Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület június 30-i ülésére

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. június 30-i ülésére"

Átírás

1 Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület június 30-i ülésére 112/2011.(III.24.)Kt.sz. Előterjesztés Kollégium működtetésével kapcsolatos elképzelésekről Jánoshalma Város Képviselő-testülete javasolja a kollégium további működtetését szeptemberétől a jelenlegi szervezeti keretek között. A Képviselő-testület elfogadja a Somogyiné Sági Piroska igazgató asszony által beterjesztett takarékossági intézkedések végrehajtását. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg, a Képviselő-testület júniusi ülésére terjessze elő az 5/2011.(III.3.) BM. rendelet alapján a létszámcsökkentéshez történő támogatás igénylésével kapcsolatos határozati javaslatot. Határidő: június 30. A polgármester a döntésről a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola, és a Kollégiumot értesítette. A létszámcsökkentéshez történő támogatás igénylésével kapcsolatos határozati javaslat a mai ülésen előterjesztésre kerül. 131/2011.(III.24.)Kt.sz. Civil szervezetek működésének támogatása és a Szabadidősport-(rekreációs sport) tevékenység támogatása felosztási elvei Jánoshalma Város Képviselő-testülete a évi költségvetési rendeletben elfogadott Szabadidősport- (rekreációs sport) tevékenység és támogatása ,- Ft támogatási összeg felosztásának elveit az alábbiak szerint határozza meg. A támogatás feltételei: 1. Szabadidősport- (rekreációs sport) tevékenység támogatására az igények benyújtása a melléket adatlapon történik. 2. Az igények benyújtási határideje: április A kérelmező Cégbíróság által bejegyzett szervezet legyen. 4. Az igénylésben pontosan kerüljön meghatározásra, a szervezet által a kért támogatás célja, összege, támogatási jogcímenként.

2 5. Az a szervezet, aki a támogatási szerződésben foglalt határidőre a szerződésben rögzített módon szabályszerűen nem számol el a támogatással, automatikusan kizárja magát a következő évi támogatásból. 6. Kérelmében a szervezet jelölje meg mit vállal, milyen közösségi tevékenységet ajánl fel a város javára. 7. A támogatás étel, ital fogyasztására nem használható fel. 8. Az a szervezet, aki a támogatási szerződésben foglalt határidőre az ott rögzített módon szabályszerűen nem számolt el a támogatás összegével, a támogatási szerződés 3. pontjában foglaltaknak megfelelően érvényesítésre kerül, hogy automatikusan kizárja magát a következő évi támogatásból. Ennek értelmében a szervezet nem kerül kiértesítésre a évi támogatás beadásának lehetőségéről. 9. A szervezetek csatolják kérelmükhöz az alapító dokumentumuk elnök által hitelesített 1db másolati példányát. 10. A támogatás a támogatási döntést megelőző kiadásokra nem igényelhető. 11. Csak a támogatási döntést követő kiadások kerülnek támogatásra, továbbá csak a döntést követően kiállított számla fogadható be az elszámoláskor. 12. A szervezetnek beadott pályázata legyen évre. A beadott pályázatot a benyújtást igazoló dokumentum másolatával szükséges bizonyítani. 13. A Cégbíróság által bejegyzett okirat tevékenységi körében szerepeljen a sport tevékenység. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: május 30. A támogatási szerződések megkötése megtörtént, az abban foglaltak szerinti kifizetések folyamatosan történnek.

3 132/2011.(III.24.)Kt.sz. Civil szervezetek működésének támogatása és a Szabadidősport-(rekreációs sport) tevékenység támogatása felosztási elvei Jánoshalma Város Képviselő-testülete a Jánoshalmi Önkéntes Polgárőri Egyesület működési és polgárőri napra vonatkozó kérelmét a Civil- és Sportszervezetek támogatásának felosztásakor tárgyalja meg. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: május 30. Jánoshalmi Önkéntes Polgárőri Egyesület részére a Képviselő-testület döntése megküldésre került. Mivel a civil keretet a Képviselő-testület másra fordította, a Polgárőrség támogatására nincs reális esély. 151/2011.(IV.22.) Kt.sz. Fazekas R. Róbert kérelme Jánoshalma Város Képviselő-testülete megvásárolja a Jánoshalma 1541 hrsz. alatti 1203 m2 területű, lakóház, udvar megjelölésű, természetben Jánoshalma, Kossuth utca 5. szám alatti ingatlan 208 m2 területtel csökkentett részét 9 millió Ft vételárért. A fenti ingatlannal kapcsolatban ingatlan megosztás iránti eljárást kezdeményeznek, amely során a 208 m2 területet a szomszédos 1548 hrsz. ingatlanhoz átcsatolnak, amely eljárás költségeit az ingatlan eladói kötelesek viselni. A Képviselő-testület felkéri a jegyzőt és az önkormányzat jogászát, hogy vizsgálják meg történtek-e tervezői mulasztások a városközpont rehabilitációja projekt tervezési munkálataiban, engedélyeztetési eljárásaiban, és erről adjanak jelentést a Képviselő-testületnek. Határidő: május 31. Felelős: dr. Benda Dénes címzetes főjegyző A Jánoshalma, Kossuth utca 5. szám alatti ingatlanra az adásvételi előszerződés április 27-én megkötésre került. A művelődési központ tervezői felelősség vizsgálata folyamatban van.

4 156/2011.(IV.28.)Kt.sz. Előterjesztés energia korszerűsítési pályázatról Jánoshalma Város Képviselő-testülete a KEOP A konstrukciójú pályázatot nyújt be a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium általános iskola épületére és az Imre Zoltán Művelődési Központ épületére vonatkozóan. A Képviselő-testület a KEOP konstrukciójú pályázatot nyújt be a Dr. Fenyvesi Máté Sportcsarnok és a Tanuszoda épületére vonatkozóan. A Képviselő-testület a pályázatok elkészítésére és a projektmenedzsmenti feladatok teljes körű elvégzésére a melléklet szerinti megbízási szerződést köti az OPTIMUM TERM Kft-vel. A Képviselő-testület a KEOP A jelű pályázatok esetében feltételes eszközbeszerzésre közbeszerzési eljárást indít, melyre a fedezetet biztosítja. A Képviselő-testület a pályázatokhoz szükséges Ft önerőt biztosítja. Fedezet: és év költségvetés terhére vállaljuk az önerőt. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: május 31. A megbízási szerződés aláírásra került a pályázatokat az OPTIMUM TERM Kft. benyújtotta. 158/2011.(IV.28.)Kt.sz. a Homokhátsági Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás társulási módosított megállapodás elfogadása Jánoshalma Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a Homokhátsági Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás társulási módosított megállapodás elfogadása tárgyú előterjesztést és a következő döntést hozza. 1. A Képviselő-testület a 99/2011. (II.28.) Kt. sz. határozatát hatályon kívül helyezi. 2. A Képviselő testület a társulási módosított megállapodást az előterjesztés melléklete szerint változatlan tartalommal elfogadja és felhatalmazza a polgármestert a megállapodás aláírására. Határidő: május 31. A határozatról Csongrád Város Önkormányzata értesült.

5 159/2011.(IV.28.)Kt.sz. Előterjesztés egyszerűsített éves beszámolóról Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja az önkormányzat és intézményei adatait összevontan tartalmazó könyvvizsgálói záradékkal ellátott évi Egyszerűsített éves beszámolót. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy az Egyszerűsített éves beszámoló, a független könyvvizsgálói jelentés és a könyvvizsgálói záradék közzétételéről és az Állami Számvevőszék felé történő megküldéséről gondoskodjon. Határidő: június 30. Az egyszerűsített éves beszámoló az Állami Számvevőszék részére május 24-én megtörtént. A beszámoló közzététele a helyben szokásos módon megtörtént (honlapon). 161/2011.(IV.28.)Kt.sz. Beszámoló az egészségügy évi munkájáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete megköszöni és elfogadja az egészségügy évi beszámolóját, a melléklet szerint. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, az érintetteket értesítse a beszámoló elfogadásáról. Határidő: május 31. A polgármester a beszámoló elfogadásáról az érintetteket értesítette. 163/2011.(IV.28.)Kt.sz. Beszámoló a Jánoshalmi Hunyadi Népe és Jánoshalma város honlapjának üzemeltetéséről Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja Blázsik Sándor ügyvezető által készített beszámolót Jánoshalma Város internetes portáljának üzemeltetésével kapcsolatban. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a döntésről értesítse Blázsik Sándort a Zsikor Bt. ügyvezetőjét.

