Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület december 15-i ülésére

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. december 15-i ülésére"

Átírás

1 Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület december 15-i ülésére 276/2011.(VI.30.)Kt.sz. Berzsenyi utcában ingatlan vásárlása Jánoshalma Város Képviselő-testülete bruttó Ftot biztosít a Szondy és Berzsenyi utca közterületének a rendezési tervhez igazodó kialakítására. szükséges intézkedéseket tegye meg. Fedezet: vis maior keret Határidő: október 15. A határozat végrehajtása folyamatban van, várhatóan az idei évben nem fejeződik be. 321/2011.(IX.08.)Kt.sz. Jánoshalma Város Környezetvédelmi Programja Jánoshalma Város Képviselő-testülete az Agroszint Bt. Által készített Jánoshalma Város Környezetvédelmi Programja dokumentumot mint tervezetet elfogadásra javasolja változtatás nélkül A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a környezetvédelmi törvény 48..-a alapján a szükséges tájékoztatásokat illetve vélemény kérést végezze el és annak eredményéről a Képviselő-testületet tájékoztassa. Határidő: szeptember 15. illetve október 30. A környezetvédelmi törvény 48..-a alapján a szükséges tájékoztatásokat illetve vélemény kéréseket postáztuk. A vélemények nagy része már visszaérkezett. A véleményezők egy része javaslatokat tett a környezetvédelmi program pontosítására, amelyet Juhász Zsolt az összes vélemény figyelembe vételével elvégez és az átdolgozott program újból előterjesztésre kerül.

2 322/2011.(IX.08.)Kt.sz. Felső-Bácska Vidékfejlesztési Egyesülethez csatlakozás Jánoshalma Város Képviselő-testülete szándéknyilatkozatot tesz, hogy az önkormányzat alapító tagja kíván lenni a Felső-Bácska Vidékfejlesztési Egyesületnek. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az egyesületben alapító tagként való részvételhez szükséges intézkedéseket megtegye. A Képviselő-testület döntése az egyesület alapszabályának megismerése és elfogadása után válik véglegessé. Az alapító tagok alakuló ülése szeptember 20-án megtartásra került, ahol Czeller Zoltán polgármester úr részt vett. A végleges alapszabályt dr. Vavró Beáta készíti, amelyet november 29-én megkaptunk tárgyalásra és a mai ülésen napirendként szerepel december 1-én újabb alakuló ülésre került sor, ahol Komáromi Lajos alpolgármester úr vett részt. 353/2011.(XI.10.)Kt.sz. Beszámoló a évi közcélú foglalkoztatásról Jánoshalma Város Képviselő-testülete köszönetét fejezi ki a szervezésében résztvevőknek és a Városgazda Kft. vezetésének közfoglalkoztatásban végzett munkájáért Elfogadja a évi közfoglalkoztatásról szóló beszámolót. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedések megtételére. A beszámoló készítői értesítést kaptak.

3 354/2011.(XI.10.)Kt.sz. Beszámoló a Jánoshalmi Hunyadi Népe újságról Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja Blázsik Sándor ügyvezető által készített beszámolót a Jánoshalmi Hunyadi Népe című lap megjelentetésével kapcsolatban. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a döntésről értesítse Blázsik Sándort a Zsikor Bt. ügyvezetőjét. Határidő: november 15. Blázsik Sándor ügyvezető a döntésről értesítést kapott. 355/2011.(XI.10.)Kt.sz. Beszámoló Jánoshalma honlap üzemeltetéséről Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja Blázsik Sándor ügyvezető által készített beszámolót Jánoshalma Város internetes portáljának üzemeltetésével kapcsolatban. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a döntésről értesítse Blázsik Sándort a Zsikor Bt. ügyvezetőjét. Határidő: november 15. Blázsik Sándor ügyvezető a döntésről értesítést kapott. A Jánoshalmi Hunyadi Népe Szerkesztő Bizottsága elfogadta az új honlap tervezetét, amelynek megvalósítása folyamatban van. 358/2011.(XI.10.)Kt.sz évi ellenőrzési terv elfogadása A belső ellenőr a döntésről értesítést kapott. Jánoshalma Város Képviselő-testülete a mellékletek szerint jóváhagyja a évek Stratégiai Ellenőrzési Tervét és a évi Belső Ellenőrzési Munkatervet határozatról a belső ellenőrt értesítse.

4 360/2011.(XI.10.)Kt.sz. Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. kérelme A Kft ügyvezetője a döntésről értesítést kapott. Jánoshalma város Képviselő-testülete helyt ad az ügyvezető kérelmének és további késedelmi kamat felszámítása nélkül december 31-ig fizetési haladékot ad a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft számára az önkormányzat által nyújtott 11,3 millió Ft összegű és 12,7 millió Ft összegű tagi kölcsönökkel összefüggő kamatfizetési kötelezettségei teljesítésére. határozatról a Kft ügyvezetőjét értesítse.

5 361/2011.(XI.10.)Kt.sz. Szakorvosi órák átcsoportosítása a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. -nél Jánoshalma Város Képviselő-testülete az ellátási szükségletekhez illeszkedő struktúra létrehozása érdekében a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft-ben tervezett intézményen belüli kapacitás-átcsoportosítással egyetért, azt támogatja. A kapacitás átcsoportosítással érintett területek: Szakma megnevezése TIOP pályázati órák Jánoshalma Várostól átvett órák Jelenlegi óraszám összesen Javasolt változás TIOP pályázati órák Jánoshalma Várostól átvett órák Javasolt új óraszám összesen Általános belgyógyászat Reumatológia és fizioterápia Általános szülészet nőgyógyászat Általános sebészet Fül-orr gégészet Kardiológia Ortopédia ÖSSZESEN Jelen határozatot a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. kapacitás-átcsoportosítási kérelméhez a 337/2008. (XII. 30.) Kormányrendelet 8. (1) a) pont előírásainak megfelelve hozta a Képviselő-testület. A Képviselő-testület felkéri Czeller Zoltán polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: A polgármester a kapacitás-átcsoportosítással kapcsolatos önkormányzati nyilatkozatot aláírta, a Kft ügyvezetője a döntésről értesítést kapott.

