Test & lélek kapcsolatépítés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Test & lélek kapcsolatépítés"

Átírás

1 Test & lélek kapcsolatépítés LÉLEKSZINTÜNK ÉS BELS VILÁGUNK Molnár Mária eladása november 24.

2 Mottó: Evola: : A tudomány az ember mélyebb valósága iránt süket. & Coué: : A természeti törvények mködését nem befolyásolja, hogy hiszünk-e e bennük vagy sem.

3 1. rész LÉLEKSZINTÜNK Bevezetés A régi tudás töredékeit a hagyományok rzik. Az elveszett tudás felidézhet, mert lélektestünk átörökítette. Lelkünk a finom anyagi, szubtilis testünk. Megismeréséhez test & lélek kapcsolatépítéssel tudunk eljutni.

4 1.1. TEST & LÉLEK KAPCSOLAT Definíciója: Test & lélek kapcsolat lélekszintünk rétegeinek ismeretén mköd tudatos összeszövdés. A kapcsolatépítést elindító kérdések: Ki vagyok ÉN? Honnan jövök? Hova tartok? Mi értelme van az életemnek?

5 Kérdéseinkre a válaszokat emberi egységünk megismerése által kapjuk meg. Emberi egység Az emberi egység testünk és lelkünk együttese. Durva és finom energia szálakból szövdünk össze. Kölcsönhatás Fizikai környezet Test & Lélek Lelki környezet durva anyag finom anyag durva energia, hústest finom energia, ergia, lélektest emberi természetünk hordozója lelki természetünk hordozója kapcsolódás az aura közvetítésével

6 1.2. LÉLEKSZINT KUTATÁS Lelkünkrl szóló információkhoz lélekszintünk megismerésén keresztül jutunk. Lélekszintünk = mélyebb önvalónk Definíció: A lélekszint-kutatás kutatás bels érzékelés használatával végzett kísérleti munka, melynek m elsdleges célja új ismeretek megszerzése a lelki világok emberre vonatkozó alapvet lényegérl, bármiféle konkrét felhasználási szándék nélkül. Tudományos elhelyezkedése: Extrapszichológiához, metafizikához, misztikához kapcsolódik. Tudományos értéke: Örök érvény értékeket tár fel és az embert misztikus átalakuláshoz segíti. Célja: Visszatérhessünk a valamikori életformánkhoz, melyben még tudatosan emberként és lélekként is mködtünk. Használhassuk lelkünk testünket tápláló erit. Módszere: A parapszichológia tudománya által használt pszichikus érzékelés.

7 Ki a lélek, akit kutatunk? Égi szempontból Energialény. Földi szempontból az Ember. Kutatott terület: Energialényünk rétegei. A kutatás eredménye: Küls önismeret Bels önismeret

8 1.3. LÉLEKSZINT ISMERET Feltárul az ember misztériuma: Az ember misztériuma összes állapotának egysége. Az emberi egység szintjei: Testi szint Aura vagy szellemtest-szint szint Lélekszint

9 A három szint egymásra épülése Lélekszint Auraszint Lélek kollektív tudattalan Szikra Aura határvonala Lélek egyéni tudattalan Energia-központ, Napfonat Testi szint Test az aurában

10 Lélektestünk = szubtilis, energiatestünk Lélek = energialény Jellemzi: Szimbóluma a gömb. Nem látható. Nem érzékelhet, nem mérhet, de rezdülését érezzük. Anyaga: finom energia, egy kozmikus esszencia. Formája: nincs alakja, formáját bármikor megváltoztathatja. Teste: egyéni evolúciós folyamat során épült fel. Rétegei: a ráépült tudatok. Beazonosítása: a rétegek összekapcsoltságától és rezgése magasságától gától függ. Megnyilvánulása: rezgésen keresztül. Származása: kiáradt a Teremtbl. Neme: egynem. Égi neve van. Égi családja van. Helye az emberi egységben: az aurában a napfonatig ereszkedik le. Kapcsolódása az emberhez: ezüstkötéllel az energiaközponthoz. Földi dolga: testünket áthassa, s ráébredjen küldetésére.

11 Lélektestünk megközelítése 1. lépés Önismereti módszerekkel megvizsgáljuk emberi természetünket. Figyelmünket bels világunkra irányítjuk.

12 2. lépés Megszemléljük és megtisztítjuk auránk rétegeit. ketherikus test (mentális aspektus) mennyei test (érzelmi aspektus) éteri test (fizikai aspektus) asztráltest mentális test (alsóbb mentális asp.) érzelmi test (alsóbb érzelmi asp.) étertest (alsóbb éteri asp.) spirituális sík asztrális sík fizikai sík

13 Az aura néhány teste Éterikus Asztrális Mentális Ketherikus Fény

14 3. lépés Megismerkedünk a nádi rendszerrel. A nádi rendszer energiatestünk energiaszálainak hálózata, mely az egész testet átszövi, s fenntartja az éterikus testet.

15 4. lépés Megszemléljük és megtisztítjuk f és mellékcsakráinkat, hogy akadálytalanul áramolhassanak az energiák.

16 5. lépés A csakrák energiaörvénylése mélyén megnyílnak az ablakok. Én-tudatunk átjárót nyitott a lélekszintre.

17 6. lépés Rápillantunk lélektestünkre. Elször egy süvegformájú, éterikus anyagból szövdött küls burkot találunk. Ebbl a burokból a lelket kicsomagolni tisztulási folyamat elindításával lehet. Ha kicsomagoljuk fény-gyermekre lelünk. Ha felébresztjük, felébred a szikra. Ha a szikra is felébredt, rálelünk a bens gyermekre. Ez a három részünk együtt alkotja a tiszta lelkünket. Átlátszó süveggel és ébren lév lélekkel már kapcsolódhatunk a Fehér világban maradt Felslelkünkhöz. Igaz, még csak hírnök segítségével.

18 A küls burok

19 2. rész BELS VILÁGUNK Bels világunk lélekszint folyamataink összessége. Önmagunkkal való szembesülés útján ismerhet meg. Ismerete az ÉN szakrális mvelése, amely öntudatra ébredéshez vezet. Lelki ÉN A lélek is az srobbanás szülötte. A lelki ÉN-t egyéni evolúciós folyamatban a bens gyermek építette fel maga köré. Megmutatja az embernek Ki is vagyok valójában? Honnan jöttem? Hova tartozom? Mi a karmám? Mi a feladatom? Hova tartok? A lélek tudja önmagáról Megteremtdtem, feladatot és nevet kaptam az isteni Fehér világban. Égi országomból elindultam, hogy beteljesítsem feladatom. Égi népem a Lelkek Szövetsége. Égi családom tagja vagyok. Életeken és világokon át, tapasztaltam, miközben vetettem és arattam. Most az aratás eredményét megszemlélem és kiegyenlítem a karmám. Tudok a köztes léti és látszatvilágokról, de Én nem oda tartok. Elindulok oda, ahonnan lejöttem, vissza az isteni Fehér világba.

20 A lelki ÉN kialakulása Teremtése fázisában: srobbanáskor a Teremtbl kiáradt lelki mag. Lelkek lázadása fázisában: Bnbe esett és két részre csavarodott. Különvált a tiszta és a finom energia, létrejött a fels és alsó lélek. Kettéválás fázisában: A fels lélek a Fehér világban maradt. Az alsólélek elindult a Köztes létbe. Kiáradási fázisban: Az alsólélek megfürdött az éterikus energiában, melybl süvegformájú vázat épített. Csatlakozott a tudat és a lelki vezet. Épülni kezdett a személyiség, az ego. Köztes léti fázisban: A süvegre váltakozva rátekerednek a földi életek lenyomatai, a karma és a túlvilági lét fátylai. Ez a jelen fázisunk. Ez a körforgás, a létkerék, a számszárá helye. Mindaddig ebben a fázisban maradunk, amíg nem szembesülünk önmagunkkal.

