Pannon-Váltó Nyrt. Idıszaki vezetıségi beszámoló

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Pannon-Váltó Nyrt. Idıszaki vezetıségi beszámoló"

Átírás

1 Pannon-Váltó Nyrt. Idıszaki vezetıségi beszámoló I-IX. hónap A Pannon-Váltó Nyrt. a Tıkepiacról szóló törvény 54. -nak megfelelıen, amely a nyilvánosan mőködı részvénytársaságok rendszeres tájékoztatási kötelezettségérıl rendelkezik, ezúton teszi közzé év I-IX. hónapi idıszaki vezetıségi beszámolóját tájékoztatva ezzel Tisztelt részvényeseit az elmúlt hónapok eseményeirıl. A jelen beszámolóban közölt adatok a magyar számviteli elıírások alapján készült mérleg- és eredmény kimutatáson alapulnak, nem auditált számokat tartalmaznak. A Társaság bemutatása A Pannon-Váltó Ingatlanbefektetési és Vagyonkezelı Nyrt november 1- én átalakulás útján jött létre a jogelıd Váltó Kft-bıl. A részvénytársaságot a Gyır-Moson-Sopron Megyei Bíróság, mint Cégbíróság január 16-án jegyezte be számon a cégjegyzékbe. A Fıvárosi Bíróság, mint Cégbíróság pedig március 22-én jegyezte be számon. A Társaság székhelye február 10-tıl: 1039 Budapest, Kossuth Lajos üdülıpart 102.I/b. A Társaság részvényei: az Nyrt-nek darab, egyenként Ft névértékő, névre szóló, egyenlı jogokat biztosító törzsrészvénye van. A Társaság tulajdonosi struktúrája a szeptember 30.-i állapotok szerint az alábbi: Tulajdonos neve, székhelye Szav.arány Pannon Investor Rt Budapest, Kossuth Lajos üdülıpart ,98 % Pannon Consulting Kft Budapest, Kossuth Lajos üdülıpart ,99 % Pannon Consultline Kft 1039 Budapest, Kossuth Lajos üdülıpart ,40 % Pannon-Váltó Nyrt Budapest, Kossuth Lajos üdülıpart 102. (saját részvény) 7,01 % Egyéb hazai befektetık 5,62 %

2 A Társaság leányvállalatai a szeptember 30.-i állapotok szerint: Pannon Consulting Kft.; 1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 51.; részesedése E. Ft; 99,9%-os tulajdoni arány. Pannon-Property Kft.; 1039 Budapest, Kossuth Lajos üdülıpart 102.; részesedése E. Ft; 49,5%-os tulajdoni arány. Pannon Consultline Kft.; 1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 51., részesedése E. Ft; 94,30 %-os tulajdoni és 20,00 %-s szavazati arány. Pannon-Alfa Kft; 1039 Budapest, Kossuth Lajos üdülıpart 102., részesedése E. Ft; 57,92 %-os tulajdoni arány. ASA Befektetési Kft,1123 Budapest, Kékgolyó u. 10., részesedése: E. Ft, 12,00 %-os tulajdoni arány. EAH Pénzügyi Tanácsadó Kft, 1126 Budapest, Brassai Sámuel u. 16, részesedése: 130 E Ft, 25%-s tulajdoni arány. EAH Zrt., 1126 Budapest, Brassai Sámuel u. 16, részesedése: E Ft, 18,00 % -s tulajdoni arány. A Társaság jelentıs befolyással ( 25 % feletti szavazat ) rendelkezik az alábbi társaságokban: Pannon-Property Kft.; 1039 Budapest, Kossuth Lajos üdülıpart 102.; jegyzett tıke E. Ft., 49,5%-os tulajdoni arány. EAH Pénzügyi Tanácsadó Kft, 1126 Budapest, Brassai Sámuel u. 16, jegyzett tıke 520 E. Ft, 25%-os tulajdoni arány. A Társaság többségi irányítást biztosító befolyással (50 % feletti szavazat ) rendelkezik az alábbi társaságokban: Pannon Alfa Kft., 1039 Budapest, Kossuth Lajos üdülıpart, jegyzett tıke E. Ft, 57,92 %-os tulajdoni arány.

3 A Társaság közvetlen irányítást biztosító befolyással (75 % feletti szavazat) rendelkezik az alábbi társaságokban: Pannon Consulting Kft.; 1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 51.; jegyzett tıke E. Ft; 99,9%-os tulajdoni arány. A Társaság 94,30 %-s tulajdoni aránnyal rendelkezik a Pannon Consultline Kftben.; Budapest, Bajcsy-Zs. út 51., szavazati aránya azonban eltér tulajdoni arányától. Ennek mértéke 20,0 %. A I-IX. havi események ismertetése A Pannon-Váltó Nyrt I-IX. hónapjában a Társaság közgyőlésének felhatalmazása alapján tovább folytatta saját részvényeinek tızsdén keresztül történı vásárlását. Ennek során a Társaság Ft.-s áron szeptember 30.-ig db. részvényt vásárolt meg. Ezzel saját részvény állománya elérte 7,01 %-ot. A Pannon-Váltó Nyrt. által tulajdonolt üzletrészek, részesedések értéke a féléves jelentés óta minimálisan változott. A Pannon-Váltó csoport tulajdonában lévı ingatlan portfólió szerkezetében jelentısebb változás az év eddig eltelt idejében nem történt. Bizonyos ingatlanok értékesítését a csoport tagjai már régóta tervezik, ugyanakkor a jelenlegi ingatlanpiac helyzetben a vevıi oldal szinte teljes hiánya miatt még a kisebb értékő ingatlanok iránt sem túlságosan nagy az érdeklıdés. A jelenlévı alacsonyszintő kereslet elsısorban spekulatív jellegő és olyan likvidálási árakon kívánnak a vevık vásárolni, amely a korábbi piaci árakat jelentısen alulmúlja. A Társaság és a csoport tagjai ezeken az árakon egyenlıre nem kívánnak jelentıs értékben ingatlanokat értékesíteni. A nagyobb értékő ingatlanok esetében, amelyek értékesítését a Társaság már korábban is csak a távolabbi jövıben tervezte az elmúlt idıszakban is folytatódott a tervezett értékesítésekhez kapcsolódó elıkészítési munka. A Társaság által végzett másik tevékenység, az értékpapír- és egyéb tızsdei termékekbe történı befektetések az elmúlt negyedévben elsısorban a korábban nyitott és jelentısebb veszteséget mutató pozíciók lezárása következtében - jelentıs veszteséget mutatnak. Ezeket a veszteségeket növelte a hitelállományhoz kapcsolódó határidı fedezeti ügyleteken keletkezett veszteségek is. Emellett szintén veszteség keletkezett a korábban a kedvezı kamatozás miatt Euroban illetve CHF-ben felvett hitelek forintra történı konvertálásán is.

4 A leányvállalatok közül a Pannon-Váltó Nyrt.-hez hasonlóan egy társaság rendelkezik hitelállománnyal, mégpedig a budakalászi területeket tulajdonló Pannon Alfa Kft. E társaságnál a korábban felvett devizahitelek forinttá történı visszakonvertálására szintén sor került, amely 40 M Ft-os árfolyamveszteséget eredményezett a Társaság számára. A fentieken túl egyéb jelentısebb esemény sem a Társaság, sem leányvállalatai életében a féléves jelentés közzététele óta nem történt. A konszolidációba bevont további Társaságok miután döntıen ingatlanokat illetıleg más eszközöket tulajdonolnak és egyéb tevékenységet kevésbé végeznek - érdemleges nem befolyásolják a Pannon-Váltó Nyrt. csoport ez évi elsı kilenc havi eredményét. A Társaság mérlegének elemzése. Az Eszközök között a Tárgyi eszközök értékének csökkenése nem tekinthetı jelentısnek és ugyanez mondható el a Pénzügyi eszközök esetében is, ahol a növekedés értéke minimális. Ez mutatja, hogy a korábbi idıszakhoz képest sem tárgyi eszközvásárlást sem egyéb jelentısnek mondható pénzügyi jellegő befektetést nem hajtott végre a Társaság. A Forgóeszközök 17 %-os csökkenésén belül a Követelések értékének csökkenése nem tekinthetı jelentısnek. A kapcsolt vállalkozásokkal szemben fennálló követelések értéke szinte változatlan volt, míg az egyéb követelések értéke 10 % körüli mértékben csökkent. A korábban említett értékpapír eladásokat mutatja, hogy jelentıs mértékben 85 M. Ft.-tal, közel harmadára esett a részvények értéke, míg a hitelviszonyt megtestesítı értékpapírok értéke majd 30 M. Ft.-tal nıtt. Jelentısen, több mint a felére csökkent a Társaság pénzeszközeinek az értéke is. A Forrásokon belül az elmúlt idıszakban csökkent a kötelezettségek értéke, amelyen belül jelentısen növekedett a hosszú lejáratú kötelezettségek és csökkent a rövid lejáratú kötelezettségek értéke. Ennek magyarázata, hogy a korábban rövid lejáratú kötelezettségek között nyilvántartott banki és egyéb hitelek meghosszabbításra kerültek így azok a rövid lejáratú kötelezettségek közül átkerültek a hosszú lejáratúak közé. A passzív idıbeli elhatárolások értéke változatlan maradt. Az Eredmény kimutatás sorait áttekintve megállapítható, hogy az értékesítés nettó bevételei idıarányosan növekedtek ugyan, ez azonban a Társaság életében nem jelent jelentıs tételt. Ugyanígy idıarányosan növekedtek az anyag- és személyi jellegő ráfordítások, valamint az értékcsökkenés értéke is. Ennek eredményeképpen az üzemi szintő eredmény a féléves eredményhez képest a

5 korábbi pozitív értékrıl amely egy céltartalék visszaírás eredménye volt - 8 M. Ft-os veszteséget mutat. Ez a veszteség ugyanakkor nem váratlan, hiszen a Társaság tevékenységének köszönhetıen az üzemi eredmény majd minden évben veszteséget mutat. Ugyanakkor mint az korábban is ismertetésre került a pénzügyi mőveletek eredménye a részvénypiacon, a határidıs piacokon, a devizahitelek konverzióján elszenvedett veszteségek és a magas banki hitelállomány következtében fizetendı kamatok miatt jelentıs veszteséget mutatnak. Ezen veszteség illetıleg az üzemi tevékenység negatív eredménye miatt a mérleg szerinti veszteség az elmúlt negyedévben az elsı hat havi negatív eredmény közel három és félszeresére növekedett. A Mérlegbeszámoló lezárása és a közzététel ideje közötti lényeges események A I_IX havi mérleg lezárása óta a Társaság tovább csökkentette hazai és külföldi értékpapír állományát és zárta határidıs pozícióinak egy részét. Emellett intenzív tárgyalásokat folytat kisebb értékő ingatlanok valamint egyik érdekeltségének eladásáról. Egyéb jelentıs esemény a mérlegbeszámoló lezárása óta nem történt. Budapest, november 13. Pannon-Váltó Nyrt.

6 Felelısségvállaló nyilatkozat A PANNON-VÁLTÓ Nyrt. képviseletében kijelentjük, hogy a I.-IX. havi Idıszaki vezetıségi beszámoló a valóságnak megfelelı adatokat és állításokat tartalmaz, nem hallgat el olyan tényt, amely a Társaság helyzetének megítélése szempontjából jelentıséggel bír. A Társaságnak tudomása van azon körülményrıl, hogy a rendszeres és rendkívüli tájékoztatás elmaradásával, félrevezetı tartalmával okozott kár megtérítéséért felelısséggel tartozik. Szlávik László vezérigazgató Pannon-Váltó Nyrt.

A PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2009. évi éves beszámolójának részét képezı Üzleti jelentés

A PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2009. évi éves beszámolójának részét képezı Üzleti jelentés A PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2009. évi éves beszámolójának részét képezı Üzleti jelentés A/ Általános cégadatok A PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 1994. november 1-én átalakulás útján jött létre a Váltó Kft. jogutódjaként.

Részletesebben

A PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2010. évi éves beszámolójának részét képezı. Üzleti jelentés

A PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2010. évi éves beszámolójának részét képezı. Üzleti jelentés A PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2010. évi éves beszámolójának részét képezı Üzleti jelentés 1 Üzleti jelentés A/ Általános cégadatok A PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 1994. november 1-én átalakulás útján jött létre a Váltó Kft.

Részletesebben

Befektetıi kapcsolattartó: Kissné Ladányi Éva. Szavazati jog* -

Befektetıi kapcsolattartó: Kissné Ladányi Éva. Szavazati jog* - A társaság neve: OTP Jelzálogbank Zártkörően Mőködı Részvénytárs Telefon: 3547449 A társaság címe: 1051 Budapest, Nádor u.21. Telefax: 3547408 Ágazgati besorolás: 6522 email cím: jzb@otpjzb.hu PK1. Általános

Részletesebben

Befektetıi kapcsolattartó: Nemes Attila, IT elnök. TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság

Befektetıi kapcsolattartó: Nemes Attila, IT elnök. TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság Társaság neve: TvNetwork Nyrt. Telefon: 890-2001 Társaság címe: 1138 Bp., Váci út 168/A Telefax: 890-1590 Ágazati besorolás: Távközlés E-mail cím: tozsde@tvnetwork.hu Beszámolási idıszak: 2010.01.01-2010.06.30.

Részletesebben

A PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2006. évi Éves Beszámolójának részét képező Üzleti jelentés

A PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2006. évi Éves Beszámolójának részét képező Üzleti jelentés A PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2006. évi Éves Beszámolójának részét képező Üzleti jelentés A/ Általános cégadatok A PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 1994. november 1-én átalakulás útján jött létre a Váltó Kft. jogutódjaként.

Részletesebben

2011.01.01-2011.06.30. Befektetői kapcsolattartó: Nemes Attila, IT elnök. TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

2011.01.01-2011.06.30. Befektetői kapcsolattartó: Nemes Attila, IT elnök. TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Társaság neve: TvNetwork Nyrt. Telefon: 890-2001 Társaság címe: 1138 Bp., Váci út 168/A Telefax: 890-1590 Ágazati besorolás: Távközlés E-mail cím: tozsde@tvnetwork.hu Beszámolási időszak: 2011.01.01-2011.06.30.

Részletesebben

MKB Alapkezelı zrt. 1056 Budapest, Váci utca 38. telefon: 268-7834; 268-8184; 268-8284 telefax: 268-7509;268-8331 E-mail: mkbalapkezelo@mkb.

MKB Alapkezelı zrt. 1056 Budapest, Váci utca 38. telefon: 268-7834; 268-8184; 268-8284 telefax: 268-7509;268-8331 E-mail: mkbalapkezelo@mkb. MKB Alapkezelı zrt. 1056 Budapest, Váci utca 38. telefon: 268-7834; 268-8184; 268-8284 telefax: 268-7509;268-8331 E-mail: mkbalapkezelo@mkb.hu MKB Mozaik Tıkegarantált Származtatott Alap PSZÁF lajstromszám:

Részletesebben

Közlemény. 1./ az Összehívás idıpontjában meglévı részvények és szavazati jogokra vonatkozó összesítés

Közlemény. 1./ az Összehívás idıpontjában meglévı részvények és szavazati jogokra vonatkozó összesítés Közlemény A Pannonholding Kereskedelmi és Befektetési Nyrt. a Gt. 304..(1). pontjának megfelelıen az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Részvényeseket: 1./ az Összehívás idıpontjában meglévı részvények

Részletesebben

TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2012. I. félévi jelentése

TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2012. I. félévi jelentése TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2012. I. félévi jelentése Cégadatok Cégnév: TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosam Működő Részvénytársaság Rövidített

Részletesebben

PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2012. I.-IX. havi idıközi vezetıségi beszámolója

PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2012. I.-IX. havi idıközi vezetıségi beszámolója PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2012. I.-IX. havi idıközi vezetıségi beszámolója A Pannon-Váltó Nyrt. konszolidált mérlegébe a következı társaságok kerültek bevonásra: Pannon Consulting Kft. A Pannon-Váltó Nyrt. részesedése

Részletesebben

PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2013. I.-III. havi idıközi vezetıségi beszámolója

PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2013. I.-III. havi idıközi vezetıségi beszámolója PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2013. I.-III. havi idıközi vezetıségi beszámolója A Pannon-Váltó Nyrt. konszolidált mérlegébe a következı társaságok kerültek bevonásra: Pannon Consulting Kft. A Pannon-Váltó Nyrt. részesedése

Részletesebben

PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2012. I. félévi konszolidált jelentése

PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2012. I. félévi konszolidált jelentése PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2012. I. félévi konszolidált jelentése A Pannon-Váltó Nyrt. konszolidált mérlegébe a következı társaságok kerültek bevonásra: Törzstıke a Pannon-Váltó Nyrt tulajdoni aránya közvetlen/közvetett

Részletesebben

PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2012. I.-III. havi idıközi vezetıségi beszámolója

PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2012. I.-III. havi idıközi vezetıségi beszámolója PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2012. I.-III. havi idıközi vezetıségi beszámolója A Pannon-Váltó Nyrt. konszolidált mérlegébe a következı társaságok kerültek bevonásra: Pannon Consulting Kft. A Pannon-Váltó Nyrt. részesedése

Részletesebben

A Pannon Váltó Nyrt. 2011. évi konszolidált beszámolója

A Pannon Váltó Nyrt. 2011. évi konszolidált beszámolója A Pannon Váltó Nyrt. 2011. évi konszolidált beszámolója A Pannon Váltó Nyrt. 2011. évi konszolidált beszámolójának részét képező Kiegészítő melléklet A Pannon Váltó Nyrt konszolidált kiegészítı

Részletesebben

Éves beszámoló mérlege - "A"

Éves beszámoló mérlege - A Cégbíróság: Fıvárosi Bíróság, mint Cégbíróság Z-Broadband Ingatlanfejlesztı és -Hasznosító Zártkörő Részvénytársaság 1143 Budapest, Ilka utca 31. A mérleg fordulónapja: A mérleg fajtája: 2009. június 30.

Részletesebben

A FINEXT Vagyonkezelı NyRt idıközi vezetıségi beszámolója 2009. november 10.

A FINEXT Vagyonkezelı NyRt idıközi vezetıségi beszámolója 2009. november 10. A FINEXT Vagyonkezelı NyRt idıközi vezetıségi beszámolója 2009. november 10. 1. a Társaság cégadatai Cégnév: Finext Vagyonkezelı NyRt Székhely: 1082 Budapest, Futó u. 47-53. VI. emelet Elérhetıség: 061

Részletesebben

Csiky Gergely Színház Közhasznú Non-profit Kft Kaposvár, Rákóczi tér 1. Éves beszámoló december 31.

Csiky Gergely Színház Közhasznú Non-profit Kft Kaposvár, Rákóczi tér 1. Éves beszámoló december 31. 14590652900129914 Csiky Gergely Színház Közhasznú Non-profit Kft 7400 Kaposvár, Rákóczi tér 1. Éves beszámoló 2011..december 31. 14590652900129914 1/6. oldal "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) 2011. december

Részletesebben

A Pannon Váltó Nyrt. 2011. évi beszámolója

A Pannon Váltó Nyrt. 2011. évi beszámolója A Pannon Váltó Nyrt. 2011. évi beszámolója A Pannon Váltó Nyrt. 2011. évi beszámolójának részét képező Kiegészítő melléklet Kiegészítı melléklet 1. A gazdálkodó bemutatása A Pannon-Váltó Vagyonkezelı

Részletesebben

HITELINTÉZETEK ÉS PÉNZÜGYI VÁLLALKOZÁSOK 2009. DECEMBER 31-i MÉRLEGE ÉS EREDMÉNYKIMUTATÁSA

HITELINTÉZETEK ÉS PÉNZÜGYI VÁLLALKOZÁSOK 2009. DECEMBER 31-i MÉRLEGE ÉS EREDMÉNYKIMUTATÁSA Statisztikai számjel: 10044393641912208 Téti Takarékszövetkezet vállalkozás megnevezése 9100 Tét, Fı u. 86. címe 96/561-240 telefonszáma HITELINTÉZETEK ÉS PÉNZÜGYI VÁLLALKOZÁSOK 2009. DECEMBER 31-i MÉRLEGE

Részletesebben

ÉVES BESZÁMOLÓ december 31.

ÉVES BESZÁMOLÓ december 31. Statisztikai számjel: 20913502 8610 572 13 Cégjegyzék szám: 13-09-129605 Vállalkozás megnevezése: Vállalkozás székhelye: 2013 Pomáz, Mártírok u. 22. ÉVES BESZÁMOLÓ 2011. december 31. ESZKÖZÖK 2011. december

Részletesebben

KSH:10045655-6419-122-15 Cg.:15-02-050265 TiszavasváriTakarékszövetkezet

KSH:10045655-6419-122-15 Cg.:15-02-050265 TiszavasváriTakarékszövetkezet MÉRLEG adatok: ezer Ft-ban S.sz. M e g n e v e z é s 2009.év 2010.év a. b. c. d. ESZKÖZÖK ( AKTÍVÁK ) 01. 1.Pénzeszközök 568 996 551 705 02. 2.Állampapírok 1 619 269 1 386 999 03. a) forgatási célú 1 545

Részletesebben

2006. I. félév Befektetıi kapcsolattartó: Társaság neve: TvNetwork Nyrt. Telefon: 890-2100 Társaság címe: 1138 Bp., Váci út 168/A Telefax: 270-9571

2006. I. félév Befektetıi kapcsolattartó: Társaság neve: TvNetwork Nyrt. Telefon: 890-2100 Társaság címe: 1138 Bp., Váci út 168/A Telefax: 270-9571 Társaság neve: TvNetwork Nyrt. Telefon: 890-2100 Társaság címe: 1138 Bp., Váci út 168/A Telefax: 270-9571 2006. 01.01.- 12.31 Befektetıi TvNetWork Telekommunikációs Szolgáltató Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság

Részletesebben

ARANYKORONA ÖNKÉNTES NYUGDÍJPÉNZTÁR GOLDEN CROWN NATIONAL VOLUNTARY MUTUAL PENSION FUND

ARANYKORONA ÖNKÉNTES NYUGDÍJPÉNZTÁR GOLDEN CROWN NATIONAL VOLUNTARY MUTUAL PENSION FUND ARANYKORONA ÖNKÉNTES NYUGDÍJPÉNZTÁR GOLDEN CROWN NATIONAL VOLUNTARY MUTUAL PENSION FUND 1055 Bp., Kossuth L. tér 11. fszt. * 1385 Bp., Pf.: 824. * Tel: 301-0210 301-4888 301-4884 301-4891 * Fax: 301-4890

Részletesebben

PANNON-VÁLTÓ Rt. 1998. éves gyorsjelentés. Mérleg adatok 1997. dec. 31.( E Ft) 1998. dec. 31.( E Ft)

PANNON-VÁLTÓ Rt. 1998. éves gyorsjelentés. Mérleg adatok 1997. dec. 31.( E Ft) 1998. dec. 31.( E Ft) PANNON-VÁLTÓ Rt. 1998. éves gyorsjelentés Mérleg adatok 1997. dec. 31.( E 1998. dec. 31.( E A. Befektetett eszközök 777.056 606.959-22 % I. Immateriális javak 1.596 887-44 % II. Tárgyi eszközök 9.455 9.967

Részletesebben

A PANNON-VÁLTÓ Rt. 2005. évi Éves Beszámolójának részét képező Üzleti jelentés

A PANNON-VÁLTÓ Rt. 2005. évi Éves Beszámolójának részét képező Üzleti jelentés A PANNON-VÁLTÓ Rt. 2005. évi Éves Beszámolójának részét képező Üzleti jelentés A/ Általános cégadatok A PANNON-VÁLTÓ Rt. 1994. november 1-én átalakulás útján jött létre a Váltó Kft. jogutódjaként. A részvénytársaságot

Részletesebben

Éves beszámoló mérleg

Éves beszámoló mérleg 0 1 _ 1 4 _ 0 4 6 Budapesti Fesztiválközpont Közhasznú Társaság 1055. Budapest, Városház u. 9-11. Tel: 486-3300 Éves beszámoló mérleg 2008 üzleti év 0 1 _ 1 4 _ 0 4 6 1 1 (ek) 1 A. Befektetett eszközök

Részletesebben

Éves beszámoló. Budapesti Fesztiválközpont Nonprofit Kft üzleti év Budapest, Városház u Tel:

Éves beszámoló. Budapesti Fesztiválközpont Nonprofit Kft üzleti év Budapest, Városház u Tel: 0 1 _ 0 9 _ 9 1 8 7 1 5 Budapesti Fesztiválközpont Nonprofit Kft 1055. Budapest, Városház u. 9-11. Tel: 486-3300 Éves beszámoló 2009 üzleti év 0 1 _ 0 9 _ 9 1 8 7 1 5 1 1 1 A. Befektetett eszközök (2.+10.+18.

Részletesebben

ÉVES BESZÁMOLÓ december 31.

ÉVES BESZÁMOLÓ december 31. Statisztikai számjel: 20913502 8610 599 13 Cégjegyzék szám: 13-09-129605 Vállalkozás megnevezése: Vállalkozás székhelye: 2013 Pomáz, Mártírok u. 22. ÉVES BESZÁMOLÓ 2010. december 31. ESZKÖZÖK 2010. december

Részletesebben

A szétválás módja: kiválás a Gt. 86.. (1) bek. alapján

A szétválás módja: kiválás a Gt. 86.. (1) bek. alapján A Baranya Megyei Bíróság, mint Cégbíróságon Cg. 02-10-060289 cégjegyzékszámon bejegyzett Pécs Holding Város Vagyonkezelı Zártkörően Mőködı Részvénytársaság (7626 Pécs, Búza tér 8.b.ép., adószáma: 12568011-2-02)

Részletesebben

Tisztelt Részvényesek!

Tisztelt Részvényesek! Tisztelt Részvényesek! A Pannon Váltó Nyrt. Igazgatósága az alábbiakban teszi közzé a 2015. április 30-n 13.00 órakor tartandó közgyűléséhez kapcsolódó tájékoztató anyagokat és határozati javaslatokat:

Részletesebben

PANNON-VÁLTÓ Rt. 2006. éves gyorsjelentés

PANNON-VÁLTÓ Rt. 2006. éves gyorsjelentés PANNON-VÁLTÓ Rt. 2006. éves gyorsjelentés Mérleg adatok 2005. december 31. (eft) 2006. december 31. (eft) Változás /elızı év = 100%/ A. Befektetett eszközök 2.343 692 2 444 850 4,32% I. IMMATERIÁLIS JAVAK

Részletesebben

Vállalkozás megnevezése Budapest, Szegedi út 17. Vállalkozás címe december 31. Üzleti év fordulónapja. Éves beszámoló

Vállalkozás megnevezése Budapest, Szegedi út 17. Vállalkozás címe december 31. Üzleti év fordulónapja. Éves beszámoló 22182827-8621-599-01 Statisztikai számjel 01-09-889526 Cégjegyzék szám XIII. Kerületi Egészségügyi Szolgálat Közhasznú Nonprofit Kft. Vállalkozás megnevezése 1139 Budapest, Szegedi út 17. Vállalkozás címe

Részletesebben

Kiegészítő melléklet

Kiegészítő melléklet Kiegészítő melléklet 1. A gazdálkodó bemutatása A Pannon-Váltó Ingatlanbefektetési és Vagyonkezelő Nyrt. 1994. november 1-én átalakulás útján jött létre a jogelőd Váltó Kft-ből. A részvénytársaságot a

Részletesebben

QUAESTOR Csoport QUAESTOR Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Nyrt. H-1132 Budapest Váci út emelet

QUAESTOR Csoport QUAESTOR Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Nyrt. H-1132 Budapest Váci út emelet A gyorsjelentése 2007. I. félévérl A (1132 Budapest, Váci út 30.) a 2001. évi CXX. törvény (Tpt.) 52-53. rendelkezései szerint ezúton teszi közzé a 2007. I. félévi gyorsjelentését. A Tpt. 53. (1) bekezdése

Részletesebben

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. időközi vezetőségi beszámolója november 19.

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. időközi vezetőségi beszámolója november 19. A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. időközi vezetőségi beszámolója 2012. november 19. 1. a Társaság cégadatai Cégnév: Finext Vagyonkezelő NyRt Székhely: 1082 Budapest, Futó u. 47-53. VII. emelet Elérhetőség: 061

Részletesebben

A Kartonpack Dobozipari Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság elsı féléves jelentése

A Kartonpack Dobozipari Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság elsı féléves jelentése A Kartonpack Dobozipari Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság 2009. elsı féléves jelentése A Kartonpack Dobozipari Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság a magyar számviteli szabályoknak megfelelıen készítette

Részletesebben

A Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaság 2006. I. félévi gyorsjelentése

A Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaság 2006. I. félévi gyorsjelentése A Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaság 2006. I. félévi gyorsjelentése A tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény 52. -a alapján a Magyar Fejlesztési Bank Részvénytársaság az alábbiakban teszi közzé

Részletesebben

MAGYAR SZÁMVITELI SZABÁLYOK SZERINTI ÉVES BESZÁMOLÓ MÉRLEG ÉS EREDMÉNYKIMUTATÁS SZENTLİRINC-ORMÁNSÁG TAKARÉKSZÖVETKEZET MÉRLEG

MAGYAR SZÁMVITELI SZABÁLYOK SZERINTI ÉVES BESZÁMOLÓ MÉRLEG ÉS EREDMÉNYKIMUTATÁS SZENTLİRINC-ORMÁNSÁG TAKARÉKSZÖVETKEZET MÉRLEG MÉRLEG KSH: 10043093-6419-122-02 Cg.: 02 02 000142 Szentlırinc-Ormánság Takarékszövetkezet MÉRLEG adatok: ezer Ft-ban S.sz. M e g n e v e z és 2014 2015 a. b. d. e. E S Z K Ö Z Ö K ( A K T Í V Á K ) 01

Részletesebben

2010.év Éves beszámoló

2010.év Éves beszámoló 12733673 4677 113 13 A vállalkozás megnevezése: METALEX 2001 Hulladékkereskedelmi KFT Telephely címe, telefonszáma:1214 Budapest, Rózsa u.17. Tel: 277-0355 2010.év Éves beszámoló Budapest, 2011.05.27.

Részletesebben

MKB Alapkezelı zrt Budapest, Váci utca 38. telefon: ; ; telefax: ;

MKB Alapkezelı zrt Budapest, Váci utca 38. telefon: ; ; telefax: ; MKB Alapkezelı zrt. 1056 Budapest, Váci utca 38. telefon: 268-7834; 268-8184; 268-8284 telefax: 268-7509;268-8331 E-mail: mkbalapkezelo@mkb.hu MKB Euroforint Tıke- és Hozamgarantált Származtatott Alap

Részletesebben

IV/1. Az Erste Bank Hungary Rt. többségi és befolyásoló részesedést biztosító érdekeltségei 2002. december 31.

IV/1. Az Erste Bank Hungary Rt. többségi és befolyásoló részesedést biztosító érdekeltségei 2002. december 31. IV/1. Az Erste Bank Hungary Rt. többségi és befolyásoló részesedést biztosító érdekeltségei Többségi részesedés vállalkozásokban Vállalkozás neve Bank tulajdoni hányada %-ban Vállalkozás székhelye ESZE

Részletesebben

Beszámoló a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési. Alapítvány 2008. évi gazdálkodásáról. Székesfehérvár, 2009. április 20.

Beszámoló a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési. Alapítvány 2008. évi gazdálkodásáról. Székesfehérvár, 2009. április 20. Beszámoló a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 2008. évi gazdálkodásáról Székesfehérvár, 2009. április 20. A Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 2008.

Részletesebben

- ÉVES JELENTÉS (Önkéntes nyugdíjpénztár) A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tölti ki! Pluhár Sándor IT elnök sk.

- ÉVES JELENTÉS (Önkéntes nyugdíjpénztár) A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tölti ki! Pluhár Sándor IT elnök sk. 73O PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE - ÉVES JELENTÉS (Önkéntes nyugdíjpénztár) Vonatkozási idı : 2 0 0 6 0 1 0 1 -tól (év / hónap / nap) 2 0 0 6 1 2 3 1 -ig (év / hónap / nap) Kitöltés dátuma: 2

Részletesebben

PONGOR TIBORNÉ BEJEGYZETT KÖNYVVIZSGÁLÓ 4026 Debrecen, Zsák u. 9/B. Tel.: /52/

PONGOR TIBORNÉ BEJEGYZETT KÖNYVVIZSGÁLÓ 4026 Debrecen, Zsák u. 9/B. Tel.: /52/ PONGOR TIBORNÉ BEJEGYZETT KÖNYVVIZSGÁLÓ 4026 Debrecen, Zsák u. 9/B. Tel.: /52/ 425-689 Részéletes könyvvizsgálói jelentés a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2009. december 31-i fordulónappal

Részletesebben

ESZKÖZÖK (aktívák) "Rábaközi" Takarékszövetkezet Csorna, Szent István tér 23. KSH: Cg

ESZKÖZÖK (aktívák) Rábaközi Takarékszövetkezet Csorna, Szent István tér 23. KSH: Cg a b d 1. 1. Pénzeszközök 279 102 306 514 2. 2. Állampapírok 1 567 938 2 325 317 3. a) forgatási célú 1 251 066 2 224 526 4. b) befektetési célú 316 872 100 791 5. 2/A. Állampapírok értékelési különbözete

Részletesebben

MKB Alapkezelı zrt Budapest, Váci utca 38. telefon: ; ; telefax: ;

MKB Alapkezelı zrt Budapest, Váci utca 38. telefon: ; ; telefax: ; MKB Alapkezelı zrt. 1056 Budapest, Váci utca 38. telefon: 268-7834; 268-8184; 268-8284 telefax: 268-7509;268-8331 E-mail: mkbalapkezelo@mkb.hu MKB Ingatlan Alapok Alapja PSZÁF lajstromszám: 1111-205 Féléves

Részletesebben

Éves beszámoló mérlege - "A"

Éves beszámoló mérlege - A Cégbíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság Global NRG Kereskedelmi és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság 1122 Budapest, Maros u. 12. Éves beszámoló mérlege - "A" A mérleg fordulónapja: 2005.

Részletesebben

FOTEX HOLDING TARTALOMJEGYZÉK. 1. Általános Információk 2. Értékelési szabályok 3. Jegyzett tıke 4. Eredmény felosztása

FOTEX HOLDING TARTALOMJEGYZÉK. 1. Általános Információk 2. Értékelési szabályok 3. Jegyzett tıke 4. Eredmény felosztása FOTEX HOLDING S.E. TARTALOMJEGYZÉK 1. Általános Információk 2. Értékelési szabályok 3. Jegyzett tıke 4. Eredmény felosztása ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ: Társaság: Fotex Holding Székhely: Capellen Cégjegyzékszám:

Részletesebben

73OME MÉRLEG-Eszközök

73OME MÉRLEG-Eszközök Sorszám PSZÁF kód Megnevezés eltérések (+, - ) eltérések (+, - ) c d e f g h z 001 73OME1 ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) ÖSSZESEN 165,036 0 165,036 115,758 0 115,758 002 73OME11 A) Befektetett eszközök 105,04 105,040

Részletesebben

1. SZÁMLAOSZTÁLY: BEFEKTETETT ESZKÖZÖK

1. SZÁMLAOSZTÁLY: BEFEKTETETT ESZKÖZÖK Számlatükör 1. SZÁMLAOSZTÁLY: BEFEKTETETT ESZKÖZÖK 11. Immateriális javak 111 Alapításátszervezés aktivált értéke 112 Kísérleti fejlesztés aktivált értéke 113 Vagyon értékő jogok 114 Szellemi termékek

Részletesebben

Közlemény a CIB Bank Zrt évi üzleti évére vonatkozó auditált éves beszámolójáról és konszolidált éves beszámolójáról

Közlemény a CIB Bank Zrt évi üzleti évére vonatkozó auditált éves beszámolójáról és konszolidált éves beszámolójáról Közlemény a CIB Bank Zrt. 2005. évi üzleti évére vonatkozó auditált éves beszámolójáról és konszolidált éves beszámolójáról A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14., cégjegyzék szám: 01-10-041004,

Részletesebben

KIEGÉSZITÖ MELLÉKLET A 2008. évi beszámolóhoz

KIEGÉSZITÖ MELLÉKLET A 2008. évi beszámolóhoz Biztonság 2014 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Cégjegyzék száma 8500 Pápa, Második utca 25. 1 9 0 9 5 1 0 0 3 5 KIEGÉSZITÖ MELLÉKLET A 2008. évi beszámolóhoz Általános összefoglalás A kiegészítı melléklet

Részletesebben

A Diákhitel Központ Zrt I. féléves gyorsjelentése

A Diákhitel Központ Zrt I. féléves gyorsjelentése A I. féléves gyorsjelentése A Budapesti Értéktızsde Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Bevezetési és Forgalombantartási Szabályokról címő szabályzata alapján a Diákhitel Központ Zártkörően Mőködı Részvénytársaság

Részletesebben

ÖSSZEVONT TÁJÉKOZTATÓ 500.000 DARAB 1.000 FORINT NÉVÉRTÉKŐ A SOROZATÚ NÉVRE SZÓLÓ DEMATERIALIZÁLT TÖRZSRÉSZVÉNYÉNEK A FIGYELEMFELHÍVÁS

ÖSSZEVONT TÁJÉKOZTATÓ 500.000 DARAB 1.000 FORINT NÉVÉRTÉKŐ A SOROZATÚ NÉVRE SZÓLÓ DEMATERIALIZÁLT TÖRZSRÉSZVÉNYÉNEK A FIGYELEMFELHÍVÁS ÖSSZEVONT TÁJÉKOZTATÓ A FINEXT VAGYONKEZELİ NYILVÁNOSAN MŐKÖDİ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 500.000 DARAB 1.000 FORINT NÉVÉRTÉKŐ A SOROZATÚ NÉVRE SZÓLÓ DEMATERIALIZÁLT TÖRZSRÉSZVÉNYÉNEK A BUDAPESTI ÉRTÉKTİZSDE B KATEGÓRIÁS

Részletesebben

331/2008. sz. határozata

331/2008. sz. határozata A Budapesti Értéktızsde Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Vezérigazgatójának 331/2008. sz. határozata A Budapesti Értéktızsde Zártkörően Mőködı Részvénytársaság vezérigazgatója A Budapesti Értéktızsde

Részletesebben

A Gardénia Csipkefüggönygyár Nyrt. 2007. éves gyorsjelentése

A Gardénia Csipkefüggönygyár Nyrt. 2007. éves gyorsjelentése A Gardénia Csipkefüggönygyár Nyrt. 2007. éves gyorsjelentése Tájékoztatásunk a Számviteli Törvény 10. (2) bekezdésével összhangban a nemzetközi számviteli (IFRS) standardoknak megfelelı szabályok szerint

Részletesebben

Cégjegyzék száma Budapest, Gábor Dénes u. 2. a vállalkozás címe ÉVES BESZÁMOLÓ MÉRLEG

Cégjegyzék száma Budapest, Gábor Dénes u. 2. a vállalkozás címe ÉVES BESZÁMOLÓ MÉRLEG DBH Investment Kockázati Tıkealap-kezelı Zrt. a vállalkozás neve 1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2. a vállalkozás címe ÉVES BESZÁMOLÓ MÉRLEG 2010.01.01-2010.12.31. üzleti évrıl. a vállalkozás vezetıje (képviselıje)

Részletesebben

A Kartonpack Dobozipari Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság elsı féléves jelentése

A Kartonpack Dobozipari Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság elsı féléves jelentése A Kartonpack Dobozipari Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság 2013. elsı féléves jelentése A Kartonpack Dobozipari Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság a magyar számviteli szabályoknak megfelelıen készítette

Részletesebben

A PANNON-VÁLTÓ Rt. 2002. évi Éves Beszámolójának részét képezõ Üzleti jelentés

A PANNON-VÁLTÓ Rt. 2002. évi Éves Beszámolójának részét képezõ Üzleti jelentés A PANNON-VÁLTÓ Rt. 2002. évi Éves Beszámolójának részét képezõ Üzleti jelentés A/ Általános cégadatok A PANNON-VÁLTÓ Rt. 1994. november 1-én átalakulás útján jött létre a Váltó Kft. jogutódjaként. A részvénytársaságot

Részletesebben

A Gardénia Csipkefüggönygyár NyRt 2006. I. féléves gyorsjelentése

A Gardénia Csipkefüggönygyár NyRt 2006. I. féléves gyorsjelentése A Gardénia Csipkefüggönygyár NyRt 2006. I. féléves gyorsjelentése Tájékoztatásunk a Számviteli Törvény 10. (2) bekezdésével összhangban a nemzetközi számviteli (IFRS) standardoknak megfelelı szabályok

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai

Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai Stratégiai és Pénzügyi Divízió Befektetői Kapcsolatok és Tőkepiaci Műveletek Hivatkozási szám: BK-099/2014 Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai A 2013. évi V. törvény (a

Részletesebben

A konszolidált éves beszámoló elemzése

A konszolidált éves beszámoló elemzése A konszolidált éves beszámoló elemzése A konszolidált éves beszámoló a Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardokkal összhangban készült el. 2005. évtől kezdődően, Magyarország uniós csatlakozásával a

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló

Egyszerűsített éves beszámoló 19215422-9120-331-16 Statisztikai számjel ----------------- Cégjegyzék száma A vállalkozás megnevezése: PEDAGÓGUS SZAKSZERVEZET A vállalkozás címe, telefonszáma: 5000 Szolnok, Baross út 20. 3/20. 2011.

Részletesebben

A Pannon-Váltó Nyrt. 2009. évi beszámolója

A Pannon-Váltó Nyrt. 2009. évi beszámolója A Pannon-Váltó Nyrt. 2009. évi beszámolója A Pannon Váltó Nyrt. 2009. évi beszámolójának részét képező Kiegészítő melléklet Kiegészítő melléklet 1. A gazdálkodó bemutatása A Pannon-Váltó Vagyonkezelő

Részletesebben

A HUNGAGENT KERESKEDELMI NYRT Tpt. tv. szerinti 2006. I. féléves gyorsjelentése

A HUNGAGENT KERESKEDELMI NYRT Tpt. tv. szerinti 2006. I. féléves gyorsjelentése HUNGAGENT NYRT 2013 Pomáz, Rózsa u. 17. Tel.: 26-525-680, Fax: 26-326-330 hungagent@mail.datanet.hu www.hungagent.hu A HUNGAGENT KERESKEDELMI NYRT Tpt. tv. szerinti 2006. I. féléves gyorsjelentése KONSZOLIDÁLT

Részletesebben

Komló-Habilitas Nonprofit Közhasznú Kft. 2009. Kiegészítı melléklete. Wágner László ügyvezetı igazgató

Komló-Habilitas Nonprofit Közhasznú Kft. 2009. Kiegészítı melléklete. Wágner László ügyvezetı igazgató Komló-Habilitas Nonprofit Közhasznú Kft. 2009. Kiegészítı melléklete Wágner László ügyvezetı igazgató Komló-Habilitas Nonprofit Közhasznú Kft. adószám: 22265434-2-02 Cégjegyzék szám: 02-09-074143 Statisztikai

Részletesebben

A Diákhitel Központ Zrt évi éves gyorsjelentése

A Diákhitel Központ Zrt évi éves gyorsjelentése A Diákhitel Központ Zrt. 2006. évi éves gyorsjelentése A Tıkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény 52. -a alapján a Diákhitel Központ Zártkörően Mőködı Részvénytársaság az alábbiakban teszi közzé a 2006.

Részletesebben

2017. ÉVI BESZÁMOLÓ. Mérleg : - Eszközök - Források. Eredmény-kimutatás. Cash-flow kimutatás

2017. ÉVI BESZÁMOLÓ. Mérleg : - Eszközök - Források. Eredmény-kimutatás. Cash-flow kimutatás 1 2 0 5 2 5 8 5-6 8 1 0-1 1 4-0 1 Statisztikai szám 0 1-1 0-0 4 2 8 5 0 cégjegyzékszám XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Mérleg : - Eszközök - Források Eredmény-kimutatás

Részletesebben

PANNON-VÁLTÓ Rt. 2004. 1. félévi gyorsjelentés

PANNON-VÁLTÓ Rt. 2004. 1. félévi gyorsjelentés PANNON-VÁLTÓ Rt. 2004. 1. félévi gyorsjelentés Mérleg adatok 2003. június 30. 2004. június 30. Változás /elõzõ év = 100%/ A. Befektetett eszközök 1 551 299 1 589 435 2,46% I. IMMATERIÁLIS JAVAK 83 65-21,69%

Részletesebben

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2007. I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2007. I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI NYRT. 2007. I. FÉLÉVI GYORSJELENTÉSE Társaság neve: Konzum Kereskedelmi és Ipari Nyrt. Telefon 72/520-050 Társaság címe: 7621 Pécs, Irgalmasok u. 5. Telefax 72/213-342 Ágazati

Részletesebben

Mérleg Eszköz Forrás

Mérleg Eszköz Forrás Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. elkészítette 2001. június 30-ával zárult félévre vonatkozó Nemzetközi Számviteli Standardok szerinti konszolidált, nem auditált beszámolóját. A következõkben

Részletesebben

2015. I. féléves beszámoló

2015. I. féléves beszámoló 1 3 8 1 2 2 0 3 5 8 2 9 1 1 4 0 1 Statisztikai számjel 0 1-1 0-0 4 5 5 3 1 Cégjegyzék száma Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. a vállalkozás megnevezése 1022 Budapest, Törökvész út 30/a a vállalkozás címe,

Részletesebben

Éves beszámoló üzleti évről

Éves beszámoló üzleti évről 1 0 5 8 5 5 6 0 6 2 0 9 1 1 4 0 1 Statisztikai számjel 0 1-1 0-0 4 1 6 3 3 Cégjegyzék száma a vállalkozás megnevezése: a vállalkozás címe, telefonszáma: K O P I N T - D A T O R G Zrt. 1081 Budapest, Csokonai

Részletesebben

MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET V.A.

MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET V.A. MAGYAR VIDÉK HITELSZÖVETKEZET V.A. Székhely: 7623 Pécs, Köztársaság tér 2. Adószám: 11017897-2-02 KSH: 11017897-6419-122-02 Cg.: 02-02-060334 Honlap: www.mvhsz.hu ELŐTERJESZTÉS Beszámoló a Magyar Vidék

Részletesebben

A Kartonpack Dobozipari Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság I.-III. negyedévének jelentése

A Kartonpack Dobozipari Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság I.-III. negyedévének jelentése A Kartonpack Dobozipari Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság 2011. I.-III. negyedévének jelentése A Kartonpack Dobozipari Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság a magyar számviteli szabályoknak megfelelıen

Részletesebben

73OME MÉRLEG-Eszközök Nagyságrend: ezer forint

73OME MÉRLEG-Eszközök Nagyságrend: ezer forint Sorszám PSZÁF kód Megnevezés Megállapíto tt eltérések (+, -) záró Megállapít ott eltérések (+, -) záró 1 2 3 4 5 6 7 c d e f g h z 001 73OME1 ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) ÖSSZESEN 9 726 383 0 9 726 383 8 872 567

Részletesebben

Mecsekerdő Zrt 0 2 1 0 0 6 0 0 9 3. ország. 24 hsz. em. ajtó 5. Adóazonosító jele: Adózott eredmény felhasználására vonatkozó határozat

Mecsekerdő Zrt 0 2 1 0 0 6 0 0 9 3. ország. 24 hsz. em. ajtó 5. Adóazonosító jele: Adózott eredmény felhasználására vonatkozó határozat KIM KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM 14EB-01 11/2009. (IV. 28.) IRM-MeHVM-PM együttes rendelet Kizárólag elektronikus úton nyújtható be. ELEKTRONIKUS ŰRLAP a számviteli törvény szerinti beszámoló

Részletesebben

Éves beszámoló mérlege - "A"

Éves beszámoló mérlege - A Cégbíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság Global NRG Kereskedelmi és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság 1122 Budapest, Maros u. 12. A mérleg fajtája: Évzáró beszámoló Budapest, 2007. május

Részletesebben

Konszolidált IFRS Millió Ft-ban

Konszolidált IFRS Millió Ft-ban Stratégiai és Pénzügyi Divízió Befektetői Kapcsolatok és Tőkepiaci Műveletek Hivatkozási szám: BK-031/2017 Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai A 2013. évi V. törvény (a

Részletesebben

DÉKÁ KFT. Statisztikai számjel. Cégjegyzékszám. MÉRLEG Eszközök (aktívák) adatok eft-ban. Előző év(ek) módosításai. Előző év. A tétel megnevezése

DÉKÁ KFT. Statisztikai számjel. Cégjegyzékszám. MÉRLEG Eszközök (aktívák) adatok eft-ban. Előző év(ek) módosításai. Előző év. A tétel megnevezése 0 1-0 9-9 8 0 0 7 5 1 1 MÉRLEG Eszközök (aktívák) (ek) A. BEFEKTETETT ESZKÖZÖK (I.+II.+III. sorok) 3 612 3 439 I. IMMATERIÁLIS JAVAK (1-7. sorok) 2 000 2 000 1 Alapítás-átszervezés aktivált értéke 2 Kísérleti

Részletesebben

közötti időszakról szóló ÉVES BESZÁMOLÓ

közötti időszakról szóló ÉVES BESZÁMOLÓ 22700368-3523-113-01 A vállalkozás megnevezése: A vállalkozás címe, telefonszáma: 1031 Budapest, Nánási út 5-7. B-325. 2016.01.01-2016.12.31 közötti időszakról szóló ÉVES BESZÁMOLÓ Kelt: Budapest, 2017.04.25

Részletesebben

Éves beszámoló. Csepeli Hőszolgáltató Kft Budapest, Kalotaszeg utca Statisztikai számjel Cégjegyzék száma

Éves beszámoló. Csepeli Hőszolgáltató Kft Budapest, Kalotaszeg utca Statisztikai számjel Cégjegyzék száma Csepeli Hőszolgáltató Kft Éves beszámoló 2011 "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) módosí- tásai 1 A. Befektetett eszközök 288 472 6 289 281 544 2 I. IMMATERIÁLIS JAVAK 3 787 0 2 526 3 Alapítás-átszervezés aktivált

Részletesebben

Tisztelt Részvényesek!

Tisztelt Részvényesek! Tisztelt Részvényesek! A Pannon Váltó Nyrt. Igazgatósága az alábbiakban teszi közzé a 2013. április 25-n 9.00 órakor tartandó közgyűléséhez kapcsolódó tájékoztató anyagokat és határozati javaslatokat:

Részletesebben

60A A kockázati tőkealap adatai - Források

60A A kockázati tőkealap adatai - Források 60A A kockázati tőkealap adatai - Források 001 60A1 Saját tőke 002 60A11 Jegyzett tőke 003 60A12 Jegyzett, de még be nem fizetett tőke (-) 004 60A13 Tartalék 005 60A131 Lekötött tartalék 006 60A132 Értékelési

Részletesebben

PÉNZFOLYAM Kft. tárgyévi cash-flow kimutatásának összeállításához a következő információkat ismerjük.

PÉNZFOLYAM Kft. tárgyévi cash-flow kimutatásának összeállításához a következő információkat ismerjük. PÉNZFOLYAM Kft. tárgyévi cash-flow kimutatásának összeállításához a következő információkat ismerjük. ESZKÖZÖK (aktívák) Előző év Tárgyév A. BEFEKTETETT ESZKÖZÖK 79 260 72 655 I. IMMATERIÁLIS JAVAK 10

Részletesebben

K Ö Z G Y Ű L É S I M E G H Í V Ó

K Ö Z G Y Ű L É S I M E G H Í V Ó K Ö Z G Y Ű L É S I M E G H Í V Ó Az EGIS Gyógyszergyár Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (a továbbiakban Társaság, székhelye: 1106 Budapest, Keresztúri út 30-38.) értesíti tisztelt részvényeseit, hogy

Részletesebben

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. FÉLÉVES JELENTÉSE 2011. június 30.

A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. FÉLÉVES JELENTÉSE 2011. június 30. A FINEXT Vagyonkezelő NYRT. FÉLÉVES JELENTÉSE 2011. június 30. 1. a Társaság cégadatai Cégnév: Finext Vagyonkezelő NyRt Székhely: 1082 Budapest, Futó u. 47-53. VI. emelet Elérhetőség: 061 266 2181 Honlap:

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai

Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai Stratégiai és Pénzügyi Divízió Befektetői Kapcsolatok és Tőkepiaci Műveletek Hivatkozási szám: BK-049/2015 Az OTP Bank Nyrt. mérlegének és eredménykimutatásának lényeges adatai A 2013. évi V. törvény (a

Részletesebben

Norbi Update Lowcarb Nyrt Budapest, Záhony u. 7/C. Negyedéves jelentés

Norbi Update Lowcarb Nyrt Budapest, Záhony u. 7/C. Negyedéves jelentés 24359573774011401 Statisztikai számjel 0110047754 Cégjegyzék szám Norbi Update Lowcarb Nyrt. 1031. Budapest, Záhony u. 7/C. Negyedéves jelentés 01.01-06.30 Cégjegyzék szám "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák)

Részletesebben

PANNON-VÁLTÓ Nyrt I. félévi konszolidált jelentése

PANNON-VÁLTÓ Nyrt I. félévi konszolidált jelentése PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2011. I. félévi konszolidált jelentése A Pannon-Váltó Nyrt. konszolidált mérlegébe a következı társaságok kerültek bevonásra: Törzstıke a Pannon-Váltó Nyrt tulajdoni aránya közvetlen/közvetett

Részletesebben

MKB Alapkezelı zrt. MKB TOP 15 LUXUS Tıkevédett Származtatott Alap. Számviteli beszámoló. 2009. június 30.

MKB Alapkezelı zrt. MKB TOP 15 LUXUS Tıkevédett Származtatott Alap. Számviteli beszámoló. 2009. június 30. MKB Alapkezelı zrt. 1056 Budapest, Váci utca 38. telefon: 268-7834; 268-8184; 268-8284 telefax: 268-7509;268-8331 E-mail: mkbalapkezelo@mkb.hu Web cím: www.mkbalapkezelo.hu MKB TOP 15 LUXUS Tıkevédett

Részletesebben

Éves beszámoló Statisztikai számjel Cégjegyzék száma

Éves beszámoló Statisztikai számjel Cégjegyzék száma 2 0 3 9 0 7 5 0 9 0 0 1 5 7 2 0 1 Statisztikai számjel 0 1 0 9 9 2 0 8 3 6 Cégjegyzék száma A vállalkozás megnevezése Duna Palota Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. A vállalkozás címe, telefonszáma 1051

Részletesebben

Hungarian Interim Management Kft. 1122 Budapest, Ráth György utca 54. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ. 2009. évről 2009. január 1-2009. december 31.

Hungarian Interim Management Kft. 1122 Budapest, Ráth György utca 54. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ. 2009. évről 2009. január 1-2009. december 31. 1122 Budapest, Ráth György utca 54. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 2009. évről 2009. január 1-2009. december 31. "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) Sor- A tétel megnevezése Előző év Előző év(ek) Tárgyév 01.

Részletesebben

A Pannon Váltó Nyrt. 2012. évi konszolidált beszámolója

A Pannon Váltó Nyrt. 2012. évi konszolidált beszámolója A Pannon Váltó Nyrt. 2012. évi konszolidált beszámolója á é é á á ő é é ő ü ü ő ő á ó é Á á é Ő á ó É A PANNoN VÁLTÓ NYRT. és leányvállalatai lfrs szabványok szerint elkészített, konszolidá pénzügyi beszámolója

Részletesebben

Éves beszámoló Első Hazai Energia-Portfolió Nyilvánosan Működő Rt szeptember 30.

Éves beszámoló Első Hazai Energia-Portfolió Nyilvánosan Működő Rt szeptember 30. A vállalkozás megnevezése Első Hazai Energia-Portfolió Nyilvánosan Működő Rt. A vállalkozás címe, telefonszáma 1118 Budapest, Ménesi út 22. 2015. szeptember 30. Éves beszámoló a vállalkozás vezetője Első

Részletesebben

HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt Budapest, Igló u Éves beszámoló

HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt Budapest, Igló u Éves beszámoló 01-10-045570 HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. 1185 Budapest, Igló u. 33-35. Éves beszámoló 2011. január 01. - 2011. december 31-ig tartó gazdasági évről 01-10-045570 11 "A" MÉRLEG Eszközök

Részletesebben

A Petneházy Üdülıfalu Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság féléves gyorsjelentése

A Petneházy Üdülıfalu Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság féléves gyorsjelentése A Petneházy Üdülıfalu Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság féléves gyorsjelentése A Társaság cégadatai A Társaság neve: Petneházy Üdülıfalu Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság A Társaság címe: 8360 Keszthely,

Részletesebben

Norbi Update Lowcarb Nyrt Budapest, Záhony u. 7/C. Negyedéves jelentés

Norbi Update Lowcarb Nyrt Budapest, Záhony u. 7/C. Negyedéves jelentés 24359573774011401 Statisztikai számjel 0110047754 Cégjegyzék szám Norbi Update Lowcarb Nyrt. 1031. Budapest, Záhony u. 7/C. Negyedéves jelentés 2015.01.01-2015.09.30 Cégjegyzék szám "A" MÉRLEG Eszközök

Részletesebben

statisztikai számjel cégjegyzék szám. Szegedi Sport és Fürdők Kft Szeged, Temesvári krt. 33.

statisztikai számjel cégjegyzék szám. Szegedi Sport és Fürdők Kft Szeged, Temesvári krt. 33. statisztikai számjel cégjegyzék szám Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2011. december 31. BESZÁMOLÓ Keltezés: Szeged, 2012.június 08. vállalkozás vezetője (képviselője) PH. MÉRLEG "A" változat - Eszközök (aktívák)

Részletesebben

MAKÓ TÉRSÉGI VÍZIKÖZMŰ KFT 0 6 0 9 0 0 3 0 5 5. 8/a hsz. em. ajtó 1 1 0 9 2 6 9 8 2 0 6. Medgyesi Pál. ország település. utca

MAKÓ TÉRSÉGI VÍZIKÖZMŰ KFT 0 6 0 9 0 0 3 0 5 5. 8/a hsz. em. ajtó 1 1 0 9 2 6 9 8 2 0 6. Medgyesi Pál. ország település. utca KIM KÖZIGAZGATÁSI ÉS IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM 12EB-01 11/2009. (IV. 28.) IRM-MeHVM-PM együttes rendelet ELEKTRONIKUS ŰRLAP a számviteli törvény szerinti beszámoló letétbe helyezésének és közzétételének

Részletesebben