az Üzleti

Részletesebben

A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig.

A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig. A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig. A jutalék mindig az SV érték után jár! Példa 3425 Ft. 2090 Ft. 1335 Ft. A jutalék mindig az SV érték után jár! Példa 1 doboz kávé pontértéke: 11,5

Részletesebben

PLATINA CSOMAG dollár

PLATINA CSOMAG dollár PLATINA CSOMAG 2777 dollár Családi indulás PLATINA CSOMAG = 2777 $ GOLD CSOMAG = 1577 $ SILVER CSOMAG = 597 $ Platina csomag = 3 * 2777 = 8332 dollár Gold csomag = 3 * 1577 = 4731 dollár Silver csomag

Részletesebben

FOREVERGREEN KOMPENZÁCIÓS TERV

FOREVERGREEN KOMPENZÁCIÓS TERV FOREVERGREEN KOMPENZÁCIÓS TERV A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, melyet úgy terveztek, hogy tagjainkat nagyvonalúan jutalmazza, felülmúlva az üzletágra jellemző átlag kifizetéseket a

Részletesebben

FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016

FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016 FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016 A bónuszrendszerkoncepciója és az alapfogalmak PONTSZÁM 1 pont = 320Ft (a pontszám mindegyik terméknél fel van tüntetve. Teszterek, promóciós anyagok, regisztráció és

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

Üdvözlünk a Mi Lehetőségünk Bemutatóján! A Siker NEKED és másoknak is, BÁRMELY Otthoni Munka Alapú Üzletben, Itt Kezdődik

Üdvözlünk a Mi Lehetőségünk Bemutatóján! A Siker NEKED és másoknak is, BÁRMELY Otthoni Munka Alapú Üzletben, Itt Kezdődik Üdvözlünk a Mi Lehetőségünk Bemutatóján! A Siker NEKED és másoknak is, BÁRMELY Otthoni Munka Alapú Üzletben, Itt Kezdődik $tiforp TM - Nehéz időket élünk manapság! A Gazdasági KATASZTRÓFA, DEPRESSZIÓ és

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Kiemelt Dolgozói Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2015. június 30-tól visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós

Részletesebben

A szakértők egyetértenek abban, hogy a Marketing Terv fejlesztések nyertese Ön!

A szakértők egyetértenek abban, hogy a Marketing Terv fejlesztések nyertese Ön! A szakértők egyetértenek abban, hogy a Marketing Terv fejlesztések nyertese Ön! Ez egy teljesen új dimenziót ad szervezete fejlesztésére. Mostantól emberei azt érezhetik, hogy nem egyszerűen egy állomáson

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY WorldVentures Marketing, LLC Utoljára frissítve: 0. Március. A WorldVentures úgy tervezte a mi juttatási rendszerünket, hogy jutalmazza a Képviselőket () a WorldVentures

Részletesebben

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató A Tehetségek Vására egy online, közösségépítő, jótékonysági program, melyet iskolánk is szeretne megrendezni a Szülői Munkaközösség segítségével. A programban bárki részt vehet,

Részletesebben

Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod

Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod Hogyan indítsd el a saját profitáló online vállalkozásod (Útmutató, hogyan indítsd el és működtesd saját online vállalkozásod) Szakmáry Martin Tartalomjegyzék Bevezetés...3 1. fejezet Mi az oka, hogy internetes

Részletesebben

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától A legjobb időben a legjobb helyen! Minden idők legnagyobb STARTJA Ön a kezdeteknél velünk van. Kezdés

Részletesebben

1. Első lépésként Regisztrálnunk kell a LikesXL rendszerébe, mely ingyenes:

1. Első lépésként Regisztrálnunk kell a LikesXL rendszerébe, mely ingyenes: LIKESXL rendszeréhez csatlakozó új tagoknak a következő lépéseket kell végrehajtani a PÉNZKERESÉS elindításához: 1. Első lépésként Regisztrálnunk kell a LikesXL rendszerébe, mely ingyenes: Legfelül látható

Részletesebben

CANADIAN DIAMOND TRADERS INC.

