1. Első lépésként Regisztrálnunk kell a LikesXL rendszerébe, mely ingyenes:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1. Első lépésként Regisztrálnunk kell a LikesXL rendszerébe, mely ingyenes:"

Átírás

1 LIKESXL rendszeréhez csatlakozó új tagoknak a következő lépéseket kell végrehajtani a PÉNZKERESÉS elindításához: 1. Első lépésként Regisztrálnunk kell a LikesXL rendszerébe, mely ingyenes: Legfelül látható a szponzorunk ID Azonosítója aki alá regisztrálni fogunk. Ki kell tölteni a nevek mezőket, megadni a nemünket, jelszavunkat beállítani, valamint a születési dátumunkat a megadott formátumban megadni, (erre ügyeljünk!), cím megadása kétszer egymást követő mezőkben vízszintesen, majd címünk megadása utca, város, írányítószám és végül az ország kiválasztása és telefonszámunk megadása. Ha ezen adatmezőket hibátlanul kötöltöttük, akkor minden további opciót pipáljunk be és végül Registration now gombot megnyomva indítjuk el regisztrációnkat! Ekkor a megadott címünkre kapunk egy megerősítő -t, amiben található linkre klikkeléssel erősítjük meg a regisztrációnkat!

2 2. Második lépés a kifizetésekhez a LikesXL webiroda verifikáció: Nagyon fontos, hogy a webirodába a regisztrációt követően belépés után a payment gomb megnyomását követően jutunk a verifikációs felületre, ahol elvégezzük a verifikációt, amelyhez szükségünk lesz két rólunk készült fényképre, melyeken személyigazolványunkat tartjuk arcunk elé arcunkat nem takarva, ahogy az első pipával demonstrált női arcképnél is látszik, első képünkön a személyigazolványunk fényképes oldalával készüljön a kép, majd a személyink másik oldalát kezünkbe tartva készítsük el a másik képet. Fontos éles képeket fogadnak csak el verifikációnak melyeken az adataink jól olvashatóak. Ha elkészítettük a két darab arcképes igazolványképet töltsük fel a to upload your pictures gomb megnyomásával! Ha mindent jól végrehajtottunk 2-5 nap múlva a verifikácónkat elfogadják, melynél itt a Payment felirat más néven kifizetés gomb láthatóvá válik! A verifikáció a kifizetésekhez és pénzkereséshez egyaránt nélkülözhetetlen!

3 3. Discount Packs vásárlás Erre többféle lehetőség van: - bankon keresztül történő euro átutalás - Bitcoin ban történő fizetés - SkyWallet en keresztüli befizetés -Voucher shop utalvány vásárlás

4 4. 5db. napi reklám megnézése A View Ads here gombra klikkeléssel elindítjuk a napi 5 reklám megnézését, amelyek 20 másodperc esek. Továbblépés a következő reklámra Click next el, amikor az 5 db reklámot megnéztük az alsó képen látható 5 / 5 ads today jelenik meg, melyet a hónap minden napján el kell végezni ez plussz 2 %-ot jelent éves szinten 20% a megszerezhető 50% -ból. A jutalékot a rendszer minden nap fordulókor 24-óra után számolja el és bekerül a jutalékunk a Topup-Account és Available-Account fiókunkba euros összegként.

5 Az új LikesXL modell részletei: március 15-től kezdődően a tagok utalványokat (voucher) vásárolhatnak egy külső utalvány boltban (Voucher shop). Ezeket az utalványokat a LikesXL felületén lehet megváltani. Az utalványok megváltása után, a csomagok 5X36 napos (vagy 10X36 napos) futamideje azonnal elkezdődik. Egy megvásárolt utalvány 3 hónapig érvényes. A 36 nap elteltével a tagok 1% - 5% közötti nyereséget kapnak, attól függően, hogy a tag a LikesXL platformon mit tesz. A nyereség X12 coin-ban lesz kifizetve. Ebből kifolyólag minden tagnak meg kell majd adnia a pénztárca-azonosítóját a LikesXL felületén. A futamidő befejezése (5X36 nap vagy 10X36 nap) után a tag a nyereséggel együtt (1% -5%) visszakapja az eredeti beszerzési értéket (50 értékű diszkont-csomag) szintén X12 coin-ban. A diszkont-csomagok ezután befejezik a pályafutásukat. A csomag futam idejének startja csak az utalvány beváltásakor kezdődik (nem az utalvány megvásárlásának pillanatában), és a csomag után járó nyereségek és jutalékok felkönyvelése is csak ekkor kezdődhet Diszkont-csomag részletei: Diszkont-csomag Futamidő 5X36 nap vagy 10X 36 nap Ára 50 Nyereségrészesedés 1 5 % (körönként)* Auction Bids 10 darab Csomagvásárlás feltétele kifizetett havi tagsági díj *egy kör 36 napot jelent További lehetőségek a különböző nyereség-százalékok eléréséhez: Elérhető nyereség opciói 5 kör Nyereség 10 kör Nyereség Diszkont csomag 1 % 0,50 2% 1,00 minimum 30 x 5 reklám/nap megnézése 1 körönként 2% 1,00 2% 1,00 50 db Auction Bids vásárlása egy naptári hónapban 1% 0,50 1% 0,50 Kombinációk a nyereség % növeléséhez 5 kör Nyereség 10 kör Nyereség Diszkont csomag + 50 db Auction Bids 2% 1,00 3% 1,50 Diszkont csomag + 30 x 5 reklám/nap / kör 3% 1,50 4% 2,00 Diszkont csomag + 30 x 5 reklám/nap / kör + 50 Auction Bids 4% 2,00 5% 2,50 Megjegyzés az Auction Bids fogalmával kapcsolatban a nyereség százalékok megemelésének céljából Ha egy tag legalább egy Auction Bids csomagot vásárol 20 ért, amely csomag 50 darab licitet tartalmaz, 30 napig jogosulttá válik további plusz 1% nyereségre minden egyes, a portfóliójában lévő Diszkont-csomag után. Minden további Auction Bids csomag megvásárlásával további 30 nappal (maximum 100 nap) meghosszabbodik a plusz 1% nyereség opció. Havi tagsági szint és alsóvonali költségek előírásai A havi aktív tagság költsége 8 - amelyet a Diszkont-csomagok megvásárlása előtt szükséges megfizetni.