6 362/2011.(XI.10.)Kt.sz. Szakorvosi órák átcsoportosítása a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. -nél Jánoshalma Város Képviselő-testülete nyilatkozik, hogy a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. által kezdeményezett kapacitásátcsoportosítással megvalósításra kerülő ellátások egészségügyi szolgáltatói struktúrájának fenntarthatósága biztosított. Jelen határozatot a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. kapacitás átcsoportosítási kérelméhez a 337/2008. (XII. 30.) Kormányrendelet 8. (1) c) pont alapján hozta meg a Képviselő-testület. A Képviselő-testület felkéri Czeller Zoltán polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: A polgármester a nyilatkozatot, mely szerint a kapacitás-átcsoportosítással megvalósításra kerülő ellátások egészségügyi szolgáltatói struktúrájának fenntarthatósága biztosított, aláírta, a Kft ügyvezetője a döntésről értesítést kapott. 363/2011.(XI.10.)Kt.sz. Lajtha László Művészeti és Kulturális Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft. kérelme Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2,5 millió Ft-tal megemeli a Lajtha László Művészeti és Kulturális Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft közművelődési feladatellátáshoz kapcsolódó évi működési támogatását. Az összeg fedezete: hitelfelvétel. A Képviselő-testület jóváhagyja a Közművelődési megállapodás 1. számú mellékletének jelen határozat szerinti póttámogatás miatti módosítását. szükséges intézkedéseket tegye meg. A döntésről szóló megállapodás mindkét részről aláírásra került.

7 364/2011.(XI.10.)Kt.sz. TÁMOP A-11. azonosítószámú Integrált térségi programok a gyerekek és családjaik felzárkózási esélyeinek növelésére elnevezésű pályázati lehetőség Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a TÁMOP A-11 azonosítószámú "Integrált térségi programok a gyermekek és családjaik felzárkózási esélyeinek növelésére" elnevezésű pályázati felhívás alapján elkészített részletes költségvetést és a hozzá tartozó tevékenység adatlapokat, támogatja hogy a Jánoshalmi Többcélú Kistérségi Társulás a pályázatot benyújtsa a mellékelt dokumentumok alapján. Jánoshalma Város Önkormányzata kijelenti, hogy semmilyen módon nem szeretne pénzbeli kötelezettséget vállalni a pályázattal kapcsolatban. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: november 15. A döntésről a Jánoshalmi Többcélú Kistérségi Társulás munkaszervezetét értesítettük, akik a pályázat benyújtásáról gondoskodnak. 365/2011.(XI.10.)Kt.sz. Jánoshalma Város évi rendezvény terve Jánoshalma Város Képviselő- testülete jóváhagyja a Jánoshalma Város Önkormányzatának évi rendezvénytervét, melyet a évi költségvetés tárgyalásánál figyelembe vesz. Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. A döntésről az érintettek értesítést kaptak.

8 367/2011.(XI.10.)Kt.sz. Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 2012/13 tanév szakképzési keretszámainak meghatározása Jánoshalma Város Képviselő-testülete a Bács-Szakma Szakképzés Fejlesztési és Szervezési Non-Profit Kiemelten Közhasznú ZRT. Közgyűlésének határozata értelmében a 2012/2013. tanévben a Hunyadi János Általános Iskola Gimnázium Szakközépiskola és Kollégiumban - 9. évfolyamon egy gimnáziumi tanulócsoportot szakközépiskolai tanulócsoporttá alakít át, így a szakközépiskolai képzés keretében indítható tanulócsoportok számát Informatikus képzésben az alábbiak szerint határozza meg: 1 tanulócsoport 30 fő Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. A döntésről a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium és a Bács-Szakma Szakképzés Fejlesztési és Szervezési Non-Profit Kiemelten Közhasznú ZRT. értesítést kaptak.

9 368/2011.(XI.10.)Kt.sz. Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 2012/13 tanév szakképzési keretszámainak meghatározása Jánoshalma Város Képviselő-testülete a Bács-Szakma Szakképzés Fejlesztési és Szervezési Non-Profit Kiemelten Közhasznú ZRT. Közgyűlésének határozata értelmében a 2012/2013. tanévben a Hunyadi János Általános Iskola Gimnázium Szakközépiskola és Kollégiumban - a 13. évfolyamon informatikai szakmacsoportos képzésben, 25 főben beiskolázható tanulók létszámát az alábbiak szerint határozza meg: Gazdasági informatikus 12 fő Térinformatikus 13 fő CAD-CAM informatikus 20 fő Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. A döntésről a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium és a Bács-Szakma Szakképzés Fejlesztési és Szervezési Non-Profit Kiemelten Közhasznú ZRT. értesítést kaptak. 369/2011.(XI.10.)Kt.sz. Tűzoltóság létszámemelési kérelme Jánoshalma Város Képviselő-testülete engedélyezi a 13. fő tűzoltó foglalkoztatását január 1-től december 31-ig amennyiben a plusz 1 fő alkalmazásával összefüggő kiadások (bér + közterhek) pénzügyi fedezetét a Jánoshalmi Többcélú Kistérségi Társulás biztosítani tudja. határozatról értesítse Nagy Sándor tüo. parancsnokot. A döntésről a Jánoshalmi Többcélú Kistérségi Társulás munkaszervezetét és Nagy Sándor tűzoltó parancsnokot értesítettük.