6 A Képviselő-testület elfogadja a 3R-TEC Kft. árajánlatát a weboldal Web Hosting feladatának ellátására vonatkozóan június 1-től kezdődően havi Ft/hó + ÁFA díjazásért. Határidő: május 31. A polgármester a beszámoló elfogadásáról Blázsik Sándort és a 3R-TEC Kft-t értesítette. A szerződés aláírásra került, megvalósítása július 1-től veszi kezdetét. 164/2011.(IV.28.)Kt.sz. Előterjesztés Jánoshalmi Hunyadi Népe és Jánoshalma város honlapjának üzemeltetéséről szóló szerződések felülvizsgálatáról A szerződés mindkét fél részéről aláírásra került. Jánoshalma Város Képviselő-testülete jóváhagyja a Jánoshalmi Hunyadi Népe újság szerkesztésére a Zsikor Bt.-vel kötött szerződést a melléklet szerint. A Képviselő-testület felkéri Zsikor Bt. képviselőjét Blázsik Sándort, hogy az újság megjelentetésével kapcsolatos munkájáról évi két alkalommal számoljon be. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a megállapodás aláírására. Határidő: május /2011.(IV.28.)Kt.sz. Előterjesztés Jánoshalmi Hunyadi Népe és Jánoshalma város honlapjának üzemeltetéséről szóló szerződések felülvizsgálatáról A szerződés mindkét fél részéről aláírásra került. Jánoshalma Város Képviselő-testülete jóváhagyja Jánoshalma Város honlapjának üzemeltetésére, rendszeres adatfeltöltésére a Zsikor Bt.-vel kötött szerződést a melléklet szerint. A Képviselő-testület felkéri Zsikor Bt. képviselőjét Blázsik Sándort, hogy a honlappal kapcsolatos munkájáról évi két alkalommal számoljon be, valamint felkéri a Hunyadi Népe újság szerkesztő bizottságát a honlap feltöltését folyamatosan ellenőrizze. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a megállapodás aláírására. Határidő:

7 167/2011.(IV.28.)Kt.sz. Előterjesztés a városi piac bérleti szerződésének felülvizsgálatáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete hozzájárulását adja a piactéren lévő épület előterjesztésben szereplő felújításához. Amennyiben a bérlő és az önkormányzat között a felújításról szóló megállapodás aláírásra kerül, hozzájárul a szerződés előterjesztésben szereplő módosításához. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert a megállapodás és a szerződésmódosítás aláírására. Határidő: május 30. A megállapodás és a szerződés aláírása megtörtént. Az épület felújítása várhatóan évben megtörténik. 168/2011.(IV.28.)Kt.sz. Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium létszámcsökkentési kérelme Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium létszám meghatározása 1. Jánoshalma Város Képviselő-testülete a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium Szakközépiskola és Kollégium létszámát július 1-től kezdődően 109 fő helyett 104 főben határozza meg, mely összesen 5 álláshely megszüntetését eredményezi. 2. A fenntartó megállapítja, hogy az intézmény átszervezésből adódóan az 5 fő tovább foglalkoztatására sem a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium Szakközépiskola és Kollégium intézményben, sem az önkormányzat által fenntartott egyéb intézményekben sem rész-, sem teljes munkaidőben nincs lehetőség. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert a határozat végrehajtására. Határidő: május 30. A határozat végrehajtása folyamatban van. Az érintett dolgozók munkaviszony megszüntetésével kapcsolatos intézkedéseket a Hunyadi Iskola vezetője megtette.

8 169/2011.(IV.28.)Kt.sz. A parlagfű és egyéb allergén növények irtásának koncepciója, felülvizsgálata Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja az előterjesztésben szereplő parlagfű mentesítési programot. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a program hirdetéséről gondoskodjon. Határidő: június 15. A program a honlapon nyilvánosságra hozatalra került, a Jánoshalmi Hunyadi Népe újságban a júliusi számban jelenik meg. 171/2011.(IV.28.)Kt.sz. Előterjesztés a Bem József szobor felállításról Jánoshalma Város Képviselő-testülete köszönettel elfogadja a felajánlott Bem József mellszobrot és javasolja, hogy a Polgármesteri Hivatal előtti játszótér mellett alakítson ki az önkormányzat egy 1848-as parkrészletet, és a szobor oda kerüljön elhelyezésre. Ezt követően ott lehetne megtartani az 1848-as megemlékezéseket. Az elhelyezés évben történjen meg, a évi 1848-as megemlékezést megelőzően. Fedezete a évi költségvetésben kerüljön biztosításra. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a döntésről értesítse Györgypál Csaba nyá. alezredest, a szobrot felajánló Bem József Honvéd Nyugdíjas Egyesület egyesület elnökét és a szobor felállításával kapcsolatos intézkedéseket tegye meg. Határidő: május 31. A döntésről értesítettük Györgypál Csaba nyá. alezredest, a szobrot felajánló Bem József Honvéd Nyugdíjas Egyesület vezetőjét, a szobor felállításával kapcsolatos intézkedések még nem kezdődtek meg, mivel arra csak év tavaszán kerül sor.

9 178/2011.(IV.28.)Kt.sz. Lajtha László Művészeti és Kulturális Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft. kérelme: új Művelődési Központ berendezésének forrásbiztosítása Jánoshalma Város Képviselő-testülete az állományból kivont könyvtári könyvek értékesítéséből befolyt bevétel összegével megemeli a Lajtha László Kft évi önkormányzati támogatását, tekintettel az új Művelődési Központ berendezése kapcsán felmerült tervezettet meghaladó kiadásokra. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról értesítse a Lajtha László Kft ügyvezetőjét és terjessze Képviselő-testület elé a Lajtha Kft-vel évre megkötött Közművelődési megállapodás jelen határozat szerinti módosítását. Határidő: május 31. A Lajtha Kft-vel évre megkötött Közművelődési megállapodás jelen határozat szerinti módosítása napirenden van a mai ülésen. 179/2011.(IV.28.)Kt.sz. Előterjesztés a Mátyás király utca 8. sz. alatti ingatlan vételre való felajánlásáról Az eladóval a tárgyalás még folyamatban van. Jánoshalma Város Képviselő-testülete megvásárolja jánoshalmi 918 hrsz-ú, természetben a Jánoshalma Mátyás király utca 8. sz. alatti ingatlant Ft-os áron. A Képviselő-testülete felkéri a polgármestert, hogy az adás-vételi szerződést kösse meg. Fedezet: költségvetési hiány Határidő: május 31.

10 183/2011.(IV.28.)Kt.sz. Előterjesztés közbeszerzési szakértő kiválasztásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete a KEOP /2F/ számú Jánoshalma Város szennyvíz-csatornázási és szennyvíz tisztítási beruházása című projekt keretében Megbízási szerződés a projekt megvalósításához szükséges közbeszerzési eljárások lebonyolítására tárgyú szolgáltatásra szerződést köt a K&Z Horizontál Kft-vel. (6000 Kecskemét, Szabadság tér 5.) A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy írja alá a megbízási szerződést. Határidő: Felelős: Czeller Zoltán Polgármester A megbízási szerződés aláírásra és a honlapon nyilvánosságra hozatalra került. 186/2011.(V.26.)Kt.sz. Imre Zoltán emlékszoba kialakítása a Kulturális Központban szerződés ünnepélyes aláírása Jánoshalma Város Képviselő-testülete köszönettel elfogadja Somogyi Aladárné sz. Fintha Klára Imre Zoltán táncművész, koreográfus édesanyja által Jánoshalma városnak tett felajánlást és abból az Imre Zoltán Művelődési Központban állandó kiállítást létesít. A Képviselő-testület elfogadja az előterjesztéshez mellékelt megállapodást. Az emlékszoba kialakításával kapcsolatban az önkormányzat részéről a terület átadása akkor kezdődhet meg, ha az adományozó és a polgármester a megállapodást már aláírta. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy ezen és a 134/2011.(III.24.) sz. határozatról értesítse Somogyi Aladárnét az Imre Zoltán Alapítvány elnökét, Böhm Györgyöt valamint az Országos Színházi Intézet és Táncarchívumot. Határidő: június 28. A szerződés aláírásra került, a határozatról értesítettük Somogyi Aladárné adományozót az Imre Zoltán Alapítvány elnökét, Böhm Györgyöt valamint az Országos Színházi Intézet és Táncarchívumot. Az Imre Zoltán emlékszoba teljesen elkészült, az elhelyezett tárgyakról a leltár elkészült, aláírására került, tárgyakról fényképek készültek. Somogyi Aladárné vállalta, hogy az Imre Zoltán Művelődési Központ bejáratához kívül és belül 1-1 tábla elhelyezésének költségét biztosítja Ft értékben.

11 188/2011.(V.26.)Kt.sz. Beszámoló a gyermekvédelmi feladatok évi ellátásáról Jánoshalma városban Jánoshalma Város Képviselő-testülete megköszöni a gyermekvédelemmel foglalkozó szakemberek munkáját és elfogadja a gyermekvédelmi feladatok ellátásáról szóló évi beszámolót a melléklet szerint. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: május 31. A gyermekvédelmi beszámoló megküldésre került a Bács- Kiskun megyei Kormányhivatal Szociális és gyámhivatala részére. 189/2011.(V.26.)Kt.sz. Előterjesztés a Pelikán Kft évi mérleg és eredmény-kimutatásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Pelikán Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Társaság évi mérleg és eredmény-kimutatásáról szóló beszámolóját. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: A döntésről a Pelikán Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft.-t értesítettük.

12 190/2011.(V.26.)Kt.sz. Előterjesztés a Lajtha László Kft évi mérleg és eredmény-kimutatásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Lajtha László Művészeti és Kulturális Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft évi mérleg és eredménykimutatásáról szóló beszámolóját. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: A döntésről a Lajtha László Művészeti és Kulturális Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft.-t értesítettük. 191/2011.(V.26.)Kt.sz. Jánoshalma Város Tűzvédelméért Közalapítvány évi Közhasznúsági beszámolója Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Jánoshalma Város Tűzvédelméért Közalapítvány évi Közhasznúsági beszámolóját a melléklet szerint. A polgármester a szükséges intézkedést megtette. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: /2011.(V.26.)Kt.sz. Előterjesztés a volt laktanya területeinek értékesítéséről Jánoshalma Város Képviselő-testülete pályázatot ír ki a volt laktanya területeinek értékesítésére az alábbiakban található pályázati kiírás szerint. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a pályázat hirdetéséről gondoskodjon. Határidő: június 15. A pályázat meghirdetésre került, benyújtási határidő: június 29.

13 193/2011.(V.26.)Kt.sz. Előterjesztés a SAVEsco Kft. laktanyai területre érkezett pályázatának elbírálásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete a pályázati kiírás szerinti Ft-os áron kívánja eladni a volt laktanya 4565/4. hrsz-ú területét a SAVEsco Kft-nek. A Képviselő-testület a SAVEsco Kft. napelem park létesítésére irányuló sikeres pályázata esetén a területre adás-vételi szerződést köt. A pályázat elbírálásáig a 4565/4 hrsz-ú területet a Kft részére fenntartja, arra újabb pályázatot nem ír ki. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a döntésről az SAVEsco Kft. képviselőjét értesítse, és a Kft nyertes pályázatának esetén az adás-vételi szerződést kösse meg. Határidő: június 15. A határozatról a SEVEsco Kft. értesült. 194/2011.(V.26.)Kt.sz. Előterjesztés a Jánoshalmi Többcélú Kistérségi Társulás megállapodásának módosításáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Jánoshalmi Többcélú Kistérségi Társulás Megállapodásának módosítását a melléklet szerint. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: június 30. A megállapodást Borota és Kéleshalom a beszámoló készítésekor még nem tárgyalta, ezután kerül Képviselő-testület elé.

14 195/2011.(V.26.)Kt.sz. Előterjesztés a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Alapító Okirat módosításáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Alapító Okiratának a módosítását a melléklet szerint. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, az Alapító Okirat módosítása tekintetében a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: június 15. Az Alapító Okirat módosítást Kéleshalom Község Önkormányzat még nem tárgyalta, de időközben hatályba lép egy olyan jogszabály, amely miatt szeptember 1. előtt ismételten módosítás lehet szükséges. 196/2011.(V.26.)Kt.sz. Előterjesztés Tanuszoda működtetésének ügyében Tanuszoda kihasználtságának növelése Mivel a Tanuszoda létrejöttének célja az iskoláskorú gyermekek úszás-oktatásának megvalósítása, valamint az egészséges életmódra nevelés, Jánoshalma Város Önkormányzata kötelezi a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium Szakközépiskola és Kollégium diákjait és pedagógusait, hogy a Tanuszoda kihasználtságának növelése érdekében minden gyermek heti 1 alkalommal használja a létesítményt. A Képviselő-testület felkéri az intézmény igazgatóját, hogy 2011/2012-es tanévben az órarend készítésekor elsősorban a testnevelés óra keretében tegye lehetővé a Tanuszoda használatát. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a döntésről a Hunyadi Iskola igazgatóját értesítse. Határidő: május 31. A polgármester a döntésről a Hunyadi Iskola igazgatóját értesítette.

15 197/2011.(V.26.)Kt.sz. Előterjesztés Tanuszoda működtetésének ügyében Városgazda Kft megbízása tanuszoda hatékony működtetésével Jánoshalma Város Képviselő-testülete feladatul adja a Városgazda Kft. vezetésének, a Tanuszoda dolgozóinak, mint működtetőknek az intézményi hatékony működtetés feltételrendszerének sürgős kidolgozását, és azonnali alkalmazásának megkezdését. A Képviselő-testület a októberi ülésére beszámolót kér az intézmény igazgatójától a tanuszoda kihasználtság növelésének érdekében tett lépéseiről és azok sikerességéről. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a döntésről a Városgazda Kft. ügyvezetőjét értesítse. Határidő: május 31. A polgármester a döntésről a Városgazda Kft. ügyvezetőjét értesítette. 198/2011.(V.26.)Kt.sz. Előterjesztés lovasnap megrendezésével kapcsolatos kérelemről Jánoshalma Város Képviselő testülete támogatja a Jánoshalmi Sportlovasok Egyesület által június 4-én megrendezésre kerülő Fogathajtó versenyt és Töltöttkáposzta-főző versenyt. A Képviselő-testület az önkormányzati sátrat ingyenesen, bérleti díj felszámítása nélkül biztosítja, de a színpad és sátor felállítási költségét meg kell fizetni a Városgazda Kft. számára. A Képviselő-testület úgy dönt, hogy kerüljön átcsoportosításra a rendezvény keretből Ft. támogatás a rendezvény költségeinek támogatására. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: június 04. Jánoshalmi Sportlovasok Egyesülete értesült a Képviselő-testület döntéséről, a rendezvényt megtartották, a pénzbeli támogatásról a támogatási szerződés megkötésre került.

16 199/2011.(V.26.)Kt.sz. Jánoshalma Város Önkormányzatának szociális szolgáltatástervezési koncepciójának jóváhagyása Jánoshalma Város Képviselő-testülete jóváhagyja Jánoshalma Város Önkormányzatának szociális szolgáltatástervezési koncepcióját. Határidő: június 30. Jánoshalma Város Önkormányzatának szociális szolgáltatástervezési koncepciója az illetékesek számára megküldésre került. 200/2011.(V.26.)Kt.sz. Pelikán Kft. Szociális, Gyermekvédelmi és Egészségügyi Integrált Intézmény Szakmai program módosításának jóváhagyása Jánoshalma Város Képviselő-testülete, mint a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. alapítója és tulajdonosa jóváhagyja a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. Szociális, Gyermekvédelmi és Egészségügyi Integrált Intézmény a módosításokkal egységes szerkezetű Szakmai Programját, a melléklet szerint. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: azonnal A Szakmai Program elfogadásáról hozott döntés a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. részére megküldésre került.

17 201/2011.(V.26.)Kt.sz. Pelikán Kft. Szociális, Gyermekvédelmi és Egészségügyi Integrált Házirend módosításának jóváhagyása Jánoshalma Város Képviselő-testülete, mint a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. alapítója és tulajdonosa jóváhagyja a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. Szociális, Gyermekvédelmi és Egészségügyi Integrált Intézmény a módosításokkal egységes szerkezetű Idősek Otthona Házirendjét, a melléklet szerint. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: azonnal Az Idősek Otthona Házirendje elfogadásáról hozott döntés a Pelikán Szociális és Egészségügyi Nonprofit Kft. részére megküldésre került. 202/2011.(V.26.)Kt.sz. Előterjesztés ÁSZ megállapításokról A döntésről az Állami Számvevőszéket értesítettük. Jánoshalma Város Képviselő-testülete megtárgyalta és tudomásul veszi az Állami Számvevőszék Számvevői jelentését a térségek felzárkóztatására fordított pénzeszközök felhasználásának ellenőrzéséről Jánoshalma Város Önkormányzatánál. A számvevői jelentéssel kapcsolatban további intézkedés nem szükséges. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a döntésről az Állami Számvevőszéket értesítse. Határidő: június 30.

18 203/2011.(V.26.)Kt.sz. Előterjesztés FEBÖSZ tagsággal kapcsolatban Jánoshalma Város Képviselő-testülete felhatalmazza dr. Benda Dénes címzetes főjegyzőt a FEBÖSZ tagsággal kapcsolatos jogi háttér kivizsgálására. Határidő: júniusi Pénzügyi, Jogi, Ügyrendi Bizottság üléséig. Felelős: Dr. Benda Dénes címzetes főjegyző Dr. Benda Dénes címzetes főjegyző a határozat végrehajtásáról külön beszámolót készített: Kivonat az alapszabályból: IV. A SZÖVETSÉG TAGSÁGA 1. A Szövetségnek rendes, pártoló és tiszteletbeli tagjai vannak. 2. A Szövetség rendes tagja lehet az a helyi önkormányzat, amely a belépési nyilatkozatban az alapszabályt magára nézve kötelezőnek elfogadja és vállalja, hogy a Szövetség munkájában, tevékenységében részt vesz, valamint az évi tagsági díjat befizeti. 3. Pártoló tagként felvehető a jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, közösség, vagy természetes személy, ha vállalja a Szövetség célkitűzéseinek erkölcsi és anyagi támogatását. 4. A Szövetségbe való belépés önkéntes. A szövetségi rendes (és pártoló) tagság a belépési nyilatkozatban foglaltak és az alapszabály elfogadásával keletkezik a közgyűlés határozata alapján. 5. A szövetségi tagság megszűnik: a tag kilépésével, a kilépés napján a tagdíj, illetőleg a vállalt anyagi támogatás fizetésének hat hónapnál hosszabb ideig tartó elmulasztásával, a mulasztás határidejét követő 6. hónap utolsó napján természetes személy elhalálozása esetén, az elhalálozás napján továbbá nem természetes személy megszűnésével, vagy nyilvántartásból való törlésével, annak napján a közgyűlés határozata alapján kizárással, a kizárásról szóló döntés szerinti napján. A fentiek alapján véleményem szerint jogi szempontból Jánoshalma Város Önkormányzatának tagsága megszűnt, függetlenül attól, hogy május 24-én a FEBÖSZ közgyűlése az alábbi határozatot hozta: 2/2011. (V.24.) számú közgyűlési határozat A közgyűlés 1 tartózkodás mellett úgy határoz, hogy Jánoshalma tagdíjtartozását az alábbiak szerint rendezheti évi FEBÖSZ tagdíját teljes mértékben teljesítse június 30-ig. A évi tagdíjat június 30-ig van lehetősége teljesíteni. A közgyűlés határozata jogsértő, mert nem dönthet az Alapszabályban meghatározottakkal szemben. Előtte módosítani kellett volna az Alapszabályt.

