KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZÖK SERIES

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZÖK SERIES"

Átírás

1 KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZÖK 15/16 SERIES

2 1. Szörf & Step (Mozgás koordinációt javít) 2. Masszázs (Relaxáló) 3. Derékmozgató eszköz (Bemelegítő gyakorlat) 4. Vállízület gyógyító eszköz (Bemelegítő gyakorlat) 5. Elliptikus sétáló (Mozgás koordinációt javít) 6. Légbenjáró (Mozgás koordinációt javít) 7. Szörf (Mozgás koordinációt javít) 8. Párhuzamos rúd (Mozgáskoordinációt javít) 9. Karizom erősítő (Testedző) 10. Lovagló (Testedző) 11. Lábizom erősítő (Testedző) 12. Haspad (Testedző) 13. Sígyalogló (Mozgáskoordinációt javít) 14. Evező (Testedző) 15. START edző (Testedző) 16. Pingpong asztal (Játék-sport) 17. Sakkasztal (Játék-sport)

3 Szellemi, lelki felfrissülést nyújtó, társas kapcsolatokat előmozdító és életminőséget javító kellékek Közérzetet javít és jóléti érzést ad Agyi oxigénellátást javít és cognitive képességeket fejleszt Csökkenti a depresszió lehetőségét Jobb életminőséget nyújt Növeli az önbecsülést és magabiztosságot Javítja a közösségi érzést Stresszoldó Késlelteti az öregedést / növeli a függetlenséget

4 Az immunrendszer Erősíti az immunrendszert Csökkenti néhány ráktípus előfordulását, tüdő, bélrendszeri stb. Anyagcsere szempontok Csökkenti az anyagcsere zavarokat Segít a súly kontrollban Megelőzi a cukorbetegséget (Mellitus típust)

5 Mozgásszervek Megelőzi ill. csökkenti a hátfájást Megelőzi a csontritkulást Izom és csonterősítő Javítja a mozgáskoordinációt és az egyensúlyt Szív-, és érrendszer Javítja a szívműködést és a vérkeringést Növeli a test szöveteiben az oxigén ellátást Segít a vérnyomás normalizálásában Megelőzi a koszorúér megbetegedéseket

6 , lelki felfrissülést nyújtó, társas kapcsolatokat előmozdító és életminőséget javító kellékek

7

8 Bemutatkozás... Manapság sok szó esik a túlsúlyos emberekről, a népbetegségnek számító cukor-, szív-, és érrendszeri, valamint mozgásszervi betegségekről és szinte mindent pirulákkal akarunk megoldani a gyógyszeripar jóvoltából. Ugyanakkor a társadalom egyre nagyobb része igényli a rendszeres testmozgást, gondoljunk itt jógára, aerobicra, spinningre, edzőtermekben végezhető tréningekre, mint zárttérbenvégezhető csoportos mozgásformákra. Ezekre azonban elsősorban a fiatal és közép korosztály jár el, a 40 felettiek elsősorban a gyógytornákra, gyógykezelésekre jár drága pénzért a Társadalombiztosítás terhére, időkorlátok közé szorítva. Kutatások igazolják, hogy a fejlett országokban, így hazánkban is, az egészségi állapotot befolyásoló tényezők közül az életmód játssza a legnagyobb szerepet, messze nagyobbat, mint a genetikai-biológiai adottságok, a környezeti tényezők vagy az egészségi ellátás színvonala. A táplálkozási szokások megváltoztatása és a fizikai aktivitás növelése látványos eredményeket hozhat akár már rövidtávon is. A rendszeres testedzés azon túl, hogy általánosan kedvező hatás gyakorol az emberi szervezetre, a betegségek megelőzésében, kezelésében és rehabilitációjában is nagy jelentőséggel bír. A sport nem csak izmossá és fitté tesz, de az öregedés folyamatokat is lassítja, csökkenti a rák, a magas vérnyomás és a diabétesz kockázatát, megelőzheti az Alzheimer-kór kialakulását, és új idegsejtek képződését indukálhatja. Előnyösen hat az anyagcserére, a szervezet oxigénellátására és az immunrendszerre, emellett javítja az általános közérzetet, és segít leküzdeni a mindennapos stresszt, a szorongást, a hangulatingadozásokat. A rendszeres fizikai aktivitást végzők munkateljesítménye nő, ritkábban betegednek meg, mi több, estükben a megbetegedések súlyossága és időtartama is csökken. A spanyolok 2005-ben kifejlesztették azt a kültéri fitness sorozatot, amely lehetőséget nyújt minden korosztálynak, az év minden szakaszában arra, hogy napi rendszeres testmozgást végezzenek igény szerint. Ez a fitness park immár Európa 18 országában elterjedt és igen népszerű. A BeFitt Kft. ebben segít az önkormányzatokkal, intézményekkel együtt ezzel az ingyenesen használható, mindenki által hozzáférhető új megoldással. Mindannyiunknak fontos, hogy egészséges generáció, egészséges életfelfogással szolgálja az országot. Riener Márta

9 SZÖRF & STEP (BF-51) Méretek: mm Kültéri fitness eszközök MASSZÁZS (BF-09A) Méretek: mm KARIZOM ERŐSÍTŐ (BF-47) Méretek: mm DERÉKMOZGATÓ (BF-15A) Méretek: Φ mm LOVAGLÓ (BF-14) Méretek: mm VÁLLÍZÜLET LAZÍTÓ (BF-17) Méretek: mm LÁBIZOM ERŐSÍTŐ (BF-06) Méretek: mm ELLIPTIKUS SÉTÁLÓ (BF-23) Méretek: mm HASPAD (BF-16) Méretek: mm LÉGBENJÁRÓ (BF-12) Méretek: mm SÍGYALOGLÓ (BF-31) Méretek: mm SZÖRF (BF-08) Méretek: mm EVEZŐ (BF-32) Méretek: mm PÁRHUZAMOS RÚD (BF-07) Méretek: mm PINGPONG ASZTAL (BF-313B) Méretek: mm START EDZŐ (H2310) Méretek: mm SAKKASZTAL (BF-21A) Méretek: Φ mm

10 SZÖRF ÉS STEP (BF-51) Méretek: mm Funkció: Fejleszti a derék és lábizmokat, erősítve a rugalmasságot és mozgékonyságot a deréktájon. Alkalmazás: Tartsa a fogantyúkat mindkét kezével. Az egyik oldalon lépegessen a pedálokon, a másik oldalon jobbra-balra végezzen kilengéseket derékból, törzse függőlegesben tartásával. Megjegyzés: Lelépéskor csak akkor engedje el a fogantyúkat, ha már a földön áll!

11 BEFITT KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZ SZÉRIA 2015/16 SZÖRF ÉS STEP

12 MASSZÁZS (BF-09A) Méretek: 1254x809x1470mm Funkció: Enyhíti a hát és derék izmok feszültségét. Javítja a vérkeringést és jótékony hatása van az idegrendszerre. Alkalmazás: Helyezze a hátát a masszírozó oszlopnak és lassú mozgással a függőleges és vizszintes görgőkkel masszírozza meg hátát és derekát. Megjegyzés: Ez egy pihentető mozgás, nem kell erősen nyomni a hátat a görgőkhöz, érezze kellemesnek a masszázst!!

13 BEFITT KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZ SZÉRIA 2015/16 MASSZÁZS

14 DERÉKMOZGATÓ (BF-15A) Méretek: Φ mm Funkció: Tornáztatja a derekat, segíti ellazítani a derékizmokat és a hátat. Erősíti a mozgékonyságot és rugalmasságot az ágyéki területen. Alkalmazás: Fogja meg a fogantyúkat mindkét kézzel, álljon a forgólapra, tartsa testét egyensúlyban és forogjon jobbra-balra. Megjegyzés: Ne engedje el a fogantyút a gyakorlat során!

15 BEFITT KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZ SZÉRIA 2015/16 DERÉKMOZGATÓ

16 VÁLLÍZÜLET LAZÍTÓ (BF-17) Méretek: mm Funkció: Erősíti a felső végtagok izmait, valamint javítja a vállizületek mozgékonyságát és rugalmasságát. Alkalmas a vállak mozgás-rehabilitációjára is. Alkalmazás: Fogja meg a kerék fogantyúit mindkét kezével és forgassa az óramutató járásával egyezően, majd ellentétesen, felváltva. Próbáljon, a fogantyúkat nem elengedve, test tengelye körül körbe forogni. Megjegyzés: A fokozottan figyeljen a szimmetrikus testhelyzetre a gyakorlat elvégzésekor!

17 BEFITT KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZ SZÉRIA 2015/16 VÁLLÍZÜLET LAZÍTÓ

18 ELLIPTIKUS SÉTÁLÓ (BF-23) Méretek: mm Funkció: Javítja az alsó és felső végtagok mozgékonyságát és növeli az izületek rugalmasságát. Alkalmazás: Helyezze lábait a kengyelekbe, fogja meg a kapaszkodókat és mozgassa végtagjait, mintha gyalogolna. Megjegyzés: Legyen óvatos fel-, és lelépéskor!! Csak akkor engedje el a fogantyúkat, ha mindkét lábával a földön áll!

19 BEFITT KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZ SZÉRIA 2015/16 ELLIPTIKUS SÉTÁLÓ

20 LÉGBENJÁRÓ (BF-12) Méretek: mm Funkció: Növeli az alsó végtagok mozgékonyságát, javítja a testmozgás összehangoltságát és az egyensúlyt, ezenkívül növeli a szív-, és tüdő-kapacitást, erősíti a lábakat és a gluteus izmokat. Alkalmazás: Fogja meg a fogantyúkat és lépjen fel a pedálokra. Helyezkedjen úgy, hogy súlypontja középen legyen, majd lendítse ki lábait felváltva előre-hátra egyenes háttal állva. Megjegyzés: Legyen óvatos fel-, és lelépéskor!! Csak akkor engedje el a kapaszkodót, ha már mindkét lábával a földön áll!

21 BEFITT KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZ SZÉRIA 2015/16 LÉGBENJÁRÓ

22 SZÖRF (BF-12) Méretek: mm Funkció: Erősíti a hát és derék izmokat, javítja a rugalmasságot és a mozgás koordinációt. Alkalmazás: Tartsa a fogantyút mindkét kézzel, helyezze a lábakat a pedálra és végezzen kilengéseket mindkét irányba. Megjegyzés: Legyen óvatos fel-, és lelépéskor!! Csak akkor engedje el a kapaszkodót, ha már mindkét lábával a földön áll!

23 BEFITT KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZ SZÉRIA 2015/16 SZÖRF

24 PÁRHUZAMOS RÚD (BF-07) Méretek: mm Funkció: Erősíti a váll és hasizmokat, valamint javítja a hátizomzat kondícióját. Alkalmazás: - Nyomja fel a testét a karja segítségével. Karja legyen nyújtott állapotban. - Az oszlopnak háttal állva támaszkodjon karjával a rúdon és húzza fel kinyújtott lábait testével derékszögbe. Megjegyzés: Ez egy erőgyakorlat, ne erőltesse túl magát!

25 BEFITT KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZ SZÉRIA 2015/16 PÁRHUZAMOS RÚD

26 KARIZOM ERŐSÍTŐ (BF-47) Méretek: mm Funkció: Erősíti és fejleszti a felső végtagok izomzatát, javítja a mellkas és a hát vérkeringését. Alkalmazás: Üljön le és helyezze hátát az üléstámlának. Fogja meg a fogantyút mindkét kezével majd húzza lefelé, illetve a másik oldali ülőkén nyomja előre, így megemelve saját testsúlyát, majd engedje vissza alapállásba. Megjegyzés: Ez egy erőgyakorlat, ne erőltesse túl magát!

27 BEFITT KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZ SZÉRIA 2015/16 KARIZOM ERŐSÍTŐ

28 LOVAGLÓ (BF-14) Méretek: mm Funkció: Erősíti a karok, lábak, derék, has-hát és a mellkas izmait, lehetővé téve a végtagok teljes mozgását is. Alkalmazás: Üljön az ülésre, fogja meg a fogantyúkat mindkét kezével, tegye a lábát a pedálokra. Húzza maga felé a fogantyút, miközben lábát teljesen kinyújtja, majd üljön vissza. Megjegyzés: Először üljön le, majd csak azután tegye lábait a pedálra!

29 BEFITT KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZ SZÉRIA 2015/16 LOVAGLÓ

30 LÁBIZOM ERŐSÍTŐ (BF-06) Méretek: mm Funkció: Fejleszti és erősíti a láb és derék izmait, különösen a quadriceps, vádli és alhasi izmokat. Alkalmazás: Üljön le és támassza hátát az üléstámlának. Helyezze kezeit a térdeire, vagy fogja meg a rudat. Nyomja lábaival a pedált amíg teljesen ki nem nyújtotta lábait, majd ereszkedjen vissza óvatosan ütköztetve az eszközt alapállásba. Megjegyzés: Ez egy erőgyakorlat az alsó végtagoknak, ne erőltesse túl magát!

31 BEFITT KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZ SZÉRIA 2015/16 LÁBIZOM ERŐSÍTŐ

32 HASPAD (BF-16) Méretek: mm Funkció: Fejleszti a has, derék és hát izmait. Alkalmazás: Üljön le a padra, helyezze a lábait a lábtartók mögé. Kulcsolja át a kezét a feje alatt. Feküdjön a hátára a rácson, majd üljön fel, hajlítsa be testét a lábához. Ismételje a hasizom gyakorlatot. Megjegyzés: Ez egy erőgyakorlat. ne erőltesse túl magát!

33 BEFITT KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZ SZÉRIA 2015/16 HASPAD

34 SÍGYALOGLÓ (BF-31) Méretek: mm Funkció: Rugalmasabbá teszi az alsó végtagokat és a csípő ízületeit, fejleszti a mozgás képességet és koordinációt. Alkalmazás: Fogja meg a kapaszkodókat, lépjen fel a pedálokra, majd csússztassa lábait felváltva előrehátra sígyaloglást imitálva. Megjegyzés: Legyen óvatos fel-, és lelépéskor! Csak akkor engedje el a kapaszkodót, ha már mindkét lábával a földön áll!

35 BEFITT KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZ SZÉRIA 2015/16 SÍGYALOGLÓ

36 EVEZŐ (BF-32) Méretek: mm Funkció: Erősíti a végtagok izomzatát és fejleszti a végtagok összehangolt mozgását. Alkalmazás: Üljön le, tegye a lábait a pedálokra és fogja meg a kapaszkodókat. Húzza a kapaszkodókat maga felé, miközben lábait kinyújtja. Engedje magát vissza kiinduló helyzetbe. Evező mozgást imitáljon. Megjegyzés: Ez egy erőgyakorlat, ne erőltesse túl magát!

37 BEFITT KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZ SZÉRIA 2015/16 EVEZŐ

38 START EDZŐ (H-2310) Méretek: mm Funkció: Alkalmas húzódzkodással, tolódzkodással a has, hát, váll, mellkas, comb izomzatának fejlesztésére, erősítésére. Alkalmazás: - A nyújtórúdon a fogásszélesség változtatásával a hát különböző izmait tudja erősíteni. Karjai segítségével húzza fel magát. Függeszkedő helyzetben emelheti lábait, felhúzhatja térdeit. - A tolódzkodó állványon az alkarját és hátát megtámasztva emelje fel behajlított térdeit a mellkasáig. - Az alsó fogantyúkon fekvőtámasz gyakorlatokat tud végezni. Megjegyzés: Ez egy erőgyakorlat, ne erőltesse túl magát!

39 BEFITT KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZ SZÉRIA 2015/16 START EDZŐ

40 PINGPONG ASZTAL (BF-313B) Méretek: mm A pingpong a legjobban megszerethető sportok egyike. Segít levezetni az indulatokat, oldja a stresszt. Javítja a test koordinációját és erősíti a csontozatot. A rendszeres testmozgás az egészséges életmód elengedhetetlen része. A testi és lelki egészségünkre gyakorolt kedvező hatása mellett, nevelési szerepe sem elhanyagolható, továbbá programot teremthet az egész család számára.

41 SAKKASZTAL (BF-21A) Méretek: Φ mm A Sakk képességfejlesztő hatásai: növeli a koncentrálóképességet, önállóságot és a tudatos önfegyelmet. Kialakítja a tárgyilagos szemléletmódot. A sakkjátékos cselekedeteit előre próbálja látni, illetve kiszámítani, így természetessé válik az, hogy tettei következményeit vállalni és elviselni kell. Megszokja, hogy minden egyes lépésnél viszonylag rövid idő alatt, egyedül kell gondolkodni és dönteni, így gyakorlatot szerez vizsgahelyzetekhez, vagy az iskolai felelésekhez. A sakk révén a játékos megtanulja az időbeosztást és a szabálykövető magatartást. A sakkjáték fejleszti a gondos megfigyelést és észlelést, a pontos emlékezetet, a kritikai gondolkodást, a probléma-érzékenységet és a problémamegoldó képességet és a megosztott figyelem képességét.

42 TANÚSÍTVÁNYAINK

43 Technikai adatok Anyag specifikációk ANYAG MEGNEVEZÉS MŰVELET SZABVÁNY ANYAG FOKOZAT Előhúzott acélcső GB GB Hegesztett acélcső GB/T Q215, Q235 GB/T Négyszög keresztmetszetű cső GB/T Q235 Acél lap GB Q235 GB/T Egyéb acél alkatrészek GB ,45, Q235 GB/T Öntvény Nem alkalmazható Gömbgrafitos öntöttvas, vasból öntőformák különböző folyamatokban Műanyagok Nem alkalmazható Polypropylene, polyethylene, polyvinyl chloride (PVC) Gumi Retesz, csavar, anyás csavar, fő Angol szabvány szerint rögzítő elem, rugalmas acélgyűrű Végső bevonat - Elektrosztatikus műanyag bevonat MŰVELET POR TÍPUSA SZABVÁNY FOLYAMAT MEGNEVEZÉS LEÍRÁS Polyeszter réteg GB/T Oxidmentesítés Sűrített levegőjű homokszórással HG/T Tisztítás Levegő fúvással Epoxi polyeszter réteg GB/T Elektrosztatikus porszórás Szűrt sűrített levegő. Műanyag elektrosztatikus szórófejek. HG/T Magas hőmérsékletű beégetés Kemencében

44 Elérhetőségek : befitt@upcmail.hu Mobil: Web:

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök)

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) Rendelési szám Eszköz leírása Méret (mm) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) SL116 GYALOGLÓ 1250x600x1600 207 000 Ft 262 890 Ft Végtagok formálására, erősítésére és

Részletesebben

EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési szám 7502

EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési szám 7502 EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési 7502 Eszköz leírása Méret (cm) Biztonsági tér (cm) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) LIBEGŐ 160 x 97 x 127 460 x 397 300 000 381 000 Koordináció és egyensúly javítására. Erősíti

Részletesebben

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök)

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) Rendelési szám Eszköz leírása Méret (mm) SL101 KAR ÉS MELLKAS ERŐSÍTŐ 1600x750x2050 19,1 (4,16 x 4,58 m) 155 440 700 Ft 559 689 Ft Mire jó? Felső végtagok,

Részletesebben

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök)

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) Rendelési szám Eszköz leírása Méret (mm) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) SL116 GYALOGLÓ 1250x600x1600 207 000 Ft 262 890 Ft Végtagok formálására, erősítésére és

Részletesebben

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC2-01

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC2-01 175,5 cm 349 cm Air Walker Rendelési kód: OFC2-01 399 cm 99 cm Edzéstípus: Vérkeringés, kardio Hatása: Az ízületeket kímélve edzi a teljes láb- és csípőizomzatot. Hasznos eszköze lehet a mozgásszervi rehabilitációnak

Részletesebben

EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési szám

EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési szám EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési Eszköz leírása Méret (cm) Biztonsági tér (cm) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 7502 LIBEGŐ 160 x 97 x 127 460 x 397 300 000 Ft 381 000 Ft Koordináció és egyensúly javítására. Erősíti

Részletesebben

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC-02

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC-02 Air Walker Rendelési kód: OFC-02 Edzéstípus: Vérkeringés, kardio Hatása: Az ízületeket kímélve edzi a teljes láb- és csípőizomzatot. Hasznos eszköze lehet a mozgásszervi rehabilitációnak is, hiszen javítja

Részletesebben

Totemoszlopos fitness eszközök PRÉMIUM KATEGÓRIA

Totemoszlopos fitness eszközök PRÉMIUM KATEGÓRIA Totemoszlopos fitness eszközök PRÉMIUM KATEGÓRIA Ezek a prémium kategóriás fitness eszközök kivitelezésüket, anyagukat tekintve magas minőséget képviselnek. Az oszlopok kétkét eszköz fogadására alkalmasak,

Részletesebben

Önálló eszköz. Önálló eszköz Más gyártók által gyártott termékek rajza (csak szemléltetésképpen)

Önálló eszköz. Önálló eszköz Más gyártók által gyártott termékek rajza (csak szemléltetésképpen) Mit kérünk a pályázatban: A rendelkezésre álló minták alapján, a funkciók megtartásával, egy egyedi arculatú termékcsalád megtervezését, és a pályázat nyertesétől ezt követően a gyártási szintű tervek

Részletesebben

Csípőforgás. Módszer: Álljon a gömbre egyenesen, majd végezzen a derekával twist-pörgő mozdulatokat és a karjaival egyensúlyozzon.

Csípőforgás. Módszer: Álljon a gömbre egyenesen, majd végezzen a derekával twist-pörgő mozdulatokat és a karjaival egyensúlyozzon. Csípőforgás Módszer: Álljon a gömbre egyenesen, majd végezzen a derekával twist-pörgő mozdulatokat és a karjaival egyensúlyozzon. Hatás: Erősíti a derekat és a hátizmokat. 2. Nyak-hát nyújtó gyakorlat

Részletesebben

Testedzési program: 1.-6. hét

Testedzési program: 1.-6. hét Testedzési program: 1.-6. hét Az alábbiakban közreadunk egy teljes test megmozgatására alkalmas, kezdőnek szóló edzéstervet. A napi életritmusba rugalmasan beilleszthető, és emellett lehetőséget nyújt

Részletesebben

Termékek. Az alacsony fekvőtámasz állvány kondieszköz a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához,

Termékek. Az alacsony fekvőtámasz állvány kondieszköz a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához, Termékek Alacsony fekvőtámasz állvány Az alacsony fekvőtámasz állvány kondieszköz a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához, változatosabbá tételéhez nyújt segítséget. A saját testsúlyos edzés egyik legfontosabb

Részletesebben

Hátmasszírozó. Köztéri eszközök referens: Schindler Anikó Telefon: 06 20/282-3994 E-mail: parkeszkoz@royalkert.hu Web: www.royalkert.