6 Havi díjak Havi díjak Tagsági díj 8 Hozzáadott plusz szolgáltatás 20 darab Auction Bids FONTOS KÖZLEMÉNY A TAGSÁGRÓL a Diszkont-csomagok megvásárlásának a feltétele érvényes (aktív) tagság (8 ) Ha egy tag nem aktív, nem kaphat nyereségrészesedést Jutalékjogosultág szabályai, előírásai Ahhoz, hogy egy aktív LikesXL tag a különböző mélységekből (maximum 12 mélység) jutalékra legyen jogosult, az alábbi kritériumoknak kell megfelelnie: Mélységi szintek Direktek száma Jutalék jogosultság mértéke* Minimum aktív Diszkont csomag száma / direkt mélység mélység mélység mélység mélység mélység Aktív csomagok száma a teljes (direkt) csapatban *Ha egy tag nem rendelkezik olyan direkt csapattárssal, akinek legalább 10 darab Diszkont-csomagja van, akkor csak és kizárólag az első mélységből (direkt-szint) jogosult jutalékra! FONTOS INFORMÁCIÓK A JUTALÉKRÓL A jutalékok hozzáférhetőségének alapfeltétele az Aktív tagság Reklámok megtekintésétől független a jutalék kizárólag direkt szinten (Aktív tagságnál) Egy tagnak legalább direkt szinten regisztrált csapattárssal kell rendelkeznie ahhoz, hogy jutalékot kaphasson A jutalék 60%-a az AVAILABLE (elérhető) számlára, 40%-a a TOP UP számlára kerül felkönyvelésre 1 direkt tag = max. 100 /hó jutalék 2 direkt tag = max. 200 /hó jutalék A jutalékok Euró-ban kerülnek kifizetésre A jutalék mértékének (Upgrade Downgrade) elszámolása naponta történik Csak VERIFIKÁLT LikesXL tag számára fizethető ki jutalék Az egyes jutalékok százalékos aránya 1 db 50 Diszkont-csomag megvásárlása után : Downline Downline 1 1,50 % Downline 2 1,00 % Downline 3 0,50 % Downline 4 0,50 % Downline 5 0,25 % Downline 6 0,25 % Downline 7 0,25 % Downline 8 0,20 % Downline 9 0,20 % Downline 10 0,15 % Downline 11 0,10 % Downline 12 0,10 %

7 Régi Licit-csomagok (Bids Packs): A korábbi licit-csomagok vásárlásának lehetősége megszűnik. Az egykori licit-csomagok ki fognak futni a régi feltételek szerint. A tagoknak meg kell nézni az 5 hirdetést minden nap. Ha egy tag az új Diszkont-csomagok nyereségrészesedéséhez megtekintette a reklámokat, akkor ezt csak egyszer kell elvégeznie mindkét típusú csomag esetében. Ahhoz, hogy napi AVI 7,5 eurócent összeget kaphasson, a tagoknak továbbra is havi díjat kell fizetniük. AZ ÁTMENET MEGOLDÁSÁHOZ SZÜKSÉGES RÉSZLETEK: Havi díjak: 1. Új LikesXL tagok esetén Az első 30 nap továbbra is ingyenes beleértve 4 mélységből való jutalék jogosultságra. 30 nap után meg kell vásárolni 8 -ért az Aktív tagságot, ha a LikesXL tag szeretne továbbra is jutalékra jogosult lenni, vagy Diszkont-csomagot vásárolni. 2. Meglévő LikesXL tagok esetén A LikesXL International havi tagsági díja ingyenes azon tagok számára, akiknek a portfóliója 30 licitcsomag alá esik. Ezek a tagok megkapják a napi AVI bevételeket, ha és amikor megtekintik a szükséges 5 reklámot. Ahhoz, hogy továbbra is megkapja az AVI-bevételeket, a régi szabályok érvényesek és a hirdetések megtekintése szükséges a meglévő LikesXL International tagok számára. Silver, Gold és Diamond tagok amennyiben rendelkeznek aktív tagsággal, az tartalmazza a 8 -os tagsági díjat és azonnal vásárolhatnak Diszkont-csomagokat az új rendszerben. Green tagoknak is szükséges az aktív tagság (3 /hó) ahhoz, hogy vásárolhassanak Diszkontcsomagokat az új rendszerben, és május 15 után pedig, 5 tagsági díj megfizetése után történhet Diszkont-csomag vásárlás. Mélység 1. Új LikesXL tagok esetén Minden új LikesXL tag 4 mélységből jogosult ingyenesen jutalékra az első 30 napban. 2. Meglévő LikesXL tagok esetén A meglévő mélységi jutalékszint március 15-től május 15-ig rögzítve lesz. (Ha nyolc mélységből vagy jutalékra jogosult, május 15-ig úgy marad) Május 15-e után az új Downline szabályok vonatkoznak minden tagra, amelyet minden nap röviddel éjfél előtt (szerver-idő szerint) frissítenek a következő napra.

