Kivonat Sióagárd Község Önkormányzata Képviselő-testület június 5-én tartott rendkívüli üléséről készített jegyzőkönyvből

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kivonat Sióagárd Község Önkormányzata Képviselő-testület 2012. június 5-én tartott rendkívüli üléséről készített jegyzőkönyvből"

Átírás

1 72/2012 (VI.05.) számú képviselő-testületi határozat Sióagárd Jövője Alapítvány alapító okiratának módosításáról Sióagárd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Sióagárd Jövője Alapítvány alapító okiratát (a továbbiakban: Ao.) az alábbiakban módosítja: Ao. 2. pontja helyébe az alábbi rendelkezés lép: 2. Az Alapítvány székhelye: 7171 Sióagárd, Kossuth L. u. 9. Az Alapítvány telephelye: 7171 Sióagárd Kossuth utca 3. Felelős: dr. Varga Katalin a változás bírósági bejegyzésének kezdeményezéséért Határidő: június 30. A határozatról értesül: Sióagárd Jövője Alapítvány

2 73/2012 (VI.05.) számú képviselő-testületi határozat Pályázat benyújtása EMVA: Falumegújításra és fejlesztésre (piac létrehozására) 1.) Sióagárd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot nyújt be az EMVA: Falumegújítás és fejlesztés 3. célterületre, piac létrehozására a Kossuth utcában. 2.) A saját forrás mértéke az összes költség 41,6 %-a, melyet Sióagárd Község Önkormányzata évi költségvetésében biztosít. 3.) A Képviselő-testület felkéri a t, hogy intézkedjen több tervváltozat elkészíttetése iránt: a létesítendő piac legyen fedett, legyen vizesblokkal ellátott, legyen biztosított az energiavételezés. A tervváltozatokat a a pályázat benyújtása előtt mutassa be a képviselő-testületnek, és intézkedjék a pályázat elkészítéséről. Felelős: Háry János Határidő: szeptember 1. a pályázat benyújtására

3 74/2012 (VI.05.) számú képviselő-testületi határozat Pályázat benyújtása EMVA: Falumegújításra és fejlesztésre 1.) Sióagárd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot nyújt be az EMVA: Falumegújítás és fejlesztés 1. célterületre, a Művelődési Ház (Sióagárd, Kossuth L u 1) mellett található kisház felújítására. 2.) A saját forrás mértéke az összes költség 27 %-a, melyet Sióagárd Község Önkormányzata a évi költségvetésében biztosít. 3.) A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy intézkedjen a pályázat benyújtásáról. Felelős: Háry János Határidő: szeptember 1.

4 75/2012 (VI.05.) számú képviselő-testületi határozat KEOP /A pályázat benyújtása 1.) Sióagárd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot nyújt be a KEOP /A pályázati kiírásra Helyi hő, hűtési és villamos energia igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal. 2.) A saját forrás mértéke az összes költség 15 %-a, melynek fedezetére Sióagárd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete forrásokat keres. 3.) A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy intézkedjen a pályázat elkészíttetése iránt pályázatíró céggel, és a benyújtásáról. Felelős: Háry János Határidő: szeptember 1.

5 76/2012 (VI.05.) számú képviselő-testületi határozat Visszatérítendő támogatás nyújtása a Sióagárdi Hagyományőrző Egyesületnek 1.) Sióagárd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete visszatérítendő támogatást nyújt a Sióagárdi Hagyományőrző Egyesületnek a LEADER pályázat sikeres megvalósítása érdekében 2.) A visszatérítendő támogatás összege: Ft 3.) A LEADER pályázat lebonyolításáról az egyesület a pályázati időszakban folyamatos jelentést ad. 4.) A visszatérítendő támogatást az egyesület a pályázati támogatás megérkezését követően visszautalja Sióagárd Község Önkormányzatának számlájára. 5.) A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a visszatérítendő támogatási szerződés megkötésére. Felelős: Háry János Határidő: június 23.

6 77/2012 (VI.05.) számú képviselő-testületi határozat Visszatérítendő támogatás nyújtása a Sióagárd Jövője Alapítványnak 1.) Sióagárd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete visszatérítendő támogatást nyújt a Sióagárd Jövője Alapítványnak a LEADER pályázat sikeres megvalósítása érdekében 2.) A visszatérítendő támogatás összege: Ft 3.) A LEADER pályázat lebonyolításáról az alapítvány a pályázati időszakban folyamatos jelentést ad. 4.) A visszatérítendő támogatást alapítvány a pályázati támogatás megérkezését követően visszautalja Sióagárd Község Önkormányzatának számlájára. 5.) A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a visszatérítendő támogatási szerződés megkötésére. Felelős: Háry János Határidő: július 30.

7 78/2012 (VI.05.) számú képviselő-testületi határozat Visszatérítendő támogatás nyújtása a Tolna megyei Népművészeti Egyesületnek 1.) Sióagárd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete visszatérítendő támogatást nyújt a Tolna megyei Népművészeti Egyesületnek a LEADER pályázat sikeres megvalósítása érdekében 2.) A visszatérítendő támogatás összege: Ft 3.) A LEADER pályázat lebonyolításáról az egyesület a pályázati időszakban folyamatos jelentést ad. 4.) A visszatérítendő támogatást egyesület a pályázati támogatás megérkezését követően visszautalja Sióagárd Község Önkormányzatának számlájára. 5.) A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert a visszatérítendő támogatási szerződés megkötésére. Felelős: Háry János Határidő: július 30.

8 79/2012 (VI.05.) számú képviselő-testületi határozat Egyedi támogatás a Sióagárdi Sport Egyesületnek 1.) Sióagárd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyújt a Sióagárdi Sport Egyesületnek a Sióagárdi Öregfiúk Találkozója rendezvényre. 2.) A Képviselő-testület felkéri a t a támogatási szerződés megkötésére. Felelős: Háry János Határidő: július 30.

9 80/2012 (VI.05.) számú képviselő-testületi határozat a Sióagárdi Egyházközség rendezvényének támogatása Sióagárd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete ingyenesen a Sióagárdi Egyházközség rendelkezésére bocsátja november 11-én a Művelődési Ház nagytermét az általa szervezett Családi nap megrendezésére. A határozatról értesül: Sióagárdi Egyházközség