Hátmasszírozó. Köztéri eszközök referens: Schindler Anikó Telefon: 06 20/282-3994 E-mail: parkeszkoz@royalkert.hu Web: www.royalkert. Hátmasszírozó Rendelési szám: SL 111 Hátizmok függőleges és vízszintes irányban történő masszírozására használható, valamint serkenti a véráramlást és nyugtatólag hat az idegrendszerünkre is. Álljon vagy

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 10972 Koordinációs párna insportline Dome Plus

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 10972 Koordinációs párna insportline Dome Plus HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 10972 Koordinációs párna insportline Dome Plus TARTALOM BEVEZETŐ... 3 CSOMAG TARTALMA... 3 BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 ELSŐ HASZNÁLAT... 3 TÁROLÁS... 3 GYAKORLATOK... 4 GARANCIÁLIS

Részletesebben

STREET WORKOUT ESZKÖZÖK

STREET WORKOUT ESZKÖZÖK STREET WORKOUT ESZKÖZÖK Rendelési SW7601 DUPLA KORLÁT 64 x 254 x 92 20,02 67 800 Ft 86 106 Ft 40 680 Ft Állóképességet és egyensúlyt saját testsúly használatával fejlesztő eszköz, mely a rajta elvégezhető

Részletesebben

Kültéri fitnesz eszközök 2015

Kültéri fitnesz eszközök 2015 Kültéri fitnesz eszközök 2015 Székhely: 1184.Budapest,Aranyeső u.8 Adószám: 23272677-2-43 cégjegyzékszám: 01-09-957790 Levélcím: 5555. Hunya, Rákóczi út 26/1 Tel/fax:+36-66-89 90 71 E-mail: info@magyar-jatszoter.hu

Részletesebben

Egyszerre soha ne használja a terméket 10 percnél tovább

Egyszerre soha ne használja a terméket 10 percnél tovább 2778 3 az 1-ben Vibráló-Masszázs gép FIGYELEM: Mielőtt a terméket használatba venné olvasssa el figyelmesen a használati utasítást. Ez a termék csak otthoni használatra alkalmas. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK:

Részletesebben

Termék azonosító: KF 101. méretek: 88 x 62 x 147 cm

Termék azonosító: KF 101. méretek: 88 x 62 x 147 cm Termék azonosító: KF 101 méretek: 88 x 62 x 147 cm Eszközhasználat célja : Megerősíteni és rugalmasabbá tenni a lábak és a derék ízületekhez kapcsolódó izomzatot. Használat: Mindkét kezével fogja meg a

Részletesebben

Használati útmutató. IN 3379 Koordinációs félgömb insportline GRANDE

Használati útmutató. IN 3379 Koordinációs félgömb insportline GRANDE Használati útmutató IN 3379 Koordinációs félgömb insportline GRANDE Koordinációs félgömb GRANDE felfújható, nyújtó gyakorlatokra, egyensúly javításra alkalmas. Gyors és hatékony. Szórakoztató módja a test

Részletesebben

EXKLUZÍV vonal 2012.01.280 280

EXKLUZÍV vonal 2012.01.280 280 EXKLUZÍV vonal 2012.01.280 280 Rendelési szám Eszközök Méret (cm) Nettó ár (EUR) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 019030 UJJ-LÉTRA 22X22X170 cm 1 300 364 000 Ft 462 280 Ft Ujj- izmok, ínszalagok és izületek

Részletesebben

EDZŐPAD LW-20. FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót.

EDZŐPAD LW-20. FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót. EDZŐPAD LW-20 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót. Örizze meg az útmutatót a késöbbi hivatkozások érdekében. A termék tulajdonságai eltérhetnek az

Részletesebben

STEP UP BOARD Cikk szám: 1132 Használati utasítás és ajánlott gyakorlatok

STEP UP BOARD Cikk szám: 1132 Használati utasítás és ajánlott gyakorlatok STEP UP BOARD Cikk szám: 1132 Használati utasítás és ajánlott gyakorlatok Minden amire szüksége lehet egy tökeletes edzéshez! Az Aerobic Step az egyetlen tréningeszköz, amire szüksége lehet. Ideális cardovaszkuláris

Részletesebben

FIZIKAI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM, AZ ÉLVONALBELI TELJESÍTMÉNYHEZ

FIZIKAI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM, AZ ÉLVONALBELI TELJESÍTMÉNYHEZ FIZIKAI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM, AZ ÉLVONALBELI TELJESÍTMÉNYHEZ Időszak: 1. és 2. felkészülési fázis Ízületi mozgékonyság Lazaság - Erő-Állóképesség FIGYELEM Erőfejlesztés, kondicionálás gumiszalag segítségével.

Részletesebben

Szászhegyessy Zita 30 NAPOS. SAJÁT TESTSÚLYOS KIHÍVÁS 2. Nap Felsőtest BEMELEGÍTÉS

Szászhegyessy Zita 30 NAPOS. SAJÁT TESTSÚLYOS KIHÍVÁS 2. Nap Felsőtest BEMELEGÍTÉS BEMELEGÍTÉS ugrókötél ugró kötél nélkül ugrálsz (nagyobb túlsúllyal maradj a járásnál, egyelőre ne terheld feleslegesen az ízületeidet) Karhúzás oldaltartásban vállkörzés sarokhúzás térdhúzás Összesen

Részletesebben

CIKK SZÁM: 1241 HASZNÁLATI UTASÍTÁS

CIKK SZÁM: 1241 HASZNÁLATI UTASÍTÁS CIKK SZÁM: 1241 HASZNÁLATI UTASÍTÁS TARTALOM FELHASZNÁLÓI FIGYELMEZTETÉS ALKATRÉSZEK LISTÁJA FELÜLNÉZETI RAJZ SZERELÉSE ÚTMUTATÓ HASZNÁLAT ELÖTTI BEMELEGÍTÉS ÉS NYÚJTÁSI TIPPEK NEHÉZSÉG BEÁLLÍTÁSA TRÉNING

Részletesebben

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök)

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) Rendelési szám Eszköz leírása Méret (mm) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) SL116 GYALOGLÓ 1200X540X1500 207 000 Ft 262 890 Ft Végtagok formálására, erősítésére és

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EDZŐPAD SPORTMANN LW-21

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EDZŐPAD SPORTMANN LW-21 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EDZŐPAD SPORTMANN LW-21 FONTOS: Használat előtt, kérjük olvassa el figyelemmel jelen útmutatót. Őrizze meg az útmutatót a későbbi hivatkozások érdekében. A termék tulajdonságai eltérhetnek

Részletesebben

Kardiovaszkuláris tréning

Kardiovaszkuláris tréning Kardiovaszkuláris tréning Kardiovaszkuláris tréning A kardiovaszkuláris tréning jelentése nem más, mint a szív érrendszer edzése, erősítése. Lényege: Olyan aerob (vagyis oxigén felhasználással járó) mozgást

Részletesebben

Down Alapítvány 1145 Budapest, Amerikai út 14. Tel.: (061) SPORTESZKÖZÖK HASZNÁLATA

Down Alapítvány 1145 Budapest, Amerikai út 14. Tel.: (061) SPORTESZKÖZÖK HASZNÁLATA Down Alapítvány 1145 Budapest, Amerikai út 14. Tel.: (061) 363-63-53 e-mail: down@downalapitvany.hu SPORTESZKÖZÖK HASZNÁLATA A BEMELEGÍTÉS Az edzés megkezdése előtt mindig végezzünk bemelegítő gyakorlatokat.