19 204/2011.(V.26.)Kt.sz. Előterjesztés a Jánoshalmi Napok költségvetési és programtervéről Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja, a es Jánoshalmi Napok programjait. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedések megtételére. Határidő:2011. június 30. A rendezvény szervezői a szükséges intézkedéseket megtették. 205/2011.(V.26.)Kt.sz. Előterjesztés a Jánoshalmi Napok költségvetési tervéről Jánoshalma Város Képviselő- testülete jóváhagyja, hogy a 2011-es Jánoshalmi Napok idején a testvértelepülésekről meghívott delegációk, akik Jánoshalma Önkormányzatának vendégei, térítésmentesen szállhatnak meg a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumban. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a döntésről értesítse a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumot és a Pénzügyi Osztályt. Határidő:2011. június 30. Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium értesítése a Képviselő-testület döntéséről megtörtént.

20 206/2011.(V.26.)Kt.sz. Előterjesztés a szabadidősport-(rekreációs sport) tevékenység támogatása keret felosztásával kapcsolatos döntésekről Jánoshalma Város Képviselő-testülete a Szabadidősport- (rekreációs sport) tevékenység támogatása keretből a Jánoshalmi Természetbarát és Szabadidősport Egyesület számára ,-Ft támogatást biztosít felszerelés vásárlására. A támogatás kifizetése a évi költségvetési rendelet 11. szerinti ütemezéssel történik, támogatási szerződés megkötésével. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a támogatási szerződéseket kösse meg a szervezetekkel. Határidő: június 15. A Jánoshalmi Természetbarát és Szabadidősport Egyesület értesült a Képviselő-testület döntéséről, a pénzbeli támogatásról a támogatási szerződés megkötésre került. 207/2011.(V.26.)Kt.sz. Előterjesztés a Városgazda Kft évi mérleg és eredmény-kimutatásáról A polgármester a szükséges intézkedést megtette. Jánoshalma Város Képviselő-testülete a Városgazda Vízgazdálkodási, Kommunális, Szolgáltató Kft évi beszámolóját a mai napon , e forint mérlegfőösszeggel és e Ft mérleg eredménnyel 100%-os szavazati aránnyal elfogadja. A tulajdonos jelen határozattal az adózott évi eredmény teljes összegének eredménytartalékba helyezéséről döntött. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő:

21 208/2011.(V.26.)Kt.sz. Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft évi Felügyelő Bizottság jelentésének elfogadása A polgármester a szükséges intézkedést megtette. Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. Felügyelő Bizottságának évi beszámolójáról készült Felügyelő Bizottsági jelentést az előterjesztés szerinti tartalommal. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a Kft évi Felügyelő Bizottsági jelentéssel kapcsolatos határozatot a Kft. taggyűlésén képviselje. Határidő: /2011.(V.26.)Kt.sz. Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. könyvvizsgálói jelentés elfogadása Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft évi beszámolójáról szóló könyvvizsgáló jelentést. A polgármester a szükséges intézkedést megtette. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a Kft évi beszámolójáról szóló könyvvizsgálói jelentésről hozott határozatot a Kft. taggyűlésén képviselje. Határidő:

22 210/2011.(V.26.)Kt.sz. Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft évi mérleg és eredmény-kimutatásáról A polgármester a szükséges intézkedést megtette. Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft e Ft, azaz egymilliárdkettőszáztizenegymilliókettőszázharmincnyolcezer forint mérleg-főösszeggel, eft, azaz ötvenegymillió-hatszázezer forint saját tőkével és 0 eft, azaz nulla forint mérleg szerinti eredménnyel a társaság évi beszámolóját, mérlegét, eredmény-kimutatását, kiegészítő mellékletét az előterjesztés szerinti tartalommal. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a Kft évi mérleg és eredmény- kimutatásáról szóló határozatot a Kft. taggyűlésén képviselje. Határidő: /2011.(V.26.)Kt.sz. A Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. Számviteli Politikája módosításának elfogadása A polgármester a szükséges intézkedést megtette. Jánoshalma Város Képviselő-testülete tudomásul veszi a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. Számviteli Politikájának módosítását az előterjesztés szerinti tartalommal. A szabályzat tartalmáért és betartásáért való felelősség a Kft. ügyvezetőjét terheli. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a Kft. Számviteli Politikájának szabályzatával kapcsolatos határozatot a Kft. taggyűlésén képviselje. Határidő:

23 212/2011.(V.26.)Kt.sz. A Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. Számlarend módosításának elfogadása Jánoshalma Város Képviselő-testülete tudomásul veszi a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. Számlarendjének módosítását az előterjesztés szerinti tartalommal. A szabályzat tartalmáért és betartásáért való felelősség a Kft. ügyvezetőjét terheli. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a Kft. Számlarendjének módosításával kapcsolatos határozatot a Kft. taggyűlésén képviselje. Határidő: A polgármester a szükséges intézkedést megtette. 213/2011.(V.26.)Kt.sz. A Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. Pénz- és Értékkezelési Szabályzat módosításának elfogadása Jánoshalma Város Képviselő-testülete tudomásul veszi a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. Pénz- és Értékkezelési Szabályzatának módosítását az előterjesztés szerinti tartalommal. A szabályzat tartalmáért és betartásáért való felelősség a Kft. ügyvezetőjét terheli. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a Kft. Pénzés Értékkezelési Szabályzatának módosításával kapcsolatos határozatot a Kft. taggyűlésén képviselje. Határidő: A polgármester a szükséges intézkedést megtette.

24 214/2011.(V.26.)Kt.sz. A Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. Eszközök és források leltározási és selejtezési szabályzata módosításának elfogadása Jánoshalma Város Képviselő-testülete tudomásul veszi a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. Eszközök és források leltározási és selejtezési szabályzatának módosítását az előterjesztés szerinti tartalommal. A szabályzat tartalmáért és betartásáért való felelősség a Kft. ügyvezetőjét terheli. A polgármester a szükséges intézkedést megtette. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a Kft. Eszközök és források leltározási és selejtezési szabályzatának módosításával kapcsolatos határozatot a Kft. taggyűlésén képviselje. Határidő: /2011.(V.26.)Kt.sz. Előterjesztés Dr. Horváth Endre felhatalmazásáról finanszírozási szerződés kötésére és működési engedély módosításának kezdeményezésére Jánoshalma Város Képviselő-testülete felhatalmazza a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetőjét, Dr. Horváth Endrét, az Önkormányzat által átadott szakorvosi órákkal kapcsolatban a finanszírozási szerződés és működési engedély módosításának kezdeményezésére az illetékes hatóságoknál. A polgármester a szükséges intézkedést megtette. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a döntést a taggyűlésen képviselje, a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő:

25 216/2011.(V.26.)Kt.sz. Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. beszámolója a január és március között időszak gazdálkodásáról és szakmai tevékenységéről A Képviselő-testület elfogadja a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Non-profit Közhasznú Kft I. negyedévi gazdálkodásáról és szakmai tevékenységéről szóló beszámolót. A polgármester a szükséges intézkedést megtette. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról értesítse Dr. Horváth Endre ügyvezetőt. Határidő: június /2011.(V.26.)Kt.sz. Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. szabad pénzeszközeinek kezeléséről betét számlán illetve tőkevédett pénzpiaci számlán A Képviselő-testület nem emel kifogást a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Non-profit Közhasznú Kft ügyvezetőjének a Kft szabad pénzeszközei lekötését, befektetését célzó tervezett intézkedései ellen. A polgármester a szükséges intézkedést megtette. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról értesítse Dr. Horváth Endre ügyvezetőt. Határidő: június /2011.(V.26.)Kt.sz. Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft évi közhasznúsági jelentése A polgármester a szükséges intézkedést megtette. Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft évi közhasznúsági jelentését. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a Kft évi közhasznúsági jelentésről szóló határozatot a Kft. taggyűlésén képviselje. Határidő:

26 219/2011.(V.26.)Kt.sz. Tájékoztatás nappali kórházi ellátási kapacitás működtetéséről A polgármester a szükséges intézkedést megtette. Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. tájékoztatását a nappali kórház kapacitás működtetésével kapcsolatban. 220/2011.(V.26.)Kt.sz. Tagi kölcsön visszafizetése Jánoshalma város Képviselő-testülete hozzájárul, hogy a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft részére a november 17-én kelt szerződés alapján nyújtott 12,7 millió Ft összegű tagi kölcsön visszafizetésének határideje módosuljon az alábbiak szerint: - a folyósított 12,7 millió Ft-ból 11 millió Ft visszafizetési határideje május 31., - a fennmaradó 1,7 millió Ft visszafizetési határideje december 31. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról értesítse Dr. Horváth Endre ügyvezető urat. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a 12,7 millió Ft tagi kölcsön folyósítása tárgyában november 17-én kötött szerződés jelen határozat melléklete szerinti módosításának aláírására. Határidő: június 15. A tagi kölcsön szerződés fenti határozat szerinti módosítása megtörtént, melyet a felek május 30-án aláírtak.