8 Összefoglaló egy új munkatárs regisztrálásakor:

SEGÉDLET PAY PAL REGISZTRÁCIÓHOZ

SEGÉDLET PAY PAL REGISZTRÁCIÓHOZ SEGÉDLET PAY PAL REGISZTRÁCIÓHOZ 1. Belépés a PayPal rendszerébe: A Sign Up for Free gomb megnyomásával 2. Ez a belépés az alábbi oldalra irányítja, ahol alapbeállításként a Personal Account van kijelölve

Részletesebben

AP Wilson Kártyabirtokos használati útmutató

AP Wilson Kártyabirtokos használati útmutató AP Wilson Kártyabirtokos használati útmutató www.apwilson.com RHA_APW Kártyabirtokos használati útmutató_20160916 1 Tartalom 1 Plasztikkártya... 3 1.1 Belépés... 3 1.2 Kártyaaktiválás... 4 1.3. Főmenü

Részletesebben

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK Készen állunk, hogy elvégezzük a fejlesztéseket, és készen állunk, hogy előre lépjünk az elképzelhető legnagyobb lehetőség kiépítésében! GYORS INDULÁSI JUTALMAK 1.

Részletesebben

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet Regisztrációs link (klikk a linkre) www.solidtrustpay.com Regisztráció indítása: Klikkelj a regisztrációs linkre, megnyílik a böngésződben és kattints

Részletesebben

Ez a tájékoztató bemutatja neked, hogy hogyan tudsz regisztrálni a AdvCash-be ingyenes számlát, és hogyan tudod verifikálni.

Ez a tájékoztató bemutatja neked, hogy hogyan tudsz regisztrálni a AdvCash-be ingyenes számlát, és hogyan tudod verifikálni. Ez a tájékoztató bemutatja neked, hogy hogyan tudsz regisztrálni a AdvCash-be ingyenes számlát, és hogyan tudod verifikálni. Az Advanced Cash pénzügyi szolgáltató, a Neteller, a Skrill, OKPayhez hasonló.

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A Dynamic Start Program (DSP) - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra.

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra. Laminine vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a 37 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass

Részletesebben

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Kezdés 0$: magyarul, ingyenes Kattints a Surf Offered menüre Nézd meg, hogy van e szabad hirdetés, ha van, akkor Kattints

Részletesebben

Pannónia Nyugdíjpénztár Ügyfélportál

Pannónia Nyugdíjpénztár Ügyfélportál Pannónia Nyugdíjpénztár Ügyfélportál Elérési út: www.pannonianyp.hu /Ügyfélportál > Belépés tagoknak felületi gomb www.pannonianyp.hu/belepes/tagok A Pannónia Nyugdíjpénztár által működtetett Ügyfélportálra

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag új tagok számára elérhető.

Részletesebben

BOOKING GUIDE. itbroadcast - INFOTÉKA

BOOKING GUIDE. itbroadcast - INFOTÉKA BOOKING GUIDE itbroadcast - INFOTÉKA itbroadcast.. Regisztráció. Nyissa meg email fiókját.. Kattintson az itbroadcast oldalról érkező aktiváló linkre a regisztráció megerősítéséhez. BOOKING GUIDE. Az aktiválási

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

SCnet Vásárlói Applikáció. Felhasználói kézikönyv

SCnet Vásárlói Applikáció. Felhasználói kézikönyv SCnet Vásárlói Applikáció Felhasználói kézikönyv 1 1 Vásárlói Applikáció Leírás... 3 2 Alkalmazás letöltése... 3 2.1 Android mobilalkalmazás letöltése... 3 2.2 ios mobilalkalmazás letöltése... 3 3 Az alkalmazás

Részletesebben

MARKETINGTERV KLIENS (K)

MARKETINGTERV KLIENS (K) MARKETINGTERV KLIENS (K) A honlapon való beregisztrálás pillanatától bárki tanulmányozhatja a személyes irodában elhelyezett információkat, megismerkedhet a SkyWay technológiájával, kérdéseket tehet fel

Részletesebben

Regisztrációs útmutató a Közokos- a BME Közoktatási Vezető Képzésének Online Oktatási Rendszeréhez 2014. Őszi beíratkozott hallgatók részére

Regisztrációs útmutató a Közokos- a BME Közoktatási Vezető Képzésének Online Oktatási Rendszeréhez 2014. Őszi beíratkozott hallgatók részére Regisztrációs útmutató a Közokos- a BME Közoktatási Vezető Képzésének Online Oktatási Rendszeréhez 2014. Őszi beíratkozott hallgatók részére FONTOS: A dokumentáció a 2014. Őszi Czimmer I. László gyors

Részletesebben

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg.

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. Jutalékjogosultság és kedvezmények szempontjából: 1.1.1.