Részletesebben

Kültéri fitnesz gépek TERMÉKISMERTETŐ ÉS ÁRLISTA.

Kültéri fitnesz gépek TERMÉKISMERTETŐ ÉS ÁRLISTA. Kültéri fitnesz gépek TERMÉKISMERTETŐ ÉS ÁRLISTA www.fitneszpark.hu 2016 Kültéri fitnesz eszközök (felnőtt játszótér) A kültéri fitnesz gép család kiváló választás, ha hazai gyártású, jó minőségű, ugyanakkor

Részletesebben

IN 2101 Fitness kiegésítő insportline AirStep

IN 2101 Fitness kiegésítő insportline AirStep IN 2101 Fitness kiegésítő insportline AirStep Egyensúlyjavító félgömb AIR STEP felfújható, kifejezetten nyújtó gyakorlatokra, egyensúly javításra, fitness ill. rehabilitációs gyakorlatok végzésére való.

Részletesebben

30 NAPOS BEMELEGÍTÉS. Összesen 1 percig. Szászhegyessy Zita. SAJÁT TESTSÚLYOS KIHÍVÁS 11. Nap Felsőtest

30 NAPOS BEMELEGÍTÉS. Összesen 1 percig. Szászhegyessy Zita. SAJÁT TESTSÚLYOS KIHÍVÁS 11. Nap Felsőtest BEMELEGÍTÉS vállkörzés előre-hátra karkörzés szökdelés/ lépkedés Összesen 1 percig. 6 Gyakorlat 2 Körben - 15 perc 1. Tenyértámaszban evezés+ hegymászás (45 mp) Széles tenyértámaszban állj meg, hát egyenes

Részletesebben

Ez fontos, ha a fájdalmas helyeken csak átgurulsz, akkor az izomorsó ingerlődik és csak nő a feszültség és a fájdalom!

Ez fontos, ha a fájdalmas helyeken csak átgurulsz, akkor az izomorsó ingerlődik és csak nő a feszültség és a fájdalom! SMR henger protokoll Az SMR (Self Myofascial Release) elsősorban sportolók számára kifejlesztett rendszer, melynek lényege azizompólyákban kialakult feszültségek feloldása, felszabadítása. Ennek eléréséhez

Részletesebben

SLIM SHAPER. Használati útmutató

SLIM SHAPER. Használati útmutató SLIM SHAPER Használati útmutató hu TARTALOM Fontos biztonsági útmutatások Jellemzők és alkatrészek Bevezető A tornagép összeszerelése Útmutató a tornagyakorlatokhoz Karbantartás és tárolás Teljes fitness

Részletesebben

Mozgásprogram. testsúlycsökkentéshez

Mozgásprogram. testsúlycsökkentéshez Mozgásprogram testsúlycsökkentéshez Mozgásprogram testsúly csökkentéshez A Földön 310 millió elhízott és további 1,2 millió túlsúlyos ember él. Magyarországon a legutolsó nagyobb szabású országos vizsgálat

Részletesebben

Otthoni szobabicikli

Otthoni szobabicikli Otthoni szobabicikli 10006711 Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

némely testrész fájdalma), vagy hirtelen akut fájdalmai vannak, javasoljuk, hogy a labda használata előtt konzultáljon orvosával.

némely testrész fájdalma), vagy hirtelen akut fájdalmai vannak, javasoljuk, hogy a labda használata előtt konzultáljon orvosával. némely testrész fájdalma), vagy hirtelen akut fájdalmai vannak, javasoljuk, hogy a labda használata előtt konzultáljon orvosával. Használati útmutató HU IN 485,486,487 - Gimnasztikai labda kapaszkodókkal

Részletesebben

Műtét utáni gyakorlatok

Műtét utáni gyakorlatok Műtét utáni gyakorlatok 1. Korai, műtét utáni fekvőgyakorlatok Ezek a gyakorlatok igen fontosak a lábak keringési rendszerének beindítása és a vérrög kialakulásának elkerülése céljából. Emellett segíti

Részletesebben

InSPORTline Vin-bell edzésprogram

InSPORTline Vin-bell edzésprogram InSPORTline Vin-bell edzésprogram Az insortline Vin-bell kiválasztásánál válassza ki az edzési szintjének megfelelő súlyt. Olyan súlyt válasszon, amellyel minden gyakorlatot 10 ismétléseses sorozatban

Részletesebben

Változások: A félelem, szorongás a terhesség alatt:

Változások: A félelem, szorongás a terhesség alatt: Várandósok Várandósok Évekig azt tartották, hogy a terhes nőnek kilenc hónapot ágyban kell töltenie. Az orvosok attól féltek, hogy az aerobik, vagy a kocogás árthat a magzatnak, így még a legaktívabb sportolóknak

Részletesebben

L E G T R A I N E R GYVC-008. Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót!

L E G T R A I N E R GYVC-008. Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! LEG_TARINER.qxp 2007.08.03. 9:06 Page 1 L E G Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! T R A I N E R GYVC-008 A VIVAMAX Leg Trainerrel Ön otthonában, kényelmesen edzheti lábait és fenekét,

Részletesebben

Híd. Lábemelés. Váll/Fej fölé nyúlás (száraz hátúszás) Bemelegítő gyakorlatok lépés: 2. lépés: 1. lépés: 2. lépés: 1. lépés: 2.

Híd. Lábemelés. Váll/Fej fölé nyúlás (száraz hátúszás) Bemelegítő gyakorlatok lépés: 2. lépés: 1. lépés: 2. lépés: 1. lépés: 2. Bemelegítő gyakorlatok 1 HÁTONFEKVÉSBEN Híd Feküdj hanyatt, a lábadat húzd talpra, a lábfejed legyen majdnem pontosan a térd alatt. Nyomd le a sarkad, és emeld fel a feneked a talajról. Húzd be a hasad,

Részletesebben

1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Hírlevél. Testmozgással az egészségért

1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Hírlevél. Testmozgással az egészségért 1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0037 Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Hírlevél Testmozgással az egészségért Rendszeres mozgás az egészséges szervezetért Kiadó: Gönc

Részletesebben

EXKLUZÍV vonal

EXKLUZÍV vonal EXKLUZÍV vonal 2010.1 280 Rendelési (Ft) 019030 UJJ-LÉTRA 22X22X170 1 300 364 000 Ft Ujj- izmok, ínszalagok és izületek mozgékonyságának megőrzésére. Egyik keze ujjaival egyesével lépegessen fel az eszköz

Részletesebben

Használati útmutató -HU IN 3913, 3914, 3915, 3916, 3917, 3918 Gimnasztikai labda insportline COMFORT BALL pumpával és DVD melléklettel

Használati útmutató -HU IN 3913, 3914, 3915, 3916, 3917, 3918 Gimnasztikai labda insportline COMFORT BALL pumpával és DVD melléklettel Használati útmutató -HU IN 3913, 3914, 3915, 3916, 3917, 3918 Gimnasztikai labda insportline COMFORT BALL pumpával és DVD melléklettel FONTOS! 1. Bármilyen gyakorlat megkezdése előtt konzultáljon orvosával.

Részletesebben

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm.

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm. A QMED Akupresszúrás matrac ÉS PÁRNA egy praktikus, esztétikus egészségmegőrző eszköz, mely 100 % organikus pamutból és mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból készült. A matrac hossza 67 cm, szélessége

Részletesebben

Tartásjavító program, törzsizom erősítő gyakorlatokkal

Tartásjavító program, törzsizom erősítő gyakorlatokkal Tartásjavító program, törzsizom erősítő gyakorlatokkal Ez a fejezet elsősorban azoknak szól, akiknek bár vannak gerinc (nyaki, háti, deréktáji) problémáik, panaszaik, azonban diagnosztizált deformitásuk

Részletesebben

Komplex állóképesség javító program

Komplex állóképesség javító program Komplex állóképesség javító program Az állóképesség azt jelenti, hogy izmaink viszonylag hosszútávú, azonos terhelés hatására is megfelelő teljesítményre képesek anélkül, hogy elfáradnának. Ez a fejezet

Részletesebben

Váll-, hát-, és mellizom fejlesztő gyakorlatok nemcsak kismamáknak

Váll-, hát-, és mellizom fejlesztő gyakorlatok nemcsak kismamáknak Váll-, hát-, és mellizom fejlesztő gyakorlatok nemcsak kismamáknak Nagyon fontos, hogy szülés után erős legyen a váll és hátizmod, mert a gyereket sokat kell majd cipelned, a mellizom gyakorlatok pedig

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. INSPORTLINE JASMINE vibromasszázsgép A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA!

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. INSPORTLINE JASMINE vibromasszázsgép A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! HASZNÁLATI UTASÍTÁS INSPORTLINE JASMINE vibromasszázsgép A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242, mobil:

Részletesebben

használati utasítás PLUS edzőtorony IN 190

használati utasítás PLUS edzőtorony IN 190 használati utasítás PLUS edzőtorony IN 190 A JÓTÁLLÁSÉRT ÉS A SZERVIZÉRT FELEL: Insportlike kft, Kossuth Lajos utca 65, Esztergom www.insportline.hu tel/fax: +36 3331 3242 Biztonsági figyelmeztetés: A

Részletesebben

Erőnlét és egészségmegőrzés mindenkinek

Erőnlét és egészségmegőrzés mindenkinek Outdoor Fitness CENTER Cégünkről A minőségi Outdoor Fitness Center kültéri sporteszközöket forgalmazó és telepítő Három Kertőr Kft. tulajdonosai 2001 óta végeznek professzionális kertészeti és kertépítési

Részletesebben

JOIN! Outdoor Fitness Solutions. A StreetFitness termékcsalád legújabb termékei. csuklópontos fitneszeszközök.

JOIN! Outdoor Fitness Solutions. A StreetFitness termékcsalád legújabb termékei. csuklópontos fitneszeszközök. Outdoor Fitness Solutions JOIN! POLYDUCT ZRT. H-4181 NÁDUDAR, KABAI U. 62. A StreetFitness termékcsalád legújabb termékei STREETFITNESS JOIN! csuklópontos fitneszeszközök. KÜLTÉRI FITNESZ "A mindennapi

Részletesebben

Farkas-Transz Szállítási Kft.

Farkas-Transz Szállítási Kft. Farkas-Transz Szállítási Kft. CSOPORTFOGLALKOZÁS DIETETIKUS BEVONÁSÁVAL A SZÍV- ÉS ÉRREND- SZERI BETEGSÉGEK MEGELŐZÉSÉRE Szív- és érrendszeri betegségek megelőzése Csoportfoglalkozás dietetikus bevonásával

Részletesebben

Total gym 1000 Kézikönyv az edzéshez

Total gym 1000 Kézikönyv az edzéshez Hogyan használja ezt a kézikönyvet? Total gym 1000 Kézikönyv az edzéshez A Totalgym 1000 edzőprogramja jó módszer a tökéletes alak kidolgozására és megőrzésére. Ezt az edzőgépet használhatja sportolás

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN Multifunkciós erősítő kerék insportline AB Roller AR400

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN Multifunkciós erősítő kerék insportline AB Roller AR400 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN 13170 Multifunkciós erősítő kerék insportline AB Roller AR400 TARTALOM BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 3 GYAKORLATOK ÁTTEKINTÉSE... 3 Alap gyakorlatok leírása... 3 Gyakorlatok állva...

Részletesebben

ÁRAJÁNLAT BUDAÖRSI KÉZÉLABDA SE

ÁRAJÁNLAT BUDAÖRSI KÉZÉLABDA SE ÁRAJÁNLAT BUDAÖRSI KÉZÉLABDA SE 1 SELENA BESTRONG 130M 2 -ES KONDIPARK VARIÁCIÓ Helyigény: 130 m2 Kapacitás: egyszerre akár 50 ember is sportolhat a kondieszközökön, 1:1-es pihenőidővel. A kondipark eszközei:

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN Test erősítő insportline AB Roller AR100

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN Test erősítő insportline AB Roller AR100 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN 13169 Test erősítő insportline AB Roller AR100 TARTALOM BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 3 ÖSSZESZERELÉS... 3 HOGYAN TORNÁZZON... 3 GARANCIÁLIS FELTÉTELEK, REKLAMÁCIÓ... 5 2 BIZTONSÁGI

Részletesebben

KÜLTÉRI TORNAESZKÖZ CSALÁD. S-széria. Tornaeszközeink külterületen szinte bárhová elhelyezhetőek, mint például:

KÜLTÉRI TORNAESZKÖZ CSALÁD. S-széria. Tornaeszközeink külterületen szinte bárhová elhelyezhetőek, mint például: KÜLTÉRI TORNAESZKÖZ CSALÁD S-széria Kültéri tornaeszköz családunk a testmozgásra vágyók igen széles rétegének készült, harcot hirdetve a mozgásszegény életmód és a szabadidő hasznos eltöltésének szűkös

Részletesebben

Dynasit Dinamikus ülőpárnák

Dynasit Dinamikus ülőpárnák Dinamikus ülőpárnák 1. Üljünk egészségesen! Felejtse el a statikus, mozgás nélküli ülést, vigyen dinamikát az ülésbe! Ébressze fel izmait, mozogjon többet ülés közben! Évente átlagosan több, mint 3000

Részletesebben

vérnyomásmérés Premium-minőség az Ön egészségéért. www.boso.co.hu

vérnyomásmérés Premium-minőség az Ön egészségéért. www.boso.co.hu vérnyomásmérés Premium-minőség az Ön egészségéért. www.boso.co.hu Erre kell figyelni vérnyomásmérésnél. Vérnyomásméréshez üljön kényelmesen. Támassza meg a hátát és a karját. Lábait ne keresztezze. Tegye

Részletesebben

BEVEZETÉS ÁLLÓ HELYZET

BEVEZETÉS ÁLLÓ HELYZET BEVEZETÉS 1 Az önedző "istennői" gimnasztikához Ugyanazon ízületnek számos mozgása van. Ha bármelyik mozgás során kattant egy ízület - pl. a csípőízületi gyakorlat során kattant a boka -, az az ízület

Részletesebben

A sportpark elhelyezhető köztereken, sportközpontokban, iskolák, de akár a családi házak udvarában is.

A sportpark elhelyezhető köztereken, sportközpontokban, iskolák, de akár a családi házak udvarában is. A mindennapi munka, stressz, rohanás hatására hajlamosak vagyunk elhanyagolni testünk karbantartását, egészségünk megőrzését. A mozgásszegény életmód egészségügyi problémák kialakulásához vezet, ezért

Részletesebben

Vegyen részt életmódváltó programunkban!