CANADIAN DIAMOND TRADERS INC. CANADIAN DIAMOND TRADERS INC. http://www.cdtforever.com/eclipse/cdt/resources/dtp/ 0014167422280 minden munkanapon délután 15 h- 21 h hívható, háromnyelvű ügyfélszolgálat. Angol, francia, orosz. WE SELL

Részletesebben

Swiss Halley AG Kompenzációs terv

Swiss Halley AG Kompenzációs terv Swiss Halley AG Kompenzációs terv Swiss Halley AG - Kompenzációs terv 2012. január 02 I. Bevezetés 1. Miért a Swiss Halley? A Swiss Halley a világ egyik legdinamikusabban fejlődő és óriási iparágában nyújt

Részletesebben

Összetevők. Fejlesztés és szabálykönyv: Viktor Kobilke Illusztrációk és grafika: Dennis Lohausen

Összetevők. Fejlesztés és szabálykönyv: Viktor Kobilke Illusztrációk és grafika: Dennis Lohausen Fejlesztés és szabálykönyv: Viktor Kobilke Illusztrációk és grafika: Dennis Lohausen Az élet (és halál) játéka, szerzők Inka és Markus Brand 2-4 játékos részére 12 éves kortól Egy teljesen új fejezet nyílik

Részletesebben

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne.

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne. Ön hallott már róla? Több, mint 2.300.000 tag regisztrált már, és még tart az elő regisztráció. Az Alexa oldalán a TOPON VAN. ( Az Alexa egy cég, ami megmutatja a weboldalak látogatottságát.) A WAZZUB

Részletesebben

Swisscoin üzleti koncepció Információs brosúra az értékesítési partnereknek!

Swisscoin üzleti koncepció Információs brosúra az értékesítési partnereknek! Swisscoin üzleti koncepció Információs brosúra az értékesítési partnereknek! A rejtélyes valuta A pénz jövője A digitális készpénz A jövőbeni online fizetés Üdvözöl a SWISSCOIN! Üdvözlünk! Üdvözöl a Swisscoin!

Részletesebben

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig!

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Az iwowwe videokommunikációs cég 25 millió db részvényt bocsájt ki kizárólag üzleti partnerei számára 1$-os garantált árfolyamon! Ez a lukratív

Részletesebben

70 érdeklődőből 35 vevő Ráadásul egy 29.000 Ft értékű szolgáltatásnál? Hogyan működhet ez a Te nagykereskedésedben vagy gyártásodban?

70 érdeklődőből 35 vevő Ráadásul egy 29.000 Ft értékű szolgáltatásnál? Hogyan működhet ez a Te nagykereskedésedben vagy gyártásodban? 70 érdeklődőből 35 vevő Ráadásul egy 29.000 Ft értékű szolgáltatásnál? Hogyan működhet ez a Te nagykereskedésedben vagy gyártásodban? Jagodics Rita, NagykerMarketing Limitált eléréssel A száraz tényeknél

Részletesebben

Minden nap végezd el a napi feladatot képek közül kell választanod, az első hónapokban

Minden nap végezd el a napi feladatot képek közül kell választanod, az első hónapokban 1 2 3 Regisztráció Regisztrálj ingyenesen a személyes adataid megadásával. Ehhez részletes útmutatót találsz a következő oldalakon. Pár perc az egész, és semmibe sem kerül. Trendkutatás Minden nap végezd

Részletesebben

Shopping Center Network

Shopping Center Network Shopping Center Network Egy lehetőség amivel bárki élhet, amivel bárki elérheti a célját, megvalósíthatja az álmait. Mennyire időszerű ez? Ezt döntse el Ön! Mire vágynak az emberek??? nyaralás új autó

Részletesebben

Sunrider 2006-os marketing terv

Sunrider 2006-os marketing terv Sunrider 2006-os marketing terv Oi-Lin Chen, M.D. 2006.07.15. Hogyan segítsük új Üzletépítő inket a pénzkeresésben? Csatlakoztassanak új embereket! Ezzel jogosultak lesznek a Kezdőkészlet ra és a Klubtag

