J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület november 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2007. november 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról"

Átírás

1 Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület november 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű határozatok végrehajtásával kapcsolatban az illetékesek az alábbi tájékoztatást adták: 181/2007.(V.21.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete Zirc város szülöttének, Reguly Antal halálának 150. évfordulójára tekintettel a 2008-as évet REGULY ÉV -vé nyilvánítja. 2./ A képviselő-testület felkéri Illés Ferencet, a Reguly Antal Múzeum és Népművészeti Alkotóház igazgatóját, hogy az emlékévvel kapcsolatosan a végleges programot költségszámításokkal készítse el. Felelős: 1./ pontban: Ottó Péter polgármester 2./ pontban: Illés Ferenc múzeumigazgató Határidő: 1./ pontban: azonnal 2./ pontban: szeptember 30. A képviselő-testület október 29-i ülésén tárgyalta a REGULY ÉV program-tervezetét, s az önkormányzat évi költségvetésében ,- Ft-ot biztosít a rendezvények megvalósítására. 195/2007.(VI.13.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Veszprém Megyei Önkormányzattal közösen megvalósítandó Belváros fejlesztése ROP projekt lebonyolítása érdekében árajánlata alapján - megbízást ad a Pannonterv Kft-nek a Reguly Antal Múzeum és Népművészeti Alkotóház felújításának bővítésének építési engedély tervének elkészítésére. 2./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Veszprém Megyei Önkormányzattal közösen megvalósítandó Belváros fejlesztése ROP projekt lebonyolítása érdekében árajánlata alapján - megbízást ad a Kulturális Örökségvédelmi Szakszolgálatnak a Reguly Antal Múzeum és Népművészeti Alkotóház műemléki vizsgálatára. 3./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a szerződések megkötésére. Határidő: 1./ pontban: azonnal 2./ pontban: azonnal 3./ pontban: azonnal Tervezőkkel a szerződések megkötésre kerültek. Dokumentációk kidolgozás alatt.

2 2 222/2007.(VI.25.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az önkormányzat tulajdonát képező zirci 1906/3/A/15 hrsz-ú ingatlant értékesítésre meghirdeti. A hirdetményt az ingatlan értékesítéséig folyamatosan napos pályázati határidőket biztosítva közzé teszi a helyben szokásos módon. 2./ Az ingatlan minimálisan megállapított vételára bruttó ,- Ft. Az érvényes ajánlatot tevők között versenytárgyalás lefolytatására kerül sor az ajánlatok benyújtását követően 8 napon belül, melynek eredményeképpen a legkedvezőbb ajánlattevővel kell a szerződést megkötni a versenytárgyalást követő 15 napon belül. Amennyiben a legkedvezőbb ajánlattevővel a megadott határidőre a szerződés megkötése nem történik meg az ajánlattevőnek felróható ok miatt, akkor a második legkedvezőbb ajánlatot tevővel kell a szerződést megkötni az eredeti határidőhöz képest 15 napon belül. A vételár egyösszegű kifizetésének határideje a szerződés aláírását követő 30 nap. Az adásvételi szerződés szerkesztésének és ellenjegyzésének költsége, továbbá az illetékfizetési kötelezettség a vevőt terheli. 3./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a pályázati ciklusok lezárását követően a legjobb ajánlatot adóval az adásvételi szerződést megkösse. Határidő: folyamatos december 31. napjáig A pályázat sikeres volt. A három jelentkező közül egynek nem volt érvényes a pályázata, mivel alacsonyabb vételárat jelölt meg a meghirdetettnél. A nyertes pályázó ,- Ft-ot ajánlott az ingatlanért. A szerződést megkötöttük, a vételárat október 19-én átutalta önkormányzatunknak. 224/2007.(VI.28.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete támogatja, hogy a Stúdió KB pályázatot nyújtson be az Országos Rádió és Televízió Testület által meghirdetett Televíziós közéleti magazinműsor támogatására. A pályázat célja: Stúdió KB. hírműsorának támogatása A fejlesztés forrásösszetétele: Saját forrás összesen: ,- Ft Ebből: Tételes (pénzbeli önerő) ,- Ft Ráfordítás ,- Ft Hitel 0,- Ft Támogatásból igényelt összeg ,- Ft Egyéb támogatás (nevesítve) 0,- Ft Egyéb forrás 0,- Ft Összesen ,- Ft A képviselő-testület a saját forrás pénzbeli önerő összegét a mindenkori költségvetésében biztosítja és a pályázat elnyerése esetén vállalja a Stúdió KB. működtetését legalább november 30-ig. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a pályázat benyújtásához szükséges nyilatkozat megtételéhez. Határidő: július 3.