Részletesebben

Kattints a regisztrációs linkre. Ha rá kattintottál ez a kép fog megjelenni.

Kattints a regisztrációs linkre. Ha rá kattintottál ez a kép fog megjelenni. Kattints a regisztrációs linkre Ha rá kattintottál ez a kép fog megjelenni. Kattints a LOGIN/JOIN-ra a jobb felső sarokban! Ezután az alábbi regisztrációs ablak ugrik fel, kattints a "CLICK HERE TO JOIN"

Részletesebben

Knowledge Challenge Rendszer Használata. Keresés. Regisztráció. Belépés. Vásárlás. Fizetés. Végrehajtás. Létrehozás

Knowledge Challenge Rendszer Használata. Keresés. Regisztráció. Belépés. Vásárlás. Fizetés. Végrehajtás. Létrehozás Knowledge Challenge Rendszer Használata Keresés A WebShop-ban előzetes regisztráció, vagy belépés nélkül is lehetőség nyílik az ott elérhető információk megtekintésére, a feltöltött termékek közötti keresésre,

Részletesebben

ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE

ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE Nyisd meg a böngésződben a szponzorod Jeunesse-weboldalát. A böngésző sorban és a jobb felső sarokban a piros téglalapok helyén megjelenik a szponzorod azonosítója és elérhetőségei.

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET A Wallet a Te a elektronikus pénztárcád, ide érkezik be a cégtől a jutalékod. A Walletodat a regisztráció után aktiválnod kell, ezt az első bejelentkezéskor

Részletesebben

O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások

O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások F E L H A S Z N Á L Ó I L E Í R Á S O365 és felhő szolgáltatások igénybevételéhez szükséges beállítások BGF Informatikai Főosztály 2014. szeptember 24. H-1149 Budapest, Buzogány utca 11-13. www.bgf.hu

Részletesebben

regisztrációs segédlet

regisztrációs segédlet regisztrációs segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz regisztrálni a SkyWay-be. Ajánlódtól kaptál egy linket, amely így néz ki: http://skyway.capital/?partner_id=xxxxxx

Részletesebben

Argent Global Network céget

Argent Global Network céget Bemutatjuk az Argent Global Network céget Az Argent Global Network cég Belize-ben regisztrált vállalat, amely sikeresen párosítja egy profi network marketingesekből álló nemzetközi csapat tapasztalait.

Részletesebben

MX.World Tagsági felminősülések Miért szükségesek ezek a platformunk számára?

MX.World Tagsági felminősülések Miért szükségesek ezek a platformunk számára? MX.World Tagsági felminősülések Tagsági szintek Miért hozzuk be ezeket az MX.World platformra? Az MX.World tagság főként ezért szükséges: NAGYOBB Extra pénz a vállalat számára, ami több megosztható pénzt

Részletesebben

Felhasználói dokumentáció a teljesítményadó állományok letöltéséhez v1.0

Felhasználói dokumentáció a teljesítményadó állományok letöltéséhez v1.0 Felhasználói dokumentáció a teljesítményadó állományok letöltéséhez v1.0 www.kekkh.gov.hu Státusz: Verzió Cím Dátum SzerzőFolyamatban Változások Verzió Dátum Vállalat Verzió: 1.0 Szerző: Lénárd Norbert

Részletesebben

Fontos tudnivalók az Önkiszolgáló Ügyfélportálról Tartalom

Fontos tudnivalók az Önkiszolgáló Ügyfélportálról Tartalom Fontos tudnivalók az Önkiszolgáló Ügyfélportálról Tartalom 1. fejezet: Regisztráció és bejelentkezés az Önkiszolgáló Portálra 2 2. fejezet: Általános információ 4 3. fejezet: Termékregisztráció 5 4. fejezet:

Részletesebben

Magazin. CapriPay. Második kiadás. CapriPay Magazin 2. szám Ingyenes regisztráció. Egyszerű telepítés. Nincsenek tranzakciós díjak.

Magazin. CapriPay. Második kiadás. CapriPay Magazin 2. szám Ingyenes regisztráció. Egyszerű telepítés. Nincsenek tranzakciós díjak. Magazin CapriPay Második kiadás CapriPay Magazin 2. szám Ingyenes regisztráció. Egyszerű telepítés. Nincsenek tranzakciós díjak. 1 Üdvözöljük a CapriPay Magazin második számában! A CapriPay Magazin 2.

Részletesebben

3TG Brokers Számlanyitás

3TG Brokers Számlanyitás 3TG Brokers Számlanyitás - Metatrader 4 - 3TG Brokers Számlanyitás - Metatrader 4 - A 3TG Brokersnél mindenki megtalálja azt a számlát, ami leginkább megfelel kereskedési stílusának. Az alábbi segédletben

Részletesebben

Klímagáz képesítések megszerzésének ismertetése

Klímagáz képesítések megszerzésének ismertetése 1 Klímagáz képesítések megszerzésének ismertetése Tartalomjegyzék Klímagáz képesítés megszerzésének folyamata... 2 Regisztráció... 3 Jelentkezés Klímagáz képesítés megszerzésére... 6 Jelentkezés elbírálása...

Részletesebben

BetBulls Opciós Portfolió Manager

BetBulls Opciós Portfolió Manager BetBulls Opciós Portfolió Manager Ennek a modulnak a célja, hogy ügyfeleinknek lehetőséget biztosítson virtuális számlanyitásra és részvény, valamint opciós pozíciók vásárlására, eladására a naponta frissülő,

Részletesebben

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá.

