MINDIG FORMÁBAN! streetfitness.hu facebook.com/streetfitnessofficial

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MINDIG FORMÁBAN! streetfitness.hu facebook.com/streetfitnessofficial"

Átírás

1

2 MINDIG FORMÁBAN! A mindennapi munka, stressz, rohanás mellett sajnos gyakran a legfontosabbra nem marad időnk az egészségünk megőrzésére, testünk karbantartására. A mozgásszegény életmóddal járó tünetek, egészségügyi problémák elhízás, cukorbetegség, magas vérnyomás, szívbetegség hazánk lakosságának jelentős százalékát érintik. Riasztó a közelmúltban végzett felmérés eredménye is: a középiskolások 80%-ánál tartáshibát, gerincbetegséget diagnosztizáltak. Az orvosok véleménye szerint országos szinten ugyanakkora energiát kell fordítani az egészséges életmód népszerűsítésére,mint az orvosi kezelésekre. Ehhez a mozgalomhoz kíván csatlakozni a Polyduct Zrt. is Streetfitness eszközparkjával. A Streetfitness márka a mindennapi testmozgás, saját testsúlyos edzés szimbóluma. A Streetfitness eszközök használata biztonságos,egyszerű, ugyanakkor rendkívül hatékony. A termékcsaládot 7-től 99 éves korig bárki használhatja az izomcsoportok megmozgatására. Az egyéni mozgásformáknak köszönhetően mindenki a számára megfelelő nehézséggel, intenzitással végezheti el a gyakorlatokat akár egy alapos testedzés során, akár a rohanó hétköznapok egy-egy szabad percében. A Streetfitness nagyszerűen beilleszthető a mindennapos testnevelésórák menetébe is, így a diákok egy átlagos tornaterem felszereltségéhez képest jóval színesebb, változatosabb eszközökkel találkozhatnak. A Polyduct Zrt. Magyarországon elsőként, 2011 óta foglalkozik szabadtéri fitness-eszközök gyártásával. A vállalat folyamatosan fejleszti, bővíti termékportfólióját, így Streetfitness eszközpalettájában már nem csupán csúcsminőségű rögzített, hanem olyan kiváló mobil (össze- és szétszerelhető) termékeket is kínál, melyeknek telepítése nem jár többletköltséggel. Ha Streetfitness-eszközöket választ, a Polyduct Zrt. több évtizedes tapasztalata: a professzionális, környezetbarát gyártástechnológia és a know-how garantálja, hogy Ön a lehető legmagasabb minőségi elvárásoknak és követelményeknek megfelelő (MSZ EN 1176, 1177 és a DIN 79000) szabadtéri fitness termékekkel lesz gazdagabb! A műanyag és fémszerkezetek hosszú élettartamúak, az országban egyedülálló, speciális felületvédelmi eljárásnak köszönhetően évtizedeken át biztosított a színtartósságuk és a szerkezeti stabilitásuk. A vállalat a parkok tervezésében, engedélyeztetésében és kivitelezésében egyaránt aktívan közreműködik. A Polyduct Zrt. egyik fő missziója, hogy a hazai településeket mosolygósabbá, élhetőbbé tegye; a Streetfitness ennek a küldetésnek a legújabb pillére, amely sok ezer mozogni vágyó felhasználónak nyújt hatékony és kellemes időtöltést.

3 TERMÉKEK MULTIFUNKCIÓS TRÉNER LÉPEGETŐK PÁRHUZAMOS KORLÁT ALACSONY FEKVŐTÁMASZ ÁLLVÁNY HASIZOMFEJLESZTŐ PAD HÁT- ÉS HASIZOM PAD T-ÁLLVÁNY FEKVŐTÁMASZ KOMBINÁLT ESZKÖZ TOLÓDZKODÓ ÁLLVÁNY EMELKEDŐ LÉTRA (MONKEY BAR) ALACSONY HÚZÓDZKODÓ HÚZÓDZKODÓ ÁLLVÁNY VÁDLIERŐSÍTŐVEL MOBIL STREETFITNESS

4 1. MULTIFUNKCIÓS TRÉNER 2. LÉPEGETŐK Számtalan gyakorlasor elvégezhető a Streetfitness parkok legspeciálisabb eszközén, a multifunkciós tréneren, elemei tetszés szerint kombinálhatóak. Az alap izomcsoportok megerősítését segíti a kötélmászó állvány, mely az iskolások számára is sokkal könnyebben megszerethető és szórakoztatóbb mozgásformát biztosít, mint a testnevelés órákról jól ismert kötélmászás. Egyszerre hagyományos és modern a két oldalról is használható bordásfal, hiszen a közismert bordásfalhoz hasonlóan itt is végtelen számú gyakorlatot lehet elvégezni, azonban masszív jellegét tekintve sokkal biztonságosabb eszköz, mint fából készült, falhoz szerelt változatai. A húzódzkodó állvány vádlierősítővel eszközön végzett gyakorlatok a hátizomzat mellett kiválóan edzik a bicepsz, váll és az alkar izmait is. A Total Body Tréner a napjainkban elterjedt, népszerű beltéri trénerkötelek kültéri verziója, mellyel a guggolásoknak, a koncentrált izomcsoportos gyakorlatoknak köszönhetően tökéletesen formálódnak az alsó- és felsőtest izmai. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlatott akár komplex edzések végrehajtására is. Az alsótest izomzatának tökéletes fejlesztőeszköze a Streetfitness lépegető, melyen a gyakorlatok széles skálája elvégezhető az egylábas vagy váltott lábas guggolástól kezdve, a váltott lábas, homorított felugrásig. A különböző nehézségi szinteken végrehajtott gyakorlatok jó kondíciót biztosítanak, rendszeres használat esetén rövid időn belül érzékelhető az izmok erősödése, fejlődése. AZ IKONOK JELENTÉSE: Állóképesség Erő Robbanékonyság Rugalmasság

5 3. párhuzamos korlát 4. alacsony fekvőtámasz állvány A testnevelés órákról jól ismert tornaszer az alapja a Streetfitness párhuzamos korlátnak, amely főként a tartóizmok erősítésére szolgál. Az elvégezhető feladatok széles skáláját a felhasználók gyakorlottsága, edzettsége és fizikuma határozza meg, mindenki a saját igényeire szabva használhatja az eszközt. Az edzési lehetőségek a teljes felüléstől akár a kézen állva végezhető fekvőtámaszig is terjedhetnek. A korlát alapgyakorlatai közé tartozik a tolódzkodás és a lengés, melyekkel a felkar, illetve a mell izmai dolgoznak. A fekvőtámasz-gyakorlatok kombinálásához, változatosabbá tételéhez nyújt segítséget a Streetfitness alacsony fekvőtámasz állvány. Könnyű, bemelegítő, illetve középhaladó edzési gyakorlatokhoz is használható, hiszen egy könnyebb és egy nehezebb fokozattal is rendelkezik a termék. A fokozatoknak köszönhetően a haladók egyszerre gyakorolhatják edzési trükkjeiket a kezdőkkel, középhaladókkal.

