A Trekwolf Kft. LOST programja. Téli/tavaszi csapatépítő rendezvényekre

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Trekwolf Kft. LOST programja. Téli/tavaszi csapatépítő rendezvényekre"

Átírás

1 A Trekwolf Kft. LOST programja Téli/tavaszi csapatépítő rendezvényekre

2 Tisztelt Hölgyem/Uram! A következő néhány oldalon bemutatjuk Önöknek a Trekwolf Kft. LOST programját, amely egy hegyi körülmények között végrehajtott outdoor csapatépítő program vállalati ügyfeleink számára. Jelen bemutatkozó anyag a Trekwolf Kft. részéről ajánlatként is szolgál az Önök számára.

3 A LOST PROGRAMRÓL A Trekwolf Kft. LOST programja egy olyan, hegyi körülmények között végrehajtott csapatépítő program, amelyben garantáljuk, hogy senki nem lesz lost, (azaz nem veszik el), hanem épp ellenkezőleg, olyan technikákat mutatunk be és hajtunk végre együtt a csapattagokkal, amelyek segítségével később, más körülmények között, nélkülünk is elkerülhetnek és túlélhetnek bizonyos veszélyes szituációkat, melyek téli hegyi környezetben kialakulhatnak. A résztvevők tehát a szórakozáson túl egy hasznosítható elméleti és gyakorlati tudást kapnak a programunk során. A PROGRAM CÉLJAI Az ajánlatunkban részletezett Lost programunkkal a következő szervezeti célokat kívánjuk elérni: 1. A munkatársak privát, emberi oldalának jobb megismerése egymás, illetve a vezetők által. Ez természetesen csak munkahelyi környezeten kívüli oldott hangulatban tud megtörténni. 2. A csapategység és az egymás iránti bizalom erősítése a komfortzóna határán mozgó izgalmas prgramokkal. 3. Az egyes programelemek olyan feladatokat foglalnak magukba, ahol a munka/csapattársak együttműködése elkerülhetetlen. 4. Az egymás közötti kommunikáció életbe vágó lehet egyes esetekben, a program által a résztvevők kommunikációs síkjai kibővülnek. 5. A program fejleszti a csoportos problémamegoldási képességeket, hiszen minden feladatot a résztvevők összehangolt munkájával kell teljesíteni. 6. Végezetül, de nem utolsó sorban fontos szempont a közös élményszerzés által a teljes csapat energizálása, motivációs szintjének megemelése.

4 A PROGRAM KERETEI A LOST program egy egész napos elfoglaltságot nyújt a résztvevőknek, maximum 50 fő alkalmazott számára. A program mintegy fő számára van optimalizálva. Fontos, hogy a program csak valódi, erősen havas, hegyi környezetben valósítható meg, ezért helyszínként a Budapesttől kb. 300km-re fekvő Magas-Tátrát (Szlovákia) javasoljuk. A program alatt három, egyenként mintegy 2 órát igénybe vevő állomáshelyen kerülnek a programelemek bemutatásra, illetve megvalósításra. A programban részt tud venni bármilyen képességekkel és adottságokkal rendelkező, és bármilyen nemhez és korosztályhoz tartozó munkatárs, komoly fizikai kihívást, megeröltető feladatokat, tériszonyos helyeket és szituációkat a program nem tartalmaz. A program végrehajtása 5-6 fős csapatokban történik, minden állomáshelyen egyszerre 2 csapat tartózkodik. A program mintegy 6 órát vesz igénybe (+ebédszünet), ezért a rövid télvégi napok miatt a reggel 9 órai kezdés javasolt. A program maradéktalan végrehajtása (reggeli kezdés, késő délutáni befejezés) érdekében javasolt, hogy a résztvevők a program napját megelőző és az azt követő éjszakát is egy közeli szálláshelyen töltsék. A Trekwolf Kft. javaslatokat fog adni a célnak és a költségkeretnek legjobban megfelelő szálláshelyekre, amelyek azonban nem kötik a megrendelőt. A Trekwolf Kft. által kínált program szerves részeként a hegyi feladatokban jártas vezetőink és oktatóink mellé szakképzett vállalati trénert is nyújtunk a megrendelőinknek. A Trekwolf Kft. javaslatokat ad olyan vállalati programok vezetésében tapasztalatot szerzett trénerek személyére, akik ismerik a magashegyi viszonyokat is. Ezek a javaslatok azonban nem kötik a megrendelőt, a program más szakértő bevonásával is végrehajtható.

5 A PROGRAM ELEMEI A program alatt három, egyenként mintegy 2 órát igénybe vevő állomáshelyen kerülnek a programelemek bemutatásra, illetve megvalósításra, a következők szerint: 1. Állomás A lavina jeladó-vevő (pieps), a lavinaszonda és a hólapát használata. A mentés szabályai. Viselkedés lavinában, lehetséges túlélési módszerek a hó alatt. A mentésre rendelkezésre álló időkeretek. Kapcsolódó feladat: Keresési és mentési gyakorlat. Egy feltételezett lavina által betemetett áldozatok megtalálása és kimentése az életbenmaradáshoz még elégséges normaidőkön belül, a bemutatott felszerelések használatával, csapatmunkában. Opció: Ki tudom-e ásni magam a hó fogságából? A résztvevők időleges elásása a hófogság szemléltetésére. (Nem hagyunk ott senkit!) 2. Állomás Téli túrázó felszerelése és ruházata. Téli bivakolásra (szabad ég alatt történő éjszakázás) való felkészülés (tervezett vagy kényszer). Hómenedékek megismertetése: hóárok és hóbarlang, jelentőségük. Kapcsolódó feladat: hóbarlang készítése. Az egymással versengő csapatok idő és használhatóság szempontjából a legjobb búvóhelyet építsék meg. Opció: hóbarlang kipróbálása hosszabb-rövidebb időre, akár egész éjszakára. 3. Állomás Téli és hegyi közlekedési technikák bemutatása: Gyakoroljuk a mozgást behavazott környezetben. Haladás kötélpartiban és jégmászás. Hótalp és hágóvas. Bemutató jellegű állomás, amely lehetőséget kínál a technikák kipróbálására, pl: csoportos menet gyakorlása a nyomtaposó cseréjével; csúszásból megállás eszköz nélkül; álláshely-készítés; biztosítás hóban; kicsúszott társ fékezése kötéllel.

