2019 Kompenzációs Terv

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2019 Kompenzációs Terv"

Átírás

1 2019 Kompenzációs Terv

2 Kompenzációs Terv table of content 3 Kannaway 4 Fontos Szabályok 6 A jutalékok megkeresésének 2 alapfeltétele van 7 Kannaway vásárlói értékesitések 8 A Kannaway Vásárlói Hűségprogramot kínál 9 3 for Free 10 Legyél FastStart Minősült 12 Direkt Értékesítési Jutalék [DSC] 13 50% DSC Check Match 14 A Csapatjutalékok 10 Szintje 15 Végtelenített Rang Jutalék 16 Végtelenített Kódolt Jutalék 17 Lifestyle Commission 17 Szintelérési Jutalék [RAC] 18 Minimum Jövedelem Garancia [MIG] 19 Szervezeti Struktúra 20 Rang és Kitűző Szintek 21 Brand Ambassador (BA) 22 (D) 23 Senior (SD) 24 Executive (ED) 25 Area (AD) 26 Regional (RD) 27 Regional Elite (RDE) 28 National (ND) 29 National Elite (NDE) 30 International (ID) 31 International Elite (IDE) 32 Vice Presidential (VPD) 33 Vice Presidential Elite (VPDE) 34 Presidential (PD) 35 Presidential Elite (PDE) 36 Crown Ambassador (CA) 37 Crown Ambassador Elite (CAE) 38 Double Crown Ambassador Elite (DCAE)

3 Kompenzációs Terv A világ még soha nem látott a Kannaway-hez hasonló egyedülálló és felüdülést hozó céget, és mi tisztában vagyunk vele, hogy a sikerünk mögötti hajtóerőt Brand Ambassadorainknak köszönhetjük. Brand Ambassadorainkkal együtt olyan vállalati kultúrát teremtünk, mely valóban gazdagítja az emberek életét szerte a világban. Ahhoz, hogy víziónkat megvalósítsuk, a Kannaway egy nagyvonalú és egyszerű kompenzációs tervet hozott létre Brand Ambassadorainak jutalmazására.

4 Kompenzációs Terv Fontos Szabályok Brand Ambassador Kannaway Független Üzletépítő. Aktív A Brand Ambassadorok akkor aktív státuszúak, ha befizetik a Brand Ambassador díja(ka)t. Minősült Azok a Brand Ambassadorok minősülnek jutlékokra, akik minden hónapban elérik a minősüléshez szükséges PV (Personal Volume) és GV (Group Volume) pontszámokat a termék forgalmaik után, a rangjuknak megfelelően. Megszerzett rang A legmagasabb rang, amit a Brand Ambassador valaha elért. A Brand Ambassadorokat ez alapján ismerjük el egy bizonyos rangon. Fizetett rang A Brand Ambassador rangja egy adott minősülési időszakban. A jutalékok kifizetése az alapján történik, hogy a Brand Ambassador éppen milyen szintet ér el az egyes minősülési időszakokban. Egy Brand Ambassador Megszerzett rangja és Fizetett rangja lehet különböző. Business Volume BV Üzleti pontérték: egy termék után járó összes pontszám. Commissionable Volume CV Az összes pontszám, amiből a jutalékod származik. A Commissionable Volume (CV) - Jutalékolható pontérték egyenlő a Business Volume (BV) 50 %-val. Personal Volume PV Személyes Üzleti Pontérték: az összes személyes eladásból és személyes vásárlói eladásból generált pontérték. Group Volume GV Csapat üzleti pontértéke: az alsóvonal Brand Ambassadorainak termék eladásaiból generált összes GV pontért ék. Elite Volume EV Az általad személyesen regisztrált Brand Ambassadorok és csapataik termék eladásaiból generált összes EV pontérték.

5 Kompenzációs Terv Heti jutalék A heti jutalék számítása minden pénteken kor (PST: Pacific Standard Time = Csendes-óceáni idő) kezdődik és csütörtökön kor (PST) ér véget, majd a következő hét péntekén lesz elérhető. Havi jutalékok A havi jutalékok kiszámítása 12:00 órakor (PST: Pacific Standard Time = Csendes-óceáni idő) kezdődik minden hónap első napján és a hónap utolsó napján 23:59 órakor (PST: Pacific Standard Time = Csendes-óceáni idő) ér véget. A havi Residual jutalékok a következő hónap 15-én kerülnek kifizetésre a havi jutalékok elszámolásával. A jutalékok pénteken kerülnek át a PQ kártyára, amikortól megvan a minimum $25 jutalék a webirodában. Smart Ship Egy választható program, mely lehetővé teszi mind a Kedvezményezett Vásárlók, mind a Brand Ambassadorok számára, hogy minden hónap körülbelül ugyanazon a napján az általuk kiválasztott termékeket automatikusan megkapják. Alkalmi vagy kiskereskedelmi vásárlók Azok a vásárlók, akik nincsenek feliratkozva a SmarShip programra, így nem nagykereskedelmi áron jutnak hozzá a Kannaway termékekhez. Kedvezményezett vagy Hűséges Vásárló Azok a vásárlók, akik regisztráltak a Kannaway Smart Ship programra, hogy havonta automatikusan megküldjük nekik az általuk választott terméket vagy termékeket. A Hűséges Vásárlók nagykereskedelmi áron jutnak hozzá a Kannaway termékekhez. Kvalifikációs hónap Arra a hónapra vonatkozik, amikor a minősülési feltételeknek teljesülniük kell. Ahhoz, hogy egy Brand Ambassador jutalékot kapjon, ebben a minősülési időszakban teljesítenie kell az értékesítési kritériumokat. Méltányossági időszak Ha egy vezetőnek nem sikerül teljesíteni a szükséges Group Volume (GV) követelményeket ahhoz, hogy fenntartsa rangját, akkor meghatározott számú napja van arra, hogy megszerezze a hiányzó Qualified Business Volume (BV) pontokat és ezáltal ne veszítse el a rangot. A méltányossági időszak nem vonatkozik a Minimum Income Guarantee (MIG) jutalékbó, a RAC jutalékból és a Lifestyle jutalékból származó bevételekre. Ahhoz, hogy újra megkapd a Minimum Income Guarantee (MIG) vagy Lifestyle Jutalékot, el kell érned és meg kell tartanod újra a rangot, ugyanúgy ahogy a legelső alkalommal is csináltad. Rang Executive Area Regional National International Vice Presidential Presidential Crown Ambassador Méltányossági idő napjainak száma

6 Kompenzációs Terv A jutalékok megkeresésének 2 alapfeltétele van 1. KÖVETELMÉNY 2. KÖVETELMÉNY Regisztrálj online Brand Ambassadorként (Független Üzletépítőként) és fizesd be a kötelező Brand Ambassador díjat. $54.98 / ba kerül A Brand Ambassador díj évente kerül levonásra, mindig az évforduló napján. A BRAND AMBASSADOR DÍJ MAGÁBAN FOGLALJA A KÖVETKEZŐKET: Kannaway replika weboldalak Kannaway webiroda/virtuális iroda Kannaway tréning- és segédanyagok Adminisztrációs segítségnyújtás Tartsd fenn a rangodhoz szükséges minimum PV-t (Personal Volume - Személyes Pontérték) minden hónapban, akár vásárlók utáni termék értékesítés vagy személyes rendelések formájában. Megjegyzés: a Kannaway programban termék vásárlása nem szükséges ahhoz, hogy valaki Brand Ambassador legyen. A Brand Ambassador státusz egyetlen alapfeltétele a Brand Ambassador díj megfizetése. A Brand Ambassador díj kifizetése azonban nem generál semmilyen jutalékot. A Kannaway kizárólag termék értékesítés után fizet jutalékot, nem pedig új Brand Ambassadorok toborzása alapján. Brand Ambassadorként (Független Üzletépítőként) fontos megértened, hogy mi alapján járnak neked a kifizetések. A szervezetedben keletkező minden eladás bizonyos százaléka valamilyen módon jutalékot eredményez neked. Ahogyan végigolvasod ezt a Kompenzációs tervet, meg fogod érteni, hogy milyen jutalékokra tehetsz szert a kompenzációs terv egyes részei alapján. Fontos megérteni, hogy csakis a minősült Brand Ambassadorok kaphatnak jutalékot, ahhoz pedig, hogy csapatod teljesítménye után jutalékot kaphass, a rangod szerinti minimum személyes eladási követelményeket is teljesítened kell. További magyarázatért lásd alább a rang és kitűző szintek részt. Ahhoz, hogy Kannaway Brand Ambassadorként regisztrálj, 18 éves vagy idősebb kell, hogy legyél.

7 Kompenzációs Terv Kannaway vásárlói értékesitések A Kannaway termékek vásárlóknak történő közvetlen értékesítése biztos alapot épít vállalkozásodnak. A közvetlen vásárlói értékesítésnek kétféle módja van: A Kannaway termékeket személyesen megvásárolod és eladod a vásárlóknak A vásárlók személyes Kannaway weboldalad linkjét használva rendelik meg a kívánt termékek et A weboldalon keresztül történő vásárlás, a második opció esetén vásárlói jutalékra jogosulsz, tehát megkeresed a nagykereskedelmi és vásárlói ár közötti különbséget, illetve Közvetlen Eladási Jutalékot. A közvetlen értékesítési jutalékok minden alkalmi megrendelés esetén, amely 30 napon belül történik, az alábbiak szerint kerülnek kifizetésre: 30% DSC, 15% Check Match és 55% a havi Residual (csapat) jutalék. A 30 nap után, a 30%-os DSC kerül kifizetésre minden rendelés után és a fennmaradó 70% s havi residual jutalékokkal kerül kifizetésre. Például, ha eladtál egy Pure Goldot kiskereskedelmi áron $ ért, akkor a $ és a $ közötti különbséget kapod meg, ami $32 PLUS a közvetlen értékesítési jutalék, azaz a CV 30%-a, ami $16.50-re jön ki. Ha valaki ajándékkártyát vált be egy vásárlás alkalmával, a nagykereskedelmi és vásárlói ár közötti különbségből az ajándékkártya összege levonódik. A Közvetlen Eladási Jutalékok a vásárlást követő hét péntekén, míg a csapatjutalékok a következő hónap 15-én kerülnek kifizetésr e. Minden vásárlónak történő eladás Személyes Pontértéknek (Personal Volume) számít. Ahhoz, hogy valaki Brand Ambassador legyen, nem kötelező terméket vásárolnia. Az aktuális rang szerinti Személyes Pontérték követelmények mindig kielégíthetők egyszeri v.á sárlónak vagy Kedvezményezett Vásárlónak történő termék eladással.

8 Kompenzációs Terv A Kannaway Vásárlói Hűségprogramot kínál Bizonyos vásárlók szeretik, ha rendeléseiket havonta automatikusan megkapják, anélkül, hogy minden alkalommal új rendelés feladásával kellene bajlódniuk. Ez az, amit SmartShipnek nevezünk a Kannaway-nél. Mindazok, akik a SmartShip programra regisztrálnak, azok Kedvezményezett Kannaway vásárlók (Kannaway Preferred Customer) lesznek. A SmartShip programra való feliratkozés teljesen INGYENES és lehetővé teszi a regisztrált vásárlóknak, hogy nagykereskedelmi áron jussanak hozzá a Kannaway termékekhez, illetve ingyenes terméket is kaphatnak, ha 3 másik vásárlót csatlakoztatnak a 3 for FREE programunk keretein belül. A Kannaway Kompenzációs Terve 30% DSC, 15% Check Match és 55% havi Residual jutalékot fizet annak a Brand Ambassadornak, aki Kedvezményezett (Hűséges) Vásárlónak ad el terméket az első 30 napon belül. A 30 nap után minden rendelés után 30% DSC jutalék kerül kifizetésre, a fennmaradó 70% pedig a havi Residual jutalékokkal kerül kifizetésre. A 3 for FREE Program nagyon egyszerű. Kedvezményezett Vásárlók és Brand Ambassadorok INGYENES termékre tehetnek szert, ha másik 3 vásárlót regisztrálnak. Az INGYENES termék mennyisége a vásárlók által rendelt termékek átlagától függ, de nem haladhatja meg a Brand Ambassador vagy Kedvezményezett Vásárló SmartShip rendelését az adott hónapban. Minden Kannaway Kedvezményezett Vásárló rendelkezésére bocsátunk egy biztonságos webiroda elérést, hogy nyomon tudják követni korábbi vásárlásaikat és hogy egyszerűen kezelhessék SmartShip rendeléseiket. A Kannaway Kedvezményezett Vásárlói számára szintén biztosítunk egy ingyenes weboldalt, hogy oda tudják irányítani saját vásárlóikat, akiknek köszönhetően ingyenes termékre is szert tehetnek a 3 for FREE programban.

9 Compensation Plan 9 3 for free Hogyan működik TE Rendelkezz személyes SmartShip rendelésse VÁSÁRLÓK + = Legyen legalább 3 vásárlód, akiknek vannak fizetett havi rendeléseik AJÁNDÉK* Szerezz ingyen terméket a következő hónapban, ami egyenlő az összes vásárlók rendelése után járó BV átlagával EXAMPLES A 3 FOR FREE PROGRAM KÖVETELMÉNYEI: Saját fizetett Smartship Saját fizetett Smartship + = 3 vásárló: 1,500 Kombinált BV fizetett rendelésekből + = 5 vásárló: 2,000 Kombinált BV fizetett rendelésekből 500 BV pontot érő INGYENES TERMÉK a következő hónapban 400 BV pontot érő INGYENES TERMÉK a következő hónapban 1. Rendelkezz aktív, legalább havi 28 BV pontnak megfelelő SmartShippel rendeléssel. 2. Legyen legalább 3 Kannaway vásárlód, akik minimum 28 BV pontnak megfelelő összegben vásárolnak terméket minden naptári hónapban. Ebben az esetben következő havi SmartShip rendelésed ingyen kapod. 3. Az ingyenes termék mennyisége a vásárlóid rendeléseinek átlagától függ, nem meghaladva az adott hónapra vonatkozó SmartShip rendelésed mennyiségét. * Az ajándék/ingyenes termékek után nem jár jutalék.

10 Compensation Plan 10 Legyél FastStart Minősült 2 különböző módon minősülhetsz A FastStarta való minősüléssel a Direct Sales Bonus (Közvetlen Eladási Bónusz) háromszorosára tehetsz szert! Kannaway üzleted építése során a FastStart-ra való minősülés az első kulcsfontosságú lépés. A FastStart program lehetőséget ad arra, hogy személyesen regisztrált csapattagjaidnak eladott Value Pack csomagok után tripla DSC-t keress. Ez azt jelenti, hogy az eredeti DSC háromszorosát keresheted meg minden első Value Pack után, melyet egy új vásárlónak vagy Brand Ambassadornak (BA) adsz el a teljes Kannaway-nél töltött időd alatt. EXAMPLES Regisztrálj ba-ként A csatlakozásnak mindössze két feltétele van: 18 évet betöltött életkor illetve az éves Brand Ambassador tagsági díj befizetése. 1. OPCIÓ 2. OPCIÓ Teljesítsd a personal volume (személyes pontérték) feltételeket Vásárolj saját használatra Pack de valeur qualifiant au FastStart Adj el egy vásárlónak Vásárolj saját használatra Bármilyen Value Pack Adj el egy vásárlónak Teljesítsd a group volume (csapat pontérték) feltételeket Un des VP Achetez TAI Vendez Un des VP Achetez TAI Vendez Un des VP Achetez TAI Vendez Regisztrálj 3 új BA-t vagy Vásárlót, akik szintén megvásárolnak vagy eladnak egy szabadon választott Value Pack csomagot 780 PV 720 PV 110 PV Generálj 3000 EV pontot 4 szinten belül, 30 nap alatt

11 Kompenzációs Terv AZ 1. OPCIÓ Az 1. opció lehetővé teszi, hogy egy FastStart Minősített Value Pack megvásárlásával vagy eladásával teljesítsd a FastStart minősüléshez szükséges PV követelményeket. Ezután, az első 30 napon belül regisztrálj 3 BA-t, Vásárlót vagy Kedvezményezett Vásárlót (vagy ezek bármilyen kombinációját), akik szintén vásároljanak vagy adjanak el egy szabadon választott Value Pack csomagot. A minősülési idődet meghosszabbíthatod, ha Senior Executive Value Pack termékcsomagot vásárolsz vagy adsz el, hiszen ebben az esetben 45 napod van a minősülésre. Ha még ettől is több időt szeretnél, válaszd a Total Experience Value Pack csomagot, mely 60 napot biztosít a célod teljesítésére. A 2. OPCIÓ A 2. opció lehetővé teszi, hogy bármelyik Value Pack megvásárlásával vagy eladásával illetve 3000, személyes szponzorációból származó Group Volume 4 szinten belül történő megszerzésével, 30 nap alatt teljesítsd a FastStart minősüléshez szükséges PV követelményeket. Ne felejtsd el, hogy az egyik személyesen regisztrált lábról a szükséges EV nem lehet több, mint a 60%. Brand Ambassadorként részt vehetsz a FastStart 3000-ben A Faststart 3000 és a Faststart 9000 minősültek a Kannaway üzleti modelljének mozgatórugói. A Faststart 3000 státuszra való minősülés akár 1000 USD plusz jutalékot is jelenthet, amit 2 hónapon keresztül kaphatsz meg. Ahhoz, hogy Faststart 3000 minősült legyél, a következő követelményeknek kell megfelelned: Brand Ambassadorként való regisztrációdat követő 30, 45 vagy 60 napon belül minősülj a Faststart-ra. Generálj legalább 3000 összesitett EV (Elite Volume) pontot 4 szinten belül az első 60 nap alatt úgy, hogy egy láb vagy csapat részéről nem származhat a EV több, mint 60%-a. Legyen meg minimum személyes 110 PV pontod a belépésedet követő második és harmadik hónapban is, azaz a nap között és a nap között is. * A szponzor által elhelyezett Brand Ambassadorok és lábaik nem használhatók fel a Faststart 3000 Jutalékra való minősüléshez. Egy BA által megkeresett Faststart 3000 Jutalék a Faststartra minősülő személy által szponzorált Brand Ambassadorok után kell, hogy keletkezzen. Legyél FastStart 9000 minősült és keress további jutalékokat A Faststart 9000 minősültek további 1000 USD jutalékot kapnak. Ugyanúgy, mint a Faststart 3000 esetén, a Faststart 9000 minősülteknek szintén meg kell lenni a minimum személyes 110 PV pontnak a belépést követő második és harmadik hónapban, azaz a nap között és a nap között is. A Faststart 9000 Jutalék 2 hónap alatt kerül kifizetésre. Brand Ambassadorként való regisztrációdat követő 30, 45 vagy 60 napon belül minősülj a Faststartra Generálj legalább 9000 összesített EV (Elite Volume) pontot 5 szinten belül az első 90 nap alatt úgy, hogy egy láb vagy csapat részéről ne származzon több mint 60% pontérték. * A szponzor által elhelyezett Brand Ambassadorok és lábaik nem használhatók fel a Faststart 9000 Jutalékra való minősüléshez. Egy BA által megkeresett Faststart 9000 Jutalék a Faststartra minősülő személy által szponzorált Brand Ambassadorok után kell, hogy keletkezzen.

12 Kompenzációs Terv Direkt Értékesítési Jutalék [DSC] A Közvetlen/Direkt Értékesítési Jutalék egy újonnan regisztrált csapattag minden rendelése után fizet, az új személy belépésétől számított első 30 napon belül. Ez a jutalék a Jutalékolható Pontérték 3091-a, amit a közvetlen szponzor kap meg. Például egy 110 BV és 55 CV pontos rendelés $16.50 értékű DSC-t eredményez. A Kannaway Value Pack csomagokat is biztosít azok a vásárlók és Brand Ambassadorok számára, akik szeretnének pénzt spórolni, ráadásul speciális DSC pontot is kínál az első Kannaway Value Pack csomag megvásárlásakor. A Kannaway Value Pack csomagok után járó jutalékokat az alábbi táblázat részletezi. Minden további megvásárolt Kannaway Value Pack csomagok a hozzárendelt CV alapján fizet a kompenzációs csomag fennmaradó részéből. Kannaway EU Value Packs DSC Commission Paid Basic Value Pack $10 Starter Value Pack $20 Pure Starter Value Pack $20 FastStart Junior Executive Value Pack $30 Fast Start Sr. Executive Value Pack $75 Fast Start Total Product Experience Value Pack $100 Kannaway US Value Packs DSC Commission Paid Starter Value Pack $20 Pure Starter Value Pack $20 FastStart Jr. Executive Value Pack $75 FastStart Executive Value Pack $100 FastStart Total Product Experience Value Pack $150

13 Kompenzációs Terv % DSC Check Match A duplikáció a hosszú távú siker egyik alappillére a kapcsolati marketingben illetve a Brand Ambassadoraink közötti csapatmunka kialakításában. Annak érdekében, hogy mindezt elősegítsük, a minősülő csapattagoknak 507 check match jutalékot fizetünk az összes DSC után. A DSC Matching Bónusz az összes megkeresett DSC után jár, még akkor is, ha tripla DSC-ről van szó. Az 50% DSC Check Matching Jutalék a következőképeen osztódik el. 20%-ot a belépő szponzora kap meg, 30% pedig a vezetőségi rang kódok és a felsővonal tagjainak 7 szintjén osztódik el (a szponzorfát követve), ahogyan az alábbi táblázat szemlélteti: Minősülő Kódolt Rangok DSC Matching Commission Százalék Executive 2.5% Regional 2.5% International 2.5% Presidential 2.5% Felsővonal szintjei DSC Matching Commission Százalék A belépő szponzora 20% 2. szintű felsővonal 5% 3. szintű felsővonal 5% 4. szintű felsővonal 2,5% 5. szintű felsővonal 6. szintű felsővonal 7. szintű felsővonal Összesen 2.5% 2.5% 2.5% 50% Megjegyzés: minden egyes rendelés, amelyik után DSC jár, plusz 50%-ot ad hozzá az összes DSC pontszámhoz, a következő százalékokra lebontva. Például: ha te vagy a szponzora egy Brand Ambassadornak, aki $60 DSC-t keres, neked a teljes DSC 20%-a jár, tehát $12. Ha pedig a negyedik szintű felsővonal vagy, akkor a teljes DSC 2,5 %-a jár neked, tehát $1.50.

14 Kompenzációs Terv A Csapatjutalékok 10 Szintje Kannaway Brand Ambassadorként az elsődleges feladatod, hogy alkalmi és hűságes vásárlókból álló és Brand Ambassadorokból álló bázist valamint Brand Ambassadorokból álló csapatot építs fel. Ahogyan haladsz végig a Kannaway kompenzációs programján, egyre több csapatjutalékot (Team Override Commission) fogsz keresni a csapatod utáni termékés energia értékesítésből. A Kannaway egyszintű ( Unilevel ) csapatjutalék struktúrát alkalmaz, ami azt jelenti, hogy minden Brand Ambassador a szponzorának első szintjén kerül elhelyezésre, kivéve ha a szponzor a csapaton belül egy másik Brand Ambassador alá kívánja helyezni. (Az elhelyezés egy haladó szintű szervezeti stratégia. Az üzleted számára legmegfelelőbb stratégiáért fordulj felsővonaladhoz). Minél magasabb rangot érsz el, annál több szinten tehetsz szert jutalékokra. A Kannaway kompenzációs terv a tömörítés elvét alkalmazza, hogy lehetővé tegye a Brand Ambassadorok számára, hogy a szervezeten belüli mélyebb rétegekből jussanak jutalékhoz abban az esetben, ha valaki a szervezeti fában inaktív. Ez azt jelenti, hogy az a vásárlói vagy Brand Ambassador pontérték, ami nem aktív Brand Ambassadortól származik, az tömörítődik és helyette a közvetlenül felette lévő szintet veszik a számítás alapjául. Egyszintű Elhelyezési Fa Brand Ambassador Senior Executive Area Regional / Regional Elite National / National Elite International / International Elite Vice Presidential / Vice Presidential Elite Presidential / Presidential Elite Crown Ambassador/ Crown Ambassador Elite Double Crown Ambassador Elite 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 2% 1. SZINT 2% 3% 3% 3% 3% 3% 3% 3% 3% 3% 3% 3% 2. SZINT 3% 4% 4% 4% 4% 4% 4% 4% 4% 4% 4% 3. SZINT 4% 4. SZINT 5% 5% 5% 5% 5% 5% 5% 5% 5% 5% 5. SZINT 6% 6% 6% 6% 6% 6% 6% 6% 6% 6. SZINT 7% 7% 7% 7% 7% 7% 7% 7% 7. SZINT 8% 8% 8% 8% 8% 8% 8% 8. SZINT 9% 9% 9% 9% 9% 9% 9. SZINT 10% 10% 10% 10% 10% 10. SZINT 11% * A csapatjutalékok (Team Override Commissions) havonta kerülnek kifizetésre

15 Kompenzációs Terv Rank Infinity Commission Végtelenített Rang Jutalék A Rank Infinity Commission (Végtelenített Rang Jutalék) lehetővé teszi azok a Brand Ambassadorok számára, akik már elérték az Executive / Area / Regional / Regional Elite / National / National Elite / International / International Elite / Vice Presidential / Vice Presidential Elite / Presidential / Presidential Elite & Crown Ambassador / Crown Ambassador Elite Fizetett Rangok valamelyikét, hogy az csapatuk összes eladása után elkezdjenek 1% jutalékot keresni a 6. szinttől kezdődően végtelen mélységig. A Rank Infinity Commission összesen a CV 15%-át fizeti ki 2 generáción keresztül (mindkettő esetén 7.5%-ot) és halmozódik, ami azt jelenti, hogy a saját rangod és a csapattagjaid rangja közötti jutalék százalék teljes különbségét meg tudod keresni. Minősült Executive ként minden eladás után 1% jutalékot fogsz keresni a 6. szinttől kezdődően végtelen mélységig, ezt nevezzük Első Generációs Jutaléknak (1st Generation Commission). Az Első Generációs Jutalékot az Elhelyezési Fádban található következő Executive ig fogod megkapni (amíg az Elhelyezési Fádban egy új személy nem minősül Executive rangra). Ezen a ponton az új Executive kezdi el keresni az Első Generációs Jutalékot a saját csapata után, Te pedig a Második Generációs 1% Végtelenített Jutalékot az ő csapata után. Amikor egy harmadik Executive kerül ugyanabba a vonalba, azzal Te kikerülsz belőle, ezt nevezzük elszakadásnak (breakaway), ami azt jelenti, hogy többé nem kapod a Második Generációs Végtelenített Jutalékot az a bizonyos Executive és csapata után. Fontos tudni, hogy továbbra is jár neked az Első és Második Generációs Végtelenített Jutalék a csapatod után mindaddig, amíg nincs egy harmadik minősült Executive a szervezetben. Ahhoz, hogy elkezdd keresni a Végtelenített Rang Jutalékot az elszakadást követően, ahhoz el kell érned az Area rangot, és ezzel jogosult leszel az Első Generációs Area Jutalékra. Az egyik izgalmas velejárója a Végtelenített Rang Jutalékoknak az, hogy halmozottan, tehát akár több, mint egy rang után kaphatod őket. Például, ha minősült Crown Ambassador vagy és egy bizonyos lábadon nincsenek még Executive ok vagy magasabb rangú tagok, akkor neked jár az összes Első generációs Executive / Area / Regional / Regional Elite / National / National Elite / International / International Elite / Vice Presidential / Vice Presidential Elite / Presidential / Presidential Elite & Crown Ambassador / Crown Ambassador Elite Végtelenített Jutalék minden egyes rang után (7,5%). Amint egy Brand Ambassador ezen a lábon eléri az Executive szintet, akkor te már a Második Generációs Végtelenített Jutalékra leszel jogosult az új Executive od után. Executive Area Regional / Regional Elite National / National Elite International / International Elite Vice Presidential/ Vice Presidential Elite Presidential/ Presidential Elite Crown Ambassador/ Crown Ambassador Elite Double Crown Ambassador Elite Rank Infinity 1. generáció szintek és alatta 1% Inf 1% Inf 1% Inf 1% Inf 1% Inf 1% Inf 0.75% Inf 0.5% Inf 0.25% Inf Rank Infinity 2. generáció szintek és alatta 1% Inf 1% Inf 1% Inf 1% Inf 1% Inf 1% Inf 0.75% Inf 0.5% Inf 0.25% Inf

16 Kompenzációs Terv Coded Infinity Commission Végtelenített Kódolt Jutalék A Rank Infinity Jutalékhoz hasonlóan a Coded Infinity Commission (Végtelenített Kódolt Jutalék) az Executive fizetett rangon kezdődik. A CV szintén 1596-át fizeti 2 generáción keresztül (7,596-ot mindkét generáció esetén) és halmozódik, tehát több Végtelenített Kódolt Jutalékot is kereshetsz ugyanaz a csapat után. Például ha van egy National, Regional és Area akik egy bizonyos személynek kódolnak, akkor az ő csapata utáni összes Végtelenített Kódolt Jutalékot Te kapod. Amint eléred az Executive rangot, a Végtelenített Kódolt Jutalékot elkezded keresni a következő személyesen regisztrált Brand Ambassadorod és csapata után. A Végtelenített Rang Jutalékkal ellentétben, a hozzád kódolt csapattagok nem szakadnak el Tőled. Onnantól kezdve, hogy hozzád lettek kódolva, mindaddig ott maradnak, ameddig aktív Kannaway üzletet tartanak fenn, attól függetlenül, hogy mekkora csapatot építenek fel. A Coded Infinity Commission másik izgalmas tulajdonsága, hogy a jutalékot már az első szinten elkezded keresni, azaz a kezdeti 19-ot akár 9,5976-ra is tudod emelni. Akárcsak a Rank Infinity Commission, a Coded Infinity Commission szintén két generációs. A legfőbb különbség az az, hogy a kódolt jutalék esetén a csapat akkor sem szakad el tőled, ha egy másik BA eléri ugyanazt a szintet. Ez azt jelenti, hogy a jutalékaid nem fognak csökkenni, sőt, ha egy egészséges, fejlődő rendszert építettél, akkor továbbra is növekedni fog a jutalék, és ezzel együtt a kifizetés összege is a számládon. Ahogyan egyre magasabb rangokat érsz el a Kannaway-ben, mindig annak a szintnek megfelelő Végtelenített Kódolt Jutaléka leszel jogosult, ahogyan újabb és újabb csapattagokat regisztrálsz. Mint ahogyan a Rank Infinity Commission esetén, a Coded Infinity Commission szintén lehetővé teszi a jutalék halmozását, ami azt jelenti, hogy több, mint egy rang után kaphatsz kifizetést. Tegyük fel, ha minősült Crown Ambassador vagy, akkor minden egyes rang, azaz Executive / Area / Regional / Regional Elite / National / National Elite / International / International Elite / Vice Presidential / Vice Presidential Elite / Presidential / Presidential Elite 4. Crown Ambassador / Crown Ambassador Elite után megkapod az első generációs Végtelenített Kódolt Jutalékot, azaz újonnan regisztrált Brand Ambassadorod és teljes csapata utáni összes értékesítés 7,596-át. Executive Area Regional / Regional Elite National / National Elite International / International Elite Vice Presidential/ Vice Presidential Elite Crown Presidential/ Ambassador/ Crown Presidential Elite Ambassador Elite Double Crown Ambassador Elite Coded Infinity 1. generáció szintek és alatta 1% 1% 1% 1% 1% 1% 0.75% 0.5% 0.25% Coded Infinity 2. generáció szintek és alatta 1% 1% 1% 1% 1% 1% 0.75% 0.5% 0.25%

17 Kompenzációs Terv Lifestyle Commission A Kannaway Lifestyle Jutalékra akkor leszel jogosult, ha eléred az Area vagy magasabb szintet és egy hónapon keresztül megtartod azt. A jutalékod a harmadik hónapban kerül kifizetésre. A Lifestyle Jutalékkal a következő összegekre tehetsz szert, miután elérted a rangot és megtartottad azt (a második hónapban), tehát a bónuszt az ezt követő, harmadik hónapban kapod meg a csapatjutalékokkal együtt. Area Regional / Regional Elite National / National Elite International / International Elite Vice Presidential/ Vice Presidential Elite Presidential/ Presidential Elite Crown Ambassador/ Crown Ambassador Elite Double Crown Ambassador Elite $500 $750 $1,000 $1,250 $1,500 $2,500 $5,000 $10,000 Rank Advancement Commission [RAC] Szintelérési Jutalék A Szintelérési Jutalékot (RAC) azzal a céllal hoztuk létre, hogy az új BA-kat a sikerhez vezető út minden lépésénél megjutalmazzuk, ahogyan a kompenzációs terven haladva magasabb és magasabb rangokat érnek el. Sőt mi több, a RAC jutalékot meg is duplázzuk, ha a szinteket gyorsabban éritek el. A következő rangok esetén minősülhettek a RAC jutalékra: Executive, Area, Regional & National. Ezek a rangok kulcsfontosságúak a kompenzációs tervben, hiszen ezek az első olyan szintek, ahol a BA egy csapatot alakít ki, és segít másoknak felépíteni az ő saját csapatukat ez a Presidential rá válás egyik alapkövetelménye. A Szintelérési Jutalékok katalizátorként működnek, hiszen kellő motivációval látják el a Brand Ambassadorokat ennek a tendenciának a kialakításában. A jutalék részleteiért lásd a lenti táblázatot. A RAC Jutalékra való minősüléshez el kell érned valamelyik lent szereplő szintet és fenntartani a rangodhoz szükséges PV-t. A RAC Jutalék a szint elérését követő hónapban kerül kifizetésre a havi jutalékokkal együtt. Rang Határozatlan idő Gyorsított idő Executive $250 $500 (Belépéstől számított 60 nap) Area $1,250 $2,500 (Belépéstől számított 120 nap) Regional Elite $2,500 $5,000 (Belépéstől számított 180 nap) National Elite $5,000 $10,000 (Belépéstől számított 270 nap)

18 Kompenzációs Terv Minimum Jövedelem Garancia [MIG] $500/hónap $2,500/hónap $5,000/hónap $60,000/év $8,333/hónap $100,000/év $12,500/hónap $150,000/év $20,833/hónap $250,000/év $41,666/hónap $500,000/év $83,333/hónap $1,000,000/év Feltételek Ahhoz, hogy minősülj a MIG Jutalékra, legyen minimum 3 aktív, személyesen szponzorált Brand Ambassadorod 3 különböző lábon, akik havonta minimum 110 PV-vel személyes rendelkeznek. Te magad is kell, hogy rendelkezz 110 PV-vel havonta. Minősülnöd kell a következő rangok valamelyikére és megtartanod ezt a rangot: Executive / Area / Regional Elite / National Elite / International Elite / Vice Presidential Elite / Presidential Elite & Crown Ambassador Elite. Ha Regional vagy magasabb ranggal rendelkezel, ami nem Elite, akkor minősülésedtől függően AD vagy ED kifizetést kapsz. Részletek A MIG Jutalék az összes havi bevételed és az adott havi minősült rangod MIG-je közötti különbséget fizeti. Ha az össz havi bevételed magasabb, mint a MIG, akkor nem jár kifizetés. Például: ha január 15-én eléred az Area MIG minősült rangot, akkor február számít a minősülési hónapodnak, ha megtartod az Area szintet február hónapban. Februári össz bevételed összege $2,000, MIG jutalékod összege ekkor $500. A $2,500-os MIG garancia és a megkeresett $2,000-os össz bevételed közötti különbség az $500. A MIG az első naptári hónapot követő hónap 15-én kerül kifizetésre, miután elérted a MIG-re minősítő rangot. Például: tegyük fel, hogy január 15-én érted el a MIG-re minősítő Area rangot. A promóciódat követő első teljes naptári hónap a február. Amennyiben februárban megtartod az Area szintet (vagy magasabbat érsz el), akkor az első jutalékodat március 15-én fogod megkapni a havi jutalék kifizetéssel. A példa folytatása: ha februárban a rangod ED-re esik vissza, akkor a februári MIG-et az ED rang után kapod majd, tehát $500-t. A MIG Jutalékot havonta fizetjük ki, melynek összegei szintenként a következők: ED = $500, Area = $2,500, Regional Elite = $5,000, National Elite = $8,333, International Elite = $12,500, Vice Presidential Elite = $20,833, Presidential Elite = $41,666, Crown Ambassador Elite = $83,333.

19 Kompenzációs Terv Szervezeti Struktúra Szponzor Fa Amikor egy új Brand Ambassadort szponzorál valaki, akkor első szinten kerül a Szponzor Fába, azaz annak a Brand Ambassadornak a frontvonalában van, aki szponzorálta. A Közvetlen Eladási Jutalék (DSC), az 50X Kódolt DSC Check Match, a csapatjutalék, a Végtelenített Kódolt Jutalék a Szponzor Fa alapján kerülnek kifizetésre. A Holding Tank (Szponzor elhelyezés) A Kannaway kompenzációs terv lehetővé teszi a szponzoráló Brand Ambassadornak, hogy Brand Ambassadort szponzoráljon és az új személyt a csapaton belül egy másik Brand Ambassador alá helyezze a regisztrációt követő 7 napon belül. A szponzoráló Brand Ambassador továbbra is megtartja a szponzorációt, tehát ő kapja a szponzornak járó jutalékokat. Elhelyezési Fa 1 szabály az elhelyezést illetően: az új Brand Ambassadort a belépést követő 7 napon belül el kell helyezni

20 Rang és Kitűző Szintek

21 Kompenzációs Terv Brand Ambassador (BA) Követelmények A kötelező $54,98/ 47,80 éves Brand Ambassador díj befizetése Legyen havi minimum személyes 28 PV pontod Brand Am Ezen a szinten a következőkre jogosulhatsz 3 for free (3 vásárló & a Tiéd ingyen) Faststart 3000 Bónusz Faststart 9000 Bónusz Vásárlói & Kedvezményezett Vásárlói jutalékok DSC (Direkt/Közvetlen Eladási Bónuszok) DSC Szponzor Check Match 2 szintű csapatjutalék (Team Residual Bonus) A százalékokért lást a fenti táblázatot Career Path BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

22 Kompenzációs Terv (D) Követelmények A kötelező éves $54.98/ Brand Ambassador díj befizetése Legyen havi minimum személyes 28 PV pontod Személyesen regisztrálj és tarts meg 3 aktív Brand Ambassadort 3 különböző lábone Brand Am Tarts fenn minimum havi 600 Group Volume (GV) pontot úgy, hogy kevesebb, mint 60% származik egy lábról Ezen a szinten a következőkre jogosulhatsz 3 for free Vásárlói jutalékok Faststart 3000 Bónusz Faststart 9000 Bónusz DSC Bónuszok DSC 20% Szponzor Check Match DSC Level Check Match 3 szintű csapatjutalék (Team Residual Bonus) A százalékokért lást a fenti táblázatot Career Path D BA SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

23 Kompenzációs Terv Senior (SD) Követelmények A kötelező éves $54.98/ Brand Ambassador díj befizetése Legalább havi 55 PV pont megszerzése Személyesen regisztrálj és tarts meg 3 aktív Brand Ambassadort 3 különböző lábon Szerezz minimum havi GV pontot úgy, hogy kevesebb, mint 60% származik egy lábról Ezen a szinten a következőkre jogosulhatsz 3 for free Vásárlói jutalékok Faststart 3000 Bónusz Faststart 9000 Bónusz DSC Bónuszok DSC 20% Szponzor Check Match DSC Level Check Match 4 szintű csapatjutalék (Team Residual Bonus) A százalékokért lást a fenti táblázatot. Career Path SD BA D ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

24 Kompenzációs Terv Executive (ED) Követelmények A kötelező éves $54.98/ Brand Ambassador díj befizetése Legyen havi minimum személyes 110 PV pontod Személyesen regisztrálj és tarts meg 3 aktív Brand Ambassadort 3 különböző lábon Szerezz minimum havi Group Volume (GV) pontot úgy, hogy kevesebb, mint 60% származik egy lábról Ezen a szinten a következőkre jogosulhatsz 3 for free Rank Advancement Bonus (Szintelérési Bónusz) Minimum Income Guarantee (Mnimum Jövedelem Garancia) Vásárlói jutalékok Faststart 3000 Bónusz Faststart 9000 Bónusz DSC Bónuszok DSC Level & Coded Check Match (Direkt Eladási Szint Bónusz & Kódolt Check Match) 5 szintű csapatjutalék (Team Residual Bonus) A százalékokért lást a fenti táblázatot. Executive Rank Infinity Residual Bonus (Végtelenített Rang Bónusz) Executive Coded Infinity Residual Bonus (Végtelenített Kódolt Bónusz) személyesen szponzorált, új csapattagok után az Executive szintre való minősülést követően DSC 20% Szponzor Check Match Career Path ED BA D SD AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

25 Kompenzációs Terv Area (AD) Követelmények A kötelező éves $54.98/ Brand Ambassador díj befizetése Legyen havi minimum személyes 110 PV pontod Személyesen regisztrálj és tarts meg 3 aktív Brand Ambassadort 3 különböző lábon Szerezz minimum havi Group Volume (GV) pontot úgy, hogy kevesebb, mint 60% származik egy lábró Ezen a szinten a következőkre jogosulhatsz 3 for free Minimum Income Guarantee (Minimum Jövedelem Garancia) Rank Advancement Bonus (Szintelérési Bónusz) Vásárlói jutalékok Faststart 3000 Bónusz Faststart 9000 Bónusz DSC Bónuszok DSC Level & Coded Check Match 6 szintű csapatjutalék (Team Residual Bonus) A százalékokért lást a fenti táblázatot. Lifestyle Bónusz Area Infinity Residual Bonus (Végtelenített Rang Bónusz) Area Coded Infinity Residual Bonus (Végtelenített Kódolt Bónusz) személyesen szponzorált, új csapattagok után az Area szintre való minősülést követően DSC 20% Szponzor Check Match Career Path BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

26 Kompenzációs Terv Regional (RD) Követelmények A kötelező éves $54.98/ Brand Ambassador díj befizetése Legyen havi minimum személyes 110 PV pontod Személyesen regisztrálj és tarts meg 3 aktív Brand Ambassadort 3 különböző lábon Szerezz minimum havi Group Volume (GV) pontot úgy, hogy kevesebb, mint 60% származik egy lábról Ezen a szinten a következőkre jogosulhatsz 3 for free Vásárlói jutalékok Faststart 3000 Bónusz Faststart 9000 Bónusz DSC Bónuszok DSC 20% Szponzor Check Match Lifestyle Bónuszok Regional Infinity Residual Bonus (Végtelenített Rang Bónusz) Regional Coded Infinity Residual Bonus (Végtelenített Kódolt Bónusz) személyesen szponzorált, új csapattagok után a Regional szintre való minősülést követően DSC Level & Coded Check Match 7 szintű csapatjutalék (Team Residual Bonus) A százalékokért lást a fenti táblázatot. Career Path RD BA D SD ED AD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

27 Kompenzációs Terv Regional Elite (RDE) Követelmények A kötelező éves $54.98/ Brand Ambassador díj befizetése Legyen havi minimum személyes 110 PV pontod Személyesen regisztrálj és tarts meg 3 aktív Brand Ambassadort 3 különböző lábon Szerezz minimum havi Elite Volume (EV) pontot úgy, hogy kevesebb, mint 60% származik egy lábról Ezen a szinten a következőkre jogosulhatsz 3 for free Minimum Income Guarantee (Minimum Jövedelem Garancia) Rank Advancement Bonus (Szintelérési Bónusz) Vásárlói jutalékok Faststart 3000 Bónusz Faststart 9000 Bónusz DSC Bónuszok 7 szintű csapatjutalék (Team Residual Bonus) A százalékokért lást a fenti táblázatot. Lifestyle Bónuszok Regional Elite Infinity Residual Bonus Regional Elite Coded Infinity Residual Bonus személyesen szponzorált, új csapattagok után a Regional Elite szintre való minősülést követően Exkluzív Regional Elite kitűző Jutalom utazás DSC 20% Szponzor Check Match DSC Level & Coded Check Match Career Path RDE BA D SD ED AD RD ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

28 Kompenzációs Terv National (ND) Követelmények A kötelező éves $54.98/ Brand Ambassador díj befizetése Legyen havi minimum személyes 110 PV pontod Személyesen regisztrálj és tarts meg 3 aktív Brand Ambassadort 3 különböző lábon Szerezz minimum havi Group Volume (GV) pontot úgy, hogy kevesebb, mint 60% származik egy lábról Ezen a szinten a következőkre jogosulhatsz 3 for free Vásárlói jutalékok Faststart 3000 Bónusz Faststart 9000 Bónusz Lifestyle Bónusz National Rank Infinity Residual Bonus National Coded Infinity Residual Bonus személyesen szponzorált, új csapattagok után a National szintre való minősülést követően DSC Bónuszok DSC 20% Szponzor Check Match DSC Level & Coded Check Match 8 szintű csapatjutalék (Team Residual Bonus) Career Path ND BA D SD ED AD RD RDE NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

29 Kompenzációs Terv National Elite (NDE) Követelmények A kötelező éves $54.98/ Brand Ambassador díj befizetése Legyen havi minimum személyes 110 PV pontod Személyesen regisztrálj és tarts meg 3 aktív Brand Ambassadort 3 különböző lábon Szerezz minimum havi Elite Volume (EV) pontot úgy, hogy kevesebb, mint 60% származik egy lábról Ezen a szinten a következőkre jogosulhatsz 3 for free Minimum Income Guarantee (Minimum Jövedelem Garancia) Vásárlói jutalékok Faststart 3000 Bónusz Faststart 9000 Bónusz DSC Bónuszok DSC 20% Szponzor Check Match Lifestyle Bónusz National Elite Rank Infinity Residual Bonus National Elite Coded Infinity Residual Bonus személyesen szponzorált, új csapattagok után a National Elite szintre való minősülést követően Exkluzív National Elite kitűző Válogatott termékeket tartalmazó kender táska Jutalom utazás DSC Level & Coded Check Match 8 szintű csapatjutalék (Team Residual Bonus) Career Path NDE BA D SD ED AD RD RDE ND ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

30 Kompenzációs Terv International (ID) Követelmények A kötelező éves $54.98/ Brand Ambassador díj befizetése Legyen havi minimum személyes 110 PV pontod Személyesen regisztrálj és tarts meg 3 aktív Brand Ambassadort 3 különböző lábon Szerezz minimum havi Group Volume (GV) pontot úgy, hogy kevesebb, mint 60% származik egy lábról Ezen a szinten a következőkre jogosulhatsz 3 for free Vásárlói jutalékok Faststart 3000 Bónusz Faststart 9000 Bónusz DSC Bónuszok 9 szintű csapatjutalék (Team Residual Bonus) Lifestyle Bónusz International Rank Infinity Residual Bonus International Coded Infinity Residual Bonus személyesen szponzorált, új csapattagok után a National szintre való minősülést követően DSC 20% Szponzor Check Match DSC Level & Coded Check Match Career Path ID BA D SD ED AD RD RDE ND NDE IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

31 Kompenzációs Terv International Elite (IDE) Követelmények A kötelező éves $54.98/ Brand Ambassador díj befizetése Legyen havi minimum személyes 110 PV pontod Személyesen regisztrálj és tarts meg 3 aktív Brand Ambassadort 3 különböző lábon Szerezz minimum havi Elite Volume (EV) pontot úgy, hogy kevesebb, mint 60% származik egy lábról Ezen a szinten a következőkre jogosulhatsz 3 for free Minimum Income Guarantee (Minimum Jövedelem Garancia) Vásárlói jutalékok Faststart 3000 Bónusz Faststart 9000 Bónusz DSC Bónuszok DSC 20% Szponzor Check Match DSC Level & Coded Check Match 9 szintű csapatjutalék (Team Residual Bonus) Lifestyle Bónusz International Elite Rank Infinity Residual Bonus International Elite Coded Infinity Residual Bonus személyesen szponzorált, új csapattagok után a National Elite szintre való minősülést követően Exkluzív International kitűző Tumi bőrönd Jutalom utazás Career Path IDE BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

32 Kompenzációs Terv Vice Presidential (VPD) Követelmények A kötelező éves $54.98/ Brand Ambassador díj befizetése Legyen havi minimum személyes 110 PV pontod Személyesen regisztrálj és tarts meg 3 aktív Brand Ambassadort 3 különböző lábon Szerezz minimum havi Group Volume (GV) pontot úgy, hogy kevesebb, mint 60% származik egy lábról Ezen a szinten a következőkre jogosulhatsz 3 for free Vásárlói jutalékok Faststart 3000 Bónusz Faststart 9000 Bónusz DSC Bónuszok 9 szintű csapatjutalék (Team Residual Bonus) Lifestyle Bónusz Vice Presidential Rank Infinity Residual Bonus Vice Presidential Coded Infinity Residual Bonus személyesen szponzorált, új csapattagok után a Vice Presidential szintre való minősülést követően DSC 20% Szponzor Check Match DSC Level & Coded Check Match Career Path BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CAE CAE DCAE

33 Kompenzációs Terv Vice Presidential Elite (VPDE) Követelmények A kötelező éves $54.98/ Brand Ambassador díj befizetése Legyen havi minimum személyes 110 PV pontod Személyesen regisztrálj és tarts meg 3 aktív Brand Ambassadort 3 különböző lábon Szerezz minimum havi Elite Volume (EV) pontot úgy, hogy kevesebb, mint 60% származik egy lábról Ezen a szinten a következőkre jogosulhatsz 3 for free Minimum Income Guarantee (Minimum Jövedelem Garancia) Vásárlói jutalékok Faststart 3000 Bónusz Faststart 9000 Bónusz DSC Bónuszok DSC 20% Szponzor Check Match DSC Level & Coded Check Match Lifestyle Bónusz Vice Presidential Elite Rank Infinity Residual Bonus Vice Presidential Elite Coded Infinity Residual Bonus személyesen szponzorált, új csapattagok után a Vice Presidential Elite szintre való minősülést követően Special Vice Predidential kitűző Személyre szabott öltöny vagy kosztüm Jutalom utazás 9 szintű csapatjutalék (Team Residual Bonus) Career Path VPE BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP PD PDE CAE CAE DCAE

34 Kompenzációs Terv Presidential (PD) Követelmények A kötelező éves $54.98/ Brand Ambassador díj befizetése Legyen havi minimum személyes 110 PV pontod Személyesen regisztrálj és tarts meg 3 aktív Brand Ambassadort 3 különböző lábon Szerezz minimum havi Group Volume (GV) pontot úgy, hogy kevesebb, mint 60% származik egy lábról Ezen a szinten a következőkre jogosulhatsz 3 for free Vásárlói jutalékok Faststart 3000 Bónusz Faststart 9000 Bónusz DSC Bónuszok 9 szintű csapatjutalék (Team Residual Bonus) Lifestyle Bónusz Presidential Rank Infinity Residual Bonus Presidential Coded Infinity Residual Bonus személyesen szponzorált, új csapattagok után a Presidential szintre való minősülést követően DSC 20% Szponzor Check Match DSC Level & Coded Check Match Career Path PD BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PDE CAE CAE DCAE

35 Kompenzációs Terv Presidential Elite (PDE) Követelmények A kötelező éves $54.98/ Brand Ambassador díj befizetése Legyen havi minimum személyes 110 PV pontod Személyesen regisztrálj és tarts meg 3 aktív Brand Ambassadort 3 különböző lábon Szerezz minimum havi Elite Volume (EV) pontot úgy, hogy kevesebb, mint 60% származik egy lábról Ezen a szinten a következőkre jogosulhatsz 3 for free Minimum Income Guarantee (Minimum Jövedelem Garancia) Vásárlói jutalékok Faststart 3000 Bónusz Faststart 9000 Bónusz DSC Bónuszok Lifestyle Bónusz Presidential Elite Rank Infinity Residual Bonus Presidential Elite Coded Infinity Residual Bonus személyesen szponzorált, új csapattagok után a Presidential Elite szintre való minősülést követően Exkluzív Presidential kitűző vagy medál Elnöki utazás DSC 20% Szponzor Check Match DSC Level & Coded Check Match 9 szintű csapatjutalék (Team Residual Bonus) Career Path PDE BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD CAE CAE DCAE

36 Kompenzációs Terv Crown Ambassador (CA) Követelmények A kötelező éves $54.98/ Brand Ambassador díj befizetése Legyen havi minimum személyes 110 PV pontod Személyesen regisztrálj és tarts meg 3 aktív Brand Ambassadort 3 különböző lábon Szerezz minimum havi Group Volume (GV) pontot úgy, hogy kevesebb, mint 60% származik egy lábról Ezen a szinten a következőkre jogosulhatsz 3 for free Vásárlói jutalékok Faststart 3000 Bónusz Faststart 9000 Bónusz DSC Bónuszok 9 szintű csapatjutalék (Team Residual Bonus) Lifestyle Bónusz Crown Ambassador Rank Infinity Residual Bonus Crown Ambassador Coded Infinity Residual Bonus személyesen szponzorált, új csapattagok után a Crown Ambassador szintre való minősülést követően DSC 20% Szponzor Check Match DSC Level & Coded Check Match Career Path BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

37 Kompenzációs Terv Crown Ambassador Elite (CAE) Követelmények A kötelező éves $54.98/ Brand Ambassador díj befizetése Legyen havi minimum személyes 110 PV pontod Személyesen regisztrálj és tarts meg 3 aktív Brand Ambassadort 3 különböző lábon Szerezz minimum havi Elite Volume (EV) pontot úgy, hogy kevesebb, mint 60% származik egy lábról Ezen a szinten a következőkre jogosulhatsz 3 for free Minimum Income Guarantee (Minimum Jövedelem Garancia) Vásárlói jutalékok Faststart 3000 Bónusz Faststart 9000 Bónusz DSC Bónuszok DSC 20% Szponzor Check Match 9 szintű csapatjutalék (Team Residual Bonus) Lifestyle Bónusz Crown Ambassador Elite Rank Infinity Residual Bonus Crown Ambassador Elite Coded Infinity Residual Bonus személyesen szponzorált, új csapattagok után a Crown Ambassador Elite szintre való minősülést követően Rolex karóra Elnöki utazás DSC Level & Coded Check Match Career Path CAE BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA DCAE

38 Kompenzációs Terv Double Crown Ambassador Elite (DCAE) Követelmények A kötelező éves $54.98/ Brand Ambassador díj befizetése Legyen havi minimum személyes 110 PV pontod Személyesen regisztrálj és tarts meg 3 aktív Brand Ambassadort 3 különböző lábon Szerezz minimum havi Elite Volume (EV) pontot úgy, hogy kevesebb, mint 60% származik egy lábról illetve minimum származik az egyes lábakrólzmindhárom lábról Ezen a szinten a következőkre jogosulhatsz 3 for free Minimum Income Guarantee (Minimum Jövedelem Garancia) Vásárlói jutalékok Faststart 3000 Bónusz Faststart 9000 Bónusz DSC Bónuszok DSC 20% Szponzor Check Match DSC Level & Coded Check Match 10 szintű csapatjutalék (Team Residual Bonus) Lifestyle Bónusz Double Crown Ambassador Elite Rank Infinity Residual Bonus Double Crown Ambassador Elite Coded Infinity Residual Bonus személyesen szponzorált, új csapattagok után a Crown Ambassador Elite szintre való minősülést követően Elnöki utazás Tesla lízing Career Path BA D SD ED AD RD RDE ND NDE ID IDE VP VPE PD PDE CA CAE DCAE

39

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR CSATLAKOZZON A LIFEPHARMHOZ MINT KISKERESKEDELMI VÁSÁRLÓ Kiskereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért. ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓ Nagykereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért.

Részletesebben

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD)

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD) DXN marketing terv Fogalmak definíciói PV SV Személyes pontérték (PPV) / Személyes eladási érték (PSV) Személyes csoportpontérték () / Személyes csoport eladási érték (PGSV) Diamond csoportpontérték (DGPV)

Részletesebben

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, mely az üzletágat vezető 62%-ig fizet ki a jutalékozható volumen után, és több mint 87%-ot

Részletesebben

Rain International, LLC Kompenzációs terv. A legsikeresebb Rain Disztribútorok két dologra szánnak időt:

Rain International, LLC Kompenzációs terv. A legsikeresebb Rain Disztribútorok két dologra szánnak időt: Rain International, LLC Kompenzációs terv A Rain International egy nagyon egyszerű célkitűzés szellemében alakította ki Kompenzációs tervét: hogy megjutalmazzon téged azért, amiért Fogyasztókhoz juttatod

Részletesebben

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD)

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD) DXN MARKETING TERV PV SV Személyes pontérték (PPV) / Személyes eladási érték (PSV) Személyes csoportpontérték () / Személyes csoport eladási érték (PGSV) Diamond csoportpontérték (DGPV) / Diamond csoport

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV. Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot.

KOMPENZÁCIÓS TERV. Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot. KOMPENZÁCIÓS TERV Ez a dokumentum minden országra vonatkozik, amellyel a CieAura üzleti kapcsolatban áll, kivéve Hong Kongot. A kereskedőink a marketingünk alapja és központja. Ők a legértékesebb szerves

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

ASEA Kompenzációs terv

ASEA Kompenzációs terv ASEA Kompenzációs terv 1 Magyarország Annak érdekében, hogy Ön jutalékban részesüljön (Kiskereskedelmi, Elsőbbségi Vásárlói, Fast Start, Csoportos Jutalékok és AAA Bónusz), a tevékenysége során Önnek havonta

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag új tagok számára elérhető.

Részletesebben

Kompenzációs Bónusz Terv

Kompenzációs Bónusz Terv Kompenzációs Bónusz Terv Az MXI Corporation minden munkatársát (disztribútor vagy fogyasztó) értékes üzleti partnerként kezeli és a Network Marketing legbőkezűbb kompenzációs bónusz kifizetési rendszerével

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer?

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer? ÁTTEKINTÉS A Jeunesse Útmutató a személyes sikerhez (GPS) promóció ösztönzi és megjutalmazza a disztribútorokat, hogy azok előbbre lépjenek a ranglistán és személyes csoportforgalmat (PGV) halmozzanak

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI:

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI: TIENS MARKETING TERV 43 Termékkatalógus SZÓMAGYARÁZAT 1. : Bármely olyan alkalmas személy, akinek egy szponzor bemutatja a TIENS céget, megveszi a TIENS Kezdőcsomagot, beadja a kitöltött jelentkezési lapot

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY WorldVentures Marketing, LLC Utoljára frissítve: 0. Március. A WorldVentures úgy tervezte a mi juttatási rendszerünket, hogy jutalmazza a Képviselőket () a WorldVentures

Részletesebben

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ)

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekből, profi hálózatépítőkből álló csapat Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas

Részletesebben

A K Y Ä N I J A V A D A L M A Z Á S I T E R V E E U R Ó P A

A K Y Ä N I J A V A D A L M A Z Á S I T E R V E E U R Ó P A A K Y Ä N I J A V A D A L M A Z Á S I T E R V E E U R Ó P A ÜDVÖZÖLJÜK Üdvözli a Kyäni! Küldetésünk, hogy az arra elszánt egyéneknek segítsünk több dolgot megélni, ami jobb egészséget, nagyobb gazdagságot

Részletesebben

TERMÉK TUDOMÁNY IDŐZÍTÉS CÉG KOMPENZÁCIÓ

TERMÉK TUDOMÁNY IDŐZÍTÉS CÉG KOMPENZÁCIÓ TERMÉK TUDOMÁNY IDŐZÍTÉS CÉG KOMPENZÁCIÓ 1 Kompenzációs terv Az MXI Corporation minden munkatársát értékes üzleti partnerként kezeli és a közvetlen értékesítési ágazat legbőkezűbb kompenzációs bónusz kifizetési

Részletesebben

A K Y Ä N I J A V A D A L M A Z Á S I T E R V E E U R Ó P A

A K Y Ä N I J A V A D A L M A Z Á S I T E R V E E U R Ó P A A K Y Ä N I J A V A D A L M A Z Á S I T E R V E E U R Ó P A ÜDVÖZÖLJÜK Üdvözöljük a Kyäni családjában! Küldetésünk, hogy az arra elszánt egyéneknek segítsünk több dolgot megélni, ami több wellness-t, nagyobb

Részletesebben

LEO Marketing Terv 2014. március 08.

LEO Marketing Terv 2014. március 08. LEO Marketing Terv 2014. március 08. Page 1 Bevezetés... 3 A marketing terv koncepciója... 4 Az alapok... 4 Fogalommagyarázat... 4 Kompenzációs időszak... 6 Hűségpont-rendszer... 6 Státusz Pontok (SP)...

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

7-Star Hibryd Compensation System

7-Star Hibryd Compensation System 7-Star Hibryd Compensation System Hétcsillagos Hibrid Kompenzációs Rendszer Az Organic Mission hétcsillagos kompenzációs rendszere olyan jövedelemszerzési távlatokat nyit meg üzleti partnereink számára,

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A Dynamic Start Program (DSP) - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag

Részletesebben

A K Y Ä N I J A V A D A L M A Z Á S I T E R V E E U R Ó P A

A K Y Ä N I J A V A D A L M A Z Á S I T E R V E E U R Ó P A A K Y Ä N I J A V A D A L M A Z Á S I T E R V E E U R Ó P A ÜDVÖZÖLJÜK Üdvözöljük a Kyäni családjában! Küldetésünk, hogy az arra elszánt egyéneknek segítsünk több dolgot megélni, ami több wellness-t, nagyobb

Részletesebben

LEHETŐSÉG 19/03/2013

LEHETŐSÉG 19/03/2013 LEHETŐSÉG OPN Kompenzációs Terv Az OPN Kompenzációs Terv 5 bevételi forrást foglal magában: 1. Közvetlen Értékesítési Bónusz 2. Hálózati Csapatbónusz 3. Követő Bónusz 4. Gyorsasági Bónusz 5. Vezetői Alap

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét, hogy azokat

Részletesebben

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban:

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban: TIENS Ösztönző Programok 2015-2016 A TIENS Európa régiója 2015 júliusától ismét útjára indít ösztönző programokat azzal a céllal, hogy a Tanácsadóknak extra motivációt és díjat kínáljon a kimagasló teljesítményekért.

Részletesebben

Argent Global Network céget

Argent Global Network céget Bemutatjuk az Argent Global Network céget Az Argent Global Network cég Belize-ben regisztrált vállalat, amely sikeresen párosítja egy profi network marketingesekből álló nemzetközi csapat tapasztalait.

Részletesebben

Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez

Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez Valóra váltjuk álmát az egy életen át tartó anyagi biztonságról Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez Áttekintés Érvényes 2012. június 28-tól Akár csak néhány dollárral szeretné havi keresetét kiegészíteni,

Részletesebben

MARKETINGTERV KLIENS (K)

MARKETINGTERV KLIENS (K) MARKETINGTERV KLIENS (K) A honlapon való beregisztrálás pillanatától bárki tanulmányozhatja a személyes irodában elhelyezett információkat, megismerkedhet a SkyWay technológiájával, kérdéseket tehet fel

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

FOREVERGREEN KOMPENZÁCIÓS TERV

FOREVERGREEN KOMPENZÁCIÓS TERV FOREVERGREEN KOMPENZÁCIÓS TERV A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, melyet úgy terveztek, hogy tagjainkat nagyvonalúan jutalmazza, felülmúlva az üzletágra jellemző átlag kifizetéseket a

Részletesebben

JUTALÉKTERVÜNK FRISSÍTVE: Január

JUTALÉKTERVÜNK FRISSÍTVE: Január JUTALÉKTERVÜNK FRISSÍTVE: Január 1 2018 ÜDVÖZLÜNK AZ EQOLOGY-NÁL! «Az a feladatunk, hogy életeket változtassunk meg» Kapcsolati marketing A mai világban a vásárlók elérésének legjobb módja a személyes

Részletesebben

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg.

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. Jutalékjogosultság és kedvezmények szempontjából: 1.1.1.

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV HOGY NYUGODT LEGYEN PÉNZÜGYEI JÖVŐJÉT ILLETŐEN!

KOMPENZÁCIÓS TERV HOGY NYUGODT LEGYEN PÉNZÜGYEI JÖVŐJÉT ILLETŐEN! PÉNZÜGYI KOMPENZÁCIÓS TERV HOGY NYUGODT LEGYEN PÉNZÜGYEI JÖVŐJÉT ILLETŐEN! Jeunesse, 2012 Módosítva: 2013. június Kiváló lehetőség, hogy GYARAPÍTSA VAGYONÁT EGY FEJLŐDŐ PIACON Köszönjük, hogy anyagi biztonsága

Részletesebben

PLATINA CSOMAG dollár

PLATINA CSOMAG dollár PLATINA CSOMAG 2777 dollár Családi indulás PLATINA CSOMAG = 2777 $ GOLD CSOMAG = 1577 $ SILVER CSOMAG = 597 $ Platina csomag = 3 * 2777 = 8332 dollár Gold csomag = 3 * 1577 = 4731 dollár Silver csomag

Részletesebben

TERMÉK ÁR (USD) JUTALÉKALAP (CV) Arany Negyed Sékel 249 200 Arany Egész Sékel 734 440,4 További Arany Negyed Sékel / Vevıi

TERMÉK ÁR (USD) JUTALÉKALAP (CV) Arany Negyed Sékel 249 200 Arany Egész Sékel 734 440,4 További Arany Negyed Sékel / Vevıi ÜZLETI HÁLÓZATÉPÍTİK JUTALÉK- ÉS BÓNUSZ SZABÁLYZATA ALAPFOGALMAK Jutalékalap - Commissionable Volume (CV): Egyes termékekhez köthetı pontérték, amely alapján kiszámolható az Üzleti Hálózatépítık jutaléka.

Részletesebben

A Sisel innovatív jutalékrendszere

A Sisel innovatív jutalékrendszere A Sisel forradalmi, ötcsillagos jutalékrendszerével az MLM ágazat ikonikus alakja, Tom Mower egy olyan innovatív kifizetési rendszert alkotott meg, amely az új és a már tapasztalt disztribútorok számára

Részletesebben

Sunrider 2006-os marketing terv

Sunrider 2006-os marketing terv Sunrider 2006-os marketing terv Oi-Lin Chen, M.D. 2006.07.15. Hogyan segítsük új Üzletépítő inket a pénzkeresésben? Csatlakoztassanak új embereket! Ezzel jogosultak lesznek a Kezdőkészlet ra és a Klubtag

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Felülvizsgálva 2017. szeptember 2-án 2017. szeptember 2-tól 2017. 31-ig október A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét,

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot

Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot Válassza ki, milyen jutalmat akar 2012-ben! Kvalifikációs időszak: 2011. december 26-tól (Magyarországon 2012. januári nyitástól)

Részletesebben

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: 2016.07.27-TŐL Megjegyzés: Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű

Részletesebben

Hogyan építse a dōterra üzletet könnyedén, természetesen?

Hogyan építse a dōterra üzletet könnyedén, természetesen? Hogyan építse a dōterra üzletet könnyedén, természetesen? a miért MEHATÁROZÁA A mért ismerete segítségére lesz abban, hogy tevékenyen részt vegyen az üzletépítésben olyankor is, amikor kicsit nehezebb

Részletesebben

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017.

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017. Rendkívüli innováció Európa Régió Kiváló csapatunka 2017 2018 Ösztönző programok Vállalati felelősségvállalás Érvényes: 2017. július-tól 1 2017-2018 Ösztönző programok 600BV Platina Program Arany és Platina

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

FIZETSÉGI TERV ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG

FIZETSÉGI TERV ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG FIZETSÉGI TERV ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC 04. április 5-én átdolgozva Hatályos 04. április 5. és 04. augusztus. között A WorldVentures úgy tervezte meg a Fizetségi tervünket, hogy

Részletesebben

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: 2016.07.27-TŐL Megjegyzés: Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű

Részletesebben

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE 1 ÜZLETÜNK ALAPJA Az Amway Értékesítési és marketing terv a mai napig a vállalat alapítói, Rich DeVos és Jay Van Andel által 1959-ben kialakított első

Részletesebben

A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig.

A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig. A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig. A jutalék mindig az SV érték után jár! Példa 3425 Ft. 2090 Ft. 1335 Ft. A jutalék mindig az SV érték után jár! Példa 1 doboz kávé pontértéke: 11,5

Részletesebben

Válaszd ki a saját bónuszodat!

Válaszd ki a saját bónuszodat! Válaszd ki a saját bónuszodat! A Flavantic Egészségvédő Klub bónuszrendszerének kialakításakor az az elv vezérelt bennünket, hogy Te mindenképpen jól járj, akár alkalmi fogyasztó vagy, akár lelkes ajánló,

Részletesebben

STRATÉGIAI ÁTTEKINTÉS

STRATÉGIAI ÁTTEKINTÉS STRATÉGIAI ÁTTEKINTÉS Miért vállalkozóként? 3 LEHETŐSÉG 1. Saját magad osztod be az idődet 2. A magad ura vagy 3. Nem ütközöl előmeneteli akadályokba ( üvegplafonba ) 4. Képességeid legjavát adhatod 5.

Részletesebben

LYCONET COMPENSATION PLAN (LYCONET JUTTATÁSI TERV)

LYCONET COMPENSATION PLAN (LYCONET JUTTATÁSI TERV) YOUR SHOPPING NETWORK LYCONET COMPENSATION PLAN (LYCONET JUTTATÁSI TERV) A független Lyconet Marketereknek szóló Lyconet Megállapodás 1. sz. melléklete Médiatulajdonos és -kiadó: Lyoness Europe AG Bahnhofstrasse

Részletesebben

Flavon max - a tudatos döntés

Flavon max - a tudatos döntés Flavon max - a tudatos döntés Küldetésünk, hogy emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá.

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrál, és tagságát aktiválja. A regisztráció pillanatában a tagság inaktív, a tagságot egy, a regisztrációtól számított 15 napon

Részletesebben

ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ

ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ 25 ország megnyitása ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ ÉLJ ABBÓL HOGY..ÉLSZ Főbb támogatóink Milyen típusú utazásokra van ÉLJ ABBÓL

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

www.conligushungary.com Jutalékterv

www.conligushungary.com Jutalékterv Jutalékterv Ak-váló csomag- Regisztráció Az ak-vációs csomagunk biztosítja a helyed a vállalatban és megadja neked a szükséges információkat, hogy hogyan indulj a OneCoin- al. A kezdőcsomag információkat

Részletesebben

Global Partner System Ha a passzív jövedelem számít

Global Partner System Ha a passzív jövedelem számít Global Partner System Ha a passzív jövedelem számít Flavon GPS - Ha a passzív jövedelem számít A Flavon GPS egy, a hálózatépítést segítő eszközünk, egy keretrendszer, mely segítségével könnyedén és gyorsan

Részletesebben

JÖVŐKÉPÜNK AZ, AZÁLTAL, HOGY TÖBB HOGY A VILÁG VEZETŐ VÁLLALATÁVÁ VÁLJUNK KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉSI

JÖVŐKÉPÜNK AZ, AZÁLTAL, HOGY TÖBB HOGY A VILÁG VEZETŐ VÁLLALATÁVÁ VÁLJUNK KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉSI ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV BROSÚRA JÖVŐKÉPÜNK AZ, HOGY A VILÁG VEZETŐ KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉSI VÁLLALATÁVÁ VÁLJUNK AZÁLTAL, HOGY TÖBB JÖVEDELMET BIZTOSÍTUNK ÜZLETÉPÍTŐINK SZÁMÁRA, MINT BÁRMELY MÁS VÁLLALAT

Részletesebben

Miről fogunk ma beszélni? től ig

Miről fogunk ma beszélni? től ig Miről fogunk ma beszélni? Időszak: Milyen okunk van találkozni a vásárlókkal Termék promóció Februárban Platina toborzó program Újra aktiválási program Passion Utazás Super Star program Februári oktatások

Részletesebben

KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG

KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG Lavylites Ltd. 6 th Floor 25 Farringdon Street, London, EC4A 4AB Copyright by LAVYL ROYAL Ltd. A LAVYLITES KÖZÖSSÉGÉBEN Tiszteljük a Természetet és hálával fogadjuk ajándékait.

Részletesebben

(USD) Arany Negyed Sékel 253,4 202,8 Arany Egész Sékel 745 447 További Arany Negyed Sékel / Vev!i

(USD) Arany Negyed Sékel 253,4 202,8 Arany Egész Sékel 745 447 További Arany Negyed Sékel / Vev!i ÜZLETI HÁLÓZATÉPÍT!K JUTALÉK- ÉS BÓNUSZ SZABÁLYZATA ALAPFOGALMAK Jutalékalap - Commissionable Volume (CV): Egyes termékekhez köthet! pontérték, amely alapján kiszámolható az Üzleti Hálózatépít!k jutaléka.

Részletesebben

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések TIENS Európai Régió 2018. január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések *Toborzó Program *Szuper Sztár

Részletesebben

SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv

SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv SCNet International LTD./ 1 SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei Marketing terv / Kompenzációs terv SCnet International Ltd. (a továbbiakban, mint SCnet) egy multinacionális (nemzetközi),

Részletesebben

A szakértők egyetértenek abban, hogy a Marketing Terv fejlesztések nyertese Ön!

A szakértők egyetértenek abban, hogy a Marketing Terv fejlesztések nyertese Ön! A szakértők egyetértenek abban, hogy a Marketing Terv fejlesztések nyertese Ön! Ez egy teljesen új dimenziót ad szervezete fejlesztésére. Mostantól emberei azt érezhetik, hogy nem egyszerűen egy állomáson

Részletesebben

30 % BRONZ 50 PV 2.5% 7.5% 2.5% 10% GEN 1, 5% GEN 2, 5% GEN 3, 5% GEN 4

30 % BRONZ 50 PV 2.5% 7.5% 2.5% 10% GEN 1, 5% GEN 2, 5% GEN 3, 5% GEN 4 Sisel Global Compensation Plan ELHELYEZÉSI SZINT GYORS INDULÁSI BÓNUSZ % 30FSB ön szponzorálja Johnt Martin Anna tom ÖN peter KÖZVETLEN FORGALMAZÓI JUTALÉKOK 1. 2. 3. 4. 5. ARANY 150 PV 4% 9% 14% 9% 4%

Részletesebben

Európa Régió ösztönző programok Január 2016

Európa Régió ösztönző programok Január 2016 Európa Régió ösztönző programok Január 2016 1 Január 2016 25 Január 2016 Bevezetés Európai Régió küldetése az értékesítési volumen és az új csatlakozók számának növelése 2016-ban is! A 2016-os év méltó

Részletesebben

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK Készen állunk, hogy elvégezzük a fejlesztéseket, és készen állunk, hogy előre lépjünk az elképzelhető legnagyobb lehetőség kiépítésében! GYORS INDULÁSI JUTALMAK 1.

Részletesebben

Alapfogalmak. Minősülés Hónapja (Qualifying Month): Az a Tárgyhónap, amelyben a tanácsadó teljesíti a következő Ranghoz szükséges feltételeket.

Alapfogalmak. Minősülés Hónapja (Qualifying Month): Az a Tárgyhónap, amelyben a tanácsadó teljesíti a következő Ranghoz szükséges feltételeket. Alapfogalmak Ez a fejezet segíti a Marketing Tervben és a Jutalék-elszámolásokban előforduló kifejezések megértését. Használja bátran, mint a Marketing Terv leírásának kiegészítőjét. A Marketing Terv működésének

Részletesebben

Marketing Terv Fejlesztések

Marketing Terv Fejlesztések KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Általános információk: 1: Melyek a Herbalife Marketing Terv fejlesztései? 1: Azért hogy segítsünk még az eddigieknél is nagyobb sikereket elérni Tanácsadóinknak a Herbalife Üzleti

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV BROSÚRA

ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV BROSÚRA ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV BROSÚRA Nu Skin a BIZONYÍTOTT KÜLÖNBSÉG. Az Önök partnereként egyediségünket továbbra is meg szeretnénk tartani mint a globális kompenzáció élenjárói. Jövőképünk tökéletesen

Részletesebben

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog...

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... Ez a PowerPoint prezentáció csak akkor minősül pontosnak és naprakésznek, ha www.mobrabus.com oldalról van letöltve Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... A Mo Brabuson a jövedelem egyáltalán

Részletesebben

M K R 4 H É T E N B E L Ü L

M K R 4 H É T E N B E L Ü L M K R 4 H É T E N B E L Ü L KEZDŐ BÓNUSZ Regisztráld az első 2 Rain partneredet 2 héten belül plusz 15% bónuszért *A két új RP teljes CV-jének 15%-a TE A Z E L S Ő 4 H É T ELSŐ LÉPÉS: LEGYEN 2 ÚJ RAIN

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

Szómagyarázat. Olyan TIENS Tanácsadó, aki más Tanácsadókat vezet be a TIENS üzletbe. A szponzor más néven: felső vonal.

Szómagyarázat. Olyan TIENS Tanácsadó, aki más Tanácsadókat vezet be a TIENS üzletbe. A szponzor más néven: felső vonal. Marketing Terv Szómagyarázat 1. Tanácsadó 2. Szponzor Bármely alkalmas személy, akit szponzorál egy TIENS Tanácsadó, megveszi a TIENS Kezdőcsomagot, benyújtja a kitöltött jelentkezési lapot (Kérelem és

Részletesebben

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ EXP ASSET Az EXP ASSET egy olyan professzionális menedzserekbõl, kereskedõkbõl és elemzõkbõl álló csapat, amely tõkepiaci illetve kriptovaluta-kereskedéssel,

Részletesebben

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014.

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014. HASZNOS INFORMÁCIÓK Online regisztráció Mi kell hozzá? Regisztrálni kívánó jelölt Szponzorlistáról Szponzor Amway száma Szponzor vezetékneve www.fazekas-bt.hu Fazekas Géza honlapja Szponzorlista Használati

Részletesebben

ORIFLAME AJÁNLÓ PROGRAM ES KATALÓGUS-IDŐSZAKBAN

ORIFLAME AJÁNLÓ PROGRAM ES KATALÓGUS-IDŐSZAKBAN ORIFLAME AJÁNLÓ PROGRAM 16-17-ES KATALÓGUS-IDŐSZAKBAN Ha szereted az Oriflame termékeket ajánld azokat barátaidnak, ismerőseidnek! Regisztrálj új törzsvásárlót a 16-os és 17-es katalógus-időszakban, hogy

Részletesebben

Ön mit gondol, EGÉSZSÉG

Ön mit gondol, EGÉSZSÉG Ön mit gondol, mi a 3 legfontosabb dolog az emberek életében? PÉNZ EGÉSZSÉG IDŐ "Életünk első felében arra áldozzuk fel az egészségünket, hogy sok pénzt keressünk, második felében pedig arra áldozzuk pénzünket,

Részletesebben

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS I. Termékek 1. Utazási csomagok utazási utalvány(ok) (Utazási utalvány (voucher)(ek)) A termék tartalma Full portál használati jog Termék Ára* Basic 1 1 485

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV 1 / 15

KOMPENZÁCIÓS TERV 1 / 15 KOMPENZÁCIÓS TERV 1 / 15 VEMMA KOMPENZÁCIÓS TERV Duális javadalmazási rendszer Az úgynevezett duális javadalmazási rendszer egy rendkívül egyszerű koncepción alapszik: két csapat épül egy bal oldali csapat

Részletesebben

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk!

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk! Elszámolási és jutalmazási terv Együtt különbséget teszünk! Motiváció és anyagi ösztönzők a világ megmentéséért Egy lehetőség arra, hogy kontrolálja jövőjét mások érdekeiért is Örömünkre szolgál, hogy

Részletesebben

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja ez egy - az önök által meghívott befektetők segítségével és partneri alapokon megvalósuló

Részletesebben

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók 2017. ZINC and május its influence - Termékpromóció on human body Érvényes 2017. április 27 2017. május 26 Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók Új Tanácsadók Csatlakozása Új ZINC

Részletesebben

E-DiscountGroup. A plusz az plusz

E-DiscountGroup. A plusz az plusz E-DiscountGroup A plusz az plusz Kik vagyunk? E-DiscountGroup Ltd. Hongkong E-DiscountGroup Kft. Magyarország http://www.e-discountgroup.com http://network.e-discountgroup.com Nemzetközi franchise hálózat

Részletesebben

TIENS Ösztönző Programok 2012

TIENS Ösztönző Programok 2012 Érd el a csillagokat! TIENS Ösztönző Programok 2012 Szeretnél itt nyaralni idén? Ösztönző programok 2012 Beléptetési Program Különleges díjak a Gyors szintlépők Hűségprogramok Hűséges Tanácsadó Program

Részletesebben

TIENS Marketing Terv. (Európa régió)

TIENS Marketing Terv. (Európa régió) TIENS Marketing Terv (Európa régió) 7 fajta Bónusz és kategória Csatlakozásból származó forgalom (Csomagok) 70% 60% 01 04 02 Fejlődési Bónusz Szponzor Bónusz 07 Speciális Díj Értékesítési Bónusz 05 Kiválósági

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER Ön ebben a pillanatban döntött arról, hogy változásokat hoz a saját életébe. Nem tudom hogyan és milyen stílusú életet él, de egyben

Részletesebben

SUCCESS STORY BE PART OF A UNIQUE. Business Presenter

SUCCESS STORY BE PART OF A UNIQUE. Business Presenter BE PART OF A UNIQUE SUCCESS STORY Business Presenter AZ IDŐZÍTÉS ÖNNEK KEDVEZ FELLENDÜLŐ TRENDPIACOK Diétapiac 200 milliárd euró Szépségpiac 100 milliárd euró 2010 2020 MOST ÚJRA FELOSZTANAK EGY 300 MILLIÁRD

Részletesebben

2019 Passion Utazás Európai Régió

2019 Passion Utazás Európai Régió 2019 Passion Utazás Európai Régió 2019 Tiens Passion Utazás Kik vehetnek részt az utazási ösztönző programban? Minden TIENS Európai Régió Tanácsadója Kvalifikációs Időszak: 2018.06. 27-2019.06. 26 /12

Részletesebben

MÁRCIUS FONTOSABB től ig

MÁRCIUS FONTOSABB től ig HELLO MÁRCIUS MÁRCIUS FONTOSABB DÁTUMAI: Március 8. Nemzetközi Nőnap Március 20. A boldogság világnapja Március 22. A víz világnapja Március 24. A TBC elleni küzdelem világnapja MIT IS AJÁNLHATUNK VÁSÁRLÓINKNAK?

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! Heavenly Flowers Marketing bemutató A Heavenly flowers értékesítése kizárólag Multi Level Marketing rendszerben, egy egységes nemzetközi marketing koncepció alapján történik!

Részletesebben