6 5. HASIZOMFEJLESZTŐ PAD 6. HÁT- ÉS HASIZOM PAD Könnyen erős, formás hasizom varázsolható a Streetfitness kétrészes hasizomfejlesztő paddal. Kezdő és haladó sportolók, gyerekek számára is ajánlott! A terméken minden testedző megtalálja a számára megfelelő ellenállást, akár könnyebb, akár nehezebb szinten szeretné végrehajtani a gyakorlatokat. Különböző lábfűzési és ülési technikákkal változatos hát- és hasizom-gyakorlatok végezhetők ezen a Streetfitness padon. A kétoldalú eszköz döntött része az egyenes és ferde hasizom erősítését, míg a vízszintes pad az alsó hátizomzat edzését szolgálja. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott.

7 7. T-ÁLLVÁNY 8. FEKVŐTÁMASZ KOMBINÁLT ESZKÖZ A T-állvány a fekvőtámasz és a tricepsz tolások begyakorlásához, illetve a felsőtest bemelegítő átmozgatáshoz is kiváló termék, minden korosztály számára ajánlott. A magasított rúdnak és a stabil, biztonságos fogantyúnak köszönhetően a nehezen mozgók számára is könnyedén végezhető a döntött fekvőtámasz az állványon. A lábizom edzéséhez, guggolásokhoz, kitörésekhez, valamint vádli gyakorlatokhoz is hasznos segédeszköz. A Streetfitness fekvőtámasz kombinált eszköz segítségével teljes mozgástartományban végezhetők a fekvőtámasz-gyakorlatok. A hatékonyság tovább növelhető az eszközhöz tartozó lábtartó gombával, illetve az alacsony, biztonságosan visszahajtott kapaszkodó korláttal. Fordított testhelyzetben kiválóan alkalmas fix lábas tolódzkodásra is, amelyet a haladó edzők partnereikkel tovább nehezíthetnek.

8 9. TOLÓDZKODÓ ÁLLVÁNY 10. EMELKEDŐ LÉTRA (MONKEY BAR) Különböző magasságainak köszönhetően a Streetfitness tolódzkodó állványt egyénre szabottan használhatja minden edzeni kívánó. Az alacsony fokozaton bátran végezhetnek gyakorlatokat a kezdők is, míg a haladók akár teljes testsúlyukkal, lábletétel nélkül is tolódzkodhatnak. Ezzel a fitness eszközzel legnagyobb mértékben a felkar, mell és a váll izmai dolgoznak. Végtelen számú gyakorlatkombináció végezhető a felsőtest edzésére a Streetfitness Monkey bar-ral. Gyermekek és felnőttek számára egyaránt kiváló eszköz. A termékben a játszótéri mászókák mókás gyerek kapaszkodói ötvöződnek a katonai gyakorlópályák függeszkedőivel, így garantálva a tökéletes, sokszínű edzési lehetőséget.

9 11. ALACSONY HÚZÓDZKODÓ 12. HÚZÓDZKODÓ ÁLLVÁNY VÁDLIERŐSÍTŐVEL Senki sem maradhat ki a felhúzás nyújtotta edzés élményéből a Streetfitness alacsony húzódkodóval, hiszen könnyedén, saját dőlésszögünk szabályozásával állítjuk be, hogy testsúlyunk hány százalékát szeretnénk használni a felhúzáshoz. Az alacsony húzódzkodó bátran használható az általános húzódzkodás begyakorlására, az ismétlésszámok növelésére és a holtpont leküzdésére. Az eszközön elvégzett húzódzkodások és tolódzkodások intenzíven edzik a mellizmot, a vállakat, a hátizmot és a hasizmokat. A Streetfitness parkok báziseleme, a húzódzkodó állvány vádli erősítővel kiválóan erősíti, formálja a hát, a váll és a karizmokat. A tökéletes eredmény eléréséhez javasolt nagy hangsúlyt fektetni a gyakorlatok lassú, koncentrált kivitelezésére és ügyelni kell a fogásszélesség folyamatos változtatására.

10 13. MOBIL STREETFITNESS CSOMAGOK A Streetfitness S-Park legkisebb, egyben legköltséghatékonyabb megoldás a szabadban edzeni vágyóknak. Elemei: (3) Párhuzamos korlát (5) Hasizomfejlesztő pad (10) Emelkedő létra (Monkey bar) (12) Húzódzkodó állvány vádlierősítővel S 100 m 2 (12 m X 8 m) A Polyduct Zrt. alapos, innovatív fejlesztőmérnöki tevékenységének eredményeként született meg a mobileszköz, melyen a trükközések végtelen kombinációja kipróbálható. Ezzel az fitnesstermékkel nemcsak a főbb izomcsoportokat, hanem a kiegészítő és tartó izmokat is lehet fejleszteni, erősíteni. A Mobil Streetfitness egy komplett szabadtéri park mobil kivitelben, egy eszköz az eszközben: kezdő és haladó sportolók is bátran használhatják a Streetfitness nyújtotta élmény garantált! Nőknek, férfiaknak és gyerekeknek egyaránt ajánlott, akár csoportos edzéseket is végre lehet rajta hajtani. Hatékonysága és sokoldalúsága mellett impozáns jellege is mozgásra inspirál mindenkit! A Streetfitness M-Park kiváló választás a kisebb hellyel rendelkező intézményeknek. Elemei: (1) Multifunkciós tréner (3) Párhuzamos korlát (4) Alacsony fekvőtámasz állvány (5) Hasizomfejlesztő pad (10) Emelkedő létra (Monkey bar) A Streetfitness L-Park komoly edzést tesz lehetővé a szabadban. Ideális nagyobb intézmények, szabadidőközpontok, iskolák számára is. Elemei: (1) Multifunkciós tréner (3) Párhuzamos korlát (4) Alacsony fekvőtámasz állvány (5) Hasizomfejlesztő pad (8) Fekvőtámasz kombinált eszköz (9) Tolódzkodó állvány (10) Emelkedő létra (Monkey bar) A Streetfitness parkok királya az XL-park, ami alkalmas az igazán széleskörű edzésterv kivitelezésére is. Elemei: (1) Multifunkciós tréner (2) Lépegetők (3) Párhuzamos korlát (4) Alacsony fekvőtámasz állvány (5) Hasizomfejlesztő pad (6) Hát- és hasizom pad (7) T-állvány (8) Fekvőtámasz kombinált eszköz (9) Tolódzkodó állvány (10) Emelkedő létra (Monkey bar) (11) Alacsony húzódzkodó M L XL 125 m 2 (15,5 m X 8 m) 155 m 2 (15,5 m X 10 m) 185 m 2 (16,5 m X 11,25 m)

11

12 POLYDUCT ZRT. A műanyagipari gyártás területén több mint 20 éve piacvezető Polyduct Zrt. a szabadtéri fitness eszközök mellett saját fejlesztésű játszótereivel, köztéri bútorzataival és a tudatos hulladékkezelés meghatározó szereplőjeként is élen jár az urbanizációs ipari szegmensben, mindezek mellett jelentős szerepet tölt be a szennyvízkezelési rendszerek létrehozásában és fejlesztésében, valamint vízipari termékek gyártásában is. A cég saját fémszerkezeti üzemének és az országban egyedülálló rotációs gyártási technológiájának köszönhetően az ipari gyártók és forgalmazók egyedi ötleteinek megvalósításában is kiváló együttműködő partner Nádudvar, Kabai út 62. tel: fax: mail: polyduct@polyduct.hu web: polyduct.hu

13

A sportpark elhelyezhető köztereken, sportközpontokban, iskolák, de akár a családi házak udvarában is.