6 TRÉNERI IRÁNYÍTÁS Szakképzett tréner A programot megelőzően a tréner egy előzetes interjút készít a cégvezetővel, melynek során felméri a várakozásokat és elvárásokat a programmal kapcsolatban. A vezetői interjú során beazonosítja továbbá azokat az üzeneteket, amelyeket a tréning során mindenképp magukévá kell tenniük a csapattagoknak. A program során részt vesz és moderálja a hegyivezetők mellett a csoportok tevékenységét az egyik állomáson, és visszajelzéseket ad a résztvevők számára a látottakról, tapasztaltakról. A visszajelzés történhet egyénileg, csoportosan, illetve a vezető részére is. A programot követően néhány héttel a tréner follow-up megbeszélést tart a vezetővel, melynek keretében áttekintik a program hosszabb távon levonható tanulságait, a tréning során szerzett tapasztalatokat. FELDOLGOZÁSA A tréningen különleges helyzetekben mindenki próbára teheti önmagát és csapatát, felmérheti saját erős és fejlesztendő területeit. A feladatok kihívóak, jól modellezik a mindennapok szervezeti helyzeteit, a résztvevőket hozzásegítik hogy felfedezzék az analógiákat a gyakorlatok tanulságai és a saját működésük között. Az itt és most helyzetben a tapasztalatok feldolgozása - tréneri segítséggel- elősegíti a csapatműködés törvényszerűségeinek jobb megértését, a tanultak elmélyítését. A tapasztalatok feldolgozása nem erőltetett, hanem spontán, az éppen aktuális történések tükrében történik. A PROGRAM IDŐZÍTÉSE, HELYE A LOST program végrehajtásához feltétlenül hóbiztos helyszínre van szükség. Ezért javaslatunk a program időzítésére a 2015-ös évben a március közepéig lévő napok, hétvégék. A helyszín tekintetében a program, és a kiegészítő lehetőségek összessége várhatóan Magyarországon kis eséllyel valósíthatók meg (kevés hó még ilyenkor is), ezért azt a szlovákiai Magas-Tátrába tervezzük. A megfelelő szállás kiválasztása a megrendelővel közösen történik.

7 A PROGRAM DÍJAZÁSA A LOST csapatépítő program díja (irányár, fő résztvevő esetén): ,- Ft. (áfa tartalom 0%, a szolgáltatás alanyi áfa mentes) A díj magába foglalja: - a program megszervezését és lebonyolítását, - a szükséges létszámú (6 fő) képzett hegyi vezető biztosítását a helyszínen, a vezetők utazással kapcsolatban felmerülő költségeit, - a túravezetők/hegymászó oktatók napi díját, - a program megtartásához szükséges eszközök és technikai felszerelések biztosítását, - szakképzett trénert (együttműködés keretében a H-LINE biztosítja). A program díja nem tartalmazza: - A résztvevők tréninghelyszínre, valamint haza történő utazásának költségét, - A területhasználat (amennyiben szükséges) bérleti díját (terem, kivetítő,...) - A résztvevők szállás és ellátási költségeit, - A túravezetők/hegymászó oktatók szállás és ellátási költségeit. Biztosítás* A tréning idejére igény esetén az összes résztvevő számára kedvezményesen kínálunk a tevékenységnek megfelelő balesetbiztosítást. A biztosítás díja: 750,- Ft/fő/nap * Megbízó tudomásul veszi, hogy az outdoor programok (hegymászás) olyan jellegű tevékenységet jelentenek, melyhez elengedhetetlen kiegészítő sportbaleset-biztosítás megkötése. Ennek megkötését Megbízó (vagy résztvevők) vállalja, és tudomásul veszi, hogy a programon csak ilyen biztosítással lehet részt venni. Amennyiben a résztvevők a program teljes időtartamára nem rendelkeznek érvényes sportbaleset-biztosítással, úgy az életben, testi épségben, egészségben, felszerelésben bekövetkező károkat ő maga köteles viselni.

8 KIEGÉSZÍTŐ LEHETŐSÉGEK A LOST PROGRAMHOZ Motorosszán túra: A LOST program 3. állomása felcserélhető egy kétórás motorosszános túrára, melynek keretében a résztvevők párosával, egy előre kijelölt túraútvonalat teljesítenek egy rövid előképzést követően. Ennek várható költsége 80EUR/motorosszán/2óra, mely a helyszínen fizetendő a szolgáltatónak. Ezen alternatíva esetén a LOST program díjazása ,- Fttal csökken. Éjszakai hegyi túra: A helyszínen tartózkodó hegyi vezetőink 2-3 órás éjszakai túrára viszik az érdeklődő résztvevőket, melyen az éjszakai tájékozódás, szép idő esetén a látvány megismerése a cél (valódi hegymászások sokszor éjszaka zajlanak). A túra díja: 0,- Ft KIEGÉSZÍTŐ LEHETŐSÉGEK TREKWOLF KFT.-TŐL A VIA-FERRATA CSAPAT Program Nyári és őszi csapatépítő programjaink keretében a résztvevőket (max. 50 fő) úgynevezett vasalt utakra visszük, ahol sziklafalakba épített, TELJESEN BIZTONSÁGOS ÉS BIZTOSÍTOTT, kapaszkodókkal és lépésekkel felszerelt mászóutakon kísérjük végig, majd hegyi menedékházakban szállásoljuk el. A mászás során versenyek és feladatok közül lehet előzetesen válogatni. Helyszínként magyarországi és osztrák célpontokat kínálunk. TREKWOLF Kupon Akár a LOST, akár a PEAK-PERFORMANCE program kerül megrendelésre, az összes résztvevőnek egy 5 (LOST), illetve 10e forint (PP) értékű kedvezményre jogosító kupont ajándékozunk, mely az általunk vezetett túrákon használható fel a honlapon ( részletezett feltételek szerint.

9 KAPCSOLAT Simon András Vezető tréner Telefon: +36 (30) H-LINE 1012 Budapest, Márvány u Garamszegi Tamás Kapcsolattartó Telefon: +36 (30) Farkas Zsolt Szakmai vezető Telefon: +36 (70) TrekWolf Szolgáltató Kft Miskolc, Selyemrét u. 6. I/3.

Csapatépítő tréning ajánlatok

Csapatépítő tréning ajánlatok Csapatépítő tréning ajánlatok Céges rendezvények, csapatépítő tréningek alkalmával ma már elengedhetetlen fontosságúvá vált a megfelelő helyszín kiválasztása, amelyet nem csupán a könnyű megközelíthetőség

Részletesebben

Kis létszámú outdoor csapatépítés a Kristály Torony Kalandparkban

Kis létszámú outdoor csapatépítés a Kristály Torony Kalandparkban Kis létszámú outdoor csapatépítés a Kristály Torony Kalandparkban Csapatépítő programunk során a résztvevők, 10 18 fő, biztonságos, szabadtéri körülmények között olyan élményekhez jutnak, amelyben megélhetik

Részletesebben

Adatokon alapuló asszertív tréning kékgallérosok számára. Bőhm Kornél, Impact Works HRKomm Award Bestof,

Adatokon alapuló asszertív tréning kékgallérosok számára. Bőhm Kornél, Impact Works HRKomm Award Bestof, Adatokon alapuló asszertív tréning kékgallérosok számára Bőhm Kornél, Impact Works HRKomm Award Bestof, 02.20. 2 3 4 5 Kultúrakutatás A kultúrakutatás részeként a kékgallérosok körében a négy gyárból mintegy

Részletesebben

Eső esetén B program (ugyanaz dzsekiben)

Eső esetén B program (ugyanaz dzsekiben) Csapatépítés * Kalandpedagógia Tevékenység-központú pedagógia Animátorképzés * Kisgyerekkori fejlesztés * Multikulturális pedagógia * Agressziómegelőzés * Vezetői tréning * Eső esetén B program (ugyanaz

Részletesebben

f Balatoni Programok

f Balatoni Programok Balatoni Programok Szolgáltatásaink: - Hajókirándulások - Csapatépítések - Vitorlázás - Speed boat transfer - Magán rendezvények - Szárazföldi transzfer Eszközeink: - 40-70 fős vitorlások - 15 fős speed

Részletesebben

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK SEGWAYRE SZABVA. Ne dőlj hátra! - Élménytúrák Segway PT-n

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK SEGWAYRE SZABVA. Ne dőlj hátra! - Élménytúrák Segway PT-n CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK SEGWAYRE SZABVA Ne dőlj hátra! - Élménytúrák Segway PT-n Micsoda? Segway? Igen, a Segway egy csoda. A világ egyik legizgalmasabb közlekedési eszköze, egy olyan elektromos önjáró kétkerekű,

Részletesebben

Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN

Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a Magyarországon elérhető legjobb téli vezetéstechnikai tréning. Ugyanis nem mesterséges műgyanta

Részletesebben

TUDATOS VEZETÉS vezetőfejlesztő program

TUDATOS VEZETÉS vezetőfejlesztő program TUDATOS VEZETÉS vezetőfejlesztő program Valódi partner, valódi megoldások. TUDATOS VEZETÉS VEZETŐFEJLESZTŐ PROGRAM 60 ÓRÁS COACHINGGAL KOMBINÁLT MODULÁRIS TRÉNINGSOROZAT A Tudatos Vezetés Program tréningsorozat

Részletesebben

KÉPZŐI FELHÍVÁS. I. A felhívás célja:

KÉPZŐI FELHÍVÁS. I. A felhívás célja: KÉPZŐI FELHÍVÁS Tárgy: EVS (Európai Önkéntes Szolgálat) önkéntesek nem-formális tanulási folyamatát támogató képzések, találkozók: - Megérkezés utáni képzés (2 alkalom) - Félidős értékelő találkozó (2

Részletesebben

Képzési ajánlat a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Helyi Szervezetei és Tagozatai részére

Képzési ajánlat a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Helyi Szervezetei és Tagozatai részére Képzési ajánlat a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Helyi Szervezetei és Tagozatai részére KÉSZSÉGFEJLESZTŐ TRÉNINGEK Budapest, 2015. január A MEGGYŐZÉS ESZKÖZEI Hogyan kezeljük különböző típusú ügyfeleinket?

Részletesebben

Nyílt Vezetőképző, tájékoztató 2012. február szeptember

Nyílt Vezetőképző, tájékoztató 2012. február szeptember , tájékoztató 2012. február szeptember Tartalom A program célja 3 A program felépítése 3 Technikai információk 5 Trénereink 6 2 Mindenkinek szüksége van sikerélményre is, hiszen éppen ez lendít át a bizonytalanságon,

Részletesebben

Asszertivitás tréning vagy szervezetfejlesztés?

Asszertivitás tréning vagy szervezetfejlesztés? HD esettanulmány Asszertivitás tréning vagy szervezetfejlesztés? ÚJ VEZETŐ(K) RÉGI CSAPATTAL ESETTENULMÁNY EGY GYÁRTÓ/ÉRTÉKESÍTŐ CÉG PROGRAMJA ALAPJÁN 1. A CÉG Egy korábbi ügyfelünk keresett meg minket

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP Az Év Képzési Programja PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP 1.) A program címe: V e z e t ő k é p z é s "Vezetőképzés: Fiatal vezetők, a vezetői utánpótlás, illetve a frissen kinevezett vezetők kompetencia-fejlesztése

Részletesebben

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, November

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, November persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, 2018. November 23-24. persolog viselkedésprofil Dr. John Geier és a persolog GmbH által kifejlesztett, nemzetközileg elismert, tudományos és gyakorlatias

Részletesebben

A három nap időbeosztása: 2015. május 29., péntek: 14.00-18.00 2015. május 30., szombat: 9.00-18.00 2015. május 31., vasárnap: 8.30-15.00.

A három nap időbeosztása: 2015. május 29., péntek: 14.00-18.00 2015. május 30., szombat: 9.00-18.00 2015. május 31., vasárnap: 8.30-15.00. Kedves Művészeti Tárló Közhasznú Egyesület! "Egymás terhét hordozzátok..." Gyerekek és fiatalok egyéni és csoportos fejlesztése bibliai keretű élménypedagógiai foglalkozáson keresztül A Kalandok és Álmok

Részletesebben

NYÍLT KÉPZÉS. Élményalapú fejlesztés nyomozó és riporter közreműködésével. JÓKBÓL A KIVÁLÓT Interjúztatás fejlesztés

NYÍLT KÉPZÉS. Élményalapú fejlesztés nyomozó és riporter közreműködésével. JÓKBÓL A KIVÁLÓT Interjúztatás fejlesztés NYÍLT KÉPZÉS Élményalapú fejlesztés nyomozó és riporter közreműködésével. JÓKBÓL A KIVÁLÓT Interjúztatás fejlesztés SZERETNE MIÉRT? A program résztvevői átértékelhetik az interjú lépéseinek jelentőségét,

Részletesebben

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, nov

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, nov persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, 2018. nov. 23-24 persolog viselkedésprofil Dr. John Geier és a persolog GmbH által kifejlesztett, nemzetközileg elismert, tudományos és gyakorlatias

Részletesebben

I V. F E LN Ő T T O K T AT ÁS

I V. F E LN Ő T T O K T AT ÁS I V. F E LN Ő T T O K T AT ÁS 4.1. Cím: Csapatépítő és együttműködést fejlesztő tréning A csoport tagjai tudatosan foglalkoznak a csoport állapotával, fejlődésével. Megtapasztalják saját és társaik szerepét

Részletesebben

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar ÜZLETI TANÁCSADÓ szakirányú továbbképzési szak Az üzleti tanácsadás napjaink egyik kulcsfontosságú ágazata az üzleti szférában. A tercier szektor egyik elemeként

Részletesebben

Eljössz hozzánk sakkozni? Tájékoztató

Eljössz hozzánk sakkozni? Tájékoztató Eljössz hozzánk sakkozni? Persze, szívesen! Tájékoztató a választható alkalmi sakkfoglalkozásokról, bemutatókról, továbbképzésekről oktatási intézmények számára A program szervezője: Sakkmatyi Képességfejlesztő

Részletesebben

Magyar Coaching Pszichológiai Egyesület 2019

Magyar Coaching Pszichológiai Egyesület 2019 Magyar Coaching Pszichológiai Egyesület 2019 MIT NYÚJT A KÉPZÉS? A hat tréningnapból, három gyakorló team coachingból, valamint három intervíziós alkalomból álló képzés felkészít a team coach szerep sikeres

Részletesebben

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Biztonság a gyerekeknek Szabadság a szülőknek Élmény az egész családnak A gyerekek a sísuliban és síoviban képzett oktatók vezetésével egész napos felügyelet mellett,

Részletesebben

Körös Tehetséggondozó Egyesület NTP-MTI-14-0146. Madárvárta. Tematika. Időszak: 2015. február 6 2015. június 30.

Körös Tehetséggondozó Egyesület NTP-MTI-14-0146. Madárvárta. Tematika. Időszak: 2015. február 6 2015. június 30. Körös Tehetséggondozó Egyesület NTP-MTI-14-0146. 1 Madárvárta Tematika Időszak: 2015. február 6 2015. június 30. 1. témakör: Tavaszi Madárles (Spring Alive) Cél: tudományos jellegű, azt életkori sajátosságoknak

Részletesebben

A SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS SZEREPE A DUÁLIS KÉPZÉSRE VALÓ FELKÉSZÜLÉSBEN

A SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS SZEREPE A DUÁLIS KÉPZÉSRE VALÓ FELKÉSZÜLÉSBEN SZATMÁRINÉ DR. BALOGH MÁRIA: A SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS SZEREPE A DUÁLIS KÉPZÉSRE VALÓ FELKÉSZÜLÉSBEN II. DUÁLIS FELSŐOKTATÁSI KONFERENCIA A KECSKEMÉTI DUÁLIS MODELL 3 ÉVE 2015. OKTÓBER 15. A program a TÁMOP-4.1.1.F-13/1-2013-0019.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP Az Év Képzési Programja PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP 1.) A program címe: V e z e t ő k é p z é s "Vezetőképzés: Fiatal vezetők, a vezetői utánpótlás, illetve a frissen kinevezett vezetők kompetencia-fejlesztése

Részletesebben

Lámpás tudástár Üzleti tervezés

Lámpás tudástár Üzleti tervezés ÜZLETI TERVEZÉS Lámpás tudástár Üzleti tervezés képzési program Célja: Gyakorló vezetők, kulcsemberek számára a vállalati üzleti tervezés alapgondolatainak ismertetése, illetve a nem gazdasági szakemberek

Részletesebben

8. sz. melléklet Pszicho-szociális nevelési program a foglalkoztathatóságért. - képzési program folyamata -

8. sz. melléklet Pszicho-szociális nevelési program a foglalkoztathatóságért. - képzési program folyamata - ELŐKÉSZÍTÉS: 8. sz. melléklet Pszicho-szociális nevelési program a foglalkoztathatóságért - képzési program folyamata - A tanfolyam meghirdetése időpontok megjelölésével Jelentkezők regisztrálása A jelentkezők

Részletesebben

MCPE VEZETŐI ÉS ÜZLETI COACH KÉPZÉS

MCPE VEZETŐI ÉS ÜZLETI COACH KÉPZÉS MCPE VEZETŐI ÉS ÜZLETI COACH KÉPZÉS 2018-2019 MIT NYÚJT A KÉPZÉS? Felkészít a vezetői és üzleti coaching belépő szintű alkalmazására A coach szerephez elengedhetetlen szakmai önismeretet és önbizalmat

Részletesebben

Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft.

Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft. Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft. Karácsonyi akció állami vállalatok részére 2011 Miért érdemes minket választani: AJÁNDÉK UTALVÁNY Magyarország legmodernebb, és egyetlen ilyen jellegû létesítménye

Részletesebben

Legújabb képzésünk! Fegyvertelen Játszótárs

Legújabb képzésünk! Fegyvertelen Játszótárs Csapatépítés * Kalandpedagógia Tevékenység-központú pedagógia Animátorképzés * Kisgyerekkori fejlesztés * Multikulturális pedagógia * Agressziómegelőzés * Vezetői tréning * Legújabb képzésünk! Fegyvertelen

Részletesebben

Ajánlat Egynapos Program. Kreatív kiválasztás - tréning és coaching elemek az egyéni és csoportos interjúk során

Ajánlat Egynapos Program. Kreatív kiválasztás - tréning és coaching elemek az egyéni és csoportos interjúk során Ajánlat Egynapos Program Kreatív kiválasztás - tréning és coaching elemek az egyéni és csoportos interjúk során Mi ez? Egynapos Program, ahol megismerhet és kipróbálhat jól működő tréning és coaching gyakorlatokat

Részletesebben

MCPE VEZETŐ I ÉS ÜZLETI COACH KÉPZÉS

MCPE VEZETŐ I ÉS ÜZLETI COACH KÉPZÉS MCPE VEZETŐ I ÉS ÜZLETI COACH KÉPZÉS 2019 MIT NYÚJT A KÉPZÉS? Felkészít a vezetői és üzleti coaching belépő szintű alkalmazására A coach szerephez elengedhetetlen szakmai önismeretet és önbizalmat Gyakorlati

Részletesebben

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, május 31 - június 1.

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, május 31 - június 1. persolog viselkedésprofil szakértői képzés Budapest, 2019. május 31 - június 1. persolog viselkedésprofil Dr. John Geier és a persolog GmbH által kifejlesztett, nemzetközileg elismert, tudományos és gyakorlatias

Részletesebben

NYÍLT KÉPZÉS. Élményalapú fejlesztés nyomozó és riporter közreműködésével. KEVESEKBŐL A JÓKAT Toborzás-kiválasztás folyamatfejlesztés

NYÍLT KÉPZÉS. Élményalapú fejlesztés nyomozó és riporter közreműködésével. KEVESEKBŐL A JÓKAT Toborzás-kiválasztás folyamatfejlesztés NYÍLT KÉPZÉS Élményalapú fejlesztés nyomozó és riporter közreműködésével. KEVESEKBŐL A JÓKAT Toborzás-kiválasztás folyamatfejlesztés SZERETNE TÖBBET LÁTNI? MIÉRT? A program résztvevői átértékelhetik a

Részletesebben

M5004 FELADATOK. f) elegendő előny esetén meg tudja kezdeni a program előkészítését, és a feltételek megteremtését ISMERETEK

M5004 FELADATOK. f) elegendő előny esetén meg tudja kezdeni a program előkészítését, és a feltételek megteremtését ISMERETEK M5004 FELDTOK Felnőttoktatási és képzési tevékenysége során alkotó módon alkalmazza a felnőttek tanulásának lélektani 4 törvényszerűségeit a) a felnőtt tanuló motiválására formális tanulmányai 5 során

Részletesebben

NYÍLT KÉPZÉS. Élményalapú fejlesztés nyomozó és riporter közreműködésével. KEVESEKBŐL A JÓKAT Toborzás-kiválasztás folyamatfejlesztés

NYÍLT KÉPZÉS. Élményalapú fejlesztés nyomozó és riporter közreműködésével. KEVESEKBŐL A JÓKAT Toborzás-kiválasztás folyamatfejlesztés NYÍLT KÉPZÉS Élményalapú fejlesztés nyomozó és riporter közreműködésével. KEVESEKBŐL A JÓKAT Toborzás-kiválasztás folyamatfejlesztés MIÉRT? A program résztvevői számára nyilvánvalóvá válnak a toborzás

Részletesebben

HOGYAN JELEZHETŐ ELŐRE A

HOGYAN JELEZHETŐ ELŐRE A HOGYAN JELEZHETŐ ELŐRE A MUNKATÁRSAK BEVÁLÁSA? A BELSŐ ÉRTÉKELŐ KÖZPONT MÓDSZEREI ÉS S BEVÁLÁSVIZSG SVIZSGÁLATA Budapest, 2010.03.25. PSZE HR Szakmai nap Előadó: Besze Judit BÉK módszergazda. 1/28 BEVÁLÁS

Részletesebben

Milton Kft. Tréning ajánló. Elérhető tudás hiteles forrásból. Nyílt és belső tréningek Vezetői tréningek Tréningek munkaadóknak és munkavállalóknak

Milton Kft. Tréning ajánló. Elérhető tudás hiteles forrásból. Nyílt és belső tréningek Vezetői tréningek Tréningek munkaadóknak és munkavállalóknak Milton Kft. Tréning ajánló Elérhető tudás hiteles forrásból Nyílt és belső tréningek Vezetői tréningek Tréningek munkaadóknak és munkavállalóknak Bevezetés Tisztelt Ügyfelünk! Kedves Hölgyem és Uram! Belső,

Részletesebben

Sikeres részvétel a HORIZON 2020 és egyéb európai pályázatok konzorciumaiban. dr. Sebők András cégvezető Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft.

