Marketing Terv Fejlesztések

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Marketing Terv Fejlesztések"

Átírás

1 KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK Általános információk: 1: Melyek a Herbalife Marketing Terv fejlesztései? 1: Azért hogy segítsünk még az eddigieknél is nagyobb sikereket elérni Tanácsadóinknak a Herbalife Üzleti Lehetőséggel, bevezetjük: a Qualified Producer, azaz Minősített Tanácsadói szintet; egy újfajta Supervisori kvalifikációs módszert, mely szerint, gyűjtsön össze közvetlenül a Herbalife-nál a saját azonosítószámára leadott rendelésekkel 5000 Személyesen Vásárolt Volumenpontot (PPV) maximum 12 hónap alatt (minimum 3 hónap szükséges), és az egyszerűsített Tanácsadói Kedvezményskálát 2: Mikor kerülnek a Marketing Terv Fejlesztések bevezetésre? 2: Az új Marketing Terv Fejlesztések November 1-től lépnek életbe, de már októberben elkezdheti kvalifikációját a Minősített Tanácsadói (Qualified Producer) szintre valamint a gyűjtött 5000 volumenpontos supervisori kvalifikációját, azokat a volumenpontokat felhasználva, amelyeket közvetlenül a Herbalife-nál adott le saját azonosító száma alatt a 2009 októberi volumenhónapra! *Figyelem: Azon országok Tanácsadói, ahol a gyűjtött 5000 VP Supervisori Kvalifikáció tesztelése történt, azok az elmúlt 12 hónap Személyesen Vásárolt Volumenpontjait a gyűjtött 5000 volumenpontos supervisori kvalifikációra használhatják fel nem pedig QP kvalifikációra Ezek az országok Oroszország és a CIS országok, Izrael, Chile, Dél-Afrika, Botswana, Lesotho, Namíbia, Szváziföld és Zambia. 3: Mi a Személyesen Vásárolt Volumenpont (PPV)? 3: A Személyesen Vásárolt Volumenpont (PPV) azoknak a rendeléseknek a volumenpontja, amelyeket közvetlenül a Herbalife-nál ad le a saját azonosítószámát (ID számát) használva. A Személyesen Vásárolt Volumenpont (PPV) az a volumenpont, amelyen a Minősített Tanácsadói (Qualified Producer) és a gyűjtött 5000 volumenpontos supervisori kvalifikáció alapszik. 4: Azon vásárlások volumenpontjai, amelyeket közvetlenül a szponzoromtól vagy Supervisoromtól (belső vásárlással) rendelek, beleszámítanak-e a Minősített Tanácsadói (Qualified Producer) vagy a gyűjtött 5000 volumenpontos Supervisori kvalifikációmba? 4: Sajnos, a belső vásárlások, amelyeket szponzorától vagy Supervisorától vásárol, nem számítanak bele a Minősített Tanácsadói (Qualified Producer) és a gyűjtött 5000 volumenpontos supervisori kvalifikációba. Ahhoz hogy Minősített Tanácsadóvá (Qualified Producer) vagy supervisorrá kvalifikáljon a gyűjtött 5000 volumenpontos módszert használatával, a volumenpontoknak azokból a rendelésekből kell származnia, amiket közvetlenül a Herbalife-nál a saját azonosítószámát (ID számát) használva ad le.

2 Minősített Tanácsadó (Qualified Producer): 5: Mi a Minősített Tanácsadó (Qualified Producer)? 5: Amikor Ön közvetlenül a Herbalife-nál vásárol és elér 2500 volumenpontot 1-3 hónap alatt, Ön Minősített Tanácsadóvá (Qualified Producer) válik. Mint Minősített Tanácsadó (Qualified Producer): Ön jogosult 42% kedvezményre, amelyet egészen addig megtarthat, amíg megtartja Minősített Tanácsadói (Qualified Producer) státuszát; 42% kiskereskedelmi árrésre jogosult; Továbbá jogosult Megosztott Marketing Szervezési Díjat keresni azon rendelések után, amelyet alsó vonalbeli munkatársai közvetlenül a Herbalife-nál rendelnek 25%-os illetve 35%-os kedvezményen. *Figyelem: A Minősített Tanácsadók a következő alsó vonalbeli Minősített Tanácsadóig jogosultak Megosztott Marketing Szervezési Díjra. 6: Mi a Megosztott Marketing Szervezési Díj? 6: A Megosztott Marketing Szervezési Díjat a Minősített Tanácsadó kapja az alsó vonalbeli Tanácsadója után, aki kevesebb, mint 42%-on vásárol. A 7% vagy 17% Marketing Szervezési Díj először kifizetésre kerül az első felső vonalbeli Minősített Tanácsadó részére, majd a maradék 8% kifizetésre kerül az első felső vonalbeli Teljesen Kvalifikált Supervisor részére. A Megosztott Marketing Szervezési Díj kifizetésének feltétele Magyar Tanácsadók részére megegyezik minden más jutalék kifizetésének feltételével, azaz Egyéni Vállalkozói Igazolvány és Meghatalmazás Számlakibocsátásra nyomtatvány leadása, Supervisorok kérvényezhetik tanácsadó státuszuk átruházását BT-re, TAB Team tagok pedig KFT-re.

3 7: Mint Minősített Tanácsadó, szükséges bizonyos mennyiségű volumenpontot vásárolnom minden hónapban, hogy megtarthassam a 42% kedvezményt? 7: Nem, miután elérte a Minősített Tanácsadói státuszt, Ön 42%-os kedvezményre jogosult. Habár Önnek évente újra kell kvalifikálnia, hogy megtarthassa a Minősített Tanácsadói státuszát. 8: Szükséges a Minősített Tanácsadói státuszomat évente újrakvalifikálni? 8: Igen, újra kell kvalifikálni a Minősített Tanácsadói státuszt évente. Az újrakvalifikációs időszak a kvalifikációt követő év Február 1-től Január 31-it tart. Önnek nem kevesebb, mint 12 hónap áll rendelkezésre, hogy újrakvalifikálja a státuszát. Ahhoz, hogy újrakvalifikálja Minősített Tanácsadói státuszát, Önnek 2500 Személyesen Vásárolt Volumenpontot (PPV) kell elérnie, összegyűjtenie 1-3 egymást követő hónap során az újrakvalifikációs időszak alatt. A volumenpontoknak közvetlenül a Herbalifenál a saját azonosítószámra (ID számra) leadott rendelésekből kell származnia. (Az újrakvalifikáció megegyezik az eredeti kvalifikációval.) 9: Mi történik, ha nem kvalifikálom újra a Minősített Tanácsadói státuszomat? 9: Amennyiben nem kvalifikál újra, mint Minősített Tanácsadó a következő történik: Ön visszakerül Vezető Tanácsadói szintre, valamint 35% kedvezményre; A továbbiakban nem lesz jogosult Megosztott Marketing Szervezési Díjra a Herbalife-tól. *Figyelem: Azok a Minősített Tanácsadók, akik nem kvalifikálnak újra, nem veszítik el alsó vonalbeli hálózatukat. 10: Van minimális összeg, amelyet el kell érnem ahhoz, hogy a keresetemet kifizessék? 10: Igen, a helyi keresetek esetében a minimális kifizetési összeg 5000,- HUF. Nemzetközi keresetek esetében a minimum $50 USD mielőtt a Herbalife teljesíti a keresetek kifizetését. Ez mindenféle fizetési módra vonatkozik (csekk, átutalás, stb.). Amint a halmozott keresete elérte a minimális összeghatárt, a Herbalife teljesíti a kifizetést. 11: A Minősített Tanácsadóknak kell Éves Eljárási Díjat (APF) fizetniük? 11: Igen, minden Tanácsadónak kell Éves Eljárási Díjat fizetnie. Mint Minősített Tanácsadó Önnek a nem-supervisori, azaz a tanácsadói díjat kell fizetnie minden évben a szerződéskötés évfordulóján, amely jelenleg 2.624,- forint. 12: Mint Minősített Tanácsadó, mi történik, ha nem fizetem be az Éves Eljárási Díjat időben? 12: Nagyon fontos, hogy minden esetben, időben megtörténjen az Éves Eljárási Díj fizetése, hogy az tanácsadói státusza ne szakadjon meg. Amennyiben nem fizeti be az Éves Eljárási Díjat időben, a Tanácsadói státusza törlésre kerül (alsó vonalbeli munkatársai az első aktív felső vonalbeli munkatársához kerülnek át). A törlés után, amennyiben úgy dönt, hogy befizeti az elmaradt díjat, és újraaktiválja tanácsadói státuszát, Vezető Tanácsadói szintre és 35%-ra kerül. *Figyelem: Az újraaktiválás után amennyiben volt alsó vonalbeli munkatársa és őket elveszítette, nem kerülnek vissza Ön alá.

4 Gyűjtött 5000 volumenpontos Supervisori Kvalifikáció: 13: Hogyan tudok Supervisorrá kvalifikálni a gyűjtött 5000 volumenpontos módszert használva? 13: A októberi volumenhónaptól kezdődően, lehetősége van a gyűjtött 5000 volumenpontos (Személyesen Vásárolt Volumenpont) módszerrel Supervisorrá kvalifikálnia 12 hónapon belül, de legalább 3 hónap szükséges. 14: Lehetőség lesz ezentúl is supervisorrá kvalifikálni az egyhavi vagy a kéthavi kvalifikációs módszerrel? 14: Igen, az egyhavi illetve a kéthavi supervisori kvalifikációs módszer nem szűnik meg és ezen túl is lehetőség lesz ilyen módszerrel supervisorrá kvalifikálnia. A gyűjtött 5000 volumenpontos supervisori kvalifikáció egy további új lehetőség, hogy elérje a supervisori kvalifikációt. 15: Amennyiben a gyűjtött 5000 volumenpontos módszer használatával kvalifikáltam supervisorrá, milyen módon kell újrakvalifikálnom? 15: Minden Supervisornak évente újra kell kvalifikálnia a státuszát február 1 és január 31 között minden évben a következő módszerek bármelyikével: Egyhavi Kvalifikáció: Érjen el 4000 volumenpontot egy volumenhónap alatt (amelyből legalább 1000 volumenpont tehermentes*). Kéthavi Kvalifikáció: Érjen el 2500 volumenpontot két egymást követő hónap során mindkét hónapban (ebből legalább 1000 volumenpont mindkét hónapban tehermentes*). Gyűjtsön össze 4000 Tehermentes* volumenpontot. * Tehermentes volumen az a volumen, amely nem kerül felhasználásra alsó vonalbeli tanácsadói által kvalifikációs vagy újrakvalifikációs célokra. *Figyelem: Amennyiben a gyűjtött 4000 volumenpontos módszerrel kvalifikálja újra supervisori státuszát, azokat az alsó vonalbeli supervisor hálózata az Ön felső vonalbeli supervisorához kerül átmozgatásra. 16: A gyűjtött 5000 volumenpontos supervisori kvalifikációs mód helyettesíti, illetve felváltja a gyűjtött 4000 volumenpontos supervisori újrakvalifikációs módszert? 16: Nem, a supervisori újrakvalifikációs módszerek változatlanok maradnak. A gyűjtött 5000 volumenpontos módszer egy supervisori kvalifikációs módszer, hogy elérje a supervisori szintet, míg a gyűjtött 4000 tehermentes volumenpontos módszer a supervisori státusz megtartására szolgál, egy újrakvalifikációs módszer, habár nem tarthatja meg szupervisor hálózatát amennyiben ezzel a módszerrel kvalifikál újra. 17: Én egy Tanácsadó vagyok és az egyik alsó vonalbeli munkatársam leadott egy rendelést közvetlenül a Herbalife-nál. Felhasználhatom ezt a volumenpontot a saját gyűjtött 5000 volumenpontos supervisori kvalifikációmhoz? 17: A gyűjtött 5000 volumenpontos supervisori kvalifikáció esetében minden Tanácsadónak a saját rendeléseiből kell összegyűjteni az 5000 Személyesen Vásárolt Volumenpontot 12 hónap alatt, de legalább 3 hónap alatt.

5 18: Én egy Tanácsadó vagyok és az egyik alsó vonalbeli munkatársam leadott egy rendelést közvetlenül a Herbalife-nál. Felhasználhatom ezt a volumenpontot a saját Egyhavi vagy Kéthavi supervisri kvalifikációmhoz? 18: Igen, az Egyhavi és a Kéthavi kvalifikációs módszerek változatlanok maradnak, és ezek a következők: Egyhavi Kvalifikáció: Érjen el 4000 volumenpontot egy volumenhónap alatt (amelyből legalább 1000 tehermentes*). Kéthavi Kvalifikáció: Érjen le 2500 volumenpontot két egymást követő hónap során mindkettőben (amelyből legalább 1000 mindkét hónap során tehermentes*). *Figyelem: Az a PPV azaz Személyesen Vásárolt Volumenpont, amelyet egy NEM Supervisor rendel és felhasznál Minősített Tanácsadói (Qualified Producer) és a gyűjtött 5000 volumenpontos Supervisori kvalifikációra az nem megterhelt a felső vonalbeli supervisor számára. 19: Éppen most értem el összegyűjtve az 5000 volumenpontot. Jogosult vagyok az ideiglenes 50%-os kedvezményre? 19: Annak érdekében, hogy jogosult legyen ideiglenes 50%-os kedvezménnyel vásárolni egy volumenhónap alatt kell összegyűjtenie 4000 volumenpontot. Miután ezt elérte, a következő hónap elején Teljesen Kvalifikált Supervisorrá válik és jogosult lesz az 50%- os kedvezményre. Ez változatlan marad. 20: Felhasználhatom a Személyesen Vásárolt Volumenpontjaimat a Minősített Tanácsadói kvalifikációmból a gyűjtött 5000 volumenpontos Supervisori kvalifikációmhoz? 20: Igen, amennyiben már elérte a Minősített Tanácsadói szintet, csak így tovább! A személyesen vásárolt volumenpontok, amelyekkel Minősített Tanácsadóvá kvalifikált beleszámít a gyűjtött 5000 Személyesen Vásárolt Volumenpontos (PPV) Supervisori kvalifikációba mindaddig, amíg a 12 hónapos perióduson belül van. Példák: 21: Tudok sorban kvalifikálni az alsó vonalbeli munkatársammal együtt a gyűjtött 5000 volumenpontos supervisori kvalifikációra? 21: A gyűjtött 5000 volumenpontos supervisori kvalifikáció sorkvalifikációval nem lehetséges, mivel ez a fajta kvalifikáció a Herbalife-nál, saját azonosítószámra (ID számra) leadott rendelésekkel érhető el. Habár, az alsó vonalbeli tanácsadójának tehermentes volumenpontja felhasználható az Egyhavi és a Kéthavi Supervisori kvalifikációs módoknál.

6 B 1000 PPV OKTÓBER FQS A 2000 PPV 1000 PPV felhasználható a: - Minősített Tanácsadói Kvalifikációhoz - A gyűjtött 5000 volumenpontos Supervisori kvalifikációhoz 4000 PV (A+B+B1) 0 GV 4000 TV 2000 PPV tehermentes VP B+B1 után felhasználható az: - Egyhavi Supervisori kvalifikációhoz B PPV 1000 PPV felhasználható: - Minősített Tanácsadói Kvalifikációhoz - A gyűjtött 5000 volumenpontos Supervisori kvalifikációhoz B 1000 PPV B Tanácsadó összegyűjtött 2000 Személyesen Vásárolt Volumenpontot (PPV) októberben és novemberben, amely felhasználható: - Minősített Tanácsadói Kvalifikáció - A gyűjtött 5000 volumenpontos Supervisori kvalifikációhoz NOVEMBER FQS A most már Teljesen Kvalifikált Supervisor November 1-től 22: Úgy tudom, hogy a Kiegyenlítő Volumen (Matching Volume) a gyűjtött 5000 volumenpontos supervisori kvalifikáció során nem feltétel. Ez így helyes? 22: Igen, ez helyes, miután a legtöbb tanácsadó, aki ezzel a módszerrel kvalifikál, részmunkaidőben dolgozik és napi fogyasztó Tanácsadó. A kvalifikációs időszak hosszúsága miatt (maximum 12 hónap) és az a tény, hogy relatíve alacsony volumenük van minden hónapban, az esélye annak, hogy ez a volumenpont felhasználják a hagyományos Supervisori kvalifikációs módszerrel alacsony. Ezért ez a volumenpont tehermentes marad a Teljesen Kvalifikált Supervisorok számára. Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak a Supervisor vagy az ugyanabban a vonalban lévő alsó vonalbeli Tanácsadó által vásárolt volumenpont használható fel az Egyhavi vagy a Kéthavi Supervisori kvalifikációs módokhoz. Amikor egy Tanácsadó közvetlenül a Herbalife-tól vásárol, a saját azonosító (ID számát) használva az tekinthető Személyesen Vásárolt Volumenpontnak (PPV) a Tanácsadó számára és ez Személyes Volumenpont (PV) az első felső vonalbeli Supervisor számára. Ahhoz, hogy Minősített Tanácsadóvá kvalifikáljon (2500 PPV 1-3 hónap alatt) vagy a gyűjtött 5000 volumenpontos módszerrel kvalifikáljon Supervisorrá (5000 PPV 12 hónap alatt, de legalább 3 hónap szükséges), minden rendelést közvetlenül a Herbalife-nál kell leadni. Ezeknek a kvalifikációknak (QP és 5K SP) a volumenpontjai tehermentesnek tekinthető az első felsőbb vonalbeli Supervisor számára. A Kiegyenlítő Volumen feltétele csak az egyhavi (4000 volumenpont) és a kéthavi (2 egymást követő hónapban volumenpont) Supervisori kvalifikációk során van érvényben. FQS A 2000 PV (B+B1) 0 GV 2000 TV B PPV B1 Tanácsadó összegyűjtött 2000 Személyesen Vásárolt Volumenpontot (PPV) októberben és novemberben, amely felhasználható: - Minősített Tanácsadói Kvalifikáció - A gyűjtött 5000 volumenpontos Supervisori kvalifikációhoz

7 Tanácsadói Kedvezményskála: 23: Melyek azok a kedvezmények, amelyek a Marketing Terv Fejlesztések után érvényben maradnak? 23: November 1. után, függetlenül a volumenhónaptól, korszerűsítjük a kedvezményskálát 4 szintre: 25% 35% 42% 50% Novembertől a Vezető Tanácsadói Kvalifikáció a következő: Adjon le rendelést 500 VP értékben és már ezt a rendelést is valamint a következőket is 35%-on kapja (egészen addig, amíg magasabb szintre nem kvalifikál), vagy Gyűjtsön össze egy hónap során több kisebb rendelés során 500 VP-ot és a következő rendeléseit már 35%-os kedvezménnyel kapja, egészen addig, amíg magasabb szintre nem kvalifikál Azok a Tanácsadók, akik 2009 Novembere előtt már elérték a Vezető Tanácsadói Szintet, 2009 novemberétől a minimális 35%-os kedvezményre jogosultak. *Figyelem: Miután kvalifikált Vezető Tanácsadóvá, a következő havi kedvezmények illetik: 35% = 0 1,999 Volumenpont 42% = 2,000 4,000 Volumenpont 42% = 1,000 Volumenpont EGY rendelésre = Success Builder* * A Success Builder státusz és a 42% kedvezmény az adott hónapra érvényes.

8 Online Eszközök és Támogatás: 24: Nyomon követhető online a Minősített Tanácsadói vagy a gyűjtött 5000 volumenpontos supervisori kvalifikációm? 24: Igen, a saját Minősített Tanácsadói kvalifikációját és a saját gyűjtött 5000 volumenpontos supervisori kvalifikációját a Myherbalife.hu oldalon a Profilom menüpont alatt Áttekintés és Volumenpontok részben. Profilom - Áttekintés Profilom - Volumenpontok

9 25: Honnan tudom, ha egy alsó vonalbeli munkatársam közelében van a Minősített Tanácsadói kvalifikációhoz vagy a gyűjtött 5000 volumenpontos Supervisori kvalifikációhoz? 25: November 1-től, azok a Supervisorok akik rendelkeznek BizWorks előfizetéssel (Downline vagy Complete csomag) nyomon követhetik az alsóbb vonalbeli tanácsadóik kvalifikációját és valós idejű riportot kapnak azon tanácsadóikról akik közel vannak a Minősített Tanácsadói szinthez vagy a gyűjtött 5000 volumenpontos Supervisori kvalifikációs szinthez. A riport a következő helyről érhető el: BizWorks Overview > Your Organization Activity > Distributor Organization Milestone Report. *Figyelem: Az Ön Tanácsadói Hálózatába csak azok a Tanácsadók tartoznak bele, akik az Ön személyes vonala, és volumenpontjaik az Ön Összes volumenpontjába (TV) számítanak.

A szakértők egyetértenek abban, hogy a Marketing Terv fejlesztések nyertese Ön!

A szakértők egyetértenek abban, hogy a Marketing Terv fejlesztések nyertese Ön! A szakértők egyetértenek abban, hogy a Marketing Terv fejlesztések nyertese Ön! Ez egy teljesen új dimenziót ad szervezete fejlesztésére. Mostantól emberei azt érezhetik, hogy nem egyszerűen egy állomáson

Részletesebben

TIENS Marketing Terv. (Európa régió)

TIENS Marketing Terv. (Európa régió) TIENS Marketing Terv (Európa régió) 7 fajta Bónusz és kategória Csatlakozásból származó forgalom (Csomagok) 70% 60% 01 04 02 Fejlődési Bónusz Szponzor Bónusz 07 Speciális Díj Értékesítési Bónusz 05 Kiválósági

Részletesebben

Értékesítési és Marketingterv

Értékesítési és Marketingterv 2555-HL-IBO-Book-3-HU.qxd 21/11/06 11:04 Page 19 Értékesítési és Marketingterv 2555-HL-IBO-Book-3-HU.qxd 21/11/06 11:04 Page 20 Áttekintés A Herbalife Marketingterve egyedi lehetœségeket kínál Önnek, amelyek

Részletesebben

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések TIENS Európai Régió 2018. január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések *Toborzó Program *Szuper Sztár

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

Szómagyarázat. Olyan TIENS Tanácsadó, aki más Tanácsadókat vezet be a TIENS üzletbe. A szponzor más néven: felső vonal.

Szómagyarázat. Olyan TIENS Tanácsadó, aki más Tanácsadókat vezet be a TIENS üzletbe. A szponzor más néven: felső vonal. Marketing Terv Szómagyarázat 1. Tanácsadó 2. Szponzor Bármely alkalmas személy, akit szponzorál egy TIENS Tanácsadó, megveszi a TIENS Kezdőcsomagot, benyújtja a kitöltött jelentkezési lapot (Kérelem és

Részletesebben

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017.

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017. Rendkívüli innováció Európa Régió Kiváló csapatunka 2017 2018 Ösztönző programok Vállalati felelősségvállalás Érvényes: 2017. július-tól 1 2017-2018 Ösztönző programok 600BV Platina Program Arany és Platina

Részletesebben

2019 Passion Utazás Európai Régió

2019 Passion Utazás Európai Régió 2019 Passion Utazás Európai Régió 2019 Tiens Passion Utazás Kik vehetnek részt az utazási ösztönző programban? Minden TIENS Európai Régió Tanácsadója Kvalifikációs Időszak: 2018.06. 27-2019.06. 26 /12

Részletesebben

Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot

Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot Válassza ki, milyen jutalmat akar 2012-ben! Kvalifikációs időszak: 2011. december 26-tól (Magyarországon 2012. januári nyitástól)

Részletesebben

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: 2016.07.27-TŐL Megjegyzés: Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A Dynamic Start Program (DSP) - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag

Részletesebben

20 lépés a sikerhez. Tanácsadótól a Supervisori szintig

20 lépés a sikerhez. Tanácsadótól a Supervisori szintig 20 lépés a sikerhez Tanácsadótól a Supervisori szintig 1. Lépés Csatlakozás Töltse ki a tanácsadói szerződést 1 2 példányt postázza el a Herbalife-nak 3 példányt (rózsaszín)a szponzorának adja át 4 példányt

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag új tagok számára elérhető.

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY WorldVentures Marketing, LLC Utoljára frissítve: 0. Március. A WorldVentures úgy tervezte a mi juttatási rendszerünket, hogy jutalmazza a Képviselőket () a WorldVentures

Részletesebben

TIENS 19. SZÜLETÉSNAPI RENDEZVÉNY KVALIFIKÁCIÓ

TIENS 19. SZÜLETÉSNAPI RENDEZVÉNY KVALIFIKÁCIÓ TIENS 19. SZÜLETÉSNAPI RENDEZVÉNY KVALIFIKÁCIÓ Moszkva, 2014. szeptember Kvalifikációs időszak: 2013. október 26 (novemberi nyitás) 2014. június 25 (júniusi zárás ) TELJES KVALIFIKÁCIÓ (1550 USD) ÚJ TANÁCSADÓK

Részletesebben

TIENS Ösztönző Programok. Click to edit Master subtitle style

TIENS Ösztönző Programok. Click to edit Master subtitle style TIENS Ösztönző Programok Click to edit Master subtitle style TIENS Ösztönző Programok 2013 2013. május 11-12. 2013. szeptember Európa Régió Konferencia - Kijev 2013 Versenykiírás időszak: 4 hónap 2012.

Részletesebben

CÉLZOTT TÁPLÁLKOZÁS Herbalife Formula 1 - Tápláló shake Italpor - Vanília ízű (550g) ,387 10,039 13,070 9,888 8,696 7,862 6,908

CÉLZOTT TÁPLÁLKOZÁS Herbalife Formula 1 - Tápláló shake Italpor - Vanília ízű (550g) ,387 10,039 13,070 9,888 8,696 7,862 6,908 800 790494 - Ordini Telefonici 800 790495 - Ordini via fax 800 780495 - Ordini Automatici Érvényes: 2015. április 14-től Herbalife Magyarország Kereskedelmi Kft. Office Campus, 1097 Budapet, Gubacsi út

Részletesebben

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: 2016.07.27-TŐL Megjegyzés: Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű

Részletesebben

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban:

1. TERMÉKPROMÓCIÓ Új Tanácsadók részére Csak Tiens júliusban: TIENS Ösztönző Programok 2015-2016 A TIENS Európa régiója 2015 júliusától ismét útjára indít ösztönző programokat azzal a céllal, hogy a Tanácsadóknak extra motivációt és díjat kínáljon a kimagasló teljesítményekért.

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

TIENS 19. SZÜLETÉSNAPI RENDEZVÉNY KVALIFIKÁCIÓS FELTÉTELEK

TIENS 19. SZÜLETÉSNAPI RENDEZVÉNY KVALIFIKÁCIÓS FELTÉTELEK KVALIFIKÁCIÓS FELTÉTELEK TELJES KVALIFIKÁCIÓ Kvalifikációs időszak: 2013. október 26 (novemberi nyitás) 2014. június 25 (júniusi zárás ) - 8 hónap Kvalifikációs szabályok: 1. Új tanácsadók számára teljes

Részletesebben

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, mely az üzletágat vezető 62%-ig fizet ki a jutalékozható volumen után, és több mint 87%-ot

Részletesebben

2017. szeptember PROMÓCIÓK

2017. szeptember PROMÓCIÓK 2017. szeptember PROMÓCIÓK Promóció ÚJ Tanácsadók részére Új ZINC Tanácsadók and its csatlakozása influence on human body Minden új Tanácsadó, aki legalább 50 BV* értékű vásárlással csatlakozik, egy Termékkatalógust

Részletesebben

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD)

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD) DXN MARKETING TERV PV SV Személyes pontérték (PPV) / Személyes eladási érték (PSV) Személyes csoportpontérték () / Személyes csoport eladási érték (PGSV) Diamond csoportpontérték (DGPV) / Diamond csoport

Részletesebben

Promóciók június ig

Promóciók június ig Promóciók 2019 június 2019.05.28 2019.06.26ig JÚNIUS 2019 Beléptetési Program ÚJ tanácsadóknak Vásárolj bármilyen TIENS terméket Regisztrációd ingyenes + 3db szórólap (választásod szerint) 100 BV bronz

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

Miről fogunk ma beszélni? től ig

Miről fogunk ma beszélni? től ig Miről fogunk ma beszélni? Időszak: Milyen okunk van találkozni a vásárlókkal Termék promóció Februárban Platina toborzó program Újra aktiválási program Passion Utazás Super Star program Februári oktatások

Részletesebben

Európa Régió ösztönző programok 2016. február. 2016. január 26. 2016. február 25.

Európa Régió ösztönző programok 2016. február. 2016. január 26. 2016. február 25. Európa Régió ösztönző programok 2016. február 2016. január 26. 2016. február 25. Bevezetés Örömmel jelentjük be csomag ajánlatainkat 2016. februárra, melyek nagy mértékben támogatják Tanácsadóink munkáját,

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer?

ÁTTEKINTÉS Hogyan működik a rendszer? ÁTTEKINTÉS A Jeunesse Útmutató a személyes sikerhez (GPS) promóció ösztönzi és megjutalmazza a disztribútorokat, hogy azok előbbre lépjenek a ranglistán és személyes csoportforgalmat (PGV) halmozzanak

Részletesebben

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD)

Minősült Star Agent (QSA) Minden SA, aki egy adott hónapban teljesíti a 100 PPV- és 300 PGPV-szintet. Minősült Star Diamond (QSD) DXN marketing terv Fogalmak definíciói PV SV Személyes pontérték (PPV) / Személyes eladási érték (PSV) Személyes csoportpontérték () / Személyes csoport eladási érték (PGSV) Diamond csoportpontérték (DGPV)

Részletesebben

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók 2017. ZINC and május its influence - Termékpromóció on human body Érvényes 2017. április 27 2017. május 26 Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók Új Tanácsadók Csatlakozása Új ZINC

Részletesebben

TIENS Ösztönző Programok 2012

TIENS Ösztönző Programok 2012 Érd el a csillagokat! TIENS Ösztönző Programok 2012 Szeretnél itt nyaralni idén? Ösztönző programok 2012 Beléptetési Program Különleges díjak a Gyors szintlépők Hűségprogramok Hűséges Tanácsadó Program

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

LEHETŐSÉG 19/03/2013

LEHETŐSÉG 19/03/2013 LEHETŐSÉG OPN Kompenzációs Terv Az OPN Kompenzációs Terv 5 bevételi forrást foglal magában: 1. Közvetlen Értékesítési Bónusz 2. Hálózati Csapatbónusz 3. Követő Bónusz 4. Gyorsasági Bónusz 5. Vezetői Alap

Részletesebben

AJÁNLATAINK 2019 JÚLIUS

AJÁNLATAINK 2019 JÚLIUS AJÁNLATAINK 2019 JÚLIUS 2019.06.28 2019.07.26. 2019 Július - Ajánlatunk ÚJ Tanácsadóknak Csatlakozzon minimum 1db termék vásárlással és regisztrációs díját elengedjük! Regisztráljon csatlakozási csomaggal

Részletesebben

AJÁNLATAINK Augusztus

AJÁNLATAINK Augusztus AJÁNLATAINK 2019 Augusztus 07.27 08.26 2019 Augusztus - Ajánlatunk ÚJ Tanácsadóknak Csatlakozzon minimum 1db termék vásárlással és regisztrációs díját elengedjük! Regisztráljon csatlakozási csomaggal és

Részletesebben

MÁRCIUS FONTOSABB től ig

MÁRCIUS FONTOSABB től ig HELLO MÁRCIUS MÁRCIUS FONTOSABB DÁTUMAI: Március 8. Nemzetközi Nőnap Március 20. A boldogság világnapja Március 22. A víz világnapja Március 24. A TBC elleni küzdelem világnapja MIT IS AJÁNLHATUNK VÁSÁRLÓINKNAK?

Részletesebben

Alapfogalmak. Minősülés Hónapja (Qualifying Month): Az a Tárgyhónap, amelyben a tanácsadó teljesíti a következő Ranghoz szükséges feltételeket.

Alapfogalmak. Minősülés Hónapja (Qualifying Month): Az a Tárgyhónap, amelyben a tanácsadó teljesíti a következő Ranghoz szükséges feltételeket. Alapfogalmak Ez a fejezet segíti a Marketing Tervben és a Jutalék-elszámolásokban előforduló kifejezések megértését. Használja bátran, mint a Marketing Terv leírásának kiegészítőjét. A Marketing Terv működésének

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

LEO Marketing Terv 2014. március 08.

LEO Marketing Terv 2014. március 08. LEO Marketing Terv 2014. március 08. Page 1 Bevezetés... 3 A marketing terv koncepciója... 4 Az alapok... 4 Fogalommagyarázat... 4 Kompenzációs időszak... 6 Hűségpont-rendszer... 6 Státusz Pontok (SP)...

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV HOGY NYUGODT LEGYEN PÉNZÜGYEI JÖVŐJÉT ILLETŐEN!

KOMPENZÁCIÓS TERV HOGY NYUGODT LEGYEN PÉNZÜGYEI JÖVŐJÉT ILLETŐEN! PÉNZÜGYI KOMPENZÁCIÓS TERV HOGY NYUGODT LEGYEN PÉNZÜGYEI JÖVŐJÉT ILLETŐEN! Jeunesse, 2012 Módosítva: 2013. június Kiváló lehetőség, hogy GYARAPÍTSA VAGYONÁT EGY FEJLŐDŐ PIACON Köszönjük, hogy anyagi biztonsága

Részletesebben

Argent Global Network céget

Argent Global Network céget Bemutatjuk az Argent Global Network céget Az Argent Global Network cég Belize-ben regisztrált vállalat, amely sikeresen párosítja egy profi network marketingesekből álló nemzetközi csapat tapasztalait.

Részletesebben

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI:

TIENS SAMPON NORMÁL ÉS SZÁRAZ HAJRA JELLEMZŐI: TIENS MARKETING TERV 43 Termékkatalógus SZÓMAGYARÁZAT 1. : Bármely olyan alkalmas személy, akinek egy szponzor bemutatja a TIENS céget, megveszi a TIENS Kezdőcsomagot, beadja a kitöltött jelentkezési lapot

Részletesebben

ASEA Kompenzációs terv

ASEA Kompenzációs terv ASEA Kompenzációs terv 1 Magyarország Annak érdekében, hogy Ön jutalékban részesüljön (Kiskereskedelmi, Elsőbbségi Vásárlói, Fast Start, Csoportos Jutalékok és AAA Bónusz), a tevékenysége során Önnek havonta

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014.

HASZNOS INFORMÁCIÓK. Készítette: e-comers Kft. 2014. HASZNOS INFORMÁCIÓK Online regisztráció Mi kell hozzá? Regisztrálni kívánó jelölt Szponzorlistáról Szponzor Amway száma Szponzor vezetékneve www.fazekas-bt.hu Fazekas Géza honlapja Szponzorlista Használati

Részletesebben

3.1. Díjazás és PV/BV lista-termékek (magyarázatokkal és definíciókkal)

3.1. Díjazás és PV/BV lista-termékek (magyarázatokkal és definíciókkal) 3. Pénzkeresés a WellStarral 3.1. Díjazás és PV/BV lista-termékek (magyarázatokkal és definíciókkal) Fogalommagyarázat: 1. Kereskedelmi forgalom (HSP) A felvásárlásból szerzet nyerség a termékek eladásához

Részletesebben

Ön mit gondol, EGÉSZSÉG

Ön mit gondol, EGÉSZSÉG Ön mit gondol, mi a 3 legfontosabb dolog az emberek életében? PÉNZ EGÉSZSÉG IDŐ "Életünk első felében arra áldozzuk fel az egészségünket, hogy sok pénzt keressünk, második felében pedig arra áldozzuk pénzünket,

Részletesebben

LYCONET COMPENSATION PLAN (LYCONET JUTTATÁSI TERV)

LYCONET COMPENSATION PLAN (LYCONET JUTTATÁSI TERV) YOUR SHOPPING NETWORK LYCONET COMPENSATION PLAN (LYCONET JUTTATÁSI TERV) A független Lyconet Marketereknek szóló Lyconet Megállapodás 1. sz. melléklete Médiatulajdonos és -kiadó: Lyoness Europe AG Bahnhofstrasse

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP Az autoship azt jelenti, hogy a rendszer minden hónapban automatikusan, a hónap ugyanazon a napján lead egy személyes rendelést a Te neved alatt. Ezzel

Részletesebben

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE 1 ÜZLETÜNK ALAPJA Az Amway Értékesítési és marketing terv a mai napig a vállalat alapítói, Rich DeVos és Jay Van Andel által 1959-ben kialakított első

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

Díjazás és PV/BV lista-termékek (magyarázatokkal és definíciókkal)

Díjazás és PV/BV lista-termékek (magyarázatokkal és definíciókkal) Pénzkeresés a WellStar-ral Záró jutalékok jóváírási terv, frissítés: 2008.12.01. Díjazás és PV/BV lista-termékek (magyarázatokkal és definíciókkal) Fogalommagyarázat: 1. Kereskedelmi árrés (HSP) A termék

Részletesebben

Sunrider 2006-os marketing terv

Sunrider 2006-os marketing terv Sunrider 2006-os marketing terv Oi-Lin Chen, M.D. 2006.07.15. Hogyan segítsük új Üzletépítő inket a pénzkeresésben? Csatlakoztassanak új embereket! Ezzel jogosultak lesznek a Kezdőkészlet ra és a Klubtag

Részletesebben

Európa Régió ösztönző programok Január 2016

Európa Régió ösztönző programok Január 2016 Európa Régió ösztönző programok Január 2016 1 Január 2016 25 Január 2016 Bevezetés Európai Régió küldetése az értékesítési volumen és az új csatlakozók számának növelése 2016-ban is! A 2016-os év méltó

Részletesebben

M K R 4 H É T E N B E L Ü L

M K R 4 H É T E N B E L Ü L M K R 4 H É T E N B E L Ü L KEZDŐ BÓNUSZ Regisztráld az első 2 Rain partneredet 2 héten belül plusz 15% bónuszért *A két új RP teljes CV-jének 15%-a TE A Z E L S Ő 4 H É T ELSŐ LÉPÉS: LEGYEN 2 ÚJ RAIN

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét, hogy azokat

Részletesebben

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK Készen állunk, hogy elvégezzük a fejlesztéseket, és készen állunk, hogy előre lépjünk az elképzelhető legnagyobb lehetőség kiépítésében! GYORS INDULÁSI JUTALMAK 1.

Részletesebben

WellStar Jóváírási Terv

WellStar Jóváírási Terv WellStar Jóváírási Terv Nyelv: Tervváltozat: magyar érvényes 2011. júliusi forgalmi hónaptól 2011.07.02-től Tartalomjegyzék (1) Fogalommeghatározások... 2 (2) WellStar Faststart Program 07 2011... 5 (3)

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR CSATLAKOZZON A LIFEPHARMHOZ MINT KISKERESKEDELMI VÁSÁRLÓ Kiskereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért. ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓ Nagykereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért.

Részletesebben

TERMÉK TUDOMÁNY IDŐZÍTÉS CÉG KOMPENZÁCIÓ

TERMÉK TUDOMÁNY IDŐZÍTÉS CÉG KOMPENZÁCIÓ TERMÉK TUDOMÁNY IDŐZÍTÉS CÉG KOMPENZÁCIÓ 1 Kompenzációs terv Az MXI Corporation minden munkatársát értékes üzleti partnerként kezeli és a közvetlen értékesítési ágazat legbőkezűbb kompenzációs bónusz kifizetési

Részletesebben

JÖVŐKÉPÜNK AZ, AZÁLTAL, HOGY TÖBB HOGY A VILÁG VEZETŐ VÁLLALATÁVÁ VÁLJUNK KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉSI

JÖVŐKÉPÜNK AZ, AZÁLTAL, HOGY TÖBB HOGY A VILÁG VEZETŐ VÁLLALATÁVÁ VÁLJUNK KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉSI ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV BROSÚRA JÖVŐKÉPÜNK AZ, HOGY A VILÁG VEZETŐ KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉSI VÁLLALATÁVÁ VÁLJUNK AZÁLTAL, HOGY TÖBB JÖVEDELMET BIZTOSÍTUNK ÜZLETÉPÍTŐINK SZÁMÁRA, MINT BÁRMELY MÁS VÁLLALAT

Részletesebben

Kompenzációs Bónusz Terv

Kompenzációs Bónusz Terv Kompenzációs Bónusz Terv Az MXI Corporation minden munkatársát (disztribútor vagy fogyasztó) értékes üzleti partnerként kezeli és a Network Marketing legbőkezűbb kompenzációs bónusz kifizetési rendszerével

Részletesebben

Tájékoztató. Füzet. Tájékoztató. Füzet

Tájékoztató. Füzet. Tájékoztató. Füzet Tájékoztató Tájékoztató Füzet Füzet Tisztelt Partnerünk! A kiadványt, amit a kezében tart, azért hoztuk létre, hogy bemutassuk Önnek az Országos Dohányboltellátó Kft-t, valamint, hogy megismertessük azzal,

Részletesebben

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg.

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. Jutalékjogosultság és kedvezmények szempontjából: 1.1.1.

Részletesebben

Duális Csapat Jövedelemszerző Rendszer: Gyakran Ismételt Kérdések GYIK

Duális Csapat Jövedelemszerző Rendszer: Gyakran Ismételt Kérdések GYIK Általános kérdések: Duális Csapat Jövedelemszerző Rendszer: Gyakran Ismételt Kérdések GYIK K. Hogyan követem nyomon és menedzselem az iwowwe által kifizetett jutalékaimat? V. Amikor bármilyen értékesítés

Részletesebben

WellStaR Marketingtervét

WellStaR Marketingtervét WellStaR Marketingtervét 05.2015 / I HU Welcome to WellStar Világelső a Bionic Youth Activation System területén: BYAS. Világelső a Social Club Selling területén: SCS. A WellStar International fontos célt

Részletesebben

SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv

SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei. Marketing terv / Kompenzációs terv SCNet International LTD./ 1 SCnet International Ltd. A megállapodás feltételei Marketing terv / Kompenzációs terv SCnet International Ltd. (a továbbiakban, mint SCnet) egy multinacionális (nemzetközi),

Részletesebben

Munka. az Egyesült Királyságban: jogi útmutató

Munka. az Egyesült Királyságban: jogi útmutató Munka az Egyesült Királyságban: jogi útmutató 2015 Tartalom Bevezető.... 3 1. rész: Foglalkoztatási státusz és jogok... 3 2. rész: Kölcsönzött munkavállalók.... 6 3. rész: Csatlakozás a szakszervezethez....

Részletesebben

A BUDAPESTI GAZDASÁGI EGYETEM CAFETÉRIA SZABÁLYZATA

A BUDAPESTI GAZDASÁGI EGYETEM CAFETÉRIA SZABÁLYZATA A BUDAPESTI GAZDASÁGI EGYETEM CAFETÉRIA SZABÁLYZATA BUDAPEST 2016. (Hatályos: 2016. március 18. napjától) Bevezetés A Budapesti Gazdasági Egyetem (továbbiakban: Egyetem) a Magyarország 2016. évi központi

Részletesebben

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel!

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! KLIKKPATIKA CSOMAG Patika sorban állás nélkül A KlikkPatika Csomaggal olyan megoldást kínálunk, amellyel a mai fogyasztói igényeknek megfelelő kiszolgálást teszünk

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

MÁJUS FONTOSABB DÁTUMAI:

MÁJUS FONTOSABB DÁTUMAI: 2018 04.27-05.26 MÁJUS FONTOSABB DÁTUMAI: 06 ANYÁK NAPJA 19 SZERETŐ SZÍV NAPJA 27 GYEREK NAP 2018. 05.06 BOLDOG ANYÁK NAPJÁT Mi lehet fontosabb, mint édesanyáink egészsége?! Ránctalanítás sebészeti beavatkozás

Részletesebben

30 % BRONZ 50 PV 2.5% 7.5% 2.5% 10% GEN 1, 5% GEN 2, 5% GEN 3, 5% GEN 4

30 % BRONZ 50 PV 2.5% 7.5% 2.5% 10% GEN 1, 5% GEN 2, 5% GEN 3, 5% GEN 4 Sisel Global Compensation Plan ELHELYEZÉSI SZINT GYORS INDULÁSI BÓNUSZ % 30FSB ön szponzorálja Johnt Martin Anna tom ÖN peter KÖZVETLEN FORGALMAZÓI JUTALÉKOK 1. 2. 3. 4. 5. ARANY 150 PV 4% 9% 14% 9% 4%

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

TERMÉK ÁR (USD) JUTALÉKALAP (CV) Arany Negyed Sékel 249 200 Arany Egész Sékel 734 440,4 További Arany Negyed Sékel / Vevıi

TERMÉK ÁR (USD) JUTALÉKALAP (CV) Arany Negyed Sékel 249 200 Arany Egész Sékel 734 440,4 További Arany Negyed Sékel / Vevıi ÜZLETI HÁLÓZATÉPÍTİK JUTALÉK- ÉS BÓNUSZ SZABÁLYZATA ALAPFOGALMAK Jutalékalap - Commissionable Volume (CV): Egyes termékekhez köthetı pontérték, amely alapján kiszámolható az Üzleti Hálózatépítık jutaléka.

Részletesebben

ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV BROSÚRA

ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV BROSÚRA ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV BROSÚRA Nu Skin a BIZONYÍTOTT KÜLÖNBSÉG. Az Önök partnereként egyediségünket továbbra is meg szeretnénk tartani mint a globális kompenzáció élenjárói. Jövőképünk tökéletesen

Részletesebben

Csavarda mobil áruház

Csavarda mobil áruház Csavarda mobil áruház Használati útmutató Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarda mobil áruház alkalmazást, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. TARTALOMJEGYZÉK 1. Letöltés 2. oldal 2.

Részletesebben

Marketing útmutató. Iránytű az érvényesüléshez

Marketing útmutató. Iránytű az érvényesüléshez Marketing útmutató Iránytű az érvényesüléshez Bevezető: Új szimfóniába kezdtünk. A 21. század lüktetése, az őssejt sztori adja ehhez a taktust. Új, szabadalmaztatás alatt álló készítményeinkkel megnyílt

Részletesebben

Forgalmazói szabályzat

Forgalmazói szabályzat Forgalmazói szabályzat MEGHATÁROZÁSOK A DXN Forgalmazói szabályzatban, amennyiben a szövegkörnyezet másként nem indokolja, a következő rövidítések és kifejezések az alábbiakat jelentik: Forgalmazó A DXN

Részletesebben

SISEL KAFFÉ JUTALÉKTERV. A siker íze

SISEL KAFFÉ JUTALÉKTERV. A siker íze SISEL KAFFÉ JUTALÉKTERV A siker íze Sisel International, LLC April, 2014 Ismerje meg a Sisel Kaffé Globális Jutaléktervét Hogy lásson hozzá Globális Kaffé Jutalékterv 2 Gyors Indulási Bónusz (FSB) 6 Direkt

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV HU

KOMPENZÁCIÓS TERV HU KOMENZÁIÓS TERV HU Welcome to BYAS, exclusively by WellStar! Világelső a Beauty High Tech területén. Világelső a Fair Social ower Selling (FSS ) területén. A WellStar küldetése, hogy több millió embernek

Részletesebben

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing Évente a legtöbb milliomost adja, pl. Amway, Tupperware,... Ragadja

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja ez egy - az önök által meghívott befektetők segítségével és partneri alapokon megvalósuló

Részletesebben

SCnetwork Magyarország Kft Marketingterv

SCnetwork Magyarország Kft Marketingterv SCnetwork Magyarország Kft Marketingterv Általános A Shopping Center Network (továbbiakban: SCnet) egy nemzetközi törzsvásárlói közösséget üzemeltet, melyben a törzsvásárlók összefogásának a célja, hogy

Részletesebben

től ig

től ig 2019.03.27-től 2019.04.26-ig ÚJ TANÁCSADÓK SZÁMÁRA Vásároljon bármilyen Tiens terméket, és regisztrációja ingyenes +1db szórólap ajándékba! Megtakarítás akár: 3.400, -Ft * Az adott TK-ban elérhető szórólapokból

Részletesebben

Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium KI KAPHAT. iskolánkban TANKÖNYVTÁMOGATÁST? A KÖVETKEZŐ OLDALAKRÓL MEGTUDHATOD

Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium KI KAPHAT. iskolánkban TANKÖNYVTÁMOGATÁST? A KÖVETKEZŐ OLDALAKRÓL MEGTUDHATOD Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium KI KAPHAT iskolánkban TANKÖNYVTÁMOGATÁST? Ha pár percet rász szánsz, A KÖVETKEZŐ OLDALAKRÓL MEGTUDHATOD Készítette Simonyi Zsolt Dénes könyvtárostanár

Részletesebben

A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA

A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA Hatály: 2015. IV. 2 - A NEMZETI KÖZSZOLGÁLATI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA (EGYSÉGES SZERKEZETBEN a 5/2015. (I. 15.) szenátusi határozat módosító rendelkezéseivel.) - 2012. - 1 Bevezető

Részletesebben

Commerzbank Zrt. Kondíciós lista a Commerzbank Zrt. vállalati ügyfelei részére

Commerzbank Zrt. Kondíciós lista a Commerzbank Zrt. vállalati ügyfelei részére Commerzbank Zrt. Kondíciós lista a Commerzbank Zrt. vállalati ügyfelei részére 2. oldal Kondíciós lista a Commerzbank Zrt. vállalati ügyfelei részére Érvényes: 2011. június 6-tól. 3. oldal 1. Számlavezetés

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek

2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek 2 I/4 melléklet VitaMAX Jutalom Plusz tarifa ajánlat Részvételi feltételek 2011. december 1-jétől hatályos részvételi feltételek Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a jelen Részvételi Feltételekben

Részletesebben

Tájékoztató. Tisztelt Diósdi Adózó!

Tájékoztató. Tisztelt Diósdi Adózó! Tájékoztató Tisztelt Diósdi Adózó! Diósd Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 19/2015.(X.28.) önkormányzati rendelettel megalkotta az új építmény és telekadóról szóló rendeletét. A rendelet alapvető

Részletesebben

TŐL IG! A karácsonyi ajándék áradat a Tiens-nél már októberben elkezdődik!

TŐL IG! A karácsonyi ajándék áradat a Tiens-nél már októberben elkezdődik! HELLO OKTÓBER! 2018.09.27-TŐL 2018.10.26-IG! A karácsonyi ajándék áradat a Tiens-nél már októberben elkezdődik! Október fontosabb eseményei: Október 5. - Mosoly világnapja Október 12. - Ízületi Artózis

Részletesebben

Üdvözöljük a Dr. Nona International, Ltd. Társaságban

Üdvözöljük a Dr. Nona International, Ltd. Társaságban Tartalomjegyzék 1. Üdvözöljük!...3 2. Dr. Nona International, Ltd. hálózati marketing szervezete...4 Általános tudnivalók...4 Regisztráció...4 Terminológia és leírások...5 Pozíció...9 Klubtag...9 Konzultáns...9

Részletesebben