A sportpark elhelyezhető köztereken, sportközpontokban, iskolák, de akár a családi házak udvarában is. A mindennapi munka, stressz, rohanás hatására hajlamosak vagyunk elhanyagolni testünk karbantartását, egészségünk megőrzését. A mozgásszegény életmód egészségügyi problémák kialakulásához vezet, ezért

Részletesebben

Termékek. Az alacsony fekvőtámasz állvány kondieszköz a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához,

Termékek. Az alacsony fekvőtámasz állvány kondieszköz a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához, Termékek Alacsony fekvőtámasz állvány Az alacsony fekvőtámasz állvány kondieszköz a fekvőtámasz gyakorlatok kombinálásához, változatosabbá tételéhez nyújt segítséget. A saját testsúlyos edzés egyik legfontosabb

Részletesebben

ÁRAJÁNLAT BUDAÖRSI KÉZÉLABDA SE

ÁRAJÁNLAT BUDAÖRSI KÉZÉLABDA SE ÁRAJÁNLAT BUDAÖRSI KÉZÉLABDA SE 1 SELENA BESTRONG 130M 2 -ES KONDIPARK VARIÁCIÓ Helyigény: 130 m2 Kapacitás: egyszerre akár 50 ember is sportolhat a kondieszközökön, 1:1-es pihenőidővel. A kondipark eszközei:

Részletesebben

STREET WORKOUT ESZKÖZÖK

STREET WORKOUT ESZKÖZÖK STREET WORKOUT ESZKÖZÖK Rendelési SW7601 DUPLA KORLÁT 64 x 254 x 92 20,02 67 800 Ft 86 106 Ft 40 680 Ft Állóképességet és egyensúlyt saját testsúly használatával fejlesztő eszköz, mely a rajta elvégezhető

Részletesebben

KÜLTÉRI TORNAESZKÖZ CSALÁD. S-széria. Tornaeszközeink külterületen szinte bárhová elhelyezhetőek, mint például:

KÜLTÉRI TORNAESZKÖZ CSALÁD. S-széria. Tornaeszközeink külterületen szinte bárhová elhelyezhetőek, mint például: KÜLTÉRI TORNAESZKÖZ CSALÁD S-széria Kültéri tornaeszköz családunk a testmozgásra vágyók igen széles rétegének készült, harcot hirdetve a mozgásszegény életmód és a szabadidő hasznos eltöltésének szűkös

Részletesebben

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC2-01

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC2-01 175,5 cm 349 cm Air Walker Rendelési kód: OFC2-01 399 cm 99 cm Edzéstípus: Vérkeringés, kardio Hatása: Az ízületeket kímélve edzi a teljes láb- és csípőizomzatot. Hasznos eszköze lehet a mozgásszervi rehabilitációnak

Részletesebben

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC-02

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC-02 Air Walker Rendelési kód: OFC-02 Edzéstípus: Vérkeringés, kardio Hatása: Az ízületeket kímélve edzi a teljes láb- és csípőizomzatot. Hasznos eszköze lehet a mozgásszervi rehabilitációnak is, hiszen javítja

Részletesebben

JOIN! Outdoor Fitness Solutions. A StreetFitness termékcsalád legújabb termékei. csuklópontos fitneszeszközök.

JOIN! Outdoor Fitness Solutions. A StreetFitness termékcsalád legújabb termékei. csuklópontos fitneszeszközök. Outdoor Fitness Solutions JOIN! POLYDUCT ZRT. H-4181 NÁDUDAR, KABAI U. 62. A StreetFitness termékcsalád legújabb termékei STREETFITNESS JOIN! csuklópontos fitneszeszközök. KÜLTÉRI FITNESZ "A mindennapi

Részletesebben

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök)

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) Rendelési szám Eszköz leírása Méret (mm) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) SL116 GYALOGLÓ 1250x600x1600 207 000 Ft 262 890 Ft Végtagok formálására, erősítésére és

Részletesebben

Erőnlét és egészségmegőrzés mindenkinek

Erőnlét és egészségmegőrzés mindenkinek Outdoor Fitness CENTER Cégünkről A minőségi Outdoor Fitness Center kültéri sporteszközöket forgalmazó és telepítő Három Kertőr Kft. tulajdonosai 2001 óta végeznek professzionális kertészeti és kertépítési

Részletesebben

KÜLTÉRI EDZŐ ELEMEK ÉS ÖSSZEÁLLÍTÁSOK 2017

KÜLTÉRI EDZŐ ELEMEK ÉS ÖSSZEÁLLÍTÁSOK 2017 KK-01 TORONY 1 kis alapterületű komplex erősítő állomás, többféle húzódzkodásra, tolódzkodásra, has- és törzsizom erősítésre alkalmas, számos TRX rögzítési ponttal 514 x 473 x 300/400 775 x 800 62 m 2

Részletesebben

EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési szám 7502

EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési szám 7502 EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési 7502 Eszköz leírása Méret (cm) Biztonsági tér (cm) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) LIBEGŐ 160 x 97 x 127 460 x 397 300 000 381 000 Koordináció és egyensúly javítására. Erősíti

Részletesebben

EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési szám

EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési szám EXKLUZÍV ESZKÖZÖK Rendelési Eszköz leírása Méret (cm) Biztonsági tér (cm) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 7502 LIBEGŐ 160 x 97 x 127 460 x 397 300 000 Ft 381 000 Ft Koordináció és egyensúly javítására. Erősíti

Részletesebben

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök)

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) Rendelési szám Eszköz leírása Méret (mm) SL101 KAR ÉS MELLKAS ERŐSÍTŐ 1600x750x2050 19,1 (4,16 x 4,58 m) 155 440 700 Ft 559 689 Ft Mire jó? Felső végtagok,

Részletesebben

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök)

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) Rendelési szám Eszköz leírása Méret (mm) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) SL116 GYALOGLÓ 1250x600x1600 207 000 Ft 262 890 Ft Végtagok formálására, erősítésére és

Részletesebben

EXKLUZÍV vonal 2012.01.280 280

EXKLUZÍV vonal 2012.01.280 280 EXKLUZÍV vonal 2012.01.280 280 Rendelési szám Eszközök Méret (cm) Nettó ár (EUR) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) 019030 UJJ-LÉTRA 22X22X170 cm 1 300 364 000 Ft 462 280 Ft Ujj- izmok, ínszalagok és izületek