Sikeres részvétel a HORIZON 2020 és egyéb európai pályázatok konzorciumaiban. dr. Sebők András cégvezető Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. Sikeres részvétel a HORIZON 2020 és egyéb európai pályázatok konzorciumaiban dr. Sebők András cégvezető Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. 1 Az EU HORIZON 2020 kutatási projektek alapelvei Összetett

Részletesebben

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Online augusztus (3 webinárium) Budapest november

persolog viselkedésprofil szakértői képzés Online augusztus (3 webinárium) Budapest november persolog viselkedésprofil szakértői képzés Online - 2019. augusztus (3 webinárium) Budapest - 2019. november 22-23. persolog viselkedésprofil Dr. John Geier és a persolog GmbH által kifejlesztett, nemzetközileg

Részletesebben

MVSZ által szakmailag elismert Vitorlás sulik II. szintű tematikája

MVSZ által szakmailag elismert Vitorlás sulik II. szintű tematikája Vitor lás Magyar Vitorlás Szövetség MVSZ által szakmailag elismert Vitorlás sulik II. szintű tematikája Cél: az utánpótlás versenyzők és tehetségek felkutatása a vitorlássport széleskörű megismertetése,

Részletesebben

ÉRTÉKESÍTÉSI FOLYAMATOK FEJLESZTÉSE KONCEPCIONÁLIS MEGKÖZELÍTÉS GALAMB ANDRÁS ÉRTÉKESÍTÉSI TRÉNER, COACH SALES MENTOR

ÉRTÉKESÍTÉSI FOLYAMATOK FEJLESZTÉSE KONCEPCIONÁLIS MEGKÖZELÍTÉS GALAMB ANDRÁS ÉRTÉKESÍTÉSI TRÉNER, COACH SALES MENTOR ÉRTÉKESÍTÉSI FOLYAMATOK FEJLESZTÉSE KONCEPCIONÁLIS MEGKÖZELÍTÉS GALAMB ANDRÁS ÉRTÉKESÍTÉSI TRÉNER, COACH SALES MENTOR Melyik tréningcéget válasszam? Avagy mi a helyes koncepcionális megközelítés egy fejlesztésnél?!

Részletesebben

Vezetői klub. A Független Pedagógus Fórum fejlesztői munkacsoportjának bemutatója a tankerületi szakmai igazgatóhelyettesek számára

Vezetői klub. A Független Pedagógus Fórum fejlesztői munkacsoportjának bemutatója a tankerületi szakmai igazgatóhelyettesek számára Vezetői klub A Független Pedagógus Fórum fejlesztői munkacsoportjának bemutatója a tankerületi szakmai igazgatóhelyettesek számára Barlai Róbertné, Magócs Éva Intézményvezetők szakmai támogatása A vezető

Részletesebben

Kedves Uvaterv -es Vendégeink!

Kedves Uvaterv -es Vendégeink! Kedves Uvaterv -es Vendégeink! A TIHANYI ÜDÜLŐ - a 2012-es évben is várja a pihenni, nyaralni vágyó vendégeket. Az üdülési program lehetőséget ad : - rövidebb, hosszabb időszak, - csak szállás, - szállás

Részletesebben

IX. Országos Tranzitfoglalkoztatási Konferencia A hátrányos helyzetűek képzését, foglalkoztatását középpontba állító jó gyakorlatok bemutatása

IX. Országos Tranzitfoglalkoztatási Konferencia A hátrányos helyzetűek képzését, foglalkoztatását középpontba állító jó gyakorlatok bemutatása IX. Országos Tranzitfoglalkoztatási Konferencia A hátrányos helyzetűek képzését, foglalkoztatását középpontba állító jó gyakorlatok bemutatása Munkába Lépés egy TÁMOP 5.3.1 projekt pszicho-szociális és

Részletesebben

SALVA VITA ÉLETBELÉPŐ. Ügyfélkonferencia a Salva Vita Alapítvány szervezésében. Az improvizációs játékok vizuális jegyzetei. Budapest,

SALVA VITA ÉLETBELÉPŐ. Ügyfélkonferencia a Salva Vita Alapítvány szervezésében. Az improvizációs játékok vizuális jegyzetei. Budapest, SALVA VITA ÉLETBELÉPŐ Ügyfélkonferencia a Salva Vita Alapítvány szervezésében Az improvizációs játékok vizuális jegyzetei Budapest, 2015. 10. 14. Salva Vita Konferencia 2015. október 14. Káva K. M. szakmai

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS JELENTKEZÉSI LAP

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS JELENTKEZÉSI LAP PÁLYÁZATI FELHÍVÁS JELENTKEZÉSI LAP 1.) A pályázat teljes címe: Trénerképző, tréner továbbképző tanfolyam: Képzők képzése»train the trainer program«2.) A pályázat kiírója és a képzési program jogtulajdonosa:

Részletesebben

A PÁPAI POLGÁRMESTERI HIVATAL SZERVEZETFEJLESZTÉSE (ÁROP-1.A.2/A-2008-0050)

A PÁPAI POLGÁRMESTERI HIVATAL SZERVEZETFEJLESZTÉSE (ÁROP-1.A.2/A-2008-0050) A PÁPAI POLGÁRMESTERI HIVATAL SZERVEZETFEJLESZTÉSE (ÁROP-1.A.2/A-2008-0050) I. A pályázat keretében megvalósuló képzések Döntéshozatal Célja: a résztvevők megismerik és gyakorolják a hatékony, önérvényesítő

Részletesebben

1. Eredményes befolyásolás Kapcsolatépítés és eredmények elérése (20 óra)

1. Eredményes befolyásolás Kapcsolatépítés és eredmények elérése (20 óra) Felnőttképzés Képzéseink jelentős része a fejlesztéspolitikai témákhoz kapcsolódik: érintik az egyedi projekt szintet, ugyanúgy, ahogy a programozás ciklusát is. Ügyfeleink számára előzetes igényfelmérés

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András.

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András. Tisztelt Partnerünk! 2018. tavaszán 14. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Epilepszia Liga országos kongresszusa. A korábbi évekhez hasonlóan most is az a célunk, hogy az epileptológiát és az epilepsziás

Részletesebben

A Bejárható Magyarország Program és a kerettantervek. Dr. Kaposi József. főigazgató. Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI)

A Bejárható Magyarország Program és a kerettantervek. Dr. Kaposi József. főigazgató. Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) A Bejárható Magyarország Program és a kerettantervek Dr. Kaposi József főigazgató Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) Budapest, 2014. február 19. A Nemzeti alaptanterv Több a Nemzeti alaptantervben

Részletesebben

ITIL SZIMULÁCIÓ ÜZLETI ELŐNY, HATÉKONY TANULÁS, JÁTÉK ÉS SZÓRAKOZÁS EGYBEN!

ITIL SZIMULÁCIÓ ÜZLETI ELŐNY, HATÉKONY TANULÁS, JÁTÉK ÉS SZÓRAKOZÁS EGYBEN! ITIL SZIMULÁCIÓ ÜZLETI ELŐNY, HATÉKONY TANULÁS, JÁTÉK ÉS SZÓRAKOZÁS EGYBEN! G2G3 Polestar ITSM IT szolgáltatás menedzsment szimulációs játék és erre épülő ITIL oktatási megoldások 1 ITIL SZIMULÁCIÓ - ÜZLETI

Részletesebben

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai

Szolgáltatások. a sikeres német-magyar üzletekért.  A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai Szolgáltatások a sikeres német-magyar üzletekért A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara szolgáltatásai www.duihk.hu Kivonat a DUIHK szolgáltatási katalógusából * * a hivatkozások a teljes katalógusra

Részletesebben

Közlekedési ismeretek szakkör. éves munkaterve. a 2013/14-es tanévre. A résztvevő korosztály: 10-11 éves, alsó tagozatos, 4. osztályos gyermekek

Közlekedési ismeretek szakkör. éves munkaterve. a 2013/14-es tanévre. A résztvevő korosztály: 10-11 éves, alsó tagozatos, 4. osztályos gyermekek Közlekedési ismeretek szakkör éves munkaterve a 2013/14-es tanévre A szakkör helyszíne: Hosszúpályi Irinyi József Általános Iskola 4274, Hosszúpályi, Szabadság tér 30. A szakkör elnevezése: Közlekedési

Részletesebben

Természeti és kulturális örökségünk fenntartható hasznosításának támogatása Célterület azonosító: 1 018 505

Természeti és kulturális örökségünk fenntartható hasznosításának támogatása Célterület azonosító: 1 018 505 A Szigetköz Mosoni-sík Leader Egyesület a következő LEADER kritériumokat határozta meg célterületenként Természeti és kulturális örökségünk fenntartható hasznosításának támogatása Célterület azonosító:

Részletesebben

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET 2007 1 ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Helyszín: Vaskeresztesi Pinka holtág és a horvátlövői Pinka

Részletesebben

KÉPZİI FELHÍVÁS. Cím: 1134 Budapest, Tüzér u. 33-35. Tel.: +36 (1) 237-6700 Fax: +36 (1) 237-6760 www.yia.hu www.eurodesk.hu

KÉPZİI FELHÍVÁS. Cím: 1134 Budapest, Tüzér u. 33-35. Tel.: +36 (1) 237-6700 Fax: +36 (1) 237-6760 www.yia.hu www.eurodesk.hu KÉPZİI FELHÍVÁS Tárgy Megérkezés utáni képzés (4 alkalom) Félidıs értékelı találkozó (4 alkalom) (6 hónapnál hosszabb önkéntes szolgálat esetében) Kiíró NCSSZI Fiatalok Lendületben Programiroda és a Konszenzus

Részletesebben

Ennek kapcsán 1992. november 24 én megalakult az Országos Baleset megelőzési Bizottság, majd sora egymás után a megyei és

Ennek kapcsán 1992. november 24 én megalakult az Országos Baleset megelőzési Bizottság, majd sora egymás után a megyei és Veszprém, 2013. április 17. Gradvolt Szilveszter r. őrnagy Pécs VBB. Titkára I. Pécs Városi Baleset megelőzési Bizottság bemutatása Aközlekedésről szóló 1988. évi I. tv. a közlekedési propaganda tevékenységet

Részletesebben

KANYON RAFT TEAM Együttműködési ajánlat

KANYON RAFT TEAM Együttműködési ajánlat TISZTELT LEENDŐ PARTNERÜNK! A lelkes és sikeres csapata azért kereste meg Önöket, hogy a jövőben együttműködve, egymást segítve érjük el újabb és várhatóan nagyobb sikereinket. Biztosak vagyunk benne,

Részletesebben

Munkáltatói igények, foglalkoztatási stratégiák, együttműködések

Munkáltatói igények, foglalkoztatási stratégiák, együttműködések A foglalkoztatás fejlesztés helyzete, céljai Szabolcs- Szatmár-Bereg megyében Munkáltatói igények, foglalkoztatási stratégiák, együttműködések Kisvárda, 2017. január 23. Dr. Papp Csaba megyei jegyző Szabolcs-Szatmár-Bereg

Részletesebben

KIEMELT MEGJELENÉSEK CÉGEKNEK (ÉVES / FÉLÉVES)

KIEMELT MEGJELENÉSEK CÉGEKNEK (ÉVES / FÉLÉVES) 3 KIEMELT EK CÉGEKNEK (ÉVES / FÉLÉVES) TARTALOM TÍPUSÚ RANGSOROLÁS TÍPUSÚ KIEMELÉS ONLINE MÉDIA JELLEGŰ OFFLINE MÉDIA JELLEGŰ KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK Amennyiben Ön a portfólionkba tartozó oldalakon vállalkozásáról,

Részletesebben

A SZABADEGYETEM FŐ TÉMAKÖREI. 1. Az autizmus spektrum zavarral kapcsolatos általános, korszerű ismeretek átadása 2011. március 26-27., április 9-10.

A SZABADEGYETEM FŐ TÉMAKÖREI. 1. Az autizmus spektrum zavarral kapcsolatos általános, korszerű ismeretek átadása 2011. március 26-27., április 9-10. A SZABADEGYETEM FŐ TÉMAKÖREI 1. rész: az autizmus spektrum zavarral kapcsolatos általános, korszerű ismeretek átadása (részletes tartalom: lásd BHRG Szabadegyetem 2011. tavasz című file ) 1. Az autizmus

Részletesebben

NEUMANN JÁNOS SZAKKOLLÉGIUM (NJSZK) képzési programja a 2016/2017 akadémiai évre

NEUMANN JÁNOS SZAKKOLLÉGIUM (NJSZK) képzési programja a 2016/2017 akadémiai évre NEUMANN JÁNOS SZAKKOLLÉGIUM (NJSZK) képzési programja a 2016/2017 akadémiai évre Budapest 2016 I. A képzési program általános célja A Neumann János Szakkollégium (NJSZK) tagjainak, azaz az Óbudai Egyetem

Részletesebben

Építs teljesítmény-központú kultúrát!