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrál, és tagságát aktiválja. A regisztráció pillanatában a tagság inaktív, a tagságot egy, a regisztrációtól számított 15 napon

Részletesebben

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez 1 Az Üzleti e-pack kedvezmény együttes igénybevételi feltételei: elektronikus számlaküldés igénylése (Távszámla, Telemátrix e-számla) számla

Részletesebben

Minali befizetés online a PayPal segítségével

Minali befizetés online a PayPal segítségével Minali befizetés online a PayPal segítségével Útmutató lépésről-lépésre Ha rendelkezel internetfizetésre alkalmas bankkártyával, vagy ha van PayPal számlád, akkor a Minali projektbe ezen keresztül is be

Részletesebben

UTALVÁNYRENDELÉS MENETE

UTALVÁNYRENDELÉS MENETE UTALVÁNYRENDELÉS MENETE Pénz beérkezése, könyvelése A beérkezett banki befizetések minden reggel könyvelésre kerülnek a bizonylat közlemény rovatában lévő ID szám alapján. Fontos, hogy csak előző napon/napokon

Részletesebben

WEBSHOP Útmutató síbérlet megvásárlásához Seite 1

WEBSHOP Útmutató síbérlet megvásárlásához Seite 1 WEBSHOP Útmutató síbérlet megvásárlásához Seite 1 Vásárolja meg síbérletét az interneten keresztül! Már regisztrált felhasználója Webshop-unknakvagy szeretnémagát regisztráltatni? Ebben az esetben kattintson

Részletesebben

Tartalom jegyzék 1 BEVEZETŐ 2 1.1 SZOFTVER ÉS HARDVER KÖVETELMÉNYEK 2 2 TELEPÍTÉS 2 3 KEZELÉS 5

Tartalom jegyzék 1 BEVEZETŐ 2 1.1 SZOFTVER ÉS HARDVER KÖVETELMÉNYEK 2 2 TELEPÍTÉS 2 3 KEZELÉS 5 Tartalom jegyzék 1 BEVEZETŐ 2 1.1 SZOFTVER ÉS HARDVER KÖVETELMÉNYEK 2 2 TELEPÍTÉS 2 3 KEZELÉS 5 3.1 ELSŐ FUTTATÁS 5 3.2 TULAJDONOSI ADATLAP 6 3.3 REGISZTRÁLÁS 6 3.4 AKTIVÁLÁS 6 3.5 MÉRÉS 7 3.5.1 ÜGYFÉL

Részletesebben

Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület. Konferencia-honlap tudnivalók. Fiók létrehozása a honlapon

Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület. Konferencia-honlap tudnivalók. Fiók létrehozása a honlapon Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület Konferencia-honlap tudnivalók Fiók létrehozása a honlapon 1. Látogasson el a http://konferencia.mktudegy.hu címre, ahol a Regisztráció linkre kattintva létrehozhat

Részletesebben

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

OTP Portálok. Felhasználói útmutató magánszemélyek részére. OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató

OTP Portálok. Felhasználói útmutató magánszemélyek részére. OTP Egészségpénztár OTP Nyugdíjpénztár OTP SZÉP Kártya OTP Cafeteria Nyilatkoztató OTP Portálok Felhasználói útmutató magánszemélyek részére 2017 Készítette: Konyicsák Zoltán 1. Néhány szó az OTP Portálok programról Az OTP Portálok honlapon az OTP Pénztárszolgáltató Zrt., az OTP Nyugdíjpénztár,

Részletesebben

Csavarda mobil áruház

Csavarda mobil áruház Csavarda mobil áruház Használati útmutató Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarda mobil áruház alkalmazást, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. TARTALOMJEGYZÉK 1. Letöltés 2. oldal 2.

Részletesebben

Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál

Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál 1. Regisztráció és belépés felhasználói kézikönyv A Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál internetes elérhetősége: nke.hu/portal/login.seam https://tvp.uni-

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete 1. Általános rendelkezések Top Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. március 1-jétől visszavonásig A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

REGISZTRÁCIÓ ÜGYFELEK SZÁMÁRA

REGISZTRÁCIÓ ÜGYFELEK SZÁMÁRA REGISZTRÁCIÓ ÜGYFELEK SZÁMÁRA 2016-01-25 Az ÉTDR rendszer üzemeltetője: Lechner Nonprofit Kft. Az ÉTDR Helpdesk elérhetőségei: e-mailen: helpdesk@etdr.gov.hu telefonon: +36 1 279-2643, +36 1 279-2647 (H-CS

Részletesebben

Kézikönyv online bérletvásárláshoz

Kézikönyv online bérletvásárláshoz 1 Kézikönyv online bérletvásárláshoz REGISZTRÁCIÓ A regisztrációhoz létre kell hoznia egy felhasználói profilt. 1. A kezdőlapon kattintson a Regisztráció gombra. 2. Kérjük, írja be az összes kért adatot.