10 370/2011.(XI.10.)Kt.sz. Telekadóval kapcsolatos döntés Jánoshalma Város Önkormányzata 2011-ben nem módosítja a telekadó mértékét. A helyi adókról szóló T/4864. számú törvényjavaslat elfogadása után a változások ismeretében január 1- től kezdődő hatállyal szándékában áll az önkormányzatnak a telekadóról szóló helyi rendeletét módosítani. A Képviselő-testület felkéri Czeller Zoltán polgármestert, a határozatról a kérelmezőket értesítse. A döntésről a kérelmezőket értesítettük. A telekadó rendelet a mai ülésen is napirenden van. 371/2011.(XI.10.)Kt.sz. Dr. Ivanics Mihály Sándorné ingatlan felajánlása Jánoshalma Város Önkormányzata megvizsgálta az Egészségügyi Központ környékén lévő parkolók kihasználtságát és megbízza Czeller Zoltán polgármestert, Dr. Benda Dénes címzetes főjegyzőt és Kasziba Sándor irodavezetőt hogy kezdeményezzen tárgyalásokat Dr. Ivanics Mihály Sándorné Jánoshalma Orczy u. 7. sz. alatti lakossal jánoshalmi 17 hrsz-ú ingatlana önkormányzat számára való eladásáról, melyet parkolás céljára ajánlott fel telekadó mentesség ellenében. határozatról Dr. Ivanics Mihály Sándornét értesítse. A határozatról Dr. Ivanics Mihály Sándornét értesítettük, a tárgyalást Polgármester úr lefolytatta, Dr. Ivanicsné később jelez vissza a család döntéséről.

11 372/2011.(XI.10.)Kt.sz. Hulladékszállítási díjkedvezmény fenntartása évre Jánoshalma Város Képviselő-testülete decemberében dönt a jelenleg hatályos települési szilárd hulladékkal kapcsolatos közszolgáltatásról szóló helyi rendelet felülvizsgálatáról. Határidő: december 15. A határozat alapján a települési szilárd hulladékkal kapcsolatos közszolgáltatásról szóló helyi rendelet felülvizsgálata jelen ülésre beterjesztésre kerül. 373/2011.(XI.10.)Kt.sz. Sarok Istvánné lakbér kedvezmény iránti kérelme A döntésről a kérelmezőt értesítettük. Jánoshalma Város Képviselő-testülete Sarok Istvánné Jánoshalma Magyar L u. 21. I. emelet 4. sz. alatti lakos kérelmére, az önkormányzat tulajdonát képező fenti cím alatt lévő lakás, belső festési munkáinak ellentételezéseként a december havi lakbér, azaz Ft megfizetésétől eltekint. szükséges intézkedéseket tegye meg. 374/2011.(XI.10.)Kt.sz. Hugyi Georgina fürdőszoba felújítási kérelme A döntésről a kérelmezőt értesítettük. Jánoshalma Város Képviselő-testülete hozzájárul a Hugyi Georgina által kérelmezett Rákóczi Ferenc utca 10. I. emelet 6. szám alatti bérlakás fürdőszoba felújításához, de a munkákhoz fedezetet nem biztosít. határozatról a kérelmezőt értesítse.

12 375/2011.(XI.10.)Kt.sz. Kolompár Mátyásné Hosszúhegyi u. 23. ingatlan felújítási kérelme A döntésről a kérelmezőt értesítettük. Jánoshalma Város Képviselő-testülete nem ad helyt Kolompár Mátyásné Jánoshalma Hosszúhegyi utca 23. sz. alatti lakos lakás felújítási kérelmének. A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról a kérelmezőt tájékoztassa. 376/2011.(XI.10.)Kt.sz. Vancsura Zoltán tanya vásárlási kérelme Jánoshalma Város Képviselő-testülete nem adja el Vancsura Zoltán Jánoshalma Eötvös u. 51. sz. alatti lakosnak a kéleshalmi 085/4 hrsz-ú tanyás ingatlant a kérelmező által ajánlott Ft-os áron. A Képviselő-testület vagyonrendeletünk szerint a Jánoshalmi Hunyadi Népe újságban meghirdeti vételi ajánlattételre a kéleshalmi 085/4 hrsz-ú, valóságban Kéleshalom IV. körzet tanya 94. sz. alatti tanya ingatlant, valamint a kéleshalmi 085/11 hrsz-ú szántó ingatlan önkormányzatot illető 10/12 részét. szükséges intézkedéseket tegye meg. A döntésről a kérelmezőt értesítettük. A hirdetés a decemberi Jánoshalmi Hunyadi Népe újságban megjelent.

13 377/2011.(XI.10.)Kt.sz. Homokhátsági Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás részére tagdíj és vagyoni hozzájárulás megfizetése Jánoshalma Város Képviselő-testülete a Homokhátsági Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulásnak évre tagdíj és vagyoni hozzájárulás címén Ft fedezetet biztosít. szükséges intézkedéseket tegye meg. Fedezet: Lakossági szemétszállítási díjkedvezményből Ft. Veszélyes épületek bontásából Ft. A évi tagdíj és vagyoni hozzájárulás november 17-én kifizetésre került. 378/2011.(XI.10.)Kt.sz. Jánoshalma Női Kézilabda és Szabadidősport Egyesület kérelme Jánoshalma Város Képviselő-testülete nem tudja támogatni a Jánoshalma Női Kézilabda és Szabadidősport Egyesület kérelmét, a bajmoki női kézilabdacsapat díjmentes elszállásolását augusztus én. Indok: a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola, és a Kollégium költségvetésének megtervezése során figyelembe vételre került a szállásdíjból származó bevétel. Ennek elmaradása az intézmény számára gazdálkodási nehézséget okoz. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg és a döntésről tájékoztassa Rátai Róbertnét a Jánoshalma Női Kézilabda és Szabadidősport Egyesület képviselőjét. Határidő: A döntésről a kérelmezőt és a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola, és a Kollégiumot értesítettük.