Részletesebben

EXKLUZÍV vonal

EXKLUZÍV vonal EXKLUZÍV vonal 2010.1 280 Rendelési (Ft) 019030 UJJ-LÉTRA 22X22X170 1 300 364 000 Ft Ujj- izmok, ínszalagok és izületek mozgékonyságának megőrzésére. Egyik keze ujjaival egyesével lépegessen fel az eszköz

Részletesebben

Az ár nem tartalmazza a szállítási, telepítési költségeket. 5 év garancia TÜV minősítés

Az ár nem tartalmazza a szállítási, telepítési költségeket. 5 év garancia TÜV minősítés Érvényes: 2015 december 31. KONDIKERT tulip-play.com 2015 Az ár nem tartalmazza a szállítási, telepítési költségeket. 5 év garancia TÜV minősítés Torony 1. KK-01 60 m2; r=4.38 m 3-4 m 5.14 m 4.73 m Kis

Részletesebben

KARDIÓS ALAKFORMÁLÓ EDZÉS

KARDIÓS ALAKFORMÁLÓ EDZÉS KARDIÓS ALAKFORMÁLÓ EDZÉS KINEK AJÁNLJUK? Teljesen kezdőknek, akik jelentős túlsúlytól szeretnének megszabadulni, edzettségi szintjük alacsony, de formálni, alakítani, feszesíteni szeretnék az alakjukat.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. EVOLUTION in fitness. Kedves Vásárlónk!

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. EVOLUTION in fitness. Kedves Vásárlónk! 1 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EVOLUTION in fitness Kedves Vásárlónk! Köszönjük, hogy cégünk, a Herky Sport Kft. által kifejlesztett terméket vásárolta meg, mely forradalmian új rendszerű, gazdaságos és sokoldalú

Részletesebben

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység Gyakorlati vizsgatevékenység időtartama: 45 perc A vizsgafeladat értékelési súlyaránya: 60 % 27/2016. (IX.

Részletesebben

Kültéri fitnesz gépek TERMÉKISMERTETŐ ÉS ÁRLISTA.

Kültéri fitnesz gépek TERMÉKISMERTETŐ ÉS ÁRLISTA. Kültéri fitnesz gépek TERMÉKISMERTETŐ ÉS ÁRLISTA www.fitneszpark.hu 2016 Kültéri fitnesz eszközök (felnőtt játszótér) A kültéri fitnesz gép család kiváló választás, ha hazai gyártású, jó minőségű, ugyanakkor

Részletesebben

Önálló eszköz. Önálló eszköz Más gyártók által gyártott termékek rajza (csak szemléltetésképpen)

Önálló eszköz. Önálló eszköz Más gyártók által gyártott termékek rajza (csak szemléltetésképpen) Mit kérünk a pályázatban: A rendelkezésre álló minták alapján, a funkciók megtartásával, egy egyedi arculatú termékcsalád megtervezését, és a pályázat nyertesétől ezt követően a gyártási szintű tervek

Részletesebben

Kültéri fitnesz eszközök 2015

Kültéri fitnesz eszközök 2015 Kültéri fitnesz eszközök 2015 Székhely: 1184.Budapest,Aranyeső u.8 Adószám: 23272677-2-43 cégjegyzékszám: 01-09-957790 Levélcím: 5555. Hunya, Rákóczi út 26/1 Tel/fax:+36-66-89 90 71 E-mail: info@magyar-jatszoter.hu

Részletesebben

Beltéren, Crossfit edzésekhez is beépíthető

Beltéren, Crossfit edzésekhez is beépíthető Érvényes: 2017. március 31. KONDIKERT tulip-play.com Az ár nem tartalmazza az alépítményt, a szállítás és a beszerelés költségeit. Tervezésnél kérje ki a tanácsunkat az esetleges esésfelfogók kialakítása

Részletesebben

Street Workout Parkour

Street Workout Parkour Street Workout Parkour A városi környezet legújabb sporteszközei www.outdoorfitnesscenter.hu, www.1move.hu StreetWorkout Full A Street Workout A Street Workout vagy utcai edzés egy olyan erősítő edzésforma,

Részletesebben

Az ár nem tartalmazza az alépítményt, a szállítás és a beszerelés költségeit.

Az ár nem tartalmazza az alépítményt, a szállítás és a beszerelés költségeit. Érvényes: 2018. december 31. KONDIKERT tulip-play.com Az ár nem tartalmazza az alépítményt, a szállítás és a beszerelés költségeit. Tervezésnél kérje ki a tanácsunkat az esetleges esésfelfogók kialakítása

Részletesebben

Személyi edző Fitness & Health Club by Marriott

Személyi edző Fitness & Health Club by Marriott SZABACSI PÉTER Személyi edző Fitness & Health Club by Marriott 2018. DECEMBER SÚLYZÓS VAGY CARDIO EDZÉS? Közeleg az újév, a nagy újrakezdések és nekibuzdulások időszaka. Sokan ilyenkor veszik meg a bérletüket

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD

HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD HASZNÁLATI UTASÍTÁS HU IN 18374 Húzódzkodó-tolódzkodó Body Solid Fusion FCD TARTALOM BIZTONSÁGI ÚTMUTATÓ 3 RÖGZÍTŐ ALKATRÉSZEK.4 ALKATRÉSZ LISTA 5 ÖSSZESZERELÉS 7 HASZNÁLAT 11 GYAKORLATOK.11 KÖRNYEZETVÉDELEM

Részletesebben

Total gym 1000 Kézikönyv az edzéshez

Total gym 1000 Kézikönyv az edzéshez Hogyan használja ezt a kézikönyvet? Total gym 1000 Kézikönyv az edzéshez A Totalgym 1000 edzőprogramja jó módszer a tökéletes alak kidolgozására és megőrzésére. Ezt az edzőgépet használhatja sportolás

Részletesebben

Hátmasszírozó. Köztéri eszközök referens: Schindler Anikó Telefon: 06 20/282-3994 E-mail: parkeszkoz@royalkert.hu Web: www.royalkert.

Hátmasszírozó. Köztéri eszközök referens: Schindler Anikó Telefon: 06 20/282-3994 E-mail: parkeszkoz@royalkert.hu Web: www.royalkert. Hátmasszírozó Rendelési szám: SL 111 Hátizmok függőleges és vízszintes irányban történő masszírozására használható, valamint serkenti a véráramlást és nyugtatólag hat az idegrendszerünkre is. Álljon vagy

Részletesebben

Kardiovaszkuláris tréning

Kardiovaszkuláris tréning Kardiovaszkuláris tréning Kardiovaszkuláris tréning A kardiovaszkuláris tréning jelentése nem más, mint a szív érrendszer edzése, erősítése. Lényege: Olyan aerob (vagyis oxigén felhasználással járó) mozgást

Részletesebben

KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZÖK SERIES

KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZÖK SERIES KÜLTÉRI FITNESS ESZKÖZÖK 15/16 SERIES 1. Szörf & Step (Mozgás koordinációt javít) 2. Masszázs (Relaxáló) 3. Derékmozgató eszköz (Bemelegítő gyakorlat) 4. Vállízület gyógyító eszköz (Bemelegítő gyakorlat)

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN Multifunkciós erősítő kerék insportline AB Roller AR400

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN Multifunkciós erősítő kerék insportline AB Roller AR400 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN 13170 Multifunkciós erősítő kerék insportline AB Roller AR400 TARTALOM BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 3 GYAKORLATOK ÁTTEKINTÉSE... 3 Alap gyakorlatok leírása... 3 Gyakorlatok állva...