Részletesebben

Regisztrálási útmutató

Regisztrálási útmutató Regisztrálási útmutató Az első feladat a FONIO szolgáltatás igénybevételéhez, hogy adatait megadva beregisztrál a weboldalunkon: www.fonio.hu. a. A weboldalunk ( www.fonio.hu ) elindítása után válassza

Részletesebben

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció

TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció TERC V.I.P. hardverkulcs regisztráció 2014. második félévétől kezdődően a TERC V.I.P. költségvetés-készítő program hardverkulcsát regisztrálniuk kell a felhasználóknak azon a számítógépen, melyeken futtatni

Részletesebben

Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül

Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül www.helpynet.com Kérdésed van? Írj nekünk! info@helpynet.com Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül Apple ID ahhoz szükséges, hogy bármilyen Apple készülékre appokat tudjunk letölteni, ez tulajdonképpen

Részletesebben

Fizetési és teljesítési folyamat

Fizetési és teljesítési folyamat Fizetési és teljesítési folyamat Bejelentkezés Részvény- nyilatkozatok kijelzése Nyilatko- zati opciók Fizikai Tulajdonosi igazolás kiküldése Részvénykereskedelmi számla létrehozása egy MLDS által kijelölt

Részletesebben

Guarding Vision Beállítása

Guarding Vision Beállítása Guarding Vision Beállítása Rögzítő beállítása: 1. Beállítások Hálózat Platform-hozzáférés. 1. Engedélyezze a platform hozzáférést 2. Ha a Server Address mezőben más cím olvasható, az Egyedi (Custom) engedélyezése

Részletesebben

Tájékoztató az elszámolások benyújtásához. Nyílászáró és kazán pályázatok elszámolása

Tájékoztató az elszámolások benyújtásához. Nyílászáró és kazán pályázatok elszámolása Tájékoztató az elszámolások benyújtásához Nyílászáró és kazán pályázatok elszámolása Tartalomjegyzék Általános... 3 Belépés az oldalra... 3 Nyílászáró pályázatok elszámolása... 5 Csatolandó fájlok... 7

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

NAV online számla feladás leírása - Iroda++ Frissítés utáni első programbeállítások

NAV online számla feladás leírása - Iroda++ Frissítés utáni első programbeállítások Oldal 1 / 11 NAV online számla feladás leírása - Iroda++ Jelen dokumentum tartalma a programban történt azon változások, melyek az online számlajelentéssel kapcsolatban kerültek bevezetésre, illetve ezek

Részletesebben

ÉTDR REGISZTRÁCIÓ ÜGYFELEK SZÁMÁRA

ÉTDR REGISZTRÁCIÓ ÜGYFELEK SZÁMÁRA ÉTDR REGISZTRÁCIÓ ÜGYFELEK SZÁMÁRA 2017-06-12 Felhívjuk a figyelmet, hogy az ÉTDR a mindenkori jogszabályi keretek között működik, a csatlakozószerveknek és személyeknek a mindenkori jogszabály szerint

Részletesebben

1. Nyissa meg a honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés

1. Nyissa meg a   honlapot. 2. Kattintson a Rendelek. 3. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. 4. Kattintson a Belépés I. Belépés az Online Megrendelői Felületre Nyissa meg a www.erzsebetutalvany.hu honlapot. Kattintson a Rendelek gombra. Adja meg a felhasználónevét és jelszavát. Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavamat?

Részletesebben

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás Támogatói Okirat felhasználás és elszámolás benyújtási segédlete

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás Támogatói Okirat felhasználás és elszámolás benyújtási segédlete Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás Támogatói Okirat felhasználás és elszámolás benyújtási segédlete Az e-mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft által visszaigazolt kereskedői regisztráció

Részletesebben

Helo LX és Helo LX Plus

Helo LX és Helo LX Plus Helo LX és Helo LX Plus vásárlási / regisztrációs segédlet Ez az információs anyag megmutatja számodra a Helo vásárlásának lépéseit. FONOS, hogy a teljes folyamat alatt ne használj magyar karaktereket,

Részletesebben

QUAESTOR Egészségpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv

QUAESTOR Egészségpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv QUAESTOR Egészségpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv Budapest 2013.02.13. Oldalszám: 1. Tartalomjegyzék 1.1 A Központi Egységes Regisztráció célja és szolgáltatásai... 3 1.2 A regisztráció

Részletesebben

Műszaki előfeltételek

Műszaki előfeltételek Műszaki előfeltételek 1. Böngésző proxy beállítás A T-Mobile HotSpot szolgáltatás igénybe vételéhez böngészőprogramban ki kell kapcsolni a proxy beállításokat. Ehhez Internet Explorer esetén a Tools/Internet

Részletesebben

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, mely az üzletágat vezető 62%-ig fizet ki a jutalékozható volumen után, és több mint 87%-ot

Részletesebben

AZ ILLETÉK ELEKTRONIKUS MEGFIZETÉSE (ÉFP)

AZ ILLETÉK ELEKTRONIKUS MEGFIZETÉSE (ÉFP) AZ ILLETÉK ELEKTRONIKUS MEGFIZETÉSE (ÉFP) 2018-04-27 Felhívjuk a figyelmet, hogy az ÉTDR a mindenkori jogszabályi keretek között működik, a csatlakozószerveknek és személyeknek a mindenkori jogszabály

Részletesebben

FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016

FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016 FARMASİ BÓNUSZOK KISZÁMÍTÁSA 2016 A bónuszrendszerkoncepciója és az alapfogalmak PONTSZÁM 1 pont = 320Ft (a pontszám mindegyik terméknél fel van tüntetve. Teszterek, promóciós anyagok, regisztráció és

Részletesebben

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása Felhasználói segédlet v1.1 2017. 02. 15 HU Tartalomjegyzék 1. A HIK-CONNECT szolgáltatásról... 3 2. A HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása (PORT TOVÁBBÍTÁS nélkül)...

Részletesebben

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014.

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014. HASZNOS INFORMÁCIÓK Online regisztráció Mi kell hozzá? Regisztrálni kívánó jelölt Szponzorlistáról Szponzor Amway száma Szponzor vezetékneve www.fazekas-bt.hu Fazekas Géza honlapja Szponzorlista Használati

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben

Felhasználói segédlet a Scopus adatbázis használatához

Felhasználói segédlet a Scopus adatbázis használatához Felhasználói segédlet a Scopus adatbázis használatához Az adatbázis elérése, regisztrálás, belépés Az adatbázis címe: http://www.scopus.com Az adatbázis csak regisztrált, jogosultsággal rendelkező intézmények,

Részletesebben

Felhasználói segédlet a Scopus adatbázis használatához

Felhasználói segédlet a Scopus adatbázis használatához Felhasználói segédlet a Scopus adatbázis használatához Az adatbázis elérése, regisztrálás, belépés Az adatbázis címe: http://www.scopus.com Az adatbázis csak regisztrált, jogosultsággal rendelkező intézmények,

Részletesebben

Csomag vásárlási segédlet

Csomag vásárlási segédlet Csomag vásárlási segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz csomagot vásárolni a SkyWay-ben. Lépj be a webirodádba. Ha orosz nyelven jelenik

Részletesebben

Felhasználói útmutató Tartalom

Felhasználói útmutató Tartalom Felhasználói útmutató EUREST KFT. SEMMELWEIS EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM 2-12. ÉVFOLYAM NAPKÖZIS GYERMEKEK MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATA Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2

Részletesebben

Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató

Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató Tartalomjegyzék 1 MEGJEGYZÉS a.hu domainnel regisztrált ÜGYFELEK számára... 2 2 Bejelentkezés az O365 fiókba... 3 2.1 Az adminisztrátor felhasználói

Részletesebben

VERDIS CANCÚNI BÚCSÚRENDEZVÉNYE

VERDIS CANCÚNI BÚCSÚRENDEZVÉNYE EURÓPA VERDIS CANCÚNI BÚCSÚRENDEZVÉNYE Vegyen részt egy semmi mással össze nem hasonlítható mexikói utazáson Cancúnba, amelyen szeretett alapítónk, Verdis Norton visszavonulását ünnepeljük. Ez a páratlan

Részletesebben

Kitöltési Útmutató az Elektronikus ügyintézés Regisztrált szolgáltató adatbejelentése űrlapcsomag kitöltéséhez

Kitöltési Útmutató az Elektronikus ügyintézés Regisztrált szolgáltató adatbejelentése űrlapcsomag kitöltéséhez Kitöltési Útmutató az Elektronikus ügyintézés Regisztrált szolgáltató adatbejelentése űrlapcsomag kitöltéséhez Tisztelt Ügyfelünk! A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (a továbbiakban: Hatóság) az elektronikus

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet

Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet Lamiderm vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a több, mint 40 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben

Részletesebben

Online számla regisztráció

Online számla regisztráció Online számla regisztráció Az online számlázás rendszerében az adatszolgáltatási kötelezettség teljesítésének előfeltétele a regisztráció. Ehhez be kell lépni a a NAV online számla felületére: Teszt környezet:

Részletesebben

Számla- vagy sztornószámla kiállítás. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Számla- vagy sztornószámla kiállítás. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Számla- vagy sztornószámla kiállítás Üdvözlet! Ennek a videónak a célja, hogy bemutassa, milyen egyszerű a számlák és jóváírások feltöltése a Tungsten Network portálon keresztül. Az indításhoz kattintson

Részletesebben

GLS címke kezelő bővítmény GLS online-hoz

GLS címke kezelő bővítmény GLS online-hoz GLS címke kezelő bővítmény GLS online-hoz A bővítmény csak Opeancart 2.2 és 2.3 verziókhoz elérhető, csak magyar nyelven! Általános ismertető: A GLS Online a http://online.gls-hungary.com weboldalon elérhető

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ a MicroSigner alapú elektronikus aláírás használatáról

TÁJÉKOZTATÓ a MicroSigner alapú elektronikus aláírás használatáról TÁJÉKOZTATÓ a MicroSigner alapú elektronikus aláírás használatáról 1. MicroSigner alkalmazásra történő átállás ismertetése A Magyar Szénhidrogén Készletező Szövetség (Szövetség) 2016. december 1-jével

Részletesebben

Felhasználói útmutató Created vasárnap 08 február 2015

Felhasználói útmutató Created vasárnap 08 február 2015 Felhasználói útmutató Created vasárnap 08 február 2015 Jelen útmutató a felhasználói oldalról mutatja be a sasfészekinfo.hu weboldalt. Mindenkinek Oldal elérhetősége: http://sasfeszekinfo.hu http://www.sasfeszekinfo.hu

Részletesebben

1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)?

1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)? 1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)? A ViCA egy Android/iOS okostelefonon/táblagépen futó innovatív jelszógeneráló alkalmazás. A ViCA-val bejelentkezését tudja jóváhagyni/elutasítani,

Részletesebben

WellStar Mobile Recruiting Web-App

WellStar Mobile Recruiting Web-App WellStar Mobile Recruiting Web-App Regisztrálja új partnerét online, olyan egyszerűen és hatékonyan mint még soha Screenshot és rövid leírás View: Sponsor 1. Kezdő oldal & áttekintés Rövid leírás / Általános

Részletesebben

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne.

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne. Ön hallott már róla? Több, mint 2.300.000 tag regisztrált már, és még tart az elő regisztráció. Az Alexa oldalán a TOPON VAN. ( Az Alexa egy cég, ami megmutatja a weboldalak látogatottságát.) A WAZZUB

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Egyedi Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2014. március 1-jétől visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós Listában

Részletesebben

QUAESTOR Önkéntes Nyugdíjpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv

QUAESTOR Önkéntes Nyugdíjpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv QUAESTOR Önkéntes Nyugdíjpénztár Pénztártagi extranet Felhasználói kézikönyv Budapest 2013.02.13. Oldalszám: 1. Tartalomjegyzék 1.1 A Központi Egységes Regisztráció célja és szolgáltatásai... 3 1.2 A regisztráció

Részletesebben

Menza Pure Étkező felület Kézikönyv

Menza Pure Étkező felület Kézikönyv Menza Pure Étkező felület Kézikönyv Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Bejelentkezés... 3 2.1 Kezdőképernyő... 4 3 Étkezés igénylés... 6 4 Számlák... 8 5 Súgó... 9 5.1. Intézményi kapcsolattartók... 9 5.2. Általános

Részletesebben

Solid Trust Pay. számlanyitási & számlahasználati segédlet. az MX Fast Money üzlethez csatlakozók részére.

Solid Trust Pay. számlanyitási & számlahasználati segédlet. az MX Fast Money üzlethez csatlakozók részére. Solid Trust Pay számlanyitási & számlahasználati segédlet az MX Fast Money üzlethez csatlakozók részére. A Solid Trust Pay egy Kanadában bejegyzett internetes pénzközvetítő. Számlanyitás - INGYENES Havi

Részletesebben

KKK2.0 Regisztráció. A regisztráció teljes folyamata: 1. Ügyfél kommunikációs jogosultságának regisztrálása a NAV vámszerveinél.

KKK2.0 Regisztráció. A regisztráció teljes folyamata: 1. Ügyfél kommunikációs jogosultságának regisztrálása a NAV vámszerveinél. KKK2.0 Regisztráció A regisztráció teljes folyamata: 1. Ügyfél kommunikációs jogosultságának regisztrálása a NAV vámszerveinél. 2. Alapszintű felhasználó 3. Alapszintű aktivált felhasználó (hitelesített

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

Tételkiírás és csekkes befizetés a Hallgatói Weben. Felhasználói dokumentáció verzió 2.0.

Tételkiírás és csekkes befizetés a Hallgatói Weben. Felhasználói dokumentáció verzió 2.0. Tételkiírás és csekkes befizetés a Hallgatói Weben Felhasználói dokumentáció verzió 2.0. Budapest, 2007 Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal Kiadás: 2007.05.18. Verzió: 2.0. Oldalszám:

Részletesebben

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja ez egy - az önök által meghívott befektetők segítségével és partneri alapokon megvalósuló

Részletesebben

Ügyfél kapus regisztráció (amennyiben még nincs, akkor mielőbb meg kell tenni).

Ügyfél kapus regisztráció (amennyiben még nincs, akkor mielőbb meg kell tenni). NAV Online Számla rendszerrel Kapcsolatos Tájékoztató Tisztelt Partnereink! MINT AZT ÖNÖK IS TUDJÁK a NAV tájékoztatásából 2018. július 1-jétől kötelező adatot szolgáltatni a legalább 100 ezer forint áthárított

Részletesebben

Kézikönyv. Bankkapcsolat felvitele

Kézikönyv. Bankkapcsolat felvitele Kézikönyv Bankkapcsolat felvitele Tartalomjegyzék 1 ABAS ERP UTASÍTÁS ÁTTEKINTÉS... 4 2 BANKKAPCSOLAT - ÜRES... 6 3 BANKKAPCSOLAT - ÚJ... 7 4 OBJEKTUM KIVÁLASZTÁS - BANK UTALÁS... 9 5 BANKKAPCSOLAT - ÚJ...

Részletesebben

Regisztráció folyamata az admin.kozadat.hu oldalon az Új adatgazda regisztráció menüpontban

Regisztráció folyamata az admin.kozadat.hu oldalon az Új adatgazda regisztráció menüpontban Regisztráció folyamata az admin.kozadat.hu oldalon az Új adatgazda regisztráció menüpontban 1/5. Intézményi oldal Ezen az oldalon adhatók meg a regisztráló intézmény adatai. Úgy kell kitölteni, hogy ezzel

Részletesebben

MÁV-START Tudáspróba Felhasználói kéziköny

MÁV-START Tudáspróba Felhasználói kéziköny MÁV-START Tudáspróba Felhasználói kéziköny Tartalomjegyzék Bejelentkezés a tudáspróbára... 3 Kijelentkezés... 3 Megkezdett tudáspróba folytatása... 4 Tudáspróba kiválasztása... 5 Tudáspróba kiválasztása...

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2016_160920 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben