ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról"

Átírás

1 Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) , Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Az előterjesztést készítette: Fehér László aljegyző Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbi jelentést terjesztjük a testület elé: 2/2015. (I. 29.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megbízza a Polgármestert, hogy készíttesse el a "Szervezetfejlesztés Füzesgyarmat Város Önkormányzatánál ÁROP-1.A " pályázat alapján az Intézkedési Tervet. A szervezetfejlesztési javaslatok alapján az intézkedési terveket, szabályzatok módosításait a Képviselő-testület a júniusi ülésén megtárgyalta és elfogadta. 11/2015. (I. 29.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete április 1. napjával a Füzesgyarmat Város Önkormányzat Bölcsőde férőhelyszámának 10 fővel történő bővítését határozza el. Ezzel egy időben a bölcsőde épületében működő Picur Családi Napközit megszünteti. Megbízza Jegyzőt, a Bölcsőde működési engedélyének módosításával és a családi napközi megszüntetésével kapcsolatos eljárás lefolytatásával. Határidő: április 1. Lásd. a 47/2015.(IV. 29.) önkormányzati határozatot. 32/2015. (II. 18.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Galambos Katalint Pro Urbe kitüntetésben részesíti. A kitüntetés átadására augusztus 20-án, ünnepi testületi ülésen kerül sor.

2 Határidő: augusztus 20. A kitüntetés átadása az augusztus 19-ei ünnepi testületi ülésen megtörtént. 2 47/2015. (IV. 29.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 11/2015. (I. 29.) önkormányzati határozatának végrehajtási határidejét július 1 napjára módosítja. A bölcsőde június 1-től 34 fő férőhellyel működik a családi napközi ettől az időponttól megszűnt. 57/2015. (IV. 29.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Füzesgyarmat, Petőfi u. 15. szám alatti, a füzesgyarmati ingatlan-nyilvántartásban 2498/1 helyrajzi számú, beépítetlen ingatlan művelési ága közterület legyen. Felkéri a Jegyzőt, hogy az ingatlan művelési ágának változását az illetékes ingatlanügyi hatóságnál jegyeztesse be. Az inatlan művelési ágának átvezetése megtörtént. 64/2015. (IV. 29.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felajánlja az 1579/3. hrsz-ú ingatlant (amely kivett közterület) az 1571 és hrsz-ú ingatlanok közterületként funkcionáló területrészéért cserébe az 1579/4 és 1579/5 hrsz-ú (garázsok) osztatlan közös tulajdonközösségének. A Képviselő-testület felkéri az és hrsz-ú társasházak közgyűlését, hogy az ingatlanok cseréje ügyében foglaljon állást és tegyen hivatalos nyilatkozatot az önkormányzat végleges döntése kialakítása és szerződéskötés érdekében. A Képviselő-testület felkéri a Jegyzőt, hogy jelen határozatról értesítse a társasházak Lakóit. A társasházak lakói a határozatot megismerték, a közgyűlések a kért nyilatkozatokat megtették. A Képviselő-testület a mai ülésen tárgyalja az ingatlanok tulajdonjog rendezésének ügyét. 70/2015. (IV. 29.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Füzesgyarmat Város Kiváló Szociális Dolgozója Szakmai Díjat adományoz Kiripóczki Istvánné kisgyermeknevelő részére. Felkéri a Polgármestert a díj átadására ünnepélyes keretek között.

3 Határidő: azonnal A szakmai díj átadása az augusztus 19-ei ünnepi testületi ülésen megtörtént. 3 81/2015. (V. 28.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határoz, hogy Kiss Sándor Füzesgyarmat, Gacsári u. 27. sz. alatti lakos részére a Gacsári u. 25. sz. alatti (1128. hrsz, 2110 m 2, kivett beépítetlen terület) ingatlant 200 eft. vételár ellenében értékesíti. A vevőt terheli a 25 eft. értékbecslési díj is. Felkéri a Polgármestert az adásvételi szerződés elkészíttetésére és felhatalmazza annak aláírására. Az adásvételi szerződést a határozatban megjelölt feltételekkel megkötöttük, a tulajdonjog ingatlan-nyilvántartási átvezetése megtörtént. 85/2015. (V. 28.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a munkahelyteremtő pályázatoknál keletkezett tartozások esetében a szerződésben foglaltak azonnali végrehajtására kerüljön sor minden vállalkozó és vállalkozás esetében. A teljesült, lejárt szerződések esetében megbízza az adócsoportot, hogy intézkedjen a szerződések megszüntetéséről. Határidő: június 1. és folyamatos A tartozások behajtása folyamatban van, a lejárt szerződések megszüntetésre kerültek. 91/2015. (VI. 25.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete hozzájárul a Füzesgyarmati Kastélypark Kft. hitelfelvételéhez Ft-ig a Riama-First tulajdonát képező Deutz G226-B-6 típusú gázmotor és az ahhoz tartozó telephely valamint csőhálózat megvásárlásához és ennek kapcsán 10 millió Ft-ig kezességet nyújt a pénzintézet felé. Határidő: július 30., Kovács Márton Füzesgyarmati Kastélypark Kft. ügyvezető A hitelfelvételhez a kezességnyújtás megtörtént. 92/2015. (VI. 25.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának képviselő-testülete jóváhagyja a Füzesgyarmati Polgármesteri Hivatal Szervezeti és Működési Szabályzatát. Felkéri a Jegyzőt a dokumentum közszemlére tételére, előírásai betartására. A szabályzatot a város honlapján a jegyző közzétette, annak betartását folyamatosan figyelemmel kíséri.

4 4 93/2015. (VI. 25.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának képviselő-testülete jóváhagyja az Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzatát. Felkéri a Jegyzőt a dokumentum megismertetésére, előírásai betartására. A szabályzatot a város honlapján a jegyző közzétette, annak betartását folyamatosan figyelemmel kíséri. 94/2015. (VI. 25.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának képviselő-testülete jóváhagyja az Önkormányzat Beszerzési Szabályzatát. Felkéri a Jegyzőt a dokumentum intézményekhez történő megküldésére, előírásai betartására és betartatására. A szabályzatot a város honlapján a jegyző közzétette, annak betartását folyamatosan figyelemmel kíséri. 95/2015. (VI. 25.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja Füzesgyarmati Városgazdálkodási és Intézmény Üzemeltetési Kft. Ügyfél reklamációk kezelését. Felelős: Turbucz Róbert Füzesgyarmati Városgazdálkodási és Intézmény Üzemeltetési Kft. ügyvezető A reklamációk kezelése a testület által elfogadottak szerint történik. 96/2015. (VI. 25.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja Füzesgyarmati Városgazdálkodási és Intézmény Üzemeltetési Kft. Javadalmazási Szabályzatát. Felelős: Turbucz Róbert Füzesgyarmati Városgazdálkodási és Intézmény Üzemeltetési Kft. ügyvezető A Kft július 1-étől alkalmazza a Képviselő-testület által elfogadott javadalmazási szabályzatot. 98/2015. (VI. 25.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felkéri a Polgármestert, hogy gondoskodjon a használaton kívüli helyiségek meghirdetéséről, valamint felhatalmazza, hogy ezzel kapcsolatosan tárgyalásokat kezdeményezhessen.

5 Határidő: augusztus 31. A használaton kívüli helyiségeket meghirdettük, érdeklődő nem jelentkezett. 5 99/2015. (VI. 25.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a Polgármestert, hogy kezdeményezzen tárgyalást az Ipari Park Kft.-ben lévő önkormányzati tulajdonrész értékesítésével kapcsolatosan. Határidő: augusztus 31. A határozattal kapcsolatos előterjesztést a mai ülésén tárgyalja a Képviselő-testület. 103/2015. (VI. 25.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadta a Helyi Esélyegyenlőségi Program évi felülvizsgálatát. A benne foglaltakat magára nézve elismeri, az intézkedési tervek megvalósítását támogatja. A testület által jóváhagyott aktualizált programot 2015.július 1-jétől alkalmazzuk. 104/2015. (VI. 25.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete értékesítésre jelöli ki az 512/35. hrsz. alatti ingatlanból mintegy 160 m 2 földterületet az Akkurátus-Team Kft. részére. Felkéri a Polgármestert, hogy az ingatlan adásvételt készítse elő és a legközelebbi testületi ülésre terjessze elő. Határidő: értelem szerint A kft. ismételt vételi kérelmét a mai ülésen tárgyalja a képviselő-testület. 105/2015. (VI. 25.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a Szeplőtelen Fogantatás Plébánia Szeghalom, Tildy u. 28. sz. alatti tulajdonában álló 511. hrsz. alatti 5273 m 2, kivett udvar és templom intézményi területéből 1227 m 2 terület tulajdonba adását a Városi Önkormányzat javára, a mellékelt térképvázlat alapján. Ellentételezésként az Önkormányzat vállalja a templom felújítására irányuló TOP 3. sz. prioritás pályázatban elszámolható dokumentáció elkészítését, a készülő tervek finanszírozását, a templomkert rendezését, az utcai járda egész évben történő tisztántartását. Felkéri a Polgármestert, hogy a szerződés megkötése és bejegyzése érdekében járjon el. Határidő: értelem szerinti A telekrendezéssel kapcsolatos ügyintézés folyamatban van, a szerződéskötésre a telekrendezéssel kapcsolatos földhivatali határozat jogerőre emelkedését követően kerülhet sor.

6 6 Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy a jelentést tárgyalja meg és fogadja el. Határozati javaslat: /2015. (IX. 17.) önkormányzati határozata Füzesgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a lejárt határidejű határozatokról szóló jelentést elfogadja. Füzesgyarmat, augusztus 25. Bere Károly polgármester

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. április 29-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. április 29-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. április

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület június 25-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület június 25-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. június 25-én tartandó

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017.március 30-án tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A Képviselő-testület

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. szeptember 21-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017.június1-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A Képviselő-testület

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. január 24.-i ülésén az

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S 123/2016. (XI.30.) sz. előterjesztés Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 30-i rendkívüli ülésére Tárgy: Javaslat a Rigó u. 4. számú ingatlan értékesítésére

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület november 23-án tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület november 23-án tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. november 23-án tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A Képviselő-testület

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 27-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló külterület 0308/11 hrsz-ú ingatlan visszavásárlási joga

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 13-án tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 13-án tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 e-mail: polgarmesterihivatal@fuzesgyarmat.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület

Részletesebben

TÁRGY: Az ipari park fejlesztéshez kapcsolódó önkormányzati ingatlan adásvétele E L Ő T E R J E S Z T É S

TÁRGY: Az ipari park fejlesztéshez kapcsolódó önkormányzati ingatlan adásvétele E L Ő T E R J E S Z T É S AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 260. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Az ipari park fejlesztéshez kapcsolódó önkormányzati ingatlan adásvétele E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2. Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/24-511-830, Fax: 06/24-511-831, E-mail: majoshaza@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 18-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 243/2015. (X.28.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. október 28-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 25-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 25-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 25-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya:komló, Templom tér 2. sz. alatti (512. hrsz.) ingatlan tulajdonjogának

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 27-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Kalányos Ferenc területvásárlási kérelme (Vörösmarty utcai telek-kiegészítés)

Részletesebben

7. Önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítése II. (4262/30 hrsz.) december 14. ELŐTERJESZTÉS

7. Önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítése II. (4262/30 hrsz.) december 14. ELŐTERJESZTÉS ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. december 14-ei ülésére 7. napirend Tárgya: Előadó: Önkormányzati tulajdonú ingatlan értékesítése II. (4262/30 hrsz.) Tabányi Pál polgármester

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 9-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 9-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/22/8/2018. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. október 31-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Előterjesztés a bicskei 1128 hrsz-ú ingatlan telekhatár rendezése

Előterjesztés a bicskei 1128 hrsz-ú ingatlan telekhatár rendezése Előterjesztés a bicskei 1128 hrsz-ú ingatlan telekhatár rendezése 1. előterjesztés száma: 331/2017 2. előterjesztést készítő személy neve: Soós Attila 3. előterjesztést készítésében közreműködő személy

Részletesebben

Javaslat a Budapest XXIII. kerület hrsz.-ú ingatlannal kapcsolatos döntések meghozatalára

Javaslat a Budapest XXIII. kerület hrsz.-ú ingatlannal kapcsolatos döntések meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Budapest XXIII. kerület 185620 hrsz.-ú ingatlannal

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 224/2018. (VII.05.) Kt. határozat Tárgy: 2018. július 05. napján tartott rendkívüli ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Molnár Áron napirend javaslatát az alábbiak

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2019. április 10... Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 12-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének május 30-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének május 30-i rendkívüli ülésére ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. május 30-i rendkívüli ülésére Egyszerű többség Tárgy: Margaréta Református Óvoda részére juttatott önkormányzati támogatás visszafizetése

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 25-én tartandó rendkívüli ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 25-én tartandó rendkívüli ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. augusztus 25-én tartandó rendkívüli ülésére Az előterjesztés tárgya: Gyenizse Zoltán és Gyenizse Adrienn belterületbe vonási

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete május 26-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete május 26-i ülésére Tárgy: Szatmári Márta kérelme a 1764 hrsz telekrészlet megvásárlására Előkészítette: Dr. Tari Béla aljegyző Holopné dr. Sztrein Beáta Gazdálkodási osztály Véleményező Pénzügyi Bizottság bizottság: Sorszám:

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: A Micimackó Magánóvoda kérelme

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete augusztus 30-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete augusztus 30-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 77/2018. (VIII. 30.) önkormányzati testületi határozat, mint a Püspökladány, 1970/1 és 1970/2 helyrajzi számú ingatlanok tulajdonosa, a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról JELENTÉS A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Képviselő-Testület 176/2018. (V. 30.) ÖNK-I határozata (Határidő: 2018.12.31.) Tárgy: Malomszögi tervezési munkák elvégzésére kivitelező kiválasztásáról

Részletesebben

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének szeptember 24-i ülésére. Vállalkozási, Mezőgazdasági, Környezetvédelmi és Városfejlesztési Bizottság

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének szeptember 24-i ülésére. Vállalkozási, Mezőgazdasági, Környezetvédelmi és Városfejlesztési Bizottság ELŐTERJESZTÉS Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2008. szeptember 24-i ülésére Tárgy: Kerekegyháza 1658 hrsz-ú zsákutca értékesítése Az előterjesztést készítette: Papp Gézáné műszaki ügyintéző Előterjesztő:

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY március 31. VI. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY március 31. VI. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2014. március 31. VI. évfolyam 3. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 4. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. március 26-án megtartott munkaterv

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. március 9-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Gesztenyési u. 9. sz. alatti 153/1 hrsz-ú ingatlan értékesítése Iktatószám:

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Előterjesztő: Hegedűs Ferenc

Részletesebben

Javaslat /4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Kelep utcában található, ingatlan hasznosítási módjának meghatározására

Javaslat /4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII. kerület Kelep utcában található, ingatlan hasznosítási módjának meghatározására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat 187257/4 helyrajzi számú, természetben Budapest XXIII.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 28-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 28-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. június 28-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Caadex Kft. ingatlan vásárlásával kapcsolatos szerződés Iktatószám:

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2018. március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2018. március 28-ai munkaterv szerinti képviselőtestületi

Részletesebben

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének május 21-i testületi ülésére

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének május 21-i testületi ülésére Előterjesztés 7. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 21-i testületi ülésére Tárgy: I. Ugrina Csaba szolgalmi jog bejegyzésével kapcsolatos kérelme II. Vételi ajánlat tétele

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia Előterjeszti: Vargáné

Részletesebben

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170.

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170. Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 185003 és 184939 hrsz.-ú (természetben: 1239 Budapest,

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. augusztus 01-jén megtartott rendkívüli nyilvános ülésének

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. október 26-án tartandó ülésére Füzesgyarmati Városgazdálkodási és Intézményüzemeltetési Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezetői tisztségére vonatkozó pályázat

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 14.-i ülésén

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 27-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 27-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 27-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Gizella utcai lakótelkek értékesítésre kijelölése Iktatószám:

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 1195-3/2017. Javaslat az Új központi temetőnél kialakított járdával érintett ingatlanok önkormányzati tulajdonba vételéhez kapcsolódó döntések meghozatalára

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 28-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 28-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 28-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Autokar Kft. ingatlancsere kérelme Iktatószám: 4858/2017. Melléklet:

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda Szám: /2013

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda Szám: /2013 Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda Szám: 2047-16 /2013 Javaslat Salgótarján, külterületi 040 helyrajzi számú ingatlan 980 m2 területrészének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben

K I V O N A T. 230/2018. számú Képviselő-testületi határozat:

K I V O N A T. 230/2018. számú Képviselő-testületi határozat: Szt/601-230/2018. szám 230/2018. számú Képviselő-testületi határozat: Város Önkormányzatának képviselő-testülete zárt ülésen tárgyalja a - Széchenyi u. 10. sz. lakóházas ingatlan hasznosítása., - Kitüntetési

Részletesebben

POLGÁRMESTER. Siófok Város Képviselő-testületének 2015. február 26-i ülésére

POLGÁRMESTER. Siófok Város Képviselő-testületének 2015. február 26-i ülésére SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. február 6. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Javaslat a.. helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. kerület (cím). szám alatti ingatlan 4650/6750-ed részének értékesítésére

Javaslat a.. helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII. kerület (cím). szám alatti ingatlan 4650/6750-ed részének értékesítésére Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a.. helyrajzi számú, természetben a

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám:1131-26/2016. Javaslat a Salgótarján észak déli irányú kerékpárút II./A ütemmel érintett ingatlanok terület és tulajdonjog rendezéséhez kapcsolódó előzetes

Részletesebben

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) Fax: (06-32)

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) Fax: (06-32) PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) 460-753 Fax: (06-32) 460-918 E-mail: forum@paszto.hu Testületi napirend sorsz.: Bizottsági napirend sorsz.: 2. 2. Szám: 1-176/2017. Megtárgyalás

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 12-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 12-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: Pályázat benyújtása műfüves

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 8 -ai rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 8 -ai rendes ülésére 18. Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS. Biatorbágy 3638/2 hrsz-ú ingatlan belterületbe vonásáról

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS. Biatorbágy 3638/2 hrsz-ú ingatlan belterületbe vonásáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/130 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@pmh.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Biatorbágy 3638/2

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

MEGYEI JOGÚ. A Közgyűlés a Polgármester előterjesztésére az 1/2013. (I.24.) önkormányzati rendelet 20. (1) bekezdés b.

MEGYEI JOGÚ. A Közgyűlés a Polgármester előterjesztésére az 1/2013. (I.24.) önkormányzati rendelet 20. (1) bekezdés b. DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4024 Debrecen, Piac u. 20. 4024 Debrecen, Piac u. 20. Tel.: +36 52 511-410 Fax: (52) 511-401 E-mail: polgarmester@ph.debrecen.hu Tárgy: Sürgősségi indítvány A DMJV

Részletesebben

14. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 31-i rendes ülésére

14. számú előterjesztés Egyszerű többség. ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 31-i rendes ülésére 14. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 31-i rendes ülésére Tárgy: Ingatlanvásárlási igények Előterjesztő: Szabó Loránd

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: DFV/392-19/2018. K I V O N A T

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: DFV/392-19/2018. K I V O N A T Képviselő-testületének 2018. október 30-án (Kedden) 16 00 órakor megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből: 163/2018.(X.30.) KT Dunaföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 14-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 14-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 7-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 7-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 7-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Kossuth aknai ingatlanok visszavásárlása Iktatószám: 3560 / 2015. Melléklet:

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2014. december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. december 17-én megtartott munkaterv

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete szeptember 28-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete szeptember 28-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 103/2017. (IX. 28.) önkormányzati testületi határozat a víziközműszolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény 11. -a alapján, Püspökladány 2018-2032. időszakra vonatkozó gördülő fejlesztési terv felújítási

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 1572-6/2017. Javaslat a Salgótarján, észak déli irányú kerékpárút III. ütemével érintett 3064/1 hrsz.-ú ingatlanból kialakuló 3064/5-6 hrsz.-ú ingatlanok

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. február 16-án tartandó ülésére A 2017. évi összesített közbeszerzési terv elfogadásáról, valamint az Önkormányzat beszerzési szabályzatának módosításáról Előterjesztést

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. október 5-i ülésére! Készítette: Balya András önkormányzati referens JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS. Biatorbágy 6715, 6718 és 04/30 hrsz-ú ingatlanok belterületbe vonásáról

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS. Biatorbágy 6715, 6718 és 04/30 hrsz-ú ingatlanok belterületbe vonásáról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/130 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@pmh.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS Biatorbágy 6715,

Részletesebben

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ügyiratszám:3357-2 / 2017. Sorszám: ELŐTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. október 5. napján tartandó ülésére Tárgy:

Részletesebben

Szám: /2018 Nyilvános ülésen tárgyalandó! Napirend száma: Képviselő-testület augusztus 30-ai rendkívüli ülésére

Szám: /2018 Nyilvános ülésen tárgyalandó! Napirend száma: Képviselő-testület augusztus 30-ai rendkívüli ülésére Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Alpolgármestere Szám: 123-2060/2018 Nyilvános ülésen tárgyalandó! Napirend száma: Képviselő-testület 2018. augusztus 30-ai rendkívüli ülésére Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 6/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete március 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete március 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 9-0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 51/2016.(III.31.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja

Részletesebben

XI. ÉVFOLYAM 8. SZÁM MÁJUS SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATOK:

XI. ÉVFOLYAM 8. SZÁM MÁJUS SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATOK: 1 SZENTGOTTHÁRD VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉRTESÍTŐJE SZÁM T A R T A L O M OLDAL KÉPVISELŐ-TESTÜLETI HATÁROZATOK: 111/2014. (V. 29.) Beszámoló Szentgotthárd Város Egészségügyi 3. Koncepcióban foglaltak megvalósulásáról.

Részletesebben

K I V O N A T. 3. Előterjesztés beszámoló a 2013. évi közbeszerzésekről Előterjesztő: Hamza Gábor polgármester

K I V O N A T. 3. Előterjesztés beszámoló a 2013. évi közbeszerzésekről Előterjesztő: Hamza Gábor polgármester 9.00 órára összehívott rendkívüli nyílt ülésének könyvéből Hajdúsámson Város Önkormányzata Képviselő-testülete 6 igen szavazattal 0 ellenszavazattal és 3 tartózkodással az alábbi határozatot hozta: 134/2014.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S mely készült Ordacsehi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 26 - i nyilvános testületi ülésére az 1. sz. napirendi ponthoz. Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű

Részletesebben

12/2013.(II.27.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása

12/2013.(II.27.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása 12/2013.(II.27.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása H A T Á R O Z A T Tiszasziget Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 2011.évi CLXXXIX. törvény

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Körösladány Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 12.-én tartandó ülésére.

ELŐTERJESZTÉS. Körösladány Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 12.-én tartandó ülésére. Körösladány Város Önkormányzatának Polgármestere 5516 Körösladány, Dózsa György út 2. Tel:06/66/475-100 Fax:06/66/475-155 www.korosladany.hu/e-mail: polgarmester@korosladany.hu ELŐTERJESZTÉS Körösladány

Részletesebben

Javaslat a Kazincbarcika 3345/2 hrsz-ú ingatlan értékesítésére

Javaslat a Kazincbarcika 3345/2 hrsz-ú ingatlan értékesítésére Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Gulyás Tibor ügyvezető igazgató Készítette: Lőrincz József ingatlangazdálkodási előadó Tárgy: Javaslat a Kazincbarcika 3345/2 hrsz-ú ingatlan értékesítésére Tisztelt

Részletesebben

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) FAX: (06-32) JAVASLAT

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) FAX: (06-32) JAVASLAT PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) 460-155 FAX: (06-32) 460-918 Szám: 1-30/2014. A határozat meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel. JAVASLAT a pásztói hulladékgazdálkodási

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. szeptember 18-i ülésén

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2018. január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2018. január 22-ei rendkívüli képviselő-testületi ülésének határozatai:

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület december 14-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület december 14-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2016. december 14-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Napirend 1. pontja: Rendeletalkotás az önkormányzat vagyonáról

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete március 31-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzata Képviselő-testülete március 31-i soron következő ülésének jegyzőkönyvéből 25/2016. (III. 31.) önkormányzati testületi határozat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi. V. törvény 3:109. (2) bekezdésében foglaltak alapján a Püspökladányi Városüzemeltető és Gyógyfürdő Kft.

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről 16/2017. (II.15.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a mellékelt adósságot keletkeztető 4 éves kötelezettség kimutatást elfogadja. Határidő: 2017. február 15. Felelős:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete augusztus 27-én órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete augusztus 27-én órakor megtartott rendkívüli üléséről Ügyszám: 1/8-12/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. augusztus 27-én 10.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Jelen vannak: Ajkai Közös

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vagyongazdálkodási Bizottsága 2016. február 08-i nyílt és zárt ülésén

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 21-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének november 21-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Képviselő-testületének Képviselő-testületének 534/2012. (XI. 21.) határozata Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. november 21. napján megtartott ülésének napirendjét az alábbiak

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február 3-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Gráner Travel Kft. területvásárlási kérelme Iktatószám: 2728 / 2011.

Részletesebben

POLGÁRMESTER. Javaslat. a Bp. XXI. ker. Szállító utcai, /25 hrsz-ú ingatlannal kapcsolatos elővásárlási jog gyakorlásának visszautasításáról.

POLGÁRMESTER. Javaslat. a Bp. XXI. ker. Szállító utcai, /25 hrsz-ú ingatlannal kapcsolatos elővásárlási jog gyakorlásának visszautasításáról. BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER Javaslat a Bp. XXI. ker. Szállító utcai, 209961/25 hrsz-ú ingatlannal kapcsolatos elővásárlási jog gyakorlásának visszautasításáról. Készítette:

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. február 09. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat +Belváros-Lipótváros V. ker. Önkormányzat a A Tárgy:napirend 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a kiküldött 27/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással,

Részletesebben