27 221/2011.(V.26.)Kt.sz. Tájékoztatás pályázat lezárásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. tájékoztatását a pályázat lezárásáról. A döntésről a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft.-t értesítettük. 222/2011.(V.26.)Kt.sz. Szűrőprogramok szervezése a lakosság részére Jánoshalma Város Képviselő-testülete segítséget nyújt a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. számára a jánoshalmi, valamint a tagtelepülések lakosai részére szűrőprogramok szervezésével kapcsolatban az alábbi szakmák tekintetében: belgyógyászat, szemészet, sebészet, röntgen, ultrahang, bőrgyógyászat. Jánoshalma Önkormányzata segíti a szűrőprogramok megszervezését, hirdetések közzétételét plakátokon, városi honlapon és helyi újságban valamint támogatja a szűrővizsgálatokon az intézményi dolgozók részvételét. A Képviselő-testület felhatalmazza Czeller Zoltán polgármestert a határozat taggyűlésen történő képviseletére. Határidő: A polgármester a szükséges intézkedést megtette. A Jánoshalmi Hunyadi Népében szűréssel kapcsolatos hirdetések jelentek meg. A 6 település egészségügyi dolgozói részére a Semmelweis nap Jánoshalmán kerül megtartásra, ahol az Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. által biztosított szolgáltatások bemutatásra kerülnek.

28 223/2011.(V.26.)Kt.sz. Borota kérelme oktatási intézményfenntartó társulás létrehozásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete nem kíván társulni az óvodai és iskolai feladatellátásban Borota Községgel, és nem szervezi át kistérségi fenntartásba sem, mivel az veszélyeztetné az iskola felújítási pályázat megvalósítását, valamint a közoktatás kormányzati szintű nagy átszervezés előtt áll. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: május 31. A Képviselő-testület döntéséről Borota Község Önkormányzata értesítésre került. 224/2011.(V.26.)Kt.sz. Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium létszámcsökkentésével kapcsolatos intézkedések A döntés végrehajtása folyamatban van. Jánoshalma város Képviselő-testülete módosítja 168/2011.(IV.28.) Kt. sz. határozatának 1. pontját az alábbiak szerint: 1. Jánoshalma Város Képviselő-testülete a Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium létszámát július 1-től kezdődően 109 fő helyett 105 főben, szeptember 01-től kezdődően pedig 104 főben határozza meg, mely összesen 5 álláshely megszüntetését eredményezi. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról értesítse az intézmény vezetőjét. Határidő: május 30.

29 225/2011.(V.26.)Kt.sz. Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium létszámcsökkentésével kapcsolatos intézkedések Jánoshalma Város Képviselő-testülete felkéri az Oktatási, Művelődési, Sport Bizottságot, hogy összegezze és terjessze a Képviselő-testület elé az önkormányzat intézményei létszámhelyzetének és az intézmények közötti tervezhető létszám- és álláshely-átcsoportosítás lehetőségének felülvizsgálata során tett megállapításokat. Határidő: június 15. Felelős: Szakál Lajos Bizottsági elnök Az előterjesztést az Oktatási, Művelődési, Sport Bizottság megtárgyalta és jelen ülésen előterjeszti. 226/2011.(V.26.)Kt.sz. Előterjesztés a Rákóczi u. 7. sz. alatti ingatlan ügyében Jánoshalma Város Képviselő-testülete értékesíti a versenytárgyalás keretében eladásra meghirdetett tulajdonában lévő jánoshalmi 2239 hrsz-ú, természetben Jánoshalma Rákóczi u. 7. sz. alatt lévő ingatlanát Hambár Kft. vevő számára Ft-os vételáron. Az adás-vételi szerződés megkötésre került. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a versenytárgyalás győztesével az adás-vételi szerződést kösse meg. Határidő: június 15.

30 228/2011.(V.26.)Kt.sz. Előterjesztés a 490/2029/002/2011.sz. határozat ellen fellebbezés benyújtásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete fellebbezést nyújt be a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal Elnökéhez a Csongrád Megyei Kormányhivatal Kulturális Örökségvédelmi Irodája án kelt 490/2029/002/2011. sz. határozata ellen, amely én érkezett a Polgármesteri Hivatalhoz Indoklás: 1.) A határozat Jánoshalma város közigazgatási területén ugyanazt a körülhatárolt területet ismételten, már 3. alkalommal ideiglenes műemlékvédelem alá helyezte, miközben ezt a évi LXIV. törvény nem teszi lehetővé. 2.) A határozat első mondata utal arra, hogy a kiadmányozója a határozathoz térképkivonatot csatol, azonban a térképkivonat nem került csatolásra. 3.) Jánoshalma Város Képviselő-testülete a műemléki védelem alá helyezett terület nagyságát csökkenteni kéri, ennek érdekében már évben intézkedést tett és azt írásban jelezte a Kulturális Örökségvédelmi Iroda számára. A Képviselő-testület kéri illetékmentesség megadását. A Képviselő-testület kéri a polgármestert, a Képviselő-testület fellebbezését nyújtsa be a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal Elnökéhez. Határidő: május 31. A fellebbezést benyújtottuk, a Kulturális Örökségvédelmi Hivatalhoz megérkezett, elbírálása folyamatban van. 229/2011.(V.26.)Kt.sz. Pelikán Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft. Felügyelő Bizottságának megállapításai A Képviselő-testület tudomásul veszi a Pelikán Non-profit Kft Felügyelő Bizottságának március 25-én kelt jelentését. A Képviselő-testület elfogadja a Kft ügyvezetőjének a Felügyelő Bizottsági jelentés felvetéseire adott írásbeli válaszát. A Képviselő--testület felkéri a Felügyelő Bizottság tagjait, hogy működjenek együtt a Kft. vezetésével annak érdekében, hogy a évi mérleg szerinti eredmény javuljon. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról a Felügyelő Bizottságot és a Pelikán Kft ügyvezetőjét értesítse. Határidő: június 10. Felelős. Czeller Zoltán polgármester A határozatról a Felügyelő Bizottságot és a Pelikán Kft ügyvezetőjét értesítettük.

31 230/2011.(V.26.)Kt.sz. Pelikán Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Non-profit kft. Alapító okiratának módosítása, Felügyelő Bizottsági tagok megválasztása Jánoshalma Város Képviselő-testülete megbízza a Pelikán Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Társaság Felügyelő Bizottsági tagjainak június 1.-től május 31. napjáig terjedő időre a következő személyeket: -Malustyikné dr. Király Ibolya (sz. Jánoshalma, , an: Keresztes Margit) Jánoshalma, Kinizsi u. 6. sz. alatti lakos. -Ferenczi László (sz. Jánoshalma, , an: Miskolczi Mária) Jánoshalma, Dózsa Gy. u. 64. sz. alatti lakos. -Kiss Józsefné Lábadi Teréz (sz. Jánoshalma, an: Dobos Franciska ( Jánoshalma, Jókai u. 98.sz. alatti lakos. A képviselő-testület a bizottsági tagok számára díjazást nem állapít meg. Határidő: május 31. A határozatról a Felügyelő Bizottságot és a Pelikán Kft ügyvezetőjét értesítettük. 231/2011.(V.26.)Kt.sz. Pelikán Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Non-profit kft. Alapító okiratának módosítása, Szalontai Könyvvizsgáló Bt. szerződésének meghosszabbítása. Jánoshalma Város Képviselő-testülete május 31. napjától május 31-ig terjedő időre meghosszabbítja a Szalontai Könyvvizsgáló Betéti Társasággal ( Kecskemét, Bercsényi u. 7. ) a Pelikán Kft. könyvvizsgálói feladatainak ellátására kötött szerződést. Díjazása: bruttó Ft / hó. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a könyvvizsgáló szerződésének meghosszabbítása ügyében a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: május 31. A határozatról a könyvvizsgálót és a Pelikán Kft ügyvezetőjét értesítettük.

32 232/2011.(V.26.)Kt.sz. Pelikán Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Non-profit kft. Alapító okiratának módosítása. Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Pelikán Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Társaság Alapító Okiratának a módosítását a Felügyelő Bizottság tagjainak megbízás meghosszabbítása és a könyvvizsgáló megbízásának meghosszabbítása miatt. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, az Alapító Okirat módosítása tekintetében a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: május 31. A határozatról a Pelikán Kft ügyvezetőjét értesítettük. Az ügyvédek az Alapító Okirat módosítását elkészítették. 233/2011.(V.26.)Kt.sz. Pelikán Kft tájékoztatója közhasznú megállapodás 8. pontjával kapcsolatban Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Pelikán Szociális és Egészségügyi Közhasznú Nonprofit Kft. közhasznú megállapodás 8. pontja alapján készített tájékoztatóját. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: június 15. A határozatról a Pelikán Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft. Kft. ügyvezetőjét értesítettük.

33 234/2011.(V.26.)Kt.sz. Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. Társasági szerződés módosítása, Felügyelő Bizottsági tagok megbízása Jánoshalma Város Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. társasági szerződése a következők szerint módosuljon: A társasági szerződés 19. fejezet pontja helyébe a korábbi szövegrész egyidejű törlése mellett az alábbi rendelkezés lép: A társaság tagjai úgy határoznak, hogy a társaság ügyvezetésének ellenőrzése céljából felügyelő bizottságot hoznak létre. A társaság három tagból álló felügyelő bizottság működik. Név: Dr. Kelle Judit (an.:faddi Irén) Cím: Borota, Kossuth u. 1. Név: Doszpodné Kovács Krisztina (an.: Molnár Magdolna, Mária) Cím: Jánoshalma, Vörösmarty u. 10. Név: Dr. Sponner Tamás (an.: Domokos Klára) Cím: Rém, Május 1. u. 21. A felügyelő bizottság tagjai június 1. napjától augusztus 31. napjáig kerültek megválasztásra. A határozatról a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetőjét értesítettük. A Kft. ügyvédei az Alapító Okirat módosítását elkészítették. 235/2011.(V.26.)Kt.sz. Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. Társasági szerződés módosítása, Kócsóné Kürti Mária könyvvizsgáló megbízása Jánoshalma Város Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy Kócsóné Kürti Mária könyvvizsgálóval a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. nél könyvvizsgálói feladatok ellátására kötött szerződés május 31. napjától május 31-ig terjedő időre kerüljön meghosszabbításra. Díjazása: bruttó Ft/év. A Képviselő-testület felkéri az ügyvezetőt, a könyvvizsgáló szerződésének meghosszabbítása ügyében a szükséges intézkedést tegye meg. A határozatról a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetőjét értesítettük.