14 379/2011.(XI.10.)Kt.sz. Pelikán Kft. Felügyelő Bizottságának jegyzőkönyvéről A döntésről a Felügyelő Bizottság minden tagját értesítettük. Jánoshalma Város Képviselő-testülete tudomásul veszi a Pelikán Szociális és Egészségügyi Közhasznú Non-profit Kft. Felügyelő Bizottsága által megküldött emlékeztetőt és felkéri a Felügyelő Bizottságot a törvényes működésre, saját Ügyrendje és a gazdasági társaságokról szóló évi IV. törvény betartására. Határidő: azonnal 381/2011.(XI.10.)Kt.sz. Pelikán Kft. Szakmai Program II. számú módosításának jóváhagyása Jánoshalma Város Képviselő-testülete, mint a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. alapítója és tulajdonosa jóváhagyja a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. Szociális, Gyermekvédelmi és Egészségügyi Integrált Intézmény Szakmai Programjának II. számú módosítását a melléklet szerint. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: azonnal A döntésről a Pelikán Kft. értesítést kapott, a működési engedély módosítása iránti kérelem benyújtása megtörtént. 382/2011.(XI.10.)Kt.sz. Pelikán Kft. Szervezeti és Működési Szabályzat II. számú módosításának jóváhagyása Jánoshalma Város Képviselő-testülete, mint a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. alapítója és tulajdonosa jóváhagyja a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. Szociális, Gyermekvédelmi és Egészségügyi Integrált Intézmény Szervezeti és Működési Szabályzatának II. számú módosítását a melléklet szerint. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: azonnal A döntésről a Pelikán Kft. értesítést kapott, a működési engedély módosítása iránti kérelem benyújtása megtörtént.

15 383/2011.(XI.10.)Kt.sz. Pelikán Kft. Közhasznú Megállapodás II. számú módosításának jóváhagyásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete, mint a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. alapítója és tulajdonosa elfogadja a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. Szociális, Gyermekvédelmi és Egészségügyi Integrált Intézmény 1/2011. Közhasznú Megállapodásának II. számú módosítását a melléklet szerint. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: azonnal A szerződés módosítás aláírása megtörtént, a döntésről a Pelikán Kft. értesítést kapott, a működési engedély módosítása iránti kérelem benyújtásra került. 384/2011.(XI.10.)Kt.sz. Pelikán Kft. tájékoztatója közhasznú megállapodás 8. pontjával kapcsolatban Jánoshalma Város Képviselő-testülete tudomásul veszi a Pelikán Szociális és Egészségügyi Közhasznú Nonprofit Kft. közhasznú megállapodás 8. pontja alapján készített tájékoztatóját. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. A döntésről a Pelikán Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft.-t értesítettük.

16 387/2011.(XI.10.)Kt.sz. Kormányzati intézkedés kezdeményezése az önkormányzati adósságállomány árfolyamváltozásból eredő többletterheinek kezelésére Jánoshalma város Képviselő-testülete felkéri Bányai Gábor országgyűlési képviselő urat, hogy kezdeményezzen kormányzati intézkedést az önkormányzati adósságállomány árfolyamváltozásból eredő többletterheinek kezelésére. határozatról értesítse Bányai Gábor országgyűlési képviselő urat. A polgármester Bányai Gábor országgyűlési képviselővel a testületi határozat végrehajtására a kapcsolatot felvette. Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, a beszámolót szíveskedjen elfogadni. Jánoshalma, december 09. Tisztelettel: Czeller Zoltán polgármester

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. június 30-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. június 30-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. június 30-i ülésére 112/2011.(III.24.)Kt.sz. Előterjesztés Kollégium működtetésével kapcsolatos elképzelésekről Jánoshalma Város

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése. számú napirendi pontja

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése. számú napirendi pontja Egyszerű többség A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése. számú napirendi pontja Javaslat ingatlan részterületének kisajátítást helyettesítő adásvétel útján történő értékesítésére

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. november 11-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. november 11-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. november 11-i ülésére 371/2010.(IX.14.)Kt.sz. Városi Sportpálya nyitva tartása Jánoshalma Város Képviselő-testülete az edzőpálya

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XXI. (XLIX.) évfolyam 10. szám 2011. december 02. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 198/2011. (XI. 30.) MÖK határozat: Hetyei József megbízásáról a Bartók Béla

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 245-28/2013.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 245-28/2013. 277/2013.(XI.26.) KT Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 311/2013.(XI.27.), 9/2013.(I.29.), 14/2013.(I.29.),70/2013.(IV.08.), 76/2013.(IV.08.), 112/2013.(V.28.), 131/2013.(V.28.),

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2015. február 26 - i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2015. február 26 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2015. február 26 - i ülésére 200/2014.(XII.11)Kt. sz. Kiss E. u. 53. sz. alatti ingatlan önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. március 25-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. március 25-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. március 25-i ülésére 390/2009.(XII.17.)Kt.sz. 425/2008.(XII.17.) Kt. sz. határozat módosítása Jánoshalma Város képviselő-testülete

Részletesebben

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 30-án, 18.00 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyve

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 30-án, 18.00 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyve Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 30-án, 18.00 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyve 4/2014. sz. képviselő-testületi határozat: Jegyzőkönyv-hitelesítő elfogadása 5/2014.

Részletesebben

K I V O N A T. A Képviselő-testület 2011. szeptember 28-án 14.00 órakor megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. A Képviselő-testület 2011. szeptember 28-án 14.00 órakor megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. 637-226/2011. szám 226/2011. számú Képviselő-testületi határozat: Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - felveszi a napirendek közé a,,bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2012., a,,gépkocsi lízing

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 16 - án tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 16 - án tartott nyílt üléséről 290/1/2015. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 16 - án tartott nyílt üléséről Rendelet: 1/2015. (II.17.)