Építs teljesítmény-központú kultúrát! Építs teljesítmény-központú kultúrát! A Terra Nova egy interaktív, saját élményű szimulációs játék, amely valós szervezetek működését modellezi. A szimuláció minimum tíz, de akár több száz fős csoportoknak

Részletesebben

A nonverbális kommunikáció és a metakommunikáció A nonverbális kommunikáció jelentősége, értelmezése A nonverbális kommunikáció csatornái

A nonverbális kommunikáció és a metakommunikáció A nonverbális kommunikáció jelentősége, értelmezése A nonverbális kommunikáció csatornái 1/A Önnek egy Rt. kereskedelmi üzletkötőjével kell találkoznia, előzetesen egyeztetnie kell vele a szerződéskötés feltételeit, és a megállapodás, egyeztetés után elő kell készítenie a szerződést. Ismertesse

Részletesebben

II. Országos Baptista Ki Mit Tud? április 6-7. Kisújszállás

II. Országos Baptista Ki Mit Tud? április 6-7. Kisújszállás II. Országos Baptista Ki Mit Tud? 2018. április 6-7. Kisújszállás Tisztelt Versenyzők, Kollégák és Diákok! Meg kell tanítani a gyerekeknek azt, hogy önmagáért élvezzék a tanulást, ne csak azért, hogy jó

Részletesebben

IKT megoldások az ipar szolgálatában

IKT megoldások az ipar szolgálatában IKT megoldások az ipar szolgálatában Charaf Hassan, egyetemi tanár, tanszékvezető 1 IKT Trendek A mobileszközök és szenzorok erősödése A felhőszolgáltatások elterjedése Hálózati megoldások robusztussága

Részletesebben

Képzési beszámoló június - július

Képzési beszámoló június - július 2014. június - július Képzési beszámoló A TÁMOP-2.2.2-12/1-2012-0001 azonosítószámú A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése című kiemelt projekt keretén belül megvalósuló Pályaorientációs

Részletesebben

Alapfokú sziklamászó tanfolyam

Alapfokú sziklamászó tanfolyam Itt az útleveled a magashegyek csodálatos világába! Alapfokú sziklamászó tanfolyam Magyarország legnagyobb és legrégibb hegymászó egyesülete, az Excelsior SE szervezésében! 2014. szeptember 11. október

Részletesebben

ADD Alrendszer definíciós dokumentum

ADD Alrendszer definíciós dokumentum ADD Alrendszerdefiníciósdokumentum 1.Alrendszermegnevezése: ALTERnatíva 2.Tagok,elérhetőségek: MénesiDóra20/4202269,menesi.dora@gmail.com JuhászKatalin20/8064068,juhasz.katica@gmail.com IzsákAnna30/3694555,a.izsakanna@gmail.com

Részletesebben

Vállalati tervezés eltérő gyakorlatainak megismerése

Vállalati tervezés eltérő gyakorlatainak megismerése MCE Nyugat-magyarországi Munkacsoport találkozója a DANA Kft-nél Vállalati tervezés eltérő gyakorlatainak megismerése Vendéglátók: DANA Kft. részéről: Czenek Márton MCE részéről: Radó István Vári Attila

Részletesebben

Adj magadnak egy esélyt! Képzési díjmentes képzési programok felnőttek számára

Adj magadnak egy esélyt! Képzési díjmentes képzési programok felnőttek számára Adj magadnak egy esélyt! Képzési díjmentes képzési programok felnőttek számára TÁVI-02-2018 sz. Pályázat A Távoktatási Intézet (székhely: 2100 Gödöllő, Rét út 58.) pályázatot hirdet szakmai felnőttképzési

Részletesebben

DUÁLIS KÉPZÉSI LEHETŐSÉG A FLEXNÉL! SZEREZZ SZAKMAI TAPASZTALATOT MÉG A DIPLOMA MEGSZERZÉSE ELŐTT!

DUÁLIS KÉPZÉSI LEHETŐSÉG A FLEXNÉL! SZEREZZ SZAKMAI TAPASZTALATOT MÉG A DIPLOMA MEGSZERZÉSE ELŐTT! DUÁLIS KÉPZÉSI LEHETŐSÉG A FLEXNÉL! SZEREZZ SZAKMAI TAPASZTALATOT MÉG A DIPLOMA MEGSZERZÉSE ELŐTT! A FLEX MAGYARORSZÁGON Kik vagyunk? A Flexnél az embereket és a tudományos, technikai fejlesztéseket összekapcsoló

Részletesebben

Ajánlások. az 50 év feletti potenciális önkénteseket célzó általános képzések kidolgozásához

Ajánlások. az 50 év feletti potenciális önkénteseket célzó általános képzések kidolgozásához Ajánlások az 50 év feletti potenciális önkénteseket célzó általános képzések kidolgozásához Ways to enhance active aging through volunteering WEActiveVol Erasmus+ Strategic Partnership 2016-1-PL01-KA204-026166

Részletesebben

Projekt címe: Az új szakképzés bevezetése a Keményben. Projekt azonosítószáma: TÁMOP-2.2.5.B-12/1-2012-0052

Projekt címe: Az új szakképzés bevezetése a Keményben. Projekt azonosítószáma: TÁMOP-2.2.5.B-12/1-2012-0052 Projekt címe: Az új szakképzés bevezetése a Keményben Projekt azonosítószáma: TÁMOP-2.2.5.B-12/1-2012-0052 A tantárgy modulja: 11500-12 Munkahelyi egészség és biztonság A tantárgy címe: Munkahelyi egészség

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Mecsek Meghívásos Terepfutó OB

VERSENYKIÍRÁS. Mecsek Meghívásos Terepfutó OB Jóváhagyom! Budapest, 2013. augusztus 14. Bittmann Tibor tű. ezredes sk. BM OKF Humán Szolgálat szolgálatvezető VERSENYKIÍRÁS Mecsek Meghívásos Terepfutó OB Felterjesztem! Pécs, 2013. augusztus 13-án Mácsai

Részletesebben

Versenykiírás Rendező. Verseny időpontja. A verseny helyszíne. Nevezés

Versenykiírás Rendező. Verseny időpontja. A verseny helyszíne. Nevezés Versenykiírás Rendező Soproni Rendészeti Sportegyesület, Soproni Atlétikai Klub, SMJV Polgármesteri Hivatal Sportfelügyeleti Csoport Csuka Zsolt SRSE elnök csuka.zsolt2@gmail.com Verseny időpontja 2015.szeptember

Részletesebben

Képzés hatékonyságának növelése. felnőttképzést kiegészítő tevékenység. Tematikai vázlat - 16 óra

Képzés hatékonyságának növelése. felnőttképzést kiegészítő tevékenység. Tematikai vázlat - 16 óra Képzés hatékonyságának növelése felnőttképzést kiegészítő tevékenység Tematikai vázlat - 16 óra A felnőttképzést kiegészítő tevékenység célja:a közfoglalkoztatásból való kivezetés támogatása, a képzés

Részletesebben

Versenyzés támogatási rendszer

Versenyzés támogatási rendszer Versenyzés támogatási rendszer Célunk a lehető legnagyobb támogatást nyújtani a versenysport számára. Az idei évben is az utánpótlás korosztályok minél magasabb szintű támogatását kívánjuk folytatni. Ezért,

Részletesebben

NEOSYS COACH KÉPZÉS 2015-16 TÁJÉKOZTATÓ

NEOSYS COACH KÉPZÉS 2015-16 TÁJÉKOZTATÓ NEOSYS COACH KÉPZÉS 2015-16 TÁJÉKOZTATÓ A DÖNTÉSKÖZPONTÚ COACHING KÉPZÉS FELÉPÍTÉSE A képzés 2015. szeptember 11.-én indul és 2016. április 8.-án zárul. A képzési folyamat elemei: 4x2 nap (72 óra), elsősorban