Vegyen részt életmódváltó programunkban! Vegyen részt életmódváltó programunkban! Európai Szociális Alap Életmód váltás Ha életmódot kívánunk váltani, első lépésben meg kell tanulnunk az egészséges életmód alapjait: hogyan kell változtatni mindennapi

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Mechanikus szobakerékpár Sportmann RW-18

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Mechanikus szobakerékpár Sportmann RW-18 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Mechanikus szobakerékpár Sportmann RW-18 TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ 2 SZÁMÍTÓGÉP 3 ALKATRÉSZ LISTA 4 HARDWARE CSOMAG LISTA 5 ÁLTALÁNOS LEÍRÁS 6 ÖSSZESZERELÉS 7 BEMELEGÍTÉS ÉS LAZÍTÁS

Részletesebben

Iránytű egy egészségesebb életvitelhez A mozgás szerepe mindennapjainkban

Iránytű egy egészségesebb életvitelhez A mozgás szerepe mindennapjainkban Iránytű egy egészségesebb életvitelhez A mozgás szerepe mindennapjainkban A kiadvány az elnyert TÁMOP-6.1.2/A-09/1-2009-0047 Egészségmegőrzés a Dunanett Kft-nél pályázat részeként készült 2 A Nemzeti Fejlesztési

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Lábmasszírozó gép insportline Otterchill

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Lábmasszírozó gép insportline Otterchill HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN 18010 Lábmasszírozó gép insportline Otterchill TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ... 3 HASZNÁLAT... 3 ELEM CSERE... 4 ALTERNATÍV HASZNÁLAT... 4 2 BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ Olvassa el figyelmesen

Részletesebben

2013.11.17. Tatabánya Megye Bajnokság, 50m gyorsúszás aranyérem 50m hátúszás aranyérem 100m mellúszás aranyérem

2013.11.17. Tatabánya Megye Bajnokság, 50m gyorsúszás aranyérem 50m hátúszás aranyérem 100m mellúszás aranyérem A Komárom város által meghirdetett programban Minden komáromi gyermek tanuljon meg úszni intézményünk, a Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola és Óvoda harmadik éve vesz részt. Az óvodából a nagycsoportosok,

Részletesebben

BLOOD CIRCULATORY MASSAGER VIBROMASSZÁZS KÉSZÜLÉK CIKK SZÁM: 1500 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

BLOOD CIRCULATORY MASSAGER VIBROMASSZÁZS KÉSZÜLÉK CIKK SZÁM: 1500 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BLOOD CIRCULATORY MASSAGER VIBROMASSZÁZS KÉSZÜLÉK CIKK SZÁM: 1500 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Általános biztonsági figyelmeztetések Mikor ne használja a berendezést Alkatrészek megnevezései Tartozékok Berendezés

Részletesebben

Cukorbetegek kezelésének alapelvei

Cukorbetegek kezelésének alapelvei Diabétesz 2007. Életmód és kezelés Budapest, 2007. június 2. Mozgásterápia cukorbetegségben Lelovics Zsuzsanna dietetikus, humánkineziológus, szakedző Egészséges Magyarországért Egyesület Cukorbetegek

Részletesebben

KS-500 vitalitásnövelő készülék

KS-500 vitalitásnövelő készülék KS-500 vitalitásnövelő készülék Használati útmutató Javítja a vérkeringést Felgyorsítja az anyagcserét Oldja feszültségérzetet Erősíti a szervezetet Kondíciót javít - fogyaszt TÁRGYMUTATÓ Figyelmeztetés

Részletesebben

Vibrációs trénerek összehasonlítása 2014. Kyokei VibroFit Home. 5-15 Hz / 99 fokozat. 5-14Hz / 60 fokozat

Vibrációs trénerek összehasonlítása 2014. Kyokei VibroFit Home. 5-15 Hz / 99 fokozat. 5-14Hz / 60 fokozat Flabelos FL-3000 Kyokei ubodyfit Gym Kyokei CrazyFit Insport Lilly Insport Lotos Insport Katrina Mozgások hintázó mozgás (~billegés ~ vertikális hinta, ~oszcilláció) -frekvencia igen igen igen igen igen

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. EVOLUTION in fitness. Kedves Vásárlónk!

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. EVOLUTION in fitness. Kedves Vásárlónk! 1 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EVOLUTION in fitness Kedves Vásárlónk! Köszönjük, hogy cégünk, a Herky Sport Kft. által kifejlesztett terméket vásárolta meg, mely forradalmian új rendszerű, gazdaságos és sokoldalú

Részletesebben

V IVAMAX Használati útmutató FITNESSPRO H A S IZOM E R Õ S ÍTÕ

V IVAMAX Használati útmutató FITNESSPRO H A S IZOM E R Õ S ÍTÕ VIVAMAX FITNESS PRO HASIZOM ERÕSÍTÕ Használati útmutató Szerviz Márkus János 06/30/946-0388 Budapest, Fõ u. 68. METESZ Székház II. emelet, 211. ajtó Jótállási szelvény Vivaldi Kft. Típus:.... Gyártási

Részletesebben

Sarkantyú kezelése gyógytornával

Sarkantyú kezelése gyógytornával Sarkantyú kezelése gyógytornával A sarkantyú tulajdonképpen egy meszes kinövés a sarokcsont talpi felszínén, vagy az Achilles ín sarkon tapadó részén. Gyógytornászként sokszor találkozom ezzel a problémával,

Részletesebben

KÜLTÉRI EDZŐ ELEMEK ÉS ÖSSZEÁLLÍTÁSOK 2017

KÜLTÉRI EDZŐ ELEMEK ÉS ÖSSZEÁLLÍTÁSOK 2017 KK-01 TORONY 1 kis alapterületű komplex erősítő állomás, többféle húzódzkodásra, tolódzkodásra, has- és törzsizom erősítésre alkalmas, számos TRX rögzítési ponttal 514 x 473 x 300/400 775 x 800 62 m 2

Részletesebben

Használati útmutató. SM256 Szobakerékpár indoor cycling Scud Spin X

Használati útmutató. SM256 Szobakerékpár indoor cycling Scud Spin X Használati útmutató SM256 Szobakerékpár indoor cycling Scud Spin X 1 Biztonsági útmutató 1. Szerelje össze a terméket a kézikönyvben feltüntetett utasításoknak megfelelően. Használjon cnyeregkis eredeti

Részletesebben

Ajánlások a Fizikai Aktivitás témakörében

Ajánlások a Fizikai Aktivitás témakörében Ajánlások a Fizikai Aktivitás témakörében S Z A K G Y Ó G Y S Z E R É S Z T O V Á B B K É P Z É S 2 0 1 5. 1 0. 1 0. D R. L A C Z A G Y Ö N G Y V É R R E K R E Á C I Ó S S Z A K É R T Ő N E M Z E T I E

Részletesebben

Aktív életerő HU/KAR/0218/0001

Aktív életerő HU/KAR/0218/0001 Aktív életerő HU/KAR/0218/0001 A bizonyítottan javítja az idősödő kutyák életminőségét: élénkebbé teszi az állatokat és ezáltal aktívabb életmódot tesz lehetővé számukra. Az oxigenizáció mellett a szív-

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN 18374 Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ 3 RÖGZÍTŐ ALKATRÉSZEK.4 ALKATRÉSZ LISTA 5 ÖSSZESZERELÉS 7 HASZNÁLAT 11 GYAKORLATOK.11 KÖRNYEZETVÉDELEM

