Kalocsai Konfekcióipari Kft. K I E G É S Z Í Tİ MELLÉKLET év. Kalocsa, november 12. Kovács László ügyvezetı igazgató

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kalocsai Konfekcióipari Kft. K I E G É S Z Í Tİ MELLÉKLET. 2013. év. Kalocsa, 2013. november 12. Kovács László ügyvezetı igazgató"

Átírás

1 Kalocsai Konfekcióipari Kft. K I E G É S Z Í Tİ MELLÉKLET év Kalocsa, november 12. Kovács László ügyvezetı igazgató

2 - 2 - A. ÁLTALÁNOS RÉSZ I.1 A vállalkozás bemutatása A Kft. jogelıdjét, a Kalocsai Konfekcióipari Vállalatot a Márianosztrai Börtön nıi fogvatartotti részlegének Kalocsára telepítését követıen 1950-ben az Igazságügyi Minisztérium alapította a nıi elítéltek foglalkoztatására. Az állami vállalat január 1-jével alakult át korlátolt felelısségő társasággá. Alapítója az Igazságügyi Minisztérium. Cég neve: Kalocsai Konfekcióipari Termelı és Kereskedelmi Kft. Rövidített név: Kalocsai Konfekcióipari Kft. Telephely, levélcím: 6300 Kalocsa, Szent István király u. 26. Alapítás ideje: január 01. Cégj.szám: Elszámolási számla: MKB Bank A vállalkozás jogi helyzete: A vállalkozás egyszemélyes korlátolt felelısségő társaság. Tulajdonjog jellege 100%-ig a Magyar Állam tulajdona. A tulajdonosi jogokat, kötelezettségeket az MNV Zrt-vel kötött SZT/27978 számú szerzıdésben és SZT/27978/1 számú módosításban foglalt feltételekkel és korlátozásokkal a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (1054 Budapest, Steindl I. u. 8.) vagyonkezelıként gyakorolja. A Belügyminisztérium elvárása, hogy a börtönökben fogvatartottak a lehetı legszélesebb körben foglalkoztatva legyenek, ezáltal megteremtve a belsı ellátás megvalósulását. A vállalkozás feladata az eredményes gazdálkodás mellett a büntetésüket töltı fogvatartottak folyamatos foglalkoztatása. Célja a mőködıképesség megtartása, nyereséges gazdálkodás a fogvatartotti foglalkoztatás létszámának folyamatos növekedése mellett. A társaság fı profilja a konfekcióipari tevékenység keretében végzett munka- és formaruha gyártás.

3 - 3 - A termelési és értékesítési tevékenységet alapvetıen meghatározza a társaság fı feladata, a munkaképes fogvatartottak foglalkoztatása, mely tömegszerő gyártást igényel az alacsony iskolázottságú, a szakképzetlen, de a konfekcióipari termelésre betanított fogvatartottak munkáltatásával. A tömeggyártást az állami megrendelésekkel, a belsı ellátási feladatok végrehajtásával tudja a társaság biztosítani. A társaság a nagy volumenő megrendelések határidıre történı teljesítése, és a megfelelı minıség elérése érdekében civil munkavállalókat foglalkoztató varrodai szalagot mőködtet. A Kft. a konfekcióipari termelésben nem foglalkoztatható, alacsony képzettségő fogvatartottak foglalkoztatására egyszerő bérmunkavégzést vállal. A vegyesipari fogvatartotti foglalkoztatás cérnaválogatás papíripari bérmunka, népmővészeti terítık készítésével valósul meg. I.2 A számviteli politika rövid ismertetése A számviteli politika célja, hogy a Vállalkozásnál olyan számviteli rendszer mőködjön, amelynek alapján megbízható és valós információt tartalmazó éves beszámoló állítható össze, amely számviteli rendszer egyidejőleg a vezetıi döntések számára is alkalmas információ bázisul szolgál. A társaság a számviteli törvény 9. -a alapján éves beszámolót készít, a bizonylatokkal alátámasztott, szabályszerően vezetett kettıs könyvvitel adatai alapján, világos és áttekinthetı formában, magyar nyelven. Az éves beszámoló részét képezı mérleget, eredmény-kimutatást és a kiegészítı mellékletet a hely és a dátum feltüntetésével a vállalkozás képviseletére jogosult személy köteles aláírni. A társaság a beszámoló mérlegét a törvény 1. számú melléklet A változata szerint, eredmény-kimutatását a törvény 3. számú melléklet (forgalmi költség eljárással) A változata szerinti tagolásban készíti el. Az Alapító információs igényeinek kielégítésére az eredménykimutatást a 2. számú melléklet (összköltség eljárás) A változata szerinti tagolásban is elkészíti. Az eredmény kimutatás alátámasztására a társaság az elsıdleges költséghely-költségviselı, másodlagos költségnem elszámolást alkalmazza.

4 - 4 - Az üzleti év idıtartama a társaságnál január 1-jétıl szeptember 30-ig tart, az Ábránd-Textil Termelı és Kereskedelmi Kft.-vel történı szeptember 30-i - összeolvadás miatt. A mérleg fordulónapja jelen esetben: szeptember 30. A mérlegkészítés idıpontja: október 31. napja. Az Ábránd-Textil Termelı és Kereskedelmi Kft. és a Kalocsai Konfekcióipari Kft. összeolvadása miatt a évi mérlegbeszámoló elkészítésének határidejét október 31-ben határozta meg a Magyar Állam, mint Tulajdonos nevében a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága, mint Vagyonkezelı. A társaság évközben havonta részleges, szeptember 30-ai forduló napra teljes könyvviteli zárlatot hajt végre. A társaságnál a könyvvizsgálatot törvény írja elı. Mérlegtételek értékelése. Immateriális javak, tárgyi eszközök. Az eszközöket beszerzési értéken, a saját elıállítású eszközöket tényleges közvetlen önköltségen értékeli a társaság. Amennyiben az üzembe helyezésig, a raktárba történı beszállításig a számla, a megfelelı bizonylat nem érkezett meg, a fizetendı összeget a hatóság nem állapította meg, akkor az adott eszköz értékét a rendelkezésre álló dokumentumok alapján határozza meg. Az így meghatározott érték, akkor kerül módosításra, ha a dokumentum, számla megérkezése után a különbözet összege 10%-kal eltér. Forgóeszközök A vásárolt készletek nyilvántartása és értékelése mérlegelt átlagáron történik. A saját termeléső készleteket év közben rögzített közvetlen költségen tartja nyilván, emellett készletérték különbözet számlát alkalmaz. Év végén a leltározással megállapított készletet (befejezetlen, késztermék) utókalkuláció szerinti tényleges közvetlen költségen értékeli. Vevı követelések között az adós által elismert követeléseket mutatja ki. A követelésekkel kapcsolatos veszteségekre értékvesztést számol el. Egyéb követeléseket a jogszerően követelhetı összegben mutatja ki a mérlegben.

5 - 5 - Pénzeszközöket a bankszámla kivonattal egyeztetett és a leltározással megállapított készpénzkészlettel egyezı értéken értékeli. Aktív idıbeli elhatárolások Aktív idıbeli elhatárolásokként mutatja ki a mérlegben az üzleti fordulónap elıtt felmerült olyan összegeket, amelyek költségként, ráfordításként csak a mérleg fordulónapját követı idıszakra számolhatók el, valamint az olyan bevételeket, amelyek csak a mérleg fordulónapja után esedékesek, de a mérleggel lezárt idıszakra számolandók el. Itt kerülnek elszámolásra a halasztott ráfordítások. Saját tıke A saját források értékelése könyv szerinti értéken történik. Kötelezettségek Az áruszállításból és szolgáltatásból eredı, valamint az egyéb kötelezettségeket könyv szerinti értéken az elfogadott, elismert teljesítendı összegben értékeli. Passzív idıbeli elhatárolások A passzív idıbeli elhatárolások között kell a mérlegben kimutatni a mérleg fordulónapja elıtt befolyt elszámolt bevételt, amely a mérleg fordulónapja utáni idıszak bevételeit képezi. A mérleg fordulónapja elıtti idıszakot terhelı költségeket, ráfordításokat, amelyek a mérleg fordulónapja utáni idıszakban merültek fel. Itt kell elszámolni a halasztott bevételeket. Értékcsökkenés elszámolása Az immateriális és tárgyi eszközök értékcsökkenését az egyedi értékelés alapján, a hasznos élettartam figyelembe vételével meghatározott leírási kulcsokkal számolja az üzembe helyezés napjától a hasznos élettartam végéig, illetve a kivezetés napjáig. Alapja a bruttó érték. Az 50 eft egyedi beszerzési, elıállítási érték alatti immateriális javakat, tárgyi eszközöket a használatbavételkor értékcsökkenési leírásként egy összegben elszámolja.

6 - 6 - A maradványérték A maradványérték a rendeltetésszerő használatbavétel, az üzembe helyezés idıpontjában a rendelkezésre álló információk alapján, a hasznos élettartam függvényében az eszköz meghatározott, a hasznos élettartam végén várhatóan realizálható értéke. Nulla lehet a maradvány érték, ha annak értéke valószínősíthetıen nem jelentıs. Nem jelentıs a maradványérték, ha az nem éri el az eszköz bekerülési értékének 10 %-át, de legalább 100 eft-ot. A szoftverek maradványértéke nulla. A céltartalék képzése Az adózás elıtti eredmény terhére céltartalékot kell képezni azokra a fizetési kötelezettségekre, amelyek összege a mérleg készítésekor még bizonytalan, és a társaság a szükséges fedezeteket más módon nem biztosította. Eszközök értékvesztése Amennyiben az eszközök mérlegkészítéskori piaci értéke alacsonyabb a könyv szerinti (bekerülési) értéknél, tárgyi eszközöknél a terv szerinti értékcsökkenés figyelembevételével meghatározott nettó értéknél, a könyv szerinti értéket kell az értékvesztés elszámolásával csökkenteni. A visszaírás Amennyiben az alkalmazott leírások miatt az eszközök könyv szerinti értéke alacsonyabb ezen eszközök eredeti bekerülési értékénél és az alacsonyabb értéken való értékelés okai már nem, illetve csak részben állnak fenn a megbízható és valós összkép érdekében az eszköz piaci értékére, legfeljebb a nyilvántartásban megállapított, bekerülési értékre vissza kell értékelni az egyéb bevétellel szemben. Az eszközök értékhelyesbítése A társaság a Sztv.57. (3) bekezdés szerinti Értékhelyesbítést és értékelési tartalékot évtıl mutat ki. Értékhelyesbítést a tárgyi eszközök közül az ingatlanok körében alkalmazta. A Híd utcai üzemépületet, és a Szelidi üdülı épületét piaci értéken vette nyilvántartásba a év végéig. Az átalakulás nyilvántartási értéken történik, ezért szeptember 30-i fordulónappal az ingatlanokat is nyilvántartási értéken értékelte a Társaság, értékhelyesbítést nem számolt el.

