J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról"

Átírás

1 Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű határozatok végrehajtásával kapcsolatban az illetékesek az alábbi tájékoztatást adták: 232/2006.(X.16.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az Állomás utca és Alkotmány utca közötti szakaszon közlekedésbiztonsági kerékpárutat tervez megvalósítani. 2./ A kerékpárút tervezésére az alábbi forrás összetétellel pályázatot nyújt be a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium turisztikai és közlekedésbiztonsági célú kerékpárutak építésének és tervezésének támogatására kiírt pályázatra. Tervezési költség: ,- Ft (100%) Ebből: Saját erő ,- Ft (50%) GKM támogatás ,- Ft (50%) 3./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a tervezéshez megjelölt saját erőt a évi költségvetésében biztosítja. 4./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a pályázat benyújtására. Határidő: október 31. Pályázat benyújtásra került. 800 e Ft támogatást nyertünk, mely összeg a tervezési költség maximum 50 %-a lehet. 251/2006.(X.30.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete megbízza a VeszprémBer Zrt-t (Veszprém, Radnóti tér 2/A.), hogy készítse el a Zirci közoktatási központ kialakítása című címzett támogatási pályázat engedélyes építési terveztetésével kapcsolatos döntés-előkészítő javaslatát. A képviselő-testület a döntés-előkészítő javaslat elkészítésének költségét évi költségvetésében biztosítja. Határidő: azonnal A VeszprémBer Zrt. levélben jelezte az önkormányzattal fennálló jó kapcsolatokra, továbbá folyamatos megbízási munkáikra tekintettel -, hogy pénzügyi ellenszolgáltatásra nem tart igényt.

2 2 22/2007.(II.12.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri Ottó Péter polgármestert és a közoktatás területén dolgozó intézményvezetőket, hogy vizsgálják meg a változó finanszírozás függvényében, illetve a feladatok szakmai ellátása szempontjából azokat a lehetőségeket, amelyek a Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola, a III. Béla Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola, valamint a kistérség önkormányzatai által fenntartott alapfokú oktatási intézmények egy vagy több társulásban történő feladat-ellátását biztosítja. Határidő: június 30. A Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola intézményfenntartó társulásban történő működtetése előreláthatólag a Zirci kistérség három önkormányzatával (Bakonybél, Pénzesgyőr, Lókút) létrehozandó társulás által látszik megvalósíthatónak. A III. Béla Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola fenntartói feladatait a Veszprém Megyei Önkormányzat vállalja július 1-jétől június 30-ig, amelyről a megállapodás aláírásra került. 43/2007.(II.15.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete utasítja a polgármestert, hogy a STÚDIÓ KB által ellátott feladatok további ellátásának lehetőségéről készítsen előterjesztést. Határidő: május 31. Lásd a június 25-i testületi ülés napirendi javaslatában szereplő költségvetési előirányzat módosítást. 46/2007.(II.15.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Zirc Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala létszámát a jelen határozat meghozatalakor érvényes létszámhoz viszonyítva 6 fővel (3 fő köztisztviselő és 3 fő munkavállaló) csökkenti. 2./ A képviselő-testület utasítja a jegyzőt a létszámcsökkentés végrehajtásával kapcsolatos intézkedések megtételére. Felelős: 1./ pont esetén: Ottó Péter polgármester 2./ pont esetén: Dr. Árpásy Tamás jegyző Határidő: 1./ pont esetén: azonnal 2./ pont esetén: június 30. Az intézkedések megtörténtek.

3 3 60/2007.(II.26.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az előterjesztés melléletét képező, a Zirc Kistérségi Szociális Szolgáltató Központ, mint a Zirc Városi Önkormányzat fenntartásában működő Szociális Szolgáltató Központ jogutód intézménye által ellátott feladatok kapcsán a jogelőd intézmény kötelezettségvállalásai és az ebből fakadó vagyonjogi kérdések rendezését célzó, a Zirc Kistérség Többcélú Társulásával kötendő megállapodás tervezetének tartalmával egyetért. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza az alpolgármestert a további szükséges egyeztetések lefolytatására, a megállapodás megkötésére. Felelős: dr. Czuppon Károly alpolgármester Határidő: folyamatos A megállapodás aláírásra került. 72/2007.(III.26.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a zirci 437/10 hrsz-ú ingatlan a telekhatárrendezés során kialakuló - szabályozási vonal és a 437/1 hrsz-ú ingatlan közötti - területét elidegenítésre kijelöli. Az ingatlan vételárát 2.000,- Ft/m 2 + Áfa összegben állapítja meg. 2./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az 1./ pontban meghatározott terület vevőjéül az Euro-West Kft-t (8420 Zirc, Kossuth u. 72.) jelöli ki. 3./ A telekhatár-rendezés és a szerződéskötés, valamint az ingatlan tulajdonjog bejegyzésével kapcsolatos költségek a vevőt terhelik. 4./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert az adásvételi szerződés aláírására. Határidő: 1./ - 3./ pont esetében: azonnal 4./ pont esetében: május 31. A kiértesítés megtörtént. A telek-határrendezés folyamatban. 73/2007.(III.26.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a zirci 437/10 hrsz-ú ingatlan a telekhatárrendezés során kialakuló - szabályozási vonal és a 430 hrsz-ú ingatlan (82. számú főút) közötti - területet bérbe adja a bérelt terület rendezési tervben foglaltak szerinti igénybevételének szükségessé válásáig. A terület után egyszeri, egy összegű bérleti díjat, 2000,- Ft/m 2 + Áfa összeget kell fizetni. 2./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul, hogy az 1./ pontban meghatározott területen a bérlő burkolási, kerítésépítési tevékenységet kezdjen a szükséges hatósági engedélyek beszerzését követően. A bérleti szerződés megszűnésétől számított 30 napon belül a területet eredeti állapotában visszaállítva köteles bérlő vissza adni. 3./ A bérbeadásra szánt terület meghatározására telekhatár-rendezésre van szükség, amelynek költsége a bérlőt terheli.

4 4 4./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert a bérleti szerződés aláírására, valamint az építési engedélyhez szükséges tulajdonosi nyilatkozat megtételére. Határidő: 1./ - 3./ pont esetében: azonnal 4./ pont esetében: május 31. A szerződést a telek-határrendezés lefolytatása után lehet megkötni. 93/2007.(III.26.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete felkéri a polgármestert, hogy a évi költségvetési rendelet módosításakor gondoskodjon Zirc város központi közműnyilvántartásának vezetésére fordítandó összeg külön költségvetési soron történő szerepeltetéséről. Határidő: május május 21-én a évi költségvetési rendelet módosításakor a közműnyilvántartás vezetésére fordítandó összeget külön soron szerepeltettük. 111/2007.(III.29.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a évi költségvetés végrehajtásáról szóló beszámoló elfogadásától a évi költségvetés végrehajtásáról szóló beszámoló elfogadásáig megbízza a Signator Audit Könyvvizsgáló Kft-t (Veszprém, Radnóti tér 2.) a Zirc Városi Önkormányzat könyvvizsgálói feladatinak ellátására 1 millió forint + Áfa/év megbízási díjjal. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a vonatkozó az előterjesztés mellékletét képező - megbízási szerződés 1./ pontban rögzítettek szerinti módosítással történő aláírására. Határidő: 1./ pontban: azonnal 2./ pontban: a évi költségvetési beszámoló elfogadása A megbízási szerződés aláírása megtörtént. 128/2007.(IV.12.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete Szülőföld program keretében pályázatot nyújt be a Veszprém Megyei Önkormányzathoz és kötelezettséget vállal a pályázatban leírtak megvalósítására. 1. A beruházás költsége: Ft 2. A beruházás forrás összetétele: 3. Támogatási igény: Ft 4. Önerő: Ft 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a pályázatot nyújtsa be. Határidő: 1./ pontban: azonnal 2./ pontban: április 20.

5 5 A pályázaton nem hivatalos értesítés alapján ,- Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk. 136/2007.(IV.23.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Zirc városában végzett gyermek- és ifjúságvédelmi feladatok ellátásáról szóló évi átfogó értékelést elfogadja. Felelős: Dr. Árpásy Tamás jegyző Határidő: azonnal A gyermek és ifjúságvédelmi feladatokról szóló értékelés a jogszabályi rendelkezés alapján megküldésre került a Közép-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal Szociális és Gyámhivatala Veszprém Megyei Területi Kirendeltsége részére. 138/2007.(IV.23.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Szociális Szolgáltató Központ évi tevékenységéről szóló beszámolót elfogadja. Határidő: azonnal Az elfogadó határozat megküldésre került a Közép-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal Szociális és Gyámhivatala Veszprém Megyei Területi Kirendeltsége részére. 156/2007.(V.8.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete kinyilvánítja szándékát, hogy részt kíván venni a gazdaság- és turizmusfejlesztés, valamint idegenforgalom Többcélú Társulás keretében történő feladatellátásban. Határidő: május 9. A képviselő-testület határozatát a Zirc Kistérségi Többcélú Társulás Munkaszervezetének megküldtük. 157/2007.(V.8.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete kinyilvánítja szándékát, hogy részt vesz a mozgókönyvtári feladat Többcélú Társulás keretében történő ellátásában, ha a fenntartásában működő Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Tourinform Iroda lesz a szolgáltató intézmény. Határidő: május 9. A képviselő-testület határozatát a Zirc Kistérségi Többcélú Társulás Munkaszervezetének megküldtük.

6 6 158/2007.(V.8.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Zirc Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Tourinform Iroda, valamint a Zirc Kistérségi Többcélú Társulás Társulási Tanácsa között megkötendő - a mozgókönyvtári feladatellátásra vonatkozó szolgáltatási megállapodást olyan feltételekkel kívánja jóváhagyni, amelyek garantálják, hogy évben és a kiegészítő normatíva folyósításának időszakában, illetve annak megszűnését követően Zirc Városi Önkormányzatot sem erkölcsi, sem anyagi hátrány nem éri. 2./ A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szolgáltatási megállapodás tervezetét jóváhagyás céljából terjessze a képviselő-testület elé Határidő: május 9., illetve folyamatos A képviselő-testület határozatát a Zirc Kistérségi Többcélú Társulás Munkaszervezetének megküldtük. 159/2007.(V.8.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Zirc Kistérség Többcélú Társulása társulási megállapodás módosítását az előterjesztésben foglaltak szerint - a 7. és 8. számú mellékletet a feladatellátásban résztvevő önkormányzatok listájával kiegészítve jóváhagyja. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a módosított társulási megállapodás aláírására. Határidő: május 31. A képviselő-testület határozatát a Zirc Kistérségi Többcélú Társulás Munkaszervezetének megküldtük. Az aláírás az összes érintett önkormányzat jóváhagyó határozatának beérkezése (ami teljes körűen még nem történt meg) után történhet meg. 160/2007.(V.8.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete, mint a zirci 0111/3, 0111/5, 0111/6, 0111/7, 0109/1 hrsz-ú gyep-legelő művelési ágú, illetőleg 079/2 hrsz-ú szántó művelési ágú ingatlanok használója ezen ingatlanok vonatkozásában területalapú támogatást igényel a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál. 2./ A képviselő-testület utasítja a jegyzőt, hogy vizsgálja meg az önkormányzat tulajdonában és használatában lévő az 1./ pontban feltüntetett területeken kívül külterületi ingatlanokat, melyek vonatkozásában lehetőség szerint ugyancsak igényelje meg a területalapú támogatást a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál. 3./ A képviselő-testület felkéri a polgármestert a szükséges jognyilatkozatok megtételére. Felelős: 1./ és 3./ pontban: Ottó Péter polgármester 2./ pontban: Dr. Árpásy Tamás jegyző Határidő: 1./ és 2./ pontban: május 9. 3./ pontban: május 15. A területalapú támogatás igénylését határidőben megküldtük. Az 1./ pontban leírtakon túl más ingatlanokra területalapú támogatás igénylésének nincs realitása (lásd a május 21-i testületi ülésen elfogadott tájékoztatót).

7 7 161/2007.(V.8.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a zirci 0111/3, 0111/4, 0111/5, 0111/6, 0111/7, 0109/1 hrsz-ú gyep-legelő művelési ágú, illetőleg 079/2 hrsz-ú szántó művelési ágú ingatlanok hasznosítására bérmunka-szerződés kötését kezdeményezi május 15. és december 31. közötti időszakra a Bakony HO-LI Kft-vel, valamint a BAKONY- AGRO Kft-vel. A szerződésnek legalább az alábbi garanciákat kell tartalmaznia: - az azonnali hatályú felmondás lehetőségét abban az esetben, ha azokon az ingatlanokon, melyek jelzálogjoggal terheltek, a jelzálogjogosult érvényesíti jelzálogjogát, és ennek kapcsán kitűzik a földárverést; - az érintett ingatlanokon az előző haszonbérlő által emelt építmények állaga megóvásának kötelezettségét. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a bérmunka-szerződés megkötésére. Határidő: május 15. A bérmunka-szerződést a Bakony HO-LI Kft-vel, valamint a BAKONY-AGRO Kft-vel megkötöttük. 163/2007.(V.14.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Zirc, Köztársaság utcai Szent Imre szoborcsoport restaurálására pályázatot nyújt be a Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Területrendezési Bizottságához műemlékek védelmének támogatására. A fejlesztés költsége ,- Ft Pályázott támogatás ,- Ft A saját forrásként évben rendelkezésre áll ,- Ft A képviselő-testület a saját forrást az önkormányzat évi költségvetésében biztosítja. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a pályázatot a nyújtsa be a Megyei Önkormányzathoz. Határidő: 1./ pont esetében: azonnal 2./ pont esetében: azonnal A pályázatot a megadott határidőben beadtuk, elbírálása folyamatban van. 164/2007.(V.14.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Zirc, Köztársaság utcai Szent Imre szoborcsoport restaurálásának feltételeként határozza meg, hogy a kivitelezői szerződés megkötése és a munkálatok megkezdése a pályázat elbírálásának ismeretében történhet meg. 2./ A képviselő-testület felkéri a Zirci Országzászló Alapítványt, nyilatkozzon arról, hogy a Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Gazdasági és Területrendezési Bizottságához műemlékek védelmének támogatására benyújtott pályázat eredményes elbírálása esetén a ,- Ft pályázati önrészt december 31. napjáig Zirc Városi Önkormányzat részére átadott pénzeszközként biztosítja. Határidő: május 15.

8 8 Az alapítvány a kért nyilatkozatot megtette. 173/2007.(V.21.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete az előterjesztésben foglalt tartalommal - a kérelmező önkormányzatokkal kötendő megállapodást jóváhagyja. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza Ottó Pétert, Zirc Város Polgármesterét, valamint Dr. Horváth Sándor orvos-igazgatót a megállapodás aláírására. Felelős: 1./ pontban: Ottó Péter polgármester 2./ pontban: Ottó Péter polgármester Dr. Horváth Sándor orvos-igazgató Határidő: 1./ pontban: május / pontban: május 31. A megállapodás aláírásra került Bakonyszentlászlóval. 174/2007.(V.21.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Mentálhigiénés és Ifjúsági Központ felújítására pályázatot nyújt be az Oktatási és Kulturális Minisztérium KÖZKINCS 3. pályázati felhívására. A fejlesztés költsége ,- Ft Pályázott támogatás ,- Ft A saját forrásként évben rendelkezésre áll ,- Ft A saját forrást a képviselő-testület az önkormányzat évi költségvetésében biztosítja. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a pályázatot az Oktatási és Kulturális Minisztériumhoz nyújtsa be. Határidő: 1./ pontban: azonnal 2./ pontban: május 25. A pályázatot a megadott határidőben beadtuk, elbírálása folyamatban van. 175/2007.(V.21.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul, hogy a Zirc Kultúrájáért Közhasznú Alapítvány pályázatot nyújtson be az Oktatási és Kulturális Minisztérium KÖZKINCS 3. pályázati felhívására a Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Tourinform Iroda közművelődési színtereinek felújítására. 2./ A képviselő-testület a pályázathoz szükséges önerőt maximum ,- Ft-ot az alapítvány részére az önkormányzat évi költségvetésének felhalmozási tartaléka terhére biztosítja. Határidő: 1./ pontban: május / pontban: a támogatási szerződés megkötését követő 8 napon belül A pályázatot a megadott határidőben beadtuk, elbírálása folyamatban van.

9 9 176/2007.(V.21.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul, hogy a Békefi Antal Bakonyi Honismereti és Művelődési Társaskör pályázatot nyújtson be az Oktatási és Kulturális Minisztérium KÖZKINCS 3. pályázati felhívására a Reguly Antal Múzeum és Népművészeti Alkotóház közművelődési színtereinek felújítására. Határidő: május 25. A társaskör elnöke tájékoztatása szerint a pályázatot nem nyújtották be. 178/2007.(V.21.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a és a évre szólóan kéri az Országos Közoktatási Értékelési és Vizsgaközponttól annak lehetőségét, hogy a fenntartásában működő Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola 3/a. osztálya egy tanulóval a közoktatásról szóló évi LXXIX. törvény 3. számú melléklete I. részében meghatározott maximális osztálylétszámot átléphesse. 2./ A képviselő-testület felhatalmazza polgármestert, hogy az Országos Közoktatási és Értékelési Vizsgaközpontnál a csoportok, osztályok maximális létszámának túllépésére vonatkozó - a közoktatásról szóló évi LXXIX. törvény 95/A. (9) bekezdésében foglalt - engedély megszerzését kezdeményezze. Határidő: május 30. A maximális létszám túllépésére vonatkozó engedélykérelmet az OKÉV Közép-dunántúli Regionális Igazgatósága részére megküldtük. 179/2007.(V.21.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a város Díszpolgára cím és a Pro Urbe Emlékérem kitüntetések odaítélésére vonatkozóan június 15-ig javaslattételi felhívást tesz közzé a város honlapján, a Zirc és Vidéke független közéleti lapban és hírportálján, valamint a Stúdió KB. képújságán keresztül. Felelős: Dr. Árpásy Tamás jegyző Határidő: május június 15. A Díszpolgári cím és a Pro Urbe Emlékérem kitüntetések odaítélésére vonatkozó javaslattételi felhívást közzé tettük. 180/2007.(V.21.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete támogatja a Közművelődési Tanács megalakítása törvényi feltételeinek közzétételét a képújságban azzal a céllal, hogy a település kulturális életében meghatározó jelenléttel bíró szervezetek azt megismerve, mielőbb létrehozzák a tanácsot. Felelős: Kasper Ágota OKIB elnök Határidő: május 25.

10 10 A Közművelődési Tanács megalakításának törvényi feltételeit a helyi médiában közzétettük. 182/2007.(V.21.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Városi Könyvtár, Művelődési Ház és Tourinform Iroda továbbképzési tervét jóváhagyja. 2./ A képviselő-testület felhívja a polgármestert, hogy a támogatási igénylést a jóváhagyott továbbképzési tervvel együtt küldje meg az Országos Széchenyi Könyvtárnak. Határidő: 1./ pontban: május / pontban: május 31. A támogatási igénylés benyújtásra került. 185/2007.(V.21.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Városi Erzsébet Kórház és Szakrendelő 2007/00548, 2007/01241, 2007/02233 és 2007/02864 bizonylat számú, ,- Ft összegű elmaradt fűtés számláját a évi költségvetés tartalék keret terhére megelőlegezi a kórháznak és az összeget a Dalkia Energia Zrt-vel kötött Fizetési Megállapodás ban rögzített átütemezett fizetési határidőre kölcsön adja a kórház részére. 2./ A kölcsön visszafizetéséről a képviselő-testület és a kórház vezetése későbbi időpontban dönt. 3./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy az 1./ pont szerint készült Fizetési Megállapodást a Dalkia Energia Zrt-vel aláírja. Határidő: május 31. A megállapodás aláírása, és az abban foglalt időarányos teljesítés megtörtént. 186/2007.(V.21.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Városi Zeneiskola Veszprém Megyei Önkormányzat általi működtetésének módjaként támogatja azt az elképzelést, mely szerint az intézmény a Veszprém Megyei Önkormányzat fenntartásában működő III. Béla Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola részeként működjön tovább. 2./ A képviselő-testület felkéri a polgármestert jelen állásfoglalásnak a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnökéhez történő eljuttatására. Határidő: 1./ pontban: május / pontban: május 24. A képviselő-testületi határozatot a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlés Elnökének megküldtük.

11 11 187/2007.(V.21.) Kt. számú határozat Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete utasítja a Zirc Városi Erzsébet Kórházrendelőintézet orvos-igazgatóját az Országos Egészségbiztosítási Pénztár által egynapos sebészeti ellátások szolgáltatás volumen szerződés alapján történő finanszírozásra kiírt pályázat a pályázat benyújtási határidőben történő benyújtására. Felelős: Dr. Horváth Sándor orvos-igazgató Határidő: május 31. A pályázat benyújtásra került. 170/2007.(V.21.) Kt. számú határozat 1./ Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a 309/2006.(XII.18.) Kt. számú határozatában kiírt a zirci 1906/3/A/15 hrsz-ú ingatlan versenytárgyalásos értékesítésére vonatkozó - pályázatát eredménytelennek nyilvánítja, mert a legkedvezőbb ajánlatot tevő az ajánlatában vállalt kötelezettségének nem tett eleget. 2./ A képviselő-testület utasítja a jegyzőt az 1./ pontban foglaltak közlésére. Felelős: 1./ pontban: Ottó Péter polgármester 2./ pontban: Dr. Árpásy Tamás jegyző Határidő: május 22. A pályázat eredménytelenségének kiközlése megtörtént. Zirc, június 15. Ottó Péter polgármester

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület március 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület március 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. március 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2004. november 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2007. május 14-én 16,15 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2007. május 14-én 16,15 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 14 / 2007. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. május 14-én 16,15 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne:

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2007. november 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2007. november 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2007. november 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2007. október 29-i ülésre

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2007. október 29-i ülésre ELŐTERJESZTÉS e 2007. október 29-i ülésre Tárgy: A 42/2007.(II.15.) Kt. számú határozat módosítása Előadó: Ottó Péter Előterjesztés tartalma: határozati javaslat Szavazás módja: egyszerű többség Az előterjesztés

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S ZIRC VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2007. május 21-i ülésére Tárgy: 2007. évi Díszpolgári cím és Pro Urbe Emlékérem kitüntetési javaslatokat véleményező előkészítő bizottság

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 31-én 16,00 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 31-én 16,00 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 24 / 2012. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. október 31-én 16,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne: Városháza nagyterme Jelen vannak: - a képviselő-testület

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. december 18-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. december 18-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. december 18-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete december 17- i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete december 17- i ülésére ELŐTERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. december 17- i ülésére Tárgy: A Zirc Akliban található egyes önkormányzati ingatlanokra kötött bérmunkaszerződés meghosszabbítása Előadó:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület január 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület január 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2010. január 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2008. június 23- i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2008. június 23- i ülésére ELŐTERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2008. június 23- i ülésére Tárgy: A Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola sajátos nevelési igényű tanulóira vonatkozó társulási

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Gazdasági, Idegenforgalmi és Környezetvédelmi Bizottság 2004. december 13. (hétfő) 17 óra Oktatási, Kulturális és Közművelődési Bizottság 2004. december 14. (kedd) 15,30 óra

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete április 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete április 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. április 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete november 12-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete november 12-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. november 12-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. december 21-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. december 21-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. december 21-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 24-ei ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 53 /2012. (II. 28.)

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére 359/2011.(XI.10.)Kt.sz. 2012. évi költségvetési koncepció Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. február 23-i ülésére Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2006. október 30-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete által különböző szervezetekbe delegált személyek Előadó:

Részletesebben

KIVONAT. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2005 május 27. napján tartott rendes ülése jegyzőkönyvéből. HATÁROZAT

KIVONAT. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2005 május 27. napján tartott rendes ülése jegyzőkönyvéből. HATÁROZAT könyvéből. Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése megtárgyalta a Városfejlesztési Al 1. A Közgyűlés tudomásul veszi a Polgármester tájékoztatóját, hogy az Önkormányzat költségvetésének végrehajtásáról szóló

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. április 23-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. április 23-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. április 23-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Gazdasági, Idegenforgalmi és Környezetvédelmi Bizottság 2005. október 17. (hétfő) 17 óra Oktatási, Kulturális és Közművelődési Bizottság 2005. október 17. (hétfő) 16 óra Ifjúsági,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2004. június 21-i ülésére Tárgy: Zirc Város Önkormányzat Képviselő-testület 2004. II. félévi munkaterve Előterjesztés tartalma: határozati

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 12-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 129/2017. (VII. 31.) számú határozata A Képviselő-testület a következő napirendet fogadta el: 1. Gondozási Központ intézményvezetői munkakörre benyújtott pályázatok elbírálása

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Gazdasági, Turisztikai és Környezetvédelmi Bizottság 2016. november 14. (hétfő) 16,00 óra Pénzügyi Ellenőrző Bizottság 2016. november 15. (kedd) 17,00 óra Emberi Kapcsolatok

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2005. május 5-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 23-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Szociális feladatellátás átszervezése Iktatószám: 9672/2011. Melléklet:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. június 3.-i rendkívüli ülésére Tárgy: Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola "F" épületének energetikai felújítása

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017.március 30-án tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A Képviselő-testület

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba Ügyszám: 11/1-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Halimba község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. június 13-án 16.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Önkormányzat hivatali

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2007. augusztus 07- i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2007. augusztus 07- i rendkívüli ülésére ELŐTERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2007. augusztus 07- i rendkívüli ülésére Tárgy: A Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola, valamint a Benedek Elek Napköziotthonos

Részletesebben

327/2013. (VIII. 06.) számú Képviselő-testületi Határozat

327/2013. (VIII. 06.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 327/2013. (VIII. 06.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határoz, hogy a Városi Rendelőintézetnél (4080 Hajdúnánás, Kossuth u.

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület május 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület május 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. május 29-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről 16/2017. (II.15.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a mellékelt adósságot keletkeztető 4 éves kötelezettség kimutatást elfogadja. Határidő: 2017. február 15. Felelős:

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 47/2011. (III. 30.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. március 30-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. szeptember 12-i ülésére Tárgy: A Zirc Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala alapító okiratának módosítása Előadó : Dr.

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Ügyrendi és Érdekképviseleti Bizottság 2015. május 26. (kedd) 17,00 óra Gazdasági, Turisztikai és Környezetvédelmi Bizottság 2015. május 22. (péntek) 9,00 óra Emberi Kapcsolatok

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 20-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 20-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. szeptember 20-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a 101/2009. (IX. 24.) önkormányzati testületi határozat elfogadja a polgármesteri jelentést azzal a kiegészítéssel, hogy az önkormányzat csatlakozik Tetétlen Önkormányzatának kezdeményezéséhez, és támogatja

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete december 15-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete december 15-i ülésére ELŐTERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2008. december 15-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Önkormányzat 2009. évi költségvetési rendeletének megalkotását elősegítő döntések meghozatala Előadó:

Részletesebben

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/148-4/2009. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2009. április 24-i nyilvános ülésére TISZTELT KÉPVISELŐ-TESTÜLET!

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/148-4/2009. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2009. április 24-i nyilvános ülésére TISZTELT KÉPVISELŐ-TESTÜLET! NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/148-4/2009. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2009. április 24-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Beszámoló a polgármester és az alpolgármesterek fontosabb

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. november 26-i ülésére Tárgy: A kötelező felvételt biztosító általános iskolák felvételi körzethatárainak véleményezése Előadó:

Részletesebben

Az intézménybe felvehető maximális gyermeklétszám címszó alatti

Az intézménybe felvehető maximális gyermeklétszám címszó alatti 1/2010. (I. 28.) önkormányzati testületi határozat a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény 34. (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői tekintetében

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület március 21-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület március 21-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. március 21-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete december 10.- i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete december 10.- i ülésére ELŐ TERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. december 10.- i ülésére Tárgy: A Zirc - Akliban található egyes önkormányzati ingatlanokra kötött bérmunkaszerződés meghosszabbítása Előadó:

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. szeptember 21-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A

Részletesebben

Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT

Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT Csörötnek, Magyarlak, Kondorfa Községek Körjegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület március 28-i nyílt üléséről 1. 22/ (III. 28.) Kt. határozat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: polgarmester@fuzesgyarmat.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. szeptember

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. december 17-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. december 17-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. december 17-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat. Készült Káva Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

Jegyzőkönyvi kivonat. Készült Káva Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22. napján megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. nyílt ülésének könyvéből. 52/2015.(IV.22.) határozat Káva Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Monor Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság 2014. évi tűzvédelmi tevékenységéről szóló beszámolót elfogadja.

Részletesebben

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Ózdi Távhő Kft. PH.Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási. Ó z d, április 26.

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Ózdi Távhő Kft. PH.Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási. Ó z d, április 26. J a v a s l a t az Ózdi Távhő Kft. által benyújtott KEOP-5.4.0/11-2011-0014. jelű pályázat támogatási szerződéséhez alapítói hozzájárulás megadására, illetve biztosíték adására Előterjesztő: Polgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2012. december 12-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal Tárgyaló Termében Jelen vannak: Csányi László alpolgármester,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2008. június 23-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Erzsébet Kórház- rendelőintézet igazgatói állására beérkezett pályázat elbírálása Előadó

Részletesebben

A Képviselő-testület június 15-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület június 15-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2015. június 15-i ülésének határozatai 149/2015.(VI.15.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 226/2011. (X. 26.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. október 26-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 124/2008. (V.23.)Kt. határozatával döntött az intézményeknél történő létszámcsökkentésekről.

Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 124/2008. (V.23.)Kt. határozatával döntött az intézményeknél történő létszámcsökkentésekről. Szentes Város Alpolgármestere 6601 Szentes, Kossuth tér 6. Ikt. sz.: U-12027/2008. Témafelelős: Szabics Aranka Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete S z e n t e s Tárgy: A helyi önkormányzatok

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. május 14-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S ZIRC VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2008. május 26-i ülésére Tárgy: Zirc város középiskolai tanulmányi ösztöndíja 2008. második félévi kiírás Előadó: Kasper Ágota, az

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2009. február 23-i ülésére

ELŐ TERJESZTÉS. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2009. február 23-i ülésére ELŐ TERJESZTÉS Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2009. február 23-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Önkormányzat településfejlesztési koncepciója, mint a településrendezési terv módosítás folyamatában

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT május 10 ei rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből

HATÁROZAT KIVONAT május 10 ei rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-128/2007. 06/2007. I. a HATÁROZAT KIVONAT 2007. május 10 ei rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 256/2007. (V.10.) B-L.Ö.h. 22 igen szavazattal, egyhangúlag tárgyalásra elfogadta

Részletesebben

460/2012. (XI. 12.) számú Képviselő-testületi Határozat

460/2012. (XI. 12.) számú Képviselő-testületi Határozat 460/2012. (XI. 12.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határoz, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt Oktatási intézmények fejlesztése

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/8/2008. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008. március 11-én megtartott

Részletesebben

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület február 7--i ülésére

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület február 7--i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1 Szám: 1/205- /2013. Pékné dr. Csefkó Judit E L Ő T E R J E SZ T É S A Képviselő-testület 2013. február 7--i ülésére Tárgy:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. február 22-i ülésére Tárgy: Zirci Nevelési Tanácsadóval kapcsolatos megállapodás felmondása Előadó: Ottó Péter polgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 25-én tartott nyílt üléséről. 1/2004. (I. 25.) ÖKT számú határozat:

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 25-én tartott nyílt üléséről. 1/2004. (I. 25.) ÖKT számú határozat: JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2005. január 25-én tartott nyílt üléséről 1/2004. (I. 25.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete a nyílt

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. október 27-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 1572-6/2017. Javaslat a Salgótarján, észak déli irányú kerékpárút III. ütemével érintett 3064/1 hrsz.-ú ingatlanból kialakuló 3064/5-6 hrsz.-ú ingatlanok

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2007. október 29-i ülésére Tárgy: Állásfoglalás a III. Béla Gimnázium, Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Javaslat Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. I.

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 21/2019. (II. 28.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. THÉBA Művészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola és a Kaledira Nonprofit Kft. kérelme

Részletesebben

Ásotthalom Község Polgármesterétő l 8/2010. Témafelelős: Fődi Józsefné Ikt.szám: 191/2010.

Ásotthalom Község Polgármesterétő l 8/2010. Témafelelős: Fődi Józsefné Ikt.szám: 191/2010. Ásotthalom Község Polgármesterétő l 8/2010. Témafelelős: Fődi Józsefné Ikt.szám: 191/2010. Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. április 26. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2010. november 02-i ülésére Tárgy: Alapfokú Oktatási Intézmények Gazdasági Ellátó Szervezetének megszüntetése Előadó: Ottó Péter polgármester

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. szeptember 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: Pályázat benyújtása műfüves

Részletesebben

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat 136/2016. (IX.29.) Kt. határozat Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. szeptember 29-i testületi ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Közösen érted Nagyszentjános

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 16-án tartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 16-án tartott ülésének jegyzőkönyvéből. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. november 16-án tartott 148/2016. (XI. 16.) Kth. számú határozat Tárgy: 2016. november havi jelentés elfogadása Felsőzsolca Város Önkormányzat

Részletesebben

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. október 19-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: az önkormányzat 2006. évi munkatervét az elhangzott módosításokkal jóváhagyta. Megbízza a t, hogy a jóváhagyott munkatervet az érintetteknek küldje meg. Határidő:

Részletesebben

3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) * ; * /113 FAX: (06-32) JAVASLAT

3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) * ; * /113 FAX: (06-32) JAVASLAT PÁSZTÓ VÁROS POLGÁRMESTERE 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) *460-753 ; *460-155/113 FAX: (06-32) 460-918 Szám: 1-109 /2010. I. A határozat meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel. II. A

Részletesebben

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS RENDELETEINEK ÉS HATÁROZATAINAK TÁRA 2017. január 26. 1. szám H A T Á R O Z A T O K 1/2017. (I. 26.) közgyűlési hat. Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata által nyújtandó csekély

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S 87/2017. (VI.29.) sz. előterjesztés Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. június 29-ei rendes ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztő:

Részletesebben