21 2.2. Test & lélek kapcsolatépítés. Emberi és lelki énünk egymáshoz közelítése Ébreszt fázisban: A süveg burkai alatt alvó lelkünk én-tudatát megszólítjuk, a rétegeket feltisztogatjuk. Karma és blokkoldás történik. Átláthatóvá válik a réteg.

22 Ébredés fázisban: Az átlátszó süveg alól aranyszín gyermek néz ránk. A fénygyermek. Jin és jang jelében a fehér csepp a feketében. A világosság felszabadítja a fensbb-rend tudatot. Beáramlik a szeretet-energia. energia. Felébred a bens gyermek. Mködik a szikra, s két gyermekünk egyesül.

23 Ébrenlét fázisban: A bens gyermekben döntés születik a visszatérésre. Kaput nyit a felslélek felé. Megjelenik a Hírnök, aki közvetít a bens gyermek, az égi család és felslélek között. Használja a lélekert és áramlik a szeretet-energia. energia. A bens gyermek közvetlenül kommunikál. Meglátja az angyali Ént. Felismeri benne a Felslélekhez csatlakozás lehetségét. Angyali Én jin és jang jelében fekete csepp a fehérben. A szikra a két lélekrészt észt összeforrasztja. Fels és alsó lélek egyesül.

24 Égi hierarchiák lényei Lelki vezetnk Hírnökök Angyalok Égi családok Segítk Mesterek Más lelkek Lelki környezetünk Lelki környezetünk által befolyásoltság alatt állunk. Befolyásolásunk üzenetekkel történik, melyek eredési helyüktl függen f lehetnek Ige = Isteni üzenet Más lelkek üzenetei Emberi gondolatok Sugallatok Az üzenetek információk, melyet víz közvetítésével, vagy teremt gondolatként irányítanak felénk.

25 2.4. Lelki rétegeink feltárása A lélek rétegzdését a különböz tudathalmazok alkotják. Ezek bels szintjei magukban foglalják az ösztönöket, érzeteket, érzelmeket, gondolatokat, akaratot, stb. A bels tartalmak almak minden típusát minden lelki szinten végig menve lehet feltárni és megtisztogatni. Tisztogatás nélkül nincs a szintek között összeköttetés. Gondolkodásmódunk és sorsunk a lelki rétegek tisztaságától és összekötöttségétl szekötöttségétl függ. A szakadások területeket zárnak el a lélekbl, melyek tartalmait a lélek az élet é megoldásához használni nem tudja.

26 A tisztogatás két alapútja az érzelmi és a gondolati energiaszálakon akon keresztül vezet el a lélektisztuláshoz. Minden szálat minden rétegen át kell vezetni, csak így tisztul meg. Érzelmi réteg els alapút végigjárása. Ez a réteg különféle érzelmi energiaszálakból áll. A szintek között a választóvonalak árkok, sövények. Egy-egy tájba a kapun keresztül léphetünk be, melyek csak részben vannak nyitva. A tájakon barangolni lehet. A tájakat rzik, és kertészei vannak. Munkásai a lelkek. A beszéd jelképes. Számos szimbólum látható. Ezeket a tájakat gyalog járja be az én-tudat. Szint Szimbolikus tája 1. réteg Veteményeskert 2. réteg Virágoskert 3. réteg Szérskert 4. réteg Virágos rét 5. réteg Legel 6. réteg Óceán Érzelmi folyamata A bevonzott üzenetek által elvetett magok lakhelye. Káosz, kavalkád uralja. Az elvetett magokkal kapcsolatos illúzióink lakhelye. Elhittük az üzenetet, s itt tápláljuk magjait. A mag kikelt. A termés beérett. Rezgésük ingerl. Learatjuk, amit elvetettünk. Ami konkoly, az becsapott. Ami búzatermést hozott, az táplál minket. A bevonzott kísértések lakhelye. Szépséges és illatos virágoknak hisszük. Itt keletkez hiedelmeink hamisak és kábítóak. Ezen a tájon már nincsenek hamisságok. Megjöttek a képességek. Ezen a tájon elcsendesedtek az érzelmek. Hajóba szállunk, és átszeljük az óceánt. Az út végén megjelenik a lélekszimbólumunk, amely lehet például galamb.

27 Tudati réteg második alapút végigjárása Ezt vonatozásnak hívják. A misztikus vonaton utazás vezetett, ellenrzött lenrzött utat jelöl, melyen két szerelvénnyel utazunk végig. Az els szerelvény vagonjai állomástól állomásig közlekednek. Az állomásokon le kell szállni, ellenriznek, majd másik vagonban n mehetünk tovább.

28 A második szerelvény vagonjait már összeköti a léleker, így csak k akkor kell leszállnunk, ha megszakítjuk a bels utazást.

29 Els szerelvény. Utasa a lelki én-tudat. Az egyéni tudattalan útjain halad. 1. vagon Az Én-tudat és átjáró réteg között közlekedik. Ebben ébred rá lélek, hogy h nincs egyedül, valami mindig összeköti Istennel. Az én-tudat tükörbl szrvé tisztul, s látni kezdi a lélektudatból felmerül bels képeket a tudatalattiban. 2. vagon Átjáró és karmikus réteg között közlekedik. Ebben megszólal a lélek minden gondolata. Káosz uralkodik. Az úton elször az idegen gondolatok, majd a sajátnak vélt idegen gondolatok, majd a félreértelmezett gondolatok, majd a befolyásoló gondolatok, végül az összes elz élethez kapcsolódó elraktározott gondolatok szállnak le. 3. vagon Karmikus és fénygyermek réteg között közlekedik. Ebben már csak saját gondolataival tudatos. Megszületik a szakaszon a fénygyermek, aki újra eléri az isteni teremt energiát. 4. vagon Fénygyermek és bens gyermek között közlekedik. Áramlik a szeretet et-energia, energia, s elkezdenek a lélek saját gondolatai tisztulni. 5. vagon Bens gyermek és az els szerelvény végállomása között közlekedik. k. A bens gyermek gondolataiba beáramlik a Fény, hozzáfér eredeti saját gondolataihoz. Sajnos itt csatlakozik hozzá a kakas, a kísért. Együtt jutnak el egy templomhoz, melynek ek még nincs teteje.

30 Második szerelvény Utasa a lelki én-tudat. A kollektív tudattalan útjain halad. A második szerelvény az emlékezet és a fénytudat rétege között közlekedik. k Ez a szerelvény hét vagonból áll. A bejárt út a hatodik és a tizenkettedik réteg között vezet. Ezen a szerelvényen csak akkor indulhat el a lélektudat, ha mindenféle idegen gondolat, lélekdarab, érzelmi hatás megsznt, és a lélek rárakodás mentes, eredeti önmagává vált. A szerelvény áthalad: Az emlékezet szövedékén. A küldetés-tudat tudat tekercsein. Az ébredés tájain. Az égi család tartózkodási helyén. Kegyelmet kap, felersödik a teremt gondolata. Megszemléli az univerzális tudat tájait. Kitekint a fénytudatba.

31 2.5. Köztes lét Az ember számára a túlvilág. 12 szintje van. 1. szint: az emberi értelemben vett fizikai lét 2. szint: a lelki értelemben vett fizikai lét 3. szint: a bntudat A ( hét ) szint a lélek világához tartozik. Ezt járja végig a túlvilágon. Ha nem járja be, akkor újraszületésérl a Bírák döntenek. 10. szint: Amikor a visszatérés után felér a tizedik szintre, felkészül a leszületésre szint: A segítk, a mesterek, a testet már nem ölt, de a fizikai létet segít teremtmények tartózkodási helyei.

32 2.6. Visszatérés a Fény ösvényén Visszatérni több úton lehet. A Karma ösvényén, mely a kiegyenlítés ösvénye. A Fény ösvényén, mely a kegyelem-,, az isteni teremt energiához, a Fényhez jutás ösvénye. Más utakon. A visszatérésre tudatosan kell készülni. A bntudat vezeti az embert át a Pokol kapuján. Az itt tartózkodást önként vállalja és önként hagyhatja el. Ezt a lélek nehezen ismeri fel. Aki a Fény ösvényén készül visszatérni, az Test & lélek kapcsolatépítésbe kezd. Feltisztult tudati vezérléssel kikerüli a 4-tl 9-ik 9 szinteket. Benne a bels világ energiái visszarendezdtek, ezért égi családjához emelik a Lelket.

33 Befejezés Ha az ember bels világába tekint, akkor megtalálja, amit mindig is keresett. Szembenéz önmagával, s elkezdi megvalósítani valódi önmagát.

34 Köszönöm figyelmüket!

Test & lélek kapcsolatépítés. Lélek-Ember viszony. Tolonits Ibolya: Két világ között. Molnár Mária előadása március 6.

Test & lélek kapcsolatépítés. Lélek-Ember viszony. Tolonits Ibolya: Két világ között. Molnár Mária előadása március 6. Test & lélek kapcsolatépítés Lélek-Ember viszony Tolonits Ibolya: Két világ között Molnár Mária előadása 2010. március 6. Az előadás mottója: Az előadás célja: Az előadás részei: Ismerd meg a helyed és

Részletesebben

AZ EMBER MISZTÉRIUMA A LÉLEK TÜKRÉBEN

AZ EMBER MISZTÉRIUMA A LÉLEK TÜKRÉBEN Test & lélek kapcsolatépítés AZ EMBER MISZTÉRIUMA A LÉLEK TÜKRÉBEN Molnár Mária eladása - 2008. április 5. Mottó: William Penn (1644 1718) Íme az ember, aki semmit sem tud önmagáról. Nem képes felbecsülni

Részletesebben

REINKARNÁCIÓ A FÉNY ÖSVÉNYE TANÍTÁSBAN

REINKARNÁCIÓ A FÉNY ÖSVÉNYE TANÍTÁSBAN Test & lélek kapcsolatépítés REINKARNÁCIÓ A FÉNY ÖSVÉNYE TANÍTÁSBAN Molnár Mária Lélekszint ismeretek c. sorozat eladása - 2008. november Omar Khajjám Kubáját: [32] Élet s Halál közt dús gyümölcsbe ért

Részletesebben

A tudás egy új típusú jövő új típusú emberéhez -1. rész

A tudás egy új típusú jövő új típusú emberéhez -1. rész A tudás egy új típusú jövő új típusú emberéhez -1. rész Az Ember, mint érző, teremtő energia lény. Az Ember, mint kozmikus energia lény. Helye az univerzumban és működésének alapszabályai. Egyetemes Teremtő

Részletesebben

Test & lélek kapcsolatépítés A LELKI ÚT december 11. Mantra Szabadegyetem klub Molnár Mária előadása

Test & lélek kapcsolatépítés A LELKI ÚT december 11. Mantra Szabadegyetem klub Molnár Mária előadása Test & lélek kapcsolatépítés A LELKI ÚT 2010. december 11. Mantra Szabadegyetem klub Molnár Mária előadása Az előadás mottója: Élni nem azt jelenti, hogy beleragadni a körforgásba. Élni azt jelenti, hogy

Részletesebben

Anyssa. Távolsági hívás Avagy Üzen a lélek

Anyssa. Távolsági hívás Avagy Üzen a lélek Anyssa Távolsági hívás Avagy Üzen a lélek Szeretettel köszöntöm! Távolsági hívás, avagy üzen a lélek: könyvemnek miért ezt a címet adtam? Földi és misztikus értelemben is, jól értelmezhető. Pont ezért,

Részletesebben

FORGÓ ANI NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS. [ügyfél neve] részére

FORGÓ ANI NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS. [ügyfél neve] részére FORGÓ ANI NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS [ügyfél neve] részére 1 NUMEROLÓGIAI ELEMZÉS [ügyfél neve] részére Tartalom 1. ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZATOK 3 2. BEVEZETÉS 4 3. AZ IRÁNYÍTÓ FAKTOR (X) 5 4. A 13-AS KARMIKUS SZÁM

Részletesebben

Lelkünk Fényében. A belső világunk használata a test-lélek kapcsolatépítésben

Lelkünk Fényében. A belső világunk használata a test-lélek kapcsolatépítésben Lelkünk Fényében A belső világunk használata a test-lélek kapcsolatépítésben Lelki tréning jegyzete Budapest, 2011. dec. Molnár Mária parapszichológus 1 1. rész Világvége hiedelem, az Új korszak 2010.

Részletesebben

Láma Csöpel A REJTETT ARC. A Belső Ösvény pecsétjei. Az ősi magyar Belső Ösvény szellemi tanításai. Buddhista Meditáció Központ Budapest Tar

Láma Csöpel A REJTETT ARC. A Belső Ösvény pecsétjei. Az ősi magyar Belső Ösvény szellemi tanításai. Buddhista Meditáció Központ Budapest Tar Láma Csöpel A REJTETT ARC A Belső Ösvény pecsétjei Az ősi magyar Belső Ösvény szellemi tanításai Buddhista Meditáció Központ Budapest Tar TARTALOM Előszó 7 A Belső Ösvény és a pecsétek 9 A rejtett arc

Részletesebben

Angyal Mágia. Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia.

Angyal Mágia. Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. Angyal Mágia Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, gyertyamágia. A szertarta s menete: 1. Válassz egy szép gyertyát magadnak,

Részletesebben

Hippocampus Intezet. ÖT-ELEMTAN képzés Budapesten

Hippocampus Intezet. ÖT-ELEMTAN képzés Budapesten Hippocampus Intezet ÖT-ELEMTAN képzés Budapesten Idõpont: 2008. április 11-12-13. Részvételi díj: 15. 000 Ft/ nap; az elsõ nap ingyenes /konzultáció/ A tanfolyam célja A bioenergetikai folyamatok szisztematikus

Részletesebben

Imre Vallyon előadása az Új Földről Budapest, 2009. szeptember 5.

Imre Vallyon előadása az Új Földről Budapest, 2009. szeptember 5. Imre Vallyon előadása az Új Földről Budapest, 2009. szeptember 5. (Jegyzet) 1. A Vízöntő Korszak 1875. óta a Vízöntő korszakát éljük, melynek elsődleges jellemzője az intellektualitás uralma, a gondolatközpontúság.

Részletesebben

I IV.Fázis Képanyag áttekintés

I IV.Fázis Képanyag áttekintés A SZABADSÁG KULCSA, HOGY TELJESEN LÉGY JELEN A TESTEDBEN Form #INT32 1/6 May 2005 Universal Calibration Lattice (UCL) (Univerzális Kalibrációs Háló) Universal Calibration Lattice (UCL) az emberi energiaanatómián

Részletesebben

Az alábbi CD-k megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után.

Az alábbi CD-k megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után. Az alábbi CD-k megvásárolhatóak a jógaközpontunkban az órák előtt vagy után. Jóga Nidra 1. Streszoldó relaxáció CD Időtartam: 43 perc A mélylazítás hatásos jógatechnikája során a gyakorló elsajátíthatja

Részletesebben

Fontos információk az egyéni vagy csoportos 11:11:11 Csillagkapu Összekapcsolódáshoz Sri ama Qala Phoenix, 2011. All rights reserved.

Fontos információk az egyéni vagy csoportos 11:11:11 Csillagkapu Összekapcsolódáshoz Sri ama Qala Phoenix, 2011. All rights reserved. Fontos információk az egyéni vagy csoportos 11:11:11 Csillagkapu Összekapcsolódáshoz Sri ama Qala Phoenix, 2011. All rights reserved. Az alábbi információk második fele a csoportos meditációval kapcsolatos,

Részletesebben

Azazel szívcsakra meditációja

Azazel szívcsakra meditációja Azazel szívcsakra meditációja Azazel szívcsakra meditációja azon az elven működik, hogy a főcsakrákat a szívcsakrával összekapcsolja, amely lehetővé teszi az energia áramlást az energiavezetékeken az egész

Részletesebben

Azaz az ember a szociális világ teremtője, viszonyainak formálója.

Azaz az ember a szociális világ teremtője, viszonyainak formálója. Takáts Péter: A TEREMTŐ EMBER Amikor kinézünk az ablakon egy természetes világot látunk, egy olyan világot, amit Isten teremtett. Ez a világ az ásványok, a növények és az állatok világa, ahol a természet

Részletesebben

Tartalom Félelem és pánik, avagy az élet szűkössége Az élet iskolája A félelem általános kezeléséről A félelem formáinak rendszertana

Tartalom Félelem és pánik, avagy az élet szűkössége Az élet iskolája A félelem általános kezeléséről A félelem formáinak rendszertana Tartalom Félelem és pánik, avagy az élet szűkössége 7 Születés és halálfélelem 10 Az élet iskolája 14 Kibékülni a halandósággal 15 A félelem általános kezeléséről 20 Lefagyás és menekülés 20 Rámenősség

Részletesebben

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet

Lodzsong gyakorlatok 2 5. Küldés szeretet Potova Lodzsong gyakorlatok 2 5 Küldés szeretet Amikor a meditációt végezzük, üljünk nyugodtan és lélegezzünk nyugodtan. Minden kilégzés alatt gondoljuk a következőt: A kilégzésünk olyan energia, amely

Részletesebben

A biorezonancia új aspektusa. Az energetikai medicina holisztikus lehetőségei Dr. Dusnoki Ágnes

A biorezonancia új aspektusa. Az energetikai medicina holisztikus lehetőségei Dr. Dusnoki Ágnes A biorezonancia új aspektusa Az energetikai medicina holisztikus lehetőségei Dr. Dusnoki Ágnes Sufi sohdar, professzor Angha tanítása Szerencsétlenség, hogy a klasszikus tudomány csak az emberi lét legfelső

Részletesebben

Rudolf Steiner. Szellemi hierarchiák és tükröződésük a fizikai világban

Rudolf Steiner. Szellemi hierarchiák és tükröződésük a fizikai világban Rudolf Steiner Szellemi hierarchiák és tükröződésük a fizikai világban Rudolf Steiner Szellemi hierarchiák és tükröződésük a fizikai világban Állatöv, planéták és kozmosz 10 előadás Düsseldorf, 1909.

Részletesebben

Ogonovszky Veronika GYERMEK, ÁLDÁS. A szeretet mindenkié

Ogonovszky Veronika GYERMEK, ÁLDÁS. A szeretet mindenkié Ogonovszky Veronika GYERMEK, ÁLDÁS A szeretet mindenkié Előszó Szavakkal lefesteni a láthatatlant, megformálni az érinthetetlent A szó fogyatékos eszköz. Ahogy az öt emberi érzékszerv is. Kétséges, hogy

Részletesebben

A világ mint karmikus vízió Megjegyzések a Buddha-testek doktrínájáról Tantest Gyönyörtest Átváltozástest A Tiszta Földekről

A világ mint karmikus vízió Megjegyzések a Buddha-testek doktrínájáról Tantest Gyönyörtest Átváltozástest A Tiszta Földekről Németh Norbert eddigi előadásai 2011. január 28. Bevezetés a bardó tanításokba Nyugati és keleti hozzáállás Tibeti Halottaskönyv A helyes beállítódásról Bardókról általában Az élet utáni állapotválotzásokról

Részletesebben

Asztrológusi egyenes Beszéd

Asztrológusi egyenes Beszéd Asztrológusi egyenes Beszéd Kozma Szilárd: Asztrológusi Egyenes Beszéd Egy ismeretségre felszólító facebokos barátnõmtõl levelet kaptam, hogy értékelni ugyan értékeli mind a tárgyi ismereteimet, mind a

Részletesebben

Buddha, Dharma, Sangha

Buddha, Dharma, Sangha Buddha, Dharma, Sangha Buddha: törekvés a megvilágosodásra - van szenvedés - ezt felismerni. Dharma: a szenvedésnek van oka, ezt felismerni. Ez az ok, a vágy (következménye a létkerék tanában van). A szenvedés

Részletesebben

MANDALA. A transzcendencia megjelenése a művészetben és a formák világában

MANDALA. A transzcendencia megjelenése a művészetben és a formák világában MANDALA A transzcendencia megjelenése a művészetben és a formák világában Dr. Antalfai Márta Kapu 2. Konferencia 2008. október 26. Chartres, katedrális Kréta szigetéről Reims-i katedrális Perui mandala

Részletesebben

Magyar Képzőművészeti Egyetem. Doktori Iskola. Kapuk. DLA Mestermunka. Zielinski Tibor. Témavezetők: Körösényi Tamás Dr. habil.

Magyar Képzőművészeti Egyetem. Doktori Iskola. Kapuk. DLA Mestermunka. Zielinski Tibor. Témavezetők: Körösényi Tamás Dr. habil. Magyar Képzőművészeti Egyetem Doktori Iskola Kapuk DLA Mestermunka Zielinski Tibor 2014 Témavezetők: Körösényi Tamás Dr. habil Egyetemi docens Sass Valéria, Dr. habil DLA Egyetemi docens 1 2 Mestermunka

Részletesebben

Labirintus és útvesztő

Labirintus és útvesztő Labirintus és útvesztő 1. lépés: mi is az a labirintus? A labirintus egy egyjáratú, ívelt (út)vonal, amely a bejárattól elvezet a központig. Ez egy ősi, egyetemes minta, amelyet majd minden kultúrában

Részletesebben

Axiomatikus felépítés az axiómák megalapozottságát a felépített elmélet teljesítképessége igazolja majd!

Axiomatikus felépítés az axiómák megalapozottságát a felépített elmélet teljesítképessége igazolja majd! Hol vagyunk most? Definiáltuk az alapvet fogalmakat! - TD-i rendszer, fajtái - Környezet, fal - TD-i rendszer jellemzi - TD-i rendszer leírásához szükséges változók, állapotjelzk, azok csoportosítása -

Részletesebben

Ember - Föld Univerzum A világ és az emberiség kialakulása

Ember - Föld Univerzum A világ és az emberiség kialakulása L E C T O R I U M R O S I C R U C I A N U M Bevezetés az egyetemes bölcsességtudományba és a rózsakeresztes útba - 2. este Ember - Föld Univerzum A világ és az emberiség kialakulása Az ember, a Föld, az

Részletesebben

Spirituális beteljesülés a modern életben

Spirituális beteljesülés a modern életben Sant Rajinder Singh Ji Maharaj Spirituális beteljesülés a modern életben Az emberek szerte a világon kutatják az élet és halál misztériumát. Kíváncsiak, mi van a fizikai létezésen túl. Az erősödő spirituális

Részletesebben

Pályaválasztás. Pályaválasztás Suplicz Sándor 1

Pályaválasztás. Pályaválasztás Suplicz Sándor 1 Pályaválasztás Pályaválasztás Suplicz Sándor 1 A pályaválasztás fejlodéslélektani összefüggései 12 éves kor után alakul ki a reális pályaorientáció, de az igények ébredése, a mintakeresés már 6 éves kortól

Részletesebben

AZ ÚR SZABADÍTÁSA. Alapige: Zsoltár 107,13 De az Úrhoz kiáltottak nyomorúságukban, és megszabadította őket szorult helyzetükből.

AZ ÚR SZABADÍTÁSA. Alapige: Zsoltár 107,13 De az Úrhoz kiáltottak nyomorúságukban, és megszabadította őket szorult helyzetükből. Pasarét, 2013. november 10. (vasárnap) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK refpasaret.hu Horváth Géza AZ ÚR SZABADÍTÁSA Lekció: Zsoltár 107,1-16 Alapige: Zsoltár 107,13 De az Úrhoz kiáltottak nyomorúságukban, és megszabadította

Részletesebben

T ö r t e l i G a b r i e l l a. Honnan hová?

T ö r t e l i G a b r i e l l a. Honnan hová? T ö r t e l i G a b r i e l l a Honnan hová? Előszó A szivárványutat keressük mindannyian. Megérintjük, majd szem elől tévesztjük. Elmerülünk létünk forgatagában, más szóval a létkerékben. Ugye, hajszálpontos

Részletesebben

A változás kora - avagy ıszintén az emlegetett "dimenzióváltásról"

A változás kora - avagy ıszintén az emlegetett dimenzióváltásról A változás kora - avagy ıszintén az emlegetett "dimenzióváltásról" Mivel rengeteg rémhír, félelemkeltı kör-email és médiumi közvetítés terjed egyre jobban az ún. "dimenzióváltással" kapcsolatban, ezért

Részletesebben

TED ANDREWS AURA EZOTÉRIA MINDENKINEK

TED ANDREWS AURA EZOTÉRIA MINDENKINEK TED ANDREWS AURA EZOTÉRIA MINDENKINEK Hogyan csináljuk? Bármiről legyen is szó, a kérdés mindig az: hogyan kell csinálni?. Az elme sokféle csodálatos erővel rendelkezik sokkal többel, mint amennyiről álmodni

Részletesebben

Koch Valéria Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium MINİSÉGIRÁNYÍTÁSI PROGRAM

Koch Valéria Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium MINİSÉGIRÁNYÍTÁSI PROGRAM Koch Valéria Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium MINİSÉGIRÁNYÍTÁSI PROGRAM Tartalomjegyzék I. Bevezetés... 3 I.1. A jogszabályi háttér... 3 I.2. Minıségpolitika... 4 I.3. Pedagógiai alapelveink...

Részletesebben

Építő hagyományaink és népünk szelleme * a Wekerletelepen

Építő hagyományaink és népünk szelleme * a Wekerletelepen Építő hagyományaink és népünk szelleme a Wekerletelepen. Építő hagyományaink és népünk szelleme * a Wekerletelepen nemcsak szakmai tanulmány Összeállította: Gyulai István építész-urbanista 2013-2014 *Idézet

Részletesebben

Okkult történelem. Rudolf Steiner. Világtörténelmi események és személyiségek karmikus összefüggései. 6 előadás

Okkult történelem. Rudolf Steiner. Világtörténelmi események és személyiségek karmikus összefüggései. 6 előadás Rudolf Steiner Okkult történelem Világtörténelmi események és személyiségek karmikus összefüggései 6 előadás Stuttgart, 1910. december 27. 1911. január 1. (GA 126) Regulus Art 2013 A mű eredeti címe: Okkulte

Részletesebben

I. A VÁLASZTÁS SZABADSÁGA új időszámítás Erdélyben!

I. A VÁLASZTÁS SZABADSÁGA új időszámítás Erdélyben! AZ ÚJ LEHETŐSÉG - a Magyar Polgári Párt politikai keretprogramja - I. A VÁLASZTÁS SZABADSÁGA új időszámítás Erdélyben! A MAGYAR POLGÁRI PÁRT közel tíz éve formálódó erdélyi magyar közakarat eredménye,

Részletesebben

3. számú melléklet Kivonat az osztályfnöki munkatervbl

3. számú melléklet Kivonat az osztályfnöki munkatervbl 3. számú melléklet Kivonat az osztályfnöki munkatervbl 7. évfolyam Egészségfejlesztés test és lélek (minimum 10 óra) Testi lélek egészség: testkultúra, napi higiéniai szokások, lelki higiénia, egészséges

Részletesebben

MÁRIA engesztelő népe 1 166, 257-258.

MÁRIA engesztelő népe 1 166, 257-258. MÁRIA engesztelő népe 1 MÁRIA öröksége: az engesztelő nép A magyarság önazonossága, mint engesztelő áldozat, szeretni, ahogy az Úr szeretett minket, Magyarország őrangyalának kezét fogva! Kedves Testvérek

Részletesebben

Satsang. 1. Az egyik, hogy tisztában legyünk utunkkal és célunkkal 2. A bizalom.

Satsang. 1. Az egyik, hogy tisztában legyünk utunkkal és célunkkal 2. A bizalom. Satsang Egyre nagyobb az érdeklődés a spirituális ismeretek, Az Életenergia gyakorlásával kétféle célt érhetünk el. Az egyik csakis a test számára előnyös, egészség, ellazulás stb.. A másik cél spirituális

Részletesebben

A KERESZTYÉN PEDAGÓGUS, MINT VEZETŐ A PROTESTÁNS HIVATÁSFELFOGÁS ÉS AZ ETIKUS GAZDASÁGI ÉS VEZETÉSI ELMÉLETEK KONFERENCIA BUDAPEST, OKTÓBER 13.

A KERESZTYÉN PEDAGÓGUS, MINT VEZETŐ A PROTESTÁNS HIVATÁSFELFOGÁS ÉS AZ ETIKUS GAZDASÁGI ÉS VEZETÉSI ELMÉLETEK KONFERENCIA BUDAPEST, OKTÓBER 13. A KERESZTYÉN PEDAGÓGUS, MINT VEZETŐ A PROTESTÁNS HIVATÁSFELFOGÁS ÉS AZ ETIKUS GAZDASÁGI ÉS VEZETÉSI ELMÉLETEK KONFERENCIA BUDAPEST, 2016. OKTÓBER 13. Alapkérdések Hogyan egyeztethető össze a keresztyén

Részletesebben

A pénzről- és a közösségről

A pénzről- és a közösségről A pénzről- és a közösségről (Hetedik nyilvánosságra hozott csatornázás: Öreg és Margaréta. 2009 febr. 27.) Margaréta látja azt az épület-modellt, - Dobogókő központi helyén, amit korábban megálmodott.

Részletesebben

Amire valóban szükséged van: biztonság, nyugalom és egy kevés élelem.

Amire valóban szükséged van: biztonság, nyugalom és egy kevés élelem. Isten szeretet. Szívedbe rejtette magát, hogy mindig tudd, mi a helyes, mit kell tenned. Ez a tudás személyes tudás, nem továbbadható. Ne kérj hát tanácsot senkitl! Nincs szükséged rá. De az idegen tudás

Részletesebben

Mennyire nyitott az emberi agy?

Mennyire nyitott az emberi agy? Székely György Mennyire nyitott az emberi agy? A reneszánsz tudósainak munkái nyomán egyre élénkebbé vált az érdeklődés a koponyában lévő kocsonyás anyag iránt, melynek csábító ismeretlenségében zajlanak

Részletesebben

FELSŐBÜKI NAGY PÁL ALSÓ TAGOZATOS TANULMÁNYI VERSENY Bük, 2013. március 25. MATEMATIKA 1. OSZTÁLY

FELSŐBÜKI NAGY PÁL ALSÓ TAGOZATOS TANULMÁNYI VERSENY Bük, 2013. március 25. MATEMATIKA 1. OSZTÁLY FELSŐBÜKI NAGY PÁL ALSÓ TAGOZATOS TANULMÁNYI VERSENY Bük, 2013. március 25. MATEMATIKA 1. OSZTÁLY név:... iskola:... 1. Számolj pontosan! Milyen szám kerül az utolsó helyre? 19-3 + 2-7 - 2 + 5-2 + 6 =

Részletesebben

Patandzsali Jóga szútrái

Patandzsali Jóga szútrái Patandzsali Jóga szútrái A szamádhi és az Ísvara Atma Center, 2009. 11. 13. Gauranga Das atmacenter.hu Bevezető mantra HarihÓm Szaha návavatu Szaha nau bhunaktu Szaha vírjan karavávahaih Tédzsaszvinávadhítamasztu

Részletesebben

Keresztút Avilai Szent Terézzel

Keresztút Avilai Szent Terézzel Keresztút Avilai Szent Terézzel Teréz gyermekkora óta elmélkedik Jézus szenvedéséről. Évek hosszú sora óta szokásom volt, hogy majdnem minden este lefekvéskor, midőn elalvás előtt még utoljára Istennek

Részletesebben

Patandzsali Jóga- szútrái

Patandzsali Jóga- szútrái Patandzsali Jóga- szútrái A szamápatti Atma Center, 2010. 01.08. Gauranga Das atmacenter.hu Bevezető mantra Harih Óm Szaha návavatu Szaha nau bhunaktu Szaha vírjan karavávahaih Tédzsaszvinávadhítam asztu

Részletesebben

A magzatfoganás és a fogamzásgátolt boldogság titkairól

A magzatfoganás és a fogamzásgátolt boldogság titkairól A magzatfoganás és a fogamzásgátolt boldogság titkairól Karmikus horoszkópértelmezések és horoszkóprendelés Kozma Botond Szilárd család-asztrológussal Kozma Szilárd: Metafizikus - asztrológusi szemmel

Részletesebben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben CSAKRA- és MERIDIÁN-tisztító módszer IMÁval INGYENES CSAKRA- és MERIDIÁNtisztítás +harmonizálás IMÁVAL Tested, Lelked, Szellemed, Érzelmeid,

Részletesebben

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013.

A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. Dezső Ilona Anna: Szégyen (60x40 cm, vászon, vegyes technika) A Barátok Verslista kiadványa PDF-ben 2013. A BARÁTOK VERSLISTA KIADVÁNYA ÉRZELEM és ÉRTELEM Nem értem, mit jelent ez az érzés! (Golán Angéla

Részletesebben

12-es KÖRÖK A SZENT KORONÁÉRT és MAGYARORSZÁGÉRT

12-es KÖRÖK A SZENT KORONÁÉRT és MAGYARORSZÁGÉRT Sokan imádkoznak ma Isteni vezetért Hazánkért, az összefogásért. A KÖRÖK gondolata az összefogásra való törekv tudatos elhatározásaként, a szórványos egyéni imák összefogásáért született, mert minden sóhaj,

Részletesebben

Barabás Erzsébet. Árnyakat vet a fény

Barabás Erzsébet. Árnyakat vet a fény Barabás Erzsébet Árnyakat vet a fény A vonat Életünk állomásai különböző pontokon vannak. Néha felszállunk, néha leszállunk. És olykor eltévedünk. Az ember életét nem egyetlen út határozza meg. Hiába lépsz

Részletesebben

Nyugati orvoslás tüneti kezelés. Keleti orvoslás okok megszüntetése az ember test, lélek és szellem egysége a természet erőivel való nagyobb összhang

Nyugati orvoslás tüneti kezelés. Keleti orvoslás okok megszüntetése az ember test, lélek és szellem egysége a természet erőivel való nagyobb összhang Guáth Miklós Nyugati orvoslás tüneti kezelés Keleti orvoslás okok megszüntetése az ember test, lélek és szellem egysége a természet erőivel való nagyobb összhang Niels Bohr, Werner Heisenberg A kvantumfizika

Részletesebben

Megjegyzés: ez a cikk nem az Új Tekercsek hasábjain napvilágot. látott Szimbólummágia nevű képzettség részletes kifejtése, hanem a

Megjegyzés: ez a cikk nem az Új Tekercsek hasábjain napvilágot. látott Szimbólummágia nevű képzettség részletes kifejtése, hanem a Szimbólummágia (RPG-cikk) Marduk Megjegyzés: ez a cikk nem az Új Tekercsek hasábjain napvilágot látott Szimbólummágia nevű képzettség részletes kifejtése, hanem a témát reményeim szerint objektíven bemutató

Részletesebben

Magyar Képzőművészeti Egyetem Doktori Iskola EMLÉKEZÉS-PRÓBA

Magyar Képzőművészeti Egyetem Doktori Iskola EMLÉKEZÉS-PRÓBA Magyar Képzőművészeti Egyetem Doktori Iskola EMLÉKEZÉS-PRÓBA Művészi kísérletek az emlékek felé vezető utak akadálymentesítésére DLA értekezés tézisei Bánföldi Zoltán Témavezető: Tölg Molnár Zoltán festőművész,

Részletesebben

ember a közterületen: sokszínő Budakeszi Dúll Andrea ELTE Gazdaság- és Környezetpszichológia Tanszék BME Szociológia és Kommunikáció Tanszék

ember a közterületen: sokszínő Budakeszi Dúll Andrea ELTE Gazdaság- és Környezetpszichológia Tanszék BME Szociológia és Kommunikáció Tanszék ember a közterületen: sokszínő Budakeszi Dúll Andrea ELTE Gazdaság- és Környezetpszichológia Tanszék BME Szociológia és Kommunikáció Tanszék 1 Hívószavak az elemzésekbıl színes, mozgalmas nagy forgalom

Részletesebben

Egy helyen a 1O egyetemes törvény

Egy helyen a 1O egyetemes törvény Egy helyen a 1O egyetemes törvény Karmikus horoszkópértelmezések és horoszkóprendelés Kozma Botond Szilárd család-asztrológussal Kozma Szilárd: Tíz év után, teljesen újraírt (tisztázott) és kibõvített

Részletesebben

TARTALOM. - Bern, 1924. 10 A Hold a Nap, mint a két A mult (individualitás) és (az általános emberi). és szabadság:

TARTALOM. - Bern, 1924. 10 A Hold a Nap, mint a két A mult (individualitás) és (az általános emberi). és szabadság: TARTALOM ÉLET JELENTOSEGE - Bern, 1924. 10 A Hold a Nap, mint a két A mult (individualitás) és (az általános emberi). és szabadság: kozmikus Hold- és Naplét. Az bölcsessége. A Hold és a Nap két ember sorsszerû

Részletesebben

MSC Orchestra Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt

MSC Orchestra Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt MSC Orchestra Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt 2016.04.23 05.01. További információk 1.nap: Budapest-Velence Indulás a késő esti órákban Budapestről Velencébe.

Részletesebben

Én-térkép! Aki beszél, kaput nyit saját belső világára.

Én-térkép! Aki beszél, kaput nyit saját belső világára. Én-térkép! Az Én-ek, olyan állapotok, melyekkel azonosul az ember. Meg kell vizsgálni, hogy milyen viszony fűzi az embert ezekhez az állapotokhoz, illetve mi indította el az adott viszony kialakulását.

Részletesebben

Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet

Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet Tartalom Louise L. Hay előszava: Ha a tanítvány készen áll, a tanító megjelenik! Jerry Hicks előszava Esther Hicks bemutatja Abrahamet 1. fejezet: Egy új szemlélet Minden vágyad meghallgatásra talál, és

Részletesebben

Patandzsali Jóga szútrái

Patandzsali Jóga szútrái Patandzsali Jóga szútrái Mi a jóga? Atma Center, 2009. 08. 21. Gauranga Das atmacenter.hu Bevezető mantra Harih Óm Szaha návavatu Szaha nau bhunaktu Szaha vírjan karavávahaih Tédzsaszvinávadhítamasztu

Részletesebben

Hanukka és Karácsony

Hanukka és Karácsony Bereczki Sándor Igehirdetések 9. Hanukka és Karácsony Mindenki Temploma Hanukka és Karácsony Igehirdetés sorozat 9. Copyright 2010 Bereczki Sándor Korrektor: Dr. Gruber Tibor Kiadványszerkesztő: Danziger

Részletesebben

2009. évi SDG Bibliaismereti verseny: Jelenések könyve

2009. évi SDG Bibliaismereti verseny: Jelenések könyve Csapat/iskola: 2009. évi SDG Bibliaismereti verseny: Jelenések könyve Tudnivalók A teszt 130 kérdésből áll. Minden kérdésnél felsoroltunk 3 lehetséges választ, amelyek közül mindig egy és csak egy helyes

Részletesebben

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét

Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Használd tudatosan a Vonzás Törvényét Szerző: Koródi Sándor 2010. Hogyan teremtheted meg életedben valóban azokat a tapasztalatokat, amikre igazán a szíved mélyén vágysz? Ebből a könyvből és a hozzá tartozó

Részletesebben

Az MRE Hit- és erkölcstan kerettanterve és pedagógiai koncepciója az általános iskolás korosztály

Az MRE Hit- és erkölcstan kerettanterve és pedagógiai koncepciója az általános iskolás korosztály Az MRE Hit- és erkölcstan kerettanterve és pedagógiai koncepciója az általános iskolás korosztály számára Bevezető a tantervhez Az általános iskolás korosztály számára készült hit- és erkölcstan tanterv

Részletesebben

Bevezetés. Imádság az idei karácsony teljességéért

Bevezetés. Imádság az idei karácsony teljességéért Bevezetés Imádság az idei karácsony teljességéért Az Ige testté lett, közöttünk lakott, és láttuk az ő dicsőségét, mint az Atya egyszülöttjének dicsőségét, telve kegyelemmel és igazsággal.... Mi pedig

Részletesebben

Járkáló 6659 A 110 ÉVE SZÜLETETT DAG HAMMARSKJÖLD Az ENSZ tragikus repülőszerencsétlenségben elhunyt svéd evangélikus főtitkárának (1953-1961 között volt e tisztségben) élete valamennyi tudatos döntését

Részletesebben

Kérem, nyissa ki az Újszövetséget Máté 1:1-nél. Itt kezdi Máté magyarázatát arról, hogy mi az Evangélium. Ezt olvashatjuk:

Kérem, nyissa ki az Újszövetséget Máté 1:1-nél. Itt kezdi Máté magyarázatát arról, hogy mi az Evangélium. Ezt olvashatjuk: Mi az evangélium? Jó az, ha időt tudunk áldozni arra, hogy átgondoljuk mi a Biblia üzenete. Bizonyára sokan óvatosak a vallásokkal, a templomba járással, az egyházi rituálékkal, és a hagyományok követésével.

Részletesebben

Az álom-lényeg gyakorlatok magyarázatai kétfélék. Első az álmok kulcsfontosságú pontjainak alkalmazása, a második az álomban való cselekvés

Az álom-lényeg gyakorlatok magyarázatai kétfélék. Első az álmok kulcsfontosságú pontjainak alkalmazása, a második az álomban való cselekvés Írta: Kertz Gergely Tibeti jóga (Csögyal Namkhai Norbu - Az a termzetes fény gyakorlata) *Az alábbiakban a tibeti jógáról olvashattok, megpróbáltam kiragadni a könyv lényegét a fontosabb dolgokat kiírni

Részletesebben

HONNAN ERED AZ ETIKÁNK?

HONNAN ERED AZ ETIKÁNK? TARTALOMJEGYZÉK Prológus 7 Honnan ered az etikánk? 9 A szív = értékrendünk centruma 13 A lelkiismeret tisztasága 17 A beszéd tisztasága 25 A gondolatok tisztasága 37 Az indítékok és a tettek tisztasága

Részletesebben

2009. június. www.kristalytanc.hu. Angyali Kristály Terápia és Képzés

2009. június. www.kristalytanc.hu. Angyali Kristály Terápia és Képzés www.kristalytanc.hu 2009. június Angyali Kristály Terápia és Képzés HÁROM KRISTÁLY MÓDSZER Finomenergiák alkalmazása Kristályeszenciák Angyal aura permetek Nelson SCIO Biorezonancia Kék Kristálysziget

Részletesebben

Tartalom és forma. Tartalom és forma. Tartalom. Megjegyzés

Tartalom és forma. Tartalom és forma. Tartalom. Megjegyzés Tartalom A tartalom és forma jelentése és kettőssége. A forma jelentősége, különösen az ember biológiai és társadalmi formáját illetően. Megjegyzés Ez egy igen elvont téma. A forma egy különleges fogalom

Részletesebben

Testközelből IV. Az indigótól a szivárványig. Brátán Erzsébet Publio Kiadó 2012 Minden jog fenntartva!

Testközelből IV. Az indigótól a szivárványig. Brátán Erzsébet Publio Kiadó 2012 Minden jog fenntartva! Testközelből IV. Az indigótól a szivárványig Brátán Erzsébet Publio Kiadó 2012 Minden jog fenntartva! Előszó Kedves olvasó! Talán azt kiáltod e könyv láttán: Jaj, ne már megint az indigók? Viszont meglehet,

Részletesebben

SZENT ISVÁN EGYETEM GAZDASÁGI, AGRÁR- ÉS EGÉSZSÉGTUDOMÁNYI KAR BÉKÉSCSABAI KÖNYVTÁRA ÜGYREND

SZENT ISVÁN EGYETEM GAZDASÁGI, AGRÁR- ÉS EGÉSZSÉGTUDOMÁNYI KAR BÉKÉSCSABAI KÖNYVTÁRA ÜGYREND SZENT ISVÁN EGYETEM GAZDASÁGI, AGRÁR- ÉS EGÉSZSÉGTUDOMÁNYI KAR BÉKÉSCSABAI KÖNYVTÁRA ÜGYREND Békéscsaba 2013 A SZENT ISTVÁN EGYETEM GAZDASÁGI, AGRÁR- ÉS EGÉSZSÉGTUDOMÁNYI KAR BÉKÉSCSABAI KŐNYVTÁRÁNAK ÜGYRENDJE

Részletesebben

A SZÁMTÁBLA MÓDOSULÁSA (SZÁMOK ÁTALAKULÁSA, KELETKEZÉSE ÉS MEGSZŰNÉSE)

A SZÁMTÁBLA MÓDOSULÁSA (SZÁMOK ÁTALAKULÁSA, KELETKEZÉSE ÉS MEGSZŰNÉSE) 1. oldal A SZÁMTÁBLA MÓDOSULÁSA (SZÁMOK ÁTALAKULÁSA, KELETKEZÉSE ÉS MEGSZŰNÉSE) A születési dátumok számtábláiban legalább 7, legfeljebb 15 szám található. A számtábla azonban nem kőbe vésett, a benne

Részletesebben

TEST IZ MAĐARSKOG JEZIKA

TEST IZ MAĐARSKOG JEZIKA Student's name : E-mail: Test štampajte i skeniranog ga vratite na e-mail office@centarzaedukaciju.com U slučaju da nemate tehničke mogućnosti, prihvata se i da na datu e-mail adresu pošaljete odgovore

Részletesebben

A csakrák és az aura

A csakrák és az aura A csakrák és az aura Az aura egy energiaburok, mely minden létezõt körülvesz egyénenként és kollektív szinten egyaránt. (Ahogy az emberi test tartalmaz önálló létezõket (pl. sejteket), úgy az ember is

Részletesebben

A MODELLALKOTÁS ELVEI ÉS MÓDSZEREI

A MODELLALKOTÁS ELVEI ÉS MÓDSZEREI SZENT ISTVÁN EGYETEM GÖDÖLLŐ MECHANIKAI ÉS GÉPTANI INTÉZET A MODELLALKOTÁS ELVEI ÉS MÓDSZEREI Dr. M. Csizmadia Béla egyetemi tanár, az MMK Gépészeti Tagozatának elnöke Budapest 2013. október. 25. BPMK

Részletesebben

Felgyorsított Előző Élet tisztítás Kuthumi felemelkedett mesterrel Michelle Eloff közvetítése által 2005.Július 27 Johannesburg Fordította: Margardian

Felgyorsított Előző Élet tisztítás Kuthumi felemelkedett mesterrel Michelle Eloff közvetítése által 2005.Július 27 Johannesburg Fordította: Margardian Felgyorsított Előző Élet tisztítás Kuthumi felemelkedett mesterrel Michelle Eloff közvetítése által 2005.Július 27 Johannesburg Fordította: Margardian Az anyaghoz tartózó hanganyag letöltési linkje Gárdi

Részletesebben

A betegségek lelki és szellemi okai asztrológiai megvilágításban

A betegségek lelki és szellemi okai asztrológiai megvilágításban A betegségek lelki és szellemi okai asztrológiai megvilágításban Az asztrológia gyakorlati segitségnyujtási képességérõl Az embernek nem természetes állapota az állandósuló, a krónikussá váló betegség,

Részletesebben

NAMASKAR TANÍTVÁNYOK! NAMASKAR ÚT KERESŐK!

NAMASKAR TANÍTVÁNYOK! NAMASKAR ÚT KERESŐK! NAMASKAR TANÍTVÁNYOK! NAMASKAR ÚT KERESŐK! A Blue Star Központ 2010. évi 40 napos elvonulás összefoglaló jegyzetét tartjátok a kezetekben. Kívánjuk, hogy Sri Vasudeva spirituális tanító napi üzenetei közelebb

Részletesebben

THETA HEALING önsegítő vizualizáció Dr. Francia Boglárka Mi adja a téma aktualitását? Magyarországon több ezer Théta konzulens van, köztük orvosok is: gyermekgyógyász, belgyógyász, gyermek kardiológus,

Részletesebben

A SZOLGÁLAT BETÖLTÉSE

A SZOLGÁLAT BETÖLTÉSE A SZOLGÁLAT BETÖLTÉSE Jegyzet Jim Sanders tanításából 2009. július 19. Köszönjük Úr Jézus az áldásokat, amivel megáldottál minket, a gyógyulásokat, amit adtál nekünk, valamint az üdvösséget. Köszönjük

Részletesebben

Szervezeti és Működési Szabályzat

Szervezeti és Működési Szabályzat Szervezeti és Működési Szabályzat Készítette: Ráczné Sisa Ágnes igazgató Engedjétek hozzám jönni a gyermekeket (Márk 10: 14-15) TARTALOM 1.ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK... 4 1.1.A SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSE SZABÁLYZAT

Részletesebben

Csillagok Isten tervében

Csillagok Isten tervében Csillagok Isten tervében Csillagász Tábor Nevem Csoportom neve 1. nap Isten megteremti a csillagokat Urunk azt erős, Őt. akarja, 145, mi határtalan a igen Isten és hogy bölcsessége Nagy 5). (Zsoltárok

Részletesebben

A tudás alapú társadalom iskolája

A tudás alapú társadalom iskolája Ollé János A tudás alapú társadalom iskolája A társadalom iskolája Az oktatásban csak nehezen lehet találni olyan életkori szakaszt, képzési területet, ahol ne lenne állandó kérdés a külvilághoz, környezethez

Részletesebben

TÉR IDENTITÁS REKONSTRUKCIÓ Bódiné Kersner Katalin Dla tézisfüzet 2013

TÉR IDENTITÁS REKONSTRUKCIÓ Bódiné Kersner Katalin Dla tézisfüzet 2013 TÉR IDENTITÁS REKONSTRUKCIÓ Bódiné Kersner Katalin Dla tézisfüzet 2013 Bevezetés 3 Tér- Identitás-Rekonstrukció Az identitás a célok és az élettapasztalatok forrása az emberek számára. Értekezésem célja

Részletesebben

Bevezetés az asztrológiába. Mi az asztrológia? Meddig terjed az érvényessége?

Bevezetés az asztrológiába. Mi az asztrológia? Meddig terjed az érvényessége? Bevezetés az asztrológiába Ez a munka nem jöhetett volna létre Hajnal Albert máig kiadatlan munkájának, az Astrosophia Hermetica címő tanulmány kéziratának, ennek a nagyszerő, egységes, jól szerkesztett,

Részletesebben

LAKY ILONKA ÁLTALÁNOS ISKOLA

LAKY ILONKA ÁLTALÁNOS ISKOLA LAKY ILONKA ÁLTALÁNOS ISKOLA OM- azonosító: 032 496 KLIK- azonosító: 135 006 2233 Ecser, Rákóczi u. 1-3. Tel/Fax: 06/29-335-164; e-mail: iskola@ecser.hu HÁZIREND 2014 A GYERMEKKOR SORÁN MINDIG VAN EGY

Részletesebben

Gyerekrajzok a grafológiában

Gyerekrajzok a grafológiában Gyerekrajzok a grafológiában Az írás grafológiai elemzési szempontjai alkalmasak a gyermekek rajzainak vizsgálatához, értékeléséhez is. Az írás és a rajz is egy valamilyen felületen, valamilyen íróeszközzel

Részletesebben

Egzisztenciális szemlélető irodalomterápia fogvatartottakkal

Egzisztenciális szemlélető irodalomterápia fogvatartottakkal Kovács Zsuzsanna Egzisztenciális szemlélető irodalomterápia fogvatartottakkal Bevezetés A nagy irodalmi alkotások azért maradnak fenn, mert az olvasó úgy érzi, ezek róla szólnak (Yalom, 2006, 20.o.). Az

Részletesebben

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely

Az én párom. Az én Párom. Albert-Bernáth Annamária. 1 Copyright Theta Műhely Az én Párom Albert-Bernáth Annamária 1 Copyright Theta Műhely Spirituálisan fejlett, fejlődni képes, és fejlődni akaró Férfi/Nő. Számomra hiteles a spirituális tudása, az Én tudásom is Neki, ezért kölcsönösen

Részletesebben

Varga Tamás szellemébenkonkrét tapasztalatok, gondolkodásra és önállóságra nevelés

Varga Tamás szellemébenkonkrét tapasztalatok, gondolkodásra és önállóságra nevelés Varga Tamás szellemébenkonkrét tapasztalatok, gondolkodásra és önállóságra nevelés Előadásom részei Múlt hét: 30 órás továbbképzés. Fókuszban: Varga Tamás matematikája, eszközhasználat és játék, tudatos

Részletesebben

MAYA HOROSZKÓP József Attila 1905 április 11. nap-jegy jegy: 6-GYÍK (Kan Kan) év: KELET-10 13-napos ciklus: 1-ESŐ (Cauac Cauac) éjszakai uralkodó: 3 Vénusz-fázis: ESTI CSILLAG 2 BEVEZETÉS Mezoamerika ókori

Részletesebben