7 - 7 - A számviteli politika keretében elkészült szabályzatok: a, Számlarend b, Önköltség-számítási szabályzat c, Pénzkezelési szabályzat d, Leltározási szabályzat e, Értékelési szabályzat Rendkívüli bevételek és ráfordítások A rendkívüli bevételek és ráfordítások függetlenek a vállalkozási tevékenységtıl, a vállalkozó rendes üzletmenetén kívül esnek, a szokásos vállalkozási tevékenységgel nem állnak közvetlen kapcsolatban egyéb vagyoncsökkenéssel járó bevételek ráfordításai tartós átvállalás. I.3. Eltérés a számviteli alapelvektıl A társaság a számviteli alapelvektıl tudatosan nem tért el.

8 - 8 - B. SPECIFIKUS RÉSZ I.A mérleghez kapcsolódó kiegészítések I.1. Általános elıírás A mérlegben össze nem hasonlítható adatok nincsenek, az eszközök minısítése, értékelési elve nem változott. I.2. Immateriális javak, tárgyi eszközök A társaság szeptember 30-ig eft tervszerinti értékcsökkenést számolt el az alábbiak szerint. Bruttó érték utáni lineáris módszerrel: eft Abszolút összegő értékcsökkenés: szeptember 30-ig használatba vett egyedileg 50 eft érték alatti eszközök 206 eft Az immateriális javak és tárgyi eszközök bruttó értékének és értékcsökkenésének alakulását az 1. és 2. számú melléklet tartalmazza. Immateriális javak mérlegértéke 54 eft-ról 0 eft-ra csökkent. A tárgyi eszközök értéke eft-ról eft-ra csökkent I.-IX. havi beruházások : eft Termelı gépek eft (9 db JUKI ipari gyorsvarrógép, 1 db fúvógép) Üzemi gépek (1 db bálázógép) 820 eft Jármővek (Opel Movano tgk.) eft Iroda berendezések eft

9 - 9 - I.3. Befektetett pénzügyi eszközök A befektetett pénzügyi eszközt a tárgyévben már nem számolt el a társaság. I.4. Készletek A készletek évi mérlegértéke az elızı évhez viszonyítva eft-tal növekedett. Készletek között került elszámolásra a 100 eft készletre adott elıleg. Készletek alakulása: Megnevezés év eft I-IX. hó eft Anyagok Befejezetlen termelés Késztermék Áru Készletekre adott elıleg Összesen I.5. Követelések Belföldi követelés áruszállításból Külföldi követelés Vevık összesen : Egyéb követelés Követelések év végi állománya eft 0 eft eft eft eft Lejárt vevıkövetelések 1-90 nap nap nap 360 napon túli Összesen eft 461 eft 0 eft 0 eft eft

10 Értékvesztés alakulása: Nyitó eft Növekedés 0 eft Csökkenés -593 eft Záró eft A társaság évben 593 eft vevıi értékvesztés vezetett ki, melyet behajthatatlan követelésként számolt el. A határidın túli követelések 53 %-át a mérleg készítés idıpontjáig a vevık pénzügyileg rendezték. A vevıállomány a bázishoz viszonyítva eft-tal csökkent. I.6. Aktív idıbeli elhatárolások Aktív idıbeli elhatárolások között szerepel a betétlekötés után elszámolt idıarányos kamat, 586 eft értékben. I.7. Saját tıke Jegyzett tıke: évi nyitó és záró eft Tıketartalék: évi nyitó és záró eft Eredménytartalék: évi nyitó eft évi mérleg szerinti eredmény eft (I.-IX. hó) záró állomány eft Lekötött tartalék: eft BVOP évi pótbefizetés eft Mérlegszerinti eredmény eft Saját tıke összesen eft A Lekötött tartalék a nyitó adathoz képest eft-tal csökkent, pótbefizetés visszafizetése miatt. Az Értékelési tartalékot az átalakulás miatt kivezettük a könyvekbıl. Az adózott eredményt a társaság a évi egységes rendvédelmi ruházati ellátás megvalósításához szükséges további beruházások finanszírozására kívánja fordítani.

11 I.8 Céltartalékok A társaság sem a korábbi években, sem évben céltartalékot nem képzett. I.9 Kötelezettségek Hosszúlejáratú kötelezettség nem keletkezett. Kötelezettségek áruszállításból és szolgáltatásból összege eft-tal csökkent. Vevıtıl kapott elıleg összege: 0 eft Rövid lejáratú banki hitel állománya nincs a társaságnak. Az egyéb rövidlejáratú kötelezettség eft. Ebbıl alapítókkal szembeni kötelezettség eft, mely az összeolvadással létrejövı új társaság tıkerendezéséhez szükséges. Ebbıl az adófizetési kötelezettségek részletezése az alábbi: eft-ban Levont személyi jövedelemadó Kifizetıt terhelı személyi jövedelemadó 202 Általános forgalmi adó 0 Egészségügyi hozzájárulás EHO 186 SZOCHO adó Nyugdíjbiztosítási kötelezettség Egészségbiztosítási és munkaerıpiaci járulék 977 Cégautóadó 19 Összes adófizetési kötelezettség szeptember 30-ai fordulónappal lejárt határidejő köztartozás nem volt. Adófizetési kötelezettségek az év során mindig határidıre kiegyenlítésre kerültek. A társaság szerepel a NAV által nyilvántartott köztartozásmentes adózók körében.

12 I.10 Passzív idıbeli elhatárolások alakulása eft-ban Megnevezés Összeg Költségek, ráfordítások passzív idıbeli elhatárolása Halasztott bevételek Fejlesztési célra kapott támogatás Passzív idıbeli elhatárolások összesen I.11 Környezetvédelem A környezet védelmét közvetlenül szolgáló tárgyi eszközökkel nem rendelkezik a társaság. Környezetvédelem szempontjából a társaságra az alábbiak az érvényesek: Levegıtisztaság-védelmi szempontból nem érintett, ugyanis bejelentés köteles pontforrással nem rendelkezik. Szennyvízelvezetés szempontjából, az elvezetés a Kalocsai Fegyház és Börtönnel közös kommunális szennyvízcsatornába történik, és mőködése során olyan tevékenységet nem folytat, amely közvetlen vagy közvetett úton a talajt, illetve a felszíni és felszín alatti vizeket károsítaná. A társaság szelektív hulladékgyőjtése megoldott. Papírhulladék külön van győjtve, a nagyobb mennyiség értékesítésre kerül. A ragasztós bélés szabászati hulladéka a szállítók részére viszszaszállításra kerül. A Kft. zajmérése megtörtént. A jegyzıkönyv hiányosságot nem tartalmaz. A veszélyes anyagokból a bejelentési határérték alatti megengedett mennyiség kerül csak egyszerre beszállításra illetve tárolásra, így külön felhasználási engedély kérése nem szükséges.

13 II. EREDMÉNYKIMUTATÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ KIEGÉSZÍTÉS Általános elıírás Az eredmény-kimutatásban szereplı adatok az idıszakok eltérı hossza miatt nem, vagy csak korlátozott mértékben összehasonlíthatók Az értékesítés nettó árbevételének alakulása fıbb tevékenységenként: eft-ban Megnevezés év I.-IX. hó Konfekcióipari értékesítés árbevétele Népmővészeti termékek árbevétele Konfekcióipari bérmunka árbevétele Papíripari bérmunka Egyéb bérmunka árbevétele Szállítási tevékenység árbevétele Kereskedelmi tevékenység árbevétele Közvetített szolgáltatás bevétele Egyéb tevékenység bevételei Értékesítés árbevétele összesen

14 Egyéb bevételek és egyéb ráfordítások alakulása Egyéb bevételek eft-ban Megnevezés év I.-IX. hó Értékesített tárgyi eszköz bevétele Kapott késedelmi kamat, kötbér 1 0 Költségek, ráfordítások ellentételezésére kapott támogatás, juttatás 0 28 Követelések visszaírt értékvesztése Költségvetési támogatás Elkülönített alapoktól kapott támogatás Kártérítés Leírt követelésre kapott összeg 0 Leltártöbblet Egyéb 30 8 Összesen évben a költségvetési támogatás mértéke növekedett az elızı évhez viszonyítva. A társaság július hónapban a büntetés-végrehajtás cím általános tartaléka terhére eft vissza nem térítendı támogatást kapott a fogvatartotti foglalkoztatás növelése céljából. A támogatást a társaság egyéb bevételként számolta el.

15 Egyéb ráfordítások eft-ban Megnevezés év I.-IX. hó Értékesített tárgyi eszközök könyvsz. értéke 17 0 Fizetett késedelmi kamat, kötbér,kártérítés Értékvesztés Leltárhiány Adók, illetékek, hozzájárulások Behajthatatlan követelés leírt összege Egyéb 1 4 Készletselejtezés Összesen Szállítónak fizetett késedelmi kamat és kötbér összege 984 eft..

16 Rendkívüli bevétel és ráfordítás Rendkívüli bevétele és ráfordítása nem volt a társaságnak. Aktivált saját teljesítmények Az aktivált saját teljesítmények összehasonlítása eft-ban Megnevezés év I.-IX. hó Saját ellátású eszközök aktivált értéke Saját termeléső készletek állományváltozása Aktivált saját teljesítmények értéke Költségek alakulása A költségek összehasonlítása eft-ban Megnevezés év I.-IX. hó Anyagköltség Igénybevett anyagjellegő szolgáltatás Egyéb szolgáltatások értéke Eladott áruk beszerzési értéke Alvállalkozói teljesítmények értéke Anyagjellegő ráfordítások Bérköltség Személyi jellegő egyéb kifizetés Bérjárulékok Személyi jellegő ráfordítások Értékcsökkenési leírás Költségek összesen

17 III.A TÁRSASÁG VAGYONI, PÉNZÜGYI ÉS JÖVEDELMI HELYZETÉNEK ÉRTÉKELÉSE Vagyoni helyzet értékelése Mérleg tételek év I.-IX. hó eft részar. % eft részar.% a.) Eszközök összértékének alakulása Befektetett eszközök , ,9 Forgóeszközök , ,0 Aktív idıbeli elhatárolás 104 0, ,1 Eszközök összesen , ,0 b.) Források összetételének alakulása Saját tıke , ,9 Kötelezettségek , ,3 Céltartalékok Passzív idıbeli elhatárolás , ,8 Források összesen , ,0 c, Eszközcsoportok aránymutatója: év I.-IX. hó Forgóeszköz Befektetett eszköz 583,0% 619,6% d, Beruházási fedezetmutató Tárgyévi értékcsökkenési leírás Tárgyévi üzembe helyezett beruh. 32,3% 36,2%

18 e, Tıkefeszültségi mutató Saját tıke. Kötelezettségek 41,6% 129,7% f, Esedékességi mutató Rövidlejáratú kötelezettségek Összes kötelezettség 100,0% 100,0% g, Vevı / szállító arány 129,3% 82,6% A vagyoni helyzet megítéléséhez bemutatott számok alapján a Társaság vagyoni pozíciója az elızı évhez viszonyítva javult. A saját tıke értéke a bázishoz képest 63,3 %-kal nıtt. Az elızı évekhez képest kiugró összegő mérleg szerinti eredmény javított a saját tıke arányán. A tıkefeszültségi mutató értéke nagymértékben nıtt. Ennek oka, hogy a saját tıke értéke 63 %-kal nıtt, a kötelezettségek értéke nagy mértékben, 47,6 %-kal csökkent. A saját tıke értéke 129,7 %-ban nyújt fedezetet a kötelezettségekre. A vevık, szállítók aránya csökkent, a vevık arány a szállítókhoz képest 82,6 %. A vevı állomány jelentısen, 45,1 %-kal csökkent az elızı évhez képest, a szállítói állomány pedig 14 %- kal csökkent. Pénzügyi struktúra mutatói 2012.év I.-IX.hó a, Eladósodási fok Kötelezettség Összes forrás 69,0% 42,3% b, Tıke ellátottsági mutató Saját tıke Összes forrás 28,7% 54,9% c, Likviditási mutató Forgóeszköz Rövid lejáratú kötelezettség 123,8% 203,2%

19 d, Likviditási gyorsráta Pénzeszközök + Forgatási célú értékpapírok+ követelések Rövid lejáratú kötelezettségek 96,5% 112,8% e, Eszközök fordulatszáma Nettó árbevétel Eszközök összesen 1,8 1,9 f, Készletek forgási sebessége Nettó árbevétel Készletek 9,5 5,0 Likviditási mérleg szeptember 30. eft-ban I. Pénzeszközök II. Mobil eszközök Követelések Céltartalék képzés 0 Értékpapírok 0 Aktív idıbeli elhatárolás 586 Rövid lejáratú tartozások Passzív idıbeli elhatárolás Összesen III. Mobilizálható eszközök Készletek Összesen IV. Immobil eszközök Befektetett eszközök Céltartalék képzés Saját tıke Hosszúlejáratú tartozások Céltartalék Összesen

20 Megnevezés Eszközök Források I. Pénzeszközök I-II. Pénzeszközök + Mobil eszközök I-II-III. Pénzeszközök + Mobil eszközök + Mobilizálható eszközök I.-II.-III.-IV. Összesen A pénzügyi struktúra egyik legjellemzıbb mutatója a likviditási gyorsráta, mely I.-IX. hóban nagymértékő javulást mutat. A nevezıben szereplı rövid lejáratú kötelezettségek értéke nagyobb mértékben csökkent, mint a pénzeszközök és a vevıkövetelések együtt. Az eszközök fordulatszáma a bázishoz viszonyítva alig változott, mivel a nettó árbevétel és az összes eszköz kis mértékő csökkenést mutat az elızı idıszakhoz képest. A készletek forgási sebessége csökkent. Ennek oka, szintén az értékesítés nettó árbevételének kis mértékő csökkenése mellett a készletek növekedése az elızı évhez viszonyítva. Megállapítható, hogy a pénzügyi struktúra mutatói kedvezıbbek, mint az elızı idıszakban. Társaságnak hosszúlejáratú adósságállománya nincs. Az eladósodási fok nagymértékben csökkent, tehát a mutató javult az elızı idıszakhoz képest. Az összes forrás állomány kisebb hányadát, 42,3 %-át teszik ki a kötelezettségek. A tıke ellátottsági mutató a kétszeresére nıtt az elızı évhez képest, a források kis mértékő csökkenése mutatható ki a saját tıke nagy mértékő növekedése mellet. A mutató 54,9 %, a saját tıke 54,9 %-ban nyújt fedezetet a társaság forrásaira. Az összes forrás kisebb része idegen tıke, ami kedvezı a társaság megítélése szempontjából. Az év folyamán eft folyószámla hitellel gazdálkodott a társaság szeptember 30-án folyószámlahitelt nem vett igénybe a társaság.

21 A vállalkozás jövedelmi helyzetének átfogó elemzése eft-ban Megnevezés év I.-IX. hó Változás % Értékesítés nettó árbevétele ,9 Egyéb bevétel ,8 Aktivált saját teljesítmény Bruttó termelési érték ,9 Anyagjellegő ráfordítás ,2 Hozzáadott érték ,9 Értékcsökkenési leírás ,4 Nettó termelési érték ,1 Anyagköltség változás ,5 Termelési költségszint össz.ktsg./bruttó term. Anyaghányad (anyag.jell.ráford./bruttó term.) Bérköltség hányad szem.jell.ráfor./bruttó termelés 93,0% 79,4% -13,6 73,8% 70,3% -3,5 18,4% 15,4% -3,0 A jövedelmezıségi adatok az eltérı idıszak miatt nem összehasonlíthatók.

22 Tájékoztató adatok Létszám és bér alakulása Megnevezés Létszám fı I-IX hó Bér eft-ban I-IX hó Teljes munkaidıben foglalkoztatottak - Fizikai 61,9 65, Nem fizikai 13,0 11, Összesen 74,9 76, Fogvatartottak 201,8 210, Egyéb állományon kívüli 2,2 3, Mindösszesen: 278,9 290,

23 Személyi jellegő egyéb kifizetések Hivatásos állomány Megnevezés év eft-ban I-IX hó eftban Egyéb bérjellegő hiv.áll.részére kifizetett 0 0 Teljes munkaidısök Társaságot terhelı táppénz Betegszabadság Saját szgk használat Segély Étkezési utalvány MKB Szépkártya Természetbeni juttatás Bérlettérítés Reprezentáció Üzleti ajándék 0 0 Végkielégítés Személyi jellegő összesen

24 Az ügyvezetı igazgatók részére évben szeptember 30-ig eFt bruttó munkabér került kifizetésre. A Felügyelı Bizottsági tagok részére tevékenységükért az üzleti év során fizetett juttatás: 3 fı részére elszámolt tiszteletdíj eft. Osztalék befizetés nem volt. A társaság éves beszámolóját az EX ASSE Könyvvizsgáló, Adó- és Pénzügyi, Gazdasági Tanácsadó Zrt (MKVK nyilvántatási szám: JT ), személy szerint: Fiedler Gábor (MKVK: ) könyvvizsgálta. A könyvvizsgálat díjazására szeptember 30-ig 567 eft + ÁFA összeget fordított a Társaság. A társaság éves beszámolóját összeállította: Ridegné Pahocsa Ildikó 6300 Kalocsa Erdei Ferenc u. 8 Nyilvántartási száma: A társaság éves beszámolójának aláírására jogosult személy: Kovács László ny. bv. ezredes ügyvezetı igazgató 1107 Budapest, Kékvirág u. 2. II./7. A társaság címe: Kalocsai Konfekcióipari Kft Kalocsa, Szent István király u. 26 Internet: konfekci@t-online.hu Honlap:

25 Melléklet a i mérleghez CASH-FLOW sz. melléklet Cash-flow év Befektetési cash-flow korrekciók Finanszírozási cash-flow korrekciók Operatív cashflow korrekciók Megnevezés Cash-flow év Nyers Cash-flow Tárgyi eszközök eredménye Tárgyi eszköz értékesítés eredménye Kivezetett immat. Jószág Térítés nélkül kapott eszköz Előző évben kifizetett beruházás Értékhelyesbítés Nem realizált árfolyam-különbözet Realizált árfolyam-különbözet Térítés nélkül átvett készlet Elszámolt értékvesztés Összesen I. Szokásos tevékenységből származó pénzeszköz-változás (Működési cash flow, 1-13 sorok) 0 1. Adózás előtti eredmény (+ -) Térítés nélküli átvett eszközhöz kapcsolódó eredmény Nem realizált árfolyam-különbözet 0 0 Realizált árfolyamkülöbözet Elszámolt amortizáció (+ -) Elszámolt értékvesztés és visszaírás (+ -) Céltartalék képzés és felhasználás különbözet (+ -) Befektetett eszközök értékesítésének eredménye (+ -) Szállítói kötelezettség változása (+ -) Egyéb rövid lejáratú kötelezettségek változása (+ -) Passzív időbeli elhatárolások változása (+ -) Vevőkövetelés változása (+ -) Forgóeszközök (vevőkövetelés és pénzeszköz nélkül) változása (+ -) Aktív időbeli elhatárolások változása (+ -) Fizetett, fizetendő adó (nyereség után)(-) Fizetett, fizetendő osztalék, részesedés (-) II. Befektetési tevékenységből származó pénzeszköz-változás (Befektetési cash flow, sorok) Befektetett eszközök beszerzése (-) Befektetett eszközök eladása (+) Kapott osztalék, részesedés (+) III. Pénzügyi műveletekből származó pénzeszköz-változás (Finanszírozási cash flow, sorok) Részvénykibocsátás, tőkebevonás bevétele (+) Kötvény, hitelviszonyt megtestesítő értékpapír kibocsátásának bevétele (+) Hitel és kölcsön felvétele (+) Hosszú lejáratra nyújtott kölcsönök és elhelyezett bankbetétek törlesztése, megszüntetése, beváltása (+) Véglegesen kapott pénzeszköz (+) Részvénybevonás, tőkekivonás (tőkeleszállítás) (-) Kötvény és hitelviszonyt megtestesítő értékpapír visszafizetése (-) Hitel és kölcsön törlesztése, visszafizetése (- ) Hosszú lejáratra nyújtott kölcsönök és elhelyezett bankbetétek Véglegesen átadott pénzeszköz (-)

26 Melléklet a i mérleghez CASH-FLOW sz. melléklet 27. Alapítókkal szembeni, illetve egyéb hosszú lejárató kötelezettségek változása (+ -) IV. Pénzeszközök változása (I ± II ± III sorok)

27 1. oldal IMMAT.kieg.mell. MEGNEVEZÉS INGAT- LAN MŰSZAKI BERENDEZÉS EGYÉB BERENDEZÉS TENYÉSZÁLLATOK BEFEJE- ZETLEN TÁRGYI ESZK. ÖSSZE- SEN 50 eft 50 eft 50 eft 50 eft 50 eft 50 eft Összesen Összesen alatt felett alatt felett alatt felett Összesen NYITÓ BRUTTÓ É Vásárlás Apportálás Előállítás Átsorolás Egyéb növekedés Növekedés összesen ra írás Selejtezés Eladás Apportba átadás Egyéb csökkenés Csökkenés összesen ZÁRÓ BRUTTÓ É Nyitó é.cs Növekedés Csökkenés Záró é.cs NYITÓ NETTÓ ÉRT: ZÁRÓ NETTÓ É

28 MEGNEVEZÉS VAGYONI ÉRTÉKŰ JOGOK ÜZLETI VAGY CÉG- ÉRTÉK SZELLEMI TERMÉKEK KISÉR- LETI FEJLESZ- TÉS ALAPÍTÁS ÁTSZER- VEZÉS IMMATERI ÁLIS JAVAK ÖSSZESEN 50 eft 50 eft 50 eft 50 eft Összesen alatt felett alatt felett Összesen NYITÓ BRUTTÓ É Vásárlás Apportálás Előállítás Átsorolás Egyéb növekedés Növekedés összesen ra írás Selejtezés Eladás Apportba átaadás Egyéb csökkenés Csökkenés összesen ZÁRÓ BRUTTÓ É Nyitó é.cs Növekedés Csökkenés Záró é.cs NYITÓ NETTÓ É ZÁRÓ NETTÓ É

www.szamviteltanar.hu

www.szamviteltanar.hu ÉVES BESZÁMOLÓ - MÉRLEG A változat Eszközök (aktívák) 200X. december 31. adatok E Ft-ban Sorszám A tétel megnevezése Előző év Előző év(ek) módosításai Tárgyév a b c d e 1 A. Befektetett eszközök 2 I. IMMATERIÁLIS

Részletesebben

Éves beszámoló 2013. december 31.

Éves beszámoló 2013. december 31. 2465481-1412-113-3 Statisztikai számjel 3-9- 126499 Cégjegyzék száma Adorján-Tex Kft. 63 Kalocsa Szent István király út 26. Éves beszámoló Keltezés: 214. április 25. 2465481-1412-113-3 1/6. oldal "A" MÉRLEG

Részletesebben

Hungarian Interim Management Kft. 1122 Budapest, Ráth György utca 54. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ. 2009. évről 2009. január 1-2009. december 31.

Hungarian Interim Management Kft. 1122 Budapest, Ráth György utca 54. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ. 2009. évről 2009. január 1-2009. december 31. 1122 Budapest, Ráth György utca 54. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 2009. évről 2009. január 1-2009. december 31. "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) Sor- A tétel megnevezése Előző év Előző év(ek) Tárgyév 01.

Részletesebben

statisztikai számjel cégjegyzék szám. Szegedi Sport és Fürdők Kft Szeged, Temesvári krt. 33.

statisztikai számjel cégjegyzék szám. Szegedi Sport és Fürdők Kft Szeged, Temesvári krt. 33. statisztikai számjel cégjegyzék szám Szegedi Sport és Fürdők Kft. 2011. december 31. BESZÁMOLÓ Keltezés: Szeged, 2012.június 08. vállalkozás vezetője (képviselője) PH. MÉRLEG "A" változat - Eszközök (aktívák)

Részletesebben

PÉNZFOLYAM Kft. tárgyévi cash-flow kimutatásának összeállításához a következő információkat ismerjük.

PÉNZFOLYAM Kft. tárgyévi cash-flow kimutatásának összeállításához a következő információkat ismerjük. PÉNZFOLYAM Kft. tárgyévi cash-flow kimutatásának összeállításához a következő információkat ismerjük. ESZKÖZÖK (aktívák) Előző év Tárgyév A. BEFEKTETETT ESZKÖZÖK 79 260 72 655 I. IMMATERIÁLIS JAVAK 10

Részletesebben

közötti időszakról szóló ÉVES BESZÁMOLÓ

közötti időszakról szóló ÉVES BESZÁMOLÓ 22700368-3523-113-01 A vállalkozás megnevezése: A vállalkozás címe, telefonszáma: 1031 Budapest, Nánási út 5-7. B-325. 2016.01.01-2016.12.31 közötti időszakról szóló ÉVES BESZÁMOLÓ Kelt: Budapest, 2017.04.25

Részletesebben

Éves Beszámoló. A vállalkozás címe: 3532 Miskolc, Nemzetőr u 20. "A" változat

Éves Beszámoló. A vállalkozás címe: 3532 Miskolc, Nemzetőr u 20. A változat A vállalkozás neve: A vállalkozás címe: 3532 Miskolc, Nemzetőr u 20. Éves Beszámoló Beszámolási időszak: 2005. január 1. - Előző időszak: 2004. január 1. - 2004. december 31. Beszámoló készítés oka: Normál,

Részletesebben

Nextent Informatika Zrt.

Nextent Informatika Zrt. 1 3 5 2 2 2 2 5 6 2 2 1 1 4 1 1-1 - 4 5 2 6 a vállalkozás megnevezése 1112 Budapest, Facsemete u. 1/5 a vállalkozás címe 27. évi ÉVES BESZÁMOLÓ Budapest, 28. május 6. 1 3 5 2 2 2 2 5 6 2 2 1 1 4 1 1-1

Részletesebben

Éves beszámoló. Csepeli Hőszolgáltató Kft Budapest, Kalotaszeg utca Statisztikai számjel Cégjegyzék száma

Éves beszámoló. Csepeli Hőszolgáltató Kft Budapest, Kalotaszeg utca Statisztikai számjel Cégjegyzék száma Csepeli Hőszolgáltató Kft Éves beszámoló 2011 "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) módosí- tásai 1 A. Befektetett eszközök 288 472 6 289 281 544 2 I. IMMATERIÁLIS JAVAK 3 787 0 2 526 3 Alapítás-átszervezés aktivált

Részletesebben

Cégjegyzék szám

Cégjegyzék szám A vállalkozás megnevezése: A vállalkozás címe, telefonszáma: A beszámoló: Lehet például: Üzleti év Időszak Keltezés helye dátuma 1 1 9 9 0 7 7 8 7 2 2 0 1 1 4 0 6 0 6-1 0-0 0 0 2 7 9 Előtársasági beszámoló

Részletesebben

XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 1 2 0 5 2 5 8 5-6 8 1 0-1 1 4-0 1 Statisztikai szám 0 1-1 0-0 4 2 8 5 0 cégjegyzékszám XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Mérleg : - Eszközök - Források Eredmény-kimutatás

Részletesebben

Média Unió Közhasznú Alapítvány. 2012.12.31.-i mérleg fordulónapi EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ

Média Unió Közhasznú Alapítvány. 2012.12.31.-i mérleg fordulónapi EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 5 5 2 1 8 1 3 3 5 5 2-1 - 4 1 adó száma 2012.12.31.-i mérleg fordulónapi EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ A mérleg főösszege: 33.740 eft; a saját tőke összege: 33.239 eft, a mérleg szerinti eredmény: 30.923

Részletesebben

Előző év(ek) módosításai a b c d e I. IMMATERIÁLIS JAVAK ( sorok)

Előző év(ek) módosításai a b c d e I. IMMATERIÁLIS JAVAK ( sorok) 0 1-1 0-0 4 6 4 7 9 1 1 MÉRLEG Eszközök (aktívák) "A" változat (ek) 01 A. Befektetett eszközök (02.+10.+18. sor) 7 389 0 4 358 02 I. IMMATERIÁLIS JAVAK (03.-09. sorok) 5 728 0 4 291 03 1. Alapítás-átszervezés

Részletesebben

2015 évi Éves beszámoló

2015 évi Éves beszámoló 0 1-1 0-0 4 7 7 5 4 a vállalkozás megnevezése a vállalkozás címe, telefonszáma 2015 évi Éves zárómérleg 2015.01.01. - 2015. 12. 31. a vállalkozás vezetője (képviselője) P.H. Sorszám 2 4 3 5 9 5 7 3 7 7

Részletesebben

XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 1 2 0 5 2 5 8 5-6 8 1 0-1 1 4-0 1 Statisztikai szám 0 1-1 0-0 4 2 8 5 0 cégjegyzékszám XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Mérleg : - Eszközök - Források Eredmény-kimutatás

Részletesebben

2017. ÉVI BESZÁMOLÓ. Mérleg : - Eszközök - Források. Eredmény-kimutatás. Cash-flow kimutatás

2017. ÉVI BESZÁMOLÓ. Mérleg : - Eszközök - Források. Eredmény-kimutatás. Cash-flow kimutatás 1 2 0 5 2 5 8 5-6 8 1 0-1 1 4-0 1 Statisztikai szám 0 1-1 0-0 4 2 8 5 0 cégjegyzékszám XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Mérleg : - Eszközök - Források Eredmény-kimutatás

Részletesebben

Éves beszámoló. EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Közhasznú Társaság üzleti évről

Éves beszámoló. EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Közhasznú Társaság üzleti évről 0 1-1 4-0 0 0 3 0 8 EDUCATIO Társadalmi Szolgáltató Közhasznú Társaság a vállalkozás megnevezése 1134 Budapest,Váci út. 37. Tel.: 06/1-477-3100 a vállalkozás címe, telefonszáma Éves beszámoló 2005.01.01-2005.12.31.

Részletesebben

Éves beszámoló Statisztikai számjel Cégjegyzék száma

Éves beszámoló Statisztikai számjel Cégjegyzék száma 2 0 3 9 0 7 5 0 9 0 0 1 5 7 2 0 1 Statisztikai számjel 0 1 0 9 9 2 0 8 3 6 Cégjegyzék száma A vállalkozás megnevezése Duna Palota Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. A vállalkozás címe, telefonszáma 1051

Részletesebben

GYULAI KÖZÜZEMI NONPROFIT KFT GYULA, Szent László u Eves beszámoló

GYULAI KÖZÜZEMI NONPROFIT KFT GYULA, Szent László u Eves beszámoló 0 GYULAI KÖZÜZEMI NONPROFIT KFT 5700. GYULA, Szent László u. 16. 06-66-362-377, Eves beszámoló 2016 Keltezés: 2017. március 16. ~~--= 1/6. oldal "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) 2016 december 31 adatok E

Részletesebben

Vígszínház Nonprofit Kft

Vígszínház Nonprofit Kft 2 3 3 9 5 8 1 9-9 0 0 1-5 7 2-0 1 Statisztikai számjel 0 1-0 9-9 6 3 6 4 5 cégjegyzék szám A vállalkozás megnevezése: címe: 1137 Budapest, Szent István krt 14. 2016.december 31 ÉVES BESZÁMOLÓ. Cg-01-09-963645

Részletesebben

CENTRÁL SZÍNHÁZ Színházművészeti Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

CENTRÁL SZÍNHÁZ Színházművészeti Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2 0 1 9 8 9 5 0-9 0 0 1-5 7 2-0 1 Statisztikai számjel 0 1-0 9-9 1 7 9 0 0 cégjegyzék szám A vállalkozás megnevezése: CENTRÁL SZÍNHÁZ Színházművészeti Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság címe: 1065

Részletesebben

Cash flow-kimutatás. A Cash flow-kimutatás tartalma

Cash flow-kimutatás. A Cash flow-kimutatás tartalma Cash flow-kimutatás Az éves beszámoló kiegészítő mellékletének tartalmaznia kell legalább a számviteli törvény által előírt, a 7. számú melléklet szerinti tartalmú cash flow-kimutatást is. Az egyszerűsített

Részletesebben

2012. december 31. adatok E Ft-ban Előző év Tárgyév módosí tásai a b c d e. A tétel megnevezése

2012. december 31. adatok E Ft-ban Előző év Tárgyév módosí tásai a b c d e. A tétel megnevezése Statisztikai jel 1/6. oldal A MÉRLEG Eszközök (aktívák) év l A. Befektetett eszközök 208981 0 216469 2 I. IMMATERIÁLIS JAVAK 4678 0 3580 3 Alapítás-átszervezés aktivált értéke 4 Kísérleti fejlesztés aktivált

Részletesebben

Éves beszámoló. a 2012. üzleti évről

Éves beszámoló. a 2012. üzleti évről 2 1 9 2 5 2 2 1 7 2 1 9 5 7 2 0 1 0 1-0 9-8 9 0 7 1 0 Cégjegyzék száma Statisztikai számjel a vállalkozás megnevezése KTI KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI INTÉZET NONPROFIT KFT. a vállalkozás címe, telefonszáma 1119

Részletesebben

Éves beszámoló december 31. Vértesi Erdészeti és Faipari Zrt. Tatabánya. Tatabánya, március 14.

Éves beszámoló december 31. Vértesi Erdészeti és Faipari Zrt. Tatabánya. Tatabánya, március 14. I I Cégjegyzék száma Vértesi Erdészeti és Faipari Zrt. Tatabánya 2011. december 31. Éves beszámoló Tatabánya, 2012. március 14. VÉRTES' epdészeti és FAIPARI za HKÖRUfN MUKÖDO RÉSZVÉNYTÁpR~SÁG 11187622-0201-114-11

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló

Egyszerűsített éves beszámoló TÁRSADALMI SZERVEZET MEGNEVEZÉSE: MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG TÁRSADALMI SZERVEZET CÍME: 1124 BUDAPEST, KOROMPAI U. 17. Statisztikai számjel: 19815857911252301 Egyszerűsített éves beszámoló 2015.12.31

Részletesebben

CENTRÁL SZÍNHÁZ Színházművészeti Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

CENTRÁL SZÍNHÁZ Színházművészeti Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2 0 1 9 8 9 5 0-9 0 0 1-5 7 2-0 1 Statisztikai számjel 0 1-0 9-9 1 7 9 0 0 cégjegyzék szám A vállalkozás megnevezése: CENTRÁL SZÍNHÁZ Színházművészeti Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság címe: 1065

Részletesebben

Normál egyszerűsített éves beszámoló

Normál egyszerűsített éves beszámoló 1 1 7 1 9 7 4 1 2 1 1 3 1 7 Statisztikai számjel 1 7-9 - 7 6 4 6 Cégjegyzék száma A vállalkozás megnevezése: Ézsibau Kft A vállalkozás címe: 7149 Báta, Damjanich utca 2. A vállalkozás telefonszáma: Normál

Részletesebben

Csiky Gergely Színház Közhasznú Non-profit Kft Kaposvár, Rákóczi tér 1. Éves beszámoló december 31.

Csiky Gergely Színház Közhasznú Non-profit Kft Kaposvár, Rákóczi tér 1. Éves beszámoló december 31. 14590652900129914 Csiky Gergely Színház Közhasznú Non-profit Kft 7400 Kaposvár, Rákóczi tér 1. Éves beszámoló 2011..december 31. 14590652900129914 1/6. oldal "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) 2011. december

Részletesebben

Eszközök és források összetételének változásai. Megnevezés 2008.XII.31. 2009.XII.31. Változás Változás % Eszközök

Eszközök és források összetételének változásai. Megnevezés 2008.XII.31. 2009.XII.31. Változás Változás % Eszközök l.sz.táblázat Eszközök és források összetételének változásai Megnevezés 2008.XII.31. 2009.XII.31. Változás Változás % Eszközök A. Befektetett eszközök 684 605 673 899-10 706 98,4 I. Immateriális javak

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló

Egyszerűsített éves beszámoló 19215422-9120-331-16 Statisztikai számjel ----------------- Cégjegyzék száma A vállalkozás megnevezése: PEDAGÓGUS SZAKSZERVEZET A vállalkozás címe, telefonszáma: 5000 Szolnok, Baross út 20. 3/20. 2011.

Részletesebben

1. SZÁMLAOSZTÁLY: BEFEKTETETT ESZKÖZÖK

1. SZÁMLAOSZTÁLY: BEFEKTETETT ESZKÖZÖK Számlatükör 1. SZÁMLAOSZTÁLY: BEFEKTETETT ESZKÖZÖK 11. Immateriális javak 111 Alapításátszervezés aktivált értéke 112 Kísérleti fejlesztés aktivált értéke 113 Vagyon értékő jogok 114 Szellemi termékek

Részletesebben

K I E G É S Z Í Tİ MELLÉKLET. 2014. év. Kalocsa, 2015. április 3. Máté Endre bv. alez. ügyvezetı igazgató

K I E G É S Z Í Tİ MELLÉKLET. 2014. év. Kalocsa, 2015. április 3. Máté Endre bv. alez. ügyvezetı igazgató K I E G É S Z Í Tİ MELLÉKLET 2014. év Kalocsa, 2015. április 3. Máté Endre bv. alez. ügyvezetı igazgató I.1 A vállalkozás bemutatása A. ÁLTALÁNOS RÉSZ Az Adorján-Tex Konfekcióipari és Kereskedelemi Korlátolt

Részletesebben

Vállalkozás megnevezése Budapest, Szegedi út 17. Vállalkozás címe december 31. Üzleti év fordulónapja. Éves beszámoló

Vállalkozás megnevezése Budapest, Szegedi út 17. Vállalkozás címe december 31. Üzleti év fordulónapja. Éves beszámoló 22182827-8621-599-01 Statisztikai számjel 01-09-889526 Cégjegyzék szám XIII. Kerületi Egészségügyi Szolgálat Közhasznú Nonprofit Kft. Vállalkozás megnevezése 1139 Budapest, Szegedi út 17. Vállalkozás címe

Részletesebben

ÉVES BESZÁMOLÓ december 31.

ÉVES BESZÁMOLÓ december 31. Statisztikai számjel: 20913502 8610 599 13 Cégjegyzék szám: 13-09-129605 Vállalkozás megnevezése: Vállalkozás székhelye: 2013 Pomáz, Mártírok u. 22. ÉVES BESZÁMOLÓ 2010. december 31. ESZKÖZÖK 2010. december

Részletesebben

ÉVES BESZÁMOLÓ december 31.

ÉVES BESZÁMOLÓ december 31. Statisztikai számjel: 20913502 8610 572 13 Cégjegyzék szám: 13-09-129605 Vállalkozás megnevezése: Vállalkozás székhelye: 2013 Pomáz, Mártírok u. 22. ÉVES BESZÁMOLÓ 2011. december 31. ESZKÖZÖK 2011. december

Részletesebben

Komló-Habilitas Nonprofit Közhasznú Kft. 2009. Kiegészítı melléklete. Wágner László ügyvezetı igazgató

Komló-Habilitas Nonprofit Közhasznú Kft. 2009. Kiegészítı melléklete. Wágner László ügyvezetı igazgató Komló-Habilitas Nonprofit Közhasznú Kft. 2009. Kiegészítı melléklete Wágner László ügyvezetı igazgató Komló-Habilitas Nonprofit Közhasznú Kft. adószám: 22265434-2-02 Cégjegyzék szám: 02-09-074143 Statisztikai

Részletesebben

1. gyakorló feladat ESZKÖZÖK

1. gyakorló feladat ESZKÖZÖK 1. gyakorló feladat ESZKÖZÖK A. BEFEKTETT ESZKÖZÖK 846.663 952.892 I. IMMATERIÁLIS JAVAK 31.343 23.945 1. Alapítás-átszervezés aktivált értéke 2. Kísérleti fejlesztés aktivált értéke 3. Vagyoni értékû

Részletesebben

RAVICSA NONPROFIT KFT.

RAVICSA NONPROFIT KFT. KIEGÉSZÍTİ MELLÉKLET a RAVICSA NONPROFIT KFT. 2009. évi EGYSZERŐSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ Rakamaz, 2010. április 20 Ling Béla ügyvezetı igazgató Kiegészítı Melléklet a 2009. évi beszámolóhoz I. Általános

Részletesebben

Tisztelt felhasználó! Kérjük töltse ki vállalkozása adatait: Sikeres kitöltést kívánunk! 2003. február 14.

Tisztelt felhasználó! Kérjük töltse ki vállalkozása adatait: Sikeres kitöltést kívánunk! 2003. február 14. Tisztelt felhasználó! Ön a következő Excel munkafüzetlapokon a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény szerinti kettős könyvvezetésen alapuló Éves beszámoló és Egyszerűsített éves beszámoló mérlegeit és

Részletesebben

K I E G É S Z Í T İ M E L L É K L E T

K I E G É S Z Í T İ M E L L É K L E T K I E G É S Z Í T İ M E L L É K L E T AZ ORMÁNSÁG EGÉSZSÉGÉÉRT NONPROFIT KORLÁTOLT FELELİSSÉGŐ TÁRSASÁG 2 012. évi EGYSZERŐSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁHOZ S e l l y e, 2013.április 25. Összeállította: Czipor

Részletesebben

PONGOR TIBORNÉ BEJEGYZETT KÖNYVVIZSGÁLÓ 4026 Debrecen, Zsák u. 9/B. Tel.: /52/

PONGOR TIBORNÉ BEJEGYZETT KÖNYVVIZSGÁLÓ 4026 Debrecen, Zsák u. 9/B. Tel.: /52/ PONGOR TIBORNÉ BEJEGYZETT KÖNYVVIZSGÁLÓ 4026 Debrecen, Zsák u. 9/B. Tel.: /52/ 425-689 Részéletes könyvvizsgálói jelentés a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2009. december 31-i fordulónappal

Részletesebben

Kiegészítő Melléklet Cég neve: Időszak: I. Az -én alakult

Kiegészítő Melléklet Cég neve: Időszak: I. Az -én alakult Cég neve: Időszak: I. Az -én alakult II. A számviteli politikája alapján III. Mérleget érintő kiegészítések 1. oldal Cég neve: Időszak: Az Immateriális javak és a Tárgyi Eszközök alakulása IV. Eredményt

Részletesebben

ÉVES BESZÁMOLÓ (TERVEZET) december 31.

ÉVES BESZÁMOLÓ (TERVEZET) december 31. TERVEZET a vállalkozás megnevezése 1082 Budapest, Futó u. 47-53. VII. emelet a vállakozás címe ÉVES BESZÁMOLÓ (TERVEZET) 2013. december 31. a vállalkozás vezetője (képviselője) TERVEZET "A" MÉRLEG Eszközök

Részletesebben

Eredménykimutatás FORRÁS Zrt. ). A főkönyvi kivonat az adózás előtti eredmény utáni könyvelési tételeken kívül minden információt tartalmaz! .

Eredménykimutatás FORRÁS Zrt. ). A főkönyvi kivonat az adózás előtti eredmény utáni könyvelési tételeken kívül minden információt tartalmaz! . Eredménykimutatás A FORRÁS Zrt. (továbbiakban: Társaság) 2009. december 31-i főkönyvi kivonatának forgalmi adatai (forintban). A főkönyvi kivonat az adózás előtti eredmény utáni könyvelési tételeken kívül

Részletesebben

1. Feladat (LN): Mutassa be az alábbi gazdasági események Mérlegre, Eredménykimutatásra, illetve Cash-flow kimutatásra gyakorolt hatását!

1. Feladat (LN): Mutassa be az alábbi gazdasági események Mérlegre, Eredménykimutatásra, illetve Cash-flow kimutatásra gyakorolt hatását! 1. Feladat (LN): Mutassa be az alábbi gazdasági események Mérlegre, Eredménykimutatásra, illetve Cash-flow kimutatásra gyakorolt hatását! Mérleg Eredmény Cash Flow Eszközök Forrás Költ- Ssz. Gazdasági

Részletesebben

RAVICSA NONPROFIT KFT.

RAVICSA NONPROFIT KFT. KIEGÉSZÍTİ MELLÉKLET a RAVICSA NONPROFIT KFT. 2010. évi EGYSZERŐSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ Rakamaz, 2011. április 20 Ling Béla ügyvezetı igazgató Kiegészítı Melléklet a 2010. évi beszámolóhoz I. Általános

Részletesebben

SEM IX. Városfejlesztő Zrt. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2011. ÉVI ÉVES BESZÁMOLÓHOZ

SEM IX. Városfejlesztő Zrt. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2011. ÉVI ÉVES BESZÁMOLÓHOZ SEM IX. Városfejlesztő Zrt. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2011. ÉVI ÉVES BESZÁMOLÓHOZ Budapest, 2012. március 28. 1. SZÁMVITELI POLITIKA A SEM IX. Városfejlesztő Zrt. könyveit és nyilvántartásait a Számviteli

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló

Egyszerűsített éves beszámoló a vállalkozás megnevezése a vállalkozás címe, telefonszáma 2011 évi Egyszerűsített éves beszámoló Éves zárómérleg P.H. 1 1 Egyszerűsített éves beszámoló MÉRLEGE "A" változat ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) Időszak:

Részletesebben

Közlemény. 1./ az Összehívás idıpontjában meglévı részvények és szavazati jogokra vonatkozó összesítés

Közlemény. 1./ az Összehívás idıpontjában meglévı részvények és szavazati jogokra vonatkozó összesítés Közlemény A Pannonholding Kereskedelmi és Befektetési Nyrt. a Gt. 304..(1). pontjának megfelelıen az alábbiakról tájékoztatja a Tisztelt Részvényeseket: 1./ az Összehívás idıpontjában meglévı részvények

Részletesebben

HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt Budapest, Igló u Éves beszámoló

HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt Budapest, Igló u Éves beszámoló 01-10-045570 HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. 1185 Budapest, Igló u. 33-35. Éves beszámoló 2011. január 01. - 2011. december 31-ig tartó gazdasági évről 01-10-045570 11 "A" MÉRLEG Eszközök

Részletesebben

Éves beszámoló december 31.

Éves beszámoló december 31. 0. 6720 Szeged Zrínyi u. 4-8. 62/592250 ŀ11092612493111306 Éves beszámoló 2012. december 31. 11092612493111306 1/6. oldal "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) módosí- év tásai 1 A. Befektetett eszközök 7842874

Részletesebben

IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM CÉGINFORMÁCIÓS ÉS AZ ELEKTRONIKUS CÉGELJÁRÁSBAN KÖZREMŰKÖDŐ SZOLGÁLAT

IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM CÉGINFORMÁCIÓS ÉS AZ ELEKTRONIKUS CÉGELJÁRÁSBAN KÖZREMŰKÖDŐ SZOLGÁLAT 2015. 07. 01. ELEKTRONIKUS BESZÁMOLÓ PORTÁL NYOMTATÓBARÁT VERZIÓ IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUM CÉGINFORMÁCIÓS ÉS AZ ELEKTRONIKUS CÉGELJÁRÁSBAN KÖZREMŰKÖDŐ SZOLGÁLAT 15EB 01 15EB 15EB/A 15EB/M/A1 15EB/M/A2 15EB/M/A3

Részletesebben

Immateriális javak és tárgyi eszközök bruttó értéke és a beruházások értékének változása 2011. évben

Immateriális javak és tárgyi eszközök bruttó értéke és a beruházások értékének változása 2011. évben Kiegészítı melléklet 1. sz. melléklete Immateriális javak és tárgyi eszközök bruttó értéke és a beruházások értékének változása 2011. évben ezer Ft-ban Jogcím Immateriális javak Ingatlanok Mőszaki berendezések

Részletesebben

"A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) adatok e Ft-ban. Sorszám A tétel megnevezése Előző év Tárgyév

A MÉRLEG Eszközök (aktívák) adatok e Ft-ban. Sorszám A tétel megnevezése Előző év Tárgyév "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) 2011.01.01-2011.12.31 1 A. Befektetett eszközök 46 605 42 994 2 I. IMMATERIÁLIS JAVAK 281 1 640 3 Alapítás-átszervezés aktivált értéke - - 4 Kísérleti fejlesztés aktivált

Részletesebben

KSH számjel: Cégjegyzék szám: Szılısgyörökért Közösségi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. KIEGÉSZÍTİ MELLÉKLET

KSH számjel: Cégjegyzék szám: Szılısgyörökért Közösségi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. KIEGÉSZÍTİ MELLÉKLET KSH számjel: 14476464-9499-113-14 Cégjegyzék szám: 14 09 308489 Szılısgyörökért Közösségi Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. KIEGÉSZÍTİ MELLÉKLET a 2008. évi egyszerősített éves beszámolóhoz I. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

vállalkozás vezetıje

vállalkozás vezetıje Balatonalmádi Kistérségi Egészségügyi Központ Közhasznú Nonprofit Kft 8220 Balatonalmádi Petıfi Sándor u. 2-4. KIEGÉSZÍTİ MELLÉKLET a 2011. évi Egyszerősített Éves Beszámolóhoz 2011. 03.29-2011.12.31.

Részletesebben

DÉKÁ KFT. Statisztikai számjel. Cégjegyzékszám. MÉRLEG Eszközök (aktívák) adatok eft-ban. Előző év(ek) módosításai. Előző év. A tétel megnevezése

DÉKÁ KFT. Statisztikai számjel. Cégjegyzékszám. MÉRLEG Eszközök (aktívák) adatok eft-ban. Előző év(ek) módosításai. Előző év. A tétel megnevezése 0 1-0 9-9 8 0 0 7 5 1 1 MÉRLEG Eszközök (aktívák) (ek) A. BEFEKTETETT ESZKÖZÖK (I.+II.+III. sorok) 3 612 3 439 I. IMMATERIÁLIS JAVAK (1-7. sorok) 2 000 2 000 1 Alapítás-átszervezés aktivált értéke 2 Kísérleti

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Az Érdi Városi Televízió és Kulturális Nonprofit Kft. 2011 évre vonatkozó Egyszerűsített Éves beszámolójához

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Az Érdi Városi Televízió és Kulturális Nonprofit Kft. 2011 évre vonatkozó Egyszerűsített Éves beszámolójához A Kft. rövid bemutatása : KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Az Érdi Városi Televízió és Kulturális Nonprofit Kft. 2011 évre vonatkozó Egyszerűsített Éves beszámolójához A társaságot, mint egyszemélyes Kft.-t Érd Város

Részletesebben

Állítsa össze a vállalkozás cash flow-kimutatását és értékelje a kapott adatokat! Tájékoztató adatok adatok e Ft-ban

Állítsa össze a vállalkozás cash flow-kimutatását és értékelje a kapott adatokat! Tájékoztató adatok adatok e Ft-ban 1. feladat Állítsa össze a vállalkozás cash flow-kimutatását és értékelje a kapott adatokat! Tájékoztató adatok A tétel megnevezése Tárgy év Terven felüli értékcsökkenés 25 139 Egyéb ráfordítás sorból

Részletesebben

Statisztikai számjel. PANNON-VÍZ Zrt. A változat MÉRLEG Eszközök (aktívák)

Statisztikai számjel. PANNON-VÍZ Zrt. A változat MÉRLEG Eszközök (aktívák) 1 1 4 0 1 4 2 9 3 6 0 0 1 1 4 0 8 Statisztikai számjel PANNON-VÍZ Zrt. A változat MÉRLEG Eszközök (aktívák) A. BEFEKTETETT ESZKÖZÖK 32.585.877 35.266.884 I. Immateriális javak 300.339 296.016 1. Alapítás-átszervezés

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ ADATOK (KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET) a 2011. április 30-i fordulónapra elkészített, a tevékenységet lezáró egyszerűsített éves beszámolóhoz

TÁJÉKOZTATÓ ADATOK (KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET) a 2011. április 30-i fordulónapra elkészített, a tevékenységet lezáró egyszerűsített éves beszámolóhoz Balassagyarmat Foglalkoztatási Nonprofit Közhasznú Kft 2660 Balassagyarmat Cégjegyzékszám: 1209006301 Óváros tér 15. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK (KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET) a 2011. április 30i fordulónapra elkészített,

Részletesebben

A cash flow kimutatás fogalmát a következők szerint definiálhatjuk (IAS 7 Cash-flow kimutatások alapján):

A cash flow kimutatás fogalmát a következők szerint definiálhatjuk (IAS 7 Cash-flow kimutatások alapján): A cash flow kimutatás fogalmát a következők szerint definiálhatjuk (IAS 7 Cash-flow kimutatások alapján): A cash flow pénzeszközök be- és kiáramlását jelenti, ahol pénzeszközök alatt a pénztári készpénzállományt

Részletesebben

1116 Budapest, Kalotaszeg utca 31. Éves beszámoló. Az adatok könyvvizsgálattal alátámasztva

1116 Budapest, Kalotaszeg utca 31. Éves beszámoló. Az adatok könyvvizsgálattal alátámasztva Csepeli Hőszolgáltató Kft Éves beszámoló 2013 Az adatok könyvvizsgálattal alátámasztva "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) módosí- év tásai 1 A. Befektetett eszközök 268 396 255 285 2 I. IMMATERIÁLIS JAVAK 1

Részletesebben

A 2011. üzleti évről szóló éves beszámoló KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE

A 2011. üzleti évről szóló éves beszámoló KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE A 2011. üzleti évről szóló éves beszámoló KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Az Art-Pack 2000 Kft éves beszámolója részeként a 2000.C. számviteli törvény (sztv.) alapján. Cégjegyzék szám: 11-09-014018 Statisztikai

Részletesebben

Éves beszámoló üzleti évről

Éves beszámoló üzleti évről 1 0 5 8 5 5 6 0 6 2 0 9 1 1 4 0 1 Statisztikai számjel 0 1-1 0-0 4 1 6 3 3 Cégjegyzék száma a vállalkozás megnevezése: a vállalkozás címe, telefonszáma: K O P I N T - D A T O R G Zrt. 1081 Budapest, Csokonai

Részletesebben

Éves beszámoló mérlege - "A"

Éves beszámoló mérlege - A Cégbíróság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság Global NRG Kereskedelmi és Tanácsadó Zártkörűen Működő Részvénytársaság 1122 Budapest, Maros u. 12. Éves beszámoló mérlege - "A" A mérleg fordulónapja: 2005.

Részletesebben

IBS NEMZETKÖZI ÜZLETI FŐISKOLA január december 31.

IBS NEMZETKÖZI ÜZLETI FŐISKOLA január december 31. IBS NEMZETKÖZI ÜZLETI FŐISKOLA 1031 Budapest, Záhony u. 7. 2015. január 1. - 2015. december 31. ÉVES BESZÁMOLÓ 1 1 MÉRLEG Eszközök (aktívák) 01. A. Befektetett eszközök (02. +10. +18. sor) 193 921 225

Részletesebben

Éves beszámoló. 2012. üzleti évről. 2 3 9 2 1 9 1 7 3 7 0 0 1 1 3 1 3 Statisztikai számjel. 1 3 0 9 1 5 6 2 9 2 Cégjegyzék száma

Éves beszámoló. 2012. üzleti évről. 2 3 9 2 1 9 1 7 3 7 0 0 1 1 3 1 3 Statisztikai számjel. 1 3 0 9 1 5 6 2 9 2 Cégjegyzék száma 2 3 9 2 1 9 1 7 3 7 0 0 1 1 3 1 3 Statisztikai számjel 1 3 0 9 1 5 6 2 9 2 Cégjegyzék száma a vállalkozás megnevezése Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft a vállalkozás címe, telefonszáma 2030 Érd,

Részletesebben

II. évfolyam. Név: Neptun kód: Kurzus: Tanár neve: HÁZI DOLGOZAT 2. Számvitel 2 2013/2014. II. félév

II. évfolyam. Név: Neptun kód: Kurzus: Tanár neve: HÁZI DOLGOZAT 2. Számvitel 2 2013/2014. II. félév II. évfolyam Név: Neptun kód: Kurzus: Tanár neve: HÁZI DOLGOZAT 2. Számvitel 2 2013/2014 II. félév 1. feladat (lekötött tartalék meghatározása, osztalékkal kapcsolatos számítások, saját tőke mérlegrészlet

Részletesebben

MÉRLEG "A" változat - Eszközök (aktívák)

MÉRLEG A változat - Eszközök (aktívák) 6720 Szeged, Tisza L. krt. 24. 11090081-9329-113-06 MÉRLEG "A" változat - Eszközök (aktívák) 1 A A. Befektetett eszközök 2 151 127 0 2 605 249 2 I I. Immateriális javak 7 061 6 196 3 Alapítás-átszervezés

Részletesebben

Statisztikai számjel: 23024216-6420-114-01 Cégjegyzék szám: 01-10-046833. BVK Holding Zrt. MÉRLEG Eszközök (aktívák)

Statisztikai számjel: 23024216-6420-114-01 Cégjegyzék szám: 01-10-046833. BVK Holding Zrt. MÉRLEG Eszközök (aktívák) MÉRLEG Eszközök (aktívák) 01. A. Befektetett eszközök (02.+10.+18. sorok) 55 999 937-103 742 764 02. I. IMMATERIÁLIS JAVAK (03. - 09. sorok) 2 029-3 942 03. Alapítás- átszervezés aktivált értéke - - 04.

Részletesebben

Keltezés: Budapest, január 20.

Keltezés: Budapest, január 20. 0 1 0 9 7 0 6 0 8 6 1 1 "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) 01. A BEFEKTETETT ESZKÖZÖK (2.+10.+18.) 212 913 0 0 11 579 5 429 83 942 313 863 02. I. IMMATERIÁLIS JAVAK (3.... 9.) 0 0 0 0 0 273 273 03. Alapítás-átszervezés

Részletesebben

MÉRLEG "A" változat Eszközök (aktívák)

MÉRLEG A változat Eszközök (aktívák) 0 1-0 9-9 1 3 6 5 7 1 1 S.sz. A tétel megnevezése Előző év 01. A. Befektetett eszközök (02.+10.+18. sor) 894 282 0 818 312 02. I. IMMATERIÁLIS JAVAK (03.-09. sorok) 127 898 0 38 989 03. Alapítás-átszervezés

Részletesebben

Összköltség eljárással készített eredménykimutatás "A" változat

Összköltség eljárással készített eredménykimutatás A változat 31 Összköltség eljárással készített eredménykimutatás "A" változat 01. Belföldi értékesítés nettó árbevétele 31 863-1 189 02. Exportértékesítés nettó árbevétele I. Értékesítés nettó árbevétele (01.+ 02.)

Részletesebben

Mérleg "A" betű római arab Megnevezés Megnevezések módosulásai

Mérleg A betű római arab Megnevezés Megnevezések módosulásai Mérleg "A" A Befektetett eszközök A I Immateriális javak A I 1 Alapítás-átszervezés aktivált értéke A I 2 Kísérleti fejlesztés aktivált értéke A I 3 Vagyoni értékű jogok A I 4 Szellemi termékek A I 5 Üzleti

Részletesebben

Példa az egyszerűsített éves beszámolót készítők részére

Példa az egyszerűsített éves beszámolót készítők részére 1. Az egyszerűsített éves beszámoló készítése lehetőségének meghatározása: A vállalkozás 2006. október 1-jével kezdte meg előtársaságként működését, a társaságot a cégbíróság október 31.-vel jegyezte be,

Részletesebben

Mérleg- és eredménykimutatás adatok - E.R.Ö.V. Víziközmű Zrt Éves beszámoló Forgalmi költség eljárással készített eredménykimutatás "A" változat

Mérleg- és eredménykimutatás adatok - E.R.Ö.V. Víziközmű Zrt Éves beszámoló Forgalmi költség eljárással készített eredménykimutatás A változat Mérleg- és eredménykimutatás adatok - E.R.Ö.V. Víziközmű Zrt Éves beszámoló Forgalmi költség eljárással készített eredménykimutatás "A" változat A beszámolóban szereplő cégnév: E.R.Ö.V. Víziközmû Zrt Beszámolási

Részletesebben

Kiegészítı melléklet a 2007. évi egyszerősített éves beszámolóhoz

Kiegészítı melléklet a 2007. évi egyszerősített éves beszámolóhoz Szegedi Kistérség- és Gazdaságfejlesztési Tanácsadó és Szolgáltató KHT. 6720 Szeged, Széchenyi tér 10. Cégjegyzékszám: 06-14-000119 Kiegészítı melléklet a évi egyszerősített éves beszámolóhoz A Kht. 2004.

Részletesebben

Összköltség eljárással készített eredménykimutatás "A" változat

Összköltség eljárással készített eredménykimutatás A változat 31 Összköltség eljárással készített eredménykimutatás "A" változat (ek) 01. Belföldi értékesítés nettó árbevétele 02. Exportértékesítés nettó árbevétele I. Értékesítés nettó árbevétele (01.+ 02.) 03. Saját

Részletesebben

Éves beszámoló december 31. Egyéb. üzleti évről

Éves beszámoló december 31. Egyéb. üzleti évről 1 1 4 7 4 5 3 5 3 5 3 0 1 1 3 1 1 Statitsztikai számjel 1 1-0 9-0 0 5 8 6 6 Cégjegyzék szám Adószám 11474535-2-11 A vállalkozás székhelye 2931 Almásfüzitő, Fő út 1 Éves beszámoló 2016. december 31. Egyéb

Részletesebben

1 0. s z. m e l l é k l e t

1 0. s z. m e l l é k l e t 1. sz. me lléklet Az üzleti év fordulónapja: 214.12.31. Budaörsi Települési Nonprofit Kft. üzletág MÉRLEG eszközök (aktívák) Sorszám tev. Btg egész 1. A. Befektetett eszközök (2.+1.+18.sor) 197 932 2 238

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS MÓRAÉP Városüzemeltetési, Szolgáltató és Kereskedelmi Nonprofit Közhasznú Kft 6 7 8 2 M ó r a h a l o m, R ö s z k e i ú t 3 4. 62/281-055 Fax.: 62/281-055 E-mail: moraep@morahalom.hu 2. számú melléklet

Részletesebben

Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület. 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31

Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület. 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31 A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek Egyszerűsített éves beszámolója Kelt: Budapest 2012.április 21. egyéb szervezet vezetője Statisztikai

Részletesebben

Ügyfél neve Bookline Magyarország Kft 1 2 6 o 2 1 8 o 5 2 4 7 1 1 3 o 1 Statisztikai számjel Mérlegkészítés helye Budapest

Ügyfél neve Bookline Magyarország Kft 1 2 6 o 2 1 8 o 5 2 4 7 1 1 3 o 1 Statisztikai számjel Mérlegkészítés helye Budapest Ügyfél neve Bookline Magyarország Kft 1 2 6 o 2 1 8 o 5 2 4 7 1 1 3 o 1 Statisztikai számjel Mérlegkészítés helye Budapest Mérlegzárás éve 2005 o 1 - o 9-6 9 4 4 4 2 Cégjegyzék szám Mérlegzárás dátuma

Részletesebben

KIEGÉSZITÖ MELLÉKLET A 2008. évi beszámolóhoz

KIEGÉSZITÖ MELLÉKLET A 2008. évi beszámolóhoz Biztonság 2014 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft Cégjegyzék száma 8500 Pápa, Második utca 25. 1 9 0 9 5 1 0 0 3 5 KIEGÉSZITÖ MELLÉKLET A 2008. évi beszámolóhoz Általános összefoglalás A kiegészítı melléklet

Részletesebben

Norbi Update Lowcarb Nyrt Budapest, Záhony u. 7/C. Negyedéves jelentés

Norbi Update Lowcarb Nyrt Budapest, Záhony u. 7/C. Negyedéves jelentés 24359573774011401 Statisztikai számjel 0110047754 Cégjegyzék szám Norbi Update Lowcarb Nyrt. 1031. Budapest, Záhony u. 7/C. Negyedéves jelentés 01.01-06.30 Cégjegyzék szám "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák)

Részletesebben

Mérleg. Engedélyes tevékenység* Ebből ivóvízágazat*

Mérleg. Engedélyes tevékenység* Ebből ivóvízágazat* A SZÁMVITELI SZÉTVÁLASZTÁS A Víziközmű szolgáltatásról szóló törvény 49. (3) bekezdése alapján a víziközmű szolgáltató eit engedélyköteles ek és másodlagos e vonatkozásában elkülönült mérlegben és eredménykimutatásban

Részletesebben

2015. I. féléves beszámoló

2015. I. féléves beszámoló 1 3 8 1 2 2 0 3 5 8 2 9 1 1 4 0 1 Statisztikai számjel 0 1-1 0-0 4 5 5 3 1 Cégjegyzék száma Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. a vállalkozás megnevezése 1022 Budapest, Törökvész út 30/a a vállalkozás címe,

Részletesebben

Éves beszámoló üzleti évről

Éves beszámoló üzleti évről 2 2 2 6 0 3 3 6139257201 Statisztikai jel 0 1-0 9-9 1 9 8 82 Cégjegyzék a KÉZMŰ Fővárosi Kézműipari Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 1147 Budapest, Csömöri út 50-60. Éves beoló 2012. üzleti évről

Részletesebben

Keltezés: Budapest, 2015.március 25.

Keltezés: Budapest, 2015.március 25. 0 1 0 9 7 0 6 0 8 6 1 1 "A" MÉRLEG Eszközök (aktívák) 01. A BEFEKTETETT ESZKÖZÖK (2.+10.+18.) 193 172 0 0 88 386 281 558 02. I. IMMATERIÁLIS JAVAK (3.... 9.) 0 0 0 2 828 2 828 03. Alapítás-átszervezés

Részletesebben

Állítsa össze a vállalkozás cash flow-kimutatását és értékelje a kapott adatokat! Tájékoztató adatok adatok e Ft-ban

Állítsa össze a vállalkozás cash flow-kimutatását és értékelje a kapott adatokat! Tájékoztató adatok adatok e Ft-ban 1. feladat Állítsa össze a vállalkozás cash flow-kimutatását és értékelje a kapott adatokat! Tájékoztató adatok A tétel megnevezése Tárgy év Terven felüli értékcsökkenés 25 139 Egyéb ráfordítás sorból

Részletesebben

ÜZLETI TERV 2014. ÉVRE

ÜZLETI TERV 2014. ÉVRE ESZKÖZÖK (aktívák) ÜZLETI TERV 2014. ÉVRE Tervadat 2014.év 01. A. Befektetett eszközök (02.+10.+17.) 739 644 712 382 703 558 02. I. Immateriális javak (03.-09.) 15 846 12 883 23 858 03. Alapítás-átszervezés

Részletesebben

Éves beszámoló összeállítása és elemzése

Éves beszámoló összeállítása és elemzése Gazdaságtudományi Kar Üzleti Információgazdálkodási és Módszertani Intézet Számvitel Intézeti Tanszék Éves beszámoló összeállítása és elemzése VI. előadás Cash-flow kimutatás Számviteli törvény 88. (6)

Részletesebben

vállalkozás vezetıje

vállalkozás vezetıje Balatonalmádi Kistérségi Egészségügyi Központ Közhasznú Nonprofit Kft 8220 Balatonalmádi Petıfi Sándor u. 2-4. KIEGÉSZÍTİ MELLÉKLET a 2013. évi Egyszerősített Éves Beszámolóhoz 2013.01.01-2013.12.31. üzleti

Részletesebben

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium 2018. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2019. május 27. A társaság bemutatása

Részletesebben

a(z) RICH SPORT EGYESÜLET 2008.12.31 fordulónapi egyszerősített mérlegbeszámolójához I. Általános rész

a(z) RICH SPORT EGYESÜLET 2008.12.31 fordulónapi egyszerősített mérlegbeszámolójához I. Általános rész 1 1. A társaság bemutatása I. Általános rész Székhely: 1135 Budapest, Fáy u. 81-83. Cégjegyzék-szám: 9pk60649/1997/9 Statisztikai szám: 18086869-9311-521-01 Tevékenységi körök: TEÁOR Tevékenység megnevezése

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET. Magyar Irodalmi Szerzői Jogvédő és Jogkezelő Egyesület. Éves beszámolójához. 2013 május 09. a vállalkozás vezetője (képviselője)

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET. Magyar Irodalmi Szerzői Jogvédő és Jogkezelő Egyesület. Éves beszámolójához. 2013 május 09. a vállalkozás vezetője (képviselője) KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a Magyar Irodalmi Szerzői Jogvédő és Jogkezelő Egyesület 2012 Éves beszámolójához 2013 május 09 a vállalkozás vezetője (képviselője) I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A Magyar Irodalmi Szerzői Jogvédő

Részletesebben

15EB 02 15EB 02/A. Cégadatok (A) Cégjegyzékszáma:

15EB 02 15EB 02/A. Cégadatok (A) Cégjegyzékszáma: Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4. Cégadatok (A) Cég neve: 15EB 02 Hatvan TISZK Kft Cégjegyzékszáma: 10 09 028738

Részletesebben

KTI KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI INTÉZET NONPROFIT KFT MÉRLEG 1 / 1. a b c d e

KTI KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI INTÉZET NONPROFIT KFT MÉRLEG 1 / 1. a b c d e Eszközök (aktívák) 1 / 1 (ek) 1. A. Befektetett eszközök (2.+10.+18. sor) 724 130 0 766 264 2. I. IMMATERIÁLIS JAVAK (3.-9. sorok) 15 445 0 80 427 3. Alapítás-átszervezés aktívált értéke 0 0 2 989 4. Kísérleti

Részletesebben