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. december 18-án tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. december 18-án tartandó ülésére Tárgy: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. december 18-án tartandó ülésére Javaslat a közkifolyók vízhasználatáról szóló önkormányzati rendelet megalkotására Előterjesztő: Tóth József polgármester

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Borota Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. október 29-én megtartott üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: Borota Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. október 29-én megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Borota Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. október 29-én megtartott üléséről 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Borota Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. október

Részletesebben

Tokodaltáró Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 15-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Tokodaltáró Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 15-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből rendkívüli ülésének könyvéből 130/2015. (VII. 15.) önkormányzati határozata Tokodaltáró Község Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a 2015. július 15-ei ülésének napirendjét a következők szerint:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2011. július 6-án, a Heves Megyei Közgyűlés üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: 2011. július 6-án, a Heves Megyei Közgyűlés üléséről Jegyzőkönyv Készült: 2011. július 6-án, a Heves Megyei Közgyűlés üléséről Az ülés helye: Megyeháza II. emeleti Barkóczy terme Eger, Kossuth Lajos utca 9. Jelen voltak: Bolyki András, Bossányi László, Dr.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 3/I/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26-án (szerda) 16 00 órai kezdettel, a Konecsni

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Javaslat alpolgármester választására, illetménye és költségtérítése

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Javaslat alpolgármester választására, illetménye és költségtérítése JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Készült Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testület 2010. december 15-én 15.00 órakor a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal III. em. 300-as tárgyalójában megtartott

Részletesebben

2012. évi határozatok

2012. évi határozatok 2012. évi határozatok 1/2012. (I.20.) Kt. határozata sürgősségi indítvány napirendre vételéről Oroszlány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2012. január 12-ei ülésén 4. napirendi pontként tárgyalja

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 25. napján 16 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 25. napján 16 órakor megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Ócsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 25. napján 16 órakor megtartott üléséről. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem Jelen vannak: Bukodi Károly

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Babina Éva alpolgármester, Gáspár Imréné Koseluk Zsuzsanna képviselő.

JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Babina Éva alpolgármester, Gáspár Imréné Koseluk Zsuzsanna képviselő. JEGYZŐKÖNYV Készült Balatonföldvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2014. március 13. napján tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Balatonföldvár - Városháza Jelen vannak: Holovits Huba

Részletesebben

1. NAPIREND Ügyiratszám: 5/18.202/2006. E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2006. október 27-i ülésére.

1. NAPIREND Ügyiratszám: 5/18.202/2006. E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2006. október 27-i ülésére. 1. NAPIREND Ügyiratszám: 5/18.202/2006. E L Ő T E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2006. október 27-i ülésére. Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívandó: 2006. évi költségvetésről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2015. szeptember 2-án 19 órakor kezdődő Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2015. szeptember 2-án 19 órakor kezdődő Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestületének Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: CS-0095- /2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. szeptember 2-án 19 órakor kezdődő Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestületének nyílt üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV rendkívüli nyílt üléséről Az ülés helye: Bicske Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. Az ülés időpontja: 2015. november 19. 8 30 Az ülésen megjelent önkormányzati képviselők:

Részletesebben

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8301 Tapolca, Hősök tere 15. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8301 Tapolca, Hősök tere 15. J E G Y Z Ő K Ö N Y V TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8301 Tapolca, Hősök tere 15. Ügyiratszám: 1/152-44/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2015. október 15-én

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 15-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 15-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Képviselő-testületének 2013. július 15-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott határozatainak tartalma Határozat száma Határozat tartalma 443/2013. (VII. 15.) Kt. számú határozat Felkérés jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: EPL/6/5/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. május 27-én 17,30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről Az ülés helye: Eplény Közösségi Ház

Részletesebben

Szám Dátum Határozat szövege 1/2015 I.13. Pogány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a DRV Zrt. által a Kozármisleny Kossuth u.

Szám Dátum Határozat szövege 1/2015 I.13. Pogány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a DRV Zrt. által a Kozármisleny Kossuth u. Szám Dátum Határozat szövege 1/2015 I.13. Pogány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a DRV Zrt. által a Kozármisleny Kossuth u. 200-as ivóvízvezeték bővítése és cseréje, valamint Kozármisleny Kossuth-Petőfi

Részletesebben

Készült: A Képviselő-testület 2013. november 28-án megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k

Készült: A Képviselő-testület 2013. november 28-án megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/39-46/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. november 28-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V SIMONTORNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 71-4/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Simontornya Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. március 10-én, 14 00 órakor tartott rendkívüli

Részletesebben

DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY. 2011. május 31. VII. évfolyam 7. szám TARTALOM. Határozatok...2. oldal. Rendeletek...19. oldal

DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY. 2011. május 31. VII. évfolyam 7. szám TARTALOM. Határozatok...2. oldal. Rendeletek...19. oldal DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY 2011. május 31. VII. évfolyam 7. szám TARTALOM Határozatok...2. oldal Rendeletek...19. oldal 25/2011. (V. 31.) önkormányzati rendelet a közterületek, ingatlanok rendjéről és a település

Részletesebben

Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2011. július 22-én 11.00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános testületi üléséről

Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2011. július 22-én 11.00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános testületi üléséről Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2011. július 22-én 11.00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános testületi üléséről Jelen vannak: Térmeg György Jákobné Szász Erika Dr. Jaskó Sándor Csonka

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 221 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzati Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 2011. május 24-én 8,30 órakor a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó

Részletesebben

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2008. NOVEMBER 27-I ÜLÉSÉRE

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2008. NOVEMBER 27-I ÜLÉSÉRE E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2008. NOVEMBER 27-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM: 145-25/2008. MELLÉKLETEK: 8 DB TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról,

Részletesebben

A jegyzőkönyv mellékletét képező előterjesztések. 1. napirend

A jegyzőkönyv mellékletét képező előterjesztések. 1. napirend A jegyzőkönyv mellékletét képező előterjesztések 1. napirend 1 2 3 4 5 6 7 Hiv. száma: 26921-1/2015. 2. napirend Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének rendelet-tervezete a helyi iparűzési

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: KOZP/4657-7/2013. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. augusztus 29-i rendkívüli ülésére Tárgy: Az Eplény, Veszprémi

Részletesebben

Készült: Kesztölc község Képviselő-testületének ülésén 2010. március 31-én. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal Tanácsterme

Készült: Kesztölc község Képviselő-testületének ülésén 2010. március 31-én. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal Tanácsterme J e g y z ő k ö n y v Készült: ülésén 2010. március 31-én. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal Tanácsterme Jelen vannak: Kochnyák Sándor, Mészáros János, Nagy Péter, Srutek Gabriella, Szivek Péter, Tordáné

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2009. október 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2009. október 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből: 234/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta és elfogadta a polgármester tájékoztatóját a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés

Részletesebben

205/2010. (VI. 16.) 26 IGEN 0 NEM 0 TARTÓZKODÁSSAL

205/2010. (VI. 16.) 26 IGEN 0 NEM 0 TARTÓZKODÁSSAL JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Készült Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testület 2010. június 16-án 15.00 órakor a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal III. em. 300-as tárgyalójában megtartott

Részletesebben

K I V O N A T Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2013. április 25-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2013. április 25-i ülésének jegyzőkönyvéből 65/2013. (IV. 25.) önkormányzati határozat: K I V O N A T Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2013. április 25-i ülésének jegyzőkönyvéből Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése felvette napirendjére -

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Rendelet: 2/2011. (II. 17.) 3/2011. (II. 17.) 4/2011. (II. 17.) 5/2011. (II. 17.) Határozatok: 13-27/2011. (II. 16.)

JEGYZŐKÖNYV. Rendelet: 2/2011. (II. 17.) 3/2011. (II. 17.) 4/2011. (II. 17.) 5/2011. (II. 17.) Határozatok: 13-27/2011. (II. 16.) Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február 16-án (szerda) 17:00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi üléséről készült JEGYZŐKÖNYV Rendelet: 2/2011. (II. 17.) 3/2011.

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/10/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. szeptember 30-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 1996. február 15-én tartott ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 1996. február 15-én tartott ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 1996. február 15-én tartott ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A Tárgy: Közgyűlési határozatok végrehajtásáról tájékoztató - A közgyűlés 18 igen szavazattal az

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 9600 Sárvár, Várkerület 2. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. március 13-án (szerdán) 15.30 órai kezdettel a Sárvári Közös Önkormányzati

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 30-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 30-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 30-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Sikondai tó völgyzárógát helyreállításával kapcsolatos vis maior támogatási

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 14-én megtartott üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 14-én megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 14-én megtartott üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Beszámoló két ülés között történt fontosabb

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. november 30-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. november 30-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. november 30-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás Társulási Tanácsának Pénzügyi Bizottsága Cím: 5666 Medgyesegyháza, Kossuth tér 1. Elérhetőség: 5800 Mezőkovácsháza, Árpád u. 176. Tel: 68/381-011, Fax: 68/381-656

Részletesebben

Pusztaszabolcs Nagyközségi Önkormányzat Képviselı-testületének 2008. március 27-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Nagyközségi Önkormányzat Képviselı-testületének 2008. március 27-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Nagyközségi Önkormányzat Képviselı-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

Ráckeve, 2013. október 18.

Ráckeve, 2013. október 18. XXV. évfolyam 11. szám 2013. november Ára: 200 Ft VITA MIHI CHRISTUS, RERUM CONCORDIA FISCUS ** KRISZTUS AZ ÉN ÉLETEM, BÉKESSÉG A KINCS NEKEM Ráckevére látogatott Áder János köztársasági elnök Ráckeve,

Részletesebben

Marcali Város Önkormányzatának 3/2007. (II.16.) számú önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2007. évi költségvetéséről

Marcali Város Önkormányzatának 3/2007. (II.16.) számú önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2007. évi költségvetéséről Marcali Város Önkormányzatának 3/2007. (II.16.) számú önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2007. évi költségvetéséről Marcali Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 1992.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2012. április 26-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2012. április 26-i ülésére Szám: 02/65-13/2012. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

K i v o n a t. 2.) Elvi hozzájárulás kérés a Belterületi bel- és csapadékvíz-védelmi fejlesztések című pályázat benyújtásához

K i v o n a t. 2.) Elvi hozzájárulás kérés a Belterületi bel- és csapadékvíz-védelmi fejlesztések című pályázat benyújtásához K i v o n a t a képviselő-testület 2011. szeptember 15-ei ülésének jegyzőkönyvéből 180/2011. (IX.15.) Kvt.h. az ülés napirendjéről Kaba Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. szeptember 15-ei ülésének

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2008. március 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2008. március 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2008. március 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

T á r g y s o r o z a t a

T á r g y s o r o z a t a 1 Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 21-én megtartott rendkívüli ülésének a, jegyzőkönyve b, tárgysorozata c, határozatai: 44-46/2011. (VI. 21.) d, rendeletei: Iktatószáma:

Részletesebben

A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT

A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT 2003. február hó 28. 2. szám A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT A KÖZGYŰLÉS HIVATALOS LAPJA Tartalomjegyzék Szám Tárgy Oldal RENDELETEK 2/2003. (II. 28.) Kgy. A megyei fenntartású nevelési-oktatási intézmények

Részletesebben

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének K I V O N A T 2014. február 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 2/2014.(II.27.) önkormányzati rendelete Tata Város Önkormányzatának 2013. évi költségvetéséről szóló 1/2013.(II. 01.) önkormányzati

Részletesebben

2015. ÉVI HATÁROZATOK. Szavazás: a Képviselő-testület 10 igen egyhangú - szavazattal az alábbi határozatot hozta:

2015. ÉVI HATÁROZATOK. Szavazás: a Képviselő-testület 10 igen egyhangú - szavazattal az alábbi határozatot hozta: 2015. ÉVI HATÁROZATOK Szavazás: a Képviselő-testület 10 igen egyhangú - szavazattal az alábbi határozatot hozta: 1/2015. (I. 22.) SZÁMÚ TESTÜLETI Monor Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az írásos

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V I K I V O N A T

J E G Y Z Ő K Ö N Y V I K I V O N A T Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága J E G Y Z Ő K Ö N Y V I K I V O N A T Készült: A Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottság 2013. április

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendes nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendes nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV rendes nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Bicske Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. 2015. június 24. 8.30 óra Az ülésen megjelent önkormányzati képviselők: Pálffy

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata az írásban kiküldött napirendet elfogadta.

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata az írásban kiküldött napirendet elfogadta. Jegyzőkönyv Készült a Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzatának Kaposvár, Fő utca 63- szám alatt 2013. február 21-én 10.00-kor megtartott üléséről. Jelen voltak: a csatolt jelenléti

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez

ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez NyíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. Pf.: 83. MEGYEI JOGÚ VÁROS TELEFON: +36 4 2 524-500; fax: +36 42 524-501 POLGÁRMESTERE E-MAIL: POLGARMESTER@N YIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: 2249-11j2013.VIII.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8294 Kapolcs Száma: 271-24/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kapolcs község Önkormányzata Képviselő-testülete által 2012. december 10-én (hétfőn) 18 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

50/2013. (II. 14.) számú Képviselő-testületi Határozat

50/2013. (II. 14.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 50/2013. (II. 14.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Tóth Imre önkormányzati képviselő által benyújtott, a Hajdúnánási Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére.

JEGYZİKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére. JEGYZİKÖNYV Készült: Sáregres Község Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. április 27-én 15.00 órai kezdettel a Községháza tanácstermében tartott ülésérıl. Jelen vannak: Tiringer Mária polgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jogi, Ügyrendi és Tájékoztató Bizottságának 2011. június 22-én 17 órakor megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Jogi, Ügyrendi és Tájékoztató Bizottságának 2011. június 22-én 17 órakor megtartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi, Jogi, Ügyrendi és Tájékoztató Bizottságának 2011. június 22-én 17 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Jelen

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület 2016. március 24-i ülésére. Fedezet biztosítása a Jánoshalmi Kistérségi Társulás 2016.

Előterjesztés a Képviselő-testület 2016. március 24-i ülésére. Fedezet biztosítása a Jánoshalmi Kistérségi Társulás 2016. Előterjesztés a Képviselő-testület 2016. március 24-i ülésére Fedezet biztosítása a Jánoshalmi Kistérségi Társulás 2016. évi kiadásaihoz A Jánoshalmi Kistérségi Társulás Tanácsa 2016. február 25-i ülésén

Részletesebben

Jegyzőkönyv Készült: Kunhegyes Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 2010. december 28-án megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Városháza nagy tanácskozó terme Jelen vannak: Szabó András polgármester

Részletesebben

Kivonat Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 26-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 289/2011. (VII. 26.) Kt.

Kivonat Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 26-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 289/2011. (VII. 26.) Kt. rendkívüli ülésének könyvéből: 289/2011. (VII. 26.) Kt. határozat Dombóvár Város Önkormányzatának a 69/2011. (III.3.) Kt. sz. határozatát az alábbiak szerint módosítja: 1. Dombóvár Város Önkormányzatának

Részletesebben

K I V O N A T. a Képviselő-testület 2007. február 8-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. a Képviselő-testület 2007. február 8-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T a Képviselő-testület 2007. február 8-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 7/2007. (II.08.) számú h a t á r o z a t : 1. Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2007. évi költségvetés

Részletesebben

Beszámoló a 2010. évi költségvetés végrehajtásáról. A költségvetés politikai céljai és keretei

Beszámoló a 2010. évi költségvetés végrehajtásáról. A költségvetés politikai céljai és keretei Beszámoló a 2010. évi költségvetés végrehajtásáról Az Önkormányzat gazdálkodását az Államháztartásról szóló többször módosított 1992. XXXVIII. tv., a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi CXV. Törvény,

Részletesebben

XVIII. ÉVFOLYAM 6. SZÁM 2008. OKTÓBER MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS

XVIII. ÉVFOLYAM 6. SZÁM 2008. OKTÓBER MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS XVIII. ÉVFOLYAM 6. SZÁM 2008. OKTÓBER MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK K Ö Z L Ö N Y E AZ ÖNKORMÁNYZAT HIVATALOS LAPJA 6.szám 2. TARTALOMJEGYZÉK I. MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK RENDELETE

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: Komló Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. december 4-i üléséről a mellékelt jelenléti ív szerint Polics József polgármester köszöntötte a megjelenteket.

Részletesebben

Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. október 31-én 18 óra 00 perckor kezdődő Csetény Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 153. MELLÉKLET: - db. TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, valamint a két ülés között történt fontosabb eseményekről E L Ő T E R J E S

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Szőlősgyörök község Önkormányzat 2008. október 29-én tartott képviselő-testületi üléséről. Jelen vannak: Perpits László, Locker Lászlóné, Faragó József, Ballér József Lajosné,

Részletesebben

Ikt.sz: 35-12/2011. Jegyzőkönyv. Határozatok: 22-től 27-ig. Határozat száma. 3-tól 4-ig. Rendeletek:

Ikt.sz: 35-12/2011. Jegyzőkönyv. Határozatok: 22-től 27-ig. Határozat száma. 3-tól 4-ig. Rendeletek: Ikt.sz: 35-12/2011. Jegyzőkönyv Készült: Hevesaranyos Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. március 22.-én megtartott testületi üléséről. Határozatok: 22-től 27-ig Határozat száma 22/2011.(III.22.)Öh.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. SZEPTEMBER 8-ÁN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. SZEPTEMBER 8-ÁN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL Dunabogdányi Polgármesteri Hivatal 2023 Dunabogdány, Kossuth L. u. 76. JEGYZŐKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. SZEPTEMBER 8-ÁN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL Jegyzőkönyv Dunabogdány

Részletesebben

207/2015. (VI. 25.) számú Képviselő-testületi Határozat

207/2015. (VI. 25.) számú Képviselő-testületi Határozat könyvéből: 207/2015. (VI. 25.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a gyermekszületési támogatás költségeinek fedezésére 7,5 mft-ot különít el, az önkormányzat

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Gyomaendrőd Város Polgármestere tisztelettel meghívja Önt a Képviselő-testület. 2011. október 27-én 13.30 órakor

M E G H Í V Ó. Gyomaendrőd Város Polgármestere tisztelettel meghívja Önt a Képviselő-testület. 2011. október 27-én 13.30 órakor Gyomaendrőd Város Polgármestere 5500 Gyomaendrőd, Szabadság tér 1. Tel./Fax: (66) 521-600, (66) 283-288 Web site: www.gyomaendrod.hu e-mail: polgarmester@gyomaendrod.hu M E G H Í V Ó Gyomaendrőd Város