3 3 Pályázat benyújtásra került és a pályázott összeget megítélték. 257/2007.(VIII.29.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Benedek Elek Napköziotthonos Óvoda és Bölcsőde logopédiai feladatainak ellátása érdekében 1 fő közalkalmazott szeptember 1-jétől december 31-ig terjedő időszakra vonatkozó személyi juttatásainak pénzügyi fedezetét pótelőirányzatként a költségvetési tartalék terhére biztosítja 2./ A képviselő-testület utasítja a polgármestert a pótelőirányzat költségvetésben történő átvezetésére. Felelős: 1./ és 2./ pont esetében: Ottó Péter polgármester 2./ pont esetében: október 31. Az önkormányzat évi költségvetésének módosításáról szóló 20/2007.(X.1.) rendeletben átvezetésre került a logopédiai ellátással kapcsolatos személyi juttatások és munkaadókat terhelő járulékok előirányzata a működési költségvetési tartalék terhére. 265/2007.(IX.10.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete utasítja a jegyzőt, hogy e rendelet hatályba lépésétől számított 15 napon belül a Rendelet 1. (2) bekezdésének francia bekezdéseiben leírt lehetőségekről a képviselő-testület és a képviselő-testület állandó bizottságainak tagjaitól nyilatkozatot kérjen be. Felelős: Dr. Árpásy Tamás jegyző Határidő: szeptember 25. A nyilatkozatok a képviselő-testület és a képviselő-testület állandó bizottságainak tagjaitól bekérésre kerültek. 275/2007.(IX.10.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a Zirci Városüzemeltetés Oktatási és Szolgáltató Közhasznú Társaság ügyvezetőjét, hogy készítsen költségbecslést a téli sikosságmentesítés folyamán kiszórt szóróanyag eltakarításával kapcsolatban, majd terjessze a képviselő-testület elé. Felelős: Schreindorfer Károly ügyvezető Határidő: október 31. A költségbecslés elkészítése megtörtént és e havi képviselő-testületi ülésre beterjesztésre került. 286/2007.(X.1.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a évi XLII. törvény 1. számú melléklet 11. sor értelmében megítélt címzett állami támogatás Erzsébet Kórház rekonstrukciója, geriátriai szakkórház kialakítása fel nem használt összegéről, ,- Ft-ról lemond.

4 4 A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a 9/1998.(I.23.) Korm. rendelet értelmében a lemondó nyilatkozatot a Magyar Államkincstár felé aláírja. Határidő: október 15. A Magyar Államkincstár felé a lemondó nyilatkozat elküldésre került. 291/2007.(X.1.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Zirc Városi Erzsébet Kórházrendelőintézet működtetési, üzemeltetési jogának átadása vállalkozó részére tárgyú közbeszerzési eljárás ajánlati felhívását elfogadja. 2./ A képviselő-testület felkéri a VeszprémBer Zrt-t a felhívás közzétételére. 2./ pont esetében: október 3. A határozatban megjelölt közbeszerzési eljárás ajánlati felhívása megtörtént, a megadott határidőig egy pályázó nyújtotta be anyagát. 292/2007.(X.1.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete továbbra is keresi a lehetőséget a Csolnoky Ferenc Veszprém Megyei Kórház és a Zirc Városi Erzsébet Kórház-rendelőintézet szakmai integrációjának megvalósítására. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy további tárgyalásokat folytasson a Veszprém Megyei Önkormányzat vezetőivel, valamint a Csolnoky Ferenc Veszprém Megyei Kórház főigazgatójával. Határidő: november 10. Két alkalommal történt egyeztetés a Megyei Önkormányzat vezetőivel, érdemi előrelépés nem történt. 293/2007.(X.1.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Veszprém Megyei Önkormányzattal és a Magyar Posta Zrt-vel amennyiben a nevezett gazdasági társaság a zirci 1046/4 hrsz-ú ingatlan kizárólagos tulajdonosa lesz - a zirci 1046/3 és 1046/4 hrsz-ú ingatlanok telekhatár-rendezését az előterjesztés mellékletében foglalt vázrajz szerint kezdeményezi. 2./ A képviselő-testület a telekhatár-rendezéssel kialakult ingatlanrészt a törzsvagyonból kivonja, egyidejűleg kijelöli elidegenítésre a Magyar Posta Zrt. részére. Határidő: 1./ pont esetén: folyamatos (a feltételek teljesülése) 2./ pont esetén: az 1./ pontban leírt telekhatár-rendezést tartalmazó határozat jogerőre emelkedése A határozat közlésre került az érintetteknek.