Részletesebben

SZAKKÉPZÉSI KERETTANTERV az TURISZTIKAI SZERVEZŐ, ÉRTÉKESÍTŐ SZAKKÉPESÍTÉSHEZ valamint a XXVIII. TURISZTIKA ÁGAZATHOZ

SZAKKÉPZÉSI KERETTANTERV az TURISZTIKAI SZERVEZŐ, ÉRTÉKESÍTŐ SZAKKÉPESÍTÉSHEZ valamint a XXVIII. TURISZTIKA ÁGAZATHOZ Levelezési Gyakorlat 2.110. SZAKKÉPZÉSI KERETTANTERV az 54 812 03 TURISZTIKAI SZERVEZŐ, ÉRTÉKESÍTŐ SZAKKÉPESÍTÉSHEZ valamint a VIII. TURISZTIKA ÁGAZATHOZ A 10063-12 azonosító számú, Ügyviteli folyamatok

Részletesebben

"Vezetői továbbképzés"

Vezetői továbbképzés Képzési Program a Kiválóságért PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP 1) A program címe: "Vezetői továbbképzés" 2) A pályázati program kiírói: Európai Vezetőképző Akadémia és Európai Üzleti Iskola 1539

Részletesebben

KKV vezetési és szervezetfejlesztési program

KKV vezetési és szervezetfejlesztési program A SZERVEZETI TUDATOSSÁG KITERJESZTÉSE Olyan támogatott (díjmentes) fejlesztési programot kínálunk 30 kis- és középvállalkozás számára, amelyben most a költségek helyett a tartalmakra fókuszálhatnak! Résztvevőként

Részletesebben

A Városkommunikációs Mesterkurzus tapasztalatai

A Városkommunikációs Mesterkurzus tapasztalatai Paksi Adrienn A Városkommunikációs Mesterkurzus tapasztalatai Partnerség és kommunikáció a területi tervezésben - Elmélet és gyakorlat Lechner Lajos Tudásközpont 2014. december 15. Az energikus 314-es

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/212. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 15836/2017 CPV Kód:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/212. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 15836/2017 CPV Kód: Táj.szerzmód. - MÁK - Az önkormányzati ASP országos kiterjesztésének megvalósításához kapcsolódó oktatási szolgáltatások: szakmai workshopok, valamint oktatói és szervezetfejlesztési tréningek biztosítása

Részletesebben

Közbeszerzési szakértő képzés az új közbeszerzési törvény megjelent változásai alapján

Közbeszerzési szakértő képzés az új közbeszerzési törvény megjelent változásai alapján Rendelkezik közbeszerzési végzettséggel és fontos Önnek a szakmai fejlődés? Csak az aktualitások érdeklik, és nem szeretne az általánosságokkal foglalkozni? Nincs ideje elméleti előadásokat hallgatni,

Részletesebben

A közoktatási és szakképzési feladatok a közfoglalkoztatás tükrében. Dr. Köpeczi-Bócz Tamás Türr István Képző és Kutató Intézet

A közoktatási és szakképzési feladatok a közfoglalkoztatás tükrében. Dr. Köpeczi-Bócz Tamás Türr István Képző és Kutató Intézet A közoktatási és szakképzési feladatok a közfoglalkoztatás tükrében Dr. Köpeczi-Bócz Tamás Türr István Képző és Kutató Intézet A TKKI szakmai feladatai a 3/2011. KIM rendelet hátrányos helyzetűek képzettségének,

Részletesebben

mintájának szerkesztése

mintájának szerkesztése Mintacím üzemeltetési szerkesztése Szállodák Alcímnehézségei mintájának szerkesztése www.accenthotels.com 1 Anno és ma Hagyományos üzemeltetési problémák Újpiaci kihívások: tudatos költséggazdálkodás,

Részletesebben

TÁMOP F-13/

TÁMOP F-13/ Tájékoztató szerződésmódosításról, Megbízási szerződés tréning a tanácsadók felkészítésére (1. rész) és képzők képzésére (2. rész) a TÁMOP-4.1.1.F-13/1-2013-0001 azonosító számú projekt keretében Közbeszerzési

Részletesebben

A GKF - S.A.M. GYAKORNOKI RENDSZERÉNEK BEMUTATÁSA

A GKF - S.A.M. GYAKORNOKI RENDSZERÉNEK BEMUTATÁSA A GKF - S.A.M. GYAKORNOKI RENDSZERÉNEK BEMUTATÁSA I. Cél: A munkaerı piac számára gyakorlati, elméleti alapismeretekkel és probléma megoldó képességgel rendelkezı munkaerı képzése. A két cég szervezésében

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 14-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 14-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

. NAPIREND Ügyiratszám: 1/714-2/2018. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület november 23-i nyilvános ülésére

. NAPIREND Ügyiratszám: 1/714-2/2018. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület november 23-i nyilvános ülésére . NAPIREND Ügyiratszám: 1/714-2/2018. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2018. november 23-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívott: A gyermekétkeztetés

Részletesebben

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA SZEMÉLYES ELŐNYÖK Helyben élő magyar kapcsolat non-stop elérhetőséggel, csoportkísérettel és az alábbiak ismeretével: Az igényeknek legmegfelelőbb szállás biztosítása Az attrakciókat

Részletesebben

Humán Erőforrás Menedzsment a General Motors Powertrain Magyarországnál. Toborzás Kiválasztás - Interjú

Humán Erőforrás Menedzsment a General Motors Powertrain Magyarországnál. Toborzás Kiválasztás - Interjú Humán Erőforrás Menedzsment a General Motors Powertrain Magyarországnál Toborzás Kiválasztás - Interjú HRM alapfeladata: a szervezet működéséhez szükséges megfelelő munkaerő-állomány biztosítása a vállalat

Részletesebben

Menedzsment és Controlling Egyesület (MCE)

Menedzsment és Controlling Egyesület (MCE) Menedzsment és Controlling Egyesület (MCE) Jogi státusz: bejegyzett egyesület Székhely: 1119 Budapest, Fehérvári út 79. Terület: tevékenysége kiterjed Magyarország területére Alapítás: 1992 Tagok: Honlap:

Részletesebben

Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére.

Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére. HASZNÁLATI ESETEK KATALÓGUSA Használja a Yammert közösségi munkaterületként, amely lehetőséget ad az együttműködésre, az innovációra és a részvétel ösztönzésére. A Yammer használati eseteinek katalógusa

Részletesebben

"Középvezetői továbbképzés"

Középvezetői továbbképzés Képzési Program a Kiválóságért PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - JELENTKEZÉSI LAP 1) A program címe: "Középvezetői továbbképzés" 2) A pályázati program kiírói: Európai Vezetőképző Akadémia és Európai Üzleti Iskola

Részletesebben

EBC*L GAZDASÁGI VERSENY 2008

EBC*L GAZDASÁGI VERSENY 2008 EBC*L GAZDASÁGI VERSENY 2008 HAZAI ÉS NEMZETKÖZI FORDULÓVAL Európa gazda(g)ságot tanul! Részletes ismertető 2 / 5 oldal EBC*L GAZDASÁGI VERSENY Európa gazda(g)ságot tanul! Immár negyedik éve kerül megrendezésre

Részletesebben