Tisztelt Képviselő-testület!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tisztelt Képviselő-testület!"

Átírás

1 Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: Folyószámla-hitelkeret módosítása A képviselő-testület a 130/2009.(III.17.) Ökt. határozatában úgy döntött, hogy 1 Mrd Ft összegű folyószámla-hitelkeretet július 1-jétől június 30-ig veszi igénybe közbeszerzési eljárással, és vállalja a hitel folyamatos törlesztését, a kamatok megfizetését. A folyószámla-hitelkeret igénybevételéről szóló szerződést megkötöttük. Műfüves sportpálya létesítése a Vass Lajos Általános iskolában A képviselő-testület a 213/2009.(IV.21.) Ökt. határozatában megtárgyalta és jóváhagyta a Vass Lajos Általános Iskolában futsal pálya létrehozása céljából történő hitelfelvételt Ft összegben. Budapest Főváros XIX. kerület Kispest Önkormányzatának évi költségvetési rendeletének Oktatási intézményekben műfüves futsal pálya építése című soron a beruházás költségelőirányzata megjelölésre került, melyet a képviselő-testület elfogadott. A képviselő-testület a 214/2009.(IV.21.) Ökt. határozatában megtárgyalta és jóváhagyta a Ft összegű, 20 év futamidejű, 3 év türelmi idős hitelkérelem benyújtását a Magyar Fejlesztési Bank Rt. felé, melynek célja futsal pálya megépítése a Vass Lajos Általános Iskola udvarán, egyúttal felhatalmazta a polgármestert a hitelszerződés megkötésére. A képviselő-testület a 215/2009.(IV.21.) Ökt. határozatában megtárgyalta és jóváhagyta hogy a Ft összegű, a Vass Lajos Általános Iskola udvarán futsal pálya létrehozása céljából felvenni kívánt hitel és járulékainak megfizetésére Budapest Főváros XIX. kerület Kispest Önkormányzat kötelezettséget vállaljon, illetve jóváhagyta, hogy ezen kötelezettségek a hitel futamideje alatti éves költségvetésekbe betervezésre és elfogadásra kerüljenek. HUNGAROCERT által ISO 9001 szerint auditált szervezet 1195 Budapest, Városház tér Telefon: , Fax:

2 2 A képviselő-testület a 216/2009.(IV.21.) Ökt. határozatában jóváhagyta, hogy a Ft összegű, a Vass Lajos Általános Iskola udvarán futsal pálya létrehozása céljából felvenni kívánt hitel biztosítékaként Budapest, XIX. kerület 1192 Bercsényi u. 18. sz. alatti ingatlan szolgáljon. A képviselő-testület a 217/2009.(IV.21.) Ökt. határozatában felhatalmazta a polgármestert az Ollé Programhoz történő Csatlakozási Nyilatkozat aláírására. Budapest Főváros XIX. kerület Kispest Önkormányzata ezzel felhatalmazza az Ollé Programirodát a Vass Lajos Általános Iskola udvarán létesítendő műfüves sportpályával kapcsolatos beszerzések megvalósítására (létesítéssel, tervezéssel, megvalósítással kapcsolatos közbeszerzési eljárás kiírására és lebonyolítására), a költségvetési kiírásban szereplő műszaki tartalommal. A képviselő-testület a 218/2009.(IV.21.) Ökt. határozatában felhatalmazta a polgármestert a háromoldalú Együttműködési Megállapodás aláírására az MFB Magyar Fejlesztési Bank és az Ollé Programiroda között, mely a hitelnyújtás feltétele. A központi közbeszerzés július végén meghirdetésre került. Az eljárás sikeres befejezését követően kerülhet sor a vonatkozó határozatok szerinti teljesítések visszajelentésére. Javaslom a határidő módosítását a közbeszerzési eljárást követő testületi ülésre. Krzeszowice-Kispest közötti testvérvárosi együttműködési megállapodás A képviselő-testület a 230/2009.(IV.21.) Ökt. határozatában megtárgyalta és elfogadta a Lengyel Köztársaság Krzeszowice települése és a Magyar Köztársaság Budapest Főváros XIX. kerület Kispest Önkormányzata között az együttműködési megállapodást, és felhatalmazta a polgármestert annak aláírására. Határidő: július 31. A testvérvárosi együttműködési megállapodást július 3-án írta alá a két település polgármestere. Pályázat benyújtása a KMOP kódszámú, Európai Uniós akadálymentesítési pályázatra A képviselő-testület a 372/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában támogatta, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által meghirdetett KMOP kódszámú, Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz (akadálymentesítés) című pályázati kiírásra a Kispesti Önkormányzat pályázatot nyújtson be A Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat V. Sz. Gondozási Központjának akadálymentesítése címmel. A képviselő-testület támogatta a 10%-os, maximum Ft-os önrész biztosítását a pályázathoz a évi költségvetés pályázatok önrésze sor terhére. Határidő: július 12. A pályázatot július elején benyújtottuk.

3 3 A képviselő-testület a 373/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában támogatta, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által meghirdetett KMOP kódszámú, Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz (akadálymentesítés) című pályázati kiírásra a Kispesti Önkormányzat pályázatot nyújtson be A Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat III. Sz. Gondozási Központjának akadálymentesítése címmel. A képviselő-testület támogatta a 10%-os, maximum Ft-os önrész biztosítását a pályázathoz a évi költségvetés pályázatok önrésze sor terhére. Határidő: július 12. A pályázatot július elején benyújtottuk. A képviselő-testület a 374/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában felhatalmazta a polgármestert az együttműködési megállapodások aláírására A Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat V. Sz. Gondozási Központjának akadálymentesítése című pályázathoz kapcsolódóan a következő szervezetekkel: Erzsébeti- Soroksári Mozgássérültek Egyesülete, Mozgássérültek Budapesti Egyesülete, Üllői Mozgáskorlátozottak Egyesülete, Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete, Értelmi Fogyatékosok Fővárosi Érdekvédelmi Egyesülete. Határidő: július 12. Az együttműködési megállapodások aláírása megtörtént. A képviselő-testület a 375/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában felhatalmazta a polgármestert az együttműködési megállapodások aláírására A Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat III. Sz. Gondozási Központjának akadálymentesítése című pályázathoz kapcsolódóan a következő szervezetekkel: Erzsébeti- Soroksári Mozgássérültek Egyesülete, Mozgássérültek Budapesti Egyesülete, Üllői Mozgáskorlátozottak Egyesülete, Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete, Értelmi Fogyatékosok Fővárosi Érdekvédelmi Egyesülete. Határidő: július 12. Az együttműködési megállapodások aláírása megtörtént. Pályázat benyújtása a KMOP kódszámú Európai Uniós kerékpárút fejlesztési pályázatra A képviselő-testület a 376/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában támogatta, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által meghirdetett KMOP kódszámú, Kerékpárforgalmi hálózat fejlesztése című pályázati kiírásra a Kispesti Önkormányzat pályázatot nyújtson be. A képviselő-testület támogatta a 20 %-os, maximum 50 millió Ft-os önrész biztosítását a pályázathoz a évi költségvetés pályázatok önrésze sor terhére. Határidő: július 8. A pályázatot július 8-án benyújtottuk.

4 4 Javaslat városfejlesztési társaság létrehozására A képviselő-testület a 384/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában egyetértett azzal, hogy a Kft. székhelyeként 1195 Budapest, Városház tér szám kerüljön bejegyzésre. Határidő: június 30. A városfejlesztési társaság cégbejegyzése megtörtént. A Bp. XIX,, Kossuth tér sz, alatti önkormányzati tulajdonban lévő ingatlan értékesítése A képviselő-testület a 389/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában úgy döntött, hogy a Bp. XIX., Kossuth tér sz. alatti társasházban lévő 13 db üres lakás- és a tetőtér albetét, az elkészített értékbecslésben szereplő Ft minimálár meghatározással, egyben történő nyílt pályáztatás keretében kerüljön értékesítésre. A pályázati felhívás megjelent. A pályázatot szeptember 23-ig lehet benyújtani. Budapest, XIX., Simonyi Zs. u. 68. sz. alatti ingatlanrész megvásárlása (Hrsz ) A képviselő-testület a 391/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában úgy döntött, hogy Ft, azaz Harminchatmillió forint (ÁFA mentes) vételáron megvásárolja a Budapest, XIX. Simonyi Zs. u. 68. sz. alatti (Hrsz.:162697) lakóingatlan ½ tulajdoni hányadát Vámos Imre és Vámos Imréné tulajdonosoktól, s egyben felhatalmazta a polgármestert az adásvételi szerződés aláírására. Határidő: július 24. Az adásvételi szerződést aláírták a felek. Javaslat Alapítványok támogatására a.) Meseország Gyermek Alapítvány kérése b.) Prof. dr. Kováts István Alapítvány kérése c.) Dévai Szent Ferenc Alapítvány támogatása A képviselő-testület a 393/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában egyetértett azzal, hogy a Meseország Gyermek Alapítvány 100 e Ft összegű vissza nem térítendő támogatásban részesüljön. Egyben felkérte a polgármestert, hogy a támogatás feltételeiről szóló megállapodást az Alapítvánnyal megkösse. Határidő: július 15. Felelős: Gajda Péter polgármester A támogatás feltételeiről szóló megállapodás aláírásra került.

5 5 A képviselő-testület a 394/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában egyetértett azzal, hogy a Prof. dr. Kováts István Alapítvány Ft összegű támogatásban részesüljön. Egyben felkérte a polgármestert, hogy a támogatás feltételeiről szóló megállapodást az Alapítvánnyal megkösse. Határidő: július 15. Felelős: Gajda Péter polgármester A támogatás feltételeiről szóló megállapodás aláírásra került. A képviselő-testület a 395/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában egyetértett azzal, hogy a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Ft összegű támogatásban részesüljön. Egyben felkérte a polgármestert, hogy a támogatás feltételeiről szóló megállapodást az alapítvánnyal megkösse. Határidő: július 15. Felelős: Gajda Péter polgármester A támogatás feltételeiről szóló megállapodás aláírásra került. Egészségmegőrző és betegség-megelőző tevékenységek támogatására beérkezett pályázatok elbírálása A képviselő-testület a 398/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában úgy határozott, hogy az Egészségmegőrző és betegség-megelőző pályázat terhére elfogadja a Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi bizottság által javasolt Ft-ot a Gyöngysor Alapítvány a Gyöngyszem Bölcsőde Gyermekeiért alapítvány részére, és felkérte a polgármestert a támogatási szerződés megkötésére. Határidő: június 30. A képviselő-testület a 399/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában úgy határozott, hogy az Egészségmegőrző és betegség-megelőző pályázat terhére elfogadja a Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi bizottság által javasolt Ft-ot a Wekerlei Tipegők Huba utca Gyermekeiért Alapítvány részére, és felkérte a polgármestert a támogatási szerződés megkötésére. Határidő: június 30. A támogatási szerződések aláírásra kerültek. Alapító okirat módosítások A képviselő-testület a 400/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában a Gyöngykagyló Óvoda alapító okirat módosítását elfogadta, és egyben felhatalmazta a polgármestert az alapító okirat módosítás aláírására A képviselő-testület a 401/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában a Mese-Vár Óvoda alapító okirat módosítását elfogadta, és egyben felhatalmazta a polgármestert az alapító okirat módosítás aláírására A képviselő-testület a 402/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában a Napraforgó Óvoda alapító okirat módosítását elfogadta, és egyben felhatalmazta a polgármestert az alapító okirat módosítás aláírására

6 6 A képviselő-testület a 403/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában a Tarka-barka Óvoda alapító okirat módosítását elfogadta, és egyben felhatalmazta a polgármestert az alapító okirat módosítás aláírására A képviselő-testület a 404/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában a Vass Lajos Általános Iskola alapító okirat módosítását elfogadta, és egyben felhatalmazta a polgármestert az alapító okirat módosítás aláírására A képviselő-testület a 405/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában a Gábor Áron Általános Iskola alapító okirat módosítását elfogadta, és egyben felhatalmazta a polgármestert az alapító okirat módosítás aláírására A képviselő-testület a 406/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában a Pannónia Általános Iskola alapító okirat módosítását elfogadta, és egyben felhatalmazta a polgármestert az alapító okirat módosítás aláírására A képviselő-testület a 407/2009.(VI.23.) Ökt. határozatában az Egyesített Bölcsődék Központja alapító okirat módosítását elfogadta, és egyben felhatalmazta a polgármestert az alapító okirat módosítás aláírására Határidő: június 30. Az alapító okiratok aláírásra kerültek. Budapest, szeptember 1. Gajda Péter

7 7 HATÁROZATI JAVASLATOK 1.) A képviselő-testület a 130/2009.(III.17.), 230/2009.(IV.21.), 372/2009.(VI.23.), 373/2009.(VI.23.), 374/2009.(VI.23.), 375/2009.(VI.23.), 376/2009.(VI.23.), 384/2009.(VI.23.), 389/2009.(VI.23.), 391/2009.(VI.23.), 393/2009.(VI.23.), 394/2009.(VI.23.), 395/2009.(VI.23.), 398/2009.(VI.23.), 399/2009.(VI.23.), 400/2009.(VI.23.), 401/2009.(VI.23.), 402/2009.(VI.23.), 403/2009.(VI.23.), 404/2009.(VI.23.), 405/2009.(VI.23.), 406/2009.(VI.23.) és a 407/2009.(VI.23.) Ökt. számú határozatokról szóló jelentést elfogadta. 2.) A képviselő-testület a 213/2009.(IV.21.), 214/2009.(IV.21.), 215/2009.(IV.21.), 216/2009.(IV.21.), 217/2009.(IV.21.) és a 218/2009.(IV.21.) Ökt. számú határozatok határidejét a közbeszerzési eljárást követő testületi ülésre módosítja.

8 Polgármester HUNGAROCERT által ISO 9001 szerint auditált szervezet 1195 Budapest, Városház tér Telefon: , Fax:

Tárgy: A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem:

Tárgy: A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: Jelzálogjog bejegyzéshez

Részletesebben

GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS. Dr. Lipovits Szilárd jegyző előterjesztése. Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról

GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS. Dr. Lipovits Szilárd jegyző előterjesztése. Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1. Dr. Lipovits Szilárd jegyző előterjesztése Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról Győr, 2013. november 12. Előterjesztő:

Részletesebben

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2015. április 23-ai nyílt ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai:

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2015. április 23-ai nyílt ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2015. április 23-ai nyílt ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: megállapította, hogy a közgyűlés mellette szavazott 14 fő (Cserna

Részletesebben

M E G H Í V Ó NAPIREND

M E G H Í V Ó NAPIREND FONYÓD VÁROS POLGÁRMESTERE M E G H Í V Ó Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14.-én (kedd) 14,00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében tartandó RENDKÍVÜLI ülésére

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Polgármestere 5525. Füzesgyarmat, Szabadság tér 1 Tel.: (66)491-401, Fax: (66)491-361 e-mail: fgyphiv@globonet.

Füzesgyarmat Város Polgármestere 5525. Füzesgyarmat, Szabadság tér 1 Tel.: (66)491-401, Fax: (66)491-361 e-mail: fgyphiv@globonet. Füzesgyarmat Város Polgármestere 5525. Füzesgyarmat, Szabadság tér 1 Tel.: (66)491-401, Fax: (66)491-361 e-mail: fgyphiv@globonet.hu ELŐTERJESZTÉS Füzesgyarmat Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012.

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

A Képviselő-testület 2012. évi határozatai

A Képviselő-testület 2012. évi határozatai A Képviselő-testület 2012. évi határozatai 1/2012. (I. 26.)Kt.hat.: Január 26-ai nyílt ülés Füzesgyarmat Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. január 26- ai ülésén zárt ülésen tárgyalja meg a

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2009. március 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2009. március 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől Telefon/fax: (53) 360-010 H-2740 Abony Kossuth tér 1. Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság 001/349-25/2009. Településfejlesztési Osztály

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. szeptember 08-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. szeptember 08-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. szeptember 08-i ülésére 121/2011.(III.24.)Kt.sz. Előterjesztés az orvosi ügyelet Kistérségi fenntartásáról, a helyiségek biztosításáról

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 27/2012. (III. 28.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. március 28-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Tájékoztató a két testületi ülés között történt fontosabb eseményekről Tisztelt Képviselő-testület! Az elmúlt testületi ülés óta a polgármesteri hivatalt érintően az alábbi fontosabb

Részletesebben

2006. január 24-ei Képviselő-testületi ülés határozatai és rendeletalkotásai

2006. január 24-ei Képviselő-testületi ülés határozatai és rendeletalkotásai 2006. január 24-ei Képviselő-testületi ülés határozatai és rendeletalkotásai 1/2006.(I.24.)Kt Budapest-Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete Németh Szilárd javaslatára úgy dönt, hogy mai ülésének napirendjére

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 14. számú jegyzőkönyve (2011. DECEMBER 19.) Határozatok: 133/2011. 135/2011. Kt. hat.

NYÍLT ÜLÉSE. 14. számú jegyzőkönyve (2011. DECEMBER 19.) Határozatok: 133/2011. 135/2011. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 14. számú jegyzőkönyve (2011. DECEMBER 19.) Határozatok: 133/2011. 135/2011. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

K I V O N A T Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2013. szeptember 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2013. szeptember 26-i ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2013. szeptember 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 186/2013. (IX. 26.) önkormányzati határozat: Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése felvette napirendjére

Részletesebben

Megyei Jogú Város Önkormányzatának. 2012. évi 14. szám 2012. június 28. T A R T A L O M J E G Y Z É K. Szám Tárgy Oldal

Megyei Jogú Város Önkormányzatának. 2012. évi 14. szám 2012. június 28. T A R T A L O M J E G Y Z É K. Szám Tárgy Oldal DEBRECEN Megyei Jogú Város Önkormányzatának K Ö Z L Ö N Y E 2012. évi 14. szám 2012. június 28. I. kötet T A R T A L O M J E G Y Z É K Szám Tárgy Oldal DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK

Részletesebben

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2013. január 24-i rendkívüli ülésére

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2013. január 24-i rendkívüli ülésére 326-1/2013 E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2013. január 24-i rendkívüli ülésére Tárgy: Hitelfelvétel, önerő biztosítása az Új óvoda építése az Erdő utca és Park utca

Részletesebben

Összeállította: Önkormányzati és Szervezési Iroda

Összeállította: Önkormányzati és Szervezési Iroda SZENTENDRE VÁROS POLGÁRMESTERE Összeállította: Önkormányzati és Szervezési Iroda A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Jelentés a lejárt határidejű önkormányzati határozatok végrehajtásáról

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. 33/2015.(III.19.) sz. Képviselő-testület határozata. 34/2015.(III.19.) sz. Képviselő-testület határozata

H I R D E T M É N Y. 33/2015.(III.19.) sz. Képviselő-testület határozata. 34/2015.(III.19.) sz. Képviselő-testület határozata H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. március 19-i ülésén az

Részletesebben

GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1. Dr. Lipovits Szilárd jegyző előterjesztése

GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1. Dr. Lipovits Szilárd jegyző előterjesztése GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1.. napirend Dr. Lipovits Szilárd jegyző előterjesztése Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról Győr, 2014. szeptember 2. Előterjesztő:

Részletesebben

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK K Ö Z L Ö N Y E

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK K Ö Z L Ö N Y E MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK K Ö Z L Ö N Y E 1 TARTALOMJEGYZÉK I. MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK RENDELETEI...9-18 oldal II. MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK HATÁROZATAI....19-15

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez

B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 879-3/2011. 1. B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez a lejárt

Részletesebben

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2007. MÁRCIUS 22-I ÜLÉSÉRE

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2007. MÁRCIUS 22-I ÜLÉSÉRE E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2007. MÁRCIUS 22-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM: 131-6/2007. MELLÉKLETEK: - DB TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehjatásáról,

Részletesebben

M EGHÍVÓ. Az előterjesztés és mellékletei a www.baranya.hu oldalról a hivatkozott vezérszóval érhető el

M EGHÍVÓ. Az előterjesztés és mellékletei a www.baranya.hu oldalról a hivatkozott vezérszóval érhető el BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK E LNÖKE M EGHÍVÓ Szám: 555-4/2007 A Baranya Megyei Önkormányzat Közgyűlése a Pécs, Papnövelde utca 5. szám alatti Dísztermében 2007. március 22-én (csütörtökön)

Részletesebben

Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2004. március 25-én megtartott soros ülésén az Aranyszöm Rendezvényház dísztermében.

Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2004. március 25-én megtartott soros ülésén az Aranyszöm Rendezvényház dísztermében. J e g y z ő k ö n y v Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2004. március 25-én megtartott soros ülésén az Aranyszöm Rendezvényház dísztermében. Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester Balogh

Részletesebben

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/195-3/2012. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2012. szeptember 28-i nyilvános ülésére

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/195-3/2012. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2012. szeptember 28-i nyilvános ülésére NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/195-3/2012. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012. szeptember 28-i nyilvános ülésére Tárgy: Beszámoló a polgármester és az alpolgármesterek fontosabb tárgyalásairól, valamint

Részletesebben

J E L E N T É S A KÉPVISELŐTESTÜLET LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATAINAK VÉGREHAJTÁSÁRÓL

J E L E N T É S A KÉPVISELŐTESTÜLET LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATAINAK VÉGREHAJTÁSÁRÓL PÁPA VÁROS POLGÁRMESTERE 188. 8500 PÁPA, Fő u. 5. Tel: 89/515-000 Fax: 89/515-083 E-mail: polgarmester@papa.hu J E L E N T É S A KÉPVISELŐTESTÜLET LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATAINAK VÉGREHAJTÁSÁRÓL Előadó:

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. október 21-én megtartott ülése jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. október 21-én megtartott ülése jegyzőkönyvéből. 210/2009. (X.21.) sz. Kth. Belső-ellenőrzési terv elfogadása 2010. évre vonatkozóan 2009. október 21-én megtartott ülése könyvéből Kerekegyháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 1. sz. mellékletét

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben

2015. január 19-i rendkívüli képviselő-testületi ülés

2015. január 19-i rendkívüli képviselő-testületi ülés Napirend előtt: 2015. január 19-i rendkívüli képviselő-testületi ülés 1/2015. (I.19.) Kt. H A T Á R O Z A T Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy mai rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. augusztus 22-én Jászboldogháza Önkormányzati Képviselőtestületének rendkívüli ülésén 15.00 órakor, a Községháza tanácskozó termében. Jelen vannak: Darók Sándor, Gerhát

Részletesebben