5 5 294/2007.(X.1.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő- testülete a 293/2007.(X.1.) Kt. számú határozatban leírt telekhatár-rendezési eljárás jogerős közigazgatási határozattal történő lezárása esetén a telekhatár-rendezéssel kialakult ingatlanrészt a Veszprém Megyei Önkormányzattal közösen a Magyar Posta Zrt. részére postaépítés és postai tevékenység céljára az adásvétellel érintett ingatlanrész megvételére legalább ,- Ft/m 2 + ÁFA vételárat tartalmazó ajánlatának elfogadásával - elidegeníti az előterjesztés 2. számú mellékletét képező adásvételi szerződés-tervezetben leírtak szerint. 2./ A képviselőt-testület felhatalmazza a polgármestert az adásvételi szerződés jelen előterjesztés 2. számú melléklete alapján az abban foglalt tervezet lényeges tartalmi elemeit nem érintő esetleges módosításokkal történő megkötésére. Határidő: 1./ pont esetén: folyamatos (a feltételek teljesülése) 2./ pont esetén: az 1./ pont teljesülését követő 15. nap A Magyar Posta Zrt. felé megküldtük a határozatot és a szerződés tervezetet, választ még nem kaptunk. 295/2007.(X.1.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a 293/2007.(X.1.) Kt. számú határozatban leírt telekhatár-rendezési eljárás jogerős közigazgatási határozattal történő lezárása esetén a telekhatár-rendezéssel kialakult ingatlanrész melletti, a zirci 1046/3 hrsz ú ingatlan az előterjesztés 1. számú mellékletében jelzett, a Veszprém Megyei Önkormányzattal osztatlan közös tulajdonban lévő részére, a Veszprém Megyei Önkormányzattal közösen a Magyar Posta Zrt. javára postai tevékenység céljára a telki szolgalom alapítása ellenértékeként legalább ,- Ft/m 2 + ÁFA összeget tartalmazó ajánlatának elfogadásával telki szolgalmat alapít az előterjesztés 3. számú mellékletét képező szerződés-tervezetben leírtak szerint. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a telki szolgalmat alapító szerződés jelen előterjesztés 3. számú melléklete alapján az abban foglalt tervezet lényeges tartalmi elemeit nem érintő esetleges módosításokkal történő megkötésére. Határidő: 1./ pont esetén: folyamatos (a feltételek teljesülése) 2./ pont esetén: az 1./ pont teljesülését követő 15. nap A határozat közlésre került az érintetteknek a szerződés tervezetek megküldésével. Jelenleg észrevétel még nem érkezett. 302/2007.(X.29.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az önkormányzat évi költségvetésében szereplő működési tartalékának terhére ,- Ft intézményfinanszírozási pótelőirányzat odaítéléséről dönt Zirc Városi Erzsébet Kórház és Rendelőintézet javára. Határidő: azonnal

6 6 A november 26-i testületi ülésen napirendi pontként szereplő Az önkormányzat évi költségvetéséről szóló 2/2007.(II.15.) rendelet módosítása előterjesztésben a pótelőirányzat átvezetésre kerül. 303/2007.(X.29.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Benedek Elek Napköziotthonos Óvoda és Bölcsőde alapító okiratának módosítását az előterjesztés mellékletében foglaltak szerint jóváhagyja. 2./ A képviselő-testület utasítja a jegyzőt a módosított alapító okirat Magyar Államkincstár Közép-dunántúli Regionális Igazgatósága részére történő megküldésére. Felelős: 1./ pont esetében: Ottó Péter polgármester 2./ pont esetében: dr. Árpásy Tamás jegyző 2./ pont esetében: november 9. Az egységes szerkezetű alapító okirat a Magyar Államkincstár Közép-dunántúli Regionális Igazgatósága részére megküldésre került. 304/2007.(X.29.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola Házirendjének módosítását az előterjesztés mellékletében foglaltak szerint jóváhagyja. 2./ A képviselő-testület utasítja a Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola igazgatóját, hogy a módosított Házirendet hozza nyilvánosságra. Felelős: 1./ pont esetében: Ottó Péter polgármester 2./ pont esetében: Lingl Zoltán igazgató 2./ pont esetében: november 1. A Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola Házirendjének nyilvánosságra hozatala megtörtént. 305/2007.(X.29.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete Zirc Városi Önkormányzat - az előterjesztés mellékletét képező évi belső ellenőrzési tervét jóváhagyja. Felelős: Dr. Árpásy Tamás jegyző Határidő: azonnal A határozatot a belső ellenőrzési feladatokat ellátó Tömpe és Társa Bt. részére megküldtük. 306/2007.(X.29.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot nyújt be a Gazdasági és Közlekedési Minisztériumhoz Sebességkijelző berendezés telepítése Zirc-Kardosréten címmel. A fejlesztés költsége ,- Ft Pályázott támogatás ,- Ft

7 7 A saját forrás ,- Ft A képviselő-testület a saját forrást az önkormányzat és évi költségvetéseiben biztosítja. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a pályázatot a Gazdasági és Közlekedési Minisztériumhoz nyújtsa be. 2./ pont esetében: október 31. Pályázat benyújtásra került. 307/2007.(X.29.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Zirci autóbusz terminál áthelyezése, új személyforgalmi logisztikai központ kialakítása című projekt sikeres befejezése érdekében ,- Ft rulírozó hitelt vesz fel fél éves futamidővel azzal, hogy az önkormányzatnak legalább három pénzintézettől ajánlatot kell kérnie. A hitel költségeinek fedezetét a 2007., illetve a évi költségvetésében biztosítja. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a legkedvezőbb ajánlatot adó pénzintézettel a hitelszerződést kösse meg. Határidő: november 10. A beérkezett pénzintézeti ajánlatok elbírálását követően a legkedvezőbb ajánlatot tevő pénzintézettel Zirci Takarékszövetkezet - megkezdődtek az egyeztetések. A kölcsönszerződés november 16-án aláírásra került. 310/2007.(X.29.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete kinyilvánítja azon véleményét, miszerint a zirci III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény a Veszprém Megyei Önkormányzat fenntartásában továbbra is egy művészeti profilú és zirci székhelyű közoktatási intézményként a jelenlegi struktúrában működjön tovább. 2./ A képviselő-testület felkéri a polgármestert jelen állásfoglalás Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnökéhez történő eljuttatására. Határidő: 1./ pont esetén: azonnal 2/ pont esetén: október 31. A képviselő-testületi állásfoglalást - a határozat megküldésével - eljuttattuk a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnökéhez. 313/2007.(X.29.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a zirci III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményt fenntartó Veszprém Megyei Önkormányzatot, hogy nyújtson be pályázatot a KDOP /2F kiírásra az oktatási intézmény infrastruktúra fejlesztése céljából.

8 8 2./ A képviselő-testület az 1./ pontban leírt pályázat benyújtása esetén a pályázathoz szükséges önerő 50 %-át, maximum 12,5 millió Ft-ot biztosít a évi költségvetéséből. 3./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert jelen határozat Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnökéhez történő eljuttatására. 2./ pont esetében: folyamatos 3./ pont esetében: november 9. A képviselő-testületi határozatot megküldtük a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke részére. 314/2007.(X.29.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a zirci 1359/A/53 hrsz-ú Zirc, Deák F. u. 2. III/12. szám alatti ingatlant értékesítésre kijelöli. 2./ Az ingatlan forgalmi értékét bruttó ,- Ft-ban határozza meg. 3./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a jogszabályi előírások szerint a bérlővel a megfelelő konstrukciót (egyösszegű fizetés vagy részletfizetés) megkeresse. 4./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert az ingatlanra vonatkozó adásvételi szerződés aláírásra. 5./ Az elidegenítéssel kapcsolatos összes költség a vevőt terheli. Határidő: 1./ és 2./ pontban: azonnal 3./ pontban: november / pontban: december / pontban: folyamatos A kiértesítések elküldésre kerültek. Bérlő írásban jelezte, hogy eláll a vételtől. 315/2007.(X.29.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a zirci 1913/2/A/48 hrsz-ú Zirc, Köztársaság u. 7/D. III/9. szám alatti ingatlant értékesítésre kijelöli. 2./ Az ingatlan forgalmi értékét bruttó ,- Ft-ban határozza meg. 3./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a jogszabályi előírások szerint a bérlővel a megfelelő konstrukciót (egyösszegű fizetés vagy részletfizetés) megkeresse. 4./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert az ingatlanra vonatkozó adásvételi szerződés aláírásra. 5./ Az elidegenítéssel kapcsolatos összes költség a vevőt terheli. Határidő: 1./ és 2./ pontban: azonnal 3./ pontban: november / pontban: december / pontban: folyamatos Kiértesítés megtörtént, visszajelzés nem érkezett.

9 9 316/2007.(X.29.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a zirci 1915/7/A/16 hrsz-ú Zirc, Fáy A. u. 2/B alagsor 1. szám alatti ingatlant értékesítésre kijelöli. 2./ Az ingatlan forgalmi értékét bruttó ,- Ft-ban határozza meg. 3./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a jogszabályi előírások szerint a bérlővel a megfelelő konstrukciót (egyösszegű fizetés vagy részletfizetés) megkeresse. 4./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert az ingatlanra vonatkozó adásvételi szerződés aláírásra. 5./ Az elidegenítéssel kapcsolatos összes költség a vevőt terheli. Határidő: 1./ és 2./ pontban: azonnal 3./ pontban: november / pontban: december / pontban: folyamatos Kiértesítés megtörtént, visszajelzés nem érkezett. 317/2007.(X.29.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a zirci 1850/7/A/4 hrsz-ú Zirc, Bercsényi u. 12. I/2. szám alatti ingatlant értékesítésre kijelöli. 2./ Az ingatlan forgalmi értékét bruttó ,- Ft-ban határozza meg. 3./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a jogszabályi előírások szerint a bérlővel a megfelelő konstrukciót (egyösszegű fizetés vagy részletfizetés) megkeresse. 4./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert az ingatlanra vonatkozó adásvételi szerződés aláírásra. 5./ Az elidegenítéssel kapcsolatos összes költség a vevőt terheli. Határidő: 1./ és 2./ pontban: azonnal 3./ pontban: november / pontban: december / pontban: folyamatos Kiértesítés megtörtént, visszajelzés nem érkezett. 318/2007.(X.29.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az előterjesztés mellékletét képező a Zirc Városi Önkormányzat, mint eladó, valamint a KOVEBBE Kft., mint vevő közötti, augusztus 10-én kelt, a zirci 1917/1 és 1917/2 hrsz-ú ingatlanok ¼ részének 3.000,- Ft + 20 % ÁFA/m 2 vételár kikötésével történő elidegenítését célzó adásvételi szerződés megkötését, annak polgármester általi aláírását jóváhagyja. Határidő: azonnal A határozatot az adásvételi szerződés megkötéséhez az ügyvédnek megküldtük.

10 10 320/2007.(X.29.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a KDOP /2F pályázathoz (oktatási intézmények infrastruktúra fejlesztése) szükséges települési közoktatási és esélyegyenlőségi terv elkészítésével megbízza Wohlfart Zsuzsanna kistérségi tanügyigazgatási szakértőt mikrotársulásonként ,- Ft + Áfa összeggel az árajánlatnak megfelelően. 2./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a KDOP /2F pályázathoz (oktatási intézmények infrastruktúra fejlesztése) szükséges megvalósíthatósági tanulmány elkészítésével megbízza a JÓ-KOR Projekt Irodát pályázatonként ,- Ft + Áfa összeggel az árajánlatnak megfelelően. 3./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a vállalkozói szerződéseket kösse meg. 2./ pont esetében: azonnal 3./ pont esetében: november 15. A szerződések megkötése folyamatban van, mert még nem végleges a pályázat tartalma. Zirc, november 16. Ottó Péter polgármester

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2004. november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. december 18-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. december 18-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. december 18-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete április 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete április 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. április 23-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. április 23-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. április 23-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2010. november 29-i ülésére Tárgy: III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény nyílászáró

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület március 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület március 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. március 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. december 21-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. december 21-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. december 21-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület január 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület január 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2010. január 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. június 3.-i rendkívüli ülésére Tárgy: Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola "F" épületének energetikai felújítása

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Gazdasági, Idegenforgalmi és Környezetvédelmi Bizottság 2004. december 13. (hétfő) 17 óra Oktatási, Kulturális és Közművelődési Bizottság 2004. december 14. (kedd) 15,30 óra

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2016. szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Napirend 1. pontja: Beszámoló a 2016. évi költségvetés I. félévi

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. december 17-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. december 17-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. december 17-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. október 24-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. október 24-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. október 24-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2007. június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével.

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével. 63/2012. /VI. 20./ számú határozat: Megismerte és megtárgyalta Zalaapáti község településrendezési tervei módosításának programját, melyet az előterjesztés 1,2,3,4,5 pontjában foglaltak szerint jóváhagy.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 101/2018. (IX.20.) számú ÖKT határozata

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 105/2009. (VI. 25.) Kt. határozat elfogadja a 2009. június 25.-ei rendkívüli ülés alábbi napirendi pontjait: 1. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 2.1.2. Kistérségi

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2008. június 23-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Erzsébet Kórház- rendelőintézet igazgatói állására beérkezett pályázat elbírálása Előadó

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete március 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete március 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 9-0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 51/2016.(III.31.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja

Részletesebben

Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata:

Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata: Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata: A Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2006. október 30-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete által különböző szervezetekbe delegált személyek Előadó:

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. szeptember 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 8-ai rendkívüli testületi üléséről készült jegyzőkönyv napirendjei: - Pályázat egészségügyi alapellátást szolgáló (háziorvosi, házi

Részletesebben

JELENTÉS. Zirc Város Önkormányzati Képviselő-testület április 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. Zirc Város Önkormányzati Képviselő-testület április 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. JELENTÉS Zirc Város Önkormányzati Képviselő-testület 2004. április 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. október 5-i ülésére! Készítette: Balya András önkormányzati referens JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról tájékoztató Tisztelt

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2005. május 5-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester

Részletesebben

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/148-4/2009. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2009. április 24-i nyilvános ülésére TISZTELT KÉPVISELŐ-TESTÜLET!

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/148-4/2009. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2009. április 24-i nyilvános ülésére TISZTELT KÉPVISELŐ-TESTÜLET! NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/148-4/2009. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2009. április 24-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Beszámoló a polgármester és az alpolgármesterek fontosabb

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2010. szeptember 13.-i ülésére Tárgy: KEOP-7.2.4.0.B kódszámú pályázat közbeszerzés bonyolító megbízási szerződés módosítása Előadó:

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 224/2018. (VII.05.) Kt. határozat Tárgy: 2018. július 05. napján tartott rendkívüli ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Molnár Áron napirend javaslatát az alábbiak

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Ügyrendi és Érdekképviseleti Bizottság 2015. május 26. (kedd) 17,00 óra Gazdasági, Turisztikai és Környezetvédelmi Bizottság 2015. május 22. (péntek) 9,00 óra Emberi Kapcsolatok

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete szeptembert 26-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete szeptembert 26-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 118/2013. (IX. 26.) önkormányzati testületi határozat 1. a Püspökladány Város Gazdasági Ellátó Szervezete 2012. évi munkájáról készült beszámolót elfogadja; 2. kötelezi továbbá az intézményvezetőt, hogy

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/57/3/2014. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. február 26-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2007. október 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2007. október 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2007. október 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

II. HATÁROZAT KIVONAT a április 15-ei rendes képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből

II. HATÁROZAT KIVONAT a április 15-ei rendes képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-99/2010. 05/2010. II. HATÁROZAT KIVONAT a 2010. április 15-ei rendes képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből 200/2010. (IV.15.) B-L.Ö.h. úgy dönt, hogy 2010. évben a bűnmegelőzés és

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/8/2008. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008. március 11-én megtartott

Részletesebben

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat 136/2016. (IX.29.) Kt. határozat Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. szeptember 29-i testületi ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Közösen érted Nagyszentjános

Részletesebben

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 226/2011. (X. 26.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. október 26-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

Litér Község Önkormányzata 8196 Litér, Álmos u. 37. Tel./Fax: 88/598-010 Honlap: www.liter.hu E-mail: referens@liter.hu

Litér Község Önkormányzata 8196 Litér, Álmos u. 37. Tel./Fax: 88/598-010 Honlap: www.liter.hu E-mail: referens@liter.hu E L Ő T E R J E S Z T É S, 2014. április hó 08 napján tartott együttes Képviselő-testületi ülésére Tisztelt Képviselő-testületek! Litér Község Önkormányzata Balatonfűzfő Város és Szentkirályszabadja Község

Részletesebben

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE

ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE XIV. évfolyam 2. szám _ ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE HIVATALOS LAP 2013. FEBRUÁR 12. TARTALOM A KÖZGYŰLÉS RENDELETE ZMJVK 6/2013. (II.12.) ÖR. a 2012. évi költségvetésről szóló 7/2012.(II.10.)

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület március 21-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület március 21-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. március 21-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 23-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 23-i ülésére 86/2015. E L Ő T E R J E S Z T É S Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 23-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

Részletesebben

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1.. napirendi pont Borkai Zsolt polgármester előterjesztése Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2007. október 29-i ülésére Tárgy: Állásfoglalás a III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 26-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 26-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. nyilvános ülésének könyvéből. 83/2009. (V. 26.) Kt. határozat egyetért azzal, hogy a 2009. május 26.-ai nyilvános ülés egyebek napirendi pontját az alábbi napirendi pontokkal egészítse ki: A 3. napirendi

Részletesebben

Az intézménybe felvehető maximális gyermeklétszám címszó alatti

Az intézménybe felvehető maximális gyermeklétszám címszó alatti 1/2010. (I. 28.) önkormányzati testületi határozat a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény 34. (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői tekintetében

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2008. június 23- i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2008. június 23- i ülésére ELŐTERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2008. június 23- i ülésére Tárgy: A Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola sajátos nevelési igényű tanulóira vonatkozó társulási

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 26-ai ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 73/2012. (III. 27.)

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. szeptember 12-i ülésére Tárgy: A Zirc Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala alapító okiratának módosítása Előadó : Dr.

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA 1 J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

11/2007. (II. 22.) MÖK

11/2007. (II. 22.) MÖK 11/2007. (II. 22.) MÖK határozat A Veszprém megyei egészségügyi ellátórendszer struktúra-átalakításának támogatása, az intézményi átalakítások megkezdése céljából a Veszprém megyei önkormányzati fenntartású

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kinyilvánítja. 2011. szeptember 29-i ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kinyilvánítja. 2011. szeptember 29-i ülésének jegyzőkönyvéből 93/2011. (IX. 29.) önkormányzati testületi határozat kinyilvánítja azon szándékát, hogy 2012. január 1. napjától az 1. számú melléklet szerinti együttműködési megállapodást köt a Napfényes Támogató Szociális

Részletesebben

Kivonat! Szám: IV/B/20-11/2016.

Kivonat! Szám: IV/B/20-11/2016. Kivonat! Szám: IV/B/20-11/2016. 219/2016. (VIII.17.) határozata a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. szétválása útján létrejött Szekszárdi Távhőszolgáltató Nonprofit Kft. működésével kapcsolatos alapító-tulajdonosi

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a 101/2009. (IX. 24.) önkormányzati testületi határozat elfogadja a polgármesteri jelentést azzal a kiegészítéssel, hogy az önkormányzat csatlakozik Tetétlen Önkormányzatának kezdeményezéséhez, és támogatja

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 194/2017. (IX.27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a 2017. szeptember 27-i nyilvános ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (6 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (6 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 10/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 17-én 08.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

24/2009. (III. 26.) önkormányzati testületi határozat a évi éves belső ellenőrzési jelentés és éves összefoglaló ellenőrzési jelentést elfogadja

24/2009. (III. 26.) önkormányzati testületi határozat a évi éves belső ellenőrzési jelentés és éves összefoglaló ellenőrzési jelentést elfogadja 23/2009. (III. 26.) önkormányzati testületi határozat Püspökladány Város Önkormányzata a számlavezető OTP Bank Nyrt-től 110 millió Ft összegű bérhitelkeret jóváhagyását kéri. 2009. február 24-től 2010.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 12-én 17,05 órai kezdettel.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 12-én 17,05 órai kezdettel. 16 / 2011. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 12-én 17,05 órai kezdettel tartott üléséről A képviselő-testületi ülés helyszíne: Városháza nagyterme

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: Folyószámla-hitelkeret módosítása

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére Tárgy: Döntési javaslatok az Enying város önkormányzati épületeinek

Részletesebben

A Képviselőtestület a fentiek szerinti módosító okiratot, valamint a módosítással egységes szerkezetbe foglalt társulási megállapodást elfogadja.

A Képviselőtestület a fentiek szerinti módosító okiratot, valamint a módosítással egységes szerkezetbe foglalt társulási megállapodást elfogadja. B E S Z Á M O L Ó Csanádalberti Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2015. április 27. napján tartandó együttes testületi ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Tárgy: Csanádpalota

Részletesebben

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai:

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: Kálmán), távol lévő 3 fő (Kismoni László, Pintér Attila, Selyem József) megalkotta az 5/2014. (IV.1.) önkormányzati

Részletesebben

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 14/2015. K-t. Jegyzőkönyv

Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 14/2015. K-t. Jegyzőkönyv Pilisszentkereszt Község Önkormányzata 14/2015. K-t. Jegyzőkönyv A 2015. augusztus 19-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. (113-117/2015.) sz. önkormányzati határozat) (-/2015. sz. önkormányzati

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Gazdasági, Idegenforgalmi és Környezetvédelmi Bizottság 2005. október 17. (hétfő) 17 óra Oktatási, Kulturális és Közművelődési Bizottság 2005. október 17. (hétfő) 16 óra Ifjúsági,

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: polgarmester@fuzesgyarmat.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. szeptember

Részletesebben

Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT

Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület március 28-i nyílt üléséről 1. 22/ (III. 28.) Kt. határozat

Részletesebben

7. Önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítése II. (4262/30 hrsz.) december 14. ELŐTERJESZTÉS

7. Önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítése II. (4262/30 hrsz.) december 14. ELŐTERJESZTÉS ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. december 14-ei ülésére 7. napirend Tárgya: Előadó: Önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítése II. (4262/30 hrsz.) Tabányi Pál polgármester

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből: 205/2008.(X.31.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta a A Hajdúhadházi Bocskai István Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tetőtér beépítésének befejezési üteme

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017.március 30-án tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A Képviselő-testület

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2007. augusztus 07- i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2007. augusztus 07- i rendkívüli ülésére ELŐTERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2007. augusztus 07- i rendkívüli ülésére Tárgy: A Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola, valamint a Benedek Elek Napköziotthonos

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 18-i rendkívüli

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kétpó Községi Önkormányzat Képviselőtestületének július 21-én megtartott soron kívüli képviselőtestületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kétpó Községi Önkormányzat Képviselőtestületének július 21-én megtartott soron kívüli képviselőtestületi üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kétpó Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2010. július 21-én megtartott soron kívüli képviselőtestületi üléséről. Jelen vannak:boldog István polgármester Enyedi Ferencné képviselő

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/57/11/2014. E l ő t e r j e s z t é s Tárgy: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. szeptember 19-i rendkívüli ülésére A) Döntés az Önkormányzati

Részletesebben

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 49/2012.(III.07.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testülete megtárgyalta a lakásfenntartási támogatás természetben való nyújtására vonatkozóan az E-on Energiaszolgáltató Kft-vel

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Önkormányzat 2012. szeptember 14.-én tartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Önkormányzat 2012. szeptember 14.-én tartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 303/2012. (IX. 14.) Kt. határozat Tárgy: 2012. szeptember 14.-i rendkívüli testületi ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselőtestülete elfogadja Herczeg József napirendjavaslatát az alábbiak

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2007. október 29-i ülésre

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2007. október 29-i ülésre ELŐTERJESZTÉS e 2007. október 29-i ülésre Tárgy: A 42/2007.(II.15.) Kt. számú határozat módosítása Előadó: Ottó Péter Előterjesztés tartalma: határozati javaslat Szavazás módja: egyszerű többség Az előterjesztés

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből 239/2013. (VII.25.) számú h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2006. február 13-ai ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2006. február 13-ai ülésére ELŐTERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2006. február 13-ai ülésére Tárgy: A Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola alapító okiratának módosítása Előadó: Dr. Árpásy Tamás

Részletesebben

Beszámoló a IV. negyedévben lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról

Beszámoló a IV. negyedévben lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról 3300 Eger, Dobó tér 2. Tel.: (36)523-705, Fax: (36)523-779, E-mail: kovacs.luca@ph.eger.hu 2439-11/2011. Beszámoló a 2011. IV. negyedévben lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról Tisztelt

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2004. május 24.-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2004. május 24.-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2004. május 24.-i ülésére Tárgy Önkormányzati lakások helyzete, felszabadult lakások hasznosítása. Előadó: Horváth László polgármester

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: az önkormányzat 2006. évi munkatervét az elhangzott módosításokkal jóváhagyta. Megbízza a t, hogy a jóváhagyott munkatervet az érintetteknek küldje meg. Határidő:

Részletesebben

2018. május 28. testületi ülés

2018. május 28. testületi ülés 2018. május 28. testületi ülés 48/2018. (V. 28.) sz. Kt. határozat Dunaharaszti Önkormányzat Képviselő-testülete a Honvédelmi Minisztérium Hadtörténeti Intézet és Múzeum által kiírt Magyarországon temetkezési

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. szeptember 21-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete november 12-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete november 12-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. november 12-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 7-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 7-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 7-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2017. (I.25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. január 25-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról.

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete november 24 -i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete november 24 -i ülésére ELŐ TERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2008. november 24 -i ülésére Tárgy: Tájékoztatás a Zirc Önkormányzati Kötvényről Előadó: Ottó Péter polgármester Előterjesztés tartalma: tájékoztató

Részletesebben

K I V O N A T. A káresemény megnevezése: Dunaföldvár, Baross u. 64. szám előtti közterületen történt (3742/1 hrsz) pinceleszakadás

K I V O N A T. A káresemény megnevezése: Dunaföldvár, Baross u. 64. szám előtti közterületen történt (3742/1 hrsz) pinceleszakadás 67/2011.(III.29.) KT. Dunaföldvár Város Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a vis maior tartalék címen támogatási igényt nyújt be a Belügyminisztériumhoz. A káresemény megnevezése: Dunaföldvár, Baross

Részletesebben