Részletesebben

Moholy-Nagy László formatervezési ösztöndíj pályázat

Moholy-Nagy László formatervezési ösztöndíj pályázat Moholy-Nagy László formatervezési ösztöndíj pályázat Előzetes információ a 2011-es pályázatról A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium, a Magyar Szabadalmi Hivatal

Részletesebben

1. Robi és a fitness. A névválasztásról:

1. Robi és a fitness. A névválasztásról: Arculati kézikönyv 1. Robi és a fitness A névválasztásról: Az AE ROBI Fitness név az aerobik edzésforma valamint a tulajdonos nevének (András E. Róbert) rövidítéséből ered. A szóviccre talán Róbert szülei

Részletesebben

Schalbert Kisapostag Település Fejlesztéséért Alapítvány 2428, Kisapostag, Meggyvágó utca 16. MVH regisztrációs szám: 1004756781 SZAKMAI ANYAG

Schalbert Kisapostag Település Fejlesztéséért Alapítvány 2428, Kisapostag, Meggyvágó utca 16. MVH regisztrációs szám: 1004756781 SZAKMAI ANYAG Schalbert Kisapostag Település Fejlesztéséért Alapítvány 2428, Kisapostag, Meggyvágó utca 16. MVH regisztrációs szám: 1004756781 SZAKMAI ANYAG Dunasori sportpálya felújítása és felnőtt játszótér kialakítása

Részletesebben

Ez fontos, ha a fájdalmas helyeken csak átgurulsz, akkor az izomorsó ingerlődik és csak nő a feszültség és a fájdalom!

Ez fontos, ha a fájdalmas helyeken csak átgurulsz, akkor az izomorsó ingerlődik és csak nő a feszültség és a fájdalom! SMR henger protokoll Az SMR (Self Myofascial Release) elsősorban sportolók számára kifejlesztett rendszer, melynek lényege azizompólyákban kialakult feszültségek feloldása, felszabadítása. Ennek eléréséhez

Részletesebben

Egyéni edzés. Testedzési utasítások ERŐFEJLESZTŐ FEKPAD

Egyéni edzés. Testedzési utasítások ERŐFEJLESZTŐ FEKPAD Testedzési utasítások ERŐFEJLESZTŐ FEKPAD Tisztelt Vásárló, gratulálunk Önnek, hogy megvásárolta az új ENERGETICS fitnesz berendezést. A testgyakorlások elvégzésekor kellemes szórakozást és sok sikert

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN Test erősítő insportline AB Roller AR100

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN Test erősítő insportline AB Roller AR100 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HUN IN 13169 Test erősítő insportline AB Roller AR100 TARTALOM BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK... 3 ÖSSZESZERELÉS... 3 HOGYAN TORNÁZZON... 3 GARANCIÁLIS FELTÉTELEK, REKLAMÁCIÓ... 5 2 BIZTONSÁGI

Részletesebben

Vitorlázás 12. évfolyam

Vitorlázás 12. évfolyam A vitorlás sport tanításának céljai a on: A megszerzett állóképesség továbbfejlesztése; Korosztályos válogatottak képzése; A tantárgyhoz fűződő pozitív érzelem fenntartása; Az edzéshatások növelése (terjedelem,

Részletesebben

Robin KalandSziget. Kalandpark tömör bemutatása. 20 kiemelt játék bemutatása

Robin KalandSziget. Kalandpark tömör bemutatása. 20 kiemelt játék bemutatása Robin KalandSziget Kalandpark tömör bemutatása Hazánk egyik leggyönyörűbb és legkalandosabb vízi világában, a Tisza-tó vadregényes szigetén Magyarországon egyedülálló élménypark épült. Az attrakció célja,

Részletesebben

Testedzési program: 1.-6. hét

Testedzési program: 1.-6. hét Testedzési program: 1.-6. hét Az alábbiakban közreadunk egy teljes test megmozgatására alkalmas, kezdőnek szóló edzéstervet. A napi életritmusba rugalmasan beilleszthető, és emellett lehetőséget nyújt

Részletesebben

Down Alapítvány 1145 Budapest, Amerikai út 14. Tel.: (061) SPORTESZKÖZÖK HASZNÁLATA

Down Alapítvány 1145 Budapest, Amerikai út 14. Tel.: (061) SPORTESZKÖZÖK HASZNÁLATA Down Alapítvány 1145 Budapest, Amerikai út 14. Tel.: (061) 363-63-53 e-mail: down@downalapitvany.hu SPORTESZKÖZÖK HASZNÁLATA A BEMELEGÍTÉS Az edzés megkezdése előtt mindig végezzünk bemelegítő gyakorlatokat.

Részletesebben

Csípőforgás. Módszer: Álljon a gömbre egyenesen, majd végezzen a derekával twist-pörgő mozdulatokat és a karjaival egyensúlyozzon.

Csípőforgás. Módszer: Álljon a gömbre egyenesen, majd végezzen a derekával twist-pörgő mozdulatokat és a karjaival egyensúlyozzon. Csípőforgás Módszer: Álljon a gömbre egyenesen, majd végezzen a derekával twist-pörgő mozdulatokat és a karjaival egyensúlyozzon. Hatás: Erősíti a derekat és a hátizmokat. 2. Nyak-hát nyújtó gyakorlat

Részletesebben

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök)

STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) STANDARD vonal (kiemelten ajánlott eszközök) Rendelési szám Eszköz leírása Méret (mm) Nettó ár (Ft) Bruttó ár (Ft) SL116 GYALOGLÓ 1200X540X1500 207 000 Ft 262 890 Ft Végtagok formálására, erősítésére és

Részletesebben

LR System Life Recomposition Fitness System

LR System Life Recomposition Fitness System LR System Life Recomposition Fitness System Először is szeretném megköszönni, hogy letöltötted az e-bookomat. Másodsorban pedig szeretnék gratulálni, hogy elindultál (vagy folytatod) egy olyan úton, amely

Részletesebben

Imagination Plaground. aktiválja minden. gyerek kreativitását. Az áttörö mozgástér koncepció a szabad és kreatív játékot teszi lehetövé!

Imagination Plaground. aktiválja minden. gyerek kreativitását. Az áttörö mozgástér koncepció a szabad és kreatív játékot teszi lehetövé! Imagination Plaground aktiválja minden gyerek kreativitását Az áttörö mozgástér koncepció a szabad és kreatív játékot teszi lehetövé! Imagination playground egy mobil játékrendszer, amely különbözö formájú

Részletesebben

FIZIKAI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM, AZ ÉLVONALBELI TELJESÍTMÉNYHEZ

FIZIKAI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM, AZ ÉLVONALBELI TELJESÍTMÉNYHEZ FIZIKAI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM, AZ ÉLVONALBELI TELJESÍTMÉNYHEZ Időszak: 1. és 2. felkészülési fázis Ízületi mozgékonyság Lazaság - Erő-Állóképesség FIGYELEM Erőfejlesztés, kondicionálás gumiszalag segítségével.