Részletesebben

Mindennapi testmozgás-egészséges élet

Mindennapi testmozgás-egészséges élet Mindennapi testmozgás-egészséges élet Dr. Vass Zoltán Ph.D. Magyar Diáksport Szövetség 1948-as megalakulásakor a World Health Organization (WHO) az egészséget a következőképpen definiálta: Az egészség

Részletesebben

Általános jellemzők. Szélesség: 135 és 200 mm-es mérettartományban. Burkolat /szorító héj/ Saválló acél AISI 304L vagy 316L

Általános jellemzők. Szélesség: 135 és 200 mm-es mérettartományban. Burkolat /szorító héj/ Saválló acél AISI 304L vagy 316L Általános jellemzők Burkolat /szorító héj/ Saválló acél AISI 304L vagy 316L Szélesség: 135 és 200 mm-es mérettartományban Méret tartomány: Szélesség: 135 mm vagy 200 mm Zár: 1 vagy 2 zár új szereléshez

Részletesebben

{ Budapest, 2015. április 16 16--17. A SZOLGÁLTATÓK (SEGÍTŐK) JÓ KÖZÉRZETE avagy: ki segít a segítőknek? Kineziológiával a jó közérzetért Mindenki azzal foglalkozik, hogy mit tud kínálni a kliensnek/ügyfélnek/vendégnek.

Részletesebben

Az ár nem tartalmazza a szállítási, telepítési költségeket. 5 év garancia TÜV minősítés

Az ár nem tartalmazza a szállítási, telepítési költségeket. 5 év garancia TÜV minősítés Érvényes: 2015 december 31. KONDIKERT tulip-play.com 2015 Az ár nem tartalmazza a szállítási, telepítési költségeket. 5 év garancia TÜV minősítés Torony 1. KK-01 60 m2; r=4.38 m 3-4 m 5.14 m 4.73 m Kis

Részletesebben

EGÉSZSÉGNAP A KRÚDYBAN

EGÉSZSÉGNAP A KRÚDYBAN EGÉSZSÉGNAP A KRÚDYBAN Gerinctorna - Tartásjavító gyakorlatok A gerincoszlopon öt szakaszt különböztetünk meg. A nyaki gerincszakaszt hét nyakcsigolya, a háti gerincszakaszt tizenkét hátcsigolya, az ágyéki

Részletesebben

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70.

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. IRODA MASSZÁZS VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. Irodai masszázs Az irodai masszázs a leghatékonyabb módja annak, hogy munkatársai mindig frissen, kipihenten dolgozzanak. A kezelést az Ön munkahelyén

Részletesebben

A menopauza holisztikus értelmezése A hormonális jógaterápia alapelvei

A menopauza holisztikus értelmezése A hormonális jógaterápia alapelvei A menopauza holisztikus értelmezése A hormonális jógaterápia alapelvei A holisztikus gyógyítás más alapokon nyugszik, mint a hagyományos allopátiás orvoslás: az emberi szervezetet funkcionális egységként

Részletesebben

Használati utasítás WORK KING

Használati utasítás WORK KING Használati utasítás WORK KING A szervizért és az alkatrészekért az eladó cég felel. Insportline Hungary kft. Kossuth Lajos u. 65, 2500 Esztergom tel. +36 (33) 313242, +36 (70) 211 8227, www.insportline.hu

Részletesebben

Használati utasítás insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165

Használati utasítás insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165 Használati utasítás insportline Lotos vibromasszázsgép IN 2165 A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242,

Részletesebben

alapértéke Játékos-társas vízi gyakorlatok, és gyógyúszás asztmás gyermekek számára Dr. Gunda András

alapértéke Játékos-társas vízi gyakorlatok, és gyógyúszás asztmás gyermekek számára Dr. Gunda András A gyógytestnevelés a testnevelés alapértéke Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Játékos-társas vízi gyakorlatok, és gyógyúszás asztmás gyermekek számára Dr. Gunda András Szakvezető tanár,

Részletesebben

táplálkozásunkplálkoz

táplálkozásunkplálkoz Előtte Utána - 15 KG Mi befolyásolja olja az egészséget? get? stressz ökológia Genetikus adottságok táplálkozásunkplálkoz 15 Mi az egészs szséges és s táplt pláló étkezés? Hogyan hat a táplálkozás az egészségre?

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SM186 Elliptikus szobakerékpár Hiton 17R

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SM186 Elliptikus szobakerékpár Hiton 17R HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SM186 Elliptikus szobakerékpár Hiton 17R FONTOS: Olvassa el figyelmesen az útmutatót a felszerelés használata előtt. Őrizze meg a kézikönyvet a későbbi vizsgálat érdekében. A termék

Részletesebben

Használati utasítás ATHLET edzőtorony

Használati utasítás ATHLET edzőtorony Használati utasítás ATHLET edzőtorony A JÓTÁLLÁSÉRT ÉS A SZERVIZÉRT FELEL: Insportline kft, Kossuth Lajos utca 65, Esztergom www.insportline.hu tel/fax: +36 3331 3242 Köszönjük, hogy termékünk megvásárlása

Részletesebben

Gerinctorna gyakorlatok. Gyakorlat leírások. Arthuman Központ Tel:

Gerinctorna gyakorlatok. Gyakorlat leírások. Arthuman Központ Tel: Gerinctorna gyakorlatok Gyakorlat leírások Arthuman Központ Tel: +36 30 190 7315 Mi is ez az anyag? Az Arthuman Központ gyógytornászai leginkább egyéni gyógytorna foglalkozások keretében kezelik a mozgásszervi

Részletesebben

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23.

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Szívünk egészsége Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Egészséges szív és érrendszer Táplálékod legyen orvosságod, és ne gyógyszered a táplálékod Hippokratesz A szív működése Jobb kamra, pitvarkisvérkör CO2

Részletesebben

Stresszkezelés a munkahelyen és a magánéletben

Stresszkezelés a munkahelyen és a magánéletben Stresszkezelés a munkahelyen és a magánéletben Melyik okozhat stresszt? Bevezető A stressz olyan mint a borivás: kis mennyiségben jótékony hatása van, motivál és élénkebbé tesz. A túlzott és folyamatos

Részletesebben

MINDIG FORMÁBAN! streetfitness.hu facebook.com/streetfitnessofficial

MINDIG FORMÁBAN! streetfitness.hu facebook.com/streetfitnessofficial MINDIG FORMÁBAN! A mindennapi munka, stressz, rohanás mellett sajnos gyakran a legfontosabbra nem marad időnk az egészségünk megőrzésére, testünk karbantartására. A mozgásszegény életmóddal járó tünetek,

Részletesebben

1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Hírlevél. Testmozgással az egészségért

1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Hírlevél. Testmozgással az egészségért 1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0037 Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Hírlevél Testmozgással az egészségért Hogyan sportoljunk? Gyógytorna program Kiadó: Gönc Város

Részletesebben

2390-06 Masszázs alapozás követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai

2390-06 Masszázs alapozás követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai 1. feladat Ön azt a feladatot kapta a munkahelyén, hogy készítsen kiselőadást a sejtek működésének anatómiájáról - élettanáról! Előadása legyen szakmailag alátámasztva, de a hallgatók számára érthető!

Részletesebben

ÖSSZECSUKHATÓ MINI SZOBAKERÉKPÁR

ÖSSZECSUKHATÓ MINI SZOBAKERÉKPÁR ÖSSZECSUKHATÓ MINI SZOBAKERÉKPÁR Termék száma: 1330 HASZNÁLATI UTASÍTÁS FONTOS: Mindig bizonyosodjon meg róla, hogy a terméket egy egyenes, csúszásmentes felületre helyezze. Ez elengedhetetlen a biztonságos

Részletesebben