34 236/2011.(V.26.)Kt.sz. Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. Társasági szerződés módosítása. Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja az Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. társasági szerződésének módosítását a Felügyelő Bizottság tagjainak megbízás meghosszabbítása és a könyvvizsgáló megbízásának meghosszabbítása miatt. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, az társasági szerződés módosításával kapcsolatos határozatot a Kft. taggyűlésén képviselje. Határidő: június 30. A határozatról a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetőjét értesítettük. 237/2011.(V.26.)Kt.sz. Lajtha László Művészeti és Kulturális Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft. Alapító Okiratának módosítása, ügyvezető megbízatásának meghosszabbítása Jánoshalma Város Képviselő-testülete július 1-től május 31-ig terjedő időre meghosszabbítja a jelenlegi ügyvezető Mizser Attila (sz.: Baja, anyja neve: Kollár Zsuzsanna, lakcím: Jánoshalma Ady E. u. 3. ) megbízását a Lajtha László Művészeti és Kulturális Közhasznú Non-profit Kft. ügyvezetői feladatainak ellátásával: Díjazása: könyvtári tevékenységéért Ft, ügyvezetői pótlékként Ft, összesen bruttó Ft. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedést tegye meg. Határidő: május 31. A határozatról a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Nonprofit Közhasznú Kft. ügyvezetőjét értesítettük. Az Alapító Okiratot az Önkormányzat ügyvédei készítik.

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. december 15-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. december 15-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. december 15-i ülésére 276/2011.(VI.30.)Kt.sz. Berzsenyi utcában ingatlan vásárlása Jánoshalma Város Képviselő-testülete bruttó 430.000

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. március 25-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. március 25-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. március 25-i ülésére 390/2009.(XII.17.)Kt.sz. 425/2008.(XII.17.) Kt. sz. határozat módosítása Jánoshalma Város képviselő-testülete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Javaslat alpolgármester választására, illetménye és költségtérítése

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Javaslat alpolgármester választására, illetménye és költségtérítése JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Készült Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testület 2010. december 15-én 15.00 órakor a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal III. em. 300-as tárgyalójában megtartott

Részletesebben

205/2010. (VI. 16.) 26 IGEN 0 NEM 0 TARTÓZKODÁSSAL

205/2010. (VI. 16.) 26 IGEN 0 NEM 0 TARTÓZKODÁSSAL JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Készült Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testület 2010. június 16-án 15.00 órakor a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal III. em. 300-as tárgyalójában megtartott

Részletesebben

1) Az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása (A rendelet tervezet külön lapon közölve)

1) Az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása (A rendelet tervezet külön lapon közölve) MÓDOSÍTOTT HATÁROZATI JAVASLATOK ÉS RENDELET- TERVEZETEK A PÉNZÜGYI ÉS VÁROSÜZEMELTETÉSI BIZOTTSÁG JAVASLATAI ALAPJÁN A 2011.JANUÁR 21-I ÜLÉSRE (módosítások dőlt félkövér betűtípussal) 1) Az Önkormányzat

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 9-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 9-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

244/2013. /X.24./ számú képviselő-testületi határozat. /:dr. Szijártó Valéria:/

244/2013. /X.24./ számú képviselő-testületi határozat. /:dr. Szijártó Valéria:/ 244/2013. /X.24./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Sárvár Város Polgárőr Egyesülete 2013. évi működéséről szóló tájékoztatót tudomásul veszi. Egyúttal

Részletesebben

Kivonat Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 26-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 289/2011. (VII. 26.) Kt.

Kivonat Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 26-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 289/2011. (VII. 26.) Kt. rendkívüli ülésének könyvéből: 289/2011. (VII. 26.) Kt. határozat Dombóvár Város Önkormányzatának a 69/2011. (III.3.) Kt. sz. határozatát az alábbiak szerint módosítja: 1. Dombóvár Város Önkormányzatának

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendes nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendes nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV rendes nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Bicske Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. 2015. június 24. 8.30 óra Az ülésen megjelent önkormányzati képviselők: Pálffy

Részletesebben

K I V O N A T. a Képviselő-testület 2007. február 8-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. a Képviselő-testület 2007. február 8-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T a Képviselő-testület 2007. február 8-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 7/2007. (II.08.) számú h a t á r o z a t : 1. Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2007. évi költségvetés

Részletesebben

az Ózdi Sport- és Élményközpont Nonprofit Kft. megalapítására

az Ózdi Sport- és Élményközpont Nonprofit Kft. megalapítására J a v a s l a t az Ózdi Sport- és Élményközpont Nonprofit Kft. megalapítására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: P.H. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály Ózd, 2015. március 26. Jelenlegi

Részletesebben

Képviselő-testületének 2008. november 27-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Képviselő-testületének 2008. november 27-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

Napirendi pontok tárgyalása:

Napirendi pontok tárgyalása: Rábakecöl Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 3/2013. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a rábakecöli polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2013. március 4-én (hétfőn) 17,00 órakor megtartott képviselő-testületi

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2015. február 26 - i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2015. február 26 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2015. február 26 - i ülésére 200/2014.(XII.11)Kt. sz. Kiss E. u. 53. sz. alatti ingatlan önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

207/2015. (VI. 25.) számú Képviselő-testületi Határozat

207/2015. (VI. 25.) számú Képviselő-testületi Határozat könyvéből: 207/2015. (VI. 25.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a gyermekszületési támogatás költségeinek fedezésére 7,5 mft-ot különít el, az önkormányzat

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 19-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 19-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

403/2014. (XI. 13.)Kt. határozat

403/2014. (XI. 13.)Kt. határozat i rendkívüli ülésének könyvéből: 403/2014. (XI. 13.)Kt. határozat Dombóvár Város Önkormányzatának felkéri a t, hogy a Maár Építész Iroda Kft. részére az önkormányzat kifogását a TÁMOP- 3.1.3-10/2-2010-0015

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ács Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. október 27-én 16. 00 órakor a Polgármesteri Hivatal nagytermében megtartott üléséről. Jelen vannak: A csatolt jelenléti

Részletesebben

K I V O N A T. a képviselő-testület 2013. június 20-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. a képviselő-testület 2013. június 20-i ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T a képviselő-testület 2013. június 20-i ülésének jegyzőkönyvéből KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 98/2013. (VI. 20.) határozata Adósságátvállalás A képviselő-testület a polgármester

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. 172/2015.(VII.16.) sz. Képviselő-testület határozata. 173/2015.(VII.16.) sz. Képviselő-testület határozata

H I R D E T M É N Y. 172/2015.(VII.16.) sz. Képviselő-testület határozata. 173/2015.(VII.16.) sz. Képviselő-testület határozata H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. július 16-i ülésén az

Részletesebben

POLGÁRMESTER B E S Z Á M O L Ó. a Képviselő-testület határozatainak végrehajtásáról

POLGÁRMESTER B E S Z Á M O L Ó. a Képviselő-testület határozatainak végrehajtásáról BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testület határozatainak végrehajtásáról Készítette: Ábrahámné Turner Rita Szervezési Irodavezető Előterjesztő: Tóth

Részletesebben

A Képviselő-testület korábbi években hozott későbbi éveket is érintő pénzügyi kihatású határozatai

A Képviselő-testület korábbi években hozott későbbi éveket is érintő pénzügyi kihatású határozatai A Képviselő-testület korábbi években hozott későbbi éveket is érintő pénzügyi kihatású határozatai HATÁROZATOK: 1.) 507/1998.(IX.03.) Kt. határozat 1./ A Képviselő-testület úgy dönt, hogy az építésügy

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. október 18-án megtartott alakuló ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. október 18-án megtartott alakuló ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

K I V O N A T. Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2012. április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2012. április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2012. április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 48/2012. (IV. 26.) önkormányzati határozat: Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése felvette napirendjére -

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2004. november hó 18-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A H A T Á R O Z A T

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2004. november hó 18-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A H A T Á R O Z A T BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2004. november hó 18-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A Tárgy: Önkormányzati tulajdonú pincék értékesítéséről szóló határozat módosítása

Részletesebben

SV/3.355-.. h...j 2 0 \5.

SV/3.355-.. h...j 2 0 \5. 14253126 Salgó Vagyon Kft. Salgótarján SV/3.355-.. h...j 2 0 \5. Javaslat a Salgótarján, Hősök út 35. és Salgótarján, Petőfi út 85. szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanok Salgótarján Foglalkoztatási

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2010. november 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2010. november 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. 1-26/2010/JT Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. március 24- i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. március 24- i ülésére ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. március 24- i ülésére Előterjesztés a Lajtha Kft. 2016. évi közművelődési- közhasznú megállapodásáról Jánoshalma Város 2016. évi költségvetésének elfogadását követően

Részletesebben

K I V O N A T. 294/2012. (VII.27.) Tata Kt. határozata A TÁMOP-3.1.4-12/2 innovatív iskolák fejlesztése pályázat benyújtásáról

K I V O N A T. 294/2012. (VII.27.) Tata Kt. határozata A TÁMOP-3.1.4-12/2 innovatív iskolák fejlesztése pályázat benyújtásáról K I V O N A T Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. július 27-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2012.(VIII.1.) önkormányzati

Részletesebben

DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY. 2011. május 31. VII. évfolyam 7. szám TARTALOM. Határozatok...2. oldal. Rendeletek...19. oldal

DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY. 2011. május 31. VII. évfolyam 7. szám TARTALOM. Határozatok...2. oldal. Rendeletek...19. oldal DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY 2011. május 31. VII. évfolyam 7. szám TARTALOM Határozatok...2. oldal Rendeletek...19. oldal 25/2011. (V. 31.) önkormányzati rendelet a közterületek, ingatlanok rendjéről és a település

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 11-én megtartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 11-én megtartott soros nyílt ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 11-én megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Pusztaföldvár Község Önkormányzat Pusztaföldvár,

Részletesebben

Tápióság Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. október 15-én, 17 órakor megtartott ülésének j e g y z ő k ö n y v e

Tápióság Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. október 15-én, 17 órakor megtartott ülésének j e g y z ő k ö n y v e Tápióság Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. október 15-én, 17 órakor megtartott ülésének j e g y z ő k ö n y v e 155/2009. sz. képviselő-testületi határozat: Jegyzőkönyv hitelesítők elfogadása

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Alsómocsolád Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. október 10-én megtartott nyilvános üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Alsómocsolád Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. október 10-én megtartott nyilvános üléséről J e g y z ő k ö n y v 2011. október 10-én megtartott nyilvános üléséről Jelen vannak: Dics ő László polgármester, Ginzer János alpolgármester, Böröcz Dániel, Taller József képvisel ő, Körtési Károly körjegyz

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. 2. Magdolna Negyed Program I. / 2008. I. féléves beszámoló (írásbeli előterjesztés) Előterjesztő: Csécsei Béla polgármester

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. 2. Magdolna Negyed Program I. / 2008. I. féléves beszámoló (írásbeli előterjesztés) Előterjesztő: Csécsei Béla polgármester JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Készült Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testület 2008. december 11-én 12.00 órakor a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal III. em. 300-as tárgyalójában megtartott

Részletesebben

2015. június 25. Kt. ülés határozatai

2015. június 25. Kt. ülés határozatai Napirend előtt: 2015. június 25. Kt. ülés 325/2015. (VI.25.) Kt. H A T Á R O Z A T Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete Borbély Lénárd indítványára úgy dönt, hogy mai ülésén az

Részletesebben

TÁRGYSOROZAT. 1) Polgármester tájékoztatója a lejárt határidejű határozatokról. /szóbeli előterjesztés/ Előadó: polgármester

TÁRGYSOROZAT. 1) Polgármester tájékoztatója a lejárt határidejű határozatokról. /szóbeli előterjesztés/ Előadó: polgármester Bököny Község Képviselő-testülete 2013. március 12-i rendes üléséről Ikt. szám: 1-3/2013. határozatai: 27-35/2013. TÁRGYSOROZAT 1) Polgármester tájékoztatója a lejárt határidejű határozatokról. /szóbeli

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Készült Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testület 2008. február 27-én 1400 órakor a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal III. em. 300-as tárgyalójában megtartott

Részletesebben

287/2011. (VII. 7.) 18 IGEN 0 NEM 0 TARTÓZKODÁSSAL

287/2011. (VII. 7.) 18 IGEN 0 NEM 0 TARTÓZKODÁSSAL JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Készült Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testület 2011. július 07-én 15.00 órakor a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal III. em. 300-as tárgyalójában megtartott

Részletesebben

Törzsbetét: A tag a törzsbetétjét, 3.000.000.- Ft készpénzt legkésőbb 2015. november 30. napjáig fizeti be a társaság pénzforgalmi számlájára.

Törzsbetét: A tag a törzsbetétjét, 3.000.000.- Ft készpénzt legkésőbb 2015. november 30. napjáig fizeti be a társaság pénzforgalmi számlájára. DOMBRÁD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL -------------------------------------------------------------- 4492 Dombrád, Rákóczi út 36. Tel/fax: (45) 465-001, 565-002 Száma: 6404/2015. ELŐTERJESZTÉS -

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 5-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 5-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 245-28/2013.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 245-28/2013. 277/2013.(XI.26.) KT Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 311/2013.(XI.27.), 9/2013.(I.29.), 14/2013.(I.29.),70/2013.(IV.08.), 76/2013.(IV.08.), 112/2013.(V.28.), 131/2013.(V.28.),

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Száma: 881-34/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Dunaföldvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptembere 26- án (Szerdán) de 8:00

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2010. augusztus 19-i ülésén, a Városháza A épületének nagytermében.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2010. augusztus 19-i ülésén, a Városháza A épületének nagytermében. PÁPA VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám: 1/ 1 63 /2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2010. augusztus 19-i ülésén, a Városháza A épületének nagytermében.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2011. október 24-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott Képviselő-testületi üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2011. október 24-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott Képviselő-testületi üléséről Szám: 18/2011. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. október 24-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott Képviselő-testületi üléséről Jelen vannak: Katona Imre polgármester Gróf Zoltán

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

K I V O N A T. 228/2015. számú Képviselő-testületi határozat:

K I V O N A T. 228/2015. számú Képviselő-testületi határozat: 503-228/2015. szám 228/2015. számú Képviselő-testületi határozat: Zárt ülésen kívánja tárgyalni a Képviselő testület Javaslat magasabb vezetői (igazgatói) megbízás a Városi Gondozási Központ intézményben,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. február 22-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. február 22-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 22-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete és a Zirci Városüzemeltetés Kiemelten Közhasznú

Részletesebben

2012. évi határozatok

2012. évi határozatok 2012. évi határozatok 1/2012. (I.20.) Kt. határozata sürgősségi indítvány napirendre vételéről Oroszlány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2012. január 12-ei ülésén 4. napirendi pontként tárgyalja

Részletesebben

KIVONAT. Balatonlelle Város Képviselő-testület 2016. I. 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2016. (I. 14.) KT számú határozat. K. m. f.

KIVONAT. Balatonlelle Város Képviselő-testület 2016. I. 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2016. (I. 14.) KT számú határozat. K. m. f. 2016. I. 14-i ülésének jegyzőkönyvéből 1/2016. (I. 14.) KT számú határozat A képviselő-testület 2016. január 14. rendkívüli ülésének napirendje. 1.) A kéményseprő-ipari közszolgáltatási szerződés megszüntetése.

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Gyomaendrőd Város Polgármestere tisztelettel meghívja Önt a Képviselő-testület. 2011. október 27-én 13.30 órakor

M E G H Í V Ó. Gyomaendrőd Város Polgármestere tisztelettel meghívja Önt a Képviselő-testület. 2011. október 27-én 13.30 órakor Gyomaendrőd Város Polgármestere 5500 Gyomaendrőd, Szabadság tér 1. Tel./Fax: (66) 521-600, (66) 283-288 Web site: www.gyomaendrod.hu e-mail: polgarmester@gyomaendrod.hu M E G H Í V Ó Gyomaendrőd Város

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 3 igen szavazattal (egyhangúlag) elfogadta Mikó Jánost a jegyzőkönyv aláírójaként.

JEGYZŐKÖNYV. A Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 3 igen szavazattal (egyhangúlag) elfogadta Mikó Jánost a jegyzőkönyv aláírójaként. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának 2014. február 26-án 15.30 órakor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal ovális termében

Részletesebben

Pusztaszabolcs Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. november 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. november 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2011. január 17-én 14 órakor. kezdődő ülésére a Városháza Dísztermébe.

M E G H Í V Ó. 2011. január 17-én 14 órakor. kezdődő ülésére a Városháza Dísztermébe. Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottságának Elnöke 5500 Gyomaendrőd, Szabadság tér 1. Tel./Fax: (66) 386-122, (66) 283-288 Web site: www.gyomaendrod.hu

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 11/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 22-én 14.00 órakor megtartott ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Szőlősgyörök község Önkormányzat 2008. október 29-én tartott képviselő-testületi üléséről. Jelen vannak: Perpits László, Locker Lászlóné, Faragó József, Ballér József Lajosné,

Részletesebben

12/2009. m u t a t ó j a.

12/2009. m u t a t ó j a. Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Jászalsószentgyörgy, Fő út 53/a. 12/2009 A Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 13- án megtartott ülésen felvett, hangfelvétellel rögzített ülés

Részletesebben

2016. ÉVI HATÁROZATOK. Szavazás: a Képviselő-testület 11 igen egyhangú - szavazattal az alábbi határozatot hozta: 1/2016. (I. 21.

2016. ÉVI HATÁROZATOK. Szavazás: a Képviselő-testület 11 igen egyhangú - szavazattal az alábbi határozatot hozta: 1/2016. (I. 21. 2016. ÉVI HATÁROZATOK 1/2016. (I. 21.) KT határozat előterjesztésnek megfelelően elfogadja a Monor Város Önkormányzata 2015. évi költségvetéséről szóló 3/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelet 3. számú

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Gomba Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2008. november 13-án 15 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Jelen voltak: jelenléti ív alapján Üdvözölte az ülésen

Részletesebben

Kivonat Tolna Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2008. január 3-i ülése jegyzıkönyvébıl

Kivonat Tolna Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2008. január 3-i ülése jegyzıkönyvébıl 2008. január 3-i ülése könyvébıl 1/2008. (I. 3.) Kt. határozata KEOP pályázat benyújtásáról: 1. Tolna Város Önkormányzata Fadd Nagyközség és Bogyiszló Község Önkormányzataival együttmőködve, Tolna város

Részletesebben

Jegyzőkönyv. PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály vezetője PH. Hatósági és Szociális Osztály vezetője. vezetője

Jegyzőkönyv. PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály vezetője PH. Hatósági és Szociális Osztály vezetője. vezetője Jegyzőkönyv Készült Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. augusztus 27-én a Városháza tanácskozótermében megtartott rendkívüli testületi üléséről. Jelen vannak: Fürjes Pál, Dr. Bélteczki

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-16/2012.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-16/2012. 87/2012.(IV.24.) KT. Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. évi Éves Belső Ellenőrzési Jelentést elfogadja. Határidő: Azonnal Felelős: Bárdos Lászlóné dr. 88/2012.(IV.24.) KT. Dunaföldvár

Részletesebben

50/2013. (II. 14.) számú Képviselő-testületi Határozat

50/2013. (II. 14.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 50/2013. (II. 14.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Tóth Imre önkormányzati képviselő által benyújtott, a Hajdúnánási Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A jelenléti íven feltüntetett meghívottak közül megjelent:

Jegyzőkönyv. A jelenléti íven feltüntetett meghívottak közül megjelent: Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének, a Szegvári Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében 2015. március 12-én tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen voltak:

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2004. szeptember hó 23-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A H A T Á R O Z A T

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2004. szeptember hó 23-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A H A T Á R O Z A T BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2004. szeptember hó 23-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A Tárgy: A Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Innovációs Központ Üzemeltetési szerződéseinek

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Kaposmérő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 3-án megtartott soron következő üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Kaposmérő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 3-án megtartott soron következő üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kaposmérő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 3-án megtartott soron következő üléséről. Jelen vannak: Pap József alpolgármester Berecz Pál képviselő Kiss

Részletesebben

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal - Műszaki Iroda - 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-300

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal - Műszaki Iroda - 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-300 Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal - Műszaki Iroda - 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-300 Ügyiratszám: U-10357/2015 Témafelelős: Tóth Ágnes Tárgy: Szentes belterület 3881/22, 3881/23 és 3881/24 hrsz-ú

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 6-án megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 6-án megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2012. március 08-i soros ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2012. március 08-i soros ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2012. március 08-i soros ülésén Hozott határozatok: 26/2011. (III.08.) - tól 37/2011. (III. 08.) - ig Hozott rendelet: - 1 J E G Y Z

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: és Képviselő-testületének 2013. október 08 (kedd) 15:00 órai kezdettel megtartott együttes üléséről. Az ülés helye: Verőce Község Polgármesteri Hivatal Tanácsterme (2621

Részletesebben

Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: 307-9 /2011

Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: 307-9 /2011 Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: 307-9 /2011 JEGYZİKÖNYV a Képviselı-testület 2011. március 28-án tartott rendes ülésérıl 9.

Részletesebben

K i v o n a t. a képviselő-testület 2016. április 8-ai rendkívüli ülésének a jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. a képviselő-testület 2016. április 8-ai rendkívüli ülésének a jegyzőkönyvéből 1 K i v o n a t a képviselő-testület 2016. április 8-ai rendkívüli ülésének a jegyzőkönyvéből 57/2016. (IV.8.) Kvt.h. az ülés napirendjéről Kaba Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. április 8-ai

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 3/I/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26-án (szerda) 16 00 órai kezdettel, a Konecsni

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A l c s ú t d o b o z T e l e p ü l é s. Önkormányzat Képviselő-testületének soros üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A l c s ú t d o b o z T e l e p ü l é s. Önkormányzat Képviselő-testületének soros üléséről 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V A l c s ú t d o b o z T e l e p ü l é s Önkormányzat Képviselő-testületének soros üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: az Önkormányzat Polgármesteri irodája Alcsútdoboz, József

Részletesebben

Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 22-i nyilvános ülésén.

Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 22-i nyilvános ülésén. 1 BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8255 Balatonrendes, Fő u. 1. Ikt.szám: 42-87/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 22-i

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Nagyvázsony Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 25-én 18.00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helyszíne: Községháza

Részletesebben

K I V O N A T. Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2010. február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2010. február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T 10/2010. (II.25.) önkormányzati határozat: Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2010. február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése a 2010. január 23-i ünnepi

Részletesebben

2009. évi határozatok

2009. évi határozatok 2009. évi határozatok 1/2009. (I.27.) Kt. sz. határozat Oroszlány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2009. január 27-ei ülésén az alábbi napirendi pontokat tárgyalja: Nyílt ülés: 1. Tájékoztató

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 1995. OKTÓBER 11-12-I ÜLÉSSZAKÁNAK 1995. OKTÓBER 11-ÉN TARTOTT ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVI

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 1995. OKTÓBER 11-12-I ÜLÉSSZAKÁNAK 1995. OKTÓBER 11-ÉN TARTOTT ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVI BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 1995. OKTÓBER 11-12-I ÜLÉSSZAKÁNAK 1995. OKTÓBER 11-ÉN TARTOTT ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVI K I V O N A T A Tárgy: Javaslat az 1995. évi költségvetés módosítására - A közgyűlés

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez

B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 879-4/2011. 3. B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez a lejárt

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komlói hulladéklerakó melletti erdőterület termelésből való kivonása

Részletesebben

2014. évi 12. szám 2014. június 27. TARTALOMJEGYZÉK

2014. évi 12. szám 2014. június 27. TARTALOMJEGYZÉK 2014. évi 12. szám 2014. június 27. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 25/2014. (VI. 27.) önkormányzati rendelete a képviselő-testület, valamint szervei szervezeti és működési

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 19-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 19-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 19-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Iktatószám:

Részletesebben

1. napirend ELŐTERJESZTÉS KÍSÉRŐ LAP. E-szám: 159/2015

1. napirend ELŐTERJESZTÉS KÍSÉRŐ LAP. E-szám: 159/2015 ELŐTERJESZTÉS KÍSÉRŐ LAP E-szám: 159/2015 Tárgy: A Nagykovácsi Településüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft és az Önkormányzat által kötött vagyonkezelési szerződés, együttműködési megállapodás és vállalkozási

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. valamint Rimán Edina jegyző, dr. Mészár Erika aljegyző, dr. Szabó Orsolya aljegyző és a szervezeti egységek vezetői jelenléti ív szerint.

JEGYZŐKÖNYV. valamint Rimán Edina jegyző, dr. Mészár Erika aljegyző, dr. Szabó Orsolya aljegyző és a szervezeti egységek vezetői jelenléti ív szerint. JEGYZŐKÖNYV Készült Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testület 2012. május 03-án 15.00 órakor a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal III. em. 300-as tárgyalójában megtartott 7. rendes

Részletesebben

Lukácsné Kiss Márta képviselő

Lukácsné Kiss Márta képviselő J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 11-én 18.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Vámosgyörki Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Iktsz: 185-7/2013. Készült:

JEGYZŐKÖNYV. Iktsz: 185-7/2013. Készült: Iktsz: 185-7/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Tiszavárkony Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 27. napján (csütörtök) du. 17 órai kezdettel megtartott rendkívüli, nyílt képviselő-testületi

Részletesebben

Kivonat az Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2009.január 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Kivonat az Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2009.január 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Kivonat az 2009.január 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2009. (I.29.) sz. határozata: Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete az Egyek Nagyközség közbiztonsági helyzetéről készült

Részletesebben

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 15. számú jegyzőkönyve (2013. JÚNIUS 20.) Határozatok: 100/2013. 104/2013. Kt. hat.

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 15. számú jegyzőkönyve (2013. JÚNIUS 20.) Határozatok: 100/2013. 104/2013. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE 15. számú jegyzőkönyve (2013. JÚNIUS 20.) Határozatok: 100/2013. 104/2013. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 31-i zárt üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 31-i zárt üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 15-4/2011/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 31-i zárt üléséről. Napirend:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2008. január 29.-i ülésére. Pedagógus álláshelyek számának meghatározására a közoktatási intézményekben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2008. január 29.-i ülésére. Pedagógus álláshelyek számának meghatározására a közoktatási intézményekben Városi Önkormányzat Oktatási, Sport és Kulturális Bizottságától H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/Fax: (53) 360-010 Telefon: (53) 361-571 Az előterjesztés készítésében közreműködött: Jegyzői Titkárság

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3.

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzatának Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottsága

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 19-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 19-én tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-6/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. június 19-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 11-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 11-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2016. január 20-án 14 órakor

M E G H Í V Ó. 2016. január 20-án 14 órakor Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottságának Elnöke 5500 Gyomaendrőd, Selyem u. 124. Tel./Fax: (66) 386-122 (66) 581-232 Web site: www.gyomaendrod.hu

Részletesebben

Tárgy: A város kulturális és közművelődési intézményei működésének áttekintése, a feltételek racionálisabb hasznosításának programja Melléklet: 7 db

Tárgy: A város kulturális és közművelődési intézményei működésének áttekintése, a feltételek racionálisabb hasznosításának programja Melléklet: 7 db Szentes Város Alpolgármestere 6600 Szentes, Kossuth tér 6. sz. Ügyintéző: Mihály Béláné Ikt.szám: P-3206 /2011. Tárgy: A város kulturális és közművelődési intézményei működésének áttekintése, a feltételek

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal Szentgotthárd 644-17/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szentgotthárd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 10-én 8: 01 órakor megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Ráckeve Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 8-án megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

Részletesebben