J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület február 14-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. február 14-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról"

Átírás

1 Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület február 14-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű határozatok végrehajtásával kapcsolatban az illetékesek az alábbi tájékoztatást adták: 169/2003.(V.26.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Város Önkormányzati Képviselő-testülete a Cg cégjegyzékszámú, 8420 Zirc, József A. u. 1. székhelyű, az önkormányzat, mint egyszemélyes alapító által június 27-én alapított Városi Művelődési Központ Kulturális Közhasznú Társaság (továbbiakban: Kht.) jogutód nélküli, végelszámolással történő megszüntetését kezdeményezi a Cégbíróságnál. 2./ Felhatalmazza a polgármestert a végelszámoló kijelölésére, valamint a Kht. Cégbíróság általi megszűntetését célzó eljárás lebonyolítására. Felelős: Horváth László A Veszprém Megyei Bíróság Cg /21 sorszámon hozott végzést, mellyel a Városi Művelődési Központ Kht-t a cégjegyzékből január 20. napjával törli, tehát a végelszámolás befejeződött. 114/2004. (IV.26.) Kt. számú határozata 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő- testülete a Zirc Borzavári úti temető bővítése kapcsán a bővítendő temetői rész teljes úthálózatának kialakításához évi költségvetéséből amennyiben a kht. és a Polgármesteri Hivatal a tárgyév folyamán megtalálja a fedezetet ,-Ft.- ot, biztosít. Az úthálózat kialakításához szükséges összeget nem tudtuk 2004-ben biztosítani, így a beruházás nem valósult meg. 231/2004.(IX.6.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a KVM Zöld Forrás pályázat 4.5. por- és zajterhelés csökkentésére őshonos fafajok telepítése belterületi közterületeken című kiíráson évben közzétett pályázati felhívására Fatelepítés Zirc belterületi közterületein címmel forrás kiegészítésként pályázatot nyújt be. 1. A fatelepítés költsége: 4000 eft (100 %) 2. A beruházás forrás összetétele: a/ KVM Zöld Forrás 4.5. pályázat 2000 eft (50 %) b/ Saját forrás 2000 eft (50 %)

2 2 3. A pályázathoz szükséges önerőt az önkormányzat tárgyévi költségvetéseiben biztosítja. 4. Felhatalmazza a polgármestert, hogy a pályázatot az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főigazgatósághoz nyújtsa be. Határidő: szeptember 15. A pályázaton 2 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyertünk, a projekt szerződéskötés előtt áll. 276/2004.(X.25.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Város Önkormányzati Képviselő-testülete a módosított "Észak-Balatoni regionális települési szilárd hulladék kezelési rendszer" projektre vonatkozó Európai Uniós Kohéziós Alap támogatási kérelem benyújtását támogatja és jóváhagyja. 2./ Zirc Város Önkormányzati Képviselő-testülete kötelezettséget vállal a támogatási kérelemben megjelölt önkormányzati - a beruházás pályázati kivitelezési összegéhez viszonyított - 10 % önrész biztosítására a projektben megjelölt éves ütemezés szerinti éves megosztásban. A településre eső önrész értéke: ,- Ft, ÁFA nélküli értékeket alapul véve, melynek 30 %-a ( ,- Ft) a Belügyminisztérium önerő alap pályázatából kerül finanszírozásra. 3./ Zirc Város Önkormányzati Képviselő-testülete felhatalmazza Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatát, mint a konzorcium gesztorát, hogy az EU Önerő Alap pályázatot az Észak-Balatoni Térség Regionális Települési Szilárdhulladék Kezelési Rendszerre benyújtandó Kohéziós Alap pályázat tartalmával azonos pénzügyi és műszaki tartalommal, fizetési ütemezéssel nyújtsa be. 4./ Zirc Város Önkormányzati Képviselő-testülete a beruházásból később esetlegesen kiváló települések saját részének a projekt által érintett összlakosság számához viszonyított lakosszám-arányosan ráeső részét vállalja. A határozatot megküldtük a gesztor, Veszprém Város Önkormányzatának. 295/2004.(XI.29.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete közös megegyezéssel felbontja a BAKONY VOLÁN Rt-vel 2002-ben kötött vállalkozási szerződést a helyi tömegközlekedés biztosítására. Szerződés felbontásra került. 296/2004.(XI.29.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a BAKONY VOLÁN Rt. által készített közszolgáltatási szerződést, a menetrend szerinti autóbuszjárattal történő helyi személyszállításról január 1. és december 31. közötti időszakra elfogadja. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a szerződés aláírására.

3 3 Szerződés aláírásra került. 298/2004.(XI.29.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete utasítja a jegyzőt, hogy a Zirci Erzsébet Kórház Alapítvány kuratóriuma megváltozását az alapító okirat megfelelő módosításával vezesse át és intézkedjen a módosításnak az illetékes Veszprém Megyei Bíróság nyilvántartásán történő átvezetése végett. Felelős: Dr. Árpásy Tamás jegyző Határidő: a kijelölt kuratóriumi tag elfogadó nyilatkozatának kézhezvétele Az elfogadó nyilatkozat megérkezett, az átvezetés a cégbíróságon folyamatban van. 300/2004.(XI.29.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete kifejezi azon szándékát, hogy magán tőkét von be a Zirc, Kossuth u. 18. szám alatti háziorvosi rendelő felújítására, akadálymentesítésére. 2./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Zirc, Kossuth u. 18. szám alatti háziorvosi rendelőt társasházzá alakítja. 3./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert a társasház alapításával és a magán tőke bevonásával kapcsolatos tárgyalások megkezdésére. A tárgyalások megkezdődtek, a III. számú háziorvosi körzetet ellátó háziorvos álláspontja még nem ismert. Az építészek a tanulmányterv készítését és a pontos költségbecslést elkezdték. Az ingatlan műszaki értékbecslése folyamatban van. 306/2004.(XI.29.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a évre szóló költségvetési koncepciót, és azt a vitában elhangzottak figyelembevételével elfogadja, alkalmasnak tartja a költségvetési tervező munka alapjának. A hiány lefedésére az alábbi intézkedések végrehajtása szükséges: 1./ A Reguly Antal Általános Iskola esetében a nem kötelező óraszámokat csökkenteni kell. Az intézmény vezetője tegyen javaslatot erre, illetve a közalkalmazotti és egyéb munkavállalói létszám csökkentésére. 2./ A város más intézményeiben is létszámleépítés végrehajtása szükséges, ezért az intézmények vezetői tegyék meg erre vonatkozó javaslataikat. 3./ Az intézmények költségvetési kiadási előirányzatának normatíváival való lefedettségét növelni kell a kiadások csökkentésével. 4./ Megvizsgálandó a Tanuszoda üzemeltetésének bérbeadása 5./ Hosszú távú stratégiai programként megfontolandó a Tourinform Iroda részben önálló költségvetési intézményként való megszüntetése, és a feladat átcsoportosítása a Városi Könyvtár és Művelődési Központhoz. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a évi költségvetési rendelettervezetet a Magyar Köztársaság évi költségvetéséről szóló törvény kihirdetését követően február 15-ig a könyvvizsgáló jelentésével együtt nyújtsa be a Képviselőtestületnek.

4 / pont esetében: intézményvezetők Határidő: február / pont esetében: december 15. A határozat végrehajtása a évi költségvetés elfogadása kapcsán megtörténik. 314/2004.(XI.29.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Városi Könyvtár és Művelődési Ház igazgatói állására pályázatot ír ki. Pályázati feltételek: - szakirányú egyetemi végzettség, vagy - nem szakirányú egyetemi végzettség és felsőfokú szakirányú munkaköri szakvizsga, - főiskolai könyvtárosi vagy közművelődési képzettség, - legalább 5 éves szakmai gyakorlat, - kiemelkedő szakmai vagy tudományos tevékenység - A magasabb vezetői beosztásra történő megbízás 5 évre, június 1-től május 31- ig szól. Illetmény : - A Kjt. és egyéb jogszabályokban meghatározottak szerint. A beosztáshoz kapcsolódó juttatás : - A magasabb vezetői pótlék a jogszabályban meghatározottak szerint 225 %. A pályázat benyújtásának határideje : - A megjelenéstől számított 30 nap. A pályázatnak tartalmaznia kell : - A pályázó szakmai életrajzát, továbbá az intézmény vezetésére vonatkozó programot, a szakmai helyzetelemzésre épülő fejlesztési elképzeléseket ( vezetési program ). A pályázathoz csatolni kell : - 3 hónapnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítványt, - képesítést igazoló hiteles oklevélmásolatok A pályázat elbírálásának határideje : - a pályázati határidőt kővetően 30 napon belül. A pályázatot Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. címre kell benyújtani. A Városi Könyvtár és Művelődési Ház igazgatói álláspályázat a Kulturális Közlöny január 3-i számában megjelent. 315/2004.(XI.29.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a STÚDIÓ KB. intézményvezetői állására pályázatot ír ki. Pályázati feltételek: - felsőfokú végzettség (számítástechnikai végzettség előnyt jelent) - Az OKJ szerint erre a szakterületre vonatkozó bármely szakképesítés ( pl. mozgóképgyártó, műsorszerkesztő, alkalmazott grafikus, fotográfus, szerkesztett videofelvétel készítő stb.) - legalább 5 éves szakmai gyakorlat (szakmai vezetői gyakorlat előnyt jelent) Bérezés: a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény alapján.

5 5 Pályázathoz mellékelni kell: - részletes szakmai önéletrajzot - 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt - a végzettséget igazoló oklevelek másolatát - vezetői programot. A pályázat beadási határideje: április 1. Az állás lefoglalásának ideje : július 1. A pályázatot Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. címre kell benyújtani. A STÚDIÓ KB intézményvezetői álláspályázat a Kulturális Közlöny január 3-i számában megjelent, illetve meghirdetésre került a STÚDIÓ KB képújságában. 316/2004.(XI.29.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Benedek Elek Napköziotthonos Óvoda és Bölcsőde intézményvezetői állására pályázatot ír ki. Pályázati feltételek : - A magasabb vezetői beosztásra történő megbízás 5 nevelési évre, augusztus 1-től július 31-ig szól. - A közoktatási törvényben meghatározottak szerint felsőfokú óvodapedagógusi, konduktoróvodapedagógusi végzettség. - A vezető megbízásnál előnyt jelent az 5 éves szakmai/vezetői gyakorlat, illetve pedagógiai szakvizsga, illetve azzal egyenértékű szakképzettség, vagy a pedagógus szakvizsga keretében szerzett intézményvezetői szakképzettség. Illetmény : - A Kjt. és egyéb jogszabályokban meghatározottak szerint. A beosztáshoz kapcsolódó juttatás: - A magasabb vezetői pótlék a jogszabályban meghatározottak szerint 230 %. A pályázat benyújtásának határideje: - A megjelenéstől számított 30 nap. A pályázatnak tartalmaznia kell: - A pályázó szakmai életrajzát, továbbá az intézmény vezetésére vonatkozó programot, a szakmai helyzetelemzésre épülő fejlesztési elképzeléseket ( vezetési program ). A pályázathoz csatolni kell: - erkölcsi bizonyítványt, - végzettséget igazoló okiratok másolatát. A pályázat elbírálásának határideje : legkésőbb június 30. A pályázatot Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. címre kell benyújtani. Felelős: Dr. Árpásy Tamás jegyző A Benedek Elek Napköziotthonos Óvoda és Bölcsőde intézményvezetői álláspályázat az Oktatási Közlöny január 25-i számában megjelent.

6 6 318/2004.(XI.29.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárulását adja Bakonynána Községi Önkormányzat és Zirc Városi Önkormányzat közötti pénzügyi igazgatás területére vonatkozó igazgatási társulás létrehozásához január 1-jei időponttal. Az igazgatási társulással kapcsolatban Zirc Városi Önkormányzatot sem személyi, sem anyagi, sem dologi többletkiadások nem terhelhetik. 2./ A képviselő-testület az előterjesztés mellékletében szereplő hatósági-igazgatási társulási megállapodást jóváhagyja, felhatalmazza a polgármestert és a jegyzőt a megállapodás aláírására. Dr. Árpásy Tamás jegyző A megállapodást az érintettek aláírták, a társulás működik. 323/2004.(XII.10.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Bakonyi Önkormányzatok Központi Orvosi Ügyeleti Társulása Társulási megállapodását az alábbi módosításokkal jóváhagyja: pontban (3. oldal) szereplő mint blokkoló kisebbség kihagyása; pontban (4.oldal) szereplő alternatíva: kétharmada elhagyása; pontban szereplő határidő határozott időre szól december 15-től február 28-ig. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a társulási megállapodás aláírására. A társulási megállapodást az érintett 17 önkormányzat egyikének (Eplény) jóváhagyást elutasító álláspontja miatt nem sikerült módosítani. 327/2004.(XII.20.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a számlavezető pénzintézettől, a Zirci Takarékszövetkezettől 35 millió Ft-os folyószámlahitelt vesz fel. A hitel fedezetéül felajánlott biztosítékok az alábbiak: - Napköziotthon Bajcsy-Zs. utca 1101 hrsz - beép. Terület (Bajcsy-Zs. utca kertek mögött) 1105 hrsz - beép. Ter. ÁFÉSZ mögötti terület 1356 hrsz /7 hrsz /8 hrsz /9 hrsz /10 hrsz /13 hrsz /14 hrsz - Szeptember 6. utca és Hűség utca közötti 1793 hrsz hrsz hrsz hrsz

7 hrsz hrsz - Zirc (Rákóczi tér 11. lakóház, udvar kert) 1125/2 hrsz - Zirc (Ságvári u. beépítetlen terület) 1404 hrsz A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a folyószámla hitel-keret szerződés megkötésére. A szerződés aláírása december 29-én megtörtént. 340/2004.(XII.20.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Zirc, Deák F. u. 2. tetőtér 2. szám alatti lakás bérlőjének Nagy Árpádné Zirc, Rákóczi tér 3. szám alatti lakost jelöli ki. Határozatot megküldtük az érintettnek illetve a Városüzemeltetési Kht-nek a kiutalás, bérleti szerződés megkötése ügyében. Nagy Árpádnénak február 1-től élő lakásbérleti szerződése van. Z i r c, február 3. Horváth László polgármester

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2007. október 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2007. október 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2007. október 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. február 22-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. február 22-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 22-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete és a Zirci Városüzemeltetés Kiemelten Közhasznú

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2008. március 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2008. március 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2008. március 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. november 30-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. november 30-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. november 30-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 30-ai ülésére Tárgy: A STÚDIÓ KB Ifjúsági és Közösségi Ház igazgatói álláspályázat kiírása Előadó: Dr. Árpásy Tamás

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. július 09. -i rendkívüli ülésére Tárgy: Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete és a Zirci Városüzemeltetés Kht. 2007-es

Részletesebben

Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 1/2008. (II.11.) rendelete. az Önkormányzat 2008. évi költségvetéséről

Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 1/2008. (II.11.) rendelete. az Önkormányzat 2008. évi költségvetéséről Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2008. (II.11.) rendelete az Önkormányzat 2008. évi költségvetéséről Az Önkormányzat Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV.

Részletesebben

DEBRECEN Megyei Jogú Város Önkormányzatának

DEBRECEN Megyei Jogú Város Önkormányzatának 1419 DEBRECEN Megyei Jogú Város Önkormányzatának K Ö Z L Ö N Y E A Polgármesteri Hivatal lapja 2005. évi 16. szám 2005. június 28. T A R T A L O M J E G Y Z É K Szám Tárgy Oldal A KÖZGYŰLÉS HATÁROZATAI

Részletesebben

KIVONAT. a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat egyes gyermekvédelmi intézményei intézményvezetői álláshelyének pályázati meghirdetéséről

KIVONAT. a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat egyes gyermekvédelmi intézményei intézményvezetői álláshelyének pályázati meghirdetéséről KIVONAT a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés 2009. szeptember 25-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből -------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

JÓSIKA MIKLÓS ÁLTALÁNOS ISKOLA ALAPÍTÓ OKIRATA

JÓSIKA MIKLÓS ÁLTALÁNOS ISKOLA ALAPÍTÓ OKIRATA Sényő Község Képviselőtestületének 2/2007.(I.24.) Kt. számú határozata A Szociális Otthon működéséhez szükséges okiratokat elfogadja. Sényő Község Képviselőtestületének 3/2007.(I.24.)Kt. számú határozata

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. január 28-án tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. január 28-án tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERÉTŐL 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: polgarmesterihivatal@fuzesgyarmat.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016.

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2004. november 29-i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2004. november 29-i ülésére ELŐ TERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2004. november 29-i ülésére Tárgy: Zirc Város Önkormányzat 2005. évi költségvetési koncepciója, 2004. évi várható teljesítés Előadó: Horváth

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE 2007. március hó 29-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A H A T Á R O Z A T

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE 2007. március hó 29-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A H A T Á R O Z A T BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE 2007 március hó 29-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A Aljegyzői pályázat kiírása A közgyűlés 17 igen szavazattal, 9 tartózkodással

Részletesebben

Dr. Mészáros Miklós jegyző

Dr. Mészáros Miklós jegyző MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE Új Szöveges dokumentum KJ.: 21910 /2007. felhívás Melléklet: 3 Pályázati Javaslat magasabb vezetői álláshelyekre történő pályázat kiírására Összeállította: Dr. Kovács

Részletesebben

DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY. 2011. május 31. VII. évfolyam 7. szám TARTALOM. Határozatok...2. oldal. Rendeletek...19. oldal

DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY. 2011. május 31. VII. évfolyam 7. szám TARTALOM. Határozatok...2. oldal. Rendeletek...19. oldal DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY 2011. május 31. VII. évfolyam 7. szám TARTALOM Határozatok...2. oldal Rendeletek...19. oldal 25/2011. (V. 31.) önkormányzati rendelet a közterületek, ingatlanok rendjéről és a település

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. december 19-ei ülésére Tárgy: A Benedek Elek Napköziotthonos Óvoda és Bölcsőde intézményvezetői álláspályázat kiírása Előadó:

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2006. decembe 18-i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2006. decembe 18-i ülésére ELŐ TERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2006. decembe 18-i ülésére Tárgy: Az Önkormányzat 2006. évi költségvetéséről szóló 2/2006. (II.13.) rendelet módosítása Előadó: Ottó Péter polgármester

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016 január 28.-i ülésére Tárgy: Pápai Szakképzési Centrum Reguly Antal Szakképző Iskolája és Kollégiuma Zirc Alkotmány u. 16. konyha-étterem

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 9-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 9-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2006. március 27-i ülésére Tárgy: A Benedek Elek Napköziotthonos Óvoda és Bölcsőde intézményvezetői állás pályázat kiírása Előadó

Részletesebben

FÜZESGYARMATI POLGÁRMESTERI HIVATAL 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-058, 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.

FÜZESGYARMATI POLGÁRMESTERI HIVATAL 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-058, 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet. FÜZESGYARMATI POLGÁRMESTERI HIVATAL 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-058, 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2013. február 14-ei ülésére

Részletesebben

Fegyvernek Nagyközség Polgármestere 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. 56/556-010 MEGHÍVÓ

Fegyvernek Nagyközség Polgármestere 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. 56/556-010 MEGHÍVÓ Fegyvernek Nagyközség Polgármestere 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. 56/556-010 MEGHÍVÓ FEGYVERNEK ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 2010. július 22-ÉN CSÜTÖRTÖKÖN- 15 ÓRAKOR RENDKÍVÜLI ÜLÉST TART,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2009. november 19-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, soron következő üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: 2009. november 19-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, soron következő üléséről. Jegyzőkönyv Készült: 2009. november 19-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, soron következő üléséről. Jelen vannak: Biró Ferenc polgármester Czabányi Attila Sándor képviselő Csatlós

Részletesebben

POLGÁRMESTER B E S Z Á M O L Ó. a Képviselő-testület határozatainak végrehajtásáról

POLGÁRMESTER B E S Z Á M O L Ó. a Képviselő-testület határozatainak végrehajtásáról BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testület határozatainak végrehajtásáról Készítette: Ábrahámné Turner Rita Szervezési Irodavezető Előterjesztő: Tóth

Részletesebben

Jegyzőkönyv Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2008. március 19-én megtartott üléséről. Jelen vannak: Bartha Alajosné polgármester, Dávid Lajosné, Gáspár János, Huszár Sándor, Ilyésné

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XVIII. (XLVI.) évfolyam 4. szám 2008. június 13. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 70/2008. (VI. 12.) MÖK határozat: Pintér Ágnes pályázatának tárgyalás nélküli

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. november 26-i ülésére Tárgy: Békefi Antal Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Stúdió KB. alapító okiratának módosítása Előadó:

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. június 11-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. június 11-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Polgármesteri Hivatal 4201 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300. Fax: 52/557-301. Email: polgmhiv@hajduszob.hu Szám: TI-163/2009. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Amely készült 2014.február 05-i nyilvános képviselő-testületi ülésről

Amely készült 2014.február 05-i nyilvános képviselő-testületi ülésről EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Rendeletek: JEGYZŐKÖNYV Amely készült 2014.február 05-i nyilvános képviselő-testületi ülésről 2/2014.(II.06.) Önkormányzat 2014. évi költségvetése 3/2014.(II.06.) Az

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2003. augusztus 14-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2011. március 28-án 17,00 órai kezdettel. tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2011. március 28-án 17,00 órai kezdettel. tartott üléséről 4 / 2011. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 28-án 17,00 órai kezdettel tartott üléséről A képviselő-testületi ülés helyszíne: Városháza nagyterme

Részletesebben

1. napirend ELŐTERJESZTÉS KÍSÉRŐ LAP. E-szám: 159/2015

1. napirend ELŐTERJESZTÉS KÍSÉRŐ LAP. E-szám: 159/2015 ELŐTERJESZTÉS KÍSÉRŐ LAP E-szám: 159/2015 Tárgy: A Nagykovácsi Településüzemeltetési Nonprofit Közhasznú Kft és az Önkormányzat által kötött vagyonkezelési szerződés, együttműködési megállapodás és vállalkozási

Részletesebben

Tata Város Polgármesterétől

Tata Város Polgármesterétől 1 Tata Város Polgármesterétől H-2890 Tata, Kossuth tér 1. : (36) (34) 588-611 Fax: (36) (34) 586-480 E-mail: polgármester@tata.hu Szám: I- /2012. ELŐTERJESZTÉS Tata Város Önkormányzati Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. november 29-én 19,25 órai kezdettel.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. november 29-én 19,25 órai kezdettel. 24 / 2010. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november 29-én 19,25 órai kezdettel tartott üléséről A képviselő-testületi ülés helyszíne: Városháza nagyterme

Részletesebben

Bodorfa Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 27-én 18 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről

Bodorfa Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 27-én 18 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről BODORFA TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE Szám: 1 JEGYZŐKÖNYV Bodorfa Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 27-én 18 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről Az ülés helye:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 28-i ülésére Tárgy: Tiszteletdíjról történő lemondás következtében meghozandó támogatási döntések Előadó: Ottó Péter polgármester

Részletesebben

50/2013. (II. 14.) számú Képviselő-testületi Határozat

50/2013. (II. 14.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 50/2013. (II. 14.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Tóth Imre önkormányzati képviselő által benyújtott, a Hajdúnánási Polgármesteri

Részletesebben

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE 2005/31. szám H I V A T A L O S É R T E S Í T Õ 1649 A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE Budapest, 2007. júli us 23 27. Meg je le nik minden héten. X. évfolyam, 2007/30. szám T A R T A L O M I. FÕRÉSZ: Személyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Madaras község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6456 Madaras, Báthori u. 1. Tel: 79/458-144 Fax: 79/458-084 phmadaras@enternet.hu 13/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Madaras község Önkormányzatának

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Bácsszentgyörgy Község Képviselő-testülete 9/2012. (nyilvános) J e g y z ő k ö n y v Készült: Bácsszentgyörgy község képviselő-testülete 2012. május 3-án megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Községháza

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XVII. (XLV.) évfolyam 2. szám 2007. április 26. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 29/2007. (IV. 19.) MÖK határozat: Megyei Bírósági ülnökök megválasztásáról

Részletesebben

1) Az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása (A rendelet tervezet külön lapon közölve)

1) Az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása (A rendelet tervezet külön lapon közölve) MÓDOSÍTOTT HATÁROZATI JAVASLATOK ÉS RENDELET- TERVEZETEK A PÉNZÜGYI ÉS VÁROSÜZEMELTETÉSI BIZOTTSÁG JAVASLATAI ALAPJÁN A 2011.JANUÁR 21-I ÜLÉSRE (módosítások dőlt félkövér betűtípussal) 1) Az Önkormányzat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. december 2-ai rendkívüli, nyílt ülésére. Tisztelt Képviselő-testület!

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. december 2-ai rendkívüli, nyílt ülésére. Tisztelt Képviselő-testület! Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18.,titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város

Részletesebben

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal - Műszaki Iroda - 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-300

Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal - Műszaki Iroda - 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-300 Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal - Műszaki Iroda - 6600 Szentes, Kossuth tér 6. 63/510-300 Ügyiratszám: U-10357/2015 Témafelelős: Tóth Ágnes Tárgy: Szentes belterület 3881/22, 3881/23 és 3881/24 hrsz-ú

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. - a Képviselő-testülethez - A Mátészalkai Távhőszolgáltató Kft. ügyvezetői álláshelyének pályázatáról

ELŐTERJESZTÉS. - a Képviselő-testülethez - A Mátészalkai Távhőszolgáltató Kft. ügyvezetői álláshelyének pályázatáról MÁTÉSZALKA VÁROS P o l g á r m e s t e r e Mátészalka, Hősök tere 9.sz. Tel: 44/501-358 Fax: 44/501-361 e-mail: polgarmester@mateszalka.hu Száma: 567-16/2008. ELŐTERJESZTÉS - a Képviselő-testülethez -

Részletesebben

2008. május 7. IV. évfolyam 6. szám TARTALOM. Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 5. oldal

2008. május 7. IV. évfolyam 6. szám TARTALOM. Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 5. oldal DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY 2008. május 7. IV. évfolyam 6. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 5. oldal 24/2008. (V. 7.) rendelet az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek bérletére

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 19-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 19-én tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-6/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. június 19-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

2007. évi határozatok

2007. évi határozatok 1/2007. (I. 23.) Kt. sz. határozat 2007. évi határozatok döntés a napirendekről 2/2007. (I. 23.) Kt. sz. határozat a két ülés közötti fontosabb eseményekről, a hozott döntésekről, jelentés a lejárt határidejű

Részletesebben

az Önkormányzat Képviselő-testülete határozatainak végrehajtásáról, illetve a még végre nem hajtott határozatok helyzetéről

az Önkormányzat Képviselő-testülete határozatainak végrehajtásáról, illetve a még végre nem hajtott határozatok helyzetéről BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2015. június 24-i ülésére! Készítette: dr. Lábody-Varga Dorina önkormányzati referens J E L E N T É S az Önkormányzat

Részletesebben

Határozatok 2013.02.20. Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 25/2013. (II.20.) Önkormányzati számú határozata:

Határozatok 2013.02.20. Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 25/2013. (II.20.) Önkormányzati számú határozata: Határozatok 2013.02.20. Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 25/2013. (II.20.) Önkormányzati számú határozata: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyetért a Nádudvar Város Önkormányzata

Részletesebben

DEBRECEN Megyei Jogú Város Önkormányzatának K Ö Z L Ö N Y E A Polgármesteri Hivatal lapja

DEBRECEN Megyei Jogú Város Önkormányzatának K Ö Z L Ö N Y E A Polgármesteri Hivatal lapja DMJV Önkormányzat 2004. évi 6. számú Közlönye file://g:\kozl\6szkoz~1\6szkzl~1\6szkzl~1.htm 1. oldal, összesen: 47 DEBRECEN Megyei Jogú Város Önkormányzatának K Ö Z L Ö N Y E A Polgármesteri Hivatal lapja

Részletesebben

Oroszlány Város Önkormányzatának 2/2009. (II.28) Ör. rendelete Oroszlány Város Önkormányzatának 2009. évi költségvetéséről

Oroszlány Város Önkormányzatának 2/2009. (II.28) Ör. rendelete Oroszlány Város Önkormányzatának 2009. évi költségvetéséről Oroszlány Város Önkormányzatának 2/2009. (II.28) Ör. rendelete Oroszlány Város Önkormányzatának 2009. évi költségvetéséről Oroszlány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/9/2012. Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 20-án

Részletesebben

Tarnaméra Községi Önkormányzat képviselő-testületének 6/2014.(VII.23.) önkormányzati rendelete

Tarnaméra Községi Önkormányzat képviselő-testületének 6/2014.(VII.23.) önkormányzati rendelete Tarnaméra Községi Önkormányzat képviselő-testületének 6/2014.(VII.23.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról szóló 7/2012 (IV.26.) önkormányzati rendelet módosításáról Tarnaméra Község Önkormányzat

Részletesebben

TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E. 2014. december 22-én. megtartott. ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E. 2014. december 22-én. megtartott. ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E TISZASAS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T E 2014. december 22-én megtartott ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Tartalom: 74/2014. (XII.22.) számú határozata Tiszasasi Óvoda óvodavezetői

Részletesebben

9 / 2011. Tárgy: Kelemen László Művelődési Ház Intézményvezető munkakör ellátására pályázat kiírása.

9 / 2011. Tárgy: Kelemen László Művelődési Ház Intézményvezető munkakör ellátására pályázat kiírása. Csanádpalota Város Polgármesterétől 6913 Csanádpalota, Kelemen László tér 10. Telefon: 62/263-001 Fax: 62/263-105 9 / 2011. Tárgy: Kelemen László Művelődési Ház Intézményvezető munkakör ellátására pályázat

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 245-28/2013.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 245-28/2013. 277/2013.(XI.26.) KT Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 311/2013.(XI.27.), 9/2013.(I.29.), 14/2013.(I.29.),70/2013.(IV.08.), 76/2013.(IV.08.), 112/2013.(V.28.), 131/2013.(V.28.),

Részletesebben

Képviselő-testületének 2008. november 27-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Képviselő-testületének 2008. november 27-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE XV. (XLIII.) évfolyam 3. szám 2005. május 2. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK KÖZLÖNYE TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 26/2005. (IV. 21.) MÖK határozat: Hanich Ferenc megbízásáról a dákai Batthyány

Részletesebben

K I V O N A T. 3. A Képviselő-testület felhatalmazza az alpolgármestert a pályázat aláírására és benyújtására.

K I V O N A T. 3. A Képviselő-testület felhatalmazza az alpolgármestert a pályázat aláírására és benyújtására. 33/2014.(II.10.) KT 1. Dunaföldvár Város Képviselő-testülete az önkormányzati feladatokhoz kapcsolódó fejlesztési támogatás igénybevételének részletes szabályairól szóló 4/2014.(I.31.) BM rendelet alapján

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Gara Község Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: 8/2013. (nyilvános) J e g y z ő k ö n y v Készült: Gara Község Önkormányzat képviselő-testületének 2013. június 13. napján megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Bizottsága 2015. május 12-i ülésén az alábbi határozatokat hozta: Tárgy:

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének 2014. április 24-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének 2014. április 24-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből: K i v o n a t a Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének 2014. április 24-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből: 88/2014.(IV.24.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzatának képviselő-testülete

Részletesebben

2009. év október hó Tolna Megyei Közlöny XIX. évfolyam 4. szám KÖZLÖNY TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ

2009. év október hó Tolna Megyei Közlöny XIX. évfolyam 4. szám KÖZLÖNY TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ Szám: 812-3/2009. TOLNA MEGYEI KÖZLÖNY TARTALOM I. SZEMÉLYI RÉSZ 105/2009. (XII. 11.) határozat Létszámcsökkentés elrendeléséről. 114/2009. (XII. 11.) határozat A Közgyűlés Területfejlesztési Tanácsnoka

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2006. október 30-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete által különböző szervezetekbe delegált személyek Előadó:

Részletesebben

2.) Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázathoz csatlakozási nyilatkozat elfogadása

2.) Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázathoz csatlakozási nyilatkozat elfogadása J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Helye: Domony Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 29.-én megtartott testületi ülésén. Polgármesteri Hivatal Domony, Fő út 98. Jelen vannak: jelenléti ív

Részletesebben

Kivonat a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2012. január 30-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből:

Kivonat a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2012. január 30-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 18/2012.(I.30.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta az Önkormányzati tulajdonú belterületi utak fejlesztése, ÉAOP-3.1.2/A-11, pályázati azonosító számú pályázati

Részletesebben

K I V O N A T. 294/2012. (VII.27.) Tata Kt. határozata A TÁMOP-3.1.4-12/2 innovatív iskolák fejlesztése pályázat benyújtásáról

K I V O N A T. 294/2012. (VII.27.) Tata Kt. határozata A TÁMOP-3.1.4-12/2 innovatív iskolák fejlesztése pályázat benyújtásáról K I V O N A T Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. július 27-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 23/2012.(VIII.1.) önkormányzati

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2011. október 24-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott Képviselő-testületi üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2011. október 24-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott Képviselő-testületi üléséről Szám: 18/2011. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. október 24-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott Képviselő-testületi üléséről Jelen vannak: Katona Imre polgármester Gróf Zoltán

Részletesebben

Pusztaszabolcs Nagyközségi Önkormányzat Képviselı-testületének 2008. március 27-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Nagyközségi Önkormányzat Képviselı-testületének 2008. március 27-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Nagyközségi Önkormányzat Képviselı-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

J E L E N T É S. Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testület 2013. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testület 2013. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról J E L E N T É S Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testület 2013. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 77/2012.(X.25.) határozat 1./ Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Lukácsné Kiss Márta képviselő

Lukácsné Kiss Márta képviselő J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 11-én 18.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Vámosgyörki Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2006. május 29 -i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2006. május 29 -i ülésére ELŐ TERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2006. május 29 -i ülésére Tárgy: Az Önkormányzat 2006. évi költségvetéséről szóló 2/2006. (II.13.) rendelet módosítása Előadó: Horváth László

Részletesebben

BALATON ÉS SIÓ TÉRSÉGFEJLESZTŐ NONPROFIT KFT

BALATON ÉS SIÓ TÉRSÉGFEJLESZTŐ NONPROFIT KFT A BALATON ÉS SIÓ TÉRSÉGFEJLESZTŐ NONPROFIT KFT 8600. Siófok, Hock János köz 2. 2009 ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE Készítette: Varga Gyula István ügyvezető 1 Tartalomjegyzék 1. A KHT bemutatása... 3 Alakulás:...

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2009. október 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2009. október 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből: 234/2009.(X.29.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta és elfogadta a polgármester tájékoztatóját a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról és a két ülés

Részletesebben

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 25-ei soros nyílt ülésének jegyzőkönyvéből:

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 25-ei soros nyílt ülésének jegyzőkönyvéből: ülésének könyvéből: 71/2013.(IV. 25.)Kt. a Monori Rendőrkapitányság 2012. évi beszámolójáról, a bűnügyi és közbiztonsági tevékenységéről Képviselő-testülete a Monori Rendőrkapitányság 2012. évi beszámolóját

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. szeptember 20-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. szeptember 20-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Készült: 2012. szeptember 20-án Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Radó Béla polgármester Fercsák András képviselő Gál István képviselő

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295 HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERÉTŐL 4242 HAJDÚHADHÁZ, BOCSKAI TÉR 1. TELEFON: 384-103, TELEFAX: 384-295 Előterjesztés Hajdúhadház Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 24-én

Részletesebben

2014. február 18-i rendkívüli ülésére

2014. február 18-i rendkívüli ülésére 1. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 18-i rendkívüli ülésére Tárgy: Egyezségi megállapodás kötése a Vortex Építő Kft.-vel

Részletesebben

2004. évi testületi határozatok:

2004. évi testületi határozatok: 2004. évi testületi határozatok: 1/2004./01.19./ sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy a Gyömrő és Térsége Vízi-közmű Szolgáltató Kft. által a 2004. évi víz- és csatornadíj lakossági kiegészítő

Részletesebben

Budakalász Város Önkormányzata 37/2009. (X.30.) sz. rendelete. a Kós Károly Építészeti Nívódíj alapításáról és adományozásának rendjéről

Budakalász Város Önkormányzata 37/2009. (X.30.) sz. rendelete. a Kós Károly Építészeti Nívódíj alapításáról és adományozásának rendjéről Budakalász Város Önkormányzata 37/2009. (X.30.) sz. rendelete a Kós Károly Építészeti Nívódíj alapításáról és adományozásának rendjéről Budakalász Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2008. év szeptember 15-i ülésére Tárgy: A Zirc Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Tourinform Iroda elnevezésének megváltoztatása Előadó:

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2004. szeptember 27-i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2004. szeptember 27-i ülésére ELŐ TERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2004. szeptember 27-i ülésére Tárgy: Az Önkormányzat 2004. évi költségvetéséről szóló többször módosított 6/2004. (II.23.) ÖK. rendelet módosítása

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. augusztus 8-i rendkívüli ülésére Tárgy: A zirci 1893/1 hrsz-ú ingatlan hasznosítása Előadó: dr. Árpásy Tamás jegyző Előterjesztés

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2004. év november 29.-i ülésére Tárgy: A Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola főzőkonyhájának működtetésének lehetőségei

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Szám: 317-13/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének 2015. szeptember havi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének 2015. szeptember havi ülésére SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. szeptember 07. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

XVIII. ÉVFOLYAM 7. SZÁM 2007. SZEPTEMBER 28. T A R T A L O M SZÁM TÁRGY OLDAL SZEMÉLYI RÉSZ

XVIII. ÉVFOLYAM 7. SZÁM 2007. SZEPTEMBER 28. T A R T A L O M SZÁM TÁRGY OLDAL SZEMÉLYI RÉSZ XVIII. ÉVFOLYAM 7. SZÁM 2007. SZEPTEMBER 28. VAS MEGYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTÕJE T A R T A L O M SZÁM TÁRGY OLDAL SZEMÉLYI RÉSZ 189/2007.(IX.28.) sz. határozat MMIK igazgató-helyettese kinevezésével

Részletesebben

K I V O N A T. a Képviselő-testület 2007. február 8-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. a Képviselő-testület 2007. február 8-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T a Képviselő-testület 2007. február 8-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 7/2007. (II.08.) számú h a t á r o z a t : 1. Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2007. évi költségvetés

Részletesebben

A képviselő-testület 2012.november 29-i zárt ülésén hozott döntések:

A képviselő-testület 2012.november 29-i zárt ülésén hozott döntések: A képviselő-testület 2012.november 29-i zárt ülésén hozott döntések: 238/2012. Kth. 1. Kiskunhalas Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. november 29. napjától határozatlan időre megválasztja

Részletesebben

Határozat 72/2014. (XII. 18.) A Gyöngyöstarjáni Közös Önkormányzati Hivatalról szóló megállapodás módosításáról

Határozat 72/2014. (XII. 18.) A Gyöngyöstarjáni Közös Önkormányzati Hivatalról szóló megállapodás módosításáról 176 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. december 18-án 17 órakor megtartott üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Határozat 71/2014. (XII.

Részletesebben

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 30-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 30-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 30-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének 24/2012.(VIII.31.) önkormányzati

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2016. január 20-án 14 órakor

M E G H Í V Ó. 2016. január 20-án 14 órakor Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottságának Elnöke 5500 Gyomaendrőd, Selyem u. 124. Tel./Fax: (66) 386-122 (66) 581-232 Web site: www.gyomaendrod.hu

Részletesebben

2008. január 24-ei Kt. ülés határozatai

2008. január 24-ei Kt. ülés határozatai 2008. január 24-ei Kt. ülés határozatai 1/2008.(I.24.)Kt Budapest-Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a mai ülés napirendjét az alábbiak szerint határozza meg: Tájékoztató az előző

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Kossuth u. 23., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ

Cím: 8445 Városlőd, Kossuth u. 23., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Cím: 8445 Városlőd, Kossuth u. 23., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ Városlőd Község Polgármestere összehívja a képviselő-testület

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 848-1/2016.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 848-1/2016. 1/2016.(II.02.) KT Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 66/2014.(III.25.) 56/2015.(III.24.), 120/2015.(VIII.12.), 121/2015.(VIII.12.),246/2014.(XII.16.), 252/2014.(XII.16.), 52/2015.(III.24.),199/2015.(XII.15.),

Részletesebben

a Képviselő-testülethez Készítette: Szőllősi Levente településüzemeltetési előadó RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS FÖLDES, 2015. FEBRUÁR 12.

a Képviselő-testülethez Készítette: Szőllősi Levente településüzemeltetési előadó RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS FÖLDES, 2015. FEBRUÁR 12. 1 FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2015. 9. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez az önkormányzat

Részletesebben

JELENTÉS A Képviselő-testület 2007. október 25-i ülésére. A lejárt határidejű döntések végrehajtásáról

JELENTÉS A Képviselő-testület 2007. október 25-i ülésére. A lejárt határidejű döntések végrehajtásáról JELENTÉS A Képviselő-testület 2007. október 25-i ülésére A lejárt határidejű döntések végrehajtásáról Képviselő-testület 193/2007. (VI. 26.) KT számú határozat (Határidő: 2007.09.30) Tárgy: Corvo Bianco

Részletesebben