Részletesebben

Urbanizáció. Közterületi bútorzatok. Cikknév Megnevezés Listaár Ft/db. Virágtartó edényzetek. RPK-320 Virágfüzér 156 700. RPK-115 Virágpiramis 104 500

Urbanizáció. Közterületi bútorzatok. Cikknév Megnevezés Listaár Ft/db. Virágtartó edényzetek. RPK-320 Virágfüzér 156 700. RPK-115 Virágpiramis 104 500 Közterületi bútorzatok Virágtartó edényzetek RPK-320 Virágfüzér 156 700 RPK-115 Virágpiramis 104 500 RKV- 10 10 literes virágtartó 14 030 RKV-25 25 literes virágtartó 18 430 RKV-80 80 literes virágtartó

Részletesebben

FREEDOM SZEMÉLYI CSOMAG. Te hányadik generáció vagy?

FREEDOM SZEMÉLYI CSOMAG. Te hányadik generáció vagy? FREEDOM SZEMÉLYI CSOMAG Te hányadik generáció vagy? 3.-ik Generációs Elektromos Izomstimulálás Korszerű és teljeskörű elektrostimuláló edzés rendszer, mely 350 IZMOT mozgat meg egyszerre mindössze 20 PERC

Részletesebben

Vitorlázás 9. évfolyam

Vitorlázás 9. évfolyam A vitorlás sport tanításának céljai a on: A sportági tevékenységekhez szükséges akarat, aktivitás ébrentartása; Korosztályos válogatottak képzése; Az sportág mozgásformáinak, továbbfejlesztése; Országos

Részletesebben

Vibrációs trénerek összehasonlítása 2014. Kyokei VibroFit Home. 5-15 Hz / 99 fokozat. 5-14Hz / 60 fokozat

Vibrációs trénerek összehasonlítása 2014. Kyokei VibroFit Home. 5-15 Hz / 99 fokozat. 5-14Hz / 60 fokozat Flabelos FL-3000 Kyokei ubodyfit Gym Kyokei CrazyFit Insport Lilly Insport Lotos Insport Katrina Mozgások hintázó mozgás (~billegés ~ vertikális hinta, ~oszcilláció) -frekvencia igen igen igen igen igen

Részletesebben

Slim3 Zsani Peak girl kezdősúly: 54,5 kg

Slim3 Zsani Peak girl kezdősúly: 54,5 kg Slim3 Zsani Peak girl kezdősúly: 54,5 kg Slim3 Peak Zsani edzésterve 2012. július 16- tól Felosztás: 1. Nap Felsőtest+kardió 2. Nap Alsótest+kardió 3. Nap Kardió+has+popsi 4. Nap Felsőtest+kardió 5. Nap

Részletesebben

Mi a HBH? Miért a HBH?

Mi a HBH? Miért a HBH? Mi a HBH? A HBH kültéri, saját testsúlyos edzésekre alkalmas street workout pályák és ehhez kapcsolódó köztéri kiegészítők, bútorok építésére szakosodott ipari-formatervező vállalkozás. Alapítói Csepregi

Részletesebben

Használati utasítás. Technogym, The Wellness Company és Multipla (figuratív) a Technogym s.p.a.

Használati utasítás. Technogym, The Wellness Company és Multipla (figuratív) a Technogym s.p.a. TM Használati utasítás 2 Technogym, The Wellness Company és Multipla (figuratív) a Technogym s.p.a. tulajdonában lévő védjegyek Olaszországban és más országokban. Szerzői jogok fenntartva Technogym s.p.a.,

Részletesebben

Balance Mozgásterápiás Központ Sportinnovációs Központunkról: Fiatal agilis szervezet gyógytornászok, manuálterapeuták, sportorvosok, sebészek 5000 páciens: élsportolók, hobbisportolók, idősek, fiatalok

Részletesebben

Rátgéber László, Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar, Rátgéber Kosárlabda Akadémia Alapítvány A modern kondicionális és koordinációs képzés

Rátgéber László, Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar, Rátgéber Kosárlabda Akadémia Alapítvány A modern kondicionális és koordinációs képzés Rátgéber László, Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar, Rátgéber Kosárlabda Akadémia Alapítvány A modern kondicionális és koordinációs képzés konferencia A Testnevelési Egyetem és a Magyar Olimpiai

Részletesebben

BARTENDAZ HUNGARY. Radányi Norbert, alapító https://www.facebook.com/bartendazhungary

BARTENDAZ HUNGARY. Radányi Norbert, alapító https://www.facebook.com/bartendazhungary BARTENDAZ HUNGARY Csapatunk 2014 tavaszán alakult meg, informális közösségként. New Yorkból (USA) kapta a nevét, az ott tevékenykedő Bartendaz közösségtől. Tevékenységünk megegyezik, rengeteg közös érdeket

Részletesebben

PA 350 GEBRUIKSHANDLEIDING MANUAL DE UTILIZAÇÃO INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA

PA 350 GEBRUIKSHANDLEIDING MANUAL DE UTILIZAÇÃO INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA PA 350 NOTICE D UTILISATION OPERATING INSTRUCTIONS MODO DE EMPLEO GEBRAUCHSANWEISUNG ISTRUZIONI PER L USO GEBRUIKSHANDLEIDING MANUAL DE UTILIZAÇÃO INSTRUKCJA UŻYTKOWANIA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Инструкция

Részletesebben

L E G T R A I N E R GYVC-008. Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót!

L E G T R A I N E R GYVC-008. Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! LEG_TARINER.qxp 2007.08.03. 9:06 Page 1 L E G Használat elõtt figyelmesen olvassa el a tájékoztatót! T R A I N E R GYVC-008 A VIVAMAX Leg Trainerrel Ön otthonában, kényelmesen edzheti lábait és fenekét,

Részletesebben

A SZABADTÉRI FITNESZPARK.

A SZABADTÉRI FITNESZPARK. 2015 A SZABADTÉRI FITNESZPARK www.kondipark.hu Jelmagyarázat: EPDM Az adott kondieszköz csúszásgátló EPDM gumiburkolattal is kérhető Az adott kondieszközre szerelhető kiegészítő sportszerek vásárolhatóak

Részletesebben

A SZABADTÉRI SPORTPARKOK HASZNÁLATÁNAK RÉSZLETES BEMUTATÁSA, ÚTMUTATÓJA

A SZABADTÉRI SPORTPARKOK HASZNÁLATÁNAK RÉSZLETES BEMUTATÁSA, ÚTMUTATÓJA A SZABADTÉRI SPORTPARKOK HASZNÁLATÁNAK RÉSZLETES BEMUTATÁSA, ÚTMUTATÓJA Dr. Pucsok József Márton Debreceni Egyetem, Sporttudományi Koordinációs Intézet 2016 1. Bevezetés, általános használati útmutató,

Részletesebben

Utánpótlás-nevelés: nevelés: az egészséges fejlesztés gyógytornász szakmai szempontjai Moldvay Ildikó Sportági jellemzők Mozgató szervrendszer Axiális aszimmetrikus terhelés Erőközpont: medence Medence

Részletesebben

Irányadó a fitneszben

Irányadó a fitneszben Irányadó a fitneszben tartalomjegyzek Cardio gépek 3 Lapsúlyos gépek 6 Tárcsasúlyos gépek 11 Padok és állványok 15 Színminták 18 3 Cardio gepek A Vector Fitness egy rendkívül dinamikusan fejlődő professzionális,

Részletesebben

6 hetes futó edzésterv 2. hét 2. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk.

6 hetes futó edzésterv 2. hét 2. edzés. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. Csak egy módon indulhatunk el egy cél felé: ha ott kezdjük, ahol most vagyunk. 1 FONTOS INFÓK OLVASD EL! Először is üdvözöllek a Szupernő futói körében. Tök jó, hogy itt vagy velünk, remélem sok boldog

Részletesebben

BARTENDAZ HUNGARY. Radányi Norbert, alapító https://www.facebook.com/bartendazhungary

BARTENDAZ HUNGARY. Radányi Norbert, alapító https://www.facebook.com/bartendazhungary BARTENDAZ HUNGARY Csapatunk 2014 tavaszán alakult meg, informális közösségként. New Yorkból (USA) kapta a nevét, az ott tevékenykedő Bartendaz közösségtől. Tevékenységünk megegyezik, rengeteg közös érdeket

Részletesebben

BEVEZETÉS A 28 NAPOS PROGRAMBA. by 4% Fitness

BEVEZETÉS A 28 NAPOS PROGRAMBA. by 4% Fitness BEVEZETÉS A 28 NAPOS PROGRAMBA by 4% Fitness A 28 NAPOS PROGRAM KÉT CÉLJA: 28 nap alatt minél jobb formát érj el 28 nap alatt olyan dolgokat tanulj meg az étkezésről, az edzésről és a saját testedről,

Részletesebben

STEP UP BOARD Cikk szám: 1132 Használati utasítás és ajánlott gyakorlatok

STEP UP BOARD Cikk szám: 1132 Használati utasítás és ajánlott gyakorlatok STEP UP BOARD Cikk szám: 1132 Használati utasítás és ajánlott gyakorlatok Minden amire szüksége lehet egy tökeletes edzéshez! Az Aerobic Step az egyetlen tréningeszköz, amire szüksége lehet. Ideális cardovaszkuláris

Részletesebben

Mezőgazdasági termékek katalógus

Mezőgazdasági termékek katalógus TERMÉKPROGRAM MAGASÉPÍTÉS Mezőgazdasági termékek katalógus MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK / REFERENCIÁK MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK / REFERENCIÁK Megoldásainkkal könnyedén növelni tudja gazdasága hatékonyságát! 2 3

Részletesebben

1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Hírlevél. Testmozgással az egészségért

1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Hírlevél. Testmozgással az egészségért 1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0037 Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Hírlevél Testmozgással az egészségért Rendszeres mozgás az egészséges szervezetért Kiadó: Gönc

Részletesebben

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel

hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel hatékony, ergonomikus, sokoldalú biztonságos kézi emelő univerzális felhasználási lehetőségekkel UNIKAR univerzális rögzítővel Cikkszám 100 548 UNIKAR villával Cikkszám 100 528 UNIKAR villával rakománytámasszal

Részletesebben

Oktatói munka hallgatói véleményezése. 2016/2017-es tanév I. félév. Testnevelő tanárok

Oktatói munka hallgatói véleményezése. 2016/2017-es tanév I. félév. Testnevelő tanárok 2. számú melléklet Oktatói munka hallgatói véleményezése 2016/2017-es tanév I. félév Testnevelő tanárok A Nemzeti Közszolgálati Egyetem szellemi műhelyként az ország meghatározó felsőoktatási intézménye.

Részletesebben

Vitorlázás 10. évfolyam

Vitorlázás 10. évfolyam A vitorlás sport tanításának céljai a on: A sportági tevékenységekhez szükséges akarat, aktivitás ébrentartása; Korosztályos válogatottak képzése; Az sportág mozgásformáinak, alapismereteinek továbbfejlesztése;

Részletesebben

Egyszerre soha ne használja a terméket 10 percnél tovább

Egyszerre soha ne használja a terméket 10 percnél tovább 2778 3 az 1-ben Vibráló-Masszázs gép FIGYELEM: Mielőtt a terméket használatba venné olvasssa el figyelmesen a használati utasítást. Ez a termék csak otthoni használatra alkalmas. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK:

Részletesebben

Az automatizálás a hajtóerőnk

Az automatizálás a hajtóerőnk Az automatizálás a hajtóerőnk 02 Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Springer GmbH - innovatív vállalat, hogy automatizálása sikeres legyen Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Innovációs erejével,

Részletesebben

Előszó. Vevőink igényei szerint RAL katalógusunkban megtalálható, bármely szín megvalósítása (alumínium ládáknál!) lehetséges:

Előszó. Vevőink igényei szerint RAL katalógusunkban megtalálható, bármely szín megvalósítása (alumínium ládáknál!) lehetséges: Katalógus 2017 Virágládák / növényládák / térelválasztó falak alumíniumból, porfestett alumíniumból, corten acélból kül és beltérre egyedi méretekben is Előszó Virág és növényládák tervezésével és gyártásával

Részletesebben

IX. Népegészségügyi Konferencia, Megnyitó 2018.

IX. Népegészségügyi Konferencia, Megnyitó 2018. IX. Népegészségügyi Konferencia, Megnyitó 2018. 2014-2017. évi eredmények A FIZIKAI AKTIVITÁSI szintek felmérése SZŐTS GÁBOR Magyar Sporttudományi Társaság Bevezetés FIZIKAI AKTIVITÁSI SZINT FELMÉRÉSÉNEK

Részletesebben

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER www.aluplast.com.pl IDEAL 4000 IDEAL 4000 70 mm beépítési mélység A standardkombináció hőszigetelési tulajdonságai:

Részletesebben

CLEANSANITY BOOTY CAMP EDZÉSTERV

CLEANSANITY BOOTY CAMP EDZÉSTERV LÁBNAP Bemelegítés: 8 perc kardió (bicikli vagy futás) 1. Sétáló kitörés csak saját testsúllyal. 2x40 CLEANSANITY BOOTY CAMP EDZÉSTERV 2. Combfeszítő gépen, közepes terhelést választva 4x20 3. Guggoló

Részletesebben

Chrome. A finom részletek gazdagsága

Chrome. A finom részletek gazdagsága A finom részletek gazdagsága A zuhanykabinok és zuhanyajtók stílusos ovális fogantyúi és a profilrészleteinek kialakításával egységes designt képeznek. Ezen elemek összessége alkotja a koncepciót. www.ravak.hu

Részletesebben

KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁGI MÉRETEK

KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁGI MÉRETEK Trixagon tároló Trixagon tároló 2 Trixagon tároló A hatszög forma gyakran megtalálható a természetben. A hópelyhek, a méhkas szerkezete és a teknősök páncélja is hatszög alakú. A hatszögek a természet

Részletesebben

2014, 1. nap 10. hét (január 01 március 09.)

2014, 1. nap 10. hét (január 01 március 09.) 2014, 1. nap 10. hét (január 01 március 09.) 8/68, jan. 08. szerda + Krav Maga edzés (01): 90 p 11/68, jan. 11. szombat Fekvőtámasz (1) 1.2 fekvőtámasz előredőlve: 2x10-8 1.5 teljes fekvőtámasz: 1x4 1.7

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

Termék azonosító: KF 101. méretek: 88 x 62 x 147 cm

Termék azonosító: KF 101. méretek: 88 x 62 x 147 cm Termék azonosító: KF 101 méretek: 88 x 62 x 147 cm Eszközhasználat célja : Megerősíteni és rugalmasabbá tenni a lábak és a derék ízületekhez kapcsolódó izomzatot. Használat: Mindkét kezével fogja meg a

Részletesebben

Vibrációs trénerek összehasonlítása Casada Power Board 2.0. Kyokei CrazyFit

Vibrációs trénerek összehasonlítása Casada Power Board 2.0. Kyokei CrazyFit Music Plus Mozgások hinta (billegő) mozgás -frekvencia 3,5-14 Hz / 30 5-15 Hz / 60 5-15 Hz / 99 5-15Hz / 30 5,6-13,6 Hz / 20 5-15 Hz / 99 5-15Hz / 10 5-15 Hz / 30 5-15 Hz / 30 5-15 Hz / 8 -amplitudó 0-10

Részletesebben

Mozogj! De hogyan? Tanácsok Szalka Anditól

Mozogj! De hogyan? Tanácsok Szalka Anditól Mozogj! De hogyan? Tanácsok Szalka Anditól Mozogj, hogy ne csak vékonyabb legyél, de formásabb tested is legyen, és hatásosabb legyen a programod. Andi összefoglalta, milyen általános tanácsai vannak a

Részletesebben

INFORMÁCIÓS FÜZET 3. GENERÁCIÓS FREEDOM SZEMÉLYI CSOMAG. és te, hányadik generációs vagy?

INFORMÁCIÓS FÜZET 3. GENERÁCIÓS FREEDOM SZEMÉLYI CSOMAG. és te, hányadik generációs vagy? INFORMÁCIÓS FÜZET 3. GENERÁCIÓS FREEDOM SZEMÉLYI CSOMAG és te, hányadik generációs vagy? AZ ELEKTROMOS IZOMSTIMULÁCIÓ FORRADALMA 3. Generációs Elektromos Izomstimulálás Korszerű és teljeskörű elektrostimuláló

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység Szakképesítés száma, megnevezése: 54 813 01 Fitnesz-wellness instruktor A vizsgafeladat időtartama: 30

Részletesebben

Segédeszközök használata a gyakorlatban. Készítette: Szabó Tünde Dakos Zsófia

Segédeszközök használata a gyakorlatban. Készítette: Szabó Tünde Dakos Zsófia Segédeszközök használata a gyakorlatban Készítette: Szabó Tünde Dakos Zsófia 1 Járás gyógyászati segédeszközeinek meghatározása A járás gyógyászati segédeszközén értjük azon testhez nem hozzáerősített

Részletesebben

Rendkívül hatékony, minden szempontból elegáns. Udvari összefolyó. Vízelvezeto rendszerek a ház köré és a kertbe.

Rendkívül hatékony, minden szempontból elegáns. Udvari összefolyó. Vízelvezeto rendszerek a ház köré és a kertbe. Rendkívül hatékony, minden szempontból elegáns. Udvari összefolyó Vízelvezeto rendszerek a ház köré és a kertbe. Mi mindig ugyanazt tesszük: új utakra lépünk. Termékeink közvetlen kapcsolatban állnak földünk

Részletesebben

GlassLine. Egy műszakilag tökéletes ékszer fürdőszobája számára. Collection Speciális felületkezelés lásd 34. o.

GlassLine. Egy műszakilag tökéletes ékszer fürdőszobája számára. Collection Speciális felületkezelés lásd 34. o. GlassLine Egy műszakilag tökéletes ékszer fürdőszobája számára Speciális felületkezelés lásd 34. o. Kiváló minőségű fémalkatrészek lásd 69. o. Emelő mechanizmus és automatikus záródás. 68 Letisztult design

Részletesebben

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység

NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL. Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység NEMZETI SZAKKÉPZÉSI ÉS FELNŐTTKÉPZÉSI HIVATAL Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység Gyakorlati vizsgatevékenység időtartama: 45 perc A vizsgafeladat értékelési súlyaránya: 60 % 27/2016. (IX.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2016. augusztus 01... Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Játszótér. Köztéri fitnesz. Street Workout. Utcabútor katalógus

Játszótér. Köztéri fitnesz. Street Workout. Utcabútor katalógus Játszótér Köztéri fitnesz Street Workout Utcabútor 2016 katalógus 12 év... 126 játszótér és 98 fitneszpark! Hinták Forgójátékok Játszóvárak Babaházak Rugós játékok Homokozók Kombinált mászókák Figurális

Részletesebben

Kritérium tantárgy a testnevelés, ezért ennek teljesítése nélkül a hallgató nem bocsátható záróvizsgára.

Kritérium tantárgy a testnevelés, ezért ennek teljesítése nélkül a hallgató nem bocsátható záróvizsgára. TESTNEVELÉS /valamennyi szakon/ Kódja: Heti óraszáma: AMTTE1KBNE 2 gyakorlat, kredit: 0 pont A tantárgy célja: a hallgatók rendszeres sportolásához szükséges feltételek biztosítása, az egészséges életvitel

Részletesebben

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat.

Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Konstantin Schmidt, Kereskedelmi igazgató Azoknak, akik munkájuk során legyőzik az akadályokat. Egy ZARGES koffer amely tökéletes megjelenésű, elegáns és strapabíró Annyira híres. Annyira elegáns. Az új

Részletesebben

Általános tudnivalók. A testnevelés tantárgy követelménye

Általános tudnivalók. A testnevelés tantárgy követelménye A tantárgy: AMITESTNEV/valamennyi szakon/testnevelés Heti óraszám: 2 gyakorlat, kredit: 0 pont A tantárgy célja: a hallgatók rendszeres sportolásához szükséges feltételek biztosítása, az egészséges életvitel

Részletesebben

Vegyen részt életmódváltó programunkban!

Vegyen részt életmódváltó programunkban! Vegyen részt életmódváltó programunkban! Európai Szociális Alap Életmód váltás Ha életmódot kívánunk váltani, első lépésben meg kell tanulnunk az egészséges életmód alapjait: hogyan kell változtatni mindennapi

Részletesebben