Részletesebben

A modell profil és a régió tiltás beállítása

A modell profil és a régió tiltás beállítása A modell profil és a régió tiltás beállítása Oldal 1/12 Miután a regisztrációd elfogadásra került. Pár apró beállítás után azonnal munkába állhatsz és pénzt kereshetsz. Csupán be kell állítanod a modell

Részletesebben

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK Készen állunk, hogy elvégezzük a fejlesztéseket, és készen állunk, hogy előre lépjünk az elképzelhető legnagyobb lehetőség kiépítésében! GYORS INDULÁSI JUTALMAK 1.

Részletesebben

E-DiscountGroup. A plusz az plusz

E-DiscountGroup. A plusz az plusz E-DiscountGroup A plusz az plusz Kik vagyunk? E-DiscountGroup Ltd. Hongkong E-DiscountGroup Kft. Magyarország http://www.e-discountgroup.com http://network.e-discountgroup.com Nemzetközi franchise hálózat

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

AYURA HERBAL TERMÉK ÉS ÜZLETI TÁJÉKOZTATÓ

AYURA HERBAL TERMÉK ÉS ÜZLETI TÁJÉKOZTATÓ AYURA HERBAL TERMÉK ÉS ÜZLETI TÁJÉKOZTATÓ Egészség Szabadság Boldog Élet AYURA PROBIO-HERB JUICE Tradicionális délkelet-ázsiai és Thaiföldön honos herbál gyógynövényekből előállított elixír. Tartósítószert

Részletesebben

Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján.

Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján. Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján. Tartalom Bevezetés... 3 Alapozzunk!... 4 Mi az Affiliate Marketing?... 4 Mi nem az Affiliate Marketing?... 5 Hasznos a kezdő affiliate marketer

Részletesebben

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE 1 ÜZLETÜNK ALAPJA Az Amway Értékesítési és marketing terv a mai napig a vállalat alapítói, Rich DeVos és Jay Van Andel által 1959-ben kialakított első

Részletesebben

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban:

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban: TIENS Ösztönző Programok 2015-2016 A TIENS Európa régiója 2015 júliusától ismét útjára indít ösztönző programokat azzal a céllal, hogy a Tanácsadóknak extra motivációt és díjat kínáljon a kimagasló teljesítményekért.

Részletesebben

PontVelem-játékszabályzat

PontVelem-játékszabályzat PontVelem-játékszabályzat Tanulóknak Miről szól a PontVelem Program? A PontVelem Program a használt elemek gyűjtéséről szól. Gyűjtsd a használt elemeket, és mi pontokkal jutalmazunk érte. A pontokkal szabadon

Részletesebben

VI BIMMER BONUS PROGRAM ÚTMUTATÓ

VI BIMMER BONUS PROGRAM ÚTMUTATÓ VI BIMMER BONUS PROGRAM ÚTMUTATÓ A PROGRAM ÁTTEKINTÉSE A Vi Bimmer Bonus a Vi Ösztönző program szerinti Regional Director vagy magasabb szintet elérő és megtartó promoterek jutalmazására szolgál. A programban

Részletesebben

Global Partner System Ha a passzív jövedelem számít

Global Partner System Ha a passzív jövedelem számít Global Partner System Ha a passzív jövedelem számít Flavon GPS - Ha a passzív jövedelem számít A Flavon GPS egy, a hálózatépítést segítő eszközünk, egy keretrendszer, mely segítségével könnyedén és gyorsan

Részletesebben

Európa Régió ösztönző programok Január 2016

Európa Régió ösztönző programok Január 2016 Európa Régió ösztönző programok Január 2016 1 Január 2016 25 Január 2016 Bevezetés Európai Régió küldetése az értékesítési volumen és az új csatlakozók számának növelése 2016-ban is! A 2016-os év méltó

Részletesebben