J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület október 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2007. október 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról"

Átírás

1 Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület október 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű határozatok végrehajtásával kapcsolatban az illetékesek az alábbi tájékoztatást adták: 141/2007.(IV.23.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete visszavonja 73/2002.(III. 25.) Kt számú határozatát, egyúttal kezdeményezi a PRODIA Diagnosztikai Zrt vel kötött szerződés megszüntetését. 2./ A képviselő-testület felhívja Zirc Városi Erzsébet Kórház-rendelőintézet vezetőjét, hogy az 1./ pontban leírt szerződés megszüntetésével egyidejűleg a laboratórium teljes körű feladatainak ellátására kössön szerződést. Felelős: 1./ pont esetén: Ottó Péter polgármester 2./ pont esetén: intézményvezető Határidő: 1./ pont esetén: április / pont esetén: az 1./ pontban leírt szerződés megszűnése A szerződés aláírása megtörtént. 174/2007.(V.21.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Mentálhigiénés és Ifjúsági Központ felújítására pályázatot nyújt be az Oktatási és Kulturális Minisztérium KÖZKINCS 3. pályázati felhívására. A fejlesztés költsége ,- Ft Pályázott támogatás ,- Ft A saját forrásként évben rendelkezésre áll ,- Ft A saját forrást a képviselő-testület az önkormányzat évi költségvetésében biztosítja. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a pályázatot az Oktatási és Kulturális Minisztériumhoz nyújtsa be. Határidő: 1./ pontban: azonnal 2./ pontban: május 25. A benyújtott pályázat nem kapott támogatást. 175/2007.(V.21.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul, hogy a Zirc Kultúrájáért Közhasznú Alapítvány pályázatot nyújtson be az Oktatási és Kulturális Minisztérium KÖZKINCS 3. pályázati felhívására a Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Tourinform Iroda közművelődési színtereinek felújítására.

2 2 2./ A képviselő-testület a pályázathoz szükséges önerőt maximum ,- Ft-ot az alapítvány részére az önkormányzat évi költségvetésének felhalmozási tartaléka terhére biztosítja. Határidő: 1./ pontban: május / pontban: a támogatási szerződés megkötését követő 8 napon belül A benyújtott pályázat nem kapott támogatást. 196/2007.(VI.13.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul ahhoz, hogy a Zirc Kultúrájáért Közhasznú Alapítvány pályázatot nyújtson be az önkormányzati tulajdonú Mentálhigiénés és Ifjúsági Központ gyermek ifjúsági közösségi tereinek fejlesztését célzó IFJ-KT-07 pályázati kiírásra. 2./ A képviselő-testület az önkormányzat évi költségvetési tartaléka terhére Ft önrészt biztosít a pályázathoz. 3./ A képviselő-testület eredményes pályázat esetén megállapodásban rögzíti az önkormányzat és az alapítvány együttműködését a város kötelező gyermek ifjúsági feladatainak ellátása és a Mentálhigiénés és Ifjúsági Központ fejlesztése, működtetése területeken. Határidő: 1./ pontban: június / pontban: pályázati szerződés megkötése 3./ pontban: szeptember 30. A pályázaton ,- Ft támogatást nyertünk, szerződéskötés folyamatban van. 231/2007.(VII.9.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Zirci Városüzemeltetés Oktatási és Szolgáltató Közhasznú Társaság évi Közhasznúsági Szerződését az előterjesztésben foglaltaknak megfelelően módosítja. 2./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert a Közhasznúsági Szerződés módosításának aláírására. A módosított Közhasznúsági Szerződés aláírásra került. 254/2007.(VIII.29.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Zirci Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Megállapodásának az előterjesztés mellékletét képező a Zirc és Környéke Közoktatási Óvoda és Iskolatársulás megalakulását, valamint a Zirc Kistérségi Szociális Szolgáltató Központ által ellátott közösségi ellátási feladat Lókút, Nagyesztergár és Olaszfalu Községi Önkormányzatok közigazgatási területével történő bővülését rögzítő - módosítását jóváhagyja, aláírására a polgármestert felhatalmazza.

3 A módosított társulási megállapodás aláírása megtörtént. 256/2007.(VIII.29.) Kt. számú határozat 3 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Benedek Elek Napköziotthonos Óvoda és Bölcsőde alapító okiratának szeptember 1. napjával történő módosítását az előterjesztésben foglaltak szerint jóváhagyja. 2./ A képviselő-testület utasítja a jegyzőt a módosított alapító okirat Magyar Államkincstár Közép-dunántúli Regionális Igazgatósága részére történő megküldésére. 2./ pont esetében: Dr. Árpásy Tamás jegyző Határidő: 1./ pont esetében: szeptember 1. 2./ pont esetében: szeptember 15. Az egységes szerkezetű alapító okiratot a Magyar Államkincstár Közép-dunántúli Regionális Igazgatósága részére megküldtük. 258/2007.(VIII.29.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzati Képviselő-testülete az Erdőalja lakótelep 10 gyűjtőútjának komplex felújítására pályázatot nyújt be a Közép-dunántúli Regionális Operatív Program KDOP /B kódszámú pályázati felhívására. A fejlesztés költsége ,- Ft Pályázott támogatás ,- Ft A saját forrás ,- Ft, melyből évben rendelkezésre áll ,- Ft. A saját forrást az önkormányzat képviselő-testülete a és évi költségvetéseiben biztosítja. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a pályázatot a Közép-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht-hez nyújtsa be. 2./ pont esetében: augusztus 31. A pályázat határidőben benyújtásra került, de nem kapott támogatást. Újbóli benyújtása a decemberi-januári kiíráskor várható. 259/2007.(VIII.29.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Tourinform Iroda alapító okiratának módosítását az előterjesztés mellékletében foglaltak szerint jóváhagyja. 2./ A képviselő-testület utasítja a jegyzőt a módosított alapító okirat Magyar Államkincstár Közép-dunántúli Regionális Igazgatósága és a Magyar Könyvtári Intézet (OSZK Budapest) részére történő megküldésére. 2./ pont esetében: dr. Árpásy Tamás jegyző 2./ pont esetében: augusztus 31.

4 4 Az egységes szerkezetű alapító okiratot a Magyar Államkincstár Közép-dunántúli Regionális Igazgatósága és a Magyar Könyvtári Intézet részére megküldtük. 260/2007.(VIII.29.) Kt. számú határozat 1/ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az előterjesztés mellékletét képező, a mozgókönyvtári szolgáltatás zirci kistérségben történő ellátásának feltételeit, illetőleg a Zirc Kistérség Többcélú Társulása, a Zirc Városi Önkormányzat (mint Szolgáltató), valamint a mozgókönyvtári szolgáltató helyeket biztosító önkormányzatok jogait és kötelezettségeit rögzítő együttműködési megállapodást jóváhagyja. 2./ A képviselő-testület a megállapodás aláírására az alpolgármestert felhatalmazza. 2./ pont esetében: Dr. Czuppon Károly alpolgármester 2./ pont esetében: szeptember 1. Az együttműködési megállapodás aláírása megtörtént. 261/2007.(VIII.29.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzati Képviselő-testülete, mint a zalakarosi 279 hrsz-ú ingatlan 308/10000-ed résztulajdonosa hozzájárul, hogy az ingatlan 1/1-ed arányban vagyonátadás jogcímén a Bakonykarszt Víz- és Csatornamű Zártkörűen Működő Részvénytársaság részére az ingatlan-nyilvántartáson keresztül átvezetésre kerüljön. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az 1./ pontban hivatkozott ingatlan átvezetéséhez Darwishné dr. Guzmics Katalin (Veszprém, Rózsa u. 37.) ügyvéd által szerkesztett megállapodást aláírja. A megállapodás aláírásra került. 262/2007.(VIII.29.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzati Képviselő-testülete elfogadja a VeszprémBer Zrt. ajánlatát az új autóbusz pályaudvar építés pótmunka kivitelező kiválasztás közbeszerzési eljárás lefolytatására ,- Ft + ÁFA összegben. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az 1./ pontban hivatkozott 3/ /2007. számú Megbízási Szerződés 1. számú módosítását aláírja. A szerződés aláírásra került. A közbeszerzési eljárást lefolytatta a VeszprémBer Zrt. 267/2007.(IX.10.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2008, évben is támogatni kívánja a felsőoktatásban tanuló, szociálisan rászoruló zirci fiatalokat a BURSA HUNGARICA Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj rendszerben való további részvétellel és a pályázat kiírásával.

5 5 Az ösztöndíjrendszer bonyolítása során az előterjesztés mellékletét képező Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat ütemtervével összhangban - az online pályázatkezelési formát választja. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a szándéknyilatkozat aláírására, valamint az Oktatási és Kulturális Minisztérium Támogatáskezelő Igazgatósága felé október 1-ig való megküldésére. 2./ pont esetében: október 1. A szándéknyilatkozatot a megadott határidőre megküldtük. A pályáztatás folyamatban van. 268/2007.(IX.10.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítását az előterjesztés mellékletében foglaltak szerint jóváhagyja. 2./ A képviselő-testület utasítja a Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola igazgatóját, hogy a módosított Szervezeti és Működési Szabályzatot hozza nyilvánosságra. 3./ A képviselő-testület utasítja a Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola igazgatóját, hogy a Szervezeti és Működési Szabályzat teljes felülvizsgálatát, a társult intézmények Szervezeti és Működési Szabályzataival való összehangolását és a Szabályzat június 15-i hatályba léptetését tartalmazó előterjesztést legkésőbb a módosítás hatályba lépését közvetlenül megelőző rendes képviselő-testületi ülésre terjessze be. 2./ és 3./ pont esetében: Lingl Zoltán igazgató 2./ pont esetében: szeptember / pont esetében: a képviselő-testület június 15. napját közvetlenül megelőző rendes ülése A Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola igazgatójának tájékoztatása szerint a Szervezeti és Működési Szabályzat nyilvánosságra hozatala a határozatban foglaltak alapján megtörtént. 271/2007.(IX.10.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Veszprém Megyei Önkormányzattal közösen megvalósítandó Belváros fejlesztése ROP projekt lebonyolítása érdekében készített - az előterjesztés mellékletét képező - együttműködési megállapodás-tervezet tartalmával egyetért. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert az 1./ pontban leírt együttműködési megállapodás Veszprém Megyei Önkormányzattal történő megkötésére. Határidő: 1./ pont esetében: szeptember / pont esetében: szeptember 14. A szerződés megkötésre került.

6 6 273/2007.(IX.10.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a 93/2007. (VIII. 29.) FVM rendeletben meghatározott regisztráció feltételeit teljesítve alapító tagként kíván csatlakozni a bakonyi régiót lefedő Helyi Vidékfejlesztési Közösséghez. 2./ A képviselő-testület kinyilvánítja, hogy a regisztrációs folyamatban segíti a város civil és gazdasági szereplőit, a zirci kistérség településeit, valamint a Kemény Bakony Közhasznú Egyesület tagjainak együttműködését annak érdekében, hogy megalakuljon a bakonyi régiót lefedő Helyi Vidékfejlesztési Közösség. Közreműködik a stratégiai vázlat elkészítésében. 3./ A képviselő-testület felhatalmazza Ottó Péter polgármestert a regisztrációs nyilatkozat aláírására, és a rendeletben előírt mellékletek együttes megküldésére a területileg illetékes Helyi Vidékfejlesztési Iroda részére. Határidő: 1./ pontban: azonnal 2./ pontban: az 1./ pontban hivatkozott FVM rendelet szerinti határidők 3./ pontban: szeptember 15. A regisztrációs nyilatkozatokat és a testületi határozatot A Bakonyért Helyi Közösségnek átadtuk, a képviselő továbbította a dudari Helyi Vidékfejlesztési Irodába. 274/2007.(IX.10.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a téli hóeltakarítási és sikosságmentesítési munkáinak végzésére kiírt pályázatot eredményesnek minősíti és nyertesének a D.J.P. COMBI Szolgáltató Kft.-t (Zirc, Kossuth u. 72.) nevezi meg a pályázatában szereplő vállalási díjakkal. 2./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert a megbízási szerződés aláírására. Határidő: 1./ pont esetén: azonnal 2./ pont esetén: szeptember 30. Szerződés aláírása folyamatban van. 276/2007.(IX.10.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a zirci 257/2 hrsz-ú ingatlant (Zirc, Damjanich u. 1.) értékesítésre kijelöli. Kiértesítés megtörtént. Vevő írásban jelezte, hogy eláll a vételi szándékától.

7 7 278/2007.(IX.10.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Zirc, új autóbusz pályaudvar építése kapcsán felmerülő pótmunkák elvégzése tárgyú hirdetmény nélkül induló tárgyalásos közbeszerzési eljárást eredményesnek minősíti és a SWIETELSKY Építő Kft. (1117 Budapest, Irinyi József u ) ,- Ft + ÁFA összegű ajánlatát elfogadja. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a VeszprémBer Zrt-t, hogy az 1./ pontban meghatározott összeggel a közbeszerzési eljárás eredményét kihirdesse. 3./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az 1./ pontban szereplő összeggel a vállalkozással a kivitelezői szerződést a pótmunkákra aláírja. Határidő: 1./ pont esetén: azonnal 2./ pont esetén: szeptember / pont esetén: szeptember 21. Szerződéskötés megtörtént. 279/2007.(IX.10.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az előterjesztés mellékletét képező a Lion & Birds Kft. üzletrészének megvásárlását célzó az A+A Szolgáltató Kft. (Ajka, Vásár u. 2.) ügyvezetője által benyújtott ajánlat ,- Ft összegű, 10 egyenlő részletben történő fizetést tartalmazó alternatíváját elfogadja. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert az adásvételi szerződés megkötésére. Határidő: 1./ pontban: azonnal 2./ pontban: szeptember 30. Kiértesítés megtörtént, az adásvételi szerződés aláírásra került. 281/2007.(IX.17.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete Dr. Horváth Sándornak a Városi Erzsébet Kórház-Rendelőintézet intézmény vezetésére adott magasabb vezetői megbízását visszavonja, s ezzel egyidejűleg az intézménynél fennálló közalkalmazotti jogviszonyát a közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény alapján közös megegyezéssel módosítja a 2./ pontban foglalt feltételek teljesülése esetén. 2./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a közös megegyezéssel történő közalkalmazotti jogviszony módosításához akkor járul hozzá, ha Dr. Horváth Sándor az előterjesztés 3. számú mellékletében foglalt nyilatkozat alapján mozgásszervi rehabilitációs és sebész traumatológus szakorvosként részfoglalkozású közalkalmazotti jogviszonyban heti 10 órában részt vesz az intézményi feladatellátásban, beszerzi a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház főigazgatójának az előterjesztés 4. számú mellékletében szereplő hozzájáruló nyilatkozatát az intézményben történő foglalkoztatásához, valamint ha a munkakörének átadás-átvételével kapcsolatos feladatokat teljesítette.

8 8 3./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a 2./ pontban foglalt feltételek teljesülése után a magasabb vezetői megbízás visszavonásával és a közalkalmazotti jogviszony közös megegyezéssel történő módosításával kapcsolatos munkaügyi okmányok elkészítésére, valamint elkészíttetésére. Határidő: 1./ pont esetén: azonnal 2./ pont esetén: szeptember / pont esetén: szeptember 26. A munkaügyi okmányok elkészítésre kerültek. 282/2007.(IX.17.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Városi Erzsébet Kórház-Rendelőintézet igazgatói álláspályázat eredményes elbírálásáig, illetve visszavonásig a magasabb vezetői feladatok részmunkaidőben történő ellátására - Dr. Horváth Sándor magasabb vezetői megbízásának visszavonása napjától Kerényi Erika 1214 Budapest, Nap u. 16. szám alatti lakost közalkalmazotti kinevezéssel megbízza. 2./ A képviselő-testület utasítja a polgármestert a kinevezéssel és a megbízással kapcsolatos okiratok elkészíttetésére. 2./ pont esetében: az 1./ pontban jelzett feltétel teljesülése esetén szeptember 27. A kinevezéssel és a megbízással kapcsolatos okiratokat elkészítettük. 283/2007.(IX.17.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Városi Erzsébet Kórház-rendelőintézet igazgatói magasabb vezetői feladatainak ellátására az előterjesztés mellékletében foglaltak alapján pályázatot ír ki. 2./ A képviselő-testület utasítja a jegyzőt a pályázati eljárással kapcsolatos feladatok elvégzésére. 2./ pont esetében: Dr. Árpásy Tamás jegyző 2./ pont esetében: folyamatos A pályázati kiírás megküldésre került az Egészségügyi Közlöny Szerkesztőségének megjelentetés céljából. Zirc, október 18. Ottó Péter polgármester

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2008. március 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2008. március 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2008. március 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. november 30-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. november 30-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. november 30-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. február 14-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. február 14-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. február 14-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. november 26-i ülésére Tárgy: Békefi Antal Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Stúdió KB. alapító okiratának módosítása Előadó:

Részletesebben

E LŐ T E R J E S Z T É S

E LŐ T E R J E S Z T É S E LŐ T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 14-i rendkívüli ülésére Tárgy: Veszprém megye Feladatellátási, intézményhálózat-működtetési és köznevelésfejlesztési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2011. március 28-án 17,00 órai kezdettel. tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2011. március 28-án 17,00 órai kezdettel. tartott üléséről 4 / 2011. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 28-án 17,00 órai kezdettel tartott üléséről A képviselő-testületi ülés helyszíne: Városháza nagyterme

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XVIII. (XLVI.) évfolyam 4. szám 2008. június 13. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 70/2008. (VI. 12.) MÖK határozat: Pintér Ágnes pályázatának tárgyalás nélküli

Részletesebben

J E L E N T É S. Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testület 2013. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testület 2013. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról J E L E N T É S Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testület 2013. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 77/2012.(X.25.) határozat 1./ Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 30-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 30-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 30-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 24/2012.(VIII.31.) önkormányzati

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. február 25-i ülésére Tárgy: Zirc város önkormányzati kezelésű belterületi útjainak téli hóeltakarítási és síkosságmentesítési

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. május 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. május 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. május 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 28-i ülésére Tárgy: Tiszteletdíjról történő lemondás következtében meghozandó támogatási döntések Előadó: Ottó Péter polgármester

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XVII. (XLV.) évfolyam 2. szám 2007. április 26. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 29/2007. (IV. 19.) MÖK határozat: Megyei Bírósági ülnökök megválasztásáról

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XX. (XLVIII.) évfolyam 3. szám II/I. kötet 2010. április 28. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 69/2010. (IV. 22.) MÖK határozat: Ekker-Horgos Mária pályázatának

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. november 29-én 19,25 órai kezdettel.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. november 29-én 19,25 órai kezdettel. 24 / 2010. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november 29-én 19,25 órai kezdettel tartott üléséről A képviselő-testületi ülés helyszíne: Városháza nagyterme

Részletesebben

Lukácsné Kiss Márta képviselő

Lukácsné Kiss Márta képviselő J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 11-én 18.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Vámosgyörki Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY. 2011. május 31. VII. évfolyam 7. szám TARTALOM. Határozatok...2. oldal. Rendeletek...19. oldal

DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY. 2011. május 31. VII. évfolyam 7. szám TARTALOM. Határozatok...2. oldal. Rendeletek...19. oldal DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY 2011. május 31. VII. évfolyam 7. szám TARTALOM Határozatok...2. oldal Rendeletek...19. oldal 25/2011. (V. 31.) önkormányzati rendelet a közterületek, ingatlanok rendjéről és a település

Részletesebben

TÁRGYMUTATÓ. Fegyvernek Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestülete 2012. október 10-ei rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéhez

TÁRGYMUTATÓ. Fegyvernek Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestülete 2012. október 10-ei rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéhez TÁRGYMUTATÓ Fegyvernek Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestülete 2012. október 10-ei rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéhez 140/2012.(X.10.) sz. önk.hat. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal és a

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2006. március 27-i ülésre

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2006. március 27-i ülésre ELŐTERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2006. március 27-i ülésre Tárgy: Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola Alapító okiratának módosítása Előadó: Dr. Árpásy Tamás

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, valamint a két ülés között történt fontosabb eseményekről

TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, valamint a két ülés között történt fontosabb eseményekről AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 162. MELLÉKLET: - db. TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, valamint a két ülés között történt fontosabb eseményekről E L Ő T E R J E S

Részletesebben

Szám Dátum Határozat szövege 1/2015 I.13. Pogány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a DRV Zrt. által a Kozármisleny Kossuth u.

Szám Dátum Határozat szövege 1/2015 I.13. Pogány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a DRV Zrt. által a Kozármisleny Kossuth u. Szám Dátum Határozat szövege 1/2015 I.13. Pogány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a DRV Zrt. által a Kozármisleny Kossuth u. 200-as ivóvízvezeték bővítése és cseréje, valamint Kozármisleny Kossuth-Petőfi

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XXI. (XLIX.) évfolyam 11. szám 2011. december 15. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 220/2011. (XII. 15.) MÖK határozat: Egyetértés Boross István megbízásával

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2016. január 28-i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2016. január 28-i ülésére ELŐ TERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. január 28-i ülésére Tárgy: Kivitelező és műszaki ellenőr kiválasztása a Kubinyi-program keretében a Reguly Antal Múzeum és Népművészeti

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. február 22-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. február 22-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 22-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete és a Zirci Városüzemeltetés Kiemelten Közhasznú

Részletesebben

Szám: 46/2010. (VII. 28.) Kt. határozat Tárgy: Könyvtár épület nyílászáróinak cseréje tárgyában kiírt pályázatra beérkezett ajánlatok elbírálása

Szám: 46/2010. (VII. 28.) Kt. határozat Tárgy: Könyvtár épület nyílászáróinak cseréje tárgyában kiírt pályázatra beérkezett ajánlatok elbírálása Szám: 46/2010. (VII. 28.) Kt. határozat Tárgy: Könyvtár épület nyílászáróinak cseréje tárgyában kiírt pályázatra beérkezett ajánlatok elbírálása Halmaj községi Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 153. MELLÉKLET: - db. TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, valamint a két ülés között történt fontosabb eseményekről E L Ő T E R J E S

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. június 29-én 17,15 órai kezdettel. tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. június 29-én 17,15 órai kezdettel. tartott üléséről 14 / 2009. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. június 29-én 17,15 órai kezdettel tartott üléséről A képviselő-testületi ülés helyszíne: Városháza nagyterme

Részletesebben

KIVONAT A NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. SZEPTEMBER 06-ÁN MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVÉBŐL

KIVONAT A NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. SZEPTEMBER 06-ÁN MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVÉBŐL KIVONAT A NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. SZEPTEMBER 06-ÁN MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVÉBŐL NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 129/2012.

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/257/2008. ELŐTERJESZTÉS A Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. augusztus 8-i rendkívüli ülésére Tárgy: A zirci 1893/1 hrsz-ú ingatlan hasznosítása Előadó: dr. Árpásy Tamás jegyző Előterjesztés

Részletesebben

01/162-10/2009. JEGYZŐKÖNYV

01/162-10/2009. JEGYZŐKÖNYV 01/162-10/2009. JEGYZŐKÖNYV 2009. május 11-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácsterme 8130 Enying, Kossuth u. 26. Tóth Dezső polgármester, Dr. Lelkes

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. január 21-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. január 21-i ülésére 8/2016. E L Ő T E R J E S Z T É S Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. január 21-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Képviselő-testületének 2009. július 29-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Képviselő-testületének 2009. július 29-én tartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Képviselő-testülete 3-8/2009./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. július 29-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/153-12 /2015. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2015. november 27-ei nyilvános ülésére

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/153-12 /2015. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2015. november 27-ei nyilvános ülésére 1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/153-12 /2015. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. november 27-ei nyilvános ülésére Tárgy: Beszámoló a polgármester és az alpolgármesterek fontosabb tárgyalásairól, valamint

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XXI. (XLIX.) évfolyam 10. szám 2011. december 02. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 198/2011. (XI. 30.) MÖK határozat: Hetyei József megbízásáról a Bartók Béla

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 24.-i ülésére Tárgy: A zirci 1893/1 hrsz-ú ingatlan hasznosítása Előadó: dr. Árpásy Tamás jegyző Előterjesztés tartalma:

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől. 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.

Sárospatak Város Polgármesterétől. 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak. Sárospatak Város Polgármesterétől Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu J A V A S L A T - a Képviselő-testületnek - a Carolina Óvoda és Bölcsőde alapító okiratának módosítására

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2010. január 25 i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2010. január 25 i ülésére ELŐ TERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2010. január 25 i ülésére Tárgy: Az Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről szóló 7/2009. (II.23.) rendelet módosítása Előadó: Ottó Péter polgármester

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Népjóléti Iroda. Javaslat a Salgótarjáni Összevont Óvoda alapító okiratának módosítására

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Népjóléti Iroda. Javaslat a Salgótarjáni Összevont Óvoda alapító okiratának módosítására Ikt.szám: 18 807/2015. Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Népjóléti Iroda Javaslat a Salgótarjáni Összevont Óvoda alapító okiratának módosítására Tisztelt Közgyűlés! Salgótarján Megyei

Részletesebben

1/34 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KIVONAT

1/34 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KIVONAT 1/34 BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-3/15/2010. KIVONAT Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2010.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2011. október 24-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott Képviselő-testületi üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2011. október 24-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott Képviselő-testületi üléséről Szám: 18/2011. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. október 24-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott Képviselő-testületi üléséről Jelen vannak: Katona Imre polgármester Gróf Zoltán

Részletesebben

2016. évi Képviselő-testületi határozatok

2016. évi Képviselő-testületi határozatok 2016. évi Képviselő-testületi határozatok 1/2016. (I.26.) számú képviselő-testületi határozat Napirendi pontokról, jegyzőkönyv vezetőről, hitelesítőről Farmos Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése. számú napirendi pontja

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése. számú napirendi pontja Egyszerű többség A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése. számú napirendi pontja Javaslat ingatlan részterületének kisajátítást helyettesítő adásvétel útján történő értékesítésére

Részletesebben

J(u. ~. számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere

J(u. ~. számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere ~. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a lejárt határidejű végrehajtott, a határozat visszavonására javasolt és

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 3-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 3-i ülésére 202/2015. E L Ő T E R J E S Z T É S Pétfürdő Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 3-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. február 02-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. február 02-i ülésére Tárgy: Rendelőintézet alapító okirat módosítása Sorszám: IV/5 Előkészítette: Sápi András intézményi referens Döntéshozatal módja: Minősített többség az Mötv. 50. -a alapján Véleményező bizottság: Ügyrendi,

Részletesebben

KIVONAT. 1/2015. (I.09.) Kt. sz. határozat

KIVONAT. 1/2015. (I.09.) Kt. sz. határozat Doba Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 09-én tartott ülésének könyvéből 1/2015. (I.09.) Kt. sz. határozat 1. Doba Község Önkormányzatának képviselő-testülete azzal a kéréssel fordul

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 99/4/2013. szám. J e g y z ő k ö n y v Készült Ágfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 18.-án a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében (Ágfalva, Soproni u. 3.) megtartott rendkívüli

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25-i rendes ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25-i rendes ülésére Ikt.szám: 9212-3/2009. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25-i rendes ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

Részletesebben

II. HATÁROZAT KIVONAT 2010. december 09-ei rendes képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből

II. HATÁROZAT KIVONAT 2010. december 09-ei rendes képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-331/2010. 18/2010. II. a HATÁROZAT KIVONAT 2010. december 09-ei rendes képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből 582/2010. (XII.09.) B-L.Ö.h. 11 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és

Részletesebben

K I V O N A T. 294/2012. (VII.27.) Tata Kt. határozata A TÁMOP-3.1.4-12/2 innovatív iskolák fejlesztése pályázat benyújtásáról

K I V O N A T. 294/2012. (VII.27.) Tata Kt. határozata A TÁMOP-3.1.4-12/2 innovatív iskolák fejlesztése pályázat benyújtásáról K I V O N A T Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. július 27-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2012.(VIII.1.) önkormányzati

Részletesebben

Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 18. számú JEGYZŐKÖNYVE

Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 18. számú JEGYZŐKÖNYVE Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 18. számú JEGYZŐKÖNYVE 2012. december 17-én Leányvár Község Önkormányzatával megtartott együttes képviselő-testületi üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Részletesebben

Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 25-én 14 30 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 25-én 14 30 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 25-én 14 30 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Csontos Máté Zöldág János al Deli Jánosné képviselő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Orbánné Borsos Anikó jkv. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, egyhangúlag a következő határozatot hozza:

JEGYZŐKÖNYV. Orbánné Borsos Anikó jkv. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, egyhangúlag a következő határozatot hozza: JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. október 7-én a Balatonfenyves Község Önkormányzat Képviselő-testületének a községháza nagytermében megtartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Gyanó Józsefné képviselő Haszon

Részletesebben

2007. évi határozatok

2007. évi határozatok 1/2007. (I. 23.) Kt. sz. határozat 2007. évi határozatok döntés a napirendekről 2/2007. (I. 23.) Kt. sz. határozat a két ülés közötti fontosabb eseményekről, a hozott döntésekről, jelentés a lejárt határidejű

Részletesebben

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS. A Benedek Elek Óvoda alapító okiratának módosítása

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS. A Benedek Elek Óvoda alapító okiratának módosítása Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/113, 142 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS A Benedek Elek Óvoda

Részletesebben

2015. június 25. Kt. ülés határozatai

2015. június 25. Kt. ülés határozatai Napirend előtt: 2015. június 25. Kt. ülés 325/2015. (VI.25.) Kt. H A T Á R O Z A T Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete Borbély Lénárd indítványára úgy dönt, hogy mai ülésén az

Részletesebben

K I V O N A T. Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 34/2015.(IX.24.) képviselő-testületi határozata

K I V O N A T. Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 34/2015.(IX.24.) képviselő-testületi határozata 72-34/2015.Apát Az Községi Önkormányzat Képviselő-testület 2015. szeptember 24-én 14.00 34/2015.(IX.24.) képviselő-testületi határozata Község Önkormányzatának Képviselő-testülete sürgősséggel felveszi

Részletesebben

Készült: Rábakecöl Község Képviselő-testületének 2007. szeptember 13-án 18 órai kezdettel megtartott üléséről.

Készült: Rábakecöl Község Képviselő-testületének 2007. szeptember 13-án 18 órai kezdettel megtartott üléséről. Rábakecöl Község Képviselő-testülete 9/2007. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábakecöl Község Képviselő-testületének 2007. szeptember 13-án 18 órai kezdettel megtartott üléséről. Jelen vannak: Tuba Erik, Dr. Gál

Részletesebben

DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY. 2011. szeptember 12. VII. évfolyam 10. szám TARTALOM. Határozatok...2. oldal. Rendeletek...26. oldal. Szerződések...72.

DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY. 2011. szeptember 12. VII. évfolyam 10. szám TARTALOM. Határozatok...2. oldal. Rendeletek...26. oldal. Szerződések...72. DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY 2011. szeptember 12. VII. évfolyam 10. szám TARTALOM Határozatok...2. oldal Rendeletek...26. oldal 36/2011. (IX. 12.) rendelet a temetőkről és temetkezés rendjéről szóló 25/2001. (VI.

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Ügyrendi és Érdekképviseleti Bizottság 2016. január 25. (hétfő) 18,00 óra Gazdasági, Turisztikai és Környezetvédelmi Bizottság 2016. január 25. (hétfő) 15,00 óra Emberi Kapcsolatok

Részletesebben

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.

Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/279/2008. ELŐTERJESZTÉS A Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

JÓSIKA MIKLÓS ÁLTALÁNOS ISKOLA ALAPÍTÓ OKIRATA

JÓSIKA MIKLÓS ÁLTALÁNOS ISKOLA ALAPÍTÓ OKIRATA Sényő Község Képviselőtestületének 2/2007.(I.24.) Kt. számú határozata A Szociális Otthon működéséhez szükséges okiratokat elfogadja. Sényő Község Képviselőtestületének 3/2007.(I.24.)Kt. számú határozata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. szeptember 30-án 17,10 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. szeptember 30-án 17,10 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 20 / 2010. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. szeptember 30-án 17,10 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Szentbékkálla Község Önkormányzat hivatali helyisége. (Szentbékkálla, Kossuth L. u. 11.)

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Szentbékkálla Község Önkormányzat hivatali helyisége. (Szentbékkálla, Kossuth L. u. 11.) SZENTBÉKKÁLLA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 240-8/2014/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Szentbékkálla Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én 16:00 órakor megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs, Rákóczi u. 2. 1-1/2011. Kunadacs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. január 27-én megtartott üléséről felvett J E G Y Z Ő

Részletesebben

- Lakóingatlan életveszélyes állapotának megszüntetése iránti kérelem. Előadó: dr Kovács Imre Szociális Bizottság elnöke

- Lakóingatlan életveszélyes állapotának megszüntetése iránti kérelem. Előadó: dr Kovács Imre Szociális Bizottság elnöke J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Cserkeszőlő Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2014.szeptember 25-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Szokolai Lajos polgármester dr. Héczei Eszter jegyző

Részletesebben

K i v o n a t a Téglás Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 19-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Téglás Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 19-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből: K i v o n a t a Téglás Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 19-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből: Téglás Város Önkormányzata Képviselő-testületének 110/2015. (XI. 19.) határozata:

Részletesebben

Okirat száma: M/509075/2015/1./H Módosító okirat

Okirat száma: M/509075/2015/1./H Módosító okirat KIVONAT Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2015. május 21-én 15.00 órakor tartott rendes ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Javaslat a Budapest Főváros IX.

Részletesebben

KIVONAT. Balatonlelle Város Képviselő-testület 2016. I. 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2016. (I. 14.) KT számú határozat. K. m. f.

KIVONAT. Balatonlelle Város Képviselő-testület 2016. I. 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2016. (I. 14.) KT számú határozat. K. m. f. 2016. I. 14-i ülésének jegyzőkönyvéből 1/2016. (I. 14.) KT számú határozat A képviselő-testület 2016. január 14. rendkívüli ülésének napirendje. 1.) A kéményseprő-ipari közszolgáltatási szerződés megszüntetése.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. december 20-án 17,10 órai kezdettel.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. december 20-án 17,10 órai kezdettel. 25 / 2010. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 20-án 17,10 órai kezdettel tartott üléséről A képviselő-testületi ülés helyszíne: Városháza nagyterme

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. augusztus 29-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

2016. ÉVI HATÁROZATOK. Szavazás: a Képviselő-testület 11 igen egyhangú - szavazattal az alábbi határozatot hozta: 1/2016. (I. 21.

2016. ÉVI HATÁROZATOK. Szavazás: a Képviselő-testület 11 igen egyhangú - szavazattal az alábbi határozatot hozta: 1/2016. (I. 21. 2016. ÉVI HATÁROZATOK 1/2016. (I. 21.) KT határozat előterjesztésnek megfelelően elfogadja a Monor Város Önkormányzata 2015. évi költségvetéséről szóló 3/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelet 3. számú

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2014. november 18-ai üléséről. 027/2014. (11.18.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2014. november 18-ai üléséről. 027/2014. (11.18.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 027/2014. (11.18.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 03/2014 sorszámon kiküldött meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja. A meghívóban szereplő napirendi pontokhoz 2 db előterjesztést

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY. 2013. augusztus 23. V. évfolyam 7. szám TARTALOM. Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 7. oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY. 2013. augusztus 23. V. évfolyam 7. szám TARTALOM. Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 7. oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2013. augusztus 23. V. évfolyam 7. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 7. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. augusztus 21-én megtartott munkaterv

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 245-26/2013.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 245-26/2013. 246/2013.(X.29.) KT 1./ Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 61/2012.(III.06.), 94/2012.(IV.24.), 232/2012.(IX.11.), 235/2012.(IX.11.), 269/2012.(X.30.),271/2012.(X.30.), 47/2013.(III.05.),

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 45.598/2012. Javaslat a Balassi Bálint Megyei Könyvtár és Közművelődési Intézet, valamint a Nógrád Megyei Múzeumi Szervezet átvételével kapcsolatos döntések

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete Doboz, Kossuth tér 3. sz. Tel:/Fax: 268-765. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Doboz Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. október hó 25-én (csütörtökön)

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez

ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez NyíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. Pf.: 83. MEGYEI JOGÚ VÁROS TELEFON: +36 4 2 524-500; fax: +36 42 524-501 POLGÁRMESTERE E-MAIL: POLGARMESTER@N YIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: 2249-11j2013.VIII.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2015. szeptember 2-án 19 órakor kezdődő Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2015. szeptember 2-án 19 órakor kezdődő Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestületének Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: CS-0095- /2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. szeptember 2-án 19 órakor kezdődő Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestületének nyílt üléséről.

Részletesebben

K I V O N A T. 303/2008.(VIII. 28.)Balatonkenese Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének határozata:

K I V O N A T. 303/2008.(VIII. 28.)Balatonkenese Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének határozata: 2008. augusztus 28-án megtartott képviselő-testületi ülésének könyvéből 303/2008.(VIII. 28.) határozata: Balatonkenese Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008. augusztus 28. napján megtartott

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2004. év november 29.-i ülésére Tárgy: A Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola főzőkonyhájának működtetésének lehetőségei

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. március 25-én 17,05 órai kezdettel. tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. március 25-én 17,05 órai kezdettel. tartott üléséről 9 / 2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2013. március 25-én 17,05 órai kezdettel tartott üléséről A képviselő-testületi ülés helyszíne: Városháza nagyterme Jelen vannak: - a képviselő-testület tagjai közül:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Bőcs Községi Önkormányzat Képviselő Testülete az előterjesztés alapján elfogadta az alábbi napirendi pontokat:

Jegyzőkönyv. Bőcs Községi Önkormányzat Képviselő Testülete az előterjesztés alapján elfogadta az alábbi napirendi pontokat: Jegyzőkönyv Készült Bőcs Községi Önkormányzat rendkívüli és kihelyezett Képviselő Testületi ülésén 2013. 08. 21-én (szerda) 11 órakor Balatonföldvár Önkormányzati Üdülőjében. Jelen vannak: Nagy László

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 19-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 19-én tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-6/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. június 19-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: 3563/2015/A JEGYZŐKÖNYV

Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ikt. sz.: 3563/2015/A JEGYZŐKÖNYV Ikt. sz.: 3563/2015/A JEGYZŐKÖNYV Készült: Ászár Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendes ülésén 2015. szeptember napján 10. napján, 16.00 órakor, Ászár Polgármesteri Hivatal (Ászár, Kossuth u.

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/9/2012. Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 20-án

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2007. július 9-én 17,10 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2007. július 9-én 17,10 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 21 / 2007. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. július 9-én 17,10 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2012. április 26-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2012. április 26-i ülésére Szám: 02/65-13/2012. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-096 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 25-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. II. félévi munkaterve Előterjesztés tartalma:

Részletesebben

2014. február 18-i rendkívüli ülésére

2014. február 18-i rendkívüli ülésére 1. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 18-i rendkívüli ülésére Tárgy: Egyezségi megállapodás kötése a Vortex Építő Kft.-vel

Részletesebben

HIRDETMÉNY. O T P I N G A T L A N V I L Á G A l a p o k A l a p j a

HIRDETMÉNY. O T P I N G A T L A N V I L Á G A l a p o k A l a p j a HIRDETMÉNY Az alapkezelő, OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. és a forgalmazó, OTP Bank Nyrt. a MNB Pénzügyi Stabilitási Tanácsának 2016. január 21-én kelt, H-KE-III-48/2016. sz. engedélye alapján

Részletesebben

K i v o n a t. 3. Javaslat az önkormányzat 2015. évi költségvetésének megállapítására

K i v o n a t. 3. Javaslat az önkormányzat 2015. évi költségvetésének megállapítására K i v o n a t A képviselő-testület 2015. február 19-ei nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből 15/2015. (II.19.) Kvt.h. az ülés napirendjéről Kaba Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. február 19-ei

Részletesebben

K I V O N A T. A rendelet hatálya 1..

K I V O N A T. A rendelet hatálya 1.. Polgármesteri Hivatal 4201 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300. Fax: 52/557-301. Email: polgmhiv@hajduszob.hu Szám: 6561/2006. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Képviselőtestületének 2006.

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. június 11-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. június 11-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Polgármesteri Hivatal 4201 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300. Fax: 52/557-301. Email: polgmhiv@hajduszob.hu Szám: TI-163/2009. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ács Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. november 25-én 16. 00 órakor a Polgármesteri Hivatal nagytermében megtartott üléséről. Jelen vannak: A csatolt jelenléti

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XX. (XLVIII.) évfolyam 1. szám 2010. január 28. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 2/2010. (I. 28.) MÖK határozat: Sopsits Árpád pályázatának elutasításáról 3/2010.

Részletesebben