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 1996. október 17-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 1996. október 17-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 1996. október 17-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A Tárgy: Hanó Miklós tanácsnok interpellációja - a belterületi földértéket érintő egyezség

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Kaposmérő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 3-án megtartott soron következő üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Kaposmérő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 3-án megtartott soron következő üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kaposmérő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 3-án megtartott soron következő üléséről. Jelen vannak: Pap József alpolgármester Berecz Pál képviselő Kiss

Részletesebben

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16-3/2011. JEGYZŐKÖNYV

KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE. Szám:16-3/2011. JEGYZŐKÖNYV KARAKÓSZÖRCSÖK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám:16-3/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Karakószörcsök Község Önkormányzata Képviselő testülete 2011. április 27. napján 16.30. órai kezdettel megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015. december 10-én tartott soros, nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015. december 10-én tartott soros, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015. december 10-én tartott soros, nyilvános üléséről 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december

Részletesebben

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 16-án megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k

Készült: A Képviselő-testület 2013. október 16-án megtartott rendkívüli üléséről. Kurucz Attila Deák Attila k é p v i s e l ő k Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/ 39- /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2013. október 16-án megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós polgármester

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőkomárom Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 27-én 15.00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Községház Tanácsterme 8137 Mezőkomárom,

Részletesebben

JEGYZŐ KÖNYV. Racskó Tamás köszönti a megjelenteket, megállapítja, hogy a Szegedi Szlovák Önkormányzat 3 fő jelenlétével határozatképes.

JEGYZŐ KÖNYV. Racskó Tamás köszönti a megjelenteket, megállapítja, hogy a Szegedi Szlovák Önkormányzat 3 fő jelenlétével határozatképes. Segedínska slovenská samospráva Szegedi Szlovák Önkormányzat Adresa: Dom národností Cím: Nemzetiségek Háza ul. Osztróvszkeho č. 6, H-6721 Segedín, Maďarsko 6721 Szeged, Osztróvszky u. 6. Tel: +36 / 62

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 412 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottsága 2014. június 24-én 9 óra 00 perckor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

Püspökladány Város Önkormányzatának Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága

Püspökladány Város Önkormányzatának Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága Püspökladány Város Önkormányzatának Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2011. augusztus 17-i soron következő ülésének Jegyzőkönyve 48/2011. (VIII. 17.) számú pénzügyi és ügyrendi bizottsági határozat A fürdőfejlesztési

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Távol maradt bejelentéssel: Benke József, Horeczki László képviselık

Jegyzıkönyv. Távol maradt bejelentéssel: Benke József, Horeczki László képviselık Jegyzıkönyv Készült Kadarkút Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. október 6. napján 14 00 órakor a Polgármesteri Hivatal tanácstermében kezdıdı rendkívüli nyilvános képviselıtestületi ülésérıl.

Részletesebben

4. NAPIREND Ügyiratszám: 14/ 533 /2007. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2007. május 18-i nyilvános ülésére

4. NAPIREND Ügyiratszám: 14/ 533 /2007. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2007. május 18-i nyilvános ülésére 4. NAPIREND Ügyiratszám: 14/ 533 /2007. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2007. május 18-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Meghívott: Önkormányzati tulajdonú gazdasági

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2014. december 11-i nyilvános ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2014. december 11-i nyilvános ülésére 2. napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2014. december 11-i nyilvános ülésére Tárgy: Javaslat az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről szóló 2/2014. (II.14.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 487-10/2015.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 487-10/2015. 57/2015.(IV.28.) KT 1. A nemzetgazdasági miniszter a belügyminiszterrel és az emberi erőforrások miniszterével egyetértésben pályázatot hirdetett a Magyarország 2015. évi központi költségvetéséről szóló

Részletesebben

Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15. számú JEGYZŐKÖNYVE

Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15. számú JEGYZŐKÖNYVE a Képviselő-testületének 15. számú JEGYZŐKÖNYVE 2015. december 8-án 16:30 órától 18:00 óráig megtartott képviselő-testületi üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. december 8-án 16:30 órától 18:00

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/279/2008. ELŐTERJESZTÉS A Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 8 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 8 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2013. november 06-án megtartott nyilvános rendkívüli ülésének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület 2015. augusztus 03-án 17:00-kor megtartott soron következő rendes üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: A Képviselő-testület 2015. augusztus 03-án 17:00-kor megtartott soron következő rendes üléséről. Pécsely Község Önkormányzata P É C S E L Y Szám:201/ 59-46/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Képviselő-testület 2015. augusztus 03-án 17:00-kor megtartott soron következő rendes üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Letenye Város Képviselő-testületének 2016. március 9-én 19.00 órai kezdettel a Letenyei Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tanácskozótermében tartott rendkívüli nyilvános

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme, Poroszló

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme, Poroszló 74 JEGYZŐKÖNYV Készült: Poroszló- Újlőrincfalva Önkormányzatok Képviselő-testületének 2011. április 27-én (szerdán) 14.30 órai kezdettel tartott együttes nyílt üléséről Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme,

Részletesebben

J E G Y Z K Ö N Y V E

J E G Y Z K Ö N Y V E SAJÓBÁBONY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL-TESTÜLET 2012. március 27. napján megtartott rendes ülésének J E G Y Z K Ö N Y V E HATÁROZAT száma 36/2012. (III.27.) önkormányzati határozat 37/2012. (III.27.) önkormányzati

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Murarátka Község Képviselő-testületének 2015. május 20-án 17,00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Murarátka Község Képviselő-testületének 2015. május 20-án 17,00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült Murarátka Község Képviselő-testületének 2015. május 20-án 17,00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről. Az ülés helye: Művelődési Ház Murarátka Jelen vannak: Pál Józsefné

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. május 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. május 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. május 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben